Kapous Professional. Crystal shine fluid


Alloha, underbar dam!
Det kommer att handla om vätskespaltiga ändar från Kapous.
Jag ska berätta för dig hur jag förstod vem produkten är lämplig för och vem som inte gör det.

Jag vill säga för ditt hår, för det blir lättare för dig att navigera på denna parameter.
Mitt hår: tunn, porös, långt ifrån tjock (så jag ger inte barmhärtighet mot de medel som gör istappar ur håret).

Vätskans konsistens är oljigt vatten, inte klibbigt. Det absorberas snabbt på vått hår, på torrt hår - om 10 minuter helt. Griper 2 droppar på lång, tunn hår. Lukten är trevlig, salong, jag känner inte det i mitt hår. Längden av det tunna håret väger.
Jag har säkert använt det i ett år, sååå ekonomiskt (jag applicerar 2 till 3 droppar i veckan, 2 gånger i veckan)


I början köpte jag den här vätskan vid en tidpunkt då jag inte hade klippts i ett år... Endarna var hemska, alla skivade, torra, håret bröt längs längden, i allmänhet - skräcken. Det var då som jag trodde att någon vård behövdes (bättre sent än aldrig) och köpte den här vätskan. Hon började smita ut smeten på håret efter tvättning, såväl som i torra ändar och i längd. Han vägde omedelbart mig i längden, i orätt sans för ordet, för hon började snubbla i strängar och ljög inte bra, även om det var en fantastisk sken! Jag tror att längden på den kan appliceras på tjejer med medelstort och tjockt hår. Vätskans ändar förstod självklart inte och dölja sig, båda fastnade och fastnade (jag, i frustrerade känslor, satte honom på hyllan ur synhåll, ur sinnet (precis som 450r från fickan för denna vätska).

Nästa gång återvände han till henne frisyr. Jag visste att håret skulle bli avskuret om en månad, men åtminstone låt det "fylla", annars är det okej :)
Och då insåg jag Zen... Jag sätter det här verktyget i ändarna efter att ha tvättat 2 droppar åt gången och om gudarna! Det var något! Spetsarna är mjuka, elastiska, inte prickiga! Jag förstod detta först efter nästan tre månader! Eftersom jag insåg att jag saknade två schemalagda hårklippningar (en gång var tredje vecka för en cm)!

Tja, okej, det är dags att sammanfatta hela detta blad)


Vad maten inte kan göra: det kommer inte att kunna lödda håret som redan är dissekerat och det kommer inte att gömma de "vita prickarna" på spetsarna och kommer i allmänhet inte att kunna reparera och maska.

Vad vätskan kan göra: Förhindra tvärsnittet, skydda från höga temperaturer, ge sken till längden.

Jag kommer inte att demontera kompositionen på hyllorna, jag kan bara säga att den helt består av silikon. Vid basen - silikonpolymeren demethikonol - hjälper till att öka hårets hållfasthet och skydda håret mot värme, samt minska utlakning av färg och glans, så är det vad tipsen ska skydda. Det finns ingen alkohol i det, så det kommer definitivt inte att finnas någon torr vätska.

Som ett resultat är jag mycket nöjd med detta verktyg. Det skyddar verkligen mot skärningar och höga temperaturer (jag räcks ut med ett järn utan värmeskydd). Slutar krävs sax i 4 månader. Jag önskar att jag också kunde hålla längden från att vara skört under en lång tid, men jag är nizya (eeeh).

Jag hoppas att mitt inlägg var till hjälp

Och vad betyder för dig att hjälpa till att fördröja frisyr?

Kapous Fragrance Free Magic Keratin - Vätska för delade hårändar, med keratin.

Jag torkar bara mitt hår med en hårtork en gång var tredje dag. Enligt hårets struktur har jag en mjuk, rak och torr form med stora svårigheter att lägga på. Och när du torkar, går hårtorken bra. Naturligtvis torkar håret hårt och du behöver skydda det, bara för att denna vätska är avsedd för splittrade ändar av Kapous hår.
Flaskan med verktyget ser bra ut. Tät brun plast. Bekväm dispenser.


På framsidan av botten av förpackningen anges utgångsdatum.


På flaskans baksida finns information om kompositionen, tillverkaren, användningsförfarandet.


Tillverkaren anger: Vätska för delade hårändar med keratin i "Magic Keratin" Kapous-serien. Fragrance Free-serien har inga parfymerade tillsatser. Bioaktiva aminosyror Keratin ökar hårets elasticitet och förhindrar splittring av hårets ändar. UV-filter skyddar mot yttre faktorer. Kompositionen anges, här är det:


Vätska tät oljig, transparent. Det finns ingen lukt och lukt.

