Spray för intensivt fuktgivande hår Estel Otium Aqua Spray 200 ml


Omedelbart återfuktar torrt hår, släpper ut vågorna, justerar nagelbandet. Välförhållanden, lägger till glans och hårstyrka. Den har antistatisk effekt. Aktiva ingredienser: Veteproteiner, keratin, Na-PCA.

Strukturen Estel Otium Aqua Spray innehåller alla nödvändiga element för att bibehålla naturlig skönhet och skydda hår mot exponering för ultraviolett strålning och andra yttre faktorer. Komponenterna i sprayen är berikade med vitaminer och mineraler för intensiv hårväxt och håller i perfekt form.

Som en följd av användningen kommer din frisyr att behålla sin ursprungliga form under en längre tid, håret kommer att justeras noga på varandra, skimrande under solljuset. Skinnet av ditt hår efter att du har använt den här sprayen kommer att ge en "zest" av ditt utseende, kommer att betona din stil och ytterligare dekorera ditt övergripande utseende.

Applicering: Applicera på torrt eller vått hår. Spola inte.

Produktion: Ryssland.

Märke: Estel Professional Officiell Webbplats

Estel Spray Conditioner Fuktgivande OTIUM Aqua

Vill du ha mjukt, glänsande, livligt hår? Fukta! (fotokomposition + fothår)

För att eliminera alla hårproblem i höstperioden tycktes det vara en lite närande mask från Kaaral (jag kommer att granska det senare), jag behövde lite ljusserum för hårspetsarna, eftersom det i min omsorg finns så många silikoner + termiskt skydd på oljebasis. Mitt val föll på spray-hårbalsam från Estel (priset ca 300 rubel).

Information från tillverkaren:

Utränglig vård: Fuktar effektivt torrt hår, släpper ut vågorna, förhöjer nagelbandet. Bra skick, ger glans.

Resultatet: elastiskt glänsande hår, naturlig styling.

Applicering: Applicera på torrt eller vått hår. Spola inte.

Naturens medel är lydiga:

 • diskret trevlig arom
 • Ljuskonsistens, som vatten, gör inte håret tyngre
 • bekvämt packning, ligger väl i en hand
 • kvalitetsspruta

Tillverkaren håller sina löften på en solid 5. Inte mer, inte mindre. Så att agenten tränger djupare och ger större effekt, applicerar jag det på vått hår, väntar tills det torkar ut och applicerar oljebeständigt skydd före styling. Inte tvärtom, eftersom termiskt skydd tätar håret!

Som ett resultat är håret mycket mjukt, flödande och glänsande. Och även om den här sprayen inte maskerar tvärsnittet och sårbarheten (det lovar inte detta) - hårets längd förändras på ögonen och ger intryck av helt friskt hår, även om de i själva verket regelbundet utsätts för färgning och varm styling.

Vem rekommenderar jag denna spray? Allt utan undantag, eftersom hårproblemen löses i en komplex och fuktgivande - ett oumbärligt skede av vård, som inte bör underskattas. Om ditt hår är splittrat, brutet, hällt, elektrifierat eller bara svårt att röra - de har inte tillräckligt med fukt!

Vackert hår till dig! <3

Fördelar och nackdelar, personlig erfarenhet, Estel Effective Conditioner Spray Moisturizing OTIUM Aqua, FOTO hår efter användning, komposition

Erfarenheten av att använda verktyget på finicky och påverkas av vårhårets början.

Inte älskare av texter kan säkert falla ner till resultaten. För alla andra, berätta historien. Så våren, snowdrops, avitaminosis. Nej, jag kände mig bra och hade ens önskan att arbeta, ingen apati, för jag märkte inte hur något hände med mitt hår. Plötsligt, en solig morgon, gick kammen inte igenom hårets ändar. Jag blev förvånad och till och med kommit fram ur morgonblicken. Det visade sig att håret hade torkat upp. Rör hö med hö! Jag bestämde mig för att jag skulle behandla, och i en snabbare takt. Jag kommer att berätta om återupplivande droger senare, när jag äntligen kommer att återanpassas. Men med håret var det nödvändigt att göra någonting direkt, eftersom de såg oattraktiva ut. Rummaging i garderoben, jag grävde ut just en sådan sak.

