10 bästa hårkrullarna


Kvinnor vill ofta ändra sitt utseende. Ägare av lockigt hår gör krullarna smidiga och släta, medan andra kvinnor drömmer om att göra lockar. Detta kan uppnås med en speciell curling.

Moderna tillverkare erbjuder en mängd olika modeller som du kan göra en viss form av lockor. För att håret ska bli vackert måste du göra rätt val av tångar, vilket kan skilja sig från deras tekniska egenskaper. Att bestämma om curling iron rekommenderas att lära känna granskningen av vissa modeller.

Klassiska Curling Curls

Kvinnor är mycket krävande på speciella hårtångar. Om du väljer rätt val, läggs ett minimum av ansträngning på läggning. Dessutom bör curling inte ha negativ inverkan på hårets hälsa.

fördelar

Detta verktyg är utformat för hår styling själv. Det finns inget svårt att använda. Många modeller ger temperaturjustering och skydd mot oavsiktliga brännskador. Moderna curling strykjärn är utformade på ett sådant sätt att de praktiskt taget inte skadar håret.

brister

De enklaste och billigaste tången väger väldigt mycket, de är svåra att hantera. Dessutom, med hjälp av dem kommer du inte skapa en professionell styling, bara de vanliga lockarna.

Vad är det bästa att välja curling hair, recensioner

Tiderna då curling var av samma storlek och form, är långt borta. Nu erbjuder marknaden ett brett utbud av modeller, med vilka du kan ge lockar olika former. Om du vill kan du göra en stor krulla, flöjt eller små krullar. Och även du kan köpa modeller som fångar strängen själva och vinda det jämnt. Vilken hårkrullare är bättre för recensioner? Svaret på denna fråga kommer att ge ett betyg av modeller för funktionalitet.

Vad ska man leta efter när man väljer en curling

Först av allt måste du vara uppmärksam på tillverkaren. Detta är huvudämnet. Ju mer populär varumärket desto längre kommer enheten att vara. Och även kvaliteten och resultatet av en frisör beror på modellens märke. Vilket hårkrull är bättre enligt användarens återkoppling:

 • Remington.
 • Braun.
 • Bosch.
 • Philips.
 • Rowenta.

Presenterade märken finns tillgängliga hos alla tekniska butiker. Och dessutom finns det speciella, professionella varumärken som endast kan köpas på specialiserade försäljningsställen. De bästa av dem är:

De tillhör professionella verktyg och är respektive dyrare. Men dessa modeller är mycket hårda och kommer att hålla så lång tid att de har tid att bli uttråkad. All ploek har gemensamma parametrar som du bör uppmärksamma när du köper i affären.

Täckplattor. Det finns vanliga stålgardiner med en speciell beläggning som inte låter håret torka ut. Detta är en mycket viktig indikator om flickan ofta krullar. Därför måste du välja det verktyg som har det mest skonsamma alternativet för hår. De bästa skyddsbeläggningarna är:

 1. Keramik.
 2. Turmalin.
 3. Samt Teflon beläggning. Men Teflon kan bli repad eller raderad över tiden.

Reglering av temperatur. Det är inte nödvändigt att köpa ett krusjärn som inte har denna funktion. För olika typer av hår och för olika typer av styling behöver olika temperaturer. Du kan ringa ett bra curling iron som har ett temperaturområde från 50 till 200 grader Celsius.

Verktygsfunktioner

Munstyckets diameter. Innan du köper någon modell i butiken måste du gå till en skönhetssalong och experimentera med olika typer av lockar. Kanske, stora krökar kommer inte att tyckas alls, och krulljärnet med ett stort munstycke har redan förvärvats. Därför, för att inte ångra köpet, måste du se i förväg vilken typ av krullar som är mer lämpade för ansiktet. Ju tunnare stången på krulljärn, desto sämre blir spiralen och vice versa.

Munstycksform Om verktyget köps för att bilda konventionella lockar är det bättre att ta ett konformigt munstycke. Med håret blir det mer naturligt.

Munstyckslängd Ju längre håret desto längre munstycket ska vara. Annars måste resten av håret som inte passar på spiralen appliceras ovanpå det första lagret. På grund av detta hamnar de väldigt svagt.

Förekomsten av stativet på benet. Utan denna lilla gaveldel är verktyget väldigt svårt att sätta igång med curling, eftersom när maskinen rullas blir det mycket varmt och kan skada ytan.

Förekomsten av ögonlock för hängande. Ett sådant verktyg är mycket enkelt att lagra, det kommer inte att skadas av ett slag om det av misstag faller. Denna detalj är speciellt viktig för modeller med keramisk beläggning, eftersom de är bräckliga.

Närvaron av munstycken. Du bör inte ta en modell med flera munstycken. Det är flera gånger dyrare jämfört med ett vanligt krusjärn, och det är osannolikt att du måste använda alla munstyckena. Det är bättre att köpa 2 curling strykjärn med olika tips, eftersom de är mer hållbara och pålitliga. Bilagspunkter är de mest utsatta, och över tiden kan de bryta.

Ledningslängd Vad som helst som verkar vara en bra curling, men om den är utrustad med en kort tråd, bör du inte ta den. När curling hår är mycket obekvämt att bära en massiv förlängningssladd. Normalt är standard trådstorlek från 2 till 3 meter. Denna längd är optimal, för om du köper en modell med en mycket lång tråd, blir det ständigt förvirrad.

Vridning av ledningen. Som noterat i rankningen finns denna funktion i de bästa tangerna. Vid köp bör det inte försummas.

Timer av krullarna. Detta är en mycket praktisk funktion som inte kommer att ge tanken och oavsiktligt överhettar låset.

Brand Timer. Sådana modeller kan säkert lämnas in och ut ur huset. Du behöver inte oroa dig för att det kommer att bli brand i huset.

Basic Curling Iron

 • Philips H. P. 8618. Pris 2600 rubel. Detta krusjärn svarar frågan vilka hårkrullar som är bättre. Denna underbara enhet har ett bekvämt ergonomiskt handtag, ett stort plus på verktyget: det har en avsmalnande form som ger ett naturligt utseende till frisyren. Gardinen har ett keramiskt skydd, spetsen är värmeisolerad, vilket garanterar användaräkerheten. Philips H. P. 8618 har följande fördelar:
  • Automatisk avstängning efter 1 timme.
  • Roterande tråd runt omkretsen.
  • Curling varar länge.
  • Enheten har en sömntimer när krullen är klar.
  • Bekvämt handtag.
  • Låg vikt.
  • Accelererad uppvärmning.
  • Ingen klämning, vilket garanterar en smidig krullning utan veck.
  • Koneformad munstycke.

