Esvitsin mot håravfall och hårväxt


Det är viktigt för en modern person att se mode och vacker, vara självförsiktig och inte stå ut ur massan med en grå mus. De flesta kosmetiska och terapeutiska produkter kostar mycket pengar, så inte alla har råd att köpa schampo eller kräm från ett globalt varumärke.

Du kan dock se "på en miljon" utan extra kostnad. Apotek och kosmetiska butiker säljer ofta små kända billiga produkter som inte är mindre högkvalitativa än de annonserade produkterna. En av dessa effektiva och billiga produkter är Esvitsin, avsedd att behandla praktiskt taget alla problem som kan uppstå i människokroppen.

Esvitsinom är ett kosmetiskt och terapeutiskt och profylaktiskt medel som kan stimulera ett stort antal av de viktigaste biokemiska processerna som förekommer i människokroppen och därmed förhindra dess åldrande och helande.

Sammansättning av Esvitsina

Denna helande balm är gjord på grundval av vatten. Han har absolut ingen lukt och smaken har en sur smak. Preparatet innehåller inga hormoner, men innehåller den optimala kombinationen av biostimulerande medel, vilket liknar deras innehåll i människokroppen.

En unik terapeutisk, kosmetisk och effektiv hårvårdsprodukt Esvitsin är en oumbärlig källa till makro- och mikroelement, biostimulanter, vars huvuduppgift är att förbättra mänsklig immunitet.

Sammansättningen av läkemedlet har följande komponenter:

Tack vare silikon i Esvitsina-kompositionen blir håret starkt, slätt, glänsande och mycket starkt.

Esvitsin kan inte skada hälsan, men det kan avsevärt förbättras. Det hjälper till att snabbt hantera rinit, brännskador i olika grader, tonsillit, skallighet, arteriell hypertension, åderbråck, knoglarnas sjukdomar, leder och ryggrad, gastrit, alkoholberoende, magssår etc. Anvisningarna för användning innehåller en omfattande lista över indikationer läs före användning.

Var kan jag köpa Esvitsin

Detta terapeutiska och profylaktiska medel uppfanns av akademiker Stanislav Tsivinsky. Om du går till utvecklarens officiella hemsida kan du se en lista över unika droger, bland vilka Esvitsin är närvarande.

Det är omöjligt att veta detaljerat om balmkompositionen, eftersom denna information är en kommersiell hemlighet och forskarens immateriella äganderätt. Det viktigaste är att koncentrationen av komponenter uppfyller kraven för GOST RF, och kvaliteten garanteras av patentet.

Du kan köpa läkemedlet på apoteket, dess prisintervall från 160 till 500 rubel. Kostnaden för Esvitsina är låg, eftersom den innehåller överkomliga och billiga komponenter. Priserna är direkt beroende av apoteksägarnas premier och deras kostnader för att leverera produkten till försäljningsstället.

Ansökan Esvitsina för hår

Som regel används balsam för att lösa hårproblem och, mer exakt, för att bekämpa skallighet, för att påskynda tillväxt och andra problem. Enligt tillverkaren är detta terapeutiska och profylaktiska medel radikalt vid behandling av håravfall. Dess egenskaper är så unika att baldness slutar redan en vecka senare. För att uppnå resultat är det bara tre gånger i veckan att smörja hårdrötternas sammansättning och regelbundet dricka elixiren i en stor sked på morgonen på en tom mage. Denna metod för applicering kommer inte bara att stoppa nedfallet utan också lindra mjäll och aktivera tillväxtprocessen. De bästa resultaten observeras hos personer under 30 år, som har tappat håret i 20 år. Denna kategori har all chans att inte bara returnera den förlorade, utan också att göra håret mycket tjockare och starkare än tidigare.

Med hjälp av Esvitsina kan du avsevärt minska hårets fettinnehåll, det räcker bara två gånger om dagen för att applicera kompositionen på rötterna. Under behandling rekommenderas inte att bli involverad i söta och feta livsmedel, bakning. Dieten bör innehålla mer protein.

För att öka effekten av läkemedlet rekommenderas det att applicera det med massagebevegelser. Behandlingsförloppet ska ligga i ca 3-4 månader. I svåra fall av skallighet bör terapi vara upp till två år, och om skallighet är en ärftlig faktor, måste Esvitsin bli en livspartner.

Esvitsin för håravfall

Vid håravfall ska Esquicin Balm tas utåt och inåt. Vätska bör appliceras dagligen för att stärka hårrötterna och lämna den tills nästa huvudtvätt. För att uppnå bästa resultat kan du späda ut ditt schampo med 25-50% balsam.

Esvitsina oral administrering ska utföras dagligen i en tom mage på morgonen. Bara en nypa eller en matsked balsam per dag och efter några dagar kan du glömma håravfall. Patienter med alopeci för fullständig håråterställning rekommenderas att slutföra en kurs om sex månader eller ett år beroende på sjukdoms svårighetsgrad.

Due Esvitsinu kan förhindra ärftligt håravfall eller stoppa redan börjat processen och återgå håret till sitt tidigare tillstånd. Experternas åsikter om detta ämne är positiva, eftersom det är svårt att argumentera med verkliga resultat.

För att hjälpa Esvitsinu i kampen mot alopeci måste du öka andelen proteinföda i din kost: keso, kött, ost, ägg. Mjölprodukter, godis och fet mat bör konsumeras i begränsade mängder.

Esvitsin för hårväxt

För att stimulera hårväxten, bör denna kosmetiska produkt användas tre gånger i veckan. Verktyget måste appliceras direkt på hårrötterna och inte skölja. Var inte rädd för att lämna den på huvudet, balsmen har ingen lukt. Läkare om verktyget är olika, men de flesta av dem rekommenderar Esvitsin till sina patienter. För att förbättra resultatet kan vätskan sättas till shampoo i förhållandet 1: 4. Du kan också använda elixir inuti en sipp på morgonen innan du äter.

Regelbunden användning av läkemedlet minskar hårbrott, accelererar tillväxten och eliminerar problemet med splittrade ändar.

Esvitsin för hår: recensioner

Min man, från 30 års ålder, började bli sparsom, och när han var 35 hade några av fläckarna redan blivit platta. I ett av apoteket rekommenderade apoteket att inte spendera pengar på olika dyra krämer och piller, men för att prova vår inhemska Esvitsin balsam. Ett år har gått sedan dess, och vi kommer fortfarande ihåg hennes snälla råd och är glada att hennes hår har vuxit tillbaka och ser stark ut.

