Val av hår för förlängning: slaviska, syd ryska, europeiska eller asiatiska


Det finns många sätt att hårförlängningar. De har alla fördelar och nackdelar. Det är viktigt att välja den teknik som passar dig. Det är dock lika viktigt att välja det nödvändiga materialet för proceduren, var får du ditt hår för förlängning? Du kan använda naturliga eller konstgjorda krullar, föredragen ges ofta först. Tänk på huvudtyperna av naturliga hårförlängningar (slaviska, syd ryska, europeiska, asiatiska, slaviska), berätta om funktionerna i användningen av varje typ, deras värde, fördelar och nackdelar.

Slaviskt hår

Den högsta kvalitetsprodukten för att bygga hår. Råmaterial för sådana krullar samlas, staplas, bearbetas manuellt. De är noggrant kammade ut, vilket eliminerar inträdet av svaga, korta, gråa hår.

Strängar läggs strängt i vågens riktning, krullarna är inte förvirrade. Efter montering desinficeras trådarna, vilket ger önskad nyans. I slutet av krullarna viks, fixeras med tresses eller gummiband.

Fördelarna med slaviska strängar är:

 • absolut naturlighet, lyxkvalitet;
 • Sockarnas varaktighet, möjligheten att återanvändas vid korrigeringen.
 • håret ser så naturligt som möjligt ut;
 • ett stort antal nyanser;
 • Slaviskt hår kan vara helt några nyanser;
 • Strängarna är mjuka, glänsande, friska.

Nackdelarna är:

 • krullarna är ganska dyra, cirka 10 tusen rubel för en medellång sträng;
 • Sådana lock är ofta tunna.

Syd rysk hår

Materialet för denna typ av givarstring är material som samlas i olika regioner i Ryska federationen, inklusive Sibirien. Råmaterial slår, passar i enlighet med vågens placering. Så frisyren är mindre förvirrad.

Därefter behandlas trådarna med desinfektionsmedel, målade av en sparsam teknik.

Observera att södra rysk hår är naturligt, det är inte nödvändigt att täcka dem med skyddande ämnen.

På grund av bearbetningsmetoden är kvaliteten på slutprodukten sådana strängar i stor efterfrågan. De är mycket väl lämpade ryska kvinnor.

Plusser av syd ryska strängar:

 • Den mest framgångsrika kombinationen av pris och kvalitet på materialet.
 • strängar är 100 procent naturliga, minsta innehållet i kemi;
 • de kan användas under lång tid, återanvändas under korrigeringsförfarandet.

nackdelar:

 • Sådana strängar är svåra att färgas i ljusa färger, så de är inte lämpliga för alla de rättvisa könen.
 • Strängarna är ganska tuffa.

Europeiska krullar

Denna typ är inte så namngiven eftersom balkar produceras i Europa. I själva verket är detta en biprodukt kvar under kammen av slaviska krullar. Om sådana strängar är gjorda av de återstående råvarorna, varför är de två gånger billigare än slaviska, eftersom det behövs mer material?

Efter kammar ut slaviskt hår är 10-3 procent av det kammade ut. Då resterna samlas in, kopplade i buntar för att bygga. Naturligtvis är det omöjligt att vika håret jämnt i vågens riktning, därför är sådana strängar också föremål för försvagning.

Du kommer att ha på sig denna frisyr 3 gånger mindre än den slaviska.

Efter bildningen av strålar bearbetas krullarna med en silikonförening, som gradvis tvättas av.

Fördelarna med europeiska givarsträngar är:

 • relativt låg kostnad. I genomsnitt är 100-120 strängar tillräckligt för ett huvud. Ett sådant antal europeiska krullar kostar 3000-5000 rubel;
 • De är mjuka, fackliga, lätta att packa, bryr sig om;
 • ganska många positiva recensioner, vilket gör att vi kan dra slutsatsen att europeiska strängar helt och hållet står emot priskvoten.

Bland bristerna noterar vi följande:

 • Strängar kan endast användas en gång, som när tvätten av kompositionen som täcker krullarna, tvättas gradvis av. För rättelse kommer de inte längre att passa;
 • ambassadörerna att tvätta ut det skyddande skiktet, håret förlorar sitt framträdande utseende, blir blekat, livlöst;
 • bärs för länge.

Rådet. I allmänhet är europeiska krullar populära. Om du bestämmer dig för att bygga, är det bättre att börja med den här typen av strängar.

Asiatiskt hår

Denna typ av lock är det mest budgetalternativ. I början har sådant hår en mörk färg, har en full, hård konsistens, så du måste förstfärda dem med ganska giftiga kemiska föreningar, och sedan färga igen. Efter alla manipuleringar förändrar lockarna strukturen.

Sådana strängar kan säkert utsättas för några metoder: färgning, kemisk perm, rätning, vilken styling som helst. Prisvärda asiatiska krullar används ofta i förlängningskurser, dyrare strängar används i salonger.

Hur man gör

Sådana lockar produceras i Kina, Vietnam, Korea och andra asiatiska länder. Men de kallas asiatiska inte av ursprungslandet, men på grund av deras utseende, struktur, struktur och individuella egenskaper. Det händer ofta att vid tillverkning av hår läggs de slumpmässigt, utan hänsyn till platsen för vågar. På grund av detta är de asiatiska locken mycket förvirrade. En mer ansvarsfull tillverkare är naturligtvis noga med att se till att detta inte händer.

Följ sedan proceduren för desinfektion, missfärgning, färgning (om nödvändigt). Vid slutet av tillverkningsprocessen appliceras en speciell skyddande silikonförening på trådarna. Tack vare detta förfarande ser donorkrullar vackra, glänsande, flytande ut. De marknadsförs med en keratin eller hartskapsel som är lämplig för kapillärförlängningstekniker.

Fördelar och nackdelar

Fördelarna med denna typ av overhead hår lite. De är billiga, bra för användning i kapacitetsuppbyggnadskurser. En genomsnittlig uppsättning sådana strängar kostar 1500-4500 rubel. Vid detta slutar alla fördelar.

Nackdelar betydligt mer:

 • kvaliteten på sådana strängar är mycket låg;
 • De är täckta med teknisk silikon;
 • snabbt gå fel
 • efter tvätt av silikon blir snabbt värdelös;
 • Sådana lockar är tunga i vård, i styling på grund av deras styvhet.

