diskussioner


Meddelande Basya »10 juni 2012, 23:46

Re: Vilka vitaminer för håravfall hjälpte dig?

Meddelandet från EvaMaria »11 jun 2012, 00:20

Re: Vilka vitaminer för håravfall hjälpte dig?

Posta _SoNatka_ »Jun 11 2012, 00:24

Re: Vilka vitaminer för håravfall hjälpte dig?

Post Alory »11 jun 2012, 12:15

Det var nödvändigt att titta på apotek. Tidigare såldes det överallt. Produktionen avbröts för ett och ett halvt år sedan, men efter en tillströmning av klagande arg brev från våra främst kvinnor återupptogs frågan. Men våra apotek älskar att tjäna pengar på det. i det mest samvetsgranna apoteket tog jag exsiderm för 190, men det fanns ingen inkomst under en längre tid. Ett nytt apotek försöker få in det för 370-400 rubel. Flickor, det här är dyrt. Du kan beställa från tillverkarens lager från tillverkaren, men leveransen kostar mer än själva läkemedlet (360r). Om du bara hittar minst fem personer, ska du skicka leveransbeloppet för alla. Gör en sken av sp.

Tillagt efter 4 minuter 56 sekunder:
"Exderm" aktiverar roten
kapillärt nätverk genom att ge hår
glödlampor näringsämnen
stimulerar och normaliserar proteinmetabolism
hårfollikelåterställningar
skadad hårstruktur.

Ingredienser: Vattenberikad med silverjoner
glycerin, D-panthenol, kollagenhydrolysat,
calamus extrakt, björk extrakt, extrakt
ek bark, Hypericum extrakt, pil extrakt
bark, klöver extrakt, nässlextrakt,
burdock extrakt, coltsfoot extrakt,
enbär extrakt, pion extrakt,
plantain extrakt, kamille extrakt,
humlextrakt, pepparrot extrakt, extrakt
salvia, emulsion, citronsyra, trilon
B, vitanol, mikrokar DMP, microcar IT,
parfymerkomposition.

Huvudkomponenterna (befintliga
ämnet):
D-panthenol, som har en stark
fuktgivande effekt
restaurering av hårstruktur.
Extrakt av medicinalväxter
ge fullständig näring av hår
folliklar, förbättra hårstrukturen,
aktivera kapillär blodtillförsel
hårrödor (lökar). har
antiinflammatorisk, läkning,
biostimulerande åtgärder bidrar till
normalisering av talgkörtlarna.
Vitanol - en innovativ biostimulator
som har en kraftfull antioxidant och
regenererande effekt på hårbotten och
hårsäckar ökar aktivt
fasen av hårsäckarnas liv och
stör deras degenerering.

Vitaminer REVALID - recension

De bästa vitaminerna! Uppdatera efter en hel kurs + tips om användning och tips för stark håravfall

REVALID är verkligen de bästa vitaminerna!

Så börja sprida historier. Tre månader efter att ha fött, började mitt hår falla ut. Först började jag märka hår på en kam, då hittade jag dem på golvet, i sängen, på badrummet. I slutändan, efter att ha tvättat huvudet, började badet täppas upp tätt. Jag var tvungen att få en massa hår ur avloppet. Jag började samla det och räkna hur mycket hår jag har på en dag. Jag hoppades att jag fortfarande skulle dramatisera och allt skulle inte vara så ledsen, men tyvärr = (för en kamning saknade jag omkring 200 hår. Jag kunde inte klippa mitt hår i mina ögon. Jag köpte mycket schampo av balm och masker från att falla ut på apoteket. Jag gnidade rester av mitt hår. Tiden gick, men det fanns inget resultat. Jag bestämde mig för att agera mer seriöst och vände mig till en tricholog på en privat klinik. Jag var ordinerad tester och så småningom diagnostiserad androgen alopeci. Jag var ordinerad en behandling och revalid var en av botemedel listan.

Och direkt om REVALIDE själv:

Jag har länge tvivlat på att köpa det eller inte. Som ett resultat köpte jag ett litet paket med 30 kapslar för testning. Jag vill säga direkt, priset är inte billigt och inte dyrt, i princip har du råd. 30 kapslar är cirka tre hundra rubel och 90 kapslar är sexhundra med kopecks, så det är mer lönsamt att ta den stora förpackningen.

Jag köpte förpackningen, jag tyckte att packningen var enkel, utan alla slags klockor och visselpipor, det fanns inga olika reklamblad, inuti, kapslarna själva var som kapslar, jag var generad bara av den gröna färgen. Jag tror att det skulle vara möjligt att göra utan onödiga färgämnen, men jag finner redan fel på det. Jag tyckte omedelbart att kapseln är jämn, det är svårt för mig att svälja tabletter, jag tygar dem alltid och det är lätt att dricka. Om du råkar hitta en kapsel av misstag (och jag är sådan lyckades jag naturligtvis), då är det inte hemskt, smaken är verkligen inte så bra, men det värsta var förväntat, smaken liknar jäst (de är i kompositionen). Och så noga efter att ha läst allt, undersökt jag började dricka dessa vitaminer.

Såg inte enligt instruktionerna 1 kapsel 3 gånger om dagen, men enligt ordination av en läkare: 2 kapslar 3 gånger om dagen i en månad, sedan vanligtvis enligt instruktioner.

