6 Naturlig indisk färglös Henna Al Rawdah


6 Naturlig indisk färglös Henna Al Rawdah

BUSTAN BUDUR

HALAL

Du kommer att lära dig mer om hennafärgning från våra artiklar.

Denna henna är de strimlade löven av Lawsonia inermis växt, utan pigment, som har använts i många årtusenden som ett effektivt sätt att stärka, behandla och växa hår, samt med intensiv hudvård och föryngring.

Ren färglös henna för Al Rawdah hår är en riktig present av orientalisk natur! Starkt och friskt hår, tät och mousserande - allt detta är möjligt tack vare den naturliga behandlingen av denna färglösa Yemen henna. Bladen av färglös henna har inte färgpigment. Användningen av denna produkt ger håret en spegelglans, tjocklek och volym. Använd färglös henna för blont hår - förvandla dem till en glittrande juvel! Använd färglös henna för mörkt hår - förvandla dem till utsökt sten med otroligt djup.

Fördelarna med vår henna och blandningar för hårkollektion ASTER

 • välrenommerad tillverkare med oklanderligt rykte
 • bara naturlig komposition
 • beprövade råvaror försiktigt utvalda av tillverkaren
 • effektiv receptformel
 • fullständig paketinformation
 • olika alternativ för alla hår
 • unika villkor för grossister
 • oöverträffat pris för högsta kvalitet

BÄSTA KVALITETSGARANTIER

Genom att köpa Al Rawdah Pure Colorless Indian Henna och andra typer av henna och torra masker och wraps för behandling av hår som produceras av ASTER Company, köper du produkter från den första tillverkaren av naturliga orientaliska kosmetika. Härskarna i kompositionerna för behandling och färgning av hår på traditionella sätt är unika i sin prestanda och renhet! Dessa är helt naturliga produkter, det finns inga kemiska komponenter, färgämnen, fixeringsmedel eller smaker i kompositionerna. ASTER är stolt över kvaliteten på sin henna och dess effektivitet. Sortimentet av ASTER-linjer med henna är en sann legend i Mellanöstern! Detta är den sanna kvaliteten, den sanna guldet i öst, som företaget ger till varje kund!

INCREDIBLE MEDICAL CARE

Färglös henna Al Rawdah är extremt användbar för hår av alla typer, färger och för människor i alla åldrar. Det ger ovärderliga fördelar för att tunna håret. Henna används för terapeutiska och profylaktiska ändamål hemma såväl som i skönhetssalonger med övervägande av naturliga typer av vård.

Sammansättningen av Al Rawdah Henna är ren och transparent! Henna samlas i Calcutta-regionen i Indien och bearbetas till färglös henna av företaget Future Plus. Henna används i den traditionella kulturen i öst i mer än ett årtusende - och du har en chans att röra vid traditionerna! Färglös henna fläckar inte hår, komponenterna innehåller inte färgpigment.

Vid användning av Al Rawdah stimuleras blodcirkulationen, håravfall från exponering för aggressiva miljöfaktorer eller medicinsk behandling förhindras. Henna Al Rawdah ger näring till glödlamporna. Procedurer med henna ökar hårbotten tjocklek, väcker hårsäckarna till liv och stimulerar tillväxten av nytt friskt hår.

Al Rawdah är också effektiv för seboré och alla typer av mjäll, liksom svampsjukdomar i hårbotten. Henna har effekt av laminering, ger perfekt jämnhet mot håret och en spegel glänsar och eliminerar dullness och brittleness. Håråterställning kan ses efter 1 till 2 procedurer. Den terapeutiska effekten är beständig. Denna förening är också en bra hårbalsam. Det tjocknar och förtorkar håraxeln, ökar hårets volym. Procedurerna smidiga vågar och ger en ljus hälsosam glans till håret.

DRAG

Underbara henna Al Rawdah används bäst som ett separat förfarande, som inte blandas med andra typer av hennafärgning, som presenteras i ASTER-sortimentet. Applicering av hennafärgning och olika typer av basma samt professionell hennafärgning utförs mellan behandlingsmasker med färglös henna. Användningen av masker med färglös henna som förstärker och vitaliserar håret påverkar inte processen med att färga hår med kemiska färgämnen. Men avstå från att applicera Henna i det enda fallet om ditt hår blivit ljusare av klarare än 1 månad sedan.

ADMINISTRERINGS

Lägg 1 del av Al Rawdah i en skål. Tillsätt ca 40 ml varmt vatten eller hydrolat. Blanda noggrant. Vid detta tillfälle kan olika tilläggskomponenter läggas till i masken, vilket kommer att diversifiera och utöka intervallet av effekter av de utförda förfarandena. Dessa kan vara basiska eller extra feta oljor, även eteriska oljor, olika serum och färdiga blandningar för hår. Efter blandning av några ingredienser, blanda om noga.

Vänta tills blandningen svalnar och få en behaglig temperatur för huden. Applicera pastan jämnt på hårrötterna eller över hela längden, vid behandling och hårstruktur. Täck huvudet med en plastlock och linda en handduk över toppen. Håll masken i 30 till 100 minuter.

Skölj håret noggrant med varmt vatten och naturligt naturligt schampo, löst upp delen i en liten mängd vatten och skumma. Använd inte efter shampooing av industriella schamponsammansättningar. Använd färglös henna från 2 till 4 gånger per månad.

ADDITIONAL APPLICATION

För hår:

Kompositionen kan användas för att uppdatera färgen på tidigare målat hår, både vid färgning med henna, och vid färgning med industriella färger, samt för att stärka håret i intervallet mellan färgning.

För att göra detta, brygg 1 matsked av kompositionen i en liten mängd varmt vatten, späd den resulterande vattnet med varmt vatten till 1 liter. Skölj håret efter tvättning med denna beredda infusion, skölj inte. Genomförandet av detta förfarande återupplivar håret och ger ett vackert utseende och hälsa! Agerar som en effektiv balsam

För ansiktet:

Denna henna är ett utmärkt sätt att ta hand om ditt ansikte och kropp! Färglösa henna masker används för rengöring, föryngring, näring, lyft och hudton, vid behandling av överdriven fet hud, för att tona ansiktets och kroppens åldrade hud och för att förbättra hudens elasticitet. Det är också ett perfekt botemedel mot alla slags utslag i ansiktet. Algernas sammansättning är en speciell syra som binder kollagen i hudcellerna, vilket är mycket viktigt vid utförande av föryngringsprocedurer och korrigering av åldersrelaterade förändringar, utjämning av rynkor och ökad hudelasticitet. Masken är en effektiv skrubb som rengör djupet djupt och förhindrar bildandet av akne.

Gör en bekväm massa med hjälp av varmt vatten, applicera på ditt ansikte i 10-30 minuter. Skölj försiktigt med varmt och sedan kallt vatten. Torka av huden med en hydrolat. Applicera naturlig ansiktscreme.

För naglar:

Masker med henna förstärker även spikplattan kraftigt. Gör en pasta av henna och varmt vatten, applicera på naglarna och huden i dina händer, sätt på bomulls- eller plasthandskar. Efter 0,5-1 timmar skölj med vatten och applicera grädde.

Användbara extrafunktioner:

Berika masker och scrubs med olika oljor, hydrolater, extra vegetabiliska pulver som du hittar i överflöd i sortimentet av naturlig orientalisk kosmetika från ASTER Company! Olika naturliga örtkroppar, hydrolater, fettoljor, essentiella oljor, specialiserade oljeblandningar kan tillsättas till pulverkompositionen. För ett förfarande, använd från 0,5 till 1,5 tsk olja eller blandning.

