Trähår kam att köpa


Trähår kam är värt att köpa från en bra mästare! En sådan sak är underbar exekvering. Grunden för denna hårkam är den norra cederträet - ett mäktigt träd! Och "Svetoch" -skylten fyllde kammen med ljuskraft!

Hairpin-comb för hår kan fungera som en kam, så att håret var mjukt, smidigt och lättsamt. Trähår kam är värt att köpa för alla! Trä tar bort elektrifieringen av håret, ger det en hälsosam glans. På den här träkramen visade mästaren Svetoch-symbolen. Två solskivor spinner: efter regnet och i antisolinerna - en kombination av manlig och kvinnlig kraft. En sådan kam kan tjäna inte bara för skönhet, utan också bli en slavisk amulett. Hur laddar du det, animerar, skriv i papper med en tomt på en träkam.

Kam för hår - handgjorda smycken, gjorda med kärlek. Karmens material var norra cederträ. Befälhavaren snyggt snedade en kammares tänder från trä, gjorde dem smidiga, de bevarar en sådan hårskön och multiplicerar den. Kammen är täckt med fläck, vilket gör den färg röd, som grynings sol och vax, vilket skyddar trädet mot skador. Kammussling väldigt lätt. Ljusets symbol och det vegetativa mönstret är snidade på utsidan, baksidan är jämn.

Var uppmärksam på det viktiga!

Innan du är en produkt som gjorts av en nordlig hantverkare som går en lätt väg. Denna vapen skapas med goda tankar och avskedande ord.

Därför är denna kam av den negativa. Men det är inte laddat - om du vill använda det som en talisman eller en amulett, och inte en vacker prunka, måste du ladda den, andliggöra den.

Vem och hur man gör det?

Du kan göra det själv genom att följa de enkla instruktionerna som kommer att ges till dig tillsammans med amuletten. Detta är en enkel hushållskonspiration som hjälper dig att bekanta dig med charmen.

Lämplig: tjej eller kvinna
Mått: 13,3 cm * 8,8 cm
Crest Material: Cedar
Tjocklek: 6mm
Beläggning: fläck, vax
handarbete
I en uppsättning med ett kampapper med en tomt och regler för vård av produkten
Slaviska vapenskölden - en magisk kvinnlig amulett. Kam kan vara ett verkligt konstverk. Till exempel, en sådan kammussla mot Kolyada och Lada. Patronen av dessa gudar hjälper till att balansera maskulin och feminin styrka, lyckas med framgång och lycka till, räddar sig från sjukdom och misslyckande.


"Gud har bevarat både upp och ner!" - Låt det vara så med den lyckliga ägaren till denna slaviska amulett! Hitta din amulett just nu.

Vad är det att tänka på? Människan lever inte ensam bröd!
Kamma "Svetoch." Cedar.
och frågar i händerna.

Kvinna amulett "Svetoch": adresserad till gudinnan Lada och gud Kolyada
Lämplig: kvinnor; hjälper till att balansera maskulin och feminin styrka, lyckas med affärer, och lycka till kärlek, sparar av sjukdom och misslyckande.
Material: ceder Storlek: 88 * 133 * 6 cm Beläggning: fläck, vax
Inkluderat: kam, papper med tomt, regler för vård av amuletten

Kamma för hår gör det själv

En underbar gåva till en tjej, även om hon har en kort hårklippning för tillfället. Kanske om några år vill hon ha långa krullar och en kamma för att vara användbar.
Dessutom kommer den ursprungliga kammen med en sova katt siffra definitivt inte till någon av dina vänner från vänner!

Material för tillverkning av kammen:
en bit av massivt trä (till exempel tachuba, teak eller björk) 8 mm tjock
vattenbaserad fläck
teakolja.
Kamverktyg:
Figursågar
en penna
träskärare
sandpapper
borste.

Hur man gör en kam för hår gör det själv
Rita på åkarnas trädkonturer. Schema bifogat.


Jigsaw klippa åsar längs konturen.

Ett pappersark sitter fast i hållaren. Vi måste slipa av arbetsstycket i en vinkel mot ändarna, så att kammen gör det lättare att komma in i frisyren.