På grund av de konstanta sjukdomarna på vintern och bristen på vitaminer i kroppen började håret falla ut, vilket också blev till livlöst strå. Naturligtvis började jag att dricka vitaminer, stärka immunsystemet, bytte till rätt näring och ständigt gjorde masker för hår, men problemet med förlusten gick inte ner. Som ett resultat rådde Esvitsin mig till ett av forumen och en månad senare borste jag mitt hår utan rädsla och beundrade deras utseende och skönhet.

Till efterrätt, video: Esvitsin för hår

Vi kommer vara mycket tacksamma om du lämnar din feedback.

Hur man ansöker Esvitsin - anvisningar för användning för hår

Esvitsin - är ett läkemedel med komplexa åtgärder, som kan lösa många problem i kroppen. Läkemedlet klarar av håravfall, brist på micronutrient, akne, sjukdomar i tandköttet och mage. Applicera Esvitsin och för behandling av sjukdomar som rinit, tonsillit, åderbråck, artrit, osteokondros. Den positiva effekten av läkemedlet på kroppen uppskattades särskilt av trichologer, som noterade läkemedlets höga effekt för att förbättra hår och hårbotten.

Sammansättningen av läkemedlet

Ämnen Esvitsin är skyldigt i sitt brett spektrum av applikationskomponenter, vilka ingår i kompositionen. Läkemedlet kan användas för extern och intern mottagning. Aktiva ingredienser hjälper till att hantera olika sjukdomar, om du inkluderar verktyget i en komplex terapi, som syftar till att eliminera orsakerna till sjukdomen.

Esvitsins sammansättning (μg / g):

 • Koppar (300-1000);
 • Indium (5-10);
 • Kobolt (3-5);
 • Mangan (10-50);
 • Silikon (2000-5000);
 • Zink (50-100);
 • Krom (0,05-0,1).

En vattenhaltig lösning, som innefattar dessa komponenter, gör ett effektivt och användbart läkemedel Esvitsin för hår. Koncentrationerna av aktiva substanser ligger nära deras naturliga innehåll i kroppens vävnader. Detta gör att produkten är säker att använda, eftersom ett större antal spårämnen med långvarig användning kan orsaka överdosering och mindre - kommer inte att vara effektiva.

Kontraindikationer att använda: Individuell intolerans mot de aktiva komponenterna, graviditeten och amningen.

Hur påverkar Esvitsin håret

De aktiva ingredienserna i läkemedelsammansättningen syntetiserar proteinföreningar, vilket bidrar till att stärka håret och påskynda tillväxten. Efter två veckor med regelbunden användning försvinner mjäll, hårförlusten saktas ner. Vissa personer yngre än 30 år med alopeci, återvänder samma hårtjocklek, "dormanta" hårfolliklar aktiveras.

Verktyget hjälper till att bli av med peeling och klåda, som ofta följer med skallighet. Dämpigt hår efter flera månaders användning förlängs. Hållare av fet hår kan använda Esvitsinom flera gånger om dagen tre gånger i veckan för att minska sekretet hos talgkörtlarna. Tack vare de aktiva substanserna blir håret tjockare, mindre utsatt för skador. Med medicinen inuti förbättras immuniteten, normaliserar hårbotten.

Anvisningar för användning Esvitsina

Instruktioner för användning av läkemedlet ingår i varje förpackning. För att effektivisera läkemedlet bör det kombineras med en hälsosam kost och en hälsosam livsstil. Detta kommer att lösa problemet med håravfall snabbare.

Dosering och administrering av Esvitsina:

 1. 3 gånger om 7 dagar är det nödvändigt att applicera blandningen på hårrötterna utan att skölja.
 2. För att förbättra effekten, använd Esvitsin enligt bruksanvisningen, du behöver dricka en matsked medicin i en tom mage en gång om dagen.
 3. Under användning av läkemedlet rekommenderas att använda mild schampo eller barntvål.

Stärka effekten av förfaranden och få ett snabbt resultat hjälper till att samtidigt lägga till pengar i schampo eller balsam. Det är nödvändigt att tvätta håret högst 2 gånger i veckan. Blanda Esvitsin med schampo behöver i proportion 1: 4. Till hårbotten återvänder snabbt till normala, rekommenderar experter att göra en wellness massage med en speciell kam eller borste.

Anvisningarna till Esvitsinu indikerade att kursen för män varierar från sex månader till ett år, medan kvinnor kan använda verktyget från 3 till 4 månader. Vid behov kan du förlänga användningsperioden efter samråd med en tricholog. Till exempel kräver ärftlig alopeci minst ett och ett halvt år för att få synliga resultat.

Hårmask Recept med Esvicin

№1 Mask för att stärka håret:

Blanda två matskedar av ricinus och burdockolja, tillsätt en tesked av drogen. Rör omedelbart. Bearbeta en blandning av hårrötter, du kan distribuera över hela längden. Håll 60 minuter. Tvätta håret med schampo, tvätta försiktigt bort rester av masken.

№2 mask för håravfall:

3 matskedar jojobaolja blandad med en tesked Esvitsin, tillsätt några droppar patchouli eterisk olja, kanel eller citron. Blanda rotdelen med en blandning som inte sprider sig längs längden. Håll i 1 timme och tvätta sedan håret med schampo.

Effekt av ansökan + foto

Det bästa beviset på effektiviteten av botemedlet är fotografier av män och kvinnor som har uppnått goda resultat. De flesta har positiva förändringar och hår restaurering. Se bilden innan och resultatet efter att ha ansökt Esvitsina:

Var kan man köpa verktyget?

Beställ tonic leverans kan vara på tillverkarens officiella hemsida eller i kosmetiska nätbutiker. Köp Esvitsin i Moskva eller någon annan stad kommer att dyka upp på apotekets territorium.

Priset på Esvitsin i Moskva apotek varierar beroende på var apoteket ligger, vad butikens prispolitik är. Den genomsnittliga kostnaden för tonik från tillverkaren Atlas-1 är från 120 till 170 rubler per flaska på 250 ml. Priset i andra städer i Ryssland, liksom i Ukraina, Vitryssland, Kazakstan kan skilja sig.

Yttrande och recensioner av läkare trichologer om drogen

För dem som inte är säkra på hur effektivt läkemedlet Esvitsin kan recensioner kan trichologer hjälpa till. Experter noterar att verktyget verkligen hjälper mot baldness med regelbunden användning. Trichologists ordinerar tonic både som primärt medel för behandling av prolaps och vid komplex behandling.