Nackdelar: 1,8 m tråd - det här är otillräcklig längd.

Hur man väljer ett krusjärn för hår, recensioner: Köpare om denna modell svarar väldigt bra. Många tjejer säger att frisyren håller sin form under lång tid, även utan att använda lack.

Rowenta CF 3345. Pris 2600 rubel. Denna modell är avsedd att bilda tunna krullar, har liten diameter. De tjejer som har medellångt hår kommer att uppskatta denna modell. Munstycket har ett keramiskt skydd.

fördelar:

 1. Inkluderat är skyddshandskar.
 2. Ingen klämning.
 3. Cone form.
 4. Det finns en skärm med temperaturdisplay.
 5. Keramiskt skydd.
 6. Det finns flera temperaturer.
 7. Det finns en slinga för att hänga.
 8. Roterande tråd.
 9. Flera temperaturregimer.
 1. Bristen på en timerberedskapskurva.
 2. Inget skyddslock för förvaring.

Recensioner av detta verktyg är olika på grund av att munstycket inte har en klämma. För dem som inte vet hur man använder en sådan enhet, blir det väldigt svårt att anpassa sig. På grund av detta kan hårets tips vara oöppnade och utskjutande. Liksom alla klämverktyg är Rowenta inte lämplig för kort hår.

Rowenta CF 3372. Pris 2250 gnid. Detta är den mest framgångsrika modellen för bildandet av en stor krulle. Diametern på ett munstycke är 32 mm. Denna krullning har ett stort antal temperaturregimer, har ett tätt klämma, vilket eliminerar förlusten av krullning.

Fördelar med Rowenta C. F. 3372:

 1. Keramiskt skydd.
 2. Curl ready timer.
 3. Roterande tråd.
 4. Hängande slinga.
 5. Avstängning av brand efter 60 minuter.
 6. Snabb uppvärmning, vilket sparar energi kraftigt.
 7. 9 temperaturregimer.

Denna modell har nästan inga nackdelar, men de är fortfarande:

 1. Ledningens längd vid curling 1,8 m.
 2. Klämman är för tätt, på grund av att det kan vara kvar på krullen.
 3. Denna modell med keramisk beläggning, bland de recensioner som presenteras på Internet, har mycket positiv feedback och är idealisk för ägare av långt hår.

Bosch phc 9490. Värt 2700 rubel. Detta krusjärn är perfekt för smala krullar, har en diameter på 19 mm. Företaget har etablerat sig som en pålitlig tillverkare. Denna modell är mycket sällan bruten.

 1. Snabb uppvärmning.
 2. Ergonomiskt handtag.
 3. Perfekt för långt hår.
 4. Automatisk avstängning.
 5. Skyddsväska ingår.
 6. Stativ ingår.
 7. Curler har flera temperaturregimer.
 8. 3 m tråd
 1. Har ingen låsningstimer.
 2. Inga slingor för att hänga.

Dessutom kan det noteras att krulljärnet har en snygg design och är utrustad med ett lock för förvaring. Det är ett nöje att presentera en sådan gåva till en vän, eftersom instrumentet har en anständig look och ett överkomligt pris.

Top stilig ploek

Philips HP 8699

Kostnaden för 3500 rubel. Denna modell kommer att vara ett utmärkt val för dem som vill köpa en multifunktionsenhet. Curling kan göra spiralliknande lockar eller vanliga lockar med olika diametrar. fördelar:

 1. Hängande slinga.
 2. Automatisk avstängning efter en timme.
 3. Munstyckets korrugering.
 4. Kegformigt munstycke för lock.
 5. Klipp till hår.
 6. Roterande tråd.
 7. Låg vikt.
 8. Skyddsfall.
 9. Accelererad uppvärmning.
 10. Spiralt munstycke.
 11. Nippers med två diametrar.
 1. Inga timer klara krullar.
 2. Handtaget värms upp efter arbete i 30 minuter.

Magio MG178P

Kostnaden för 600 rubel. Denna modell har en glad design, det finns ett keramiskt skydd. Enheten kan köpas till ett överkomligt pris, men verktyget har anmärkningsvärda egenskaper. Munstyckets diameter är 19 mm - det betyder att spiralerna blir snygga och tunna. fördelar:

 1. Bra pris.
 2. Keramiskt skydd.
 3. Auto stäng av efter 60 minuter.
 4. Accelererad uppvärmning.

nackdelar:

 1. Ingen slinga för hängning.
 2. Inget fall
 3. Modellen har inte en färdighetsindikatorkrullning.
 4. 1,7 m lång tråd
 5. Endast en temperaturreglering.

Supra HSS-1133

Modellen kostar 650 rubel. Det tillhör budgetalternativen, det kan användas för att göra smala krullar, munstyckediameter 19 mm. Denna modell är inte konstruerad för långt hår. Om längden på locken är mer än 25 cm, är den här bilagan definitivt inte användbar. fördelar:

 1. Tråden roterar runt sin axel.
 2. Innehåller ett fall.
 3. Keramiskt skydd.
 4. Snygg design.
 5. Trevligt pris.

nackdelar:

 1. Endast lämplig för medelhår.
 2. Har ingen vakthundstimer.
 3. Ingen sovtid.

Babyliss PRO C1100E IONIC

Kostnaden för att krulla 9000 rubel. Det blir ett bra förvärv för tjejen, eftersom allt hår kan vara krökt på 15 minuter. Utan tvekan kommer första gången stylingen ta mycket mer tid, men från ungefär femte gången lockar hon håret, hon kan förvänta sig att stylingen minskas till ett minimum. Krympjärn har många fördelar, inklusive joniseringens funktion. Diametern på ett munstycke är 18 mm. fördelar:

 1. Lättvikts.
 2. Detaljerade anvisningar på flera språk.
 3. Skyddets funktion från den felaktiga pantsatta krullen.
 4. Olika tidsutlösningssträngar.
 5. Flera temperaturregimer.
 6. Roterande tråd.
 7. Jonisering.
 1. Det var nödsituationer när apparaten stannade, och han ville inte släppa på strängen. I detta fall måste krullen avskuras. Självklart händer det väldigt sällan, men ibland händer det.
 2. Ingen hårriktningsinställning.
 3. Hög kostnad

Kundrecensioner

Jag köpte Babyliss BAB2280E. Köpte den till 3500 rubel. Mycket nöjd med produkterna. Detta är ett professionellt krusjärn som behandlar lockar med omsorg. Under appliceringen kan du uppnå flytande och smidiga krullar. Hon har många temperaturbytenlägen. De konfigureras manuellt.

