Avon Hair Shine Spray


Spray för hårglans från Avon från serien Advance Technics Jag köpte tillsammans med schampo, som jag använder i flera år. Eftersom shampoo från den här linjen passar mig, borde sprayen inte ha besviken. Det ska appliceras på tvättat och handdukstorkat hår. I teorin kan du applicera spray och torrt hår, men förmodligen ingen vill förstöra stylingen med överskott av fukt. Vid sprutning överdriv inte det, annars kommer vätskan helt enkelt att droppa från hårets spetsar.

Efter att ha använt sprayen i en vecka kan jag uppskatta resultatet - naturligtvis har håret inte ökat skenet, men det har blivit mer fuktat, det torkar inte så mycket under styling och ser i allmänhet mycket bättre ut. Detta är verkligen inte en närande mask, men en liten fuktgivande effekt är närvarande. Plus, en trevlig arom som kvarstår på håret länge och tillåter inte att främmande dofter sätter sig på håret (till exempel lukten av tobak från ett rökrum).

Jag tror inte att jag ska köpa den andra flaskan av den här produkten, men det är inte så att pengarna kastades till vinden. Betyg: 5-

kommentarer

Re: Avon Hair Spray

Min dotter gav mig en sådan spray. Jag använder den bara av artighet: tiden att få håret i ordning ökar, och effekten är nästan noll.

 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Re: Avon Hair Spray

För att kunna utvärdera effekten korrekt måste du titta i spegeln i dagsljus och om du utvärderar det i ljuset av lampor, så förstår du ingenting.

 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Re: Avon Hair Spray

Jag ser inte mycket på användningen av spray för glanshår. Jag tycker att det är bättre att välja rätt schampo, vilket kommer att ge glans.
När det gäller hårvårdsprodukterna från Avon köpte jag på något sätt ett par schampon från en annan serie, men de passade mig inte - mjäll uppkom. Därför tar jag inte något för Avons hår.

 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Re: Avon Hair Spray

Tack så mycket för sprayrecensionen. Först nu förstår jag inte - du skrev den glans han inte gav dig? Vad kommer verkligen inte att skina?

 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Re: Avon Hair Spray

I 5 års arbete med Avon har ingen beställt denna glans igen. Ingen positiv feedback. Nyligen försökte jag det på mig själv, jag märkte inte någon glans, det fuktar lite tipsen, men med rötter är det bättre att vara försiktigare, annars är det ett smutsigt huvud som är utrustad för dig.

 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Re: Avon Hair Spray

Du har rätt, jag beställde inte det längre. Nu råder jag alla kunder att inte köpa dem, eftersom det inte finns någon synlig effekt. Om håret behöver lysa, är det bättre att färga eller laminera, resten av kosmetiken lägger inte till det.

 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Re: Avon Hair Spray

Jag har inget emot spray och med glädje använder jag produkten från Avon från ovanstående serie för att öka volymen. Håller en frisyr länge, har en fantastisk doft. Håret är mer välskötta och tipsen har upphört att dela upp. Avon Spray Hard 4

 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Re: Avon Hair Spray

I sådana outplånliga hårprodukter är det viktigaste att de inte förstöra utseendet och inte ger effekt av smutsigt hår. Jag försökte inte detta botemedel. Men jag är perfekt anpassad för samma märkes medel för split ends. Också inte tvättbar. Från honom finns skinn och hår kam väl.

 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Re: Avon Hair Spray

Efter att ha använt sprayen satt mitt hår fast vid mina händer efter användning. Generellt var det obehag. Jag slutade gå och tvätta mitt huvud igen. Spray gav systern, och hon mamma. När det gäller briljans är det heller ingen effekt i solen.

Avon Hair Spray Ljusspray för alla hårtyper "Omfattande vård"

Glitteren blinda, lukten dödades, men jag förstod fortfarande inte vad det var... Fotoeffekt på håret

God dag till alla.

Jag skyndar med att dela med dig de intryck som inte skulle ha varit om jag var lite mer uppmärksam och inte så spridd från gatan. Men vad pratar jag om och om att i 6: e AVON-katalogen erbjöd de sig att köpa silkeshårserum för 139 rubel. med inköp av något nonsens från vissa sidor. Så jag köpte skiten, men i stället för vassle beställde jag den här konstiga lösningen för glans. Jag fångade inte fångsten genast, eftersom priset på serumet och sprayen var detsamma, men när ordern kom, var jag förlorad och frustrerad. Nu mer.

Medlen kallas "lätt spray glans för alla typer av hår".

Produkten innehåller arganolja, hjälper till att återvända och stärka hårglans. Ger hår mjukhet och glans, gör dem inte tyngre.

Efter läggning sprutar produkten på håret på ett avstånd av 20-25 cm från dem.

Efter att ha läst allt detta trodde jag att det här är en blank lack, och här är det inte, det här är en sådan sprayliknande och lackliknande silikonmögel. Det ser ut som en vanlig plastflaska med en spruta, förresten kan du skruva loss den och sedan använda flaskan för dina behov. All information om verktyget är dold under klistermärkena.

Ka ser alkoholer och silikoner. Men jag behandlar normalt silikon, och därför väntade jag på effekten, som från kosmetiska oljor.

Det första som slog mig och bokstavligen var lukten. Sprayen har bara en övermättad smak, det är en form av giftig kosmetisk doft som bara kväver och dödar allt runt. Även en pshik är tillräckligt för att denna doft ska driva och förtrycka, men om man anser att håret i en pshik är liten, kan man bli arg från lukten. Denna doft på håret hålls så länge, jag gick från morgon till kväll och kunde inte stå på det, tvättade mitt hår.

Det andra som slog mig var effekten av istappar, Om verktyget ska kamma efter sprutning. Jag förstår fortfarande inte vad det är, eller en svag lack eller en vätska med en klibbig effekt, men håret blir en orörlig utseende om du kamar den. Tydligen måste du använda strikt enligt anvisningarna och göra styling mer till att håret inte rör. Styling görs mycket sällan, så jag har också tre års hårspray tills utgångsdatumet är ute, vilket betyder att det här verktyget är användbart för mig i sällsynta fall.

Läkemedlet ger inte någon ansedd mjukhet, hårets tillstånd förändras inte, men kan effekten av läkemedlet vara kumulativ? Tror du på det? Det är rätt, jag tror inte heller. Men det finns en förklarad glans. Håret märkbart förvandlat, särskilt de lyser med en blixt och i solen, kommer jag inte att säga något emot det.

Slutsatser. Ett oförståeligt verktyg, det verkar, och inte lack, men det klibbar håret. Det bryr sig inte om håret, även om en fashionabel argan har tillskrivits, men det gör håret klart, namnet är fullt motiverat. Jo, den fruktansvärda lukten motverkar all önskan att använda denna spray. Nackdelarna uppväger hans "lysande" värdighet. Jag kommer inte råda honom, men om du inte är förvirrad av en stark och ihållande lukt och ditt hår är tråkigt, försök det, för vi är alla olika. Ha en trevlig shopping, frodiga krullar och en rolig helg.

