Henna färglöst hår


Färglös henna är en naturlig, miljövänlig naturlig produkt som inte orsakar allergier och kliande hårbotten. Det ger inga nyanser med naturlig hårfärg (med måttlig användning - om du inte går med färglös henna på håret i mer än två timmar) och inte stör hårfärgning med kemiska färgämnen (om håret inte utsätts för blekningsprocessen annars kommer de att bli gulaktiga nyans eller grön nyans).

Färglös henna är idealisk för fet eller normalt hår. När håret är benäget för torrhet, med henna bör du vara försiktig, du behöver bara applicera den på rötterna. Du kan inte använda färglös henna för ofta, eftersom dess komponenter bidrar till att hårsaxeln lossnar, på grund av detta kommer de att bryta och vara svåra att kamma.

Färglös henna är en obestridlig hjälpare för förstärkning, restaurering, näring, volym, vitalitet och glans av hår. Med hjälp kan du sluta håravfall, stärka hårsäckar, förbättra blodcirkulationen i hårbotten och vilande hårbjörnar kan aktiveras. Med regelbunden och korrekt användning av denna naturliga kosmetiska produkt elimineras mjäll, vilket visar antiseborrheic effekt.

Penetrerar in i håraxeln, omsluter den färglösa henna den som med en barriär, återställer strukturen, förtjockar och stärker den.

Färglös henna kan användas istället för balm, det är lätt att tvätta bort. Det är säkert för barn, och män kan använda den för att förhindra skallighet och förbättra hårförhållandet.

REKOMMENDATIONER FÖR ANVÄNDNING
Det rekommenderas att applicera färglös henna två gånger i månaden och med alltför känsligt hår en gång var 3-4 veckor, kan frekventare användning orsaka förlust av fukt i håret.

För torr hårbotten bör henna användas med olika håroljor.

VIKTIGT! När du köper en produkt förväxlar inte vit henna med färglös henna. Vit henna är ett kemiskt färgämne (brightener) för blekning av hår. Med växt har Henna inget att göra.

BEREDNING AV MASKER FRÅN FÄRGLESS Henna

För att självständigt göra en mask av färglös henna måste du först bestämma vilken typ av hår och syftet med proceduren.

Om du har torrt hår, applicera blandningen endast i hårbotten. Således kommer rötterna att matas, och ändarna blir inte torrare. Du kan också lägga till blandningen av vegetabiliska och eteriska oljor.
Om ditt hår är fet, kan Henna appliceras längs hela längden.
Om endast rötterna är feta, applicera masken på huden utan att röra ändarna.

Det grundläggande receptet för att göra en mask är mycket enkelt. Det är nödvändigt att lösa den färglösa hennaen med varmt vatten, kyla något, applicera på fuktigt hår och linda ihop med en film i 40 - 120 minuter.

Mängden henna kan beräknas enligt följande. För applicering bara på rötterna nog 50-75 gram. Om du applicerar en mask över hela hårets längd (till exempel hår över axlarna) behöver du cirka 125 gram. Som regel väljs numret individuellt genom experiment, beroende på hårets tjocklek och längd.

RECIPES MASKER MED FÄRGLESS Henna

● Mask för rengöring av hårbotten:

75 gr. påse med färglös henna, häll ca 100 ml. avkok av nässla (kamomill, calamus eller andra örter), insistera på 15 minuter, tillsätt 4 - 8 droppar pepparmynta eterisk olja. Tvätta av efter 30 - 40 minuter.

● Anti-mjällmask:

50 gr. färglös henna, häll ca 100 ml. starkt grönt te, insistera på 15 minuter, tillsätt 4 droppar eucalyptus eterisk olja, 4 droppar tea-eterolja. Tvätta av efter 30 - 40 minuter.

● Maske för att stärka hårrötterna:
2 msk. skedar av färglös henna häll en halv kopp kokande vatten, insistera 15 minuter, tillsätt 2 matskedar burdock olja, några droppar vitaminer E och A. Tvätta av efter 30 - 40 minuter.

● Maskåterställning:
blanda 2 msk. skedar av färglös henna och en halv kopp uppvärmd kefir, låt stå 15 minuter, applicera på hår i 30-40 minuter.

Färglös henna för hår - ta hand om skadat och problematiskt hår

De flesta kvinnor använder henna för sitt avsedda syfte - för rik, ljus, naturlig hårfärgning. Tillsammans med färgen ger det här underbara pulvret krullarna fantastisk styrka, stärker dem och förhindrar att de faller ut. Färglös henna för hår, som inte har någon effekt av färgning, visar sig vara flera gånger effektivare, men det finns många medicinska egenskaper. Det är svårt att hitta ett billigare och otroligt högkvalitativt sätt att bota mjäll, eliminera splittrade ändar, glöm de fallande trådarna på kudden och njut av den naturliga glansen och utstrålningen av krullarna. Många människor misstänker inte ens vilken typ av mirakulösa medel för vården av det mest skadade och problematiska håret som ges till människan av natur.

Magisk kraft

För att njuta av effektiviteten hos lös pulver behöver du först köpa det. Färglös henna säljs i många kosmetikaffärer, det är billigt (från 25 rubel för en 100 gramspåse), så det är tillgängligt för absolut alla. Många tvivlar på dess naturlighet, som ihållande rykten om den fruktansvärda kemiska bearbetning som råvarorna påstås ha genomgått innan de omvandlas till pulver. Av detta verkar han till och med förlora färg. Faktum är att den kemiska bearbetningen av cassia dumma, från vilken färglös henna produceras, inte går utöver de tillåtna gränserna. Tillverkare försöker hålla den maximala mängd näringsämnen i denna ökensmedicinska växt i pulveret, och de gör det helt bra. Det beror på den kemiska sammansättningen, detta ämne är så effektivt omhändertagande av fet, matt, slutat att växa hår.

 • Chrysophanol (chrysophanol) är ett naturligt färgämne som kan ge gulnande nyanser till blekt hår, men dess huvudsakliga funktion är behandlingen av pustulära sjukdomar i hårbotten, mjäll, alla former av seborré, eftersom den har antiinflammatorisk, anti-svamp och antimikrobiell verkan.
 • Emodin ger curlsna en naturlig glans och extraordinär strålning, som om efter en lamineringsprocedur;
 • Aloe-emodin är en av de mest effektiva naturliga hårtillväxtaktivatorerna;
 • Karoten ger återställande av skadade, spröda, splittrade lås;
 • Betaine är en utmärkt fuktkräm som finns i olika kosmetiska produkter för torrt, övertorkat hår.
 • Ceaxanthin förhindrar alopeci och alopeci;
 • Rutin arbetar aktivt med hårrötter, vilket stärker dem på ett pålitligt sätt.
 • Fisalen korrigerar den svampdödande effekten av kriszofanol, vilket bidrar till att eliminera mjäll.

