Hår hårtork för hår styling: hur man väljer och använder korrekt


Den första assistenten i den dagliga stilen för varje kvinna är en hårtork. Med dess funktionalitet kan du experimentera och upptäcka nya bilder. Och i händelse av en snabb omvandling före ett viktigt möte eller evenemang kan mirakeltekniken helt enkelt inte göra det.

Välja en hårtork för hår styling

För att inköpet var användbart måste du i förväg avgöra vilken typ av hårtork som helst.

Ett särdrag hos arten är en uppsättning munstycken som ingår i huvudinstrumentet:

 • Koncentratorn är den bredaste produktlinjen. Munstycket har en cylindrisk form vid basen, utplattad på luftutloppssidan. Det är viktigt att luftinloppsindikatorn är minst 7-9 cm. Smala munstycken kommer att ge varmt flöde under högt tryck vilket kommer att påverka håret negativt Syftet med denna typ av hårtork: torkning, läggning, modelleringskurver. Det rekommenderas starkt att använda enheten för torkning av trådar. Att skapa frisyrer - periodiskt. För ofta användning torkar håret, vilket leder till delaminering och mjäll.
 • Diffusorn ger snabb torkning genom att sprida varm luft genom munstyckshålen. Eftersom det inte finns någon kontinuerlig luftstråle kan torkning med denna anordning betraktas som mer mild. Förutom direktanslutningen kan du använda en hårtork för att ge hårvolymen. Denna möjlighet uppnås genom att hårlinjen på ett runda munstycke påverkas med fingrar. Varje finger är utrustat med ett litet hål genom vilket luft passerar. Användningen av en diffusor ger massage i hårbotten, eftersom reglerna för att använda munstycket ger cirkulära rörelser vid rotdelen. Hårtorken är idealisk för dem vars strängar är torra och spröda. Användningen av diffusor har några begränsningar. Om håret är frodigt med små krullar, bör köp av denna enhet överges. För att erhålla önskat resultat vid installation av trådar i hårklippningen krävs färdigheter och överensstämmelse med munstyckets tillämpningsregler.
 • Styler är en funktionell hushållsapparat, som i satsen har från 2 till 10 munstycken. I detta avseende är kostnaden betydligt högre än andra typer av enheter. Tack vare de bifogade enheterna hemma kan du göra nästan vilken frisyr som inte är sämre än salongens originalitet. Samtidigt torkas strängarna och staplas efter tvätt, vilket sparar tid. Att behärska färdigheterna med att använda munstycken är ganska enkelt, även en tonåring kan klara sig. Luft strömmar genom små hål i en rörformig bas, vilket innebär att strukturen inte är direkt utsatt för den heta strömmen. Detta gör det möjligt att använda en styler för lösa strängar. Moderna modeller är utrustade med ytterligare funktioner. Till exempel jonkonditionering. Detta skapar ytterligare skydd för håret med regelbunden användning av enheten.

Av nackdelarna med den höga kostnaden. Det är ingen mening att använda stylern vid enkel torkning. För tjocka krullar kan det hända att enheten inte är lämplig på grund av otillräcklig effekt.

Hur får man vackert hår från en tvättduk på huvudet?
- Hårväxt över hela ytan av huvudet på bara 1 månad;
- Den organiska kompositionen är helt hypoallergenisk;
- Applicera 1 gång per dag;
- Mer än 1 miljon nöjda köpare av män och kvinnor runt om i världen!
Läs hela historien.

Urvalskriterier

När du väljer en modell bör du vara uppmärksam på de viktigaste faktorerna som avgör bekväm drift:

  Den perfekta modellen för hårtorken har flera temperaturregimer. Detta gör det möjligt att byta torkläge, vid behov, minska effekten av den heta strömmen på strukturen och huden.

Det första att tänka på är hårets typ. Om hårstrukturen är försvagad, den är torr och spröd, borde du föredra hårdvattenberedare med låg effekt. Det är bättre om luftflödet sprids genom små hål.

 • Lågkraftaggregat anses vara stylister. Indikatorn upp till 1500 watt förstör inte strukturen och torkar inte huvudets hud. Det finns försäljning och andra arter med liten kapacitet. De kan också användas för tunt och torrt hår, men under drift är det viktigt att följa tillämpningsreglerna.
 • Medium effekt lämplig för normalt hår. Effektvärdet för sådana enheter varierar från 1500 till 2000 watt. Huvudlinjen i mittkraftsegmentet representeras av typerna: koncentratorer och diffusorer. Med korrekt hantering av utrustning och överensstämmelse med alla regler reduceras risken för negativ påverkan på strukturen till noll. Innan du använder enheten rekommenderas att applicera en värmespruta på trådarna.
 • Effekt över 2000 watt avser en hög hastighet. Ofta representerar sådana enheter professionell utrustning. I mästarens händer reduceras risken för skador på strängarna till ett minimum, vilket inte kan sägas om hemmabruk. Regelbunden torkning med en kraftfull enhet leder till torkning av strukturen och sprött hår. Det är inte mindre skador på huvudets hud. Det är bättre att vägra köpa dessa modeller för hemmabruk.
 • Under valet bör du vara uppmärksam på motorens rynkor. Det ska vara enhetligt utan sprickor och främmande ljud. Om diskontinuiteten tydligt hörs är det bättre att vägra köpet.
 • Huset ska vara av hållbar plast. Om det finns en avböjning när den pressas indikerar detta en dålig kvalitet.
 • De bästa hårfönstren för hemstyling

  Styler Philips Essential Care HP8661

  Effekt - 800 watt. Ytterligare munstycken ingår i satsen, vilket gör det möjligt att modellera krullar av olika tjocklek (22 cm och 38 cm). Perfekt för alla hårtyper, vilket ger en sparsam effekt på hårstrukturen. Samtidig torkning och styling sparar tid. Enheten har förmåga att leverera kall luft och arbetar under tre temperaturförhållanden för uppvärmning. Under applikationen kommer inte sladden att störa, eftersom ett speciellt gångjärn är installerat vid ingången till väskan.

  Kostnaden för enheten är 2790 rubel.

  REMINGTON D5219 Din stil

  Effekt - 2300 watt. För arbete finns tre temperaturregimer vid 2 värmekurser. Låg vikt (810 gram) gör det enkelt att klara av hårtork under torkning eller styling. Satsen innehåller munstycken: en diffusor och ett nav. Detta låter dig använda enheten för att skapa olika frisyrer. Bland de ytterligare viktiga för hårfunktionens hälsa: jonisering och kall luftflöde. Slingan i basen av väskan låter dig hänga hårtorken på en krok av spegeln under användning.

  Kostnaden för enheten är 2605 rubel.

  BOSCH PHD9960 ProSalon

  Effekt - 2200 watt. Det finns 3 temperaturlägen för drift vid 2 hastigheter. Munstyckets diffusor ger hårets volym. Spridningen av hetluft genom diffusorns fingrar ger en mild inverkan på hårbotten och hårstrukturen. Satsen innehåller också en super smal nav som styr luftflödet till ett visst område. Ytterligare funktioner: kall luftflöde, jonisering.

  Kostnaden för enheten är 3560 rubel.