Jag tillämpar det enligt följande. Jag gnuggar 4 droppar vätska på mina händer och applicerar från mitten till ändarna på lite fuktigt hår. Kombinera och torka hårtork. Jag vill notera att efter att ha ritat:

  • Väl absorberad i håret
  • Ingen klibbighet, obehag
  • Håret kammas lätt
  • Torkning med hårtork ökar något i tid.
  • Hår lättare styling, bättre håller sin form och blir frisk

Ekonomiskt, det tar bara några droppar. För första gången tycktes det att 6 droppar inte var tillräckliga och jag applicerade mer) Därför torkade jag mitt hår under mycket lång tid och uppträdde fett på andra dagen.
Jag använder flytande månad. Split ends är fortfarande tillgängliga. Men längs hårets längd var brittleness märkbart mindre. Övergripande glad.
Tjejer, och vad betyder det från split ends använder du?

Kapous professonal.Reviews

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

marina979 »30 april 2015 09:32

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

Panalex "18 maj 2015, 00:34

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

termez2005 "20 maj 2015, 19:55

Re: Kapous Depilation. Recensioner

Karinas mamma "11 jun 2015, 19:29

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

veraoka22 »25 juni 2015, 15:51

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

Valkirija »Aug 27 2015, 16:57

Jag heter adele För mig på "du"

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

15061984 »16 sep 2015, 09:28

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

Strega »24 sep 2015 13:03

Arganolja för hår:

Jag använder liknande sätt under lång tid. Jag tog det här märket på prov - en stor flaska är bekväm. Vad vi tyckte om: lätt att kamma (men oljetillverkarna ger allt), frånvaro av olja på torkat hår (håll inte ihop, det vill säga att håret absorberar allt som talar om produktens natur), ger en ljusstylingseffekt - styling håller den utan viktning och stickning. Vad tyckte inte om: den kumulativa effekten av användningen är helt frånvarande, hårets tillstånd förbättras inte, det är nödvändigt att använda ytterligare medel.
Fuktgivande serum:

Jag bestämde mig för att spara, för mycket billigare än ett annat märke. Allt! Bara den enkla kammaren ger, och även det är inte så mycket. I slutändan kommer det att vara värt - jag kommer att smälta med något blandat upp. Hon märkte samma flaska med sin vän, frågade sin åsikt om henne - samma sak tycker jag inte om. Kanske lämplig för icke-färgat, inte torrt hår. Men för dem som verkligen behöver fukt - inget sätt!

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

persefonka »okt 07 2015, 14:38

Re: Kapous Depilation. Recensioner

Barsuchka »26 nov 2015, 16:51

Kapous Behandling Hårvätska

Bra grejer! + foto av mitt hår

Jag ska berätta om vätskan från Kapous. Jag bestämde mig för att byta till professionell vård och prova Kapous för en början. Priset är inte dyrt. Alla har råd.

Vätskan har en oljig struktur. På håret, om du inte överdriver det är det inte synligt, och i så fall kommer tipsen att se fet ut. Så vet du den "gyllene mitten". Första gången jag gick för långt, fyllde jag min hand. Tipsna är väldigt mjuka.

Kompositionen och resten kan titta på fotot)))

  1. Uppfyllde dina förväntningar
  2. Håret delas inte
  3. Ingen lukt
  4. Bekväm flaska och dispenser

På bilden kan du också se mitt hår. Spetsarna är mjuka och delas inte.

Jag rekommenderar det.

Kapous och hår. Hår och Kapous - dessa villkor bör alltid vara tillsammans! (+ foto, komposition, hårfotografi)

. Varje ägare av långt hår måste veta om outplånlig vård.

Jag använde outplånliga produkter av olika märken, men Kapous var alltid en snitt framför allt.

Det närmar sig, intensivt fuktar och hjälper till att återställa skadat hår. Innehåller arganolja.

  • vätska är utmärkt, jag skulle till och med säga perfekt, jobbar på mitt hår: minimerar hårsnittet, fuktar, närmar, återställer.
  • ger en märkbar glans
  • hjälper till att hålla mitt hår välskötta och klara
  • mycket ekonomiskt, eftersom mitt hår är tjockt;
  • billiga, relativt lika lyxiga outplånliga produkter;
  • den innehåller ARGANOLJE
  • bekväm förpackning med dispenser;
  • ingen lukt, det vill säga utan syntetisk doft - mindre kemi, fler fördelar.
  • skyddar håret med termisk exponering (hallå curling, hårtork och hårhårare)

För mig är de helt enkelt NEJ!

Slutsats: Detta är den perfekta vätskan. Han är lika bra som hans medarbetare Kapous Crystal Shine. Jag vet att båda dessa vätskor (som dussintals andra) är baserade på silikon, men jag är inte rädd för silikon - vad gäller hårvård är de mina vänner. Dessutom är håret efter 10 cm från rötterna en död struktur som du behöver ständigt återuppliva. Tjejer, jag råder alla till denna supervätska!

Yummy för mina torra hår slutar)) Det är bekvämt att ta med dig på semester Foton.