I kompositionen av färglös henna finns inga vanliga vitaminer och mineralämnen som är fulla av de medel som vanligtvis används för hårets hälsa och skönhet. Så det är mer värdefullt och mer användbart.

Med rätt användning kommer detta ovanliga pulver att göra ditt hår till en lysande kaskad av vackra, tjocka strängar.

Färglös henna: indikationer för användning

Med en uttalad terapeutisk effekt har färglös henna ett antal indikationer och kontraindikationer till dess aktiva användning för hårvård. I allmänhet kallar kosmetologer en universal kosmetisk produkt, som har en komplicerad effekt på alla typer av trådar. Regelbunden och säker användning av detta pulver rekommenderas i följande fall.

 • Att återvända till tråkigt hår naturlig glans
 • Att stärka livlösa krullar;
 • Att ge styrka och energi till försvagade strängar;
 • För att återställa skört;
 • För behandling av splittrade ändar;
 • För att skydda skadat hår från alla slags mekaniska, atmosfäriska och kemiska effekter;
 • Att påskynda tillväxten;
 • För behandling av mjäll och seborré
 • Att lindra klåda;
 • För att normalisera sebaceous körtlar
 • För att ge håret en välplexad, vacker exteriör: efter maskerna med färglös henna förvärvar de ytterligare volym, blir silkeslen, elastisk, mjuk och blank.

För att lösa många av dessa problem spenderar kvinnor fantastiska summor på alla slags shoppingmöjligheter och skönhetsbehandlingar i salonger, som ständigt ger upp och inte uppnår önskat resultat. Färglös henna gör att du kan ta hand om ditt hår och bota sjukdomar i hårbotten för en mindre mängd, men med stor effekt. Det är värt att försöka om det inte finns kontraindikationer för dess användning.

Om kontraindikationer

Om du läser recensioner om användningen av färglös henna för hår som en del av olika masker och kompressor, kan du hitta både tacksam och negativ. De sistnämnda är oftast förknippade med bristande överensstämmelse med de elementära reglerna för hantering av detta medicinska pulver eller ignorering av kontraindikationer. Det rekommenderas inte att använda det i följande fall:

 • Blondiner vars blonda krullar får oönskad gulaktig eller till och med grön nyans under påverkan av kriszofanol, vilket blir mycket svårt att tvätta bort.
 • Ägarna av torrt hår, som kan förvandlas till en hård släp efter sådana masker;
 • De som planerar att måla snart: På håret som behandlas med färglös henna, kommer kemiska färger i flera dagar att falla mycket ojämnt.
 • Om du är överkänslig mot en av komponenterna i pulveret kan allergier börja.

Vid första anblicken är det få kontraindikationer, men vart och ett av dem kan förstöra intrycket av denna åtgärd, som, om den används korrekt och korrekt, är mycket användbar. För att inte bli besviken rekommenderas det att utföra en slags testning av färglös henna på en separat hårsträng, som sedan kan döljas under annat hår som ett resultat av ett misslyckat test. En sådan kontroll är ett obligatoriskt stadium av behandling av hår med färglös henna.

Lär dig om användningen av eteriska oljor för att läka dina lås: https://beautiface.net/uhod/za-volosami/efirnye-masla.html

Den vanligaste, eftersom den mest effektiva - burdock oljan.

Användarvillkor

Färglös henna är en del av hemlagade hårmaskor, och de kan tillverkas av de vanligaste produkterna och kosmetiska oljor.

För att behaga resultatet, kommer några små tricks att vara användbara när du utför den här proceduren hemma.

 1. Det är lämpligt att köpa ett mirakulöst pulver i en specialaffär, där för någon produkt finns ett motsvarande certifikat som bekräftar dess kvalitet. Köp riktiga henna på marknaden eller i en stall är det osannolikt att lyckas. Dess effektivitet kommer att bero på produktens kvalitet.
 2. Eftersom pulvret är utspätt med vatten kommer munstycket att förstöra masken. Behöver filtreras, kokas eller lösas, eller icke-kolsyrade mineraler. Som flytande för att odla färglös henna kan du använda användbara, naturliga, doftande infusioner från en mängd olika medicinska örter som stärker håret. Du kan ta för detta ändamål kamille, nässla, salvia, burdock.
 3. Ta hand om kvaliteten på inte bara henna, men också de övriga ingredienserna som utgör masken. Ju mer naturliga de är desto bättre resultat kan du uppnå. Alla vet att hemmagjorda mejeriprodukter och ägg är hälsosammare än butiksaffärer.
 4. Före proceduren ska huvudet tvättas noggrant, torkas, kammas och sedan fuktas lite.
 5. Masker med färglös henna gnids in i rötterna och hårbotten, jämnt fördelade med sällsynta kam längs hela längden av strängarna.
 6. Därefter fixas håret på toppen av baretten, täckt med en plastpåse (du kan bära en plasthatt för duschen) och inslagna med en varm handduk.
 7. På ljus och blont hår behöver färglösa henna masker inte hållas i mer än 20 minuter för att undvika ytterligare färgning i en gulaktig nyans. Mörkhårig har inget att frukta: Den medicinska blandningen kan hållas på huvudet i ungefär en timme.
 8. Förfarandet för tvättning av sådana masker ska inte vara svårt om de inte innehåller smör eller bröd. Henna tvättas snabbt och snabbt med vanligt rinnande vatten utan att bilda klumpar som fastnar i strängarna. Det rekommenderas att endast använda schampo i närvaro av olja.
 9. Med tanke på den kraftfulla effekten av färglös henna, bör masker med det inte bli bäras iväg. Två (högst tre) gånger i månaden kommer troligen att vara tillräckligt, annars kan du torka ut håret och hårbotten.
 10. Regelbundenhet är en garanti för att effekten kommer att motivera alla förväntningar och förhoppningar. Låt denna procedur bli en vana - och ditt hår kommer att lysa med skönhet och hälsa.

Som tidigare noterat kan färglös henna användas i ren form, eller det kan kompletteras med alla slags ingredienser. Detta förklarar så många recept för masker med detta unika pulver.

Färglös Henna: Maskrecept

Vid val av en mask rekommenderas att använda bekanta produkter som är kända för kroppen. Exotisk är inte alltid användbar, särskilt när du anser att den färglösa hennaen själv är från de afrikanska och asiatiska öknen. Du måste fokusera på det problem som du behöver lösa först av allt. Försöker man klara av mjäll? Sedan mint kommer att förbättra effekten av det underbara pulveret. Trött på oljig skinnig fet hår? Mejeriprodukter med hög fetthalt kommer att hjälpa till. Leta efter svar på dina ömma frågor i masksammansättningen.

