Populära hårbalsam: TOP-10


Förmodligen var varje dam inför den omständigheten att de helt enkelt inte kan lossna efter tvätten av håret. De blir styva, obetydliga och torra. Anledningen till detta är exakt schampon. Även de produkter som inte innehåller laurylsulfat eller är berikade med vitaminer, proteiner och andra näringsämnen, har en ganska hänsynslös effekt på håret, eftersom deras huvudsakliga syfte är exakt rening.

En riktig räddning är hårbalsam. Medan schampon avlägsnar överflödigt fett och andra föroreningar närmer sig håret med näringsämnen, vilket gör dem smidiga, hanterbara och glänsande. Och viktigast av allt - håret efter att ha använt balsammen är otroligt lätt att kamma, curl bra och snabbt passa in i någon frisyr.

Förmodligen märkte många på hyllorna av butiker en sådan produkt som schampo-balsam. Det är naturligtvis väldigt bekvämt när du har begränsad tid eller du kan inte bära många flaskor bakom dig (till exempel på en resa). Men att använda sådana verktyg på ett löpande sätt rekommenderas inte. Faktum är att i detta fall kommer balsammet inte bara att fastna på håret utan också på huden. Detta påtagligt förhöjer föroreningsprocessen och kan också leda till täppning av porerna.

Vad skiljer sig från balsamens balsam?

Många identifierar balsam och balsam, men det finns en signifikant skillnad mellan dessa produkter:

 • balsam är ett medel för att skydda håret, men balsam är också inriktade på deras näring och helande;
 • Balsammet appliceras inte på rötterna för att inte göra frisyren tung, och det är också användbart att gnugga balsam på hårbotten.
 • Balsammen är en utmärkt antistatisk, och balsmen har inte sådana egenskaper;
 • luftkonditioneringsapparater är ganska ofta outplånliga, och bland balsam är sådana produkter ganska sällsynta.

Hur man använder luftkonditionering?

Vid användning av luftkonditioneringsapparaten måste du följa ett antal obligatoriska regler:

 • - Försök att undvika att få produkten i hårbotten, annars kommer håret att bli smutsigt mycket snabbt och förlora volymen;
 • - Se till att produkten passar din hårtyp;
 • - Försök att inte använda schampon som torkar hår och hud, annars kommer inte balsammen att ge rätt resultat.
 • - Det bästa alternativet är att använda en uppsättning verktyg från en tillverkare.

Topp 10

Och nu presenterar vi dig TOP-10 hårbalsam, baserat på recensioner som studerats på Internet.

 • Fuktighetsgivande balsam MATRIX Totalt resultat Fukt

Tillverkaren av detta verktyg hävdar att håret efter att ha använts kommer att vara mättat med fukt, vilket gör dem skina och levande.

Kunderna noterar den otroligt känsliga konsistensen av balsam, vilket ger en bekväm applikation och omslutar håret snabbt. Dessutom ger verktyget håret en trevlig, diskret doft. Strängar efter användning, skina och mycket lätt att kamma. De elektrifierar inte och trycker inte på. Det är viktigt att denna balsam är lika effektiv, oavsett vilken schampo du använder.

Av de negativa aspekterna kan vi notera den höga kostnaden, vilket inte alltid motiveras av resultaten. Så, ägare av hårt och lockigt hår, kommer det här verktyget inte att ge önskad glans, och kamningen kommer att underlättas mycket lite.

 • KeraSys Damage Care Reparation

Denna produkt är avsedd för torrt och sprött hår. Det rekommenderas att regelbundet gälla de damer som ofta torkar huvudet med en hårtork, liksom curl och räta ut trådarna. Det kommer att vara användbart för att ta hand om färgat hår.

Det bör noteras att effekten av denna luftkonditionering är kumulativ. Det innebär att det synliga resultatet kommer att märkas först efter några sessioner. Om du bearbetar ditt hår regelbundet kan du förvänta dig följande resultat:

 • - Silkesmjölk, som inte försvinner efter torkning av håret.
 • - mjukhet och elasticitet
 • - Spetsarnas estetiska utseende (även om de hade allvarliga skador), liksom deras skydd mot sektionen.
 • - lämplig för långt hår, vilket ofta är svårt att riva ut
 • - håret blir glänsande

Vanligtvis tar det 1-2 minuter att klara håret på balsam, men det här verktyget kräver mer exponering och tålamod. Men resultatet kommer att glädja dig.