Observera att asiatiska strängar är bra för mannequins, men det är bättre för en person att inte använda dem, åtminstone för långvarigt slitage.

Sammanfattningsvis kan vi säga att varje typ av strängar har sina fördelar och rätten att existera. Asiatiska strängar är bra för att bygga upp; Europeiskt för den första byggnaden; Södra ryska och slaviska är mer naturliga, mer hållbara än andra.

Välj hår och vet inte vad jag ska göra nästa? Vi hjälper dig att bestämma en hårförlängningsteknik:

Vad gör hårförlängningar: upptäck sanningen och debunk myterna

Tiderna när tjejer och kvinnor berövade naturen med vackert hår hade ingen chans att få ett charmigt hårhår långt efter. Idag finns det många kosmetiska och terapeutiska medel som säkerställer hårets tillväxt, tjocklek och fluffighet.

På bilden: förlängda strängar

Det finns ett tillfälle på kortast möjliga tid att avsevärt förlänga ditt hår - för detta behöver du bara några timmar och en skicklig mästare som kan bygga upp hår.

Denna procedur blir alltmer populär. Speciellt med tanke på olika metoder för att öka krullarna.

Det bör dock noteras att vissa personer fortfarande behandlar förfarandet med försiktighet. Och inte bara för att i vissa fall de vidhängande trådarna kan ha en negativ inverkan på det naturliga hårets hälsa. De flesta misstrogen beror på det faktum att tjejerna tror att de får hårförlängningar från de döda.

Ja, det är den här versionen som finns bland massorna.

Idag bestämde vi oss för att berätta om var det här "råmaterialet" faktiskt erhålles och därigenom debunkerar myterna och avslöjar den sanna sanningen. Resultatet var en slags instruktion, med fokus på vilken du kan välja ett material för att ändra och förlänga håret.

Vi kommer att bryta myterna och bli av med rykten

Så, låt oss prata, var får de faktiskt hår från barrettes och andra produkter av liknande slag.

Sannolikt såg varje person åtminstone en gång i sitt liv karaktäristiska annonser på väggarna i hus och pelare, inbjudande ägare av långa strängar att sälja dem till ett högt pris.

Det verkar som om allt är klart - det är här råmaterialet kommer ifrån. Men nästa lovliga fråga uppstår omedelbart - med tanke på utvidgningsprocedurens popularitet och mängden material som krävs för att uppfylla alla önskemål, bestämmer så många kvinnor att de ska skära sina naturliga långa strängar för att helt enkelt tjäna lite belopp?

Myter och rykten flyger runt om i världen och på Internet. Bland dem är de mest populära de fyra versionerna av krullarnas ursprung att bygga.

Var kommer hår från hårförlängningar

Det finns en massa "skräckhistorier" om ursprunget till detta hår. De vanligaste påståenden är att hår tas från kvinnliga fångar, från patienter på psykiatriska sjukhus eller till och med från morgon. Om de två första versionerna har rätt att existera, rymmer den senare inte vatten.

Var tar du faktiskt hår för förlängningar

Faktum är att i det överväldigande antalet fall köpes hår från sina ägare på frivillig basis. Till exempel, i många östeuropeiska och asiatiska länder, lever en betydande del av befolkningen under fattigdomsgränsen. Ofta är det långa vackra håret den enda värdefulla dekorationen för tjejer och det enda sättet att få lite pengar till familjen. Dessa tjejer gör ofta ganska formella avtal med företag som är engagerade i ett sådant företag, lovar att hålla håret i gott skick.

När dessa flickers hår når den fastställda längden, rakar hon huvudet, ger håret till företrädare för företaget och börjar växa håret igen. Naturligtvis med en genomsnittlig hastighet av hårväxt i de tolv-sjutton centimeter per år, för att ta dem mer än en gång om några år kommer inte att fungera, men även sådant ekonomiskt stöd ges för många östeuropeiska och asiatiska familjer är mycket viktigt. För att inte skada ditt hår bör korrigering av de utsträckta strängarna utföras varannan två och en halv månad.

Fake "europeiska" hår

Det bör noteras att inte alla länder får sitt hår för pengar. Till exempel finns det ett antal organisationer i Indien som accepterar kvinnors hår som gåva utan att ge sina ägare något i gengäld. Förresten är det håret hos kvinnorna i norra Indien som oftast utfärdas som europeiskt, eftersom de i struktur är mycket lik dem. Hår från denna del av världen går till Italien, där de genomgår färgning och annan bearbetning, varefter de säljs för stora pengar som "europeisk". Det finns tre sätt att förlänga håret - kallt, tejp och varmt. Den säkraste och billigaste anses vara den kallaste, snabbaste bandet.

Det slaviska håret är högt värderat på hårförlängningsmarknaden, det kommer från republikerna i den tidigare Sovjetunionen. Till exempel Moldavien, Vitryssland, Ukraina. Sådant hår är oftast lätt, lätt att färga och kan användas flera gånger. Det är dessa strängar som oftast används i salonger i Ryssland, eftersom de passar bäst för strukturen hos ryska kvinnor.

1 av sätten att ändra utseendet - hårförlängningar

Om du gillar att chocka publiken, om du är redo att njuta av andras överraskningar, om du bara drömmer hela livet om långt hår, hårförlängningar - vad du behöver. En kardinaländring av bilden är möjlig vid användning av ett sådant förfarande i frisörsalonger.

Hårförlängningar

Ändra utseendet - inte det enda som kan erhållas med hjälp av hår för att bygga. Och vilka andra problem kan det här förfarandet lösa?

 • öka mångfalden av frisyrer (detta problem är särskilt viktigt för kvinnor med korta hårklippningar);
 • för att hjälpa till att dölja defekter i tillväxt och hårförhållanden (håret kan bytas med tjockt hår, "dekorera" skallighet eller onormala förändringar i tillväxten av strängar);
 • ändra misslyckad haircut.

Några tjejer tillgodoser frisörens hjälp och ändrar hårets längd och densitet på tröskeln till några viktiga händelser - bröllop, årsdagar, viktiga fotograferingar med en professionell fotograf etc.

Innan damorna öppnar stora horisonter i byggandet av vackra frisyrer - så att det med sina naturliga hår är omöjligt att genomföra.