Bland fördelarna vill jag notera följande: munstycket har en konisk form, komplett med handskar och en matta, inte spetsen värms upp. Curler har ett gummihandtag, det keramiska skyddet ligger vid munstycket, vilket gör att enheten är behaglig och bekväm. Bland minuserna skulle jag notera bristen på en beredskapstimer krullning. Men totalt sett är jag nöjd med Babyliss curling.

Jag har nyligen köpt en Remington C. L. 5319 curler. Kostnaden är billig, bara 2000 gnid. Hon har en munstyckediameter på 19 mm, hon har en keramisk beläggning och gör vackra lockar. Efter Remington håller mina krullar på sig mycket länge, även utan att använda lack. Jag gillade särskilt hennes praktiska handtag, som inte glider när du använder enheten. Remington har 8 temperaturförhållanden. Detta är mycket bra för mitt hår, eftersom texturen är tjock och tjock.

Curler värmer upp mycket snabbt, men på grund av den keramiska beläggningen brinner håret inte. Ett bra tillägg till så låg kostnad är en automatisk avstängning och en roterande tråd. Men jag var upprörd att satsen inte hade skyddshandskar och skyddshandskar.

Jag har en Braun EC2 Satin Hair Color curling, jag köpte den för 4000 rubel. Jag är helt nöjd med mitt köp, krullarna med hjälp av enheten är av hög kvalitet och håller länge länge. Men med hjälp kan du bara göra stora krullar.

12 bästa hårkrullarna

Gardinen kan i ett ögonblick ta dig in i det förflutna eller in i framtiden, för att göra dig till en modern dam, en 18th-century eller en främling. Vem vill du vara idag?

Vilken fast curler är bättre?

Professionella berömmer Valera, BaByliss gardiner, men de kan inte alltid hittas på marknaden. Förtjänade popularitet - bland de pletholes av kända företag "Bosch", "Philips", "Rowenta", "Remington". Enheter av dessa tillverkare kan du enkelt köpa i de flesta butiker.

Vad ska man titta på när man väljer en curling?

 • Täckplattor. Den säkraste beläggningen för håret är keramik, turmalin eller teflon. Keramisk och turmalin curling tjänar länge utan kvalitetsförlust, men priset är också betydligt högre. Denna typ av plether är lämplig för daglig användning. Teflon - billigare, men sådan täckning med lång aktiv användning är raderad.
 • Munstyckets diameter. Vilka krökor vill du ha - stora lockar eller små krullar? Ju tunnare staven, desto tunnare krullarna och vice versa. Om du vill träffa den omgivande variationen av frisyrer, välj ett krusjärn med en uppsättning munstycken.
 • Möjlighet att välja läge, inställning av temperatur. Bra modeller gör att du kan ställa temperaturen över ett brett område (50-200 °). Tunt, känsligt, svagt hår behöver mildt läge och låg temperatur. Hård, tjock hår, svår att krulla, kräver mer värme.

Vilken man ska välja? Introducerar topp 12 i 2018 modeller av pleyok, som finns i våra butiker. Vid upprättandet av värderingen baserades vi på kundernas uppfattning och om tillgången till en specifik modell för inköp.

6 bästa hårkrullarna

Vackert och naturligt är kvinnornas önskan att se attraktivt ut. Hela tiden är tjockt, snyggt hår kvar ett av de främsta kvinnornas smycken och äkta rikedom. Elastiska damens krullar sjungit i vers. Ferventa krullningar och flytande vågor fångades mer än ett manligt hjärta. Nuförtiden är det enkelt att göra en vacker frisyr. Det viktigaste är att ha ett bra stylingverktyg tillgängligt.

Vilket företag är bättre att välja

Låt oss lära känna de mest populära tillverkarna som producerar högkvalitativ curling. Om kvinnor runt om i världen rösta för dem "rubel", köpa varor för personligt bruk, betyder det att de faktiskt producerar värdefulla produkter.

Babyliss

Pålitlig och enkel att hantera, har högkvalitativ arbetsdäckning. Men på grund av störningar misslyckas ofta.

Remington

Mycket pålitliga och funktionella enheter, men med ett högt pris.

Philips

Kvalitetskrämare är lätta att använda, men inte alla modeller har en temperaturregulator.

Rowenta

Representerar ett brett sortiment av högkvalitativa och billiga pleyok.

De bästa keramiska belagda gardinerna

Varför anses de vara de mest humana i förhållande till håret? Eftersom den keramiska beläggningen fördelar jämnt värme och avger negativt laddade partiklar som täcker hårflingorna. Intern fukt förblir inne i håret och hotar inte att torka.

Philips HP8699

Denna sats gör att du kan ändra din frisyr minst varje dag utan att skada håret. Multifunktionsenheten är färdig med en handväska för förvaring.

fördelar:

 • Många munstycken för att skapa lockar och krullar av olika former och storlekar;
 • Keramisk beläggning på alla munstycken;
 • Hög temperatur för läggning (190o) garanterar ett permanent resultat av curling;
 • Det finns en automatisk avstängningsfunktion. Om du glömde att stänga av högen sker det automatiskt efter 60 minuter.
 • Det finns en LED-indikator som signalerar kröktens beredskap att fungera.
 • Snabb uppvärmningstid (3 minuter).

nackdelar:

 • Under drift är munstyckena mycket heta och dåliga;
 • Ej lämplig för de med mycket tjockt hår;
 • Uppvärmningstemperaturen regleras inte.
 • Ledningen är lite kort, bara 1,8 m.

BaByliss C1100E joniska

Enheten är en ny generation av automatisk automatisk rotation. Curl är skapad inuti curling. Hårsträngen hämtas av anordningen med hjälp av ett roterande element. Efter några sekunder blir det en elastisk krullning. Sådan styling hålls under lång tid.

fördelar:

 • Valet av temperatur;
 • Curling-tidsval: 8, 10 eller 12 sekunder;
 • Ioniseringsfunktion;
 • Det finns en strömindikator och beredskapsignal.

nackdelar:

 • Högt pris;
 • Det tar tid att utveckla färdigheten att arbeta med enheten.
 • Endast lämplig för medelstort och långt hår;
 • Det finns fall då ett roterande element "tuggar" strängar.

Ägarna av keramiska pleyos i absolut majoritet är nöjda med köpet. Vackra lockar staplade snabbt, håret förblir levande, glänsande, inte övertorkat och inte elektrifierat.