Och mitt första råd, om håravfall är intensiv, drick så mycket som 6 kapslar per dag, då kan du dricka redan 3 kapslar. För ett bra resultat måste du dricka dem i 3-4 månader. Från ett paket lär du dig inte något mirakel av resultat, som i princip, och från några vitaminer, för att se effekten du behöver dricka minst en kurs. Hårbehandling är en lång process, så du måste vara tålamod och inte ge upp.

För den första veckan fanns det absolut inga resultat, håret föll ut och fortsatte. Situationen blev kritisk. Det var kala fläckar, jag var tvungen att byta avskjutning, mitt hår över mina tempel föll ut och glittrade skalliga fläckar. Som jag trodde att det här håret jag förlorade helt.

Jag var desperat, jag studerade Rewalds sammansättning, jag tycker verkligen om det, jag anser allt som mitt hår behöver:

1 kapsel innehåller:

 • D, L-metinol 100 mg
 • L-cystin 50 mg
 • kalciumpantotenat 50 mg
 • tiaminhydroklorid 1,5 mg
 • pyridoxinhydroklorid 10 mg
 • P-aminobensoesyra 20 mg
 • Spårämnen i chelatkomplex 65 mg
 • järn 2 mg
 • zink 2 mg
 • koppar 0,5 mg
 • hirs extrakt 50 mg
 • vetextrakt 50 mg
 • jäst 50 mg
VIKTIGT! Dessa vitaminer orsakade inte uppblåsthet eller illamående, även om jag medgav ärligt att jag drack dem på en tom mage.

Vad nu? Jag gav inte upp, försökte avsluta kursen om 4 månader. Den första månaden för att ta den terapeutiska dosen passerade och jag noterade följande för mig själv:

 • håret faller verkligen inte ut mindre (det stod naturligtvis inte helt, men badet var inte igensatt längre)
 • håret började växa väldigt snabbare. Naturligtvis, inte för 5 centimeter per månad, för dem som väntar på fantastiska resultat, kommer det här verktyget inte att fungera, men centimetern har definitivt ökat (jag brukade växa på tre månader)

 • Som en trevlig bonus började huden se snyggare ut och naglarna började växa väldigt starka (och verkligen gillar jäst = D), men tyvärr behöver jag inte långa naglar, eftersom jag är rädd för att skrapa min lilla dotter, men jag rekommenderar dig starkt att odla dina naglar.
 • Nu har jag redan druckit av kursen om tre månader, håret på de skalliga områdena har blivit tätare, smällen började växa, antennerna sticker ut ur huvudet från nytt hår (jag var rädd för att den förstördes först, men eftersom håret var färgat var det lätt att bestämma att det var nytt hårstrån)

Och som en bonus, ett annat tips för håravfall. Eteriska oljor hjälper och återställer håret mycket bra. Du måste ta 20 ml mandelolja och 5-7 droppar lavendelolja. Blanda och applicera denna lösning på håret över natten. Använd minst en gång i veckan och resultatet kommer inte ta lång tid. Det kan appliceras även till ägarna av fettigt hår, mandelolja är mycket lätt och kommer att torka bort bra första gången. Mandelolja kan ersättas med någon annan basolja.

Och än en gång råder jag dig att börja behandling från insidan. Så för detta ändamål kommer Rewald att göra.

Hälsa åt dig och vackert hår.

Uppdatera en recension. Det nya håret i branschen, de skalliga fläckarna har helt försvunnit. Men jag har fortfarande avskuren längden på mitt hår, trött på att slåss, det finns många nya och starka, men gamla klättrar alla. Och fler bilder av naglar, växa på 2 veckor

Vitabiotika Vitaminer Perfectil - Review

De bästa vitaminerna från håravfall och för att accelerera deras tillväxt. Foto före / efter upptagning.

Idag vill jag slutligen skriva en recension om mina favorit vitaminer för hår.

Jag köper dem länge och råder alla, men jag har inte beskrivit min erfarenhet, jag rättar det.

Möt - ღPerfectil

Beskrivning från tillverkaren:

Läkemedlet Perfectil var utformat speciellt för att effektivt ge kroppen hela innehållet av ämnen som är nödvändiga för att upprätthålla frisk hud, naglar och hår.

Perfectil innehåller 25 viktiga näringsämnen, med hänsyn till det bästa utnyttjandet av epidermis celler, vilket särskiljer det som kvaliteten på enskilda komponenter och deras kvantitativa innehåll. Den ursprungliga balanserade kombinationen gör det möjligt att ge effektiv vård, vilket förbättrar nagelkvaliteten, stärker hårstrukturen och stannar håravfall, förbättrar hudförhållandet och saktar åldringsprocessen. Läkemedlet är avsett att användas både hos kvinnor och män. Perfectil rekommenderas speciellt för sjukdomar som är förknippade med förändringar i det normala tillståndet i huden, naglarna eller håret, såsom torr hud, seborré, neurodermatit, eksem, psoriasis, akne, alopeci och andra.

Jag köper perfektil är inte den första och inte andra gången, min sista "leverans" togs från UAE, eftersom våra apotek har ingen tro. Även om detta är förmodligen mer min rädsla, eftersom Perfectil, köpt från oss, inte var annorlunda från utländska.

Och som du kan se är allt på engelska, men allt är elementärt och förståeligt.

Priset i våra apotek är nu 500-600r. Jag köpte lite dyrare, men då felet $.

