Allt om blått hårfärg


Ofta i unga flickors liv kommer en tid när du vill ta med lite ljusstyrka i din bild. Kanske är en semester eller en temafest på näsan, eller kanske våren har kommit i din själ och du vill lägga ljushet i ditt liv. I vilket fall som helst hjälper du hårfärgning.

Modernt sätt blir mer ovanligt och extravagant, nu i topp popularitet är blå. Det är blått hårfärg som gör det möjligt för dig att fly från det grå i vardagen, bli ljus och minnesvärd.

Men innan du bestämmer dig för att ändra bilden, bör du tänka på exakt vilken skugga som passar dig.

Välja en färg

Blå har en rik palett. Blå, azurblå eller djupmättade färger passar för olika färgtyper.

Blonda skönheter med grå eller blå ögon är perfekta blåa färger. Ju lättare håret, de mjukare och pastellfärgade nyanser ska vara. Blondiner kommer att dekoreras med blå eller lila lila strängar.

Blå-svart hår är lämpligt för de flesta typer av tjejer. De gör ansiktsegenskaper mer uttrycksfulla. Dessutom har denna färg en stor fördel jämfört med andra nyanser, det är lätt att göra hemma. Du kan inte ens använda blått hårfärg, men bara köpa en basma. Det kommer inte bara att förråda skuggan, men påverkar även hårets kvalitet positivt.

Om vi ​​drar slutsatser kan vi säga att blå hårfärg passar alla, det viktigaste är att välja rätt ton.

Färgalternativ

En sådan färgförändring är en radikal åtgärd som naturligtvis kräver mod. Om du inte är redo för en sådan extrem, men du drömmer om en fashionabel frisyr så kan du göra färgen på strängarna.

En mer klassisk version är att ändra krullarnas färg från rot till spets. Strängar kan jämnt fördelas genom håret eller, till exempel, att rama ansiktet. Vissa tjejer väljer tvärtom en mindre märkbar färgmetod, och blåa trådar är gjorda inuti hårets hår, så att de bara kan ses med vind eller special styling.

Trendig att göra färgglada tips. De är tydligt synliga, men hårets naturliga färg längs hela längden bibehålls. Med denna teknik, det enklaste sättet att bli av med de blå tipsen.

Också mycket modernt är ombre. Färgkrullar med gradvis blixt eller dimning. Ett sådant färgspel gör färgen nästan unik. Beroende på din önskan och färgtyp kan du göra övergången från mörkblått hår till blå trådar eller göra en smidig övergång från blond till azurblå färg. Det beror helt på din fantasi och skicklighet hos en specialist.

Förresten kan du färga ditt hår hemma, men för det här behöver du veta några regler.

Färga hemma

Innan du börjar måla, bör du fylla på följande verktyg:

 • Handskar.
 • Skål och tofs.
 • Kam.
 • Måla.
 • Duschlock
 • Handduk.
 • Vaselin eller fettkräme.

Det här är vanliga föremål som kommer att vara till nytta för dig. Annars beror allt på önskad nyans och den ursprungliga hårfärgen.

Kortvarig färgning

Det finns situationer när du bara måste bli Malvina för en kväll, då vill du inte göra fullfärgning. För att göra håret blått för bara en kväll kan du använda speciella sprayer eller kritor.

I det första fallet sprutas lacken på de nödvändiga strängarna och tvättas av en eller två gånger. Det blir lite svårare att tvätta bort kritorna, du måste få en borste med naturliga borst. Men de är enkla att applicera, du behöver bara skilja den nödvändiga strängen, vrida den och gnugga den med krita. Det är viktigt att komma ihåg att endast pastellfärger är lämpliga för denna procedur, oljekompositionen förstör bara håret.

Du kan också använda tonic tonic, det kommer att hålla på håret upp till två veckor, det här är tillräckligt för att försöka på en ljus bild.

Blå för brunetter

Om du fortfarande väljer att använda färg, bör du veta om funktionerna i dess applikation till olika hår. Mörkhåriga tjejer måste först bestämma sig för önskad nyans.

Om du vill ha en ljus nyans måste du först lätta håret eller tvätta bort den tidigare färgen. Det säkraste att göra denna procedur i salongen, som blekning är dålig för håret.

Det är viktigt! Hår bör inte ha en rödaktig nyans. Den blå färgen på den blir grön.

Tjejer som bestämmer sig för att bara lägga till en liten färg kan lägga blå tonic på deras mörka hår. Detta kommer att ge dem effekten av "crow penna".

Tips som hjälper dig att färga håret i en trendig blå:

Färga blont hår

De rättvisa skönheterna är initialt enklare, eftersom strukturen och färgen hos deras hår kan acceptera färgämne utan att först avlägsna färgpigmentet. Emellertid kommer färgen av sådana tjejer att vara längre, och det blir mycket svårare att ta bort den blå skuggan.

Stages av färgning

När dina strängar blir ljusa, oavsett om det är en naturlig nyans eller självblekt krullning, uppstår frågan om att färga håret blått.

 • Läs noggrant instruktionerna för färgen, det är viktigt eftersom varje företag har sina egna nyanser, exponeringstid och andra parametrar.
 • Skydda exponerad hud från bläck. För detta kan du använda petroleumjelly eller fettkräm. Men vi måste komma ihåg att fettkonsistensen i kontakt med håret förstör färgen. Därför måste sådant skydd tillämpas noggrant, eller det kan bytas ut med tejp eller ett specialverktyg som säljs i butiker för frisörer.
 • Måla krullarna med en speciell pensel, montera dem sedan och göm under plastlocket.
 • Efter att önskad tid har förflutit, tvätta av färgen med kallt rinnande vatten, det är värt att tvätta håret tills vattnet är klart.

Tips! I salongen, innan du tvättar bort färgen, appliceras en speciell förening som fixar pigmentet på håret. Hemma kan detta verktyg ersättas med vinäger.

Så, nu vet du om tekniken för färgning av hår, men fortfarande är frågan hur man väljer en kvalitetsfärg.

Välja färg

Innan du köper en värdefull låda är det värt att komma ihåg några av de regler som valts. Först och främst bör du köpa varor i en pålitlig butik, ge företräde åt välkända varumärken. Kontrollera alltid utgångsdatum och förpackningsintegritet.

Dessa tips gäller kanske för alla inköp. När det gäller funktionerna vid valet av hårfärg bör du vara uppmärksam på följande egenskaper:

 1. Motstånd. Alla färger är uppdelade i nivåer från 0 till 3, där 0 är ett temporärt färgämne, 1 är en nyans, 2 är en halvbeständig, 3 är en resistent färg.
 2. Var uppmärksam på färgen, tro inte på paketet "på ordet", kolla färgnumret med numret i paletten. Om du tar flera paket, är det önskvärt att de kommer från samma sats.
 3. När du väljer en färg i paletten noterar du att proverna är lätta syntetfibrer och färgen på dem kommer att matcha med färgat blont hår. Därför är det viktigt att bedöma färg och tillstånd hos ditt eget hår och att korrigera dessa egenskaper.

