Översynen av medel från Honma Tokyo - Botox för hår. Steg-för-steg procedur guide hemma


Hyppig användning av curling, strykning och permanent hårfärgning orsakar splittrade ändar. Frisörsalonger erbjuder i allt högre grad håret restaurering med Botox Honma, lovande hög effektivitet och utmärkta långsiktiga resultat.

Men många människor bestämmer inte för ett dyrt förfarande, eftersom de vet lite om det, så i den här artikeln kommer vi att berätta vad Honma Tokyo-produkterna är och hur man gör det hemma med hjälp.

Ursprung och sammansättning av Honma Tokyo

Botox Honma Tokyo har sitt ursprung i Japan, men produkter tillverkas inom Brasiliens territorium. Vi hör om kvaliteten på japanska produkter från hela världen. Den är förknippad med hög industri i Rising Suns land. I kosmetika använder japanerna olika växtbaserade extrakt som växer på deras lands territorium, till exempel:

 • Japanska Angelica extrakt;
 • tång;
 • växter;
 • Japanskt grönt te.

Typer av läkemedlet - beskrivning och foto

Det finns tre typer av Botox:

 1. H-borstkapillär rekonstruktion;
 2. H-borste vitvård;
 3. H-Borste B.Tox Pink.

Ange H-borstbotox kapillär rekonstruktion

Passar alla hårtyper. Denna typ av Botox stärker, tar bort porositet och fluffiness, återställer och eliminerar hårets torra ändar från brittleness. Satsen innehåller schampo och remover. Sammansättningen av denna produkt är inte närvarande kemiska element och innefattar ingredienser såsom:

 • hydrolyserat keratin;
 • cystein;
 • extrakt av tea tree leaves och aloe vera.

Kostnaden för satsen beror på volymen: från 1 300 till 12 000 rubel.

H-Brush White Care-linje

Speciellt utformad av Honma Tokyo varumärke för blondiner. Upplyst hår försvårar mycket, så de behöver separat vård. H-Brush White innehåller inga färgämnen, vilket gör det möjligt att bevara färg under lång tid och eliminera yellowness. Satsen innehåller schampo och remover. Kostnaden för produkten varierar från 1 300 till 12 000 rubel.

H-borste Serie B.Tox Pink

Den har en speciell komposition, som innehåller ett rosa pigment. Det smälter och återställer inte bara håret utan ger också en rosa nyans, vilket är hur det skiljer sig från de tidigare linjerna Honma Tokyo. Denna effekt tvättas av efter 2-3 huvudtvättprocedurer. Satsen består av ett schampo för djuprengöring och en rekonstruktion, vars volym inte överstiger 1 liter.

I kompositionen finns komponenter som:

 • elastin;
 • tea tree oil;
 • patenterat LUNA MATRIX-system;
 • olja av Prakaksi frukt.

Den genomsnittliga kostnaden för H-Brush B.Tox Pink-12000 rubel.

I Honma Tokyo-serien finns ingen cancerframkallande - formaldehyd, som har kronisk toxicitet, vilket säkerställer mästarens och klientens säkerhet. Men det finns komponenter som:

 • grönt te blad extrakt;
 • prakaksi olja etc.

På grund av denna sammansättning stimulerar denna produkt, återställer och ger hårväxt.

Är den lämplig för hemmabruk?

Botox från Honma kan användas hemma. Drogen förbrukas ekonomiskt. Men det är värt att överväga att drogen ska appliceras absolut på alla krullar, inte sakna en enda, så det är bättre att göra det med en assistent. Det finns också risk för skador på dig själv: Beräkna inte den dos som behövs för applicering på håret. Det är viktigt att veta de stegvisa instruktionerna för att applicera Botox Honma Tokyo för att undvika obehagliga konsekvenser.

Indikationer och kontraindikationer

Indikationer för proceduren nr. Kunden bestämmer själv när han kommer att behöva utföra en liknande procedur. De vanligaste orsakerna är torra, splittring, benägna att knäppa tips, långsam hårväxt.

Det finns många kontraindikationer för denna procedur:

 • graviditet och amning
 • ålder upp till 16 år;
 • allergiska reaktioner;
 • öppna sår på huvudet;
 • hudsjukdomar;
 • felfunktion i nervsystemet
 • frekvent färgning;
 • brist på förpackningsdatum, produktionsplats, märkning, sammansättning av Botox.

Hur man gör hemma - steg för steg instruktioner

Tillvägagångssätt:

 1. Innan du börjar proceduren, förbered håret. Skölj håret väl med schampo för att avlägsna fett från hårbotten. Torka sedan dem lite med en handduk och kam.
 2. Efter det förberedande skedet följer tillämpningen av Honma Tokyo Botox. Det första steget är att dela håret i separata strängar, vilka var och en kommer att behandlas separat av rekonstruktorn från Honma Tokyo.
 3. Applicera omhändertagaren försiktigt till de enskilda strängarna. Det är nödvändigt att starta från baksidan av huvudet, för att undvika att komma till rötterna. Lämna i 30 minuter.
 4. När tiden har gått, ta försiktigt bort eventuella rester från håret med en kam. Torrt hår med varm luft.
 5. Ta sedan järnet och gå längs varje sträng inte mer än 7 gånger. För lockigt hår, ställ temperaturen till 160 grader Celsius, och för raka linjer 180-210 grader Celsius.
 6. När huvudet torkar kan du göra installationen själv. Du kan tvätta håret inte tidigare än 1,5-2 timmar efter proceduren.

Nedan kan du titta på en video om hur du utför proceduren hemma med Botox Honma:

Skötsel efter proceduren

För att upprätthålla effekten av friskt och gott hår efter att du har använt denna procedur bör du följa råd från professionella.

 • Använd inte schampon som innehåller natriumlaurylsulfat.
 • Lager upp på närande masker och schampon. Applicera dem regelbundet.
 • Köp fuktgivande hårolja, som appliceras över hela längden.

Hur man lagrar drogen?

En öppen produkt kan lagras i högst 6 månader, så du bör välja en volym mindre än 1 l om syftet inte ska användas i industriell skala.

Värdighet betyder

 • Håret transformeras efter den första applikationen.
 • Honma Tokyo ger dem en hälsosam utseende, eliminerar splittrade ändar.
 • Håret blir tjockare, deras förlust reduceras.
 • Resultatet varar länge - med bra hårvård, når den sex månader.
 • Verktyget gör håret klart.
 • Du kan själv göra denna procedur hemma, eftersom det inte kräver specialkunskaper hos specialister.
 • Läkemedlet hjälper till att ta bort den gula färgen från det blekta håret, samt korrigera färgen.
 • Medel spenderas ekonomiskt.

brister

 • På grund av den aktiva substansen i sammansättningen av Honma Tokyo kan irritation uppträda i hårbotten, om inte gjort före detta preliminära test.
 • Ofta är det omöjligt att göra denna procedur, eftersom krullarna blir överfyllda och börjar växa tyngre, bryta av, separata strängar kommer att hålla ihop varandra.
 • Den höga kostnaden för drogen.

analoger

L'OREAL PROFESSIONNEL

Det kan användas hemma, eftersom applikationen är ganska enkel. Applicera på tunt, sällsynt, försvagat, skadat hår.

Effekten varar inte länge jämfört med Honma Tokyo: 1,5 - 3 månader. Den genomsnittliga kostnaden är 2500-3000 rubel.

INOAR

Det här verktyget skapades speciellt för att använda det hemma. Det hjälper håret, den sista permen, blekning, markering, färgning.

Effektens längd efter applicering är 2 månader. Den totala kostnaden för en uppsättning 4000 rubel.

Lämplig för alla typer av hår. Förfarandet hjälper till att återställa försvagade, tunna och splittrade ändar. Hushållsapparater för hushållsapparater är mycket enkla. Effekten är tillräcklig för bokstavligen 2-4 veckor.

Kostnaden varierar inom 1800-2000 rubel.

Biverkningar

Biverkningar kan endast uppstå i de fallen om du inte läser i detalj de instruktioner som indikerar användningen av läkemedlet och tar inte hänsyn till alla möjliga kontraindikationer. Under menstruationsperioden avvisar kvinnans kropp också alla slags kemiska element, så resultatet kan vara ofullständigt. Lista över biverkningar:

 • Klåda kan förekomma i ansiktet och i hårbotten.
 • En stor mängd mjäll kommer att dyka upp.
 • Håravfallsprocessen börjar.

Effekten av Botox-företaget Honma Tokyo kommer inte att ersätta någon hemvård dyra schampo. Dess popularitet växer varje år både i salonger och i tillämpning av huset. Om du följer alla regler för att applicera Botox, kommer snart håret att bli silkeslen och få en bländande glans. Han garanterar en långvarig bevarande effekt på håret, på grund av vad han har valt i professionella salonger.

Tokyo Honma. Kompositioner, åsikt, professionell granskning

Keratin (restaurering av keratinrätning) - är väldigt populär och är samtidigt en mycket högkvalitativ procedur. Vi i vår skönhetsstudio Mane arbetar endast med högsta kvalitet och beprövade kompositioner.

Låt mig berätta om en av linjerna i den brasilianska keratinrätningen Honma Tokyo. Keratin är en innovation inom området för modern kosmetika för rätning och återställning av hår. Hela formuläret innehåller inte formaldehyd, helt baserat på naturliga komponenter, oljor, keratin. Dessa föreningar har likriktningsegenskaper på grund av fenoxietanol (konserveringsmedel), vilket är helt säkert.

TOKYO HONMA - Japansk teknik - Brasiliansk produktion.

Och nu ska jag berätta om alla kompositionerna separat och i detalj. Linjen är enorm och det finns något att berätta.

TOKYO HONMA - KAFFE PREMIUM alla liss

Den starkaste kompositionen i hela linjen. Helst rätnar det mest stygga håret, återupplivar och återställer dem. Därefter är keratinhår mjukt, hälsosamt, intensivt fuktat.

Komponenter: aminosyror, kaffebönekstrakt, keratin,

Det fungerar i tre faser: Rengöring Shampoo Shampoo, Max Reduction och Liss Keratin, och Final Mask Ultra Shine mask.

