Gilib håravfall


Huvudhår kräver noggrann vård. Annars blir de sköra, växa långsamt eller krypa ut. För att lösa problemet med håravfall och nedsatt hårväxt har en mängd olika medicinska och kosmetiska produkter utvecklats. En av favoriterna är den franska tillverkaren Qilib lotion, skapad speciellt för att bekämpa förlust.

Upptagen kvinna från håravfallsproblem

Hår faller ut av många anledningar, bland annat:

 • försämrad blodtillförsel till rötterna;
 • saktar ned metaboliska processer i celler;
 • näringsbrister
 • fel vård

Qilib-komposition

Huvudsyftet med läkemedel mot hårbortfall är att förbättra blodcirkulationen och stärka rötterna. För att göra detta, tillsätt i kosmetika aktiva substanser som har en lokal irriterande effekt.

Quilib Lotion innehåller naturliga växtekstrakter:

 • lök - för att ge en lokal irriterande effekt och mätta huden med näringsämnen;
 • gaurana har en vasodilaterande effekt
 • kakaofrö, på grund av vilken mjuk toning av hårbotten och näring av hårrötterna tillhandahålls;
 • citron - för att skydda mot UV-strålar, stärka lockar längs hela längden och förhindra förlust av pigment.

Komplexet av växtextrakt förbättrar kollagen syntesen och normaliserar metaboliska processer i hårbotten. Resultatet av appliceringen av lotion från att falla ut är normaliseringen av krullningstillväxten, aktivering av "sovande" hårfolliklar. Dessutom förhindrar läkemedlet ytterligare skador på krullarna och kan därför användas som ett profylaktiskt medel.

Många kundrecensioner leder till en slutsats om effektiviteten hos den franska tillverkarens spray.

Exteriör Quilib Lotion - stimulerar ny hårväxt

Läkemedlet "Quilib" innehåller aktiva ingredienser, så innan du använder det bör du utesluta sannolikheten för en allergisk reaktion.

rekommendationer

För att behandling med hjälp av Quilib spray ska få en snabb effekt, bör du följa enkla rekommendationer:

 1. Trots frånvaron av kontraindikationer, före första användningen är det nödvändigt att kontrollera den individuella känsligheten. För att göra detta appliceras läkemedlet på underarmens hud i flera timmar. Om efter denna tid en allergisk reaktion inte uppenbaras kan sprayen användas för avsedd användning.
 2. Lotion "Qilib" ska appliceras två gånger om dagen - på morgonen och på kvällen, oavsett hur ofta håret tvättas. Flush betyder inte värt det.
 3. Spraya rötterna och massera noga i hårbotten i några minuter.

Kundrecensioner varnar för att vid behandlingstidpunkten är det värt att neka stylingprodukter och aggressiva hårvårdsprodukter. Det bästa alternativet är organiskt schampo, som inte innehåller parabener och sulfater. Trots det faktum att sprutan skyddar krullarna mot miljöfaktorerna, innan de går ut i solen rekommenderas att de täcker håret med en hatt - detta hjälper till att undvika uttorkning.

Applikation och effektivitet

Spray "Quilib" tillämpad kurs. Det behöver inte tvättas, sprutas bara på hårrötterna. Regelbunden användning kommer att bidra till att uppnå ett synligt resultat på några veckor.

Populariteten av drogen är på grund av:

 • aktiv förening;
 • bekväm packning med en spray;
 • användarvänlighet;
 • brist på silikoner och parabener i kompositionen.

Sprayen har inga kontraindikationer och är inte beroendeframkallande, så det kan användas både för behandling och förebyggande vård.

Behandlingsförloppet väljs individuellt. I vissa fall är endast 1 flaska Quilib lotion tillräcklig, och i andra fall måste behandlingen upprepas omedelbart.

