Global keratin - en komplett översyn av hårrätare


Kvinnor strävar alltid efter att se välskötta och snygga. Trendy frisyr eller en invecklad frisyr lockar alltid uppmärksamhet. Därför är intresset för den vackra halvan av mänskligheten för hårvårdsprodukter förståelig. Av särskilt värde är läkemedel som kan ta hand om hår och eliminera problem som är förknippade med lockor. Så mycket som möjligt uppfyller Global Keratin hårnivelleringsprodukt dessa kriterier. Det är en innovativ utveckling av Global Keratins specialister i samarbete med forskare. Tack vare en balanserad formel representerar produkterna en revolutionerande upptäckt i metoden att återställa, behandla och ge ett välvårdat utseende till lock. En del av keratinet låter dig återanpassa försvagade, sköra strängar.

Principen för drift och sammansättning

De viktigaste aktiva ingredienserna är keratin och kollagen - naturliga biopolymerer. Under förfarandet tränger de djupt in i håraxelns struktur.

En betydande del av produktformeln var keratin, vilket är understruket i varumärket. Detta nyckelelement är en typ av naturligt förekommande protein med en hög koncentration av aminosyror.

Hemligheten med det fantastiska resultatet från användningen av Global ligger i det faktum att mer än 80 procent av håret består av keratin. Därför sker återställandet av skadade krullar naturligt på bekostnad av den naturliga komponenten. Han återvänder håret förlorat i "kampen" med kemisk perm och färgningsstyrka och elasticitet.

Var uppmärksam! Verkningsmekanismen baseras på det faktum att keratin fyller skada på hårkolven från insidan. Och förseglar sedan hårvågorna på utsidan, de håller sig närmare varandra och därmed skapar en känsla av jämnhet och glans. Virvelvindar är inte längre förvirrade, blir lydiga och flyter.

Den andra aktiva beståndsdelen är kollagen. Dess uppgift är att behålla fukt inuti hårkolonnen och skapa en tunn skyddsfilm utanför. Detta reducerar brittleness, förhindrar bildandet av splittrade ändar, ger hårets elasticitet och elasticitet. Resultatet - ett fantastiskt utseende.

Instruktioner för användning

På grund av dess egenskaper klarar Global Keratin perfekt funktionen av utjämningskurvor. Professionella och användare ringer den brasilianska metoden. Tänk på de viktigaste stegen i förfarandet:

 1. Håret ska vara rent, tvättat eftersom det borde vara ett speciellt schampo. Den har möjlighet att öppna hårvågor så att biopolymeren tränger in, fyller hela längden.
 2. Torka huvudet med en handduk.
 3. För att underlätta bearbetningen är strängar, som vid färgning, uppdelade i flera zoner.
 4. Produkten appliceras med ett tunt skikt på strängar 2-2,5 cm breda med en reträtt från rötterna på 1,5-2 cm. Således bearbetas hela huvudet gradvis.
 5. Överflödiga medel tas bort med en kam med täta tänder.
 6. Torka sedan om håret är lockigt, använd sedan en borste och ett munstycke med ett nav.
 7. Slutsteget är utjämning med ett strykjärn vid en temperatur av 200-230 grader, beroende på låsens initialtillstånd. Det är viktigt att fixera keratin under hög temperatur.

För att upprätthålla förfarandet på lång sikt måste du följa enkla regler:

 1. Efter keratinrätning rekommenderas det inte att tvätta håret, våt, använd hårnålar och hattar i 2 dagar, eftersom processen att fixera strukturen kräver längre tid.
 2. I framtiden är det önskvärt att välja ett mildt schampo, så att den applicerade kompositionen inte tvättas längre. Keratinskiktet skyddar håret från skador. Därför kan du, om det behövs, tillgripa strykningstjänster för att skapa en original frisyr.

Foto före och efter

För och nackdelar betyder

Så, proffsen:

 • samtidig rätning och intensiv hårvård
 • ingen aggressiv kemisk exponering. Global keratin innehåller inte formaldehyder, vilket orsakar allergiska reaktioner.
 • förekomst av långvarig effekt upp till 4 månader
 • förmågan att uppnå ett välskött hårutseende
 • kostnadseffektivitet på grund av den höga koncentrationen av produkten - för långt tjockt hårförbrukning kommer att vara ca 45 gram;
 • märkbar lättnad vid kamning av oskärligt hår
 • kumulativt resultat från förfarandet, eftersom biopolymererna tränger djupt in i håret;
 • skydd mot de skadliga effekterna av ultraviolett strålning och höga temperaturer, tack vare en tunn kollagenfilm på hårets yta;
 • Enkel och tillgänglig procedur gör att du kan utföra det både i stugan och hemma.

Och du vill, och prickly. Nackdelar och kontraindikationer av keratinrätning:

 • Procedurens varaktighet. Hela processen tar 3-4 timmar. Så du måste vara tålmodig och sätta hela ditt företag åt sidan.
 • En viss förlust i hårvolymen, som orsakas av att räta hårstrukturen.
 • Efter proceduren kan du inte färga håret i två veckor med ammoniakfärger.
 • För att bibehålla långsiktiga resultat måste du köpa ett speciellt keratinschampo och balsam.
 • Effekten av rätning betyder "Global Keratin" längre håller på tunt hår. Om krullarna är tjocka och tjocka, kommer efter två månader en korrigering att krävas.
 • Vissa användare märker en märklig lukt av lockor. Men det här är en subjektiv bedömning.
 • Gravida kvinnor och ammande mödrar bör få hjälp av en läkare. Även om inga tydliga bevis på negativ påverkan har identifierats.
 • Allergiska reaktioner är möjliga med individuell intolerans mot globala keratinkomponenter.
 • Kostnaden för proceduren, beroende på hårets längd och salongens prislista.

Efterfrågan och genomsnittspriset

Global Keratin får allt fler fans. Poängen är förstås inte bara i det klangfulla varumärket, vilket är känt i mer än 55 länder. Globala keratinprodukter genomgår i grunden noggrann testning i företagets laboratorier för kvalitet och säkerhet.

Resultaten av specialister blir grunden för kliniska prövningar av produkter med deltagande av volontärer. Absolut överensstämmelse med hög standard bekräftad av certifikat.

Men huvudkriteriet är användarrecensioner, som är den mest effektiva annonsprodukten. Omkring 200 000 respondenter deltog i undersökningar och experiment. Mest påpekade att utseendet har förbättrats, vårdnaden av frisyren har blivit lätt och diskret.

Det är viktigt! På grund av ackumuleringen av molekylärt keratin förbättras regenereringseffekten med varje efterföljande procedur. Omkring 97% noterade att resultatet av förfarandet upprätthålls i 3-4 månader.

Amerikanska varumärket Global Keratin tillhör den genomsnittliga priskategorin. Produkterna från detta företag är i konstant efterfrågan både från professionella frisörer och vanliga kunder. Priset på produkterna kan variera beroende på dollarkursen och kostnaden för leverans, i genomsnitt 700-3000 rubel, beroende på drogen och volymen. Rekordpriserna hör till fonderna i en 1000 ml flaska - upp till 20 000 rubel.

Den betydande kostnaden för dessa produkter är mer än kompenseras av det utmärkta tillståndet för frisyrens hårdhet, styrka, skönhet och hälsa. Regenereringseffekten kommer att bli ett utmärkt resultat under lång tid.