 • Estel Curex Versus Winter

Utmärkt verktyg från kategorin professionell. Det gör håret mer attraktivt, ger dem tillförlitligt skydd mot skador vid styling med heta metoder. Luftkonditionering förbrukas mycket ekonomiskt. Han gör inte bara håret mer mottagligt att kamma, men också djupt näring det. Särskilt oumbärlig, det kommer att vara under den kalla årstiden, när håret är starkt elektrifierat.

Bland de brister som är värda att notera för tjock konsistens i luftkonditioneringsapparaten. Kunder rekommenderar att du lagrar flaskan upp och ner för att göra det enklare att ta ut produkten från den.

 • Reparation av luftkonditionering Gliss kur TOTAL

Denna balsam är bara en frälsning för torrt hår. Dess konsistens är otroligt lätt, vilket håller volymen av hår. Samtidigt närvarar verktyget håret och mättar dem med alla nödvändiga fördelaktiga ämnen. Efter den första applikationen kommer du att märka en hälsosam glans och elasticitet i håret.

Det är viktigt att denna balsam kan användas inte bara på våt, men också på torrt hår. Samtidigt gör det förfarandet att kamma lätt och roligt. Appliceringsmedel påverkar inte hårets renhet och hårvolymen. Även om tipsen är för torra och bitade, kommer de att se mer attraktiva efter att ha använt luftkonditioneringsapparaten. Detta verktyg är ganska bekväm form av spray. Det är också viktigt att det inte behöver tvättas bort.

Bland de brister som är värda att notera obsessiv lukt som inte äroderar från håret för en hel dag. Om du har långt hår, så är flaskan tillräckligt för dig ett tag.

 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fiber Force

Höjdpunkten i detta verktyg är att keratin delades in i de minsta partiklarna, som tränger in i hårstrukturen mycket lättare. Som ett resultat blir krullarna starka, glänsande och elastiska, som om de inte utsätts för daglig exponering för skadliga faktorer.

Innan du använder balsam måste du tvätta håret och lätta det med en handduk. Utan att märka det synliga resultatet efter den första applikationen, bör du inte vara upprörd, effekten av detta verktyg är kumulativ. Andra gången kommer resultaten att bli mycket mer uttalade.

En hållbar effekt kan uppnås först efter en månad med kontinuerlig användning av klimatanläggningen. Tålamod kommer att belönas med en hälsosam glans, pomp, ljusvolym, samt märkbar komprimering av hår. Nackdelen är att håret blir smutsigt för snabbt efter appliceringen av verktyget.

 • Conditioner för skadat hår Londa Professional Synlig Reparation

Formeln för detta verktyg har utvecklats speciellt för professionell användning i salonger. Efter att ha applicerats det, kommer även hårdskadad hår helt att omvandlas. Detta verktyg kombinerar egenskaper och balsam och balsam. Det är ganska tjockt vilket ger en ganska ekonomisk konsumtion.

Anvisningarna för användning av klimatanläggningen säger att det inte behöver tvättas, men i det här fallet riskerar du att få smutsigt hår utan volym. Därför är det bättre att skölja dem med vatten. I det här fallet får du en liten kamning, mjukhet, glans och elasticitet. Men det här verktyget har tyvärr inte antistatiska egenskaper.

 • Spray antistatisk Ollin Glass

På vintern blir problemet med stark elektrifiering av hår ett verkligt problem för nästan alla. För många är det enda sättet att samla hår i en bulle (men det hjälper inte alltid). En utmärkt antistatisk spray kan vara en utmärkt lösning på problemet. Han gör håret lydigt och elastiskt, utan att göra det tyngre. Detta gör att du även i den hårda förkylningen kan visa ett elegant hårhår.

