Esvitsin för hår: Sammansättningen av läkemedlet, handlingsprincipen, indikationer för användning


I strävan efter hårets skönhet styrs många kvinnor och män av principen att ju dyrare desto bättre. Men detta uttalande är inte alltid sant. Till exempel är Esvitsin för hår ganska överkomligt och lätt att använda och innehåller en rik uppsättning mineraler som är nödvändiga för friskt hår och normal drift av blodkärlen som matar dem.

Läkemedlet är en lotion - tonic, som produceras av det inhemska företaget VioFarm i plastflaskor med en volym på en kvart liter. Esvitsin skiljer sig från andra kosmetiska produkter för behandling av alopeci och hårvård. Enligt experter lider en person ofta inte av brist på vitaminer, utan från en brist på väsentliga mineraler. Detta är särskilt sant i offseasonen, när antalet naturliga frukter och grönsaker som inte har genomgått värmebehandling sjunker kraftigt i kosten.

I enlighet med informationen från tillverkaren innehåller Esvitsinas sammansättning följande:

 • krom (i form av klorsalt), mineralet deltar i glukosmetabolism och främjar sin transport till vävnaden, det påverkar också syntesen av aminosyror;
 • kobolt (i form av klorid) är föreningen nödvändig för att cellerna helt absorberar askorbinsyran som har antioxidationseffekten, den påverkar syntesen av DNA och RNA, vilket är mycket viktigt vid tillväxten av nytt hår från celler i hårfollikelmatrisen;
 • Koppar (i form av klorföreningar), med avseende på kosmetika, är koppar oundgängligt att utveckla grundläggande hårfärgningspigment - melanin, så dess mängd som är tillräcklig för att förhindra den tidiga uppkomsten av grått hår, dessutom, det element involverade i processen för hematopoies, syntesen av kollagen och elastin;
 • mangan (Esvitsina inkluderas i kompositionen i kloridform), en av de väsentliga spårelement för normal drift av alla vävnader, det påverkar aktiviteten hos det endokrina systemet, som deltar i lipidmetabolism och med topisk mangan stimulerar blodflödet och förbättrar energimetabolism;
 • zink (för bättre absorption representerad som kloralter), den orala vägen undviker problem med det reproduktiva systemet, men i en beredning Esvitsin hår i samband med andra komponenter av en gynnsam effekt på blodcirkulationen, förhindrar aterosklerotiska förändringar i mikrovaskulaturen hos den subkutana vävnaden i hårbotten, reglerar celldelningsprocesser i hårfollikeln;
 • natrium och kalium (i form av silikatföreningar) tillhandahåller dessa substanser aktiviteten hos cellmembran, receptorer belägna på deras yta, upprätthåller homeostasen hos det extracellulära utrymmet;
 • Indium (i form av en kombination med klor) är ett mycket sällsynt mineral. Forskare har hittat sin betydelse för människokroppen relativt nyligen. Spårelementet har en allmän tonisk och stimulerande effekt på cellerna, säkerställer normal metabolism.

Köp Esvitsin för att stärka håret på något apotek. Och en ganska trevlig överraskning är kostnaden för medel. Det är cirka 150 rubel för en 250 ml flaska. Enligt välrenommerade trichologer tjänar denna tonic lotion som en universell förberedelse som kan användas både för profylaktiska och medicinska ändamål.

Med regelbunden användning enligt de detaljerade rekommendationerna i anteckningen har Esvitsin följande åtgärdspektrum:

 • slutar håravfall och hjälper till vid behandling av skallighet medan den kan kombineras med andra droger
 • På grund av den effektiva stimulerande effekten på hårsäckens celler, accelererar hårväxten och deras utseende förbättras.
 • hårsäckar, hud och blodkärl i den subkutana vävnaden är mättade med väsentliga mineraler;
 • skyddar krullarna mot termiska, kemiska effekter, påverkan av direkt solljus, etiologiska faktorer;
 • normaliserar talgkörtlarna, förbättrar hårets tillstånd som är benägna att öka fettinnehållet;
 • närmar sig torrt, skört, livlöst hår;
 • förhindrar mjäll.

Förvärva drogen bör endast finnas i apoteksnätverket. Obsessiv reklam på Internet, erbjuder bättre kvalitet "export" -alternativ Esvitsina - inte mer än en hoax.

En annan fördel med verktyget är möjligheten till både extern användning och intag. Dessutom appliceras det helt enkelt på huden i hårbotten, utspädd, tillsatt till "vardagliga" schampon och balsam. Vissa människor rekommenderar att blanda Esvitsin med styling spray för att skydda den heta luften från en hårtork, curling tang och "strykning" för curling strängar. Denna metod för applicering är lämplig för förebyggande och generell förbättring av håret, vilket accelererar deras tillväxt.

Men med skallighet, och ännu mer med androgen åldersrelaterad alopeci, kommer viss gnugga inte att räcka. Trichologists råder att ta Esvitsin inuti som ett komplext mineraltillskott. Det bidrar till mättnad av kroppen med alla viktiga makro- och mikroelement, fungerar som en tillförlitlig förebyggande åtgärd mot avitaminos och hjälper till att återställa hårsäckar till den aktiva fasen av tillväxt och förbättrad celldelning.

Esvitsin för hårväxt: Användningsmetoder, kontraindikationer att använda

Det enklaste sättet att använda drogen externt i ren form. För att göra detta appliceras lösningen på tvättat något fuktigt hår och jämnt fördelat över hårbotten och krullarna. För att förbättra effekten rekommenderas att massera med en vanlig kamborste. Vid behov, utför den vanliga stylingen.

Efter applicering kräver Esvitsin för hårtillväxt inte sköljning. Han ger inte lås av oljig glans, klibbar inte dem, och till och med underlättar modellering av frisyrer.

Men enligt experter är en enda extern användning av drogen inte tillräckligt, särskilt med skallighet. För att stärka hårrötterna måste läkemedlet tas oralt. Med tanke på produktens unika mineralsammansättning kommer det inte bara att hjälpa till att hantera alopeci, men kommer också att förbättra vatten-salt-, fett-, kolhydrat- och proteinmetabolism, återställa normala hormonnivåer, förbättra mikrocirkulationen i blodkärlen, aktivera energimetabolism och sakta ner åldringsprocessen.

Esvitsin för att stimulera hårväxten bör tas på matsked innan måltiderna dricker mycket vatten. Effekten av läkemedlet kommer att avslöjas, om du kombinerar mottagningen med en balanserad kost, ockupationen av aktiv sport. Behandlingstiden är 2 månader.