För den månatliga kursen (30 tabletter) är det inte så dyrt.

Här är innehållet i alla vitaminer, det vill säga struktur:

Vad som är bekvämt indikerar omedelbart hur stor andel av dagliga behov!

Också inuti var ett detaljerat häfte:

Jag försökte andra Perfectias, men det mest effektiva för mig är det vanligaste, vilket är dagens granskning.

ღ Jag vill bara skriva om dem vem klagar över matsmältningssidan. Många skriver om det och i mitt liv hörde jag från mina vänner och sade: "Från den perfekta magen gör magen ont"

Tjejer, läs instruktionerna innan du dricker något. Det står klart att perfektilpillen ska vara full efter en TIGHT måltid (och inte efter ett mellanmål) och drick en hel kopp vatten.

Alla vänner som började följa detta är inga längre biverkningar! ღ

tabletter i storlek inte så stor, jag hade inga problem med dem.

Dessutom är ett stort plus för mig att du måste ta en tablett per dag.

Förresten, de förpackningar som jag köpte i Ryssland var med kapslar. Samma Perfectil, bara kapslar. Med vad det är anslutet vet jag inte.

Nåväl flyttar jag faktiskt till dina känslor och resultat:

NAILS

Naglarna började växa mycket snabbare, men för mig är det ganska en minus än ett plus (

LÄDER

Jag klagar inte på hudproblem, men för en månad att ta Perfectil såg inget utslag, ett tydligt plus.

Tja och HÅR

Nå, nu, på grund av vad jag började dricka vitaminer.

På våren märkte jag att mitt hår började falla ut mer än vanligt. I allmänhet började vårhårsfallet.

Jag bestämde mig för att jag inte skulle irritera mig själv genom att observera mängden hår i badrummet, och jag skulle börja dricka den redan testade och mer än en gång perfektil.

I en månad med tillträde har fallouten återgått till normal. Jag har inget mer att lägga till här, jag märkte en minskning av håret i plommon ungefär en vecka efter det första pillret.

Jag vill sluta på hårväxten. Den mest märkbara effekten av att ta Perfectil för mig är accelerationen av hårväxten! Jag kommer ihåg tillbaka under de senaste tiderna, jag märkte hur håret växte betydligt mer med dessa vitaminer än vanligt.

Därför, sfotkala hår FÖRE och exakt efter Månad:

Jag försökte passa så mycket som möjligt i storlek.

Utan några bads och vitaminer växer mitt hår inte så här i en månad (

Ja, tipsen är flytande, jag kommer att få en frisyr den andra dagen, haircut på månskalendern)

Sammanfattningsvis vill jag säga att jag personligen är mycket nöjd med dessa vitaminer. För mig minskar de håravfall och påverkar hårväxten, vilket är vad jag förväntar mig av vitaminer, så jag råder alla!

På sommaren vill jag dricka Solgar hår, hud och naglar för en förändring, jag tyckte inte om dem väldigt mycket, men jag bestämde mig för att ge dem en ny chans)

Vilka vitaminer för håravfall är bra recensioner

På apotek finns det snabba försäljningar och jag är inte rädd för det här ordet, öre skönhetsprodukter, som på grund av sin billighet, brukar aldrig ligga på hyllorna. HÅR 1. Ett bra verktyg för Sulsen pasta är för mjäll, för att förhindra sitt utseende, liksom för näring och växande hår. Apoteket kostar cirka 50 rubel. 2. Ef. lavendelolja - lägg till några droppar i hårbalsam - håret blir inte smutsigt under lång tid. Det kostar från 30 rubel. 3. Repetera. Det är en stimulator av huvudets hud. Där.

Elev: Länk - http://www.elevite.ru/ELEVIT Pronatal - så att barnet är födt hälsosamt...

Flickor som försökte Lady`s formel hår, hud, naglar. Jag har en stark håravfall och naglar exfolierar sedan barndomen! Vad är dina recensioner. Och då läser jag dem på internet är det inte så mycket, och allt verkar vara bra, men inte det faktum att det här inte annonseras. Och en annan fråga, vem som helst försökte vitaminerna i samma serie Personal Monthly System. Vänligen skriv dina resultat.

Idag är nästa del en viktig fråga))) Jag älskar mitt hår), i 8 år, jag målar inte det, jag gillar min färg, bara under de senaste sex månaderna började jag tona med henna, det uppträdde gråhåret började spänna. Mitt hår ska vara glänsande, mjukt och inte falla ut!)) Vad jag gör: Jag söker oändligt efter ett schampo som gör att jag kan leva fredligt med ett rent huvud i två dagar. Jag dricker: Jag använder hårtorken regelbundet, därför har ingen avbrutit skydd och mat. Fuktighet: Jag läste en gång för länge att för skönhet och utstrålning borde både hud och hår vara.

Hon röktade. Jag kommer inte ihåg vem. Stark och lång hår. på bara en månad +3 +7 cm!

God morgon Jag hittade på Internet en chic recension om hårvård. Jag är rädd för att förlora, och därför kopiera här. Jag började precis försöka hennes råd, men mina tunna hår transformerades, så artikeln är 100% bra och användbar. God eftermiddag :) Här äntligen, jag var mogen för en hårvårdsproduktrecension och är redo att berätta i detalj och gradvis berätta för min historia om att göra en tvättduk till något anständigt. Denna berättelse är min stolthet, så det kommer att finnas många brev och känslor. Gör dig redo. Jag kan inte göra någonting.

