Hur man gör curls snabbt?


Hur man gör curls snabbt och vackert? Du kan använda curling eller strykning, men det bör tas i åtanke att frekventa termiska effekter förstör hårets tillstånd. Det finns också säkrare, men många sätt att curling: flagella, folie, curlers. Och du kan göra krusningar hemma, med en enkel penna.

Hur man gör curls: olika alternativ

Att ordentligt krulla hår måste du fokusera på deras längd och skick. För kvinnor med en frisyr är det bäst att skapa volym vid rötterna. Praktiskt taget alla styling metoder är lämpliga för medium och långt hår. Långhåriga tjejer är mycket stora Hollywoodkrullar, som kan skapas med hjälp av curlers.

Vackra lockar curling

Med hjälp av en standardklämkrullare är det lättast att vrida de elastiska locken. En sådan styling ser naturligt ut om du något kamma håret omedelbart efter att du har använt enheten för krökning.

Den optimala temperaturen för svagt och tunt hår: 100 grader. Snabba lockar kan göras vid 180 grader. Hög temperatur har en skadlig effekt på lockar, så en varm perm bör göras inte mer än 2 gånger i veckan.

Ju mindre diametern på krullningen är, ju mer uttalad och liten krullarna blir. För att skapa stora och medelstora krullar kan du använda den klassiska cylinderkurvan eller den professionella Babyliss Pro-enheten.

Skapa krullar med en curling steg för steg:

 1. Hårförberedelse. Tvätta locken och torka (helst utan hårtork). Det rekommenderas starkt att använda ett verktyg för värmebeskyttelse (Matrix, Estel, L'Oreal Professionnel).
 2. Perm. Håret är uppdelat i 4 delar och värm krulljärnet till önskad temperatur. Börja linda krullarna till baksidan av huvudet. Varje sträng ska vara krökt från spetsarna. För tjejer med kort eller medelstora längd är det bättre att vrida krullarna mot rötterna och hålla enheten vinkelrätt.
 3. Konsolidering. För att hålla krullarna under lång tid måste du spruta den resulterande frisyren med lack. För att gå till kvällshändelserna är det bättre att använda verktyget med maximal fixering.

Påverka inte strängen längre än 20-25 sekunder. För enkelhets skull bör de färdiga locken vara fästa osynliga. När frisyren är klar måste du kamma den med en kam med sällsynta tänder.

Curls strykning

Curls kan skapas inte bara av curling järn, men också av likriktaren. Vad är skillnaden mellan dessa enheter? Curling järn hjälper till att göra elastiska små lockar, och de järn - voluminösa stora krullarna. Det är bäst att använda en rund och smal anordning för rätning. Med det kan du snabbt göra en vacker styling.

 1. Bearbetning. Det är nödvändigt att applicera ett värmeskärmningsmedel och skum på krullarna. I stället för skum kan du ta några andra kosmetika, vilket ger volymen vid rötterna.
 2. Perm. Det är nödvändigt att skilja en liten strand och klämma den vid roten. Därefter ska du vikla krullen på järnet och hålla i 20 sekunder. När krullen värms upp måste du försiktigt dra ner den. Det är nödvändigt att arbeta med ett järn långsamt, annars bildas lock på krullar.
 3. Konsolidering. Eftersom krullarna redan är överväldigade på olika sätt rekommenderas inte att använda en lack med ökad fixering. Det är bättre att använda mjuk kosmetika, smidig fixering av styling utan limning och viktning.

Denna metod att vinka är idealisk för långt och medelhårt hår.

Du kan göra lockar på torget med hjälp av strykning. För att göra detta, vind håret inte från rötterna, men från ansiktet. Du måste curl varje strand från tipsen. Resultatet är en mjuk och mild frisyr.

Curling hår på curlers

Det finns många typer av hårkronor: papilotki, spiral, kardborreband, termisk curlers. Den största fördelen med dessa enheter är deras säkerhet. Dessutom är curlers, oavsett typ, lätt att använda.

Med hjälp av stora föremål kan du skapa mjuka Hollywood curls. Små curlers är utformade för medelstora lockar uttryckta.

