Förteckning över de mest ihållande hårfärgerna


Efter att ha bestämt sig för att ändra bilden och ändra hårets färg kommer frågan om att välja den bästa färgen säkert: det måste vara hållbart och överföra färg väl och minimera hälsan på ett negativt sätt. Bedömningen nedan ägnas åt ett av huvudkriterierna för färg - hållbarhet.

Utvärderingskriterier

Alla prover testades i laboratorieförhållanden hos företaget Product-test.ru och andra.

För att bedöma motståndet som utvärderingskriterierna var:

 • Färgegenskaper - För testet används krullar av omaintat naturligt hår, vilka utsätts för färgning i enlighet med tillverkarens instruktioner. Därefter mäts indikatorerna med hjälp av en spektrofotometer och de faktiska resultaten jämförs med nyanser som indikeras av tillverkarna. Resultatet är ett resultat så mycket som de faktiska färgegenskaperna motsvarar det utlovade;
 • likformighet av färgning är den andra faktorn efter den färg som uppskattningen baserades på. För testning används en spektrofotometer i flera kretszoner, och sedan beräknas skillnaden i nyans på dem.
 • hållbarhet - testning består av en 16-faldig cykel av tvättprov med schampo och blåstorkning. Resultatet är en vy av lockar efter 4-8 veckors färgning, vilket jämförs med de ursprungliga nyanserna;
 • enkel applikation - finns det en handske, ett verktyg för applikationen och speciell förpackning, är det enkelt att blanda komponenterna, prova med en handduk;
 • lukt - bedömning av lukt vid applicering och redan torkad färg.

På videon är det mest resistenta hårfärgen:

Enligt dessa kriterier utvärderades fem prover, vars rating presenteras nedan.

Fem av de mest resistenta färgerna

Femte platsen - Casting Creme Gloss av L'oreal Paris

Färg och enhetlighet - 3 5. Effekten av färgning är helt annorlunda än vad som anges av tillverkaren. I detta avseende har färgen blivit en av de värsta i de fem bästa. Fördelen med produkten är likformigheten hos den färgade krullen på olika punkter.

Färghastighet - 4 5. Produkten visade sig vara en av de mest resistenta av de testade proven.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 4 5. Alla komponenter i färgen blandas i en flaska och verktyget appliceras med hjälp av en speciell spets, vilket ger lätthet att måla, särskilt rötterna.

Lukten av färg är inte mycket skarp, och torkprocessen tar inte mer än 20 minuter.

Fjärde platsen - Wellla från Wella

Hur varierad färgpalett för hår utan ammoniak Garnier, hjälper till att förstå innehållet i denna artikel.

Men hur bred paletten av färger L'Oreal Ombre, detaljerad i denna artikel.

Vilka professionella hårfärger är bäst, du kan förstå om du läser innehållet i den här artikeln här: http://soinpeau.ru/volosy/kraski/luchshaya-rejting.html

Vad är en hårfärgad svart choklad, du kan förstå om du läser innehållet i den här artikeln.

Färg och enhetlighet - 3 5. Enligt resultaten av undersökningen färgar produkten håret i en omättad färg, vilket är väsentligt annorlunda än vad som anges av tillverkaren. Kulfärgen appliceras emellertid mycket jämnt.

Motstånd - 5 5. Produkten visade sig vara en av de mest resistenta bland proverna: efter 16 gånger tvätt och torkning av håret var färgen förblir mättad och ljus.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 4 5. Färgen var en av de mest praktiska att använda tack vare den enkla applikationen och oskärpa lukten. Emellertid tvättas verktyget under en lång tid, så det rekommenderas att tvätta det två gånger.

Tredje plats - Färg Mask av Schwarzkopf

Färg och enhetlighet - 4 5. Imponerande resultat med enhetlighet och färgmatchning med den deklarerade tillverkaren. Färgen ser rik, naturlig och naturlig ut.

Persistens - 3 5. När det gäller hållbarhet är resultaten genomsnittliga: i den andra månaden efter färgning kommer det att bli en dramatisk blekning av färg.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 4 5. Enkel matlagning och applicering av blandningen, men tvättad samt Wellaton.

Andra platsen - Preference Recital från L'oreal Paris

Färg och enhetlighet - 5 5. Spektrofotometern avslöjade en liten skillnad i likformigheten av krökning i olika områden och den perfekta matchningen av det faktiska resultatet med tillverkarens foton. Stort urval av färger i paletten av professionell färg L'Oreal.

Motstånd - 4 5. Resultatet visade sig vara genomsnittligt: ​​färgen håller sig tillräckligt lång i håret och förlorar praktiskt taget inte färg i 4-8 veckor.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 5 5. Oskarp lukt, enkel förberedelse och lätt applicering på håret. I detta hänseende förblev lösningen för det franska varumärket utan brister.

Första plats - Color Naturals från Garnier

Färg och enhetlighet - 5 5. Som ett resultat av färgstudier visade färgen inte någon signifikant skillnad mellan det faktiska resultatet och den skugga som tillverkaren förklarar. Samtidigt visade sig likformigheten av applikationen vara på högsta nivå: en hög precision-färgmätare hittade inte skillnaden mellan de olika zonerna på krullen.

Motstånd - 5 5. När det gäller hållbarhet visade sig produkten också vara på en hög nivå: färgen ändrades inte efter tvättning och torkning, utförd 16 gånger.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 3 5. Men användarvänligheten har misslyckats: tillverkarna har inte tagit hand om disken för att blanda blandningen och verktygen som ska appliceras på blandningen, så användarna måste göra det i en separat skål med kam eller pensel. Krämen baserar sig inte tillräckligt bra med den utvecklande emulsionen, och lukten av produkten visade sig vara en av de hårdaste.

Av fördelarna uppstår hastigheten att tvätta färgen och en liten tid för absorption i håret.

På videon, den mest motståndskraftiga hårfärgen recensioner av proffs:

Från stilexperter: recensioner

 • Oksana Klimova, en frisör: "I mer än 10 år har jag arbetat som frisör och vad jag inte sett tillräckligt med: Kardinal ljussättning av hår från svarta toner, vansinniga färger och frisyrer. Men om färgen väljs väl, är håret intakt och intakt. För mina kunder var detta Schwarzkopf-produkten. Det förstör inte håret, det tar lång tid och det kan regelbundet tona rötterna utan skada "
 • Sergey Alexandrovich, en oberoende expert på utvärdering av varor: "De genomförde en bedömning av hårfärger i laboratoriet, förlitade sig både på forskningsresultat och på granskningsgruppernas granskning. Som ett resultat leder Preference Recital-färg från det franska företaget L'oreal Paris med en liten marginal. Hon gjorde poäng för alla kriterier. "

Hur varierat är färgpalet av hårfärgsmatrix, du kan förstå om du följer länken och läser innehållet i artikeln.