Förutom att stimulera hårväxten, hjälper Esvitsin också att klara åderbråck, ökade blödande tandkött, bota kronisk tonsillit. Som en del av komplex terapi rekommenderas det för patienter med högt blodtryck, muskel-skelettsystemets patologier och ökad surhet i matsmältningssystemet. Ibland används det för behandling av alkohol och nikotinberoende.

Trots alla fördelar finns det en "flyga i salva". Verktyget är inte registrerat som ett officiellt läkemedel. Och trots många utmärkelser, är vissa rädda för att ta medicinen inuti. I det här fallet kan Esvitsin endast användas externt, och Berech Plus-dropparna, som också kännetecknas av en rik mineralkomposition, kan vara berusade. Men deras kostnad är oproportionerligt högre - cirka 500 rubel per 100 ml.

Esvitsin kan också läggas till några inköpta hårvårdsprodukter:

 • Schampo. Proportionerna är 3: 1 schampo respektive lotion. Med denna användningsmetod kan läkemedlet användas dagligen i flera månader. Men efter användning rekommenderas det inte att torka håret med en hårtork eller åtminstone byta till kallt luftläge.
 • Balsam. Lotionen blandas med balsam i samma proportion (3: 1). I denna form anges Esvitsin för ökad utsöndring av talgkörtlarna i hårbotten, mjäll. Använd detta verktyg enligt följande: Tvätta håret med schampo och applicera balsam blandat med Esvitsin, låt det stå i 20-25 minuter och skölj med varmt rinnande vatten.
 • Lotion - tonic har praktiskt taget inga kontraindikationer. Utåt används den inte endast vid en allergisk reaktion på någon av dess komponenter. Förtäring rekommenderas inte under fertilitetsperioden och amning, svåra patologier i njurarna och leveren.

Om du har några kroniska sjukdomar innan systemisk användning av Esvitsina ska samråda med din läkare.

Esvitsin för hår: instruktioner, recept för hårvårdsprodukter med lotion, resultat av applicering

För regelbunden användning kan du också prova självgjorda masker. Deras komposition är ganska enkel, och tillsatsen av lotion ökar effektiviteten hos andra komponenter och förbättrar signifikant krullarnas tillstånd efter den första applikationen.

Applicera Esvitsin för att stärka hårinstruktionerna rekommenderar följande sätt:

 • Blanda lika stora proportioner med burdock och ricinolja, tillsätt lotion i förhållandet 8: 1 (med andra ord, 1 tsk Esvitsin behövs för 8 teskedar oljeblandningen). Applicera jämnt över håret längs hela längden och hårbotten, täck med en klämfilm, sätt på en engångslock och lämna i en timme. Tvätta av med varmt vatten och skölj håret med schampo.
 • Blanda lotionen med jojobaolja i ett förhållande av 6: 1. Applicera även på hår och hud, lämna i 60 minuter. Skölj noga med schampo. För att öka effektiviteten i detta verktyg kan du använda all nödvändig olja (till exempel citrus med tendens till fett).

Att ta Esvitsin för hårinstruktion tillåter och inuti. I detta fall verkar läkemedlet på cellulär nivå. Immunitet stimuleras, alla metaboliska processer normaliseras. Mineralkomplexet är effektivt för behandling av många patologier, inklusive kroniska. När de appliceras externt, krullarna förvärvar en hälsosam glans, deras förlust saktas ner, tillväxten accelereras, styling underlättas. Esvitsin hjälper också till att klara av mjäll, för att lösa problemet med ökat fet hår.

Esvitsin för hårväxt: hur det fungerar och om det finns en effekt från användningen

När håret var för en kvinna, inte bara en prydnad, utan också ett tecken på hälsa, fruktbarhet, styrka. Tiderna ändras, men det vackra, starka hårhåret till denna dag är fortfarande i efterfrågan. Mässan med alla krafter som försöker rädda henne, med hjälp av olika verktyg, apparater. Problem med krullningar uppträder dock ganska ofta. Idag pratar vi om ett läkemedel som heter "Esvitsin" för hårväxt, vilket eliminerar ett brett spektrum av problem. Recensioner trichologer, användarna är tvetydiga. Låt oss försöka klargöra situationen.

Hur fungerar det

Esvitsin - detta är ett specialdesignat läkemedel, vars sammansättning innehåller olika användbara komponenter: vitaminer, spårämnen, enzymer. Tillverkaren lovar att bli av med hårproblem på en vecka. Det är möjligt att använda medel utåt, inuti.

Läkemedlet eliminerar alopeci (alopeci brännpunkt eller diffus), ökar antalet hår, ökar hårdets densitet, hjälper till att glömma mjäll, sänker sebumsekretionen, hjälper till att förbättra strukturen hos strängarna.

struktur

Sammansättningen av detta läkemedel uppfanns av den ryska forskaren Stanislav Tsivinsky. Den fullständiga förteckningen över ingredienser är okänd, eftersom det är hemlig information som skyddas av villkoren i patentet.

Det är viktigt! Utvecklarna säger att alla ingredienser som ingår i drogen är säkra, användbara för att förbättra människors hälsa, uppfylla ryska kvalitetsstandarder.

På marknaden uppträdde detta verktyg på nittiotalet, men den här dagen har inte förlorat sin relevans. Ingredienser aktiverar kroppens skyddsfunktion. Läkemedlet innehåller kisel, zink, koppar, mangan, indium, kobolt, krom.

Verktyget har en fördelaktig effekt inte bara på locken. Det kan bota brännskador, sjukdomar i övre luftvägarna, högt blodtryck, åderbråck, sjukdomar i muskuloskeletala systemet.

Indikationer för användning

Listan med indikationer är ganska omfattande. Verktyget har en fördelaktig effekt på nästan hela människokroppen.

Läkemedlet kan användas:

 • att stärka hårsäckarna, hårväxten;
 • mjäll behandlingar;
 • gör svaga krullar tjockare, starka;
 • hjälper till i kampen mot skallighet
 • som ett komplext tillskott för att förbättra den totala hälsan, föryngring av kroppen;
 • hjälper till att bli av med akne i tonåren;
 • användbart för människors hälsa;
 • kan användas för att förebygga orala sjukdomar;
 • har en smärtstillande effekt vid åderbråckssjukdom
 • besitter den regenererande egenskapen;
 • bekämpar högt blodtryck
 • eliminerar problem i mag-tarmkanalen.

Varning! Spektrumet av läkemedlet är ganska brett, innan du använder det är det nödvändigt att läsa instruktionerna.

Kostnad för

Detta verktyg har ett demokratiskt pris, ekonomisk användning, tillgänglighet. Esvitsin finns i form av vätska för oral administrering, balsam, lotion, tonic, schampo.