Som regel, efter två veckor, är ett fantastiskt resultat märkbart:

 • håravfall minskar med en tredjedel
 • krullar blir starka och får hälsosam glans
 • intensiteten av stratifieringen av krökta tips minskar
 • Det finns en aktivering av "sovande" glödlampor, vilket resulterar i utseende av frodigt hår.
Friskt och silkesigt hår efter applicering av Quilib lotion

Lotion "Qilib" förbättrar läget i hårbotten, minskar utseendet av mjäll och lugnar irriterad hud. Den unika kompositionen är speciellt utformad för integrerade hårproblem. Således används Quilib-sprayen för att behandla tunna, spröda, fallande krusar av vilken typ som helst. Verktyget gör inte krullarna tyngre och gör dem inte feta, så det kan användas till att bry sig om problematiskt hår.

För män och kvinnor

Tillverkaren har noggrant närmat sig frågan om curls, så han släppte Qilib lotion i två versioner - för män och för kvinnor. Formeln för läkemedlet är utformad speciellt för att ta itu med orsakerna till håravfall i olika kön. Priset är detsamma, Huvudkomponenterna i Quilib-lotionkompositionen är desamma, men dosen väljes speciellt med hänsyn till skillnaderna mellan han- och honkroppen.

Lotion "Qilib" för män och kvinnor

Läkemedlet finns sällan i kosmetiska butiker, så det är bäst att köpa produkten på ett apotek eller använda tillverkarens hemsida.

Tillväxthastighetsmetoder

För att snabbt lösa problemet med intensiv håravfall krävs ett integrerat tillvägagångssätt som inkluderar:

 1. Självmassage i hårbotten. Den ljusa lotionformeln är idealisk för fullständig hårvård. Självmassage i huvudets hud utförs med fingrarna eller en speciell pensel. För att göra detta måste du spruta en liten mängd "Quilib" lotion på den och smutsa försiktigt in med massagebevegelser i 5-10 minuter.

För att förbättra effekten av denna procedur bör utföras efter att ha tagit ett bad, när huden ångas och är mottaglig för de aktiva beståndsdelarna i läkemedlet.

"Qilib" och darsonvalisering

Darsonvalisering baseras på impulseffekten av svaga strömningar i hårbotten. Resultatet är en liten irriterande effekt och utvidgning av blodkärl. Förfarandet utförs med hjälp av apparaten Darsonval, som du kan köpa i närmaste apotek. Den är avsedd för självständig användning. Enheten är färdig med olika munstycken. Det är mycket enkelt att använda det - det är nog att slå på enheten i utloppet och hålla munstycket genom håret i 10-15 minuter.

Använda Darsonval apparaten

Darsonval apparat rekommenderas att användas med en terapeutisk och kosmetisk lösning för förlust. På grund av den lätta konsistensen och den praktiska frisättningsformen kompletterar "Qilib" -krämen för håravfall ideellt hemmet för fysioterapi. Feedbacken på denna behandling är bara positiv.

Håravfall hos kvinnor. video

I den presenterade videoen behandlas problemet med håravfall hos kvinnor under klimakteriet och metoderna för dess lösning.

Oavsett hur "Qilib" lotion används: som ett självständigt medel eller tillägg till darsonvalisering, kommer effekten inte ta lång tid att vänta. En flaska av drogen är tillräckligt för att snart märka en minskning av intensiteten av håravfall, deras tillväxt och volymökning. När du köper en produkt måste du se till att läkemedlet är äkthet genom att fråga säljaren om ett intyg om överensstämmelse.

"Qilib" hårvårdsprodukt: recensioner och effektivitet

När håret börjar förlora sin attraktionskraft och faller rikligt ut, bör åtgärder vidtas omedelbart, utan att man börjar med ett problem. Efter att ha fastställt den sanna orsaken till detta, bör du sträva efter att eliminera negativa faktorer.