Naturligtvis är det enkelt att läsa dessa rekommendationer, men i själva verket visar det sig ofta att butiksfönstren blinkar bara bort. För att underlätta för dig att välja, föreslår vi att du tittar på populära märken.

Översikt över populära färger

Inte alla tillverkare av färger producerar ljusa linjer med en blå palett. Men deras val kan inte kallas skrämmande, baserat på feedback från kunder, du kan göra följande betyg.

 • "Crazy Color" är ett känt varumärke som är känt för sin mångfärgade palett. Genom sin åtgärd liknar färgämnet ett tonat schampo, eftersom det varar i ca 2 - 3 veckor. I det blå området presenterar företaget flera toner på en gång: Sky Blu Sky, Bubblegum Blue, mörkare Peacock Blue, ljus Capri Blue. Priset på en flaska är 600 rubel. Det är viktigt att notera att linjen inte innehåller ammoniak, så det förstör inte håret så mycket och har inte en skarp lukt.
 • Det amerikanska företaget "Manic Panic" vann förtroendet och populariteten på marknaden med ljusa färger. Företaget organiserades tillbaka på 80-talet, så det har fått en hel del erfarenhet. Cream - färg är placerad som ett säkert medel för färgning, det innehåller inte ammoniak och förstör inte håret. Färgen varar dock bara ett par veckor. Bland paletterna finns färger: "Blue Moon", "Voodo Blue", "Bad Boy Blue", "After Midnight Blue", "Atomic Turquoise". Priset på en burk är ca 1000 rubel. Förresten, vissa färger i detta företag är neon, så de lyser i mörkret.
 • "Anthocyanin Second Edition Acid Color" är inte bara ett färgämne, men ett verktyg som också bryr sig om hår, vilket ger en lamineringseffekt. På paletten finns sådana nyanser som Blå svart eller svart och blått, Renblå - Blå, Permanent Blå, Himmelsblå - Himmelsblå, Stålblå - Stålblå. Priset på ett rör är 1000 rubel.
 • Ett bättre känt varumärke på vår marknad är "Londa Color". Detta är en professionell färgfärg, i paletten finns en ton som heter "Intense Pearl Micston", som är en ljusblå färg. Samma färg är i matt version. Kostnaden för detta verktyg biter inte och är 360 rubel.
 • "Wella Color Touch" är en annan som introducerar professionella hårprodukter. I sin gamut representerar den färgen "Intense blue". Detta är en av de få extremt resistenta färgerna. En flaska kostar 780 rubel.
 • En av de mest prisvärda och kostnadseffektiva alternativen är en balsam från Tonika-bolaget i "Wild Plum" -skuggan. Priset för det blir bara 150 rubel, men det är värt att komma ihåg att färgen är dåligt tvättad från ytor, så var försiktig.

Nu vet du om de mest använda varumärkena, det är bara för att bekanta sig med yttrandet från flickor som redan upplevt i fråga om färgning i blått.

Kundens uppfattning

Testimonials är ett bra sätt att ta reda på fördelarna och nackdelarna med ett visst varumärke, att anta pionjärernas råd. Det här är vad damorna skriver om blåa färger.

Första gången bestämde sig för ett sådant experiment som färgning i blått. Långt tänkt, vilken typ av färg att välja, så att det efter ett tag tvättades bort. Valet föll på "Manic Panic", deras nyanser är för bra i paletten. Jag gjorde allt enligt anvisningarna, jag var väldigt rädd att resultatet skulle vara fel färg. Till min förvåning, när jag tvättade av färgen och torkade mitt huvud, fann jag att krullarna var mörkblå, som jag ville ha. Förresten var kvaliteten på mitt hår inte alls påverkat, färgen utan ammoniak, vilket visade sig vara ett plus för mig. Jag började tvätta av efter ungefär två veckor, nu vill jag prova andra färger i deras företag.

Min dotter önskade ljusstyrka och extrema, bad mig att göra henne blåa strängar. Naturligtvis vågade jag inte ändra färg under en lång tid, men jag hade inget emot tillfälliga förändringar. Till att börja med bestämde de sig för att inte spendera mycket pengar och köpte "Tonika", en nyans av "Wild plum". Färgade sin dotter själv, hon hade blont hår, så hon applicerade balsam utan preliminär behandling. Vi väntade enligt instruktionerna och började tvätta. Effekten på skål! Men det finns en nackdel - färgen är fixerad på håret, så när det börjar tvätta, blir nyans grön. Det finns två alternativ, antingen att tona igen, som vi, eller att omhärda håret. I alla fall, för sådana pengar, är vi mycket nöjda med effekten.

Våren kom och jag ville ha en förändring. Jag gick till kosmetikaffären på väg hem och fann "Tonica" där för färgning i blått, en skugga som heter "Wild Plum". Jag bestämde mig för att försöka. På Internet tittade jag på en hel del bilder och valde att göra toning, det vill säga att färga flera strängar. Jag måste säga att med hjälp av verktyget är det inte alls svårt, var jag nöjd med färgen, rikblå. Med mitt ljusbruna hår ser det bra ut. Nu ska jag fortsätta att experimentera.

Nu är jag en riktig Malvina. Köpte ett färgföretag "Crazy Colors Sky Blu". Till att börja med ville jag göra färgen på strängarna och bestämde mig sedan för att måla hela huvudet. Kall färg, lätt att applicera, luktar inte. Använd skyddshandskar, så jag kan inte säga hur man tvätta bort huden, men håret ser bra ut. Det verkar som om jag har blivit mer välskötta. Jag har gått med färg i två veckor, och det börjar bara dräneras.

Hej, jag bestämde mig för att dela med mig av min erfarenhet. Färgningen ville göra åtminstone till mitten av sommaren, så jag valde färgen "Wella", färgen "Intense blue". Jag hade en ombre gjort på mitt hår innan, så tipsen är redan ljusa. Sätt färg på dem, håll den i 20 minuter och tvättas av. Effekten är glad, ljus, vacker färg. Vad du behöver för soligt väder. Jag tror att när det börjar tvätta, kommer jag att upprepa experimentet.

Se också: Hur och det bästa sättet att färga håret blått (video)

Hur färgar du ditt hår blått?

Ibland provar ovanliga, onaturliga hårfärger är väldigt roligt. Experimentationen är ännu mer spännande när du vet säkert att den valda nyansen passar din hudton, ögonfärg och gör bilden mer intressant och snygg. I den här artikeln kommer vi att förklara hur du färgar håret blått, välj rätt färg och utföra proceduren hemma med minimal risk för ditt hårs hälsa.