  ROWENTA CV3820F0

  Effekt - 2300 watt. Det finns två hastighetsoperationer med sex nivåer av uppvärmning. Satsen innehåller ett nav som möjliggör stapling eller torkning med flödesriktningen i ett visst område. Perfekt för alla hårtyper. Före användning rekommenderas att man använder ett stylingmedel och en skyddande spray på strängarna. Då kommer ingenting att hota hårets hälsa. Ionisering och kall luftflöde ger en mild inverkan på hud och hårstruktur. Lättvikt (680 gram) kommer inte att däcka din hand under styling.

  Kostnaden för enheten är 2820 rubel.

  Hur man använder en hårtork för hår styling

  För att använda hårtorken skada inte håret och huden på huvudet, bör du utföra torkning och styling enligt instruktionerna:

  1. Fångstrådar är värda lite, då kommer effekten att vara längre, och tiden för exponering för varmluft kommer att minska. Under huvudtvätten måste du använda kvalitetsverktyg. Förutom schampon bör du använda en balsam eller en mask. Om håret inte behöver återställas är det bättre att använda luftkonditionering. När du väljer vård betyder att du är uppmärksam på utnämningen och rekommendationerna om hårtypen. Slutför tvättproceduren ska sköljas ordentligt.
  2. Våta strängar bör först blötläggas med en handduk, och det är bättre att linda huvudet och ge tid att suga upp överskottsfuktigheten. Det är omöjligt att gnugga hår i vilket fall det är möjligt att skada strukturen.
  3. Applicera en liten mängd skyddande medel på trådarna torkade med en handduk och sprida den över hela längden. Så de aktiva komponenterna kommer att skapa en skyddande film på varje hår, vilket kommer att bli en barriär mot ultraviolett strålning och exponering för hetluftflödet.
  4. Om det är tänkt att inte bara torka, utan även styling, ska en liten stylingmousse eller skum appliceras på trådarna. Det är nödvändigt att följa dosen, annars kommer rena krullar att få osäkert utseende.
  5. Använda klämmor, börja torka / styling med bildandet av enskilda trådar, inte mer än 1,5-2 cm tjock. Det är bättre att röra sig längs vissa delar av håret: huvudets baksida, toppen av huvudet, sidos zonerna, framdelen.
  6. Håll hårtorken på ett avstånd av 30-40 cm från håret.
  7. Flödet bör först riktas till basområdena, gradvis minskande mot ändarna.
  8. Kombinera omedelbart snodd krullning kan inte. Så förlorar han snabbt form.

  Grundregler:

  • Innan du ansluter enheten till nätverket, kontrollera ledarens integritet.
  • Ställ in den första temperaturen för tunna och torra trådar, den andra som ska användas för tjockt hår;
  • för torkning kan du använda medium och hög hastighet, för att lägga det är bättre att installera den första;
  • För högkvalitativ styling är stylingmedlet förpålagt, vilket hjälper till att hålla håret längre.
  • krullade lås ska svalna innan de ger önskat utseende.

  Tips / tricks för att välja och använda

  • Ägare av tjocka långa trådar bör välja modeller med automatisk avstängning. Torknings- och påläggningstiden tar mycket, vilket påverkar energiförbrukningen. Automatisk avstängning hjälper till att spara pengar när hårtorken är ledig på en hylla eller bord medan nästa sträng bildas.
  • Moderna modeller är utrustade med den senaste utvecklingen. En av dem är fuktighetssensorn inbyggd i enheten. Det bidrar till att bestämma hårnivån i håret. När strängen når den önskade torknivån reduceras luftflödet automatiskt.
  • Joniseringsfunktionen har en positiv effekt på håret. Strängarna blir glänsande och släta.
  • Ju fler hårtorkar man använder är desto större är chansen att välja det bästa alternativet för ditt hår.

  recensioner

  För 3: e året har jag använt ROWENTA hårtork, som presenterades av anställda för deras födelsedag. Av fördelarna: det passar perfekt i frisyren, inte överdriven strängar, kan användas åtminstone varje dag, ger diffusorn en chic volym. Nackdelarna skulle jag överväga graviteten hos anordningen själv. Så länge jag lägger mitt hår, och de är medellånga, är min arm väldigt trött. I princip är torkarens arbete väldigt nöjd.

  Med rabatt fick jag mig själv REMINGTON för ett år sedan. Kraften på 1800 W räcker för att skapa vacker styling. Jag använder hårtork nästan varje dag på sommaren. Inga negativa effekter på strängarna observeras inte. Det är sant att jag distribuerar en skyddande spray på mitt hår före varje användning. Jag gillar att forma krullarna, med hjälp av navfäste. Priset är värd kvalitet!

  Gammal hårtork bränd ut, var tvungen att välja en ny. Så många reviderade modeller i hårdvaruaffären, men kunde inte sluta vid en. Medan jag inte samlade information på Internet om hårtork, visste jag inte vilken typ av enhet som passar mig, för den gamla var köpt av mamma. Jag valde medvetet och har ingen ånger. Jag har använt Philips styler i 2 månader nu. Jag är väldigt glad att jag inte skyndade mig med köpet.

  TehnoProsto | Webbplats om hushålls- och datorutrustning. Nyheter, recensioner, råd om att välja

  Webbplats om hushålls- och datorutrustning, nyheter, recensioner

  Topp 10 bästa hårborttagare 2017, eller välj en bra hårtork

  På morgonen av moderna tjejer börjar inte med kaffe, eller snarare inte bara med det. Innan du lämnar huset, bland annat måste du ha tid att tvätta håret och göra styling. I en katastrofal tidsbrist är en hårtork oumbärlig. Vi kommer inte att skrämma läsare, men varna bara att en hårtork från en assistent kan bli en riktig fiende som sköter långsamt och självsäkert och dödar friskt hår dag efter dag. Att gå till extremiteter och helt överge den konstgjorda torkningen av håret är inte värt det - behöver bara veta vilken hårtork som passar dig. Vi förstår vad en bra hårtork ser ut och vad en bra hårtork kan göra, vilka munstycken och funktioner som behövs, vilket du enkelt kan hantera utan, och vilka märken du kan lita på. Bonustipset är rankningen av de bästa hårtorkarna på marknaden 2017.

  Grunderna för att välja rätten

  Flickor och några män, som är vana vid att ge sitt utseende mycket tid, är väl medvetna om hårets egenskaper. Eftersom var och en av oss är individuella finns det inte och kan inte vara en generell formel som gör det möjligt för oss att bestämma exakt vilken hårtork som är bättre. Att gå till affären bör du åtminstone veta om din hårtyp och bestämma kraven på en hårtork. Han kan helt enkelt torka håret och kan vara en multifunktionell professionell enhet.