Använd den legendariska kvaliteten på oljor som produceras av ASTER Company! Vid val av ytterligare produkter, använd egenskapskatalogen och detaljerade anvisningar om beskrivning och metoder för användning av ASTER-produkter. Upptäck andra produkter och typer av traditionell henna för behandling och färgning av hår, pulver och oljepulver, samt en mängd olika växtbaserade hårmaskor och medicinska wraps. Allt detta hittar du i vår Secret-Vostoka.rf!

Ingredienser: Lawsonia inermis henna lämnar inget färgpigment. Innehåller inga tillsatser och föroreningar från tredje part.

Tillverkare: Aster Light Industries, UAE, Dubai

Råvaror: Indien, Calcutta distriktet.

Förvaring: På en torr mörk plats, 3 år. Produktionsdatum anges på förpackningen.

Vikt: 100g.

Förpackning: förseglad påse och kartong.

Indiska henna

Indisk henna är förmodligen bekant för de som gillar att byta hårfärg, men föredrar samtidigt naturliga färgämnen. Förutom det organiska ursprunget mördas många av dess terapeutiska och profylaktiska egenskaper, liksom olika nyanser och relativt lågt pris.

Ursprungligen användes henna i Indien som ett botemedel. Denna ständiga busk som heter Lawsonia är icke-lövfri (från löven av vilka Henna erhålls) användes allmänt vid läkning av sår, brännskador, lindring av smärta och klåda. Indisk henna har använts som ett oumbärligt verktyg för många hudsjukdomar vid behandling av migrän, stomatit, ryggsmärta. De kraftiga desinfektionsegenskaperna hos lavsonia används fortfarande vid behandling av kirurgiska suturer, skärningar och vid behandling av många allvarligt behandlingsbara kroniska hudsjukdomar.

Med tiden började Lawson användas som ett sätt att måla. De övre stammarna med unga löv, som har de mest färgande egenskaperna, användes för framställning av vävnadfärger och kroppstatueringar. Malt i fint pulver, dessa lämnar färgasilke och ull i en gul-orange skugga. Och hela den nedre delen av växten användes för att göra hårfärg.

Det är viktigt att placera hennapulvret i vakuum direkt efter slipning, annars tenderar den att förlora sina användbara och färgkvaliteter mycket snabbt.

Särskilda funktioner

Henna är utan tvekan ledande inom sina fördelaktiga egenskaper bland alla andra hårfärgsprodukter. Tillsammans med den nya mättade färgen får du glänsande tjockt hår, vilket märkbart ökar i volymen, blir mer elastiskt och hälsosammare. Och med regelbunden användning kan du enkelt bli av med mjäll och håravfall.

Men även här är det viktigt att inte överdriva det - färgen innehåller ganska aggressiva syror som öppnar hårflingorna och verkar på själva stången som om de lossnar det. Därför kan håret, med för ofta måla, bli torr och spröd, börja splittra, de är svårare att kamma efter en dusch. Det är tillräckligt att färga håret två gånger i månaden så att fördelarna med henna inte blir skadliga för håret.

Denna naturliga, grönsaksmala ganska dåligt kombinerad med andra kemiska och syntetiska färgämnen. Till exempel kan applicera henna på nyblekt hår leda till ett helt oväntat och oförutsägbart resultat - allt från orange, blå nyanser till en rik grön färg.

Detsamma gäller omvänd alternativ - efter färgning med naturligt färgämne kan kemisk färg ligga ojämnt och färgen kan vara ojämn.

nyanser

På affärshyllorna hittar man inte bara indiska, men också iranska henna. Men det var indianen som förtjänade sin kärlek till kunder på grund av olika nyanser. Om du använder henna från Iran kan du bara uppnå röda och koppar nyanser, dvs. För att få en annan färg måste du lägga till ytterligare komponenter. Den indiska versionen har en rikare färgpalett. Dessutom kan du enkelt blanda dem, du kan få nya och ovanliga färger, släta iriserande övergångar av nyanser som ser annorlunda ut i ljuset av solen och i skuggan. Enig, inte ens varje kemikaliefärg kan skryta med sådana egenskaper.

Det finns flera grundläggande färger av indisk henna: svart, guld, burgund och brunt. Korrekt observera proportionerna och blanda dem ihop kan du få nya färger, såsom ljusbrun, mahogny, kastanj och andra. Beroende på den ursprungliga hårfärgen kan du ändra sin nyans med en ton eller drastiskt ändra färgen och få en rik och djup färg.

svart

Den här typen av henna är adored av brunetter och brunhåriga kvinnor. Beroende på de valda proportionerna kan du få en blå-svart, brons eller mörk kastanjeskugga. Svart henna erhålls genom blandning i lika stora delar av rött henna och indigo pulver (eller ett mer känt namn är Basma). Basma är också en naturlig färgämne, markindigo-växt. Detta grågröna pulver är inte sämre än den indiska motsvarigheten i dess fördelaktiga egenskaper. Men med honom måste du också vara försiktig, särskilt ägarna av grått hår, eftersom Basma kan färga dem i burgund eller till och med grönt. Det är därför som det är bättre att applicera det på mörkhåriga tjejer, med ju mer Basmy, desto mörkare blir skuggan.

brun

Ett utmärkt val för ägare av ljusbrunt hår. Om du tillämpar denna nyans av indisk henna kan du lätt betona din naturliga hårfärg, samt få rika rödaktiga nyanser: från något rödaktig till djup kastanj.

gyllene

Det här alternativet är endast lämpligt för de som i naturen har blont eller ljust blont hår. Blondiner med denna nyans bör vara försiktiga, för vi påminner dig om att henna beter sig oförutsägbart på tidigare blekt hår. Därför är det värt att kolla på en separat sträng bakom öronen eller på baksidan av huvudet. Dessutom har hon ens försökt att färga håret med gyllene henna, blir det inte lätt för blondinen att återvända till sin ursprungliga färg.

Burgundus

Denna nyans av den världsberömda alkoholhaltiga drycken passar inte alla färgtyper. Till exempel på mörkt hår kan det vara praktiskt taget obundligt, och blont hår kan bli för ljust, surt. Men med skicklig användning kan du få en djup körsbärsfärg med en kopparfärg eller gyllene höjdpunkter.

Vilket är bättre att välja?

Förutom den vanliga iranska och indiska hennaen bör du också nämna turkiska. Även om den inte har samma ljusa färger som de andra, är den inte på något sätt sämre än den indiska. Men det är indianen som är lättast att använda, eftersom den har den finaste slipningen, är det lättare att applicera och tvätta av.

I var och en av de tre alternativen kan du hitta en separat underart - det är färglös henna. I motsats till det vanliga, kommer en sådan färg inte att ändra din hårfärg, men med regelbunden användning kommer det att hjälpa till att återställa sin struktur, läka hårbotten och till och med eliminera mjäll. Bokstavligen efter en eller två masker kommer du att märka effekten: Håret blir mjukare, mer elastiskt, torrhet och irritation kommer att försvinna. Om du har haft en dålig upplevelse med färgning eller för aggressiva perms kan du återställa håret med färglös henna. I detta fall hålls den uppenbara effekten efter kursen upp till tre till fyra månader.

Också ett märkbart plus av färglös henna är att den även kan användas på ansiktsmasken baserat på den synligt föryngra huden och lindra inflammation, herpes, hematom och kokar. Förresten, färglösa henna kan också användas med framgång för att stärka och återställa ögonbryn och ögonfransar. Om du vill ge dem uttrycksfullhet, bör du vara uppmärksam på svart henna. Det har länge använts för färgning av ögonbryn i olika nyanser, allt från mörkt harts till något grått, bara för att betona formen. Du kan köpa sådan färg som i pulver, och späd det själv, eller köp färdiga, professionella.