Nyanser av blått

Färgning av hår i blått är en djärv handling, som de mest desperata kvinnorna av mode kommer att gå. Om du bestämmer dig för att experimentera, borde du förstå att det finns ett stort antal nyanser, allt från ashy till indigo, som båda kan lyfta fram skönheten och "bota" nackdelarna. Av denna anledning rekommenderar vi starkt att du väljer en färg på ett ansvarsfullt sätt eller rådgör med en erfaren stylist.

Hårfärg i en ovanlig blå färg kan utföras i följande nyanser:

 • Mörk - gör bilden ljus och mystisk.
 • Blå-svart - håret i den här färgen lyser perfekt och skimmar i solen och lockar andra beundrande blickar.
 • Mjukt blå med askfärg - ägare av denna nyans säkerställde andras uppmärksamhet.
 • Indigo - kanske den mest vågiga färgen, men det kommer att gå långt ifrån alla.
 • Blå med en grå nyans (blåaktig krita) - lugn ton. Håret i denna nyans ser inte vulgärt eller prickigt ut, så även damer som är begränsade till en strikt företagsklädselkod har råd med sådan färgning.

Blå går bra med många andra färger, som bildar en kontrasterande övergång. Om du är en anhängare av kreativa målningsmetoder kan du kombinera bastonen med lila, magenta eller till och med rött - du får fantastiska resultat!

Översikt över de bästa färgerna

Den moderna marknaden för hårvårdsprodukter är mycket olika. Stora industriella jättar producerar ett stort antal resistenta färger för krullar av en blå nyans, bland vilka du säkert väljer en ton som passar dig.

För att underlätta valet av hur du färgar ditt hår i en ljusblå färg hemma analyserade vi förslagen och gjorde ett litet betyg av de bästa färgerna från globala tillverkare:

Manisk panik

Manic Panic är ett amerikanskt märke som blev populärt under de senaste åttiotalet av förra seklet. Paletten av blå färger av detta märke är mycket varierande:

 • Lagun blå;
 • Atlanten blå;
 • Midnattblå;
 • Neonblå;
 • Shocking Blue.

Skuggan håller på håret mer än en månad, med förbehåll för att vårdreglerna följs.

Anthocyanin Second Edition Acid Color

Detta är inte bara ett hårfärg, utan också en utmärkt vårdprodukt. Pigmentets sammansättning innefattar ämnen som har effekt av laminering och återställning av lock, inklusive:

 • Amino-frukt syra - ger djup penetrering av färgämnet och förhindrar det från utlakning på grund av limning av skalor.
 • Antiseptisk - förhindrar inflammation och allergier.
 • Keratin - återställer hårstrukturen.
 • Extrakt av örter och växter.

När färgstrålarna är omslagen med en tunn film, som skyddar mot värmeffekter och andra negativa faktorer.

Londa färg

Detta är ett professionellt verktyg som kännetecknas av ökat motstånd. Färgen är berikad med fördelaktiga ämnen, inklusive extrakt av örter och växter, vitaminer, panthenol, vårdande oljor. Efter applicering blir håret inte bara en kreativ nyans utan också en hälsosam glans.

WELLA Color Touch

Det innehåller inte ammoniak, därför skadar det inte krullar. Den är producerad i en nyans - intensivt blå. Färgen är berikad med keratin och vax, som har en vårdande effekt, stärker strängarna och förhindrar alopeci.

Målningsprocess

För att ge krullarna en blå nyans är det inte nödvändigt att anmäla sig till dyra salongprocedurer. Om du inte vill använda komplexa tekniker - ombre, färgning, shatush, etc., så kommer du att kunna klara sig själv och göra färgning hemma.

utbildning

Om du brukade färga håret, använd en färgåtervinning. De bleker inte strängar, men tar bara bort pigmentet och trycker det ut ur strukturen. Satsen innehåller vanligtvis två ingredienser som du behöver blanda ihop och sedan applicera på lockar, följ instruktionerna. Lämna en viss tid (20-40 minuter, beroende på tillverkaren) och torka sedan av.

Experter rekommenderar att man står mellan avlägsnande av pigment och efterföljande färgning av minst 4-7 dagar. Idealiskt, 2 veckor för att helt återställa håret. Under denna period kan du göra närande masker, sköljning för att påskynda processen.

klargörande

Om ditt hår blir mörkt efter att du har använt en färgavlägsning måste du bleka så att det blå pigmentet har den exakta nyans du vill ha. Lightening krullar utförs enligt standardschemat: förberedelse av verktyg, avel, applicering av kompositionen på håret.

Som regel bör kemikalier för lätta hår hållas i högst 30 minuter (i vissa fall 40-50).

Gör noggrant igenom proceduren efter att du har kontrollerat att det inte finns någon allergisk reaktion. Gör det enkelt - Applicera en liten mängd produkt på huden på din hand och vänta i 15 minuter. Om det inte finns någon irritation och rodnad, följ gärna till missfärgning.

Steg för steg

 1. Förbered allt du behöver (behållare, borste, handskar, duschlock).
 2. Torka färgämnet i en icke-metallisk behållare.
 3. Dela krullarna i skiljeväggar och fortsätt till färgning.
 4. Applicera försiktigt kompositionen på krullarna (du kan lätt fukta). Börja från rötterna, gradvis gå ner till tipsen. Det rekommenderas att först pigmentera trådarna på toppen av huvudet, sedan i nacke, panna och tempel.
 5. Se till att färgen jämnt täcker håret.
 6. Vänta erforderlig tid (anges i färginstruktionerna).
 7. Tvätta av med vanligt schampo.
 8. Applicera balsam.

Tillfällig färgning

Den populära shampoo eller Tonic-balsam hjälper dig att ändra hårfärgen ett tag. Det kännetecknas av mild åtgärd, skadar inte strukturen och säljs till ett överkomligt pris. Recensionerna är positiva, han har ett brett spektrum av toner. Förresten, om du vill experimentera, försök använda matfärgning - det är helt tvättat inom en månad. För förfarandet kommer det att krävas:

 • blå matfärg;
 • konventionell luftkonditionering
 • borste (för användning som applikator);
 • duschlock eller plastpåse;
 • liten skål.

Hur man gör det:

 1. Placera en liten mängd balsam i en icke-metallisk behållare.
 2. Lägg till ett halvt paket färgpulver.
 3. Se till att skuggan är mörk nog.
 4. Applicera på krullar, från rötterna.
 5. Sätt på ett duschlock, varma med en handduk och lämna i 5-6 timmar.
 6. Tvätta av med vatten utan schampo.
 7. Torka med en handduk.