De bästa metallbelagda krullningsstrykjärnen

Den största fördelen med en sådan ploek är det låga priset och den lätta hanteringen. Men de skadar håret avsevärt, för avge joner som avslöjar vågar hår. Och från öppna porer fukt och naturliga hårfett löv. Håret blir skört, torrt, styggt.

BaByliss BAB2172TTE

Professionellt curlinghår med en stavbredd på 19 mm. Det finns två versioner av denna modell med en annan diameter på värmeelementet: 16mm och 25mm.

fördelar:

 • Möjligheten att styra uppvärmningstemperaturen (från 130o till 200o) möjliggör användning av enheten för vilken hårtyp som helst;
 • Det finns en icke-uppvärmningstips, bekväm att använda;
 • Automatisk avstängning. Curler stängs av om den inte är aktiverad i mer än 70 minuter;
 • Utrustad med en beredskapsindikator;
 • Inbyggd metall stativ gör att du kan lägga ett varmt curlingjärn på vilken yta som helst.
 • Bekväm längd på roterande sladd - 2,7 m.

nackdelar:

 • Kontakten med värmestångens metallyta torkar håret hårt.

Braun EC1

Bekvämt modernt curlingjärn med display och display. Närvaron av joniseringsläget minskar den negativa påverkan på håret.

fördelar:

 • Ett stort antal värmeformer (5 alternativ), den maximala uppvärmningstemperaturen är 185o;
 • jonisering;
 • Lättvikt, vikt endast 230 g;
 • Det finns en indikation på beredskap för drift, visning;
 • Det finns skydd mot överhettning.

nackdelar:

 • Låg effekt (35 W), curling långsamt värmer upp;
 • Ledningen roterar men inte tillräckligt lång - 2 m.
 • Högt pris

Metallbelagda gardiner blir gradvis en sak av det förflutna, därför är de mindre och mindre vanliga i moderna butiker. Kvinnor föredrar förbättrade modeller med en beläggning av ett värmeelement som inte skadar håret.

De bästa teflonbelagda gardinerna

Teflonbeläggning av stången tillåter inte strängarna att glida, och de värms jämnt vid krökning. Håret håller inte fast på krullet och är inte för torrt. Med tiden sliter Teflon ut. Omkring ett år efter förvärvet förlorar ett sådant krusningsjärn sina "Teflon" egenskaper.

Produkter som tillverkas av det italienska företaget Hair Art (Hair Art) anses vara de bästa hårdraperna med en sådan beläggning. De är inte för dyra och brinner inte hår alls. Dessa är främst professionella curling irons.

De bästa turmalinbelagda lockarna

Turmalinskiktet appliceras ovanpå keramik- eller titanbeläggningen, varför en dubbel effekt av hårkvalitet erhålls. På grund av flerskiktsuppvärmning av stången är det snabbare. Hittills anses curling irons med en sådan beläggning vara mest godartad.

Rowenta CF3345F0

En bra kombination av högkvalitativa och överkomliga priser gjorde den här enheten populär och såld. Curler är väldigt bekväm i drift.

fördelar:

 • Säkerhet för hår på grund av närvaron av turmalinbeläggning;
 • Värmer upp snabbt
 • Flera uppvärmningslägen;
 • Det finns en indikation på beredskap för arbete.

nackdelar:

 • Saknas klipp. Sårsträngen måste hållas för hand, även om det finns termiska handskar i satsen för att inte bränna händerna.
 • Inget omslag.

BaByliss Pro Titanium Tourmaline

Curler har en tålig titandurmalinbeläggning. Enheten är resistent mot kemisk och mekanisk stress. Mikroskopiska kristaller av turmalin avger negativa joner som försiktigt bryr sig om håret under krulningsprocessen.

fördelar:

 • Det elektroniska systemet styr värmtemperaturen från 130o till 200o;
 • Curler stängs av automatiskt efter 70 minuters inaktivitet;
 • Det finns ingen uppvärmningspets;
 • Roterande sladd med praktisk längd (2,7 m);
 • Lättar hårspänningen.

nackdelar:

Om tourmaline cheaters recensioner är de mest smickrande. De glädjer sina älskarinnen i åratal. Vackra, ljusa och pålitliga produkter besegra nu hjärtat av nya fans.

Vilken typ av fläta att köpa

Om du bryr dig om ditt hår, välj ett titanbelagt curlingjärn. Sådana produkter är hållbara, estetiska och, viktigast av allt, säkra för hår. Men de är dyra.

Keramik konkurrerar med dem framgångsrikt. Om en sådan enhet är utrustad med en joniserare, det visar sig vara ett bra alternativ även för daglig användning. Valet av modeller av keramiska ployok är enormt och vad gäller egenskaper och design. Välj den som du tror att ditt hår kommer gärna acceptera. Då kommer ditt hår alltid att vara i perfekt ordning.

10 bästa hårkrullarna

2018 betyg

Moderna modekvinnor behöver inte längre anmäla sig till frisörer och tillbringa timmar som skapar en idealisk bild med en professionell. Antalet specialapparater för styling gör det möjligt att uppnå det perfekta resultatet hemma. Till exempel, med hjälp av ett krusjärn för hår, kan du göra lockar och lockar med olika diametrar, varje dag överraskar människor runt på ett nytt sätt. Även om du aldrig har gjort ditt hår själv, lär du dig mycket snabbt allt du behöver.

Och vi har förberett dig för ett betyg av de 10 bästa locken för hårkrullning, så att du kan välja det alternativ som passar dig personligen.

Philips BHB876 StyleCare Prestige

Jag är bara förskräckt av dessa automatiska tangar. Omedelbart vid första användningen uppmärksammade jag fördelarna. Huvud plus - inga fler brännskador. Håret krullar snabbt och effekten varar länge. På mitt inte lydiga hår 2 dagar. Curls blir elastiska. Ett stort plus är att det finns en timer och ett val av temperaturförhållanden. Håret efter curling blir slät och glänsande. Jag är glad!

 • Användarvänlighet
 • Förvirrar inte håret
 • Hastighet omslag
 • Tre uppvärmningslägen
 • Säker att använda
 • Lång sladd
 • krulljärn
 • uppvärmningstemperatur upp till 210 ºі
 • keramisk beläggning
 • uppvärmningslägen: 3
 • automatisk munstycksrotation
 • nätsladdslängd 2 m

Remington ci95

Miracle device. Jag kan inte få nog. Jag rekommenderar det till alla. Jag har använt det i två år nu och alltid tack vare honom är min bild perfekt. Över tiden anpassar sig sig och lägger på att lägga mycket lite tid. Det finns en handske och en termoknapp i uppsättningen, du behöver inte vänta tills enheten har helt svalnat, det finns inget skrämmande i fallet. Praktisk indikering av graden av uppvärmning, du kan alltid noggrant ställa in temperaturen, varigenom ljuskrullar eller starka krökningar.
Jag kan inte föreställa mig mitt liv utan honom. För priset är han vacker och oumbärlig.