Användbara videoklipp

Keratin hårrätning betyder globalt keratin.

Global keratinkomposition

Utseendet på Global Keratin (GKhair) produktlinje anses vara ett verkligt genombrott inom hårvård av vilken typ som helst. Bokstavligen från de första dagarna av sitt utseende har produkterna av detta märke blivit populär bland yrkesverksamma i många länder. Global Keratin Gkhair (Global Keratin) - de första vårdprodukterna, rätning och återställning av hår på ett icke-kemiskt sätt. Produkterna har en helt naturlig komposition, där det inte finns en enda komponent som förstör hårets struktur.

På grundval av sammansättningen av varumärkesprodukterna Global Keratin tog tillverkaren molekylärt kollagen och keratin, som tjänar till att bibehålla friskt hår. Under åren minskar innehållet av naturligt keratin i mänskligt hår oundvikligen. Också för att minska det naturliga keratinet i håret orsakar deras frekventa färgning, kemisk perm etc. Detta leder oundvikligen till sprött hår, förlust av hälsosamt utseende.

Globala keratinvårdsprodukter kan snabbt och kvalitativt återställa balansen av keratin, återställa hårhälsan och attraktivt utseende. Kreatin i förberedelserna fyller det tomma utrymmet mellan det skadade hårets skalor och bildar ett tillförlitligt skydd i form av en film av kollagen. Den höga effektiviteten och fullständiga säkerheten hos denna metod för vård och återställande av hår har visat sig inte bara under många vetenskapliga studier och test, men också i praktiken.

Global Keratin - hårprodukter med en fantastisk effekt!

"Gör mig irreducible!" Till WOW, FAMILY, GORGEOUS. Sådana önskningar hörs oftast av mästare och specialister på skönhetssalonger. Och de står inför en svår uppgift, för de flesta damer drömmer om att ändra vilken natur som har skänkt dem.

Ägare av vackra lockar längtar efter att ha smidig, jämn silke och mousserande som dyrbara kristallhår. Hur hjälper de underbara damerna att bli vinnare i denna kamp för oklanderligt utseende?

Den officiella platsen för distributören GKhair i Ryssland erbjuder unika produkter

Medel med keratin GKhair (Global Keratin):

 • Medel verkar omedelbart - en applikation, och lockar ser lyxigt ut!
 • Byt ut mycket billigare formuleringar - används ekonomiskt!
 • Deras naturliga kraft, hälsa, energi returneras till håret - utan heta strykjärn, lång styling och spenderade nerver!

Vad är resultatet?

Global keratin - verkligen effektiva medel för rätning, återställande, ger kretsens elasticitet, strålning och en hälsosam utseende!

Och glöm inte att dussintals superffektiva hårprodukter tillverkas under varumärket Global Keratin. Inklusive för noggrann förtydligande och mjuk färgning; premiumvård och styling. Fläktar av varumärket är professionella verktyg och snygga tillbehör.

Global Keratin - VÄRD ENDAST PRÖV DEN.

Global Keratin FULFILLS PROMISES - kompositionerna räkna perfekt, reparera och behandla hår!

Vad är funktionerna i Global Keratin Drugs? Hur fungerar GKhair-systemet? Vi skyndar oss för att skingra era rädslor. Vi presenterar 4 viktiga argument för användningen av Global Keratin.

Garanterat resultat

Överdrivet fluffigt, matt utseende, splittrade ändar - Global Keratin-produkter kommer att rädda dig från allt detta. Du protesterar: Varför ska jag tro på den mirakulösa kraften av Juvexin keratin?

REFERENS: Tillverkarens officiella hemsida sedan 2007 polls kvinnor över hela världen om resultaten av användningen av varumärkesammansättningar. Idag har över 200 tusen tjejer och kvinnor som har använt Global Keratin hårrengöringsprodukter redan deltagit i undersökningen.

97% av de svarande svarade att effekten av förfarandena kvarstår hos dem i upp till sex månader! I det här fallet ser håret oemotståndligt ut. De blir mjuka och smidiga, de är lätta att lägga varje dag, även utan hårtork och chants.

Premium kvalitet

GKhair-formuleringar innehåller inte farligt formaldehyd, vilket kan orsaka irritation och allergier. Men förutom keratin har de naturligt kollagen. Tillsammans verkar dessa ämnen på hårkolven från insidan. Kärnan i processen är omedelbar fyllning av skadade områden med arbetsmolekyler, varför krullarna inte bara är rakade utan också återställa ett friskt och fantastiskt vackert utseende.

säkerhet

Formula brand formuleringar är baserade på naturliga och miljövänliga komponenter. Basen är Juvexin keratin, som extraheras från fårens ull. Molekyler av olika storlekar förblir i sin ursprungliga naturliga form, därför agerar de tre gånger mer effektivt än några syntetiska analoger!

REFERENS: Global Keratins officiella hemsida genomförde laboratorieundersökningar av alla märkesverktyg. Testresultaten var aldrig tidigare skådade.

Krokigt hår hos kvinnor i olika åldrar, nationaliteter och ursprung rätta efter det första förfarandet. Även avrottle hår försvinner utan spår. Och de många GKhair-vårdformuleringarna är utformade för alla typer av krullar.

ekonomi

Nya och speciella erbjudanden GKhair

LEAVE-IN BOMBSHELL CREAM: lätt styling och fantastisk blond


Ett nytt ord i styling för lyxiga blondiner - Leave-in Bombshell Cream. Utplånbar grädde ger varaktiga resultat hemma: inget fluffigt, perfekt slät och lättsamt hår, eliminering av gula och orange nyanser.

Kärnan i produkten är en blå bas för neutraliserande solbländning och Juvexin keratin för djupt förstärkning och återställande av strängar. Termisk läggning spenderar inte längre håret - de är under pålitliga skydd, vilket innebär att de inte delar upp, lyser och inte förlorar fukt som påverkas av miljöfaktorer. Leave-in Bombshell Cream är en elementärvård och "Wow!" Effekt för en ädelblond!

BOMBSHELL MASQUE: ännu mer färg och styrka


Möt den nya raden av färgmaskar Bombshell Masque från GKhair! Nu kan inte bara blondiner ge håret en ädel kall skugga. Röda toner blir ännu rikare och lila - härligt lavendel. Det finns 3 produkter i samlingen för att tillföra glans och ljusstyrka till olika färgstorlekar.

Kompositionen syftar inte bara till att förbättra skuggan. Restaurering, näring, hydratisering, glans och silkehet är resultatet av enkla förfaranden.

Sammansättningen av keratin Juvexin, veteprotein, vitamin E, körsbär, jordgubbe, hallon och druvekstrakter. Vad kan du inte hitta i Bombshell Masque? Ammoniak och andra skadliga ämnen.

VARM BOMBSHELL MASQUE: lyxig blond utan yellowness verklighet


Gul-orange nyans av blekt hår för alltid! Hot Bombshell Masque-masken neutraliserar den oönskade effekten av färgning även av flera toner samtidigt.

Premium-kompositionen ger ytterligare fördelar: utjämning och regenerering av strandstrukturen på grund av keratinhalten; optimal fuktning med arganolja; skydd och förstärkning från rot till spets med extrakt av druvor och lotusblommor.