Resultatet varar 4-6 månader.

Vård: sulfatfritt schampo.

TOKYO HONMA - PLASTICA CAPILAR

Namnet talar för sig själv. Kompositionen gör håret plastiskt, lättsamt, hälsosamt, rät och ger glans.

Det finns tre typer av kompositioner:

1. Med körsbärsfröxtrakt Plastica Capilar Pitanga och Acai. För slavisk hårtyp. För mjukt och något lockigt hår.

2. Med passion frukt extrakt Plastica Capilar Maracuja. Den starkaste kompositionen. Retter ut allt hår utom afrikanska. Chic glans och trevlig lukt. Resultatet är underbart (nej, ja, verkligen).

3. Sammansättning baserad på Plastica Capilar Menta menthol för lite lockigt hår. Glattar nagelbandet, lägger till glans.

Det fungerar i tre faser: Plastica Capilar djuprengöringsschampo, en av de tre, väljas individuellt beroende på hårets typ och tillstånd, finaliseraren.

Vård: sulfatfritt schampo.

TOKYO HONMA - ESCOVA DE MELALEUCA

Mycket mjuk komposition för blondiner, liksom för grått hår, för "dött" och bränt hår. Egenskapen för maximal hår restaurering. Om håret är mycket skadat och du kan säga att det inte finns någon chans att återhämta sig, då används denna komposition, och endast då keratinrätningen.

Innehåller eträdsolja, aloe vera, papaya, svart vinbär, banan och päron extrakt. Lukten är helt enkelt gudomlig under förfarandet. Och håret luktar sedan väldigt bra päron, glans, mjuk och snyggt.

Det utförs i tre faser: Tea Tree Cleaning shampoo, utjämning och rätning Tea Tree och Liss, Finish finalizer.

Resultatet varar från 3 till 6 månader.

Vård: sulfatfritt schampo.

TOKYO HONMA - H-BRUSH BOTOX CAPILAR

Botox för hår, för det mest "döda" och hopplösa håret. Återställer det extracellulära membranet och två-svavelbroarna och därmed läker hår. Återställer och återvänder hårets elasticitet, fyller hålrummen i håret.

Innehåller grönt tebladolja, prakakxiolja, aloe vera.

Idealisk för blondiner, neutraliserar yellowness. Håller hårfärg. Justerar strukturen, återställer håret.

Lämplig för alla typer av hår, kan göras gravid och lakterande.

Det genomförs i två faser: Shampoo Prepair shampoo och förbättrad restaurering av Intensive Reconstructor.

Vård: sulfatfritt schampo.

Resultatet sparas 1,5-2 månader.

Du kan repetera hela tiden.

TOKYO HONMA - BIYOUH liss

Kortfristig rätning och håråterställning. Återställer det mest livlösa håret, återvänder elasticitet, lägger till glans, förseglar de splittrade ändarna. Discipliner och rätnar håret. Lämplig för alla typer av hår. Ger mjukt hår. Du kan göra gravid, ammande och barn.

Kompositionen består helt och hållet av organiska ämnen: prakaksiolja, lövträ, lövblad, ricinolja, keratinaminosyror.

Resultatet lagras i 2 månader.

Vård: sulfatfritt schampo.

Det genomförs i tre steg: Förberedelse av Shampoo Sampoo Prepair, "System Discipline and Hair straightening" System Discipine och Liss, "Finalizer" Finish Sealant.

Ett bra alternativ är att helt återställa hårstrukturen, om den är "dödad" och sedan göra en mer allvarlig och långvarig keratin, till exempel: KAFFEPREMIUM, alla liss, PLASTICA CAPILAR.

TOKYO HONMA - NUTRI BLOND-lösning

Kompositionen är utformad för att återställa håret av blondiner, liksom för tunt och grått hår. Perfekt neutraliserar yellowness och djupt närmar sig håret. Skyddar hår från UV-strålar.

Innehåller kollagen och keratin, lavendel, violett och rosmarin blommaxtrakt.

Detta är inte keratinrätning, nämligen fuktgivande, vård, laminering.

Det utförs i tredje etappen: toning Nutriblond Solution närande schampo, Nutriblond Solution närande toning mask, Nutriblond Solution spray tätningsmedel.

Resultatet varar 3-4 veckor. Förfarandet kan upprepas kontinuerligt och med varje färgning.

Vård: sulfatfritt schampo.

TOKYO HONMA - N-LÖSNING

Designad för djup återhämtning, för dött hår. Om ditt hår är i ett hemskt tillstånd, bränt, skört, först gör vi den här proceduren och först därefter gör vi keratin. N-LÖSNING kräver ingen termisk exponering. Det är en bio-laminering och laminering. Med regelbunden användning har en kumulativ effekt och tjocknar håret.

Förfarandet utförs i flera former, beroende på hårets tillstånd. Detta kan vara laminering, bio-laminering.

Keratin, återvinning och laminering kan kombineras med färgning, ökning, byggnad och andra förfaranden. Alla formuleringar tvättas omedelbart.

Återigen innehåller inte alla kompositioner av HONMA TOKYO formaldehyd, är säkra och av hög kvalitet. Flera typer av kompositioner, för rätning, för restaurering, för laminering.

Kompositionerna selekteras individuellt enligt hårtypen.

Baserat på min personliga erfarenhet kan jag säga att kvaliteten är underbar. Sedan efter upprepade tvättar från svart började mitt hår bara bryta av. Men efter att jag gjorde Botox för håret, försvann fragiliteten och glansen uppträdde.

Installera applikationen på din mobiltelefon, registrera dig i vår skönhetsstudio och få en engångsavgift på 10%. Tillgänglig för iOS och Android

Vanliga frågor om keratin hårrätning

7. Är det möjligt att färga håret samma dag som BKV-förfarandet var gjort?

9. När kommer jag att kunna färga mitt hår efter BKV hårförfarandet?

4. Vad kommer håret att se ut efter proceduren?

 • Marockansk hårbehandling, Arganoljesystem, Apple Jelly Keratin - ta inte volymen,
 • G-Hair Keratin, brasilianskt Afro Keratin - designat för tjockt och tjockt hår, är uppgiften att minska volymen men utan att det är greasy.
Efter proceduren i det brasilianska keratinrätande håret passar det lätt och snabbt och håller den önskade volymen.

8. Pool och saltvatten skadar BKV-förfarandet?

Vackert hår: hur man väljer det bästa keratinet för att anpassa håret?

Innan du bestämmer dig för en keratin hårrätning, rekommenderar experter en detaljerad studie av de medel som används för denna procedur.

Vilket keratin som bäst används beror på många indikatorer:

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt kvaliteten på medel för keratin hårrätning. Om du använder substandard kit, så minskar möjligheten att få en bra effekt automatiskt med minst 50%.

Idag är det så kallat:

 • Keratin Richie (Rich);
 • Keratin Honma Tokyo (Honma Tokyo);
 • Keratin Estelle (Estel);
 • Keratin Coco Choco (Cocochoco);
 • Keratin Inoar (Inoar);
 • Keratin Global (Global Keratin);
 • Keratin Grammy (Greymy);
 • Keratin BB Gloss.

Keratin Richie (Rich): recensioner och kostnad

Keratin av detta märke har ett antal positiva egenskaper:

 1. Trevlig druv arom.
 2. En flaska är tillräckligt för 16 användningsområden.
 3. Passar alla typer av hår.
 4. Du behöver inte ett sparsamt läge, eftersom du kan tvätta av det på procedurdagen.
 5. Det ger håret en bra glans.
 6. Keratin är resistent mot yttre faktorer.
 7. Lågt pris och bra kvalitet.
 8. Avlägsnar gult hår från blekt hår.

Recensioner av keratin Ricci positiv, viktigast av allt, följer användarreglerna.

Kostnaden för medel från ca 1200 till 4 900, beroende på volymen.

Keratin Honma Tokyo (Honma Tokyo)

Detta är utvecklingen av en högklassig klass, som skiljer sig från alla andra genom sin milda sammansättning.

Förutom det faktum att håret rätnar och får glans, är varje linje inriktad på att behandla dem tack vare de terapeutiska extrakten som ingår i: mentol, passionfrukt, körsbärstenar.

Kostnaden för en komplett uppsättning Honma Tokyo för keratinrätning kostar minst 15 000 rubel, men det varar mycket länge.

Nackdelen med detta keratin är att det måste väljas noggrant för varje typ av hår separat. Annars kommer håret att bli skört och mycket torrt.

Från recensioner av de flesta användare av keratin Honma Tokyo kan vi dra slutsatsen att håret blir jämn, slät, glänsande och viktigare, mjuk.

Effektens varaktighet beror på produktens sammansättning. Hittills har inga klagomål observerats från användarna av varumärket Honma Tokyo från varumärkena för Coffe Premium All Liss. Alla är nöjda med hårets utseende, och effekten är ca 5 månader och ökar varje gång.

Keratin Estel (Estel)

Utmärkt klarar av restaurering och näring av hårkeratin-serien för hårrätning av Estelle. Med regelbunden användning av keratin ackumuleras i strukturen, och håret blir starkt och tätt. Ger regenerering från insidan av fibrerna.

Estel Keratin är det perfekta valet för ägare av blekt hår. Det eliminerar yellowness och fixar färg. På grund av briljansen blir färgen på färgen ljusare och rikare.

Komponenterna som utgör Estel Keratin-keratinhårsmasken närmar sig håret och släpper vågorna. Permanent applikation förenklar hårvård.

Enligt tjejerna, som lämnade sina recensioner om masken för håråterställning med keratin från Estel-keratinet, och testade produkterna på håret, eliminerar verktyget hårborttagning efter första användningen.

Den enda minus som observerades under estelkeratinåtervinning är att effektiviteten av proceduren varar i en månad och visuellt, för vissa kan hårvolymen minska.

Priset på en uppsättning keratin Estelle i genomsnitt 1,500 rubel.

Keratin Global (Global Keratin)

Denna keratin är ett amerikanskt märke. Trots att det inte var så länge lyckades bostaden på marknaden vinna användarnas förtroende med förhållandet mellan kvalitet och pris.