Bifogade strängar kan vara på huvudet av deras glada ägare under olika perioder, det beror på processens teknik, naturhårets tillstånd och några andra orsaker. Från en till tre månader - den genomsnittliga tiden för "vistelse" av hårförlängningar på huvudet.

Om håret är kvar under en längre tid kan detta leda till negativa konsekvenser - hårets hår och andra människors hårdhet blir märkbar, processen med naturlig håravfall störs, strängarna blir trassliga och dåligt kammade.

Skräckhistorier

Processen att fästa utländska strängar i håret får fart, i nästan varje stad i vårt stora moderland finns salonger som erbjuder sådana tjänster. Många är intresserade av den logiska frågan: "Vilka källor för donorkräm används i frisör?" Var kan jag få så många strängar att möta den växande efterfrågan på peruker och hårförlängningar?

Motståndare till denna kosmetiska procedur, och vanliga älskare att samla skvaller, uppfinna alla sorters berättelser om att hår för byggnad tas från fängelser, morgon, psykiatriska sjukhus och andra tvivelaktiga och opartiska källor.

Oavsett om det är värt att tro på dessa myter är det upp till dig, men för att kunna toppa dessa argument i fantasin stil kan vi säga att varje själsavgörande skönhetssalong köper håret av de mest utmärkta kvalitet och tråkiga trådarna i sjukhusboende, fängelser är knappast lämpliga.

En annan invändning "mot" är var att få så många kvinnor med vackert, tjockt och långt hår så att flödet av tillförsel av detta råmaterial inte torkar ut. Mest troliga kommer morgon, sjukhus och fängelser inte att kunna skryta med ett så rikt "sortiment".

Var får du hår för förlängningar

I det här fallet får frisörerna naturligt hår för hårförlängningar.

Var kommer hår från för att bygga upp: myter och verklighet

Lyxigt långt hår har länge upphört att vara en rördröm om unga tjejer med korta hårklippningar. Nu kan de helt enkelt öka i nästan vilken skönhetssalong som helst - det skulle vara pengar och lust. Trendig hår, unga tjejer och äldre kvinnor gör denna procedur. Det finns många olika metoder där naturliga långa trådar kommer att fästas på ditt inhemska korta hår. Och de har gjort den här proceduren under de senaste tio åren på nästan alla platser i vårt enorma moderland. Det finns bara en fråga: var får du hår för att bygga i så stor mängd?

Faktum är att efterfrågan på hårförlängningar är mycket hög - utsikten att inte ha hårvård, och att få en färdig man på några timmar är för attraktiv för de flesta tjejer. De är inte rädda för skräckhistorier om konsekvenserna av ett sådant förfarande för inbyggt hår, för alltid krävde skönhet offer och fick alltid dem. Så bygga tjejerna upp strängar av alla färger och storlekar, utan att tänka: var kom en sådan skönhet på huvudet?

Var kommer hår för hårförlängning från: rykten

Var och en av oss åtminstone en gång, men jag såg annonser vid stopp och husets väggar: "Jag ska köpa hår, kära." Var och en av oss förstod att det här är hur peruker gjorda av naturligt hår och material för förlängning visas på försäljningen (varifrån kan de tas från?). Men det är bara intressant: finns det verkligen fler människor som vill skära av sitt tjocka, långa hår än de som vill odla sitt hår? Efterfrågan på förlängningar är trots allt mycket stor, och det finns ingen brist på hår?

Det finns en myriad av rykten om var hår kommer från hårförlängningar. Här är de mest populära:

 • Enligt hårinköpannonserna är detta verkligen den mest uppenbara metoden för att erhålla material.
 • Från fängelser - det är väl möjligt. I själva verket på platser som inte är så avlägsen, åtminstone i vårt land, är fångarna inte frågade vilken frisyr de tycker om mer.
 • Psykiatriska sjukhus är också ett alternativ, för sjuka tjejer och kvinnor är håret avskuren för egen säkerhet.
 • Från morgon - ingen kommentar.

Tja, är det verkligen så läskigt, och att chocken på glänsande gyllene hår som finns på ditt huvud, erhölls på ett visst sätt? Låt oss tänka tillsammans: är dangling hår så farligt och hur realistiskt är ovanstående antaganden?

Eller kanske är det inte mycket skillnad mellan alla dessa metoder (förutom kanske för den senare)? I slutändan spelar det ingen roll under vilka förhållanden den tidigare ägaren av håret bröt upp med sina lockar - det viktigaste är att det borde vara lagligt. Ensam att det är ganska svårt att föreställa sig en situation där kvinnor med vackert hår skickas till sorgen eller till sorgens hus, så att skönhetssalonger har något att dra nytta av! Ta åtminstone fångarna: de rakar verkligen sina huvuden, men de gör det inte i fängelse, men i SIZO omedelbart efter övertygelsen. Och tro mig, statens maktstruktur kommer aldrig att hantera försäljningen av fångarnas hår för pengarna.

Vad sägs om sjukhus? Kanske därifrån och ta håret för förlängning? Samma sak är osannolikt. Vet du att inte allt hår kommer att köpas i en skönhetssalong? Om krullarna är tråkiga, glesa och livlösa, eller i deras utseende, de misstänksamt liknar en bast, så kommer ingen hårproducent att begära dem för förlängningar.

Vi behandlar ofta vårt hår så att de inte liknar den ovan nämnda kroppsvattnet - vad man ska säga om fattiga kvinnor som hålls i psykiatriska kliniker. Vi vågar anta att deras hälsa inte är så hett, och deras hår liknar inte chic hår från reklam, lämplig för byggnad. Därför rykten om att sådana sjukhus är huvudleverantörerna av hår kvarstår rykten.

Tja, skrämmande berättelser som de flesta av hårförlängningar - kommer från bårhuset, där de skärs från offer för olyckor skön - högst en fruktansvärd uppfinning. Tja själv, är dödlighet bland kvinnor vars hår är lämpligt för förlängning, är för högt? Det är trots allt ganska sällsynt när en ung tjej med en chock av underbart hår lämnar livet. Och vem kommer tillåta att begå en sådan handling av vandalism över en avliden släkting eller flickvän? Så oroa dig inte, ditt efterhår kommer inte att ge dig några efterskräck, och de erhålls på ett helt banalt och juridiskt sätt (med andra ord för pengar).