  Noga texter! Vi vänder oss till de viktigaste parametrarna som är viktiga att tänka på vid val av hårtork. Vi kommer inte att plåga dig med ett överflöd av text - allt är kort och till den punkten:

  • kraften hos hushållsapparater varierar mellan 200 och 2000 watt. Något mer är redan en professionell modell. Den allmänt accepterade regeln är: det tunnare och skadat håret, ju lägre kraften borde vara. Det är faktiskt svårt att hitta en hårtork med en effekt under 1400-1600 W, de är främst representerade av vägvarianter, som inte torkar så fort vi vill,
  • munstycken ökar avsevärt kostnaden för hårtorken, men förbli ofta dammig i lådan. Det mest populära munstycket är koncentratorn, som låter dig styra hela luftflödet till en liten del av håret och göra önskad styling. Munstyckets diffusor med utsprång som ser ut som fingrar, bör torka håret snabbare utan att skada dem och göra dem mer magnifika. Snygg styling är svår att göra, men på bekostnad av noggrann torkning är allting sant - munstycket passar väl för skadat hår. Fen-styler - en separat typ av enhet, det liknar en rund kam. Tillverkare erbjuder många munstycken för sådana hårtorkar, så att du kan locka, ge hårvolymen, rasa upp och räta håret. Sådana hårtorkar är designade inte bara för torkning, men för mild hårstyling;
  • lufttemperatur. Frisörer skriker bokstavligen att det är nödvändigt att torka håret med kall luft, så varmt det förstör dem kraftigt. Bara här är inte alltid tiden att vänta tills håret torkar under flödet av kall luft, så helst bör hårtorken innehålla temperaturkontroll. Det är också viktigt om flera personer med olika typer av hår använder enheten på en gång. Det nödvändiga läget är närvaron av kallluftsfunktionen, och i kvalitetsenheten bör temperaturen ändras nästan omedelbart;
  • Typen av värmeelement när man köper en hårtork brukar vanligtvis bekymra oss, och tillverkarna föredrar att avleda vår uppmärksamhet från denna punkt, vilket indikerar joniseringsfunktionen och andra moderna "prylar". I de vanligaste hårfönstren installeras ett värmeelement av metall, det överhettas ofta och värmer luften onödigt och därmed får vi torrt hår och hårbotten. Använd helst ett värmeelement med keramisk beläggning, och ännu bättre - med turmalin, men det finns få sådana modeller tillgängliga.
  • Det optimala antalet hastigheter är 3, vilket uppfyller eventuella torkningsförhållanden. Inte längre krävs
  • ytterligare funktioner. Vissa modeller har funktionen jonisering, vilket förmodligen borde göra håret smidigare och mer lättsamt. Resultatet är inte särskilt effektivt: fluffigt hår måste fortfarande anpassas, och jonisering dödar effekten av voluminöst hår. Moderna hårtorkar har funktion av ångfuktning, vi kommer inte att neka effektiviteten, men det kommer inte att fungera för tunt sprött hår;
  • skydd mot överhettning, lång sladd med gångjärn och hållbart plastfodral - garanti för lång och säker användning av hårtorken.
  • tillverkarens namn betyder mycket. De beprövade inkluderar det tyska varumärket Bosch och Braun, French Rowenta och Babyliss, den italienska Ga.ma Piu, den japanska Panasonic, den holländska Philips, den engelska Scarlett och Remington. På hemmamarknaden finns det billigare polska motsvarigheter.

  För referens! Torka håret optimalt vid en temperatur på 50-60 ° C, håll håret på ett avstånd av 5 cm och inte långvarigt under lång tid på vissa områden. Rötter kan torkas med lite varmare luft, tips - mer coolt. Om håret redan har torkat kan temperaturen ökas till 70-80 0 С. Det rekommenderas att fixa stylingen med kall luft.

  Bästa hårborttagare av 2017: betyg

  Bosch PHD9760 / 9769

  • effekten är 2000 W;
  • 6 driftlägen, 3 värme och 2 hastigheter;
  • ledningslängd 3 m;
  • munstycken: diffusor, koncentrator;
  • jonisering, överhettningsskydd, kallluftförsörjning;
  • Priset är ca $ 55.

  Hemligheten för framgången med någon teknik är enkelhet, funktionalitet och lågt pris. Denna modell bekräftar detta, vilket är praktiskt taget ledande inom försäljning på hemmamarknaden. Modellen har allt du behöver och har nästan inget extra. De främsta fördelarna med en lång tråd, flera värmemetoder och ett borttagbart filter, så som nödvändigt, kan alla "insidan" av torken rengöras från hår och damm. Vikten är liten, designen är utmärkt, kvaliteten på prestanda hos plast är i en höjd, kraft också. Det finns inga uppenbara nackdelar, så med en liten mängd subjektivitet kan vi kalla modellen den bästa hårtorken på marknaden för närvarande när det gäller pris och kvalitet.

  Polaris PHD 2077i

  • effekten är 2000 W;
  • 3 uppvärmningslägen, 2 hastigheter;
  • munstycken: nav;
  • jonisering, överhettningsskydd, kallluftförsörjning;
  • Priset är ca $ 20.

  Om en liten mängd tilldelas för inköp av en hårtork, men du vill inte offra kvalitet, fungerar Polaris-modellen bäst. Hårtorken ser bra ut, har en slitstark greppbeläggning, är lätt och levereras med en joniseringsfunktion. I recensionerna delar användarna upplevelsen att joniseringen av deras hår påverkar märkbart och extremt positivt. Det är svårt att hitta modellens minus, med tanke på priset. Det enda som i början kan vara lukt av plast, men det här är en egenskap hos de flesta nya produkter.

  Dyson supersonic

  • effekten är 1600 W;
  • 4 uppvärmningslägen, 3 hastigheter;
  • ledningslängd 2,7 m;
  • munstycken: diffusor, koncentrator;
  • jonisering, överhettningsskydd, kallluftförsörjning;
  • Priset är ca $ 540.

  Denna hårtork är en annan extrem när det gäller kostnad. Det är värt det som en avancerad smartphone, den har ett ovanligt utseende och enligt tillverkaren måste göra riktiga mirakel med hår, och jag vill tro på det, med tanke på priset. Huvuddelen av modellen är frånvaron av blad. Jag kommer ihåg när Dyson helt förändrade syn på hur dammsugaren borde fungera, efter att ha utvecklat cyklonanordningar. Vid hårtorkens tur. Dyson Supersonic producerar ett kraftfullare och riktigare flöde av luft än en vanlig hårtork, håret kommer inte längre att sugas in i hårtorken, och ljudet från modellen är mindre än en enkel hårtork.

  Värmtemperaturen är inställd från 28 till 100 0 С och hålls exakt under torkperioden, munstyckena hålls på magneter, hårtorken är lätt och ergonomisk. Det är dock dyrare än de flesta professionella modeller, men placeras enbart som ett hushåll. Det här är något som Apple i håretorkare och bland nackdelarna är priset och behovet att vänja sig på det.

  Bosch PHD1150

  • effekten är 1200 W;
  • 2 driftssätt
  • ledningslängd 1,8 m;
  • munstycken: nav;
  • överhettningsskydd
  • Priset är ca $ 20.

  Kompakt resetork med vikbart handtag och riklig kraft. Satsen levereras med en adapter för 110 V uttag och en praktisk väska för lagring och transport. För ägare av kort eller tunt hår kommer en sådan hårtork vara universell. Det finns inget överflödigt i en hårtorksapparat, så om jonisering och kall luft är nödvändig, titta mot andra modeller. Med ett så litet pris är det en mycket bra hårtork.

  Rowenta CF 9220

  • effekten är 1000 W;
  • 2 driftssätt
  • munstycken: 2;
  • jonisering, överhettningsskydd, kallluftförsörjning;
  • Priset är ca $ 60.

