Esvitsin mot håravfall och hårväxt


Det är viktigt för en modern person att se mode och vacker, vara självförsiktig och inte stå ut ur massan med en grå mus. De flesta kosmetiska och terapeutiska produkter kostar mycket pengar, så inte alla har råd att köpa schampo eller kräm från ett globalt varumärke.

Du kan dock se "på en miljon" utan extra kostnad. Apotek och kosmetiska butiker säljer ofta små kända billiga produkter som inte är mindre högkvalitativa än de annonserade produkterna. En av dessa effektiva och billiga produkter är Esvitsin, avsedd att behandla praktiskt taget alla problem som kan uppstå i människokroppen.

Esvitsinom är ett kosmetiskt och terapeutiskt och profylaktiskt medel som kan stimulera ett stort antal av de viktigaste biokemiska processerna som förekommer i människokroppen och därmed förhindra dess åldrande och helande.

Sammansättning av Esvitsina

Denna helande balm är gjord på grundval av vatten. Han har absolut ingen lukt och smaken har en sur smak. Preparatet innehåller inga hormoner, men innehåller den optimala kombinationen av biostimulerande medel, vilket liknar deras innehåll i människokroppen.

En unik terapeutisk, kosmetisk och effektiv hårvårdsprodukt Esvitsin är en oumbärlig källa till makro- och mikroelement, biostimulanter, vars huvuduppgift är att förbättra mänsklig immunitet.

Sammansättningen av läkemedlet har följande komponenter:

Tack vare silikon i Esvitsina-kompositionen blir håret starkt, slätt, glänsande och mycket starkt.

Esvitsin kan inte skada hälsan, men det kan avsevärt förbättras. Det hjälper till att snabbt hantera rinit, brännskador i olika grader, tonsillit, skallighet, arteriell hypertension, åderbråck, knoglarnas sjukdomar, leder och ryggrad, gastrit, alkoholberoende, magssår etc. Anvisningarna för användning innehåller en omfattande lista över indikationer läs före användning.

Var kan jag köpa Esvitsin

Detta terapeutiska och profylaktiska medel uppfanns av akademiker Stanislav Tsivinsky. Om du går till utvecklarens officiella hemsida kan du se en lista över unika droger, bland vilka Esvitsin är närvarande.

Det är omöjligt att veta detaljerat om balmkompositionen, eftersom denna information är en kommersiell hemlighet och forskarens immateriella äganderätt. Det viktigaste är att koncentrationen av komponenter uppfyller kraven för GOST RF, och kvaliteten garanteras av patentet.

Du kan köpa läkemedlet på apoteket, dess prisintervall från 160 till 500 rubel. Kostnaden för Esvitsina är låg, eftersom den innehåller överkomliga och billiga komponenter. Priserna är direkt beroende av apoteksägarnas premier och deras kostnader för att leverera produkten till försäljningsstället.

Ansökan Esvitsina för hår

Som regel används balsam för att lösa hårproblem och, mer exakt, för att bekämpa skallighet, för att påskynda tillväxt och andra problem. Enligt tillverkaren är detta terapeutiska och profylaktiska medel radikalt vid behandling av håravfall. Dess egenskaper är så unika att baldness slutar redan en vecka senare. För att uppnå resultat är det bara tre gånger i veckan att smörja hårdrötternas sammansättning och regelbundet dricka elixiren i en stor sked på morgonen på en tom mage. Denna metod för applicering kommer inte bara att stoppa nedfallet utan också lindra mjäll och aktivera tillväxtprocessen. De bästa resultaten observeras hos personer under 30 år, som har tappat håret i 20 år. Denna kategori har all chans att inte bara returnera den förlorade, utan också att göra håret mycket tjockare och starkare än tidigare.

Med hjälp av Esvitsina kan du avsevärt minska hårets fettinnehåll, det räcker bara två gånger om dagen för att applicera kompositionen på rötterna. Under behandling rekommenderas inte att bli involverad i söta och feta livsmedel, bakning. Dieten bör innehålla mer protein.

För att öka effekten av läkemedlet rekommenderas det att applicera det med massagebevegelser. Behandlingsförloppet ska ligga i ca 3-4 månader. I svåra fall av skallighet bör terapi vara upp till två år, och om skallighet är en ärftlig faktor, måste Esvitsin bli en livspartner.

Esvitsin för håravfall

Vid håravfall ska Esquicin Balm tas utåt och inåt. Vätska bör appliceras dagligen för att stärka hårrötterna och lämna den tills nästa huvudtvätt. För att uppnå bästa resultat kan du späda ut ditt schampo med 25-50% balsam.

Esvitsina oral administrering ska utföras dagligen i en tom mage på morgonen. Bara en nypa eller en matsked balsam per dag och efter några dagar kan du glömma håravfall. Patienter med alopeci för fullständig håråterställning rekommenderas att slutföra en kurs om sex månader eller ett år beroende på sjukdoms svårighetsgrad.

Due Esvitsinu kan förhindra ärftligt håravfall eller stoppa redan börjat processen och återgå håret till sitt tidigare tillstånd. Experternas åsikter om detta ämne är positiva, eftersom det är svårt att argumentera med verkliga resultat.

För att hjälpa Esvitsinu i kampen mot alopeci måste du öka andelen proteinföda i din kost: keso, kött, ost, ägg. Mjölprodukter, godis och fet mat bör konsumeras i begränsade mängder.

Esvitsin för hårväxt

För att stimulera hårväxten, bör denna kosmetiska produkt användas tre gånger i veckan. Verktyget måste appliceras direkt på hårrötterna och inte skölja. Var inte rädd för att lämna den på huvudet, balsmen har ingen lukt. Läkare om verktyget är olika, men de flesta av dem rekommenderar Esvitsin till sina patienter. För att förbättra resultatet kan vätskan sättas till shampoo i förhållandet 1: 4. Du kan också använda elixir inuti en sipp på morgonen innan du äter.

Regelbunden användning av läkemedlet minskar hårbrott, accelererar tillväxten och eliminerar problemet med splittrade ändar.

Esvitsin för hår: recensioner

Min man, från 30 års ålder, började bli sparsom, och när han var 35 hade några av fläckarna redan blivit platta. I ett av apoteket rekommenderade apoteket att inte spendera pengar på olika dyra krämer och piller, men för att prova vår inhemska Esvitsin balsam. Ett år har gått sedan dess, och vi kommer fortfarande ihåg hennes snälla råd och är glada att hennes hår har vuxit tillbaka och ser stark ut.