Glitter är, men till vilket pris!

När jag köpte den här sprayen hoppades jag verkligen att det skulle hjälpa mig att bli av med den hatade elektrifieringen och ge mitt hår en hälsosam glans. Men istället för att hjälpa till lade han bara till problem. Men första saker först.

Jag börjar med det viktigaste, nämligen med effekten. Efter att ha sprutat denna produkt på håret, förlorar de omedelbart volymen och blir feta och elektrifieringen, som jag ville bli av med, bara ökar. Denna effekt observeras oavsett om den applicerades på torrt eller vått hår.

Trots närvaron av arganolja komplicerade kompositionen mig också, eftersom huvudkomponenterna är alkohol och olika typer av kemi.

Kanske det enda du kan lova det, så det är en mycket bekväm spray, men på grund av honom ensam kan jag inte rekommendera det här verktyget att köpa.

Hår som om smutsigt efter honom

Används på torrt hår. På kvällen, tvättas, på morgonen sprayas 2 gånger. Omedelbart ville jag springa för att tvätta igen. Hår som oljigt stål. Nu sprutade han på vått, men hans hår är fortfarande torrt))) De skrev om en hemsk och underbar lukt. Jag kände mig inte riktigt. Som någon smink luktar, men diskret. För mig är den största nackdelen effekten av smutsigt hår.

Jag kommer att försöka lägga till en recension efter provning för vått hår. Jag köper inte mer.

Förresten använder jag alla typer av sprayar, för jag kan inte kamma mitt hår efter att ha tvättat det utan att riva ut det. Jag köpte en brittisk hårborste den andra dagen och det kammar verkligen hår utan något sätt. Jag har ingen aning vilken typ av firma köpte hon i Auchan vid Bratislavskaya tunnelbanestation. Mer exakt finns det en håraffär på 1: a våningen, här i den. Den här barnens pensel i handen passar en billig orange färg och kostar 700 r. Men hon kammar verkligen. Det är mycket billigare på ebee, jag är säker, men jag är glad. Jag måste leta efter henne. Rekommendera starkt.

P. S.: Som lovat, sätt på vått hår. Jag spanked 2 gånger. De är enklare att kamma, ser inte längre ut som smutsiga. Men det finns ingen glans. Vad till, vad efter - ingen skillnad.

Jo det här är skönheten i vad som är))

Denna glansglans har förvärvat, som en extra vårdprodukt, i ett fack med schampo, balsam och olja av detta märke, sanningen från serien "silkesylhet". För att vara ärlig förstod jag inte först honom först, för det var sommar och på min lösa, som kraftigt pressade, hade ingen effekt som sådan: de fluffade och krullade fortfarande, men den eleganta doften, mmm... i allmänhet hela sommaren använde den som parfym för hår))

Jag såg effekten när jag använde hår på mitt hår: ett par pshik och galen glans, jämnhet, håret ser friskt och fuktat + fantastisk arom.

Använda det i 5 månader kan jag säga att håret har blivit mer elastiskt, mindre sprött under hela denna tid. Spray håret håller inte ihop och blir inte smutsigt, det vänder inte på hur ofta håret tvättas, det kan återanvändas mellan tvättning av hår, jag har det 3-4 gånger beroende på hårets tillstånd när du tvättar håret.

Sprayen är mycket ekonomisk trots en mycket liten liten volym på 100 ml, jag har fortfarande en halv flaska kvar.

Rekommenderas starkt som extravård för att ge hårglans och extra glans.

Lägger till extra glans!

Jag har länge velat beställa något för glansen av Avon håret. Och den här timmen har kommit.

Pris 119 rubel.

Lukten är trevlig, jag älskar den i alla produkter i denna serie.

1. Hjälper till att återvända och stärka hårets glans. - Ja, jag bekräftar det, omedelbart efter appliceringen kommer håret att skina, behöver inte spraya för nära, annars kommer de att verka smutsiga.

2. Det ger hår mjukhet och glans, utan att göra dem tyngre. - Håret blir väldigt trevligt att ta på, mycket mjuk och lätt att kamma. Det enda negativa är att nästa dag måste du tvätta håret, eftersom håret ser fet ut. Men för det här kommer jag inte att skjuta en stjärna, för att jag fortfarande älskar det här verktyget.

Spray for hair shine: recension av de bästa recensionerna

Varje serie av professionell kosmetika har en kvalitetsspray för att lägga glans på håret. Efter att ha applicerat ett sådant botemedel skrynker krullarna och glitter under solen.

Om du vill köpa en riktigt bra produkt ska följande anges på förpackningen:

 • UV-skydd,
 • det innehåller växtbaserade extrakt,
 • för torra, sköra strängar,
 • innehåller silikon som skapar en skyddande viktlös film,
 • antistatisk effekt
 • strålande glans.

Tänk på att om håret är benäget för fett kan sprutan bara förvärra situationen. Den innehåller silikon, det är han som ger effekten av glans och strålning. Silikon kan ibland göra strängar tunga och göra dem feta. I vilket fall som helst, prova först sprutan på dig själv, och först då dra slutsatser, behöver du dem.

Varför förlorar håret sin glans

Började förlora hår efter graviditet, stress, på grund av ålder? Blir ditt hår sprött, torrt, faller ut i klumpar? Prova utvecklingen av Sovjetunionen, som förbättrades 2011 av våra forskare - HAIR MEGASPRAY! Du kommer bli förvånad över resultatet!

Endast naturliga ingredienser. 50% rabatt för läsare på vår webbplats. Ingen förskottsbetalning.

Det kan finnas många orsaker till förlusten av glans av krullarna, så lösningen på detta problem måste närmar sig individuellt. I de flesta fall märker tjejer att deras lockor har bleknat efter en sommarlov. Och det här är inte förvånande, för det är solens strålar som berövar håret med en hälsosam utstrålning.

Men det finns andra negativa faktorer som kan göra låsen sköra och tråkiga:

 • undernäring,
 • cirkulationsstörningar i hårbotten,
 • brist på vitaminer och mikroelement,
 • fel hårvårdsprodukter
 • minskat hemoglobin
 • frekvent användning av hårtork, krusjärn, strykning,
 • störd talgutskiljning.

Du måste förstå att håret kommer att lysa igen om de regelbundet får smink från insidan. Alla nödvändiga vitaminer och microelements krullar erhålls från hårsäckarna. Ofta orsaken till förlusten av glans är en brist på vitamin H, som är ansvarig för hårets tillstånd.

För att återvända håret måste de ha mycket tid och pengar på alla slags vitaminer, masker och specialverktyg. Men om du vill ge styling effekten av glans redan ikväll, hjälper du att spruta för glanshår.

De flesta av dessa verktyg måste sprutas på den redan färdiga stylingen, men vissa tillverkare rekommenderar att produkten appliceras på våtvättade strängar.