  Denna hårtork har blivit så populär att det säkert kan kallas en folkmodell. Högkvalitativt utförande, nödvändiga minimikrav och relativt lågt pris har blivit nyckeln till framgång. Dysor har en keramisk beläggning och roterar automatiskt. Det finns två rotationshastigheter, två munstycken i satsen - det här är borstar med olika diametrar, 3 och 5 cm. Det är lätt att använda med en borste, så att du kan locka och räta håret, effekten är värt pengarna. Användare klagar bara över tillförseln av kall luft, mer exakt, att den kalla luften över tiden blir het, men bland hårtorken med en roterande pensel är den bästa modellen.

  Philips HP8230

  • makt 2100 W;
  • 6 driftsätt
  • ledningslängd 1,8 m;
  • munstycken: nav;
  • överhettningsskydd, kallluftförsörjning;
  • Priset är ca $ 30.

  En annan högkvalitativ hårtork som förtjänar vår uppmärksamhet. Modellen är nöjd med möjligheten att oberoende anpassa temperaturen och kraften i luftflödet, det har ett avtagbart filter, en elegant och ergonomisk design. Användarna berömmer hårtorken för bristen på onödiga klockor och visselpipor, som du måste betala för, liksom för tillförlitlighet. Det finns inga brister i modellen.

  BaByliss 2736E (2735E)

  • effekten är 1000 W;
  • 2 driftssätt
  • ledningslängd 1,8 m;
  • munstycken: 4;
  • överhettningsskydd, kallluftförsörjning, jonisering;
  • Priset är ca $ 70.

  En utmärkt hårtork med en expanderad uppsättning munstycken, inklusive en koncentrator, ett rätmunstycke och borstar, alla har keramisk beläggning, kan rotera, vilket ger en bekväm styling och utmärkt resultat i slutet. Av de snygga funktionerna i det borttagbara filtret och fodralet. Enheten klarar av sina funktioner med ett slag, men användarna klagar över att munstyckshållarna över tiden inte är i ordning - det här är en svag punkt i modellen.

  Lumme LU-1042

  • effekt 1400 W;
  • 2 driftssätt
  • munstycken: nav;
  • överhettningsskydd
  • Priset är ca $ 10.

  Den billigaste hårtorken i vår recension. Detta är en kompakt vägmodell med ett handtag, men samtidigt har det en anständig kapacitet, så du behöver inte lida länge med torkning av hår. Fördelarna inkluderar en fin design, ett minimalt pris och avsaknaden av onödiga funktioner, bland nackdelarna är frånvaron av kall luft, men på vägen är den här funktionen inte så viktig.

  Parlux 385 PowerLight Ionic keramiska

  • effekt 2150 W;
  • 8 driftlägen, 4 värme och 2 hastigheter;
  • munstycken: nav;
  • jonisering, överhettningsskydd, kallluftförsörjning;
  • Priset är ca $ 180.

  Denna hårtork ligger på gränsen till hushåll och professionell. Det är kraftfullt, vilket gör det möjligt att exakt reglera temperaturen för uppvärmning och intensiteten av luftflödet, har joniseringsfunktionen och är utrustad med ett värmeelement med keramisk beläggning. Modellen kommer att vara ett utmärkt alternativ för dem som redan har en anständig erfarenhet av att skapa frisyrer och vet hur man klarar av kraftiga hårtorkar. Ljust utseende lockar uppmärksamhet och kommer inte att få dig att leta efter en enhet under lång tid. Om du behöver en kraftfull semi-professionell enhet, så är det här det bästa valet.

  Braun AS 530

  • effekten är 1000 W;
  • 3 driftsätt
  • ledningslängd 2 m;
  • munstycken: 3;
  • ångfuktning, överhettningsskydd, kallluftförsörjning;
  • Priset är ca $ 55.

  Avslutar vårt betyg på en hårtork från Braun. Modellen kännetecknas av kompaktitet, minimal vikt och ångfuktning, tack vare vilket det blir ännu enklare att uppnå perfekt styling. Satsen innehåller en munstyckskam och en rund munstycke med tänder, så håret kan vara både krökt och rakt. I recensionerna noterar användarna att användningen av enheten visar sig att uppnå salong styling.

  Slutligen noterar vi att det, tillsammans med en hårtork, inte störa användningen av speciella värmebeskyddare för hår. Hot air styling rekommenderas inte att göras mer än 4 gånger i veckan för att bibehålla friskt hår.

  10 bästa hårtorkar

  Hårtork borde vara i varje kvinna. Men inte alla vet hur man väljer det. Till exempel varför ska du inte köpa en mycket lätt hårtork eller en supermäktig? Vårt betyg och tydliga urvalskriterier kommer att skapa en uppfattning om vad "bästa hårtork" är och hur man hittar det.

  Urvalskriterier

  effekt

  Ju mer kraft desto snabbare torken kommer att torka håret. Hårtorkare med en kapacitet på 2000 + watt kommer dock att torka ut håret, så de är inte lämpliga för daglig användning. Det är bättre att hålla sig på modeller med en kapacitet på 1400 - 1800 watt.

  funktioner

  Många behöver två hastigheter, och någon vill få hela uppsättningen funktionalitet. I vilket fall som helst är jonisering och kallluftförsörjning oumbärliga funktioner idag.

  En bra hårtork ska inte vara en "fluff", eftersom det kommer att innebära att metallets lindning är mycket tunn. Hårtorkar med professionella motorer är alltid svårare. Som regel är ju hårdare håret desto längre kommer enheten att vara.

  Kroppsmaterial

  Värmebeständig hög slagplast är vårt val. I annat fall kommer hårtorkets kropp att smälta snabbt eller enheten kommer att splittras i bitar från att falla.

  Vilken typ av hårtork är bättre?

  Idag finns det många tillverkare av hårtorkar. Varumärkena Philips, Bosch, Panasonic, Braun, Rowenta har visat sig bra. Lovande företag BaByliss (Frankrike) och Valera (Schweiz) är populära bland köpare, inklusive. av professionella. SUPRA varumärket är en utmärkt tillverkare av budget hårtorkar. Om de bästa hårtorkarna i 2015 - mer i vårt betyg:

  Toppkompakta hårtorkar

  • Kompakt, vikbart handtag
  • 3 lägen
  • Välja optimal temperatur
  • Kallluftsläge
  • Koncentrator (ger snabbare torkning)
  • Ingen signifikant upptäckt
  • lätt
  • Kraftfull (2000 W)
  • Ionisering gör håret mjukare, lättsamt
  • 3 lägen (inklusive turbo, mild torkning)
  • Separat temperatur och luftflödesjustering
  • Smal nav (ger riktningsflöde)
  • Avtagbart filter och grill
  • Trevlig design
  • Tydlig kontroll, bekväma nycklar
  • I turboläget måste du hålla knappen intryckt
  • Handtaget viks, men inte det minsta i storlek
  • kompakt
  • 2 hastigheter
  • koncentrator
  • Kallluftsläge
  • Överhettningsskydd
  • Inga professionella beten

  Den billigaste kompakta hårtorken i vår ranking. Sådana människor köper ofta "på en gång", eftersom pengar inte är synd om det går illa snabbt. Är det möjligt för ett sådant pris en bra hårtork? Det visar sig att det kan. Flera årstider fungerar korrekt. Den passar i en handväska eller baby ryggsäck. Handen blir inte trött när den torkas. Och kraften är inte den minsta. Denna modell har inte olika moderna funktioner och extra tillbehör, men köpare förväntar sig inte mycket. Du kan ta en tur på sommaren och på hösten för att ge barnet med dig till poolen - Lumme utför sina funktioner för 5+. Två liknande modeller - 1040 (något annorlunda design) och 1042 (mer kraftfull, 1400 W) - har samma egenskaper och kostar samma, så om det plötsligt inte fanns någon Lumme LU-1041 i din butik, var god att ta 40 eller 42.