Medel för att stimulera hårväxten "Qilib"

Parallellt rekommenderas att använda aktuella medel som direkt påverkar glödlamporna och huden. Bland de många produkterna för krullning på kosmetikmarknaden finns en linje «Qilib», som har visat sig bra.

Medel för hår "Qilib"

Ibland ligger problemet med förlust av strängar i det dåliga tillståndet hos huden på huvudet. Därför behövs droger som kommer att agera specifikt på detta område och läka cellerna i dermis.

Dessa preparat innefattar Qilib, en växtbaserad lotion. Det näringskomplex som ingår i lotionen har en ganska imponerande lista:

 • Regenerering av folliklar, förstärkning av rötterna, förhindrande av hårns skörhet är ansvaret för citronfruktkonsentret (citrusfruktkonsentrat), innehållet i eteriska oljor, vitaminer, organiska syror.
 • irriterande egenskap som främjar blodcirkulationen, ger lök extrakt "Alium svavel";
 • tonisk teobromin finns i kakaofrön ("Theobroma cacao-frö extrakt");
 • tonar också huden och stimulerar håret på tillväxten av guarana-extrakt ("Paullinia Cupana-frö extrakt").

Guarana-extrakt ingår ofta i hårvårdsprodukter.

Alla komponenter monteras ihop med vatten. Komplettera kompositionen och andra fördelaktiga ämnen:

 • Förutom vatten har lotionen också en alkoholbas. Alkohol är ett bra konserveringsmedel, vilket ger långvarigt förvaring av detta verktyg (minst 3 år);
 • glycerin fungerar som ett annat lösningsmedel, det spelar också rollen som en fuktkräm och mjukmedel;
 • maltodextrin hjälper till att montera alla komponenter i en sömlös struktur med en enhetlig konsistens;
 • kiseldioxid och natriumklorid går som förtjockningsmedel;
 • parfym duft "Fragrance" ger en trevlig doft till produkten.

Parfym parfym ger Qilib en trevlig doft.

Den befästa lotionformuleringen (CG-210) är ett mycket effektivt botemedel mot håravfall, vilket påverkar hårbotten med ett brett spektrum av verkan.

För ökad effektivitet tillverkas Qilib hårvårdsprodukt utifrån 2 formler: separat för kvinnor och för män, med hänsyn till fysiologiska (hormonella) egenskaper.

Lotionsverkan

Medel "Kvilib" ger en ganska intensivvård för problem hår, vilket ger de tunna strängarna en välskött, hälsosam utseende. Läkemedlet stimulerar inte bara normal hårtillväxt, utan stoppar också överdriven förlust av lock.

Penetrerar djupt in i det subkutana skiktet, "Qilib" -effekten på hårsäckarna justerar den normala tiden för uppdateringsträngarna. När detta händer är följande:

 • hårväxtfasen är avsevärt förlängd;
 • Diametern hos varje hår ökar;
 • befintlig inflammation i glödlamporna reduceras;
 • tätheten av kollagen runt follikeln ökar.

Schematisk representation av hårfollikelstrukturen (glödlampor)

Allt detta leder till stimulering av aktiv tillväxt. En och en halv månad med användning av Quilib-lotionen återställer fullständigt den normala tillväxtcykeln, och inte bara saktar men stoppar den onaturliga processen med håravfall.

Instruktioner för användning

Lotion "Qilib" avser läkemedel, så det är önskvärt i ansökan att följa instruktionerna som kom i förpackningen:

 • Våt eller ej trådar innan du applicerar drogen, det spelar ingen roll - verktyget ska appliceras uteslutande på huden. För bättre tillgång till drogen av drogen med en kam måste pressa.
 • Omedelbart före användning ska flaskan av lotion skakas ordentligt.

Processen att applicera lotion på hårbotten

 • Det är önskvärt att spruta vätskan över hela ytan av huvudet i hårtillväxtzonen.

För bättre penetration av lotionen till huden, kan du använda applikatorn.

