Hårexpert


Vackert och friskt hår är varje kvinnas dröm. För att se perfekt, behöver de regelbunden vård. Företaget "Evalar" har utvecklat en serie kosmetiska produkter för hårvård. Ett av de mest populära sätten för ett omfattande vårdprogram är Evalar "Expert Hair" -schampo.

Lite om varumärket

Märket kommer från två kvinnliga namn: Eva och Larissa. Företaget grundades 1991 på grundval av Federal Research and Production Center "Altai" i samarbete med polska Polena. Företagsledarna var Eva Dambrovska och Larisa Prokopyeva.

Företaget är engagerat i utveckling och marknadsföring av kosmetika och kosttillskott bestående av naturliga råvaror av vegetabiliskt och vegetabiliskt ursprung. Dess industri är farmaceutisk produktion och dekorativa kosmetika. Företaget äger en gräsplantage vid foten av Altai med en total yta på 1000 hektar. Varumärket förvärvar nödvändiga komponenter från utländska leverantörer.

Sedan 1994 började varumärket utveckla sin egen apotekskedja, som ett av dess supportverktyg. Företaget tilldelades titeln "People's Brand" 2009, 2011, 2013.

Företagets produkter säljs i mer än 20 länder i världen, bland annat förutom konsumenterna, är konsumenterna boende i CIS, Baltikum, Tyskland, Tjeckien, USA och Australien.

Egenskaper och fördelar

Shampoo "Expert Hair" hjälper till att återställa den naturliga skönheten och livets glans. Det har en kosmetisk effekt och har en positiv effekt på lockar, försvagad av negativa externa faktorer.

 • Tvättmedlet bryr sig försiktigt för strängarna, det skiljer sig från aggressiva schampon och normaliserar hårfolliklarna.
 • Strukturen organet 6 innefattar naturliga proteiner (amino - levoarginin; keratin, fibrillärt protein, elastin; zhiroszhigatel - L-karnitin, taurin), som inte irriterar hårbotten och inte orsakar allergiska reaktioner.
 • Shampoo stärker försvagade strängar och mättar dem med användbara element.
 • Användningen av shampoo "Expert Hair" -företaget Evalar gör att du kan hantera håravfall i samband med konstant värmebehandling (styling, torkning, rätning). Strängar blir starka, bryta inte ut när kamma och styling.
 • Verktyget är lämpligt för tunna och delade ändar. De resulterande hålrummen är fyllda med keratin, återställer hårets struktur och stoppar skärningsprocessen. Strängarna blir silkeslika och vackra från rot till spets.
 • Shampoo ger näring och näring av hår med fukt, så att de får en naturlig, naturlig glöd och ett hälsosamt utseende.
 • På grund av komponenterna i kompositionen normaliseras talgkörtlarna.
 • Verktyget rensar smutsigt och smidigt av strimlarna.
 • Det normaliserar ämnesomsättningen, accelererar hårväxten.
 • Dess milda effekt har visat sig kliniskt.
 • För att maximera effekten av applikationen rekommenderar tillverkaren att använda verktyget i omfattande vård med andra utvecklingsserier.

Var att köpa

En omfattande serie av "Expert Hair" -producenten Evalar säljs i apotek, proprietärt handelsnätverk "Evalar". Dessutom kan du beställa tillverkarens produkter på företagets officiella hemsida. Kostnaden för det ursprungliga läkemedlet varierar från 450 till 500 rubel.

ansökan

Användningen av tvättmedel skiljer sig inte från andra analoger. Den appliceras på våta krullar, sprids längs längden och hål i cirkulära rörelser. För maximal effekt av de aktiva beståndsdelarna är det bättre att lämna produkten i två eller tre minuter på huvudet och skölj sedan med rinnande vatten. Skölj omedelbart med vatten om det kommer i ögonen.

Under tvättproceduren bör vattnet inte vara för varmt, eftersom det kan påverka kretsarna negativt, vilket gör dem torra och spröda.

Shampoo är lämplig för regelbunden användning, men för att inte skada håret är det inte nödvändigt att applicera det flera gånger i ett enda förfarande.

struktur

På grund av det speciella komplexet av aktiva ingredienser är omsorg av lock och hårbotten märkbar efter flera tillämpningar. Den innehåller:

 • renat vatten;
 • hästkastanjutdrag;
 • keratin;
 • arganolja;
 • kitosan;
 • D-pantenol;
 • hyaluronsyra;
 • fruktsyror;
 • lösligt kollagen med elastin;
 • biotin;
 • L-arginin;
 • L-karnitin;
 • kokosnötolja;
 • ricinolja;
 • taurin;
 • aromatiska tillsatser.

Medel "Expert Hair" från företaget "Evalar": spray, tabletter, schampo

Fonder från företaget "Evalar"

Medel för att förbättra hårets tillstånd idag är mycket populära och populära. Till exempel har många redan lyckats utvärdera Expert Hair-shampoo från Evalar, liksom andra produkter från denna linje.

schampo

Började förlora hår efter graviditet, stress, på grund av ålder? Blir ditt hår sprött, torrt, faller ut i klumpar? Prova utvecklingen av Sovjetunionen, som förbättrades 2011 av våra forskare - HAIR MEGASPRAY! Du kommer bli förvånad över resultatet!

Endast naturliga ingredienser. 50% rabatt för läsare på vår webbplats. Ingen förskottsbetalning.

Företaget "Evalar" har länge varit nöjd med alla dess olika medel för alla tillfällen, och recensioner har upprepade gånger bekräftat deras effektivitet. Men nedan kommer vi att berätta mer om Expert Hair-shampoo.

struktur

Shampoo innehåller bara en otrolig mängd olika aktiva ingredienser: hästkastanj extrakt, keratinhydrolysat, D-panthenol, L-karnitin, L-arginin, arginin, arganolja, citronsyra, natriumaskorbat, natriumsalicylat, mjölksyra, löslig elastin och kollagen, hydrogenerad ricinolja, kitosan, taurin, natriumhyaluronat, nikotinamid och så vidare.