Efter sådan färgning tvätta inte håret i 2-3 dagar för att fixa färgen. Upprepa proceduren efter 2 veckor, om du vill behålla ljusstyrkan och mättnaden av nyansen.

Att passa

Blå är en ganska universell ton, därför passar den ägarna av ljus och mörkt hår. Men här måste vi ta hänsyn till att han har många nyanser, som bör väljas utifrån hud och ögonfärg.

 • Brunetter. Det är bättre för dem att välja mörkblå eller indigo. Dessa toner underlättar perfekt djupet av bruna eller svarta ögon och skönheten i mörk hud. Bilden av tjejer blir ljus och minnesvärd. Du kan också kombinera med lila eller lila - det kommer att visa sig ovanligt och snyggt.
 • Blondiner. Kvinnor med blont hår kommer att bli blåa med en askfärg, turkos. Speciellt om hudens naturliga färg är nära persika, och ögonen är blåa, grå eller gröna. Sådana nyanser maximerar bildens färskhet, ger ömhet och romantik.

Vårdregler

Om du vill förlänga färgmättnaden, skölj håret med ättika innan du tvättar färgen. Detta hjälper till att fixa pigmentet inuti håren.

Kom ihåg att ju tunnare krullarnas struktur är desto bättre blir resultatet. Om färgen inte är tillräckligt ljus efter färgning, upprepa proceduren efter några dagar.

Försök att inte tvätta håret med schampo och balsam omedelbart efter pigmentering. Ju längre klyfta desto längre blir färgen kvar.

slutsats

Blå är en djup färg som kan ändra utseendet utan igenkännande. Om du gillar att experimentera, är inte rädd för djärva bilder och vill prova något nytt, välj en mörk, blå, turkos eller annan nyans och fortsätt till proceduren!

Färgning hemma tar inte mycket tid, och resultatet blir fantastiskt om du lyssnar på våra rekommendationer!

Blått hårfärg: 7 bästa, instruktion, pris och recensioner

Om din själ frågar om en förändring, och chockerande, högt, gör ett uttalande om sig själv med all omfattning, så är du här. Du behöver bara läsa om innovation inom hårfärgning. Namngivande - om den blå färgen.

Den mest populära bland ovanliga nyanser av hårfärger är blå. Men det passar inte varje typ.

Varierande nyanser hittar vi våra egna:

 1. Bäst av all denna färg kombineras med grå eller gröna ögon och rättvis hud.
 2. För en vacker nyans bör krullarna vara förljusade, jämnt - vita, så att det inte finns någon gul ton kvar.
 3. Mörkhårig måste antingen förfäras i flera steg, eller måla i ljusa färger endast enskilda strängar, till exempel smäll. Eller kombinera blått med svart. När du applicerar blått färg på mörkt hår blir det svart och blått. Vilket är också mycket vackert.

Topp bästa blå färger

Galen färg

Denna tillverkare specialiserar sig på saftiga ovanliga nyanser av hårfärger i över 50 år:

 1. Färg är populär bland rocksångare.
 2. Tillverkaren lovar motstånd mot 6 tvättar.
 3. Det finns ett urval av flera nyanser av blått - från milda toner till ljusa.
 4. Innehåller inte ammoniak.
 5. Lågt pH

Pris: 800 gnidning.

Londa färg

I den här kända tillverkarens palett finns en blåfärgssäker färg:

 1. Innehåller panthenol.
 2. Inkluderar UV-filter.
 3. Växtxtrakt: Kamille, kanel, granatäpple.
 4. Efter applicering är håret passivt, voluminöst och mjukt.
 5. Som en del av vitamin E.
 6. Tillverkaren garanterar enhetlig färgning av lock.

Pris: 460 rubel.

Wella "Color Touch"

 1. Innehåller inte ammoniak.
 2. I paletten finns en ljusblå nyans.
 3. I kompositionen finns keratin och vax.
 4. Stärkar och fuktar lockar.
 5. Målar grå hår.
 6. Motståndskraftig färg.

Pris: 450 gnid.

Manisk panik

Detta är ett amerikanskt företag, vilket är mer än tre decennier gammalt. Ljusa och ovanliga nyanser blev deras specialisering:

 1. I paletten har några blå och blå toner.
 2. Det finns också färger som har en glödseffekt i neon.
 3. Semi-permanent.
 4. Persistens - upp till en månad.

Pris: 1400 rubel.

Anthocyanin Second Edition Acid Color

Tillverkare - Korea:

 1. Innehåller inte ammoniak.
 2. Amino-fruktig syra är närvarande.
 3. UV-skydd.
 4. Protein, som är en del av, skyddar hårstrukturen, ger elasticitet.
 5. Antiseptisk i kompositionen - för att förhindra allergiska reaktioner.
 6. Det har funktion av laminering.
 7. Innehåller keratin och flora extrakt.
 8. Skuggstabilitet - upp till 1,5 månader.
 9. Det finns flera blå toner i paletten: från svart och blått till gråblått.

Pris: 1200 gnidning.

Vägbeskrivning

Flera blå nyanser i paletten.

Pris: 1000 gnid.

Punky färg

Motstånd - ungefär en månad.

Pre-brightening till blond.

Pris: 1000 gnid.

Hur får man vackert hår från en tvättduk på huvudet?
- Hårväxt över hela ytan av huvudet på bara 1 månad;
- Den organiska kompositionen är helt hypoallergenisk;
- Applicera 1 gång per dag;
- Mer än 1 miljon nöjda köpare av män och kvinnor runt om i världen!
Läs hela historien.

Original färg

Bäst av allt är blått tagen på förfärgade (utan gulning) lockar.

När du appliceras på naturligt svart hår kan du få en svart och blå mörk nyans.

Hur färgar man i blått hemma?

Vad behövs:

 1. Var noga med att använda handskar.
 2. På axlarna för att kasta något som du kan smudda ljus färg.
 3. Tvätta Golovus med schampo. Det är bättre att välja den för djuprengöring.
 4. Använd inte luftkonditioneringsapparater och balm.
 5. Efter färgning skölj håret i en lätt lösning av ättika. Detta kommer att fixa färgen.
 6. Efter målning, för att behålla ljusets skugga, applicera färgfärger.
 7. Tvätta inte håret varje dag. Perfekt - en gång i veckan.

förordningar:

 1. För den bästa effekten och ljusblå färgen rekommenderas det att förfära håret.
 2. Anvisningar för användning kan variera beroende på tillverkare av färg. Läs därför först instruktionerna för en viss färg!