Jag var mycket glad. Jag köpte den för två år sedan, och hållbarheten är tre, så du kan använda. Du har en fråga varför inte använde, förmodligen dålig. Nej, det är inte meningen. Och det faktum att vid inköpet jag var en student och 80 UAH för mig var mycket pengar! Särskilt på lite bryzgalku hår! Även om jag bekänner, tror jag fortfarande att den nuvarande 90-95 UAH per flaska är mycket. Eftersom hon använde mycket sällan, och då var hennes hår ganska gott skick. Till nuvarande ögonblick.

Så, jag tvättade mitt hår som vanligt utan schampo (jag gillar inte den här kemiska mucken och gillar inte hår), för att jag snabbt hämtade det - jag torkade rötterna med en hårtork, jag torkade resten själv, jag applicerade ändarna Det är och sprinklade Elseva. Resultatet var detta resultat.

- Lukten är trevlig, salong, inte skarp.

- hår - fuktad (typ av), blir mjuk och silkeslen, smula.

- händerna klamrar lite senare.

- används nådigt, tillräckligt länge.

- fruktansvärd kemi, jag är en supporter av naturlighet.

Ja, och det finns ingen lamineringseffekt, jag säger genast, håret ser bara smidigt och vackert ut, men tipsen är bristande, här ser du bättre.

Att använda eller inte - du bestämmer dig. Jag tror att det som en tillfällig åtgärd och en räddningstjänst för en dag - två är mycket bra. Jag riskerar inte att använda det hela tiden.

Pris från 82 UAH i nätbutiker, från 90 UAH i detaljhandeln.

Jag använder med glädje!

Förvärvat Estel OTIUM Aqua Spray för att återfuka håret, eftersom efter färgning håret torkades och ljög inte jämnt. Spray appliceras på vått hår. Den har en ganska neutral lukt och en trevlig struktur. Hår, som i reklam, väntar naturligtvis inte, men i allmänhet är sprayen bra. Den har en ljus struktur, tappar inte håret och gör inte håret tungt. Men samtidigt, hela deras längd närmar sig. Även om problemet med torra tips är kvar där och måste hanteras med andra speciella medel. I vilket fall som helst lever håret och ljuger väl. Enligt min åsikt, speciellt med uppkomsten av uppvärmning och i varmt väder, när vårt hår inte är skyddat från klimatförhållanden, är denna spray nödvändig. Jag slutar flaskan och planerar att ta den igen. Jag rekommenderar! Mitt hår är snabbare, men den här sprayen av många liknande kom bättre än någon annan! Jag lägger ett foto, det visar att håret är smidigt och smidigt.

Smoothes hårets yta och har en antistatisk effekt (bilder av förpackning och komposition)

Jag köpte denna spray med SHAMPUN
och balsam samma serie.

Köpt på råd av en konsult i Rive Gauche. Mitt hår är strax under axlarna, porösa i ändarna är mycket torra. Egentligen ville jag därför få en serie som kommer att återfuka mitt hår.

Jag är nöjd med sprayen. Jag förväntade mig inga speciella mirakel från honom, men jag tror att jag höll mina löften.
Först gillar jag verkligen smaken i denna serie. Jag kan inte beskriva det (det verkar som om det luktar frukt), det är ganska lätt och diskreta. Men trevligt nog.
Spraya väl och sprayas jämnt. Efter appliceringen är håret lättare att kamma och det tar bort hårets fluffighet.

