Steg för steg instruktioner för användning av Inoar keratin för hårrätning. Beskrivning och fördelar med verktyget


Mycket effektiv keratinhårrätning med Inoar ger en idealisk slätning av stygga krullar, ger dem en hälsosam glans och elasticitet, och bidrar även till restaurering och regenerering av deras struktur på en djup cellulär nivå.

Som ett resultat blir håret helt vackert, fyllt med vitalitet.

Tänk på viktiga egenskaper och fördelar med detta förfarande, liksom reglerna för genomförandet. Du kommer att veta hur mycket effekten kommer att bli synlig.

Inoar (Inoar) keratin: beskrivning och fördelar

Inoar Professional, etablerat i Brasilien på 1980-talet, är en av de mest kända tillverkarna av högkvalitativa hårrätare i världen.

För att välja den mest lämpliga lösningen för dig själv, borde du bekanta dig med var och en av produkterna i detalj.

MOROCCAN HAIR KERATIN från Inoar Professional är ett magnifikt keratinkomplex, utformat speciellt för tunna och vågiga krusar. Professionellt kit består av ett schampo för djupt rengöring av hår, keratinkomposition och fuktgivande mask.

Sammansättningen av dessa produkter innehåller näringsrik arganolja och vit lera. Medlen presenteras i volymer på 100, 250 och 1000 ml. Beroende på detta varierar kostnaden för uppsättningar från 1800 till 13 000 rubel.

Speciellt för lockiga trådar med ökad styvhet har ett pålitligt keratinkomplex G-HAIR KERATIN skapats, baserat på två värdefulla oljor - shea och argan. Satsen innehåller schampo, rätande keratin lotion och mask för djupt fuktgivande hår. Kitets pris är direkt relaterat till volymen.

 • 100 ml erbjuds till en kostnad av 2000-2500;
 • 250 ml - 5000;
 • 1000 ml - 14000-14500 rubel.

För att neutralisera formaldehydångor vid användning av ovanstående produkter är det nödvändigt att använda ett specialverktyg PROGRESS SOLUTION. Kostnaden för 5 ml är 75 rubel och 250 ml - 2500-2700.

Keratin uppsättning ARGAN OIL KERATIN är utformad för effektiv utjämning av vågiga strängar med en fin struktur. Den innehåller ett rengöringsschampo, en keratinkomposition och en fuktgivande mask baserad på arganolja. Kostnaden för satsen varierar från 2500 till 14300 rubel, beroende på volymen.

Steg för steg hårrätta instruktioner

Vad krävs?

För att utföra hårrätning med högkvalitativa produkter från Inoar, är det nödvändigt att förbereda följande produkter och verktyg:

 • professionellt keratinkomplex - schampo för djuprengöring, komposition för rätning och en mask för återfuktning;
 • bekväm borste med naturliga borstar för applicering och enhetlig fördelning av produkten;
 • utyuzhok;
 • hårtork;
 • Bekväm kam - helst kam med långa och sällsynta tänder.

Eftersom komplexet innehåller formaldehyd är det nödvändigt att utföra proceduren i ett rum med högkvalitativ ventilation. För att neutralisera de skadliga ångorna formaldehyd är det också nödvändigt att använda PROGRESS SOLUTION-verktyget från Inoar - detta kommer att förhindra riva, huvudvärk och synproblem.

I genomsnitt kan proceduren för keratinrätningskurvor ta tre timmar.

Processsteg

Förfarandet med rätningskurvor med Inoar-produkter består av flera steg som måste utföras i en strikt följd:

 1. Håret ska tvättas noggrant med schampo för djuprengöring, vilket på ett tillförlitligt sätt kommer att eliminera rester av talg, naturliga föroreningar och stylingprodukter.
 2. Använd en mjuk, tjock handduk så att du får håret blöt så att det torkas ut med ca 90%. Hårtorket i detta fall ska inte användas, det är viktigt att krullarna torkar ut naturligt.
 3. Applicera en rätningsförening på trådarna är nödvändig, avgår inte mindre än 1 centimeter från rötterna. Börja processen med strängarna längst ner, var noga med att bearbeta var och en av dem.
 4. På huvudet måste du bära plastfolie gå på duschlock och tåla keratinhjälpmedel i tjugo minuter.
 5. Torka sedan håret med en hårtork.
 6. Därefter måste strängarna vara rakade med ett strykjärn, uppvärmd till en temperatur av 230 grader.
 7. Vid slutet av proceduren bör du tvätta håret, fukta det med en speciell mask som ingår i satsen och torka sedan med hårtork.

Villkor för vård efter att ha använt verktyget

En viktig fördel med detta förfarande är att håret kan tvättas omedelbart efter det och inte vänta tre dagar, som vid användning av många andra verktyg. För dessa ändamål rekommenderas att använda schampon som inte innehåller skadliga sulfater och natriumklorid.

Hur länge kommer effekten att gå och hur ofta kan proceduren upprepas?

Beroende på hårets längd och struktur kan effekten som erhålls från proceduren variera från två till sex månader. På dess längd påverkar också vården av håret.

Keratinrätning med Inoar-produkter rekommenderas inte mer än två gånger om året.

Kontra

I samband med innehållet av formaldehyd har detta förfarande ett antal kontraindikationer:

 • skada, inflammation i huvudets hud
 • strandnedfall
 • graviditetsperioder och amning
 • överkänslighet mot läkemedlet;
 • bronkial astma.

slutsats

Medel för rätande krullar från Inoar kan enkelt hantera även med de mest olydiga, hårda och lockiga trådarna. Välj det lämpligaste alternativet och bli ägare till perfekt slät, elastiskt och glänsande hår!

Ingredienser för keratin hårrätning Inoar / keratin

Föreningar för keratinhårrätning Inoar - detta är en av de mest effektiva kompositionerna för rätning.