Tack vare den här sidan lyckades jag växa långt hår, jag vill dela en av mina assistenter. Jag beställde denna kosmetika via nätbutiken. Jag läste att det är väldigt bra, jag beställde många olika burkar på en gång.

Jag ångrade inte det, Kapous kosmetika är verkligen väldigt bra, men tyvärr i min stad är det omöjligt att köpa det, bara via Internet.

Vätska för skadade hårändar som förvärvats för 209 rubel 60 ml. Det verkade mig som lite dyrt, men effekten är värt pengarna.

För det första gör det verkligen hårets tips mindre torra, förhindrar deras bräcklighet, vilket betyder att de ser snyggare ut, det följer av detta: du kan gå till frisören mindre ofta, vilket betyder att alla som växer hår behöver denna vätska, hur mår du?))

För det andra har det ingen lukt, det finns människor som i princip så att det inte finns parfymer för att inte störa parfymen, för mig personligen - det spelar ingen roll.

För det tredje är det mycket ekonomiskt att använda, jag gör 1-2 klick på dispensern, gnugga produkten på palmerna och applicera jämnt på 1/2 hårets längd. Det här vätsket håret blir inte tjockt om du inte försöker.

För det fjärde är det lämpligt att ta en burk med dig på semester, eftersom den är liten och det tar inte mycket plats i en sminkväska, förutom det är inte glas, men plast, vilket innebär att det inte finns någon sannolikhet för att den kommer att bryta och vikt den har mindre än glas. När oljan är över kan du hälla någon annan i en burk och ta den med dig)))

För det femte är mitt hår väldigt tunt och det betyder att de inte har någon volym alls, så jag har stor ångest för alla typer av hårprodukter (outplånliga), men inte för detta. Han väger inte ner håret alls, för vilket jag är väldigt glad.

Jag rekommenderar det här verktyget, en mycket nödvändig sak.))) Sunt och vackert hår för dig)))

En annan recension av detta märke av kosmetika:

Serum för hår Kapous Fuktgivande med arganolja

Kapous Hair Oil Argan Hair Oil "Arganoil"

Nadordy metod för förtjockning av hår och förbättring av torra ändar:

Lamination av hårgelatin.

Som "Crystal Shine" bara lite tjockare, bara lite.

För mig, den vanliga obestämd, som "Crystal Shine" av samma företag. vilken effekt, förutom som kosmetisk, borde du inte vänta.

Köpt, och sedan köpt, använd. Medel med uppgifterna klarar sig, nämligen, tar bort visuellt torrhet, släpper ändarna och sticker ut hår. Jag sätter dem på torra efter behov, eftersom jag redan har skrivit någon behandling från honom. Ja, och priset är trevligt.... 209 rubel. Jag rekommenderar de som bara vill ha stylingen till önskat resultat) om du vill ha behandling ska du göra oljorna (kokosnöt, shea, mango, jojoba) masochas och inte vänta på mirakel i silikon och droppar i det)))

Vätska för skadade tips Kapous "Treatment" -serien med arganolja

Jag fortsätter att skriva om hur jag räddade håret som skadats av frekvent färgning, och jag kan inte ignorera sådana medel som "Vätska för skadade tips av Kapous" Treatment "-serien med arganolja". Han sparar trots allt mitt hår från ett mycket hemskt utseende och splittrade ändar. Jag köpte den i en professionell butik.

Enligt texturen är vätskan mild, oljig, det är nog att klämma ut 3-4 droppar och applicera det på fuktigt hår, fördela från mitten av längden till ändarna, och uppmärksamma dem naturligtvis. Jag applicerar den innan du torkar håret med en hårtork, ca 2-3 droppar, och efter torkning, före rätning, applicerar jag också 1-2 droppar på spetsarna före rätningen (förresten håller flaskflaskan mycket lång).

Effekten som jag märkte från honom är att håret är jämnare, mer direkt, fuktad. Delade ändar verkar limmas ihop, även om den här effekten på mitt mycket starkt splittrade hår försvunnit på ungefär en dag. Men efter att ha klippt hårets ändar, med hjälp av det här verktyget, såg nya splitändar inte längre längre.

På bilden minar mina ändar av håret efter applicering av vätskan. (appliceras på morgonen, nu kväll)

Hittills, glad (+ jämförelse med havtornsolja för tips från Natura Sibiriki)

Jag bestämde mig för att prova hårvätskan Kapous Treatment, eftersom produkterna från denna tillverkare fortfarande är lämpliga för mig. Vätska svikade inte heller, gör tipsen mjuka, lydiga. Jag har ingen stark avkänning (åtminstone för tillfället), men tipsen är fortfarande inte i perfekt skick. Denna vätska ger dem en mycket snyggare och friskare look. Njut av en fin, ljus struktur. Produkten appliceras väl och fördelas genom håret (jag använder den över hela längden, exklusive ca 15 cm från rötterna), och det var väldigt viktigt för mig, det tynger inte hårt och limar inte håret, även om mitt tunna hår är mycket benäget för det. Jämfört med havtornsolja för tips från Sibirien gör Kapus mig mycket mer nöjd, eftersom hans textur är ljusare och jag personligen har mycket mer synlig effekt, så sibirien är för närvarande borttagen till den breda hyllan =)