Styling alternativ för långt och medium hår:

 1. Att skapa snabba krökar är bäst att använda stora curlers (kardborreband). Sådana produkter är gjorda av billig plast, så de själva är billiga. Den rätta mängden hårkrullare beror på hårets längd och tjocklek. Det rekommenderas att ta minst 10.
 2. Före curling måste du tvätta och torka huvudet något. Krullarna borde vara lite våta. Om så önskas kan du applicera en mousse eller gel för volymen.
 3. Det sista steget - slingrande krullar. Det kommer att vara nödvändigt att dela håret i flera delar. Varje sträng måste vara lindad från spets till rot. Därefter kan du strax sprinkla det med lack.

Kardborreband på grund av sin runda form skapar sig själv en bra volym. Dessutom väger sådana curlers lite och lämnar inte veck. Deras enda nackdel: lite slitstyrka.

Afro-curls för kort hår:

 1. För att skapa afro-curls behöver du köpa en spiralkrullare. De är utformade för vertikal curling. Spolarna är lätta att använda och ger en mycket uttalad effekt. Dessa produkter är tillverkade av trä eller hårdplast, så huvudet blir lite trött.
 2. Processen att vinka är ganska tidskrävande, du måste anpassa dig till den. Håret ska delas in i många små strängar. Spiralkronor ska placeras vertikalt. Varje sträng kommer att behöva vinda på en spiral med cirkulära rörelser. Bör börja från rötterna. Var noga med att få strängen in i slitsarna (slots).
 3. För att fixa krökarna kan du använda gummiband eller fästen. Designen ska hållas på huvudet i minst 2 timmar. Ta bort curlers måste försiktigt, efter sprinkling huvudlack.

Den resulterande frisyren kan inte kammas. Denna stil var extremt populär på nittiotalet.

Brutna lockar med folie

Brutna eller zigzagkrullar är lämpliga för långt och medelhårt hår. För att skapa en frisyr behöver du aluminiumfolie och en styler (likriktare). Det är inte lätt att göra egna brutna krullar, men den resulterande styling är värt tid och ansträngning. Det ser färskt och intressant ut, bra för en kväll ute. Ett särdrag hos frisyrer är skarpa trekantiga hörn i lock.

 1. Du måste ta en stor bit folie och dela den i bitar. Varje fragment ska vara rektangulärt, lika med hårets längd. Det är viktigt att folierna är två gånger bredden på strängarna.
 2. Allt hår ska delas in i strängar. Varje sträng krävs för att sätta på folien och linda, varefter zigzagen (dragspelet) viks. Resultatet är ett slags kuvert. Håll aldrig håret ur den konstruerade strukturen.
 3. Alla kuvert måste värmas upp av en likriktare i 30 sekunder. Därefter ska du avlägsna järnet och försiktigt dra spetsen av kuvertet och lossa gradvis krullarna från folien.

Som ett sista steg ska du spruta håret med lack. Kombinera frisyr är inte nödvändigt.

Vi snurrar håret med en penna

Denna metod kräver också användning av strykning. Storleken på krullarna beror på pennaens diameter. Det bör noteras att stora krullar som använder denna metod inte kan uppnås.

Laying kan göras på torrt eller vått hår. Den passar bäst för korta längder. Långhåriga tjejer kommer helt enkelt vara obekväma att krulla lockar på en penna.

Det är nödvändigt att vrida fina trådar (högst 1-2 cm i tjocklek). Varje sträng ska lindas från spetsarna. Håret måste fördelas på en penna så att järnet kan jämnt värma upp dem. Håll likriktaren inte vara längre än 30 sekunder.

Sådana lockar brukar inte vara länge. De är ganska lätta och små. För att öka stabiliteten hos installationen, är det nödvändigt att sprinkla med lack med bra fixeringsnivå.

Utan curlers och curlers

Hur man gör curls utan att stryka och curlers? Det finns enkla, testade sätt. Du kan använda följande material:

 • flagella (gjord av tjockt papper eller tyg);
 • mousse eller något annat stylingmedel;
 • gummi.

Alla metoder är lätta att repetera hemma.

flageller

Home flagella - är faktiskt gammal papilotki. De är gjorda av skrotmaterial. Du kan ta ett papper eller en trasa (bäst passar linne). En bit av material ska vara 20 cm i längd och 3 cm i bredd. Från det kommer du att behöva vrida en stram flagellum, med hjälp av vilka krullar kommer att skapas.