Medan det säkraste håret. Dessutom närmar och fuktar håret med panthenol, argan och kakaosmör, liksom ett komplex av aminosyror. Med varje förfarande blir håret bättre och bättre! * Och effekten kommer att vara hård från 4 månader till ett år *

Samtliga kompositioner i företaget Inoar uppfyller helt och hållet europeiska standarder och säljs aktivt över hela världen / inklusive Europa och USA /.

G.Hair - den starkaste kompositionen för keratinrätning Inoar och en av de starkaste på marknaden.

 • Designad för att räta ut hårda krullar. Universal.
 • Effekten varar från 6 månader till ett år, *
 • Formaldehydhalten på 0,2% är säker för människor och hår.
 • Intensivt väcker hår;
 • Det ideala förhållandet mellan pris och kvalitet.
 • Silikonfri;
 • Workshop gratis med inköp av kompositionen.

Håret kan tvättas på dagen för proceduren.

Designad av tyska kemister av företaget Inoar
Mer om seminariet

Marockansk - den första delen av Inoar.

 • Designad för rätning av mjuka krullningar och tunt hår. Universal.
 • Effekten varar 4-6 månader;
 • Formaldehydinnehåll av 0,1%;
 • Bekväm att arbeta med lukt (använd Progress Solution);
 • Det ideala förhållandet mellan pris och kvalitet.
 • Intensivt väcker hår;
 • Silikonfri;
 • Workshop gratis med inköp av kompositionen.
  Håret kan tvättas på dagen för proceduren.

Progress Solution - en tillsats till kompositionen för keratinrätning, vilket minskar luktformaldehyden.

Ökar inte kostnaderna för förfarandet.

Instruktioner keratinrätning G-Hair och Marocko från Inoar

Steg 1. Skölj håret med G-Hair Deep Cleansing Shampoo Shampoo två gånger. Lämna shampoo skum på håret i 2-3 minuter. Skölj noggrant med vatten. Blås torrt hår utan att använda en kam.

Steg 2. Applicera kompositionen * G-Hår Anti-volymbehandling, som börjar från occipitalzonen, retregerar från hårbotten 1-2 centimeter. Kamma håret med en fin tandkam, ta bort överflödigt komposition. För djup penetration av keratin borde du behålla kompositionen på håret i 20 minuter efter bearbetning av den sista strängen.

* Spädningslösning med keratinkomposition G-Hair Extreme Premium Keratin Utjämning Behandling 10 minuter före användning i ett förhållande på 1:10

Steg 3. Torka håret 100% med en kam och en hårtork (torr med varm eller kall luft). Dela håret i 4 zoner. Börja från den ockipitala zonen, börja räta med ett järn. Dra håret i fina trådar på 7-10 gånger vardera (beroende på hårets struktur). Upprepa proceduren på de tidsmässiga områdena, liksom smällen.
Stryktemperatur:
180 С - tunt, svagt hår;
210 C - normalt, färgat hår;
230 C - hårt naturligt hår.

Steg 4. Låt håret svalna efter rätning i 15 minuter, eller kyla det med kallt hår i torken. Skölj håret noggrant med varmt vatten utan att använda schampo och applicera G-Hair Finalizing Mask, blötlägg kompositionen på håret i 10 minuter och skölj med vatten. Blås torrt hår.

Svar på vanliga frågor om keratinrätning

Du kan inte uppnå effekten av rättelse, vilket lovar tillverkaren?

Styrkan och varaktigheten av effekten av keratinrätning beror på:

 • från varumärket av föreningen som du gör det med;
 • från mästarens professionalism: håret efter proceduren måste vara helt torrt och smulöst, annars kommer effekten att vara svag och inte för lång. Bra keratinrätning görs från 3 timmar; om det efter proceduren finns en liten fetthalt på håret, är proceduren inte klar. Vid seminarier visar vi hur man gör maximala resultat.
 • från verktyget du jobbar med: järnet måste vara professionellt, ge rätt temperatur och hålla den i drift.

_________

Är formaldehyd skadlig under keratinrätning?

Många pratningar går runt formaldehyd, dess skada på hår och människor, "nyaste" formuleringar "utan formaldehyd" visas och försvinna också aktivt. Varför?

Är formaldehyd skadlig för människor?

Den som inte är engagerad i keratinrätning och inte har att göra med det kommer definitivt att berätta för dig mycket, det är bara oftast från okunnighet och ovillighet att lära sig nya saker. Varje kemiskt ämne som i stora mängder förgiftar, i små doser, ofta läkemedlet.

I de första formuleringarna för keratinrätning var formaldehydhalten upp till 50% - detta är skadligt i de moderna formuleringarna 0,2, 0,1 i de starkaste formuleringarna!

I en sådan mängd frigörs formaldehyd i människokroppen genom konsumtion av godis och alkohol, och det kan lätt klara det.

Medicinska studenter arbetar med ren formaldehyd, och även deras arbete anses inte vara särskilt farligt.

Är formaldehyd skadligt för hår?

Formaldehyd är det enda ämnet som räter ut håret utan att bryta strukturen. Han "unfolds" disulfidbindningen och fixerar den i en ny position för ett tag tills det tvättas. Efter en viss tid återgår håret till sitt ursprungliga tillstånd.

Perm, långvarig styling bryter och bygger upp hårstrukturen. Det är därför som keratin inte kommer att räta ut perm eller boost-up, även om det släpper ut.

Hur kan det bevisas? Om du lägger på kompositionen för hårkrökning mer än den föreskrivna tiden - håret kommer att falla av efter en viss tid, om du applicerar keratinrätning och lämnar den åtminstone för natten - kommer håret inte att skadas. sanningen och effekten av rätningen kommer inte heller, eftersom kompositionen fungerar under påverkan av strykning.

Varför är håret skadat?