Jag delar hemligheten med den bästa masken för volostk ts-s-s och under katten :)

I januari skrev jag att efter flera cykler utan Åh bestämde jag mig för att försöka dricka gräs för att återställa cykeln. Jag lovade att om det finns resultat kommer jag att beskriva vad och när jag accepterade det. En månad har gått, och jag har något att dela med. Vem bryr sig, snälla rulla. Ett litet förord ​​(för tydlighet): Planerad B började i juli 2014. Avbruten OK (Trimersi), som såg i 1,5 år som preventivmedel. Sammanfattningsvis: 1 cykel efter avbokning - 44 dagar - Åh det fanns ingen 2 och 3 cykler var på.

Gör-det-själv-schampo och sprayrecept På frågan om vilka kvinnors frisyrer män gillar svarar män själva oftast att de lockas till kvinnors naturliga flytande hår. Inte utan anledning gav håret i gamla dagar mystisk kraft. Och det är inte förgäves att kvinnor är redo att prova mycket schampo, balm och hårfärg på jakt efter skönhetsprodukter. Men alla dessa verktyg tillverkas industriellt, vilket innebär att förutom användbara ämnen innehåller de många kemikalier. Till exempel laurylnatriumsulfat, som inte bara levererar näringsämnen djupt in i håret.

TJÄNSTER, BB PERIODISKT SKYLLAD OCH LÄNKAR ÖPPNA INTE I ALLA. Jag har allt arbete. OM NÅGON KAN VÄRDA IN MIG, MEN LÄNKAN ÄR INTE - Jag SKRIVER EN DIREKT LÄNK. Det är viktigt! Om du är intresserad av något från mitt utbyte och du erbjuder det.

Om vitaminer och lite om kalcium tog http://www.babyblog.ru/user/lenta/kulemza 10 maj, 11: 59. Vi chattade nyligen om vitaminer med denna underbara devula KatyaCh. Jag trodde att ämnet fortfarande var relevant för många människor, så jag bestämde mig för att ta med vår "chatter" i ett separat inlägg. Jag hoppas att någon kommer att hjälpa))))) Jag ska försöka förklara min vision. Tja, låt oss börja med det faktum att vitaminer är en mycket bra inkomst. Med rätt reklam och propaganda kan absolut alla sättas på vitaminer. Arbeta i ett apotek märkte jag det väldigt bra, så snart som våren kommer, människor.

I januari skrev jag att efter flera cykler utan Åh bestämde jag mig för att försöka dricka gräs för att återställa cykeln. Jag lovade att om det finns resultat kommer jag att beskriva vad och när jag accepterade det. En månad har gått, och jag har något att dela med. Vem bryr sig, snälla rulla. Ett litet förord ​​(för tydlighet): Planerad B började i juli 2014. Avbruten OK (Trimersi), som såg i 1,5 år som preventivmedel. Sammanfattningsvis: 1 cykel efter avbokning - 44 dagar - Åh det fanns ingen 2 och 3 cykler var på.

Flickor, tyvärr har influensepidemin redan börjat. Innan vi slår hennes ström, ökar vi vår immunitet, mannen (om mamma eller pappa är sjuk, dålig för alla) och den mest älskade. Jag erbjuder utmärkta och högkvalitativa vitaminer och kosttillskott från Sverige. Lös varje vecka. Leverans inom ringen (möte i tunnelbanan i helgen). Mail till någon stad är bara 100 rub. När du beställer flera komplex på en gång kommer det att finnas en leverans till din tunnelbanestation. Om du har postfri är priset slutgiltigt. Beställd - betalning på.

Om du ser i din spegelreflexion en vacker kvinna med ovanligt lyxig, tjock hårkrona eller försiktigt blanka, silkeslena krullar, så är du utan tvekan mycket lycklig. Oavsett om naturen har belönat dig med den här magnificensen, eller om du själv har gjort några ansträngningar, är du i alla fall stolta över sådan skönhet och ta hand om det. Men troligen, om du vände sig till den här sidan är situationen lite annorlunda, och du är troligen ledsen av din älskade deprimerande utseende, men tyvärr försvagade, tråkiga, splittrade ändar och fallande hår. Därför kan du behöva information om.

Herbal anti-androgener 09/29/2010 http://agideliya.com/kak-stat-uxozhennoj/rastitelnye-antiandrogeny/ För att bättre förstå varför du behöver ta växtbaserade anti-androgener - läs min post "Den främsta orsaken till kvinnlig försummelse." Om i ett nötskal, de skyldige akne, fet hud och hår, med deras efterföljande förlust och oönskade vegetation på kroppen är nästan alltid androgener - manliga hormoner. De produceras överdrivet, och under enzymets verkan omvandlas 5-alfa reduktas till dihydrotestosteron (DHT). Han orsakar i sin tur synlig skada på ögat. Uppgifter av växtantandrogener: - Normalisera hormoner - minska onödigt.

Vad ska man göra med psykosomatics? Denna artikel är för dem som redan har börjat förstå att rötterna på alla problem i huvudet, liksom för dem som redan har märkt den nära kopplingen mellan psyken och kroppen. Säkert har du upprepade gånger märkt att så snart det gamla smärtsamma problemet uppstår, uppträder dess eko i kroppen omedelbart i form av en förvärring av en kronisk sjukdom, en ökning av temperaturen, en försämring av allergier etc. Detta är en av tecknen på att sjukdomen är psykosomatisk. Vad är psykosomatiska sjukdomar? Namnet "psykosomatiska sjukdomar" - säger.