Effektens varaktighet beror på hur hårt ditt hår är skadat (på mer friskt hår är resultatet märkbart mycket längre). Dessutom, om luftfuktigheten inomhus är låg, bör du inte heller räkna med en bestående effekt.

 • Lamineringskonditionerare "Guld silke"

Gyllene silkebalsam är den perfekta lösningen för fint hår. Omsluter varje hår, förvandlas verktyget till en osynlig film, som har en estetisk och skyddande effekt. Som ett resultat ser krökarna sig mer friska och glänsande och blir också mindre mottagliga för brittleness och tvärsnitt.

Den obestridliga fördelen med det här verktyget är att den har en imponerande volym, vilket innebär att det tar lång tid. Efter torkning av håret finns ingen klibbighet, och kamming blir otroligt enkelt. Trots effekten av laminering är håret absolut inte viktt ned, men förblir fullt och volumint. Det är också värt att notera dispenserns bekväma form och ett behagligt ljusarom, som emellertid fullständigt avdunstar efter torkning.

Tyvärr var det inte utan brister. Således är effekten av laminering nästan omärkbar, särskilt om håret har allvarliga skador. Och vid oavsiktlig kontakt med rötterna blir håret snabbt oljigt. Även om förpackningen inte spelar en särskild roll, men ändå förstörs dess misslyckade design något av produktens intryck.

 • Shiseido tsubaki

Denna balsam innehåller värdefull Camelliaolja - en unik produkt av sitt slag. Det främjar mild hårvård och deras fulla återhämtning på kort tid. Du bör också vara uppmärksam på närvaron i kompositionen av honungs extrakt som hjälper till att rätta håret och ge det glans.

Effekten behöver inte vänta för länge. Efter den första applikationen noteras en otrolig jämnhet. Dessutom är håret absolut inte tungt. Effekten av lätt repning fortsätter tills nästa tvätt. På grund av detta är håret mindre skadat.

Efter att ha torkat balsam, kommer håret inte att elektrifieras och tryckas. En trevlig hälsosam glans kommer också att glädja dig. Det är värt att notera den otroligt attraktiva doften som håller på håret tills nästa tvätt. Kunderna säger att de ständigt vill röra sina lockar, för de förvärvar otrolig mjukhet och ljushet.

 • Faberlic etnobotanika

Detta är en balsam balsam, vars egenhet är att det smälter som det var när det applicerades på hår. På grund av närvaron i sammansättningen av extrakt av granatäpple och orkidé, liksom arganolja, återställs håret snabbt och mättas med vitaminer.

Håret efter appliceringen av denna balsam behåller den ursprungliga ljusheten. Samtidigt förvärvar de en attraktiv glans, blir slät och elastisk. Liksom andra liknande medel, hjälper den här produkten till att lindra håret. Och på grund av mättnad av krullar med fukt blir de mindre spröda och mer resistenta mot skador.

Nackdelen med det här verktyget kan bara anses att det inte är mycket ekonomiskt tillbringat. För att erhålla den beskrivna effekten är det nödvändigt att applicera balsammedlet med ett tillräckligt tätt skikt.

Valet av balsam är inte mindre viktigt än att välja rätt schampo. Att han är ansvarig för hårets attraktiva utseende. Ett korrekt utvalt läkemedel kan få dina krokar inte bara kosmetiska utan även en helande effekt.

ESTEL

Unicosmetics historia började med ett litet uthyrd utrymme och flera tusen hårfärg per månad. Under 14 år har ESTEL Professional blivit ett av de starkaste varumärkena och den absolut ledande tillverkaren av professionell kosmetika för hår i Ryssland och CIS-länderna, en av Europas största leverantörer med egen representant för ESTEL Europe.

Q3 INTENSE Bifasisk balsam för hårt skadat hår.

CUREX CLASSIC Dual Phase Conditioner - Hårspray - Fuktgivande

Hårbalsam ESTEL PROFESSIONAL

ESTEL PROFESSIONAL

Tvåfasskonditioneringsspray fuktar håret intensivt, bryr sig försiktigt och underlättar kamning. Bidrar till restaureringen av hårstrukturen. Innehåller provitamin B5 och siloxaner, vilket ger håret en strålande glans. Aktiva ingredienser: provitamin B5, siloxaner. Method.