Så varför finns det så många recensioner på Internet att formaldehyd skadar hår? Att de föll bort blev hårda och grejer.

För det första var kompositionerna i den gamla generationen "mindre omsorg", ofta innehållande "dåliga" silikoner;

För det andra: 3 år sedan var det en katastrofal brist på kunskap om keratinrätning. Vi lärdes att göra det till alla på 230 grader. Om du gör en keratinrätning på en blond vid 230 grader, kommer de att försvinna. På samma sätt kommer de att försvinna.

Men om du gör en keratinrätning på skadat hår vid en låg temperaturstrykning, speciellt om du först rekonstruerar håret -

Din klient känner inte igen sitt hår. Du kommer att rädda dem, de kommer att hitta ett andra liv och ett helt annat utseende.

För det tredje: Keratinrätning rekommenderas inte att göras mer än en gång var tredje månad.

Formuleringar utan formaldehyd: ska det användas eller inte?

Det beror på vad som ligger till grund för dem:

 • Modern högkvalitativ balanserad komposition är ett bra alternativ till keratin hårrätning. De innehåller små mängder syror och sockerarter. De håller helt volymen, är mer bekväma på jobbet, ger ett stabilt resultat, men håret är inte så rakt som till exempel från G.Hair Inoar och inte så kompakt, även hårfärgen är snedvriden. Valet är ditt och klienten. LÄS MER.
 • Ofta, särskilt i billiga formaldehydfria formuleringar, finns det en obalanserad mängd syror som torkar håret starkt.
 • Den andra extremen: formuleringar utan formaldehyd ger inte den önskade, starka effekten av rätning och återhämtning, men bara något slät det. Detta kommer att märkas efter flera månader av trollkarlen;
 • Bedömning av tillverkaren: Frånvaron av formaldehyd på etiketten betyder ofta isolering under kompositionens funktion eller vid exponering för högtemperaturstrykning;
 • Kemisk perm-kompositioner innehåller inte heller formaldehyd, men de skadar irreversibelt hårstrukturen. Perfekt för rätning "boost-up!". Inte säkert för hår.

Formaldehydrätning är den enda rätningen idag som inte bryter hårstrukturen och överdriver inte den. Varför hår kan skadas av keratinrätning? HIGH IRON TEMPERATURE.

Har du några frågor? Vi kommer vara glada att se dig på våra seminarier! Registrera dig! 8 (831) 2-811-000. SCHEDULE OF WORKSHOPS.

* Vid korrekt tillämpning. Var noga med att gå igenom verkstaden, kunskap och kompositioner uppdateras årligen.

INOAR G-HAIR INSTRUCTION

G-HAIR-komplexet är idealiskt för alla hårtyper. Inklusive för rätning, hårt hår och afro. Återställer och räter ut håret efter den första ansökan. G-hårkeratin minskar oönskade hårvolymer med 80-100%. Förenklar daglig styling. Innehåller arganolja och sheasmör. Satsen innehåller schampo djuprengöring, keratinkomplex och fuktgivande mask.

instruktion

1) Skölj håret med G-Hair Keratin Cleansing Shampoo och Deep Shampoo två gånger. Lämna shampoo skum på håret i 2-3 minuter. Skölj noggrant med vatten. Blås torrt hår utan att använda en kam.

2) Applicera kompositionen av G-Hair Keratin keratin, från och med occipital zonen, retreating från hårbotten 1-2 centimeter. Kamma håret med en fin tandkam, ta bort överflödigt komposition. För djup penetration av keratin borde du behålla kompositionen på håret i 20 minuter efter bearbetning av den sista strängen.

. Skaka föreningen kraftigt före appliceringen.

. Var noga med att utföra hela proceduren i HANDSKAR.

. Det är mycket viktigt att håret är helt täckt med keratin och att det är jämnt fördelat över hela längden.

. I närvaro av en neutraliserare faller Inoar Progress Solution för att neutralisera lukt och avdunstning, lösa upp dropparna med keratinkompositionen G-Hair Keratin Keratin i 10 minuter. före användning i förhållandet 1:10.

3) Torka håret 100% med en kam och en hårtork (torr med varm eller kall luft). Dela håret i 4 zoner. Börja från den ockipitala zonen, börja räta med ett järn. Dra håret i fina trådar på 7-10 gånger vardera (beroende på hårets struktur). Upprepa proceduren på de tidsmässiga områdena, liksom smällen.

 • 180 С - tunt, svagt hår
 • 210 С - normalt, färgat hår
 • 230 C - hårt naturligt hår.

4) Låt håret svalna efter rätning i 15 minuter, eller kyla det med kall luft av en hårtork. Skölj håret noggrant med varmt vatten utan att använda ett schampo och applicera en fixeringsmask med G-Hair Keratin, blötlägg kompositionen på håret i 10 minuter och skölj med vatten.

5) Gör hår styling på något sätt.

VARNING EFTER PROCEDUREN:

För att tvätta håret, använd sulfatfria schampon eller schampon med hydrolyserat keratin. För att förbättra resultatet och spara effekten av keratinrätning under längre tid, använd Inoar-linjen. Det rekommenderas också att blåsa torrt hår.

Inoar keratin hårrätning: fördelar och nackdelar med proceduren

Varje tjej vill förbättra sitt utseende genom att tillgripa olika förfaranden. Keratin hårinriktning Inoar (Inoar keratin) är ett av de förfaranden som gör att du kan förvandla ditt hår till lyxigt, slätt och glänsande under lång tid. Förutom utjämning återställer förfarandet som innehåller keratin, läker, närmar sig strängarna. Hur är det här förfarandet? Vad kostar? Hur säker är tjänsten? Allt detta finns i denna publikation.