Självklart löser han inte helt alla problem med håret. Men det faktum att mjukar hårets yta och ger glans.
Det viktigaste som glädjades i denna serie: den antistatiska effekten. På vintern, på grund av uppvärmning, hattar, etc., elektrifiering mitt hår är ett stort problem för mig. Shampoo och spray bidrog till att klara det.
Sprayen är förpackad i en 200 ml flaska. Jag använder den 3 gånger i veckan. I flödet är det ganska ekonomiskt. I 5 månader använde jag 2/3 av flaskan.

Här är jag)) Med min hoppande sked av tjära i en burk honung Estel. Fotobekräftelse. (Foto av håret och sprayen själv)

Jag läste recensionerna, såg till att många tjejer tyckte om sprayen.
Men han passade mig inte alls och förstörde mitt hår.

Nå, nu är allt i ordning.
Jag lärde mig om denna serie från min frisör. Försökte efter sin målning schampo och balsam. Jag gillade dem verkligen. Håret blev mjukt och lättsamt.

Och jag valde nästa hårspray, jag ville ha mitt hår att kamma bra, så att det skulle återfuka och närma håret.
Jag tog inte en spray från en serie massproduktion, men bestämde mig ändå för att vända mig till prof. kosmetika.
Välja det, jag kom ihåg Estel Moisturizing OTIUM Aqua-serien, och jag trodde, en gång en bra schampo och balsam, sprayen är densamma. Och så utan tvekan köpt.

Jag använde den i ungefär en månad.
Lukten är normal, men inte AH.
Till en början tycktes jag till och med tycka om honom, Tja, eller tyckte du om honom? Mest sannolikt var det ett faktum av självhypnos.
För i fallet var det ingen effekt på honom. Han är även elementär, inte lätt att kamma.
Men då började det värsta. Jag började märka hur mitt hår blev skört, orealistiskt torrt och hårt.
Den här spärrsprayen förstörde mitt hår.
Det här är en mardröm. Du ser själv vad de har blivit och uppmärksammar tipsen.
Jag behöver nu klippa dem, på axlarna, det är säkert.

Så här har jag lidit av en förmodligen professionell och fuktgivande spray !!
HATE YOU, ESTEL.

Underbar sak

Eftersom problemet med torrt, livsberövat hår plågade mig bestämde jag mig för att köpa en sådan sak. Balsams måste tvättas, men sedan fortsätter vi att ta upp hårtorken, järnet och åter och igen börjar vi torka håret. Denna spray appliceras på både vått och torrt hår, effektivt fuktgivande torrt hår, utjämning vågar, slätar nagelbandet. Bra skick, ger glans. Den har antistatisk effekt. Som ett resultat, elastiskt glänsande hår, naturlig styling.
Det viktigaste är att inte överdriva det med det belopp som du stänker. I annat fall kommer håret vara lite klibbigt, som de säger, allt det bästa i måttlighet.

Jag gillade bara en sak i det, men annars slöseri med pengar! Fotokomposition

När håret började skära kraftigt, var det första verktyget jag köpte för att lösa detta problem den här speciella otiumsprayen. Priset är ca 270 rubel för 200 ml. Butiksassistenten i affären försäkrade mig om att det var ett mycket bra verktyg och hon använde det själv, bra som vanligt. Och jag trodde som vanligt henne. För det mesta blev jag mjukt av aromen, så sammansättningen av de medel som jag valde var nästan identisk.

Spray finns i en hög plastflaska med en cylindrisk form av mild blå färg. Spriddens konsistens liknar vanligt vatten, i princip har de flesta hårsprayerna denna konsistens. Jag såg bara tjockare från Natura Siberica, och jag gillade det, priset för dem med den här produkten är nästan densamma, även om den är mindre i volym med 25 ml.

Otium spray har ingen färg - det är transparent. Aromen, som jag redan har lyckats märka en mycket imponerande, bara en sådan rik frukt, vann han mig över. Och kanske hade jag inte mer entusiasm för att använda denna produkt. Eftersom han heller inte hade någon positiv effekt på håret alls eller dess storlek är så liten att jag nästan inte kände mig. Jag kommer bara ihåg det som doft, eftersom jag inte kommer att köpa den längre.