Nu tar vi små bitar sandpapper och runda alla hörn, särskilt noggrant runt ändarna. Kombiner utan tätning är klara att täcka med fläck och olja.


Förseglar med katter lite svårare. På konturskärarna väljer katter. Det viktigaste är att inte skynda och periodiskt slipa tätningsfiguren med små bitar av papper. Linjerna ska vara smidiga och smidiga.

Toning kammen på en vattenbaserad fläck (1-3 lager). Vi ger ett bra torrt ett par timmar.


Applicera liberalt teakolja och lämna i 15-20 minuter.

Ta bort överskott av olja med en pappersservett eller trasa. Efter 3-4 dagar absorberas oljan och kammen är klar för användning.

Det återstår att göra en presentvira!

Hur man skär en 5/5 hårkam ur trä (2)

Kombinera hår för en kvinna anses vara en handling nästan ritual. Våra avlägsna förfäder gjorde kammar för hår från trä och trodde att det här enkla tillbehöret hjälper till att återställa kraften och skyddar hela kvinnans hälsa från det onda ögat. I vår värld av konstgjorda material är det svårare att köpa kammar från naturmaterial än plast eller metall. Men de tjejer som försökte använda en träkam för håret kommer inte att byta ut det för något annat.

Plussar av träkammer

Den främsta fördelen med kam av naturligt trä är dess ekologiska renhet. I kontakt med hår och hårbotten kommer detta tillbehör inte att avge skadliga kemiska föreningar, utan tvärtom hjälper till att förbättra krillarnas allmänna tillstånd med hjälp av läkning av eteriska oljor.

Dessutom kommer en träkam inte att elektrifiera håret. Daglig kamning gör dem mjukare och skinnigare. Dessutom kommer en kam av bok, ek eller en produkt av enbär att hjälpa till att klara ett så irriterande problem som splittrade ändar.

Om du redan har undrat var du ska köpa en träkam till hår, skynda inte för att leta efter, kanske du själv eller någon från din omgivning kommer att kunna klippa en träkam med egna händer. Så här gör du det här, berättar nedan.

Hur man gör en träkam själv

I det här avsnittet kommer vi steg för steg att berätta hur man gör en kammussling ur trä med egna händer. Tillverkningsprocessen kommer att kräva tid och uppmärksamhet från dig, men originala trävaror värderas alltid högre än de seriella föremålen i affären.

Så för det arbete vi behöver:

 • Rektangulär trästång. Storlekarna beror på vilken kam du vill ha. Vi tar en liten modell 8 av 10 cm. Plankens tjocklek ska inte vara mindre än 6 mm;
 • Cirkelsåg och slipmaskin;
 • Sandpapper av olika spannmål;
 • Maskinen för utbränning (om du vill dekorera produkten med ett mönster);
 • Linolja

Kombiner är bäst gjorda av lövträ, som bok eller enbär, men fruktträd som körsbär, plommon och persika är också bra. Ofta gör hantverkare ornament i rysk folkstil från björk.

Vi tar vårt trä och slipar på båda sidor. På det resulterande ämnet rita en pennaformad kam och skära sedan längs konturen med en cirkelsåg. Om en sådan såg inte var till hands, kan du ta en vanlig sticksåg för trä.

Nu måste du dela kammen i två delar. I botten av delarna skär vi tänderna för kamning. Typiskt är bredden på en tand från 2 till 3 mm, och avståndet mellan dem är ca 1,5 mm. Vi gör också detta med en cirkelsåg.

Nästa steg bör vara att skärpa åsens plan till slutet av tänderna. Mala hela produkten på slipskivan samtidigt som vi skärper tänderna. För att kammaren var idealisk slät, slutar vi slipning manuellt med ett smaragdpapper.

Nu är det kammarens dekoration. Du kan bränna ut en prydnad på en plan yta, eller namnet på den som snart kommer att bli ägare. Du kan lämna produkten utan att brinna, träets struktur är unik och härlig.

Slutlig beröring är impregnering av den färdiga kammen med linolja. Vi värmer oljan till en låg temperatur (det ska inte brinna fingrarna, eftersom träet kan varpa från mycket het olja), sänka kammen där och lämna den tills den är mättad. Då måste produkten torkas vid rumstemperatur. Det tar vanligtvis från 1 till 2 dagar.