Princip för verksamheten

Huvuddelen av denna tjänst är keratin, som ligger till grund för naturlig krökning. Emellertid under påverkan av miljön, effekterna av olika skadliga faktorer, detta ämne förstörs, tvättas ut, hårets struktur blir tunnare, förlorar sin glans, elasticitet.

Kärnan i denna tjänst är att strängar för rätning behandlas med en lösning av keratin, den fyller de skadade områdena, då påverkas höga temperaturer i mikrofilm, omsluter håret själv.

Som ett resultat blir strängar släta, glänsande, skyddade mot yttre påverkan på miljöfaktorer.

struktur

Inoar-produkter har tillverkats i ca 20 år och har en ledande ställning bland de märken som producerar keratinerande läkemedel. Linjen Keratinrätning Inoar avser professionell kosmetika. Passar alla hårtyper.

För mjuka strängar presenterades keratin Inoar Marockan, för hårt Inoar G Hair. Inoar Maroccan Kit innehåller ett djupt rengöringsschampo med en speciell komposition, Inoar G Hair-komplexet innehåller ett djupt rengöringsschampo, en rätningsberedning och en mask.

Varning! Beredningarna av dessa produkter innehåller formaldehyd i en säker mängd för människokroppen.

Huvudkomponenten är keratin, dessutom organiskt kakaoextrakt, jojobaolja, vitlera, vetexproteiner, panthenol. Silikon är frånvarande i dessa preparat.

Fördelarna med keratinutjämning Inoar inkluderar:

 • flexibel prissättningspolitik
 • säkerhet;
 • tillgänglighet;
 • Långtid för drogen (upp till 6 månader);
 • brett utbud av produkter;
 • kvalitet, tack vare kombinationen av stor erfarenhet och högkvalificerat team.

Kostnad i stugan och hemma

Kostnaden för tjänster i kabinen varierar avsevärt. Detta påverkas av faktorer som professionell professionalism, kostnaden för el, salongens vinst. I stugan varierar priset beroende på hårets längd, densitet, den valda varumärkesammansättningen.

Till exempel kostar keratinrätningsborr med en Inoar-förening ungefär 600-700 rubel, med en genomsnittlig hårlängd upp till axelbladet, kostnaden kommer att vara ca 6 tusen rubel. Hemma kommer priset att baseras på volymen av det använda läkemedlet, hårets längd.

Till exempel kostar en uppsättning för rätning med en volym på 100 ml cirka 1 500 rubel. Denna mängd är tillräcklig för krullar av medellängd.

Kontra

Keratinrätning Inoar på grund av närvaron i sammansättningen av ett skadligt ämne som kallas formaldehyd (aldehyd) är förbjuden att använda i följande fall:

 • håravfall
 • sjukdomar i hårbotten, skada på huden;
 • graviditet;
 • laktation;
 • precancer, onkologiska sjukdomar;
 • hudkänslighet, allergiska manifestationer;
 • bronkial astma.

Det rekommenderas inte att använda denna tjänst med tunna, utarmade trådar. Anledningen till detta är det faktum att krullen är mättade med drogen under operationen, blir de tyngre, vilket hotar dem med ytterligare förlust. Även med detta förfarande förlorar krullarna volymen och med tunt hår kommer det att påverka flickans utseende.

Foto före och efter

Förfaranden av förfarandet

Denna procedur kallas också den brasilianska. Hela processen tar ungefär 3 timmar.

Inoar produkter är lämpliga för både hemmabruk och professionella tjänster. Vid användning hemma är det viktigt att följa anvisningarna för användning.

Förfarandet kräver följande verktyg:

 • djup rengöring schampo;
 • rektifierande förening;
 • borste för applikation;
 • utyuzhok;
 • hårtork;
 • hårborste.

Det är viktigt! Det är nödvändigt att hålla händelsen i ett välventilerat rum, eftersom preparatet innehåller formaldehyd, som vid förångning kan påverka synen, centrala nervsystemet, kan orsaka huvudvärk, riva.

Fasad algoritm

 1. Det första steget är att tvätta håret med ett djupt rengöringsschampo för att avslöja hårvågor. Vissa experter rekommenderar att du upprepar det 2-3 gånger.
 2. Vidare blåses krullarna med en handduk, torkas med 90%, kammad med en kam med sällsynta tänder, fortsätt till appliceringen av kompositionen.
 3. Applicera kompositionen på trådarna behöver, avgår 1 cm från rötterna. Behandlingen liknar färgningsprocessen. Från och med de nedre strängarna smutsas varje sträng rikligt.
 4. Det är nödvändigt att motstå drogen på håret i ca 20 minuter och täcker dem med en film eller lock.
 5. Nästa steg är att blåsa ditt hår. Först efter det kan du börja justeringen med hjälp av strykning som börjar från de nedre strängarna vid en temperatur av 230 grader. Varje sträng måste rätas 5-7 gånger.
 6. Det sista steget är att tvätta huvudet, applicera en fuktgivande mask till locken, slutlig torkning med hårtork.

Åtgärdens varaktighet

Justeringskeratinkomposition Inoar varar från 2 månader till sex månader. Detta intervall förklaras av tjockleken, längden på håret, eftersom på långa strängar tvättas kompositionen snabbare.

Med rätt skötsel kommer användningen av sulfatfria schampon, keratinmasker, att vara mycket längre.

Hårvård efter proceduren

Till skillnad från andra operationer, när du räknar med Inoar, kan du tvätta håret 40 minuter efter operationen, och inte 3 dagar senare.

Det rekommenderas inte att använda hårnålar, använd simbassänger, bastur utan hattar. Detta beror på det faktum att fuktig varm luft förstör keratinfilmen.

Innan du går till sjöss, rekommenderar experter inte att utföra en tjänst.

För korrekt vård behöver du använda ett speciellt sulfatfritt schampo eller ett schampo som inte innehåller natriumklorid. Det rekommenderas också från tid till annan att sätta en speciell mask som innehåller keratin.