Shampoo "Expert Hair" från företaget "Evalar"

effekt

Kompositionen och metoden för användning av schampo

Shampoo kan ha en inverkan i flera riktningar:

 1. skyddar mot de negativa effekterna av ultraviolett strålning och en rad olika negativa miljöfaktorer;
 2. fuktar hårbotten, normaliserar talgkörtlarna;
 3. startar de viktigaste cellregenereringsprocesserna;
 4. återställer strukturen
 5. närmar sig håret tack vare elastin och kollagen som finns här (dessa ämnen ingår i många kroppsvävnader);
 6. normaliserar och accelererar metaboliska processer, vilket stimulerar aktiv hårväxt
 7. schampo (och mer specifikt kastanjutdrag och citronsyra) förbättrar blodtillförseln till hårsäckens folliklar och blodcirkulationen avsevärt.
 8. substansen i ämnet kombinerar vågorna i varje hår, vilket gör krönorna glänsande och smidiga.

Indikationer och kontraindikationer, biverkningar

Instruktioner för användning

Shampoo "Expert Hair" från företaget "Evalar" används för håravfall, liksom försämringen av deras tillstånd och tillstånd i hårbotten.

Bruksanvisning rapporterar att den enda kontraindikationen endast är individuell intolerans mot de ämnen som utgörs av.

Biverkningar är extremt sällsynta, bara allergiska manifestationer är troliga.

Hur man använder

Shampoo appliceras på vått hår, det skummar och fördelas längs strängarnas längd. Då kan skummet lämnas på huvudet i några minuter, varefter det ska tvättas av med varmt vatten. Det är extremt viktigt att undvika kontakt med slemhinnorna (särskilt i ögonen) i munnen!

Shampoo är ganska lämpligt för permanent användning.

Var kan man köpa?

Du kan köpa produkten i ett apotek eller en specialaffär. Priset är cirka 450-500 rubel per 250 ml flaska.

recensioner

Medelbetyg:

 1. "Jag tyckte om schamponet. Hår blev vackert. Men det är bäst att använda det i kombination med andra sätt på varumärket, då blir effekten fantastisk! ".
 2. "Shampoo är värt mycket, men jag bestämde mig för att prova det. Jag var mycket nöjd, eftersom förändringarna redan var märkbara från de första ansökningarna. "

spraya

Expert Hårspray från Evalar är inte mindre effektivt.

struktur

Expert Hair Spray (Lotion) innehåller många användbara och unika ämnen: biotin, mentol, laurinsyra, taurin, alkohol, aminofyllin, vitamin B6, L-karnitin och några andra komponenter.

Lotion "Expert Hair"

effekt

Sprayen är utformad speciellt för att eliminera ett sådant problem som en utfall, och det klarar av den här uppgiften. Verktyget gör att du kan förbättra blodcirkulationen i rotzonen och därigenom säkerställa en normal blodtillförsel till folliklarna. Och om folliklarna börjar fungera normalt, kommer håret att växa aktivt och bli friskt (speciellt eftersom de kommer att få näring genom aktiva substanser).

Indikationer, kontraindikationer, biverkningar

Spray från företaget "Evalar" kan användas med förbättrad förlust, samt försämring av hår och hårbotten.

Det finns få kontraindikationer, bland annat skador på huvudets hud och individuell intolerans mot komponenterna. Biverkningar kan uppstå endast i form av lätt rodnad, brännande, klåda.

Hur man använder

Sprayen appliceras på hela ytan av den torra hårbotten och tvättas inte av. Efter ansökan kan du utföra de vanliga rutinerna, till exempel läggning. Det rekommenderas att använda verktyget minst 3-4 gånger i veckan. Och den optimala behandlingstiden är ungefär två månader.

Var kan man köpa?

Du kan köpa lotion i ett apotek, priset är ca 350-370 rubel (för en flaska på 100 ml).

recensioner

Spray recensioner:

 1. "Det här är verkligen den riktiga experten! Jag bestämde mig för att växa hår och fick den här lotionen. Används två månader, som det borde vara. Som ett resultat blev hela delen fylld av nya hår, och de som redan existerade växte tillbaka mycket snabbare än vanligt. "
 2. "Företaget" Evalar "fortsätter att glädja! Fallout efter två månaders ansökan har nästan slutat, krullarna blev skrymmande och friska. Men av någon anledning blir de smutsigare snabbare, men inte mycket. Priset är inte det mest prisvärda, men inte så högt. "

tabletter

Piller "Expert Hair" från företaget "Evalar" - ett effektivt kosttillskott.

struktur

Tabletterna innehåller följande komponenter: öljästautolysat, hästsegrasgräs, taurin, zinkoxid och cystin.

effekt

Expert hårpiller från Evalar har flera effekter på en gång. Så, horsetail extrakt är en källa till naturlig och prisvärd kisel, därför stärker och närnar håret, och stimulerar också produktionen av kollagen. Jästautolysater är ämnen som finns i dem men som har en mer tillgänglig form och saknar negativa egenskaper. Denna komponent stärker strukturen och ger näring till folliklarna, stimulerar tillväxten. Zink avlägsnar inflammation i hårbotten, och taurin- och cystinsyror är utmärkt mat.

Indikationer, kontraindikationer, biverkningar

Tabletter ska tas med håravfall eller försämring av deras tillstånd.

Kontraindikationer för användning av följande: Laktationsperioder och graviditet, individuell intolerans, barns ålder.

När det gäller biverkningar visar recensionerna att de är sällsynta. Allergysymtom kan uppstå.