Vad är den professionella paletten av hårfärg Schwarzkopf, hjälper till att förstå innehållet i denna artikel.

För dem som vill lära sig mer om ett sparsamt lätta hårfärg bör du läsa innehållet i den här artikeln.

Läs mer om ammoniakfri hårfärg Vella, om du läser innehållet i den här artikeln.

Hur olika är L'Oreal Perfect hårfärgspalett, detaljerad i den här artikeln.

Topp 9 bästa hårfärgerna 2018

Ommålning av håret gör det väldigt snabbt och enkelt att ändra din bild - vissa kvinnor tenderar att bli av med det gråa håret som visas, andra korrigerar sin naturliga färg och andra tar en kardinal tillvägagångssätt för att ändra sitt utseende. I kosmetiska butiker idag kan du hitta ett brett sortiment av liknande produkter, allt från de billigaste till professionella produkterna, vilket kommer att behöva gaffla ut. Bli inte förvirrad i en sådan sort kommer att hjälpa vår artikel.

Regler för att välja hårfärger

Det är mycket viktigt att vara uppmärksam på färgämnenas ursprung. De vanligaste produkterna som innehåller sådana naturliga ämnen som Basma eller Henna. Dessa inkluderar kamille, kardborre, te, och så vidare. Naturläkemedel har vissa nackdelar, varav mest allvarliga är oförmågan att förutsäga vilken färg som kommer att erhållas efter avslutad procedur. Professionella makeupkonstnärer rekommenderar att du använder sådana produkter om du behöver justera din naturliga hårfärg något.

För den vanligaste användningen är färgämnen baserade på fysiska färgämnen lämpliga - de tränger inte djupt in i hårstrukturen, men ger frisyren en rik färg och hälsosam glans. Färgämnen av denna typ tvättas ganska snabbt av håret, så du måste använda dem regelbundet. De ger inte klargörande komponenter, så för en allvarlig färgförändring kommer dessa medel inte att fungera.

En annan typ av hårfärger är produkter med kemiska färgämnen, och de är av olika typer - resistenta och halvbeständiga. Den första typen absorberas väl i håret och varar länge. Med hjälp kan du få nästan vilken nyans som helst, färgerna produceras i form av krämer, mousser, geler och masker. Deras komposition innehåller vanligen förstärkande och närande medel som minskar den negativa påverkan på håret.

Färgfärg ska väljas individuellt - för det här måste du använda säljarens råd eller kontakta en professionell sminkartist, som kommer att rekommendera en viss färgfärg. Det anges på förpackningen med en särskild digital kod.

Som du kan se är valet av hårfärg ganska mycket. Vid upprättandet av vårt betyg försökte vi ta hänsyn till dem alla, dessutom tog vi hänsyn till användar- och professionella recensioner och valuta för pengarna.

Den bästa hårfärgen 2018

De bästa färgerna för grått hår

3. Cream Londa

Detta varumärke har ett brett färgområde, så varje tjej kommer att kunna välja den lämpligaste färgen för sig själv utan att kontakta en skönhetssalong. Färgen är perfekt för alla typer av hår, dess konsistens är sådan att verktyget är lätt att applicera på hår. Det dricker inte eller dräneras under proceduren. Det rekommenderas att applicera det på torrt, otvättat hår, och det här görs med en speciell borste som börjar med hårrötterna. När färgen är klar är färgen mättad, djup och ihållande - håret kommer att hålla sin nyans i en eller två månader.

I kompositionen är ett ämne som Vitaflection, som är en mikroskopisk reflekterande sfär som inte tränger djupt in i hårstrukturen tack vare dem lyckas de uppnå en naturlig och hälsosam glans. I färgen finns ingen ammoniak, vilket vanligtvis skadar håret, orsakar utseendet av splittrade ändar. Den innehåller lipider - speciella ämnen som ger näring till håret och håller det fuktigt. Före första användningen är det lämpligt att kontrollera hudens reaktion på denna komposition - för detta appliceras färg på armbågen och hålls i två dagar. Om klåda eller rodnad inte uppstår, kan denna produkt användas.

 • Trevlig lukt av färg;
 • Inga aggressiva ämnen i kompositionen;
 • Dessutom närmar och skyddar det håret, vilket gör det mjukt;
 • Kombination blir mycket lättare;
 • Inga delade ändar bildas.
 • En allergisk reaktion kan uppstå.

2. Cream-paint ESTEL

Detta varumärke uppträdde på den ryska marknaden för kosmetika för inte så länge sedan, men det har redan blivit populärt bland vanliga användare. Kompositionen överensstämmer helt och hållet med de högsta internationella standarderna. Tillverkaren använder endast material av högsta kvalitet för att tillverka färg, så det här verktyget sprider sig allmänt både i skönhetssalonger och som färg för hemanvändning. Färgpaletten i detta varumärke innehåller 140 nyanser, så att välja rätt färg är inte för svår. Färgning utförs i strikt överensstämmelse med den färg som anges på förpackningen.

Med det här varumärket kan du inte bara ändra ditt utseende, utan också ta hand om ditt hår - färgen innehåller ett keratinkomplex som återställer håret längs hela längden. Efter applicering håret blir mjukt, glänsande, färgen är naturlig och livlig. Gråt hår är målade jämnt, färgen dräner inte från håret när det appliceras, det finns ingen ammoniak i kompositionen, kostnaden är ganska acceptabel.

 • Det finns alltid på försäljning;
 • Hög hållbarhet;
 • Hårvård tillhandahålls
 • Tjock krämig konsistens;
 • Bekvämt att applicera och skölja.
 • Inte riktigt en trevlig lukt.

1. Cream paint Garnier

Det här varumärket har varit på marknaden i mer än 60 år. Under denna tid har ett stort antal kompositioner utvecklats. Med dessa bläck kan du snabbt och enkelt skapa ett nytt utseende, ge ditt hår en hälsosam glans, bli av med grått hår och sköta dig bra. Enligt experter och vanliga användare är denna färg absolut säker att använda. I kompositionen ingår näringskomponenter, genom vilka håret fylls med vitalitet. Det finns nästan ingen ammoniak i sammansättningen av färger, och det finns produkter som helt saknar detta ämne. Färgen motsvarar strikt det som anges på förpackningen. Satsen kommer också med en speciell mask som ger extra omsorg för håret efter applicering av färgen.

Denna produkt behandlar hår med omsorg, men det är bättre att skydda händerna på huden. För detta ändamål går speciella handskar tillsammans med färgen. Färgen blandas i strikt överensstämmelse med tillverkarens rekommendation, och sekvensen att lägga till komponenter får inte störas. Färg vid blandning kan ändras lite, men detta får inte skrämma, eftersom det inte påverkar slutresultatet.

