Granskning av de bästa italienska hårfärgerna


Varje kvinna väljer bara det bästa för håret. Vid färgning skulle det vara önskvärt att håret inte bara var den nödvändiga färgen, och förblev också mjuk och silkeslen. När du väljer att vara uppmärksam på insamlingen av italienska hårfärger. Tillverkare av denna färg kunde fullständigt kombinera allt bäst i ett rör.

Professionella färger utan ammoniak, icke-professionella färger från Italien har länge varit höga ställningar bland andra tillverkare. Även i Ryssland finns ett stort antal italienska färger.

 1. Professionell innehåller inte ammoniak. Denna färg, som inte innehåller ammoniak, har gått in på marknaden relativt nyligen. På så kort tid kunde hon ta de nödvändiga ståndpunkterna. Det är denna färgbas som perfekt färgar håret och bevarar hårstrukturen utan att skada det. Som ett resultat kan du använda verktyget flera gånger i månaden.
 2. Som en del av det finns ammoniak, förstör håret. Krullarna börjar bryta, ändarna splittras, dim. Håret blir mycket dåligt, vilket även färgar leder till håravfall. Men å andra sidan penetrerar en sådan färg djupt in i håret och färgar den helt. Ammoniakfria formuleringar gör det inte. De färgar bara håret ytligt. Som ett resultat tvättas de tillräckligt snabbt. Därför är det nödvändigt att färga håret ofta. Men sådan färgning är helt ofarlig.

Om du inte gillar den resulterande nyansen bör du inte oroa dig. Hon tvättades snabbt och hår kan målas i önskad färg.

Professionell och icke-ammoniak

Vilka hårfärger är bäst? Låt oss räkna ut det. "Lisap Milano" - tillverkaren har varit på marknaden under en lång tid, cirka 50 år. Detta varumärke är känt över hela världen. Företaget bedriver all utveckling och experiment i sitt eget vetenskapliga laboratorium. Kompositionen innehåller endast naturliga ingredienser. "Lisap Milano" används oftast av proffs. Varje tjej kommer att kunna välja önskad nyans av hårfärgning helt enkelt. Sortimentet är mycket rikt. Men i kompositionen finns en mycket liten mängd ammoniak.

Färgen fuktar perfekt krullarna, vilket gör dem glänsande. Oftast hittar du en serie färger LK. Här finns det, som färger för att markera, enkel färgning. Det finns också en serie som är avsedd för mogna kvinnor. Gråt och tråkigt hår kan jämnt fördelas. Som ett resultat är färgen jämn. Färg kan fortsätta på hår upp till 8 veckor.

"Lisap Milano" producerar och målar, som i sin sammansättning inte innehåller ammoniak. Till exempel Escalation Easy och färgande hårsprayer. Alla komponenter som kan orsaka skador ersätts av mjukare och mer godartade.

Tillverkaren har släppt en ny färg som heter Escalation Now Color. Denna komposition kan ta reda på vilken struktur och typ av hår, hur mycket du behöver komma in. Denna typ av färg anses vara den mest populära och utan tvekan den bästa. Valet av nyanser är stor.

Tillverkaren har tagit hand om den manliga halvan. För detta började han producera mäns färg. Du kan också köpa olika hårklarare.

Men huruvida det är möjligt för gravida kvinnor att färga håret med färg hjälper till att förstå innehållet i denna artikel.

Men hur bred är den färgrika färgpalet av färger som beskrivs i detalj här i artikeln.

Vilket revlon hårfärg ser ut kan ses i innehållet i denna artikel: http://soinpeau.ru/volosy/kraski/revlon-2.html

Hur olika paletten av professionell hårfärg Estelle Blond är kan förstås genom att läsa den här artikeln.

"Selective Professional" - släppt av tillverkaren Tricobiotos. Färgen är känd för att den ger en färg som deklareras av tillverkaren. Felet i den resulterande färgen är minimal. Färgen är utformad med ett sådant tillvägagångssätt att du bara kan få önskad färg. I denna palett kan du exakt hitta blont hår utan yellowness. Det borde muta kvinnor. Selective Professional innehåller bara de bästa färger och nyanser.

Inte bara andra italienska tillverkare, men också olika länder i världen kunde utvärdera kvaliteten, vilket bekräftar den höga kvaliteten. Experter behandlar denna färg mycket bra, eftersom resultatet kan erhållas bäst. Med allt detta är färgen mättad, håret börjar skina.

I fotofärgen selektiv:

"Alfaparf Milano" - tillverkaren producerar en serie färger Färgsutveckling. Namnet själv säger att det är korrelerat med de senaste professionella verktygen. Färgens intensitet förbättras med den nya produktionsformeln. Kompositionen innehåller ammoniak, men i försumbar mängd. I det här fallet är håret inte bara välfärgat, utan också ta hand om håret. Färglinjen Färgslitage skapades endast på grundval av vegetabiliska komponenter. Endast pigment isolerade från växter kan färga hårbrunn. Antiallergic färg, det är säkert och med en trevlig arom.

"Barex" är ett italienskt varumärke som producerar en rad professionella färger Joc Color. I samlingen finns cirka 70 nyanser, liksom färglös hårfärg. I kompositionen finns vegetabiliska komponenter. Håret är perfekt färgat, medan det fortfarande är levande, inte överdriven. Barex Permesse inkluderar sheasmör och peptider. Denna komposition ger dig möjlighet att optimalt fuktar håret, skydda dem. Kompositionen innehåller viss ammoniak. Efter färgning trivs resultatet. Håret har även mättad färg.

"Kemon" - Yo.Coloring, som Brilliance färgämne, innehåller inte ammoniak. En särskiljande egenskap är att produkten tillverkas på basis av en sådan ingrediens som yoghurt. Tack vare honom är håret inte bara fuktat men matat. Mjölksyra, laktos skyddar huvudets hud. Vilken färg som helst kommer att vara trevlig. Tillverkaren producerar en färglinje, som i sin sammansättning endast har ljusa mättade färger.

"Framezi" - det här italienska varumärket lockar uppmärksamheten hos inte bara proffs, utan också bara kvinnor. Här finns det många färgalternativ, och tekniken med vilken färgen producerades är bara den nyaste och förbättrade. Till exempel innehåller Framcolor 2001 amarantolja och vitaminer. Färg efter färgning erhålls så naturligt som möjligt. En av serierna gör att du kan skapa effekten av laminerade lockar. Användbara ämnen tar hand om ditt hår och ger näring åt det.

"Farmavita" - kan köpa nästan vilken kvinna som helst. Kompositionen är helt frånvarande skadliga ämnen i form av ammoniak. Denna komposition kan helt enkelt inte skada krullarna, eftersom lukten, som hårfärg utan ammoniak L'Oreal, blir ganska trevlig. Du kan välja en färg från ett stort antal färger. De som använde färg, tilldela ett antal obestridliga fördelar. Färgen, som säger tillverkaren, motsvarar helt resultatet. Alla nyanser har en rik chokladfärg. Priskategori är ganska överkomlig. Den största fördelen är fortfarande förekomsten av permanent färg utan ammoniak.