Ger vackert friskt utseende hår

Ett bra alternativ för att ge en hälsosam utseende till håret. Applicera på vått rent hår, längs, utan att röra vid rötterna. Håret blir smidigt, lättsamt, lättare att kamma. Till att börja med applicerade jag det hela tiden, en liten bit, inklusive på torrt hår, det viktigaste är att det inte ska överdrivas, så att det inte finns någon synlig glans. Mycket bekväm kompakt flaska med dispenser, passar även i en liten handväska. Prisvärd, i "Professional" ca 200 rubel. Att spendera pengar mycket ekonomiskt, ibland gör jag 2 tryck, det här är tillräckligt.

Om du förväntar dig att denna vätska kommer att bota dina delade ändar, skyndar jag mig för att uppröra dig, det kommer inte att hända, även om det står på etiketten som vätskan läker. Tyvärr finns det bara ett läkemedel för splittrade ändar - sax) Men om du först trimmer tipsen, och sedan använder den här vätskan, ja, håret förblir i gott skick under mycket längre tid.

Kapös vätska för splittrade ändar - En fullständig översikt över medel för skadat hår

Hårbehandling är en tidskrävande och lång process. Jag vill ha ett skadat hår för att ge omedelbar återhämtning. Det är verkligen omöjligt att göra det här. På grund av dess skyddande och helande egenskaper ger den visuella effekten en kapsalvvätska för delade ändar mer detaljerat om vilka du kommer att lära av vår artikel.

struktur

Kosmetisk vätska har ingen komplex komposition - bara några komponenter är tillräckliga för att säkerställa effektiv drift av denna typ av läkemedel. Komponenter standard för alla vätskor:

  • silikon - ger enveloping action;
  • silikonbaserad polymer - skapar en gelliknande konsistens;
  • mineralolja - ökar förmågan att behålla fuktighet;
  • alkohol - katalyserar de viktigaste åtgärderna för de övriga komponenterna;
  • organisk blandning - bildar en skyddande film på hårets yta;
  • linfröolja - ger intensivvård för torrt hårtyp;
  • keratinbaserade aminosyror - den viktigaste bioaktiva vårdkomponenten.

Varning! Idealiskt balanserad komposition garanterar utmärkta kvalitetsegenskaper hos produkten. Minsta innehåll av komponenterna säkerställer deras konsekventa arbete.

effektivitet

Kapösa vätskor är utformade för intensiv vätning av torra ändar av långt hår. Speciellt om det finns en tendens att bryta integriteten: bildandet av stavbuntar. Regelbunden användning av verktyget ger skydd, utjämning, tätning av delade tips. Som ett resultat är problemet kopierat, och ytterligare stratifiering av hår hindras.

Det höga innehållet av omega-3 (fleromättade fettsyror) i kompositionen tillåter inte bara att externt maskera närvaron av delade ändar. Verktyget täcker på ett säkert sätt håren och skyddar dem. Medan kompositionen ligger på hårets huvud finns det en process med verklig lödskada.

Användning av vätska säkerställer att fukt inuti hårets huvud bevaras. Behållandet av det naturliga hydrobalansen, skiftat till följd av användningen av termiska instrument, kemikalier, ger verktyget hårets elasticitet, glansig glans, silkighet, elasticitet.

Tack vare de outplånliga formulärkrullarna får effekten av långvarig åtgärd. Massan, mättad med användbara komponenter, försiktigt omsluter alla håren, förblir påverka under lång tid.

Det resulterande skalet gör inte bara användbara komponenter. Det fungerar som ett tillförlitligt skydd mot yttre biverkningar (fällning, damm, solstrålning, värme genom termiska enheter).

Silikon i komposition ger inte bara skydd. Han slutar hår med användbara egenskaper:

  • lydnad;
  • fasthet;
  • jämna;
  • attraktivt utseende.

Trots många människors övertygelse avstår inte silikoninnehållet från det naturliga volymmaterialet, det visuella intrycket av friskhet. Curls verkar inte smutsiga, klibbiga, håll inte ihop. Trots närvaron av hår på håret förblir trådarna smula.

Var uppmärksam! Effektiviteten av läkemedlet är mest märkbar på torrt, skadat, färgat, poröst hår. Medlen absorberas fullständigt, vilket ger ett attraktivt utseende av icke-standardhörselhört.

Kapous producerar vätskor i tre variationer.