Indisk henna kan också användas för att dra tillfälliga tatueringar på kroppen. Färg baserad på det varar bara några veckor, så den här tatueringen har inte tid att få dig uttråkad. De säljs i koniska paket, så de är omedelbart redo att användas.

Hur målar man?

Som redan nämnts är indiska henna mycket lättare att använda än iranska eller turkiska. På grund av de mycket små fraktionerna av denna färg spädas lätt med varmt vatten, utan att bilda klumpar. Användningsmetoden hemma skiljer sig inte från de vanliga måttmanipuleringarna: Späd två eller tre påsar med indisk henna (en är tillräckligt för ögonbryn) i en skål till tjock konsistens av grädde och applicera på rent fuktigt hår, från början av huvudet och gradvis att flytta till pannan. Vackert hemma är naturligtvis bättre i handskar, som täcker axlarna med en handduk.

Det finns en åsikt att efter att vattnet har blivit utspätt bör det ges att insistera: någon lämnar en halvtimme och någon för hela natten. Detta är förstås inte ett postulat, allt är individuellt, och henna är den färg som du kan försöka experimentera med. På samma sätt kan tillsats av olika extra komponenter till färgen - citron, betorjuice, kakao, örtdämpning, inte bara öka fördelarna för håret utan också få en ny nyans. I allmänhet är detta ett bördigt fält för älskare av något nytt och ovanligt.

Efter applicering av blandningen för att skapa en växthuseffekt kan du slå huvudet med polyeten och täcka med en handduk.

Hur mycket att behålla?

Färgtid beror på många faktorer - hårets ursprungliga tillstånd, deras färg, typen av henna och andra. Till exempel blondiner för att få rödaktig ton nog att hålla henna på håret i 10-15 minuter. För brunhåriga kvinnor kommer denna procedur att fördröjas i 2,5-3 timmar. Eventuell avvikelse i tid kan leda till oväntade konsekvenser. Om du till exempel överdriver färgen, kan du istället för det förväntade friska och förstärkta håret få livlösa och torra strängar. Och under underhåll av den nödvändiga tiden kan hårfärgen inte förändras alls. Återigen är det trodde att henna för en bättre effekt skulle vara kvar på håret hela natten.

Men denna kontroversiella tro är endast lämplig för särskilt modiga experter.

recensioner

För alla som tvivlar på fördelarna med indiska henna, föreslår vi att du läser några kommentarer från kvinnor som har använt det i flera år.

 • Regelbunden användning av indisk henna kan bli av med grått hår. Hår blev mer välskämt, levande.
 • Det har länge målats med henna och olika färger baserade på det, eftersom industriella färgämnen inte tolererar mitt hår. Processen är fascinerande, för du vet aldrig vilken nyans du får som ett resultat. Men som alla som föredrar henna, har jag redan blivit van vid sina överraskningar och älskar för naturlig vård för mitt hår.
 • Jag hörde länge om indiska henna (jag använde iranska förut), men det är inte så lätt att hitta. Beslutade att köpa förstod jag varför så många entusiastiska recensioner om det. För det första är det mycket trevligare att använda det och snabbare än vanligt och det tvättas bort utan några problem alls. För det andra är färgen verkligen juicier och rikare.

Så vem som helst inte bara vill ändra hårfärgen utan också att läka håret, bör du uppmärksamma indiska henna.

I stället för indisk henna visade sig förpackningen vara färglös.

I flera år färgar jag regelbundet mitt hår med indisk henna och basma. Jag hade en engångs erfarenhet av att färga endast med iransk henna, och nu ville jag se hur ren indisk henna skulle uppträda på mitt hår utan blandningar.

Ingenting förskingrade problem. Jag hade en påse Henna "Artkolor", det här märket jag har använt flera gånger tidigare. När jag hällde kokande vatten på pulvret blev jag omedelbart oroad över det faktum att blandningen inte hade förvärvat den orangefärgade nyans som var typisk för henna, men var gröngrå som färglös henna. Jag satte en droppe av kompositionen på min hand för att kontrollera om det fanns åtminstone lite färgämne där. Om det var indiskt eller iransk henna (normalt) så skulle ett knappt märkbart orange märke vara kvar på huden, men i det här fallet fanns ingenting. Det vill säga, de hällde helt enkelt färglösa henna i ett pack och sålde det som en indian.

Jag vet inte vars konto för att avskriva denna bedrägeri: på den officiella tillverkaren, som därigenom blir av med överflödiga oönskade varor eller på förfalskare som använde namnet på ett välkänt varumärke. Jag vill inte köpa något sådant igen.

Som ett resultat, för att på ett eller annat sätt kunna åtgärda situationen, lade jag rester av henna från ett annat pack och basma till blandningen, liksom en nyans balsam "Tonica" i två färger, men det är uppenbart att den förväntade nyansen inte fungerade.

Krullar eller silkeslätt? Med färglös henna är allt möjligt! ArtColor Henna Colorless Natural Golden Series Toppbetyg

Till och med gratulerar jag dig till de senaste helgdagarna och hälsar hjärtligt alla som är intresserade och tittat på mitt nya inlägg! Jag hoppas att du är glad att se mina skrifter igen, för att en av mina favoritteman som jag har granskat är örtvård! Och idag igen om honom!
Jag gillar att prata om växtbaserade färgämnen, leta efter något nytt, jämföra, förlita sig på kvalitet och slutresultat. Men inte bara traditionell henna och basma finns i min systematiska hårvård! Och jag har 2 döttrar! Den äldre, helt obemärkt av mig, växte upp och, med mitt exempel, gick med i ritualerna om att ta hand om sitt eget hår.

Eftersom vi båda älskar vackert hår, varav vård är en daglig nödvändighet och nöje, visar vi en av de enklaste och mest effektiva produkterna som finns tillgängliga för varje skönhet. FÄRGLESS CHNU!

I början av berättelsen anser jag att det är viktigt att klargöra arten av de medel som alla har länge varit väl kända för, men som tid och erfarenhet visar, vet de inte alltid vad de köpt och använder.

Det kommer att handla om en av flera sorter av färglös Henna - Prickly Zizyphus, eftersom begreppet "färglös henna" inte existerar.

Så kallad en serie örter, som i utseende och effekt på håret liknar Lavsonia, men har inte färgämnet. Förutom Prickly används Zizifus Bovine för kosmetiska ändamål, liksom Cassia Barnacle, Amla (eller Indian Gooseberry - Philanthus Emblica) och andra pärlor av Ayurveda.

Vi har 2 namn på färglös henna från den inhemska tillverkaren ARTColor. Henna Colorless Indian och Henna Colorless Golden Series Sun.

I mitt minne om varumärkena i den traditionella klassiska Lovesonia, att den så kallade färglösa hennaen var mycket. Men om vårt kära, ryska varumärke glömmer jag inte. Tänk på detta som en manifestation av patriotism. När allt är på väg till långt hår är det ju precis de många ARTColor som har använts i många år, en beprövad partner i åratal, och så att säga.

Och jag gav mig den yngre generationen, jag var den första som bestämde mig för att visa Henna i påsar.