"Nouvelle" - tillverkaren försöker kombinera här 2 huvudfaktorer. Denna högkvalitativa färg och hälsa hos håret. En viktig komponent är örter som även skadat hår kan regenerera perfekt. Färgen kan stanna länge på håret. Det finns en försiktighet: färg över grå hår kommer inte att lyckas. Om du försöker göra det kommer hårfärgen att bli onaturlig.

oprofessionellt

"Kaaral" - denna färg kan tillskrivas både professionell och icke-professionell. Ofta används den för att måla hemma. Här kan du välja 3 huvudtyper: permanent färg, ammoniakfri och resistent. Tillverkaren hävdar att färgen kan vara i ca 6 veckor.

Den resistenta typen innehåller lite ammoniak, men samtidigt påverkar hårförhållandet väl. Tack vare aloe vera-extraktet, vitamin B5 och kokosnötolja, tar permanent färg på sig håret. Färg efter färgning är mycket ljus. Färg utan ammoniak gör hårfärgen naturlig. Paletten på denna färg är olika.

INEBRYA är ett företag som länge har varit på marknaden. Samtidigt producerar det färger, både för professionell färgning och för hemmabruk. Tillverkaren bryr sig inte bara om högkvalitativa färgämnen, men också om ytterligare hårvård. För att göra detta producerar han en mängd olika schampo och balm för vård. I företaget utvecklar experter och forskare specialformuleringar av färgämnen som kommer att måla håret med högsta kvalitet och inte skada den.

"Constant Delight" används ofta av yrkesverksamma, men om du har vissa färdigheter i färg kan du själv färga håret. Håret är målat vackert, och lockiga lockar får endast skonsam omsorg. Denna färg hjälper de kvinnor som vill lysa håret med 2 toner. I kompositionen finns en sådan komponent som olivolja, som perfekt närmar sig håret. Gravida kvinnor, liksom personer som är benägen för allergier, kan säkert använda denna färg.

Hur bred Loreal Casting Hair Color Palette är, kan du se den på bilden i den här artikeln.

Du kan lära dig om mångfalden av färgpalett från Kutrin hårfärg från innehållet i den här artikeln.

Du kanske också är intresserad av att lära dig om recensioner av hårfärg Olin.

Hur varierat är paletten av L'Oreal Preferences Ombre hårfärg, som anges i denna artikel.

Vad vi är och hur mycket en bred palett av färger Londakolor hårfärg kan förstås om du läser innehållet i denna artikel.

recensioner

 • Marina, 26 år: "Min recension kommer att handla om en av de italienska färgerna Estelle. Jag bestämde mig för att använda denna färg, för mina bekanta använder det ganska ofta, och skönhetssalonger erbjuder oftast det. Jag försökte många olika färger, men jag hittade inte den som helt passar mig. Efter att ha gått in i affären såg jag ett stort urval av Estel-färger. Samtidigt kan man även titta igenom katalogen och beställa önskad färg om den saknas. Men den nyans som jag behövde var fortfarande tillgänglig. Efter färgning blev håret mjukt, färgen gick mycket jämn. Det tog mig lång tid att måla. Men resultatet från salongmålningen var inte alls alls. "
 • Olesya, 29 år: "Jag har använt den för att färgas från den italienska tillverkaren Kaaral under ganska lång tid. Några tidigare gånger valde jag lite annorlunda nyanser. Den här gången tog jag färgen baco ton 5.20. Efter att ha gjort allt enligt anvisningarna lägger jag färgen på håret. Men i processen upptäckte hon att hon vid rötterna i håret började få en lila nyans. Jag var även rädd, jag ville tvätta bort färgen, men avstod fortfarande. I slutet av tiden tvättade jag bort färgen. Vattnet var lila med en röra av rött. Det var nödvändigt att tvätta av ca 4 gånger med hjälp av schampo. Färgen visade sig ganska förväntat. Skuggan är kall och intensiv. Utan oxid var kostnaden för färg cirka 160 rubel. För pengarna är effekten av färgning underbar. "

På videon - italienska hårkosmetik:

Du kanske också gillar Londa-paletten.

Granskning av professionella italienska hårfärger

På marknaden för färgämnen riklig i olika erbjudanden är det svåraste att göra ett val. När allt kommer omkring krävs färgen inte bara för att vara mättad och ge en jämn färg.

Kvalitetsprodukter ska vara så mjuka som möjligt i deras inverkan på hårstrukturen, och skydda den också mot de negativa effekterna av miljön.

Professionellt hårfärg av italiensk produktion passar in i dessa krav och tar över ledande position i världen i mer än fem decennier, och förlorar inte på något sätt till franska och tyska konkurrenter.

Skillnader i professionell färg

Den ökande populariteten hos professionell kosmetika beror på flera fördelar jämfört med hemodlade produkter:

 • frånvaron eller minsta mängd giftiga ämnen, i synnerhet ammoniak. Detta bidrar till bevarande av hårstrukturen efter färgning, hårets elasticitet och elasticitet;
 • en mer varierad och bred palett med tonvikt på naturlighet
 • För att mildra effekterna av kemi tillsätts naturliga ingredienser till färger: olika oljor och extrakt. Förutom att utföra en skyddsfunktion bidrar de också till att skina och skina av håret.
 • Ett stort plus är den mycket större hållbarheten hos professionella färger, varav många varar i mer än en och en halv och en halv år. Med gradvis utlakning av konstiga fläckar och nyanser är utesluten;
 • säkerhetsansökningsförfarande.

Å andra sidan lysar ammoniakfärger bättre mörka lock än professionella, kämpar med grått hår mer kompromisslöst och billigare än ammoniakfria professionella färger.
I alla fall finns det alltid ett val.

På videon: om skillnaderna mellan professionella och hushållsfärger

Vi har sammanställt för dig betyg av ansiktsvärmer efter 60 år, vi bjuder in dig att läsa.

Granskning av Lierak kosmetika i den här artikeln.

Översta italienska

Vi kommer att göra en liten introduktionsturné av de italienska varumärkena, och du kommer att välja vad du gillar bäst... och ge det naturligtvis.

Selektiv professionell. Det rättfärdigar sitt namn, som en av de favoritfärgerna hos salongmästarna.

I sin imponerande palett med mer än sjuttio ljusa och mättade nyanser som gör håret silkeslen och glänsande.

Den lägger sig jämnt och skyddar håret. Resultatet i tonen är nästan otvetydigt.

Line EVO Blond bidrar till att ändra nyanser av flera toner.
När man markerar det finns inget behov av preliminär förtydligande.
Trots det lilla innehållet i ammoniakens närvaro är färgen mild på håret och på huden klipper det inte och lukter inte som oxidant.
Håravfall efter användning är utesluten. Resultatet av färgning - glänsande och jämnt färgade silkeslenade trådar.

Priserna för denna färg är 650-750 rubel.

Farmavita.Farmavitafärg, lämplig för applicering, med en behaglig doft av läkning av vildblommor som utgör extraktet.

Förresten, tack vare det, är det också en utmärkt närande mask.

Praktiskt taget innehåller inte ammoniak.
Paletten innehåller hundratals olika nyanser. Närvaron av argan som en del av oljan gör det möjligt att lätta strängarna ännu mer försiktigt.
Riktigt färgämnen även absolut grått hår.

En liten nackdel - efter en månad börjar det gradvis försvinna.
Den kompenseras emellertid av det relativt låga priset på 550-650 rubel.