Här är en träkam för handgjord hår! Vi hoppas att vårt råd om hur man ska skära en kam från trä kommer att vara till nytta för dig, och du kommer att glädja dina älskade kvinnor med en fantastisk gåva som kommer att uppskattas!

Hur man gör en träkam för hår gör det själv

Träkam för hår är en av de bästa kammen. Det bildar inte statisk elektricitet, förstör inte håret. Träet från vilket det är gjort bär en speciell helande bioenergi. Jag gör trä kammusslor för hår främst från fruktträd (äpple, päron, körsbär). Men du kan göra kammusslor av lönn, ek, etc.

Jag skar kammusslorna från 8 cm bred och 6 mm tjocka försågade brädor.

Först skar jag en rektangel på 8 till 10 cm på cirkeln.

Mala sedan på slipskivan.

Skiss på arbetsstycket på åsen.

Och skära längs konturen på en cirkelsåg (du kan använda en sticksåg på trä).

Klipp nu tänderna på vår kam. Bredden på tänderna i mitt fall är 2,5 mm och avståndet mellan tänderna är 1,5 mm.

När tänderna är klara, skärper vi kammusslans plan på båda sidor i slutet av tänderna.

Mala nu våra kammusslans tänder och skärpa dem. För detta använder jag ett speciellt munstycke (se här).

Vi avslutar alla sandpapper manuellt.

Nu återstår det att täcka vårt hårkam med oljaimpregnering eller lack.

Slaviska vapen

Träkammar för hår: charm från onda människor och fashionabla etniska stil

Kombiner för hår är inte bara ett hushållsartiklar och en elegant inredning, men också ett effektivt verktyg för att skydda och återställa energi. Våra förfäder var säkra på att håret är en ledare av styrka från de infödda gudarna och hjälper till att ackumulera och hålla det. Du kan också effektivt ta bort negativet med en skicklig hårklippning, kamning eller tvättning av ditt hår. Men det är ännu bättre att förhindra dess närvaro och att placera en träkam tillverkad med egna händer eller köpte, för att skydda vaktar från fiendens intrång, den dagliga strålningen av människors känslor runt dig in i ditt personliga utrymme.

Det är dessa träkammer för hår av vilken längd som våra mästare erbjuder att köpa på Veles hemsida. Deras produkter är gjorda av lämpliga material och dekorerad med chirami eller skyddande slaviska ornament som hjälper till att hitta en anslutning och hörs av patronsna, att vända sig till skadan i åldersstoft och ingenting.

Vilken trä kam-charm för hår är bäst att köpa?

När du väljer vilken träkam som ska köpas från de erbjudna proverna i vår katalog, måste du först och främst lyssna på din inre "I", och förstå också klart: från vad denna talisman kommer att skydda dig, vilken av de indianska gudarna du vänder dig till för hjälp.

Träkamper för hår kan användas inte bara som ett skyddande föremål eller dekoration, utan också som en attraktion av en bra öde och öde. De kan användas av tjejer i ett äktenskap för att hitta en bra brudgum, förväntade mödrar att föda ett friskt barn eller föräldrar att skapa en koppling mellan sig och deras efterkommande.

En träkarm tillverkad i en modern modern etnisk stil skyddar dig från intriger av avundsjuka människor på jobbet eller i personlivet. Samtidigt passar den perfekt i garderoben och kommer att kombineras bra med kläder av danim eller linneväv, broderier och smidda örhängen, halsband eller runor och ringar från andra delar av vår online-butik med slavisk vedisk kultur.

Topp 5 argument för en träkam

Kombinera hår - ett sådant förfarande tillsammans med att tvätta och borsta tänderna är en måste-daglig ritual. Och det är inte en hemlighet att för krullarnas felfria skönhet är det nödvändigt att välja rätt kam. Skönhetsindustrin erbjuder ett stort utbud av sådana tillbehör: plast, metall, glas. Men trikologer rekommenderar att man använder en träkam för hår. Våra mormor visste om fördelarna med ett sådant ämne. Det är dock fortfarande populärt. Och det är inte förvånande, eftersom trädet har en livlig energi, som interagerar med håret och gör verkliga mirakel. Estet-portal.com kommer att berätta exakt vad detta ekologiska tillbehör gör med lockar.