Detaljer om hur man bryr sig om hår efter rätning, kan du hitta på vår hemsida.

Fördelar och nackdelar

De positiva sidorna av Inoar keratinrätning är:

 • effekten av släta, glänsande lockar är märkbar efter det första förfarandet;
 • Utmärkt alternativ till den kemiska metoden för rätning eller daglig jordning med järn;
 • långvarig effekt
 • strängar andas
 • Du kan måla lockar, göra styling;
 • problemet med splittrade ändar, statisk elektrifiering;
 • håret ser välskötta även i vind och dåligt väder.
 • Av nackdelarna ingår:
 • eventuell allergi mot formaldehyd;
 • kan minska volymen av lockar;
 • ganska lång varaktighet
 • efter ett tag kan ändarna bryta av;
 • Kostnaden för förfarandet är ganska högt;
 • Hårets tillstånd försämras ofta efter rätning med keratin;
 • operationen efter en viss tid måste upprepas
 • En låg specialistkompetens kan skada håret.

Innan du går till salongen är det nödvändigt att ta hänsyn till alla indikationer och kontraindikationer av denna tjänst.

På internet kan du hitta ett stort antal både entusiastiska och negativa recensioner. Innan du bestämmer dig måste du väga själv alla fördelar och nackdelar. Det rekommenderas också att lita på dina lockar endast till professionella hantverkare med erfarenhet av liknande verk. Om det utförs på rätt sätt kommer effekten att bli fantastisk och kommer att glädja bäraren över en längre tid.

Läs mer om keratin hårrätning tack vare våra artiklar:

Användbara videoklipp

Keratin hårrätning.

Instruktioner för keratin hårrätning.

Populära frågor om keratin hårrätning

Straightening / Smoothing / Rebuilding

Finns det några kontraindikationer för proceduren keratirovogo hårrätning?

Formaldehydföreningar ska inte göras till gravida och ammande kvinnor, personer under 18 år, liksom personer med överkänslighet, mottagliga för starka lukt och benägen för allergier. Kompositioner på glyoxylsyra är inte kontraindicerade.

Vad kommer håret att se ut efter INOAR-keratinrätningsproceduren?

Omedelbart efter proceduren för keratinrätning blir håret mycket mjukare. Sken och silke, elasticitet och styrka framträder. Vid slutet av keratiniseringen återgår håret till sitt ursprungliga tillstånd efter 2-5 månader. De behöver inte skjuv som kemi.

Arbetar jag med formaldehydföreningar kan jag få cancer?

Inoar använder inte mer än 0,2% formaldehyd, vilket är en acceptabel säker norm för både mästaren och kunden.

Keratin är skadligt för hår och är beroendeframkallande som läkemedel.

Detta är en myt. Keratin kan inte vara skadligt för håret, för till viss del är en flytande form av hår. Och bara bra kvalitet friskt och vackert hår kan vara beroendeframkallande!

Finns det en obehaglig skarp lukt under proceduren som irriterar näsan och ögonen?

Den akuta lukten och röken är ett tecken på att det finns formaldehyd i likriktningsföreningen. I sammansättningen av Inoar överstiger procentandelen av denna komponent inte de tillåtna normerna, men för de överkänsliga mästarna och kunderna har Inoar utvecklat en speciell tillsats - formaldehyd-neutralisator Progress Solution. Det neutraliserar den skarpa lukten och röker upp till 70%. Vid arbete med glyoxylsyraföreningar finns ingen obehaglig lukt och rök.

Hur länge kommer det keratriska håret raka effekten förbi?

Uttrycket "strumpor" keratin är individuellt. Det beror på hårets initiala tillstånd, hur ofta och hur klienten tvättar huvudet, vilket betyder han använder i daglig vård. I genomsnitt, när du väljer rätt hemmetoder, är keratin i håret upp till 4-5 månader.

Hur är keratinrätning bättre än laminering?

Det här är två helt olika procedurer, var och en har sina egna fördelar. Huvudskillnaden - laminering räker inte håret. Mer information finns i verktygsverktyget för mästare INOAR.

Efter proceduren för rätning / utjämning / ombyggnad av INOAR

Kan klienten göra håret på dagen för förfarandet?

Du kan. Med förbehåll för rekommendationerna för hårvård.

Vilken hemvård ska rekommenderas till kunden?

Perfekt skydd mot tvätt av keratin från håret - hemvård från INOAR. Vilket som helst komplex av Home Line kommer att vara lämpligt, eftersom alla produkter är speciellt utformade för hårvård efter proceduren för keratirrätning och håråterställning.

När kan en klient tvätta sitt hår efter rätning, utjämning eller återställning av håret på INOAR-märket?

När du använder någon keratinkomposition av INOAR, kan du tvätta håret omedelbart efter proceduren. Hemma kan klienten tvätta sitt hår vid det första behovet. Det viktigaste är att följa rekommendationerna för vård.

Hur ofta kan du upprepa proceduren för rätning, utjämning och återuppbyggnad av hår?

Procedurer för INOAR-varumärket är ett förfarande för håråtervinning. Upprepade procedurer skadar inte håret, men vi måste komma ihåg att hårklippets volym är begränsad, att fylla dem är endast möjligt till en viss nivå. Om klienten vill upprepa proceduren eller det föregående förfarandet inte tas av någon anledning, så är skillnaden mellan de två procedurerna: Marockansk hårkeratin, G-hårkeratin, Arganoljesystem, Brazilian Keratin och BotoHAIR-1 månad. Hårbehandling Extreme - 2 veckor; Lyft Capilar Extreme - 1 vecka.

Kombinera procedurerna för varumärket INOAR och färgning

Är det möjligt att göra färgen på samma dag med förfarandet för keratirovanovy hårrätning?