Dikson Färg. Det är ett permanent färgämne. Dess huvudsakliga derivat är malvaceous och kamille extrakt och resorcinol preparat, som skyddar mot allergier och återställer lipidskiktet i huden.

Tack vare dess keratin och panthenol förstärks krullarna, förvärvar en bestående färg samtidigt som ljusstyrka och glans.

Paletten är berikad med naturliga, ask och guld nyanser.

Tillverkare garanterar 100% grå färgning.

Färger av denna serie är värda 550-600 rubel.

Lisap Milano.

Hon är känd för det faktum att även det mörkaste håret lyser med 3-4 toner.

Produktsortimentet är brett och varierar med procentandel ammoniak. Linjerna i varumärket erbjuder en rik och rik färgpalett, så det finns något att välja mellan. Bryr sig om näring och stärker håret.
Bland bristerna: När man får en blond från mörka strängar är det några problem med lättnad. Röd och ljusbrun färg påverkas inte.

Förresten, tillverkaren trivs med sina produkter även det starkare könet tack vare manlinjen Man Color.

Här är priserna högre - ungefär tusen rubel.

Kaaral. Effektiv och mild med minimal ammoniakhalt, berikad med kokosnötolja, aloejuice och vitaminer.

Linjen Kaaral är representerad i tre riktningar: hållbar, ammoniakfri och permanent. Håller något mindre än andra färger, men är väldigt populär bland unga på grund av de djärva och ursprungliga färgerna på paletten.

Det är ganska billigt, cirka 200 rubel.

Nouvelle. Detta varumärke kännetecknas av närvaron av extremt fashionabla snygga färger i paletten. Perfekt att dölja spåren av tidigare fläckar, vilket jämför sig positivt med kamrater.

Det finns både ammoniakfria och ammoniakhaltiga linjer.

I det andra fallet kan färgning av grått hår leda till oförutsägbara resultat.

Ungefärligt pris - ca sex euro.

Barex. Många experter anser att kvaliteten är mycket högre än Londas. Detta varumärke erbjuder två serier: sjuttio nyanser av den delikata och högkvalitativa linjen "Joc Color", innehållande växtextrakt och "Barex Permesse" med ytterligare näring på grund av närvaron av peptider och sheasmör, vilket gör håret tjockare.

Det kostar ca 800 rubel.

Alfaparf Milano är ett relativt nytt varumärke som redan har lyckats vinna anhängare. Minsta närvaro av ammoniak är inte ett hinder för att få en hög intensitet av färg och förbättra hårets tillstånd.

Om du vill ha ljusa krökningar, kommer Color Wear-linjen att hjälpa dig - du får precis den färg du planerade.

Pris 700 - 800 rubel.

Framesi - en annan färg från Apenninerna, som får utmärkta recensioner.

Resultatet av färgning är en fascinerande effektiv frisyr med naturlig skugga och hår berikat med amarantolja.

Det skapar också en unik lamineringseffekt.

Det kostar ungefär 700 rubel att köpa sådan färg.

Läs här varför gel polish blistering på naglar.

Och recept för att förstärka naglarna hemma här.

recensioner

Den allra första applikationen av Selective Professional visade hur mitt hår blev förstärkt, vitalitet och energi. Därefter använder jag bara detta företag.

Lydia, Moskva.

Efter färgning med Farmavita-färgämne, blev mitt helt gråa hår auburn-färg. Det här är bara fantastiskt.

Margarita Samsonovna, Moskva.

Jag byter ibland hårfärger, men jag gillar särskilt Dixon-färg. Denna glans, som erhålls efter det, har jag inte sett på andra färger. Även om den italienska serien är bra i allmänhet.

Svetlana, Voronezh.

Slutligen är det värt att nämna chi hårfärg och Kapus, som blir populärare i stora varv i landet. Och närvaron av omfattande färgpaletter färger Kapus, Chi, samt hårborstar Inoa, låter dig hitta den färg och nyans som bäst harmonerar med typen av ditt utseende och naturliga färgkrullar. I allt högre grad väljer frisörer för färgning dessa tillverkare.

Vi berättade bara om några av de mest populära märkena hårfärger.
Denna lista är långt ifrån komplett, men det ger en uppfattning om fördelarna med italienska hårprodukter, som en av de bästa på planeten.

Måla på hälsan och vara oföränderlig!

Hårfärg Italien professionell

Italiensk professionell hårfärg: en genomgång av populära märken

I en tv-reklam för hårvårdsprodukter skakar en vacker tjej skakigt på huvudet. En otroligt slät, full-bodd shag fladdrar romantiskt. Silkeslen och otroligt rik hårfärg lockar uppmärksamhet. Åh, hur många kvinnor avundar henne, med tanke på allt som råkar vara en saga.

Skapa en perfekt bild utan att äventyra hälsan är möjlig. En stor hjälpare i denna fråga - Italiensk professionell hårfärg. Framgången med färgning beror på kvaliteten på materialen som används. Italiensk teknik har lyckats kombinera alla de bästa.

Professionella hårfärger från Italien

Professionell italiensk målar av hög kvalitet och resistent. De är väl etablerade och har höga positioner i sin bransch. Tillverkare utvecklar nya komponenter som har en mild effekt på håret, förbättrar dem. Eventuell skada under färgning minimeras. Italienska professionella hårfärger innehåller ammoniak i små doser. De innehåller praktiskt taget inte skadliga giftiga ämnen.

På den ryska marknaden kan hårfärger mötas en mängd olika märken från Italien.

"Lisap Milano"

Företaget "Lisap Milano" har funnits i mer än ett halvt sekel. Detta är ett världsberömt varumärke. Innovativ forskning utförs i vårt eget vetenskapliga laboratorium. Alla Lisap Milano färger innehåller naturliga ingredienser. De är avsedda för professionell användning.

Färgområdet i "Lisap" är ganska rikt. Producerade produkter kännetecknas av lågt ammoniakinnehåll. Det fuktar håret, gör det glänsande.

LK-serien för färgning representeras av LK Creemcolor, LK Milennium och andra produkter. Italiensk professionell kräm hårfärg LK Anti-Age är avsedd för personer i äldre ålder. Denna produkt kan jämnt färga något hår på grund av den goda interaktionen av färgämnen med hår. Persistens av färg varar upp till 6-8 veckor.

Det finns färger "Lisap", som inte innehåller ammoniak. Dessa inkluderar Escalation Easy och Escalation Easy ABSOLUTE 3. I den senare ersätts olika skadliga ämnen med godartade komponenter.

Escalation Now Color - en unik färg, utrustad med intelligens. Hon känner själv av typen av hår och deras tillstånd, bestämmer graden av penetration i hårets struktur. Detta är den bästa professionella hårfärgen, vars palett representeras av ett stort antal nyanser.

Sortimentet av "Lisap" presenterar klarare av god kvalitet. Det finns en herrserie för hårfärgning - Man Färg.

"Selective Professional"

Italienska mästare från Tricobiotos har utvecklat en serie hårfärger Selective Professional. Hon är representerad av Evo Oligomineral och Mild Color. Huvuddragen hos dessa färgämnen är ett otvetydigt färgresultat. Tekniken möjliggör endast de önskade nyanserna, vilket minimerar sannolikheten för ett oförutsägbart resultat av förfarandet. Denna serie presenterar de bästa professionella hårfärgerna. Italien och andra länder uppskattade deras kvalitet. Experter blev kär i "Selektiv Professional" för 100% resultat. Hår efter färgning ser levande ut, har en hälsosam glans, håller färgen under lång tid.