Masserar huvudet perfekt och ökar blodcirkulationen.

Träkam för hår är av två typer: massage och kam. I arsenalen för varje tjej borde båda alternativen vara. En särskild roll i vården av lockar spelar en hårborste. En sådan produkt, som namnet antyder, förutom att avlägsna döda partiklar från hårbotten, har en massageeffekt. Kramar krullarna, det stimulerar därigenom blodcirkulationen, vilket har en positiv effekt på hårfollikelns tillstånd.

En mjuk effekt på skört hår ges av en kam, vars kropp är trä, och massageelementen är gjorda av naturliga borstar. Mer aktiv åtgärd har en produkt som helt framställs av trä.

Avlägsnar statisk elektricitet och förhindrar elektrifiering av hår

Alla känner säkert till situationen när strängarna efter kammar blir elektrifierade och håller sig i olika riktningar. Detta händer ofta genom felet av det konstgjorda materialet från vilket tillbehöret är tillverkat. När syntetiker kommer i kontakt med lockar bildas statisk elektricitet, vilket negativt påverkar hårets utseende. Men trähårborsten tar tvärtom bort ett sådant obehagligt fenomen och förhindrar vidare elektrifiering. Faktum är att denna vara är uteslutande av naturmaterial. Det finns inga konstgjorda ämnen i sin sammansättning.

Stimulerar tillväxten av svagt och tunt hår

Odla ett långt hår - inte en lätt uppgift, särskilt för ägare av tunt och svagt hår. Men med en träkam gör det mycket lättare. Särskilt om du får tillbehör av sandelträ. Det tonar, lugnar och reanimerar också hårbotten och hårets liv. Som ett resultat kommer strängarna att växa snabbare och kommer snart att förvärva en hälsosam glans. En sådan produkt kommer att ge stor nytta för svagt och sprött hår, vilket ständigt är mottagligt för de skadliga effekterna av en hårtork, klorerat vatten, färg, lack och andra ämnen. Och sandelträ reglerar perfekt fettbalansen i huden. Därför kan kammen av sådant material användas av de tjejer som lider av oljig hårtyp. Dessutom är det ett nöje att använda en sådan kam. Det har trots allt en trevlig arom.

Gör krullar starka, lätta och glänsande

Träkammen kammar försiktigt och separerar locken. På grund av det naturliga materialet från vilket kammen är gjord, delar håret inte upp, bryts inte och smälter inte. Således innehåller ett ek tillbehör tanniner och pektiner, vilket förstör mjäll och ger styrka att krulla. Utöver detta hjälper materialet ägare till fet hår. Det absorberar inte bara överskott av fett, utan normaliserar även talgkörtlarna. En björkkam hjälper till att absorbera näringsämnen i hårbotten. Som ett resultat, hår vinna styrka, lydnad och silkiness.

Avlastar spänning, trötthet och huvudvärk

Den levande energin hos en träkam överförs till en person, speciellt om den är gjord av enbär. Sådant trä lindrar trötthet, inre stress och till och med från en stark migrän. Och enbäret är naturligt begåvat med bakteriedödande egenskaper. Det förstör fullständigt mjäll och mjäll. Ett tillbehör av sådant material sparar också en person från dålig energi och rensar biofältet. Ännu i gamla dagar ansågs enbär vara en riktig talisman som skyddade människor mot sjukdomar och onda andar.
Kombinera en sådan sak ger en person riktigt nöje, för att trä luktar fint.

Trähår kam: egenskaper av valet

Som du kan se är fördelarna med en träkam obestridlig. Därför kan du säkert köpa ett sådant tillbehör. Detta kan göras i någon butik eller online. Men i vilket fall som helst, bör valet av sådant föremål för hårvård ges mycket tid. När allt kommer omkring är hälsan hos dina lås beroende av dess kvalitet. Därför, titta på modellen bakom modellen, titta noggrant på borsten, materialet och produktdesignen själv.

Det bör inte finnas några sprickor, chipping, skarpa hörn och en lackbeläggning på träkammen. Annars kan du, i stället för nytta, få trauma mot håret.