 • Som ett resultat av användningen visar sig naturlig och vacker färg;
 • Utmärkt värde för pengarna;
 • Perfekt tändar håret, skuggan motsvarar exakt det angivna.
 • Hår kan bli lite hårdare än tidigare med färg.

Bästa ljusfärger

3. Cream-paint Wella Professionals

Detta är en av de mest prisvärda när det gäller priset på de bästa hårfärgerna för 2018. Färgen är gjord med alla de modernaste kraven, det är tillåtet för användning med alla typer av hår, eftersom färgen inte kommer att skadas vid färgåtergivning. Produkten innehåller ett stort antal mjukgörande oljor och ett antal ytterligare komponenter, vars verkan syftar till att återställa hårstrukturen. Ammoniakinnehållet är minimalt, så dess negativa påverkan neutraliseras av näringsämnen. Färg anses vara helt hypoallergen. I sin sammansättning är provitamin B5, som omsluter håret längs hela längden och skyddar färgen väl från att brinna under ultravioletta strålar.

Paletten är bred, det öppnar stora möjligheter för en tjej att välja en nyans. I satsen, förutom själva färgen, finns det speciella balsam-, serum- och engångshandskar för att skydda händerna på händerna. Alla färger är naturliga, det är nästan omöjligt att skilja dem från riktig hårfärg. Hon målar det mycket bra, håller håret länge, klarar sig bra med extrema belastningar, skadar inte håret. För att uppnå en bra effekt måste färgen blandas och appliceras i enlighet med anvisningarna.

 • Tjock konsistens;
 • Bra färgmotstånd;
 • Priset är i medelkategorin.
 • Ungefär en månad senare har vissa tjejer en känsla av torrhet i hårbotten.

2. Cream paint Schwarzkoupf

Detta är en av de mest använda hårfärgerna år 2018. Det finns både professionella produkter och verktyg för hemmabruk. Färgvariationen är bred, så varje tjej kan välja den mest lämpliga nyansen för sig själv. Konsistensen är ganska tjock, liknar en kräm, det finns speciella färgpartiklar i färgen, som kommer att tränga djupt in i hårstrukturen, vilket ger lång tid att bibehålla den givna färgen.

På grund av det faktum att alla färgpigmenten tränger djupt in i håret, behöver verktyget inte hållas länge, en halvtimme räcker för att alla element absorberas väl. I kompositionen finns också omsorgsdelar, de kan ytterligare stärka håret, närma dem, skydda dem mot bräcklighet. Färgen är ganska ljus och mättad på grund av innehållet i sojaprotein och orkidé extrakt, vilket ger håret en naturlig glans, håll dem i god form. Det kommer inte att blekna i solen eller tvättas under schamponering.

 • Godtagbar kostnad;
 • Motståndskraftig färg;
 • Utökat färgområde.
 • Många aktiva substanser som kan orsaka allergisk reaktion.

1. Måla L'Oreal Paris

Innehåller inte ammoniak, så det här verktyget är perfekt för svagt och tunt hår, gör dem inte sköra, och på grund av att näringsämnena i färgen förhindrar splittrade ändar. På grund av denna sammansättning behåller håret den erforderliga andelen fuktighet, börjar inte falla ut. Paletten innehåller ca 30 nyanser, den innehåller både traditionella färger och ganska ljusa och inte helt vanliga, till exempel plommon.

Denna komposition är väl lämpad för både professionell och hemanvändning. Färgen har en lätt struktur, det är lätt att lägga på håret, det börjar inte flöda, det har en trevlig arom. Verktyget är en utmärkt lösning för kvinnor som regelbundet gör en perm och sedan färgar. Det är lämpligt för toning av hårets spetsar, omkrossas efter föregående färgning. Inkluderat är allt du behöver för att utföra denna procedur - själva färgen, handskar, balsam som närmar sig håret efter färgning med innehållet i bikemjölksextrakt. Med detta ämne kan du färga håret utan att ha den minsta skada på dem. Detta verktyg är inte lämpligt för tjejer som har allergiska reaktioner mot andra färger, eftersom det innehåller henna-extrakt, vilket är ganska starkt allergen.

 • Just applicerad;
 • Används både hemma och i en skönhetssalong;
 • Tillsammans med färgen finns allt som behövs för proceduren.
 • Välnjuter och fuktar håret.
 • Det tvättas av i fyra till fem veckor, på grund av vilket det är nödvändigt att producera omfärgning.

Topp professionella färger

3. Måla MATRIX

Designad för användning under förhållandena i en skönhetssalong och för hemfärgning. Det huvudsakliga kännetecknet för denna komposition är frånvaron av ammoniak i den, som kan orsaka allvarlig hårskada. Professionella frisörer noterar också en expanderad färgpalett av färg. Med hjälp kan du få en djup och intensiv färg, dessutom ger den fullständig hårvård. Denna komposition är lämplig för hår som inte tidigare har utsatts för förfarandet för färgning och för frisyrer som har bearbetats genom konstgjorda färgämnen.

Ammoniak i denna färg ersätts av etanol - andar höjer hårvågorna utan att skada strukturen, alla pigment tränger djupt in i håraxeln, vilket gör att kompositionen kan jämnt fördelas och absorberas väl. Kompositionen innehåller ceramider som kan närma och återställa även allvarligt skadat hår. Paletten innehåller 64 färger. Före färgning är det önskvärt att göra ett test för hårbottens känslighet, du bör också applicera en skyddande fettkräme. På håret behöver färgen inte hållas länge - för att alla aktiva komponenter ska fungera är det ungefär 20 minuter tillräckligt.

 • Bra företags rykte;
 • Färgformeln innehåller inte ammoniak;
 • Brett urval av färger;
 • Kan användas för alla hårtyper;
 • Enhetlig färg.
 • Oxideringsmedlet eller aktivatorn måste också tillhöra detta företag, eftersom reaktionen på kompositionerna från andra tillverkare kan vara oväntad;
 • Det kan vara svårt att hitta rätt nyans.

2. Syossfärg

Denna färg har varit på marknaden i mer än 20 år, trots att den tillhör professionella kompositioner, skiljer den från ganska acceptabel kostnad. Det produceras uteslutande av naturliga ingredienser, varför håret inte bara är skadat, utan också återställs, deras struktur blir tätare, de själva får ett hälsosamt utseende och naturlig glans. Sammansättningen innehåller ett extrakt av aloe vera, ett antal eteriska oljor erhållna från extrakt från växter, många vitaminer.