För vilken typ av hår som helst

Torka 100 g pulver i 200-300 ml vatten (hett).

Torka 100 g pulver i 200-300 ml vatten (hett), kyla, tillsätt 2 äggulor, 2 bord. loger. burdock olja och äppelcidervinäger, 1 bord. loger. olivolja, 2 tsk. loger. honung.

Torka 100 g pulver i 200-300 ml vatten (hett), tillsätt 2 tabeller. loger. citronsaft, 2 äggulor, 3 bord. loger. mager kockost.

50 gram färglös henna utspädd i 100 ml kefir, använd efter 15 minuter.

100 gram färglös henna blandad med 50 gram torkad markväxel och 2 te. loger. senapspulver. Häll alla 250 ml kokande vatten.

Mot en nedfall

Torka 100 g pulver i 200-300 ml vatten (hett), tillsätt 2 tabeller. loger. naturlig olivolja och 1 bord. loger. ricinolja

 • Från kosmetisk lera

För sådana masker är det bättre att ta en grön kosmetisk lera, som har stärkande egenskaper. 50 gram färglös henna blandad med 50 gram grönt kosmetiskt lerpulver, utspätt i 200 ml varmt vatten, tillsätt 2 bord. loger. kokosolja, 1 bord. loger. ricinolja och 5 droppar ylang-ylangeter. I avsaknad av kokosnötolja kan du använda olivolja.

För glans hår

Torka 100 g pulver i 200-300 ml vatten (hett), kyla, lägg till 1 bord. loger. mandelolja och 1 tsk. loger. utspädd med vatten Dimexidum.

Torka 100 g pulver i 200-300 ml vatten (hett), efter kylning, tillsätt 1 äggula och 1 bord. loger. Jojoba.

100 g pulver utspätt i 200-300 ml varmt, starkt, nybryggt svart te. Parallellt, slå ägget med 1 bord. loger. naturlig olivolja. När den första blandningen har svalnat, blanda allt.

För torrt hår

Torka 100 g pulver i 200-300 ml vatten (hett), tillsätt 2 bord efter kylning. loger. Avokadosmassa och 1 bord. loger. ricinolja

För oljigt hår

 • Från kosmetisk lera

Torka 100 g pulver i 200-300 ml vatten (hett), tillsätt 2 bord efter kylning. loger. citronsaft och blå kosmetisk lera, 1 bord. loger. kardborre eller ricinolja.

För hårväxt

Lös 100 g pulver i 200-300 ml varmt, starkt, nybryggt svart te, efter kylning, tillsätt 50 ml surat kefir och några droppar eter.

En mängd hår- och hårbottenproblem löser masker med färglös henna. Användbar, helande, mångsidig, de kommer att kunna ge frihet från alla slags komplex som är associerade med utseende. Med regelbunden användning kan du glömma mjäll, splittrade ändar och håravfall.

HNA IRAN COLORLESS NATURAL 25.0

Kortfattat om produkten

Henna iranska färglösa naturliga 25.0 instruktioner för användning

Doseringsform

Homogent pulver, små klumpar är tillåtna, sönderdelning när de lätt pressas med fingrarna. Färg från gulgrön till grönbrun

struktur

Cassia obovata - Cassia dum - Färglös (neutral) henna

beskrivning

Iranska färglösa naturliga henna (Cassia obovata) Cassia dumma - är ett effektivt naturmedel för hudvård av ansikte och kropp, återställa vitaliteten hos skadat hår

Cassia obovata eller färglös henna är ett naturligt naturmedel för att stärka och återställa hår som används i tusentals år.

Hår är en prydnad för mannen. Inte bara kvinnor drömmer om friskt och vackert hår. Tyvärr är inte många av dem som förbättrar naturliga produkter kända som inte skulle färga håret. Det är lätt för dem som föredrar att ändra sin färg, men de som är nöjda med de naturliga, särskilt blondinerna och blondinerna, är mycket svårare i detta avseende. Men ett verktyg som inte färgar håret finns naturligtvis - naturen har gett allting. Cassia Obovata är en ört som, trots att håret förstärks, ändrar inte sin färg.

Cassia obovata innehåller vitaminer och biologiskt aktiva element som stärker och närmar sig, bidrar till restaureringen av "sjukt" och skadat hår, förhindrar förlusten, ger dem volym och vacker glans. Cassia obovata "smidar vågen" av håret, liksom rengör och närmar hårbotten. Det hjälper till att bekämpa mjäll (torr och oljig) och förhindrar sitt utseende, normaliserar sebumsekretion. Förbättrar mikrocirkulationen i hårbotten, inte bara näring hårsäckarna, men också "vaknar" vilande. Cassia obovata främjar hårväxt. Cassia innehåller en stor mängd antrakinon och krisofansyra, är en effektiv hämmare av hudsvamp, bakterie och mikrobiella sjukdomar. Cassia har traditionellt använts för att behandla eksem och hudinfektioner.

Applicera Cassia som en mask, du kommer att göra ditt hår vackert, hälsosamt, voluminöst och glänsande. Det har inte färgegenskaper, och kommer därför inte att ge några nyanser till ditt hår. Man bör emellertid inte glömma att när man använder regenererande masker för att få resultatet, är det nödvändigt att använda det regelbundet, trots att resultatet i de flesta fall är synligt från första gången.

Cassia obovata skiljer sig i konsistens från vanlig henna, och det är lättare att tvätta bort.

Henna används ofta i kosmetologi, och inte bara som en mask för hår. Mild rengöring och peeling effekt lämplig för huden. Kompositionen av henna är en speciell syra som binder kollagen i hudcellerna, vilket är mycket viktigt vid anti-agingprocedurer. Används för att näring huden, föryngra, lyft, till tonen, den har en vitare effekt. Huden efter en sådan mask blir elastisk och flätig. Färglös henna är en tonic och används mot kokar, hematom, inflammationer och även herpes. Hjälper med överflödig fet hud från seborré.

Du kan lägga till några droppar essentiell olja för olika effekter.

Tonårsbekämpare rekommenderas ofta att använda färglös henna för att bekämpa inflammatoriska formationer i problemområdena i huden: akne, akne, svarta prickar. I det här fallet läggs lite teolja till den färglösa henna. Resultatet är ett medel som lindrar inflammation, normaliserar talgproduktionen och torkar ansiktets hud. För att lätta fräknar och ge en matt skugga i ansiktet, rekommenderas att använda färglös henna med tillsats av borsyrainfusion.

För att uppnå maximal effekt av att applicera masken från henna, bör du rengöra huden före proceduren och behandla den med lotion eller tonic - så maskkomponenterna absorberas bättre av huden.