Kammar regelbundet med en träkam, du kommer att glömma sådana problem som brittleness, split ends och dullness. Dina krullar blir energiska, smidiga och friska.

Trähår kam

Sedan antikens tid har hårkammen gjorts av plast eller metall, men uteslutande av trä. Daglig kamning var en speciell ritual. Det var viktigt att röra håret med en träkam, som tidigare gjordes individuellt för varje person i byarna. Man trodde att kammen har helande kraft, som var förknippad med träens energi. Dessa vapen är gjorda av ett äppelträd - ett träd av kvinnlig styrka, sexualitet. Hon väcker den sensuella sidan av naturen, hjälper till att få självförtroende. Äppelträdet är ett givorträ med näringsrik energi. Kammen är dekorerad med utbrändhet.

Nu är vi inte engagerade i tillverkning av åsar. Verken presenteras till exempel.

Träkam

Även i avlägsna historiska tider, sköt alla tjejer och kvinnor sina bälteslängder med kammar av naturligt trä. Nu använder majoriteten av befolkningen plastkammer för detta ändamål. Men vissa frisörer rekommenderar att de uppmärksammar sina förfäders erfarenhet och återvänder till användningen av miljövänliga träkammer. När allt kommer omkring är vårt hårs hälsa beroende av vilken kam som vi använder.

Fördel och skada

Kombiner av trä har sina fördelar och nackdelar, det finns säkert fler fördelar, och de bör nämnas först. Träkam:

 • orsakar inte allergiska reaktioner
 • skadar inte hårbotten
 • ökar mikrocirkulationen i hårfollikeln;
 • Kammar försiktigt även vått hår;
 • har en bra antistatisk effekt;
 • förhindrar sammanfogning av strängar;
 • Lämplig för vård av skört hår.
 • glattar keratinhårskalorna;
 • är ett utmärkt förebyggande av splittrade ändar;
 • ger håret en naturlig glans och jämnhet;
 • förhindrar tidig saltning av krullar;
 • fördelar skyddande talg från topp till spets;
 • perfekt för att applicera olika hårvårdsprodukter;
 • förhindrar uppkomsten av huvudvärk.

När det gäller minusarna, kan du först och främst sätta brännligheten i en träkam. Detta beror på att träet snabbt absorberas av fukt, varefter det deformeras och kan till och med bli täckt med sprickor. Naturligtvis kommer en sådan produkt inte att användas för att undvika skador på hud och hårbotten.

Krulligt och lockigt hår är inte alltid lätt att kamma med en kam av trä, det kan enkelt förvirra dem, speciellt om det har täta tänder. I detta fall kommer alla fördelar med naturmaterial för människor att minskas till noll. Och kanske den sista minusen är högre, jämfört med plast, kostnaden för sådana produkter.

Det finns många typer av träkammer som skiljer sig åt i utseendet, och framförallt bör du fokusera på det avsedda syftet med det framtida förvärvet. Tänk på huvudtyperna av kammar av trä:

 • universell kam (används för att disentangle tipsen av långt hår och skapa den perfekta avskiljningen);
 • sällsynt kam (lämplig för tunt, skadat och vått hår);
 • frekvent kam (släpper främmande hår och hjälper till med skapandet av bouffant);
 • kam för färgning (skapad för applicering av masker och hårfärger);
 • massage kam med trä tänder (ökar blodcirkulationen, stimulerar tillväxten av lockar);
 • massageborste med trähandtag och borstar av naturfibrer (underlättar vård för skört hår);
 • halvcirkelborste med trähandtag (oumbärlig för styling av hårtorkar)
 • borsta med en träbas och borst på ytan av cylindern (effektiv för att ge volymen till krullarna).

Storlek och form

Förutom den traditionella formen av kammen kan träkam vara skelett ("fiskben"), halvcirkulär, cylindrisk. Borstar med trähandtag och tänder av trä eller naturliga borst är ovala, runda eller rektangulära med rundade kanter. I allt större utsträckning finns runda formkammar utan handtag. Ju hårdare, tjockare och längre håret, desto mer voluminösa träkammen borde vara.