ESTEL PROFESSIONAL

Effektivt fuktar torrt hår, släpper vågorna, justerar nagelbandet. Den har antistatisk effekt. Bra skick, ger glans. Elastiskt glänsande hår. Naturlig styling. Hur man använder: Applicera på torrt eller vått hår. Spola inte.

ESTEL PROFESSIONAL

Förhindrar för tidig utskrift av färg. Intensivt tillstånd, ger strålande glans och silkiness. Aktiva ingredienser: kakaosmör, vitamin E, kväve-akryl. Hur man använder: Applicera på rent fuktigt hår, lämna i 2-3 minuter, skölj. Lämplig för.

ESTEL PROFESSIONAL

Balm-conditioner för alla typer av hårskydd och näring närmar och fuktar håret, upprätthåller den naturliga hydrobalansen. Återställer strukturen hos skört och torkat hår. Skyddar håret från stress när temperaturen sjunker. Innehåller katjoniska derivat av protein, välvilligt hår.

företaget
hjälpa
produkter
Sociala nätverk:
Prenumerera på nyhetsbrev:

nyheter, erbjudanden, specialerbjudanden

"Cosmetics Gallery" © nätverk av skönhetssalonger och professionella kosmetikaffärer, som arbetar sedan 2007

Moskva, m. Kinas stad, Lubyansky passage, hus 25

Estelle hårbalsam

Leverans av varor till någon region i Ryssland med betalning vid mottagandet

Du passade inte eller tyckte inte om den köpta produkten? Vi betalar tillbaka dina pengar

När du köper för något belopp får du en garanterad gåva.

Få expertråd gratis på vår hemsida

Med garanti för lägsta pris, utan förskottsbetalning, professionell rådgivning och noggrann leverans.

Totalt hittat: 5

320 gnidning. Lågt prisgaranti

395 gnidning. Lågt prisgaranti

395 gnidning. Lågt prisgaranti

Lågt prisgaranti

Lågt prisgaranti

Estel hårbalsam

Estel balsam är en universell hårvårdsprodukt som är väldigt bekväm att använda. Sprays - Estel balsamar ger outplånlig vård och fuktar torrt hår med en enda spray. Ditt hår lyser och lyser, blir elastiskt och slät och elektrifierar inte i frostiga eller heta väderförhållanden.


Den mest populära spraykonditioneringen för fuktgivande håret Estel Otium Aqua på grund av de fantastiska egenskaperna, utjämnar håret. Estel Conditioner närnar och närmar håret med fördelaktiga vitaminer, släpper vågorna av skadade eller försvagade lockar och strängar. Estel balsam är en utmärkt lösning för sprött hår.

Online-butiken M-Cosmetics har ett stort urval av Estel hårbalsam, vilket ger håret det nödvändiga skydd och näring för lock och strängar. Vi kan alltid beställa och köpa högkvalitativa Estel balsam till överkomliga priser.

Linje för långt och moget hår Estel Otium Flow

Serien för långa och mogna hårSstel Otium Flow är en unik linje utformad för lyx och glans av långt hår. Unika formler som utvecklats av Estel laboratorium hindrar håravfall och saktar åldringsprocessen.

Den schampo som är lämplig för daglig användning appliceras på vått hår, det skumar och sköljs bort. På grund av att shampoo innehåller proteiner av siden och keratin under tvätt, bryr det sig om hår, vilket ger densitet och silkighet.

Den närande masken appliceras på vått hår och appliceras i en längd av 5-10 minuter och tvättas av med vatten. På grund av innehållet i bivax och omsorgskomplexet panthenol maximerar hårstrukturen näring, och närmar den med en lufttät film.

Spray balsam kan användas varje dag. Det är speciellt skapat för skört och trött hår, vilket kan återuppliva och andas in nytt liv i håret. ger dem ett lyxigt utseende och otrolig glans. Skyddar mot de skadliga effekterna av miljön.