Till exempel rekommenderar tillverkaren Crazy Color denna applikation:

 1. Tvätta håret med schampo. Och torka inte ut till slutet.
 2. Använd handskar.
 3. Använd kläder som inte har något att bry sig om.
 4. Applicera färg på vått hår med pensel.
 5. Använd en pensel och en kam, fördela färgen längs hela längden av trådarna.
 6. Håll på håret från en och en halv till två timmar.
 7. Spola tills vattnet löper klart.
 8. Använd en handduk för att torka håret, vilket inte är synd, eftersom det kan bli mycket färgat.

Säkerhetsåtgärder

Måla med ett så ljust pigment kan måla naglarna, så handskar krävs. Om färgen kommer på kläder eller en handduk, torka inte längre.

Försiktigt längs hårlinjen, försök att inte fläcka huden. Vissa tillverkare rekommenderar att smörja huden med petroleumgel. Detta kan göras, men mycket noggrant, så att oljig petroleum får inte på håret - annars kan färgresultatet vara oförutsägbart!

Blå hårvård

 1. Applicera tonad tonic för att behålla färgens ljusstyrka.
 2. Använd reparationsmasker.
 3. Tvätta huvudet mindre ofta. Det är önskvärt - en gång i veckan.
 4. Tvätta inte håret med varmt vatten.
 5. Det rekommenderas att du inte använder termoläggningsverktyg.
 6. För curling är det bättre att använda curlers än curling.
 7. Upprepa färgning varje månad eller mer.

Tillfällig färgning

Färger för hår

 1. Säker applikation.
 2. Instabil nyans av enskilda strängar.
 3. Skäm bort hårstrukturen.
 4. Tvätta av vid första shampooing.

Pris: 200 gnidning. för 1 st.

Pris: 1600 rubel. per set i 24 st.

StarGazr färgspray

Tillverkare - Tyskland:

 1. Säker applikation.
 2. Ljusstyrka i 1-2 dagar.
 3. Fluorescerande färg.
 4. Det tvättas av efter första tvätten av huvudet med schampo.
 5. Skaka före användning.
 6. Spray från ett avstånd av 30 cm.
 7. Kan också användas för hudmålning med stenciler.

Pris: 500 gnid.

Overhead färgade trådar

Ett alternativ för dem som är rädda för färgning, men vill ha förändringar i utseende.

Pris: 300 gnid.

BWild färgspray

 1. Färger över någon nyans som tidigare var - även om det var naturligt, även om det var färgat.
 2. Skölj med en enda tvätt.
 3. Kan användas på enskilda strängar.

Pris: 1000 gnid.

Balsam "Tonic", skugga "Wild Plum" 3.1.

 1. Att utföra färgning i handskar.
 2. Applicera på tvättade våtsträngar.
 3. Skölj utan schampo.
 4. För en ljus nyans, håll i en halvtimme, för en ljus nyans - 5 -10 minuter.
 5. I framtiden använder du balm för färgat hår.

Pris: 140 rubel.

recensioner

Maria: Jag är fortfarande den här typen av frisör! Den första var Crazy Color i Sky Blue's otroliga nyans. På så sätt målade jag hälften av mitt huvud rött och halvt halvt blått. Jag vill prova en annan färg Anthocyanin.

Lena: Men jag använder bara anthocyanin. Rak blåblå!

Nelya: Jag tyckte inte alls om Vägbeskrivning, men ANTOCYANIN Pepparmint Blue är mycket bra, väldigt stabil. Och mycket ljus. Jag rekommenderar!

Veronica: Färgade vägbeskrivningar. I blått. Jag tyckte om honom väldigt mycket. Men med en tvätt blev flera huvudtvättar förvandlade till en konstig grönaktig. Målade i brunt och medan jag inte vill experimentera mer.

Kira: För blå curls skull ljusnade hennes kastanj) Jag gillade Crazy Color. En månad senare, trött och jag målade i en ny nyans.

Svetlana: Vid färgning med anthocyanin först på oklarerat hår blev skuggan gråaktig. Så förfärlig! Och glöm inte handskar. Även när du tvättar färgen från huvudet. Och då hade jag 5 dagar blå händer!

Inna: Tintkritor - nonsens, om du rör dig aktivt, dressing, tar bort huven, kramar vänner. Inte resistent! Jag rekommenderar inte! Men toning färger, även en enkel balsamfärg "Tonic" - mycket bättre!

Nyasha: Anthocyanin omedelbart färgade ränder - i blått, rosa och blått. Alla på universitetet markerade min omvandling!)) Jag rekommenderar! Och för att hålla färgen längre är det nödvändigt att tvätta huvudet mindre ofta och använda hårmaskor mindre ofta. Och istället för mjällschampo skulle det vara bättre att ha en mjuk.

Blå hårfärg - enkelt: 6 grundläggande steg i målningen

Mode dikterar ständigt sina lagar och ibland ser moderna trender ut väldigt konstigt. Idag är färgade toniker som gör det möjligt att radikalt ändra hårets nyanser. Så väljer de mest extravaganta företrädarna för ungdomsfesten ofta blå hårfärg. Självklart ser den här lösningen mycket tvetydigt ut. Men om du bestämmer dig för att experimentera, tänk noga på din bild i förväg.

Valet av färg: svart, grå, lila, röd, blå och andra kombinationer med blå

Först måste du hitta rätt ton. Blått hårfärg har olika nyanser. Blå-svarta strängar ser till exempel inte för original - de är bara lite gjutna blåa med vissa typer av belysning.

En viktig roll spelas av nyanser av saker, smink och detaljer som kompletterar ensemblet. Blå är en ren kall färg, så användningen av kalla toner i bilden kommer att bidra till att accentuera skuggan av krullarna.

Den ljusa tonen i indigo lockar uppmärksamhet, men i detta fall bör frisyren vara felfri. Hår av blå färg gör bilden rörande och romantisk, men sådana lösningar är inte lämpliga för ägare av blek hud.

Färgteknik

För att drastiskt ändra bilden behöver du följande:

 • kamma;
 • måla;
 • blekmedel;
 • handskar;
 • behållare;
 • hatt;
 • specialband
 • hårtork

För att färga håret blått gör du följande:

 1. Först bör de klargöras till en ljusbrun ton. För att få en mörk nyans kan du ge krullarna en mörk blond ton. Ägare av lätta strängar kan hoppa över det här steget, men i slutändan får du en genomsnittlig nyans.
 2. För blekningskräm applicera en speciell kräm. Efter tvätt av produkten är det omöjligt att behandla håret med några formuleringar - detta kommer att underlätta färgningen. Torka noggrant, annars kommer färgen inte att låsa. Du kan inte lämna bitar under lång tid blekt, annars kommer de att brinna ut.
 3. Innan du börjar läsa anvisningarna. Applicera inte petroleumgel på huden - detta ämne gör strängarna oljiga och ändrar sin färg. Använd istället ett medicinskt tejp.
 4. Samla trådar och bära en hatt. På grund av detta kommer färgen inte att sprida sig. För att få rik, blått hår, håll det i ca 3 timmar.
 5. För att fixera skuggan av hår, skölj med ättika - det rekommenderas att välja vit. När du använder detta verktyg rekommenderas att vara försiktig. Om huden skadas kommer det att bli en brännande känsla.
 6. Skölj håret med kallt vatten. Fortsätt proceduren tills vattnet är rent. Ta bort bandet, tvätta.