Många nyanser, förutom företagets tillverkare, producerar ständigt nya färger. Denna färg har ett stort antal olika serier, några av dem är så nära som möjligt till naturliga nyanser, andra kännetecknas av ett extraordinärt utseende. Färgen präglas av högsta kvalitet.

 • Hår efter färgning förblir starkt, gjort mer mjukt, inte förvirrat, så de är lätta att kamma;
 • Kompositionen är ganska hållbar, varar i flera månader, även under förhållanden med daglig huvudtvätt;
 • Bra döljer grått hår;
 • Konsistensen är tjock, färgen faller jämnt och flödes inte;
 • Hypoallergen komposition och rimlig kostnad.
 • Naturliga föreningar utesluter helt innehållet i ammoniak, på grund av vad många tycker att det här verktyget inte är för stabilt.

1. Färg Kapous Professional

Detta är en av de bästa hårfärgerna för 2018, under tillverkningsprocessen genomgår särskild kvalitetskontroll, vilket gör det absolut säkert för hår och hårbotten. Skapande teknik styrs av medicinska experter och professionella stylister, på grund av vilka produkter helt uppfyller alla angivna krav. Verktyget kan appliceras hemma. Paletten är bred, du kan lätt hitta rätt nyans. Hår efter färgning blir mättade färger, grå hår är helt dolt.

Färgen innehåller endast naturliga ingredienser, som inkluderar ginseng-extrakt, proteiner av vegetabiliskt ursprung, silke som har passerat hydrolysproceduren, det finns också keratin och andra närande föreningar.

 • mångsidighet;
 • Användarvänlighet;
 • tillgänglighet;
 • Tja bibehåller ofta shampooing.

Slutligen, hjälpsamma videor

Så, som du kan se, kan olika färgkompositioner verkligen förvirra. Om du väljer rätt hårfärg, kommer du att kunna få en vacker färg och ge extra näring till ditt hår. Om du fortfarande har vissa frågor eller vill uttrycka din åsikt om den här eller den här sammansättningen, har du kommentarer till den här artikeln.

Granskning av resistenta och mjuka hårfärger

Medel för att ge mörka håret nyanser existerade länge. Folk använde valnötdekok, henna, basma. Euiden av kemiska färgämnen öppnade fransmannen Eugene Schuller. Det hände 1907. Med tiden skapade de ett pigment som kunde tränga in i kärnan. Utseende hårfärg. Vid mitten av det tjugonde århundradet, möjlighet att måla strängar hemma. Kvinnor och män utnyttjar detta oavsett inkomst, social status, livsstil.

Idag går cirka 70% av kvinnorna med färgade lås. Några av dem gillar inte sin naturliga ton, andra tvingas att måla över grått hår.

Innehåller bra färger

Medel för färgning av hår kommer i olika former. Därför bör du, innan du köper ett färgschema, bestämma vad som förväntas av förfarandet.

Beständig och skonsam färg är vanligtvis vald för att ändra hårets naturliga färg. Du kan måla grått hår med en billig ammoniakförening. Att ge individuella ljusstyrkor är möjliga tack vare färgtoner. För att markera och ombre finns specialsatser.

Färg anses vara bra om den uppfyller följande egenskaper:

 • ger en rik ton;
 • långa håll
 • hår tack vare det skina, ha en silkeslen hälsosam utseende
 • orsakar inte allergier i hårbotten
 • väl tvättad av huden
 • lätt och jämnt applicerat på locken.

För vissa människor är priset en viktig faktor när man väljer en kosmetisk produkt. Inte alla är redo att lägga ut 700 rubel för en målning. och mer. Speciellt eftersom förfarandet bör utföras några månader.

Ammoniakinnehåll

Idag anses det att god färg inte ska innehålla ammoniak. Detta är inte helt sant. Ämnet tillsätts för att hjälpa pigmentet att konsolidera inuti stången. Han håller dem länge, inte tvättas bort. Nackdelen med detta ämne är bara de skadliga effekterna på krullarnas hälsa. De överdriver, blir livlösa.

Hemma, med ammoniakprodukten kan du helt måla över grått hår, byta färg till flera toner. För att uppnå samma resultat, utan att påverka hårets hälsa, måste du vända dig till specialister som använder professionella formuleringar.

Sparsamma medel bör bestå av naturliga ingredienser som effektivt färgar över locken, påverkar deras hälsa positivt. Vissa kosmetiska produkter innehåller egentligen inte ammoniak, men det gör dem inte helt säkra. De innehåller fortfarande skadliga ingredienser.

En bra produkt kan innehålla ammoniak, men i begränsade mängder. Näringsrika oljor och vitaminer som ska vara en del av kommer att hjälpa till att återuppliva torkat hår.

Frankrike har fortfarande ledningen i kosmetikproduktionen, men producerar också färger i andra länder. Att välja det bästa alternativet för dig själv måste du vara medveten om moderna innovationer.

Betyg av de bästa resistenta färgerna

Du måste välja färgfärg och närvaron av grått hår. Om du inte tar hänsyn till detta, kan du även med ett kvalitetsverktyg få gröna lockar istället för kastanj. Dessutom kan du inte förvänta dig att mörka lockor på en gång kommer att bli en kall blond. Det är bortom kraften till även professionella medel. Det kommer att ta tålamod.

Om du ignorerar rådgivning från colorists och tillverkare kan du allvarligt skada hårstrukturen. Då, utan hjälp av professionella kan inte göra. Men att spara överdriven krullar ibland inte möjligt.

Betyg De mest populära kompositionerna låter dig välja färg som matchar förväntad hållbarhet, säkerhet, pris.

Premium klass

Professionella verktyg försiktigt målar lockar. De används ofta i mästarnas salonger för att få ett bra förutsägbart resultat.

Vissa formuleringar är svåra att använda hemma eftersom det kräver val av rätt proportioner. Innan du köper en dyr produkt ska du rådfråga en färgist eller din frisör.