När du väljer det här medlet för keratinrätning är det viktigt att vara uppmärksam på äktheten, eftersom det praktiskt taget inte är tillgängligt i det offentliga området, särskilt i CIS-länderna.

För att säkerställa att verktyget är original är det tillräckligt att begära en deklaration från tullen, vilket indikerar från vilket land varorna importerades.

Det faktum att detta är en falsk kommer uppenbarligen att märkas när den används. Keratin kommer att ha en mycket skarp lukt, och håret blir hård och skört.

Om vi ​​försummar kvalitetskontrollen är det inte bara möjligt att inte få önskad effekt utan också att förbli utan hår.

Den ungefärliga kostnaden är 5000 rubel.

Recensioner om keratin Global är inte så mycket, men oftast bekräftar de kvaliteten.

Keratin Grammy (Greymy)

Greymy Keratin är ett amerikanskt varumärke som har varit på marknaden i mer än 8 år. Ett gott rykte uppnås på grund av dess mångsidighet, eftersom det kan användas både hemma och i professionella institutioner. Kompositionen innehåller naturliga produkter som gör håret direkt vackert och samtidigt behandlas.

Medel för keratin hårrätning Grammy skapad på basis av en mängd protein och en hög koncentration av zinkaminosyror. Grunden är att håret består av dessa element. De ger hårets elasticitet och styrka. Keratin av detta märke fyller den skadade hårstrukturen samtidigt som den håller fukt i den.

Greymys anpassningsmetod är mångsidig. Effektens varaktighet är cirka 4 månader. Du kan köpa detta verktyg i mer än 60 länder i världen.

Från användarnas ord är det här verktyget bara bra. Ger inte en känsla av tyngd och artificitet. Ägare av mycket skadat hår är glada över detta mirakelbota. Det ungefärliga priset är 20 000 rubel.

Keratin Coco Choco (Cocochoco)

Produktionen av denna keratin är förlovad i Israel. Perfekt för lockigt, orubbligt hår på grund av att det består av en mycket stor procentandel formaldehyd.

Det rekommenderas inte för trollkarlar att använda Cocochoco keratinrätning för jämnt hår som du vill förbättra.

Genom att köpa denna representant för keratin finns det en mycket stor risk att komma till den falska. Försum inte bort sin skönhet och hälsa. Du kan lära dig om kvaliteten på produkten helt enkelt genom att fråga om ett kvalitetscertifikat.

Recensioner av keratin Cocochoco, från de som inte fick en falsk, uttrycklig glädje från en sådan keratinrätning: det finns sken, håret är jämnt. De noterar också att botemedlet verkligen inte är för läkning av hår, med allvarliga problem måste du leta efter andra sätt att återställa krullarna.

Applicera produkten på sätt att dra sig tillbaka från rötterna på 1,5 cm. Efter proceduren rekommenderas att inte tvätta håret i 72 timmar.

Kostnaden för förfarandet för långt hår kommer att vara cirka 3500 rubel.

Keratin Inoar (Inoar)

Tillverkaren av detta varumärke är Brasilien. Företaget är inriktat på den omfattande utvecklingen av hår- och hårvårdsprodukter. Produkterna tillverkas av kvalificerade kosmetologer enligt europeiska standarder. Inoar varumärkesprodukter används i många länder i världen.

Som en del av keratinet i detta märke finns ett stort antal keratinpartiklar som maximalt fyller strukturen hos skadat hår.

Detta är ett av de företag som bryr sig om att göra keratin, inte bara för professionell användning. Du kan köpa ett keratinutjämningssats för hemmabruk.

Ur erfarenheten hos dem som hade möjlighet att uppleva Inoars keratinrätning, kan man säga att han lätt kan klara av långt, orubbligt, lockigt hår.

Håret blir silkesigt och glänsande. När det används under lång tid blir håret tjockare, starkare och friskare.

Recensioner om keratinrätning med keratin Inoar (Inoar) från kvinnor rekommenderar också en uppsättning att använda. De är särskilt nöjda med att produkten inte belastar håret, det finns ingen känsla av klibbighet, och ofta är det inte nödvändigt att tvätta huvudet.

Hur Dimexide och Solcoseryl appliceras mot rynkor, och hur effektivt det är.

Finns det kvinnlig Viagra och hur man använder det? På nästa sida för mer information.

Keratin BB Gloss

Eliminerar hårets porositet och ger en perfekt glans. Det rekommenderas inte att använda:

 • Upp till 16 år gammal;
 • Gravida kvinnor;
 • Sjuksköterskor
 • Allergi drabbade.

Recensioner av tjejer som har upplevt BB Gloss keratin säger att de är mycket nöjda med resultatet. Effekten var kvar i 4-6 månader, och en månad senare hade håret en naturlig jämnhet och elasticitet.

Priset på verktyget är mycket överkomligt - från 900 rubel.

Vad ska jag leta efter när jag väljer keratin?

Det finns flera faktorer att tänka på:

 1. Mängden formaldehyd i kompositionen.

Formaldehyd är en gas som inte har någon färg. Det är mycket lösligt i vatten, alkohol och lösningsmedel. Förekomsten av detta ämne indikerar intensiteten av effekten av keratin på håret.

Ju mer gas en produkt innehåller desto intensivverkar det på håret. Men det är viktigt att komma ihåg att formaldehyd är ganska giftigt. Om håret är slät, är det inte lämpligt att ta verktyget med sin stora procentuella sammansättning.

 1. Den önskade temperaturstrycket.

Ju lägre strykningstemperaturen är desto bättre är håret. Värmebehandling av hår vid höga temperaturer skadar strukturen och deras utseende.

Kärnan i detta läge är att efter keratiseringsproceduren kan håret inte användas på vanligt sätt. Det är nödvändigt att vänta med barrettes, gummiband, frisyrer, etc. Det är önskvärt att de ska vara exakt lös.

Hur lång tid att behålla en mild behandling beror på keratins märke.

Varumärkenas popularitet uttrycks främst i deras kvantitativa och kvalitativa användningsområden.

Det är viktigt att komma ihåg att ett bra läkemedel inte kan vara billigt, så när du väljer keratin måste du vara uppmärksam på priset och försök inte använda billiga pengar. Och det är värt att komma ihåg att recensionerna om vilket keratin som är bättre för att räta håret kan lyssnas på, men det gör det inte ont att fråga en specialist för åsikter.

På anpassning och restaurering av hår med keratin och på andra sätt på videon:

Keratinrätning Honma Tokyo - Review

Låt oss titta på insidan av Honma Tokyo "Plastica Pitanga Acai" för keratinreparation och hårrätning. Eller varför jag skrev ordet "återhämtning" först. Ingen formaldehydkomposition, är det bra för hårrätning (processfoto) NYHET

Hej alla! Gott nytt år! Semester för mig var några utländska. Under den här tiden förvärvade jag en uppsättning för keratinrätning, speciellt professionell, jag valde inte specifikt kärnämne, som Coco-Choco eller Inoar, jag tog inte så mycket för att räta lock som det var för rekonstruktion och utjämning av hår.

Om du läser min recension om Honma Tokyo keratin finns det flera alternativ, antingen du är en mästare och du tror vilken keratin du ska välja, eller du måste välja vilket keratin som är bäst för ditt hår och är säkrare för dig, eller du blev bara intresserad och du hörde för första gången om företaget Honma Tokyo. Tja, jag ska berätta lite om henne.

Det ledande företaget "HONMA Cosmeticos", Ltda, med en utmärkt förståelse för den framväxande marknaden för keratinhaltiga hårkosmetik, framträdde under inspiration och engagemang för arbetet med de främsta förfäderna till företagets grundare. Sedan antiken i Japan odlade familjen Honma medicinska örter och använde dem huvudsakligen för terapeutiska ändamål. Senare insåg de att deras blandningar av extrakt och extrakt från olika typer av örter kan användas till förmån för kvinnlig skönhet. Deras blandningar, rik på naturliga ingredienser, blir mycket populära i regionen för sina exceptionella egenskaper. Med denna passion för naturen och deras arbete, flyttar familjen Honma till Brasilien, där regionens varierande flora erbjuder stora möjligheter och 2008 grundade de HONMA Cosmeticos, Ltda. Idag är varumärket HONMA Tokyo® Professional redan modernt innovationer och avancerad teknik, utveckling av effektiva produkter som hjälper professionella frisörer att göra sitt jobb med lätthet och nöje.

Detta är från författaren på deras officiella hemsida i Ryssland. Och nu från mig. Vad jag var intresserad av när jag valde keratin:

 • Naturligtvis är dess sammansättning, det vill säga om den ligger i formaldehydens sammansättning, så alla surrar över öronen. Om någon inte vet, är det formalin som är ansvarig för att räta ut håret. Det är, om det inte finns någon formalin i kompositionen, vad räcker det ut? Och här är affären. I sammansättningen av Honma Tokyo är ett derivat av formaldehyd fenoxietanol. Det är flera gånger mindre aggressivt i arbetet, eftersom det avlägsnas från kroppen (till exempel genom inandning), i motsats till formaldehyd. I allmänhet är detta mer superutjämning än rätning för evigt. Även efter KV Honma Tokyo kan du tvätta håret med en gång, använd bara hårnålar-elastiska band och tvätta sedan med absolut schampo, även med sulfater. Det är utan tvekan ett plus.
 • priset är givetvis och förhållandet med kvaliteten. Jag läste mycket information, pratade med olika människor och var fast besluten att köpa Honma Tokyo, men jag visste inte vad kompositionen var. Ursprungligen tittade jag på Marakuyu, men då var det inte tillgängligt, jag var tvungen att ta Pitangu och Acai. Jag letade efter en komposition för slaviskt hår. Det är inte särskilt svårt, mindre aggressivt, men gör sitt jobb.
 • kostnaden för kompositionen. För mig var det verkligen en omfattande fråga. Hur mycket ska kompositionen kosta och hur man får vinst av det, men så att kunden inte slår på plånboken. Och så att kostnaden var liten. Sammansättningen av Honma Tokyo 1000ml räcker för 20 procedurer. Naturligtvis, om du bara gör kort hår, kommer det att träna och mer. 20 procedurer är beräkningen att för 1000 ml du gör 50 ml åt gången per kund, totalt 20 gånger -20 kunder. Men i verkligheten, lite fel. Jag spenderade ungefär 40 ml av kompositionen för en tjej med kort hår (axlar) och inte särskilt tjockt (medeltäthet). Så överväga.