 • Då ska du massera huvudet i några minuter för att bättre penetrera porerna.
 • Efter en halvtimme kan du tvätta huvudet.

Beroende på intensiteten i strandavsättningen används lotion 1 eller 2 gånger om dagen i en och en halv månad. I de tidiga stadierna kommer det inte att bli någon märkbar förbättring. Men efter behandlingens gång är det redan möjligt att bedöma resultatet.

Vid körning av situationer efter 4-6 månader kan processen för strandavsättning återupptas. Då bör du igen anta Quilib lotion.

Indikationer och kontraindikationer

"Qilib" hårbehandling har passerat flera kliniska studier. Var och en av dem gav bra resultat med varierande hårförhållanden. Detta gjorde det möjligt för oss att bestämma omfattningen av läkemedlet.

Lotionen indikeras för kvinnor och män som lider av både måttlig och ökad förlust av krullar. Det andra tecknet, för att eliminera vilket läkemedel som uppfanns, är att tunna håret. Quilib har utmärkt prestanda där andra medel är ineffektiva.

Liksom alla läkemedel har Qilib lotion några mindre kontraindikationer. Inga komplikationer identifierades under kliniska studier. Även om det finns vissa människor som ibland har allergiska reaktioner på växtelement och deras medföljande droger.

Den kvinnliga formeln "Quilib" kan vara ineffektiv under graviditeten, eftersom i kroppen vid denna tidpunkt finns det en något annorlunda hormonell komposition. I den här situationen måste du vänta lite tills mamma återvänder till sitt normala tillstånd.

Det finns en åldersgrupp när Qilib lotion är kontraindicerat - det passar inte barn på grund av en något annorlunda hårstruktur.

Frigör formulär och försäljningsmetod

Formeln bidrar till att stimulera tillväxten av nya strängar, utvecklade i Frankrike. Tillverkaren är företaget "Legacy Healthcare". På hemmamarknaden deklareras detta certifierade läkemedel som en kosmetisk produkt. Du kan dock köpa det här verktyget på apotek. Pris lotion varierar från 1300-1800 rubel. beroende på apotekets och stadens status.

Om det är omöjligt att köpa varor i ett apotek, kan det beställas på vilken webbplats som helst som arbetar med reklam och försäljning av läkemedel och kosmetika. I det här fallet kan priset på produkten vara lägre än det som anges i apotek.

Tillgänglig lotion i aerosolflaskor på 80 ml, förpackad i kartonger. Förpackningens nyans kan ibland ändras, men en funktion är alltid densamma. För en kvinnlig botemedel är förpackningens färg blekrosa och för en manlig engrön.

recensioner

Trots att "Quilib" -kremet fortfarande är en ny produkt på den ryska marknaden började det snabbt bli efterfrågan. Läkemedlet har redan mycket återkoppling om deras egenskaper:

Oksana: "Jag försökte många hemlagade recept, men mitt hår fortsätter att falla ut. När jag läste kompositionen av lotion "Quilib" bestämde jag mig för att prova det - trots allt ingår mycket användbara extrakt i beredningen. Det visade sig att köpa det är inte svårt - finns i stadens centrala apotek. Efter 3 veckor märkte jag att håret på kudden förblir mindre, och strängarna själva har blivit mer magnifika. "

Lyudmila: "När jag använde lökjuice för att behandla alopeci. Verktyget hjälpte bra, men på grund av lukten var det omöjligt att gå utanför. I lotionen, som jag lyckats köpa ibland, finns det en lök extrakt. Men lukten känns inte alls - vätskan luktar parfym på grund av den trevliga doften. "

Taras: "Jag tittade på hur agenten verkar på min frus strängar och bad mig att köpa samma för män bara. Jag applicerar drogen varje morgon, på kvällen mitt huvud. Jag slutade använda Köln för ett tag. lotionen har en mycket trevlig doft. "