På grund av de konstanta sjukdomarna på vintern och bristen på vitaminer i kroppen började håret falla ut, vilket också blev till livlöst strå. Naturligtvis började jag att dricka vitaminer, stärka immunsystemet, bytte till rätt näring och ständigt gjorde masker för hår, men problemet med förlusten gick inte ner. Som ett resultat rådde Esvitsin mig till ett av forumen och en månad senare borste jag mitt hår utan rädsla och beundrade deras utseende och skönhet.

Till efterrätt, video: Esvitsin för hår

Vi kommer vara mycket tacksamma om du lämnar din feedback.

Esvitsin för hår: hemligheterna för snabba resultat

Esvitsin hår har använts länge. Denna medicinska och kosmetiska produkt för extern och intern användning uppträdde i slutet av 1900-talet. Den välkända forskaren Stanislav Tsivinsky, som bevisade den höga effektiviteten hos den verkliga produkten som utvecklats genom vetenskaplig och praktisk forskning, gav en sådan utbredd popularitet och berömmelse för Esvitsin.

Tillverkare avslöjar inte Esvitsinas sammansättning, med hänvisning till det faktum att den unika utvecklingen är skyddad av affärshemligheter. Det är känt från tillförlitliga källor att Esvitsins sammansättning är ofarlig eftersom den praktiskt taget inte innehåller kontraindikationer att använda. Tvivel uppstår bara för att den sanna, fullständiga detaljerade sammansättningen av Esvitsin är okänd, vilket medför bekymmer hos konsumenterna.

Lovande dokumentärförsäkringar från Esvitsins utvecklare att koncentrationen av komponenter uppfyller kraven för GOST RF till viss del minskar skepticism.

Vad är Esvitsin?

I vetenskaplig förståelse är Esvitsin ett komplext balanserat komplex av aktiva substanser, representerade av makro- och mikroelement, och förstärkt med formeln av biogena stimulanser. Enligt instruktionerna har Esvitsin multilaterala egenskaper för hela kroppen som helhet, men den största effekten av användningen av den patenterade produkten noteras i relation till hårvård.

Kortfattat är detta ett vattenbaserat, luktfritt läkemedel som presenteras i en konventionell, osynlig plastbehållare och i en liten volym. Tillverkare försäkrar att Esvitsin inte innehåller kemiska föroreningar och aggressiva komponenter, och består helt och hållet av aktiva mikronäringsämnen.

Ett antal kemiska element representeras av mangan, koppar, krom, kisel, zink, kobolt och andra komponenter i ojämn procentandel.

Hur visar Esvitsin sin terapeutiska och profylaktiska åtgärd?

Med regelbunden användning av Esvitsina är obestridlig effekt från användningen märkbar:

 • upphörande av håravfall
 • gradvis återhämtning av förlorat hår;
 • hårväxtaktivering
 • mjällborttagning
 • omvandlingen av hårets utseende
 • förbättring av nagelbandet (inre håraxeln).

Esvitsin rekommenderas för kurs eller regelbunden användning av de som har följande hårhälsoproblem. Dessa kan vara:

 • fokal alopeci;
 • håravfall av okänd etiologi
 • håravfall på grund av gemensamma faktorer: stress, obalanserad diet;
 • seborré, störning av talgkörtlarna;
 • närvaron av mjäll
 • tidiga gråtande strängar.

Dessutom kommer Esvitsin att hjälpa till i fall där det bara är nödvändigt:

 • Ge hårglans, jämnhet, silkighet och hälsosam utseende.
 • tillhandahålla hårnäring och hydratisering
 • aktivera hårväxt
 • stimulera vilande hårsäckar.

Testimonials efter att ha ansökt Esvitsina

Recensioner efter ansökan av Esvitsina har ett positivt svar och är markerade med en lista med fördelar:

 • rimligt pris
 • effektivitet;
 • märkbar effekt efter de första dagarna av användningen;
 • inga kontraindikationer

Av specialister, särskilt läkare och läkare, är recensionerna inte alltid desamma och godkännande. Saken är att detta läkemedel indikeras för både extern och intern användning, vilket redan orsakar förvirring och oenighet.

Hur mycket kostar Esvitsin?

Priset på Esvitsin i Moskva, i genomsnitt 120 rubel för 250 ml år 2017.

Hur förklarar Esvitsinas verkan?

Som ett kraftfullt terapeutiskt och profylaktiskt medel kan Esvitsin, som aktivator av biokemiska processer, leverera viktiga ämnen genom hudens ytskikt och därigenom stabilisera talgkörtlarna, vilket bidrar till förbättrad blodcirkulation och ytterligare förbättring av hårbotten. Det är detta förhållande mellan kemiska element i kompositionen hjälper håret att omvandlas, vilket gör dem hälsosammare, starkare och starkare.

När väntar man på resultatet av användningen av Esvitsina?

Stärka Esvitsinas verkan, och därmed påskynda resultatet kan vara om drogen gnids in i rötterna med massagebevegelser. Standardkursen är utformad i 1-1,5 månader beroende på det problem som uppstått och befintligt och dess svårighetsgrad. I svåra fall av skallighet kan terapin ligga på flera långa månader.

Om skallighet beror på ärftlighet, kan Esvitsin vara en ständig följeslagare i livet.

Hårförlust är ett ledande problem som många desperata människor letar efter i Esvitsin-mirakelburen. Om du tror på anteckningarna, sedan efter den första veckan med regelbunden användning, eller det senaste decenniet från början av kursen, kan du märka påtagliga externa förändringar.

Alopecia och Esvitsin

Om problemet ligger i skallighet, då kommer verktyget att ta lång tid: från 4 till 6 månader, med upprepade kurser. Esvitsin som behandlings- och profylaktisk produkt fungerar i varje enskilt fall, och följaktligen blir väntetiden och resultatet för dem som upplever denna "magiska" åtgärd ojämlik.

I svåra fall kan behandling med esvicinum fördröjas i ett och ett halvt år.

Esvitsin med fet hårbotten

Fet hårbotten regleras av läkemedlet i flera dagar. Det strider mot talgkörtlarna, användningen av Esvitsin bör stärkas med den rekommenderade kosten. Denna begränsning av konsumtionen av söta, kolhydrater och feta livsmedel.

Esvitsin för att förbättra utseendet och strukturen hos håret

Om målet är att ställa in en förbättring av hårets utseende, så kan du definitivt uppnå en anständig effekt här. Det är nog att lägga Esvitsin till hårrengöringsmedel eller schampon, och håret kommer att reagera med mjukhet, smidighet, silkiness och glans.

Hur man ansöker Esvitsin?

Esvitsin "hjälper till att eliminera hårproblem snabbt och effektivt. För fullständig manifestation av dess terapeutiska verkan rekommenderas läkemedlet Esvitsin att användas både externt och för intag.