Cream conditioner har speciellt utformats för djupt fuktgivande hår och påverkar effektivt de skadade områdena på lockar.

Tvåfaskonditionerare för hårt skadat hår Estel Q3 Therapy Intense 100 ml

Estel Q3 Therapy Intense tvåfaskonditionerare är det första steget i Q3 Intense hårskyddsmetoden från det ryska varumärket Estel Professional. Produkten är ansvarig för den djupa restaureringen och fuktgivningen av håret, släpper ut nagelbandet och perfekt förhåller det.

Basen på bastens höga effektivitet är en kombination av de mest värdefulla macadamiaoljorna, arganerna och konditioneringsmedlen.

 • Argan olja fyller strängar med vitalitet och energi, bidrar till restaureringen av strukturen, på grund av det höga innehållet av E-vitamin fungerar som en stark naturlig antioxidant, helt avlägsnar bräcklighet och tvärsnitt av tipsen.
 • Macadamia mutterolja mjukar och släpper ut strängar, ger dem en fantastisk skimrande glans och jämnhet, ger pålitligt skydd mot UV-strålning.
 • Högkvalitativa siloxaner i den nya generationen omsluter varje hår med ett tunt skikt som minimerar skador som orsakas av mekanisk verkan mot krullarna, vilket bidrar till att göra strängarna mer exakta och disciplinerade.

Applicering: På tidigare tvättat och vältorkat hår spruta jämna sprutan med tvåfas Q3 Intense. Låt i 5 minuter utan tvätt, fortsätt till nästa steg.

Produktion: Ryssland.

Märke: Estel Professional Officiell Webbplats

Översikt av bifasiska och fuktgivande hårsprayer

Daglig korrekt vård är en garanti för hälsan och skönheten hos dina lockar. Tyvärr tillåter den moderna aktiva rytmen i livet inte att ägna tillräckligt med tid till våra lås. Till stödet kan komma medel som handlar nästan omedelbart och behåller sin effekt tillräckligt länge. Det är en hårbalsam spray som verkar omedelbart efter appliceringen.

Den största fördelen som skiljer sprayen för fuktgivande hår - det behöver inte tvättas bort. Detta sparar tid och ansträngning.

Varför krullarna blir torra

Började förlora hår efter graviditet, stress, på grund av ålder? Blir ditt hår sprött, torrt, faller ut i klumpar? Prova utvecklingen av Sovjetunionen, som förbättrades 2011 av våra forskare - HAIR MEGASPRAY! Du kommer bli förvånad över resultatet!

Endast naturliga ingredienser. 50% rabatt för läsare på vår webbplats. Ingen förskottsbetalning.

Ditt hår kan bli torrt och sprött av någon anledning:

 • plötsliga temperaturförändringar
 • torr luft på grund av batterier eller luftkonditioneringsapparater,
 • frekvent användning av hårtork, krusjärn, strykning,
 • färgning, framhäva, vinka,
 • dålig kost, dåliga vanor,
 • brist på vatten i kroppen.

Spray Dove Care Spray

Detta är en tvåfasig Dove spray som har en dubbel effekt:

 • keratinkomplex, som närmar och återställer lockar på cellulär nivå,
 • serum mjukar hårets yta.

Flaskduven före användning måste skakas väl till blandade lager.

"Ultimate Repair" Gliss Kur

Denna produkt innehåller ett trippelkeratinkomplex. Detta är en tvåfas outplånlig fuktgivande spray som perfekt närmar sig locken, gör dem oerhört mjuka och silkeiga.

Medlen håller inte ihop och gör inte tyngre hår, gör dem lätta och smidiga.

"Hydra Repair" av L'Oreal

Verktyget innehåller kollagen, vilket ger krullarna ytterligare volym. Efter att hans hår kammade perfekt och ser naturligt och välplejat ut.

Bifasisk spray Estel Professional Curex Classic Spray hårbalsam

Denna spray har utvecklats speciellt för intensivt fuktgivande hår. Det ger lockar med försiktig vård och underlättar kamning. Dessutom återställer verktyget krockens skadade struktur. Den innehåller provitamin B5 och silikon, vilket ger en strålande och hälsosam glans.