Alla produkter i serien kan köpas på apotek, webbutiker eller på tillverkarens officiella hemsida. Deras kostnad överstiger inte 200 rubel. Du bör vara uppmärksam på utseendet på paketet, eftersom det finns fall av förfalskning.

Kontra

Läkemedlet har ett antal kontraindikationer för användning:

 1. Sammansättningen, det kvantitativa förhållandet mellan ingredienserna väljs noga, därför tolereras vanligen väl, orsaka inte allergier. Det finns dock en sådan faktor som individuell intolerans mot komponenterna, där användningen blir omöjlig.
 2. Det finns ingen tillförlitlig information om säkerheten vid användning under graviditet och amning, så tillverkaren lägger dessa faktorer i listan över kontraindikationer. I detta fall är ett bra alternativ till verktyget naturliga oljor och folkmedicinska lösningar.

Foto före och efter

Instruktioner för användning

Esvitsin lotion appliceras externt för att eliminera abnormaliteter i hårbotten, det kan inte tas oralt. För att förbättra utseendet på håret, för att påskynda tillväxten av lockar, är det nödvändigt att applicera verktyget till rötterna varannan dag. Inget behov av att tvätta håret, bara ge verktyget helt torrt.

Balsam Esvitsin används i komplex behandling utvändigt, inuti. För att uppnå bästa effekten rekommenderar man att du dricker 1 tesked två gånger i veckan på morgonen före måltiden.

Vi har förberett dig ett urval av effektiva apotek för att stimulera hårväxten. Du kan bekanta dig med det på vår hemsida.

Rådet. Esvitsin kan tillsättas till schampo vid tvättning av huvudet i ett förhållande av 1: 4. Shampoo kan användas kontinuerligt för behandling, förebyggande av sjukdomar i samband med hår.

Fördelar och nackdelar

De uppenbara fördelarna med att använda Esvitsin inkluderar följande:

 • brett utbud av applikationer för hela kroppen;
 • demokratiskt pris
 • användarvänlighet;
 • inte beroendeframkallande, du kan ansöka om en lång tid;
 • förbättrar hårbotten
 • Frånvaron av en obehaglig lukt, luktar inte botemedlet alls;
 • eliminerar krulans fettinnehåll;
 • behandlar mjäll.

Esvitsina har fortfarande brister (från kundrecensioner):

 • obekvämt förpackning utan dispenser eller spray;
 • håret kan bli torrt;
 • En fullständig förteckning över ingredienser är okänd. Detta förvirrar hårprofessorer och konsumenter.

Esvitsin har verkligen en positiv effekt på hårväxten, hjälper till att klara många problem. Trichologists kallar detta läkemedel en radikal botemedel mot bekämpning av hårproblem.

Hårväxten kommer att hjälpa tillväxtaktivatorer:

"Användning av Esvitsin för hår - en trollstav i håravfall?"

4 kommentarer

Hudanslutningar - hår och naglar - det är som ett lakmusprov som återspeglar människors hälsa. När patologiska processer som förekommer i människokroppen och närvaron av olika negativa faktorer (stress, ekologi, dålig näring, fysisk inaktivitet) förekommer yttre förändringar, som uppträder av håravfall, nagelförlängning, uppenbarelse av problem med huden, i allmänhet.

Hårets skönhet beror på hälsotillståndet och skötseln av håret. Det bredaste sortimentet av produkter som är utformade för att förbättra låsens tillstånd inkluderar ett ovanligt inhemskt botemedel, vars effektivitet och unikhet bekräftas av de många recensionerna av trichologer - Esvitsin.

Resultaten av produktens interna och externa användning är så imponerande att det är värt att förstå egenskaperna och sätten att använda preparatet som tillhör gruppen kosmetika och livsmedelstillsatser samtidigt.

Esvitsin är den nyaste certifierade kosmetiska produkten som utvecklats av den berömda ryska forskaren Tsivinsky S.V., som är utformad för att stimulera hårväxten på huvudet, behandla alla typer av alopeci samt en omfattande återhämtning av människokroppen. Esvitsin hår lotion produceras endast av Atlas-1 forskning och produktion företag, medan dess patenterade sammansättning är tillverkarens hemlighet.

Av de ingredienser som förklarats av forskare innehåller Esvicin:

 • mikro- och makronäringsämnen;
 • biostimulanter - enzymer i samma koncentration som i en hälsosam person;
 • organiska syror;
 • alkoholer med låg molekylvikt.

Hormoner, även i minimal koncentration, är inte närvarande i läkemedlets sammansättning. Den terapeutiska, doftfria vätskan är nästan luktfri och har en sur smak på grund av närvaron av citronsyra och mjölksyra.

Fördelar Esvetsin för hår

Ansökan om hårväxt och vid behandling av skallighet

Användbara egenskaper Esvetsin:

 1. Det aktiverar tillväxtprocesser, som verkar direkt på hårsäckarna och huden.
 2. Stoppar och förhindrar håravfall
 3. Förbättrar produktionen av håriga glödlampor av livskraftiga stavar, så att du kan öka håret på marken med alopeci.
 4. Stärkar stavar;
 5. Eliminerar bräcklighet och dissektionstips
 6. Eliminerar mjäll
 7. Återställer krullarnas struktur;
 8. Minskar koldioxidutsläppet.
 9. Främjar restaurering av naturlig färg till grått hår.

Internt intag Esvetsin hjälper inte bara till att behandla hårproblem, men har också följande positiva effekter på kroppen:

 • ökar immuniteten
 • behandlar akne, akne och akne
 • regenererar huden i brännskador
 • normaliserar blodtrycket vid hypertensiv sjukdom
 • förbättrar venernas tillstånd med åderförlängning
 • bidrar till snabb återhämtning för rinit, förkylning, tonsillit, akut respiratoriska infektioner, SARS, inklusive influensa;
 • återställer spikplattans struktur;
 • förbättrar hudens tillstånd
 • stärker tandköttet, stoppar blödningen
 • normaliserar processerna för matsmältningen, förbättrar tillståndet hos patienter med sjukdomar i mag-tarmkanalen (sår, gastrit med hög surhetsgrad);
 • främjar bättre absorption av kalcium, förhindrande av osteoporos;
 • användbart vid osteokondros och andra gemensamma patologier
 • föryngrar kroppen på cellulär nivå
 • minskar begär för alkohol.

Kontraindikationer Esvetsin

I närvaro av akuta och kroniska sjukdomar kan Esvitsin kontraindiceras - du bör konsultera en specialist som observerar dig innan du tar den inuti.