Hur man tar?

Det rekommenderas att ta drogen dagligen, två gånger en tablett. Det är bäst att ta emot under måltiden.

Behandlingsförloppet kan bestå i tre månader, då kan det upprepas med en tio dagars paus.

Var kan man köpa?

Du kan få drogen på apoteket, priset är cirka 360-380 rubel per förpackning, bestående av 60 tabletter.

recensioner

Och slutligen, recensioner av tillsatsen:

 1. "Evalar-företagets Expert Hair-piller är mycket effektiva! Nu har jag praktiskt taget hästslag. "
 2. "Det bästa tillskottet jag har försökt."

Användarrecensioner:

[youtube width = "600" height = "350"] http://www.youtube.com/watch?v=Yz-L_uq5ZHU [/ youtube]

Kom ihåg att följa instruktionerna i anvisningarna och njut av resultatet.

Våra läsare delar i sina recensioner att det finns 2 mest effektiva lösningar för håravfall, vars verkan syftar till att behandla alopeci: Azumi och HAIR MEGASPRAY!

Och vilket alternativ använde du? Vi väntar på din feedback i kommentarerna!

Hårexpert

Hårexpert: bruksanvisningar och recensioner

Latinska namnet: Ekspert volos

Aktiv beståndsdel: kombination (beroende på frisättningsform) av naturliga vitaminer och proteiner, växtkomponenter, essentiella aminosyror och enzymer, liposentolhydrokomplex

Tillverkare: CJSC Evalar (Ryssland)

Aktualisering av beskrivning och foto: 07/11/2018

Priserna på apotek: från 340 rubel.

Hair Expert - en uppsättning hårvårdsprodukter som innehåller naturliga ingredienser; inkluderar kosmetika och biologiskt aktiva kosttillskott (kosttillskott) i form av tabletter, vilket är källan till taurin, zink och kisel.

Släpp form och sammansättning

Släpp Hair Expert i följande former:

 • tabletter (60 stycken i kartonglåda);
 • schampo (sulfatfri) (250 ml per rör, 1 rör i kartong, 7 ml i en påse, 5 stycken per förpackning);
 • lotion (100 ml i en sprutflaska med en dispenser, en flaska i en kartonglåda);
 • Balsam (250 ml i ett rör, 1 rör i en kartonglåda).

Ingredienser 1 tablett:

 • aktiv substans: jästautolysat öl - 150 mg, Taurin - minst 75 mg, cystin - 50 mg, åkerfräken extrakt - 30 mg zinkoxid - 7,5 mg, biotin - 0,075 mg;
 • Ytterligare komponenter: mikrokristallin cellulosa (fordonet), polyvinylpyrrolidon (bärare), kalciumstearat och amorf kiseldioxid (flytmedel);
 • filmbeläggning (livsmedelstillsatser): polyetylenglykol, titandioxid (bärare), hydroxipropylmetylcellulosa, talk, Tween 80.

Schampokomposition: natriumlaurylsarkosinat, dinatriumlaureth sulfosuccinat, dietanolamid av kokosnötoljefettsyror, natrium kokoyl glutamat, kokamidopropylbetain, vatten (och) Silikon Quaternium-18 (och) Trideceth-6 (och) Trideceth-12, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, renat vatten, polykvaternium-7, ett komplex Liposentol hydro (askorbinsyra, pantenol, niacinamid, natriumaskorbat, etyl pantenol, natriumsalicylat, glykolsyra, natriumhyaluronat, mjölksyra, citronsyra), D-pantenol, lösligt kollagen med elastin (löslig Kollagen med Elastin), vattenlöslig chitosan, uh strakt propylenglykol hästkastanj, Biotin Plus, L-arginin, taurin, arganolja, L-karnitin tartrat, citronsyra, PEG-40 hydrerad ricinolja, dipropylenglykol, polysorbat 20, edetatdinatrium, Fenohem, aromkompositionen.

Lotion Sammansättning: Komplex Liposentol hydro (askorbinsyra, niacinamid, etyl pantenol, pantenol, natriumsalicylat, natrium-askorbat, natriumhyaluronat, glykolsyra, citronsyra, mjölksyra), L-karnitin, L-arginin, taurin, vitamin B6, biotin, aminofyllin, mentol, laurinsyra, etylalkohol, euxil K300, vatten, aromatisk komposition.

Komposition balsam: Bis-Cetearyl amodimetikon (och) Ceteareth-7 (och) Ceteareth-25 (Silsoft AX-E), D-pantenol, cetearylalkohol, behentrimoniumklorid, cetrimoniumklorid, renat vatten, polykvaternium-7, Ceteareth-60 Myristyl glykol, lösligt kollagen med elastin, hydrolyserat keratin, Liposentol multi (blandning av vegetabiliska fosfolipider och vitamin a, E, F), extrahera propylenglykol hästkastanj, L-arginin, taurin, L-karnitin tartrat, arganolja, hydroxietylcellulosa, kitosan, vattenlösliga citronsyra syra, aromatisk komposition, dinatrium EDTA, Euxil K 100.

Farmakologiska egenskaper

En serie droger Expert Hair är utformad för omfattande hårvård - den externa användningen av kosmetika och orala tillskott.