Till slut köpte jag det. Set för keratinrätning Honma Tokyo Plastica "Plastica Pitanga Acai" 1000ml.

Som en gåva erbjöds jag en produkt från företaget Tahe, det här är ett prof Hispanic varumärke, från en serie hemvårdsprodukter. Jag tog ett schampo, det kom i en stor mängd 300ml, jag ville bara försöka varumärket. Om det här.

Om rekrytering. Den första flaskan med 1000 ml är ett schampo - Steg 1. Mitt huvud är djupt rengörande schampo. Flera gånger. Jag kommer att berätta för exempel på min goda vän, vi gjorde henne först. Shampoo har en stark mentol lukt. Tvätta håret väl, att pipa. Torka håret till 100% torkning. Steg 2. Vi tar den andra flaskan i sig själva. Vi delar håret i 4 zoner. Med utgångspunkt från nackensträngen efter sträng applicerar vi kompositionen för att torka håret, du kan använda en silikonborste, du kan använda dina händer (och i allmänhet, även om du kan använda denna komposition, kan du använda en vanlig pensel). Kompositionen luktar fint, som hårfärg. Lukten ökar med utseendet i horisonten (höger vid näsan och ögonen) hårsträngar, som redan är smurt med kompositionen. Min vän sa att hennes ögon inte skadade, och de vattrade inte, lukten var till och med trevlig. Lämna kompositionen på håret i 30 minuter. Du kan bära en hatt.

Efter det att tiden har löpt ut, ta bort det extra lagret av "arbetsföreningen" med en mycket tunn kam, torka håret med varm luft till 100%. Utan sträckning, utan kamborste.

Applicera på det torra håret, produkten från den tredje flaskan är finalisatorn. Steg 3. Det fungerar som en värmeisolator, det vill säga skydda håret från höga temperaturer. Han luktar som en slags Avon manlig duschgel. Jag skyndar mig att lugna, lukten avdunstas snabbt när du plockar upp järnet. (Finalizer är skillnaden i Honmas sammansättning från andra produktioner.) Strykning med keramik eller turmalin (i detta fall turmalin är inte extremt nödvändig) plattor, vid en temperatur av 195 till 230 grader (beroende på hårtypen och deras skada), vi Vi passerar genom håret, strängen efter strängen. För detta kamar vi strängarna med en tunn kam. Jag har ett Philips-järn, det är inte professionellt, men det är perfekt för att arbeta med den här kompositionen. Varför kan du läsa i en recension på den.

Och det är dags att visa håret på min "klient" till.

Jag tog inte hela processen från burken till borsten och det våta huvudet på min flickvän, för jag bekänner att jag gjorde keratinrätning för första gången. Det skulle vara svårare för mig att fokusera på processen om jag klickade alla komponenter och arbetsredskap oändligt. Och det skulle vara ett slags respektlöshet för min första klient) Jag sfotkala hår av min flickvän efter rätning med en fortfarande tvättad komposition på huvudet.

Nu väntar vi några minuter (helst 10 minuter och på långt hår 20) tills håret är helt avkyld, och sedan tvättar resterna av kompositionen från håret. Tvätta av, torrt hår med en handduk. Applicera en liten mängd igen Finalizer (20ml), det kommer nu att fungera på hår som balsam. Med en hårtork torkar vi vårt hår och gör stilen. Vi gjorde inte stylingen. Vi ville se resultatet så snart som möjligt.

Resultatet är följande: Mjukt hår efter att ha tvättat kompositionen, lätt kammad, omedelbart medan den var rå. Lätt att torka och ligga jämn silkeslen. Ingen styling krävs, som om håret gör allt själv Du blåser dem bara, och de bestämmer sig själv hur man lägger sig ner. Bli inte förvirrad. Ksyusha sa att hennes hår hade blivit "salong", även efter att hon tvättat dem med det vanligaste schampot. Det finns färre pinnar i längd, spetsarna är mjukare. Håret är elastiskt. De verkade vara mer. Tät vid beröring.

Och nu "podgorchim" piller: Som jag förstod. Denna komposition är lämplig för tunt, skört och skadat hår. Inte för att räta ut dem, men för att anpassa dem, släta och ge dem ett friskt och vackert utseende. Denna komposition är inte rätad lika mycket som samma Inoar eller Coco-Choco. Det är sämre varje fem gånger, men det är noggrannare att behandla håret samma 5 gånger. Håret är väldigt slätt, inte fluffigt efter torkning med en hårtork med ett huvud till ena sidan. Inte mycket elektrolys och tryck inte in i slussen. Om du vill räta ut den brasilianska krullen - fungerar den här kompositionen inte. Det kommer att visa sig ett järn, men inte struktur. Efter nästa tvätt kan det finnas en kröning och det kommer inte, men det kommer definitivt att bli vågor, det ger inte idealiskt rakt hår till ägare av snäta krullar. Du kan säkert avvisa detta alternativ för keratisering. Du kan bara använda en hård formaldehydkomposition som Inoar G-Hair.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Ja, jag har lite förlorad med kompositionen. Förmodligen var det nödvändigt att ta kaffe Premium Honma Tokyo, det är starkare, rätnar lockar bättre. Denna komposition släpper dem ganska lätt. Men han är mest acceptabel för försvagat slaviskt hår, och jag önskade i grunden denna effekt. Med en annan komposition tänkte jag inte ens på att göra min egen keratisering, men det var vad jag ville ha. Eftersom det har en stor mängd vitaminer och fettsyror som skyddar och närnar hår. Den består av: Acai palm frukt extrakt, Suriam körsbär extrakt, Mint blad extrakt, Aloe Vera blad extrakt, Keratin aminosyra extrakt, Grönt te löv extrakt.

Men den verkliga kompositionen.

Alla är aktiva för att minska hårets porositet, skapa en stark skyddsfilm, vilket gör dem elastiska, mjukare och mer elastiska. Håret är lätt mättat med fukt, blir mjuk och bli ljus.

Och det här är sant. Min flickvän går med keratin i en vecka, men hon är glad. Naturligtvis, från ett så dyrt förfarande, vill du få allt på en gång, men det händer inte. Du kan inte förklara detta för många, så i min lilla stad förblir en sådan komposition i bakgrunden, förstår förstås inte att håret behöver bra vård först och främst, och det är en raffinering, varifrån håret lyser. Håret kommer aldrig se frisk ut, levande och vackert, om det inte är sant!

Slutligen, fotot före och efter. Det finns ingen mysticism, fiktion. Sammansättningen gömde felet av Ksyushin-håret, men det gjorde inte ett stänk.

Här är ett exempel med mitt hår, efter en vecka och flera gånger tvättar mitt hår.

Det är svårt att göra ett sådant förfarande. Trots alla dessa recensioner av tjejer som står upp till detta och är nöjda med resultatet. På mitt hår är det fruktansvärt svårt.

Det tredje alternativet. Min vän med mycket fint hår. Tänk inte att hennes hår är helt friskt, i bilden är det inte skuren och bortskämd slutar, men bara hennes hår pressar.

Fjärde. Mycket skadat hår, över hela längden, och speciellt i ändarna. Läk inte, fukt inte. Blekt blond slutar i fruktansvärt skick.

Jag vill lägga till lite feedback och berätta för hur jag kontaktade Brarus-företagets tekniker - det här är de officiella distributörerna av Honma Tokyo i Ryssland och jag ville kontakta dem för att fråga vad som var fel med implementeringstekniken och resultatet jag får på mina kunder När allt kommer omkring ser jag något annat på foto och video från andra mästare.

*** Det visade sig inte vara resultatet av det andra, nämligen fotot från de andra mästarna. De gör det i normal belysning och givetvis med en blixt!

Jag kontaktades av min begäran, i den officiella Vkontakte-gruppen, ringde en Ramis mantekniker (om jag inte misstänker) mig till en yngre generationens telefon. Han var väldigt snäll och lyssnade på mig tålmodigt. Min teknik för att utföra proceduren visade sig vara korrekt i närvaro av flera men. Teknologen förklarade att istället för 210 är det nödvändigt att ställa in en temperatur på 230, så det är säkert. Och jag bearbetar strängarna med 5-7 (maximala) tider, och han sa att processen går från 7-14. Allmänt gör allt med maximal hastighet och kanske då blir resultatet mer attraktivt.

Jag kommer att komplettera översynen så snart min lista över kunder är fylld på nytt. =)

Jag bestämde också att lägga till en recension med nya bilder och lite info! Många säger att denna komposition inte är lämplig för blondiner eller att en speciell komposition behövs för blondin. Så i nästan ett år att arbeta på kompositionen Honma Tokyo Pitanga och Asai kom jag fram till att det bara inte finns någon bästa vän till blondinen!

Det blekta håret efter HF-proceduren är inte så gult, det bryts inte, blir inte förvirrad. Mjuk, lös, lätt och slät hår, utan brister! Är det inte ett mirakel? Jag gillar verkligen att göra keratin Honma Tokyo-blondiner, även på blekt hår syns en livlig glans! Skönhet!

Botox för hår Honma Tokio (Honma Tokio)

Kosmetisk industri varje år producerar mer och mer effektiva medel för håråterställning. Hur väljer man det bästa bland all denna sort? I den här artikeln tittar vi på den japanska tillverkaren Honma Tokyo - Botox "H-borstbotox capillar".

Varför kallas proceduren botox?

Till att börja med, låt oss förstå kärnan i förfarandet själv kallat "Botox för hår". Förfarandet fick sitt namn på grund av jämförelsen med de välkända "skönhetsbilderna", efter botoxifiering ser håret som huden efter injektionerna fräscha, fyllda med glans, styrka och ungdom.