 • Komplett uppsättning
 • Temperaturlås
 • utseende
 • Lång sladd
 • Snabb uppvärmning
 • Du kan bränna dig själv med vana
 • krulljärn
 • uppvärmningstemperatur upp till 210 ºі
 • keramisk beläggning
 • displayen
 • nätsladdslängd 3 m
 • vikt 0,39 kg

Polaris PHS 8135K

Stora tangar! Det är väldigt bekvämt att vrida strängarna, det orsakar inte svårigheter, jag lyckades snabbt! Curls blir vackra, på mitt långa hår ser väldigt imponerande ut! Jag har tungt och tufft hår, krullar utvecklas snabbt, och efter att ha använt dessa tångar, varade nästan hela dagen! På tang finns det en keramisk beläggning, på grund av vilket håret inte förstör, så att du kan curl ofta!

 • Keramisk beläggning
 • Överhettningsskydd
 • Roterande sladd
 • Lätt att hantera
 • krulljärn
 • effekt 25 W
 • uppvärmningstemperatur upp till 180 ºі
 • keramisk beläggning

BaByliss C1300E

Utmärkt nippers och för tillräckliga pengar. Mina lockar snurrar snabbt och utan problem. Det viktigaste var att anpassa, vilken tjocklek strängarna skulle ta på en gång, men annars är allting enkelt. Tangen är lätta, så handen blir inte trött. Efter krullning håller jag krullarna även nästa morgon utmärkt utan hårspray, jag använder bara lite skum.

 • Enkel och bekväm enhet
 • Snabb styling
 • jonisering
 • Värm upp snabbt
 • krulljärn
 • uppvärmningstemperatur upp till 230 ºі
 • keramisk beläggning
 • uppvärmningslägen: 3
 • automatisk munstycksrotation
 • nätsladden 2,5 m

Polaris PHS 2534K

Underbara tångar tror jag att krullar på mitt hår inte håller länge, men allt är bra! I grunden vrider jag pärlorna för mig själv och barnet. På tongs keramikbeläggning tror jag att håret inte kommer att vara mycket skada från curling.

 • Ledningen roterar
 • Värm upp snabbt
 • Keramisk beläggning
 • Lätt att använda
 • krulljärn
 • effekt 46 watt
 • uppvärmningstemperatur upp till 180 ºі
 • keramisk beläggning

Polaris PHS 2546K

Jag köpte min fru en ny gardin. Enkelt och pålitligt att skamma. Du kan till och med hänga på kroken i badrummet. Värmer upp ganska snabbt, trots den lilla kraften stinker inte brinnande plast. Hustru gillade. Ja, och det är ganska billigt.

 • Keramisk beläggning
 • Värmer upp snabbt
 • Lätt att använda
 • Snap Clip-knappen
 • Snören vrider inte
 • krulljärn
 • effekt 46 watt
 • uppvärmningstemperatur upp till 180 ºі
 • keramisk beläggning

Polaris PHS 2525K

Jag använder det inte varje dag, men ungefär med frekvensen en gång i veckan. Det är bekvämt att hålla i handen, diametern är korrekt, varken minska eller lägga till. Hår lider mindre och bättre ligger ner - det här är ett faktum som lämnar inga rynkor i ändarna. Curls erhålls även vid en liten temperatur och ser bara vacker ut!

 • Överhettningsskydd
 • Värmer upp snabbt
 • Keramisk beläggning
 • Ett stort antal lägen
 • krulljärn
 • effekt 25 W
 • uppvärmningstemperatur upp till 200 ºі
 • keramisk beläggning
 • uppvärmningslägen: 10

Philips HPS940 ProCare Auto Curler

I början var det lite skrämmande, det verkade som att håret skulle förvirra, men instruktionerna beskrev allt i detalj, och om du gör allt rätt, så vänjer du dig och allt är väldigt enkelt och säkert. I det extrema fallet finns en säkring - om du håller fast strängen, förhindrar enheten att linda den, stannar enheten automatiskt vridning, dvs Om strängen plötsligt försvinner, stängs enheten omedelbart av och släpper ut håret.

 • Lätt att använda
 • Många temperaturinställningar
 • timer
 • Komplett uppsättning
 • Snabb uppvärmning
 • krulljärn
 • uppvärmningstemperatur upp till 210 ºі
 • keramisk beläggning
 • uppvärmningslägen: 3
 • automatisk munstycksrotation
 • nätsladdslängd 2 m

BaByliss C1200E

För mig är sådana tångar bekvämare än vanliga. De gör snygga krullar utan veck på spetsarna. Men fortfarande stora strängar tar inte, du måste justera. Jag är nöjd med kvaliteten, håret torkar inte ut, det överhettar inte. Enheten passar bekvämt i handen, med tiden är curling snabbare än med vanliga tang.

 • Bekväm att använda
 • Låsfunktion när håret sträcker sig bortom rullen
 • Möjlighet att ställa in permtid
 • krulljärn
 • uppvärmningstemperatur upp till 230 ºі
 • uppvärmningslägen: 2
 • automatisk munstycksrotation
 • nätsladden 2,5 m

Polaris PHS 3214K

Jag köpte ett sådant fynd eftersom budgeten var begränsad och jag ville köpa något mer normalt för en så liten summa pengar. Detta krusjärn är väl lämpat vad gäller pris och kvalitet. Det viktigaste är att det fungerar noggrant och försiktigt, eftersom håret inte brinner. Det finns en bekväm slinga för att hänga. Överhettar inte och arbetar generellt stabilt. Inte ett dåligt alternativ.

 • Bekväm att hålla
 • Cord rotation
 • Hängande slinga
 • Keramisk beläggning
 • Värmer upp snabbt
 • krulljärn
 • uppvärmningstemperatur upp till 190 ºі

Om du gillar romantiska lockar eller skrämmande krullar behöver du bara en speciell styler i huset. Med det kan du när som helst vara helt beväpnad och spendera på att skapa den perfekta bilden inte mer än en halvtimme. Om du väljer att köpa denna underbara enhet, välj vilken modell som helst från det angivna betyget. Alla har testats av många användare, på grundval av det allmänna intrycket och granskningen. Varje modell är av hög kvalitet, men vilken funktionalitet och vilken kostnad du behöver är upp till dig.