Enkel kamning och ingen fluffiness - bara naturlig glans och elasticitet. Rekommenderas för användning omedelbart efter färgning och som separat förfarande.

Foto- och videogallerier

Foton: Keratin hårrätning, FÖRE OCH EFTER, workshops, uppsättningar med keratin GKhair.

FOTO: Röd spår med GKhair

FOTO: GKhair och George Kot

FOTO: BÄSTA PRESENTATIONEN

FOTO: GKhair i salongen av Vlad Lisovets

FOTO: OIL HAIR COLOR presentation

Videor: Keratinhårrätning, GKhair-produkter, presentationer.

VIDEO: Keratinrätningsteknik. Video om hur man gör keratin

VIDEO: Balsam djup åtgärd. Gkhair Repair Mask

VIDEO: Miami Bombshell produkt - keratin speciellt för blondiner!

VIDEO: Bombshell Balayage och Juvexin Lightening Brightening Powders

Globala keratinprodukter: Köp professionella produkter för glänsande hår

Nonscriptisk färg, splittrade ändar, styvt hårhår - de problem som salongbesökare beslutar att överlåta endast erfarna hantverkare. Ibland kommer damerna till frisören i förtvivlan, när håret nästan helt och hållet förlorar sin vitalitet som en följd av frekvent styling, perm och färgning. Professionella vet hur man hanterar även de svåraste situationerna. Till hjälp kommer produkter från det världsberömda varumärket GKhair, som kan köpas från de officiella representanterna för Global Keratin.

Kompositionens naturliga styrka Global keratin: köp ett "vapen" av dessa mästare

Frisörer av den nya generationen och de som har provat effekten av keratin på sig kallar ofta det för en mirakelbehandling. Fortfarande: effekten är märkbar efter det första förfarandet. Faktum är att det inte finns någon magi - bara ren vetenskap. Vi presenterar fakta:

 • För vår kropp är keratin en naturlig substans: den finns i övre dermala skiktet, naglar och hår. Det är denna likhet som ligger till grund för den globala keratinlinjens unika verkan. Köp i Moskva dessa produkter söker idag VIP-salonger.
 • För första gången blev molekylärbiolog och fysiker från Förenade kungariket, William Astbury, intresserad av keratinegenskaper under 1930-talet. Han genomförde en serie studier, under vilka de skyddande och restaurerande egenskaperna hos protein upptäcktes.
 • Engelska funderingar blev grunden för skapandet av mycket effektiva medel för vård och behandling av skadat hår. Vetenskaplig utveckling av en ny nivå inom detta område tillhör amerikanska forskare.
 • Under 2007 lanserade Global Keratin produkter med en fantastisk effekt. En metod visade sig helt återställa krullarna på kort tid.

När du behöver köpa GKhair: varaktiga resultat - en garanti för kundens förtroende

Vårt hår består av keratin med nästan 90 procent. På grund av detta protein verkar "matning" snabbt och orsakar inte biverkningar i människokroppen. Medel med keratin ger inte låsens artificiella skönhet, som kommer att försvinna efter ett tag och lämnar efter obehagliga konsekvenser. Global Keratin gör håret riktigt friskt, så glans och jämnhet är ett naturligt resultat.

Ägare och mästare av elitsalonger studerar noga Gkhairs sammansättning innan de köper kosmetika. Den ursprungliga produkten innehåller protein, isolerat från fårull - ett miljömässigt felfri material. Keratin genomförs genom hydrolysproceduren för bättre "absorption". På grund av detta förbättras dess naturliga egenskaper:

 • Ämnet med deltagande av hjälpkomponenter tränger in i varje hårs struktur.
 • I områden som skadas av gummiband eller barrettar fyller keratin i saknade celler. Proteinet verkar också på de splittrade ändarna.
 • Krullar blir strålande, täta och lydiga. Av dessa är det lätt att modellera de mest komplexa frisyrer, även utan att använda en hårtork.

Intressant ökar keratinaktiviteten beroende på graden av skada på håret. Ju högre det är desto starkare minskar effekten av proteinet.

Global Keratin: den officiella webbplatsen för en företagsrepresentant - en garanti för produktkvalitet

Framträdande på marknaden För 10 år sedan har globala keratinprodukter vunnit hjärtat av partners och deras kunder runt om i världen, främst som ett tillförlitligt sätt att räta ut krusiga krökningar. Professionella råder sina kunder att ge upp heta strykjärn, vilket med regelbunden användning kan orsaka allvarliga skador på krullarna. Varför exponera ditt hår för ett sådant test, när det finns ett säkert sätt att få önskad silkeslätthet?

Det bästa beviset på effektiviteten och den absoluta säkerheten hos kosmetika från global keratin - konsumentrecensioner. Sedan starten av verksamheten har företaget genomfört en undersökning av kvinnor med olika nationaliteter på sin internetresurs för att få sin åsikt. Resultaten är imponerande:

 • 97 procent av mer än 200 tusen deltagare i en sociologisk undersökning bekräftar: krullarna blir märkbart starkare och mjukare.
 • Det räcker för damer i den europeiska typen att köpa Gkhiar och att endast utföra ett förfarande för att bli av med lockor. Afrikanskt hår är tätare och hårdare: det låter sig efter 2-3 sessioner.
 • Perioden för bevarande av effekten är upp till 6 månader.

Resultatets hållbarhet tillhandahålls av en kombination av keratin och kollagen. Påverka dessa kroppar från insidan, räkna inte bara håret utan även stärka det.

Global keratin: var att köpa originalprodukter utan skadliga tillsatser

Så att keratinterapi inte ger någonting till kunden, förutom fördelen, borde det inte finnas några "främmande" föroreningar i de produkter du ska använda. Detta hänvisar till aggressiva kemikalier som inte bara kommer att ha en reducerande effekt, men kan också skada. Och inte bara håret, utan kroppen som helhet.

Vi pratar om formaldehyder - de var i överflöd till keratink Cosmetics i början av produktionen. Ackumuleras i organ och vävnader, dessa ämnen kan orsaka olika sjukdomar.

Sedan dess har forskare förbättrat formeln, vilket helt eliminerar en onödig komponent:

 • Formaldehyder har ersatts av säkra högalkoholer - de är ansvariga för bevarande av protein.
 • Bevisad och ofarlig glyoxylsyra, med vilken att reducera modulen av styvhet.

På grundval av nya utvecklingar tillverkas GKhair produkter. Köp det föredrar salongägare som är oroade över deras kunders hälsa. Globala keratinprodukter använder bara naturligt protein. Det är dyrare än syntetiskt men tre gånger mer effektivt på grund av bevarandet av proteinmolekylernas naturliga egenskaper.

Populariteten hos varumärket GKhair är så hög att marknaden inte är utan förfalskningar. Om du vill köpa originala globala keratinprodukter är den officiella platsen för ryska distributörer ett tillförlitligt alternativ.

Keratinhårrätningskompositioner för vilka jag arbetar och deras fördelar framför andra

Jag arbetar med professionella hårrätare tillverkad i USA - GLOBAL KERATIN och Brazilian Blowout. Jag måste säga att dessa är de enda föreningarna som är 100% ofarliga för hår.