Testimonials säger att Esvitsin påskyndar hårbottens metaboliska processer, väcker folliklarna, stärker hårstrukturen, förhindrar förlusten, behandlar dermatit och återställer densitet. Det är ett billigt, men effektivt läkemedel som har orsakat läkarnas förtroende på grund av dess säkra sammansättning och höga kvalitet.

Esvitsin. Instruktioner för användning för hår. Recensioner trichologer var man kan köpa, pris

Esvitsin är ett terapeutiskt och förebyggande medel för hår med en multilateral åtgärd. Med användaranvisningarna kan du aktivera viktiga biokemiska processer, återställa hårdensitet, glans och silke, samt förhindra skallighet.

Verktyget har en stimulerande effekt, är patenterad, finns i olika former, används i enlighet med individuella indikationer och kontraindikationer.

Sammansättning och frisättningsform

Esvitsin för hår (användningsanvisningar är enkla) produceras i form av en färglös lösning baserad på vatten med högsta grad av rening. Eftersom verktyget är patenterat, är den exakta tillverkningsformeln, såväl som den detaljerade sammansättningen av läkemedlet, inte föremål för avslöjande.

I en detaljerad studie av farmakologisk utveckling kan man grovt ta reda på att kompositionen är baserad på mineralföreningar:

 • kopparklorid CuCl2;
 • zinkklorid ZnCl2;
 • indiumklorid InCl3;
 • kaliumsilikat K2SiO3;
 • natriumsilikat NaSiO3;
 • koboltklorid-CoCl2;
 • mangan;
 • kromklorid.

Förutom aktiva kemiska föreningar innefattar de syror (mjölksyra, bärnstenssyra och citronsyra), alkoholer med låg molekylvikt, svavel, glycerin och biostimulerande medel. Esvitsin innehåller inte hormoner. Alla komponenter är deltagare i de viktigaste processerna, stimulerande metabolisk metabolism och proteinsyntes. Denna effekt av lösningen har en fördelaktig effekt på hårets och kroppens tillstånd som helhet.

Indikationer för användning

Vittnesbördet som anges av tillverkaren är omfattande, läkemedlet kan användas för att behandla problem med hår, såväl som att behandla olika sjukdomar.

Huvudindikationerna är:

 • genetisk benägenhet för skallighet
 • tecken på symptomatisk alopeci
 • alopeci och seborrheisk dermatit;
 • tidigt grått hår
 • nedsatt fettbalans i hårbotten, ökad fetthalt
 • långsam hårväxt, "vilande" folliklar;
 • symtom på försämring av hårets axelstruktur, gallring, brittleness.

Förutom hårproblem används lösningen för att behandla:

 • sjukdomar i munhålan - stomatit, bildandet av tandsten, karies, gingivit och periodontal sjukdom;
 • rinit, kroniska ont i halsen, akut tonsillit;
 • behandling av osteoporos, artrit och artros
 • hosta mot bakgrund av kronisk akut bronkit;
 • magsår, kronisk gastrit.

Biologiskt aktiv, balanserad komposition av medel Esvitsin bidrar till den övergripande hälsan, förbättrar hårets och kroppens tillstånd som helhet. Det bidrar till att förbättra tonen och immuniteten, har en föryngrande egenskap. Det är även känt att medlet används vid behandling av alkoholberoende.

Kontraindikationer och biverkningar

Esvitsin för hår (bruksanvisningar innehåller ett antal försiktighetsåtgärder) har en tonisk effekt, men med strikt överensstämmelse med administrationsreglerna och doseringen av lösningen.

Vid tillsättning av det i ett visst fall bör kontraindikationer beaktas:

 • graviditet;
 • allergi- eller livsmedelsallergier;
 • amning;
 • intolerans eller överkänslighet mot de enskilda komponenterna i kompositionen.

Negativa biverkningar när du använder lösningen kan vara klåda, brinnande, rodnad i huden, allergier. Patienter med nedsatt immunitet bör använda verktyget med försiktighet och titta på kroppens reaktion.

För eventuella negativa biverkningar rekommenderas att du slutar eller konsulterar en läkare.

Effekt på kropp och hår

Esvitsin-lösningen har en stark terapeutisk effekt. Med en väl valda metod för behandling och dosering av läkemedlet har den en förstärkande effekt på håret och kroppen.

Gynnsamt resultat är:

 • saktar åldringsprocessen
 • förstärkning av nagelplattor, benvävnad;
 • förbättring av hår och hud;
 • stärka immunitet och stimulera metaboliska processer;
 • stärka hårrötterna, stimulera blodcirkulationen och aktivera folliklarna;
 • förnyelse och acceleration av hårtillväxt vid någon grad av skallighet;
 • elasticitet, silkiness, curls densitet;
 • normalisering av sebaceös utsöndring;
 • lösa problemet med mjäll på grund av normalisering av hudbalans
 • Förhindra delaminering av tips.

Ett positivt resultat noterades även med ärftlig alopeci. Om du aktivt tar drogen, går igenom hela kursen och profylaktiska sessioner, då även med överdriven håravfall upp till 30 år, ökar risken att bota baldhet många gånger.

Metoder för användning och dosering

Esvitsin - ett universellt botemedel, men för effektiv behandling eller lösning av det estetiska problemet måste du välja rätt metod för applicering och strikt följa dosen. Det finns flera sätt att använda drogen, beroende på att problemet löses.

För behandling av skallighet, ärftlig alopeci, restaurering av hårdensitet:

 • Applicera kompositionen externt på håret, massera aktivt och gnugga lösningen i rötterna, tvätta inte av det.
 • ta lösningen inuti för att öka effekten av 1 msk. l. 2-3 gånger i veckan.

För att återställa vatten-lipidbalansen, minska aktiviteten hos talgkörtlarna och minska fett:

 • fuktar rikligt med hårbotten med en bomullspinne som blöts i Esvitsin-lösningen;
 • När du tvättar håret, tillsätt agenten till shampoo i en andel av 4: 1 (4 delar schampo för 1 del av Esvitsin).

För att bli av med mjäll, utför omslutningsförfaranden med uppvärmningseffekt:

 • Applicera en lösning på hårbotten utan att smita håret;
 • Wrap huvudet med en hatt och en handduk från toppen för en bad effekt.