Henna och kemiska effekter på hår

En speciell egenskap av cassia är obovaty - det färgar inte håret när det appliceras, till skillnad från henna, basma (indigo) eller andra växtbaserade färgämnen som används för att stärka och återställa hår. Även människor som redan har färgat eller missfärgat håret med kemiska färgämnen kan ofta använda det lugnt.

Många tjejer med blekt hår återställer hårfärgade henna. Det förändrar vanligtvis inte tonen i färgat hår.

Men! Glöm inte att varje person har en individuell hårstruktur, vid olika hastigheter de återställs, ämnen uppfattas och absorberas olika och reagerar följaktligen på yttre påverkan.

Ingen garanti kan ges. I Cassia Obovat, som i någon växt, finns färgämnen, men de är gyllene i färg och det finns för få av dem. I förväg för att förutsäga är reaktionen omöjlig. Och inte nödvändigtvis håret blir grönt, färgen är mycket oförutsägbar.

Det fanns fall då färgen på blekt hår ändrats. Eller Cassia obovata gav inte fullt ljushår.

Cassia kan också reagera på ett kemiskt färgämne som har applicerats på håret innan, som "rengjorts", men förblev faktiskt djupt i hårets struktur.

Cassia obovata tränger igenom håret och omsluter det med en "barriär". Men minus är att det inte tillåter kemiska färgämnen att tränga in i håret. Därför kan färgning visa sig ojämn och snabbt uttvätt. Ammoniak eller aminer i målarna lyfter upp, öppnar fläskkakorna (toppskiktet av hår) för bättre penetration av färgpigment i håret. På grund av detta uppnås en djup, beständig färgning. En cassia obovata släpper håret och omsluter det med ett skyddande skikt, vilket förhindrar effekterna av ammoniak och följaktligen hela färgningen. Naturligtvis kommer det kemiska färgämnet att förändra hårets färg, men det kommer att visa sig vara instabil och snabbt tvätta av.

Dessutom försvagar cassia obovata vanligtvis effekten av en perm. Men det betyder inte att det är du som inte kommer att tillåtas.

Vi upprepar än en gång att örter och människokroppen alltid interagerar individuellt för var och en. Ofta är alla varningar sällsynta fall, men det är värt att försöka medverka av kassia först på hårsträngarna för att se till att du inte faller in i denna sällsynta grupp.

Försäljningsfunktioner

Särskilda villkor

Om ditt hår är "torrt" från henna:

På grund av individens individualitet är det värt att notera att kassi är föråldrad med alla dess positiva egenskaper, vissa människor kan "torka" sitt hår. Men det här undviks enkelt om du följer några regler och recept.

Först bör masker från cassia obovaty göras mer än en gång i veckan (oftare, och vissa kanske oftare - lyssna noga på din kropp, det berättar alltid vad du ska göra och hur).

För det andra, för att stärka håret, är det ofta tillräckligt att applicera blandningen endast i hårbotten, så hårlampan tar emot alla nödvändiga ämnen, men samtidigt får henna inte på håret själv. Men den här metoden är inte lämplig för dem som vill "återställa" skadat hår, släta "hårvågor" etc. För att göra detta behöver du fortfarande näring håret längs hela längden. I framtiden, efter att du har tagit ditt hår i ordning, kan du närvara bara hårrötterna.

För det tredje kan du fuktar håret med vegetabiliska oljor (sesam, mandel, jojoba, Bringaradzh, etc.). Oljan kan tillsättas direkt till blandningen och kan appliceras på håret efter att du tvättat henna.

Om ditt hår är av typen "torr", då är olja som en mask användbar att använda regelbundet. Det ger näring och fuktar håret.

vittnesbörd

Färglös henna är ett effektivt naturmedel för hudvård av ansikte och kropp, vilket återställer vitaliteten hos skadat hår.

 • Du kan köpa Henna Irans färglös naturliga 25,0 i Moskva på ditt praktiska apotek genom att beställa Apteka.RU.
 • Priset på Henna Irans färglösa naturliga 25,0 i Moskva - 32,00 rubel.
 • Bruksanvisning för Henna iranska färglösa naturliga 25.0.

Du kan se närmaste leveranspunkter i Moskva här.

dos

För att stärka håret:

25-50g.hny (beroende på hårets längd) för att placera i en behållare och häll kokande vatten. Rör tills mjuk. Låt det svalna något och applicera jämnt på rent hår över hela längden. För att hålla 15-30 minuter Skölj med varmt vatten efter tiden.

Handvård:

Beredd slurry applicerad på händerna på händerna. Massera huden, blöt i 15-20 minuter och skölj med varmt vatten. Med vanliga procedurer blir händerna på händerna mjuk, smidig och silkeslen. För kroppsvård: Ett par påsar av henna kan placeras i ett bad av vatten och ligga i det i 15-20 minuter. Det är mer effektivt att lösa upp massan och applicera på hela kroppen. Låt i 15-20 minuter sköljas med vatten. Dessa masker hjälper dig att bli av med akne på bröstet och baksidan.

För kroppsvård:

Flera väskor med henna kan placeras i ett bad med vatten och ligga i det i 15-20 minuter. Det är mer effektivt att lösa upp massan och applicera på hela kroppen. Låt i 15-20 minuter sköljas med vatten. Dessa masker hjälper dig att bli av med akne på bröstet och baksidan.

Torka en liten mängd Henna med varmt vatten till konsistensen av tjock gräddfil, låt den brygga i ca 5 minuter; Applicera ett tjockt lager på hela ansiktet eller på det önskade området (ju varmare Henna, ju bättre det expanderar porerna och låter de användbara ämnena tränga in). Håll kvar tills det är torrt. Maskan är väldigt lätt att tvätta av. Och om den "torkade" hennaen späds något med vatten, kan du gnugga ansiktet och få en skrubbande effekt. Överdriv inte bara det.

Färglös henna - naturlig hårmask, 100 g (Artikel 7325)

beskrivning

Till skillnad från schampo och balsam använder många inte masker eftersom de kräver mycket mer tid, masker ska appliceras på håret och hårbotten i minst 20-30 minuter. Någon av den här tiden är synd. Många kvinnor tror att om de använder bra schampo och balsam så är det tillräckligt. I princip är detta sant, men om daglig vanlig hårvård kan jämföras med att gå till ett spa, så är det med en hårmask att koppla av i ett bra sanatorium. Naturligtvis förutsatt att denna mask består av naturliga ingredienser. Naturlighet för masken är mycket viktigare än shampoos naturlighet. Eftersom schamponet vanligtvis appliceras på hårbotten och håret på styrka av några minuter, medan masken förblir i ungefär en timme. Följaktligen kommer din kropp under denna tid att absorbera mycket mer av de saker som finns i en mask.