I närvaro av alopeci är det lämpligt att undersökas av en erfaren tricholog. Patienter utsatta för någon typ av allergi (läkemedel, mat etc.), läkemedlet är oönskade att ta.

Hur man använder lotion?

Instruktioner för användning Esvitsin för hår säger att den största effektiviteten vid återställandet av hår kan uppnås genom att samtidigt ta drogen via munnen och lokala regelbundna förfaranden. Det är lämpligt att först få råd av en erfaren tricholog, som kommer att ange graden av utveckling av sjukdomen och rekommendera en individuell dos av Esvitsin.

Extern användning av läkemedlet:

 1. Lotion gnidade hårbotten dagligen eller varannan dag. Ansökningsfrekvensen beror på hårets tillstånd och graden av alopeci. Procedurer är mer praktiska att utföra vid sänggåendet, men tiden spelar ingen roll.
 2. Därefter masseras rotszonen lätt med fingertopparna. Självmassage garanterar maximal penetration av biologiskt aktiva komponenter i folliklarna.
 3. Tvättmedel tvättas inte.
 4. Shampooing under behandling utförs 1-2 gånger i veckan, beroende på hårtypen (smutsiga krullar tvättas oftare, torra respektive - mindre ofta).
 5. Det är lämpligt att använda ekologiska schampon utan aggressiva rengöringsmedel eller hemmagjorda kompositioner, till exempel äggschampo (slå 2 kycklingägg i skummet, späd dem med varmt kokt vatten och tvätta håret).
 6. För att öka effektiviteten av behandlingen tillsättes Esvitsin-vätska till en enstaka del schampo under schemaläggning med en hastighet av (4: 1 eller 2: 1).

Rekommendationer för oral intag

Medicinsk vätska förbrukas varje morgon på en tom mage före frukost i matsked. Denna del är ungefär ett medium sipp. Alternativt tvättas drogen ner med dricksvatten. Mottagarkurs inte mindre än 3 månader.

På grund av aktivering av kroppens försvar återställs förbättring av regenereringsprocesser och alla typer av metabolism samt vävnadsmättnad med vitaminer, mineraler och andra bioaktiva näringsämnen, hår, nagelplattor och hud.

Praktisk erfarenhet av trichologer och frisörer

Som övning visar användningen av Esvitsina för hår under lång tid, även om de första resultaten blir märkbara efter en månad.

Minsta behandlingstiden med skallighet är 12-16 veckor. Med en betydande spridning av alopeci gnids produkten i hårbotten och intas upp till 2 år.

Men med ökat fet hår ser patienterna resultatet i en vecka. I denna situation rekommenderar experter att gnugga en unik lotion på morgonen och kvällen i 25-28 dagar.

Recensioner från ett foto, före och efter användning av Esvitsin för hår, vittnar omedelbart för dess effektivitet. Det viktigaste i behandlingen är att komma ihåg att proceduren är obligatorisk att genomföras regelbundet. Endast tålamod och uthållighet kommer att hjälpa till att återställa hårets hälsa, styrka, glans och silke, och när håret återställer håret i sin helhet.

Healing balm Esvitsin: bruksanvisningar och fördelaktiga effekter på hår

Esvitsin - ett unikt läkemedel för att läka kroppen. Läkningslösningen kan appliceras både externt och inuti. Esvitsin är oumbärlig för hårproblem.

Regelbunden användning av en mirakelhärdning hjälper dig att förbättra din hälsa. Efter en behandling med en helande balm kommer håret igen att bli tjockt, lyxigt. Ej hormonellt medel med hög koncentration av biostimulanter - Frälsning för svagt hår.

Allmän information om läkemedlet

Terapeutiskt läkemedel utvecklades av Stanislav Tsivinsky - en rysk forskare. Balsam med unika egenskaper uppfyller kraven i GOST Ryska federationen, patentet garanterar produktens höga kvalitet.

Esvitsin stimulerar många biokemiska processer, utan vilken kroppens normala funktion är omöjlig. Hår, som det är känt, är ett lakmusprov, på vilket alla problem med inre organ omedelbart återspeglas.

Formeln för Esvitsinas sammansättning är inte exakt känd, den är immateriell äganderätt och handelshemlighet. Läkemedlet innehåller:

 • biostimulantia;
 • mikro, makronäringsämnen;
 • andra värdefulla komponenter.

Det är känt att balmen innehåller mineraler, utan vilket håret förlorar sin hälsa, naturlig glans, trevligt utseende. Vi pratar om kisel, koppar, zink, krom, mangan. Och det här är inte en komplett lista.

Indikationer för användning

Listan över problem som ett högaktivt medel kommer att hjälpa till att hantera är ganska brett.

 • alopeci;
 • överdriven fetthalt av trådarna, hårbotten;
 • minskning av hårväxtens intensitet;
 • försämring av hårets kvalitet;
 • brännskador av varierande svårighetsgrad;
 • åderbråck
 • magsår;
 • hypertoni;
 • sjukdomar i muskuloskeletala systemet;
 • gastrit;
 • halsfluss;
 • rinit;
 • akne;
 • blödande tandkött
 • bräcklighet, stratifiering av nagelplattor;
 • alkoholberoende, andra problem.

Hur man återställer hår hemma? Lär dig effektiva metoder.

Läs steg-för-steg-diagrammet för att väva en fläta runt huvudet på den här sidan.

Kontra

Var noga med att konsultera din läkare innan du använder läkemedlet. Det finns restriktioner som är viktiga att veta före kursen.

Helande balm rekommenderas inte:

 • förväntade mammor;
 • lakterande kvinnor;
 • med känslighet för komponenterna i läkemedlet;
 • om du lider av mat, drog, andra typer av allergier.

Effekt på kropp och hår

En unik balsam har en kraftfull terapeutisk effekt. Korrekt utvald dosering, efterlevnad av instruktioner, kontroll av kroppsreaktioner kommer att ge en märkbar effekt efter en hälsokurs.

Resultat av användning av Esvitsin:

 • åldrande processer sakta ner;
 • förbättrar hårbotten, huden;
 • immunitet stärks
 • utslag i ansiktet, bröstet, tillbaka i tonåren minskar
 • katarralsjukdomar uppträder i en mildare form;
 • ökad styrka hos män;
 • normala tillstånd hos kärl med åderbråck;
 • minskar blödande tandkött
 • efter tandköttsbehandling och intern användning, tandvärk passerar;
 • blodtrycket återgår till normalt;
 • kroppen absorberar kalcium mer aktivt;
 • manifestationer av osteochondrosis reduceras, arthritis smärtor avtar;
 • ben och muskelvävnad stärks
 • kvaliteten på nagelplattorna återställs;
 • Allmänna villkor förbättras.