Är det möjligt att "plocka upp" någon annans aura efter hårförlängningar?

Men även om håret inte kom från sjukhus eller placeras inte så avlägset, uppstår frågan: vem bar dem förut och riskerar du din hälsa - moralisk och fysisk? Vem vill sätta hår på huvudet med auraen hos en sjuk eller olycklig kvinna? Dessutom finns det program på TV varje dag, där människor med övernaturliga förmågor berättar hemska saker om tidigare ägares auror i immateriella föremål. Vad ska man då tala om hår!

Och här skyndar vi oss till att försäkra dig: Tanken att håret skars av en viss ung dam och omedelbart kastas på huvudet är extremt felaktigt. Har du inte märkt hur dina sträckta strängar glänsar, skimrar i solen? Försök att skära av ett par centimeter av ditt eget hår och titta på det på en vecka. Tja, skina och skimma som ny? Tyvärr nej Så gör hårförlängningarna: De blir tråkiga och livslösa tills de bara går igenom en ofattbar behandlingscykel!

Dessutom är sådan bearbetning en oerhört komplex teknologisk process, och det är Ryssland "framför resten av planeten" när det gäller kvaliteten på det växande materialet! Ja, ja, bli inte förvånad: både Europa och Amerika är betydligt sämre än oss som färdiga strängar. Sådana analoger av hår, som produceras av våra företag, finns helt enkelt inte i världen. Alla prover som tas emot i skönhetssalonger för byggnad garanterar klienter fullständig sterilitet och säkerhet.

Så, vilken typ av behandling krävs för hårförlängningar? Det finns flera steg, och den första är hundra procent desinfektion. Därefter färgas håret, tvättas flera gånger och placeras i en speciell kammare, där den torkar vid en temperatur av cirka fyrtio grader. När håret torkar sorteras håret efter sin struktur och bearbetas (kammas ut) - det passeras genom specialkort.

Naturligtvis, efter att ha gått igenom alla dessa kemiska och mekaniska behandlingar, är hårkutiklet förstört. För att ge strängarna sken och silke, täcker tillverkarna dem med ett kisel- eller kiselskikt. Och först efter det är håret fäst vid tressarna (sys på en speciell fläta) eller på kapslarna - beroende på den avsedda utvidgningsmetoden.

Hur tror du, hur många auror lämnas från den tidigare ägaren med en sådan "massiv attack" på håret? Desinfektion, färgning, temperaturtorkning, mekanisk behandling, silikon. Tveka inte, efter alla dessa behandlingar och andan hos utlänningen kommer aura inte att förbli. Ge dig det här håret till en specialist, även om han är vinnaren av "Slaget vid psykikerna" minst tre gånger, kommer han inte att kunna säga någonting betydande om den tidigare ägaren. Trots allt är sådant hår som nytt!

Verkliga hårleverantörer för hårförlängningar

Vi hoppas att alla dina bekymmer över de fruktansvärda källorna till utseendet av hår som en hand av. De köps verkligen från tjejerna på ett helt frivilligt och lagligt sätt. Trots detta är frågan om var hår kommer från för att byggas i sådana kvantiteter fortfarande öppen.

Det är ingen hemlighet att i Asien och vissa östeuropeiska länder bor många familjer under fattigdomsgränsen. Ibland är vackert långt hår den enda dekorationen för tjejer och det enda sättet att hjälpa deras familj ekonomiskt. De bryr sig särskilt noga om sina lockar och sedan säljer dem dyrare. Dessutom går de in i särskilda avtal med företag som är verksamma inom det här företaget och är skyldiga att behålla sin "rikedom" i utmärkt skick.

Så snart de här kvinnornas hår når en viss längd rakar de stackars kvinnor sina huvuden och får en förtjänad avgift. Därefter återvänder de hem och fortsätter att växa hår för nästa försäljning. Naturligtvis är växande långt hår inte så lätt, så orientaliska skönheter ägnar särskild uppmärksamhet åt hårvård. Den genomsnittliga längden på håret som håret växer på ett år är 12-15 centimeter, så med omsorg kan du sälja dem vartannat år! Även om inte allt i världen är gjort för pengar: till exempel finns det i Indien en religiös organisation som accepterar kvinnans hår som en gåva - helt gratis.

Asiatiska länder är dock inte den enda leverantören av hårförlängningar. Nej, krullar från Europa kommer inte heller till oss, och alla historier om "europeiskt hår" är inte mer än ett reklamtrick. Få människor vet att kvinnornas hårtyp i norra Indien är mycket lik den i Europa, det är därifrån som de snurrade krönen går direkt till Italien. Och redan där, detta hår färgas och utsätts för många behandlingar, och sedan levereras till oss under devis av "europeisk".

I själva verket är de mest populära de "slaviska" strängarna, och de kommer till oss från Sovjetunionens tidigare republiker - Ukraina, Vitryssland, Moldavien. När allt kommer omkring är dessa krullar för det mesta ljusa, vilket innebär att de passar perfekt i våra landsmäns hårstruktur. Dessutom är de lätt målade och kan ökas mer än en gång.

Var det som är möjligt, det viktigaste i att välja hår för byggnad ska inte misstas med salongen som erbjuder tjänsten. Allt du behöver är en mästare med gott rykte, genom att använda högkvalitativt hår som har genomgått alla processer. Och då spelar det ingen roll var håret kom ifrån för att bygga upp - det viktigaste är att de är helt säkra och kommer att glädja dig och dem runt dig om länge.

Var kommer hårförlängningar från?

Nyligen har hårförlängningar blivit mycket populära. Den är tillverkad av enkla modekvinnor och visar affärer stjärnor. I det här fallet är många intresserade av - varifrån används håret för förlängning? På internet, i press och på tv, ett visst antal olika myter om ursprunget av håret som används i förlängningen kretsar. Jag vill skingra alla rykten och berätta för var de faktiskt kommer ifrån för att bygga upp.

Låt oss se vilka populära myter som finns idag om uppkomsten av strängar för att bygga upp:

1. Fängelseplatser.

Personligen kan jag knappt tro att kvinnor med långt, vackert hår hamnar i fängelse i stort antal. Ja, de raker faktiskt sina huvuden, men de gör det inte i zonen eller kolonin, men i SIZO omedelbart efter övertygelsen uttalas. Och det är säkert att statens maktstruktur (i detta fall, Federal Penitentiary Service of Russia - FSIN) aldrig kommer att sälja hår. Ändå har de "något" andra mål.