För att få maximalt resultat från produkten måste du använda den korrekt:

 • dosera medlet, börja med minsta mängd, annars riskerar du att få onödig fetthalt i beställningen,
 • Spraya produkten i armlängd
 • försök att göra några pshikov överhead, för att få ett moln som jämnt faller på ditt hår,
 • undvik avsked
 • försök att inte röra ditt hår efter proceduren,
 • spray spray på redan format hår eller styling.

Hair Spray Spray Review

Vi erbjuder dig en översikt över de mest populära sprayarna som ger dina curls en lyxig glans.

Spray Estelle

 • estel täcker hår med en viktlös slöja,
 • estel berikar lock med mineraler, vitaminer och spårämnen,
 • estel fuktar och närmar sig strängarna,
 • Estel gör håret lydigt, väger inte och håller sig inte ihop,
 • estel lägger lyxig glans till lockar,
 • den innehåller persikaolja, som vitaliserar håret, stärker det från rötterna,
 • med regelbunden användning återställer sprayen krullarnas skadade struktur, ger dem styrka och hälsosam glöd.

Spray måste sprutas på torrt hår.

recensioner

Estelle sprutade mig mycket bra. Jag kommer att säga genast: det måste tillämpas ganska lite, några "pshikov" och det räcker. Annars riskerar du att få ett "tjockt" huvud. Undvik också rotområdet, spraya endast under rötterna och på ändarna.

Jag gillar också hans diskreta lukt. Jag köper redan den 4: e Estelle Spray-flaskan, och det här är inte slutet!

Spray Avon

 • lämplig för alla hårtyper
 • ger krullarna en spegelglans,
 • väger inte, håller inte ihop,
 • I kompositionen finns silikoner, som ger skinsvarande glans,
 • En tunn skyddsfilm bildas på hårets yta, vilket förhindrar att fukt avdunstas.

recensioner

När jag först köpte Avon hårspray tyckte jag inte att det var fruktansvärt - mitt hår blev klibbigt och smutsigt. Men som det visade sig hällde jag en hel del på mitt huvud. Om du använder dem doseras är effekten mycket jämn ingenting.

Det är nödvändigt att spruta produkten redan på färdig styling på armlängd. I solen skimmar håret spektakulärt. Men jag tyckte inte om lukten av Avon.

Londa Spray

 • londa ger elegant glans och utstrålning till lås,
 • londa är ett bra verktyg för att slutföra någon styling,
 • londa överbelastar inte krullarna,
 • Applicera londa på ett avstånd av 15 cm.

recensioner

Jag bestämde mig för att tro på reklam och köpte en spray för hårglans från företaget Londa. Jag gillade lukten - diskreta. Det är också mycket kostnadseffektivt. Men det finns en nackdel - Londa lite vikter lockar, gör dem feta. Men om du använder det doserat, kan du undvika detta problem.

Jag fick höra hemligheten om hur man applicerar spray: det måste sprutas över huvudet så att ett moln visar sig. Då kommer produkten jämnt att ligga på locken och skapa önskad effekt.

Spray från Schwarzkopf

 • lätt textur
 • inget behov av att spola
 • sammansatt av kollagen, som återställer hårstrukturen,
 • ger glans och flöjtiga krullar,
 • reanimates skadade ändar,
 • Applicera på tvättade våta krullar.

recensioner

Jag gillade verkligen lukten, som liknar doften av vattenmelon. Det är trevligt och länge hålls på krullarna. Jag gör bara några pshikov, men effekten är fantastisk. Glitter är exakt samma som i reklam. Det viktigaste är att undvika avdelningen, så att strängarna inte blir djärva.

Våra läsare delar i sina recensioner att det finns 2 mest effektiva lösningar för håravfall, vars verkan syftar till att behandla alopeci: Azumi och HAIR MEGASPRAY!

Och vilket alternativ använde du? Vi väntar på din feedback i kommentarerna!

kocakpaca.ru

hårklippningar, hårklippningar, hårvård

Avon Hair Spray

Glitter blindad, lukten dödades, men jag förstod inte vad det var. Fotoeffekt på håret

Styrkor: gör håret glans

Nackdelar: stark doft, pinnar hår

God dag till alla.

Jag skyndar med att dela med dig de intryck som inte skulle ha varit om jag var lite mer uppmärksam och inte så spridd från gatan. Men vad pratar jag om och om att i 6: e AVON-katalogen erbjöd de sig att köpa silkeshårserum för 139 rubel. med inköp av något nonsens från vissa sidor. Så jag köpte skiten, men i stället för vassle beställde jag den här konstiga lösningen för glans. Jag fångade inte fångsten genast, eftersom priset på serumet och sprayen var detsamma, men när ordern kom, var jag förlorad och frustrerad. Nu mer.

Medlen kallas "lätt spray glans för alla typer av hår".

Volym 100 ml

Produktion Ryssland

Pris från 100 rubel.

Produkten innehåller arganolja, hjälper till att återvända och stärka hårglans. Ger hår mjukhet och glans, gör dem inte tyngre.

Efter läggning sprutar produkten på håret på ett avstånd av 20-25 cm från dem.

Efter att ha läst allt detta trodde jag att det här är en blank lack, och här är det inte, det här är en sådan sprayliknande och lackliknande silikonmögel. Det ser ut som en vanlig plastflaska med en spruta, förresten kan du skruva loss den och sedan använda flaskan för dina behov. All information om verktyget är dold under klistermärkena.

Ka ser alkoholer och silikoner. Men jag behandlar normalt silikon, och därför väntade jag på effekten, som från kosmetiska oljor.

Det första som slog mig och bokstavligen var lukten. Sprayen har bara en övermättad smak, det är en form av giftig kosmetisk doft som bara kväver och dödar allt runt. Även en pshik är tillräckligt för att denna doft ska driva och förtrycka, men om man anser att håret i en pshik är liten, kan man bli arg från lukten. Denna doft på håret hålls så länge, jag gick från morgon till kväll och kunde inte stå på det, tvättade mitt hår.

Det andra som slog mig var effekten av istappar, Om verktyget ska kamma efter sprutning. Jag förstår fortfarande inte vad det är, eller en svag lack eller en vätska med en klibbig effekt, men håret blir en orörlig utseende om du kamar den. Tydligen måste du använda strikt enligt anvisningarna och göra styling mer till att håret inte rör. Styling görs mycket sällan, så jag har också tre års hårspray tills utgångsdatumet är ute, vilket betyder att det här verktyget är användbart för mig i sällsynta fall.

Läkemedlet ger inte någon ansedd mjukhet, hårets tillstånd förändras inte, men kan effekten av läkemedlet vara kumulativ? Tror du på det? Det är rätt, jag tror inte heller. Men det finns en förklarad glans. Håret märkbart förvandlat, särskilt de lyser med en blixt och i solen, kommer jag inte att säga något emot det.

Slutsatser. Ett oförståeligt verktyg, det verkar, och inte lack, men det klibbar håret. Det bryr sig inte om håret, även om en fashionabel argan har tillskrivits, men det gör håret klart, namnet är fullt motiverat. Jo, den fruktansvärda lukten motverkar all önskan att använda denna spray. Nackdelarna uppväger dess "lysande" värdighet. Jag kommer inte råda honom, men om du inte är förvirrad av en stark och ihållande lukt och ditt hår är tråkigt, försök det, för vi är alla olika. Ha en trevlig shopping, frodiga krullar och en rolig helg.