Nej, det kan du inte. Specifika system för att kombinera färgning med rätning / utjämning / rekonstruktion kan hittas på INOAR Academy.

Det spelar ingen roll vilken färgämne som är permanent eller semi-permanent?

Innan förfarandena på INOAR-märket spelar ingen roll färg; Efter det är det bättre att använda halvfast (färgton) färgämne med låg andel oxidanter. Det är också bättre att färga bara hårets rot utan att påverka längden.

Är det möjligt att helt missfärga hår med keratin?

Nej, det här är inte möjligt. Keratinformuleringar är inte avsedda för färgning, toning, blonding och lätta hår.

Vanliga misstag och svårigheter i arbetet

Vid utförandet av proceduren på den formaldehydfria kompositionen blev håret av "askblond" färg gul.

När man arbetar med blonda askor och pärla nyanser, krävs kunskap om alla nyanser av att arbeta med INOAR-kosmetika. Vi rekommenderar dig att träna från representanter för varumärket.

Efter rätningsproceduren blev håret väldigt torrt.

Om utgående håret är torrt betyder det att du har brutit mot rättekniken. Du kan lära dig alla möjliga misstag i arbetet med varumärkets kosmetika genom att besöka mästerklasser på INOAR Academy.

Är det möjligt att göra keratirovrätning eller rekonstruktion på hårförlängningar?

Ja, du kan, men med stor omsorg. Med funktionen att arbeta med hårförlängningar finns det på mästerklassen på keratinhårrätning.

Efter keratin hårrätning kommer krullarna inte att återvända.

Keratin hårrätning ändrar inte hårets inre struktur, proteinet tvättas gradvis av och hårets naturliga struktur återvänder.

Kompositioner för keratinrätning / utjämning / rekonstruktion bortskämd hår.

Komplex från INOAR förstör inte håret. Att förvärra deras kvalitet kan bara oskilda mästare, dåligt kända i tekniken att räta ut. Vi rekommenderar dig att studera på INOAR Academy.

Innehåller keratin Inoar

Inoar: kraften av keratin för ditt hår

Den moderna kosmetiska industrin hjälper kvinnor i alla åldrar att hantera orubbligt hår, förbättra sitt utseende och ge dem en attraktiv naturlig glans. Ett effektivt sätt är Inoar keratinrätning - ett förfarande som utförs av professionella hantverkare i specialiserade salonger. Det smälter inte bara håret och förbättrar strukturen, utan bidrar även till deras regenerering.

Kosmetik från Inoar innehåller keratin - ett slags byggmaterial för hår. Permanent styling, curling, färgning och jämn daglig tvätt minskar innehållet i denna komponent i hårlinjen. Keratin från det kända brasilianska varumärket Inoar har ganska väl etablerat sig på den ryska marknaden och har många positiva recensioner bland kunder och hantverkare. Kompositionen återställer noggrant krullarna och fyller de skadade platserna i dem.

Inoar produktlinje presenterar flera keratinjusteringar med instruktioner som befälhavaren måste strikt följa för att uppnå ett utmärkt resultat.

 • G-Hair. Medel är lämplig för effektiv rätning av stel hår. Intensivt återfuktar håret. Effekten av användningen fortsätter i 6 månader. Det har en kumulativ effekt.
 • Morrocan. Den första produkten släppt av varumärket. Det närmar sig mjukt och sprött hår, vilket bidrar till deras regenerering. Effektens varaktighet är 3 månader. Det har en kumulativ effekt.

Egenskaper och fördelar med kompositionen

Den främsta särdragen hos Inoar-sortimentet är en hög miljövänlighet och praktiskt taget ingen skada på människors hälsa. Kosmetiska sammansättning innefattar:

 • växtextrakt
 • olja;
 • formaldehyd (i en säker dosering);
 • keratin - huvudkomponenten.

Användningen av modern produktionsteknik, den korrekta doseringen och proportionerna av förhållandet mellan kosmetiska produkter stärker krullarnas struktur och förbättrar deras utseende.

Kosmetika Inoar har stor efterfrågan från både professionella och vanliga kunder. De väljer den här produkten på grund av sina tydliga fördelar.

 • Säkerhet. Sammansättningen av kosmetika Inoar innehåller naturliga ingredienser som inte skadar människokroppen.
 • Att locka många års erfarenhet av proffs till produktionen av produkter.
 • Tydlig instruktion keratin hårrätning. Medel av detta märke är lämpliga för användning inte bara i salongen utan också hemma (vilket betyder hemvårdsprodukter)
 • Bra valuta för pengarna. Bolagets prissättningspolitik är upprättad så att kostnaden för produkterna är helt förenlig med dess effektivitet.
 • Användningen av kompositionen släpper inte bara krullarna utan förbättrar också hårklackens struktur, vilket bidrar till restaurering, hydratisering och näring.
 • Förfarandet har en bestående effekt (upp till 6 månader). Håret behåller sin elasticitet och hälsosam utseende under lång tid.

Yrkesutövare

Konsumenter lämnar positiv feedback om Inoar keratinrätning. Vad anser expertutvecklare på denna kosmetika?

På många sätt är svaren lika: produkterna från det brasilianska varumärket är en lovande teknik inom kosmetikområdet. Det låga innehållet av formaldehyd och frånvaron av silikoninkluderingar eliminerar hårets försämring efter proceduren. Tvärtom återställer hårskyddet sin naturliga skönhet, matar på keratin och andra naturliga komponenter i produkten.

Professionella indikerar att kosmetika är lämplig för olika hårtyper och kan klara av de mest problematiska krullarna, eftersom regenereringsprocessen sker på mobilnivån.