"Alfaparf Milano"

Alfaparf Milano italienska varumärket Utveckling av färgserien ger ett utmärkt resultat vid färgning. Det tillhör den nya generationen hårfärger. Färgen har en teknik med förbättrad färgintensitet, minsta innehållet i ammoniak, kombinerar färgning och hårvård.

I linje med Color Wear kan du välja färger för att matcha tonen eller välja en ljus nyans. Denna italienska professionella hårfärg är baserad på ingredienser av vegetabiliskt ursprung. Unikt i denna serie är att naturliga växtpigment används som färgämnen. Denna färg är säker för hår, har en trevlig lukt, orsakar inte allergier.

"Barex"

Cream-color Joc Färg från det italienska varumärket Barex har ca 70 nyanser. Den består av växtekstrakter. Färgämnen färgar färgigt hår, skada inte och torka inte ut dem.

Italienska professionella hårfärg Barex Permesse är berikat med sheasmör och peptider. Det ger hydratisering och skydd, har en liten mängd ammoniak. Färgning visar sig resistent, hårfärg lika och lysande.

"Kemon"

Italiensk hårfri färg Yo.Coloring märke Kemon kommer att ge ett smart utseende till håret. En unik produkt baserad på yoghurt kommer att göra proceduren till ett nöje. Italienska hårfärger i denna serie återfuktar hår, hårbotten på grund av mjölksyra, laktos och orsakar inte skada. Med produkterna "Kemon" är det lätt att utföra några operationer för hårfärgning.

En annan ovanlig trend i varumärket är Kemon Colorful cream paint. Hon överraskar med ovanligt ljusa färger, förstör klassiska stereotyper. Paletten har 6 grundläggande nyanser och 8 blandade.

"Framezi"

Verktyg för hårfärg Det italienska märket Framesi är av särskilt intresse. Samlingen representeras av den mest mångsidiga moderna tekniken. Italiensk professionell hårfärg Framcolor 2001 är berikad med amarantolja, vitaminer. Färgat hår ser bra ut, har en naturlig nyans.

Framcolor Electic produkter är baserade på den senaste utvecklingen. Det färgar inte bara håret utan laminerar det också. Den milda formeln ser efter håret. Färgen innehåller en stor mängd användbara ämnen.

Välja en professionell italiensk hårfärg

Slutligen är det dags när professionella italienska hårfärger har blivit tillgängliga inte bara för elitskönhetssalonger utan också för vanliga kunder (oftast kunder) som vill ge en lyxig nyans till sitt hår och samtidigt behålla sin hälsa till det maximala.

Fördelarna med professionellt hårfärg

Det är inte förvånande att professionella hårkosmetik blir allt populärare varje dag.

Professionella färger har flera fördelar framför färgämnen avsedda för hemmabruk.

För det första har professionell färg en mycket bredare palett av intressanta nyanser, och tonvikten bland dem är gjord på naturlighet - färger så nära som möjligt till naturliga.

För det andra innehåller professionell färg inte ammoniak alls eller innehåller den i mycket små doser.

På grund av detta, under färgen, är hårets struktur inte störd, och efter proceduren ser krullarna inte ut torra, de behåller sin elasticitet.

För det tredje kan produkten även innehålla dess derivat och andra ämnen som påverkar håret på fel sätt även om det saknas fullständig avsaknad av ammoniak.

Därför lägger de flesta tillverkare av professionella hårfärgsprodukter till växtextrakt och naturliga vegetabiliska oljor till färgen för att lindra de negativa effekterna av kemikalier på lockar.

Dessa komponenter ger näring och fuktar hårsäckarna och hårbotten, gör låsen lydig och silkeslen, ger håret en naturlig glans och utstrålning.

Och för det fjärde är professionell färg mycket hållbar (behåller sin färg längre) än vanlig färg.

De flesta professionella produkter för färgning behåller håret utan att förändras i minst 6 veckor.

Under utlakningsprocessen lämnar pigmentet gradvis, och blir bara något blekare över tiden.

Professionell färg efter tvättning ger inte sådana obehagliga fenomen som uppkomsten av oväntade nya nyanser, konstiga fläckar eller ränder på håret.

Äger alla ovanstående fördelar och får de bästa recensionerna av professionellt hårfärg från Italien.

Dessutom har italienska färgämnen varit bland de tre största världsledarna i mer än ett halvt sekel när det gäller kvalitet och hållbarhet (tillsammans med tyska och franska färger).

Vi presenterar dig en översikt över de mest populära och mest effektiva italienska professionella hårfärgerna.

Förhoppningsvis kommer det här att hjälpa dig att snabbt navigera på olika sätt och hitta den lämpligaste.

Italienska färger Selective Professional, Lisap Milano

Selektiv Professionell. Kanske är detta det mest populära italienska professionella hårfärgen. Minst en tredjedel av skönhetssalonger föredrar att arbeta med detta verktyg.

Flera recensioner av tjejer som har upplevt Selektiv Professional samt kommentarer från professionella frisörer indikerar att färgen ligger platt och är ovanligt stabil (varar upp till 8 veckor utan några ändringar).

Hårets tillstånd efter det blir ännu bättre än det var innan färgning. Sammansättningen av Selective Professional är berikad med naturliga oljor och mineraler som behövs för att näring och fuktar strängarna.

Det gör dem silkeslen och glänsande. När det gäller ammoniak finns den i detta färgämne, men i mycket små doser.

Särskilt imponerande är olika färger: Tillverkaren erbjuder 72 nyanser, från ultraljus till mörk lila och svart.

För att lätta håret i hög kvalitet har företaget utvecklat en speciell linje - Evo Blond. Färger av detta komplex kan göra håret ljusare med 4 toner i en färgning.

Från och med nu behöver du inte göra flera procedurer för att avlägsna pigment och "bränna" lockar.

Glice Kolor arbetar utan förberedande förberedelse - med hjälp blir utmärkning och färgning av strängarna utförd på kort tid. Samtidigt torkar verktyget inte ut håret trots effektiv och snabb förtydligande.

Lisap Milano. Det har tusentals fans över hela världen och professionella färger som gjorts i Italien av Lisap Milano.

Och det här är inte förvånande: tillverkaren har släppt flera färger, för varje smak och färg. De kan uppfylla de mest pretentiösa damerna.

Färgerna på detta märke utan ammoniak - Crimcolor är extremt populära. Färgpaletten på detta färgämne är inte så omfattande, men i princip representerar den alla nyanser (bara i liten mängd).

Samtidigt får Crimcolor från Lisap Milano den bästa feedbacken från långhåriga skönheter, som lyckades färga sina lockar och inte förstöra deras skick.

En riktigt rik palett av en annan rad av detta märke är årtusendet: här är ultralätt och ljusrött, kastanj och mörka nyanser.

Denna färg innehåller en liten mängd ammoniak, men dess negativa effekt kompenserar för en rik uppsättning vitaminer och spårämnen. Curls efter färgning ser levande och lysande ut.

Escalation Nau Color paletten är värd uppmärksamhet. Det är representerat av intressanta nyanser av blond, alla möjliga variationer av röda och bruna toner.