Extern användning av produkten visas 3 gånger i veckan. Ljusmassage manipuleringar gnuggar kompositionen i hårrötterna. Med regelbunden användning kommer detta inte bara att stoppa håravfall, utan också spara dig från ett antal andra patologiska och funktionella störningar.

De mest märkbara resultaten från användningen av Esvitsina observerades hos personer yngre än 30 år. I denna åldersgrupp finns det stora möjligheter att inte bara få håret att återvända till livet utan också göra det ännu starkare och tjockare.

Med snabb håravfall bör Esvitsin vätska tas utåt och inåt.

Esvitsin ska appliceras dagligen och lämnar ett koncentrat på håret tills nästa hårtvätt. Detta uppnår effekten av att stärka hår- och hårsäckens struktur. Du kan späda shampooen med balsam i förhållandet (1: 3 eller 1: 4).

Esvitsin måste gnidas i hårbotten och fördela verktyget över hela längden av håret. Det är bättre att utföra proceduren minst 2-3 gånger i veckan.

Esvitsin för hårväxt: hur det fungerar och om det finns en effekt från användningen

När håret var för en kvinna, inte bara en prydnad, utan också ett tecken på hälsa, fruktbarhet, styrka. Tiderna ändras, men det vackra, starka hårhåret till denna dag är fortfarande i efterfrågan. Mässan med alla krafter som försöker rädda henne, med hjälp av olika verktyg, apparater. Problem med krullningar uppträder dock ganska ofta. Idag pratar vi om ett läkemedel som heter "Esvitsin" för hårväxt, vilket eliminerar ett brett spektrum av problem. Recensioner trichologer, användarna är tvetydiga. Låt oss försöka klargöra situationen.

Hur fungerar det

Esvitsin - detta är ett specialdesignat läkemedel, vars sammansättning innehåller olika användbara komponenter: vitaminer, spårämnen, enzymer. Tillverkaren lovar att bli av med hårproblem på en vecka. Det är möjligt att använda medel utåt, inuti.

Läkemedlet eliminerar alopeci (alopeci brännpunkt eller diffus), ökar antalet hår, ökar hårdets densitet, hjälper till att glömma mjäll, sänker sebumsekretionen, hjälper till att förbättra strukturen hos strängarna.

struktur

Sammansättningen av detta läkemedel uppfanns av den ryska forskaren Stanislav Tsivinsky. Den fullständiga förteckningen över ingredienser är okänd, eftersom det är hemlig information som skyddas av villkoren i patentet.

Det är viktigt! Utvecklarna säger att alla ingredienser som ingår i drogen är säkra, användbara för att förbättra människors hälsa, uppfylla ryska kvalitetsstandarder.

På marknaden uppträdde detta verktyg på nittiotalet, men den här dagen har inte förlorat sin relevans. Ingredienser aktiverar kroppens skyddsfunktion. Läkemedlet innehåller kisel, zink, koppar, mangan, indium, kobolt, krom.

Verktyget har en fördelaktig effekt inte bara på locken. Det kan bota brännskador, sjukdomar i övre luftvägarna, högt blodtryck, åderbråck, sjukdomar i muskuloskeletala systemet.

Indikationer för användning

Listan med indikationer är ganska omfattande. Verktyget har en fördelaktig effekt på nästan hela människokroppen.

Läkemedlet kan användas:

 • att stärka hårsäckarna, hårväxten;
 • mjäll behandlingar;
 • gör svaga krullar tjockare, starka;
 • hjälper till i kampen mot skallighet
 • som ett komplext tillskott för att förbättra den totala hälsan, föryngring av kroppen;
 • hjälper till att bli av med akne i tonåren;
 • användbart för människors hälsa;
 • kan användas för att förebygga orala sjukdomar;
 • har en smärtstillande effekt vid åderbråckssjukdom
 • besitter den regenererande egenskapen;
 • bekämpar högt blodtryck
 • eliminerar problem i mag-tarmkanalen.

Varning! Spektrumet av läkemedlet är ganska brett, innan du använder det är det nödvändigt att läsa instruktionerna.

Kostnad för

Detta verktyg har ett demokratiskt pris, ekonomisk användning, tillgänglighet. Esvitsin finns i form av vätska för oral administrering, balsam, lotion, tonic, schampo.

Alla produkter i serien kan köpas på apotek, webbutiker eller på tillverkarens officiella hemsida. Deras kostnad överstiger inte 200 rubel. Du bör vara uppmärksam på utseendet på paketet, eftersom det finns fall av förfalskning.

Kontra

Läkemedlet har ett antal kontraindikationer för användning:

 1. Sammansättningen, det kvantitativa förhållandet mellan ingredienserna väljs noga, därför tolereras vanligen väl, orsaka inte allergier. Det finns dock en sådan faktor som individuell intolerans mot komponenterna, där användningen blir omöjlig.
 2. Det finns ingen tillförlitlig information om säkerheten vid användning under graviditet och amning, så tillverkaren lägger dessa faktorer i listan över kontraindikationer. I detta fall är ett bra alternativ till verktyget naturliga oljor och folkmedicinska lösningar.

Foto före och efter

Instruktioner för användning

Esvitsin lotion appliceras externt för att eliminera abnormaliteter i hårbotten, det kan inte tas oralt. För att förbättra utseendet på håret, för att påskynda tillväxten av lockar, är det nödvändigt att applicera verktyget till rötterna varannan dag. Inget behov av att tvätta håret, bara ge verktyget helt torrt.

Balsam Esvitsin används i komplex behandling utvändigt, inuti. För att uppnå bästa effekten rekommenderar man att du dricker 1 tesked två gånger i veckan på morgonen före måltiden.

Vi har förberett dig ett urval av effektiva apotek för att stimulera hårväxten. Du kan bekanta dig med det på vår hemsida.

Rådet. Esvitsin kan tillsättas till schampo vid tvättning av huvudet i ett förhållande av 1: 4. Shampoo kan användas kontinuerligt för behandling, förebyggande av sjukdomar i samband med hår.

Fördelar och nackdelar

De uppenbara fördelarna med att använda Esvitsin inkluderar följande:

 • brett utbud av applikationer för hela kroppen;
 • demokratiskt pris
 • användarvänlighet;
 • inte beroendeframkallande, du kan ansöka om en lång tid;
 • förbättrar hårbotten
 • Frånvaron av en obehaglig lukt, luktar inte botemedlet alls;
 • eliminerar krulans fettinnehåll;
 • behandlar mjäll.

Esvitsina har fortfarande brister (från kundrecensioner):

 • obekvämt förpackning utan dispenser eller spray;
 • håret kan bli torrt;
 • En fullständig förteckning över ingredienser är okänd. Detta förvirrar hårprofessorer och konsumenter.