De bästa linjalerna och deras kostnader i rubel:

 1. Wella Koleston Perfect (470 r.) - skuggan blir resistent, mättad. Sammansättningen av den tyska produkten påverkar försiktigt krullarna, har många toner. Vissa av dem blekna över tiden.
 2. Selective (525 r.) - En professionell färg från den italienska tillverkaren, som har 100 nyanser. Färgen är beständig och håret ser väl ut. Graying vackert målade över. Konsistensen av verktyget är inte så tjock, så du måste anpassa dig till applikationen.
 3. Farmavita (460 s.) - Italienska varumärket skapade en produkt som försiktigt tonar lockar, vilket ger dem en naturlig ton. Krämig konsistens appliceras jämnt på locken. Basen av växtbaserade extrakt, närande oljor. Ammoniakinnehållet är lågt.
 4. Barex joc (595 r.) - Det italienska företaget producerar permanent krämkomposition. Den innehåller: jojobaolja, veteproteiner. Färgningen är djup, så grå är inte synlig. Kohler fuktar locken över hela längden, skyddar mot solljus.
 5. Majirel (745 r.) - färgning skadar inte stångens struktur tack vare den patenterade formeln av ett känt franskt märke. Det innefattar användning av en mikrokationisk polymer. Pigmentet tvättas inte under lång tid. Verktyget är praktiskt att applicera. I en rik palett ingår naturliga, ljusa färger. Kohler är lämplig för kvinnor i alla åldrar.
 6. Inoa (940 r.) - ammoniakfri produkt har ingen skarp repulsiv lukt. Färgen är monoetanolamin. Sedin är målad över, färgen jämnas ut, krullarna torkas inte ut. Men frånvaron av ammoniak påverkar dåligt utseendet på gråkronor. Ibland är de dåligt färgade.
 7. Materia (750 s.) - Den japanska tillverkaren har säkerställt att när man använder ett minimum av ammoniak för att säkerställa jämn färgning av lock och skydda dem från yttre påverkan av solens strålar. Lipider och fytosteroler kämpar för restaureringen av hårstrukturen. För att skapa en nyans måste du blanda basfärgerna.
 8. Lisap LK creamcolour (615 r.) - innehåller lite ammoniak, och alkohol tillverkas på basis av kokosnötolja. Curls blir silkeslen, glänsande. Gråt hår är målat över helt. Under beläggningsprocessen kommer strängarna att vara svåra, men efter att ha torkat av produkterna blir de mjuka.
 9. Keune (770 r.) - Det nederländska företaget producerar en serie med och utan ammoniak. I salongerna använder ofta dessa färger på grund av slutresultatet, vilket sammanfaller med färgpalett. Kompositionen har en liten lukt, irriterar inte huden. Men den ammoniakfria produkten hanterar inte alltid grå hår, det tvättas snabbt ut.
 10. Majiblond ultra (770) - L'Oreal produkter är gjorda för olika nyanser av blond. Försiktigt måste vara kvinnor med grått hår. Om det finns mer än 30% vita strängar på huvudet, klarar verktyget inte dem. För regelbunden hårbelysning kan uppnås upp till fyra toner.

Colorists i kabinen väljer det bästa alternativet för att färga en viss typ av lockar. Hemma kommer resultatet att bero på rätt val och tillämpning av färgscheman.

Professionella blandningar bleknar inte längre i solen, har en likformig ton. Håret efter appliceringen ser mycket bättre ut än i naturlig färg.

Se även: de värst färgade hårfärgerna (video)

Medelpriskategori

Mycket populär linje av genomsnittspriskategori. De tillåter sig för vanliga konsumenter. Sådana färgämnen ger en bestående effekt, innehåller inte skadliga ämnen i stora mängder, kompletterad med användbara näringsämnen.

Betyg av populära kompositioner och deras genomsnittliga pris:

 1. Matrix SoColor (380 r.) - Colorists älskar denna färg för sina ihållande rika nyanser. Det amerikanska företaget har patenterat sin egen teknik, genom vilken verktyget jämnt bryter den grå krullen och färgar den länge. Produkten innehåller ammoniak, men stångens skadade struktur återställs på grund av näringskomponenterna.
 2. Keen (320 s.) - Produkten från det tyska företaget innehåller mjölkproteiner, kreatin. I låsen bevaras fukten, de blir mer elastiska, strålande. Det finns ett stort urval av färger. Blandningen appliceras lätt på håret.
 3. Londa (275 r.) - gör krullar ljus, mättad ton och målar över grå hår helt. Det tyska företaget har producerat produkten i många årtionden. Verktyget ligger försiktigt på basen, det tvättas lätt av.
 4. Curtin (305 r.) - Finska produkten klarar av grått hår. Det innehåller inte ammoniak, silikon, men det innehåller vax. Curls blir blankt.
 5. Igora Royal (270 s.) - Kohler skapades av en tysk tillverkare för resistent målning. Det lägger jämnt hela längden på locken, så att du kan skapa unika nyanser. Det finns ingen skarp ammoniaklukt, men det finns en fruktdoft. Kompositionen innehåller vitaminer.
 6. Garnier (250 r.) - har naturliga oljor, en stor palett, men inte tillräckligt med val av mörka toner.
 7. Indola Zero Amm (210 s.) - Det tyska bolagets icke-ammoniakprodukt orsakar inte allergier, irritationer på huden. Håret torkar inte ut. Blandningen är luktfri, lätt att applicera. Pigmentet tvättas snabbt, paletten är begränsad till trettio nyanser.

Professionella verktyg är inte alltid mycket dyra. Europeiska företag producerar överkomliga prissättningslinjer. Ibland eliminerar de gråa håret bättre än dyra formuleringar.

Budgetpost

Billiga formuleringar färgar håret väl, men de har en negativ effekt på deras struktur, de torkar ut krullarna starkt längs hela längden.

Följande produkter visade sig bra:

 1. Estel Essex Princess (170 s.) - keratin, vax, guarana-extrakt är närvarande i produkten. Krullar matas med användbara ämnen, hårbotten är inte irriterad. Sortimentet passar även för de modiga modeisterna. Men efter torkningen är blandningen svår att skrubba bort huden.
 2. Fara (50 r.) - färgen ger en djup nyans till krökorna, varar lång tid, men på grund av ammoniak ger den en stark lukt.
 3. Palett (100 gn.) - Krullarna är målade bra, färgen är vacker, men pigmentet tvättas snabbt. Blandningen har en krämig konsistens, lätt att använda.
 4. "Artkolor" (45 s.) - Linjen innehåller 30 nyanser. Medlen representerar pulver som måste blandas med varmt vatten. Sluttonen visas den femte dagen efter färgning.
 5. "Rowan" (115 rubel) - färgen är skapad på basis av bergsaskextraktet. Kohler är ganska motståndskraftig, men torkar lockar, har en flytande konsistens.
 6. Henna (30-70 s.) - örtmedel, producerad i pulverform. Curls efter att förfarandet blivit mer voluminöst, få glans. Detta färgämne, som erhålls från lagen av Lawsonia, har flera nyanser av kastanjfärg. Priset beror på tillverkaren.
 7. Basma (25-90 r.) - pulveriserad produkt som måste kombineras med henna. Färgning ger locken en antydan om kastanj till svart. I sin rena form täcker Kohler håret gröna nyanser.

Budgetfärger används vanligtvis utan vana, så många är nöjda med resultatet, priset och naturligheten hos färgen.

Kundrecensioner

Oksana: "För att måla grått hår utan att utveckla lätta strängar använder jag Matrix SoColor. Tonen på hela frisyren är mättad, naturlig. Eftersom det finns vitaminer i kompositionen, oroar jag mig inte för den ytterligare effekten på hårlås, strykning ".