För att "vakna" folliklarna kan läkemedlet tas oralt. Dosering för en vuxen för att öka hårväxtens effektivitet - 1 msk. l. 1 gång per dag. Denna mottagningsmetod hindrar utseendet av grått hår, såväl som mörkningen av grått hår. En liknande dos och ordning för mottagande av Esvitsin används för att stärka kroppens övergripande, öka tonen och immuniteten.

För att förbättra hårets övergripande tillstånd kan du applicera några droppar Esvitsin på en massageborste och dagligen massera huvudet, behandla rötterna och kamma sedan längs hela längden. Efter sådana enkla procedurer blir håret tjockare och hälsa och naturlig sken kommer att återställas.

Behandlingstiden är från 6 till 12 månader. Efter att ha fullgjort kursen är det nödvändigt att fortsätta rutinerna med mindre regelbundenhet för förebyggande ändamål.

överdos

Esvitsin för hår är ett säkert läkemedel med en naturlig komposition, innehåller inte hormoner och syntetiska hälsofarliga ämnen. Om du följer instruktionerna för användning är överdos eller allvarliga biverkningar omöjliga.

Man bör komma ihåg att drogen bidrar till att bekämpa överflödig fettproduktion, så lösningen bör tillämpas på alltför torrt hår i proportioner med schampo eller balsam.

Användning av Esvitsin i olika former

Hur man använder hårkrem

För de uppenbara fördelarna med att använda Esvitsin i form av en lotion är ett brett område och en mängd olika användningsmetoder, användarvänlighet och den demokratiska kostnaden för drogen.

Verktyget är inte beroendeframkallande, luktfritt, det behöver inte tvättas bort efter applicering.

Indikationer för användning av hårkräm är:

 • mjäll;
 • höga feta trådar;
 • trasig stavstruktur;
 • för tunt och sparsamt hår;
 • benägenhet för säsongfall
 • tendens att exfoliate tipsen;
 • långsam hårväxt.

Som med andra mediciner används Esvitsin lotion efter att ha råd med en läkare. När trichologen bestämmer problemets omfattning kommer han att beräkna hur länge procedurförloppet löper, föreskriva användningsförfarandet och dosen av agenten.

Om det finns problem med skallighet eller överdriven håravfall, applicera lotionen enligt följande:

 1. Med hjälp av en pensel appliceras en bomullspinne eller bara händer på hårroten.
 2. Vid applicering är det nödvändigt att utföra en huvudmassage, försiktigt gnugga preparatet.
 3. För bättre effekt kan du täcka toppen av håret med en hatt och en handduk. Termisk procedur hjälper till att "vakna" folliklar.
 4. För behandling av alopeci tillsammans med extern användning av lotiontrichologer rekommenderar vi att ta Esvitsin lösning oralt, 2 gånger i veckan och 1 msk. l. på en tom mage
 5. Minsta behandling för balding och återställning av hårets hälsa med lotion är 3-4 månader. Varaktigheten av behandlingen varierar beroende på de enskilda egenskaperna och problemets djup.

schampo

Som sådan är en separat produkt i form av schampo i den ursprungliga serien inte tillgänglig. Ett av de effektiva sätten att använda Esvitsina är att blanda lösningen med schampo. För bästa resultat rekommenderas lösningen att lägga till medicinska schampon.

Det är tillrådligt att välja produkter från den professionella medicinska serien baserad på naturlök extrakt, burdockrots, nässla och kalamrot, med tillsats av klyfta eller linolja, zinkpyrition, veteproteiner och andra regenererande, förstärkande och närande element.

Att tillsätta lösning av esvitsin till medicinerad schampo ökar deras verkan.

För att göra en läkningshampoo är det tillräckligt att späda det vanliga sättet med Esvicin i ett förhållande av 1: 4. Det här är den mest skonsamma andelen som passar alla typer av hår. För att förhindra utsöndring av sebaceösekretion och minska fettinnehållet kan andelen vara 1: 2 - tillsätt två delar Esvitsin-lösning till två delar av schampot.

balsam

För att göra en helande restorativ balm kan Esvitsin tillsättas till en vanlig vårdgivare. Ju högre innehållet i Esvitsin-lösningen i balsam, ju mer aktiva påverkar ämnena håret.

Man bör komma ihåg att för torrt hår bör Esvitsinas kapacitet i balsam minska. Ett annat sätt att applicera lösningen som en profylaktisk balm är att spruta produkten med en sprayflaska.

Hur man applicerar på hår: instruktioner

Esvitsin för hår (instruktioner för användning som är fäst vid lösningen) mot håravfall och behandling av alopeci appliceras enligt följande:

 1. Kompositionen appliceras på hårbotten med en bomullspinne.
 2. Massage det över hela ytan och gnugga lösningen i rötterna.
 3. Spola det är inte nödvändigt. Lämna till helt torr, bara kamma ditt hår med en massageborste.

Den rekommenderade frekvensen av proceduren - minst 3 gånger i veckan i 6-12 månader.

För håret inuti: instruktioner

Esvitsin - universellt läkemedel, kan användas både externt och oralt.

Användning av lösningen inuti gör att du kan lösa olika problem, men du måste ta anslaget strikt enligt ordningen:

 1. För att stärka håret ska behandling av skallighet och seboré Esvitsin tas oralt för 1 msk. l. 1 gång per dag.
 2. För större effektivitet utförs behandlingen i ett komplex: extern användning måste kombineras med läkemedelsintaget oralt.
 3. För profylaktiska ändamål tas lösningen i 1 msk. l. En gång om dagen, 2-3 gånger i veckan.

Hårmask Recept med Esvicin

För att återställa hårdensitet, styrka, hälsa och glans rekommenderas det att regelbundet göra närande och läka masker.

Några enkla och effektiva recept:

 • För att aktivt påverka hårsäckarna blanda 1 msk. l. Esvitsina och 1 msk. l. tinktur av varm peppar. Applicera blandningen på rötterna, täcka dem med en hatt. Efter 20-30 minuter massera rötterna med en pensel och tvätta sedan av kompositionen. Denna mask förbättrar blodcirkulationen och ger näring till hårsäckarna.
 • Esvicin Firming Mask Blanda 1 msk i en skål. castor och burdock olja, lägg till 1 tsk. lösning av Esvitsin. Applicera på rötterna i 1 timme. Skölj sedan med varmt vatten och medicinsk shampoo.
 • Mask mot förlust. Värm 3 msk. jojobaolja, lägg till kompositionen av 3 droppar eterisk olja och 1 tsk. Esvitsina. Applicera masken på basdelen i 1 timme. Tvätta av med schampo.
 • Den återställande masken. Blanda 1 msk. Esvitsina, upplöst i en sked vatten 1 tablettmummi. Lägg till blandningen pastan Sulsen (3 cm från ett rör) och oljeinnehållet i 2 kapslar Aevit-vitaminer. Applicera näringsblandningen på rotdelen, sprid över hela längden, lämna i 60 minuter, skölj sedan.