Brazilian Blowout

Brazilian Blowout - är inte en hårrätare - det är aminosyrautjämning, inte rätning. Det vill säga om du har vågigt hår, en naturlig kröning, men håret är skadat i struktur, hjälper jag dig att återställa det. Effekten av rätning är också där, men det går inte länge, det viktigaste här är behandling av hår! Kompositionen bildar en tunn skyddsfilm runt håret, lägger till håret och en hälsosam utseende. Håret är fyllt med aminosyror och molekyler av naturligt ursprung. Efter 12 veckor tvättas kompositionen ut och håret blir detsamma utan att förstöra.

Brazilian Blowout fungerar bara på ytan, inte tränger in i cortexen och stör inte hårets inre struktur. Om du ständigt använder denna keratinkomposition, behandlas håret, blir bättre, glänsande och hälsosamt! Lämplig för dem som vill räta ut ett litet hår, ge dem liv, hälsa, vackra estetiska välvårdade utseende

När du arbetar med brasiliansk utblåsning:

 • Förfarandet tar i genomsnitt 1,5 - 2 timmar
 • Huvudet kan tvättas på procedurdagen, du kan inte vara rädd för regn, snö
 • Effekten varar upp till 3-4 månader
 • Ingredienser: Asaya, kakao, Kama-Kama och Annatto bär.

Global keratin (GK)

Motståndskraftig keratin hårrätning. Det klarar sig mycket väl även med starkt lockigt hår. Vågigt, livlöst tunt hår efter att ha genomfört ett kompetent förfarande med denna komposition, blir helt rak med en blank glans. Effekten av rätningen fortsätter under lång tid. Tid för daglig installation minskar till ett minimum.

Global keratin återställer håret direkt efter den första applikationen. För tillfället är det bästa och säkraste materialet på keratinrätningsmarknaden!

Efter tvättning kommer ditt hår att vara helt rakt och under lång tid.

När man arbetar med Global Keratin:

 • Förfarandet tar 3 - 4 timmar
 • håret kan inte tvättas från 48 till 72 timmar (stift upp, använd glasögon, tuggummi, hatt)
 • effekten varar i genomsnitt 4 månader
 • Kompositionen innefattar en unik formel av proteiner, peptider, skapade speciellt för keratinrätning (återställande) hår

Fördelarna med Global Keratin och Brazilian Blowout över andra keratinlikriktare

Faktum är att keratinrätning med vilken hårkomposition som helst kommer att se perfekt och välskött. Ibland varar denna effekt ett par veckor, ibland några månader. Problemet är att i alla billiga formuleringar finns en sådan skadlig komponent som formaldehyd, vilket räter ut håret, men förstör samtidigt bindningarna i hårstrukturen.

Efter att kompositionen tvättats kommer håret att desfigureras och det blir omöjligt att returnera det till sitt ursprungliga utseende. Det kommer att vara nödvändigt att vänta tills de växer och gradvis trimma det skadade håret.

GLOBAL KERATIN OCH BRAZILIAN BLOWOUT-keratinrätningsföreningar innehåller inte formaldehyd. När de används är hårets disulfidbindningar inte trasiga, utan sträckte sig. Bevis för detta är att efter att effekten av rätningen har gått, återgår håret till sin ursprungliga form. När flera procedurer används, är håret helt återställt och rätning är praktiskt taget inte nödvändigt.

Den dyraste komponenten i kompositionen är keratin, som skördas från ull av alpina får. I billiga, inte högkvalitativa likriktare är sammansättningen av keratin inte mer än 5-10%. I högkvalitativa professionella material - 40-50%. Eftersom keratin i sin rena form är ganska dyr produkt - kan en bra likriktningsförening helt enkelt inte vara billigt!

Nu ska jag erbjuda länkar till butiker som säljer keratinrätningsföreningar och priser till dem. På bekostnad av dessa populära likriktare kommer du att uppskatta kompositionens kvalitet och du kommer att förstå vilken keratin jag arbetar (alla priser anges för 1 liter av kompositionen):

Global keratin

Vem bland oss ​​är obekanta med termen "keratin hårrätning"? Visst många åtminstone en gång kom till salongen eller tänkte på den här proceduren. Men ofta finns det ingen tid att besöka en professionell stylist, men jag vill se fantastiskt här och nu. Det är för sådana fall att kosmetika från Global Keratin kommer till nytta, vars produkter är inriktade på säker keratinhårrätning hemma. Globala Keritin-produkter räknar inte bara krullarna utan också tar hand om dem, skyddar dem från skadliga effekter av miljön och återställer dem på mobilnivån. Som en del av Global Keratins kosmetika används farliga formaldehyder inte - det är därför inte bara effektivt, men också helt säkert.

Du kan köpa kosmetika för keratinhårrätning på Global Keratin i vårt online-butik Skönhetsrabattcenter till ett rimligt pris med leverans i Moskva och Ryssland.

Global Keratin Moisturizing Shampoo Färgskydd Fuktgivande schampo med hårfärgskydd, 300 ml

Global Keratin Moisturizing Shampoo Färgskydd Fuktgivande schampo med hårfärgskydd, 1000 ml

Global Keratin Anti-Skandal Shampoo Anti-Skal Hår Shampoo, 250 ml

Global Keratin Balancing Shampoo Balancing Shampoo, 300 ml

Global Keratin Balancing Shampoo Balancing Shampoo, 1000 ml

Global Keratin Dry Shampoo Dry Hair Shampoo, 219 ml

Global Keratin VolumizeHer Spray Hair Volume Spray, 100 ml

Globalt Keratinbortfall i Balsam Spray Lösning Hårbalsam Spray, 120 ml

Global Keratin Leave in Conditioner Cream Oplastlig hårborttagare, 130 ml

Global Keratin Styling Mousse Hair Mousse, 250 ml

Global Keratin Deep Conditioner Hårkonditioneringsmask, 200 ml

Global Keratin Hårspray Starkt håll Starkt håll Hårspray, 326 ml

Global Keratin Hårspray Ljushåll Ljushåll hårspray, 326 ml

Global Keratin ThermalStyleHer Cream Cream värmeskydd för hår, 100 ml

Global Keratin CurlsDefineHer Cream Curly Cream, 100 ml

Global Keratin Fuktgivande Conditioner Färgskydd Fuktighetsgivande Conditioner med hårfärgskyddet, 300 ml

 • Om företaget
 • Vem vi är
 • Kontakta oss
 • recensioner
 • Nya föremål
 • pallas
 • Service och support
 • Hur man köper
 • Avkastning och utbyte
 • Frakt och betalning
 • Personligt konto
 • opt
 • Sekretesspolicy
 • Låt oss vara vänner
 • Pressa om oss:

2009-2018 © Beautydiscount.ru - professionell märkes kosmetika och parfymer till grossistpriser

Kampanjkod

Aktiv: 1 dag 13 h. 05 min.