Kristallsken

Designad för djupa fuktgivande torra ändar av hår. Bäst lämpad för medium och långt hår. Förbättrar lockets utseende, främjar naturlig läkning av skador. Återupptar normala fuktnivåer. Man tror att flytande kristaller är ett universellt botemedel mot vilken typ av hår som helst. Medelpriset på läkemedlet varierar mellan 350 och 550 rubler per förpackning på 60 ml.

Biotin energi

Biotin Energy är idealisk för färgat hår. Vätska skyddar inte bara, bryr sig om hår, men hjälper också till att mätta, upprätthålla konstgjord färg. Den grundläggande komponentkompositionen kompletterad med biotin, UV-filter. Dessa ämnen förbättrar skyddsegenskaperna. Biotin har en fördelaktig effekt på strukturen störd under färgningen. Den genomsnittliga kostnaden för 80 ml - 300-400 rubel.

Magisk keratin

Magisk keratin kännetecknas av förbättrad keratinhalt. Komponenten passar perfekt in i sin egen hårstruktur, vilket säkerställer att luckor stängs. Vätskan är idealisk för hår som har påverkats negativt (kemikalier, vanlig värmebehandling). Standardpriset ligger inom intervallet 300-400 rubel per 80 ml flaska.

Instruktioner för användning

Applikationstekniken kräver inte tillämpning av tidskrävande ansträngningar. Även tvätta av drogen med håret är inte nödvändigt. Kompositionen fördelas över skalade, något våta eller helt torra krökningar. Med flaskens dispenser kan du noggrant mäta den önskade mängden vätska.

Ansökningsförfarande:

  1. Att tvätta håret, flitigt städa från smuts, rester av stylingprodukter.
  2. När den används på våta krusar, för att torka håret (det är lämpligt att vänta på den naturliga minskningen av fukt).
  3. Mät ut önskad mängd läkemedel (1-6 doser, beroende på längden, tjocklek, hårets tillstånd).
  4. Slip i palmerna av den resulterande kompositionen.
  5. Slip massan över håret, vilket påverkar huvudlängden (inte i kontakt med hårbotten).
  6. Områden med de mest skadade platserna (splittrade ändar, veckningar, mycket torra trådar) behandlas separat, försiktigt men gnuggar kompositionen.
  7. Helt absorberad betyder att helt torkade krullar anses vara slutförda för förfarandet.
  8. Om så önskas kan du valfritt utföra styling med en hårtork, strykning eller hårkrullare.

Vätskor har värme och lätta fixeringsegenskaper.

En viktig punkt! Vätska kan användas 2-3 gånger i veckan. Mer frekvent användning är inte förbjudet. Om du agerar mindre ofta är resultatet mindre uttalat.

Fördelar och nackdelar

De positiva egenskaperna hos kapösa produkter i denna frisättningsform är tillräckliga:

  • ge ett livligt, hälsosamt utseende, även ett hårhår med starka skador;
  • ge sken, utan att provocera en känsla av förorening, limning
  • underlätta vården (kamning, styling);
  • besitter den lätta fixeringseffekten;
  • rena fluffiga;
  • läka de skurna ändarna och inte bara ansluta och skydda dem tillfälligt
  • provocera inte vikten, fördöma förekomsten av bräcklighet
  • ingen lukt.

Attraktiv förpackningsdesign, bekväm dispenser, högkvalitativ konsistens av gelén med en oljig struktur ger ett trevligt intryck av användning. Vätskekapus kallas ofta kristalldroppar för sitt märkliga utseende.

Läkemedlet är ekonomiskt, vilket gör att du kan mäta även det minsta beloppet av medel (många bara 3 klick istället för 4-6 på etiketten). Cosmetics kapous är placerad som en professionell, därför orsakar köparens förtroende.

Att jämföra egenskaper baserat på återkoppling med tillverkarens löften visar sig att vätskorna inte klarar av att eliminera fluffiness. Särskilt om man ska distribuera medel på torra lås. Många är missnöjda med de "helande" egenskaperna: drogerna klarar inte bra med läkning av de splittrade ändarna, bara tillfälligt maskerar manifestationerna.

Vissa gillar inte den höga koncentrationen av silikoner i kompositionen. Verktyget är inte avsett för applicering i hårbotten, så inga negativa manifestationer observeras. Ibland uppfattar köpare en skarp lukt av alkohol, men det försvinner inom några minuter av att vara ute i luften.

Efter att ha grundligt granskat vätskans egenskaper är vi övertygade om att kapös produkter är utmärkta för ytterligare vård för icke-standardiserat hår. Det är bara att välja en produkt som är lämplig i alla avseenden.

Användbara videoklipp

Kapous Professional - favorit kosmetika för hår.

Hårvård från Capus: att ta eller inte ta.

Presentation av kosmetika Kapous Fluid för split hårdder med keratin i Magic Keratin serien.