Skaka flaskan noggrant före användning, så att lagren blandas. Det är möjligt att spruta både på lite fuktig och på redan torra ringlådor. Spray är helt lämplig för alla typer av hår.

Schwarzkopf BONACURE Fuktspray Conditioner - Fuktgivande Hair Conditioner Spray

Denna spray utför följande uppgifter:

 • lämplig för torrt, lockigt och normalt hår,
 • gör kamningen enklare
 • fuktar och upprätthåller den erforderliga fuktnivån (hydrobalans) i krullarna,
 • gör håret lydigt, elastiskt,
 • närmar sig låsningarna, släpper ut och återställer,
 • överbelastar inte krökningar,
 • I kompositionen finns det aminosyror som tränger djupt in i håret, återställer och närnar det.

Produkten ska appliceras på rent hår, torkas något med en handduk. Kamma håret, men tvätta inte det. Då kan du göra stylingen som vanligt.

Balsam spray "Aerobics"

Detta tyska verktyg fungerar direkt. Den bifasiska sprayen skapades speciellt för torrt, poröst och skadat hår efter krökning. "Aerobics" utför följande funktioner:

 • fuktar och behåller fukt i krullarna,
 • skapar ytterligare volym
 • regenererar skadade hårhår, penetrerar så djupt som möjligt i strukturen,
 • krullarna blir fina, elastiska, kamma väl, mindre förvirrade,
 • verktyget är mycket effektivt efter en perm, eftersom det kan återställa krökningar, ge och behålla önskad form,
 • hjälper till med styling och styling frisyrer,
 • klarar av styggt hår.
 • eteriska oljor med effekten av naturligt flytande vax behåller fukt i krökarna, låt inte den förångas. Behåll skyddsfunktionerna i huden, fukt och näring. Jojobaolja har en unik förmåga: det saktar ner oxidationsprocessen av lipider, åldringsprocessen, saktar tillväxten av patogena mikroorganismer,
 • ricinolja mjukar och fuktar huden, återställer, ger sken,
 • Silikonkomplex - organiska polymerer, som kännetecknas av deras omslutande egenskaper. Silikoner skapar en osynlig skyddande film på huden och lockar, utan att störa syreutbytet.

Verktyget är helt lämpligt för alla typer av hår, men det är särskilt effektivt i förhållande till torra skadade lockar.

Estel Professional Otium Aqua

Fuktighetsgivande spraykonditionerare bryr sig om lock, ger sken och återställer den skadade strukturen. Verktyget har följande fördelar:

 • återfuktar,
 • väger inte ner
 • återställer och närmar sig
 • behåller fukt, förhindrar att den avdunstar,
 • skick hår
 • gör kamningen enklare
 • har antistatisk effekt,
 • Efter användning ser krullarna blankt ut, snyggt och strålande.

recensioner

Jag gillar verkligen Dove balsam. Håret efter det blir bara magiskt. Han limar inte lockar, väger inte ner dem. Plodders glitter och gör en vacker våg.

Nyligen köpte jag en spray med det intressanta namnet "Aerobics". Innan det försökte jag mycket, men ingenting hjälpte mig. Hennes hår var trassigt, torrt som halm. Det här verktyget fungerar verkligen: strängar håller sig inte ihop, är fyllda med fukt, de blir så elastiska och glänsande.

Det hjälper mig balsam från L'Oreal med kollagen. Efter det verkar en fantastisk volym, som varar hela dagen. Dessutom är strängarna mycket enklare att kamma och passa bra.

Våra läsare delar i sina recensioner att det finns 2 mest effektiva lösningar för håravfall, vars verkan syftar till att behandla alopeci: Azumi och HAIR MEGASPRAY!

Och vilket alternativ använde du? Vi väntar på din feedback i kommentarerna!