Varken fisk eller kött

Varför behöver du en fuktgivande spray? För mig, för att bli av med den statiska i håret, för att lösa problemet med deras förvirring. Jag läste inte recensionerna, vilket händer mig extremt sällan, jag köpte en produkt från Estel "blint".

Tillverkaren skriver att det är möjligt att applicera både på torrt och vått hår. Mitt råd är vått. För det första är vatten en utmärkt ledare och det finns en chans att, om det finns användbara komponenter i sprutan, absorberas de bättre, och för det andra, efter torkningen, kramar inte krullarna igenom.

Spriddens konsistens liknar vatten... men det är bra att hålla fast vid händerna, så jag ska upprepa: använd bättre på rent vått hår)

Testprodukten maskerar inte skadade tips med sina vita prickar. Är det röret håret blir mjukare.

Det verkar som om det med en spraykammare ser hårets huvud neater (även om det här kan vara självhypnos?) Och den hatliga vinden förvandlar de nyligen kammade locken till mattor något långsammare.

Enligt min subjektiva mening är Otium för en sådan effekt dyr (90 UAH, cirka 270 rubel i en lokal butik). Inget mer att köpa.

Estel Otium Aqua Spray för intensivt hår fuktgivande

Produktvikt: 200 ml

Fuktar torrt hår, släpper vågorna, ökar nagelbandet.

Estel Otium Aqua Fuktgivande Spray Conditioner

Bra skick, ger glans. Den har antistatisk effekt.

Sammansättning Estel Otium Aqua Fuktgivande Spray-Conditioner

Spraya väl och sprayas jämnt. Efter appliceringen är håret lättare att kamma och det tar bort hårets fluffighet.
Användning:
Applicera Otium Aqua fuktgivande spray balsam för torrt eller vått hår.
Spola inte.

resultat:
Elastiskt glänsande hår.
Naturlig styling.

I vår butik av professionella hårkosmetik kan du hitta annan hårvård, regenerering, behandling av hårprodukter, hårfärg.

Estel Otium Aqua Spray-conditioner intensiv för fuktgivande hår 200 ml.

Estel Otium Aqua Spray-conditioner intensiv för fuktgivande hår 200 ml.

Egenskaper: omedelbar hydratisering; hårstyrka

Aktiva ingredienser: Veteproteiner, keratin, Na-PCA

Åtgärd: Omedelbart återfuktar torrt hår, släpper ut vågorna, ökar nagelbandet. Väl konditionerad, bifogad
glans och hårstyrka. Den har antistatisk effekt.


Pyramid av aromer: Toppnotor - osmanthus, ros, jasmin, kaprifol
hjärtat - persika, aprikos, körsbär;
basnotor - pulveriser, vanilj, muskus, sandelträ

resultat:
- Elastiskt glänsande hår
- Naturlig styling

Applicering: Applicera på torrt eller vått hår. Spola inte.

Översikt av fuktgivande hårspray

Håret behöver regelbundet full fukt, det är en garanti för deras hälsa och vackra utseende. Särskilt våra krullar lider under sommaren när de påverkas av solens strålar. Spinning förlorar fukt, blir torr och spröd. Men även under den kallare tiden på året kan håret lida av temperaturskillnader och alla slags styling.

Fuktgivande spray för hår hjälper till att fylla fukten med trådarna och bevara den. Det fyller omedelbart strängarna med fukt, ger dem glans, slätnar och underlättar kammar.

Fuktgivande hårspray

Började förlora hår efter graviditet, stress, på grund av ålder? Blir ditt hår sprött, torrt, faller ut i klumpar? Prova utvecklingen av Sovjetunionen, som förbättrades 2011 av våra forskare - HAIR MEGASPRAY! Du kommer bli förvånad över resultatet!

Endast naturliga ingredienser. 50% rabatt för läsare på vår webbplats. Ingen förskottsbetalning.