Kursen av masker med Esvicin - 15-20 sessioner 2-3 gånger i veckan. Efter en intensiv kurs appliceras masker en gång varannan vecka för profylaktiska ändamål.

Varaktighet av användningen av produkten för att stärka och växa hår

Esvitsin för hår (instruktioner för användning som beskrivs ovan) kan användas både för aktiv behandling och för förebyggande av hårproblem.

Längden av användningen av lösningen i form av en lotion, schampo, balsam eller mask beror på problemets djup:

 • För att behandla alopeci är kursens längd minst 6-12 månader.
 • För återställande av hälsa och hårdhet - 3-4 månader.
 • När du tar drogen inuti den intensiva kursen är inte mer än 3 månader.
 • För profylaktiska ändamål och för att förhindra infusion, används läkemedlet regelbundet, men inte mer än 2-3 gånger i veckan.
 • För att uppnå synliga resultat, nämligen stopp av aktiv håravfall, seborré, samt accelerera hårväxten, återuppliva livlöst hår, minska sebumsekretion, måste Esvitsin användas aktivt i minst 2-3 månader.

Effekten av läkemedlet - recensioner av läkare trichologer

Trichologists uppskattar läkemedlet Esvitsin positivt, det är effektivt, det har en naturlig sammansättning, patienter har inga negativa biverkningar. Eftersom Esvitsin-lösningen innehåller många användbara komponenter, bristen i vilken i människokroppen orsakar skallighet, har användningen en fördelaktig effekt på hårets övergripande tillstånd.

Baserat på recensioner av trichologer är användningen av lösningen endast effektiv i komplexet och med regelbunden långvarig användning.

Enligt experter är det nödvändigt att kombinera intern och extern användning, då om 2-3 månader kommer hårbotten och hårsäckarna att förbättras, kommer förlusten att minska, seborré kommer att försvinna.

Läkemedlet är också effektivt vid behandling av allvarliga former av alopeci. För att uppnå synliga snabba resultat rekommenderar läkare en preliminär håranalys för att identifiera bristen på näringsämnen och spårämnen.

Var att köpa och kosta

Esvitsin är en hushållsprodukt, alla komponenter i kompositionen är billiga men effektiva. Kostnaden för drogen är ganska demokratisk, från 150 till 350 rubel. Tidigare kunde du köpa produkten på något apotek, men idag är det inte så lätt att hitta den ursprungliga Esvitsin.

Den ursprungliga produkten kan särskiljas från en falsk enligt följande: Den officiella tillverkaren är Atlas-1, vit, plastbubblor, 250 ml vardera. Du måste också kolla etiketten för närvaro av guldband, i deras fakes, som regel nr. Produkten kan köpas på phyto-apotek, nätbutiker som säljer naturkosmetik.

Medverkar Esvitsin för hår, visat sig vara effektivt för hemmabruk, men endast om bruksanvisningen. Priset på läkemedlet är överkomligt, alla har råd med det, men akta dig för förfalskningar när du köper det.

Artikeldesign: Svetlana Ovsyanikova

Video om ämnet: Esvitsin - betyder nummer 1 för håravfall

Esvitsin och andra tonics för hårbotten:

Esvitsin som ett akut hjälpmedel för håravfall:

Esvitsin för hårväxt: hur det fungerar och om det finns en effekt från användningen

När håret var för en kvinna, inte bara en prydnad, utan också ett tecken på hälsa, fruktbarhet, styrka. Tiderna ändras, men det vackra, starka hårhåret till denna dag är fortfarande i efterfrågan. Mässan med alla krafter som försöker rädda henne, med hjälp av olika verktyg, apparater. Problem med krullningar uppträder dock ganska ofta. Idag pratar vi om ett läkemedel som heter "Esvitsin" för hårväxt, vilket eliminerar ett brett spektrum av problem. Recensioner trichologer, användarna är tvetydiga. Låt oss försöka klargöra situationen.

Hur fungerar det

Esvitsin - detta är ett specialdesignat läkemedel, vars sammansättning innehåller olika användbara komponenter: vitaminer, spårämnen, enzymer. Tillverkaren lovar att bli av med hårproblem på en vecka. Det är möjligt att använda medel utåt, inuti.

Läkemedlet eliminerar alopeci (alopeci brännpunkt eller diffus), ökar antalet hår, ökar hårdets densitet, hjälper till att glömma mjäll, sänker sebumsekretionen, hjälper till att förbättra strukturen hos strängarna.

struktur

Sammansättningen av detta läkemedel uppfanns av den ryska forskaren Stanislav Tsivinsky. Den fullständiga förteckningen över ingredienser är okänd, eftersom det är hemlig information som skyddas av villkoren i patentet.

Det är viktigt! Utvecklarna säger att alla ingredienser som ingår i drogen är säkra, användbara för att förbättra människors hälsa, uppfylla ryska kvalitetsstandarder.

På marknaden uppträdde detta verktyg på nittiotalet, men den här dagen har inte förlorat sin relevans. Ingredienser aktiverar kroppens skyddsfunktion. Läkemedlet innehåller kisel, zink, koppar, mangan, indium, kobolt, krom.

Verktyget har en fördelaktig effekt inte bara på locken. Det kan bota brännskador, sjukdomar i övre luftvägarna, högt blodtryck, åderbråck, sjukdomar i muskuloskeletala systemet.

Indikationer för användning

Listan med indikationer är ganska omfattande. Verktyget har en fördelaktig effekt på nästan hela människokroppen.

Läkemedlet kan användas:

 • att stärka hårsäckarna, hårväxten;
 • mjäll behandlingar;
 • gör svaga krullar tjockare, starka;
 • hjälper till i kampen mot skallighet
 • som ett komplext tillskott för att förbättra den totala hälsan, föryngring av kroppen;
 • hjälper till att bli av med akne i tonåren;
 • användbart för människors hälsa;
 • kan användas för att förebygga orala sjukdomar;
 • har en smärtstillande effekt vid åderbråckssjukdom
 • besitter den regenererande egenskapen;
 • bekämpar högt blodtryck
 • eliminerar problem i mag-tarmkanalen.