Minsta mängd: från 1000 rubel

Varumärken: 4sexdreaM, 4SKIN, A-Derma A-leksaker, Aasha ört, Abia, Academie, Acqua Di Portofino, Active +, Adidas, älska, Adrien Lastic, Agent Provocateur, Ahava, Aisen, Aitek, Ajmal, Akkura, Alan Hadash, Alerana, Alessandro, Alexandre J, Alfred Dunhill, Algotherm, All New Cosmetic, Alla Pugachova, Allure Lingerie, Alterna, Always, Amadoris, Amatora, American Crew, Amouage, Anastasia Beverly Hills, Anasteisha, Angel Schlesser, Anna Lotan, Anna Paghera, Anny Cosmetics, Anskin, Antonio Banderas, Apieu, APOT.CARE, Aqualor, Aravia Professional, Arctic Fox, Ardell, Armand Basi, Aromasei, Artdeco, biträdande Professional, Atb Lab, Australis, Avalon Organics, Avec Moi, Avene, Avent Philips, Ayoume, Azzaro, BC Laboratories, B-Vibe, Babyline, Babyliss Pro, Baile, Baldessarini, Baldinini, Barex Italiana, Bathmate, Batiste, Baviphat, BCL, Beastly, skönhet 153, Beauty Bar, Skönhets Blender, skönhet viktigt, Beauty Style, Beautydrugs, BeauuGreen, Beffy'S, Bell, Benetton, Berenice, Bergamo, Berrisom, Big Teaze leksaker, Bijoux Indiscrets, Bill Blass, Bio-Oil, Bioaqua, Bioderma, Bioline-Jato, Biomed, BioMio, Biore, Biorepair, Biorga, Biosilk, Biosolis, Bite, Blanx, Blistex, Blithe, Blumarine, rodnad krimskrams, Borodist, Bosley, Botavikos, Boucheron, Bourjois, Brelil Professional, Britney Spears, Bruno Banani, Bubchen, Burberry, Bvlgari, Cacharel, Cafe-café, Cailyn, Kalifornien Exotic Novelties, Calvin Klein, kan göra, Candy Boy, Candy Girl, Cannaan, Canpol, Caolion, karboxi Cargo Cosmetics, Carmex, Carolina Herrera, Cartier, Catrice, Caudalie, Cell-brännare, CeraVe, Cerruti, Cettua, Chanel, Chevignon, CHI, Chicco, Chisa, Chloe, Christian Breton Paris, Christian Dior, Christian Lacroix Christina, Christina Aguilera, Chuchubaby, Chupa Chups, Ciracle, CityCharm Professional, CJ Lion, Clarette, ren, Clinique, Clipper, Closet Collection, CocoChoco, kokos, Coif * in, Coiffer, Colab, Concept, Constant Delight, Contex, Coochy, Cosmetex Roland, CosRX, Courreges, Cow, Crazy Color-Renbow, Crazy Gir l, Crescina, Crest 3D White, Cristaline, Curaprox, Custo Barcelona, ​​Cutrin, Daeng Gi Meo Ri, Daiichi, Davidoff, Davines, dagsljus, Deborah Lippmann, fastställa, Decleor, Demi, Dental Pro, Deoproce, Depileve, Logica, DIBE, Dikson, DIOGOL, Divage, Dizao, DKNY, Doc Johnson, Dolce Gabbana, Doliva, Domino, Dongbang, Doppelherz, Färgdosering, Double Dare OMG! Hauschka, Dr.Jart, Dr.PawPaw, Drömleksaker, Drilldo, Dry Control, Torr Dry, Dsquared2, Ducray, Dupu, Durex, E.Cis Cosmetic, EcoTools, Ecover, Egomania Professional, EGZO, Ekel, Elancyl, Elf, Elizabeth Arden, Elizavecca, Ellemoi, Ellevon, Embryolisse, Emolium, Enprani, ENVY, Eoria, EOS, Epilette, Erasexa, Ermenegildo Zegna, Ero, Erokay, erotiska fantasi, Eroticon, Erotist, Erotist Smörjmedel, Escada, Escentric molekyler, Esquire, Essence, Estee Lauder, Estel Professional, Esthederm, Estetisk House, Etude House, Eugene Perma, Eunyul, Eurostil, Eva Mosaic, Frans Booster, Farmstay, Fascy, Fauvert Professionnel, fjäder, Femegyl, Femme Fatale, Fendi, Feraud, Ferragamo, Ferrari, Fillerina, Filorga, Finesse, Fleshlight, Flo, Footlogix, Franck Olivier, FreshMinerals, Frienvita, Frudia, Fudo Kagaku, Fujieda Seishi, Fun Factory, Fun Leksaker, Ga-De, GA.MA, Gain Cosmetics, Gamarde, Ganzo, Garnier, Gehwol, Gernetic, Gezatone, Ghost, Gian Marco Venturi, Gianfranco Ferre, Gigi Cosmetic Labs, Giorgio Armani, Givenchy, Glas, Global Keratin, Global White, Gloria, Glysolid, Godefroy, goon, Gopaldas, Gotaiyo, Grace Professional, GREYMY, Gritti, Guam, Gucci, Guerlain, H.AirSPA, Hadariki, hår Bobbles, hår Company Professional, hår Vital, Hakugen, Harizma, Heath och Heather, Hej Alla, Hempz, Hercules, Herman's Amazing Professional, Hermes, HH Simonsen, Histomer, Hitachi Magic, Holika Holika, Helig Land, Honma Tokyo, Hormeta, House of stål, Howells, Hugh Parsons, Hugo Boss, Hustler, Hyun Cosmetic, Ibici, isberg, Ideshigyo, Idoll, Ikemoto, Ikoo, ImToy, Indeep, Indola Professional, INM, Innisfree, Innoxa, Inoface, Insight, Intomedi, Inverma, Invisibobble, iPlus, Iq skönhet, Isme Rasyan, Isodent, Isotoner, Issey Miyake, Ivomed, Jacques Bogart, James Bond, Janssen Cosmetics, Japan Gals, Japan Gateway, Jean Couturier, Jesus del Pozo, Jimmy Choo, John Frieda, John Galliano, John Richmond, John Varvatos, Johnny's Chop Shop, Johnson Johnson, Jose Eisenberg, JPS, Juicy Couture, Junlove, Juno, Kaaral, Kai, Kamill, Kaneyo, Kao, Kapous Professional, Kativa, Keen, Kenzo, Kerarganic, Kerastase, KeraSys, Keune, Kilian, Kiss Skönhet, Kiss New York Professional, Kiyou Jochugiku, Klapp, Kleona, Kleral System, Klorane, Kobayashi, Kocostar, Kokubo, Kondor, Korea Cospack, Korff, Korres, Kose Cosmeport, Kosmoteros Professionnel, Kotex, Kracie, Kueshi, Kumo, Kurobara, L'Oreal, L ' Oreal Professionnel, LA Flicka, La Biosthetique, La Perla, La Riche Vägbeskrivning, La Roche Posay, Labiotte, Lacalut, Lacoste, Lactacyd, Lador, Laino, Lakme, Lalique, Lancaster, Lancome, Lanvin, LAQ, Latinoil, Laura Biagiotti, Lavera, Lebel, Lebelage, Lee Stafford, Leonor Greyl, LG HH, Librederm, Libresse, Lierac, Limefisk, Limoni, Lindsay, Lioele, Lisap Milano, Levande Bevis, Lobogal, Lås Stock och fat, Logona, Londa, London Fruit Herb Company, Lucas Papaw Remedies, Lumene, Macadamia Natural Oil, MADetLEN, Huvud, Make Up Factory, MakeUp Eraser, Makeup Revolution, Mandarina Duck, Mandom, Maneki, Manisk Panik, Manlig PRO, Maravi Beach, Marc Jacobs, Marina de Bourbon, Marrakesh, Marusan, Marvis, Masaki Matsushima, Masura, Matis, Matrix, Matrix Biolage, Max, Max Factor, May Coop, Maybelline, MD, Medela, Medical kollagen 3D Mediheal, MegRhythm, Merries, Mesolab, mexx, Mezolux, MiKo, Mijin, Milatte, Miriam Quevedo, Missha, Missoni, Mitsuei, Mizon, Molecola, Monalisa Kosmetika, Montale, MontBlanc, Måntand, Morizo, Moroccanoil, Moschino, Moser, Mukunghwa, Mustela, Nagara, Naobay, Napla, Narciso Rodriguez, Naris, Natura siberica, Nature Republic, Naturella, Natvra, NEOBIO, Nepia, Neutrogena, New line, Nexxt Professional, Nihon Sekken, Nina Ricci, Nioxin, Nissan, Nohj, Noreva, Nouba, Nuxe, NYX, O-He Ob Obsessive Compulsive Cosmetics, Olivia Garden, Ollin Professional, Olorchee Professional, Omi Brother, O PI, Organic Tai, Organyc, Orising, Orofluido, Osmo-Renbow, Oster, Paco Rabanne, Paese, Paloma Picasso, Pampas, Papaya Gold, fallskärm, Parlux, Parusan, Payot, Perioe, Petitfee, Phytosolba, Pigeon, Pineider, Posh One Premium, President, Proffs, Promoitalia, Proraso, Provoc, Punti Di Vista, Pupa, rent vatten, lila träd, drottning Marine, R-Studio, ROCS, Radius, Rainbowbeauty, Ralph Lauren, RCS, Verkliga tekniker, Recept, Red Mountain, Redken, RefectoCil, Remy Latour, Renbow, Rene Furterer, Revidox, Revlon, Revlon Professional, Richenna, Ridgways i London, Rimmel, Rire, Roberto Cavalli, Roberto Verino, Roccobarocco, Rochas, Rocket tvål, Rosette, Kungliga hud, Rubelli, S. Oliver, ST Dupont, Sally Hansen, Salvador Dali, Sandokkaebi, Sanosan, Sarada Town, Sarah Jessica Parker, Sativa, Scholl, Schwarzkopf Professional, SeaNtree, Secret Day, hemlig nyckel, Selective Professional, Senna, Senscience, Sergio Tacchini, Sesderma, Sjutton, Sexy Hair, Shabondama, Shaik, Shakira, Shiseido, Showa Siko, Sibel, Sico, Sim Känsliga, Sisley, Skinceuticals, hud Läkare Cosmeceuticals, Skincode, Skinfood, elegant makeup, Sodasan, Solgar, Somang, Sosu, Sothys, Splat, ST, Steblanc Sun Smile, Sun Star, Sung Bo Cleamy, Surgi-Care, SVR, SweeSlee, Swisspure, synergi, Tampax, härva Angel, Tangle Teezer, Teana, Ted Lapidus, TEK, Temptu, Teosyal, Tete cosmeceutical, Thalgo, konjak Sponge The Makeup Bullet, SAEM, The Skin House, The Yeon, theBalm, TheFaceShop, Thierry Mugler, TIGI, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Tony Moly, Topicrem, Tous, Trussardi, Twin Lotus, Typhoo, Ulric De Varens, Uniq One Unwash, Urban Stam, Uriage, Utena, Valentina Kostina, Valentino, Valera, Valeri-D, Van Cl EEF Vera Wang, Versace, Vichy, ViktorRolf, Vines Vintage, Vivax, Vivienne Sabo, Weiss, Welcos, Weleda, Wella, Wella System Professional, Welss, Wet Brush, WetWild, Whitecospharm, Wokali, Xeno, Yadah, Yanagiya, YESforLOV, Yohji Yamamoto, Yves Rocher, Yves Saint Laurent, Zab, Alpika, Iris, KORA, Vår mamma, Turboslim, Ushasty Nyan, Mulberry