Alexandra: "Även professionella kostsamma medel kanske inte ger ett positivt resultat. Jag märkte att vissa premiumfärger ger en utmärkt effekt med samtidig användning av extra verktyg, såsom serum. Utan det blir krullarna en tråkig chock. "

Lydia: "L'Oreal varumärke är mest populär. Curls efter att deras ansökan blivit mjuk, glänsande, lydig. "

8 bästa professionella hårfärger

På jakt efter sin idealiska bild går tjejer villigt för experiment - de försöker olika stilar i kläder, gör experiment med smink och naturligtvis färgar håret. Och som statistiken säger, är majoriteten av sådana kvinnor: 70% av ryssarna vill inte gå med hårfärgen donerad av naturen. Men älskare idag för att vara en passionerad brunett, imorgon en snygg blondin och övermorgon - en skön rödhårig, de vet att hennes hår inte tolererar sådana dramatiska förändringar och ofta reagerar på dem med torrhet, brittleness och förlust av glans. Därför, för färgning är det bättre att köpa professionella färger som låter dig ändra bilden med minst skada på håret.

Hur man känner igen ett bra hårfärg

Ofta kan man höra uppfattningen att färgen, som inte innehåller ammoniak, är absolut säker och inte kan förstöra håret. Tyvärr är det här en myt! Ammoniakfria färger är inte riktigt så aggressiva, men även med huvudet finns det tillräckligt med hårda komponenter som kan orsaka skada. Så, att välja en färg behöver du inte se så mycket ut när ammoniak saknas, liksom när det gäller väsentliga och naturliga oljor, växtekstrakter och andra fördelaktiga ingredienser som mjukgör effekten av kemiska ingredienser.

I jämförelse med färger från massmarknaden är professionella medel mer resistenta - de brinner mindre ut i solen, färgen kommer gradvis och jämnt ut och tvättas inte ut efter andra eller tredje tvätten av huvudet. Och slutligen erbjuder tillverkare av sådana färger den rikaste paletten av nyanser från naturlig till skandalös, bland annat kan du enkelt välja den exakta tonen du behöver. Dessutom kan färger inom samma linjal blandas för att få en mer noggrann nyans. Men du måste vara försiktig här - trots allt har många märken sådana färger som endast är avsedda att späda ut andra nyanser och är inte lämpliga för högkvalitativ färgning. De kallas korrekturläsare eller mixtoner. Och vet att, till skillnad från konventionella färger, kräver professionella ett separat inköp av en oxidator.

Och att välja det bästa bland professionella färger hjälper dig med vårt betyg, sammanställt med beaktande av yttranden från experter och recensioner av vanliga användare.

Bästa hårfärg: Top 2018

Varje säsong visas nya färgtekniker som kan överraska och imponera. I huvudet på allt detta är hårfärger, som inte bara innehåller nya nyanser, men också intressanta variationer baserade på grundläggande färger.

Så, vilket hårfärg, enligt experter, kunde uppfylla förväntningarna hos moderna fashionistas? Se en översikt över de mest populära varumärkena av professionella hårfärger och färgämnen för hemmabruk.

innehåll:

Professionell hårfärg topp ranking

Varje mästare väljer ett hårfärg som passar honom. Det är viktigt att färgen var bekväm att arbeta och få ett tydligt och förutsägbart resultat. Denna recension innehåller de mest populära produkterna för 2018 från professionella hårfärgade linjer.

Wella Koleston Perfect - prof. Hårfärg Vella Coleston, Tyskland

Det är resistent färg som gör att du kan få en rik ton. Hon är utförandet av oöverträffad tysk kvalitet. På paletten finns olika nyanser. Naturliga färger är särskilt populära, men exklusiva nyanser ignoreras inte. Hon föredrar inte bara av erfarna stylister, men också av vanliga kunder.

Matrix SoColor - hårfärg från Matrix-linjen, USA

Detta är ett av de favoritfärger som är resistenta hårfärg, som kan skapa rika och rika färger. Den önskade nyansen erhålls genom patenterad teknik ColorGrip. Målaren faller jämnt på det grå håret och håller den resulterande färgen under lång tid. Nyanserna innehåller redan en naturlig bas, förutom att färgerna anpassar sig till hårpigmentet. Därför är resultatet alltid utmärkt. Sammansättningen av den kemiska formeln innehåller näringsämnen som återställer skadad hårstruktur.

Igora Royal (Igora) - prof. färg från tillverkaren Schwarzkopf (Schwarzkopf), Tyskland

Designad speciellt för resistent färgning. Tack vare en speciellt utvecklad formel flödar färgen inte och appliceras jämnt längs hela längden av håret. Trots att serien tillhör den professionella nivån är den lätt att köpa för hemanvändning. Igora Royal-linjen har en ledande position i antalet nyanser, och närvaron av mixtoner gör att du kan skapa unika färger. Det finns ingen skarp och obehaglig lukt av ammoniak. Färgen har en lätt fruktig arom. Produkten innehåller hårvårdsprodukter och olika vitaminer.

Selektiv professionell italiensk professionell färg

Detta är en professionell färg från det italienska varumärket, som presenteras i 100 nyanser. Ger högkvalitativ färg och mottagande ultramoderna färger. Det otvivelaktiga kriteriet för färg är färgfasthet. Permanent färg målar perfekt över grått hår. Serien innehåller vårdkomponenter som släpper upp det porösa hårets struktur.

Farmavita - professionell färg, Italien

Efterfrågat italienskt varumärke i frisörens miljö. Färgämnen baserade på medicinalväxter och växtextrakt färgar håret försiktigt i naturliga nyanser. Resultatet är en rik och djup färg. Färger "Farmavita" har en krämig konsistens, som appliceras jämnt längs hela hårets längd. Näringsämnen som ingår i produkten minskar de negativa effekterna av kemiska element på strukturen hos hår och hud.

Majirel - Franskt hårfärg Majirelle från Loreal

Detta är en ny utveckling från företaget Loreal. Den patenterade färgformeln består av en mikrokationisk polymer, Ionen G och en Incel-molekyl, så att färgen inte stör hårets struktur. Revel Color (färgutvecklingssystem) förhindrar att pigmenten tvättar snabbt. Färgens krämiga struktur är mycket bekväm att applicera. Majirel är lämplig för dem som föredrar ljusa och mättade färger eller tvärtom reserverade, närmare naturliga nyanser.