En sådan produkt av den kosmetiska industrin är lämplig för alla typer av hår. Och du kan använda det ofta nog. Fuktgivande sprayer finns i två typer:

 • baserad på termiskt vatten
 • med växtekstrakter.

Huvuduppgiften med sådana medel är att fylla krullarna med fukt, vitaminer och mikroelement, och sedan för att hålla denna fukt så länge som möjligt. Fuktgivande spray gör trådarna smidiga, lydiga och glänsande.

Verktyget utför också en skyddande funktion - kompositionen innehåller ämnen som omsluter varje hår med en osynlig hållbar film. Denna film återspeglar solens strålar och skyddar locken från de skadliga effekterna av ultraviolett strålning.

En kvalitetsprodukt bör också innehålla följande komponenter:

 • Chitosan - det är den här komponenten som täcker håret, skyddar den från skadliga effekter av yttre faktorer,
 • E-vitamin ger sken och fuktar väl,
 • vitamin F,
 • panthenol fuktar och underlättar kamning,
 • flytande keratin mjukar mjukar och glattar strängar,
 • vitaminer närmar sig lockar och ger dem styrka.

Översikt över de mest populära märkena av fuktgivande hårsprayer

För att göra det enklare för dig att välja ett verktyg bland olika verktyg på hyllorna i butikerna, erbjuder vi dig en liten översikt över de mest populära produkterna:

Gliss Kur från Schwarzkopf

Det finns flera typer av sådan spray, men för torra trådar måste du välja en produkt med flytande keratin. Sprays av detta företag har en trevlig arom, de är lätta att applicera på strängarna. Om du har tjockt hår kan vätskan sprutas säkert på dem. Om dina lock är tunna är det bättre att plaska lite pengar på handflatan, och lägg sedan på låsen.

Schauma från Schwarzkopf

Som en del av en phyto-koffein, vilket smälter och släpper ut trådarna. Ger sken, underlättar kamning.

SYOSS

Syoss klarar av olydiga lockar, släpper dem. Den har en ganska skarp lukt, men den försvinner snabbt. Verktyget måste appliceras noggrant, för om du överdriver det kan strängarna hålla ihop. Perfekt för en kombination av hår.

AquaLight från PantenePro-V

Detta är en bifasisk fuktgivande spray. Mycket bekväm flaska och ekonomisk dispenser. Den kan användas för hår av vilken typ som helst, limar inte strängarna, ger dem en elegant glans.

Hydra Reparation av L'Oreal

Den har en mycket trevlig lukt, lätt att använda. Men verktyget måste användas noggrant, eftersom det överskrider det håret. Du måste använda den efter att du har lagt på.

Schwarzkopf balsam spray (Schwarzkopf) Syoss Moisture Intensive Care

Balsammetren släpper perfekt krullarna, efter det finns inga problem med kamning.

Estelle Fuktgivande Spray

Detta är en tvåfasskonditionerare som ger intensiv hydratisering. Resultat efter användning:

 • återställer skadade lockar,
 • gör kamningen enklare
 • ger glans och strålning.

Estelle garanterar ett utmärkt resultat, du behöver inte spola verktyget

Hur man använder fuktgivande spray

Det finns inget komplicerat här, men du måste komma ihåg några nyanser:

 • Applicera produkten på rena krullar, du kan blöt, du kan och torkar,
 • bifasisk spray, innan du applicerar, var noga med att skaka ordentligt så att komponenterna blandas,
 • först kamma trådarna och använd sedan bara en liten spray,
 • Om du applicerar produkten för att torka håret är en tid tillräcklig. Om du inte sprayar det inte våta krullar, måste proceduren upprepas efter håret torkar,
 • om du vill göra en varm styling, vänta först tills produkten är helt torr och använd bara en hårtork eller strykjärn.

recensioner

Jag använder en Estelle fuktgivande spray. Det passar mina krusar perfekt. Tack vare denna magiska botemedel är krullarna inte rädda för den brännande solen och ser naturligt ut. Men flaskan slutar snabbt, eftersom jag har mycket långt hår.