I likhet med schampon innehåller många masker parabener, konserveringsmedel, smaktillsatser och andra hälsoskadliga ämnen. Å ena sidan, tack vare moderna masker blir håret tjockt, färg, arom och silkeslen. Men å andra sidan kan användningen av kemikalier orsaka betydande skada på håret, och den omedelbara effekten av vackert hår kommer bara att vara en illusion av deras hälsa.

Cassia obovata är en låg buske. Efter torkning går cassiablad direkt för medicinska och kosmetiska ändamål utan ytterligare behandling. Löv är bara sol och sedan skuggtorkning. Den torra vikten av arket är ca 30% av den våta vikten.
Bleachless henna (Cassia obovata) har inget gemensamt med henna målning (lawsonia inermis) förutom namnet har. Dess namn är Colorless Henna, den här masken fick eftersom mycket lik effekten av henna. Det har också en omslutande effekt på håret, ger curls en naturlig glans och ovanlig glans, som om efter en laminering, men utan rödrött pigmentering. För många är detta ett stort plus, för inte alla vill ändra sin hårfärg.

Färglös henna är en unik lösning. det kombinerar de bästa egenskaperna hos Henna, Amla och Shikakai.

Färglös henna, som Amla, innehåller C-vitamin och olika organiska syror, inklusive gallic och ellagic. Men igen, inte i så stort antal. löv används, inte frukter. C-vitamin som ingår i färglös Henna är nödvändigt för syntesen av kollagen, som håller cellerna ihop, främjar korrekt celltillväxt, stärker håret, det stärker också immunsystemet, ökar kroppens motståndskraft mot sjukdomar. Dessutom har medel som innehåller C-vitamin uttalade anti-aging och sårläkning egenskaper.

Färglös henna innehåller också sådana substanser som endast är inneboende för henne: emodiner, kriszofanol, betain, ceaxantin, rutin, etc. och så vidare. Men allt detta är effektivt med regelbunden användning och tillräcklig varaktighet för varje förfarande.

Hur fungerar det?
Bladet av Cassia (Henna Colorless) innehåller många användbara ämnen. De släpps från anläggningen när de interagerar med vatten eller oljor. Chrysophanol (chrysophanol) - dess huvudsakliga funktion är behandlingen av pustulära sjukdomar i hårbotten, mjäll, alla former av seborré, eftersom den har antiinflammatorisk, anti-svamp och antimikrobiell verkan; Emodin - ger curls en naturlig glans och extraordinär glans, som om efter laminering Aloe-emodin - en av de mest effektiva naturliga hårväxtaktivatorerna; karoten ger återställande av skadade, spröda, splittrade lås; Ceaxanthin - förhindrar alopeci och alopeci; Rutin - arbetar aktivt med hårrötter, på ett tillförlitligt sätt förstärker dem i bon; Fisalen - fixar den svampdödande effekten av kriszofanol, vilket bidrar till att eliminera mjäll. Tja, biotin med magnesium - bidrar till elasticitet hos hår och hud, ger hårstyrka och glans, förbättrar färg. C-vitamin är nödvändigt för syntes av kollagen, som håller cellerna ihop, främjar korrekt celltillväxt, stärker håret, stärker också immunsystemet, ökar kroppens motståndskraft mot sjukdomar

Viktiga fördelar:
1. Mättar hår och hårbotten med vitaminer och mikrodelar.
2. Förbättrar blodcirkulationen i hårbotten, accelererar hårväxten.
3. Ger håret elasticitet och elasticitet.
4. Det ger hår silke och naturlig glans, ersätter lamineringsproceduren
5. Återställer skört hår och stoppar processen att skära spetsarna;
6. Förhindrar för tidigt håravfall
7. Effektiv för förebyggande av seborré, eftersom den har antiinflammatorisk, anti-svamp och antimikrobiell verkan

Mask Färglös henna packas i 100 g vardera. i en plastpåse med ziplock och original hållbara lådor av miljövänlig oblekt mikrovågs kartong, som är gjord av återvunnet material.
Produkterna är sålunda skyddade mot fukt och direkt solljus, och på grund av detta behåller dess egenskaper längre.
Ingredienser: 100% markerade frukter av Cassia obovata.

Henna Colorless Super Artcolor - recension

I strävan efter slät, glänsande och friskt hår? Henna hjälper!

Hej, kära! Jag vill dela hur vanligt, mycket billigt färglöst henna inte bara kan förvandla utseendet på håret utan också ta hand om sin hälsa från insidan.

MYCKET VIKTIGT BAKGRUND

Jag har omsorg för mitt hår djupt länge, men jag har bekantat med henna relativt nyligen, men effekten blir märkbar efter bara 2-3 veckor med regelbunden användning. I mitt fall är det 2 gånger i veckan. Hennes vän rådde mig. Dessutom är situationen sådan att hon inte kan leva utan krulljärn och hon drar ut håret varje dag. Och hennes hår, inte bara över hela längden, ser vackert ut, men tipsen är alltid i perfekt skick utan frekvent skärning. Men jag har problem i torra ändar, så jag saknar några bra verktyg för att sätta dem i ordning. Den här gången kom henna till räddning!

VAD ÄR HNA?

Skönheten i detta verktyg är att det är en naturlig organisk produkt. Eller snarare, det är en växt för vilken Indien är så berömd. De gör pulver av denna torra växt, lawson, hårfärg och kroppsmålning.

Vart hittar du HNU?

Både färg och färglös henna säljs på apotek. Det finns också kosmetikaffärer från Indien, där du kan köpa Henna av utmärkt kvalitet. Ibland i stora stormarknader bredvid hyllorna med hårfärg kan den också hittas. Du kan få dig själv färgad henna, det kommer att ge ditt hår en mörk körsbärsskugga. Och jag väljer färglös henna, för på mitt hår finns det en ljusbärnsten och jag vill inte förstöra det. Dess pris är 5 - 25 UAH. (= 12-65 rubel.) Henna, som diskuteras i min recension, kostar 12 UAH. (= 30 rubel.)

HUR DU ANVÄNDER?

Det kommer inte bli några problem! Häll hängan av henna i en lämplig behållare, häll lite vatten och rör om det så att konsistensen av gräddfil erhålls.

RESULTAT

Efter 2 veckor med regelbunden användning av henna (2 gånger i veckan) ser håret ut som det framgår av sin glans och jämnhet.

Tack för din uppmärksamhet på recensionen, kommentarer och otsenochki. Jag hoppas att översynen kommer att vara till nytta för dig, och snart delar du dina intryck om det här verktyget. Hejdå!