ArtColor Henna Colorless Natural Golden Series Toppbetyg

Förpackning och design:

Jag har redan helt förlorat vanan med ett sådant format som verkade bekant för många år sedan. Söt, ljusa påsar av rostig plast med välkänd symbolik är utan tvekan praktiska. Jag brukade köpa så mycket "ton" för att vara vacker. Volymen är liten - endast 25g. Det var en tid då jag helt enkelt började tröttna på behovet av att öppna varje enskild väska, för på den tiden krävde mitt hår åtminstone under 4 axlar åtminstone under axelbladet (mitt maximum vid tiden). För hår av kort eller medellång längd är sådana väskor dock en träff. När du öppnar förpackningen bör du förstå att produkten inte längre är föremål för långvarig lagring. Använd bättre snabbt. Och här är mini-formatet väldigt bra!

Utseende och detaljerade egenskaper:

Öppnar väskan, vi ser ett olivfärgat pulver, som ligger nära pulver i sin slipning. Inte mjöl, nej. Men mycket bra städning och fin, flätig konsistens. Pulvret är ganska torrt, men det tar tydligt formen av föremål, om du vill röra på den, ligger den kvar på dina fingertoppar, diskar, lite dammig - ta hand om dina näsor och näsor! Jag gillar smaken av färglös henna. Det är väldigt naturligt och saknar den languorösa gravitationen som är inneboende, till exempel, Basme.

Ingredienser: Ziziphus Spina-Christi eller Ziziphus Spiny.


Vid uppfödning personligen känner jag mig nöjd! Det är ett underbart pulver som, precis som henna, har en viskös, slemhärdig konsistens. Det är tunt, omsluter, delikat och mjukt. Med det får du chic blandningar av blandade blandningar. Tänk på detta om du vill förenkla färgproceduren, till exempel!

Användningsmetod:

Det föreslås att späd 25-50 g pulver med mycket varmt vatten, praktiskt kokande vatten (detta står i kontrast till beredningen av henna), blanda väl till jämnt och i en svagt avkyld form, applicera på hårbotten och håret. Efter 1-3 minuter för lätt hår och 5-10 minuter för mörkt hår rekommenderas växtpasta att tvättas av. För större effektivitet kan du sura kompositionen.

Dotterhår:

ljusbrun, vetefärgad, tunn, lätt, slät och praktiskt taget icke-porös. På tips lite vridning. Nå en stor längd, bilda en stor krulle. Hårbotten normal typ (ännu).

Förberedelse och tillämpningsprocessen:

Jag förbereder alltid "färglösa henna" klistra in direkt före appliceringen, jag insisterar inte. Kokas, tvättar håret och började använda. På 10 minuter har den färdiga kompositionen tid att svalna och applikationen blir ganska bekväm. Dessutom arbetar jag med en bred frisörborste, vars rörelser bidrar till att minska pastaens temperatur när den fördelas över huvudet. Klistra in appliceras bekvämt och enkelt! Inget flyger, störs inte och smälter inte. Det här är en sång!

Hålltid:

För hår dotter Zizifus perfekt. Han målar inte alls, oavsett hur mycket du håller. Exponeringstiden har justerats flera gånger. Men det bästa värdet för barnet, tror jag 15-30 minuter.

Tvätta håret från kompositionen:

Var försiktig och skynda inte! Jujube-pastaen är så öm och omslutande att det för första gången är ett oskyldigt utseende, det verkar som om det kommer att tvättas i 2 räkningar. Men i verkligheten är det inte riktigt så! Hans hår absorberar bara och vill inte släppa taget. De är som en svamp, som om de är mättade och kan förekomma under en lång tid, väldigt tung, tät. Skölj håret länge och hårt. I rotzonen kan de minsta klumparna klättra i håret och sedan kamma ut dem eller skölja ut dem igen.

Visningar av användning och effekt på håret:

Dottern, på grund av åldern hormonella funktioner, har ännu inte mycket fet hårbotten. Därför förvärvar jag för exakt masker, exakt den här typen av färglös henna. Jujube-pastaen torkar inte håret, tappar inte huden till ett tillstånd av täthet och tråkighet, och lämnar inte alls någon skugga alls. Emellertid tillverkaren själv försiktigt märker att blekt hår kan färgas! Tänk på detta! Upplyst hår är poröst och sårbart hår.

En stor fördel med att använda jujube hårdotter är en märkbar glans, mjukhet och pomp. Med regelbunden användning i ca 8-9 månader noterade jag tydligt den stimulerande effekten i tillväxten av nytt hår. Jag ser mycket korta spetsiga hår på templen, på panna och på baksidan av huvudet. De kommer inte in i den allmänna frisyren ännu och ser inte alltid snygg ut. Men det faktum att de gick till tillväxt - bra nyheter! Täthet växer!

Jag älskar också "Färglös henna", trots att den saknar förmågan att ge färg till håret. Varför?

1. Jujube pasta är mjukt och omslutande. Och mitt hår blekas fortfarande efter utgången av basma och ett år på ren henna. Och låt dem försiktigt tonas, även om jag har en ganska stark omsorg, men faktum kvarstår. Jag fortsätter att försöka växa igen, så att håret var så elastiskt som möjligt, elastiskt och inte rast utan massor av smink.

2. "Färglös" henna är en utmärkt stylingprodukt för mitt hår. Återigen, på grund av sin struktur. Faktum är att högkvalitativa pulverformade sorter av henna och basma släpper mitt hår väl och i många års användning har upphöjt försök att få långlivade lockar! Tja, de tränar inte ut för mig normalt. Allt retar även med skum, lack och vax!

Men vilken effekt får jag från "färglös henna", låt oss titta närmare på postens slutförande.
ARTColor Henna Colorless Indian Top Grade
Förpackning och design:

Kartongen 100 grams box är också bekant för alla och är heller inte utan sin charm, för att de nästan har stoppat sitt fula damm! Pulvret är snyggt förpackat i separata påsar (det finns antingen 2 i 50g var och de är foiled eller 1 är cellofan transparent).

Utseende och detaljerade egenskaper:


Jujube pulver skiljer sig lite från det i föregående form av arkivering. Det är så tunt, nästan pulveriserat, flätat och har den naturliga aromen av nyskalade ängsmarker. Men det verkade ändå lite ljusare, som om det var en något grönare eller något.
Även om, som vi ser, är kompositionen densamma -

Ziziphus Spina-Christi eller Ziziphus Spiny.


Utspädning, beredningsförfarande och tillämpning är liknande. Det är alla inga klagomål och mycket bekvämt. Titta på fotot, vilket vackert parti det visar sig! Mina bilder jubel upp och påminner mig om sommaren!

Hålltid:

Jag använder jujube liksom på min dotters hår - på ett nytt shampooat huvud. Med endast en skillnad - dotters hår är hälsosammare och så behöver desperat inte konditionering. Jag kan inte helt vägra att mjuka med en ljusmask eller en balsam och visa en soloffekt. Jag kommer helt enkelt inte att kamma hår.
Jag står från 30 till 60 minuter och tvättar av.

Tvätta håret från kompositionen:

Det varar länge och tråkigt. Jag tugged på basalområdet, försiktigt bli av med alla, även de minsta partiklarna av örtpasta. Håret vill inte låta henne gå. De är så tunga, bara tjocka till beröring och täta!

Visningar av användning och effekt på håret:

Det finns ingen fusk i min omsorg och utseende av hår, även om jag ofta får tvetydiga kommentarer. Jag är inte någon speciell fe, vars örter "inte torkar". Torr, men inte alla, inte alltid, och trots den naturliga oljiga hudtypen. Och ändå, av allt kan du klara maximal nytta!