Jag gillar verkligen bifasisk spray från Pantin Provi. I allmänhet älskar jag dessa verktyg, de ser vackra ut och handlar magiskt. Men du måste skaka flaskan så att lagren blandas.

Jag gillar verkligen lukten, den hålls sedan länge på krullarna. Om jag använder denna tvåfasiga spray på morgonen, tills kvällen kan jag vara 100% säker på min frisyr.

Jag gillar verkligen silkesproteiner. Efter dem blir krullarna lika glänsande som i reklam. Men jag kan ofta inte använda sådana saker, mitt hår blir tyngre. 2-3 gånger i veckan är nog. Om du behöver gå någonstans och se bra ut, så är det precis vad du behöver.

Våra läsare delar i sina recensioner att det finns 2 mest effektiva lösningar för håravfall, vars verkan syftar till att behandla alopeci: Azumi och HAIR MEGASPRAY!

Och vilket alternativ använde du? Vi väntar på din feedback i kommentarerna!

Fuktighetsgivande spray-hair conditioner OTIUM AQUA från Estel

återkallande

Hallå Köpte den här sprayen för att döa fluffigt hår på råd av befälhavaren. Spray speciella intryck gjorde mig inte. Spraya på vått hår under torken. Fluffigt hår har minskat men inte mycket. Efter appliceringen av sprayen var det som om håret sprutades med inte en spraybalk, men en hårspray med måttlig fixeringsgrad! Jag såg inte den lovade hydrering. Jag kunde inte bedöma den antistatiska effekten, för jag observerar inte detta problem i mitt hår. Förresten lockade doften från flaskan mig i affären, det luktar av frukt. Problemet för mig var efter att ha applicerat sprayen på håret: Jag är hemsökt av den söta lukten som påminde mig om en slags hemgjord vin där jag förmodligen blötläggde mitt hår, trots att jag alltid luktade lukten, oavsett hur mycket jag applicerade på mitt hår. Förresten säger släktingar att lukten är väldigt trevlig och knappt märkbar, det är tydligen inte bara trevligt för mig.

Jag tror att jag kommer att slutföra sprayen, men jag kommer inte att köpa den andra säkert!

Fuktighetsgivande spraybatteri / OTIUM AQUA 200 ml

Märke: ESTEL PROFESSIONAL (Ryssland)

Linje: OTIUM Aqua - För att återfuka håret
Artikelbeskrivning:

Effektivt fuktar torrt hår, släpper vågorna, justerar nagelbandet. Den har antistatisk effekt. Bra skick, ger glans. Elastiskt glänsande hår. Naturlig styling. Hur man använder: Applicera på torrt eller vått hår. Spola inte.

Effektivt fuktar torrt hår, släpper vågorna, justerar nagelbandet. Den har antistatisk effekt. Bra skick, ger glans. Elastiskt glänsande hår. Naturlig styling.

Hur man använder: Applicera på torrt eller vått hår. Spola inte.

Spray balsam Otium

Otium Aqua-serien av produkter för högkvalitativ hårvård för intensiv fuktgivande är verkligen unik på sitt område. Laboratoriet Estelle är stolt över sin innovativa utveckling, eftersom de innehöll ett kraftfullt fuktighetsgivande komplex som effektivt sköter hårbotten och håret samt stärker och stryker hårstrukturen. Varje produktlinje balanserar på ett säkert sätt det naturliga hydro-lipidbalansen i hårbotten, vilket gör håret riktigt friskt. Produkter skickar härligt håret, ger en antistatisk effekt. Som ett resultat ser håret glänsande ut, perfekt preparerat och blir av med dålig kamning. Estel Otium Aqua Spray - ett medel för konstant hårvård, outplånlig vård. Med det kan du ge ditt hår ett naturligt utseende med maximal effektivitet. Det fuktar håret från mycket baser till spetsarna. Ger en utsökt glans och ett fantastiskt utseende. Kan skydda ditt hår under mycket lång tid.