Flickor och unga tjejer med tunt hår är bättre att köpa små kompakta hårborstar. Lyckligtvis finns valet både i form och storlek av träkammer.

material

De typer av trä från vilka kammen görs skiljer sig åt i deras egenskaper och grad av påverkan på kroppen. Tänk dem mer i detalj:

 • De mest populära och populära kammen är gjorda av björk. Sådana produkter främjar hårväxt och nivå mjällproblem. Bland annat kommer detta tillbehör att bli av med tunga tankar och upplevelser.
 • Ekkammen har en utmärkt antistatisk effekt. Med regelbunden användning kommer denna kam att göra ditt hår starkare och mjukare, samt hjälp i kampen mot mjäll. Denna kam är också bra för att applicera masker till hår. Det antas att ek förbättrar hjärnans funktion;
 • aska stimulerar hårväxten, accelererar tillväxten av friskt hår och bidrar till den snabba förnyelsen av hårbottenceller;
 • bambukam förbättrar hårets övergripande tillstånd och bambu kan läka små skador och sår.
 • Produkter av persika trä är förebyggande av torr mjäll och splittrade ändar. Dessutom kommer denna kam att återge strängarna i sin naturliga glans.
 • sandelträkammen gör krullarna smidiga och glänsande, lugna kliande hårbotten, förutom att sandelträ kan normalisera sömnen.
 • enbärprodukter kommer att bidra till att minska de negativa effekterna av stress och lugna det splittrade nervsystemet.
 • furu har en underbar arom och kan ge en uppgift om glädje för hela dagen.

En kam av högkvalitativt trä kan definieras inte bara genom sitt utseende utan också av dess arom. Det borde ha en diskret behaglig lukt av trädet från vilken det producerades.

Hur man väljer?

Det är nödvändigt att välja en träkam, med fokus på dess utseende. På kvalitetsprodukter ska det inte vara sprickor, chipping, gräv och skarpa hörn. Ytan på tillbehöret bör inte ha lack och lackbeläggning, men det ska vara smidigt och behagligt att ta på. När du köper är det värt att skaka tänder för att kontrollera deras styrka, liksom att hålla en kam över känslig hud på armbågen - provet bör inte orsaka obehag och irritation.

Perfekt också när man väljer att fokusera på vilken hår som finns. Om dina hår är tunna och svaga, bör du vara uppmärksam på träkammen med breda tänder, eftersom alltför ofta tänder kan skada håret under vård. En lång och hård frisyr kräver en träkam med naturliga borstar. Krokiga eller lockiga lås passar kam med enstaka breda tänder, annars finns det en fara för starkt intrasslade vågiga lockar.

Trähårpenslar är lämpliga för sällsynta hår, eftersom de kommer att intensifiera blodkörningen till hårbotten och därigenom främja tillväxten av tjockt avundsvärt hår. Små tjejer kommer säkert att uppskatta en miniatyrkam tillverkad av mjukt björk eller ek.

Hur man använder

Använd en träkam ska vara densamma som alla andra - noggrant och med glädje. Försök att inte missbruka kamning av fuktigt och fuktigt hår, för att inte orsaka dem mekaniska skador. Kort hår ska borstaras från topp till botten och långa krullar - från botten till toppen, med korta oskarpa rörelser, med en liten strand i handen.

Om du har torrt och tunt hår, som är benägen för ackumulering av statisk elektricitet, kan du före kammning fukta dina handflator och smidigt sätta håret. De kan också använda en sprayflaska.

Hur bryr du dig?

Regler för vård av trävaror är ganska enkla. För att förhindra sprickbildning bör kammen vara borta från direkt solljus och värmeanordningar. Överdriven fukt är också skadlig för träprodukter, så badrummet är inte det bästa stället för en träkam. Det är optimalt att hålla ett sådant tillbehör vid rumstemperatur.

Det är nödvändigt att tvätta kammar från trä inte mer än en gång i veckan, men minst en gång i månaden, i ljummet tvålvatten, torka sedan av med en mjuk handduk. Efter varje användning måste du rengöra tänderna från de kammade fasta håren, du kan använda en tandpetare. Vid oljigt hår rekommenderas att torka tänderna med en fuktig trasa eller alkohollösning.