Mirakel betyder! (+ hårfoto)

Fördelar: lätt kammat hår, gott doft, lågt pris, utmärkt dielektriskt för hår, ger glans till hår

Nackdelar: slutar snabbt

Jag läste recensioner på denna sida och bestämde mig för att köpa mig själv denna Avon-spruta.
Jag är mycket nöjd, sprayen är bara utmärkt!
Det har en mycket trevlig lukt av mandel, som förblir på håret, ger håret en otrolig glans, underlättar kamningen av håret! Detta mirakel kostade mig 89 rubel. Jag märkte också att om du sprayar det på elektrifierande hår, kommer det omedelbart att avlägsna elektrifiering. Tyvärr har han en minus, men han är inte signifikant och jag kommer inte att sänka honom för det, han slutar snabbt.
Så snart min första flaska är över kommer jag genast att beställa en andra själv. Jag var mycket nöjd med köpet, så jag kan råda dig
Tack för din uppmärksamhet.

● ● ● • Alkoholhaltig förgiftning och tre värdefulla tips ● ● ● •

Plusser: lågt pris

Nackdelar: kan torka håret, fungerar inte, stark lukt, alkohol i första hand

Hej alla som kom för att läsa min recension!

Avon populär företag i den ukrainska och ryska rynke.Inogda företag ger gåvor till sina predstavitelyam.Menya de inte skonade och gåvan jag podarili.Kak också söt och glad att ta emot gåvor speciellt om det kosmetika.Govoryat "donerade hästen i tänderna inte ser", men jag är en tjej jävlas näsa och skakade när gåvan var i mina händer.

√ Fördelar:

Vad är fördelen med denna hårspray?

 • +Kanske kan du säga att efter 15 minuter försvinner alkoholen och en trevlig, lätt lukt kvarstår.
 • +Åh ja, uthållighet med ett smäll. Spridda på morgonen och fram till kvällen, gå och lukta hallon med hibiskus.

√ Nackdelar:

 • -Sammansättningen är inte örat och inte så varmt.
 • -Torkar håret
 • -Efter en månad, använd ett hemskt tillstånd av håret.
 • -På sommaren drog lukten av sprayen flugor och buntar, men alla johannesbröd som flyger.

√√√ Viktig information för alkoholister. Alkohol i första hand och kan enkelt ersätta Köln.

√ Volym: 100 ml.

√Producer: Ryssland

√Pris i Ukraina: 80 rubel.

√ Design: Som de säger billigt och arg. Den vanliga genomskinliga burken med en sprayflaska, där det finns lite vatten med en crimson färg.

√Aromat: först lukten spirta.Vot naigryvanie ärligt utan känsla som öppnas en burk av alkohol efter etil.Tolko lukta alkohol luktar uppenbart hibiskus och hallon.

√ Effekter på håret: Som det redan nämnts torkar det håret genom närvaro av alkohol, men rötterna blir inte feta tre eller fyra dagar (trots att jag hade dem feta på en dag)

√ Sammansättning: förvänta sig att en naturlig komposition inte är värt det. I den första priskategorin, för det andra, vet många hur "Avon" lyckas med sin sammansättning.

√ Tillverkarens löften:

För tunt, livlöst eller fettigt hår. Det har en underbar tonic och uppfriskande effekt på håret. Det ger dem en delikat arom och behåller en friskhet för hela dagen.

√ Metod för applicering: Sprida produkten jämnt på håret och håll flaskan på ett avstånd av 20-25 cm från håret. Placera håret som vanligt.

√Eh, jag glömde nästan att berätta om tipsen, luta dig tillbaka och kom ihåg:

 1. Om du är en tjej som tittar på hår, köp inte den här sprayen, du behöver inte den.
 2. Om du har det eller gillar det väldigt mycket, det är en liten hemlighet som kommer att minska alkoholkoncentrationen, späd sprayen med vatten i proportion!
 3. Och ett tips för flickorna, "maskrosor".På kam spraya sprayen och vänta urholka alkohol, sedan kamma volosy.posle inte en komplicerad procedur, kommer ditt hår upphöra att elektrifiera.

√ Slutsats: Jag kommer definitivt inte att rekommendera. Flickorna förstör inte håret med sådana värdelösa hårsprayer som innehåller alkohol.

Tack så mycket för att läsa recensionen och var alltid vacker och ung!

Briljant. + foto före och efter

Fördelar: utmärkt glans, bekvämt att applicera, bra verktyg till ett billigt pris, elegant glans, ekonomiskt

Nackdelar: fettigt hår

Jag har länge varit bekant med detta mirakelmedel. Det kallas Spray för att lägga skina på håret "Brilliant effect" med ett utjämningskomplex för glänsande hår. Producerad i Polen av Avon.
Jag lägger medlet solida fem - det ger verkligen en bländande glans till håret. Särskilt märkbar effekt på mörka nyanser. Mitt hår är glänsande och inte särskilt synligt, men på bilden försökte jag fortfarande överföra effekten.
Verktyget är riktigt tjockt hår och stannar inte i något fall. 1-2 pshik nog för hela huvudet (med en genomsnittlig längd). Om du överdriver det - måste du tvätta håret. Mycket väl lämpat för fotograferingar - det ger en bländande glans och ger intryck av hälsosamt och mycket välskött hår.
Jag rekommenderar att du försöker.
FOTO 1 - innan sprayen appliceras
FOTO 2,3 - efter applicering.

Effekten av "Deja Vu", alla FOR och AGAINST det här verktyget (en stor och detaljerad genomgång av FOTO av medel, komposition och hår).

Plussar: gör håret hårdare, har en kumulativ effekt, fuktar torkat hår

Nackdelar: Klistermärke på flaskan, inte lämplig för naturligt hår, obligatorisk användning av järn och hårtork för effekt, kompositionen lämnar mycket att önska, effekten av smutsigt hår

God dag till alla!

Så jag mognade för nästa recension. Jag vill dela mitt intryck och slutsatser efter att ha använt det här verktyget (jag använder den i ungefär en månad, tillbringade hälften av flaskan), så den slutliga meningen har redan bildats.

Jag gillar slät rakt hår. För att uppnå en sådan effekt visar det sig tyvärr bara när du använder en hårtork med en rund borste och strykjärn. Tja, inte mer. Om du torkar håret på ett naturligt sätt, torkar de vågigt och ligger sorglöst. Och, viktigast, de klättrar och bryter mer än när man använder en hårtork och stryker. Jag gillar inte det här. Därför är det nödvändigt att använda ytterligare hjälpmedel som gör håret smidigt, snyggt. Naturligtvis, vid torkning och rätning av hår, använder jag ytterligare skyddsmedel, sprayer, oljor etc.

När jag såg i katalogen News - Lotion Hair Spray "kontrollera jämnhet" - genast om att försöka få det, det enda som stoppade mig från att köpa kort sikt - är bristen på information om hur du använder detta verktyg i katalogen. Bara ett foto på flaskan, priset och namnet.