Esvitsin har verkligen en positiv effekt på hårväxten, hjälper till att klara många problem. Trichologists kallar detta läkemedel en radikal botemedel mot bekämpning av hårproblem.

Hårväxten kommer att hjälpa tillväxtaktivatorer:

Hur man ansöker Esvitsin - anvisningar för användning för hår

Esvitsin - är ett läkemedel med komplexa åtgärder, som kan lösa många problem i kroppen. Läkemedlet klarar av håravfall, brist på micronutrient, akne, sjukdomar i tandköttet och mage. Applicera Esvitsin och för behandling av sjukdomar som rinit, tonsillit, åderbråck, artrit, osteokondros. Den positiva effekten av läkemedlet på kroppen uppskattades särskilt av trichologer, som noterade läkemedlets höga effekt för att förbättra hår och hårbotten.

Sammansättningen av läkemedlet

Ämnen Esvitsin är skyldigt i sitt brett spektrum av applikationskomponenter, vilka ingår i kompositionen. Läkemedlet kan användas för extern och intern mottagning. Aktiva ingredienser hjälper till att hantera olika sjukdomar, om du inkluderar verktyget i en komplex terapi, som syftar till att eliminera orsakerna till sjukdomen.

Esvitsins sammansättning (μg / g):

 • Koppar (300-1000);
 • Indium (5-10);
 • Kobolt (3-5);
 • Mangan (10-50);
 • Silikon (2000-5000);
 • Zink (50-100);
 • Krom (0,05-0,1).

En vattenhaltig lösning, som innefattar dessa komponenter, gör ett effektivt och användbart läkemedel Esvitsin för hår. Koncentrationerna av aktiva substanser ligger nära deras naturliga innehåll i kroppens vävnader. Detta gör att produkten är säker att använda, eftersom ett större antal spårämnen med långvarig användning kan orsaka överdosering och mindre - kommer inte att vara effektiva.

Kontraindikationer att använda: Individuell intolerans mot de aktiva komponenterna, graviditeten och amningen.

Hur påverkar Esvitsin håret

De aktiva ingredienserna i läkemedelsammansättningen syntetiserar proteinföreningar, vilket bidrar till att stärka håret och påskynda tillväxten. Efter två veckor med regelbunden användning försvinner mjäll, hårförlusten saktas ner. Vissa personer yngre än 30 år med alopeci, återvänder samma hårtjocklek, "dormanta" hårfolliklar aktiveras.

Verktyget hjälper till att bli av med peeling och klåda, som ofta följer med skallighet. Dämpigt hår efter flera månaders användning förlängs. Hållare av fet hår kan använda Esvitsinom flera gånger om dagen tre gånger i veckan för att minska sekretet hos talgkörtlarna. Tack vare de aktiva substanserna blir håret tjockare, mindre utsatt för skador. Med medicinen inuti förbättras immuniteten, normaliserar hårbotten.

Anvisningar för användning Esvitsina

Instruktioner för användning av läkemedlet ingår i varje förpackning. För att effektivisera läkemedlet bör det kombineras med en hälsosam kost och en hälsosam livsstil. Detta kommer att lösa problemet med håravfall snabbare.

Dosering och administrering av Esvitsina:

 1. 3 gånger om 7 dagar är det nödvändigt att applicera blandningen på hårrötterna utan att skölja.
 2. För att förbättra effekten, använd Esvitsin enligt bruksanvisningen, du behöver dricka en matsked medicin i en tom mage en gång om dagen.
 3. Under användning av läkemedlet rekommenderas att använda mild schampo eller barntvål.

Stärka effekten av förfaranden och få ett snabbt resultat hjälper till att samtidigt lägga till pengar i schampo eller balsam. Det är nödvändigt att tvätta håret högst 2 gånger i veckan. Blanda Esvitsin med schampo behöver i proportion 1: 4. Till hårbotten återvänder snabbt till normala, rekommenderar experter att göra en wellness massage med en speciell kam eller borste.

Anvisningarna till Esvitsinu indikerade att kursen för män varierar från sex månader till ett år, medan kvinnor kan använda verktyget från 3 till 4 månader. Vid behov kan du förlänga användningsperioden efter samråd med en tricholog. Till exempel kräver ärftlig alopeci minst ett och ett halvt år för att få synliga resultat.

Hårmask Recept med Esvicin

№1 Mask för att stärka håret:

Blanda två matskedar av ricinus och burdockolja, tillsätt en tesked av drogen. Rör omedelbart. Bearbeta en blandning av hårrötter, du kan distribuera över hela längden. Håll 60 minuter. Tvätta håret med schampo, tvätta försiktigt bort rester av masken.

№2 mask för håravfall:

3 matskedar jojobaolja blandad med en tesked Esvitsin, tillsätt några droppar patchouli eterisk olja, kanel eller citron. Blanda rotdelen med en blandning som inte sprider sig längs längden. Håll i 1 timme och tvätta sedan håret med schampo.

Effekt av ansökan + foto

Det bästa beviset på effektiviteten av botemedlet är fotografier av män och kvinnor som har uppnått goda resultat. De flesta har positiva förändringar och hår restaurering. Se bilden innan och resultatet efter att ha ansökt Esvitsina:

Var kan man köpa verktyget?

Beställ tonic leverans kan vara på tillverkarens officiella hemsida eller i kosmetiska nätbutiker. Köp Esvitsin i Moskva eller någon annan stad kommer att dyka upp på apotekets territorium.

Priset på Esvitsin i Moskva apotek varierar beroende på var apoteket ligger, vad butikens prispolitik är. Den genomsnittliga kostnaden för tonik från tillverkaren Atlas-1 är från 120 till 170 rubler per flaska på 250 ml. Priset i andra städer i Ryssland, liksom i Ukraina, Vitryssland, Kazakstan kan skilja sig.

Yttrande och recensioner av läkare trichologer om drogen

För dem som inte är säkra på hur effektivt läkemedlet Esvitsin kan recensioner kan trichologer hjälpa till. Experter noterar att verktyget verkligen hjälper mot baldness med regelbunden användning. Trichologists ordinerar tonic både som primärt medel för behandling av prolaps och vid komplex behandling.

Testimonials säger att Esvitsin påskyndar hårbottens metaboliska processer, väcker folliklarna, stärker hårstrukturen, förhindrar förlusten, behandlar dermatit och återställer densitet. Det är ett billigt, men effektivt läkemedel som har orsakat läkarnas förtroende på grund av dess säkra sammansättning och höga kvalitet.