Indikationer och kontraindikationer, biverkningar

Honto tokyo Botox verkar på håret från insidan och hjälper till att lösa följande problem:

 • slöhet;
 • porositet;
 • ner i längd;
 • reaktion på fuktighet;
 • statisk när kamning
 • gulning efter förtydligande

Förfarandet måste dock överges om

 • Du är gravid eller ammar.
 • Du har allergi mot 1 eller flera ingredienser.
 • Är du under 18 år eller över 60?
 • Det finns utslag eller sår i hårbotten.

Fördelar och nackdelar

Honma Tokyo är ett nytt ord i hårvård från en japansk tillverkare. Kom bara ihåg hur håret av japanska skönheter ser ut - idealiskt slät, silkeslen och speglad duk. Det är denna effekt som tillverkaren försökte återskapa i sin nya produkt. De obestridliga fördelarna med Botox inkluderar:

 • Behåll effekten av 2 månader eller mer.
 • Lämplig för alla typer av hår.
 • Neutraliserar yellowness efter färgning.
 • Gör håret inte bara mer attraktivt, utan också hälsosammare.

Men det finns några nackdelar som också är värda att nämna, nämligen:

 • Botox från Honma Tokyo passar inte platina blondiner, eftersom det innehåller blått pigment. Han kommer att förvandla den kalla blondan till blått.
 • Kan orsaka allergisk reaktion på känslig hud.

struktur

Medlen "H-botox capillar" har en universell komposition som är lämplig för skadat och torkat hår av alla typer och strukturer:

 • Intra-Silan - skapar en stödram inom stången, gör håret längre och mer levande utseende.
 • Flytande keratin är en nedstigning av molekylär sammansättning med hårets naturliga "byggmaterial", tack vare vilket det tränger djupt in i strukturen, vilket gör det mer komplett.
 • Acetylcystein är en aminosyra som är ansvarig för normalisering av hydrobalans. Det har en konditionerings- och mjukgörande effekt på håret.
 • Luna Matrix är ett yellowness-neutraliseringssystem och ett 2 i 1 UV-filter.
 • Aloextrakt och grönt te - näring av hår med fukt, har en antiseptisk effekt, stimulerar naturlig immunitet och vävnadsregenerering.
 • Prakaksy olja - närmar sig och återställer hår som har förlorat sin elasticitet till följd av felaktig vård eller upprepad färgning.

Hur man ansöker hemma?

Det är ganska enkelt att använda "H brush botox capilar" -kitet. Det är nog att följa följande instruktioner:

 1. Tvätta håret med schampo för djup rengöring - det hjälper till att rengöra håret och hårbotten från fett, damm, mjäll och stylingprodukter och förbereda dem för botoxifiering. Torka håret med en handduk och torka efter tvätt.
 2. Sprid hårborttagaren - undvik rotzonen. Börja från baksidan av huvudet och flytta till pannan. Kamma håret med en kam med täta tänder för att bättre fördela verktyget och bli av med sitt överskott.
 3. Torka håret med en hårtork i varmt luftläge.
 4. Räta ut curls curling med funktionen av temperaturkontroll. Ju tunnare håret desto lägre temperatur. Ju tjockare - ju högre. Temperaturen bör i genomsnitt inte vara mindre än 160 ° C och högst 210 ° C.
 5. Tvätta håret utan att använda schampo - det är nödvändigt så att håret inte klibbar.
 6. Lägg strängar på vanligt sätt och njut av resultatet!

Resultat - före och efter foton

Botoxing med en uppsättning verktyg från Honma Tokyo - förfarandet är tidskrävande, och tar ungefär 2 timmar, men all ansträngning som görs lönar sig med ett häpnadsväckande resultat! Håret blir glänsande, näring, slät, elastiskt och voluminöst. Tvärsnittet och nedåt försvinner i längd och denna effekt varar upp till två månader!

Keratin Tokyo Honma: Keratinrätning ersatte strykningen, om du studerar instruktionerna, beskrivningen, sammansättningen, hur du sköter dig ordentligt efter proceduren och väljer ett bra verktyg, till exempel, honma tokyo, så kommer håret också att ta hand om dig.

Honma Tokyo Bio Protein Hair Straightener: Naturlig japansk kvalitet

Kosmetologin utvecklas ständigt och erbjuder fler och fler nya och perfekta medel för att skapa och behålla vår skönhet. Det finns redan en hel del metoder som gör att du kan räta ut håret effektivt, även de mest lockiga.

Idag kommer vi att berätta vad som är bio protein hårrätning med Honma tokyo keratin. Experter säger att denna metod är unik och helt säker. Denna teknik var ursprungligen utformad för att återställa krullarna.

Är det verkligen så? Låt oss försöka förstå frågan.

teknik

Honma tokyo Bio Protein Straightening är en 100% naturlig komposition som innehåller aminosyror, kollagen och vitaminer. Denna metod är inte bara säker, det är användbart för ditt hår. Utjämningsmedel innehåller inte formaldehyd och formalin, vilket därför inte orsakar skada.

Förfarandet gör det möjligt att släta släden av någon komplexitet, inklusive afrikansk kucheryashki, läker och återställer hår från insidan. Denna procedur skiljer sig från implementeringstekniken från andra typer av krullningsutjämning. Med denna metod används ingen speciell schampo, den appliceras bara på huvudet och drar strängar.

Frånvaron av behovet av att applicera masker och balm sparar avsevärt den tid som spenderas på proceduren, även om rätning av mycket långa trådar kommer att ta mer än en timme.

Aminosyra hårdriktning

Detta är ett helt nytt sätt att släta lockiga trådar. Aminosyran rätnar livet till tråkigt livlöst hår som har blivit färgat, lysande, belyser och krökt. Denna metod kan anpassa upp till 95% lockiga lockar. Det påverkar även mycket hårda, rätta etniska frisyrer.

Vårt hår är ständigt under stress: miljön, torkning, curling och styling gör krullorna bräckliga och svaga. Straightening med aminosyror skyddar dem från skadliga faktorer.

Efter salongförfarandet varar effekten 4-6 månader. Det kan förlängas med specialvårdsprodukter.

Procedurkostnad

Kostnaden för ett sådant förfarande, som alla andra rätningar, är ganska högt. Det beror på flera faktorer:

 • den första är längden på locken. Detta beror på tillfälliga stunder, det tar betydligt mindre pengar än för länge;
 • En viktig roll spelas av mängden hår, deras densitet.

Priset på förfarandet i salongen varierar från 2 000 till 7 tusen rubel. Rätta håret upp till 25 centimeter i längd kan vara ca 3300 rubel. Varje 5 centimeter av längd bidrar till kostnaden för i genomsnitt 400-500 rubel. Tjockt hår kommer också att kosta 500 rubel mer.

Kontra

Trots de uppenbara fördelarna har denna typ av utjämningshår en kontraindikation. Verktyget kan inte användas om dina lockar tidigare har målats basma eller henna. Naturliga färgämnen är inkompatibla med kompositionen för rätning.

Foto före och efter

Rätningsproceduren

Tänk på stegen av rätning på exemplet på Honma tokyo-systemet. Hårrätning med hjälp av Honma tokyo-systemet som utvecklats i Japan passar alla typer av krullar. Verktyget tränger djupt in i håret, glattar, föryngrar det och gör håret perfekt jämnt och volumint.

Produkten innehåller blått pigment, vilket är särskilt viktigt för blondiner. Detta pigment tar bort yellowness från de ljusa strängarna, vilket gör färgen kallare. Honma tokyo-systemet innehåller inte skadliga kemiska komponenter, formaldehyd och dess derivat, vilket gör att du verkligen kan läka ditt hår.

Straightening Stages

 1. Håret rengörs från damm, stylingprodukter och andra föroreningar.
 2. Därefter appliceras ett specialverktyg som påverkar strukturen hos trådarna och tränger djupt in i håret. Kompositionen åldras på huvudet i ungefär en timme.

Vidare torkas krullarna och sträcker sig med ett järnrätare. Fixer appliceras på strängarna. Detta görs för att säkerställa långvarig jämnhet i håret. Frisyren ger önskad form.

Resultatet är perfekt slät, silkesat och friskt hår. Denna procedur förblir effektiv i tre till fem månader och har en kumulativ egenskap. Det ändrar dock inte hårtypen och växer tillbaka, det börjar börja krulla igen.

Efter att håret växer lite och börjar curl vid rötterna, är det nödvändigt att göra en bio-proteinrätning av denna regrowna delen.

Vårdfunktioner

Håret kräver inte särskild vård. Det är bara nödvändigt att använda alkalifria, sulfatfria vårdprodukter, men även utan speciella schampon, masker och balm, behåller frisyren sin glans, jämnhet och skönhet. Du kan tvätta, måla och stapla nästan omedelbart efter rätningen.

Fördelar och nackdelar

Låt oss prata om förfarandets fördelar:

 • Passar absolut alla typer av hår och klarar även hårdafrikansk hår;
 • Kan användas från tio år
 • Ej förbjudet för gravida och ammande kvinnor
 • Den har en naturlig komposition, innehåller inte formaldehyd;
 • Räknar inte bara, men återställer även lockar;
 • Lämplig även för svagt och tunt hår;
 • Håret efter rätningen blir inte tungt och håller rotvolymen.

Låt oss säga lite om nackdelarna med att använda denna metod. Den goda nyheten är att det finns praktiskt taget ingen. Bio-proteinrätning bör emellertid inte användas om:

 • Ditt hår har blivit ljus eller markerat och är i absolut dåligt skick. Du måste först återställa dem lite och räta dem sedan;
 • Naturliga färgämnen (henna, basma) användes;
 • Även den ganska höga kostnaden för förfarandet gör att bilden blir mörkare, men effekten överstiger alla dina förväntningar.

I allmänhet har denna procedur redan blivit förälskad i skönheter för den naturliga kompositionen, förmågan att behandla lockar, gör dem silkesmjuka, mjuka, släta och glänsande.

Användbara videoklipp

BB Bio Protein Straightening | One + Cell Flex som görs i kabinen.

Utför Honma tokyo-proceduren på hårt hår.