Det är nödvändigt att byta träkam var tredje månad vid frekvent användning och var sjätte månad för sällsynt bruk.

Alla nyanser av att städa en träkam i nästa video.

Toppmärken

Träkamnar är älskade av tillverkare, både utländska och inhemska. Bland de ryska varumärkena är den mest kända "Från Sibirien med kärlek". Produkterna i detta företag, gjord av Altaibjörk, mycket god kvalitet, förutom med fina priser. Dessutom vill jag lyfta fram det låga marknadssegmentet på marknaden, till exempel Clarette, Hercules och Kaizer.

Från billiga Kinas fabrik kan du uppmärksamma Vortex träkammer. Professionella frisörer kommer säkert uppskatta borstarna på träbasen av varumärkena Dewal och Marlies Moller. Bland varumärkena med dyra träkammer skulle jag vilja nämna Rocky Mountain och EQLEF.

recensioner

Få av köparna av träkammer förblir olyckliga eller likgiltiga för denna typ av produkt. Som regel lägger den första träkammen grunden för framtida insamling av en rad trätillbehör. Det beror på att kammar av trä är trevliga att hålla i sina händer, de luktar vackert och bryr sig noga om sina hår.

Särskilt älskade träkammer till ägare av tunna och starkt elektrifierande hår. Och damer med långt tjockt hår föredrar breda träborstar med naturliga borstar. Omsorg för vågiga lockar underlättar träkammer med sällsynta breda tänder.

Endast kunder som har försummat de elementära reglerna för vård av trätillbehör noterar tendensen hos träkammer till sprickbildning och deformation från fukt.

Träkammusla - det perfekta hjälpmedelet i daglig hårvård

Shine, densitet och silkiness av hår beror inte bara på vår näring och kvaliteten på schampo, men också på...

Inte undra på att sedan gamla tider för att kamma hår användes trä kammusslor.

Tidigt skriv av!

Skär dem av vissa arter - björk, linden, lönn. Och inte bara för att dessa raser är mjuka, "lyhörda", men för att de ger upp sin energi, deras styrka.

Noggrant tweaked mästaren varje tand, försiktigt avrundade sina ändar, så att under den dagliga borstningen inte skadar håret och delikat hårbotten.

Med tiden ersattes träkammen av konkurrenter - färgade plastkammar med skarpa tänder och massageborstar med järn "nålar".

Men det är för tidigt att skriva av en träkam! I dag pratar kosmetologer, frisörer, läkare om sin miljövänlighet, dess helande effekter på vår kropp.

Hår till hår

Om du tror franska är de erkända trendsättarna, noga tvättade och välkamrade hår redan en frisyr. Och vem, om inte en kam, i samarbete med schampo för att skapa och skapa det?

Om du använder hårspänningsprodukter, före tvätten, kamma håret med en kam med glesa tänder, ta bort fläckiga fläckar och först då med en kam med täta tänder. Denna procedur hjälper till att ta bort damm, smuts, lackrester från hår och kamma cellerna i död hud.

Kammen med avrundade tänder känner till sin verksamhet inte som ett exempel på resten av kammande bröder: massera massor av den delikat hårbotten, skrapa inte på det, skadar inte håret.

Efter torkning av håret efter tvätt, lita igen på träbarnet, inte plastkammar och massageborstar med vassa tänder. De kan dra ut även lite fuktigt, mindre elastiskt hår eller exfoliera sina ändar.

Att lära sig att skrapa

Det är mycket viktigt att kunna kamma håret ordentligt efter tvätt. Kamma inte vått hår: de är starkt spända och lätt skadade.

Ledande kosmetologer och frisörer rekommenderar att de skrapar dem inte tidigare än 5 timmar efter tvätt för att ackumulera naturlig smörjning.

Kör med en kam i en lång rörelse från hårets rötter till ändarna. Så det naturliga smörjmedel som produceras av hårsäckarna, som skyddar och fuktar håret, är jämnt fördelat över hela längden.

Det är särskilt viktigt att göra det om du har långt hår, annars när kammar fettet kommer inte att nå sina tips, där det också behövs.