18 bästa pleyok enligt kundrecensioner

I den här översynen kommer du ta reda på vilken hårkrullare som är bättre. Vi gjorde rankningen av de bästa hårkrullarna för 2017-2018, baserat på bästa valuta för pengarna, kvalitet och bra konsumentrecensioner. Det finns inga dåliga modeller här, så du kan säkert lita på vårt val!

Som du vet var tiderna när curling var exakt samma form, långt borta. Dagens marknad är ett stort utbud av modeller som du kan ge lockar en mängd olika former. Du vill ha en korrugering, du vill ha en stor krulle, du vill ha en liten... Och det finns de som tar tag i strängen själva och blåser det jämnt.

Vårt betyg är uppdelat exakt av funktionalitet, så vi hoppas att du hittar det väldigt bekvämt att fokusera på det. Du kommer också att ta reda på vilka parametrar gardinen ska vara uppmärksam på när du köper.

Vad ska man söka när man väljer en curling?

Var först och främst uppmärksam på tillverkaren. Detta är grunden till alla grunderna. Ju mer solid varumärket desto längre enheten kommer att tjäna dig och ju bättre och bättre resultatet blir. Vi rekommenderar starkt dig att välja företag som curling:

Dessa märken finns i nästan vilken stor maskinvaruhandel som helst. Och det finns fortfarande speciella, professionella varumärken som endast säljs via specialiserade försäljningsställen. De bästa av dem är:

Professionella verktyg är naturligtvis dyrare, men de är mer varaktiga och kommer att hålla så länge att de har tid att bli uttråkad! Och nu ska vi överväga de allmänna parametrarna i alla ploys och markera vad du ska leta efter i butiken.

 • Beläggningsplattor - det finns vanligt krusjärn, stål och det finns speciella beläggningar som inte tillåter att håret torkar ut. Och det här är en ganska viktig parameter, om du ofta curl. Därför är det vettigt att välja det mest skonsamma alternativet för håret. De bästa skyddsbeläggningarna: turmalin och keramik. Det finns fortfarande Teflon. Men Teflon är Teflon, det tenderar att skrapa och gnugga över tiden.
 • Justera temperaturen - använd aldrig knep, där det inte finns någon funktion. För olika typer av hår, och för olika typer av styling behövs och olika lägen. Ett bra krusjärn är bara en där temperaturintervallet är från 50 ° C till 200 ° C.
 • Diametern hos munstycket - i allmänhet innan du väljer någon modell i affären, bör du gå till frisören och experimentera med olika typer av krullar. Kanske gillar du inte stora krusar alls, och du köper redan ett krusjärn med den diametern. Som du förstår, desto tunnare blir stången, ju smalare spiralen blir och vice versa.
 • Munstyckets form - om vi pratar om curling, utformad för att skapa en krull, då är det bästa sättet att göra dem med en konformad munstycke. Med hennes frisyr ser mer naturligt ut.
 • Munstycke längd - ju längre håret är, desto längre ska bilagan vara. I annat fall kommer du att ha resten av håret som inte passade på spiralen, lägg på toppen av det första lagret och de kommer att vikla mycket svagt.
 • Förekomsten av stativet på benet - utan det här smörgåset är mycket svårt att sätta igång med curling, det är varmt och kan skada ytan.
 • Närvaron av ögonlock för att hänga - sådana krusningspinnar är mycket lätta att lagra och de kommer inte att skadas av stötar om du av misstag sätter något i skåpet. Detta är särskilt viktigt för pleyek med keramisk beläggning, eftersom de är ganska bräckliga.
 • Förekomst av munstycken - du bör inte ta modell som har en uppsättning munstycken. Det är fortfarande värt ett par gånger dyrare, och du kommer inte använda dem alla, det har testats mer än en gång. Det är bättre att köpa ett par ploek med olika tips, eftersom de är mer pålitliga och slitstarka. Bilagspunkter är de mest utsatta och över tiden bryts de.
 • Längden på sladden - oavsett den till synes bra curling, men om den är utrustad med en kort ledning, ta inte den. Det är väldigt obekvämt att bära en förlängningssladd med ett massivt uttag. Ledningen ska vara från 2 till 3 meter, det här är det bästa alternativet, eftersom om du tar en mycket lång sladd, blir det förvirrad.
 • Rotation av sladden runt sin axel är en mycket bekväm funktion, som inte bör försummas.
 • Krulningstiden är en mycket bekväm sak som inte kommer att låta dig gape och oavsiktligt bränna strängen.
 • Timern är avstängd - sådana modeller kan säkert slängas och inte oroa sig för vad som kan hända i husets eld.

Ett intressant faktum. I 2018 lanserade tillverkaren av robusta dammsugare Okami-gruppen omedelbart 3 framgångsrika modeller, varav en toppade den övergripande rankningen av robusta dammsugare. Det bästa valet i segmentet till 500 USD (30 000 rubel).

Och nu, låt oss gå över till detaljerna och överväga existerande modeller av ploek och deras fördelar med minus.

TOP 4 grundläggande ploek

Philips BHB868 StyleCare Sublime Ends

Pris - 2500-3500 rubel

Underbar enhet, mycket enkel form med ett bekvämt handtag. Den stora fördelen med denna modell är att den har en konisk form, vilket garanterar dig en naturlig utseende av hår. Dessutom är beläggningen keramisk och spetsen är termiskt isolerad vilket garanterar fullständig användbar säkerhet.

fördelar:

 • Konisk form
 • Ingen klämning, vilket garanterar en smidig krullning utan veck
 • Snabb uppvärmning
 • Mycket lätt vikt
 • Bekvämt handtag
 • Sleep Timer på Lock Curl
 • Curling tid är mycket lång
 • Flera temperaturregimer
 • Roterande sladd
 • Automatisk avstängning efter 1 timme

nackdelar:

 • Cord 1,8 meter, kunde ha varit lite mer

Konsumentrecensioner på denna modell är bäst. Många noterar att frisyren behåller sitt utseende under en lång tid, även utan att använda lack.