Botox för hår Honma Tokyo: recensioner, instruktioner, komposition, effekter:

Kvinnor försöker hela tiden ändra sitt utseende och göra det perfekt. Detta inkluderar förmågan att bibehålla friskt hår. Botox för Honma Tokyo hår, enligt stylister, kan göra en kvinnas lockar bara charmiga.

Varför kallas proceduren botox?

Metoden att behandla hår enligt denna metod är den mest effektiva för återupplivning av hår. Trots namnet innehåller produkten inte botulinumtoxin som används för att föryngra huden.

Förfarandet gör håret mjukt och smidigt. Dim och livlösa strängar kommer att försvinna, de kommer att ersättas av en lyxig och glittrande man.

Botox eller keratinrätning?

Båda förfarandena för att förbättra hårets tillstånd har samma steg. De skiljer sig endast i deras inflytande på strängarna. Keratin omsluter den yttre hårstrukturen, medan Botox penetrerar djupt inuti och fuktar.

Skillnaden mellan Honma Tokyo och keratinrätningen ligger i produktens sammansättning. I det första fallet ingår inte de skadliga ämnena i det, så förfarandet är helt ofarligt för hälsan.

För keratinrätning används formaldehyd, som inte får användas i stora mängder. Proceduren utförs bäst i stugan. Keratin hjälper till att bli av med hårflik och göra dem smidiga och glänsande. Den passar inte sköra och torra trådar.

Botox fuktar dessutom håret, vilket bidrar till dess sammansättning av aloe vera-extrakt. Tea Tree ökar tillväxten av lockar och ger perfekt omsorg.

Botox lindrar inte kvinnans hår från lock och påverkar dem noggrant, det fyller med näringsämnen. Som ett resultat blir hårets utseende hälsosam och lätt att kamma. Efter Honma Tokyo blir håret glänsande och färgens mättnad ökar.

För blekta trådar avlägsnar produkten yellowness och lämnar en ren blond. Denna procedur är inte lämplig för platina blondiner, eftersom det kan lägga en blåaktig nyans till locken.

Själva förfarandet är komplext, så för genomförandet vänder tjejerna till salongen för hjälp från erfarna stylister.

Vem behöver proceduren?

Botox är lämplig för tjejer som har:

 • fluffiga trådar, dåligt mottagliga för stapling;
 • ojämn hårstruktur
 • torra och skadade strängar;
 • Hårstruktur är ojämn på grund av permanent färgning eller missfärgning.
 • delade ändar;
 • strängar elektrifieras;
 • håret är tråkigt och livlöst.

Skäl att utnyttja förfarandet för att förbättra hårets tillstånd, kvinnor har många. Därför kan det dra fördel av många tjejer.

Experter säger att för att göra Botox för en enda förbättring av hårets utseende, och bara för förebyggande är det inte värt det.

Sammansättning av botox

Sammansättningen av Botox för Honma Tokyo Hair innehåller bara näringsämnen. Det blev det första ombyggande komplexet, som används av professionella frisörer i världen. På grund av dess komponenter, förbättrar produkten attraktiviteten och tillståndet hos håret.

Frånvaron av skadliga ämnen i Botox "Honma Tokyo" bidrar till restaurering och aktiv mättnad av håret.

Botox-proceduren

Hur man gör Botox för Honma Tokyo hår? Förfarandet omfattar följande steg:

 1. Först av allt måste du korrekt bedöma hårets tillstånd. Om en kvinna vill göra ett så komplicerat förfarande hemma måste du se till att verktygen är tillgängliga. Var noga med att läsa reglerna för dess genomförande.
 2. Befälhavaren eller kvinnan tvättar sitt hår med ett schampo med en rengörande effekt. Det bidrar till att förbereda krullar för regenereringsproceduren, tvätta bort föroreningar och skadliga ämnen. Vågar avslöjar förberedelser för antagandet av de aktiva komponenterna.
 3. Strängar är nästan helt torkade med kall luft.
 4. Botox fördelas jämnt längs hårets längd, från början av huvudet och avgår från spetsarna med 2-3 cm. Behandlingen på håret är 30 minuter.
 5. Kamma jämnt hår, ta bort dess rester. Applicera en varm luftflöde för att torka dem helt. Resterna av vatten kan avlägsnas genom att kamma dem med en kam.
 6. Absolut torra strängar måste dras ut med en järn 5-7 gånger för att fixa resultatet.
 7. När håret är kallt, tvättas de med vatten utan att använda schampo. Krullarna kan tvättas 1,5 timmar efter proceduren. Därefter utförs hår styling på vanligt sätt.

Enligt instruktionerna är Honma Tokyo botoxhår gjort i ca 3 timmar, men effekten överstiger alla förväntningar. De mest livlösa krullarna efter proceduren blir släta och strålande.

Verktyget tvättas gradvis av håret. För att förlänga dess verkan bör krullarna tvättas med ett speciellt sulfatfritt schampo.

Den maximala effekten varar i 6 månader, vilket är nästan 2 gånger mer än med keratinrätning.

Funktioner av proceduren

Honto Tokyo Japansk Botox Hair är väldigt populär bland professionella frisörer och vanliga besökare på salongerna. Vissa kvinnor använder sig av det här förfarandet i hemmet.

Effekten av Botox på håret varar i 6 månader. Fram till den här tiden bör proceduren inte upprepas, eftersom det finns risk för att de förlorar krullarna, från vilka de blir sköra.

Hårvård efter proceduren

För att upprätthålla effekten av proceduren bör Honma Tokyo hårvård efter Botox utföras enligt följande:

 • ta ett vitaminkomplex
 • håller regelbundet vitamin- och fuktgivande masker med eteriska oljor och mejeriprodukter;
 • begränsa användningen av hår styling produkter;
 • det är nödvändigt att ta en paus mellan förfarandena, eftersom håret påverkas av produktens kemiska komponenter;
 • användning av Botox med konstant färgning är förbjuden, eftersom de aktiva ingredienserna kan orsaka irritation i hårbotten;
 • Det är nödvändigt att ta hand om hårnäringen, eftersom ingredienserna i produkten påverkar dem endast under proceduren.
 • skydda lockar från påverkan av låga och höga temperaturer, solljus och vind.

Hårschampo är bättre att använda samma märke som Botox.

Effekter av förfarandet

Enligt recensioner innehåller effekterna av Botox på Honma Tokyo-håret några negativa punkter. Upprepad tillämpning av proceduren kan orsaka:

 • tunna och torra hår
 • förlust av volymen;
 • strängar kan hålla ihop.

För att undvika sådana problem utförs proceduren bäst efter en viss tid. Håret bör vila i minst 3 månader, eftersom de påverkas negativt av kemikalier.

Fördelar och nackdelar med botox

Botox för Honma Tokyo-håret, enligt recensioner, har en viktig fördel gentemot andra förfaranden genom att det inte ändrar strukturen hos trådarna. Denna metod kan tillämpas på ägare av lockiga och lockiga lås utan rädsla för att de räta ut. Botox, som används av blondiner, bidrar inte till utseende av yellowness och förhindrar dess förekomst.

Förfarandet kan tillämpas på vilken typ av hår som helst, det har störst effekt på torra och tråkiga strängar. Efter Botox ser frisyren ut, och krullarna är friska och glänsande.

 • snabb återhämtning av lockar, bevarar krullar och ökar glans och elasticitet;
 • långsiktig positiv effekt, som varar upp till 6 månader;
 • hemanvändning;
 • skyddar hår från mjäll och håravfall
 • färgkorrigering när färgning misslyckas.
 1. Det är förbjudet att använda med konstant färgning.
 2. Rekommenderas inte att använda ofta.

Trots de negativa aspekterna har Botox många positiva egenskaper.

Kontraindikationer mot användningen av Botox

Vad är begränsningarna, enligt recensioner, av Botox för Honma Tokyo hår? Det appliceras på alla typer av hår. Men det finns funktioner av dess användning som måste beaktas:

 • Det är förbjudet att använda botemedlet för öppna sår på huvudet, dermatologiska sjukdomar;
 • under menstruation
 • äldre människor;
 • barn under 16 år
 • med allergiska reaktioner och individuell intolerans
 • under graviditet och laktationsperiod.

Separat kan du markera de möjliga effekterna av Botox på en gravid kvinnas kropp. Denna procedur kan inte utföras eftersom:

 • Produkten innehåller kemikalier som kan påverka barnets kropp negativt.
 • dofter kan irritera en gravid kvinna, eftersom de har en särskild känslighet under denna period;
 • Förfarandet tar 2-2,5 timmar, vilket är svårt för en förväntad mamma att uthärda.

Om du upplever negativa symtom som klåda, utslag i ansiktet, mjäll, sluta använda Botox och sök hjälp från en hudläkare.

Botox Recensioner

Enligt recensioner har Honma Tokyo botox för hår i de flesta fall bara en positiv effekt. Flickorna som hade problem med håret, efter att proceduren blev av med dem. Håret blev jämnt och friskt. De kan lätt kamma och läggas i håret. Curls har blivit lydiga och fluffiga. Hårfärgens intensitet ökade.

På grund av procedurens kumulativa effekt ser krökarna ut friska och välskötta. Det finns ingen obehaglig lukt under proceduren, eftersom det gäller spavård.

Botox har sparat många kvinnor från de negativa effekterna av perm och blekning.

Negativa sidor av Botox, enligt recensioner, är:

 • höga kostnader för förfarandet
 • oförmågan att upprepa det oftare 1 gång i 6 månader;
 • håret blir smutsigt snabbt och du måste tvätta det oftare.

Neutrala granskningar är förknippade med bristande överensstämmelse med stadierna av processen.

Trots vissa kontraindikationer överstiger de positiva aspekterna av proceduren de negativa. I jämförelse, Honma Tokyo med keratinrätning, blir håret friskare, kamma och passar bra och förbättrar färg, volym och tillväxt. Botox är verkligen ett effektivt botemedel med lång varaktighet och en uttalad estetisk effekt.