Denna färg är mycket populär bland mästarna i salonerna på grund av dess användarvänlighet. Den har en tjock krämig textur, är lätt att applicera och flyter inte alls.

Kompositionen innefattar naturliga oljor, nämligen kokosnöt och sheasmör. Tack vare dessa ingredienser förbättrar produkten elasticiteten hos strängarna, vilket gör dem glänsande och silkeslen.

Ammoniakinnehållet i beredningen, liksom i millenniet, är mycket lågt.

Färg efter färgning med Lisap Milano innebär minst 6 veckor. Men som det framgår av recensioner av mästare, är detta varumärke inte lämpligt för att lätta håret i en blond.

Italienska färger Farmavita, roman, Kaaral

Pharmavit. Vi märker genast att utan undantag innehåller Farmavit-företagets färger inte ammoniak alls.

Kvinnor som testade dem noterade ett behagligt blommarom och användarvänlighet.

Farmavita jämförs positivt med andra professionella produkter för färgning av innehållet i en hel massa extrakt av medicinalväxter (kamomill, nässla, plantain), på grund av vilket det verkar på håret som en god närande mask.

Tillsammans med detta, förlorar denna färg till en annan professionell i hållbarhet - färgen stannar på håret i högst en månad, och börjar därefter gradvis tvätta.

Farmavita-paletten är signifikant av en mängd olika mörka färger: här hittar du gyllene kastanj, mörk choklad, cappuccino, aubergine och klassisk svart.

Fördelarna inkluderar också sitt relativt låga pris.

Novel. Bland de omfattande produkterna för färgning av italienska-gjort väl beprövade och får regelbundet positiva recensioner färg utan ammoniak Novel Touch.

Det noggrant och samtidigt ovanligt smidigt färgar strängar från rötter till spetsarna. Detta verktyg används ofta av frisörer som en "ambulans" efter misslyckad färgning med andra färger.

Novel Touch ger liv på torkade strängar, fuktar och närmar hårsäckarna, ger en jämn djup färg, även om föregående färgämne färgade eller gav någon oönnskad nyans.

Färgpaletten av denna färg så nära som möjligt till naturligt.

Och älskare av extraordinära djupa nyanser kommer att vara nöjda med en annan typ av färg - Novell - Novel Hea Color.

Hennes palett är rik på röda och lila nyanser, innehåller rosa och blå. Samtidigt är Novel Haa Color ännu mindre stabil och börjar löpa inom tre veckor efter färgning.

För att byta hårfärg med mer än tre toner, såväl som för färgning av grå trådar, är det här verktyget inte lämpligt - som övningar visar oönskade nyanser uppstår kommer färgen inte att vara jämn.

Kaaral. Denna färg idag är populär framförallt i en professionell miljö. Många salonger väljer detta verktyg på grund av sin bekväma tjocka struktur, hållbarhet och olika nyanser.

Det finns en permanent professionell färg Kaaral, och utan ammoniak. Sammansättningen av var och en innehåller växtextrakt (nämligen nässle och aloe) naturliga oljor, vitaminer i grupp B, så färgerna har en sparsam effekt på locken, samtidigt som de ger en rik, intressant ton.

Tillsammans med detta noterar experter att för en kardinal förändring av bilden (en förändring i hårfärg med mer än 4 toner) är det att föredra att välja Kaaral med ammoniak.

Det är mer hållbart jämfört med den ofarliga färgen av samma företag som inte innehåller ammoniak.

Så, om den första håller på håret oförändrat i minst 6 veckor börjar den andra att tvätta av efter 3 veckor, speciellt vid frekvent tvättning av huvudet.

Detta är inte en komplett lista över professionella hårfärger gjorda i Italien, men definitivt de fem bästa.

Italiensk hårfärg är en av högsta kvalitet på världsmarknaden.

Vi hoppas att vår recension hjälper dig att göra rätt val och enkelt hitta rätt verktyg.

4 bästa italienska professionella hårfärger

Självkritik som är inneboende hos de flesta kvinnor, driver på konstanta experiment med sitt eget utseende på jakt efter den perfekta bilden. Vilka härliga damer gör med sig själva i strävan efter förändrat mode, försöker efterlikna kändisar eller locka uppmärksamheten hos någon som definieras ibland, orsakar andra exakt motsatsen till den förväntade effekten.

Vacker hårfärg erhålls endast när man väljer ett bra färgämne.

Det enklaste sättet att byta är att göra en ny frisyr eller ändra hårfärg. Jag är glad att strävan efter naturlig, naturlig skönhet tar fart och återvänder till de historiska krönikorna i "skönheten" med utbränt, tråkigt hårhår i skrikande nyanser. Därför kan moderna kvinnor i mode med makt och huvud njuta av högkvalitativa vårdkosmetika och beprövade produkter för färgkrullar.

Det finns ett antal funktioner som skiljer professionella produkter från de som produceras för användning hemma:

 • Paletten, ibland överstiger antalet nyanser i "hem" -serien. Till exempel innehåller Lisap Anti Age Hair Color Palette 115toner;
 • I professionella färgämnen är ammoniak antingen helt frånvarande eller dess innehåll reduceras till nödvändigt minimum. Det bidrar till att bevara hårlinjens naturliga struktur, naturlig glans, elasticitet och elasticitet.

Färgpaletten är obegränsad

 • Närvaron av växtextrakt och naturliga oljor, mjukgörande verkan av aggressiva kemiska beståndsdelar;
 • Motstånd, som inte drömmer om medel för hemmabruk. Tillverkare förklarar minst 6 veckor av konsekvent stabil färg, professionella verktyg tvättas gradvis ut, utan att det förekommer oväntade nyanser, fläckar och band på håret.

Italienska professionella hårfärgämnen har passerat tidstestet och blivit ett permanent föremål på masten med en lista över hundratusentals kvinnor. Lyckligtvis har sådana verktyg länge upphört att vara prerogativ för dyra skönhetssalonger och glädje konsumenterna med relativt måttliga priser, olika paletter och högsta kvalitet.

Professionella hårfärger från Italien: en liten lista

Det finns en hel del italienska varumärken som producerar färgämnen på marknaden. Nouvelle, Hair Company, Selective Professional, Lisap producerar professionella hår kosmetika av anständig kvalitet. De flesta av dessa salonger föredras av salonghantverkare. Efter appliceringen får locken en attraktiv nyans, silkiness, lätt kammas och lyser. Din frisyr kommer att se ut från omslaget på en modemagasin, och bara återvunna rötter kommer att kunna förstöra sitt utseende.

Titta på stativet och du kan förstå vilken färg du behöver.

Paketet innehåller allt du behöver att måla: detaljerade steg-för-steg-instruktioner, färg, handskar, oxidator, balsam. Allt detta gör att även nybörjare kan måla lockar utan några ansträngningar till en favoritskugga. Med enhetlig konsistens kan verktyget jämnt fördelas över huvudets yta.

Professionella identifierar flera vanliga egenskaper hos färger som produceras i Italien:

 1. Det minsta som krävs för att säkerställa en stabil effekt av tillämpningen av ammoniakinnehållet.
 2. En rik palett;
 3. De naturliga oljorna som är en del;
 4. motstånd;
 5. Anständig kvalitet;
 6. Ger extra skydd, ta hand om hårbotten och håret.