Efter proceduren rekommenderas att du använder mindre schampo. Efter blekning ackumuleras inte fetter så snabbt. Om krullarna förblir torra, är ett förfarande en gång i veckan tillräckligt.

Egenheter av färgning hemma

För att få blått hår, överväga följande:

 • välj rätt nyans - blå, blå, azurblå;
 • Tänk noga på din bild i förväg;
 • Behandla ordentligt för att inte förstöra håret.
 • Om du brukade måla i andra färger innan tvätten bör göras flera gånger.

Man bör komma ihåg att om du inte utför blekningsproceduren först får du ett mycket oväntat resultat - till exempel kan dina strängar bli gröna. Det är dock inte svårt att dra tillbaka det - för det är det tillräckligt att köpa ett specialverktyg som säljs i någon salong.

Egenskaper av vård med tonic

Eftersom varje shampooing leder till en minskning av färgmättnad används från tid till annan en blå hårton. Det här verktyget hjälper till att göra dina strängar ljusa.

Blått hår: hur färgar du ditt hår blått hemma?

Om du vill färga ditt hår blått hemma - kommer du till rätt ställe. Vi kommer att berätta hur du väljer en nyans och hur du gör färgen själv. I den moderna världen finns det en brist på färg, därför ger fler och fler tjejer sin preferens till mättade nyanser. Idag anses blått hår vara trendigt idag, och i sina olika variationer ger det en bild individualitet.

Hur väljer du rätt blå ton?


Vad är nyanserna? De mest populära är ljust turkos, cyan, blå och ljust lila. Naturligtvis passar detta färgschema inte alla, så det rekommenderas att välja rätt färg före färgning.

Blått hår med olika nyanser

 1. Lätt hud och lätta ögon - Ljus turkos och mjukblå passar idealiskt för denna färgtyp av tjejer. Dessa toner kommer att lägga till mjukhet, göra bilden feminin, romantisk och samtidigt ovanlig.
 2. Mörk hud och ljusa ögon - för att få en skönhet och sticka ut från mängden rekommenderas representanter av denna typ ljusa nyanser. Det är blått, indigo och ljust lila. De kommer att accentuera huden, och ljusa ögon kommer att lägga till kontrast.
 3. Mörk hud och mörk (bruna, svarta) ögon - det är bäst att bo på rika färger, det här är lila, mörkblå, och du kan byta ut dem, men det är ganska effektivt att måla över strängarna. Ett annat alternativ som skulle se bra ut för denna typ är hårfärgning med hjälp av en balayazh-teknik. För rotszonen är det bättre att välja en nyans ljusare och rötterna för att göra några toner ljusare. Men blå färg är ganska lustig och om den inte är korrekt applicerad, kanske den önskade tonen inte fungerar, därför bör alla rekommendationer följas strikt.

Video exempel på en blå ombre:

Instruktioner för mörkhåriga tjejer


Brunetter är hårdare för att uppnå önskad nyans, så innan färgfärgerna påbörjas måste de förberedas för proceduren. Om en tjej har en naturlig färg, bör alla strängar ljusas med flera toner, med hjälp av ett ljusmedel.

Om håret redan tidigare har målats i mörka färger är det nödvändigt att tvätta av färgen med ett speciellt verktyg. Detta hjälper till att ta bort färgämnen från hårstrukturen och förbereda dem för färgning i en ljusare eller ljusare färg. Annars finns det risk att bli grön istället för blå.

Ett exempel på blått på mörkt hår

 1. Att missfärga hår eller att avlägsna färgämnen från dem, följ instruktionerna på varje kosmetik.
 2. Använd inte balsam, balsam eller något annat sätt efter proceduren, det förvränger tonen.
 3. Torra strängar.
 4. Före färgning, bära handskar och skydd på kläder, för att undvika förorening.
 5. Blanda alla ingredienser, enligt rekommendationerna.
 6. Kam krullar.
 7. Dela håret i zoner: occipital, två temporal och panna området.
 8. Börja på baksidan av huvudet, applicera torrfärg med en speciell borste.
 9. Du måste måla från rötterna som rör sig till ändarna av håret.
 10. Efter applicering av färgen över huvudet, kamma upp krullarna, fixa dem och täcka med polyeten.
 11. Håll dig tid genom att kontrollera det per timme.
 12. Vid bildandet av fläckar på ansiktet eller nacken måste de avlägsnas omedelbart med bomullsplatta.
 13. Skölj färgen i varmt rinnande vatten tills det är klart.
 14. För att fixa färgen kan du använda surgjort vatten, droppa 4 droppar citronsaft per liter vatten. Skölj sedan håret i det.
 15. Torra lockar.

Instruktioner för ljusa och blonda strängar


För tjejer med liknande hårhår är det lättare att uppnå önskad nyans av blått hår, så det krävs ingen förglödning. Det är tillräckligt att applicera färgen jämnt och måla försiktigt över varje krull. Exponeringstiden styrs strikt av klockan, det hjälper inte att mörka skuggan.

Ett exempel på blå färgning för blont hår

 1. Applicera färg för att rengöra håret.
 2. Använd handskar och bära gamla kläder.
 3. Komb krullar och dela dem i 4 delar.
 4. Börja från baksidan av huvudet, flytta smidigt till templen och sedan till pannaområdet, från rot till spets.
 5. Kamma strängarna och täcka med polyeten.
 6. Tid att kontrollera efter timmen.
 7. Tvätta av färgen och skölj därefter håret i surgjort vatten.
 8. Torka dem - resultatet är uppenbart.

I den här videon färgar man på blont hår:

Instruktioner för rödhåriga tjejer

Röda eller röda krullarna är ljusa, så det är nödvändigt att ta bort pigmentet från hårstrukturen, annars kan tonen inte erhållas. Därför bör du utföra alla algoritmåtgärder för mörkhåriga.

Om den eldröda är en naturlig färg rekommenderas det att lätta trådarna lite före färgning.

Hur väljer man rätt färg?


På den moderna marknaden säljs olika märken för färgning av hår i blå toner, men hur man väljer rätt? Experter rekommenderar att man plockar upp färg på grundval av den ursprungliga färgen. Om krullarna är mörka eller röda, rekommenderas det att fokusera på färger som innehåller ammoniak. Detta gör färgen ljusare och resultatet blir längre.