Det är viktigt! Om du är intresserad av något från mitt utbyte och du erbjuder det, är det underförstått att du har läst det här inlägget och försöker anpassa mig till mina möten (allt diskuteras inom rimliga gränser). Om jag skriver till dig själv, så är jag redo att tweak.

Här kommer jag att skriva min åsikt om vad jag försökte personligen och på vänner och släktingar. Kom ihåg att vi är alla olika och vad som passar mig kanske inte passar dig och vice versa.))) PRISER ÄR EXEMPEL! UTAN ORGA, leverans och paypala. Så låt oss börja med att peeling skidor Baviphat Peach All-in-One Peeling Gel 220 rubel

VITAMINENS DRICK FÖR HÅRSTYRNING I apotek idag kan du köpa olika speciella vitaminkomplex för hår. Tänk på de mest populära av dem (från dyra till mest prisvärda): 1. INNEOV - BAA av ett berömt franskt företag baserat på druvfrö, sojabönor, grönt te och tomater. Förbättrar hårtillståndet och saktar håravfall. Mottagning: 2 tabletter en gång om dagen under måltiden. Kursen är 3-6 månader. Den har bra recensioner, men på grund av det höga priset har det ännu inte hittats bred applikation. 2. PERFEKT.

Vad ska man göra med psykosomatics? Denna artikel är för dem som redan har börjat förstå att rötterna på alla problem i huvudet, liksom för dem som redan har märkt den nära kopplingen mellan psyken och kroppen. Säkert har du upprepade gånger märkt att så snart det gamla smärtsamma problemet uppstår, uppträder dess eko i kroppen omedelbart i form av en förvärring av en kronisk sjukdom, en ökning av temperaturen, en försämring av allergier etc. Detta är en av tecknen på att sjukdomen är psykosomatisk. Vad är psykosomatiska sjukdomar? Namnet "psykosomatiska sjukdomar" - säger.

Vad ska man göra med psykosomatics? Denna artikel är för dem som redan har börjat förstå att rötterna på alla problem i huvudet, liksom för dem som redan har märkt den nära kopplingen mellan psyken och kroppen. Säkert har du upprepade gånger märkt att så snart det gamla smärtsamma problemet uppstår, uppträder dess eko i kroppen omedelbart i form av en förvärring av en kronisk sjukdom, en ökning av temperaturen, en försämring av allergier etc. Detta är en av tecknen på att sjukdomen är psykosomatisk. Vad är psykosomatiska sjukdomar? Namnet "psykosomatiska sjukdomar" - säger.

Vad ska man göra med psykosomatics? Denna artikel är för dem som redan har börjat förstå att rötterna på alla problem i huvudet, liksom för dem som redan har märkt den nära kopplingen mellan psyken och kroppen. Säkert har du upprepade gånger märkt att så snart det gamla smärtsamma problemet uppstår, uppträder dess eko i kroppen omedelbart i form av en förvärring av en kronisk sjukdom, en ökning av temperaturen, en försämring av allergier etc. Detta är en av tecknen på att sjukdomen är psykosomatisk. Vad är psykosomatiska sjukdomar? Namnet "psykosomatiska sjukdomar" - säger.

Vad ska man göra med psykosomatics? Denna artikel är för dem som redan har börjat förstå att rötterna på alla problem i huvudet, liksom för dem som redan har märkt den nära kopplingen mellan psyken och kroppen. Säkert har du upprepade gånger märkt att så snart det gamla smärtsamma problemet uppstår, uppträder dess eko i kroppen omedelbart i form av en förvärring av en kronisk sjukdom, en ökning av temperaturen, en försämring av allergier etc. Detta är en av tecknen på att sjukdomen är psykosomatisk. Vad är psykosomatiska sjukdomar? Namnet "psykosomatiska sjukdomar" - säger.

Tja, som lovat, skriver jag ett inlägg om iherb, jag kommer att fylla på under dagen, eftersom barnet inte tillåter att sitta på nätet :) Så, låt oss gå. 1) Vitaminer Naturens Plus, Animal Parade, Barns Tuggbar Multivitamin Mineral, Blandade Smaker, 180 Djur - Vitaminer för barn. Jag valde slumpmässigt, enligt recensioner, jag tvivlade länge om barnet. Men exakt detsamma efter att min svärmor tog mig från England, de har nr 1-vitaminer för barn, bäst och måste ha bättre att ta i flytande formRainbow Light, bara en gång, kvinnors en, matbaserad multivitamin, 150 tabletter - vitaminer för kvinnor, hela sortimentet av vitaminer.

Vitaminer för håravfall - granskning

Det enda försökte inte, redan under ett år släppte håret starkt ut. På grund av detta känner jag mig mer och mer obekväma, ständig stress. Snälla hjälp råd åt minst något som är värt !!

Jag kan ge dig råd enligt ett bra verktyg. Men tyvärr kan jag inte säga var jag ska få det - leta efter dig själv. Visst är det producerat. Men jag vet inte var de säljer. Vitaminolja phytocomplex, OOO Växter av Gorny Altai.