* rabatt gäller inte varor från försäljningen

PRIVATPOLITIK

Denna sekretesspolicy reglerar skyldigheterna på webbplatsen https://beautydiscount.ru angående upphävande och skydd av personuppgifter för besökare på webbplatsen, som tillhandahålls av besökare när resursen används, inklusive vid registrering och beställning. En användare som besöker webbplatsen beautydiscount.com samtycker automatiskt till denna sekretesspolicy och användarvillkoren för de personuppgifter som tillhandahålls dem. Annars måste användaren vägra använda webbplatsen beautydiscount.ru.

1. Allmänna problem

1,1. Denna sekretesspolicy angav metoderna för att använda och lagra konfidentiella uppgifter om kunder som besöker webbplatsen beautydiscount.ru i databasen för webbutiken.

1,2. Genom att tillhandahålla onlinebutiken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" med privat information via webbplatsen beautydiscount.ru, accepterar klienten övergripande överföring, användning och offentliggörande av hans personuppgifter i enlighet med villkoren i denna sekretesspolicy.

1,3. Denna sekretesspolicy gäller endast uppgifter av privat natur som erhållits via onlinebutiken beautydiscount.ru. Privat information innehåller data som, när de används ensamma eller i kombination med andra data som finns tillgängliga i en nätbutik, kan identifiera personliga kunddata.

1,4. Webbplatsen beautydiscount.ru kan innehålla länkar som låter dig gå till webbplatser från tredje part. Online-butiken är inte ansvarig för informationen som publiceras på dessa webbplatser, och ger länkar till dem bara för att säkerställa bekvämligheten hos kunderna. Webbplatsen beautydiscount.ru publicerar inte medvetet länkar till Internetresurser som kan skada kundens dator eller dess virus.

2. Definition av termer

Administreringen av webbplatsen beautydiscount.ru webbshop är anställda som är behöriga att samla in och behandla personuppgifter, vilket också bestämmer målen för interaktion med personuppgifter, deras sammansättning och verksamhet som utförs med uppgifterna.

Personuppgifter är all information som direkt eller indirekt identifierar användaren (ämnet för personuppgifter).

Behandling av personuppgifter - alla åtgärder eller en uppsättning åtgärder som utförs med hjälp av automatiska tjänster eller utan att använda dem med personuppgifter. Listan över dessa åtgärder innefattar: insamling, inspelning, systematisering, lagring, förfining (uppdatering, ändring), användning, överföring (distribution, tillhandahållande, åtkomst), blockering, förstörelse av personuppgifter.

Sekretess (icke-avslöjande) av personuppgifter är obligatorisk överensstämmelse av administrationen av webbplatsen för onlinebutiken beautydiscount.ru eller andra som har fått tillgång till personuppgifter, kravet att inte tillåta att de lämnas ut utan samtycke av ämnet för personuppgifter eller om andra juridiska skäl finns tillgängliga.

Användare / köpare - en person som använder webbplatsen för nätbutiken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" och har tillgång till den via Internet.

"IP-adress" - Den enskilda nätverksadressen till användaren på Internet, byggd på IP (Internet Protocol).

"Cookies" - en uppsättning vissa uppgifter som skickas av en webbserver och baserat på användarens personliga dator, som webbklienten eller webbläsaren skickar varje gång till webbservern i en HTTP-förfrågan när man försöker öppna sidan på motsvarande webbplats

3. Data mottagna av webbutiken

Onlinebutiken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" samlar in följande personuppgifter för besökare:

Förnamn, förnamn och patronymic av köparen när du registrerar ett personligt konto eller gör en beställning.