Komplexet av hårvårdsprodukter inkluderar:

 • Expert hår tabletter (BAA) bidra till en minskning av håravfall, fullt näring hårsäckarna inuti folliklar i att leverera via den systemiska cirkulationen aktiva naturliga ämnen; aminosyror cystein och taurin för att förhindra håravfall, ge elasticitet, fasthet, vilket garanterar en hälsosam textur; B-vitaminer främjar ny hårväxt åkerfräken extrakt, innehållande kisel, ökar produktionen av kollagen, vilket är viktigt för friskt hår och hud; svavel som är biotin reglerar koncentrationen av fett i huden, det ger håret vackra utseende och lyster;
 • Experthårschampo: tillverkat på ett milt rengöringsmedel utan att sulfater inkluderas; naturliga proteiner och aminosyror som finns i schampot (keratin, kollagen, elastin, taurin, arginin, karnitin), säkerställa en förstärkning av håret bibehålla sin glans och styrka; biotin kontrollerar aktiviteten hos talgkörtlarna; Arganolja främjar mild omsorg för skadat, svagt och sprött hår; D-panthenol är inblandad i återställandet av hårelasticitet; kastanjextrakt normaliserar metabolism i celler i huden och återställer dess fukt och friska, underlättar kamning hår;
 • Expert hår lotion: stärka hårsäckar och stimulera blodcirkulationen i huden minskar håravfall och hjälper till att accelerera deras tillväxt och volymökning, Att ha en ljus konsistens innebär snabbt absorberad, lämnar ingen fet och inte tung hår; Den vattenlösliga blandningen av hyaluronsyra och vitaminer (C, B5, PP), som ingår i beredningen, garanterar att talgkörtlarna fungerar normalt och eliminerar hudirritation. tack vare L-karnitin förbättras tillväxten av nytt starkt hår och övergången av tunn skrymmande till en vuxen, hälsosam fas utförs; Biotin förhindrar överdriven hudens torrhet och stärker håret;
 • Balm Expert hår: har en ljus struktur, väger inte håret och tvättas lätt, lämpar sig för alla typer av hår (inklusive färgad och skadad); kuverter och penetrerar djupt in i håret, hjälper verktyget att återställa strukturen och skydda den från yttre påverkan (även under termisk styling); ger fuktgivande och regenerering av huden, kommer in i sina djupa lager, renar från nedbrytningsprodukter av proteiner; eliminerar mikroskador av hud och hår.

Indikationer för användning

Expert hårprodukter rekommenderas för att skydda mot håravfall, liksom för att stärka strukturen, öka volymen och tillväxten och utseendet på en hälsosam glans. Tabletter, som är kosttillskott, används också som en källa till zink och taurin.

Kontra

Alla droger i serien är kontraindicerade vid individuell överkänslighet mot någon av deras komponenter.

Enligt instruktionerna är ett experthår i form av tabletter dessutom kontraindicerat för användning under graviditet och amning.

Bruksanvisning Experthår: Metod och dosering

Rekommendationer för användningen av medel:

 • Hårxpertabletter: Vuxna ordineras oralt 2 gånger om dagen, 1 st. medan du äter; kurs - 3 månader Det är också möjligt att regelbundet använda kosttillskott med 10-dagars raster.
 • Expert hårschampo: organ som krävs för att tillämpas på vått hår, sedan masse lödder och kvar på håret för att öka effekten av de aktiva substanserna i ungefär 1-2 minuter, varefter det är nödvändigt att skölja med vattenberednings; Om det behövs kan du upprepa proceduren.
 • Expert hårkrem: det rekommenderas att använda 3-4 gånger i veckan, applicera drogen i hårbotten och gnugga den med snyggt massagerande rörelser, det är inte nödvändigt att tvätta av lotionen. Efter proceduren är det tillåtet att använda hårspänningsprodukter och använda en hårtork, kursen måste vara minst 2 månader.
 • Balm Experthår: En liten del av läkemedlet ska appliceras på vått rent hår, jämnt fördelat över hela längden. Efter 2-3 minuter måste du tvätta verktyget med mycket varmt vatten. Applicera 2-3 gånger i veckan.

För att uppnå bästa resultat är det lämpligt att använda alla Expert Hair-produkter i komplexet.

Biverkningar

Om du är intolerant mot någon del av läkemedlet kan det utvecklas allergiska reaktioner.

överdos

Inga uppgifter lämnas.

Särskilda instruktioner

Expert Hair-serien är inte droger. Innan du använder komplexet eller någon av dess medel rekommenderar vi att du konsulterar en läkare.

Sannolikheten för att uppnå den önskade effekten ökar signifikant vid användning av lotion när de första tecknen på håravfall uppträder.

Vid oavsiktlig schampo eller balsamkontakt med ögonen, skölj noggrant med vatten.

Använd under graviditet och amning

Gravida och ammande kvinnor tar hårpiller Experthår är kontraindicerat.

Läkemedelsinteraktion

analoger

Information om analoger Hair Expert är inte tillgänglig.

Villkor för lagring

Förvaras vid en temperatur som inte överstiger 25 ° C.

Hållbarhet för tabletter - 3 år, lotion - 2 år, schampo och balsam - se på förpackningen.

Försäljningsvillkor för apotek

Säljs utan recept.

Hår Expert Recensioner

Det finns många recensioner om Hair Expert, och de är ganska olika. En stor grupp användare anser att läkemedlet är effektivt, på grund av vilket håret faller ut mycket mindre, förvärvar mjukhet och volym, slutar slå, förvärva en hälsosam glans. Speciellt mycket positiva recensioner om schampo och lotion.

En annan grupp användare indikerar emellertid att läkemedlets effekt var kortvarig, liten effekt eller effekten av användningen var frånvarande. De flesta negativa recensionerna är relaterade till piller. Efter att ha använt lotionen klagar ibland om den obehagliga lukten av alkohol och obekväma dispenser. Många anser att avsaknaden av schampo är hög kostnad.

Expert Hårpris på Apotek

Det ungefärliga priset för Expert Hair är:

 • tabletter, 60 st. i förpackningen - 530 p.
 • schampo, rör 250 ml - 500 r. påsar (7 ml) 5 st. i förpackningen - 100 p.
 • lotion, sprayflaska 100 ml - 420 p.
 • balsam, rör 250 ml - 400 p.