Straightening med ett keratinkomplex från Inoar är en innovativ teknik som är värt att försöka för alla som försöker se hårets skönhet och hälsa.

grupp

INOAR RUSLAND. Keratin hårrätning

Information

Beskrivning: Officiell representant för INOAR i Ryssland.
INOAR är det världsberömda brasilianska varumärket av professionella och hemlagade hårkosmetiklinjer.
- Produkter för keratinrätning och håråterställning
- Premium kosmetika för hemvård.
- Workshops, presentationer Visa hela historien...

kontor:
St Petersburg: Metro Prospekt Prosveshcheniya, st. Ivan Fomin, hus 14 k.2.
Moskva, Dubrovka tunnelbanestation, Novoostapovskaya, 6, lit. B

andra

åtgärder

5 915 poster

Med början på den nya månaden väntar du på nya workshops J-Academy

Skynd dig att anmäla dig till seminarier som hålls i december i St Petersburg och ta reda på allt om de mest populära hårbehandlingarna, Visa helt... samt populära frisyr och frisyrer

Varning! Moskva!
Vi letar efter modeller för följande procedurer:

28 november - Keratin hårrätning, Botox för hår.
Visa hela historien...
29 november - Botox för hår, Rekonstruktion.

30 november - Keratin hårrätning.
Krav på modeller: lockigt hår.

För frågor, vänligen kontakta vår chef.

Vill du förlänga effekten av rakt hår efter rätningen?

Då kommer Pos Progress-komplexet att passa dig - en unik formel som är utformad speciellt för att upprätthålla och konsolidera effekten av perfekt rakt hår efter en keratinrätningsprocedur. Visa hela historien...

Pos Progress:
Intensivt mjukar fräckt hår
Återställer den naturliga utstrålningen

Komplexet innehåller schampo och balsam, som tillsammans skapar ett kraftfullt försvar mot destruktion och utlakning av keratin från håret.

INOAR RUSLAND - KERATIN BOTOX
Officiell representant i Ryssland ⠀

Glad mors dag!

Lycka, hälsa och sinnesro!

Ingen tid att vänta på den kumulativa effekten av hårreparationsmedel, och en skönhetssalong är inte nära?
Behöver du ett bra intryck på ett affärsmöte eller visa upp på en fest?

Då, utan tvekan, ditt val - HJÄLP från INOAR. Visa hela historien...
HJÄLP - Omedelbar restaurering av skadat hår!

Shampoo, balsam, mask och serum - snabbt återställa hårets skönhet, ge dem styrka och glans, för som en del av komplexet:

D-panthenol - fuktar och mjukar
E-vitamin - främjar cellregenerering
Rosemaryxtrakt - toner och stärker
Keratin - gör håret starkt och elastiskt
Vetexsolja - hjälper till att stänga nagelbandet

INOAR RUSLAND - KERATIN BOTOX
Officiell representant i Ryssland ⠀

Inoar keratin - frisk hårskönhet

Keratin hårrätning är kanske en av de mest progressiva procedurerna för håråterställning och rätning. Den stora fördelen är att förutom anpassningen återställs håret från insidan, strukturen hos skadat och färgat hår uppdateras.

Inoar keratinrätning - ny generationsprocedur

Den främsta fördelen är frånvaron av kemikalier i denna komposition, vilket kan leda till allvarliga hårskador, till exempel med aggressiv kemisk rätning. Keratinföreningar skiljer sig från permanent rätning genom det faktum att disulfidbindningar inte förstörs på grund av proteinföreningar och ett speciellt näringskomplex. De slappar försiktigt och sträcker sig, utjämnar hårstrukturen.

Dessutom läker keratinering och återställer håret från insidan och utsidan. De minsta keratinmolekylerna tränger djupt in i varje hår, förbättrar strukturen, tätar nagelbandet med ett skyddande skikt av protein. Effekten av konditionering eliminerar fluffighet, mättade mängder med en ljus men naturlig glöd, skyddar mot statisk elektricitet och skyddar även pålitligt mot de negativa effekterna av miljöfaktorer - damm, rök, ultraviolett strålning, hårt vatten.

Även efter en användning av Inoar keratin, i tre månader kan du njuta av perfekt hår - rak, mjuk, silkeslen, glänsande och lättsinnigt hår. Minst tid för daglig styling och hår ser ut från en skönhetssalong - drömmen om varje modern tjej!

Inoar keratin - förmåner

Mänskligt hår är 90% keratin, men daglig skada leder till förlust av keratin, vilket gör att håret blir torrt, skört, poröst. Dess formel är rik på näringsämnen och mineraler, behandlar skadat hår och återställer sin naturliga skönhet, och viktigast av allt - att ge hälsa under lång tid.

Inoar företaget är engagerat i utveckling, produktion och försäljning av professionell kosmetika. Så, i sammansättningen av keratin "Marocko" från Inoar innehåller sådana komponenter som ren keratin, vit lera och exotiska oljor - kakao och marockansk argan.

Förfarandet med dess användning är lämpligt för alla hårtyper, vilket eliminerar deras fluffighet, brittleness, tvärsnitt och matthet.
Utjämning är resultatet av exponering för inte en kemisk sammansättning, men en speciell reaktion av organiska föreningar, såväl som djup hårmättnad med keratin, D-pantenol, naturliga oljor.

Positiva aspekter av kompositionen:

 • Innehåller inte ammoniak eller formaldehyd;
 • Ger inte irritation i ögonen och halsen.
 • Hårtvätt 20 minuter efter proceduren;
 • Effekt för alla hårtyper;
 • Returnerar naturlighet, skönhet och glans till hår;
 • Godkänd för användning av gravida och lakterande
 • Hållbarhet (upp till 30 hårtvättar).

Inoar keratin är ett genombrott i teknologin för behandling av keratinhår!

Inoar Curl Straightener: 5 steg till rakt hår

Inoar är ett brasilianskt företag som har producerat produkter för räkningskurver i mer än tjugo år. I keratinlinjen i detta märke finns både professionella och hemprodukter som gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt få en attraktiv bild.