2. Psykiatriska sjukhus.

Samma absurda alternativ som med interneringsplatser. Där är också håret avskuren för sjuka kvinnor, men inte för vinst, utan för egen säkerhet. Men tänk själv - för att håret ska vara vackert är det nödvändigt att ta hand om det dagligen. Sköter en person om hår, om han har hälsoproblem? Därför kan vi säkert anta att kvaliteten på sådana strängar är lämplig. Det är därför rykten om att psykiatriska sjukhus är hårleverantörer är bara rykten.

Fruktansvärda berättelser att en del av håret som används för hårförlängning går till butikerna från morgon, där de är avskurna från de skönheter som har dött - inte mer än en fruktansvärd fiktion. Det är osannolikt att unga tjejer med vackert hår dör varje dag. Och vem skulle i sin rätt kunna klippa bort dem från en död släkting eller flickvän?

Sammanfattar listan över nuvarande myter om hårets ursprung för hårförlängningar, det kan vi säkert säg att, som förväntat, är det bara myter. Faktum är att denna typ av hår extraheras på ett helt lagligt sätt: de köps av kvinnor på frivillig basis.

Det är känt att en stor del av befolkningen i länderna i Asien och delar av Östeuropa lever under fattigdomsgränsen. Människor använder varje möjlighet att tjäna en försörjning, och vackert långt hår är också en av de möjligheterna att hjälpa dig och din familj. Flickor går in i avtal med hårtillverkare för hårförlängningar, som anger hur länge de kommer att växa, sätt att ta hand om dem och betalningsvillkor. Efter deadline kommer kvinnor raka och håret samlas och bearbetas på ett speciellt sätt. Kvinnor i framtiden kommer som regel att ingå ett nytt kontrakt för att odla hår. Det är inte lätt att odla långt hår, därför är tjejer från låginkomstfamiljer uppmärksamma sin omsorg. I genomsnitt växer håret 12-15 cm per år, så med god omsorg kan du sälja dem vart tredje år. Vi kan inte säga att det till exempel i Indien finns ett antal religiösa organisationer som samlar kvinnors troende hår och säljer dem till länderna i Västeuropa.

Förresten, från Europa finns det inga strängar för att bygga upp till oss, och alla historier om "europeiskt hår" är ingenting annat än en publicitetsstunt. Få människor vet att kvinnornas hår från norra Indien är mycket påminner om den europeiska typen, det är därifrån som avskurna strängar kommer till Italien. Där är sådant hår färgat och utsatt för många tekniska behandlingar, varefter det levereras till oss som "europeiskt".

Faktum är att de mest populära är slaviska håret, som kommer till oss från länderna i Grekland - Vitryssland, Ukraina och Moldavien. Eftersom dessa strängar är mest lätta - de är bra för strukturen hos våra landsmäns hår. Dessutom är dessa hår lätt att färga och är lämpliga för förlängning, som regel mer än en gång.

Leverantörer köper en annan liten andel hår för förlängning från mellanhänder som i sin tur köper den från befolkningen, som av någon anledning bestämde sig för att bli av med sitt långa hår. Du måste ha sett hårköp annonser på inlägg och kollektivtrafikstopp. Det här är exakt typ av mellanhänder.

En annan fråga som stör tjejer som bestämmer sig för att bygga hår är den så kallade energilagret av donorhår från tidigare ägare. Är det möjligt att du, genom att bygga upp vackert hår, "bifogar" en annan persons aura till dig själv? Frågan är faktiskt ganska allvarlig, för det har länge varit känt att någon, till och med ett livlöst föremål, har en viss energi. Det kan vara både bra och dåligt. Och med tanke på var håret som används för att bygga kommer från, vågar jag antar att de flesta människor säljer sitt hår inte från ett bra liv.

Men ändå skyndar jag mig att lugna dig. Innan du kommer på huvudet, går givarsträngar igenom en ofattbar processcykel. Dessutom är denna bearbetning en väldigt komplicerad teknisk process, och det är vårt land som producerar mycket högkvalitativt staplat material! Ja, ja, bli inte förvånad: både Amerika och Europa är betydligt sämre än Ryssland i kvaliteten på färdiga strängar.

Låt oss ta en snabb titt på processen att bearbeta givarsträngar. Hårbehandlingsteknik för förlängning består av flera steg. Den första är desinfektion. Efter desinfektion börjar håret färgas, sedan tvättas de flera gånger och placeras i en speciell kammare där de torkar vid en temperatur av cirka 40 grader. När det torkar, är håret sorterat efter struktur och maskinbearbetad (kammad) - det här är processen att passera håret genom speciella kort.

Efter en sådan mekanisk och kemisk behandling kollapsar hårkutikret nödvändigtvis, medan håret förlorar sin glans, blir mycket sprött och lätt förvirrat. För att undvika detta och göra håret vackert igen, täcker tillverkarna det med ett kisel- eller kiselskikt. Därefter fästs håret på kapslarna eller till tressarna (det vill säga de sys på en speciell fläta) - beroende på vilken metod som ska användas för förlängning.

Tycker du att håret efter den så kallade "hårda" kedjan - desinfektion, färgning, torkning, mekanisk behandling, silikonbehandling - förblev energin från de tidigare ägarna? Jag tror att svaret är uppenbart.

Så, kära tjejer, var inte rädda för rykten och "skräckhistorier" som kretsar kring temat för givarens strängar. Var vacker. När allt kommer omkring är det viktigaste om du väljer att öka håret valet av en bra mästare som använder högkvalitativa strängar i sitt arbete som har gått igenom alla behandlingssteg. Och då är det absolut obetydligt där håret kommer från för att bygga - det viktigaste är att de är helt säkra och kommer att glädja dig och de som finns omkring dig.

Hur man gör hårförlängningar?