Eftersom jag i min arsenal har några medel för hårvård av den här serien (tidigare generationer) kan jag säga att jag redan har haft tid att känna sig ömma känslor för den här produkten. Efter att ha beställt denna spray var jag säker på att jag skulle vilja ha produkten.

Så första saker först:

1. Spray 100 ml., Lämplig spray.

2. Har en standard lukt för denna serie.

3. Vätska som lite vatten, det appliceras på håret väl jämnt.

Jag hade redan en hårspray med värmebeskydd före (ganska bra spray, jag köper det själv från tid till annan och använder den, men vått hår innan du torkar det med en hårtork). Efter den första användningen av Smoothness Control-lotion kände jag effekten av "déjà vu" (det vill säga, som jag redan har sett, har jag redan sett något sådant). Som om det här är samma spray som jag använde tidigare, bara i en flaska med en annan färg.

1. Spraya som en spray. Efter att ha torkat mitt hår med en hårtork märkte jag inte något ovanligt.

2. Efter hårtorket var jag tvungen att använda ett extra järn för att släta håret.

För att vara ärlig blev jag besviken. Förväntat, naturligtvis, mer.

Jag började vrida flaskan av irritation. Ingenting skrevs på det. Men sedan märkte jag att botten kan vikas lilla hörn av etiketten och ta bort det översta lagret (som jag gjorde), och under ytterligare ett lager på ryska, vilket ger följande information: Spraya på fuktigt hår och sedan föna med en kam. Och använd sedan en hårrätare. Och håret blir då rakt och smidigt. Jag föll till och med i sedimentet för en tid. I och utan detta verktyg hår mark i exakt samma Makarov med den vanliga spray med skydd mot värme. Och effekten är exakt densamma. Det visar sig att hela tricket endast i titeln betyder?

Eftersom jag inte har sett ett dåligt resultat (vilket är bra), beslutade jag att fortfarande använda detta verktyg när föning håret, men det mesta av detta kommer inte att köpa - Jag bestämde mig för mig själv efter den första ansökan (och efter att ha läst till skal etiketter vägen, det är alla klibbiga. jag var tvungen att skulptera den tillbaka till åtminstone flaskan i händerna kan ta, men i slutet av den tillbaka inte limmas och stick hörn fula). Jag började att använda detta verktyg efter varje tvättning av håret (ca 2-3 gånger i veckan), så att det slutade snabbt och stänga ämnet. Men efter ett par program jag märkt att mitt hår var inte så mycket rak slät (de så dessa är efter blandningen hårtork och strykning. Utyuzhok, även om jag inte använder varje gång, men bara då och då)... de har blivit mer täta och levande att röra! Detta noterade jag otvetydigt! Jag klar hår (den nedre halvan av håret. Eftersom de jag hade vuxit tillräckligt stark, då för dem att ta hand om ett problem. Och denna spray klar del av håret vid beröring blir densamma som din naturliga hår.

Här är de slutsatser jag nu har gjort för mig själv:

1. Denna lotionspray har en unik kumulativ effekt (eftersom jag upptäckte effekten genom flera applikationer).

2. Verktyget är fyllt med silikon. Detta är också otvetydigt (därför en sådan "återställande" effekt.

Här visas kompositionen på insidan av etiketten. (Vilket talar för sig själv) Vatten, amodimetikon, vinylpyrrolidon vinilatsetatsopolimer, PEG-12 dimetikon, PPG-5 (PEG20) cetyleter, fenoxietanol, doft, PEG-10-ester metylglukos, imidazolidinyl urea, pantenol, PEG (12) tridecyleter, PEG-8 dimetikon / fettsyra pennikalugovogo frön, cetrimoniumklorid, fytantriol, keratin, laurtrimony klorid, hydrolyserad keratin, amiltsinnamal, kumarin, geraniol, butilfenilmetilpropional, lanalool, citronellol, geksiltsinnamal, limonen, alfa-izometilionon.

Men jag har inget emot användningen av silikon, för men tack vare dem jag får ta död hår i den mänskliga arten (silikoner - ingenting jämfört med dosen av klar som mördare kom ner på min stackars hår på en gång). Tack till kompositioner innefattande silikontillsatser, får jag att bibehålla håret i mer menevskom skick: håret blir mer elastisk, mindre skör (jag tyst brände klippt hår 2-3 cm i 1,5 månader), så även håret på tips ser levande. Kluvna toppar jag också nej tack till förebyggande silikon.

Man måste komma ihåg att när man använder produkter för hår som innehåller silikoner - håret ska periodiskt rengöras av dem med speciella schampon och masker (scrubs, etc.). eftersom om håret är mättat med sådana tillsatser blir det också sprött.

Det här verktyget kan väl vara lämpligt för skadat hår, men för naturligt - då måste du försöka, som någon annan. Min dotter har naturligt långt hår. När jag torkade håret med denna spray, hade jag en känsla av smutsigt hår efter att ha använt det. Och vi stänker honom inte längre. Jag mår bra för nu.

Så, jag har flera gånger ändrat min åsikt om detta verktyg i sin process. Med tanke på allt ovan kan du tänka på ämnet: behöver du ett sådant verktyg? Med en halv flaska bestämde jag mig för att jag kanske skulle beställa en annan flaska (eftersom den lätta delen av håret fortfarande är ganska stor), men då, när håret blir starkare, är det osannolikt att jag använder ett sådant verktyg.

Men jag rekommenderar fortfarande att prova denna spruta, speciellt för de tjejer vars hår är blekt eller skadat. Du kan använda den, men försiktigt. Med tanke på alla minus och fördelar anser jag att betyget "tillfredsställande" är välförtjänt.

Om ditt hår är förvirrat, kommer han att rädda dig!)

Fördelar: aptitretande arom, trevlig struktur, bekväm flaska

Nackdelar: konsumeras snabbt (för långt hår)

Jag upptäckte detta förvärv i nästa AVON-katalog. Det var nödvändigt att återfuka något för sommaren.
Efter att ha öppnat locket slöt lukten direkt! Så öm, mjuk med en delikat arom av avokado (men jag luktade inte mandel där). Så snart du sprayar håret ser det ut som hemskt, men efter att ha kammade det (och viktigast av att kamma är mycket lätt) de är fantastiska! Resultatet översteg alla mina förväntningar!
Flaska bekväm, 125 ml. Enligt min mening är storleken mest) Det spenderas inte ekonomiskt. Men pris och kvalitet passar mig) Den andra flaskan slutar.

Älskar du ditt hår när jag älskar dem?

Fördelar: * Rimligt pris, * trevlig lukt

Hej alla, jag har ett och ett halvt år sedan jag växer hår, smekar och vårdar det, skyddar och närar det.

Här är ett foto av början på mitt inte enkla sätt att växa och återställa hår.

Och det är vad jag uppnådde nu

Det är märkbart från bilden ovanför att jag inte lägger någon hed i mitt hår.