  • Rimligt pris.
  • Lätt.
  • Kraftfull nog (1200 W).
  • 2 hastigheter.
  • Det finns ett nav.
  • Fällbart handtag bekvämt böjd form.
  • Skydd mot överhettning är.
  • Inga ytterligare funktioner och bilagor.

  Top professionella hårtorkar

  Mycket bekväm professionell hårtork tillverkad i Europa. Den ligger väl i handen, överhettar inte, knapparna ligger direkt under fingrarna, så det är lämpligt att arbeta hela dagen. Högkvalitativt värmeelement säkerställer en stabil drift. Suger inte strängarna, och håret efter torkning är fortsatt mjukt, behagligt att röra vid. Varmluftsflödet är väldigt varmt, så du måste använda den noggrant, speciellt om du fortfarande har liten erfarenhet.

  Bäst hårtork genom användarrecensioner

  Det är ingen hemlighet att varje kvinna vill vara oemotståndlig. Och med detta hjälper hennes lilla tricks: styling, smink, fitness, vacker klänning och så vidare. Om du är van att titta på ditt utseende, kan du helt enkelt inte göra en hårtork. Men hur man väljer det? Vilken hårtork är bättre? Att rangordna de bästa hårtorkarna för 2018 hjälper till att göra rätt val.

  Dessutom kommer vi i denna artikel att visa dig vad du bör uppmärksamma vid tidpunkten för inköp och vad du behöver ta hänsyn till för att få den bästa hårtorken och inte bli besviken i den.

  Välja en hårtork

  Inte varje kvinna vet hur man väljer en bra hårtork. Gör inte något misstag hjälp våra rekommendationer. Så vad ska man tänka på när man köper? Här är några kriterier:

  Instrumentvikt

  En hög kvalitet hårtork kan inte vara för lätt. Naturligtvis är det trevligt att hålla en praktiskt viktlös "leksak" i handen. Men i praktiken betyder det att motorlindningen inte är väldigt pålitlig. Mycket bättre att välja en tyngre modell. I allmänhet är "tyngre" enheten, ju längre den kommer att vara.

  effekt

  Många kvinnor tror att ju mer denna indikator desto bättre. Detta är dock långt ifrån fallet. Att köpa en bra enhet för att torka håret är bättre att fokusera på i genomsnitt. Faktum är att en hårtork med en effekt över 2 kW torkar håret mycket snabbare, men regelbunden användning av en sådan apparat torkar håret i onödan. Dina krullar kommer snart att bli torra, spröda och mer likna halm. Därför är en kraft på 1,4-1,7 kW idealisk för daglig användning.

  Kroppsmaterial

  Här är det mycket viktigt att tänka på två saker: temperaturen på enheten kan vara ganska hög; när fallet faller kan bara brista.

  Så det perfekta alternativet är i detta fall högkänslig värmebeständig plast. Dessutom är det värt att uppmärksamma de material från vilka munstyckena är gjorda. Detta gäller särskilt för stylers och bråk. Keramik anses vara bäst, de skadar inte hår så mycket. Men om du regelbundet använder skyddsutrustning är typen av borstbeläggning inte så viktig.

  Ett intressant faktum. I 2018 lanserade tillverkaren av robusta dammsugare Okami-gruppen omedelbart 3 framgångsrika modeller, varav en toppade den övergripande rankningen av robusta dammsugare. Det bästa valet i segmentet till 500 USD (30 000 rubel).

  Antalet lägen och funktioner

  Det perfekta alternativet är när hårtorket har 2 lägen av temperatur och minst 2 hastigheter. Samtidigt har de bästa hårtorkarna för 2018 ofta ett joniseringssystem och kan leverera kall luft. Man tror att dessa egenskaper gör att du kan göra den perfekta stilen och försiktigt ta hand om strängarna.

  Hur som helst: ju fler alternativ som finns, desto bättre. Så du kan välja det optimala programmet som passar din hårtyp.

  Munstycken och deras antal

  Många apparater har extrafunktioner. Till exempel har nästan varje hårtork ett koncentratorhuvud. Vissa modeller har bilagor för att lägga till volym eller rätthår. Allt beror på dina önskemål. Men kom ihåg, ju mer komplett utrustningen desto dyrare enheten.

  Hårtork med en pensel eller den vanliga "hertigen"

  Vid detta tillfälle slutar damerna inte den uppvärmda debatten. Vilken hårtork är bättre? Vad föredrar du: hårtork eller en vanlig modell? Enligt vår mening är inte punkten här ens i tjejernas preferenser. Det beror helt på hårets längd.

  Faktum är att fenborstning har en ganska liten effekt jämfört med konventionella modeller. Så styling av tjockt hår du gör oh-mycket länge. Och om ditt hår är åtminstone lite längre än genomsnittet, kommer hårtorken automatiskt att stänga upp trådarna, haka ihop eller till och med dra ut dem. Därför är den här enheten mer lämplig för dem vars hårlängd inte överstiger 8-10 cm, och håret är inte för tjockt. Alla andra är bättre att tänka på vad en bra styling enhet att välja bland klassiska modeller.

  Professionella hårtorkar

  Vi har sammanställt för dig en liten lista över professionella hårtorkar. Dessa modeller skiljer sig åt eftersom de kan användas under lång tid med ökad belastning, vilket är vad som krävs i skönhetssalonger. En sådan anordning är oftast lämplig för alla typer av hår. De bästa professionella hårtorkarna har oftast uppsättningar av ett stort antal munstycken. Men sådana modeller är mycket dyrare. Om du använder tvångstorkning sällan kan det vara bättre att välja enklare modeller.

  Braun HD 730 Satin Hair 7

  Ganska högkvalitativ modell med en kapacitet på 2,2 kW. Det finns så många som 6 driftslägen och oberoende inställning av temperatur och lufthastighet. Detta är mycket viktigt för professionella modeller, eftersom det gör att du kan anpassa individuella parametrar för varje klient.

  Det finns också ett kylflödessystem och ett borttagbart filter. Den enda nackdelen med denna modell är det faktum att endast en diffusor ingår. Men för en bra frisör är det inte så viktigt.

  Braun HD 730 kan hänföras till det genomsnittliga prisintervallet. Kostnaden varierar från 50 till 58 dollar.

  Cofin CL - 4H

  Denna hårtork har också tillräcklig effekt - drygt 2 kW och 4 inbyggda driftslägen. Systemet med luftjonisering gör det möjligt att lägga till glans och räta ut håret från statisk elektricitet. Dessutom finns det en "kall" torkning, som aktiveras av en oberoende knapp.