De flesta av tjejerna i den moderna världen, om de inte växer håret eller inte tänkte på det, har på något sätt hört och frågat frågan: "Var kommer de ifrån eller hur gör de hår för förlängning?". Och frågan är väldigt intressant, för vi ser inte skaldiga människor på gatan, och det finns praktiskt taget inga annonser för att köpa hår, men själva håret blir större och större.
De levereras faktiskt bara från 3 regioner - det här är Kina, Sydostasien och Indien. Kina har världens största hårmarknad (i Guangzhou), men det är svårt att kalla det en marknad, snarare ett stort showrum där nästan alla asiatiska tillverkare är representerade. Och det betyder aldrig att det här är en produkt av dålig kvalitet, det är värt att komma ihåg att iPhones är monterade där, Timberland stövlar är också sysade i Asien, det viktigaste är att förstå att Kina skiljer sig från Kina). Från Indien reser en slavisk kvinna till oss, ja ja, indiskt hår i många regioner är mycket tunt, och i många kloster finns det människor som donerar sitt hår (det låter galet, men det här är 100% sann information.) Och du bör inte glömma det I många länder med buddhism tas kvinnor och tjejer både som nybörjare och som nonner, och först och främst skärs de i skalliga huvuden. Och håret säljs redan i sin tur och pengarna går till mat, kläder och så vidare.

Nu vet vi var de kommer ifrån, vi berättar lite om själva "produktion". Allt klippt hår i stora väskor och behållare tas till fabriken. Där är de först bundna i stora svansar, och därefter tvättas de i stora kärl med nästan kokande vatten och ett stort antal specialverktyg för att förstöra och tvätta all sorts smuts. Därefter tvättas de i kallt vatten igen, tvättar bort all kemi. Vid nästa steg börjar fördelningen längs längderna. Stora svansar på 300-500 gram sorteras efter längd enligt principen om + -5 (var den är 10 cm). Sedan börjar dessa svansar att kamma, avlägsna fläckar och kort hår.
Kort för frisyrer på produktion liknar snarare någon form av tortyraggregat) är stora rektangulära plattor, varav långa, tunna och skarpa stavar sticker som naglar sticker ut. Och genom dem sträcker ett par dussin gånger detta hår. Så dessa klumpar blir till stora maner)

Vidare delas en del av råvaran av 100-200 gramsvansar och går till export (om du har hört någonstans att vi har vår egen produktion betyder det att det här kommer från råmaterialet, processen att erhålla som vi beskrev ovan och banden och tressarna är gjorda, kapslar väl och målning) (ingen i vårt land är engagerade i produktion av råvaror, endast bearbetning och målning). Allt annat läggs på att måla, hela blont är först missfärgat, alla processer äger rum igen i stora kärl, som liknar krukor, av endast 500-900 liter vardera. och efter att blekningen har börjat måla.

Målningsprocessen skiljer sig från hur vi målar på frisörerna och hemma. Här återkommer stora tankar till handling))) Sanningen är mindre denna gång, ungefär en meter i höjd och en meter i bredd. Håret hälls in i dem, olika kemikalier hälls och hälls, och vatten hälls, varefter specialutbildade människor varje par minuter med stora pinnar eller till och med rörde dem, det verkar som om de kokas, endast i andningsskydd och overaller. Sedan dräneras vattnet och håret tvättas.

Efter allt detta kammade de ut igen och fördelades i snygga svansar på 100-200 gram vardera, skära allt överskott och ta bort äktenskapet.

Varifrån tar man naturligt och konstgjort hår för förlängning

Idag blir ett sådant förfarande som hårförlängning mycket populärt. Som du vet, långt hår - det här är flickans främsta dekoration. Men av en mängd anledningar kan inte alla kvinnor skryta av långt hår. Idag löses detta problem mycket snabbt med hjälp av tillägg.

Hår som matchas med din naturliga färg ser väldigt vackert på en ung tjej eller en mogen kvinna. Men det är mycket sällsynt för kvinnor att fråga vilket hår som används för denna procedur, var de tas ifrån och om de inte har en negativ effekt på sina egna strängar.

Var kommer naturliga strängar från?

Flickan vill oftast se naturliga strängar på huvudet. Deras köp sker på frivillig basis från damerna, som av någon anledning blir av med det lyxiga hårhåret. Till exempel i vissa länder i Europa och Asien bor människor under fattigdomsgränsen, så övergivandet av hår är det enda sättet att tjäna pengar för dem. Sådana tjejer ingår formella avtal med företag som köper hår. I detta fall åtar sig tjejerna att tillhandahålla varorna i gott skick.

När hårlängden når det önskade märket, rakar hon på huvudet, och sedan växer tjejerna igen håret. Naturligtvis beror allt på hårväxtens hastighet. Om de inte växer väldigt snabbt, måste de ta mer än 2-3 år.

Naturhår är uppdelat i flera typer, som alla har sina egna egenskaper.

På videon, var får du hår för förlängningar:

Asian

Deras kvitto utförs i Ryssland från Kina och Korea. Deras kostnader är låga, så hänförlig till hårkvalitetsmaterialet kommer inte att fungera. Även om detta inte hindrar dem från att se snygga och attraktiva för första gången.

För att håret hade ett anständigt utseende behandlas de med ett lager av silikon, avlägsna flingor, slip och färgämne. Resultatet av detta arbete kommer att vara glänsande och spektakulärt hår. Men efter den första tvätten av huvudet börjar de bli förvirrade och klumpa ihop.

Asiatiskt hår kännetecknas av dess styvhet. De är också ganska tjocka, vilket inte kan sägas om slaviska och europeiska. Med deras användning är det omöjligt att utföra efterföljande korrigering. Extension kommer att behöva göra igen. Asiatiskt hår vikar som regel en jack och levereras därmed till salongen. Den främsta fördelen med användningen förblir det låga priset.

Men vad är de bästa hårförlängningarna, som beskrivs i detalj i den här artikeln.

Vilka hårtångar är bäst, hjälper till att förstå informationen från den här artikeln.

Det är också nödvändigt att ta reda på om det är möjligt att växa hår efter keratinrätning eller inte: http://opricheske.com/uxod/lechenie/uxod-za-volosami-posle-keratinovogo-vypryamleniya.html

Men vilka typer av hårförlängningar finns, beskrivs i detalj i den här artikeln.

europeisk

Jämfört med asiatisk hår har denna version av strängarna förbättrat utseende. Naturligtvis blir deras kostnader högre. Trots detta namn erhålls hår från Indien och Latinamerika. Leverans av varor kan ske med ett ovalt tvärsnitt och en liten krökning. De används endast för en engångsförlängning, så det kan inte korrigeras om det.