Och jag kallar varje slags mura bara denna spraybalsam, som stinker fruktansvärt med alkohol, vilket kommer att torka håret två gånger! Därför tjänar sprayen två stjärnor, och den tredje stjärnan är förtjänad av sin gudomliga orealistiska arom, så saftig och härlig! (Den bästa kroppssprutan var med en sådan arom)

Och här har du en underbar komposition, där alkohol är i första hand, det bästa beviset på dess skadlighet och värdelöshet.

Spray för hårglans

Orsaker till tråkigt hår

Många av det fina könet åtminstone en gång i sitt liv mötte problemet med tråkigt hår och letade efter metoder för att bekämpa det. En av de bästa lösningarna kan vara inte bara valet av rätt shampoo och balsam, men också en spray för vård, vilket ger riklig glans och vitalitet.

Orsaken till tråkigt och svagt hår kan vara en mängd olika faktorer. De främsta är den förorenade miljön, med alla följder, hormonell obalans i kroppen, stress, frekvent färgning, användningen av olika likriktare, chants och hårtorkar. Detta och mycket mer kan påverka vårt hårs tillstånd, inte bara internt utan också externt, särskilt om det finns flera sådana faktorer.

Accelererad håråterställning är en ganska svår uppgift, för en sådan fråga kräver en hel rad åtgärder för återhämtning. Från vitaminbehandling till valet av professionella schampon, balsam, masker och olika oljor. Men om du omedelbart behöver återanpassa ditt hår, kan du använda en spray-aerosol, som i flera applikationer sätter dig i ordning och ger dina krullar mjukhet och hälsosam glöd.

Vad behövs

Om du upplever ett visst obehag och du inte är nöjd med skört och inkonsekvent hår, välj sedan djupt en spray-shine för att förbättra den här situationen.

Många kosmetiska företag erbjuder en mängd olika sprayer, varav de flesta löser flera av dina problem på en gång. Till exempel återupplivar många sprayar inte bara torrt, delat hår, men ger dem också volym och vitalitet.

Vissa sprayer är utformade för att vara smidiga och lätta att kamma, liksom för att skydda lockar innan du använder stylingapparater, såsom plattjärn och olika krullar. Dessutom finns det professionella sprayer som gör att du kan återanpassa färgat hår efter en inte så framgångsrik salongresa eller hemförsök.

Hur man använder

Varje spray är en flaska vätska och dispenser, vilket är mycket lätt att använda, sprutar det på håret. Vanligtvis sprutas det efter torkning och styling eller på knappt våta krusningar, men det finns en mängd olika sprayer, så denna fråga bör alltid förtydligas i bruksanvisningen.

Efter sprutning innebär dina krusar slät och silkeslen, dessutom blir det mycket lättare att kamma och lägga dem. För att fördela ämnet så jämnt som möjligt rekommenderar de flesta tillverkare att hålla ett avstånd på minst trettio centimeter så att små droppar inte kvarstår.

Många tillverkare av stylingprodukter rekommenderar också att man använder spray på rena och något våta strängar eller på en färdig frisyr.

Det är inte alls svårt för dig själv att räkna ut hur man använder den här produkten, det viktigaste är att bestämma vilken effekt du vill få och självklart välja rätt företag för dig som uppfyller dina önskemål och krav.

Men glöm inte att sprayen inte helt återställer skadat hår, så det rekommenderas att välja hela komplexet, rådfråga din frisör - stylist.

Topp tillverkare

Nästan alla professionella och välrenommerade hårvårdsmärken har tagit sina rättiga ställen inte bara bland frisörguruer, utan också bland vanliga hushållsälskare, för ett år.

Ett av de kända varumärkena är utan tvekan Estel, vilket är populärt bland många tjejer och kvinnor i hela Ryssland. Diamantspray - sken från detta företag kommer inte bara att göra dina lockar verkligt lysande, utan också stärka dem och göra dem mer lätta och mjuka. Regelbunden användning av sprayen Estel kommer att stärka håret så mycket som möjligt från externa faktorer. För att uppnå bästa effekt rekommenderas det att användas tillsammans med schampon och balsam av samma märke.

10 bästa sprayer för hårglans

Med olika funktioner

Alterna Shine Spray

Spray baserat på olika oljor, vitaminer och antioxidanter som är lämpliga för daglig användning som skydd. Den passar bäst för färgat hår på grund av oljorna av hallonblad och solrosfrön i kompositionen, vilket skyddar pigmentet från utlakning och blekning. Verktyget har en lätt textur, men det är bättre att dra sig tillbaka från rötterna med fem till tio centimeter.

Reflekterande hårskinnspray från Oribe

Även om det är nödvändigt att använda produkten som en slutlig stilslag, innehåller den arganolja och panthenol för närande och fuktgivande. Tillsammans med dem är bärnsten extrakt för hårkonditionering, cetrimoniumklorid för antistatiska medel och solrosolja extrakt för solskydd. Enkel spray med märkesdoft för användning när som helst på året.

Philip Martins Moisturizing & Shine Spray

Multifunktionell spray för daglig hårvård är ett tvåfasigt medel, så flaskan ska skakas före användning. Det är bättre att spruta håret innan du torkar det med en hårtork, då kommer sprayen också att ersätta termiskt skydd. Ingredienser - oljor för fuktgivande och glans.

Hårolja från DEMI Professional

Detta alternativ är lämpligt för hårt, torrt och uttorkat hår som saknar glans. Olja är inte fet, men du borde inte applicera den på rötterna. Synligt glättar och bryr sig om hår, speciellt närande tips. Det är möjligt att använda både före läggning och efter.

Tigi Shine Spray

Produkten med en ganska kemisk sammansättning ger en märkbar glans. Spray bryr sig inte om hår, men har en något oljig konsistens. Och det släpper och visuellt förbättrar färgen på färgat hår.

Spray för hårglans från Framesi

Ett annat multifunktionellt alternativ är en glansspray med en viss grad av fixering. Avlägsnar fluffiness och ger välskötta, vilket kommer att märkas särskilt på porös, färgad och nära torrt hår. Fixering är tillräckligt för att skapa skarpt styling.

Wella Professionals Haze Spray

Doftande medel för att lägga till sken och skydd från solen klipper inte håret, men håller styling i vått väder. Sprayen har en ganska intensiv glans, så det är bäst att fördela det genom håret efter att stylingen är klar.

Redken Haze Spray

Spice på basis av camelinaolja och vitamin B5 för fuktgivande, närande och skinnande hår är ekonomiskt förbrukat tack vare aerosolformatet. Det ger en känslig glöd när du lämnar eller rätar, vilket är lämpligt varje dag.

Spray-slöja för att skina blondt hår från Matrix

Ett verktyg med en lätt textur, men en påtaglig effekt av att förtjocka håret. Ett speciellt komplex skyddar håret och fyller nagelbandet, vilket är viktigt för poröst och skadat hårfärg. Spray kan appliceras på vått hår.