Balm har en positiv effekt på håret:

 • rötter blir starkare, mängden av utfallna hår minskar;
 • hårväxten återupptas i varierande grad av skallighet. Positiva resultat noterades även med ärftlig alopeci;
 • krullar blir starka, elastiska;
 • sebaceous utsöndring normaliseras;
 • ändsektionen försvinner
 • hårväxt aktiveras.

Instruktioner för användning

Som med alla andra läkemedel kommer hårberedning Esvitsin endast att visa hög verkningsgrad med noggrann överensstämmelse med reglerna för mottagning och ytbehandling. Om hårets kvalitet försämras, besök trichologen, fråga din läkare om hans åsikt om helande balm.

Om läkaren gav "bra", var noga med att ange dosering, frekvens, längd på kursen. Med olika problem i hårbotten finns det vissa skillnader i användningen av högaktivt läkemedel.

Esvitsin för håravfall

Hårbotten behandling:

 • Applicera en balsam på rötterna, massage försiktigt, behöver inte tvätta av drogen;
 • gnugga produkten dagligen eller varannan dag, beroende på svårighetsgraden av problemet;
 • Resultaten kommer att förbättras om du lägger till i vanligt schampo från 25 till 50% Esvitsina;
 • Tvätta håret minst två gånger i veckan;
 • Minsta kursen för behandling av alopeci är 3-4 månader. Med ett stort område av skallighet, använd drogen ett år eller två.

För behandling av alopeci är det önskvärt att kombinera behandlingen av rotzonen med användning av en balm inuti. En mer aktiv effekt på hårsäckarna, ökad andel vitaminer, mineraler, biologiskt aktiva ämnen kommer att säkerställa maximal effektivitet av behandlingen.

Följ anvisningarna:

 • på morgonen på en tom mage drick en matsked av läkningsmedel;
 • Rekommenderad kurs - från 6 till 12 månader.

Använd för att minska strängolja

Under behandling, ge upp mjöl, söt, kryddig, ät inte fett, rökt, stekt mat. För att förbättra effekten, inkludera i dietdiskar med hög proteinhalt: ägg, stearinljus, mejeriprodukter, ost, kli, magert rött kött, baljväxter.

Tillämpningsregler:

 • På morgonen och på kvällen applicera en balsam på rötterna;
 • ljusmassage rörelser säkerställer snabbast möjliga leveranser av produkten till hårsäckarna;
 • Tvätta bort ett unikt läkemedel är inte nödvändigt.
 • Varaktigheten av behandlingen kommer att bestämmas av läkaren, men vanligtvis utförs förfarandena i minst två till tre veckor;
 • Resultaten är märkbara redan 7-10 dagar efter behandlingens början.

Helande balm för hårväxt

Helande balm med hög koncentration av aktiva ingredienser väcker sovande tillväxtzoner, stärker rötterna. Kombinationen av extern användning och intag av läkemedlet ökar effektiviteten av behandlingen.

Hårbotten behandling:

 • Applicera luktfri närande balm till rötterna, var noga med att massera epidermis;
 • vänta tills trådarna torkar ut, speciellt tvätta inte balsammen;
 • Den optimala appliceringsfrekvensen är tre gånger i veckan.
 • Lägg till Esvitsin i schampo. Proportioner: i 4 delar av en rengöringskomposition - 1 del av en helande balm;
 • skölj håret med rik schampo 3-4 gånger i veckan.

Ansökan inuti:

 • På en tom mage dricker du en smuts av botemedlet.
 • proceduren utförs varannan dag, med hårda skador på håren - dagligen.

Mirakulös balsam med en unik formel säljs i apotekskedjan. Esvitsins pris - 110-250 rubel, en flaska volym - 250 ml. Prisskillnaden beror på transportkostnader, andra faktorer.

Medicinska - kosmetiska analoger

På marknaden för medicinska och kosmetiska produkter för hårvård finns det andra vitaminminerala komplex för återvinning av hår. Det är inte nödvändigt att ordinera ett läkemedel som intresserar dig.

Besök trichologen, få sin åsikt. Specialisten väljer lämplig behandling för hårstänger och hårbotten.

Förberedelser för återhämtning av hår:

 • Perfectil.
 • Duovit för män (det finns ett komplex för kvinnor).
 • Vitrum Skönhet.
 • Pantovigar.
 • Ladys Formel.
 • Kosttillskott med öljäst, värdefulla spårämnen.
 • Komplex "Hud, hår, naglar".
 • Vitasharm.
 • Pyridoxin.
 • Regine med minoxidil.
 • Centrum med lutein, andra medel.

Lär dig allt om fördelarna och användningen av kokosmjölk för hår.

På ansökan av serien från Evalar Expert skrivs hår på denna sida.

Följ länken http://jvolosy.com/uhod/shampuni/irida.html för att läsa alla detaljer om shampoo Irida.

Populära schampon för håravfall:

 • Selentsin.
 • 911 burdock.
 • 911 lök.
 • Från serien Recept, farmor Agafi.
 • Fitoval.
 • Vichy Derkos.
 • Alerana.
 • Kardborre.

För behandling av hår utvecklade en hel serie, som inkluderar schampo, balsam, mask, serum, vitaminer för hår. Helt få patienter och läkare rekommenderar användbara produkter av följande serie:

 • Evalar Expert Hair.
 • Hästkrafter.
 • Estelle linje för försvagade lockar.
 • Natur Siberika med havtorn.

Esvitsin för hårrecensioner är ofta entusiastiska. Självklart finns det patienter som inte helt har försvunnit bala fläckar. Resultatet beror på många faktorer: ålder, kroppens känslighet, patologins allvar, exakt överensstämmelse med instruktionerna. Majoriteten av läkare och patienter anser att läkemedlet med ett komplex av biostimulanter är en av de mest effektiva kompositionerna för bekämpning av alopeci.

Det är viktigt! Även om du inte kunde återvända till det perfekta utseendet på låsningarna kommer positiva förändringar i kroppen fortfarande att uppstå. Återigen läs listan över indikationer, effekten på organ och system. Efter en terapeutisk kurs kommer hälsan säkert att förbättras.

Feedback om användningen av Esvitsina i följande video:

Gilla den här artikeln? Prenumerera på uppdateringar via RSS, eller håll dig uppdaterad till Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter eller Google Plus.

Prenumerera på uppdateringar via e-post:

Berätta för dina vänner!