  Inkluderat är två munstycken av koncentratortypen av olika diametrar. Hårtorken har en mycket lång (3 m) elkabel, utrustad med ett "anti-twist" -system. Det här är mycket viktigt för arbetstagare i salonger, eftersom det eliminerar behovet av att dyka i trånga ledningar.

  Priset på modellen varierar från $ 40, vilket också är bra.

  Rowenta CV 7430

  Trots de små bristerna är det inte sämre än tidigare modeller och hårtork från företaget "Roventa". Med en effekt på 2,4 kW, torkar inte den här enheten håret alls. Kanske beror det på den speciella tekniken "RESPECT", som gör att du kan spara mycket mer fukt än vid vanlig torkning.

  fördelar:

  • Det finns en diffusor och en koncentrator som tillåter användningen av enheten för modellering av olika frisyrer;
  • oberoende hastighetsreglering och luftflöde t C;
  • "Kalltorkning";
  • joniseringssystem;
  • 6 olika lägen;
  • Närvaron av en LCD-skärm som visar information om det valda läget.

  Praktiskt taget kan den enda bristen betraktas som en ganska kort elektrisk ledning (1,5 m), vilket inte alltid är tillräckligt för att arbeta i stugan. Tja, priset på $ 65 kan inte heller betraktas som en stor fördel.

  Valera Swiss Nano - 6200 Light SuperIonicT

  Denna enhet ingår med rätta i TOP-listorna med populära hårtorkar för 2017-2018 år. Även om det schweiziska företaget har släppt denna apparat för hår styling hemma, är frisörerna också mycket nöjda med det. Det finns alla "klockor och visselpipor" av professionella modeller:

  • jonisering;
  • kall lufttillförsel;
  • oberoende läge för hastighet och temperaturkontroll
  • snabb kylfunktion.

  Den enda nackdelen är priset, vilket inte är väldigt attraktivt för denna modell - cirka 100 "vintergröna enheter".

  Bosch PHD 9760/9769

  Vår lista är stängd av en mycket intressant modell från Bosch. Kundrecensioner berättar att denna torkmaskin är en av de mest högkvalitativa och tankeväckande alternativen. Den har nästan allt:

  • 6 olika hastigheter;
  • inbyggd joniserare;
  • kallt lufttillförsel system;
  • diffusor + nav;
  • lång strömkabel (3 m);
  • 3 temperaturbetingelser
  • 2 hastighetsalternativ med självständig inställning;
  • avtagbart filter.

  Dessutom är hårtorken ganska tung, vilket innebär att motorn är "samvetsgrann" och kommer inte att misslyckas efter en månad av arbete. Det är sant att det är nödvändigt att anpassa lite till vikten, men det är redan småbitar. Och det trevligaste ögonblicket: all denna magnifika är värd ungefär 50 "amerikanska presidenter", vilket är ganska demokratiskt för en sådan konfiguration.

  Kompakta modeller för hemmabruk

  Redan från namnet är det klart att de "hemlagade" modellerna har mycket mindre kraft, och därför torkar de håret mycket längre. Men sådana modeller är mycket billigare än professionella. Om du reser ofta, var uppmärksam på de kompakta modellerna. De har ofta inte extra diffusorer, men de kan vikas. Denna hårtork kan bäras även i en medelstor handväska. Vårt lilla betyg av de bästa enheterna för hårtorkning hemma innehåller också 5 modeller.

  Bosch PHD 5781

  Mycket kraftfull (2 kW), men samtidigt kompakt modell. Den har inbyggt skydd mot överhettning och oberoende inställning av flödeshastigheten och dess temperatur. Hårtorken är ganska lätt och väger bara 450 gram.

  fördelar:

  • fin design;
  • närvaron av joniserare;
  • 3 driftsätt, inklusive mild;
  • avtagbar grill och filter;
  • Det finns ett munstycke "koncentrator".

  Det finns också några nackdelar:

  • i "Turbo" -läget måste knappen vara tvungen att hålla;
  • Elektrisk kabel är inte så lång, 1,8 m;
  • priset är ca $ 45, vilket är dyrt för "hemlagad" modell.

  VITEK VT-2238

  Denna hårtork är ett utmärkt val för dem som inte vill spendera mycket pengar. "Vitek" är mer än demokratisk, ca $ 15, men samtidigt har den alla charmar av professionella modeller:

  • kraften är 2 kW;
  • inbyggd joniserare;
  • sex justeringslägen;
  • Praktiskt vikningshandtag;
  • diffusor + nav.

  Bland de obehagliga stunderna kan noteras det faktum att nyligen modellerna av detta märke med någon form av äktenskap började dyka upp periodiskt. Men om detta händer kommer enheten att bytas ut under garantin.

  Gamma Piu Style-08

  Men denna hår styling enhet, tyvärr, kan inte skryta med ett pris. Hon är inte så liten med honom - från $ 60. Men fördelarna med denna modell är många:

  • elektronisk temperaturkontrollenhet;
  • turmalin gitterjonisator;
  • 6 driftsätt
  • metallfilter som kan rengöras;
  • bekväm ergonomi, enheten passar perfekt i handen;
  • knapparna är placerade mitt på panelen, vilket gör att du kan agera både med höger hand och med vänster.

  Men nackdelarna med denna modell, i allmänhet och nr. Förutom priset, förstås.

  Philips BHD002

  En av de bästa kompakta modellerna i förhållandet "priskvalitet". Tre temperaturer och effekt 1,6 kW, systemet för "kallt" torkning, vikhandtag, munstyckshub. Och allt detta till ett pris på drygt 20 dollar. Som du förstår finns det inga särskilda brister i denna modell.

  Polaris PHD 2038Ti

  Och här är en annan budget ganska bra kvalitet.

  fördelar:

  • kraftfull (2 kW);
  • lättvikt (knappt 0,5 kg);
  • har en inbyggd joniserare;
  • läget "kallt" torkning;
  • bekvämt grepp;
  • Det finns ett läge "Quick Dry".

  Emellertid har denna modell en ganska signifikant nackdel. Om du ofta använder "het" -läget, kan munstyckets nav smälta.

  Fenborste

  Låt oss nu prata om hårtorkar med munstycken i form av en rund borste och välj bland dem den bästa håretorkaren för 2018. Bland de presenterade modellerna kan du ha hårtorkar med roterande borstning eller med fast borste.

  BaByliss 2736E

  En av de erkända ledarna i denna fråga är denna modell. Trots den ganska höga kostnaden (från $ 85) är den här hårtorken ledande enligt kundernas uppfattning. Satsen innehåller ett förvaringsväska och 4 munstycken som utför olika funktioner. Det finns också en jonisering av håret och funktionen av "kall" torkning, ett borttagbart filter. Vissa munstycken har en keramisk beläggning och ett automatiskt rotationssystem.

  Hårtork är ganska tillförlitlig och har en anmärkningsvärd kvalitet på installationen.

  Philips HP 8664

  Denna hårtork är lite billigare (ca $ 65) och har också många fördelar:

  • joniseringssystem;
  • 2 borstar med olika diameter;
  • 2 rotationsriktningar;
  • inställning av optimal t-torkning;
  • Snabbskurningsläge.

  Tyvärr har denna enhet också nackdelar. När du stylerar för långt hår, "hårt" håret torkar håret och klämmer fast det.