Skimrande hår glänsar från Moroccanoil

Universal för alla hår och alla årstider, ger produkten baserat på användbar arganolja håret en hälsosam glans, men viktigast av allt - närmar och förstärker dem. Sprayen har en rik och oljig konsistens, så det är bättre att inte applicera på rötterna, men fördela den 20 cm i längd från rötterna.

Redaktörstest: hårglansprodukter

Personliga erfarenhetsredaktörer ELLE

Tidigare verkade det för oss att det lyxiga glansiga hårglansen av stjärnskönheter på sidorna av tidskrifter är mer sannolikt meriterande av bildredaktörer än hårprodukter. Men idag gör skönhetsindustrin underverk - med ett enda klick på en speciell spray kan du omedelbart omvandla det minsta håret. ELLE redaktörer på ett personligt exempel, fick reda på vilka medel för att skina hår kan lita på.

Nadezhda Strelets, innehållsregissör ELLE.ru

Blondiner kommer att förstå mig - vårt hår är svårt att göra en hälsosam glansglans. Men bokstavligen är ett par droppar serum med arganolja, kalendula och grönt te Argan Oil Gloss från Organic Systems fundamentalt förändrade affärer. Jag pratade mycket om detta mirakelverktyg, vilket ger samma spegelglans, som i reklam. Det var otroligt intressant, om effekten skulle visa sig som utlovat. Applicera produkten för att torka håret, även om du kan göra det på våt eller tillsätt serum till din vård. Jag ville också förstå effekten av serumet efter att håret torkades - det vill säga i kontrast. Otroligt, men sant - håret skenade verkligen. Det fanns emellertid en känsla av att de var överbelastade, vilket är fallet med användandet av styling (inte klibbigt och hårt, men helt enkelt inte så lätt och smulande), men den bländande briljansen av mig fascinerade mig så mycket att jag blev förälskad i detta verktyg ovillkorligt.

En annan drömprodukt som är ännu bekvämare än den första är en spray-slöja för glänsande och lysande hår av Alterna Bamboo Luminous Shine Mist. Allt är enkelt här - ett par klick på dispensern och, som om det är magiskt, skiner håret med en bländande glans. Jag gillade det här tricket så mycket att jag spenderade hela flaskan på mindre än 2 veckor. Anger som om polerar en håryta - glansigt glans gör dem genast snygga och välskötta. Förresten har jag alltid trott att sammansättningen av sådana produkter är en kemi. Det visade sig att Bamboo övar ett ekologiskt tillvägagångssätt: Som en del av varumärkets produkter är allt bara det mest naturliga och säkra. Så, min favorit spray innehåller extrakt av indisk krusbär och bambu, liksom aminosyror och mineraler.

Anna Volkova, Elle.ru moderedaktör

Jag har ljusbrunt hår, som dessutom under sommaren hade tid att bränna ut nästan till blondan, så det behöver inte prata om någon hälsosam glans. Så testet av de medel som ger håret sken, visade sig vara precis vägen. Jag har tre produkter som kan användas en efter en: schampo och balsam, hår fuktkräm och styling spray. Men första saker först.

Shampoo och balsam Sebastian Trilliance lovar att ge ditt hår en liten glans på grund av det som ingår i kompositionen av extraktet av bergkristall. Sjampoen, som varumärket heter Cleanser, skummar perfekt och har en trevlig lukt, som spelar en stor roll för mig - jag kan inte stå för aktiva smaker. Jag märkte aldrig på något annat skimmer, men jag kände effekten av att "utjämna" håret: när de torkade ut gick de en-mot-en. På grund av detta är frisyren något förlorad i volymen. Men i strävan efter håret, som återspeglar solskenet, måste du offra någonting.

Nästa steg är tillämpningen av Oribe Supershine Moisturizing Cream. Förutom den utlovade glansen, innehåller Moringa-fröextrakten i krämbehandlingen och återställer skadat hår, och extraktet från roden av kamferiet är ett utmärkt hinder för skadliga UV-strålar. Så var var denna kräm under den senaste semestern? För mitt hår av medellängd tog det bara några ärter av en produkt som visade sig vara trevlig i konsistens, inte klibbig och lättfördelad över hela längden. Här är ljuset Shimmer redan märkt vid applikationssteget - det finns knappt synliga glänsande partiklar på händerna. En trevlig överraskning var det faktum att grädden inte gör håret tyngre och skapar inte effekten av filmen - efter appliceringen är frisyren fortfarande lika frisk. Kombinationen av schampo + balsam + fuktkräm gav det lovade resultatet: perfekt slät och glänsande hår.

För att slutföra styling, kom jag till räddning med en spray lotion för att lägga skina på hår från Avon Advance Techniques-linjen. Jag hittade inte ut vad som utgör en stylingvätska - anvisningarna är fyllda med svåra att använda komponenter, varifrån det blir uppenbart att inga naturliga ämnen kan hittas där. Ändå fixar verktyget uppgiften att fixera frisyrens form och lägga till extra glans på håret. Det viktigaste - att korrekt beräkna önskad dos. Om du överdriver och applicerar för mycket vätska på håret blir de täckta med något som liknar en oljig film, och ingen glans från en dålig hårdag kommer i detta fall att rädda dig. Men ett par pshikov är tillräckligt - sprutan fixade mig helt och hållet min stygga vuxna knuff, som ibland försöker falla ner och gav frisyren lite extra volym.

Irina Plaksina, internet marknadsförare ELLE.ru

Kollegor vet att jag inte är likgiltig för Paul Mitchell hårvård kosmetika, så en lätt spray spray med ett extrakt av en aromatisk Hawaiian avapui växten gick till testet för mig. De aktiva komponenterna i produkten syftar till att ta hand om torrt och skadat hår - på grund av fuktgivande partiklar, sker intensiv återuppbyggnad och fuktighet sker. För mitt blonda hår kom produkten upp perfekt: ett par kranar efter styling återställer hårets vitalitet och ger dem ett välskött utseende. Jag kan inte föreställa mig hur jag brukade göra utan honom.

På grund av det faktum att jag har tufft, men samtidigt fuktigt hår, använder jag nästan aldrig hårspray under styling - frisyren och utan hjälp av improviserade medel kan vara i flera dagar. Först tycktes det vara en svår uppgift att utvärdera "Extra Shine" hårspray med bambuxtrakt från Garnier, för jag vet inte riktigt vilka kriterier en idealisk produkt ska mötas. Men, med tanke på erfarenheten av att använda lack i min studentår, kan jag konstatera att Fructis-stilen är utmärkt sprutad, torkar snabbt, limar inte håret, lägger till dem uttrycksfulla glans. Åtgärden är bra, men jag har aldrig kunnat komma fram till ett mer globalt uppdrag för honom än att enkelt ta bort de korta, korta håren.

Den serumskin som utvecklats av Claudia Schiffer i en flaska med Essence Ultime Crystal Shine pipetten från Schwarzkopf lovar en mycket effektiv förbättring av glans för tråkigt och normalt hår. Den enkla formeln med flytande kristaller på bara 30 sekunder ska släta håret och återställa sin förmåga att lysa. På mig verkar en unik kombination av pärlor, panthenol, förbättrad protein och keratin ha misslyckats. Kanske, som det står på förpackningen, har Claudias hår efter användning av produkten skiner i ljuset av strålkastare, men serumet passade mig inte helt: mitt hårda hår blev ännu tuffare och ingen ytterligare synlig glans tillsattes. Det enda obestridliga pluset är den trevliga doften av produkten.