Inoa - Fransk Inoa hårfärg från Loreal

Professionell färg utan ammoniak från det kända varumärket Loreal. Har ingen skarp och obehaglig lukt. Basfärgen är färgämne monoetanolamin. Noggrann utformad färgformel ger högkvalitativ färg över grå hår och jämn färg. Överdriver inte hår och upprätthåller naturlig lipidbalans. Färgen innehåller skyddande komponenter som förhindrar hudirritation och manifestationen av allergiska reaktioner.

Materia - Japansk färg

Det är på äraplatsen i rankningen av hårfärger. Färgtillverkaren är ett japanskt företag Lebel. Verktyget har unika egenskaper. Det ger jämn färg och skydd mot hår. På grund av att produkten innehåller en minsta procentandel ammoniak och väteperoxid, har färgen en sparsam effekt. Det höga innehållet av färgpigment bidrar till djup och varaktig färgning. Lipider och fytosteroler är inblandade i restaurering av hårstruktur.

Keune (Ken) - prof. färg för salonger, Holland

Ett nederländskt företag som producerar färger för professionell färgning. De är uppdelade i: ammoniak, ammoniakfri och produkter för SPA-färgning. På Keune-paletten hittar du 107 nyanser (5 - mixton och 80 - primära färger). Slutresultatet sammanfaller alltid med hårfärgens färgpalett. Färgen utsöndrar diskret arom och irriterar inte hårbotten. Silkeproteinerna i basformeln mjuknar krullarna och gör dem mer lätta.

Cutrin - professionella färger Kutrin SCC-reflektion, reflektion Demi, Reflektion Fyrverkerier, Finland

Populär finländsk färg bland frisörer och stylister. Klarar effektivt med grått hår. Aktiva ämnen tränger intensivt in i håret och ger högkvalitativ färgning. Färgernas sammansättning innehåller en vårdande ingrediens - arktisk tranbärsvax. Han, tillsammans med bivax, ger håret en attraktiv glans. Fördelen med färg är att den inte innehåller konserveringsmedel, silikoner och ammoniak.

Fyrverkerier i rangordningen av hårfärg är inte den sista platsen. Det omfattande färgområdet gör att du kan implementera även djärva experiment med utseende. Tillverkare använde ett försiktigt program vid tillverkning av färger. Håret får en vacker nyans och samtidigt upprätthålla sin sunda struktur.

CHI - professionell salongfärg, USA

Avser en icke-ammoniak-serie av färger. Tillverkaren av produkterna är Farouk Systems Group. I färgpaletten hittar du naturliga, ashy, koppar nyanser. Jonisk färg är lämplig för färgning av grått hår. Trots att färgen inte innehåller ammoniak, kan den lätta krullarna upp till 12 toner. Hårfärgning sker på grund av våg av det långa infraröda spektret, vilket höjer vågorna för pigmentpenetration.

Video: Hårfärg CHI

Estel De Luxe - Estellefärger för professionell användning, Ryssland

Ingår i branschen med professionella färger. Deras utveckling var engagerad i det kända ryska företaget LLC "Unicosmetics". Färgen färgar håret perfekt, ger en jämn färg och hälsosam glans. På grund av den unika formeln målar färgen perfekt över vitt hår. Den krämiga konsistensen är jämnt fördelad genom håret och flödar inte. Färgets sammansättning är skimrande pigment. Ytterligare skydd för lockar ger en omsorgsfull emulsion. Det är baserat på vitaminer, kastanjetrakt och chitosan.

Kapous Professional (Kapus) - hårfärg för salonganvändning från den ryska tillverkaren Kapous Cosmetics

Ryska varumärke som producerar resistenta permanenta färger baserat på naturliga komponenter. Du kan välja mellan 106 nyanser, inklusive 6 färgförstärkare. Recensioner av specialister kokar ner på det faktum att de målade locken blir likformig, mättad färg. Förutom huvudkomponenterna innehåller produkten kakaosmör, som ger näring till håret från insidan, vilket gör dem fina och glänsande.

Kydra - professionell färg, Frankrike

Detta är en linje av mild hårfärg från en fransk kosmetisk tillverkare. Produktens unika egenskap är att dess formel innehåller minsta procentandel ammoniak och andra kemiska element av aggressiv verkan. Kompositionen är berikad med naturliga ingredienser som minskar negativa effekter av kemiska komponenter och skapar en osynlig skyddsfilm. Färgpaletten består av 66 nuvarande nyanser, allt från naturlig till exklusiv. Färger perfekt över grått hår.

LondaColor - professionella hårprodukter, Tyskland

Långvarig krämig hårfärg Londacolor Permanent. Den oxiderande emulsionen skapar en likformig färgämnesblandning och ger ett kvalitetsresultat. Färgen tvättas inte till åtta veckor. Måla perfekt målar grå hår. Sammansättningen av LondaColor innehåller naturligt vax och lipider, vilket ger fullständig hårvård, neutralisering av de skadliga effekterna av kemiska element.

Revlon - professionella färger Revlon-serien Revlonissimo NMT, Young Color Exel, Orofluido

Populär färg bland moderna modeister. Den varierande paletten består av trettio vackra nyanser. Färgen är utvecklad på grundval av nanomolekylära teknologier. Komplexet innehåller vitaminer E, B3, A, H, som ger skydd mot aggressiva yttre faktorer. Färgen fungerar väldigt försiktigt, så det är ganska lämpligt för känslig hårbotten.

Ollin färg - hårfärg Ollin, Ryssland

Permanent färg med ett minimum av ammoniak. Den huvudsakliga färgpalen visar 80 moderna nyanser, det finns också en speciell blond -12 toner och en blandning - 6 toner.

Goldwell - professionell hårfärgsprodukt

Den alltmer populära Goldwellfärgen har vunnit många hailr-masters förtroende. Professionell produkt som kräver träning. I linjen finns tre typer av färg: ammoniakfri, resistent, toning. Produktion Tyskland. Mer än 100 nyanser tillåter att förklara någon fantasi hos klienten.

Det bästa hårfärgen för hemmabruk

Många tjejer föredrar att göra färgning hemma. Särskilt för dig lägger vi en lista över märken av bra hårfärger som är lämpliga för hemmabruk.

Hårfärg Loreal Preference, Loreal Preference, France

Flytande krämfärg ger en bestående effekt. Färger helt över grå hår. Färgpaletten trivs med en mängd olika färger, den innehåller 45 moderna och relevanta färger. För att återställa den skadade hårstrukturen efter färgning tillsatte tillverkaren en speciell balm baserad på naturliga ingredienser.

Garnier Color naturals, Garnier Color Naturals, Frankrike

Kvalitetsfärg av hög kvalitet innehåller tre värdefulla komponenter: avokadoolja, sheasmör och olivolja. Krämig konsistens är bekväm att använda. Färgen flyter inte under färgningsprocessen. Det finns ingen skarp, obehaglig lukt av ammoniak. Tack vare en speciellt utvecklad formel kan färgen effektivt måla över grå hår.