Den viktigaste bristen på professionella färger kommer från Italien - deras pris. Även om det i denna fråga beror allt på varumärket och importörens land. Till exempel kostar hårfärg Lisap, som Nouvelle, cirka 500 rubel, men det finns pengar som du måste betala för 1000 rubel.

Ammoniakfri Nouvelle-serien

Produkter som tillverkas av Hair Styling Applications under varumärket Nouvelle innehåller en omfattande lista med ljusare, färger, oljor, balm, schampo, masker, ger högkvalitativ och omfattande vård för hår.

Produkter utan ammoniak

Nouvelle-paletten trivs med färgspektrumets bredd, som innehåller 106 toner i flera serier. Linjen av icke-ammoniakfärger Nouvelle Touch, rekommenderad av stylister för mild, jämn färgning, har blivit populär. Livliga och saftiga nyanser presenteras i en serie Nouvelle Hair Color, rik på röda och lila färger. Trendiga kalla ljus nyanser av Novel uppskattas nu av blondiner.

Oavsett vilken palett du föredrar, passar alla professionella Nouvelle färger perfekt, tränger djupt in i hårstrukturen, ceramider förhindrar bräcklighet, och vitamin F och glyciner kommer att spara lipidbalansen. Effekten varar i mer än en månad, utan att tvättas bort och utan att blekna in i solen.

Hair Company: hela paletten

Hair Company är en av världens ledande tillverkare av hårvårdsprodukter. Principerna för väl samordnat teamarbete, användandet av den senaste tekniken och know-how utgör grunden för företagets verksamhet.

Globalt hårskönhetsmärke

Färgpaletten hos Hair Company är representerad i flera professionella linjer, som innehåller icke-ammoniakprodukter. För blonda skönheter utformade serien Inimitable Blonde, innehåller den 9 vackra nyanser (från naturlig till rosa blondin). Hair Light-serien kännetecknas av närvaron av licitin, ett rikt multivitaminkomplex och minimerat ammoniakinnehåll, fyller fylligt grå hår.

Som ett resultat får vi en jämn nyans, valet av färger som ingår i färgspektret i denna linje är så bred att det kan glädja de mest framstående modeisterna. Den mindre variationen av färgerna i Light Gommage-paletten, men de förtjänande och skyddande egenskaperna hos sina produkter utvärderas av stylister enligt meriter. Används för att markera och färglägga, ljusa håret upp till tre toner.

Professionell färg Lisap Milano

Hårfärg Lisap Milano - ledare när det gäller kvalitet och popularitet är inte det första decenniet. Produkter från det här varumärket, som existerar sedan 1945, kan lysa av naturen i fyra ton mörka hår.

Katalog hårfärger lisap behåller olika verktyg för högkvalitativ färgning. Populariteten hos varumärket förklaras helt enkelt - tillverkaren har släppt flera serier av produkter som uppfyller alla grundläggande behov.

För charmiga kvinnor, vars prioritet är att använda ammoniakfria färgämnen, rekommenderar vi permanent färg med minskat innehåll av ammoniak LK Creamcolor.

Den har en lång historia i utvecklingen av denna bransch.

Alla paletter av Lisap hårfärger är en gudstjänst för levande och livfulla nyanser. Särskilt detta uttalande är sant, när det gäller produkter från Millenium and Flash Contrast-serien, när de använder sig, lyser krullarna i solen och färgen är praktiskt taget inte tvättad.

Lisap LK Anti-Age Hair Color Palette är designad speciellt för grå hår och målar jämnt grå hår djupt.

Rådet. Genom att använda produkterna i detta märke får vi inte bara vanliga färgämnen, utan också omfattande vård: cellulär näring, fuktgivande och läkningshår, färg ljusstyrka upp till 8 veckor. Men akta dig för förfalskningar, köp Lisap Milano produkter på specialiserade försäljningsställen.

Medel för färgning av hår Selective Professional

Omkring en tredjedel av skönhetssalonger föredrar att arbeta med produkter under Selective Professional-logotypen. Enligt många användarrecensioner lägger de sig jämnt och färgen behåller sin ljusstyrka i minst en och en halv månad, och ett avsevärt förbättrat tillstånd av håret är en bra bonus.

Sammansättningen av färgerna på detta varumärke är berikad med mineraler och naturliga oljor, vilket gör håret mer silkeslen och elastisk.

Professionella hårfärger - högsta betyg. Hur man väljer en färg för hemmet hårfärg

 • Sovets.net
 • skönhet
 • Kosmetiska produkter
Svetlana Markova 0

De flesta kvinnor - de är blondiner, brunetter eller redheads - tänker på ett bra ögonblick om att ändra sin bild. Då kommer inte bara en professionell frisör till deras hjälp, utan också ett bra hårfärg. För att inte bli behandlad senare för skallighet måste produkter som innehåller färgämnen väljas klokt.

Professionella hårfärger - en lista över varumärken

Att gå in i en butik som säljer kosmetika, kan du gå vilse i alla ord. På hyllorna lockar man bokstavligen alla typer av hårfärger, som alla erbjuder sitt eget unika koncept. Om du planerar att göra färgning hemma måste du först granska kundrecensioner och kompositionen av krämfärg. På hyllorna, troligtvis kommer du att kunna se följande märken:

Dessa tillverkare producerar både vanliga färger och professionella färger, men anpassade för självständig användning. I rutan hittar du detaljerade instruktioner för användning, såväl som rör med färg och oxidant. Premiumklassprodukter är sällan tillgängliga för massanvändaren, så det är bättre att beställa dem på tillverkarens hemsida Detsamma gäller för billigt hviterussiska märken och den enastående Gamma-krämfärgen.

Professionell hårfärg utan ammoniak

En enkel idé drev icke-ammoniakblandningen av tillverkare. De flesta kvinnor tror att det bästa hårfärgen är den som inte skadar dem och deras hälsa i allmänhet. Ammoniak är verkligen inte bra för kroppen, eftersom det kan tränga igenom hudens porer, och dessutom kan det bli irriterande för slemhinnorna. Högkvalitativ hårfärg utan ammoniak anses vara mild, men att engagera sig i sådana medel är inte nödvändigt. Här är några märken som erbjuder denna typ av produkt:

 • Franska märken L'Oreal och Matrix;
 • Tyska märken av Londa, Next, Galaktikos, Vella och Schwarzkopf;
 • grädde Estelle, vars produktion lanseras i Ryssland.

Italienska professionella hårfärger

Italien kan säkert kallas inte bara centrum för modetrender i kläder, men också, tillsammans med Frankrike, en innovatör inom skönhetens område. Italiensk hårfärg är något som Ryssland kommer att behöva leta efter, men det helt rättfärdigar tiden som spenderas. Motståndskraftiga produkter från Italien är mer godartade än populära och välutbildade motsvarigheter. Bland dem står sig:

 • Selektiva proffs. Det varumärke som har legat på marknaden i nästan 35 år gör det inte möjligt för dig att få fel nyans efter färgning av ditt hår. Risken är helt utesluten.
 • Lisap Milano. Detta varumärke är 30 år äldre än det tidigare representerade varumärket. För hela tiden av existensen var det möjligt att inte bara förbättra kompositionen och tekniken för färgning utan även utveckla något som andra märken inte kan skryta med. Till exempel kan Lisap Milano produkter anpassa sig till vilken typ av hår som helst, även när de ändras med ålder.
 • Maxim. Denna krämfärg har också egenskaper som skyddar färgat hår.