Håret har blivit tjockare efter att ha använt "Quilib" för män

Kärlek: "Jag tyckte om anläggningen med bekväm förpackning och användarvänlighet. Ofta går jag på affärsresor och flaskan placeras fritt i min handväska, så jag tar med mig. "

Nina: "Jag såg effekten av lotionen på dag 20 och trodde inte ett så snabbt resultat. Och viktigast av allt - mjäll har blivit mycket mindre. "

Svetlana: "Trichologist rekommenderade att köpa hårkrem från franska tillverkare. Priset spände emellertid lite, men vågade försöka, vilket jag inte ångrar nu. Den resulterande effekten är otroligt nöjd. "

Zoya: "Jag bor i en liten stad, så det är svårt att köpa en nyhet. Jag var tvungen att "Quilib" beställa via Internet. Ganska snabbt fått produkten i posten. Visst var flaskan tillräckligt för endast en månad - används 2 gånger om dagen. Eftersom resultatet är uppenbart vill jag beställa en annan flaska. "

Varya: "Trots det faktum att min mormor redan är över 60 år, bestämde jag mig för att ge henne fransk hårkrem. Hon gillade henne mycket, nu frågar mormor var du kan köpa den - hon vill göra samma gåva till sin vän. "

Hon använder Quilib och är nöjd med resultatet.

Natalya: "I början skällde jag min man för det faktum att han bestämde sig för att köpa mig den här medicinen senast den 8 mars - priset är fortfarande påtagligt. Men, efter att ha använt flera veckor, förstod jag vilken värdefull gåva min man hade gjort för mig. Jag gillar nu inte mitt hår. "

Yuri: "Det visade sig att botemedlet, som jag gnidde i hårbotten, inte bara stoppade min skallighet utan också perfekt tonar huden. Det verkar som att även omvälningarna började fungera bättre. "

Andrei: "Jag läste en annons för den här produkten på en av sidorna och bestämde mig för att beställa det själv. Det visar sig hur lite det krävs för att bli mer attraktivt. I allt högre grad började han fånga de intresserade åsikterna om kvinnor. "

Margaret: "Jag har lockigt orubbligt hår. Men det visade sig vara ganska lätt att använda lotionen - ett bekvämt munstycke kommer till flaskan, vilket hjälpte mig att närma sig rötterna för att spruta produkten. "

Valentina ":" Vi använder Qilib-produkter med hela familjen - jag, make och svärmor. Det är sant att mannen har sin egen formel. Allt är nöjd - håret har blivit frisk, frodig och växer snabbt. I min svärmor, enligt min mening, minskade även grått hår. "

Oleg: "Det är jättebra att röra på mitt hår nu - de blev så silkeslen. Men jag använder den här produkten ganska nyligen. "

Anton: "Jag har använt lotion länge. Han har en bra prestation, men jag började problemet, så jag var tvungen att gå till andra behandlingskursen efter sex månader. "

Angela: "Priset via Internet visade sig vara billigare. Så jag beställde flera flaskor på en gång - till alla släktingar. Nu använder vi och delar åsikter. Medan alla är glada. Och bekanta avundar vårt vackra hår. "

Albina: "Jag har alltid tvivel om nya produkter. Men denna lotion blev positivt överraskad över mig - resultatet ses mycket snabbt. Så jag ångrar inte vad jag köpte. "

Maria: "Nyligen började en granne avundas - hon hade plötsligt så vackra tjocka strängar. I allmänhet rekommenderade hon mig att köpa Quilibe. Men nu tror jag bara - priset förvirrar. "

Förbättrad hårväxt tack vare omsorgsomfattande vård.