Anthocyanin Second Edition, Anthocyan - en ny färg med ljusa färger och en lamineringseffekt, Korea

Anthocyan - högkvalitativ färg från den koreanska tillverkaren. Basen för produkten är kombinationen av växtekstrakter. De bidrar till att få rika och ljusa nyanser. Färgpaletten består inte bara av kreativa nyanser men också av naturliga mörka färger. Den har en diskret floral doft.

Faberlic Krasa - Faberlic krämfärg från det rysk-franska företaget Faberlic

Durable cream paint som hjälper till att uppdatera bilden utan att håret skadas. De resulterande nyanserna motsvarar paletten. Håller mycket lång tid, smälter inte och tvättas inte av. De aktiva ingredienserna i färger är amlaolja och arginin. På grund av dessa komponenter blir curls oöverträffad mjukhet. Färgerna innehåller ingen skadlig kemisk komponent PDD, vilket ofta är orsaken till allergiska reaktioner.

Casting Creme Gloss-hårfärgning Casting, L 'Oreal, France

Hårfärg med en unik formel utan ammoniak. Tack vare den milda sammansättningen orsakar den inte irritation, klämmer inte vid färgning och ger en jämn färg. Färgpaletten presenteras i 28 nyanser. Här kan du välja både naturliga och extrema färger. Färgen har inte en obehaglig, akrid lukt. Trevlig konsistens ger enkel applicering på håret. För att återställa hårstrukturen har tillverkaren utvecklat en speciell balm baserad på kunglig gelé.

Avon Advance Techniques, Avon Salon Care Hårfärgskräm, USA

Cream hårfärg, vilket möjliggör en salong effekt i levnadsförhållanden. Huvudpaletten innehåller populära nyanser av blond, choklad och svart. Advance Techniques dye ger ett 3-stegs hårfärgningssystem. Den innehåller: skydd, effektiv färgning, inklusive grått hår, högkvalitativ vård.

Palette, Palet - färg för hemmabruk, tillverkare Schwarzkopf, Tyskland

Paletten är ett populärt varumärke av färger för hemmabruk. Den rika färgpaletten består av 32 moderna nyanser. Färgerna är uppdelade i tre huvudtyper beroende på resistansnivå: lättfärgning, halvbeständig färgning och resistent färgning. Tack vare det innovativa "färgskyddskomplexet" smälter inte färgen till och med efter två veckor.

Syoss, Ciec - hårfärg från tillverkaren Schwarzkopf, Tyskland

Färg från den tyska tillverkaren SchwarzkopfHenkel är idealisk för användning hemma. Det innehåller olika naturliga ingredienser som har en fördelaktig effekt på hårets tillstånd, såsom: aloe vera, vitaminer från grupp B och veteproteiner. Färgpaletten består av tjugo primära färger.

Rowan, tillverkare Acme Color, Ukraina

Beständig krämfärg med ett extrakt av bergaska. Ger högkvalitativ färg och mild omsorg för hår av vilken typ som helst. I sin produktion används naturliga ingredienser och högkvalitativa färgämnen. Paletten är representerad av trettio olika nyanser.

Fördelar: överkomligt pris, resistent. Nackdelar: Vätskekonsistens, torrt hår, obehaglig lukt.

Gör din egen färgbedömning

Delta i undersökningen, rösta på ditt favoritmärke och gör ditt betyg på hårfärger. Vi kommer också att vara tacksamma för kommentarer om erfarenheten av att använda en viss färg.

Ta till din vägg:

Läs detsamma:

Lägg till en kommentar

Som mästare säger jag Goldwell! Jag gillar färgen väldigt mycket, jag målar mig själv och jag målar klienterna, alla är glada!

Erfarenhet med hjälp av Lebel Materia 2 år. Varför varade så länge - ville inte byta befälhavaren själv. Färgen gjorde ursprungligen ett bra intryck, särskilt korrekt, de inrättade en marknadsföringskampanj. Men efter 2-3 gånger insåg jag att håret lämnar mycket att önska. Jag bestämde mig för att sluta på det en stund för att vänta på den lovade effekten. Miraklet hände inte. Om du inte använder massor av mycket dyra vårdprodukter med färg, blir ditt hår bara en handduk. Jag hade ingen sådan erfarenhet förrän även med budgetfärger. Lebel bara riktigt bra, och då var jag tvungen att prova en hel del sätt att komma till någonting. Jag kan ge råd om serumproedit (använd komplex). Som ett salongförfarande är det mycket dyrt.
toga:
- färgen i sig ger inte alls sken (det är endast möjligt i salongläge eller med speciella stylingverktyg, men med en sådan arsenal kan denna effekt uppnås med vilken färg som helst)
- dehydrerar håret
- Hårstruktur utan extra medel - släp
- tvättas snabbt. 2-3 toner på 3 veckor (min varannan dag)
-Att måla längden ofta råder jag inte alls. Håret återställs inte
- behandlas inte som angivet Även lätta produkter lämnar inte mycket bra resultat.
- dyrt (prisklass börjar från: rötter upp till 100 U.e - lång -200 cu.)

- bred palett och vacker färg, försett kompetent guide
- enhetlig fyllning
-klarar sig bra med grått hår
-ingen lukt
-brinner inte hårbotten (men om du överdriver det till och med 5 minuter finns det obehag)

Jag har dött mitt hår med Goldwell-produkter i 13 år nu. Användte hela paletten av sina produkter - topchic, colorance, elumen, nectaya. Jag har länge letat efter en sådan färg som inte skadar mitt hår, medan det blir motståndskraftigt för att måla dem. Ingen loreali, londa, snygga inte komma ikapp med det här märket. Och detta känns igen av frisörerna själva. Det enda... om du verkligen vill ha ett fantastiskt resultat - gå till salongen för befälhavaren. Real Goldwell-mästare lär sig ständigt. de har många seminarier och workshops, de vet mycket nyanser och tricks som beror på hur håret, strukturen, färgen, dina önskemål är. Och därför, när jag läser recensioner som: "... jag gick och köpte färg, jag smorde det - ingen effekt..." blir det löjligt, jag är nästan 50 år gammal men mitt hår ser mycket bättre ut och vackrare än många unga tjejs hår.....

Angela, tack för en kommentar. Tillagde hårfärgen rekommenderat av dig till vår ranking av de bästa hårfärgerna för 2018.
Låt oss göra det mest ärliga betyget! Rösta på dina favoritprodukter som presenteras i artikeln och rekommendera nya produkter eller beprövade produkter för färgning. Din feedback är mycket värdefull för oss!Nästa Artikel
Hur missfärgar hårrödor