Varning! Spektrumet av läkemedlet är ganska brett, innan du använder det är det nödvändigt att läsa instruktionerna.

Kostnad för

Detta verktyg har ett demokratiskt pris, ekonomisk användning, tillgänglighet. Esvitsin finns i form av vätska för oral administrering, balsam, lotion, tonic, schampo.

Alla produkter i serien kan köpas på apotek, webbutiker eller på tillverkarens officiella hemsida. Deras kostnad överstiger inte 200 rubel. Du bör vara uppmärksam på utseendet på paketet, eftersom det finns fall av förfalskning.

Kontra

Läkemedlet har ett antal kontraindikationer för användning:

 1. Sammansättningen, det kvantitativa förhållandet mellan ingredienserna väljs noga, därför tolereras vanligen väl, orsaka inte allergier. Det finns dock en sådan faktor som individuell intolerans mot komponenterna, där användningen blir omöjlig.
 2. Det finns ingen tillförlitlig information om säkerheten vid användning under graviditet och amning, så tillverkaren lägger dessa faktorer i listan över kontraindikationer. I detta fall är ett bra alternativ till verktyget naturliga oljor och folkmedicinska lösningar.

Foto före och efter

Instruktioner för användning

Esvitsin lotion appliceras externt för att eliminera abnormaliteter i hårbotten, det kan inte tas oralt. För att förbättra utseendet på håret, för att påskynda tillväxten av lockar, är det nödvändigt att applicera verktyget till rötterna varannan dag. Inget behov av att tvätta håret, bara ge verktyget helt torrt.

Balsam Esvitsin används i komplex behandling utvändigt, inuti. För att uppnå bästa effekten rekommenderar man att du dricker 1 tesked två gånger i veckan på morgonen före måltiden.

Vi har förberett dig ett urval av effektiva apotek för att stimulera hårväxten. Du kan bekanta dig med det på vår hemsida.

Rådet. Esvitsin kan tillsättas till schampo vid tvättning av huvudet i ett förhållande av 1: 4. Shampoo kan användas kontinuerligt för behandling, förebyggande av sjukdomar i samband med hår.

Fördelar och nackdelar

De uppenbara fördelarna med att använda Esvitsin inkluderar följande:

 • brett utbud av applikationer för hela kroppen;
 • demokratiskt pris
 • användarvänlighet;
 • inte beroendeframkallande, du kan ansöka om en lång tid;
 • förbättrar hårbotten
 • Frånvaron av en obehaglig lukt, luktar inte botemedlet alls;
 • eliminerar krulans fettinnehåll;
 • behandlar mjäll.

Esvitsina har fortfarande brister (från kundrecensioner):

 • obekvämt förpackning utan dispenser eller spray;
 • håret kan bli torrt;
 • En fullständig förteckning över ingredienser är okänd. Detta förvirrar hårprofessorer och konsumenter.

Esvitsin har verkligen en positiv effekt på hårväxten, hjälper till att klara många problem. Trichologists kallar detta läkemedel en radikal botemedel mot bekämpning av hårproblem.

Hårväxten kommer att hjälpa tillväxtaktivatorer:

Esvitsin - ett mildt botemedel mot håråterställning

En gång i tiden bedömdes en tjejs hälsa av sin skyttes tillstånd. Man trodde att om en kvinna har starkt hår, kan hon föda många barn och ge en bra avkomma. Tiderna går och håret upphör inte att återspegla en persons hälsa och inre tillstånd. Men, till skillnad från tidigare år, finns nu effektiva medel för håråterställning. En av dessa är det populära läkemedlet Esvitsin.

Vad är Esvitsin?

Esvitsin - ett universellt läkemedel som hjälper till att hantera inte bara hår och hårbotten.

Ett unikt terapeutiskt och profylaktiskt medel som hjälper till att klara många problem. Sammansättningen esvitsin innehåller vitaminer, biostimulanter, enzymer och spårämnen som stimulerar och aktiverar de viktigaste biokemiska processerna i kroppen. Möjlig intern och extern användning. Finns i form av en vattenhaltig lösning. Den exakta sammansättningen av esvitsin avslöjades inte och är en handelshemlighet.

Esvitsin hjälper till att klara av:

 • Sjukdomar i matsmältningsorganen.
 • Försvagning av immunitet.
 • Hypertension.
 • Sjukdomar i munnen och tandköttet.
 • Överträdelse av metaboliska processer.
 • Sjukdomar i skelettsystemet.

Varning! Det finns inga data om användning av esvitsina under graviditet och amning. Det är lämpligt att ta denna tid som kontraindikation.

Fördelarna med drogen är uppenbara. Instruktioner för användning av esvitsina berättar om anti-aging, återställande och andra underbara egenskaper hos läkemedlet.

Varför rekommenderas det att använda Esvitsin för hår?

Trots det stora utbudet av åtgärder och fördelarna med drogen för hela kroppen, är esvitsin vanligtvis använd för att behandla och återställa hälsan i håret. Fördelarna med esvitsin för hår i instruktionerna säger mycket. Så hur fungerar läkemedlet, och vilka problem kan det lindra?

 1. Skallighet. Läkemedlet vaknar hårsäckar, aktiverar sin handling och hjälper till att klara av vissa typer av alopeci
 1. Seborré. Esvitsin effektivt vid behandling av mjäll, särskilt fet. Hjälp också att hantera seborrheal alopeci.
 1. Accelererar hårväxten, så den används aktivt av kvinnor som vill ha långa flätor.
 1. Eliminerar torrhet, sprött hår och återvänder glans. Det närmar sig håret och återställer efter kemisk skada och frekvent färgning.
 1. Esvitsin reducerar fet hår. För att göra detta, applicera det på hårbotten med lätta, massorande rörelser.

Esvitsin har en komposition med flera komponenter, därför kan det orsaka en allergisk reaktion. Känsliga människor måste vara försiktiga.

Men den största fördelen med esvitsin är dess mångsidighet. Om du inte kan använda drogen externt, kan du använda insidan. Och vice versa. För behandling av alopeci är det önskvärt att kombinera intern och extern användning, så kommer resultatet att visas mycket snart.

Esvitsin för hår: bruksanvisningar

För behandling av alopeci, förstärkning av immunsystemet och normalisering av metaboliska processer i kroppen används esvitsin inuti. Det är nödvändigt att ta 1 matsked på morgonen på tom mage varje dag.