Adress för leverans av beställningen.

Stads- eller mobilnummer för kommunikation vid registrering av ett personligt konto eller beställning.

E-post när du registrerar ett personligt konto, beställer, och prenumererar på ett e-postbrev.

Data överförs automatiskt när en besökare besöker webbplatsen: användarens IP-adress, cookies, webbläsardata.

Inköpshistorier, liksom information om vissa åtgärder på webbplatsen (lägga till varor i favoriter, memorera sidor om visade eller produkter av intresse)

Rekord av telefonsamtal med användare (köpare) när ett utgående samtal till användaren och vid inkommande samtal från användarens webbplats

3,1. Om användaren inte är registrerad och inte är behörig på webbplatsen, identifieras han som anonym. Servrarna på beautydiscount.ru från en sådan användare kan samla in för statistik följande information:

 • om typen av webbläsare
 • om typen av dator;
 • om typen av operativsystem;
 • IP-adress.

3,2. Information om registrerade användare samlas in och lagras på servern:

3.3.1. Personlig information, liksom all annan information som kunderna medvetet och frivilligt sänder under registreringsprocessen och när de använder webbplatsen:

Lösenord - analog av signaturen;

Om beställningen skickades felaktigt på grund av att inköparen tillhandahöll felaktiga uppgifter, avbryter onlinebutiken BEAUTYDISCOUNTCENTER allt ansvar för leverans av en sådan order.

Den analoga kundens signatur är lösenordet för åtkomst till hans konto. Alla handlingar som utförs i systemet med hjälp av den analoga användarens handskrivna signatur anses vara personligt begåvad av användaren. Klienten är ensam ansvarig för säkerheten och icke-avslöjande av data analog av den handskrivna signaturen.

Syftet med insamling av information:

för användarregistrering på platsen, acceptans, bearbetning och leverans av ordern;

tillhandahålla kundrespons, tillhandahålla kundsupport

anmälningar om förändringar i våra tjänsters arbete;

erbjuda erbjudanden och information om kampanjer, nyanlända, reklammeddelanden med kundens samtycke.

Användaren kan ändra, uppdatera eller ta bort hans personuppgifter i det personliga kontot. Onlinebutiken har rätt att ta bort all information som innehåller personuppgifter för användare av webbplatsen.

3.3.2. Data från kakor. Dessa är små textfiler där information om klientens åtgärder på resursen lagras efter att ha besökt vår webbplats. Dessa filer påverkar inte operativsystemet på användarens dator.

Syftet med att samla datafiler: Tack vare cookies måste användaren inte ange ett namn och lösenord varje gång för att komma in i personliga området. Alla inställningar sparas, till exempel region och individuella inställningar. Online-butiken använder denna information för att hålla statistik över användarna och deras önskemål. Dessa studier hjälper nätbutiken att analysera, utvärdera, förbättra sitt arbete, förbättra kvaliteten på produkter och tjänster, förbättra kommunikationsmekanismerna med kunderna.

En klient kan ta bort cookies efter att ha besökt beautydiscount.ru. I det här fallet är onlinebutiken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" inte ansvarig för resursens otillräckliga kvalitet.

3.3.3. Information från webbläsaren - data som webbläsaren automatiskt skickar till servern, till exempel: IP-adress, senaste besökets historia, operativsystemets namn, namn och version av programmet som klienten ansluter till Internet, datum och tid för användarens besök på webbplatsen. Du kan förhindra att webbläsaren sänder denna information genom att ändra inställningarna.

Syftet med att samla information: Online-butiken håller statistik över besök för hur servrarna fungerar och för inspelning av egen trafik. I detta fall är den samlade statistiska informationen inte associerad med specifika användare och behandlas endast i form av generaliserad statistik. Klientens IP-adress och systemåtkomsttid, i enlighet med användar-ID, lagras i databasen för att förhindra bedrägerier.

3.3.4. Information från tredje part är privata data som partner, leverantörer eller annan tredje part tillhandahåller till nätbutiken, till exempel information om en lyckad betalning.

Syftet med att samla in information: Att uppfylla skyldigheterna för en onlinebutik för att behandla och leverera varor till kunden, bearbeta och ta emot betalningar eller anmäla kunden om status för sin order.

3,3. Webbplatsen beautydiscount.ru-användare kan lämna någon återkoppling till varorna. I det här fallet är han skyldig att komma ihåg att de personuppgifter som han rapporterar i dessa delar av webbplatsen är synliga för andra användare. För att förhindra bedrägeri eller annan verksamhet som kan vara associerad med användardata, lämna inte personliga uppgifter (telefon, e-postadress, inloggning, lösenord etc.) i recensioner och andra offentliga meddelanden. I detta fall är webbutiken inte ansvarig för säkerheten för dessa uppgifter.

4. Skydd av användarens personuppgifter

4,1. Onlinebutiken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" rapporterar aldrig, under några omständigheter, till tredje part personliga (personliga) uppgifter om sina kunder, med undantag för fall som föreskrivs i federal lag nr 152-FZ av den 27 juli 2006 "På personuppgifter" eller när en kund samtycker frivilligt till vidare överföring av information.

4,2. Online-butiken har rätt att använda andra företag och privatpersoner för att utföra vissa typer av arbete, till exempel: leverera paket, mail och e-post, ta bort dubbletter från kundlistor, analysera data, tillhandahålla marknadsföringstjänster och behandla kreditkortsbetalningar. Dessa enheter / individer har endast tillgång till personuppgifter från användarna när det är nödvändigt för utförandet av deras funktioner. Denna information kan inte användas av dem för andra ändamål.

4,3. Online-butiken genomför åtgärder för att skydda personliga (personliga) kunddata på följande områden:

förebyggande av läckage av information som innehåller personliga (personliga) data via tekniska kommunikationskanaler och andra medel

förebyggande av obehörig tillgång till information som innehåller personliga (personliga) uppgifter, speciella effekter på sådan information (informationsbärare) för att erhålla, förstöra, snedvrida och blockera åtkomst till det,

skydd mot skadlig kod

intrångsdetektering och datorattacker.

5. Lagringstid

Online-butiken lagrar kundens personuppgifter för den tid som krävs för att uppnå de mål som det ursprungligen erhölls för eller andra legitima ändamål, med undantag för fall då en längre period för lagring av information krävs enligt lag eller tillåten av den.

6. Säkerhet på bankkort

När du betalar för order i nätbutiken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" med hjälp av bankkort (debit, kredit, etc.), sker all verksamhet med dem på tredje parts resurser hos banker i speciella skyddade lägen. Ingen konfidentiell information om bankkort, förutom anmälan av betalningen, skickas inte till nätbutiken och kan inte överföras.

7. Ändringar och tillägg

Alla ändringar i villkoren för policyn om användningen av personuppgifter kommer att återspeglas i detta dokument genom att de skickas på webbplatsen. Onlinebutiken BEAUTYDISCOUNTCENTER förbehåller sig rätten att när som helst ändra vissa delar av detta dokument utan föregående meddelande genom att lägga upp en uppdaterad version av denna sekretesspolicy på hemsidan på denna sida. Sedan dess publicerades användarna som bekant med de nya villkoren i sekretesspolicyn.