Palett av professionella hårfärger

Färger är det som många kvinnor väljer för färgning. Paletten av professionella hårfärger är mycket bredare än normalt. Kataloget innehåller ett stort antal naturliga nyanser som skiljer sig åt i flera toner. Det är lämpligt att tona grå rötter med sådana färger utan att ändra den naturliga färgen. Dessutom ingår glansmedel i paletten, som till exempel används för att markera. Ljussekvenser uppträder på grund av väteperoxid som ingår i kompositionen.

Betyg professionella hårfärger

Sminka upp kosmetikens toppen - en vanlig sak för sina kunder. Om bland kosmetika för hår, är det amerikanska varumärket Genesis, som sparar den vackra halvan av mänskligheten från skallighet, i spetsen, åsikter uppdelade på färgverktygen. Faktum är att alla som svarar på frågan hur man väljer hårfärg ger preferensen till produkten enligt vissa kriterier. På grundval av dessa data kan man bara ungefär bestämma de bästa sätten. Bedömningen av professionella hårfärger för 2017 kommer att se ut så här:

 1. Selektiv professionell;
 2. L'Oreal Professional;
 3. matris;
 4. Igora av Schwarzkopf;
 5. Estel.

Hur man väljer ett professionellt hårfärg

Val av verktyg för målning bör vara uppmärksamt, så du ångrar inte de skadade trådarna och spenderar inte pengar på deras behandling. Du kan inte dölja vad ett professionellt hårfärg är bättre, och fortsätt från dina egna behov. Om du planerar att tända färgen med några få toner, så är det rätt att göra till hjälp av hantverkare i salongerna. I andra fall kommer följande punkter att berätta hur du väljer hårfärg:

 • Med ökad känslighet av huden och en tendens till irritation, välj en produkt utan ammoniak. Om kompositionen fortfarande verkar mycket skadlig, stoppa valet på alternativ med en vegetabilisk bas. Man bör emellertid komma ihåg att sådan färg blir mindre resistent.
 • Titta på det ungefärliga resultatet som du kan få på baksidan av förpackningen. Vissa nyanser kan ligga annorlunda på mörkt hår.
 • Om du bestämde dig för att köpa färgen i nätbutiken, läs sedan recensioner om leverantören, för att inte snubbla på en falsk.
 • Se etiketten på produktionsdatum och utgångsdatum.

Pris för professionella hårfärger

Kostnaden är ofta den avgörande faktorn vid köp. Ett bra hårfärg, sparsamt och hårbotten kan inte vara för billigt. Produkter med ett känt namn kommer sannolikt att vara dyra. Priset på ett professionellt verktyg kan till och med nå 3 000 rubel. Ett ungefärligt prisbord hjälper till att bestämma valet:

Fördelar med professionell italiensk hårfärg + 7 bästa märken

Professionell italiensk hårfärg upptar en hög position i sin bransch. Kvalitet och färgfasthet är de viktigaste fördelarna med detta färgämne. Det finns andra nyanser på grund av vilka den italienska produkten har blivit populär.

Italienska professionella hårfärger utnyttjar höga positioner i sin bransch.

Vad är den grundläggande skillnaden mellan professionella färger?

Nonprofessional lättare att använda hushållsfärg. Paketet har allt du behöver för proceduren. Varför behöver vi svårigheter med valet av oxidationsmedel? Ja, och priset på massmarknaden nedan.

Men de som har teoretisk eller empirisk förståelse för detta ämne är osannolikt att köpa produkter i stormarknader. Professionell färgning kan vara av olika slag:

 • ton till ton;
 • maskerande grå hår;
 • lightening, darkening med 2-3 toner;
 • kardinal bildändring.

Frågan är hur med hjälp av färdig hushållsfärg kan du kvalitativt utföra alla dessa uppgifter? Endast på ett sätt - med hjälp av en stor mängd ammoniak, och sedan pigmentet.

Samtidigt är de ursprungliga egenskaperna hos krullarna genomsnittliga. Deras tjocklek, porositet, procent av grått hår beaktas inte. Tillverkaren tittar också på om dina strängar är färgade eller inte.

Resultatet är känt - dim, bräckligt, livlöst hår efter några procedurer.

Vad är skadan ammoniak?

Uppgiften med ammoniak är att höja nagelbandet så att pigmentet tränger djupt in i hårstrukturen. Med andra ord förstörs denna komponentets skyddande skikt.

Regelbunden exponering för ammoniak leder till att krullarna förlorar fukt, blir särskilt mottagliga för extern exponering.

Tvätta huvudet, hårtork, hård hår, styling med kosmetika, hårnålar, gummiband - allt detta leder till bräcklighet, torrhet, hårporositet, snabb förlust av färg.

Ammoniak är skadligt för hela kroppen. Inandning av dess ångor kan orsaka allergier, riva, nervös agitation, huvudvärk, kvävning. Det finns sällsynta fall av dödsfall.

Innehåller inte ammoniak eller i små mängder

Till skillnad från hushållsfärg innehåller professionella verktyg inte heller ammoniak alls, eller innehåller det i en liten mängd (till exempel en serie för att måla gråhår).

Skillnader i färgning med professionell färg

Befälhavaren bedömer hårets tillstånd, tar hänsyn till önskemålen om färg. På den här grunden gör den en idealisk formel (färgämne + oxidationsmedel). Om det är återvunna rötter, så framställs två kompositioner - för rötterna och resten av hårbanan.

Ett individuellt tillvägagångssätt för varje kund i kombination med högkvalitativa material garanterar ett utmärkt resultat.

 • Vi beskriver hur shatush skiljer sig från balajazh vid färgning av hår av olika längder.
 • Brunt hår är vilken hårfärg, vilken den passar och hur man ordentligt bryr sig om det, läs länken.

Fördelarna med italiensk kvalitet

Kvalitet bekräftad av tid och specialister

Italienska färgämnen kompositioner mer än ett halvt sekel är bland de tre världsledarna i kvalitet och hållbarhet av resultatet. De delar höga positioner med produkter från Frankrike och Tyskland.

Italienska märken bryr sig om sin hälsa, högt värde naturliga ingredienser, säkerhet. Färgen på de färgade locken visar sig vara naturlig, det verkar som om det är medfödd.

Bra hållbarhet

Professionella italienska färgämnen har en rik palett av naturliga och ursprungliga färger. Nyanser faller jämnt, visar sig ljusa och mättade. Efter färgning får du exakt den ton du väljer.

Tillverkaren garanterar hållbarhet 6-8 veckor. Med tanke på den milda effekten på grund av frånvaro eller minsta mängd ammoniak är detta ett mycket högt resultat.

Pigmentet av vanliga färger tvättas ut på två veckor.

Minsta skadliga ammoniak

Tack vare det håller tråden en hälsosam utseende. Och efter tvätt av pigmentet finns inga överraskningar i form av konstiga fläckar, ränder och onaturliga nyanser på hårets huvud.

Dessutom innehåller den italienska produkten extrakt, oljor och andra naturliga ingredienser som ger extra omsorg.