Videotips om att välja blå färg:

Om håret är en ljus ton, men du kan föredra icke-ammoniakprodukter. Vid valet är det också värt att överväga den tid för vilken färgningen är klar. De sparsamma färgerna tvättas vanligtvis efter några veckor, och deras nyanser avtonas med varje vattenbehandling. Om det finns en beräkning för ett långsiktigt resultat utan ändringar, är det bäst att använda professionella hårfärgprodukter i blått, till exempel med Schwarzkopf, Manic Panic färgämnen.

Kort sammanfattning

Genom att utföra hela algoritmen korrekt kan du enkelt och kvalitativt färga ditt hår hemma. Dela i kommentarerna din erfarenhet färgar hår i blått. Vackert och friskt blått hår till alla er!

Vem är inte vanligt blått hår och hur man får önskad nyans

Den nuvarande trenden av frisör har färgat i ljusa nyanser. Om tidigare turkos, lavendel och persika krullar kunde ses endast i tidningar eller konkurrensverk, idag har rika toner översvämmade gatorna. Välj brunetter som vill betona svartets rikedom. För blondiner är det här ett utmärkt sätt att belysa Malvina marionettbild. Blått hår kräver inte bara professionell färgning utan också användningen av högkvalitativa vårdprodukter för att hålla krullarna mjuka och silkeiga.

Färgfunktioner

Verkligen kunglig färg, i sin naturliga miljö, är naturliga färgämnen väldigt sällsynta. Justerar för fred och inre harmoni, används i meditativa tekniker. För skönhetsindustrin är det en klassiker, inspirerande designers för verkliga konstverk.

Tekniker som färgar i rikblått används relativt nyligen, tack vare populariteten hos hela regnbågspaletten. Men de pärlblåa överflödena möttes tidigare i paletten av blond, kastanj, blåsvart.

fördelar:

 • lägger personlighet till stilen;
 • rik palett av nyanser;
 • betonar stark smink
 • lämplig för olika färgtyper;
 • framgångsrika kombinationer med både mörka och ljusa toner.

nackdelar:

 • På porösa lockar är det svårt att förutse slutresultatet.
 • kräver noggrann vård, användning av professionell kosmetika;
 • måste regelbundet tonas för att bibehålla intensiteten;
 • Vid användning av hårtork krävs krulljärn för att täcka strängarna med skyddande sprayer.

Vem är lämplig

Valet av blå strängar för både män och tjejer betyder också protest, upproriska stämningar. Lusten att uttrycka en individuell uppfattning av världen är karakteristisk för ungdomar. Men kreativa kreativa människor längtar också efter valfrihet, därför har de på 70 år råd med blå turkosfibrer. Det är populärt bland killar som är redo för olika experiment med sitt eget utseende.

Expertråd. För svängande brunetter är blå-svart lämplig, ser lyxig ut i mäns pompadour-hårklipp. För brunthåriga människor borde du inte välja den här nyansen, det kommer enkelt att göra ditt utseende uttrycklöst.

Till vem går:

 • för avantgarde asymmetriska hårklipp på en kontrasterande vit, svart eller regnbågebakgrund;
 • Ser vackert ut på ultralånga krullar med partiell färgning av strängar eller ändar.
 • turkosa, azurfärgade toner är lämpliga för ägare av perfekt vit hud;
 • mörkblå nyanser av mörk, garvad hud, uttrycksfulla ansiktsdrag.

Paletten av blått och blått rekommenderas inte i närvaro av åldersfläckar, fräckor, manifestationer av rosacea. Extraordinära toner avger också svullnad, svullnad i ögonlocken, rynkor, åldersrelaterade förändringar. De som vill integrera externa förändringar borde komma ihåg att skapa en harmonisk bild. Du måste behålla en klar smink, samt snygga kläder, med hänsyn till färgreglerna.

Populära nyanser

En stor palett av blått innehåller många nyanser. Det rekommenderas att välja tonen baserat på färgtypen för utseendet. Extravagant och ovanligt, låter dig lägga till personlighet på bilden.

Mörkblå

Går till tjejer med ljusa uttrycksfulla blåa eller bruna ögon, blekt genomskinligt porslinskinn, de korrekta proportionerna i ansiktet. Detta är färgen för naturliga brunetter och brunhåriga kvinnor. Det är bättre kombinerat med asymmetriska hårklipp, såväl som klassisk kvadrat och pixel.

Blå svart

En rik nyans kan lägga flera år, därför rekommenderas att applicera färgning bara upp till 30 år. Framgångsrikt uppnådd hemma. Välj tjejer med svarta, blå ögon, mörk hud eller mjölkhud.

lila

Kommer att gå till ägarna av gröna, gråblå ögon med rättvis hud, naturligt brunt hår med askfärg. Ser bra ut på volymkrullar, liksom avantgarde hårklipp. Läs mer om hårfärg i lila färg på vår hemsida.

grön

Inkluderar azurblå, turkos. Trendiga nyanser är unga tjejer med en perfekt jämn hudfärg, föredraget ljus smink, rik scarlet läppstift och tjocka ögonfransar.

grå

Rik ton innehåller asfär, blå och lila. Lämplig för kvinnor balzakovskogo ålder för att få den lyxiga glansen av grå trådar. Unga flickor används ofta övervägande med ljusa, blonda kantar, ljusa svarta, gröna eller blåa ögon.

Vitblå

Välj naturliga blondiner och brunetter som har blivit bleka. Mycket nyckfull färg - kräver specialvårdsprodukter och regelbunden toning. Går till ägare av stora uttrycksfulla blå, blåa, gråa ögon med transparent hud utan brister.

Pastellblå

Elegant nyans kan användas för olika åldersgrupper. Passar tsvetotipu sommar och vinter. Rekommenderas inte till ägare av känslig persikahud - hårets kalla sken kommer att markera alla brister.

Askblå

Uppnås först efter missfärgning. Går till tjejer med mjölkporslin och mörk hud, rätt proportioner av ansiktet.

Blekblå

Gör det möjligt att skapa en futuristisk bild. Ser bra ut på korta och medelhåriga hårklippningar - på ultralånga krullar är det svårt att uppnå färguniformitet från rot till spets.

Pärlblå

En bra nyans för dem som vill uppnå den skandinaviska blondinen. Lämplig för tjejer med blek hud, ljusrosa rodnad, ljusa eller bruna ögon.

Hur man kommer hemma

Att veta hur man får en extravagant nyans kan inte vända sig till professionella colorists. Brunetter, rödhåriga och brunhåriga kvinnor måste genomgå blondt hårband innan de toning. När föregående färgning i naturliga eller röda nyanser måste du ta bort pigmentet med hjälp av speciella formuleringar. De som vill få en ljus, rik färg bör missfärga trådarna.