Du borde inte förvänta dig chic Hollywood curls. Flagella kan göra vackra, men små krullar. För att göra detta måste du skilja lite fuktigt hår i små strängar. Varje sträng måste vikas runt flagellumet och säkras med en bagel på huvudet. Curls kan krulla från rötterna, från mitten av håret eller vid de allra bästa spetsarna.

För att behålla krullarna måste de sprinklas med en spray för styling.

Strandkrullar med mousse

Extremt enkel metod för att få naturliga krullar. Du måste ta någon stylingprodukt (mousse, gel, spray). Kosmetika bör appliceras på lite fuktigt hår, varefter du omedelbart ska börja knäta händerna. Att skapa ljuskullar tar 15-20 minuter.

Denna metod är också lämplig för att skapa volym vid rötterna.

Krullar av flätor

Denna metod är den enklaste och mest effektiva. Du måste fläta ett antal flätor för natten. Allt beror på önskat resultat. En stor fläta hjälper till att skapa stora stora krullar och många små flätor - som en afrikansk frisyr. En förutsättning är att fixa stylingen. Annars sönder krullarna sig snabbt.

Med den här metoden kan du skapa en vågig frisyr med raka ändar. Du måste fläta håret över hela längden, men lämna spetsarna intakta.

Med hjälp av de beskrivna metoderna kan du skapa helt olika frisyrer: avslappnad och festlig, ovanlig och klassisk. Det viktigaste: det är inte nödvändigt att köpa ett krusjärn eller en likriktare. För att skapa vackra krullar kan du använda skrotmaterial eller vanliga curlers.

Hur man gör vackra krullar och lockar med en strykning eller curling, och fixa effekten: 5 sätt

Skapa krullar strykning

Att experimentera med en frisyr är inte nödvändigt att förvärva en hel arsenal av stylingverktyg. En vanlig likriktare kan både släta och krulla våra strängar. Det här är väldigt lätt att göra, men först låt oss prata om säkerhet:

 • Krök endast med användning av termiskt skydd. Dessa kan vara speciella sprayer med viss minimal fixering, eller hårskum;
 • Vi arbetar endast på helt torrt hår. Detta gäller inte bara torkning efter tvättning, även applicerad styling ska torka väl ut;
 • Hårets säkerhet beror på dess kvalitet, så välj en apparat som har keramiska eller teflonplattor. Ja, det kommer att kosta mycket mer, men håret är viktigare. Det är enklare att använda ett järn med rundade kanter, de är mer praktiska och mer ergonomiska, men detta är inte så viktigt kriterium.

Hårtångar är värda att uppmärksamma när man väljer:

 • BABYLISS ST395E
 • PANASONIC EH-HS95-K865
 • BRAUN ST 750 (Satin Hair 7) / ES3
 • PHILIPS ProCare Keratin HP8361 / 00
 • REMINGTON S9500 E51 Pearl
 • Rowenta för elit Optiliss SF3132

Låt oss vända oss till det mycket perm. Med hjälp av likriktaren och vår fantasi kan vi göra flera olika typer av lockar:

Stora spiraler. Lyxiga klassiker som förvandlar varje kvinna. Den här frisyren är av mode, för vi behöver bara lära oss hur vi gör det själva. Så delar vi all vår skum av hår i separata strängar. Deras värde beror på hur stora krullar du planerar att vinda. Principen är enkel: med början från roten vinner vi strängen på stylisten, håll spetsen med våra fingrar. Håll långsamt järnet längs hela sin längd, lut dig något på toppen så att det inte blir jämnt.

Flätor. Här får vi en ljus spektakulär vågighet. De första stegen kommer alltid att upprepas, oavsett typ av installation, så att vi tvättar, torkar, applicerar agenten, torkar den igen. Varje sträng är snurrad i ett tätt rep, vi passerar längs hela sin längd med ett strykjärn. Dela upp i flera delar med fingrarna, fixa med lack.