Esvicin vad är det

Esvitsin lotion är ett välkänt kosmetik som är tillåtet för användning inifrån och ut. Den dolda kompositionen av drogen orsakar förvirring, och bilden före och efter tillämpningen av lösningen, enligt recensioner av köpare och trichologer på Internet, är slående med spektakulära resultat. Hjälper Esvitsin verkligen håravfall och olika sjukdomar, eller är tonic en annan vanlig dummy?

struktur

Esvitsin säljs i en plastflaska med ett skruvlock - även med tanke på låg kostnad på produkten, förpackningen jag absolut inte tycker om:

 • bred öppning;
 • brist på skyddande membran;
 • utan dispenser eller spray;
 • brist på fullständig information på etiketten.

Användningsanvisningarna fästes på flaskan med ett elastiskt band (mer exakt en broschyr där tillverkaren angav de magiska egenskaperna hos vatten utan att förklara dess farmakologiska verkan, kontraindikationer och andra viktiga punkter).

Sammansättningen av Esvitsina, som anges av dess skapare - immateriella rättigheter och handelshemligheter. Trots viljan att dölja hårtonens komponenter, föreslår tillverkaren att man tar lösningen även inuti, med uppriktighet att man säger att lotionen inte innehåller hormoner och är helt säker.

På grund av innehållet i biostimulerande enzymer, den motsvarande koncentrationen av liknande substanser i kroppen, har läkemedlet inga kontraindikationer, enligt anmärkningen. Men som läkare tittar jag alltid på produktens sammansättning och föreskriver att medicinen, kosttillskottet eller kosmetisk produkt ska användas med försiktighet av personer med individuell intolerans mot komponenterna. Även om ämnena liknar fysiologiska.

Är det möjligt att dricka esvitsin

Jag undrar vem som i sitt rätta sinne riskerar att ta hårkrämen inuti, inte veta vad de lagt till lösningen?

Men dömande av recensionerna på Esvitsin finns det många modiga patienter, desto mer tonic är det magiska vattnet från alla sjukdomar:

 • Rennande näsa och influensa. Det spelar ingen roll att sjukdomen och dess symtom orsakas av ett virus: bara några droppar kommer att bota rinit på en dag (tror du det?).
 • Angina. En dag kan Esvitsin eliminera orsakerna till sjukdomen och dess symtom, kan du tänka dig? Om inte, se på bipacksedeln fäst vid toniken.
 • Artrit och osteokondros, osteoporos - allvarliga sjukdomar med behov av långvarig behandling kan botas med läkemedlet utan att använda droger, enligt tillverkaren (och varför patienter spenderar pengar på piller och krämer).
 • Gastrit, hypertoni, åderbråck. Det kan inte ens kommentera. Men liksom från mottagandet av Esvitsin mörker grå hår.

Esvitsin fick inte bara ge barn och vuxna, men också djur: det här är överraskande, eftersom innehållet i biostimulerande enzymer i preparatet är detsamma som i en hälsosam person, men inte djur och fåglar!

Efter att ha läst instruktionerna var det redan möjligt att inte köpa Esvitsin, men jag bestämde mig för att prova hårlotionen utåt och inse att vatten med stimulerande medel inte kommer att skada mitt hår.

Var att köpa

Trots den tvivelaktiga kompositionen säljs Esvitsin i apotek för en nominell mängd 120-140 rubel. Volymen på flaskan - 250 ml, och med daglig användning av denna mängd vatten är tillräckligt för en månad.

Även Esvitsin kan köpas i butikerna, specialiserat på produkter för hälsa, marknadsföring av kosttillskott och naturlig medicinsk kosmetika.

Varför köpt

Jag förvärvade esvitsin (inte export) som tillsats för rikligt fallande hår. Jag visste säkert att problemet med att falla ut var inte orsakat:

 • hormonella förändringar;
 • en sjukdom
 • stress (kanske kronisk, på grund av vardagens monotoni och tidig uppkomst);
 • sjukdomar i hårbotten;
 • felaktig vård.

Det är viktigt! Hårförlust är ett av signalerna för ett fel i systemen och organen. Om du inte har ändrat shampoo och andra vårdprodukter äter du rätt, du är inte en ung ammande mamma - kontakta en läkare för att identifiera orsaken till hårproblem.

Jag trodde inte på löften från tillverkaren Esvitsin Atlas-1, men recensionerna om drogen övertygade mig om att inget dåligt skulle hända med mitt utseende och hälsa, så jag bestämde mig för att ta en chans.

För övrigt, var uppmärksam: På den kosmetiska marknaden finns inte bara det ursprungliga botemedlet för Atlas-1, utan också en analog (replika) av Esvitsin Vio-Farm. Till skillnad från originalet indikerar återupptagningen den fullständiga kompositionen (vatten, bärnstenssyra, klorid av koppar, zink, magnesium, kobolt, krom, natriumsilikat).

Hur man använder

Enligt bruksanvisningen bör Esvitsin för håravfall appliceras dagligen eller varannan dag i hårbotten och skölj inte.

Du kan lägga lösningen på schampo i en koncentration av 1: 4 eller 1: 2 (det är inte klart varför, eftersom tvättmedlet tvättas av nästan omedelbart och påverkar inte hårväxten).

Verktyget är en klar lösning med en gulaktig toning: luktfri men med en implicit sur smak. Vattnets konsistens gör att vätskan lätt kan fördelas över hårbotten utan att orsaka obehagliga känslor och klåda.

Jag använde Esvitsin dagligen i trettio dagar. Med tanke på den obekväma dispensern bytte jag locket med en sprayflaska och sprutade vatten på rötterna och vätte hårbotten.

Jag tillade inte någon produkt till schampot: det är slöseri med tid och pengar.

Esvitsin: före och efter

Resultatet av att använda Esvitsin för hår slog mig. Nej, jag blev inte ägare till en lyxig flytande mane, och mitt hår fortsatte att falla ut på samma sätt.

Jag blev förvånad över hur mycket reklam och översyn av Esvitsin kan ändra tankarna hos en rimlig person att tro på de magiska egenskaperna hos vatten med okända tillsatser. Men hur annars: Tillverkaren hävdar att produkten ökar hårets tjocklek (genetiskt bestämd) och behandlar barn för alopeci.

Min recension av verktyget är tyvärr negativ. För en månad av användning:

 • hårfallet slutade inte (subjektivt, håret började klättra ännu mer);
 • rötterna och delen av längden, som Esvitsin regelbundet föll, blev torrare;
 • Samtidigt har frekvensen av tvättning av huvudet inte förändrats (rötterna är lika smutsiga som före användning av lotionen).

Klåda eller mjäll ger inte vätska.

Processen med att applicera Esvitsina tog tid, men det fanns inget resultat före och efter. Det enda pluset är den låga kostnaden för tonic (jämfört med andra droger för håravfall). Men är det värt att spendera rubel uppnådda på en napp? Svaret, jag tror, ​​är uppenbart.