Luftkonditionering

Unicosmetics historia började med ett litet uthyrd utrymme och flera tusen hårfärg per månad. Under 14 år har ESTEL Professional blivit ett av de starkaste varumärkena och den absolut ledande tillverkaren av professionell kosmetika för hår i Ryssland och CIS-länderna, en av Europas största leverantörer med egen representant för ESTEL Europe.

Idag finns det två ESTEL-fabriker i St Petersburg, där cirka 1000 produkter av olika priskategorier produceras: hårfärger, kropps- och hårvårdsprodukter, stylingprodukter, garvningskrämer, kosmetika för barn, för män, frisörtillbehör, färger för ögonbryn och ögonfransar.

På grundval av fabriken driver sitt eget forskningslaboratorium, vilket ger företaget en progressiv position på marknaden. Mer än hälften av salongerna i Ryssland använder enligt de senaste distributörerna kosmetika ESTEL.

Alla ESTEL produkter är certifierade och uppfyller internationella kvalitetsstandarder.

Tvåfas fuktighetsgivande spray för alla typer av hår CUREX REPAIR från ESTEL

återkallande

Till att börja med köper jag denna spray redan en gång i fjärde, men för mig är det en indikator!

Jag är ägare till lång melirovannyh hår. Jag var ständigt hemsökt av problemet med torra ändar. Jag kan inte bara blunda för det, så jag försökte många lösningar: masker, sprayer, hudvårdsprodukter mm - allt förgäves. När jag såg luftkonditioneringssprayen i affären (jag hade hört talas om fördelarna med tvåfasiga agenter) och han gav mig hopp. Mitt hår blev kär i det från den första zilchen! Han lugnar dem ordentligt, släpper ut, tillåter inte att trycka, mjuknar omedelbart (tillverkaren lurade inte!), Väger inte håret i det minsta. En annan mycket viktig punkt: Av någon anledning, på havet på sommaren på mitt huvud är inte hår, men hellish halm, och detta med regelbunden användning av balsam och masker. Så det här sprayet gjorde håret ur halm på en gång!

I allmänhet kan jag bara svara positivt på den här produkten. Även. Det enda negativa är att det slutar snabbt.

Estel, bifasisk balsam Q3 Blond, för blont hår, 100 ml

Om produkten

Användningsmetod:

Om varumärke

I mer än ett decennium har hälsa och attraktivitet för hår presenterats av det inhemska varumärket Estel, ett favoritmärke av frisörer och deras kunder. Sortimentet består av många samlingar av olika hårvårdsprodukter, bland annat mer än 180 nyanser av hårfärg, hälsofrämjande kosmetika, stylingprodukter och mycket mer. Varumärket Estel har vunnit inte bara den ryska marknaden, produkterna från det här varumärket säljs framgångsrikt i mer än 150 länder runt om i världen.

Företagets produkter, som vi kommer att berätta för dig idag, är ett exempel på en sällsynt kombination av "pris + kvalitet". Med hjälp kan du få ett fantastiskt resultat. Hårfärger, masker, balm, schampon och andra produkter adore frisörer och deras kunder. Vi är glada att presentera produkter av det här varumärket i vår katalog och är stolta att det är inhemskt. Tal om Estel!

En tjej som åtminstone en gång i sitt liv använde en hårmask. Tja, eller åtminstone hört talas om dess fördelaktiga egenskaper. Denna produkt, enligt tillverkare, kan bokstavligen omvandla hår, lindra det av torrhet, brittleness, matthet, hjälphastighetstillväxt. Men är det verkligen så? Och hur man använder en hårmask för att uppnå den bästa effekten? Om detta och prata i vår dagens recension.

På sommaren strävar tjejerna efter att skapa en minnesvärd och livlig bild och naturligtvis påverkar frisyren sin attraktivitet. Men efter vinter och vår, lämnar krillens tillstånd ofta mycket att önska. Därför talar vi idag om hur man återställer hår hemma!

BeautyPro kommer att berätta hur man förhindrar torrhet, brittleness och håravfall på vintern, hur man skyddar lockar och gör sitt tillstånd perfekt.

Tjejer vill ofta byta utseende: manikyr, klädstil, smink, hår, hårfärg. Tyvärr återspeglas de mest skadliga förändringarna bara på vårt hår. Och idag kommer vi att berätta hur du minimerar skador och återställer styrka, glans och hälsa i ditt hår!