Alexandra: "Efter graviditeten blev håret tunt och sprött. När alltför många krullar började dyka upp på kammen vände hon sig till en tricholog. Han skrev ett fantastiskt botemedel mot mig - Qilib lotion. Efter 2 månader sa min man att han blev kär i mig på ett nytt sätt - min hårstil hade blivit så strålande och storslagen. "

Mikhail: "Jag började bli skallig tidigt, fortfarande i armén. Men jag kunde använda botemedlet för att falla ut när jag redan var 40. Men efter Qilib blev jag mycket mer attraktiv och yngre. "

Anatoly: "När de pratar mycket om de positiva resultaten av forskningen uppstår tvivel. Men som för Legacy Healthcare Hair Lotion är jag redo att tro på dem, för jag ser effekten av drogen på min fru. Vid 50 började hon se 15 år yngre. Det drabbade även hennes humör - hon ler mer. "

Snezhana: "Jag använder produkten före sänggåendet och sätter den på ett torrt huvud. Lotionen, enligt min åsikt, påverkar inte bara hårbotten, men också mitt välbefinnande. Tydligen, de toniska elementen som ingår i, lindrar spänningar, som ackumulerade på en dag. Massage med "Kvilib" verkar på mig som lugnande, och jag somnar mycket lätt, och på morgonen blir jag frisk. "

Nastya: "Vad jag tycker om förberedelsen är att du ibland inte kan spola den. Därför, om håret är rent, på morgonen sprayar jag produkten på huden och går till jobbet. Lotion är inte synligt synlig, men det finns en trevlig arom från håret. Vissa undrar ens vilken typ av schampo jag använder. "

Granskning av hårprodukter. video

För att förstå ett stort sortiment av moderna hårvårdsprodukter, hjälper den här videon.

Var inte rädd för nya produkter för att ta hand om strängar. Lotion "Quilibe" är bara ett sådant läkemedel som inte har tid att komma in i hemmamarknaden, har redan hittat sina fans. Det här är verkligen ett effektivt verktyg som har en komplicerad effekt på håret.

Kvilib

Qilib ™ Lotion (Quilib ™)

Qilib ™ (Kvilib ™) Lotion - kosmetiskt medel framställt enligt den patenterade formeln CG 210 innehållande växt komplex, som verkar direkt till hårsäckarna, förlänga hår tillväxtfas, vilket ökar kollagendensitet som omger hårsäcken, och diametern (tjocklek) hår. Detta återställer den naturliga cykeln av hårväxt. Håret blir starkare och slutar falla ut överdrivet. Det har också bevisats kliniskt att Qilib ™ lotion (Quilib ™) stimulerar ny hårväxt [1-6]. Det finns två speciellt utformade former av Qilib ™ lotion: för män och kvinnor [7].

Qilib ™ Lotion passerade 6 kliniska prövningar (400 deltagare), vilket bevisar att dess användning ger positiva resultat är redan synliga efter 1,5 månaders regelbunden användning och förbättrar kvaliteten på håret, vilket kan kännas genom att röra dem. Inga biverkningar observerades under kliniska studier [1-6].

KOSMOPOLIT

12 salong hårprodukter som du behöver ha hemma

Efter att ha besökt salongen ser ditt hår vackert ut före den första tvätten. Sluta tolerera det! Köp salong hårvårdsprodukter och njut av en bra frisyr varje dag!

För torrt hår

Instant Moisture av Paul Mitchell

Shampoo och balsam som ger hårets elasticitet och glans. Trots den överflöd av aktiva näringsämnen är produkterna lämpliga för frekvent användning, överbelasta inte håret och väga inte ner dem. Särskilt viktigt för dem vars hår också elektrifieras.

Gold Lust Transformative Masque av Oribe

Masken, nästan 100% bestående av naturliga ingredienser, återställer tunt och sprött hår från insidan tack vare en speciell formel som gör det möjligt för de aktiva ingredienserna att tränga in i själva kärnan i håret. Innehåller baobab extrakt, jasmin och vitt te. OBS: masken ska inte användas mer än 2 gånger i veckan, för att inte överbelasta håret.