  Braun AS 330

  Med denna fenborstning från företaget "Brown" kan du enkelt få kritor och stora lockar, ge ditt hår en vacker volym. Och enheten är inte så dyr, från $ 40.

  fördelar:

  • högkvalitativ montering
  • "Hastighet + uppvärmning" med 2 lägen i vardera;
  • 3 olika munstycken, inklusive volymetrisk;
  • Det finns en släppfrigöringsfunktion.

  Nackdelarna med denna modell innefattar frånvaron av ett joniserande system och kalllufttillförsel.

  Scarlett SC-276

  Och det är med all sannolikhet en av de mest budgetmässiga modellerna av en sådan riktning. Scarlett hårtork har så många som 5 munstycken för olika ändamål, är utrustad med ett joniseringssystem och kostar inte mer än 17-18 konventionella enheter. Mycket lätt, lätt att "falla" i handen. Scarlett SC-276 är utrustad med överhettningsskydd. Med stark överhettning släcker den helt enkelt.

  Nackdelarna med modellen inkluderar det faktum att det inte finns något kallt lufttillförselsystem, och själva torken är inte för hållbar. Men för pengarna kan det upplevas.

  Rowenta CF 9320

  Kostnaden för denna borsttork är nästan dubbelt så hög, ca $ 40. Det finns dock alla nödvändiga funktioner:

  • 2 utbytbara munstycken på 50 och 30 mm;
  • joniseringssystem och "kall" torkning;
  • automatisk rotationssystem;
  • ergonomisk, enheten är bekväm att hålla i handen;
  • Stor paling kvalitet.

  Bland nackdelarna är följande:

  • borstorken är för tung och du måste anpassa dig till den;
  • Kallt läge är inte så kallt i praktiken.

  I allmänhet är denna modell ganska välbalanserad när det gäller prisutvecklingsindikatorer och tar med rätta sin plats i vårt betyg.

  Som du kan se utdelar vårt betyg inga platser, det skulle inte vara helt korrekt. Men vi hoppas verkligen att du genom att studera den här artikeln enkelt kan svara på frågan om vilken hårtork som är bättre. Klassificeringen av 2017-2018, sammanställd av oss, hävdar absolut inte att vara "ultimata sanningen". Du kan lägga till jämförelsen vilken modell du vill ha.

  8 bästa hårtorkar

  Hårtork finns i arsenalen hos de flesta kvinnor som övervakar deras utseende. Men hur kan du inte gå vilse i ett stort antal modeller och välja rätt alternativ för dig själv? Betyg den bästa hårtorken hjälper till att inte misstas med inköpet.

  Hårtork vilket företag att välja

  Analysera konsumenternas efterfrågan blir det klart att de mest populära modellerna för enheter för snabbtorkning och hår styling inkluderar följande:

  1. BaByliss - elegant och ergonomisk design, hållbar drift. Alla produkter har en funktion av jonisering och kall luft. Tack vare håret behåller hon en hälsosam utseende.

  2. Bosch - valet av många professionella frisörer. Hög effekt, rimligt pris, säker drift. Företaget i många år har en ledande position på marknaden.

  3. Vitek - enkla, hållbara hårtorkar av det ryska varumärket. Rimligt pris, bra kvalitet. Lämplig för opretentiösa skönheter.

  4. Philips - ett brett utbud av kompakta hårfönstrar. Enheter kraftfulla, lätta och bekväma.

  5. Polaris - billiga, men högkvalitativa små hushållsapparater. Snabbtorkning och styling utan hårskada. Olika munstycken hjälper dig att experimentera med frisyrer varje dag.

  6. Rowenta - pålitliga och bekväma hårtorkar. Lätt att använda, förväxla inte lockar. Produkter av detta varumärke köps ofta för arbete i skönhetssalonger och frisörsalonger.

  7. Scarlett - estetisk och ergonomisk designteknologi till ett överkomligt pris. Perfekt för hemmabruk.

  Betyg av de bästa hårtorkarna

  För att sammanställa en lista över de bästa hårtorkmodellerna identifierades viktiga användarkriterier:

  • snabbtorkande;
  • effekt;
  • bevarande av hårstruktur
  • priskategori;
  • temperaturjustering;
  • ergonomi;
  • vikt;
  • ytterligare munstycken;
  • andra funktioner;
  • lång sladd

  Topp 2018 hårtorkar

  Hårvård är oroad över varje kvinna. De vet alla att den bästa hårtorken är en som inte bara utför sina funktioner kvalitativt utan också skadar håret.

  Bara några månader kvar före slutet av 2018, men nu kan vi med säkerhet framhäva konsumenternas prioriteringar. Vad är de bästa hårvårdsprodukterna för tillfället? Vi föreslår att du överväger de 10 bästa hårfönstren.

  Vi bildade detta betyg på grundval av tekniska egenskaper, popularitet och tog hänsyn till åtminstone huvudparametern - prisförändringsförhållandet. Därför ser vi här de bästa modellerna av hårtorkar 2018, enligt köparens uppfattning, oavsett priskategori.

  10 Vitesse VS-930

  En av de bästa hårtorkarna för daglig användning. Det verkar som om det keramiska fodralet inte är något speciellt, men det är i modellerna i serien att det inte överhettas under användning.

  Tack vare joniseringsfunktionen hos håret blir de glänsande och silkesiga direkt efter torkning. En inbyggd nav gör att du kan lägga på enskilda strängar. Därför används Vitesse VS-930 inte bara hemma utan även professionell.

  fördelar:

  • Hög effekt. Och som du vet, ju högre kraften desto hårdare torkar håret.
  • Ekonomisk strömförbrukning.
  • Ökar håret vid rötterna och skapar en spektakulär volym.
  • Slår av när den är överhettad.
  • Fällbart handtag.
  • Vacker design.

  nackdelar:

  Av flickornas brister kallas endast oförmågan att ändra temperaturen. Men vi skyndar oss att försäkra oss om att denna temperatur beräknades för torkning av vilken typ av hår som helst.

  9 Scarlett SC-073 / SC-HD70T01

  Följande hårtork mottog mer än en positiv feedback från glada ägare. Skadlig och viktigast av allt, snabbt hårtorkning - det här är de främsta fördelarna med denna modell.

  Scarlett SC-073 / SC-HD70T01 är en av företrädarna för väghårtorkarna, så paketet innehåller ett väska och en professionell kam. Fällbart handtag. Kabeln på denna enhet är inte snodd, ärendet är tillverkat av värmebeständig plast. Det är möjligt att byta strömlägen. Torken har en avstängningsfunktion under överhettning, liksom den är skyddad mot förbränning på grund av elstötar.

  fördelar:

  • Två strömbrytande lägen.
  • Bekväm och lång sladd.
  • Ioniseringsfunktion.
  • Fällbart handtag.
  • Små dimensioner.
  • Olika tillbehör ingår.
  • Hög byggkvalitet.

  nackdelar:

  • Effekt räcker inte för daglig användning.
  • Med långvarig användning finns det en lukt.

  8 REDMOND RF-515

  Den här eleganta och eleganta designen av denna hårtork gör det till ett önskvärt förvärv. Prisvärd, hög effekt och flera temperaturregimer ökar den till höga värden. Ett fällbart handtag gör det till ett vägalternativ. Munstycken "koncentrator" och "diffusor" kommer att ge önskad form och volym frisyr. På grund av effekten 1800 W ger det snabbtorkande, men det ger inte mycket ljud.