Det är Zizifus som på ett konstigt sätt kombinerar delikatessen i användningen på mitt hår, attityden till hår vid appliceringsprocessen och efterföljande effekt av torkvolymen, måttlig hårdhet, som jag lärde mig använda för gott. Jag ville så länge krulla!

När jag flera gånger stod inför det faktum att mitt hår var förvandlat och under fingrarna känner jag mig mycket hår, en full keps, men de är svåra och inte särskilt mobila, jag försökte inte tvätta mitt hår med schampo, men att krulla det!

Och dessa mycket krullningar varade ganska toleranta 2 dagar. För mig är det här bara toppen, den ultimata drömmen, när förrän all förvärvad skönhet blåses bort till ingenstans på 2 timmar!

Därför, tillsammans med den allmänna förstärkningsåtgärden och mina förhoppningar om en tjock underrock, "Färglös henna" är nu en naturlig fixativ av mitt rekalstranta raka hår och en ny runda i experiment med vackra frisyrer!

Tack vare tillverkarna för att slutföra produkten, noggrann rengöring och att tänka på. Du försökte verkligen! Bra gjort! Vänligen oss, HBB-nis och fortsätt!
Och till alla läsare, stora och små, önskar jag dig underbara nyårssemester, god hälsa och otroligt vackert hår!

Medel för att stärka håret PHYTO Cosmetics Henna Indian

Skönhet för ett öre. Mina danser med tamburiner har pågått i mer än 10 år. Herbal story av mitt hår i bilder)

Hej alla! Speciellt älskare av naturkosmetik. Särskilt de individer som älskar sitt hår väl och vill bara ha det bästa för deras hälsa och utseende! Denna recension är till för dig, damtoalett!

Bli bekväm. Återkopplingen kommer att vara lång, detaljerad, jag hoppas det inte är tråkigt, men avslöjande och informativt. Jag behöver dig till. Jag är Julia och jag är väldigt glad för dig!

De som inte är bekanta med mig, jag Jag ska kortfattat korta dig: Jag älskar mitt hår. Ständigt bryr sig om dem, jag letar efter nya kosmetiska produkter av hög kvalitet och produkter som inte bara kommer att bidra till deras vackra utseende utan också bibehålla sin hälsa (eller åtminstone inte skada). Jag målar mitt hår. Mycket lång tid. Och bara växtbaserade färgämnen:

henna / basma och målar baserat på dem. Jag har ungefär ett dussin grått hår. Därför ser jag inte förnuft att växa min färg. Jag har redan glömt det (här, jag kommer ihåg med dig på fotot, det mest intressanta). Dessutom är de örter som är gjorda med mitt hår något som inte är ett enda vitamin, schampo eller mask. De fyllde den med en hälsosam glans, som jag inte skulle handla för en enda elegant och fashionabel nyans av professionella krämfärger och kreativa salongfärger.

Om du plötsligt tycker att det är intressant och att du inte letar efter de 200 recensioner som jag behövde, lade jag i en separat lista alla produkter som gick igenom mina händer / hår under åren som gick och som jag var nöjd med:

 1. Henna iranska naturliga
 2. Henna Phytocosmetic iranska naturliga med Fucus alger
 3. Henna för LADY HENNA hår NATURLIG INDIAN HN
 4. Hårfärg Aasha örter Ayurvedisk terapeutisk
 5. Herbal hårfärg Aasha herbals
 6. Hårfärg Lady Henna baserat på henna
 7. Basma iranska naturliga
 8. Amla pulver för att stärka och mot håravfall
 9. Lady Henna Shikakai Hårpulver
 10. Örtpulver för att tvätta håret, ersätta det vanliga schampot

Idag delar jag mitt intryck av att använda en ny produkt för mig - indisk henna från "FITOKosmetik". Jag brukade använda iranska. Jag gillade henne. Men det var en mycket grov slipning (som det visade sig senare). Jag insåg detta efter att ha jämfört med indiska henna. Men jag köper fortfarande iranska stabila. Jag är en hamstande moster))))

I allmänhet bestämde jag mig för att slutligen utfärda en 2 månaders gammal skam på mitt huvud och att inte gå över gädden. Röda rötter, sköljde bort mörk från den sista målningen, solen, vinden och frånvaron av balsam-masker gjorde sitt jobb - huvudet såg osjämt ut. Jag gillar inte att färga mitt hår på sommaren. För mig är det en tortyrprocess. Håret är lätt. Det är nödvändigt att måla över den till önskad nyans långt och försiktigt, ofta i 2 omgångar, eftersom blont hår ackumulerar pigment från örter under en längre tid och stratifierar den gradvis. "Jag är brunett!" Visas att vara från 2 gånger. Först och främst får jag vara skämsinnig glad Madame - med ljusa morotrötter! Tja, du förstår själv allt Vi förstår!....

Phytocosmetics Henna Indian Natural Top Grade

 • Valium 50 r per låda av Vesprodukt 125 g
 • Förpackning: en kartong, i den 2 foliepåsar med hennapulver. Jag gillade den tidigare (iranska) mycket mindre. Baka där hela, genomskinliga och ofta dammiga. Det är allt snyggt och utan smuts. Nöjd.

Östra magi

632,00 pb 569,00 sid.

Denna produkt har redan beställts 118 gånger.

-10% vid betalning med kort online

569,00 sid. 512.00 s. besparingar -57,00 p ub.

Naturlig färglös indisk henna "Adarisa" är skapad som ett sätt att ta hand om och stärka lockor. Förmågan att regenerera och mätta det skadade håret med näringskomponenter gör det relaterat till normal henna, men på grund av frånvaron av färghaltiga pigment färgar denna henna inte strängarna. En unik funktion gör verktyget efterfrågan bland ägarna av blonda krullar som vill återställa strukturen och volymen av håret.

Finns för förbeställning

Leveransen är gratis i Ryssland vid beställning FRÅN 1000, inklusive av ett transportföretag (DPD, Boxberry, SDEK) eller via RF-post.

Leverans av 200 rubel i Ryssland när man beställer upp till 1000 rubel, inklusive av transportföretaget (DPD, Boxberry, SDEK) eller via RF-post.

Minsta orderbeloppet är 500₽.

beskrivning

För tillverkning av indisk färglös henna används Cassia obovata - Cassia är tjockleben, saknar färgpigment. Dess unika sammansättning bestämmer de utmärkta förstärkningsegenskaperna och hög näringsvärdet av denna komponent. Cassia är rik på följande spårämnen: rutin, emodin, krisofanol, krisofanol och fysiognomi, aloemodin, reina, obdusin, karoten, surantoobdusina, ceaxantin, betain.

Ett imponerande antal element i kompositionen möjliggör stubby kassi inte bara för att stärka hårlökar och släta krullar längs hela längden utan även att läka huvudets dermis produktivt. Innehavande utmärkta rengörings- och sammandragande egenskaper påverkar indisk färglös terapeutisk henna reglering av talgproduktion, normalisering av metaboliska processer, samt förebyggande av sådan sjukdom som hårbottensvampen.

Speciella cassia-enzymer av trubbigt löv påverkar hårets förstärkning: de omsluter varje hår, fungerar som en slags skyddsklädsel, komprimerar den och limar de exfolierade flingorna. Således börjar poröst hår att ändra sin struktur, blir helt jämn och mousserande.

Indisk färglös terapeutisk henna för blont hår är också lämpligt för personer som lider av överdriven håravfall och tidigt hårförtunning. Det stärker rötterna effektivt och påverkar försiktigt krullarna själva, förhindrar framtida brittleness och matthet, liksom utskurna tips.