Esvitsin

Anvisningar för användning:

Priserna i onlineapotek:

Esvitsin är en terapeutisk och profylaktisk kosmetisk produkt med en multilateral åtgärd som stimulerar de mänskliga kroppens viktiga biokemiska processer, vilket förhindrar åldrande. Esvitsins struktur innefattar en uppsättning biostimulanser, såväl som mikro- och makroelement. Detta verktyg är effektivt för att bekämpa skallighet, och används också för förebyggande och behandling av olika sjukdomar som ett generellt stärkande, hälsofrämjande, anti-aging drug. Detta verktyg är patenterat, Esvitsins sammansättning är inte föremål för avslöjande. Esvitsin är avsett för extern och oral administrering. Det är viktigt att hormoner inte ingår i Esvitsin.

Intern användning av Esvitsina

Instruktionerna för Esvitsin indikerade att agenset ska tas på en tom mage i en matsked, intaget, två till tre gånger i veckan. Med långvarig användning av Esvitsina, förbättring av hälsotillståndet, försvinnandet av akne i ansiktet, förbättring av styrkan, förstärkning av tandemaljen, upphörande av blödande tandkött, förstärkning av naglar.

Extern användning av Esvitsin

Esvitsin används externt för håravfall. Anvisningarna till Esvitsinu noterade att för att stimulera hårväxten, bör detta verktyg appliceras direkt på hårrötterna tre gånger i veckan, utan att gnugga och sedan inte tvätta bort. Rekommenderad extern användning kombinerad med oralt intag. För att förbättra effekten kan du lägga till Esvitsin till schampo (förhållande - 1: 4). För att öka effektiviteten vid behandling av alopeci, bör du regelbundet massera hårbotten med en massageborste. När du använder Esvitsina enligt instruktionerna efter 10 dagar finns det en märkbar minskning av håravfall samt försvinnande av mjäll. Vid användning av läkemedlet vid det första skedet av alopeci hos patienter under 30 år är det dessutom möjligt att hårlinjen är helt återställd. Recensioner av Esvitsin indikerar att med regelbunden fuktning av dessa hårrötter med detta botemedel förbättras hårkötets tillstånd, brittleness och hårdissektion minskar även efter kemisk färgning eller perm.

Varaktigheten av behandling med Esvicin är individuell. För män är det i genomsnitt ca 1 år. Recensioner av Esvitsin från kvinnor pratar om manifestationen av effekten efter tre månader med att använda verktyget.

För att uppnå bästa effekten är det nödvändigt att kombinera användningen av Esvitsin med en balanserad kost, inklusive adekvat intag av proteiner, fetter, vitaminer, mikroelement. I detta fall är det nödvändigt att begränsa användningen av mjöl, söt mat.

Användningen av Esvitsin vid komplex behandling av gastrit och magsår rekommenderas också. I detta fall ska Esvitsin tas dagligen, en matsked i tre månader.

Med komplex behandling av arteriell hypertension tas Esvitsin tre gånger om dagen, två matskedar i tre månader.

För att eliminera alkoholberoende tar Esvitsin två matskedar två gånger om dagen i 2-3 månader, samtidigt som man avsevärt minskar krävet för alkoholhaltiga drycker.

För föryngring, ökning av ton och immunitet används Esvitsin dagligen i en matsked. Det noterades att med regelbunden användning av denna åtgärd av äldre människor ökar energin märkbart, förekomsten av sjukdomar minskar jämfört med kamrater som inte använder Esvitsin, och fördjupning av äldre uppmärksammas även hos äldre människor.

Kontraindikationer för användning av Esvitsin är individuell intolerans, liksom graviditetsperioden, laktation.

Esvitsin - ett mildt botemedel mot håråterställning

En gång i tiden bedömdes en tjejs hälsa av sin skyttes tillstånd. Man trodde att om en kvinna har starkt hår, kan hon föda många barn och ge en bra avkomma. Tiderna går och håret upphör inte att återspegla en persons hälsa och inre tillstånd. Men, till skillnad från tidigare år, finns nu effektiva medel för håråterställning. En av dessa är det populära läkemedlet Esvitsin.

Vad är Esvitsin?

Esvitsin - ett universellt läkemedel som hjälper till att hantera inte bara hår och hårbotten.

Ett unikt terapeutiskt och profylaktiskt medel som hjälper till att klara många problem. Sammansättningen esvitsin innehåller vitaminer, biostimulanter, enzymer och spårämnen som stimulerar och aktiverar de viktigaste biokemiska processerna i kroppen. Möjlig intern och extern användning. Finns i form av en vattenhaltig lösning. Den exakta sammansättningen av esvitsin avslöjades inte och är en handelshemlighet.

Esvitsin hjälper till att klara av:

 • Sjukdomar i matsmältningsorganen.
 • Försvagning av immunitet.
 • Hypertension.
 • Sjukdomar i munnen och tandköttet.
 • Överträdelse av metaboliska processer.
 • Sjukdomar i skelettsystemet.

Varning! Det finns inga data om användning av esvitsina under graviditet och amning. Det är lämpligt att ta denna tid som kontraindikation.

Fördelarna med drogen är uppenbara. Instruktioner för användning av esvitsina berättar om anti-aging, återställande och andra underbara egenskaper hos läkemedlet.

Varför rekommenderas det att använda Esvitsin för hår?

Trots det stora utbudet av åtgärder och fördelarna med drogen för hela kroppen, är esvitsin vanligtvis använd för att behandla och återställa hälsan i håret. Fördelarna med esvitsin för hår i instruktionerna säger mycket. Så hur fungerar läkemedlet, och vilka problem kan det lindra?

 1. Skallighet. Läkemedlet vaknar hårsäckar, aktiverar sin handling och hjälper till att klara av vissa typer av alopeci
 1. Seborré. Esvitsin effektivt vid behandling av mjäll, särskilt fet. Hjälp också att hantera seborrheal alopeci.
 1. Accelererar hårväxten, så den används aktivt av kvinnor som vill ha långa flätor.
 1. Eliminerar torrhet, sprött hår och återvänder glans. Det närmar sig håret och återställer efter kemisk skada och frekvent färgning.
 1. Esvitsin reducerar fet hår. För att göra detta, applicera det på hårbotten med lätta, massorande rörelser.

Esvitsin har en komposition med flera komponenter, därför kan det orsaka en allergisk reaktion. Känsliga människor måste vara försiktiga.

Men den största fördelen med esvitsin är dess mångsidighet. Om du inte kan använda drogen externt, kan du använda insidan. Och vice versa. För behandling av alopeci är det önskvärt att kombinera intern och extern användning, så kommer resultatet att visas mycket snart.