Bruten. Detta är för dem som vill prova något ovanligt. Förutom standarduppsättningen behöver vi mer folie för dem. De som har gjort uppmärksamhet åtminstone en gång kommer att klara av den här permen om några minuter. Lägg en sträng på en bit folie, täck överst, vik dragspelet. Fix järnet i 20 sekunder (vid en temperatur på 190-200 grader, om mindre - håll lite längre) får vi en ovanlig zigzagsträng.

Experimentera med trådens tjocklek, hur de viks, kan vi uppnå radikalt olika effekter, ändra bilder och stil, som handskar. Och vad behöver vi tjejer?

Hur man gör curls curling

Vill ha vackra krullar av rätt form - krulljärn är ditt alternativ. Sådana lockar är lämpliga för festliga och vardagliga frisyrer, för att lära sig att göra dem själv är uppgift 1 för varje tjej.

För att allt ska dyka upp snabbt och effektivt, lägger vi omedelbart upp på en enkel arsenal av utrustning och verktyg:

 1. klipp för hår;
 2. fixeringsmedel;
 3. studs och curling direkt.

Vi utesluter omedelbart gel från styling, för med det kommer vi att bränna våra strängar. Använd spray, skum eller mousse.

Hur man gör vackra curls curling

Processen att skapa lockar med curling:

 • Separera håret i strängar. Eftersom det är mest lämpligt att börja curla från botten av huvudet, fäster vi de övre lås med klämmor;
 • Applicera fixeringsmedel omedelbart före krökning på varje enskild sträng, fördela, låt torka lite.
 • Beroende på typen av krökning kommer kretsmetoden att vara annorlunda. Tangen är mycket lämpligare att fixa spetsen och vinda håret till roten. Vi arbetar med en avsmalnande gardin med exakt det motsatta: vi blåser strängen som börjar från roten, samtidigt som vi håller spetsen med fingrarna. För att göra krullarna till dig själv på detta sätt behöver du en liten upplevelse. För att inte bränna dina händer, var noga med att använda en skyddshandske som följer med ett krusjärn;
 • Fixa strängen i 10-12 sekunder (stort och hårt hår krullar 20 sekunder), ta försiktigt bort.
 • Hot curl fästa hårnål för att kyla. När allt hår är krökt, ta bort hårnålarna, dela försiktigt våra krullar i mindre delar. Bara i slutet av detta förfarande sprinkla håret med lack.

Den mest problematiska punkten i självkrullning är valet av krökriktning. Vissa råder att göra orderna strikt i ett och samma, andra - tvärtom alternativt. Här är valet ditt.

Som curling hår bör curling iron vara av hög kvalitet, rekommenderar vi:

 • BRAUN Satin Hair 7 EC1 (CU710)
 • REMINGTON CI96Z1
 • BABYLISS C20E
 • REMINGTON CI5319

Curls på långt hår

Med långt hår måste tinker ganska innan du lär dig att curl dem snabbt och effektivt, men det är ännu mer intressant, särskilt eftersom det finns många sätt:

Frisyr från stora krullar från roten ser ut att docka och onaturlig, och att göra det, som sagt, är inte lätt. Vi erbjuder ett enklare alternativ: tipsen är vridna, rötterna är släta. En sådan kontrast kommer att ge volymen, vikten på strängarna, och det blir lättare än någonsin - med hjälp av ett krulljärn. Ungefär hälften av strängen är krökt och uppdelad i delar. Om det inte finns tillräckligt med volym vid roten, gör vi lätt bouffant.

Lätt lockar lättare att göra den vanliga hårtorken med en diffusor. Under torkningsprocessen, tryck från spetsarna, tryck lätt på låsen till roten. Håret är lätt sprinklat med lack. Som ett resultat får vi en liten våglighet som påminner om vått hår.

Bulky curls - en av de nuvarande trenderna. Detta är fallet när den spektakulära utseendet kombineras med den enklaste prestandan. Här hjälper vi de vanliga stora curlersna. Applicera skummet, grundligt kamma stranden, linda på stora curlers, lite innan du når rot. Efter fullständig torkning delar vi krullen i separata strängar, gör en liten bouffant vid roten för att skapa en volym där. Spraylack och, voila, en vacker bild är klar.