Vissa kvinnor efter långa hattar känner sig generad för att dyka upp med sina huvuden upptäckta, så att de upptäcker en tvungen platt "styling". Självklart är hälsan av största vikt, men skönhet för alla tjejer är långt ifrån sista platsen... Idag kommer BeautyPro att försöka sätta både det och det på en piedestal och berätta hur man ger volymen till håret på vintern. I det här fallet kommer inga kemiska perms eller korta hårklippningar att överväga, för drömmen om de flesta tjejer - långt, frodigt och naturligt tjockt hår. Låt oss försöka belysa det.

Bilden av skönhet innebär förstås inte bara den perfekta formen, stilen, sminken, manikyren, utan också förekomsten av lyxigt glänsande hår. Och vad händer om håret plötsligt började falla ut? Idag kommer vi att försöka svara på den här frågan, lösa ett obehagligt problem och spara vår curls hälsa!

Drömmen om många tjejer är långt hår. Varför är det ofta bara en dröm? Tyvärr påverkar många problem hårväxten. Till exempel: brittleness, torrhet, förlust. Och dessa problem orsakas främst av negativa yttre influenser: kyla, värme, oändlig torkning med hårtork, styling, färgning... Låt oss se tillsammans hur man hanterar problem, för att slutligen göra våra lockar elastiska, långa och frodiga.

Vilken kvinna drömmer inte om ett lyxigt hö av tjockt och starkt hår? Och vilken kvinna hade inte problem och svårigheter på vägen till hennes drömmars frisyr? Okunnighet av deras hårtyp, som praktiken visar, leder till felaktig vård för dem, vilket i sin tur oundvikligen påverkar deras hälsa och skönhet. Hur bestämmer du din hårtyp?

Tillfälliga flashtatueringar kan fungera som dekoration för både kropp och hår. De är idealiska för dem som gillar att förvåna, experimentera och skapa ovanliga, nya bilder. Ja, och skapandet av frisyrer som använder flashtatuering är inte en svår process.

Ägare av lyxigt långt hår före den högtidliga händelsen börjar ofta kämpa med: lämnar jag mitt hår lös? Curl? Räta? Gör flätor? Snart nyår, och vi bestämde oss för att hjälpa tjejerna. Vi erbjuder ett vinn-vinn-alternativ: en elegant och feminin frisyr med lockar och bevarandet av längden. Hon kommer att göra en bild aristokratisk och kommer helst att passa någon klänning: kväll, cocktail, baby dollar. Se steg-för-steg-handledningen och försök. Ingenting komplicerat!

Vi är i mål: 2 dagar kvar till nyår! Och vår artikel idag ägnas åt skönheter som ännu inte har bestämt sig för en frisyr. Vi erbjuder: väldigt populär, men med en snygg söt och ädel retro som passar både för kvällsklänningar och kostymer, och även för casual outfits, sofistikerade och gör utseendet otroligt feminint... Gissa? Det kommer att handla om de älskade av alla kvinnor "Hollywood våg"!

Graduation tid kommer närmare! Flickor är förmodligen i full gång och studerar Internet på jakt efter den perfekta frisyren. Vi hjälper till! Vi erbjuder en mycket romantisk styling med stora krullar, plus vilket är att det är lätt. du kan själv göra det, och resultatet blir som om du bara lämnade salongen.

Estelle hårbalsam

Estel Otium Aqua Spray - fuktgivande hårbalsam - outplånlig vård. Det fuktar effektivt torrt hår, släpper vågorna, justerar nagelbandet. Bra skick, ger glans.
Det har antistatisk effekt. Som ett resultat, elastiskt, glänsande hår och naturlig styling.

Applicering: Applicera på torrt eller vått hår. Spola inte.

Volym: 200 ml
Tillverkare: Ryssland, Estel Professional

Recensioner (1)

1 inlägg

Vill du lämna en recension? Registrera bara.Nästa Artikel
Hur fuktar hårbotten