Var säljs henna för hår

Tjejer bestämde sig för att måla med henna. Först tycker jag inte om färg, mitt hår är väldigt tunt och bräckligt, färgen kommer att döda dem, plus jag vill bli röd, och Henna hjälper mig också att läka mitt hår (och kanske räta ut det lite?). Advisa vad Henna är bättre att ta (företaget) och var är det till salu alls? Jag vill få en vacker röd, saftig färg, men inte rak ljusröd, koppar snarare. Jag läste att du kan få det här om du brygger kamille. Pliz berätta för mig hur man brygger kamille? Och hur mycket henna i allmänhet.

Jag har en hemsk hårklättring. Det här är från färgen och från att jag torkar dem med en hårtork. En vän rådde att köpa henna istället för att måla. Nu finns det en sådan nyhet-henna i form av en pasta, redo att användas. Och det finns 10 färger. Från rött till svart. Tydligen blandar de henna och basma i olika proportioner. Jag tänkte bara på att sätta på något av henna med Basma själv, och sedan kom den färdiga versionen upp. Jag valde färgen "choklad". Mörkbrun Gråt hår, i princip målade över, men de hår som är.

Jag började färga mitt hår vid 14 års ålder. Först var det naturligt henna, sedan blekta strängar (bara modet för att markera började), då i allmänhet

om du färgar dem med henna hela tiden under året - ditt hår kommer helt enkelt att dö och i slutändan kommer du att dra slutsatsen att du måste skära allt och bättre måla med den vanliga professionella bra målaren, eftersom att henna, den basma som säljs här, är inte riktig, men bara en falsk. I Indien, där Henna produceras kostar den från $ 35 per kg (grossist), och här köper du den för mindre än en halv dollar per portion. Henna molekyler med permanent färgning är anslutna inuti håret är det inte.

Flickor, finns det de som färgar håret med henna och basma? Ofta / ständigt? Efter upprepade försök att hitta någon slags ofarlig naturlig färg, insåg jag att ingenting annat än henna och basma existerar. Mousses är ofarliga, men inte resistenta. Den så kallade "naturliga färger" (till exempel gjorda i Indien) innehåller någon form av kemiska granuler. I allmänhet hittade jag inte något naturligt (men om någon kan hjälpa, berätta, kommer jag att vara oerhört tacksam!). Så bestämde jag mig för att återkalla ungdomar och återvända till henna och basme. Mitt hår är mörkt blont, med rödhårig efter sommaren.

1. Färglös henna - från 10 rubel. för 25 g I kombination med olivolja eller kefir - inte värre än en salonghårmask. Iranska Henna sparar tunt och splittande hår och eliminerar även mjäll. Och från det kan du göra en utmärkt mask för dina händer: Koka med kokande vatten, kyla och applicera det på dina handflator och fingrar i 10-15 minuter. Var att köpa: på apotek

Allt från personlig erfarenhet.

Det faktum att högkvalitativa ekoskosmetik ska kosta miljoner är en myt. Overpaying för elegant förpackning och varumärket är inte vettigt, det viktigaste är att veta inkonsekvent men effektiva naturprodukter. För 500 rubel. Du kan fylla en kosmetisk väska till misslyckande, och med mycket effektiva krämer, lotioner och andra saker. Jag bestämde mig för att göra mitt eget betyg av utmärkt budget (cirka 100 rubel per produkt) kosmetika. Men med ett viktigt ändringsförslag - bara naturligt. 1. Färglös henna - från 10 rubel. för 25 g i kombination med olivolja eller kefir - alls inte.

Hälsningar! Efter inläggen om stil och figur vill jag dela en liten lista med kosmetika mot krisen. Jag använder många verktyg själv. Om någon är intresserad av goda vanor i harmoni, kan du läsa här Mina goda vanor med harmoni och du kan hitta en länk till "5 gratis stillektioner" i det här inlägget 5 gratis stillektioner. Dela din sökning på Internet eller HÄR 10 MILJÖ EFFEKTIVA BÄSTA EKONOMISKA KEMETIKER 1. Färglös henna - från 10 rubel. för 25 g i kombination med olivolja eller kefir -.

Jag kopierade den från Daria :) 1. Färglös henna - från 10 gnugga. för 25 g I kombination med olivolja eller kefir - inte värre än en salonghårmask. Iranska henna kommer att rädda tunt och splittande hår och lindrar också mjäll. Och från det kan du göra en utmärkt mask för dina händer: Koka med kokande vatten, kyla och applicera det på dina handflator och fingrar i 10-15 minuter. Var att köpa: på apotek

Jag delar hemligheten med den bästa masken för volostk ts-s-s och under katten :)

På julafton för det nya året förbereder god Santa inte bara gåvor för goda tjejer, utan tar också pengar från dem. Väskan tömmer sig framför våra ögon, och före vinterns helgdagar, tillsammans med influensan, hämtar du konsekvent upp shopaholismviruset. Samtidigt vill jag ha en ny klänning, ett certifikat i spaet, ett Jedi-svärd och en bulldogvalp. Bara en väg ut: välj den mest budget. För 500 rubel. Du kan fylla en kosmetisk väska till misslyckande, och med mycket effektiva krämer, lotioner och andra saker. Jag bestämde mig för att göra mitt eget betyg av utmärkt budget (cirka 100 rubel per produkt) kosmetika. Men med.

Det faktum att högkvalitativa ekoskosmetik ska kosta miljoner är en myt. Overpaying för elegant förpackning och varumärket är inte vettigt, det viktigaste är att veta inkonsekventa men effektiva naturläkemedel. Vid 500 rubel. Du kan fylla en kosmetisk väska till misslyckande, och med mycket effektiva krämer, lotioner och andra saker. Jag bestämde mig för att göra mitt eget betyg av utmärkt budget (cirka 100 rubel per produkt) kosmetika. Men med ett viktigt ändringsförslag - bara naturligt. Färglös henna - från 10 rubel. för 25 gV kombinerat med olivolja eller kefir - inte värre än salongen.

Vi fortsätter att städa huset med miljövänliga metoder :) om hushållens "kemikalier" i köket här I badet / toaletten: I allmänhet borde du inte vara ett fan av perfekt renhet och försöka "döda alla bakterier" - för det första är det nästan omöjligt, för det andra, det är även farligt, eftersom 1) mikrober som ständigt efterfrågas av kemi också muterar och anpassar sig; 2) Det finns inga sterila utrymmen i vardagen - du kommer att döda "dina egna" mikrober, "det finns ingen helig plats" - det kommer inte att vara okänt vad smitt kommer att komma; 3) följer från den andra punkten - som experimenten redan har visat -.