Hur man gör lockar på medelt hår

Denna uppgift är mycket lättare att hantera än i föregående fall:

Stora lockar på medellängd ser väldigt imponerande ut. Du kan göra dem med hjälp av vanliga eller elektriska blåsor med stor diameter. Vi vrider strängarna och tyst går runt lägenheten i 20-25 minuter (eller rastlös, som du vill). Vi tar bort, distribuerar trådarna, slår dem lite med fingrarna, fixar dem med lack och fortsätter, erövra mäns hjärtan.

Ljusvåglighet kan göras diffusor (läs ovan) eller med hjälp av vanliga flätor, flätad för natten på vått hår.

Skrymmande lockar det enklaste sättet att göra ett krulljärn med stor diameter eller vanliga strumpor (bara strumpor, du trodde inte). Vi tar en stor strand och vindar den över tånet, som på en papilotka, fastar vi den. Vi sätter på en duschlock och går och lägger oss. På morgonen skjuter vi allt detta och njuter av den spektakulära stilen.

Chic curls på kort hår

En kort hårklipp är inte en anledning att gå med en tråkig och monotont frisyr. Tvärtom är det ett utmärkt tillfälle att experimentera med bilder.

Använd järnet. På kort hår med honom är det mest lämpligt att göra stora lockar. Principen är enkel: Vi fixar varje separat sträng nästan vid roten, vrid sedan järnet genom 180 grader, låt försiktigt håret passera. Pröva ganska, vi får en fantastisk Hollywood styling.

Med curling hår kan du göra klassiska spiralkrullar för en festlig frisyr.

Ljust lockar vi tack vare klibbiga curlers eller papilotkam. Bara vind det lite fuktiga håret, torr hårtork.

För att skapa effekten av vått hår är en hårtork med diffusor lämplig. Om du inte har en sådan modell rekommenderar vi dig att titta närmare på dessa modeller:

 • REMINGTON AC9096
 • PHILIPS DryCare Pro BHD176 / 00
 • PHILIPS ThermoProtect Ionic HP8232 / 00
 • BABYLISS 6604RPE
 • BRAUN HD 585
 • Rowenta Premium Care CV5361

Volymförsök

Stor, medelstor, liten eller nästan osynlig. - Krullar kan vara helt annorlunda, men genom att lära sig hur man gör var och en av alternativen kan vi omedelbart vända från en strikt och elegant dam till en snuskig och rolig tjej.

Små lockar - de senaste åren, och denna frisyr passar in i vilken stil som helst, inklusive affärer. Hur man gör afrokrullar? Det enklaste sättet med en långvarig effekt är att göra en perm (och samtidigt den dyraste och osäkra). Men vem vill återställa håret då, speciellt sedan hemma blir resultatet lika bra. Det finns många alternativ, även curling-hair-strykjärn är inte nödvändiga! Papilloter, hårkrullare, boomerangs, trasor, spolar, hårnålar, cocktailtubules - allt detta kommer att hjälpa till att bli ägare till afrikanska krullar utan att skada håret. Men det finns ett alternativ ännu enklare - små flätor. Vi flätade dem för natten, och på morgonen kommer det bara lite att rätta krullarna.

Av någon anledning anses volymetriska krullar vara ett festligt alternativ, men det betyder inte alls att du måste vänta på någon form av händelse. Stora lockar kan göras curling stor diameter strykning eller stora curlers. Lush curls kan göras med en hårtork eller med hjälp av ett grekiskt bandage (vi vrider lite våta strängar under den, under dagen går vi med en romantisk frisyr och på kvällen är vi försedda med en elegant styling).

Undersökning: Hur gör du lockar?

Totalt antal röster: 132. Totalt antal medlemmar: 132.

Hur man uppnår en bestående effekt

Med curls från frisörens problem uppstår sällan, de kan inte förlora sin form även några dagar. Du kan sitta i mer än en timme med ett krusningsjärn över dina hemkrullar, men när man går ut kan man i bästa fall se en liten våglighet, vilket om ett par timmar blir helt slät. För att hålla krullarna långa måste du följa några regler:

 • Torrt hår är en garanti för säker och hållbar styling. Nej, vått hår kan naturligtvis vara krökt, men notera att det inte är säkert. Bli inte förvånad om du inom kort kommer att förvärva delade tips eller till och med bli betydligt kortare.
 • Av alla stylingprodukter är det bästa alternativet hårskum. Instruktioner: läggs med skum, efter fixering av lack. Glöm inte att de borde ha en termisk skyddseffekt, till exempel kallos Cosmetics Prestige Extra Strong Hold Professional Volume;
 • Den optimala temperaturen för curling curls - 200 grader. Men för torrt, skadat hår skulle ett sådant test vara för destruktivt, eftersom 150 är gränsvärdet för dem.
 • Det är värdelöst att försöka rätta krökets form med hjälp av upprepad vridning, eftersom du kommer att få motsatt effekt - strängen blir helt jämn;
 • Det är alltid nödvändigt att arbeta med bara en krull: krökt, manuellt uppdelad i mindre delar, fast. Först därefter fortsätt till nästa. Om vi ​​lämnar strängen obevakad, börjar den förlora formen innan vi avslutar krullen.

7 sätt att göra vackra lockar hemma

Det är känt att fantastiska lockar gör bilden av en tjej rik, välskötta, ger en viss ömhet och femininitet. Med denna frisyr kan du säkert delta i olika semestrar, viktiga händelser, romantiska promenader och bara lägga till nya ljusa färger på vardagar. För en tjej behöver du bara veta hur man gör vackra lockar hemma på lyxigt långt eller medelhårt hår.

Preliminär förberedelse

Innan någon styling, inklusive att skapa krullningar, är det nödvändigt att utföra följande procedurer:

 • Shampoo tvätta håret och lite våt dem med en handduk.
 • För att skydda mot torkning och skada på hårets struktur rekommenderas att man applicerar ett värmeavskärmningsmedel som skyddar håret helt från exponering för heta krusar och strykjärn.
 • Brasning (rund pensel) för att ge en liten mängd hår. För att göra detta, varje sträng flera gånger för att kamma, lyfta från rötterna.
 • Därefter torka håret med en hårtork.
 • Innan du lägger på är det lämpligt att applicera och fördela mousse eller skum över hela hårvolymen, kamma från rötter till spetsarna och torka en gång till en gång till.

Hur man lockar sig krullar sig

När de utförs, varierar endast krullarnas storlek beroende på hårets längd. Därför kommer på kort hår att se bättre små lockar. Och på den långa. Ett undantag är hårklippningar - bob, sida, garson och sessun, som helt enkelt inte kommer att fungera.

De viktigaste sätten att göra vackra lockar:

De viktigaste verktygen för att skapa frisyrer är: krulljärn, järn, hårtork med munstycksdiffusor, curlers, flagella, liksom borstning och klipp. Hur man gör vackra krullar hemma med alla dessa verktyg? För att svara på frågan, analysera alla alternativ i detalj.

Skapa curls curling

 • Kamma gör avsked.
 • Onödigt hår vi klämmer fast med en klädnypa på toppen.
 • Börja från baksidan av huvudet, ta omväxlande en sträng 3 cm bred. Vi väljer den med hjälp av pekfingret, som placeras längs hårlinjen och upp till toppen av huvudet. Det återstående håret är fast med en klädnyp.
 • Arbetssträngen sätts åt sidan och sträcker sig något. Sedan håller du kanten med den andra handen, kamma försiktigt igenom.
 • Strängen är lindad i riktningen från ansiktet med ett stort krusjärn med en diameter på 20-25 cm, som börjar vid ögonbrynsnivån och kringgår spetsarna. För att göra detta, placera näsan neråt. Efter 7-10 sekunder, lossa locket och dra det uppåt.
 • Vi bearbetar varje sträng i sin tur så att krullarna över huvudet ligger i ett rutmönster.
 • Varje snodd krulle lindas runt ett finger och fästes sedan med en barrette. Och så med varje sträng.
 • Efter att ditt hår har svalnat, varva ner krullarna och piska frisyren med händerna eller en kam som har sällsynta tänder.
 • I slutet, häll lack för hår från ett avstånd av ca 30 cm.

På kort tid är det lätt och samtidigt att krulla håret vackert med en krullande svans. Därefter uppdelad i flera strängar och ett stort krusjärn för att skapa eleganta lockar.