  Praktiska omkopplare på handtaget gör det möjligt att justera lägen med en hand. Hängsling är praktisk när du placerar den på något ställe. REDMOND RF-515 hårtork är det perfekta valet för hemmabruk.

  fördelar:

  • Fällbart handtag.
  • 2 hastigheter.
  • 3 temperaturförhållanden.
  • Avtagbart filter.
  • Noggrann inställning till håret.
  • Rimligt pris.

  nackdelar:

  • Stram kall luftknapp.
  • Först finns det en liten lukt.

  7 Bosch PHD5962

  Den populära hårtorken rankades högt i kundbetyg. Först och främst är den välkända tillverkaren Bosch betrodd som leverantör av pålitlig utrustning. Inte den sista prioriteten är det låga priset på enheten.

  Den höga kraften i Bosch PHD5962 2200 W hårtork gör att du kan torka håret snabbt, och tiden för de skadliga effekterna på dem minskar i enlighet därmed. Den inbyggda joniseraren kommer att förhindra utseendet av splittrade ändar och ger håret glans, jämnhet och silkighet. Och en oberoende hastighetsreglering och luftflödestemperatur gör det möjligt att justera det till din komfortzon. Avtagbart luftintagsgaller är utformat för att göra det enkelt att rengöra det från främmande föremål.

  fördelar:

  • Rimligt pris.
  • Separat justering av luftflöde och temperatur.
  • Separat fast kallluftknapp.
  • Diffusor för att ge volymen.
  • Jonisering.
  • Loop hanger.
  • Överhettningsskydd.

  nackdelar:

  • Stor storlek.
  • Efter att ha använts diffusorn blir håret trasslat.

  6 Panasonic EH5571

  Hårtork med en dubbel yttre ioniserare från tillverkaren Panasonic är ett bra val för att arbeta inom frisörsektorn, såväl som för hemmabruk. Den yttre joniseraren under torkning sänder negativa joner som tränger in i hårstrukturen, ökar deras fuktnivå och neutraliserar statisk elektricitet i dem. Denna hårtork torkar försiktigt hår och bryr sig om dem.

  Till skillnad från andra tillverkare ligger joniseraren på denna hårtork ute på utsidan, vilket ger den bästa effekten på hårstrukturen. Som ett resultat - de slutar att dela och se skina och friska. Hårtork Panasonic EH5571 - ett bra val för damer med problem hår. Och den japanska kvaliteten kommer inte att svika dina förväntningar.

  fördelar:

  • Extern jonisering.
  • 4 temperaturförhållanden.
  • 3 lufthastigheter.
  • Power 1800 watt.
  • Kallluftsläge.
  • Snygg design och bekvämt grepp.
  • Rimligt pris.

  nackdelar:

  • Tung vikt.
  • Ett munstycke.

  5 Philips HP8233

  Snygg, ergonomisk och kraftfull - det här är de viktigaste fördelarna med nästa representant för vår recension. ThermoProtect skyddar ditt hår under torkning, och joniseraren kommer att mjukna och göra det glänsande och smidigt.

  Högkvalitativ plast och pålitlig beläggning garanterar hållbar service. 6 lägen av hastighet och temperatur gör det möjligt att välja ett individuellt sätt att torka håret. Turbo-läget tillåter att torka håret ännu snabbare. Och munstycket koncentratorn ger den nödvändiga formen till en frisör. Keramiskt värmeelement skapar en mild värme som skyddar håret från överhettning. Philips HP8233 är ett utmärkt och billigt alternativ för semi-professionell användning.

  fördelar:

  • 6 driftsätt.
  • Avtagbart luftintag filter.
  • Bekväm slinga för lagring.
  • Effekt 2200 watt.
  • Rimligt pris.

  nackdelar:

  • Vrid inte sladden.
  • Med långvarig användning finns det en liten lukt.

  4 VITEK VT-1330 (2012)

  Nästa tillverkare av hårvårdsprodukter under 2012 nöjde oss med frisläppandet av en ny hårtork. Det inkluderade alla funktioner som tjejer drömmer om. Den första, och den största fördelen - 6 driftsätt. Nu kan du inte bara justera och justera hårtorken för dig själv, men skapa också en mängd olika styling och frisyrer. Förresten, VITEK VT-1330 (2012) bryr sig också om ditt hårs hälsa. På grund av jonisering kommer syrgasmolekylerna att skydda dem, så glöm inte dela ändar!

  fördelar:

  • I slutet av det keramiska handtaget finns en gummiinsats som sparar dig från hett fodral.
  • 2 hastigheter.
  • Ett par munstycken för att utföra olika funktioner.
  • Avtagbart filter.

  nackdelar:

  • Shortish sladd.
  • Dimensional.
  • Markerat fall.

  3 Philips BHD176

  Philips DryCare BHD176 hårtork är utformad för professionell användning. AC-motorn, med hög luftflöde och en effekt på 2 200 W, garanterar snabba resultat och högkvalitativ hårtorkning, oberoende av tjocklek och längd. Joniseringssystemet kommer att ge hårvård. Och munstyckena "koncentrator" och "diffusor" kommer att ge frisyren den önskade volymen och formen.

  fördelar:

  • 6 driftsätt.
  • Överhettar inte håret.
  • Snabbtorkat.
  • Snygg design.

  nackdelar:

  • Heavy.
  • Värmer upp kroppen.

  2 BaByliss 6615E

  Denna modell av hårtorken är resultatet av samarbetet mellan designerna av BaByliss Paris och Ferrari. Den innehåller alla de senaste kunskaperna hos dessa företag. Denna högteknologiska modell är tillverkad av högkvalitativa komponenter, tack vare vilka tillverkare garanterar en ökning av dess livslängd med 4 gånger.

  Denna hårtork har IoniCeramic-teknik, vilket gör dem smidiga och smidiga. Och joniseringsfunktionen ger dem en hälsosam glans och silkighet. För ägare av tunt och svagt hår, kall luft lufttorkning och 2 temperatur villkor. En BaByliss 6615E hårtork är ett bra val både professionellt och för hemmabruk.

  fördelar:

  • Kompakt storlek, snygg och bekväm design.
  • Avtagbart luftfilter.
  • Hängande slinga.
  • 2,7 m lång sladd
  • Garanti 5 år.

  nackdelar:

  • Få hastigheter.
  • Lite tungt.
  • Strama passande munstycken.
  • Mycket varm luft vid andra hastigheten.

  1 Parlux 385 PowerLight Ionic keramiska

  Hårtork från tillverkaren Parlux är avsedd för professionell användning. Hög effekt på 2150 W och möjligheten till kontinuerligt arbete upp till 2000 timmar ger möjlighet att använda den i frisörsalonger. 6 driftsätt garanterar snabb styling och torkning av jämnt långt och tjockt hår. Och tekniken "keramik med jonisering" gör dem friska, lätta och glänsande.

  Höghållfast plasthus kommer att förlänga livslängden för Parlux 385 PowerLight Ionic hårfönnaren Keramik. Ljus design och vackra snygga former kommer att fungera som en underbar gåva för kvinnor.  Nästa Artikel
  Keratin huvudvård