Kapous Fluid för split ends KAPOUS "Crystal Shine" - recensioner

Alla frågor om hårfärgning överförs till forumet, i en separat sektion - hårfärgning. På forumet kan du hitta många färdiga färguppskrifter, liksom ladda upp foton och be om hjälp av experter i ditt speciella fall.

Vätska för splittrade ändar av hår KAPOUS "Crystal Shine"

Kapous Fluid för split ends KAPOUS "Crystal Shine" hår 25 augusti 2013

Fluid behaglig konsistens, håret trycker inte, men jag skulle inte säga att det eliminerar splittrade ändar. Men i vilket fall som helst, reducerar skört hår, förbättras deras utseende i vått väder, har en neutral doft. Jag applicerar det bara på hårets tips. Mitt betyg är 4.

Typer Kapous (Kapous) vätska för split ends och regler för användningen av varje verktyg

Delade hårändar - det vanligaste problemet som orsakas av påverkan av yttre negativa influenser: väderförhållanden, styling, färgning, mekanisk friktion på kläder.

Det är möjligt att undvika att klippa krullarna, om en gång i 1,5 månader trimmas spetsarna med ca 0,5 cm.

Men vad händer om håren över huvudet är av olika längder och delas i ändarna?

I detta fall bör du tillgripa kosmetiska produkter som kommer att anpassa hårets struktur och förhindra deras ytterligare dissektion.

En av sådana preparat är split-tip-vätskan, skapad av tillverkaren av professionell kosmetika för hår Kapous.

Capus Fluid för split hårets slut: Sammansättning och handling

Kapous Professional producerar flera typer av vätskor för behandling av splittrade ändar:

    Crystal Shine. Innehåller silikon (cyklopentasiloxan, dimetikon), linolja, vitamin E, oktynxat (skyddad mot UV-strålar), doft.

Biotin energi med biotin. Ingredienser: silikon, linolja, isoparaffin, alkohol, biotin.

  • Kapös vätska för splittrade ändar med keratin Magic Keratin. Innehåller silikon, linolja, alkohol, isoparaffin, keratin.
  • Alla vätskor innehåller samma aktiva substans - linfröolja, liksom silikon och ytterligare komponenter: oktynxat, keratin eller biotin.

    Linfröolja har länge använts för att behandla hår, och både för att återställa hårlagets struktur och vid behandling av skallighet. Den är rik på fleromättade fettsyror och vitaminerna A, E, B.

    På grund av dess sammansättning kan oljan penetrera huden i hårsäckarna och in i hårets hår genom nagelbandet - den yttre skyddshöljet.

    En gång inuti håraxeln återställer oljekomponenterna den skadade nagelbandet, eftersom det är förstörelsen av det yttre skalet som bidrar till krökets avsnitt. Silikon som ingår i vätskorna omsluter håret på utsidan, som om det lödas, vilket skapar gynnsamma förutsättningar för restaureringen av håret med linolja från insidan.

    Särskilda komponenter i Kapus-vätskor för delade ändar (keratin, biotin, oktynxat) har en ytterligare terapeutisk effekt:

      Kapösvätska för splittrade hårändar "Crystal Shine" innehåller oktynxat, vilket skyddar håret mot skadliga effekter av solljus. Det är lämpligt att applicera det under vår- och sommarperioderna.

  • "Biotin Energy" består av biotin eller vitamin B7, vilket påverkar hårbanans struktur. Med sin brist har människor ökat bräcklighet och torrhet i håret, och torr seborré utvecklas.
  • Magic Keratin innehåller keratin, som är huvudbyggnadskomponenten i ett hår. Penetrerar med linfröolja i cortexen, fyller den de befintliga hålen, vilket gör håret starkare. Det är användbart att använda den här produkten till personer vars krullar har kemiskt krullade, missfärgats och färgats.
  • Alla Kapus vätskor har den huvudsakliga aktiva åtgärden - behandling av splittrade ändar. Valet av produkt i vilken serie som helst beror på hårets tillstånd.

    Instruktioner för användning

    Alla produkter för split ends har en oljestruktur och tillverkas i flaskor med speciella dispensrar.

    Vätskan bör appliceras med händer, förgnidade medel mellan palmerna, på vått eller torrt hår, allt från mitten av hårbanan till ändarna, med särskild uppmärksamhet på skadade hår. Efter applicering av läkemedlet tvättas inte av och fuktar hårtork på vanligt sätt.

    Produkten "Crystal Shine" ska användas i en dos av 2 till 4 droppar. Vätskor "Biotin Energy" och "Magic Keratin" 4-6 droppar.

    Att applicera Kapus för delade ändar bör vara dagligen tills fullständigt försvinnande av skadat hår. Den ständiga användningen återställer krullarnas struktur, vilket gör dem friska, släta och glänsande.

    Innan du vidtar åtgärder i kampen mot splittrade ändar, ta reda på orsakerna till problemet i denna publikation.

    Läkemedelseffektivitet

    Tack vare silikon som är en del av vätskan för splittrade ändar av Kapous Hair, är effekten av "lödda tips" redan noterad inom de första applikationerna.