Kronolog från Kerastase

Detta är en magisk elixir för ditt hår. Koncentrerad delikatess svart kaviar i denna mask hjälper dem att få vital energi, återställer volym och elasticitet, lägger till glans och skyddar mot penetration av skadliga ämnen och toxiner inuti, utan att skapa effekten av filmen och inte väger ner krullarna. Använd efter varje hårtvätt!

För oljigt hår

Balance Sculp av System Professional

Utan en hälsosam hårbotten kan inte vara vackert glänsande hår. Därför måste du börja från stiftelsen. Mjukt schampo ger lugnande rengöring, bryr sig försiktigt för känslig hårbotten, har en hudvänlig pR-faktor.

Rosemary Aveda Mint

Ett unikt schampo för daglig användning rensar försiktigt och lägger volymen till fint hår utan att splittras och förtjockas. Pepparmynta i schampon väcker sensualitet och kyler hårbotten, reducerar sebumsekretionen och rosmarin skyddar mot miljöens skadliga effekter.

I Salong Service av Sebastian

Shampoo från denna linje ger upp till 75% mer volym och håller håret mjukt. De håller sig rena längre och behåller sin stuvning väl i vått och blåsigt väder. Lägg till luftkonditionering, om du är van att använda den, men i princip kan du göra det utan det!

För färgat hår

Absolut Reparation av L'Oreal Professionnel

Serien löser effektivt hårets huvudproblem efter blekning: Skador på strukturen, torrhet, brittleness och klämning av spetsarna. För framgångsrik håråterställning behöver du fyra produkter - ett regenererande schampo, en regenererande mask, en termoaktiv mjölk och ett serum för skadade tips.

Blå Malva från Aveda

Blondes dröm! Lilacschampo på basis av mörkblå mallow neutraliserar yellowness, vilket ofta förekommer någon tid efter färgning av hår. Samtidigt har de naturliga extrakten av aloe, svart te och vildmallow som ingår i det en mjukgörande effekt. Observera: det är inte skum och regelbundet schampo, men det påverkar inte effekten! För bästa resultat håller du schampon på håret i 1-2 minuter före sköljning.

Återställande hårmask av Moroccanoil

Liksom alla produkter av märket tillverkas regenererande mask på basis av fröoljan från det marockanska argonträdet - den mest värdefulla produkten som erhållits i sydvästra Marocko. Masken returnerar hårets elasticitet och glans, skyddar dem från skadliga aggressiva miljöfaktorer.

För alla hårtyper

TEN av Alterna

Den perfekta kombinationen av 10 nyckelelement kombinerad i en mask, vilket återställer hårstrukturen från rot till spets. Konverterar strukturen till även det mest skadade håret. Intensivt fyller hår med fukt, tack vare hyaluronsyra, som ingår i den, har en föryngrande effekt på grund av extrakt av vit tryffel och svart kaviar. Håret omvandlas, blir hälsosammare och mer motståndskraftigt mot stress och skador. Efter applicering kommer ditt hår att vara, utan överdrift, perfekt.

Oljeunderverk av Matrix

Oljor som snabbt löser alla dina problem: Oljeunderverk Sharp Cut Oil behåller fukt inne i håret, Oljevacker Blåsörsolja ger näring till håret över hela längden, förenklar stylingsprocessen, Oljevackar Formning av oljekräm med mikrodroppar av marockansk arganolja skapas för bildandet av mobila frisyrer och skydd mot negativa faktorer som orsakas av exponering för hårtork eller krökning.

Nioxin Hair Growth Enhancer

Aktiva medel för målmedveten dubbelverkan, utformad för att stimulera aktiv hårväxt på problemområdena i huvudet med sin lågdensitet och tunnaste hår (överkant, kanthårlinje). Innehåller multivitaminer och koenzym Q-10, stärker skadat hår, har en uppvärmningseffekt på hårbotten, ökar blodcirkulationen. Applicera två gånger om dagen med fingertopparna, tvätta inte.Nästa Artikel
Kamille hår sköljning