Hårexpert från Evalar

Det verkar som om bredden av sortimentet av vårdprodukter inte borde vara svårt att välja. Men det är inte så lätt när du behöver hitta ett sätt att sluta håravfall eller återställa skadad, försvagad struktur. För att lösa dessa problem utvecklades Expert Hair Cosmetics-serien.

Produktsortimentet representeras av följande sätt:

För att uppnå maximal effekt rekommenderas att använda ett integrerat tillvägagångssätt.

schampo

Kompositionen innefattar naturliga ingredienser och användbara substanser såsom:

 1. Hydrolyserad keratin, som bidrar till regenerering, restaurering och hydratisering av hud och hår.
 2. Kollagen, uppstramande struktur och folliklar.
 3. Elastin, vilket gör krullarna elastiska och släta.
 4. D-panthenol, som skyddar håret mot yttre påverkan.
 5. Hästkastanjutdrag, normalisering av metaboliska processer på cellulär nivå.
 6. Arganolja och arginin.

Dessutom, för produktion av medel som används vitaminer:

 1. Biotin, som ger strängarna sken och elasticitet, normaliserar arbetet med talgkörtlar.
 2. Lipostenolhydro, en blandning av flera vattenlösliga vitaminer (B5, C, PP, hyaluronsyra och fruktsyror).

Handlingsprincipen är att påskynda blodcirkulationen, vilket resulterar i att celler börjar intensifieras intensivt med syre.

Tillsammans med honom återställs processerna:

 • metabolism;
 • cellregenerering;

Under påverkan av de aktiva komponenterna i fuktgivande och näring av användbara ämnen som utgör shampoo. Keratin fyller tomrummen av skadade områden av strukturen, förtärkar hårets diameter.

Inom en månad efter regelbunden användning av Expert Hair Complex minskar intensiteten av håravfall till 85%, rotsystemet stärks och strukturen återställs. Strängar skyddas mot UV-ljus och höga temperaturer under torkning eller stapling.

Användningen av schampo påverkar också funktionen av talgkörtlarna. Därför rekommenderas verktyget att användas för behandling av mjäll.

Metoden för tillämpning är tillgänglig och enkel. Det är tillräckligt att applicera lite schampo på vått hår och sprida det över hela längden på krullarna med massagerande rörelser. För verkan av aktiva substanser bör man lämna kompositionen på huvudet i 2 minuter, varefter man måste skölja med vatten.

Verktyget är tilldelat dem som har en tendens till håravfall eller intensitetsökningar. Det är också rekommenderat att använda den när försämringen av huvudets hud.

Kontraindikationer kan bara vara individuell intolerans mot de komponenter som utgörs av.

Inga allvarliga biverkningar noterades under kliniska prövningar. Enligt användarens återkoppling var det en liten irritation i huden och en brännande känsla under substansernas verkan.

Kostnaden för en flaska på 250 ml är 380-460 rubel.

recensioner

Anna, 43 år gammal

Jag hade inte tid att vänja sig vid samma åldersrelaterade förändringar i kroppen, eftersom håret började falla ut. Hårklippningar har blivit kortare, och jag har provat mycket pengar under de senaste sex månaderna tills valet föll på Expert Hair-shampoo. Redan efter 3 veckor noterade hon en visuell förbättring av hårets tillstånd. På kam efter kammade hår blev mindre. Jag är glad att jag kunde hitta ett sätt att lösa mitt problem.

Lyudmila, 32 år

Året kunde inte bota mjäll. Särskilda medel gav ett tillfälligt resultat. Expert Hair Shampoo, som jag lärde mig från en granne, hjälpte till att lösa problemet. Verktyget fungerar verkligen. Redan 3 månader efter behandlingens slut, en aning om återfall av mjäll än.

lotion

Inte mindre populär är lotionen.

Den innehåller följande komponenter:

 • aminophyllin (antispasmodic), dilating blodkärl, stimulerar processerna näring, hydrering, metabolism;
 • L-karnitin, stimulerar ny hårväxt
 • biotin, vilket stärker och närmar sig hår och hud;
 • en blandning av vitaminer (B5, PP, C), närande strukturen och de övre skikten av epidermis.

Appliceringsmetoden består i att applicera lotion på huvudets hud och gnugga det med fingertoppar i 1-2 minuter. Verktyget rekommenderas att appliceras 3-4 gånger i veckan i 1,5-2 månader.

Utnämnd lotion till de som lider av kraftigt håravfall och hårdhet i hårbotten.

Kontraindikationer för användningen av faktorer är:

 1. Förekomsten av sår och friska ärr på huvudet.
 2. Individuell intolerans mot de komponenter som utgörs av.

Biverkningar är extremt sällsynta. Bland de inspelade

Kostnaden för en flaska på 100 ml är 317-378 rubel.

recensioner

Elena, 35 år gammal

Spray används i kombination med piller. Hårdets densitet har sparats med hjälp av Expert Hair-serien. Resultatet noteras efter den första månadens användning. Jag skulle vilja nämna kosmetikens kostnadseffektiva kostnad och effektivitet.

Olga, 29 år gammal

Lotionen användes för att förhindra håravfall. De första resultaten uppmärksammas efter 2 veckor efter ansökans start. Det är lämpligt att applicera, produkten torkar snabbt, kräver inte sköljning. Efter gnidning i huden är det en liten svalhet. Jag rekommenderar!

tabletter

Tabletterna syftar till att närma hårsäckarna med användbara vitaminer och mikrodelar. De aktiva beståndsdelarna tränger in i cellskiktet och folliklarna genom systemiskt blodflöde.

Kompositionen innehåller följande ämnen:

 1. Autolysera öljäst, främja hårväxt, normalisering av talgkörtlarna.
 2. Taurin, vilket ger sken och elasticitet.
 3. Horsetail, förstärkning av rotsystemet och strukturen.
 4. Cystin, som skyddar mot yttre faktorer.
 5. Zink för cellregenerering.