Tokyo Honma. Kompositioner, åsikt, professionell granskning

Keratin (restaurering av keratinrätning) - är väldigt populär och är samtidigt en mycket högkvalitativ procedur. Vi i vår skönhetsstudio Mane arbetar endast med högsta kvalitet och beprövade kompositioner.

Låt mig berätta om en av linjerna i den brasilianska keratinrätningen Honma Tokyo. Keratin är en innovation inom området för modern kosmetika för rätning och återställning av hår.

Hela formuläret innehåller inte formaldehyd, helt baserat på naturliga komponenter, oljor, keratin.

Dessa föreningar har likriktningsegenskaper på grund av fenoxietanol (konserveringsmedel), vilket är helt säkert.

TOKYO HONMA - Japansk teknik - Brasiliansk produktion.

Och nu ska jag berätta om alla kompositionerna separat och i detalj. Linjen är enorm och det finns något att berätta.

TOKYO HONMA - KAFFE PREMIUM alla liss

Den starkaste kompositionen i hela linjen. Helst rätnar det mest stygga håret, återupplivar och återställer dem. Därefter är keratinhår mjukt, hälsosamt, intensivt fuktat.

Komponenter: aminosyror, kaffebönekstrakt, keratin,

Det fungerar i tre faser: Rengöring Shampoo Shampoo, Max Reduction och Liss Keratin, och Final Mask Ultra Shine mask.

Resultatet varar 4-6 månader.

Vård: sulfatfritt schampo.

TOKYO HONMA - PLASTICA CAPILAR

Namnet talar för sig själv. Kompositionen gör håret plastiskt, lättsamt, hälsosamt, rät och ger glans.

Det finns tre typer av kompositioner:

1. Med körsbärsfröxtrakt Plastica Capilar Pitanga och Acai. För slavisk hårtyp. För mjukt och något lockigt hår.

2. Med passion frukt extrakt Plastica Capilar Maracuja. Den starkaste kompositionen. Retter ut allt hår utom afrikanska. Chic glans och trevlig lukt. Resultatet är underbart (nej, ja, verkligen).

3. Sammansättning baserad på Plastica Capilar Menta menthol för lite lockigt hår. Glattar nagelbandet, lägger till glans.

Det fungerar i tre faser: Plastica Capilar djuprengöringsschampo, en av de tre, väljas individuellt beroende på hårets typ och tillstånd, finaliseraren.

Vård: sulfatfritt schampo.

TOKYO HONMA - ESCOVA DE MELALEUCA

Mycket mjuk komposition för blondiner, liksom för grått hår, för "dött" och bränt hår. Egenskapen för maximal hår restaurering. Om håret är mycket skadat och du kan säga att det inte finns någon chans att återhämta sig, då används denna komposition, och endast då keratinrätningen.

Innehåller eträdsolja, aloe vera, papaya, svart vinbär, banan och päron extrakt. Lukten är helt enkelt gudomlig under förfarandet. Och håret luktar sedan väldigt bra päron, glans, mjuk och snyggt.

Det utförs i tre faser: Tea Tree Cleaning shampoo, utjämning och rätning Tea Tree och Liss, Finish finalizer.

Resultatet varar från 3 till 6 månader.

Vård: sulfatfritt schampo.

TOKYO HONMA - H-BRUSH BOTOX CAPILAR

Botox för hår, för det mest "döda" och hopplösa håret. Återställer det extracellulära membranet och två-svavelbroarna och därmed läker hår. Återställer och återvänder hårets elasticitet, fyller hålrummen i håret.

Innehåller grönt tebladolja, prakakxiolja, aloe vera.

Idealisk för blondiner, neutraliserar yellowness. Håller hårfärg. Justerar strukturen, återställer håret.

Lämplig för alla typer av hår, kan göras gravid och lakterande.

Det genomförs i två faser: Shampoo Prepair shampoo och förbättrad restaurering av Intensive Reconstructor.

Vård: sulfatfritt schampo.

Resultatet sparas 1,5-2 månader.

Du kan repetera hela tiden.

TOKYO HONMA - BIYOUH liss

Kortfristig rätning och håråterställning. Återställer det mest livlösa håret, återvänder elasticitet, lägger till glans, förseglar de splittrade ändarna. Discipliner och rätnar håret. Lämplig för alla typer av hår. Ger mjukt hår. Du kan göra gravid, ammande och barn.

Kompositionen består helt och hållet av organiska ämnen: prakaksiolja, lövträ, lövblad, ricinolja, keratinaminosyror.

Resultatet lagras i 2 månader.

Vård: sulfatfritt schampo.

Det genomförs i tre steg: Förberedelse av Shampoo Sampoo Prepair, "System Discipline and Hair straightening" System Discipine och Liss, "Finalizer" Finish Sealant.

Ett bra alternativ för att helt återställa hårstrukturen, om den är "dödad", och sedan göra en mer allvarlig och långvarig keratin, till exempel: KAFFE PREMIUM alla liss, PLASTICA CAPILAR.

TOKYO HONMA - NUTRI BLOND-lösning

Kompositionen är utformad för att återställa håret av blondiner, liksom för tunt och grått hår. Perfekt neutraliserar yellowness och djupt närmar sig håret. Skyddar hår från UV-strålar.

Innehåller kollagen och keratin, lavendel, violett och rosmarin blommaxtrakt.

Detta är inte keratinrätning, nämligen fuktgivande, vård, laminering.

Det utförs i tredje etappen: toning Nutriblond Solution närande schampo, Nutriblond Solution närande toning mask, Nutriblond Solution spray tätningsmedel.

Resultatet varar 3-4 veckor. Förfarandet kan upprepas kontinuerligt och med varje färgning.

Vård: sulfatfritt schampo.

TOKYO HONMA - N-LÖSNING

Designad för djup återhämtning, för dött hår. Om ditt hår är i ett hemskt tillstånd, bränt, skört, först gör vi den här proceduren och först därefter gör vi keratin. N-LÖSNING kräver ingen termisk exponering. Det är en bio-laminering och laminering. Med regelbunden användning har en kumulativ effekt och tjocknar håret.

Förfarandet utförs i flera former, beroende på hårets tillstånd. Detta kan vara laminering, bio-laminering.

Keratin, återvinning och laminering kan kombineras med färgning, ökning, byggnad och andra förfaranden. Alla formuleringar tvättas omedelbart.

Återigen innehåller inte alla kompositioner av HONMA TOKYO formaldehyd, är säkra och av hög kvalitet. Flera typer av kompositioner, för rätning, för restaurering, för laminering.

Kompositionerna selekteras individuellt enligt hårtypen.

Baserat på min personliga erfarenhet kan jag säga att kvaliteten är underbar. Sedan efter upprepade tvättar från svart började mitt hår bara bryta av. Men efter att jag gjorde Botox för håret, försvann fragiliteten och glansen uppträdde.

sedan
av HyperComments

Honma Tokyo keratin hårrätning recensioner

Honma Tokyo Hair Strengthening and Straightening Compounds är premiumklassprodukter från HONMA Cosmeticos. Det framkom senare än liknande produkter och skiljer sig från dem i en mer godartad sammansättning (enligt företrädare för företagen kan vissa av dem även användas av tonåringar och gravida kvinnor) och av ett brett sortiment.

Det finns flera kompositioner som varierar beroende på uppgifterna (återhämtning eller rätning) och typen av hår. Jag kommer att namnge den mest populära:

 1. Coffe Premium All Liss-linjen (effekten 4-6 månader) - Den starka blandningen är avsedd för rätning av tjockt och styvt hår (asiatiska, kaukasiska, afrikanska lockor). Hon klarar av starkt lockiga trådar, återställer dem och tränger djupt in i hårets struktur. Sammansättningen av själva keratin och användbara aktiva ingredienser: extrakter av Arabica-kaffe, gröna teblad och aloe, aminosyror, proteiner. Satsen kostar cirka 15 tusen rubel. Den dyraste arbetskompositionen uppskattas till ca 13 tusen rubel per 1000 ml, de återstående 2 tusenna går till den tekniska schampon och målmasken.
 2. Linjen "PLASTICA CAPILAR" Professional (effekt 3 månader) är ett sätt att göra håret duktilt, smidigt och smidigt. Det finns 3 sorter:
 • "Plastica Capilar Pitanga och Acai" (med körsbärsfrö extrakt) - för mjukt och vågigt hår av slavisk typ,
 • Plastica Capilar Maracuja (med passionsfrukt extrakt) - för alla hårtyper utom afro,
 • "Plastica Capilar Menta" (med mentol) - för svagt lockigt hår. Förresten handlar det om denna komposition att det finns ett tal när tjejerna nämner en trevlig myntlukt under proceduren. De säger att kompositionen är ovanligt mjuk och behandlar hår väl.

Kostnaden för keratinrätningsproceduren från detta märke är i nivå med formaldehydfria premieformuleringar. Alla uppsättningar till mästaren kostar från 15 tusen rubel.

3) Escova de MELALEUCA Professional linje (effekt 3-6 månader) - mycket sparsam struktur för blekt, färgat och grått hår. Det är utformat för att återställa hårets struktur, och först då - för att räta ut (speciella resultat bör inte förväntas).

Ibland förbehandlar denna komposition håret och räter sedan det med ett mer styvt medel. Den innehåller mycket oljor, extrakt av olika växter och få kemiska komponenter. Efter behandling blir håret mjukt, slät och luktar mycket gott.

Satsen kostar cirka 15 tusen rubel.

Alla kit innehåller tre produkter: ett rengöringsschampo, en arbetsblandning och en slutförare - den sista fixeringsmasken.

Efter proceduren rekommenderas att man använder icke-sulfat-keratinschampon eller tvättar kosmetika med neutral nivå. I intervallet finns andra verktyg.

Till exempel, den organiska linjen "BIYOUH Liss", "H-BRUSH Botox Capilar" (den kallas Botox för hår, sessioner blir mycket populära i europeiska länder).

Ursprungslandet för sammansättningen heter Brasilien, då Japan. Faktum är att tekniken har utvecklats av ett japanskt företag, och frågan justeras i Brasilien. Växtbaserade komponenter för produkter producerar också i detta land, menas att de är mer miljövänliga.