1. -68% Tillverkare: Secret Key Bruttovikt: 120.00 g. Modell: Pris: 4.53 $ SERIEN 5 PATENTKVINN 5,42SEKRET NYCKEL VIT RACOONY CREAMY BAR SOAP 100G Tvål formar en mild skum, rengör försiktigt, förbättrar hud, konsistens, smal porer. Innehåller äggvitaxtrakt, mjölk extrakt, niacinamid, papaya extrakt, asiatisk centella extrakt, tea tree olja, argan olja, rosevatten etc. Äggvitt har astringent och torkande effekt, rengör huden effektivt, bidrar till att porerna sänks, eliminerar överdriven fet skinn av huden. Mjölkproteiner är värdefulla komponenter som är kända för deras regenererande, fuktgivande, antiallergiska.

Det faktum att högkvalitativa ekoskosmetik ska kosta miljoner är en myt. Overpaying för elegant förpackning och varumärket är inte vettigt, det viktigaste är att veta inkonsekventa men effektiva naturläkemedel. Vid 500 rubel. Du kan fylla en kosmetisk väska till misslyckande, och med mycket effektiva krämer, lotioner och andra saker. Jag bestämde mig för att göra mitt eget betyg av utmärkt budget (cirka 100 rubel per produkt) kosmetika. Men med en viktig ändring - bara naturlig. Visa fullständigt..1. Färglös henna - från 10 rubel. för 25 gV kombinerat med olivolja eller kefir - inte värre.

Jag vill ha den första (lila) eller den andra versionen (mahogny) av henna på mörkt blont hår, som redan har fått med sådan data? Vad är närmare färgen på "granat"? han passar mig verkligen. Tips: "Om det finns Lush i Sverige, så finns det tre nyanser av henna till salu." Tips: "Ditt huvud kliar hårt om du inte gör hål i påsen. Det påverkar inte graden av färgning. Jag vet inte ens om de röda komponenterna, jag har inte försökt att måla så, så jag är rädd för att förvänta mig det.

● Receptnummer 1. Olja komprimerar. Olje hår masker är förmodligen en av de mest eftertraktade hemgjorda hårvårdsmaskar. Inte undra på att de är kvalitativa näring, fuktar håret, förhindrar att ändarna skärs, och även stärker och stoppar håravfall. Om du har råd med de tips du förtjänar kan du föredra att kasta olja. Allt som krävs för att förbereda masken är att värma den valda produkten en liten bit och att suga ändarna med mycket varm olja och döma dem ordentligt i oljan. Oljan har förmågan att täcka hårskalorna därigenom.

10 medel för effektiv ekoskosmetik billigare 150 rubel 13 mars 12:45 Det faktum att högkvalitativa ekoskosmetik ska kosta miljoner är en myt. Overpaying för elegant förpackning och varumärket är inte vettigt, det viktigaste är att veta inkonsekventa men effektiva naturläkemedel. Vid 500 rubel. Du kan fylla en kosmetisk väska till misslyckande, och med mycket effektiva krämer, lotioner och andra saker. Jag bestämde mig för att göra mitt eget betyg av utmärkt budget (cirka 100 rubel per produkt) kosmetika. Men med en viktig ändring - bara naturlig. Visa fullständigt..1. Färglös henna - från 10 rubel. för 25 GV.

På de nödvändiga länkarna vänligen kontakta hjälp hitta. Jag kan fortfarande inte lägga in fullständiga länkar (((Vem vet hur man sätter dem in fullt, läs med tacksamhet. 1. MIZON shampoo med arganolja Mizon allt i ett Shampoohttp: //english.gmarket.co.kr/challenge/. Rder = Mizon All -in-ett - schampo + balsam + behandling - HIT SALES Den innehåller arganolja. Den rengör, fuktar och närmar sig grundligt. Lämplig för alla hårtyper. Unika egenskaper: Fuktar torrt hår och strider mot fett. Arganolja är gjord av arganmuttrar som växer i Atlasbergen i Marocko och har unika helande egenskaper. Marocko antsy.

På apotek finns det kommersiellt geniala och billiga skönhetsprodukter, som på grund av sin billighet, brukar aldrig ligga på hyllorna! HAIR1. Ett bra verktyg är Sulsen pasta - för mjäll, för förebyggande av utseende samt för näring och hårväxt. Apoteket kostar cirka 50 rubles2. Ef. Lavendelolja - lägg till några droppar i hårbalsam - håret blir inte smutsigt under lång tid. Det kostar från 30 rubles.3. Repevit. Det är en stimulator av huvudets hud. Det finns alla växtbaserade extrakt och oljor som förbättrar hårväxten och.

Det faktum att högkvalitativa ekoskosmetik ska kosta miljoner är en myt. Overpaying för elegant förpackning och varumärket är inte vettigt, det viktigaste är att veta inkonsekvent men effektiva naturprodukter. För 500 rubel. Du kan fylla en kosmetisk väska till misslyckande, och med mycket effektiva krämer, lotioner och andra saker. Jag bestämde mig för att göra mitt eget betyg av utmärkt budget (cirka 100 rubel per produkt) kosmetika. Men med ett viktigt ändringsförslag - bara naturligt.

Färglös henna

I århundraden har färglös henna använts i stor utsträckning för att behandla, reparera och stärka hår. Moderna orientaliska mästare skapar unika blandningar av färglös henna med olika kryddor som hjälper till att accelerera hårväxten, förhindra håravfall och stärka håret från rötterna.

Färglös henna - ett verktyg för alla tider!

Användbara egenskaper hos henna kan listas oändligt. Men de viktigaste av dem är - en rik uppsättning mineraler och näringsämnen, en djup effekt och stimulering av vilande hårlökar. Därför, om du vill att ditt hår ska förbli vackert, tjockt och glänsande, skynda sedan att köpa färglös henna i vår webbutik.

Vi kommer gärna erbjuda dig hela sortimentet av våra produkter i denna kategori. Särskilt populära bland tjejer och kvinnor är:

 • Henna för hårfärglös Jemen med en blandning av medicinska kryddor Al Bairuni;
 • Naturlig indisk färglös Henna Al Rawdah;
 • Henna för hårfärglös Jemen med en blandning av örter Bin Ziyazan;
 • Färglös henna naturlig Jemen Al Duaan.

Använda blandningar baserade på färglös henna ger ditt hår en aldrig tidigare skådad styrka, skönhet och glans!

Färglös henna

Färglös henna för hud och hår, färglösa henna masker

Naturlig färglös Henna Cassia Obovata (Cassia Obovata), 100g ("Tvålötter")

Rengör inte bara huden och håret utan återställer även fettbalansen!