Motståndskraftig färg

Estel Play hårfärg i blått representeras av Ultra Mare Shade, vilket hjälper till att uppnå en rik, ljus ton. Satsen innehåller också pulver för lätta och 6% oxidator som gör att du kan skapa en fashionabel, ljus bild även för ägarna av mörka lock. Lämplig för partiell färgning, färghastighet upp till 4 veckor. Estellefärg kan köpas för 150 rubel.

Awesome ColorScrea hårfärg med direktfärgning inkluderar Blue Blue Margarita och Violet Fizz violet, det gör att du kan skapa saftiga, ljusa färger utan oxidationsmedel och ammoniak. Omsorg för lockar, vilket gör dem mjuka och fina, skyddar stamstrukturen från skador. Lämplig för kreativ färgning i neonfärger, hålls intensiteten upp till 2 månader. Kostnaden för 860 rubel.

Shading preparat

Färgspray L'Oreal Paris innehåller nyanser: turkos, blå och mynta. Pigmentet fördelas jämt med hjälp av ett sprutmunstycke, vilket ger en jämn toning tills nästa tvättkrullning. Före användning ska axlarna täckas, skaka flaskan ordentligt, fördela på ett avstånd av 15 cm och kamma sedan strängarna. Tränger inte in i stamstrukturen, så att du kan rädda den naturliga silkenheten, skina krullarna. Pris 292 rubel.

Estel Professional halvvarig krämfärgskorrigering gör det möjligt att få en ljus nyans utan att bry sig om hårets tillstånd. Paletten innehåller blått, grönt, lila. Tack vare verktyget kan du utföra färgmarkering eller färga enskilda strängar. Efter färgning applicera ett färgstabilisationsschampo, sedan en balsam för att fixa tonen. Intensiv ton håller 5-7 tvättprocedurer. Du kan beställa i nätbutiken för 295 rubel.

Tonica hårfärgad balmblå färg representeras av nyanser: vild plommon, ametist och pärlemor. Applicera produkten för att rengöra våta krusar, för att göra en ljuston utspädd med vatten. Låt på i 3-5 minuter, för en mättad färg, uthärda hela halvtimmen. Efter sköljning under rinnande vatten. Lämplig för färgning av grått hår, håller nyans från 3 till 7 tvättprocedurer med schampo. Innehåller lin-extrakt, vilket ger en blank glans. Kostnaden för 154 rubel.

Tyvärr är det omöjligt att uppnå blått hår med hjälp av hemmet. Men det är lätt att måla enskilda strängar eller tips.

Verktyget förstör inte krullarna, men fortsätter till den första tvätten av huvudet. Butikerna har ett brett utbud av färgad krita för hår, som du enkelt kan förbereda dig.

Du kan också göra kritor för hår. Beroende på önskad ton kan du använda olika skuggor. De bästa kombinationerna är blåa med grön, rökig med azurblå, silver med blå. Matt nyanser används för mjuk pastellfärgning, pärlemor för rik glansig.

 • blå skuggor eller gouache;
 • barnkritor för ritning;
 • silikonform.

Krossa separat skuggorna och kritorna och blanda sedan för att få ett jämnt pulver. Fuktar sedan med vatten, om du vill få en mer mättad färg, tillsätt gouache. Den resulterande gruelkonsistensen ska likna keramiklera, sätta i form, låt torka. Därefter kan färdiga färgpennor målas individuella strängar, förkromade lockar.

Partiella färgningstekniker

Du kan få vackra nyanser av blått på egen hand med tonade sprayer och balm. Men för komplex färgning är det bättre att kontakta färgens experter. Professionella mästare kommer lätt att belysa några extravaganta idéer.

arter:

 • blå utmärkning - ser bra ut på blondbindat, liksom svart hår, ett bra alternativ för snabb omvandling utan att ändra huvudfärgen, lämplig för kort hårklipp och kvadrat på glatt rakt hår;
 • Ombre - blåblåa tips är lämpliga för ultralångt hår, för styling i Hollywoodkrullar eller en slarvig hästsvans, kombinationer med huvudfas, svart, vit, lila tonen är relevanta.
 • Valet av enskilda breda strängar används ofta på avantgarde hårklippningar, färgning kan innehålla flera nyanser från paletten av blått, vackra smidiga övergångar skapas med betoning på dynamisk styling.

Kostnaden för målning i stugan

För att få olika nyanser av blått kommer det att krävas preliminära förfaranden för blondning, blekning, avlägsnande av föregående pigment. Beroende på curls tillstånd efter färgning kan mästaren föreslå restaurering med användning av Botox, keratin, laminering. Kostnaden för förfarandet beror på vilket färgämne som används.

Färgande kort hår kan göras från 1000 till 3000 rubel. För medelstora och ultralånga krullar börjar kostnaden från 2500 till 7000 rubel. Hur mycket reinkarnationskostnader beror på den valda metoden. Ombre tekniker, markering är mycket högre än enda färgmålning - i Moskva är prisklassen från 4 000 rubel. upp till 12 000 rubel Var färgas blått? Professionella mästare har en portfölj, du bör också uppmärksamma de märken av färger som de arbetar i salongen.

Färgvård

För att bevara intensiteten i den blå nyansen, rekommenderar vi professionella att noggrant välja kosmetika. Kompositionen måste innehålla mjuka ytaktiva ämnen, även uteslutna oljor som bidrar till att accelerera utlakningen av färg.

Villkor för vård för blått hår:

 • En gång i veckan bör ett färgpigment läggas till masken eller balmen för att uppdatera tonen.
 • laminering rekommenderas - det optimala förfarandet för skydd mot mekaniska och termiska effekter;
 • Du bör inte använda folkmedicinska läkemedel för fuktgivande, näring, du behöver hämta shampoo, balsam, mask för kallt, silver nyanser;
 • brännande solsken bidrar till bränningen av strängarna, var noga med att använda skyddande sprayer, emulsioner.

Det är lättast att skriva ut en nyans som erhållits med hjälp av färgämnen. Långvariga permanenta färgämnen kräver användning av pigment-tvättprodukter, annars kan krullar förvärva en gulgrön subton.

Vackra regnbågsskärmar har blivit en riktig färgningstrend. För att uppnå en djupblå, strålande azurblå, pastellblå, kan du använda vidhängande och tillfälliga färgämnen. Användningen av professionell kosmetika kommer att bidra till att bevara den kalla glansen, krullets silkighet.

Idéer om fashionabla, unika hårfärgning för modiga personligheter:

Användbara videoklipp

Hur man målar om håret från tvättas bort rosa till en ljusblå färg.

Hårfärgning i blå färg hemma.Nästa Artikel
Raid på hårbotten