Regelbunden användning av piller har följande effekt:

 1. Det närmar och fuktar hårbotten.
 2. Förhindrar svampinfektion.
 3. Normaliserar produktionen av sebaceous sekretion.
 4. Eliminerar mjäll.
 5. Minskar håravfall.
 6. Stärker hårsäckar.

Tabletterna ordineras för kraftig håravfall och störningar i talgkörtlarna. Den maximala effekten observeras vid användning i kombination med andra medel i denna serie.

Kontraindikationer är:

 1. Perioden för graviditet och amning.
 2. Individuell intolerans mot de komponenter som utgörs av.
 3. Ålder upp till 16 år.

Förutom allergiska manifestationer associerade med individuell intolerans noterades inte andra biverkningar.

Förpackningskostnad (60 tab.) Gör 350-385 rubel.

recensioner

Tamara, 52 år gammal

Alla metoder som jag brukade stoppa balding var mindre effektiva än Expert Hair. Tabletter fungerar från insidan, berikar cellskiktet med användbara och nödvändiga vitaminer.

Aktiva ingredienser förbättrar processerna förknippade med cellregenerering och metabolism. En månad efter starten av användningen blev resultaten märkbara. En hälsosam glans uppträdde, håren på kammen efter tvättning och kamning återstår nästan inte, hudprocesserna palperas. Verktyget förtjänar uppmärksamhet.

Valentina 37 år gammal

Tabletter trichologist utsedd i kombination med schampo. Efter 3 veckor blev de första resultaten märkbara. Hårlöshet har slutat, håret har blivit starkare och tjockare. Håret sken som om efter att ha använt dyra balm och balsam. Jag anser att den största fördelen är tillgången på Expert Hair-produkter och en kraftfull komposition.

Hårvård och behandling med serien Expert Hair Evalar

Expert Hår från en välkänd tillverkare Evalar är den mest populära produkten på kosmetikmarknaden. Den innehåller en mängd aktiva substanser, naturliga örter och extrakt. För att verifiera detta är det nödvändigt att genomföra en grundlig och viktigast, opartisk studie av denna produkt.

Om tillverkaren

Företaget "Evalar" grundades 1991 baserat på Federal Scientific Production Center "Altai" och ledde henne LA Prokopiev, som då höll ledande ställning, och det finns forskare. Inledningsvis var företaget engagerad i tillverkningen av kosmetika, men som en följd av stor konkurrens övergick det till droger. Hennes första produkter var briketter med medicinalväxter, och sedan den framgångsrika produktionen av återvunna Altai mumiyo-tabletter och andra välkända prestationer. Tack vare denna patenterade produkt gick Evalar in i produktionen av bioadditiv och framgångsrikt förankrad i denna nisch.

Huvudmålet med detta företag är att ge människor inte bara att bevara, men också för att stärka deras hälsa, samtidigt som de bara använder naturliga ingredienser. Hittills erkände "Evalar" expert på näringsområdet och växtbaserade läkemedel. I 25 år har ny teknik införts framgångsrikt och seriöst vetenskapligt arbete har utförts där många forskare arbetar. Samtidigt säljs produkterna framgångsrikt i mer än 20 länder i världen. Och i tre år fick hon titeln "People's Brand".

Under sin arbetsperiod släpptes ett tillräckligt stort antal droger och kosttillskott. Kvaliteten och effektiviteten hos produkterna bekräftas av upprepade nationella priser, som den bästa tillverkaren av kosttillskott.

Drömmen om varje kvinna, utan undantag, är vackert och friskt hår. Och för att få det att hända har företaget utvecklat en hel rad hårvårdsprodukter:

 • schampo "expert hår". Det är baserat på naturliga och aktiva ingredienser, vilket möjliggör en jämn dagomsorg för håret.
 • vitaminkomplex "Expert Hair". Kompositionen innehåller alla nödvändiga vitaminer och spårämnen för hår;
 • burdock olja. Finns både i ren form och med tillägg av inte mindre användbar propolis, nät, tåg och andra komponenter;
 • Spray "Expert Hair". Universal kosmetisk produkt som inte kräver speciella tillämpningsförmågor;
 • Expert Hair Lotion. Baserat på naturliga ingredienser som har en positiv effekt på lock.

struktur

Preparatet "Expert Hair" är tillverkat av följande komponenter:

 1. Zink. Spårelementet är en av deras effektiva komponenter, vars verkan syftar till att stärka hårrötterna och eliminera mjäll. Den maximala effekten uppnås vid interaktion med cystin och taurin.
 2. Bryggerjäst. Komponenten är utformad för att ge den nödvändiga mängden vitaminer från grupp B-vitaminer, närma krullarna och skydda dem mot miljöens skadliga effekter.
 3. Cystin. Denna syra är en av komponenterna i keratin, som är ansvarig för att ge håret med det nödvändiga proteinet. Med hjälp blir strängar mer motståndskraftiga och lydiga.
 4. Taurin. Känd för dess effekter på hårsäckar. Namnlösa: Det låter dem inte krympa och förhindrar sålunda att falla ut.
 5. Hästsvans. Växten är rik på kiselsyra, vilket främjar snabb hårväxt. Det har också stärkande egenskaper, vilket minskar håravfall och förhindrar skallighet.

Indikationer och kontraindikationer

Förberedelser från Expert Hair-serien rekommenderas för användning med följande problem:

 • gallrande hår;
 • försämring av utseende
 • mjäll;
 • slöhet;
 • klåda;
 • överdriven håravfall
 • brist på glans
 • strukturskador;
 • tillväxt retardation.