För att lösa kosmetiska problem kan du använda drogen och externt:

 1. För behandling av mjäll appliceras en liten summa pengar på hårbotten, täckt med ett uppvärmningslock och hålls i minst en timme. Klåda och obehag försvinner efter första användningen, och efter flera användningsområden kommer mjäll att försvinna.
 1. För att påskynda hårväxten är det bäst att applicera esvitsin inuti. Efter en tid kommer det att vara möjligt att utvärdera biverkningen - tillväxten av naglar, som blir mycket tjockare och starkare.
 1. Skallighet. För att bli av med alopeci masserar de hårbotten, vilket ökar blodcirkulationen hos glödlamporna och deras tillförsel med användbara ämnen. Parallellt, ta esvitsin inuti. Inträdesförloppet kan nå flera månader, beroende på situationens komplexitet.
 1. Minskar fet hår. För att reglera sebumproduktionen är det nödvändigt att fukta hårbotten med preparatet. Du kan också lägga till en liten del av produkten i schamponet, precis innan du tvättar.

Esvitsin gör håret mer torrt. För att återställa de skadade locken används läkemedlet bara inuti.

De främsta fördelarna med esvitsin för håret: priset och luktsuffeten. Det behöver inte sköljas, gör inte håret oljigt och osjämt. När den appliceras på rötterna är den osynlig och påminner inte om sig själv under dagen.

Andra användningar av esvicin:

 1. För att förhindra håravfall, mjäll och andra problem kan du lägga esvitsin till din vanliga hårbalsam eller mask. Tillräckligt ¼ del. Även denna metod är lämplig för torrt och skadat hår.
 1. En liten mängd av produkten kan appliceras på borsten och en daglig massage i hårbotten. Sådana manipuleringar kommer positivt att påverka hårets allmänna tillstånd.
 1. För en bättre effekt på hårsäckarna kan du lägga till en varm peppartinktur till esvicinen. Detta kommer att förbättra blodcirkulationen och penetrationen av esvitsin användbara substanser till folliklarna.

Esvitsin är ett effektivt och säkert sätt. Överdosering eller negativa effekter observerades.

Esvitsin: Medelpriset i Ryssland?

Var kan man köpa esvitsin? Du kan göra det på ett apotek eller på nätbutiker. Läkemedlet är ganska populärt och välkänt. I Moskva kan esvitsin köpas från 140 rubel till 170. I Volgograd har detta verktyg ungefär samma kostnad och priset varierar från 150 rubel. Det trevliga priset för en imponerande flaska med 250 ml.

Recensioner trichologists drug Esvitsin

Trichologist Timchenko Tatyana Andreevna, "Ray-Medic":

Det är ganska svårt att prata om Esvitsin. Tillverkare avslöjar inte hela kompositionen. Men en sak är säkert - verktyget är mycket effektivt och ger fantastiska resultat. Det hjälper till att hantera många problem i hårbotten och håret.

Oleg Bucharov, högkvalificerad trichologist, Profi Med Clinic:

Jag hanterar problemet med håravfall. Nyligen började han tilldela patienter esvitsin som adjuvans. Jag anser inte att läkemedlet är en panacea för alla problem, men det har en positiv effekt. Medan jag kompletterar dem med den huvudsakliga behandlingen.

Recensioner om användningen av Esvitsin (Bilder före och efter)

Esvitsin blev snabbt populär och många har redan provat det. Vilken feedback förtjänar han?

Efter att ha fött föddes mitt hår i vilket jag inte gjorde det. Såg vitaminkomplex, gjorda masker, gnidade olika medel. Jag lärde mig esvitsin från Internet, förutom att läkemedlet var berömt, jag gillade priset, för jag var vid den tiden och behandlingen tömde redan min plånbok. Hennes hår slutade flyta i ungefär 3 veckor, hon tog esvitsin inuti.

Kunde inte göra någonting med fettigt hår. Hon tvättade hennes hår på morgonen och vid lunchen hängde strängarna med istappar. Trichologist sa att problemet är hormonellt på grund av övergångsåldern. Men vad ska man göra? Jag är en tjej, jag hatar att gå med sådant hår. Jag började gnida Esvitsin på morgonen och problemet gick bort själv, nu har jag nytt hår hela dagen.

Håret var som halm, vilket jag bara inte gjorde. Esvitsin accepterades inom 30 dagar, gjorde månad en paus, och sedan en gång en kurs. Resultatet var inte långt framöver. Håret blev mer fuktad, slät. Under sex månader lyckades man få dem till normal form. Jag delar mina resultat.

Jag har tagit esvitsin inuti en månad och gnuggar den i hårbotten före varje tvätt. Och håret upphör inte att smula. Även om det verkar ha blivit lite tjockare. Därför, medan olycklig. Jag tror att du fortfarande behöver besöka trichologen och hitta den sanna anledningen tills du är helt skallig.

Esvitsin - ett universellt läkemedel som hjälper till att hantera inte bara hår och hårbotten. Han har redan tusentals fans. Men det finns de som tvivlar på effektiviteten och tror inte att det för detta pris kan vara så effektivt.

20 kommentarer

Köpt på apoteket (rekommenderad apotekare).
Används lite mindre än en månad (appliceras på hårbotten).
Håret föll ut, men växte inte!
Tjejer, söta, använd bättre naturliga oljor!

Jag förstår från din kommentar att du inte är glad med denna preporat

Gnugga olja i hårbotten klämmer på porerna och kommer därmed att orsaka ännu större förlust. Om du föreslår att du applicerar olja på håret själv och inte på huden, så är det som en död poultice, eftersom orsaken till förlusten ligger i huden och glödlampan och inte i hårbanan.

Flickor. Efter att ha fött (tvillingar) klättrade håret som arg. Jag försökte alla oljor som finns på apoteket. Vitaminer: Calcemin och Vitasharm. Zero. Och masken av senap gjorde. Zero. Jag köpte esvitsin. I september 2015. Idag är den 15 december. Håret började klättra mindre. Märkbart mindre. Jag dricker det och lägger det på mitt hår efter varje tvätt. Den totala. Håret är inte längre klippt och klättrar mycket mindre.
Jag slutar inte använda den. Hår till midjan. Det är synd. Jag hoppas att sluta krypa alls. Hopp dör senast................. Krasnodar-regionen. Krymsk

Jag använder den i en månad - dagligen i hårbotten. Resultatet var synligt på en vecka - håret började förlora mindre vid tvätt och kamning. Jag planerar att använda minst sex månader.