Träkammen kommer inte att göra dig till formidable furies med spridda i olika riktningar, eftersom det inte bildar statisk elektricitet.

Men använd endast plastkammar i sällsynta fall: från dem blir elektrifieringen och splittringen hård och stygg.

Dessutom läggs ofta färgämnen i plasten, vilket påverkar hårets hälsa negativt.

Träkammen är lämplig för applicering av skum och mousser samt för andra stylingprodukter.

Mer och läkare

Björkkammen kommer inte bara att kamma, utan också lindra huvudvärk och trötthet. Vi kände knappt huvudvärk, börja försiktigt kamma håret med en kam, först från baksidan av huvudet till pannan, sedan massera huvudets topp, i alla riktningar i 5-6 minuter.

Försök hålla huvudet gratis, utan att anstränga sig. För terapeutisk massage använd inte en kam, lackat eller målat - den helande effekten kommer inte att vara.

En daglig massage med en träborste i 5-10 minuter är en riktig välsignelse. Det är mycket användbart att kamma håret strax före sänggåendet.

Tänderna på en trämassageborste är inte bara avrundade, utan slutar i "bollar", vilket gör förfarandet särskilt trevligt och lukten av trä lindrar stress och lugnar.

kammar

1 300 gnider 1 300 gnid

1 700 gnuggar 1 700 gnid

1 600 gnider 1 600 gnid

1 800 gnider 1 800 gnid

2 100 gnid 2 100 gnid

1 900 rubel 1 900 rubel

1 700 gnuggar 1 700 gnid

2 700 gnugga 2 700 gnid

1 700 gnuggar 1 700 gnid

11 000 rubel 11 000 rubel

1 700 gnuggar 1 700 gnid

1 800 gnider 1 800 gnid

1 700 gnuggar 1 700 gnid

1 600 gnider 1 600 gnid

1 600 gnider 1 600 gnid

1 600 gnider 1 600 gnid

Träkammar för hår: charm från onda människor och fashionabla etniska stil

Kombiner för hår är inte bara ett hushållsartiklar och en elegant inredning, men också ett effektivt verktyg för att skydda och återställa energi. Våra förfäder var säkra på att håret är en ledare av styrka från de infödda gudarna och hjälper till att ackumulera och hålla det. Du kan också effektivt ta bort negativet med en skicklig hårklippning, kamning eller tvättning av ditt hår. Men det är ännu bättre att förhindra dess närvaro och att placera en träkam tillverkad med egna händer eller köpte, för att skydda vaktar från fiendens intrång, den dagliga strålningen av människors känslor runt dig in i ditt personliga utrymme.

Det är dessa träkammer för hår av vilken längd som våra mästare erbjuder att köpa på denna sida. Deras produkter är gjorda av lämpliga material och dekorerad med chirami eller skyddande slaviska ornament som hjälper till att hitta en anslutning och hörs av patronsna, att vända sig till skadan i åldersstoft och ingenting.

Vilken trä kam-charm för hår är bäst att köpa?

När du väljer vilken träkam som ska köpas från de erbjudna proverna i vår katalog, måste du först och främst lyssna på din inre "I", och förstå också klart: från vad denna talisman kommer att skydda dig, vilken av de indianska gudarna du vänder dig till för hjälp.

Träkamper för hår kan användas inte bara som ett skyddande föremål eller dekoration, utan också som en attraktion av en bra öde och öde. De kan användas av tjejer i ett äktenskap för att hitta en bra brudgum, förväntade mödrar att föda ett friskt barn eller föräldrar att skapa en koppling mellan sig och deras efterkommande.

En träkarm tillverkad i en mycket modern etnisk stil skyddar dig mot konkurrenter och avundsjukare på jobbet eller i personlivet. Samtidigt passar den perfekt i garderoben och kommer att kombineras bra med kläder av danim eller linneväv, broderier och smidda örhängen, halsband eller runor och ringar från andra delar av vår online-butik med slavisk vedisk kultur.

Veles slaviska webbutik © L © ta 7518 från S.М.Z.H. - Försäljning av slaviska kläder, accessoarer, amuletter, vapen, idoler, böcker, målningar, lädervaror.
Hela intervalletNästa Artikel
Behöver jag kamma mitt hår ofta