Esvitsin

Anvisningar för användning:

Priserna i onlineapotek:

Esvitsin är en terapeutisk och profylaktisk kosmetisk produkt med en multilateral åtgärd som stimulerar de mänskliga kroppens viktiga biokemiska processer, vilket förhindrar åldrande. Esvitsins struktur innefattar en uppsättning biostimulanser, såväl som mikro- och makroelement. Detta verktyg är effektivt för att bekämpa skallighet, och används också för förebyggande och behandling av olika sjukdomar som ett generellt stärkande, hälsofrämjande, anti-aging drug. Detta verktyg är patenterat, Esvitsins sammansättning är inte föremål för avslöjande. Esvitsin är avsett för extern och oral administrering. Det är viktigt att hormoner inte ingår i Esvitsin.

Intern användning av Esvitsina

Instruktionerna för Esvitsin indikerade att agenset ska tas på en tom mage i en matsked, intaget, två till tre gånger i veckan. Med långvarig användning av Esvitsina, förbättring av hälsotillståndet, försvinnandet av akne i ansiktet, förbättring av styrkan, förstärkning av tandemaljen, upphörande av blödande tandkött, förstärkning av naglar.

Extern användning av Esvitsin

Esvitsin används externt för håravfall. Anvisningarna till Esvitsinu noterade att för att stimulera hårväxten, bör detta verktyg appliceras direkt på hårrötterna tre gånger i veckan, utan att gnugga och sedan inte tvätta bort. Rekommenderad extern användning kombinerad med oralt intag. För att förbättra effekten kan du lägga till Esvitsin till schampo (förhållande - 1: 4). För att öka effektiviteten vid behandling av alopeci, bör du regelbundet massera hårbotten med en massageborste. När du använder Esvitsina enligt instruktionerna efter 10 dagar finns det en märkbar minskning av håravfall samt försvinnande av mjäll. Vid användning av läkemedlet vid det första skedet av alopeci hos patienter under 30 år är det dessutom möjligt att hårlinjen är helt återställd. Recensioner av Esvitsin indikerar att med regelbunden fuktning av dessa hårrötter med detta botemedel förbättras hårkötets tillstånd, brittleness och hårdissektion minskar även efter kemisk färgning eller perm.

Varaktigheten av behandling med Esvicin är individuell. För män är det i genomsnitt ca 1 år. Recensioner av Esvitsin från kvinnor pratar om manifestationen av effekten efter tre månader med att använda verktyget.

För att uppnå bästa effekten är det nödvändigt att kombinera användningen av Esvitsin med en balanserad kost, inklusive adekvat intag av proteiner, fetter, vitaminer, mikroelement. I detta fall är det nödvändigt att begränsa användningen av mjöl, söt mat.

Användningen av Esvitsin vid komplex behandling av gastrit och magsår rekommenderas också. I detta fall ska Esvitsin tas dagligen, en matsked i tre månader.

Med komplex behandling av arteriell hypertension tas Esvitsin tre gånger om dagen, två matskedar i tre månader.

För att eliminera alkoholberoende tar Esvitsin två matskedar två gånger om dagen i 2-3 månader, samtidigt som man avsevärt minskar krävet för alkoholhaltiga drycker.

För föryngring, ökning av ton och immunitet används Esvitsin dagligen i en matsked. Det noterades att med regelbunden användning av denna åtgärd av äldre människor ökar energin märkbart, förekomsten av sjukdomar minskar jämfört med kamrater som inte använder Esvitsin, och fördjupning av äldre uppmärksammas även hos äldre människor.

Kontraindikationer för användning av Esvitsin är individuell intolerans, liksom graviditetsperioden, laktation.

Esvitsin - ett mildt botemedel mot håråterställning

En gång i tiden bedömdes en tjejs hälsa av sin skyttes tillstånd. Man trodde att om en kvinna har starkt hår, kan hon föda många barn och ge en bra avkomma. Tiderna går och håret upphör inte att återspegla en persons hälsa och inre tillstånd. Men, till skillnad från tidigare år, finns nu effektiva medel för håråterställning. En av dessa är det populära läkemedlet Esvitsin.

Vad är Esvitsin?

Esvitsin - ett universellt läkemedel som hjälper till att hantera inte bara hår och hårbotten.

Ett unikt terapeutiskt och profylaktiskt medel som hjälper till att klara många problem. Sammansättningen esvitsin innehåller vitaminer, biostimulanter, enzymer och spårämnen som stimulerar och aktiverar de viktigaste biokemiska processerna i kroppen. Möjlig intern och extern användning. Finns i form av en vattenhaltig lösning. Den exakta sammansättningen av esvitsin avslöjades inte och är en handelshemlighet.

Esvitsin hjälper till att klara av:

 • Sjukdomar i matsmältningsorganen.
 • Försvagning av immunitet.
 • Hypertension.
 • Sjukdomar i munnen och tandköttet.
 • Överträdelse av metaboliska processer.
 • Sjukdomar i skelettsystemet.

Varning! Det finns inga data om användning av esvitsina under graviditet och amning. Det är lämpligt att ta denna tid som kontraindikation.

Fördelarna med drogen är uppenbara. Instruktioner för användning av esvitsina berättar om anti-aging, återställande och andra underbara egenskaper hos läkemedlet.

Varför rekommenderas det att använda Esvitsin för hår?

Trots det stora utbudet av åtgärder och fördelarna med drogen för hela kroppen, är esvitsin vanligtvis använd för att behandla och återställa hälsan i håret. Fördelarna med esvitsin för hår i instruktionerna säger mycket. Så hur fungerar läkemedlet, och vilka problem kan det lindra?

 1. Skallighet. Läkemedlet vaknar hårsäckar, aktiverar sin handling och hjälper till att klara av vissa typer av alopeci
 1. Seborré. Esvitsin effektivt vid behandling av mjäll, särskilt fet. Hjälp också att hantera seborrheal alopeci.
 1. Accelererar hårväxten, så den används aktivt av kvinnor som vill ha långa flätor.
 1. Eliminerar torrhet, sprött hår och återvänder glans. Det närmar sig håret och återställer efter kemisk skada och frekvent färgning.
 1. Esvitsin reducerar fet hår. För att göra detta, applicera det på hårbotten med lätta, massorande rörelser.

Esvitsin har en komposition med flera komponenter, därför kan det orsaka en allergisk reaktion. Känsliga människor måste vara försiktiga.

Men den största fördelen med esvitsin är dess mångsidighet. Om du inte kan använda drogen externt, kan du använda insidan. Och vice versa. För behandling av alopeci är det önskvärt att kombinera intern och extern användning, så kommer resultatet att visas mycket snart.