Efter att ha lämnats med hjälp av färglös henna kommer du att bli förvånad över den kvalitativa förändringen av ditt hårs utseende: de kommer inte bara att förvärva vacker glansig glans utan även densitet. De naturliga ingredienserna i detta stärkande medel kommer att lösa de flesta vanliga problemen i hårbotten och locka sig själva, förbättra sin naturliga färg och ge ett välskött look till håret.

Indisk färglös henna är en idealisk naturlig lösning för friskt hår, men en sak att komma ihåg är att komma ihåg. Om du passerar vårdnaden med henna bör du inte använda färgämnen för att undvika oväntade resultat! Eftersom henna "inramar" varje hår, kommer pigmentpigment inte att kunna konsolidera på dess yta: som ett resultat kan du få en ojämn nyans, många gånger annorlunda än den önskade.

Upplev naturens mirakulösa kraft för skönhet och hälsa hos ditt hår!

Användning:
För hår
Eftersom färglös indisk henna inte har färgpigment kan den användas som tillsats för schampo och balm, samt masker baserade på den (används i ren form eller som bas). Applicera den på hela längden av håret och behåll under en längre tid: ju längre denna procedur varar desto starkare är dess effekt.
Följ dessa regler för att tillämpa produkten korrekt. Ta cirka 45-50 gram henna (för hår på axlarna), tillsätt varmt vatten och omrör blandningen till konsistens med gräddfil. Det är nödvändigt att hälla i vatten lite. För att inte torka ändarna av håret, droppa i sammansättningen av 1 msk. lämplig olja. Insistera blandningen i ungefär tio minuter.
Använd bekvämlighetshandskar och börja fördela hårets sammansättning genom att arbeta genom varje sträng. Gör sedan en bunt hår och sätt på en duschlock. Ta en handduk och linda ett huvud runt dem; blötlägg blandningen i en timme.
Efter den här tiden tvätta ditt hår och vänta på vattnet. Använd en balsam med balsam och skölj håret igen.

För ögonbryn och ögonfransar
Konsolidering och förstärkning av hår, färglös henna har en liknande effekt på ögonbrynen och ögonfransarna. Genom att regelbundet tillämpa detta mirakelmedel på dem är det möjligt att öka hårets densitet och densitet. Förbered ovanstående komposition genom att lägga 2 droppar usmaolja in i den. För ritning använd en speciell borste.
Till henna kommer inte in i ögonen, applicera det inte närmare än 2 mm från rösterna av cilia. Därefter rekommenderas att lägga sig i ca 40 minuter, stänga ögonen och tvätta sedan henna.

Naturlig indisk färglös henna "Adarisa"

Klassisk färglös henna utan tillsatser med utmärkta helande egenskaper.

beskrivning

ingredienser

ansökan

Recensioner (2)

video

Färglös indisk henna för blont hår Adarisa är ett naturläkemedel som är utformat för att ta hand om alla typer av hår. Till skillnad från konventionell henna färgar det inte håret, men behåller alla dess användbara egenskaper.

Färglös indisk henna, som kan köpas på vår hemsida, passar alla som vill synligt förbättra hårets tillstånd, fyll det med skönhet och naturlig styrka. På grund av det faktum att det inte innehåller färgpigment, kan det säkert användas även av de som aldrig har tagit hand om att stärka håret med naturliga medel!

Sammansättning och egenskaper

För tillverkning av indisk färglös henna används Cassia obovata - Cassia är tjockleben, saknar färgpigment. Dess unika sammansättning bestämmer de utmärkta förstärkningsegenskaperna och hög näringsvärdet av denna komponent. Cassia är rik på följande mikrodelar:

 • rutin,
 • emodin,
 • rhein,
 • hrizofanolantorona,
 • fiziona,
 • aloeemodina,
 • rhein
 • obdusina,
 • karoten,
 • surantoobdusina,
 • tseaksantina,
 • betain.

Ett imponerande antal element i kompositionen möjliggör stubby kassi inte bara för att stärka hårlökar och släta krullar längs hela längden utan även att läka huvudets dermis produktivt. Innehavande utmärkta rengörings- och sammandragande egenskaper påverkar indisk färglös terapeutisk henna reglering av talgproduktion, normalisering av metaboliska processer, samt förebyggande av sådan sjukdom som hårbottensvampen.

Kosmetisk effekt

Speciella cassia-enzymer av trubbigt löv påverkar hårets förstärkning: de omsluter varje hår, fungerar som en slags skyddsklädsel, komprimerar den och limar de exfolierade flingorna. Således börjar poröst hår att ändra sin struktur, blir helt jämn och mousserande.

Indisk färglös terapeutisk henna för blont hår är också lämpligt för personer som lider av överdriven håravfall och tidigt hårförtunning. Det stärker rötterna effektivt och påverkar försiktigt krullarna själva, förhindrar framtida brittleness och matthet, liksom utskurna tips.

Efter att ha lämnats med hjälp av färglös henna kommer du att bli förvånad över den kvalitativa förändringen av ditt hårs utseende: de kommer inte bara att förvärva vacker glansig glans utan även densitet. De naturliga ingredienserna i detta stärkande medel kommer att lösa de flesta vanliga problemen i hårbotten och locka sig själva, förbättra sin naturliga färg och ge ett välskött look till håret.

Indisk färglös henna är en idealisk naturlig lösning för friskt hår, men en sak att komma ihåg är att komma ihåg. Om du passerar vårdnaden med henna bör du inte använda färgämnen för att undvika oväntade resultat! Eftersom henna "inramar" varje hår, kommer pigmentpigment inte att kunna konsolidera på dess yta: som ett resultat kan du få en ojämn nyans, många gånger annorlunda än den önskade.

Slutligen vill jag notera att iransk läkning Henna i östra länder anses vara den bästa toniken för hår. Full organisk komposition (torkad och utplånad till en pulverformig konsistens av löv av kassi), en trevlig rik ört och ljus smaragd färg ger den högsta kvaliteten på ett sådant verktyg.

Henna färglösa indiska recensioner

Jag vill lämna en recension om indisk henna för hår, som jag använde en gång och färgar fortfarande mitt hår. Hon uppmanade mig att försöka med den här lösningen för en vän som inte hade några problem med sina lockar och inte målade dem med någonting, men hade hört mycket om henne från sin mamma. Så, eftersom mitt hår inte alls var attraktivt, blev de tråkiga från konstant färgning med kemiska färgämnen, ändarna splittrade och utseendet var svagt hår, bestämde jag mig för att experimentera. Från något var det nödvändigt att börja återvända hårets tidigare hälsa.

Jag kan bara skriva en positiv feedback om indisk henna för hår. Detta är en naturlig botemedel som inte har någon dålig inverkan på trådarna, tvärtom, håret lyser och ser ljusare och friskare ut.

Jag kunde inte lita på en främling utan att kontrollera. Hon hittade på Internet mycket material om typerna av henna: röd, svart, ljus och brun. Det finns en sådan henna som amla - det verkar vara färglös och bör närma sig och ha en förstärkande effekt på håret. Jag läser hur Henna är ofarlig, och vilka fördelar kan erbjudas till håret.

Den har en utmärkt terapeutisk effekt, förändrar skuggan av naturlig färg. Henna anses absolut säker eftersom det är gjord av Lawsonia (en sådan växt), vilket innebär från naturliga råvaror, som förutom färgning förbättrar hårets tillstånd. Särskilt, som i mitt fall, återställer verktyget håret efter en misslyckad erfarenhet av konventionella färgämnen eller felaktig vård under en lång period.

Mitt hår föll ut, och efter henna, ungefär en månad senare märkte jag att mängden hår i kammen minskade klart och håret började växa snabbare.