    Daglig användning av vätska hjälper till att återställa krullarnas struktur och förhindrar efterföljande uppdelning av spetsarna. Efter en månad av daglig användning av drogen ser håret väl preparerat, friskt, glatt och glänsande.

    Eftersom silikon tenderar att ackumuleras i håret, med konstant användning av vätskan, är det nödvändigt att tvätta huvudet en gång i månaden med djupt rengöringsschampo, som har ett högt alkaliskt pH.

    Användbar video

    Yttrande om användning av produkter Capus för hår, inklusive fliyud:

    Kapous Glitter-fluid för hår "Diamond Dews"

    beskrivning

    Glitter-vätska för hår "Diamond Dews":

    Rekommendera att köpa 31 kunder.

    Tillagd i önskelistan 44 gånger.

    Metod för användning

    Lägg ditt hår på vanligt sätt och applicera jämnt, glans, hår och hår, eller betona de enskilda strängarna, skapa accenter.

    Recensioner om Glitter-vätska för hår "Diamond Dews":

    Efter att ha sett på min flickvän för länge sedan vita krusar som skiner i solen (håret i min dröm), gillar jag verkligen en blond gulaktig nyans, men jag går inte alls. Självklart frågade jag henne varför hennes hår är så glänsande, hon sa att du kan köpa någon spray för hårglans. Sedan från den professionella jag visste bara capusen, för då berömde barberarna honom. Och självklart köpte jag det. Och nu ska vi titta närmare på fördelarna och nackdelarna.
    Tillverkaren hävdar att hon ger hår
    lyxig, underbar briljans;
    betonar hårets naturliga glans och upprätthåller deras elasticitet och rörlighet;
    det gör håret starkare, ger det energi och mjukar nagelbandet, vilket också positivt påverkar hårets förmåga att skina;
    omsluter varje hår och omger det med ljusreflekterande partiklar, vilket ger en strålande glans.
    skyddar mot negativa miljöpåverkan
    fördelar:
    På bekostnad av att skina, ja, naturligtvis, håret lyser i solen som om det är täckt med en grund film, men det är inte fet.
    Bekväm applicering genom spray.
    Jag tar antagligen det till minuserna att han inte gör håret starkare; de kommer att vara grunted.
    Alla vet att håret ständigt behöver fukt. På sommaren torkas de av solens strålar och på vintern förångar den vitala fukten från krullarna med en kraftig temperaturförändring när vi går ut på gatan från ett varmt hus.

    Om du försummar fukten börjar krullarna att trycka, elektrifiera, och snart kommer de att förlora sin attraktivitet helt och hållet, blir matt, kommer att bryta och falla ut. För att undvika detta rekommenderar kosmetologer att använda hemsprayer. Deras egenskaper kommer att vara oerhört användbara för strängar av vilken typ som helst.

    Jag skulle först fukta krullarna och sedan ge det glans, för Shine ger inte näring och fuktar krullarna, men detta anges inte.

    Jag lärde mig hur man gör hemlagade sprayar, bland annat för skinn av hår. Det finns främst mini-rim, vitaminer och oljor om du vill, alla som är intresserade av Internet kan hitta recept.

    Och självklart, för dem som har friskt hår, tror jag omedelbart efter masken och torkar håret, kan spray appliceras. Naturligt att torka håret.
    Du kan fortfarande våta ditt hår lite med dina händer med olja för omsorgens slut, efter torkning kommer det också att finnas en naturlig glans.

    Denna spray är bekväm och inte dyr, jag råder dig att försöka på ditt hår.

    Vätska för skadade hårändar / Behandling 60 ml

    Märke: KAPOUS (Ryssland)

    Linje: Behandling - hår och hårbottenbehandling
    Artikelbeskrivning:

    Vätskan är konstruerad för att ta hand om torra och skadade hårtips, mätta dem med viktiga näringsämnen och vitaminer på grund av dess formel med aktiva ingredienser. Argan mutterolja täcker hårets yta, skyddar och intensivt återfuktar dem. Regelbunden användning av produkten bidrar till att återställa hårstrukturens integritet, förhindrar tvärsnitt och splittring.

    Vätskan är konstruerad för att ta hand om torra och skadade hårtips, mätta dem med viktiga näringsämnen och vitaminer på grund av dess formel med aktiva ingredienser. Argan mutterolja täcker hårets yta, skyddar och intensivt återfuktar dem. Regelbunden användning av produkten bidrar till att återställa hårstrukturens integritet, förhindrar tvärsnitt och splittring i framtiden under påverkan av kemiska och värmebehandlingar, negativa miljöfaktorer. Har inte parfymerade tillsatser.

    Hur man använder: 4-6 droppar vätska gnugga i handflatan och applicera på rent, handdukstorkat hår, sprida sig från mitten till ändarna. Blås torrt eller på ett naturligt sätt. Droppar kan appliceras på torra hårändar för att skapa mer intensivt skydd och glans.