Esvitsin för hår: bruksanvisningar

För behandling av alopeci, förstärkning av immunsystemet och normalisering av metaboliska processer i kroppen används esvitsin inuti. Det är nödvändigt att ta 1 matsked på morgonen på tom mage varje dag.

För att lösa kosmetiska problem kan du använda drogen och externt:

 1. För behandling av mjäll appliceras en liten summa pengar på hårbotten, täckt med ett uppvärmningslock och hålls i minst en timme. Klåda och obehag försvinner efter första användningen, och efter flera användningsområden kommer mjäll att försvinna.
 1. För att påskynda hårväxten är det bäst att applicera esvitsin inuti. Efter en tid kommer det att vara möjligt att utvärdera biverkningen - tillväxten av naglar, som blir mycket tjockare och starkare.
 1. Skallighet. För att bli av med alopeci masserar de hårbotten, vilket ökar blodcirkulationen hos glödlamporna och deras tillförsel med användbara ämnen. Parallellt, ta esvitsin inuti. Inträdesförloppet kan nå flera månader, beroende på situationens komplexitet.
 1. Minskar fet hår. För att reglera sebumproduktionen är det nödvändigt att fukta hårbotten med preparatet. Du kan också lägga till en liten del av produkten i schamponet, precis innan du tvättar.

Esvitsin gör håret mer torrt. För att återställa de skadade locken används läkemedlet bara inuti.

De främsta fördelarna med esvitsin för håret: priset och luktsuffeten. Det behöver inte sköljas, gör inte håret oljigt och osjämt. När den appliceras på rötterna är den osynlig och påminner inte om sig själv under dagen.

Andra användningar av esvicin:

 1. För att förhindra håravfall, mjäll och andra problem kan du lägga esvitsin till din vanliga hårbalsam eller mask. Tillräckligt ¼ del. Även denna metod är lämplig för torrt och skadat hår.
 1. En liten mängd av produkten kan appliceras på borsten och en daglig massage i hårbotten. Sådana manipuleringar kommer positivt att påverka hårets allmänna tillstånd.
 1. För en bättre effekt på hårsäckarna kan du lägga till en varm peppartinktur till esvicinen. Detta kommer att förbättra blodcirkulationen och penetrationen av esvitsin användbara substanser till folliklarna.

Esvitsin är ett effektivt och säkert sätt. Överdosering eller negativa effekter observerades.

Esvitsin: Medelpriset i Ryssland?

Var kan man köpa esvitsin? Du kan göra det på ett apotek eller på nätbutiker. Läkemedlet är ganska populärt och välkänt. I Moskva kan esvitsin köpas från 140 rubel till 170. I Volgograd har detta verktyg ungefär samma kostnad och priset varierar från 150 rubel. Det trevliga priset för en imponerande flaska med 250 ml.

Recensioner trichologists drug Esvitsin

Trichologist Timchenko Tatyana Andreevna, "Ray-Medic":

Det är ganska svårt att prata om Esvitsin. Tillverkare avslöjar inte hela kompositionen. Men en sak är säkert - verktyget är mycket effektivt och ger fantastiska resultat. Det hjälper till att hantera många problem i hårbotten och håret.

Oleg Bucharov, högkvalificerad trichologist, Profi Med Clinic:

Jag hanterar problemet med håravfall. Nyligen började han tilldela patienter esvitsin som adjuvans. Jag anser inte att läkemedlet är en panacea för alla problem, men det har en positiv effekt. Medan jag kompletterar dem med den huvudsakliga behandlingen.

Recensioner om användningen av Esvitsin (Bilder före och efter)

Esvitsin blev snabbt populär och många har redan provat det. Vilken feedback förtjänar han?

Efter att ha fött föddes mitt hår i vilket jag inte gjorde det. Såg vitaminkomplex, gjorda masker, gnidade olika medel. Jag lärde mig esvitsin från Internet, förutom att läkemedlet var berömt, jag gillade priset, för jag var vid den tiden och behandlingen tömde redan min plånbok. Hennes hår slutade flyta i ungefär 3 veckor, hon tog esvitsin inuti.

Kunde inte göra någonting med fettigt hår. Hon tvättade hennes hår på morgonen och vid lunchen hängde strängarna med istappar. Trichologist sa att problemet är hormonellt på grund av övergångsåldern. Men vad ska man göra? Jag är en tjej, jag hatar att gå med sådant hår. Jag började gnida Esvitsin på morgonen och problemet gick bort själv, nu har jag nytt hår hela dagen.

Håret var som halm, vilket jag bara inte gjorde. Esvitsin accepterades inom 30 dagar, gjorde månad en paus, och sedan en gång en kurs. Resultatet var inte långt framöver. Håret blev mer fuktad, slät. Under sex månader lyckades man få dem till normal form. Jag delar mina resultat.

Jag har tagit esvitsin inuti en månad och gnuggar den i hårbotten före varje tvätt. Och håret upphör inte att smula. Även om det verkar ha blivit lite tjockare. Därför, medan olycklig. Jag tror att du fortfarande behöver besöka trichologen och hitta den sanna anledningen tills du är helt skallig.

Esvitsin - ett universellt läkemedel som hjälper till att hantera inte bara hår och hårbotten. Han har redan tusentals fans. Men det finns de som tvivlar på effektiviteten och tror inte att det för detta pris kan vara så effektivt.

20 kommentarer

Köpt på apoteket (rekommenderad apotekare).
Används lite mindre än en månad (appliceras på hårbotten).
Håret föll ut, men växte inte!
Tjejer, söta, använd bättre naturliga oljor!

Jag förstår från din kommentar att du inte är glad med denna preporat

Gnugga olja i hårbotten klämmer på porerna och kommer därmed att orsaka ännu större förlust. Om du föreslår att du applicerar olja på håret själv och inte på huden, så är det som en död poultice, eftersom orsaken till förlusten ligger i huden och glödlampan och inte i hårbanan.

Flickor. Efter att ha fött (tvillingar) klättrade håret som arg. Jag försökte alla oljor som finns på apoteket. Vitaminer: Calcemin och Vitasharm. Zero. Och masken av senap gjorde. Zero. Jag köpte esvitsin. I september 2015. Idag är den 15 december. Håret började klättra mindre. Märkbart mindre. Jag dricker det och lägger det på mitt hår efter varje tvätt. Den totala. Håret är inte längre klippt och klättrar mycket mindre.
Jag slutar inte använda den. Hår till midjan. Det är synd. Jag hoppas att sluta krypa alls. Hopp dör senast................. Krasnodar-regionen. Krymsk

Jag använder den i en månad - dagligen i hårbotten. Resultatet var synligt på en vecka - håret började förlora mindre vid tvätt och kamning. Jag planerar att använda minst sex månader.