Det finns för alla typer av hår. Jag har ett pack för torrt och skadat hår. Sammansättningen av denna burdockolja med rosenkål, plantain och björkpinnar, med en mor och styvmor, med propolis-extrakt, ricinolja, kosmetisk persikolja, vitamin A i olja, vitamin E i olja, eteriska oljor av gran och lavendel.

Jag köpte den tillbaka i Edelstar. Nu är den borttagen från sortimentet. Priset är ganska överkomligt. Denna ampull - 5 per förpackning. Jag har långt hår - under bältets centimeter vid 20. En ampull var tillräckligt. Applicera i 30 minuter innan du tvättar håret. Väl tvättas bort. Håret under användning ökade med 10 centimeter, även om de i många år var lika långa. Används parallellt med olika schampon och inte associerade med dessa komplexa, det håret blev efter en tid fluffig. Efter att användningen avbröts fortsatte fluffiness-effekten i en månad. 3. Jag kunde inte förstå varför jag hade försvunnit. Och då hittade jag i mitt lager ett par fler paket. Jag använder den i en och en halv månad (jag tvättar mitt huvud en gång var tionde dag) och igen alla de 10 dagarna med fluffigt hår.

Jag kan råda vad jag försökte på mig själv. Dessa är Perfectil vitaminer (mild, mild illamående i 30 minuter - deras följeslagare), schampo, kräm och serum mot håravfall Concept Series Green Line. Concept Shampoo efter slutanvändningen har ändrats till Fitoval shampoo från håravfall. Efter ca 2 veckor kände jag mig redan en förbättring, problemet glömde på något sätt sig själv. Tja, hårtillväxt märkbart tillsatt

Elena:

Jag kan ge dig råd enligt ett bra verktyg. Men tyvärr kan jag inte säga var jag ska få det - leta efter dig själv. Visst är det producerat. Men jag vet inte var de säljer. Vitaminolja phytocomplex, OOO Växter av Gorny Altai.

Det finns för alla typer av hår. Jag har ett pack för torrt och skadat hår. Sammansättningen av denna burdockolja med rosenkål, plantain och björkpinnar, med en mor och styvmor, med propolis-extrakt, ricinolja, kosmetisk persikolja, vitamin A i olja, vitamin E i olja, eteriska oljor av gran och lavendel.

Tja, du är dras till LLC. Anya, Det är säkrare att köpa olja genom att kombinera (kombinera dem), skölj sedan med örter, men drick omega, röd alga, horsetail (försiktigt diuretik), kepsar och naturligtvis naturliga spårämnen (kalium, magnesium, zink, koppar, krom, selen, svavel). och så vidare))

Olya, så långt jag förstår resultatet är viktigt. Och jag är super nöjd med resultatet. Som priset - på försäljning 65 rubel. I det ögonblicket förstod jag redan att jag gillar den här saken och när den filmade tog jag lite mer. Varför leta efter något mer tillförlitligt än vad som visade sig vara super-pålitligt?

Och du vet, proportioner är också viktiga.

Så jag hade ett fall - en vän erbjöd te till en bra medicinsk man (ungefär 15 år sedan). Jag såg sedan askance. Efter en tid lämnade hon företaget och sa att resultatet från teet är super, men jag själv gör inte värre och billigare än den ARMED COMPOSITION (och det finns skrivet på paketet). Men det finns ingenting hon inte tränade - det fungerar inte så. Detta sa hon själv.

Men om några år kom jag genom en annan bra vän, en klassläkare, in i företaget och nu är jag en fan av det här teet själv.

Och LLC, om de har en bra produkt, helt naturligt vilket ger resultatet, föredrar jag de främjade varumärkena.

Vitaminer som skyddar håret - bra komplex mot håravfall och hårväxt, reella recensioner

I drömmar är varje kvinna ägare till ett lyxigt hårhår och lockar entusiastiska synpunkter på andra. Men det moderna livet dikterar sina egna förutsättningar: i förhållanden med dålig ekologi och frekventa stress behöver håret ytterligare näring och noggrann vård. Användbara substanser som finns i produkterna räcker inte, och därför bör du använda vitaminkomplex, som är lätta att komma i ett vanligt apotek.

Vad är det - en lista över de bästa vitaminerna för håravfall och hårväxt och hur svarar vackra damer på vissa komplex?

Vad behöver håret?

Vilka näringsämnen behövs för hår? Det är vad du behöver veta för att säkerställa deras skönhet och hälsa. Så skönheten och hälsan hos kvinnors låser kommer att ge följande ämnen:

 • Vitamin A. Gör håret mindre torrt och sprött. För att det ska finnas närvarande i kroppen i tillräcklig mängd, är det nödvändigt att använda sådana produkter som stuga ost, morötter, fisk etc.;
 • grupp av vitaminer B. Förhindra håravfall, påskynda tillväxten, vilket gör det mindre fet. Det finns många källor, eftersom själva gruppen är omfattande. B1 är närvarande i spannmålen (bovete, havregryn) samt gröna ärtor. B2 är rikligt i ägg, och förutom kött, mandel. B5 och B6 finns i hasselnötter, mejeriprodukter, blomkål. Vitamin B12, som är ansvarig för hårets tillväxt, finns endast i livsmedel av animaliskt ursprung.
 • Vitamin C. Ger näring till hårbotten och skyddar håret från att falla ut. Han är särskilt många i alla citrusfrukter;
 • Vitamin E. Dess närvaro bestämmer hårbotten, liksom hårets tillstånd. Förekommer i livsmedel av vegetabiliskt ursprung.
 • D-vitamin. Förbrukningen är extremt nödvändig på vintern, för på sommardagar får vi massor av det när det utsätts för solljus.