Med en märkbar försämring av hårförhållandet är det nödvändigt att använda ett läkemedel eller ett komplex av denna serie. Så den maximala fördelen uppnås genom en kombination av internt intag av vitaminer och yttre hårvård i form av en spray eller schampo.

BAA "Expert Hair" rekommenderas inte för användning under graviditet och laktation, såväl som med individuell intolerans mot någon av komponenterna. I allmänhet observerades inga biverkningar.

Dosering och administrationsvaraktighet

Om du tar hänsyn till kosttillskott från serien "Expert Hair", finns de i form av tabletter. Ett paket innehåller 60 stycken. Med rekommenderat intag två gånger om dagen (med måltider) är detta belopp tillräckligt för en månad. Den samma tabletten är ganska stor och har en oval form. Sådana storlekar kan orsaka obehag vid sväljning hos vissa konsumenter.

Inträdeslängden ska vara minst tre månader, det är den tid som krävs för ett synligt resultat. Även om det i många recensioner är märkbar förbättring i tidigare termer. Allt beror på lockets tillstånd och organismens individuella egenskaper.

När du tar tillskott under en längre tid måste du bryta i 10 dagar efter varje 3 månaders kurs.

Kombinationsbehandling med schampon och hemlagad mask

Förutom att ta vitaminkomplexet för att uppnå bästa effekten, kan du använda andra medel för denna linje. Om valet föll på sprayen "Expert Hair", är dess applikation nödvändig upp till 3-4 gånger i veckan. Gnidningen av hårsprayen förstärks med lätta massagebevegelser utan efterföljande sköljning, och själva kursen tar 2 månader.

Om du har frågor angående Evalar-produkter kan du be om råd från en av samma namn apotekskedjor i Moskva och Biisk. Totalt nätverk har 25 apotek.

Vid användning av både spray och lotion kan följande resultat uppnås:

 1. Den maximala effekten observeras om du använder detta läkemedel omedelbart vid de första tecknen på överdriven håravfall. Synliga resultat kommer att märkas 2 månader efter första användningen.
 2. Lotionen har en positiv effekt på cellulär nivå, vilket förbättrar utseendet och hälsan hos strängarna.
 3. Spray kan användas som ett självständigt verktyg, eller i kombination med dagliga hårvårdsprodukter.
 4. Sprays behöver inte sköljas, vilket är mycket bekvämt vid användning. Omedelbart efter torkningen omvandlas hårets huvud till det bättre.

Lotion av denna linje kan endast säljas på apotek, vilket bör övervägas i samband med förvärvet. Dess angivna resultat uppnås på grund av den kombinerade effekten av biotin, mentol, panthenol och dess övriga komponenter.

Välkänt företag för produktion av läkemedel, kosttillskott och kosmetiska produkter "Evalar" har framgångsrikt varit verksamt på den ryska marknaden i över 25 år. Och under denna tid tjänade hon många utmärkelser, patenterade flera uppfunna förberedelser, och hjälpte också många människor att få hälsa och skönhet.

Estel Color Palette: Color Series och Color Technology

Läs mer om vävning flätor för nybörjare här.

video

För mer information om fördelar och regler för användning av Evalar-preparat, se videon.

slutsats

De flesta recensioner är positiva och riktar sig till tacksamheten för detta företag. När man studerar negativa uttalanden kan man dra slutsatsen att bristen på ett positivt resultat berodde på att rekommendationerna om användningen av produkter inte följdes. Och för dem som är svåra att dricka piller kan det vara tillrådligt att hitta ett alternativ i form av en spray och schampo "Expert Hair".

Expert hårschampo recensioner

Idag är garantin för kvalitetshår ett expertschampo. Recensioner från många användare är mestadels bara positiva. Hälsat, vackert hår - huvudnyansen i utseende, både hos kvinnor och män, oavsett ålder. Först och främst är kvinnornas uppmärksamhet inriktad på tvättmedel som inte skadar håret, deras rötter och även närmar sig håret med vitaminer som är nödvändiga för deras tillväxt och kvalitet.

Håret kommer i olika typer. Ofta ändrar de kvaliteten, densiteten, så vet bara vilken typ av hår som ingen kan. Deras motståndskraft mot väderförhållanden, rotans tillstånd beror ofta på organismernas beteende, som ständigt genomgår förändringar i samband med näring, nervsystemets funktion, leverens funktion och hormoner. Allt detta påverkar hårets kvalitet.

Med hänsyn till ovanstående skäl är det allt mer nödvändigt att stoppa valet på tvättmedel som skyddar håret mot skadliga externa och interna faktorer.

Shampoo "Expert Hair"

Att veta specifikt typ, egenskaper, hårkvalitet, kan du välja ett schampo som stöder hår i alla situationer.

Hair Expert, ett sulfatfritt schampo från Evalar, klarar helt och hållet problem, återställer hårstrukturen, har effekt på dem från rot till spets:

 • håravfall reduceras med 90%;
 • återställande av hårväxt (på grund av verkan av kastanj och citronsyra extrakt);
 • ger skydd under termisk installation
 • eliminerar mjäll, vilket är ett av huvudproblemen för män och kvinnor;
 • skadar inte hårbotten och orsakar inte irritation på grund av frånvaron av sulfater i kompositionen.

Förutom de förebyggande och terapeutiska egenskaperna kan Shampoo ge elasticitet, volymen till håret. Det bör noteras att shampoo-experten inte är en kardinal metod för skydd mot håravfall. Det kan endast fungera profylaktiskt på rötterna, eftersom deras svaghet ofta beror på felaktig metabolism i kroppen. I sådana fall rekommenderas att konsultera en specialist som ska granskas.