Keratinets sammansättning betyder Inoar Professional Hair straighteners

Linjen av produkter som räta håret innehåller sådana komplex:

 • Marockansk hårkeratin - dessa inkluderar schampo för rengöring och en speciell komposition;
 • G-hårKeratin - denna grupp innehåller schampo, rätningsblandning och mask.

Priset på Botox för hår Inoar varierar från 8,300 till 9,300 rubel. Det första botemedlet har en helande effekt som varar i 3-4 månader. Ägare av etnisk hårtyp är bättre att köpa G-hairKeratin - resultatet kommer att förbli i 5 månader. Om du vill använda guidens tjänster, är det bättre att välja de medel som är markerade professionella.

Listad kosmetika innehåller sådana ingredienser:

 1. jojobaolja;
 2. keratin;
 3. pantenol;
 4. vetexproteiner;
 5. kakaoxtrakt;
 6. vit lera.

Inoar g hår: instruktion och pris

Den här unika formeln läker skadade trådar och räker ut lockiga lås. Keratinrätning minskar fluffigheten hos lockar med nästan 90%. Som ett resultat blir de lysande och vackra. Tvätta håret och använda hårnålar är tillåtet 40 minuter efter procedurens slut.

Hur räta ut håret utan konsekvenser

Keratinrätning Inoar kan enkelt användas hemma. Gör så här genom att följa dessa steg:

 • Tvätta huvudet med ett speciellt djupt rengöringsmedel. Det rekommenderas att göra detta flera gånger. Och i den sista inställningen lämna verktyget i 3 minuter. Skölj krullarna med varmt vatten.
 • Torra hårsträngar med 90% och kam med en sällsynt kam.
 • Applicera ett keratinkomplex till varje krökning. Strängar måste noggrant bearbetas, men det är viktigt att säkerställa att blandningen inte strömmar ner från dem. Överflödiga medel ren kam. Lämna kosmetiken i 20 minuter, täcka trådarna med en film eller en speciell keps.
 • Torka trådar till 100% med en hårtork. Samtidigt bör varm luft alterneras med kallt.
 • I slutet av håret räta ut iris. För alla typer av trådar lämplig temperatur på 230 grader. Börja från botten och räta 10-12 gånger. Tack vare detta är keratin förseglad i lockar.

Tvätta av kompositionen är tillåten efter 40 minuter med varmt vatten. Shampoo kan inte användas. Då torkas krullarna med en hårtork.

Keratin hårrätning Inoar

Vacker, strålande strålande hälsa, "live" och perfekt rakt hår, som modernaste tjejer drömmer om. Många av oss har upprepade gånger experimenterat med hår, har radikalt förändrat hårfärgen, nästan varje dag använder vi en hårtork och ett strykjärn. Denna och inte alltid gynnsamma ekologi påverkar håret. För att återställa hår börjar vi använda alla slags masker, oljor, sprayer och om möjligt vägrar vi stylingstekniken. Enig, resultatet är långt och tråkigt. Flickor och kvinnor som är intresserade av håret har länge hört ett sådant förfarande som keratinhårrätning. Det finns många recensioner på internet om själva tjänsten och varumärkena som erbjuder sina kosmetika. I denna artikel kommer vi att fokusera på proceduren för rätning från Inoar, som även kallas brasiliansk hårrätning. Varför Inoar? För det första har det maximala antalet positiva recensioner på Internet från de tjejer som redan har godkänt detta förfarande samlats in. För det andra, den mest försiktiga med håret, utan att skada dem, balansen av "priskvalitet".

Hur är det brasilianska keratinhårrätningsförfarandet?

 1. Företaget Inoar Professional har en stor sortiment av vårdprodukter, eftersom alla håren är olika - i färg, komposition, tjocklek och varje typ av hår behöver ett separat tillvägagångssätt. En professionell som arbetar med den här produkten och vet det bra kan hämta de nödvändiga produkterna. Val av medel - låt oss kalla det första steget;
 2. Hår innan huvudproceduren ska vara helt ren, så de tvättas med en speciell schampo 2-3 gånger. Det andra steget är djupt rensande;
 3. Keratinapplikation. För att göra detta håret torkas noggrant med en hårtork (under inga omständigheter ska våt eller våt krullning förblir) och lämna den applicerade blandningen i 15-40 minuter;
 4. Skapa en bild eller räta järn. Det är mycket viktigt att välja rätt temperatur med ett intervall från 210 till 230 grader, en kompetent mästare som fokuserar på din curls struktur, kommer att klara det här arbetet som "utmärkt";
 5. Slutskedet innebär tillämpning av en specialvårdsmask och slutstyling.

Hur lång håller keratinrätningen från Inoar? I genomsnitt, från 2 månader till sex månader, beror allt på själva håret, den valda produktlinjen och hemvården. Förresten, om den senare - du behöver använda sulfatfria schampon och keratinbaserade stödmaskar, du kan också få dem från den officiella Inoar-återförsäljaren i ditt område.

Många frågar, vad är den bästa keratinrätningen eller laminering av hår? Du bestämmer att dessa två förfaranden är helt olika i deras resultat. Lamination av hår påverkar endast hårets yta, kuvert med silikon, räter inte ut och har en kortsiktig effekt. Keratin, tvärtom, syftar till att närma och läka håret från insidan, fluffiness är borttagen, styling underlättas och den trevligaste är den ackumulativa effekten av upprepade procedurer.

Inoar är en global tillverkare av professionella hårkosmetik i över 20 år, har ett positivt rykte och miljontals vanliga kunder. Och rätning av keratin är överlägset det mest effektiva sättet att släta ut okränkliga strängar och återställa dem. Det är fortfarande att välja en kompetent trollkarl, och en vacker, glansig frisyr är garanterad.Nästa Artikel
Vad ska man göra om håret splittrar sig längs hela längden