Verktyget fungerar verkligen! Du måste vara tålmodig och resultatet kommer att vara säkert. Tre månader måste du ständigt applicera på rötterna, då håret helt slutar falla ut, blir mycket tjockare och starkare, och kommer att växa snabbare.

Var kan jag köpa ESVITSIN, jag bor i Moskva och har inte hört talas om det i ett sådant apotek!?

300r tillgänglig

Esvitsin i Moskva och Moskva regionen (jag är från Voskresenskaya) säkert! I alla apotek! Kan du säga namnet fel? I ekonomin apoteket, Vita, Tetra, huvudstaden, är êàî överallt (köpt, sett). Eller på Internet med leverans från andra projektorder.

Smed på huvudet varje dag i 4 månader. Inne i drogen med en okänd komposition gjorde det inte.
Den enda effekten är mycket lätt minskat hårets fettinnehåll. Om att minska håravfall, volym och tillväxt, är alla dessa sagor.
En plus-pengar till denna besvikelse lämnade inte mycket.

Hoppas, jag bor också i MO. Jag köpte onlineapotek Stolichki

Esvitsin hjälper mig. I en månad kom små hår ut som en igelkott. Jag gnuggar varje dag, jag tog inte den inuti, jag visste inte vad som var möjligt. Bra läkemedel.

Flickor är söta... Jag vill vädja till dem som beskriver galen håravfall efter förlossningen) Jag appellerar till frisör. Förlust av hår inträffar varje dag av Gud, alla! Det här är okej! Det här är vår natur, håret har tillväxtsteg, så när det når det sista tillväxtsteget faller det ut) På en dag brukar en person ha mellan 75-115 hårstycken)) och det är OK! När en kvinna blir gravid, ökar hormonhalten kraftigt, vilket i sig är en stress för kroppen. Det omger inte denna stress och hårbotten, det verkar bara från motsatsen. Du (mamma och gravid) märkte förmodligen att under graviditet förekommer sådana fenomen som svullnad, detsamma händer med hårbotten, på molekylivå, så att säga) Blod rusar till glödlamporna och fyller därmed utrymmet utan att låta glödlampan försvaga Som ett resultat kan håret som nått sin höjd inte falla naturligt ut. När kvinnan födde - hormonnivån börjar återgå till det normala, blodet dränerar och allt hår som inte föll ut under graviditetsperioden, men måste falla ut, börja klättra ut dag efter dag och förvandla dig till chock och fasan. Även om det här är en normal naturlig process) Det var bara att du knappast gick till trikologen (annars skulle han säga det till dig) och det är uppenbart att inga vitaminer hjälper dig här, eftersom håret redan har blivit föråldrat och du försöker spara något som borde ha fallit för länge sedan) Råd: Andas ut, lugna dig och förstå det är inte alltid)) Tiden kommer att passera kroppen kommer att rekonstrueras och kommer att vara okej))

Nonsens, alla växer inte tillbaka! Var säker på att du behöver hjälp hår! Också i början väntade jag på det mirakel som naturen hade tänkt att den var så skallig.

Jag gillar det när du använder Esvitsina, utan att du tvättar, kan du stile ditt hår. De ser tjockare, mer magnifika och håller styling. Jag hoppas i framtiden att se effekten av att minska håravfall och förbättra hårväxten. Jag använder veckan utåt. Jag ska försöka dricka på morgonen.

Oavsett om du är snäll, finns det redan ett resultat av ansökan. Försökte du dricka inuti?

Jag anser också det nonsens att du måste vänta tills kroppen är rekonstruerad. Jag föddes för länge sedan, jag är 30. Och sedan 2014 har jag blivit konfronterad med det faktum att jag började bryta ner fruktansvärt, men faller inte ut (det finns ingen svart lampa), det finns ett vitt tips. Endast växte ung och igen, jag ser dem på händerna och hårborsten. Det blev så klart att min hårbotten blev synlig, särskilt märkbar i hårväxten. I november 2015 var jag tvungen att ha en kort hårklippning eftersom det fanns två ispinnar som hängde runt mitt ansikte. Sedan gjorde jag masker, drack vitaminer och allt började återgå till det normala. Och bara mitt hår växte tillbaka, när jag började förlora håret igen. Det tillsattes att huvudet började klia, på den andra dagen efter att huvudet hade tvättats, började en fruktansvärd klåda. Jag bytte mycket av schampon, även de dyra hjälpte inte. Jag vill notera, jag färgar inte, varken curlers, eller vilken typ av krullar och andra tricks jag använder (kanske förgäves, jag känner mig väldigt ledsen för håret). Mitt hår var under axlarna och ett mycket värdigt hår hår, nu kan jag inte uppnå denna längd och denna volym. Ketokonazol shampoo och piller (för klåda) hjälpte ett tag. Nu har jag börjat ta vitaminer (dyra, det verkar som naturliga), jag skriver inte, annars kommer de att säga reklam, jag dricker den nyligen, därför ser jag inte resultatet hittills. Och lite mindre än en vecka ansöker jag Esvitsin (i ett apotek, 135 rubel, Moskva-regionen), har jag inte bestämt mig för att dricka det ännu. Så, klåget har passerat - det är sådan lycka. Mitt huvud är ofta, på andra dagen ser huvudet 50/50 ut, men med esvicin ser mitt huvud längre rent - det här är ett faktum. Jag kommer säkert att ta en bild före och efter ansökan, för jag kan tydligt se hårets beklagliga tillstånd (det finns få av dem). Vi experimenterar också på make / maka, för samma sak faller inte ut, men raser. Spänningen vid 30 år, han dök upp på huvudets baksida, och över hela huvudet är det märkbart att det finns mycket litet hår. Han ändrade även sin frisyr, blev väldigt kort. Han tror jag också kommer att se ett positivt eller negativt resultat. Jag hällde esvitsin i en sprayflaska, det är bekvämare att spruta under rötterna, och ännu snabbare och mer ekonomisk konsumtion, även om jag inte känner synd på mitt favorithår. Sedan kamar jag mitt hår, väntar på att mitt huvud torkar ut och torka det med en hårtork. Jag tvättar inte någonting, jag tror att resultatet definitivt inte kommer att uppnås. Vi måste också försöka lägga till schampo. Om jag inte glömmer, kommer jag att logga ut om tre månader, även om mitt minne lämnar mycket att önska. Jag önskar er all inre harmoni - det här är vår hälsorisk!Nästa Artikel
Vi berättar steg för steg hur man använder kardborreband korrekt för att vrida chic krullar