Curls med hjälp av styler (strykning)

 • På samma sätt som den första metoden gör vi avskiljningen och fixar det onödiga håret med hjälp av ett klipp.
 • Därefter är arbetssträngen nära rötterna tätt klämd mellan strykplattorna så att näsan riktas strikt uppåt och håret ligger i mitten.
 • Vrid försiktigt ned enheten, vindsträngen längs hela längden, inklusive tipsen.
 • De resulterande locken vinner omedelbart fingret, fastnar och kyler. Därefter kamma håret med fingrarna.
 • Curls fasta med lack.

Hårdiffusor

Spridaren är ett speciellt munstycke på hårtorken. Naturligtvis kommer det inte att producera en sådan effekt som vid användning av curling och strykning, särskilt för långt hår. Spridaren är ett utmärkt sätt att stylera lockar för kort och medelhårt hår, som själv är krökt av naturen. För mer elastiska och snygga krökningar, före styling, applicera på det fuktiga håret ett skum eller en mousse, som måste fördelas jämnt över volymen. Vidare torka och vinda alla trådar med en hårtork med en munstycksdiffusor. Du kan fixa resultatet med lack.

Curlers i skapandet av stora lockar

 • Att göra en avskildhet, och att sätta betyder, är avsedd för läggning.
 • Varje sträng av ditt hår ska blåsas på curlers med en diameter på minst 4 cm. Du kan börja från pannan och avsluta på baksidan av huvudet.
 • Tåla den nödvändiga tiden, ta bort de speciella krökarna och de kalla krullarna.
 • Kam eller händer kam genom håret.
 • Säkra med lack.

Brasning och klipp

Genom att ändra diametern på den runda borsteborsten är det lätt att få krullar av olika storlekar.

 • En hårsträng, förbelagd med fixeringsmedel, ska skruvas på en borste och torkas med en hårtork.
 • Ta bort försiktigt och med hjälp av händerna att rulla, som i curlers.
 • Säkra toppen med ett klipp.
 • Denna procedur utförs med hela håret.
 • Håll i 10 minuter, ta bort klippen och kamma håret. Behandla sedan lack.

Flagella för att skapa vågor

Detta är det snabbaste och enklaste installationsalternativet. För att göra detta ska varje sträng belagd med mousse eller skum vridas i en sladd, torkas med en hårtork och behandlas med lack.

Det är lämpligt för vissa tjejer att vrida strängarna i strängar, använd sedan den plana järn och "räta" den skapade bunten.

Bandage för hår, sjal eller bandanas

Med hjälp av ett bandage för håret kan du skapa en romantisk grekisk bild, och du kan skapa fantastiska lockar. För att göra detta måste du bearbeta håret med skum, placera ett bandage på huvudet och vrid försiktigt håret från ena änden av bandaget till det andra. Att gå med den här frisyren räcker för ungefär en timme. Då kan du frigöra ditt huvud från bandaget och njuta av det vågiga håret.

Att behärska alla dessa olika tekniker för att skapa vackra lockar under kraften i någon fashionista. Det viktigaste är att ha tålamod, träna, och sedan får du en lyxig och modern frisyr som passar alla tillfällen och tillfället.

Alla hemligheter om hur man gör vackra krullar med ett krusjärn hemma: vi lär oss att krulla ditt hår med det

Curls ger alltid femininitet och romantik en bild som alla modekvinnor borde kunna skapa.

Det är inte nödvändigt att detta spelas in i en skönhetssalong. Det är nog att behärska ett par curling krullningstekniker och välja en lämplig curling.

I den här artikeln kommer du att lära dig hur man gör vackra krullar med ett krusjärn hemma och hur man krular håret med det.

Hur väljer man en lämplig enhet?

Ett varierat urval av pletholer i specialbutiker kan stumpa - vilken är bättre? Stylists rekommenderar starkt att inte spara på denna teknik. Keramisk uppvärmningsdel läker håret på det mest skonsamma sättet, till skillnad från tångar av andra material. Man bör komma ihåg att för tunt hår måste man använda minimalt värmemodus och hård hår - det kan vara högre. Den genomsnittliga temperaturen är 180 grader.

Därför är det nödvändigt att välja ett krusjärn med möjlighet att självständigt ställa in uppvärmningstemperaturen. Var uppmärksam på sladden - den ska kunna rotera. Detta kommer bara att ge uppmärksamhet endast för att skapa en frisyr och inte avlindning av tråden.