Sprayglans från Sublime Reflection non-aerosol från System Professional liknar det vatten i vilket skimrande glanspartiklar är flytande. Produkten sprutas med en grundslöja med en ganska skarp lukt och verkar väldigt delikat vid första anblicken, även omärkligt. Till skillnad från konventionella glansprodukter med gnistrande partiklar gör inte Sublime Reflection håret tyngre - dess effekt är snarare att hårfärgen verkar mer mättad och håret är suntare på grund av de ingredienser som vanligen används i håråterställningsformler.. Det enda som enligt min åsikt saknar detta verktyg under sommaren är en ytterligare funktion av fukt.

Natalia Starostina, redaktör för specialprojektet ELLE

Jag är ett stort fan av alla typer av expressvårdsprodukter. Hela mitt liv passerar i en så galen rytm att jag har för lite tid för mig själv och jag vill naturligtvis se mig attraktiv. Arbetande mammor kommer att förstå mig! Inte överraskande faller jag regelbundet för reklam för de skönhetsprodukter som "garanterar omedelbara resultat". Gå förbi "7 oljor" av märket Aloxxi, som lovar att göra hår 87% (!) Lysare i bara ett par applikationer, hade jag inte tillräckligt med viljestyrka. Ja, och det fanns inget val - på tröskeln till nästa färgning tvättades min platinblonde helt och oavbrutet. Ärligt talat, jag förväntade mig inte snabbt att reanimera håret snabbt och tillföra hälsosam utstrålning till det med hjälp av amerikansk torrolja Aloxxi. Men hur trevligt är det att göra misstag ibland! Mitt livlösa hår var omedelbart täckt med en skimrande osynlig slöja. Effekten varade fram till kvällen. Och, viktigast av allt, sprutan lämnade inte ett oljigt spår på håret med vilket många torra oljor "synd". Aloxxis trevliga komplimang är en delikat kokosdoft, varifrån min man bara är galen!

Sabina Agayeva, redaktör för rubrikerna "Stars" och "Lifestyle"

När jag kommer till salongen berömmer min herre, hur mitt mörka hår skiner, alltid berömmer mig - de säger att du sköter dig ordentligt. Jag vill inte uppröra honom, men tiden för att avslöja korten: Jag gör inget speciellt om hårvård. Ett par zilch spray-gloss - och mina långa svarta strängar gnistrar som en spegel smidig. Här är tre av mina nya favoriter.

Trots prefixet "styling" i titeln limar Got2b "Stardust" spray inte något och gör det inte tyngre. Absolut transparent, med diskret arom, som dessutom försvinner omedelbart, tjänar det som ett utmärkt antistatiskt medel. Du kan applicera på vått hår före styling, och på torrt redan lagat - jag föredrar personligen det andra alternativet, så glansen varar längre. Av minuserna - efter sprayning sprut torrt hår lätt fuktad. För dem som, som jag, använder järnet, rekommenderar jag att du återigen sträcker strängarna efter att du har applicerat produkten, eftersom formen är lite borttappad. Förresten, är en annan värdefull Got2b shine egenskap att det hjälper till att släta håret.

När det gäller Sebastian Halo Mist spray är det tillräckligt för mig att bokstavligen ha en bit ljus för att förvandla håret - de får en lysande glans. Därför, för en ljusare effekt sprutar jag först glansen på handflatan och släpper sedan håret längs hela sin längd. Sprayens struktur är lätt, kristallklar och helt tyngdfri. Personligen tycker jag verkligen att det luktar en parfym för hår. Men allt detta är inte viktigt: Halo Mist är helt enkelt oersättligt på sommaren - det har UV-skydd och sparar hår från att brinna ut, vilket är absolut nödvändigt för brunetter.

Redken Diamond Oil - inte helt lysande, men en lätt version av hårolja i ett aerosolformat. Samtidigt lämnar det inte något fettinnehåll, men tillsammans med den dekorativa effekten som det behandlar hår, lägger man densitet till den. Jag var övertygad om detta personligen: håret blir inte fett alls, blir inte tyngre, se inte inaktuellt. På grund av den praktiska dispensern sprutas oljan snabbt och jämnt som hårspray. Eftersom sprayen förtorkar håret, ägnar jag mig särskild uppmärksamhet åt att arbeta genom spetsarna, som alltid är en svag punkt. Med all sin ljushet ger texturen håret med en verkligt lysande glans, och om du applicerar olja längs hela längden på håret, kommer effekten att vara som efter salonglaminering. Kort sagt blev jag en fan av denna olja!

Valeria Klimenko, junior skönhetsredaktör, assistent ELLE.ru

För att vara ärlig, föreföll hårprodukter inte nödvändigt för mig. Det redaktionella testet gjorde att jag kunde ändra min tro - välsignelsen, jag fick flera verktyg i olika format på en gång för provet.

Den första var sprayglansen hos en av mina favoritmärken Londa Professional. Det första jag märkte var en trevlig, diskret doft. Förresten är sprayen absolut inte konstruerad för att fixa håret eller styling, det är uppgiften att lägga till lite glans. Förresten klarade han upp den här uppgiften med ett slag - hans hår förvärvade flimmer, men deras struktur och kvalitet förändrades inte.

Den andra jag testade var Taft gelvax. Jag har alltid behandlat vax med viss misstro - och den här gången blev jag förvirrad av den dimmiga instruktionen som rekommenderade "att sätta på vått eller torrt hår och att låsa efter vilja". Som ett resultat blev det beslutat att applicera på vått hår och sedan vanligen torka dem med en hårtork. Tyvärr märkte jag inte en speciell wow-effekt - skenet såg ut, men mitt hår var smutsigt snabbare än vanligt. Jag tycker att det här alternativet är lämpligt för dem som inte är lata för att tvätta håret varje dag. Om du, som jag, gör det här en gång vartannat dag, så kommer detta alternativ att lägga till glans bli ett otvetydigt alternativ för dig.

Wella Shimmer delight glitter spray överraskade mig mer än andra. Allt som krävdes var att spruta produkten på rent hår. Först - om ett mirakel! - Håret lyser verkligen med glansig glans. Tyvärr, den trevliga fruktiga aromen och de minsta glödande partiklarna på håret glädde mig inte mer än två timmar, varefter de som magiska indunstade dem mirakulöst och lämnade ingen aning om deras senaste närvaro. Tydligen är det nödvändigt att lägga till sken på håret på vanligare sätt för mig - regelbunden färgning och väl valda medel för daglig vård. Men om du tänker publicera, då som ett alternativ att producera en kortsiktig effekt, är den här sprayen perfekt för dig.Nästa Artikel
Hur man tvättar en färgtonik från håret, efter en olycklig färgning