Medel för keratin hårrätning: jämförelser, recensioner

Keratinriktarejämförelse

Vilken keratin hårrätning är bättre? I denna artikel försökte vi göra en jämförelse av olika uppsättningar för keratinrätning, för att underlätta för dig att välja.

Omedelbart göra en reservation: Det här materialet hävdar inte i första hand sanningen. Vi delar bara med dig feedback från våra mästare och kunder, observationer från vår egen erfarenhet av att använda olika verktyg i våra butiker, liksom åsikter från några professionella marknadsaktörer (det vill säga återförsäljare) medel för keratinrätning.

Också vår lilla forskning låtsas inte att slutföra täckningen av marknaden för medel. Vi använde den mest populära från vår synvinkel, men marknaden förändras ständigt, det finns allt fler nya verktyg. Så långt som möjligt kompletterar vi detta avsnitt.

Kerarganic (Kerarganik)

Pris: ca 10 000 rubel per liter (priset anges för steg 2, det vill säga för keratin i sig, utan schampo och mask).

Tillverkaren erbjuder 3 typer av arbetsblandningar: "noll" (utan formaldehyd), medelstora och armerade kompositioner. Den formaldehydfria kompositionen är uppriktigt svag, effekten uttalas inte och håller inte länge. De starkaste av dem - ultra - har en bra, stabil effekt, men ger inte en uttalad glans. Men vi skulle inte kalla det en nackdel, snarare en funktion, eftersom många kvinnor föredrar just den här typen av naturligt hår efter proceduren.

En egenskap hos detta verktyg för brasiliansk rätning är också ett lägre temperaturutjämningsläge (210 ° C istället för den vanliga 230 ° C), vilket enligt tillverkaren är en mer försiktig behandling av hår.

I allmänhet förtjänar kompositionen vår uppmärksamhet, men det är inte billigt för en amatör heller.

Brazilian Blowout

Pris: ca 17 000 rubel för 1 l av arbetskompositionen

Denna tillverkare har också en komposition utan formaldehyd (noll), vilket också är märkbart svagare än huvuddelen (lösning). Av funktionerna kan det noteras att det appliceras på vått hår och inte torkar som konkurrerande produkter. Det är därför möjligt att tillverkaren hävdar en halv och en halv gånger förbrukningen av medel, vilket är en absolut fördel, särskilt till ett sådant pris.

Keratin Reseach (Keratin Research)

Pris: ca 5000 rubel för 1 l av arbetskompositionen.

Denna tillverkare - den obestridda ledaren i pris på marknaden. Vi vet åtminstone inte ett annat professionellt verktyg som kan köpas för mindre än 5 tusen rubel per liter. I KeratinReseach2-kompositionen: "noll" och normalt. Båda formuleringarna är placerade som ingen obehaglig lukt vid applicering och utjämning och som saknar behovet att inte tvätta håret i 3 dagar efter applicering. Vad kan jag säga... han har lukt vid utjämning, och enligt några mästare, ännu mer äckligt än andra medel. När det gäller möjligheten att tvätta huvudet på denna dag eller nästa dag - i vår ödmjuka åsikt, tillåter någon komposition du att tvätta håret efter applicering. Men nivån och varaktigheten av effekten i detta fall kommer att minskas avsevärt. Denna komposition är inte ett undantag till denna regel, Keratin Research.

Inoar (Inoar)

Pris: ca 8000 rubel för 1 liter av huvudblandningen.

Denna brasilianska tillverkare har ett mycket stort utbud av verktyg, vi försökte bara arbeta med en av dem, kanske den mest populära - marockanska. Enligt våra observationer klarar kompositionen väl uppgiften att räta ut håret, men regenereringseffekten lämnar mycket att önska - det är lite glans, det går inte länge. Kanske för att våra kunder tvättade sina huvuden samma dag som tillåts av denna tillverkare. kanske av någon annan anledning. Men faktum kvarstår. När det gäller lukten vid utjämning kan vi inte heller säga att det här är en extra bonus för denna komposition: det luktar starkt och är inte alls rosor.

Cadeveu (KaDeWe)

Pris: cirka 10 000 rubel per 1 liter arbetskomposition steg 2.

Denna tillverkare har också en stor linje, men endast en är populär: Brasilien Cacau. Den har en stark lukt; Dessutom verkar ättiksyra inkluderas i kompositionen, vilket ytterligare förstärker ögonirritationen och nässlemhinnan under utjämning. Nyligen skickade en av våra kollegor en länk till en artikel som sa att flera hundra ton keratiserade blandningar av olika märken drogs ut från försäljning i Italien på grund av att det överskred det tillåtna formaldehydinnehållet. I den här listan är de märken vi känner till Cadeveu. Fördelarna med denna komposition kan hänföras till det faktum att håret tvättas direkt efter rätningen, liksom en bra, uttalad effekt, både rätning och restaurering. I allmänhet är ett kraftfullt och väl beprövat verktyg. Endast, tyvärr kan priset inte kallas demokratiskt.

Global Keratin (Global Keratin)

Pris: ca 18 000 rubel per 1 liter av steg 2

Denna komposition, såväl som BrazilianBlowout, kan hänföras till lux klasskompositionerna. Han, som BrazilianBlowout, är aktivt annonserad; det används av många lux salonger, och det är också mycket dyrt. Uppriktigt sagt är det svårt för oss att säga vad som orsakade detta pris. I enlighet med tillverkarens anvisningar kan du tvätta håret efter rätning efter 48 timmar, det vill säga nästan samma 3 dagar. Effekten är bra, men något mindre uttalad än Cadeveu eller CocoChoco. Men i rättvisa måste jag säga att Global Keratin också har sina vanliga fans.

Cocochoco (Kokochoko)

Pris: ca 6000 rubel för 1 liter av grundkompositionen

I rad 3 typer - normal (COCOCHOCOKERATINTREATMENT, kan det vara mandel och utan tillsatser) och PURECERATINTREATMENT. Den rena versionen är avsedd för starkt ljus och ashår, det ger mindre yellowness, men är i sig något svagare. Cocochoco är trots de kontroversiella recensionerna fortfarande ett av de mest populära sätten för keratinrätning som används i salonger. Denna popularitet faller inte, trots att användningen av denna komposition inte kräver att tvätta håret inom 72 timmar efter förfarandet. Varför? Svaret är väldigt enkelt - den här kompositionen fungerar verkligen. Salonger (och vår salong är inte ett undantag) tycker inte om att ta påståenden från kunder på grund av att keratinrätning inte gav det önskade resultatet, att effekten var otillräcklig eller försvann en månad efter appliceringen. Därför försöker alla att använda ett pålitligt verktyg, vilket är Cocochoco. Dessutom har det ett attraktivt pris jämfört med många konkurrenter.

Om du vill lära dig hur man gör keratinrätning själv

I vår skönhetsskola genomför vi korta kurser (3-4 timmar) avsedda för icke-professionella publikgrupper - vanliga människor som vill lära sig att göra några populära tjänster hemma: keratinrätning, komplexa typer hårfärgning. Också i vår skola kan du köpa produkter för keratinrätning, i små behållare och till grossistpriser. Detaljer om innehållet i kurser och studieavgifter finns på vår skolsida.Nästa Artikel
Användningen av Alerana spray mot håravfall: en beskrivning av läkemedlet, användningsanvisningar samt behandlingens och prisens varaktighet