Sammansättningen av schampo "Expert Hair" från "Evalar"

Företaget "Evalar" för framställning av kosmetika lägger stor vikt vid skapandet av hårvårdsprodukter. Expert Hair Shampoo från Evalar har varit en stor framgång. Feedback från många köpare är positivt, vilket visar att användningen är effektiv. Verktyget innehåller en stor mängd närings vitaminer, aktiverande ämnen som är nödvändiga för hårets struktur, deras vävnadsceller. Naturliga element som ingår i schampon (citronsyra, olika oljor, hästkastanjutdrag, syror) absorberas på djupet av rötterna, vilket ger håret med den nödvändiga fukten, glans, färgens ljusstyrka.

Det viktigaste är att shampoo-experten kan agera i flera riktningar samtidigt:

 • skyddar mot ultravioletta strålar (håret ska inte ligga under den brännande solen);
 • varnar för miljöförorening
 • närmar sig håret med vävnader som ingår i människokroppen (elastin, kollagen);
 • ökar blodtillförseln till hårbotten;
 • läker hårstrukturen.

Den största fördelen med det här verktyget är ett minimum av kontraindikationer, man kan säga en sak: allergiska manifestationer till de komponenter som klarar det. Varje individs kropp är individuell, vilket kan vara orsaken till partiell intolerans. Däremot bedömer de många recensionerna att sådana fall ännu inte har inträffat.

Metod för användning

Det bör noteras att bristande överensstämmelse med bruksanvisningen kan leda till problem med hårbotten, och en överdosering av schampo kan skada hårrötterna. Det rekommenderas att noga granska beskrivningen av hur man använder verktyget.

Shampoo "Evalar" hårexpert bör appliceras på vått hår, sprida sig över hela ytan, sedan med händer rörelser lätt massage huvudet tills skumets utseende. Shampoo bör lämnas på håret i ca 5 minuter, så att dess komponenter har tid att komma till rötterna. Det är rekommenderat att undvika kontakt med ögon och mun under appliceringen. När du tvättar schampot måste du noggrant kontrollera att det inte finns någon produkt kvar på håret. Skölj håret igen om det behövs. Hel kurs i hårexpertansökan - 2 månader. För att få det slutliga resultatet ska shampoo förbrukas 3 gånger i veckan. Specialister på företaget "Evalar" rekommenderar starkt att strikt följa instruktionerna. Endast i det här fallet kan du faktiskt se effekten av det här verktyget.

Hårexperten från Evalar, som har fått stor popularitet, är en hel rad tvättmedel (lotion, schampo, spray, tabletter) som syftar till att förbättra håret.

Hälsa nyheter

Hair Expert är en serie kosmetika och kosttillskott från företaget Evalar, vars användning påstås låta dig växa långt, tjockt och glänsande hår på bara 1 månad. Mest information om egenskaperna hos dessa produkter - fiction marknadsförare. I kompositionen finns inga komponenter som har en uttalad effekt på hårets tillväxt eller struktur.

schampo

Hair Shampoo Expert lovar att minska håravfall med 85% inom en månad efter regelbunden användning.

 • återställer glans av hår längs hela längden;
 • skyddar dem från skador under termisk installation;
 • förhindrar mjäll
 • irriterar inte hårbotten.

Den sista fördelen ses mycket tveksamt. Det är trots allt irriterande medel som används vid håravfall. De orsakar blodflöde till hårbotten. Som ett resultat är blodtillförseln till hårsäckarna förbättrad. Shampoo Expert Evalar har ingen sådan åtgärd. Följaktligen verkar dess effekt på halten av håravfall osannolikt.

Kompositionens huvudkomponenter:

 • D-pantenol;
 • vitaminer, inklusive biotin;
 • kastanj extrakt;
 • aminosyror och proteiner (kollagen, taurin, arginin, elastin, karnitin, keratin);
 • arganolja.

Shampoo finns i två former: engångspåse och 250 ml flaskor. I ampuller är schampon mer lönsamt för priset. I påsar används den endast om du behöver ta shampoo med dig på vägen, eller köpa ett prov för att bedöma graden av påverkan av detta verktyg på villkoret för håret och hårbotten utan stora ekonomiska kostnader.

lotion

Vitamin cocktail Experthår är utformat för att öka hårvolymen, skydd mot negativa miljöfaktorer, samt att ge håret en hälsosam glans.

Verktyget används 3-4 gånger i veckan. Det ska appliceras på hårbotten. Tillämpningsområdet är minst 2 månader.

tabletter

Pills Expert Hair Evalar utformad för att stärka håret "inifrån." De påstås öka hårväxten på grund av närvaron i kompositionen av växtextrakt och naturliga källor till vitaminer.

struktur

Som en del av 2 tabletter (daglig dos) innehåller Hair Expert:

 • autolysera bryggerjäst (som en källa till vitaminer) - 300 mg;
 • cystin - 100 mg;
 • zink - 12 mg;
 • Biotin - 150 mcg;
 • taurin - 150 mg;
 • häststångsextrakt - 60 mg.

Instruktioner för användning

Expert hårpiller tar en, två gånger om dagen. Det är lämpligt att dricka dem med måltider. Kursen är 3 månader. Det är möjligt att ta Expert hår längre, men du måste ta en paus på 10 dagar mellan kurser.

Verktyget accepteras inte under amning eller graviditet. Det är önskvärt att kombinera det med lotion och schampo Expert Hair, för att få det bästa resultatet, liksom Evalar-företaget kan öka sin inkomst.

Läkarens granskning

Hårxpertabletter är osannolikt att kunna göra något med ditt hår. Det finns praktiskt taget inga vitaminer i kompositionen. Autolysera bryggerjäst innehåller vitaminer från grupp B. Men det finns mycket få av dem. Tabellen nedan visar innehållet av vitaminer och procentandelen av det dagliga behovet.Nästa Artikel
Ett enkelt recept på skönhetshår: hur man gör burdockolja hemma