Kundrecensioner

Märket "Honma Tokyo" är fortfarande välkänt för mästarna, kunderna är lite medvetna om det. I 4 månader räknade jag bara 21 kunder, vilket. Varav:

 • 17 - godkände resultaten
 • 4 - talade negativt.

Bland kompositionernas styrkor gav mina flickor en signifikant förbättring av hårets utseende: efter proceduren blev de mjuka, släta, glänsande, silkeslen. Två av missnöjda resultat indikerade att lockarna utjämnade nog, klagade av en stark lukt under förfarandet, en annan sa att efter tvättning keratinslingor blir spröda och över torkades.

Varaktigheten av effekten, beroende på kunderna, varierar beroende på typen av komposition. Absolut inte orsakade klagomål "Honma Tokyo Coffe Premium All Liss".

Alla indikerade att håret behöll ett vackert utseende i ca 5 månader (tillverkaren hävdar att giltighetsperioden är 4-6 månader). Kunder som använt produkter med andra namn heter andra nummer: från 1,5 till 3 månader.

Effektens varaktighet ökar om 2 eller flera procedurer utförs.

Mästarens åsikt

Baserat på mina egna erfarenheter och åsikter från kunder kan jag säga att fördelarna med "Honma Tokyo" inkluderar:

 • otvivelaktig terapeutisk effekt (betyder väl fuktar livlöst, tråkigt hår, ger dem glans, släpper ut fräscha strängar),
 • ett brett utbud av produkter som låter dig välja verktyg för en viss typ av hår,
 • Det finns inget behov av speciell vård efter keratinisering: håret kan tvättas, samlas, formas,
 • Vissa typer av kompositioner passar väl för kunder som vill göra sitt hår friskare och mer attraktivt, men inte räta ut dem.

Nackdelarna kan kallas:

 • betydande kostnad (med frekventa förfaranden kan detta vara tungt)
 • Varaktigheten av den effekt som deklarerats av tillverkaren upprätthålls inte alltid.
 • Rätningseffekten tar inte starka krullar.

Det finns nästan inga klagomål att håret blir mycket värre efter att ha tvättat ut keratin. Detta beror på en mjuk, tankeväckande komposition, där många användbara och få aggressiva ämnen.

Totalbetyg: 7 poäng av 10

Den genomsnittliga kostnaden för ett förfarande är 3000 rubel.

Genomsnittlig effektperiod: 3 månader.

Effekten före och omedelbart efter proceduren kan tydligt ses i videon:

slutsats

Jag rekommenderar "Honma Tokyo" -kompositionerna, eftersom de är ganska effektiva och säkra. Problem med varaktigheten av åtgärdstiden kan lösas genom att välja blandningen strängt för den önskade hårtyperna.

Det är fortfarande svårt att göra mer detaljerade slutsatser, eftersom det finns få tjejer som kan ses och generella indikatorer ritas. De föredrar beprövade formuleringar. Sammansättning för keratinhårrätning från Honma Tokyo ökar med säkerhet popularitet, så snart kommer det att fylla sina ställen.

Vill du prova en keratinrätning från Honma Tokyo? Då väntar jag på dina samtal!

Honma Tokyo Botox - ett revolutionerande sätt att återställa håret

Vackert glänsande hår är en av de viktigaste egenskaperna hos en modern, välskötta kvinna. Tyvärr kan inte alla skryta med en strålande silkeslen från naturen. Konstant stress, ohälsosam kost, felaktig vård leder till förlust, brott och utseende av splittrade ändar, som ett resultat - ett slarvigt utseende och ganska tråkigt hårhår.

Inte så länge sedan började salonger erbjuda ett så effektivt sätt som Botox för hår från Honma Tokyo.

Var och en som är rädd för injektioner av botulinumtoxin, och andra inte mycket trevlig manipulation, kan du dra en suck av lättnad, har Honma Tokyo Botox injektioner ingenting att göra med inte, med undantag för den snabba signifikant effekt, nämligen slät glänsande hår som är lätt att sätta i en fjädrande lockar.

Vad betyder detta

Honma Tokyo anses vara bland de bästa och mest populära verktygen för salong eller hemvård för vilken typ av hår som helst, de är idealiska för krullägare, försvagad efter frekvent färgning eller mycket vit. En särskild egenskap hos Botox för håret i denna linje är den naturliga utjämningseffekten hos varje hår, i motsats till den tvungna rätningen under keratinåtervinning.

De mest populära är en serie av Botox för hår H-Brush Botox capilar, speciellt konstruerade för återuppbyggnaden av skadad, sprött och ostyrigt hår, led av frekvent färgning, felaktig vård.

Professionella frisörer försäkrar att Kapilar - det är precis vad som kommer att bidra till att återställa den försvagade hår glans och elasticitet, struktur hårstrån vardera, för att återställa den tidigare statliga tack vare den unika komplex av vårdande komponenter, är effekten syns omedelbart efter ingreppet är som föryngring med Botox injektioner.

Hushålls Botox Capilar-systemet är ett Shampoo Prepair-schampo och ett intensivt Intensive Reconstructor shampoo. Det garanterade resultatet efter den första applikationen av Tokyo Honma förklaras av dess noggrant utvalda sammansättning, som inkluderar:

 • ett extrakt från bladen av aloe vera, vilket innebär närvaro av cirka 160 komponenter, som inkluderar de värdefulla vitaminer, aminosyror, mineraler som är nödvändiga för korrekt hydrering, näring, stimulering av blodcirkulationen, vilket ger baktericid verkan;
 • framställda vattenhaltiga-alkoholiskt extrakt av grönt te, har rättmätigt fått ett rykte som en av de starkaste naturliga antioxidanter, som innehåller en stor mängd av katekiner som krävs för att låsa peroxid och superoxid, skydda celler från genetiska mutationer, UV-strålning, som ger anti-inflammatoriska effekter, såväl som stimulering av aktiv tillväxt friskt hår;
 • cysteinaminosyror används ofta i professionell kosmetika för att korrigera protein och vattenbalans i hårbotten och hår, är involverade i föryngring och läkning, hjälper till att stärka hela längden på insidan;
 • hydrolyserat keratin är det närmaste proteinet i komposition och struktur till håret, erhållet genom kemisk destruktion till en vattenlöslig form av molekylerna av naturlig keratin, som är nödvändig för full penetration i hårstrukturen och hårbotten, möjliggör också att uppnå konditioneringseffekten. Förstärkning sker på grund av fyllning av hålrum, restaurering av strukturen i skadorna. En signifikant minskning av porositeten gör att du kan få ett bestående resultat, glänsande elastiska lock, jämnt ythår. Hydrolyserat keratin ackumuleras i praktiken inte i håret, som fungerar som en naturlig fuktighetskräm, tvättas bort över tiden och kräver en upprepad procedur.

Förutom de listade komponenterna innehåller hårvårdskomplexet i Japan innehåller Prakaxioljor, elastin, Luna Matrix-systemet, vilket bidrar till att uppnå ännu större effekt.

Bekantskap med det revolutionerande verktyget Honma Tokyo Botox för hår gör att du kan markera de mest uppenbara fördelarna med användningen:

 1. Möjligheten att snabbt förbättra hårets utseende och tillstånd, ger en försiktig omsorg och återställande av hårstrukturen, vilket eliminerar behovet av att utsätta lås för tvångsrätning.
 2. Användningen av Botox för Tokyo hår ger en omfattande helande effekt som är omöjlig att inte märka efter första användningen.
 3. Rika näringsämnen sammansättning kommer också att hjälpa till att rensa håret av yellowness vid förkolning.
 4. Botox enkelhet gör att du enkelt kan utföra proceduren hemma och spara några av de pengar som går att betala för mästarens arbete.

Hur man använder verktyget hemma

Du kan köpa ett kit av Botox för Honma Tokyo hår via Internet eller i skönhetssalonger. Prissättningspolicy beror direkt på volymen av bubblor.

För första försöket används en uppsättning 50 ml flaskor.

Liksom något annat verktyg kan Honma Tokyo inte vara lämpligt på grund av individuell känslighet för komponenterna i läkemedlet, så det är bättre att inte beställa en liter behållare på en gång.

För hemmabruk är det absolut nödvändigt att köpa en uppsättning av två komponenter, individuellt kommer de inte att ge en stabil önskad effekt.

Instruktioner för användning av Botox för hår:

 • Applicera "Förbered Shampoo 1" för fuktigt hår, massera intensivt och skölj med varmt vatten. Shampoo hjälper till att noggrant rengöra stoftet, överflödigt fett, öppna skalorna för att ytterligare fylla dem. Om håret är fet, är det bättre att upprepa denna punkt flera gånger.
 • Efter tvättning ska huvudet torkas fullständigt, kammade, uppdelat i fyra strängar.
 • Händer försiktigt på "Intensiv återhämtning 2", från halsen, på varje sträng, undvik kontakt med rötterna, lämna produkten i 30 minuter.
 • Efter en halvtimme måste en tunn kam med täta tänder avlägsnas, avlägsna överskottsmedlet och torka det helt med varm luft.
 • Använd sedan hårrätaren med tunna plattor, varje sträng måste vanligtvis gå upp till 7 gånger. Krulligt hår behandlas med tjocka strängar vid en temperatur av 160 ° C, rak-tunnare vid 180-210 ° C.
 • När huvudet är helt torrt kan du göra stylingen efter eget gottfinnande, det är bättre att tvätta håret än tidigare än 1,5-2 timmar.

Det rekommenderas att slutföra vårdproceduren med någon näringsmask från Honma Tokyo.

Du kan färga håret strax före restaureringsproceduren.

För att göra detta förtvättas de med "Preparing Shampoo 1", torkas fullständigt och fortsätt sedan till färgning enligt tillverkarens instruktioner.

Håret tvättas med varmt vatten, inte glömma det obligatoriska stadiet av neutralisering. Efter torkning appliceras en "intensiv rekonstruktor 2", och proceduren fortsätter som beskrivits ovan.

Fondernas utgifter

Hur Hoto Brush Botox Capilar Kit konsumeras:Nästa Artikel
Hair curler: typer och bästa tillverkare