Under behandlingen behandlas håret med syror, färgas och täckt med ett silikonskikt. De vägs också ner och släta vågar. Om detta inte är gjort, blir vågens riktning förvirrad, vilket resulterar i uppkomsten av mattor. Europeiska strängar ser bra ut på mjukt och tunt hår. Men de är mest lämpade för tjockt och tufft hår.

Du kan kontrollera produktens kvalitet genom att tvätta med en speciell balsam. Och även om europeiskt hår har en låg kvalitet, har de sådana fördelar som optimal kostnad, olika monteringsmöjligheter, hög elasticitet och långslitage med korrekt bearbetning.

Slavic

Detta material hör till kategorin av högsta kvalitet och dyr. Slaviska strängar kännetecknas av mjukhet, strålande utseende och jämn kutikula. Detta material har ett utmärkt utseende, och det finns inget behov av att utföra olika kemiska behandlingar.

Slaviska strängar bibehåller perfekt sitt yttre skaliga lager med den övre koncentrationen av skalor. Idag kommer varje tjej att kunna hämta sin egen version av slaviskt hår. Det kan vara lockigt, rakt eller något vågigt. Leverans av produkter sker från Ukraina, Vitryssland och Ryssland.

Den största fördelen med slaviskt hår kvarstår möjligheten att styling. Och det utförs helt enkelt. Du kan torka dem med en hårtork eller platta dem med ett strykjärn. Strängar kan presenteras i olika nyanser, liksom varje tjej kan repainta dem i vilken färg du vill. Den enda nackdelen är att de är dyra. Även om detta pris anses vara helt motiverat.

Oavsett vilken typ av hår du ska använda för att bygga, är det nödvändigt att mastern tvätta dem ordentligt innan du fixar dem och inte applicera en balsam eller balsam. Använd endast schampo.

Var kommer onaturligt hår ifrån

Konstgjort hår används för att bygga är inte lika ofta som naturligt. Och det här är inte förvånande, eftersom de inte heller kan se ut som naturliga. Dessutom är de inte särskilt efterfrågade bland kvinnor. Men idag, tack vare innovativ teknik har det blivit möjligt att tillämpa kvalitetsmaterial, vars namn är Kanekalon. Den innehåller extrakt av olika alger.

På grund av denna typ av struktur blir håret mjuk och silkeslen. Konstgjort hår är helt hygieniskt och lätt att kamma. Med sin användning kan flickan skapa en mängd olika stylingalternativ. Dessutom kan flickan inte färga håret i vilken färg du vill, använd vårdprodukter som skum, tonade schampo och balm.

Du kan också vara intresserad av att veta vad som är det bästa sättet för snabb hårväxt. All information beskrivs i detalj i den här artikeln.

Hur man gör en mask med nikotinsyra för hårväxt, liksom vilka ingredienser som behövs, beskrivs i detalj i den här artikeln.

Det kommer också att vara intressant och användbart att lära sig att göra en mask med konjak för hårväxt.

Vad är den bästa oljan för hårtillväxt existerar och används oftast, beskrivs i detalj i den här artikeln.

Mask kan appliceras, men endast med detta är det nödvändigt att göra det mycket noggrant. Det är inte tillåtet att maskkomponenterna inte faller på platser där icke naturliga strängar är kopplade till sina släktingar. Innan du lägger dig måste du samla håret i svansen och fixa det med ett mjukt gummiband. Dessutom är valet mellan konstgjorda trådar inte så bred som vid användning av naturligt hår.

Om en tjej vill få långt och vackert hår i förlängning, måste du välja naturliga slaviska strängar. Naturligtvis har de ett högt pris, men det här är deras enda nackdel. Om damen vill spara pengar måste hon ta hänsyn till europeiska strängar. Men bara under förutsättning att hennes infödda hår är hårt och tjockt.

Var kommer hår från för att bygga upp: försvinner myter

Skräck och myter av hårförlängningar

Varifrån tar håret för att bygga, är det uppriktigt att det sexiga könet inte är förgäves. Online rykten uppstår och spridas snabbt, så många forum och webbplatser är fulla av aldrig tidigare skådade horror. Till exempel, hårförlängningar tas från morgon. Om vi ​​tar hänsyn till att håret absorberar all information om en person och hans genetiska kod, är konsekvenserna av att växa sådant hår oförutsägbart.

Den andra versionen är inte särskilt trevlig: hårförlängningar kommer från psykiatriska sjukhus och fängelser. Naturligtvis är dessa platser väsentligt annorlunda än den tidigare. Men tjejerna, som har lärt sig om den här metoden för att erhålla material, kommer noga att tänka på huruvida de ska öka sitt hår.

Det är omöjligt att kalla dessa rykten motgrund. Faktum är att både där och där tjejer är rakade av huvudet. I psykiatriska kliniker och fängelser (närmare bestämt i SIZO) utförs denna procedur av säkerhetsskäl för patienter och fångar.

Verkliga sätt att extrahera material för byggnad

Hårförlängningar förvärvas helt och hållet - de köps av tjejer och kvinnor som har bestämt sig för att dela med håret. De viktigaste leverantörerna är invånare i Indien, Östeuropa och Asien. Flickor som bestämmer sig för att sälja sitt hår kommer ofta från mycket fattiga familjer. Hår blir deras enda rikedom. För att "tjäna" mer pengar, är noggrann vård för håret.

För hårförlängningar är det nödvändigt att materialen behandlas noggrant, så tjejer kan inte vara rädda för någon annans aura. Först desinfekteras strängarna grundligt, färgas, tvättas flera gånger och lämnas torka i en högtemperaturkammare. Nästa kommer glansproceduren - täcker håret med kisel eller silikon. Att hårförlängningar ger negativa följder är bara en myt.

De mest populära hårköparna är strängar av slavisk typ. De hålls bättre på huvudet, har en utmärkt struktur. Sådant hår efter byggnad lättare att stila. De överlämnas till tjejer som har beslutat att ansöka om "Köp hår" -annonser, inte bara i Ryssland utan också i Ukraina, Vitryssland, Moldavien.