Esvitsin för hår: bruksanvisningar

För behandling av alopeci, förstärkning av immunsystemet och normalisering av metaboliska processer i kroppen används esvitsin inuti. Det är nödvändigt att ta 1 matsked på morgonen på tom mage varje dag.

För att lösa kosmetiska problem kan du använda drogen och externt:

 1. För behandling av mjäll appliceras en liten summa pengar på hårbotten, täckt med ett uppvärmningslock och hålls i minst en timme. Klåda och obehag försvinner efter första användningen, och efter flera användningsområden kommer mjäll att försvinna.
 1. För att påskynda hårväxten är det bäst att applicera esvitsin inuti. Efter en tid kommer det att vara möjligt att utvärdera biverkningen - tillväxten av naglar, som blir mycket tjockare och starkare.
 1. Skallighet. För att bli av med alopeci masserar de hårbotten, vilket ökar blodcirkulationen hos glödlamporna och deras tillförsel med användbara ämnen. Parallellt, ta esvitsin inuti. Inträdesförloppet kan nå flera månader, beroende på situationens komplexitet.
 1. Minskar fet hår. För att reglera sebumproduktionen är det nödvändigt att fukta hårbotten med preparatet. Du kan också lägga till en liten del av produkten i schamponet, precis innan du tvättar.

Esvitsin gör håret mer torrt. För att återställa de skadade locken används läkemedlet bara inuti.

De främsta fördelarna med esvitsin för håret: priset och luktsuffeten. Det behöver inte sköljas, gör inte håret oljigt och osjämt. När den appliceras på rötterna är den osynlig och påminner inte om sig själv under dagen.

Andra användningar av esvicin:

 1. För att förhindra håravfall, mjäll och andra problem kan du lägga esvitsin till din vanliga hårbalsam eller mask. Tillräckligt ¼ del. Även denna metod är lämplig för torrt och skadat hår.
 1. En liten mängd av produkten kan appliceras på borsten och en daglig massage i hårbotten. Sådana manipuleringar kommer positivt att påverka hårets allmänna tillstånd.
 1. För en bättre effekt på hårsäckarna kan du lägga till en varm peppartinktur till esvicinen. Detta kommer att förbättra blodcirkulationen och penetrationen av esvitsin användbara substanser till folliklarna.

Esvitsin är ett effektivt och säkert sätt. Överdosering eller negativa effekter observerades.

Esvitsin: Medelpriset i Ryssland?

Var kan man köpa esvitsin? Du kan göra det på ett apotek eller på nätbutiker. Läkemedlet är ganska populärt och välkänt. I Moskva kan esvitsin köpas från 140 rubel till 170. I Volgograd har detta verktyg ungefär samma kostnad och priset varierar från 150 rubel. Det trevliga priset för en imponerande flaska med 250 ml.

Recensioner trichologists drug Esvitsin

Trichologist Timchenko Tatyana Andreevna, "Ray-Medic":

Det är ganska svårt att prata om Esvitsin. Tillverkare avslöjar inte hela kompositionen. Men en sak är säkert - verktyget är mycket effektivt och ger fantastiska resultat. Det hjälper till att hantera många problem i hårbotten och håret.

Oleg Bucharov, högkvalificerad trichologist, Profi Med Clinic:

Jag hanterar problemet med håravfall. Nyligen började han tilldela patienter esvitsin som adjuvans. Jag anser inte att läkemedlet är en panacea för alla problem, men det har en positiv effekt. Medan jag kompletterar dem med den huvudsakliga behandlingen.

Recensioner om användningen av Esvitsin (Bilder före och efter)

Esvitsin blev snabbt populär och många har redan provat det. Vilken feedback förtjänar han?

Efter att ha fött föddes mitt hår i vilket jag inte gjorde det. Såg vitaminkomplex, gjorda masker, gnidade olika medel. Jag lärde mig esvitsin från Internet, förutom att läkemedlet var berömt, jag gillade priset, för jag var vid den tiden och behandlingen tömde redan min plånbok. Hennes hår slutade flyta i ungefär 3 veckor, hon tog esvitsin inuti.

Kunde inte göra någonting med fettigt hår. Hon tvättade hennes hår på morgonen och vid lunchen hängde strängarna med istappar. Trichologist sa att problemet är hormonellt på grund av övergångsåldern. Men vad ska man göra? Jag är en tjej, jag hatar att gå med sådant hår. Jag började gnida Esvitsin på morgonen och problemet gick bort själv, nu har jag nytt hår hela dagen.

Håret var som halm, vilket jag bara inte gjorde. Esvitsin accepterades inom 30 dagar, gjorde månad en paus, och sedan en gång en kurs. Resultatet var inte långt framöver. Håret blev mer fuktad, slät. Under sex månader lyckades man få dem till normal form. Jag delar mina resultat.

Jag har tagit esvitsin inuti en månad och gnuggar den i hårbotten före varje tvätt. Och håret upphör inte att smula. Även om det verkar ha blivit lite tjockare. Därför, medan olycklig. Jag tror att du fortfarande behöver besöka trichologen och hitta den sanna anledningen tills du är helt skallig.

Esvitsin - ett universellt läkemedel som hjälper till att hantera inte bara hår och hårbotten. Han har redan tusentals fans. Men det finns de som tvivlar på effektiviteten och tror inte att det för detta pris kan vara så effektivt.

20 kommentarer

Köpt på apoteket (rekommenderad apotekare).
Används lite mindre än en månad (appliceras på hårbotten).
Håret föll ut, men växte inte!
Tjejer, söta, använd bättre naturliga oljor!

Jag förstår från din kommentar att du inte är glad med denna preporat

Gnugga olja i hårbotten klämmer på porerna och kommer därmed att orsaka ännu större förlust. Om du föreslår att du applicerar olja på håret själv och inte på huden, så är det som en död poultice, eftersom orsaken till förlusten ligger i huden och glödlampan och inte i hårbanan.

Flickor. Efter att ha fött (tvillingar) klättrade håret som arg. Jag försökte alla oljor som finns på apoteket. Vitaminer: Calcemin och Vitasharm. Zero. Och masken av senap gjorde. Zero. Jag köpte esvitsin. I september 2015. Idag är den 15 december. Håret började klättra mindre. Märkbart mindre. Jag dricker det och lägger det på mitt hår efter varje tvätt. Den totala. Håret är inte längre klippt och klättrar mycket mindre.
Jag slutar inte använda den. Hår till midjan. Det är synd. Jag hoppas att sluta krypa alls. Hopp dör senast................. Krasnodar-regionen. Krymsk

Jag använder den i en månad - dagligen i hårbotten. Resultatet var synligt på en vecka - håret började förlora mindre vid tvätt och kamning. Jag planerar att använda minst sex månader.