Metod för användning

Du kan använda sprayen när som helst. Applicera det omväxlande på locken, ge håret det önskade utseendet. Efter några sekunder ser du det i åtgärd.

Resultatet

Som en följd av användningen kommer din frisyr att behålla sin ursprungliga form under en längre tid, håret kommer att justeras noga på varandra, skimrande under solljuset. Skinnet av ditt hår efter att du har använt den här sprayen kommer att ge en "zest" av ditt utseende, kommer att betona din stil och ytterligare dekorera ditt övergripande utseende.

struktur

Strukturen Estel Otium Aqua Spray innehåller alla nödvändiga element för att bibehålla naturlig skönhet och skydda hår mot exponering för ultraviolett strålning och andra yttre faktorer. Komponenterna i sprayen är berikade med vitaminer och mineraler för intensiv hårväxt och håller i perfekt form.

Kontakta oss

Varorna återbetalas inte.

Varor av god kvalitet som inte kan bytas ut (returneras) finns listade i listan, godkänd genom ett dekret från Ryska federationens regering den 19 januari 1998. 55. Läs mer

 • beskrivning
 • parametrar
 • leverans

Spray Moisturizing och UV-skydd För alla hårtyper 200 ml Art. CUS200 / ST3 Fuktar håret kraftigt, underlättar kamningen. En speciell formel med UV-filter ger skydd under solens exponering eller i en solarium. Silkeproteiner leder hårstrukturen, vilket ger håret en strålande glans och snyggt utseende. Resultat: Skydd mot UV-strålar. Intensivt fuktgivande. Skina och välskötta hårutseende. Användning: Spruta på rent, torrt eller vått hår före / under sol exponering eller i solarium. Spola inte.

DEL MED VÄNNER:

Regler för frågor och feedback

Att skriva en recension kräver
registrering på webbplatsen

Logga in på ditt konto Wildberries eller registrera dig - det tar inte mer än två minuter.

REGLER FÖR FRÅGOR OCH ÅTERBAKA

Recensioner och frågor bör endast innehålla information om produkten.

Recensioner kan ge kunderna en inlösenandel på minst 5% och endast för beställda och levererade varor.
För en produkt kan köparen lämna inte mer än två recensioner.
Du kan bifoga upp till 5 foton till recensioner. Produkten i bilden ska vara tydligt synlig.

Följande recensioner och frågor får inte publiceras:

 • pekar på inköp av denna produkt i andra butiker;
 • innehållande kontaktinformation (telefonnummer, adresser, e-post, länkar till tredje parts webbplatser)
 • med galenskap, strider mot värdighet hos andra kunder eller butiken;
 • med ett stort antal stora bokstäver (stora bokstäver).

Frågor publiceras först efter att de fått ett svar.

Vi förbehåller oss rätten att redigera eller inte publicera en recension och en fråga som inte överensstämmer med de fastställda reglerna!

Spray balsam fuktgivande OTIUM AQUA Estel Professional, 200ml

Odelbar vård: fuktar torrt hår kvalitativt, släpper vågar, ökar nagelbandet längs hela längden. Bra skick, ger glans. Den har antistatisk effekt.

Hur man använder: Applicera på torrt eller vått hår. Spola inte.

Skriv en recension

Om företaget

Nästan alla som besöker skönhetssalonger noterade hur professionella medel är bättre än de som vi använder hemma. Men inte många vet att professionell kosmetika kan användas hemma. Och inte alla vet att ofta professionella kosmetika - det är också lönsamt! Idag har du tillgång till alla de senaste prestationerna inom kosmetikområdet - glöm det för mjäll, håravfall, torra händer och andra problem - med professionell kosmetika kommer du att glömma alla dessa sjukdomar. Salongvård finns nu hemma. Brist på risk, kosmetika av hög kvalitet, bekväm leverans, priser och gåvor - allt detta Cosmomania Professional-kosmetika. Vi önskar dig en trevlig shopping!Nästa Artikel
Hur man gör curls kura curling