    Kapus Fluid för skadade hårändar 60 ml (Kapous Professional, Fragrance free)

    Hjälper till att återställa hårstrukturens integritet, förhindrar tvärsnittet

    Vätskan är konstruerad för att ta hand om torra och skadade hårtips, mätta dem med viktiga näringsämnen och vitaminer på grund av dess formel med aktiva ingredienser. Regelbunden användning av produkten bidrar till att återställa hårstrukturens integritet, förhindrar tvärsnitt och splittring i framtiden under påverkan av kemiska och termiska behandlingar och negativa miljöfaktorer.

    4-6 droppar vätska gnugga i palmer och applicera på rent, handdukstorkat hår, sprida sig från mitten till ändarna. Blås torrt eller på ett naturligt sätt. Droppar kan appliceras på torra hårändar för att skapa mer intensivt skydd och glans.

    Argan mutterolja täcker hårets yta, skyddar och intensivt återfuktar dem.

    Recensioner för Fluid för skadade hårändar 60 ml

    Maria Miass 09/04/2017

    Effektivitet, betyg 5

    Vätska från kapous slår inte upp ändarna, torkar inte dem, tappar varje hår, gör splittändarna mindre märkbara, hårglittrande och lättare att kamma, mindre förvirrad.

    Textur 5 betyg

    Vätskans konsistens är oljig, tjock, beige-gyllene nyans. Aromen är knappt märkbar söt, det indikeras att vätskan inte har parfymerade tillsatser.

    Lönsamhet / kostnad, betyg 5

    Vätskeflödet är mycket litet, jag använder det i mer än ett år, men det slutar ändå inte där.

    Slutsatser: Kursen ger mer flytande kosmetisk effekt än terapeutisk, men med kluvna toppar förutom sax få spravlyaetsya.Sovetuyu prova denna vätska, i synnerhet för att hjälpa dem som försöker att växa hår och som har problem med kluvna toppar.

    Aydinyan Violetta Mikhailovsk 06/02/2017

    Effektivitet, betyg 5

    Älskade det! Hårets spetsar slutade så torra! Mindre avsnitt mycket! För mitt hår är det svårt att perfekt!

    Textur 5 betyg

    Olja, ljus! Med en trevlig delikat arom!

    Lönsamhet / kostnad, betyg 5

    Tanken borde vara mycket ekonomisk! Tack vare dispensern. Men mitt hår är väldigt torrt på tipsen! Därför trycker jag inte en eller två gånger på dispensern) mitt hår blir inte nödvändigt

    Slutsatser: Var noga med att köpa mer! I reserv!

    Olikova Elena Penza 03/24/2017

    Effektivitet, betyg 5

    Utmärkt vätska för hårtopparna! Använd 1/3 av längden på håret är inte fet snabbare efter allt detta maslitse innebär perfekt mjukar upp håret, är det bäst att kamma! Är en gudagåva för min torra och kluvna toppar, är det viktigaste att inte överdriva det med mängden

    Textur 5 betyg

    Oljig konsistens med en trevlig lukt

    Lönsamhet / kostnad, betyg 5

    Kostnadseffektiv, bara några droppar

    Slutsatser: Jag rekommenderar definitivt detta verktyg, jag kommer att köpa mer)

    Loznevaya Natalya Vyacheslavovna Simferopol 12.05.2016

    Effektivitet, betyg 5

    En bra olja, om inte överdriven, håret blir inte tjockt.

    Textur 5 betyg

    Mycket tjock olja, flödar inte från handflatan, även med handen vänd upp och ner. Praktiskt taget luktfri - för mig är det ganska bra, snarare än dåligt, när alla dofter är blandade på håret.

    Lönsamhet / kostnad, betyg 5

    Mycket ekonomiskt. Jag har använt det i mer än ett halvt år - hälften av flaskan har kvar Dispensern bryts inte. Mycket värdig produkt!

    Slutsatser: Anständig produkt. Prova det!

    Vera Prokopyevsk 06/30/2016

    Effektivitet, betyg 5

    Medlen är välfördelad på håret, lämnar inte en oljeband, arom. Mjukar, underlättar styling, lägger till glans.

    Textur 5 betyg

    Trevlig konsistens flytande gel, medium densitet. Dispensern fungerar ordentligt.

    Lönsamhet / kostnad, betyg 5

    Jag har tillräckligt med 1 - 2 små portioner - pressar, mycket ekonomiskt.

    Slutsatser: Jag råder dig att försöka. Det har länge varit ett måste för mig att använda verktyg av detta slag, det är en av de bästa, även om jag försökte annorlunda och många. För långt hår - bara lala



    Nästa Artikel
    Effektiv mask för hår med kefir och honung: användningen av kompositionen och matlagning i hemmet