Henna färglös "Cassia Obovat", 50 gr. (IndiBird)

Biomask för hår Fitonika nr 3 "Normalisering och återvinning", 150 gr. (BioByuti)

Naturlig Henna Naturfärglös, 125g ("Phytocosmetics")

för att stärka håret, hudvård i ansikte och kropp

Hårmask baserad på henna, 80g (Aasha)

100% naturlig produkt: färglös henna, Aloe Vera, Amla, Tea Tree, Neem och Rosemary

Färglös henna för hår

De flesta människor, som står inför en produkt som kallas "färglös henna", är förvånade när de upptäcker att det inte ger hår någon nyans. Var kommer detta namn från och vad används den här hårvårdsprodukten?
Färglös henna kan tillverkas av extrakt av två olika växter:

 1. Lawson. Bladen på denna växt används vid tillverkning av henna - den som ger håret en rödaktig nyans. För framställning av en färglös analog används antingen stammarna, eller bladpulvret utsätts för en speciell behandling vid vilken färg går förlorad.
 2. Cassia är dum. Oftast används denna växt från benfamiljen för att producera färglös henna. De olika delarna torkas och males i pulver.

Så varför behöver du det här verktyget? Först och främst används färglösa henna för att stärka håret. Fördelarna med denna produkt är olika och förtjänar verkligen uppmärksamhet:

 • Hårets struktur stärks inifrån: de aktiva substanserna tränger djupt in i håret.
 • Regelbunden användning av färglös henna ger volymen till håret.
 • Dull hår får glans - färglös henna bildar en osynlig skyddsfilm, och resultatet är inte sämre än det dyra förfarandet för laminering av hår.
 • Det har en positiv effekt på hårbotten: ökad kapillär blodcirkulation, hårsäckar väcker, hår blir tjockare, tillväxten ökar.
 • Hårets bräcklighet minskar, ändarna delas mindre.
 • Färglös henna är ett utmärkt skydd mot håret från de negativa effekterna av miljö, solljus och kemikalier. Ett idealiskt val för dem som ofta använder curling strykjärn och strykjärn för hår.
 • Eliminerar irritation i hårbotten, minskar klåda, normaliserar talgkörtlarna.
 • Passar perfekt mjäll.
 • Produkten är väldigt lätt att använda, det finns många sätt att använda den. Hårmask med färglös henna kan innehålla en mängd användbara komponenter tillgängliga för varje person.
 • Hypoallergena medel.
 • Kostnaden för färglös henna är ganska låg och det uppnådda resultatet är jämförbart med användningen av professionella hårvårdsprodukter.

Men med alla de positiva egenskaperna har färglös henna några mindre brister, som bör komma ihåg så att du i framtiden inte kommer att bli besviken i denna verkliga mirakulösa produkt:

 1. Människor med blont hår, såväl som blekta lås, märker ibland en gulaktig eller till och med grön färg efter applicering av färglös henna. Färgen tvättas inte omedelbart, så före första användningen är det bättre att kontrollera produkten på en ogenomskinlig sträng.
 2. När hårmasken med färglös henna applicerades, är det omöjligt att färga håret i ungefär en vecka - det märks att färgen i det här fallet ligger ojämnt och håller inte länge.
 3. Färglös henna bör användas med försiktighet av personer med torrt hår, eftersom denna produkt torkar håret avsevärt. I sådana fall bör den endast tillämpas på rötterna.
 4. Masker ska inte göras för ofta: Aktiva ämnen som ingår i färglös henna, inklusive olika organiska syror, kan förstöra hårstrukturen. Håret blir styggt och sprött, lätt förvirrat, det är svårt att kamma.
 • Denna färglösa henna säljs endast i specialbutiker, i paket som indikerar kompositionen och tillverkaren. Användningen av henna, som förvärvas i tvivelaktiga butiker, i synnerhet "i vikt" kan vara skadlig - för att orsaka allergiska reaktioner och sjukdomar i hårbotten.
 • Vilken mask som helst appliceras på vått hår, förtvättas och försiktigt kammas.
 • För att förbereda masken rekommenderas att använda filtrerat vatten, och ännu bättre - växtbaserade infusioner av nässla, björk, kamille och andra medicinska växter.
 • Ingredienserna blandas ihop till en konsistens av tung grädde. Applicera masken omedelbart efter blandning.
 • Först måste du försiktigt gnugga masken i hårbotten och först sedan försiktigt spridas över hela längden av håret.
 • Håret är inslaget i polyeten, och huvudet är inslaget i en varm handduk.
 • Personer med blont hår ska hålla en mask i högst en halvtimme, med mörkt hår - en timme.
 • Masken tvättas mycket noga med varmt rinnande vatten utan några schampon och andra hårvårdsprodukter.
 • Masken ska appliceras inte mer än två gånger i månaden för att undvika att torka hårbotten och skada hårstrukturen.

Använd färglös henna

Färglös henna för att stärka håret används i form av terapeutiska masker. Det finns flera bevisade recept som garanterar ett utmärkt resultat.

 1. Den vanliga masken.
  Innehållet i en påse färglös henna späds ut i varmt vatten och appliceras på hårbotten och håret.
 2. Mask för svagt hår.
  Det kommer att ta:
  - En väska med färglös henna.
  - Två äggulor.
  - 2 msk burdock och olivolja.
  - Ett par teskedar honung.
  Blanda yolk och oljor grundligt. Torka henna i varmt vatten, tillsätt blandningen och honung där. Applicera på hår.
 3. Mask för torrt hår.
  Det finns en metod som låter dig känna den fulla effekten av färglös henna och samtidigt skydda ditt hår mot torkningseffekten.
  Behöver ta:
  - En väska med färglös henna.
  - En matsked av ricinolja.
  - Massan av en avokado.
  Alla ingredienser blandas och appliceras i form av en mask i en timme. Castor och avokadooljor bildar en skyddande film runt håret, medan färglös henna har en förstärkande effekt.
 4. Mask för fettigt hår.
  Det kommer att ta:
  - En väska med färglös henna.
  - 3 matskedar citronsaft och blå lera.
  Ingredienser blandas och appliceras på håret. Som ett resultat normaliseras talgkörtlarna, den oljiga glans försvinner, håret kräver mindre tvätt.
 5. Herbal mask
  Detta verktyg är bra att använda för svagt och tråkigt hår.
  Det kommer att ta:
  - En halv påse med färglös henna.
  - 3 matskedar av hackade örter
  - En tesked olivolja.
  Örter bryggs och läggs till färglös henna, utspädd med varmt vatten. Olivolja sätts till den lättkylda blandningen. Applicera masken på håret i en timme, skölj sedan grundligt under rinnande varmt vatten utan schampo.
 6. Mask för hårväxt.
  Det kommer att ta:
  - En väska med färglös henna.
  - 250 ml kefir
  - Några droppar eterisk olja (till exempel patchouli)
  - 300 ml vatten
  Alla ingredienser blandas noggrant och appliceras på håret i 40 minuter, varefter masken ska tvättas ordentligt.


Nästa Artikel
Vilka curlers för stora curls bättre att använda? Instruktioner med foton