Jag tog själv HENNA NATURAL (där det inte finns några tillsatser). Resultatet var en mörk röd färg. På något sätt, inte så mycket, var han i mitt ansikte, ommålat i en annan färg (LADY HENNA). Här stannade jag på den, för den bruna färgen ordnade jag helt.

Indiska Henna, som föll enligt min smak, det vill säga LADY HENNA, har ett genomskinligt paket. Det skiljer sig från andra typer av henna eftersom det har en jämn och fin kornad konsistens. Hennes färg är delikat gyllene. Lukten är inte skarp, vilket behagligt nöjd.

När jag skilde det enligt anvisningarna, tillsatte kokande vatten, fick jag en tjock, grön, doftande blandning utan klumpar. Tror inte på det, det är väldigt lätt att applicera på håret (samtidigt som mina händer inte var oförståeliga, färgen äter inte i huden), den är också väl tvättad. Hon har, som sagt, en enhetlig struktur som inte förblir i håret.

Jag måste måla övervuxna ändar och förnya skuggan, en gång i 4 månader. Förfarandet i sig tar ungefär 40 minuter. En annan nyans - Jag slutade använda hårbalsam. Jag ser bara inget behov av detta. Och utan det är håret mjukt och silkeslen.

Vissa tjejer tvingas på sommaren målade oftare, för från solen försvinner färg. Indisk henna har inte en sådan brist, förutom att du inte är rädd för att gå till havet - färgen tänder inte från saltvatten och blekmedel (och det finns gott om det i vårt vatten) påverkar inte mättnaden.

Håret visade sig vara jämnt färgat och skuggan ledde mig i allmänhet till rapturer (av något som jag definitivt inte förväntade mig av ett naturligt färgämne) - rik och helt enkelt lyxig! Jag är inte en stor anhängare av rödaktiga toner, som är lite närvarande, men efter en vecka tvättas den bara och blir brun.

Hårets struktur efter två indiska färgämnen för Henna har förändrats till det bättre. Henna har skyddande egenskaper, och det här kan jag säga är märkbart.

Jag är inte längre en nybörjare i den här frågan, så jag kan säkert säga att jag vet säkert. Om du också färgar ditt hår med indiska henna, notera att det kommer att vara möjligt att måla på annat sätt när henna helt kommer ut. Och resultatet kan vara oförutsägbart.

En mycket intressant situation uppstår i regnigt väder. Det är bättre att inte falla under regnet, annars kan kläderna vara lite tonade från håret. Bär en mörk topp på sådana dagar så att det inte finns några spår kvar.

Indisk henna verkar på hårstrukturen från insidan. Återställer och skyddar mot de yttre negativa effekterna av många faktorer. Jag hoppas att min recension av indisk henna för hår kan hjälpa någon. Inte alla vet hur man byter ut kemi och samtidigt ändrar hårfärgen utan att skada strukturen, som jag inte visste. Förresten kan du använda henna istället för en mask (vanligt färglös) medan du lägger till naturliga ingredienser som kefir till blandningen. Att göra denna procedur bör vara 2 gånger i månaden. Denna mask kommer att sluta håravfall, läka och förbättra yttre egenskaper.

Indiska Fortified Henna Aasha Herbals, 80 g. Recensioner

Jag målar hår inte det första året, en gång i 3 veckor och bara rötter. Jag brygger den på en uppvärmd lätt hemlagad vinäger. Jag håller den från 6 till 14 timmar, sätter in mitt hår i en väska. Innan du målar, applicera en oljemask i en timme eller mer. sedan tvättar jag av phytoen med schampo, lämnar lite oljigt hår, henna och sedan torkar allt. Det kommer att visa sig som en frisyr efter "kemi", på mitt hår ser bra ut den här stilen. Resultatet är en mycket hållbar kastanj-röd-kopparfärg. Grået är färgat med bara koppar så det sticker ut i färg. Kanske behöver du brygga en vän så att färgen är allt håret med grått hår detsamma! Även om det ser ut som om det är så tänkt)))
Jämfört med andra henna är denna färg som en färg som inte tvättas, det visar sig vara en mycket vacker rik nyans, håret luktar inte som gräs, det finns bara en trevlig "smak" som inte ger ut till henna, glänsande hår, behagligt att röra, utan mjäll, Jag har en frisyr en gång om året. Jag bär hår i midjelängden.
Om färgen slutar tar jag en annan henna som bas och lägger kvar rester av befäst färg, det förbättrar slutresultatet mycket bra.

I mer än ett år har jag bara använt denna henna, det målar verkligen över grå hår. Jag är brunhårig, efter 1,5-2 timmar av denna henna på håret, blir de märkbart ljusare, närmare kastanjebrun. Efter utspädning av pulvret med vatten, ta alltid blandningen till önskad konsistens med citronsaft och tillsätt äggulor.

Henna tyckte att det var problem med håravfall efter att ha flyttat från en stad till en annan och 2 månader tillbaka - efter den första färgen slutade håret falla ut. Även om jag verkligen målade för att få en rödaktig nyans. Den var inte målad av sig själv, jag vet bara att ingenting föll i och tvättades bättre än Henna från påsar, som alla troligen försökte. Sätt på rent hår. Hålls på håret i ca 3 timmar. Jag torkade mitt hår och när jag ville kamma det visade sig att Henna fortfarande var på mitt hår, jag tvättade det en andra gång, och sedan torkade jag mitt hår. Det var svårt att kamma, hår mycket förvirrad. Huvet klarade inte helt från gräset, gick som vanligt före nästa shampooing. Och när nästa gång jag tvättade mitt hår var mitt hår så smidigt att jag inte hade varit i mitt liv (även om jag alltid har det smidigt och nästan aldrig blir förvirrad). Nu om färgen. hur många gånger jag hade blivit färgad med henna, var färgen ljusröd (vad kan vara på mörkt brunt hår), och vid nästa tvätt tvättades det och blev lugnare. Denna henna ändrade nästan inte min färg, tillsatte bara några varma toner till min färg och glans. Mycket mörk färg utan röd. Överraskande, för första gången jag stött på en sådan henna, tror jag att hon ska måla över sitt gråa hår, men jag vill ha en mer rödaktig nyans, så jag ska hellre försöka en annan än att köpa den här igen. Sade ingenting om bekostnaden. Lådorna på mitt hår till axelklingorna räcker för 2 gånger och sparar också "på ansiktet". Jag rekommenderar denna henna till dem som behöver stärka sitt hår, få en nyans av små och utan röda (såvida det inte är klart att håret är mörkt, inte blont).

Mottog idag ett paket med denna henna och fortsatte omedelbart till färgning. Slipningen är bra, den appliceras perfekt, den ströms inte, den tvättas lätt av håret. Hålls i 2 timmar (dess färg är mörk kastanje). Resultatet glad: håret är mjukt, glänsande med en vacker kopparskimmer. Allt jag älskar. Definitivt kommer jag att beställa mer.

Jag gillar verkligen denna henna. Färger perfekt över grått hår, närmar och fuktar hår. Jag är mycket nöjd och har använt det redan i ca 3 år. Jag köper också växtfärg och blandar ibland det med henna. Jag råder alla!

Jag har en fråga. Jag vill gå till Henna, men jag vill ha färgen på mörk choklad, jag vill inte röda.. kanske kan du rekommendera att köpa något med Henna? tack)

Jag använder denna henna i 3-4 år, mycket nöjd. Behandlar hår. Färgen är utmärkt. Nöjd konsistens - fin slipning. Fint faller på håret när du färgar. Stor henna. Jag råder alla.