Men även om maten är av hög kvalitet och balanserad, kan vi inte få de nödvändiga ämnena i tillräckliga kvantiteter.

I apotek finns idag ett stort antal olika läkemedel som är avsedda att hjälpa håret att hålla sig friskt och starkt.

Hår vitaminer

Det är svårt att kalla "det bästa" eller "värsta" komplexet av näringsämnen för hårväxt - det är nödvändigt att ta hänsyn till varje organisms egenskaper. Man behöver lägga till styrka eller påskynda tillväxten, i andra fall - för att stoppa nedfallet.

Inneov "hårdhet"

För närvarande är detta ett av de mest effektiva sätten att hjälpa till att återställa hårets naturliga skönhet och få dem att växa snabbare. Komplexet omfattar:

 • druvfrösextrakt samt grönt te, d.v.s. en antioxidant;
 • zink, vilket hjälper till att syntetisera keratin;
 • taurin, som bidrar till restaureringen av hårsäckar.

Fördelarna med detta verktyg är uppenbara: det passar både kvinnor och representanter för det starkare könet. De vitaminer och mineraler som ingår i den är perfekt balanserade för någon organism. Den enda nackdelen är kursens varaktighet - från tre månader till sex månader. Och även efter 30 dagar att ta drogen kan du inte se resultatet. Men efter att ha druckit den föreskrivna kursen ser du att håret har blivit tjockare och effektivare, håret började växa snabbare, en ny "fluff" har dykt upp.

Tatiana, 40 år gammal:
"Jag märkte många små hår på mitt huvud. Någon gång gick och deras antal ökade. Vid slutet av medicinen gick inte mitt hår längre ut, och slutade också att klippa, började växa snabbt. Huvudet ser bra ut! "

Diana, 22 år gammal: "Efter att ha druckit drogen i flera veckor var jag övertygad om att tråkiga krullar började se bättre ut. Förmodligen eftersom tuarin och grönt teextrakt är en del av produkten började jag känna mig bra om mig själv. Bara bra! "

Vitrum skönhet

Detta verktyg har blivit ett av de mest eftersökta och annonseras på hemmamarknaden. Vitaminkomplexet är skapat för det rättvisa könet och tar hänsyn till alla funktioner hos den kvinnliga kroppen. Läkemedlet gör håret "levande" och ger dem glans, eliminerar de skadliga effekterna av miljön, ökar immunitetsnivån i allmänhet. Om du tror recensionerna, efter en månad blir håret starkare och huden blir strålande.

Oksana, 25 år: "Jag började ta Vitrum Beauty. Jag blev helt chockad över effekten. Om några veckor växte mitt hår mer än två centimeter - det har aldrig hänt tidigare. Förbättrat och nageltillstånd. För övrigt återvände den allmänna hälsan till normal. "

Natalia, 35 år gammal: "Jag tänkte inte ens om ett sådant resultat. Håret började växa väldigt snabbt. Och fortfarande starka naglar. Nu ser jag mycket bättre ut. "

"Pantovigar"

Detta läkemedel är en kombination av olika komponenter, såsom:

 • keratin, som är basen för håret;
 • vitamin b1. Det har en positiv effekt på strukturen;
 • Vitamin B5 är nödvändigt för hårväxt och deras förstärkning;
 • Vitamin B10 tillåter inte att håret blir grått och gör det friskare.
 • L-cystein (L) aktiverar hårväxt.

Alla dessa delar i komplexet är effektivare än vitaminer som tas separat.
Det bör också noteras att detta läkemedel har vissa skillnader från ovanstående. Namnlösa: "Pantovigar" riktar sig uteslutande inte till problemen med håret, och deras lösning. Drogen påverkar alla hår, näring cellerna, bryr sig om att förbättra strukturen och är en aktivator av tillväxt. Behandlingsförloppet är långt, upp till sex månader, men resultatet överstiger förväntningarna. I många fall är det i de första linjerna i bedömningen av hårborttagningsåtgärder. Tyvärr gör det höga priset på drogen att vackra damer letar efter billiga analoga

Zhanna, 30 år gammal: "Mina naglar stärktes, de exfolierar inte längre. Vidare blev effekten uppenbar efter ett par veckors användning av läkemedlet. Håret reagerade lite senare. De var lite överdriven på grund av konstant färgning, men idag är de lätta och inte sköra. "

Elena, 20 år gammal: "Resultatet efter mottagandet började otroligt förvånat: håret slutade falla. En månad har gått och även en "underrock" har dykt upp. Och efter sex månader tar frisyren annorlunda ut. Jag rekommenderar definitivt drogen "

"Alerana"

Inhemska medel, inte sämre än importerade motsvarigheter. Behandlingsförloppet är betydligt kortare än med många andra produkter (1-3 månader). De som började ta detta läkemedel noterar att resultatet är uppenbart nästan omedelbart.

"Delen" av drogen är uppdelade i "dag" och "natt" och ger möjlighet till den mest effektiva mottagningen. Dosen "per dag" är mineraler som hjälper till att skydda och återställa folliklar. I "natt" -verktyget finns vitaminer från grupp B, liksom syror som stimulerar tillskyndad hårväxt.