I flera år har kvinnotidningen JustLady varit en värdig guide i mode och skönhetsvärlden. Vi fyller inte bara internetutrymme, vi letar efter och hittar något som kan vara intressant för en bred publik av kvinnor som vill hålla sig uppdaterade med de senaste nyheterna och trenderna. Dagliga uppdateringar av kvinnotidningen JustLady gör att du kan följa aktuella händelser i modevärlden, inte att missa den senaste kosmetiken och parfym och lära dig om de mest effektiva sätten att hålla din egen form i form.

I tidningen JustLady kan du alltid välja den optimala kosten för dig själv, lösa pressa kvinnors problem. Våra kvinnors forum expanderar dagligen genom att diskutera de mest spännande ämnena och blir en mötesplats för goda vänner. JustLady-tidningen för kvinnor upptar en av de första positionerna i rankningen, för vi växer oss själva och hjälper andra att förbättra.

Material som publiceras på webbplatsen, inklusive artiklar, kan innehålla information som är avsedd för användare över 18 år i enlighet med federal lag nr 436-FZ av den 29 december 2010, "Att skydda barn från information som är skadligt för deras hälsa och utveckling". 18+.

Var kommer hår från: naturligt och artificiellt material för förlängning

Förfarandet för hårförlängningar, beroende på vilken teknik som väljs, kräver användning av ett kvalitetsmaterial - artificiellt eller naturligt.

I moderna salonger föredras europeiska, slaviska eller asiatiska hår, beroende på klientens hårstruktur och färg.

Ju bättre kvaliteten på de upplupna strängarna desto naturligare kommer de att se ut.

Innan du använder naturliga och konstgjorda strängar för att bygga, kontrolleras deras kvalitet noggrant. Experter ger rekommendationer om användning av en viss typ av hår till kunderna.

Det rekommenderas att genomgå ett uppbyggnadsförfarande i prestigefyllda salonger där de inte försöker spara på billigt material av låg kvalitet.

Typer av hår för förlängning. Beskrivning av material, egenskaper, fördelar och nackdelar, var att få dem

Naturliga: De vanligaste typerna

Indelad i tre huvudtyper:

Anländer till Ryssland från Korea och Kina.

De är billiga och anses inte som kvalitetsmaterial, även om de först ser attraktiva ut.

För att materialet ska ha ett anständigt utseende är den täckt med ett tjockt lager silikon, bearbetat från skalor, polerat och målat.

Som ett resultat, glänsande spektakulära strängar som efter den första tvätten blir trassliga och klumpiga ihop.

[blockvnim color = »FCF8F8? icon = "9888"] Asiatiska strängar är ganska tuffa och tjocka i kontrast till slaviska och europeiska. Med deras hjälp är det orealistiskt att utföra den efterföljande rättelsen - det är nödvändigt att göra om allt på nytt. [/ Blockvnim]

Vanligtvis har asiatiskt hår vikts "jack" och levereras sålunda till salongerna. Den enda fördelen med att använda kan betraktas som ett lågt pris.

Det är ett förbättrat och dyrare råmaterial jämfört med asiatiskt hår.

Oavsett namn, kan de erhållas från Indien eller Latinamerika, vilket är mer sannolikt.

Detta donorhår har ett ovalt tvärsnitt och kan krulla något.

De är avsedda för en enda uppbyggnad och är inte föremål för korrigering.

Vid bearbetning av råmaterialet utsätts för sur exponering, färgad, täckt med silikon, avlägsna eller släta flingorna. Om de inte avlägsnas kan vågens riktning vara förvirrad, vilket leder till att tangles uppträder.

[blockvnim color = "FEFBEF" icon = "10003"] Europeiska strängar ser inte attraktiva på mjukt och fint hår. De är mer lämpliga för ägare av tjockt och hårt hår. [/ Blockvnim]

Kvalitetskontroll av råvaror utförs genom att tvätta med en speciell balsam. Trots den låga kvaliteten har det europeiska materialet sådana fördelar som det optimala priset, olika sätt att fästa, hög elasticitet och hållbarhet med korrekt bearbetning.

Det mest kvalitativa och dyra alternativet är slaviska krullar för byggnad. De är mjuka och glänsande, med en slät nagel.

Detta material har ett utmärkt utseende utan några kemiska behandlingar.

I slaviskt hår är den bästa flaken av ord med rätt arrangemang av skalor helt bevarad.

Litet lockigt, lockigt, helt rakt - det finns många alternativ att välja mellan. Detta råmaterial måste tas från Ukraina, Vitryssland och Ryssland.

[blockvnim color = "F2F7FB" icon = "59141"] En viktig fördel med det slaviska materialet är att det är lätt att lägga, blötorka, raka genom att stryka. [/ blockvnim]

Glänsande och silkeslen, de kan ha olika nyanser och ommålas i en annan färg, vilken man vill ha. Det enda negativa är den höga kostnaden, men det är motiverat.

Alla typer av naturligt hår, var de än är, bör noggrant tvättas innan du använder förlängningen utan att använda balsam och balsam - bara mjuka schampon.

Konstgjord: bra och silkeslen

Används mindre naturligt. De kanske inte ser så naturliga ut och är inte särskilt populära.

Men resultaten från den senaste tekniken möjliggör användningen av högkvalitativt material som kallas Kanekalon, som består av extrakt av olika alger.

Denna struktur ger en mjuk och silkeslen konstgjorda strängar för byggnad.

De är hygieniska och lätta att kombinera, passar in i olika frisyrer. Olika färgämnen, skinn, tonade schampon är förbjudna.

När du applicerar masker måste du se till att de inte faller in i platsen för anslutningen av konstgjorda trådar med sig själv. Innan du lägger dig, rekommenderas att dra håret i svansen med ett mjukt gummiband.

Dessutom är valet av metoder för att bygga konstgjorda strängar begränsade.

rön

För hårförlängningar, bör du välja högkvalitativa naturslaviska strängar, trots höga kostnader. De anses vara de bästa hårförlängningarna. Priserna är motiverade av de många fördelarna med materialet. Med tillräckligt styvt och tjockt "inbyggt" hår kan du spara lite och öka europeiska strängar.

Hårförlängningar är en progressiv metod för att öka volymen och längden. Det finns två huvudtyper av byggnad - kallt och varmt. Det använder specialverktyg,...

Ägare av tunt, kort och lockigt hår kan använda olika metoder för förlängning. Men för att få den mest estetiska och varaktiga effekten måste du välja rätt teknik...Nästa Artikel
LiveInternetLiveInternet