Rowenta CF - 3345

Pris - 2100-4100 rubel

Modellen är utformad för att skapa smala krullar, dess diameter är mycket liten. För dem som har medellångt hår, är den här enheten ett bra val. Beläggningen är keramisk.

fördelar:

 • Flera temperaturförhållanden
 • Keramisk beläggning
 • Roterande sladd
 • Det finns en slinga för att hänga
 • Flera temperaturförhållanden
 • Det finns en temperaturdisplay
 • Konisk form
 • Ingen klämma
 • Inkluderat är skyddshandskar

nackdelar:

 • Inget skyddsförvaring
 • Ingen Lock Curl Timer

Recensioner om denna curling skiljer sig på grund av att dess form inte är utrustad med ett klipp. För dem som inte vet hur man använder sådan curling, blir det väldigt svårt att anpassa sig och hårets tips kommer att förbli utskjutande och icke-vridna. Och, naturligtvis, som något krusjärn utan klämma, är det inte lämpligt för mycket kort hår.

Rowenta CF - 3372

Pris - 2000-3500 rubel

Detta är den mest framgångsrika modellen för att skapa en stor kröning. Slangens yta på 32 mm. Det har också många temperaturregimer, en tät klämma, vilket eliminerar förlusten av en sträng.

fördelar:

 • Den har 9 temperaturförhållanden
 • Värmer upp mycket snabbt, vilket sparar energi kraftigt
 • Det finns en brandavstängning efter 1 timme
 • Det finns en slinga för att hänga
 • Ledningen roterar runt sin axel
 • Det finns en timerberedskapskurva
 • Keramisk beläggning

nackdelar:

Denna modell kan med rätta anses vara idealisk för ägare av långt hår, konsumenterna lovar det väldigt mycket.

Bosch PHC5363

Pris - 2150 rubel

Fin krulljärn för smala krullar, dess diameter är 19 mm. Företaget har etablerat sig som en pålitlig tillverkare och uppdelningar sker extremt sällan.

fördelar:

 • 1,8 meter sladd
 • Flera temperaturförhållanden
 • Stativ ingår
 • Skyddsväska ingår
 • Automatisk avstängning vid brand
 • Passar till långt hår
 • Lätt och bekvämt i handen
 • Keramisk beläggning
 • Snabb uppvärmning

nackdelar:

 • Ingen Lock Curl Timer
 • Ingen slinga för hängning

Det kan också noteras att krulljärnet har en ganska snygg design och är färdig med ett förvaringsväska. Det är säkert att ge, utsikten är mycket anständigt, och priset är ganska överkomligt.

TOP 3 spiralplaster

Philips HP-8699

Pris - 3500 rubel

En underbar modell för dem som fortfarande letar efter en multifunktionsenhet. Hon har både spiraler och vanliga krullar, med olika diametrar.

fördelar:

 • Tang med två diametrar
 • Spiralt munstycke
 • Snabb uppvärmning
 • Komplett med skyddsväska
 • Mycket lätt vikt
 • Roterande sladd
 • Inkluderar hårklipp
 • Konisk form för lockar
 • Keramisk beläggning
 • Det finns ett munstycke - en hofre
 • Automatisk avstängning efter en timme
 • Det finns en slinga för att hänga

nackdelar:

 • Ingen Lock Curl Timer
 • Handtaget värms upp efter en halvtimme av arbetet.

Polaris PHS 1930K

Pris - 900 rubel

Rimligt pris, glad design, keramisk beläggning. För priset, bara bra funktioner. Två diametrar på enheten - 19 och 30 mm, det vill säga dina spiraler blir tunna och snygga.

fördelar:

 • Priset är bra
 • Keramisk beläggning
 • Automatisk avstängning efter 1 timme
 • Snabb uppvärmning

nackdelar:

 • Ingen slinga för hängning
 • Inget fall
 • Ingen låsindikator
 • 1,8 meter sladd
 • 1 temperaturförhållande

Sammantaget är det inte opraktiskt för sådana pengar att överföra nackdelar. Naturligtvis kan ett sådant krusningsjärn inte ha alla funktioner som ger dyrare modeller.

Supra HSS - 1133

Pris - 650 rubel

Också ett budgetalternativ och kommer också ut smala krullar med en diameter på 19 mm. Men för långt hår är det inte konstruerat. Om din längd är mer än 25 cm, så definitivt inte lämplig.

fördelar:

 • Trevligt pris
 • Snygg design
 • Keramisk beläggning
 • Inkluderar fall
 • Ledningen roterar på sin axel

nackdelar:

 • Ingen sovtid
 • Ingen Lock Curl Timer
 • Endast lämplig för medelhår.

TOP 3 pleyok-korrugering

Remington S-8670

Pris - 3600 rubel

Detta är en multifunktionell styler som har många munstycken. Du kan inte bara göra en korrugering utan också locka med en diameter på 20 mm, och ge bara volymen och räta ut dem med hjälp av ett munstycke. Enligt konsumenterna är detta inte bara ett krusjärn, utan en supermultistyler!

fördelar:

 • Multifunktionalitet till ett överkomligt pris.
 • Överhettningsskydd
 • Ledningslängd 2 meter
 • Flera uppvärmningslägen
 • Keramisk beläggning
 • Snabb uppvärmning
 • Komplett med ett fodral

nackdelar:

 • Svårt att byta munstycken, väldigt tätt

Valera Volumissima (647.01)

Pris - 4600 rubel

Detta är en professionell, mycket hård krullning. Kunna skapa basvolym, på grund av att plattorna är mycket tunna. Curling long holds.

fördelar:

 • professionell
 • Flera temperaturinställningar med manuell justering
 • Ledning 3 meter
 • Det har funktionen av joniserande hår, vilket ger dem extra jämnhet.
 • Det finns ett klämma som skyddar mot öppning under transport.

nackdelar:

 • Inget omslag
 • Bredden på tången är 1 cm, därför är den ganska lång över hela längden, den är mer lämplig för att skapa den basala volymen

DEWAL 03-870 Pro-Z Slim

Pris - 1850-2450 rubel

Också professionellt krulljärn tillverkat i Tyskland. Mycket pålitlig och hållbar, bekväm att använda på grund av sin form och låg vikt. Ett stort plus är att det kan curl även det tunnaste håret, vilket inte är tillgängligt för alla gardiner.

fördelar:

 • Litet pris för professionellt verktyg
 • 4 temperaturförhållanden
 • Snabb uppvärmning
 • 2,5 meter sladd
 • Möjligheten att ge en basal volym
 • Det finns en slinga för att hänga

nackdelar:

 • Bredden är bara 1,1 cm, så en full längdkrulle tar mycket tid för en lekman.
 • Inga automatiska funktioner
 • Ingen ställning

TOP 2 pleyek-järn

Remington S-8700

Pris - 3900-6300 rubel

Underbart järn med keramisk beläggning. Det finns en ångdammningsfunktion.

fördelar:

 • Utrustad med ångfuktare
 • Förmåga att skapa Hollywoodkrullar, inte bara raka hår
 • Roterande sladd
 • 5 temperaturförhållanden
 • Lätt och bekvämt i handen
 • Brandtid för 1 timme
 • Monterad med ett fodral

nackdelar:

 • Ingen slinga för hängning
 • Inte billigt

GA.MA Attiva Digital (P21.CP9DTO)

Pris - 2500-3000 rubel

Detta järn är bra eftersom det har turmalinbeläggning, vilket är mycket bättre än keramik. Curls försämras inte och förbättras även tack vare joniseringsfunktionen.

fördelar:

 • Prisvärd pris för turmalinbeläggning
 • Kroppen är gummerad, på grund av vilken den är väldigt bekväm att hålla
 • Lätt vikt
 • Snabb uppvärmning
 • 3 meter lång sladd
 • Flera temperaturregimer
 • Temperaturindikator
 • Utrustad med hänglås

nackdelar:

 • Inget lås - lås i sluten form
 • Knappar är svåra att trycka på
 • Inget omslag

TOP 3 automatisk ploek

BaByliss C1500E

Pris - 9900 rubel

Underbart krulljärn, som kan krulla hela huvudet på 15 minuter hemma. Första gången kommer du inte att nå upp till denna hastighet, men sedan femte gången kan du definitivt räkna med att tiden för curling nu kommer att reduceras till ett minimum. Curler har många fördelar, inklusive en joniseringsfunktion. Krullediameter - 18 mm.

fördelar:

 • jonisering
 • Roterande tråd
 • Flera temperatur timer
 • Olika tidstimer redo curl
 • Skyddets funktion från den felaktiga pantsatta krullen
 • Detaljerade anvisningar på flera språk
 • Lätt vikt

nackdelar:

 • Priset är inte tillgängligt för alla
 • Ingen krökriktningsinställning
 • Nödläge när enheten är fast och han vill inte släppa på strängen, varefter den måste avskuras. Detta händer väldigt sällan, men fortfarande...

Philips HPS940

Pris - 6000 rubel

Denna modell är lite billigare än den tidigare. Titan- och keramikbeläggning, det finns en inställning av krökriktningen, vilket inte är fallet med föregående modell, även om detta är en ganska viktig parameter. Det är väldigt svårt att hålla koll på riktningen om du gör det manuellt.

fördelar:

 • Komplett med rengöringstillbehör.
 • Inkluderar tillbehör för att bilda trådar.
 • Inställning av strängarnas riktning
 • 27 temperaturförhållanden
 • Ledning 2 meter
 • Det finns en värmeisoleringskammare som skyddar mot oavsiktliga brännskador.
 • Frisyren håller 2 dagar

nackdelar:

 • Dåligt lockar tunt hår
 • Vanliga konsumentklagomål som krullar håret tuggar håret
 • Ledningen roterar inte
 • Ingen Lock Curl Timer
 • Ingen brand timer

Rowenta CF 3610 Så Curls

Pris - 3600-11900 rubel

Automatisk krulljärn med keramik och turmalin inuti, vilket garanterar jämnhet av krökt hår. Det stora pluset är att det har tre lägen för krökets riktning (från ansikte mot sida, automatiskt, det vill säga i olika riktningar, kaotiskt), vanligtvis bara två eller inga alls.

fördelar:

 • Automatisk avstängning mot eld, om 1 timme
 • Flera trådar sätter in trådar
 • 3 temperaturförhållanden
 • Det finns en timerberedskapskurva
 • Tugga aldrig håret om du tar en sträng av mer än rekommenderat, 3 cm

nackdelar:

 • Ganska tungt
 • Applicera inte skum och andra stylingprodukter.
 • Ej lämplig för tungt, långt och tjockt hår, vrider i princip inte dem, även vid maximal värme

TOP 3 joniseringsplattor

BaByliss BAB2280E

Pris - 3550 rubel

Professionellt krulljärn, som är mycket försiktig med ditt hår. Genom att använda den kommer du att uppnå smidiga och flytande lockar. Det har ett otroligt antal värmemetoder som är inställda manuellt.

fördelar:

 • Ledning 2,7 meter
 • Snabb uppvärmning
 • Rotation vid ledningens axel
 • 25 temperaturförhållanden
 • Keramisk beläggning
 • Gummi grepp
 • Spetsen värms inte upp
 • Den är färdig med en matta och handskar
 • Konisk form

nackdelar:

 • Inga färdiga lås
 • Ingen brandavstängningstimer

I professionella brays fungerar i allmänhet sällsynthet brandbekämpning. Förmodligen för att de ska användas i en frisörsalong, där det finns många människor och chansen att lämna enheten är minimal.

Remington ci5319

Pris - 1990-2890 rubel

Curler diameter 19 mm, hushåll, med keramisk beläggning, mycket hög kvalitet. Hon kan vinda både tunt och tjockt hår bra, tack vare att hon är utrustad med ett kvalitetsklipp. Curling varar mycket länge, även utan användning av låsmedel.

fördelar:

 • Mycket bekvämt handtag, glider inte ut
 • 8 temperaturförhållanden
 • Lämplig för mycket tjockt hår, vilket är sällsynt
 • Värmer upp snabbt
 • Keramisk beläggning
 • Automatisk avstängning av brand
 • Roterande sladd

nackdelar:

 • Levereras inte med skyddshandskar.
 • Formen är slät, vilket gör att locken inte är så naturliga som när de är konformade
 • 1,8 meter sladd

Braun EC2 Satin Hårfärg

Pris - 4100 rubel

Curling järn skapat speciellt för svagt och färgat hår. Curls mycket delikat, medan håret inte torkar ut och förlorar inte färg, även vid frekvent användning. Denna curling är utformad för att skapa endast stora krullar.

fördelar:

 • 9 temperaturförhållanden
 • Uppvärmningstimern
 • Spetsen värmer inte upp, vilket betyder - oförmåga att brinna
 • Keramisk beläggning
 • Automatisk avstängningsbrand
 • Roterande sladd

nackdelar:

 • Ej lämplig för alltför tunt hår
 • Ingen krok på handtaget för att hänga

Vi berättade för allt vi betraktade som mest viktiga och nödvändiga vid valet av dessa enheter. Vilken hårkrullare är bättre, nu vet du. Vi hoppas att vårt 2017-2018 betyg kommer att gynna dig och du väljer den bästa pärlan som kommer att tjäna dig i årtionden.Nästa Artikel
Vilka hårkrullare är säkrare för hår