Listan över italienska hårfärger

Professionella dekorativa italienska färger med följande namn har vunnit popularitet på den ryska marknaden:

lepota

Ger möjlighet att kalibrera färgämnen, kalibrering av ammoniak. Mättade strängar med mikropigment. Innehåller anti-stressvårdsingredienser: risproteiner, mallow-extrakt, yarrow-extrakt.

Kompositionen hjälper till att återfuktas, återställa strukturen på trådarna, ger hårets huvud ett jämnt och glänsande, hälsosamt, väl preparerat utseende. Denna permanenta krämfärg är relativt billig på grund av bristen på höga reklamkostnader.

 • Volym - 60 ml
 • Pris - 200 rubel

FarmaVita

Italiensk färg FarmaVita Life Color Plus fick också mycket positiv feedback. Hon har en stor volym tuba, det räcker för allt hår av medellängd.

Blandningen har ingen uttalad ammoniaklukt, det luktar örter. Det är lätt rört, fläckar inte huden, sjunker. Den har en bred färgpalett och brinner inte huden. Efter färgning blir tråden mjuk, silkeslen.

Sammansättningen av denna serie innehåller medicinalväxter, proteiner, peptider, vitaminer A, E, B1, B2, B6. Paletten har ca 100 toner - naturlig och extravagant (lila, rosa, röda nyanser).

 • Volym - 60 ml
 • Pris - cirka 360 rubel

Kapous

Alla ammoniak- och ammoniakfria färger i det italienska varumärket Kapous innehåller ingredienser av naturligt ursprung: ginseng-extrakt, risproteiner, hydrolyserad silke, keratin etc.

Trots frånvaron av ammoniak, målar den sparsamma Kapous-serien över grå hårbrunn. Det alkaliska ämnets roll utför etanolamin. Det hjälper till att uppnå ett hållbart resultat, öka hårets mekaniska hållfasthet.

 • Volym - 100 ml
 • Pris - från 400 rubel

Selektiv professionell

Detta varumärke är i de 10 bästa världsfärgerna. Paletten innehåller 72 nyanser. Den har en mild formel, ger 100% träff i önskad ton.

Framesi

Färger, skapar effekt av laminering. Strängarna blir släta, lydiga, medan de ser så naturligt ut som möjligt.

Det finns olika rader av denna produkt. Deras pris varierar från 500 till 100 rubel.

Nouvelle

Perfekt för blondiner - paletten representeras av en mängd nyanser av en kall blond.

 • Volym - 100 ml
 • Pris - ca 300 rubel

Kaaral

Ammoniumfri färgämne milda exponering. Sammansättningen innehåller naturlig kokosnötolja, vitaminer och aloejuice. Fuktar, närmar och återställer strängar.

 • Volym - 100 ml
 • Pris - ca 500 rubel
 • Sammansättning, palett och hur man använder sprayen för att måla hårrötterna L'Oreal.
 • Är det möjligt att färga håret under menstruation, vilka risker och försiktighetsåtgärder finns här.

Finns det några nackdelar med italienska färger?

Beroende på pris och kvalitet

Professionella italienska färger är dyra. Priset beror på varumärke och land där produkten importeras. Kostnadsalternativen är olika - från 500 till 1000 rubel. Som regel är ju dyrare varumärket desto bättre är färgen.

Skillnader i färghastighet

Persistens beror på om ammoniak är närvarande. Men även icke-ammoniakmedel garanterar färgretention i minst en månad, eller åtta till nio tvättar. Detta är en ganska hög motståndshastighet för ett mjukt färgämne.

Hur färgar du ditt hår med professionell italiensk färg?

Förbered håret

För permanent färgning är det nödvändigt att strängarna får naturligt lipidskydd längs hela längden. Därför rekommenderas de inte att tvätta en eller två dagar före förfarandet.

Den mjuka ammoniakfria föreningen appliceras på nyligen tvättat hår.

Professionell färgfärgningsalgoritm

  Välj krämfärg och oxygenant (aktivator, oxidator)
  Det är önskvärt att oxidationsmedlet var samma märke som färgen. Men om det inte är tillgängligt, är det tillåtet att ersätta den relaterade.
  Koncentrationen av peroxid i oxidationsmedlet väljs beroende på önskat resultat och hårbältes känslighet: 3% - för färgtonfärgning samt för mycket känslig hårbotten, 6% - För 1-2-tonskift, 9%, 12% för att ändra färger upp till 4 toner.

Förbered allt du behöver för att måla
En standarduppsättning: gummihandskar, en kapp på axlarna, en icke-metallisk behållare för blandning av kompositionen, en pensel, plastklämmor, en klocka.

Förbered kompositionen
Standardfärger och oxidationsproportioner är 1: 1. Blandningen ska vara homogen, du kan inte ge det lång tid att stå, det appliceras omedelbart.

Skydda händer, axlar, hud
Smör öronen, nacken, pannan i hårväxtområdet med en oljig grädde.

Börja färgläggning
Om du spenderar den för första gången rekommenderas att du först gör ett allergitest på en liten del av armbågens böjning. Resultatet beräknas efter 24 timmar. För fullfärgning appliceras kompositionen med en pensel från rötterna till spetsarna. För jämn fördelning använd en kamkam med täta tänder.

Samla de behandlade trådarna
För att göra detta, använd en icke-metallisk klämma eller krabba. För den normala processen för kemisk process kan håret inte samlas in mycket tätt. Strängarna är bättre lättkammade med fingrarna och inte trycker på huvudet.

Håll den angivna tiden
Överdriv inte kompositionen på hårets huvud. Och om du känner det minsta obehaget (brinnande, stickningar, stickningar) - skölj omedelbart av blandningen.

 • Tvätta av färgämnet
  Använd shampoo för färgat hår (under inga omständigheter för djuprengöring) och en balsam från samma serie.
 • Regler för hårvård efter färgning

  För att hålla den mättade färgen och hälsosam utseende av färgat hår så länge som möjligt, följ de enkla reglerna:

  • Tvätta strängar med varmt mjukt vatten och schampo skum.
  • Lather bara okzu huvud, strängar tvättas längs längden av flytande tvålvatten.
  • Behandla tipsen med en balsam och skölj väl.
  • Torka försiktigt, gnugga inte dem.
  • Borsta ditt hår från spets till rot med en naturlig borstkam.
  • Så sällan som möjligt, gör varm styling, avstå från komplexa frisyrer med användning av en stor mängd skum eller lack.
  • 1-2 gånger i veckan gör inköpta eller hemgjorda regenererande masker med vitaminer från grupp B.
  • Går ute, speciellt i soligt eller blåsigt väder, i kallt väder - ha på sig en hatt. För att koppla av på stranden, köpa UV-resistenta sprayer.

  Professionella italienska hårfärger värderas högt av både frisörer och konsumenter. Och det höga priset på produkter kompenseras fullt ut av resultatet: 100% faller i önskad färg, hållbarhet och säkerhet för färgning.

  Video: Italienskt professionellt hårfärg

  Allt du ville veta om skillnaderna mellan professionella hårfärger och hushållsfärger, kan du ta reda på genom att titta på vår första video. I den andra videon finns en detaljerad översyn av den italienska färgen Alfaparf Milanpo.  Nästa Artikel
  Hur snabbt hår växer