Tack för Henna, så mycket. Jag kommer fortfarande att beställa för mig själv och för min mamma. Naturligt, hår glans, inte svårt, målar grå hår, ja, i allmänhet, ssuuuuper. ))))

3 gånger det var målat med denna Henna blandade 2 färger Kastanj och Burgund chic färg som jag alltid ville hålla och 1 och en halv Det är bara vad jag har eller snabbt tvätta handduken från handduken Kan stärka något jag använder shampoo och balsam i denna serie han vet

Det var målat med den här hennaen på vintern. Det passade mig inte alls för färgning, men Henna jag köper på utställningen mina hårfärger väl. Och för att stärka det är utmärkt, håret stärks och lyser perfekt. Jag råder inte någon som har ett grått hår.

Hon gladde mig alltid, men inte den här gången. Förpackningsdesignen har ändrats och som om innehållet har ändrats. Efter färgning var händerna vanligtvis röda, men nu finns det ingen effekt på håret ((((((

Målade denna henna på vintern. Förpackning där det inte finns någon tjej på framsidan. Henna är bra. Torkar inte. Färgen är vacker med röd. Efter att ha läst översynen var Lyubov mycket förvånad. Kanske fick hon inte kvalitetsförpackningar, jag vet inte.

Kärlek, din recension kommer att omdirigeras till leverantören av denna produkt för att utföra förfarandet. Vänligen ange din kontaktinformation till vår e-postadress [email protected] för att komma överens om återkomsten av din återstående henna.

tog den här henna i 2 år - super, super, men en låda har förändrats (i stället för en ung kvinna har de dragit något annat) och. Jag beställde omedelbart 10 förpackningar och mycket starkt började LYSETTE, efter det första färgningen blev håret torrt och skört och just -DEDENED, kompositionen på förpackningen är densamma, men vid färgning är även färgen inte densamma, och viktigast är det att ingen visar bara 60% hår i 2 månader Jag kom ut och bröt av, nu återställer jag för en förmögenhet, var försiktig, jag har nu 8 packar och det är synd att kasta ut, du ger inte så mycket pengar till någon, sådana dåliga saker

Min favoritprodukt i denna webbutik. Jag har använt denna färg i många år, mitt hår efter det är mjukt, glänsande och ljust. Det är lätt att applicera, det är väl tvättat av. Bara bra indisk henna. Jag råder alla.

Denna indiska henna är en gudstjänst. Herbal lukt var mycket bra. Jag håller i ca 1 timme mitt hår är ljusrött, det glimmar med en hälsosam glans :))) Det var ett problem: av naturen, tjockt, vackert hår tunnat och föll ut (målade både hemma och i en kemisk färgsalong). Efter indisk henna blev det tätare, mindre hår i en kam och torrhet är inte. En sådan hästsvans har blivit :))

Och jag tyckte inte om den här henna alls - hon målade den två gånger och båda gångerna misslyckades - min naturliga färg förändrades inte alls, även ljusstyrkan var inte tillagd (

Alltid målade med iransk henna och upptäckte sedan den här sökningen. Jag behöll färgen i 2,5 timmar. Färgen var mättad, ljus, som jag ville, håret lever. Nu ska jag bara köpa henne

Super. Helt enkelt lyxigt orientaliskt henna.

Det var färgat med denna henna, resultatet var väldigt nöjd, håret och levande, tjockt, behagligt att ta på, mycket slät hår i håret. Målade mörkt blont hår, efter färgning verkade en trevlig koppar nyans och glans. I allmänhet är inköpet lyckligt!

Jag älskar denna färg. Det brukade målas iranska, i många år, med tiden började håret känna sig dåligt, torrt, bröt. Jag trodde att jag skulle behöva byta till någon form av kemisk krämfärg, men frisören avskedade mig och rådde denna henna. Jag försökte och blev omedelbart förälskad i henne - hennes hår är mjukt, färgen varar mycket länge. Och färgens konsistens blir bra, utan stor sågspån. Skölj mycket lättare. Jag älskar denna färg.

Jag gillade det, färgen är mer mättad röd, och håret blir tätt och lättsamt.

Jag målar med henna i två år. Jag är mycket nöjd med resultatet. Hår tjockt, livligt, med en vacker nyans. Tidigare målad med iranska henna. himmel och jord. Då är håret väldigt torrt. Och nu lever!

Henna började färga håret för 5-6 månader sedan, tog den vanliga iranska artcoloren. Blandat med olika grundläggande, eteriska oljor, tillsatta växtbaserade extrakt, vitaminer i olja, avkok, i allmänhet, många saker))) var resultatet fortfarande inte helt nöjd. Hålls på huvudet länge, den vanliga hennaen är obekväm att använda och färgens mättnad tvättades vanligtvis snabbt ut. Efter att ha provat Henna Aasha Herbals bestämde jag mig för att jag bara skulle använda henne. För det första, för att renhetens försök skedde, störde det inte någonting, bara fyllde det med varmt vatten och det var allt. hölls i tre timmar och tvättades med vatten. Resultatet överträffade min och min mans förväntningar))) Färgen är definitivt bättre och djupare, håret lyser och ser väldigt frisk ut och välskötts

Henna är jättebra! I 10 år har jag bara målat med henna, så det finns något att jämföra med! efter användning inte avslöja några brister, men värdighet, särskilt jämföra med iranska henna (eftersom påsar för 25p och slutar med nu på modet henna i block med känd firma som anti-reklam av respekt till detta lager, inte vill spendera):
1) Tillgänglighet och pris. Det finns alltid tillgängligt, om du bor långt bort, så kommer kuriren att ge dig en hiss, jag arbetar redan sida vid sida, så mina tjänster är alltid vänliga, artiga och kompetenta lagerförsäljare.
2) konsistens När man blandar några klumpar, är den perfekta viskösa konsistensen av gräddfil, vilket gör det lättare att applicera och tvätta av utan problem.
3) Sammansättning. Redan många ord har sagts att förutom själva hennaen finns det många användbara örter i kompositionen, som bara kan fungera!
4) Färg. Färgen på mitt fleråriga hennafärgade hår visade sig bara fantastiskt. Solen lyser otroligt!
5) Färger grå hår. Min mamma målade även över grått hår!
I ett ord - henna är bra!

En mycket bra komposition, förutom Henna själv, är berikad med amly och neem. Goda färger hår, stärker, tar bort mjäll. Konditionera håret (efter färgning blev håret tjockare och mer voluminöst, fluffigt, men samtidigt slät och glänsande). Jag råder alla. Och de som är rädda för att färga håret kan användas som en mask på håret (eller som rekommenderas nedan - på ansiktet och till och med kroppen), ansöka om 10-15 minuter.

Jag gillade Henna. Används på mediumblont hår med tillsats av en liten mängd ayurvedisk färg "bitter choklad" (för att mildra den ljusa färgen). Håret har blivit märkbart mjukare, inte delat som tidigare. Och jag är särskilt glad att Henna tvättas av mitt hår i min naturliga nyans. Jag planerar att använda den vidare.

När vydodenii hår bestämde sig för att försöka. Det mest intressanta är att vid applicering inte bara effekten av en hårmask förekommer, om du också applicerar en citron i ansiktet (i 30 minuter en underbar åtdragnings- och kylningseffekt) pigmentering av håret tas bort efter solens exponering. Rekommendationer är personligt lämpliga för min konstitution Det betyder att det kan vara lämpligt för dig.Nästa Artikel
Hur färgar du ditt hår svart utan kemiska färgämnen?