Verktyget fungerar verkligen! Du måste vara tålmodig och resultatet kommer att vara säkert. Tre månader måste du ständigt applicera på rötterna, då håret helt slutar falla ut, blir mycket tjockare och starkare, och kommer att växa snabbare.

Var kan jag köpa ESVITSIN, jag bor i Moskva och har inte hört talas om det i ett sådant apotek!?

300r tillgänglig

Esvitsin i Moskva och Moskva regionen (jag är från Voskresenskaya) säkert! I alla apotek! Kan du säga namnet fel? I ekonomin apoteket, Vita, Tetra, huvudstaden, är êàî överallt (köpt, sett). Eller på Internet med leverans från andra projektorder.

Smed på huvudet varje dag i 4 månader. Inne i drogen med en okänd komposition gjorde det inte.
Den enda effekten är mycket lätt minskat hårets fettinnehåll. Om att minska håravfall, volym och tillväxt, är alla dessa sagor.
En plus-pengar till denna besvikelse lämnade inte mycket.

Hoppas, jag bor också i MO. Jag köpte onlineapotek Stolichki

Esvitsin hjälper mig. I en månad kom små hår ut som en igelkott. Jag gnuggar varje dag, jag tog inte den inuti, jag visste inte vad som var möjligt. Bra läkemedel.

Flickor är söta... Jag vill vädja till dem som beskriver galen håravfall efter förlossningen) Jag appellerar till frisör. Förlust av hår inträffar varje dag av Gud, alla! Det här är okej! Det här är vår natur, håret har tillväxtsteg, så när det når det sista tillväxtsteget faller det ut) På en dag brukar en person ha mellan 75-115 hårstycken)) och det är OK! När en kvinna blir gravid, ökar hormonhalten kraftigt, vilket i sig är en stress för kroppen. Det omger inte denna stress och hårbotten, det verkar bara från motsatsen. Du (mamma och gravid) märkte förmodligen att under graviditet förekommer sådana fenomen som svullnad, detsamma händer med hårbotten, på molekylivå, så att säga) Blod rusar till glödlamporna och fyller därmed utrymmet utan att låta glödlampan försvaga Som ett resultat kan håret som nått sin höjd inte falla naturligt ut. När kvinnan födde - hormonnivån börjar återgå till det normala, blodet dränerar och allt hår som inte föll ut under graviditetsperioden, men måste falla ut, börja klättra ut dag efter dag och förvandla dig till chock och fasan. Även om det här är en normal naturlig process) Det var bara att du knappast gick till trikologen (annars skulle han säga det till dig) och det är uppenbart att inga vitaminer hjälper dig här, eftersom håret redan har blivit föråldrat och du försöker spara något som borde ha fallit för länge sedan) Råd: Andas ut, lugna dig och förstå det är inte alltid)) Tiden kommer att passera kroppen kommer att rekonstrueras och kommer att vara okej))

Nonsens, alla växer inte tillbaka! Var säker på att du behöver hjälp hår! Också i början väntade jag på det mirakel som naturen hade tänkt att den var så skallig.

Jag gillar det när du använder Esvitsina, utan att du tvättar, kan du stile ditt hår. De ser tjockare, mer magnifika och håller styling. Jag hoppas i framtiden att se effekten av att minska håravfall och förbättra hårväxten. Jag använder veckan utåt. Jag ska försöka dricka på morgonen.

Oavsett om du är snäll, finns det redan ett resultat av ansökan. Försökte du dricka inuti?

Jag anser också det nonsens att du måste vänta tills kroppen är rekonstruerad. Jag föddes för länge sedan, jag är 30. Och sedan 2014 har jag blivit konfronterad med det faktum att jag började bryta ner fruktansvärt, men faller inte ut (det finns ingen svart lampa), det finns ett vitt tips. Endast växte ung och igen, jag ser dem på händerna och hårborsten. Det blev så klart att min hårbotten blev synlig, särskilt märkbar i hårväxten. I november 2015 var jag tvungen att ha en kort hårklippning eftersom det fanns två ispinnar som hängde runt mitt ansikte. Sedan gjorde jag masker, drack vitaminer och allt började återgå till det normala. Och bara mitt hår växte tillbaka, när jag började förlora håret igen. Det tillsattes att huvudet började klia, på den andra dagen efter att huvudet hade tvättats, började en fruktansvärd klåda. Jag bytte mycket av schampon, även de dyra hjälpte inte. Jag vill notera, jag färgar inte, varken curlers, eller vilken typ av krullar och andra tricks jag använder (kanske förgäves, jag känner mig väldigt ledsen för håret). Mitt hår var under axlarna och ett mycket värdigt hår hår, nu kan jag inte uppnå denna längd och denna volym. Ketokonazol shampoo och piller (för klåda) hjälpte ett tag. Nu har jag börjat ta vitaminer (dyra, det verkar som naturliga), jag skriver inte, annars kommer de att säga reklam, jag dricker den nyligen, därför ser jag inte resultatet hittills. Och lite mindre än en vecka ansöker jag Esvitsin (i ett apotek, 135 rubel, Moskva-regionen), har jag inte bestämt mig för att dricka det ännu. Så, klåget har passerat - det är sådan lycka. Mitt huvud är ofta, på andra dagen ser huvudet 50/50 ut, men med esvicin ser mitt huvud längre rent - det här är ett faktum. Jag kommer säkert att ta en bild före och efter ansökan, för jag kan tydligt se hårets beklagliga tillstånd (det finns få av dem). Vi experimenterar också på make / maka, för samma sak faller inte ut, men raser. Spänningen vid 30 år, han dök upp på huvudets baksida, och över hela huvudet är det märkbart att det finns mycket litet hår. Han ändrade även sin frisyr, blev väldigt kort. Han tror jag också kommer att se ett positivt eller negativt resultat. Jag hällde esvitsin i en sprayflaska, det är bekvämare att spruta under rötterna, och ännu snabbare och mer ekonomisk konsumtion, även om jag inte känner synd på mitt favorithår. Sedan kamar jag mitt hår, väntar på att mitt huvud torkar ut och torka det med en hårtork. Jag tvättar inte någonting, jag tror att resultatet definitivt inte kommer att uppnås. Vi måste också försöka lägga till schampo. Om jag inte glömmer, kommer jag att logga ut om tre månader, även om mitt minne lämnar mycket att önska. Jag önskar er all inre harmoni - det här är vår hälsorisk!Nästa Artikel
Topp 15 tips om användning av tvätttvål