Yana, 28 år gammal: "Jag tar dessa vitaminer - de påverkar verkligen mitt hår. Jag känner inte igen mig nu - mitt hår har blivit mer attraktivt, glänsande och voluminöst "

Marina, 49 år gammal: "Mitt hår har förändrats - varje dag gillar jag det mer och mer" Smooth, lätt att kamma med en behaglig glans. Naturligtvis har vitaminkomplexet gjort sitt jobb. "

«Perfect»

Idag är det förmodligen det bästa komplexet för hår. Snabba resultat, överkomligt pris och kort kurs varaktigt kombineras optimalt.
Men eftersom drogen har en ganska komplicerad komposition talar många om förekomst av biverkningar. Och så innan du tar "Perfectil", behöver du få läkarvård och bekanta dig med kompositionen. De som verktyget är lämpligt, vill inte ge upp.

Lisa, 20 år gammal: "Med det här verktyget lyckades jag bli en flätan, mitt hår blev tjockare och mina naglar slutade bryta. Efter några veckor av att ta håret slutade helt falla ut. Jag är nöjd med vitaminer och fortsätter att växa "scythe". Jag kommer att rekommendera till mina vänner! "

Larisa, 31: "Jag har länge velat växa hår, och jag gjorde det! Hjälpte "Perfekt". Och hårets tillstånd har blivit mycket bättre: de lyser, kamar lätt och håller volymen "

Merz Beauty

"Mertz" är ett kosttillskott, en balanserad komposition som har en positiv effekt på hår och hud och gör det möjligt att fylla på tillgången på nödvändiga ämnen. Utan att vara ett läkemedel tillåts "Mertz Beauty" för mottagning även för de som väntar på ett barn och under amning.

Och för ammande damer är detta verkligen en väg ut. Men "Special Merz-piller" ska användas noggrant och inte överstiga dosen, vilket är nödvändigt enligt instruktionerna. Du bör inte kombinera komplexet med mottagandet av andra multivitaminer.

Victoria, 25 år gammal: "Efter det att läkemedlet inträffade minskade nedfallet, nytt hår uppträdde. Efter ett tag uppträdde en intressant "underrock". Någonting kommer att vara nästa! "

Taisiya, 29 år: "Jag har länge tänkt att göra mitt hår. Och därför förvärvade detta verktyg. Naglarna blev starkare, håret glänsar och även ögonfransarna är bra. "

"Fitoval"

Vitaminkomplex som hjälper till att förbättra hårets tillstånd. Under användning:

 • blodtillförseln till rötterna återställs;
 • tillståndet av hårsäckar förbättras;
 • håret ser hälsosamt ut.

Resultatet är ganska snabbt, och kostnaden för drogen gläder sig överraskande.

Maria, 25 år gammal: "Mitt hår faller nu inte ut! På två månader växte de med 4 centimeter, nya uppträdde. "Fitoval" hjälpte mig! "

Margarita, 40 år gammal "Efter att ha använt drogen faller håret mindre och naglar växer väldigt snabbt"

"Revalid"

På grund av dess sammansättning har läkemedlet en positiv effekt på hårstrukturen i sig, och har också en positiv effekt på naglarna. Mottagningen varar 2-3 månader. Verktyget ordineras ofta på grund av håravfall mot bakgrund av olika påfrestningar.

Antonina, 48 år gammal: "Så en dag insåg jag att det var praktiskt taget inget hår kvar på kammen. Rädslan att återstå med ett tunt hårhår har försvunnit tack vare drogen! "

Olesya, 28 år gammal: "Håret faller nästan inte ut, det växer snabbt. Självklart är jag inte en Rapunzel från en saga, men ändå är jag nöjd! "

"Vitasharm"

Många damer är glada över det här verktyget. Både naglar och hår växer snabbt och dela inte, bryta inte alls. Deras utseende är bara vacker. Läkemedlet tas en gång om dagen i en månad. Det här alternativet är inte dyrt, fungerar inte perfekt.

Anna, 45: "Det är billigt, men hur effektivt! En månad senare glömde jag hårproblem, och mina arbetskollegor gör bara vad de avundar på min "mane"! Håret delas inte, naglarna bryter inte - jag började se mycket bättre ut! "

"Komplivit Shining"

Inte dåligt, populärt bland våra landsmän och mycket effektiva vitaminer. Alternativet är extremt billigt. Många kvinnor noterar att detta läkemedel också har en stor effekt på huden.

Zlata, 18 år: "Jag är glad! Billig, ingen anledning att be om pengar från föräldrar, och samtidigt är det mycket effektivt! Håret faller inte längre ut - tvärtom glimmar det och ser bra ut. "

Tamara, 37 år: "Du behöver inte leta efter något, behöver inte betala stora pengar - läkemedlet är billigt och extremt effektivt!"

Hur kan jag välja vitaminer för hår?

Hur väljer man från denna mångfald precis vad som är nödvändigt? Processen är inte enkel - det som passade en vän passar inte nödvändigtvis dig heller.
Om du har problem med hår måste du besöka en tricholog som hjälper dig att räkna ut varför det här händer och berätta vilket läkemedel du behöver. Men vi bör inte glömma bort biverkningarna, och därför när det är nödvändigt att strikt följa de regler som beskrivs i anvisningarna.Nästa Artikel
De bästa medicinerad mjällschampo som kan köpas på apoteket