Verktyget fungerar verkligen! Du måste vara tålmodig och resultatet kommer att vara säkert. Tre månader måste du ständigt applicera på rötterna, då håret helt slutar falla ut, blir mycket tjockare och starkare, och kommer att växa snabbare.

Var kan jag köpa ESVITSIN, jag bor i Moskva och har inte hört talas om det i ett sådant apotek!?

300r tillgänglig

Esvitsin i Moskva och Moskva regionen (jag är från Voskresenskaya) säkert! I alla apotek! Kan du säga namnet fel? I ekonomin apoteket, Vita, Tetra, huvudstaden, är êàî överallt (köpt, sett). Eller på Internet med leverans från andra projektorder.

Smed på huvudet varje dag i 4 månader. Inne i drogen med en okänd komposition gjorde det inte.
Den enda effekten är mycket lätt minskat hårets fettinnehåll. Om att minska håravfall, volym och tillväxt, är alla dessa sagor.
En plus-pengar till denna besvikelse lämnade inte mycket.

Hoppas, jag bor också i MO. Jag köpte onlineapotek Stolichki

Esvitsin hjälper mig. I en månad kom små hår ut som en igelkott. Jag gnuggar varje dag, jag tog inte den inuti, jag visste inte vad som var möjligt. Bra läkemedel.

Flickor är söta... Jag vill vädja till dem som beskriver galen håravfall efter förlossningen) Jag appellerar till frisör. Förlust av hår inträffar varje dag av Gud, alla! Det här är okej! Det här är vår natur, håret har tillväxtsteg, så när det når det sista tillväxtsteget faller det ut) På en dag brukar en person ha mellan 75-115 hårstycken)) och det är OK! När en kvinna blir gravid, ökar hormonhalten kraftigt, vilket i sig är en stress för kroppen. Det omger inte denna stress och hårbotten, det verkar bara från motsatsen. Du (mamma och gravid) märkte förmodligen att under graviditet förekommer sådana fenomen som svullnad, detsamma händer med hårbotten, på molekylivå, så att säga) Blod rusar till glödlamporna och fyller därmed utrymmet utan att låta glödlampan försvaga Som ett resultat kan håret som nått sin höjd inte falla naturligt ut. När kvinnan födde - hormonnivån börjar återgå till det normala, blodet dränerar och allt hår som inte föll ut under graviditetsperioden, men måste falla ut, börja klättra ut dag efter dag och förvandla dig till chock och fasan. Även om det här är en normal naturlig process) Det var bara att du knappast gick till trikologen (annars skulle han säga det till dig) och det är uppenbart att inga vitaminer hjälper dig här, eftersom håret redan har blivit föråldrat och du försöker spara något som borde ha fallit för länge sedan) Råd: Andas ut, lugna dig och förstå det är inte alltid)) Tiden kommer att passera kroppen kommer att rekonstrueras och kommer att vara okej))

Nonsens, alla växer inte tillbaka! Var säker på att du behöver hjälp hår! Också i början väntade jag på det mirakel som naturen hade tänkt att den var så skallig.

Jag gillar det när du använder Esvitsina, utan att du tvättar, kan du stile ditt hår. De ser tjockare, mer magnifika och håller styling. Jag hoppas i framtiden att se effekten av att minska håravfall och förbättra hårväxten. Jag använder veckan utåt. Jag ska försöka dricka på morgonen.

Oavsett om du är snäll, finns det redan ett resultat av ansökan. Försökte du dricka inuti?

Jag anser också det nonsens att du måste vänta tills kroppen är rekonstruerad. Jag föddes för länge sedan, jag är 30. Och sedan 2014 har jag blivit konfronterad med det faktum att jag började bryta ner fruktansvärt, men faller inte ut (det finns ingen svart lampa), det finns ett vitt tips. Endast växte ung och igen, jag ser dem på händerna och hårborsten. Det blev så klart att min hårbotten blev synlig, särskilt märkbar i hårväxten. I november 2015 var jag tvungen att ha en kort hårklippning eftersom det fanns två ispinnar som hängde runt mitt ansikte. Sedan gjorde jag masker, drack vitaminer och allt började återgå till det normala. Och bara mitt hår växte tillbaka, när jag började förlora håret igen. Det tillsattes att huvudet började klia, på den andra dagen efter att huvudet hade tvättats, började en fruktansvärd klåda. Jag bytte mycket av schampon, även de dyra hjälpte inte. Jag vill notera, jag färgar inte, varken curlers, eller vilken typ av krullar och andra tricks jag använder (kanske förgäves, jag känner mig väldigt ledsen för håret). Mitt hår var under axlarna och ett mycket värdigt hår hår, nu kan jag inte uppnå denna längd och denna volym. Ketokonazol shampoo och piller (för klåda) hjälpte ett tag. Nu har jag börjat ta vitaminer (dyra, det verkar som naturliga), jag skriver inte, annars kommer de att säga reklam, jag dricker den nyligen, därför ser jag inte resultatet hittills. Och lite mindre än en vecka ansöker jag Esvitsin (i ett apotek, 135 rubel, Moskva-regionen), har jag inte bestämt mig för att dricka det ännu. Så, klåget har passerat - det är sådan lycka. Mitt huvud är ofta, på andra dagen ser huvudet 50/50 ut, men med esvicin ser mitt huvud längre rent - det här är ett faktum. Jag kommer säkert att ta en bild före och efter ansökan, för jag kan tydligt se hårets beklagliga tillstånd (det finns få av dem). Vi experimenterar också på make / maka, för samma sak faller inte ut, men raser. Spänningen vid 30 år, han dök upp på huvudets baksida, och över hela huvudet är det märkbart att det finns mycket litet hår. Han ändrade även sin frisyr, blev väldigt kort. Han tror jag också kommer att se ett positivt eller negativt resultat. Jag hällde esvitsin i en sprayflaska, det är bekvämare att spruta under rötterna, och ännu snabbare och mer ekonomisk konsumtion, även om jag inte känner synd på mitt favorithår. Sedan kamar jag mitt hår, väntar på att mitt huvud torkar ut och torka det med en hårtork. Jag tvättar inte någonting, jag tror att resultatet definitivt inte kommer att uppnås. Vi måste också försöka lägga till schampo. Om jag inte glömmer, kommer jag att logga ut om tre månader, även om mitt minne lämnar mycket att önska. Jag önskar er all inre harmoni - det här är vår hälsorisk!Nästa Artikel
En mängd krullar för fyra i sort - från stranden till Hollywood