Särskilt viktigt är värmeanordningens storlek. Om du har långt hår kan du använda tångar med nästan vilken diameter som helst, beroende på önskat resultat. Enhetsdiametern 25-38 mm, du kan få olika resultat. Dessa kan vara naturliga vågor eller elastiska, stora och volymkrullar.

Breda krullningsstrykjärn (38 mm eller mer) ger frisyren en rundad form. Läget som ett resultat tycktes vara gjord med en hårtork och en rund kam, utan krullar.

Och för kort hår behöver curling med en diameter av 16-25 mm. Ju tunnare uppvärmningsdelen, desto finare och stramare kommer strängarna att vara. Tänk också på kostnaden för tid - desto tjockare krullningsjärn, desto snabbare kan du avsluta frisyren.

Hårförberedelse

Curls gör alltid bara på rent och torrt hår.

Användning av balsam medan du är individuellt - om håret är tjockt och tungt, är det bättre att göra utan balsam. Detta kommer att bidra till att undvika onödiga viktningskrämningar.

Behandla håret med värmebärmningsbehandling och torka det med en hårtork och en kam. Använd också en spray för elastisk fixering.

Hur man blåser?

I samband med curling håll koll på exponeringstiden. Hur mycket det är nödvändigt att hålla krulljärnet, för att inte skada håret, beror på deras tjocklek, men skillnaden är inte så stor. För fint hår bara några sekunder. För mer stel - det är möjligt lite längre. Bränna hårkrullning är lätt, så var mycket försiktig.

Låt oss ta en titt på stegen om hur man korrekt lockar vackra lockar med hjälp av en vanlig curling med exempel på två av de mest moderna och populära alternativen för en sådan frisyr, som var och en är lätt att göra hemma. För dessa tekniker kan en knep med eller utan en klämma användas. Förresten, om du har tang och inte ett konformigt krusjärn, kan du vindsträngen över toppen av uppvärmningsdelen utan att använda en klämma.

Ljusvågor

Gypsy curls - platta, slarviga vågor blev trendiga under den här säsongen. Och här är instruktionerna om hur man lockar hår för att få ett resultat:

 1. Separera occipitalzonen, resten av håret lyfter upp för att inte störa.
 2. Separera strängen kamma den och dra den parallellt med golvet.
 3. Ta upp det uppvärmda krulljärnet till rötterna och vrid en sträng på den. Tangarna är i ett horisontellt läge. Ändarna måste klämmas med tång eller hållas med fingrarna.
 4. Sänk krullen och borsta den lätt med fingrarna.
 5. Vänd sedan de återstående strängarna i detta område på samma sätt och gå till nästa topphuvud.
 6. När hårets baksida kommer att vridas, gå till templen. I dessa områden kan du dela ditt hår i bara 2 strängar. Efter detta kommer det bara vara nödvändigt att vinda ljuskrullarna i parietalzonen på samma princip som tidigare.
 7. Tillbringa den vanliga avskiljningen och vinda de återstående strängarna överst på huvudet.

När håret är lite coolt kan du gå vidare till frisyrbildningen - den sista handen. Kram krullarna med händerna och sprida fingrarna brett. Denna frisyr kräver ett minimum av lack, bilden ska vara så naturlig som möjligt.

Bulk och stora lockar

Sådan styling innebär stora naturliga vågor, lämpliga för både vardagliga och festliga. Låt oss analysera steg för steg hur man gör vackra krullar så att de visar sig vara stora och voluminösa:

 1. Separera den övre delen av håret i en cirkel och sätt det i tuggummi, för att inte störa.
 2. Separera en tunn strand av vänster sida av ansiktet med en vertikal avskiljning (du kan göra detta med "kammen" av en kam eller med ett finger, hålla den från topp till botten). Håll curlerna vertikalt, snör åt. Strängen ska lindas i motsatt riktning från ansiktet, i en spiral på tången.
 3. Skruva håret på detta sätt till mitten av occipitalzonen och gå till höger om håret vid templet. På så sätt kommer alla krullarna att vridas bort från ansiktet.
 4. Sänka hårets övre del, bestäm delningen och vrid krullarna och välj också strängen med vertikala avskiljningar.

För extra volym kan du lätt kamma hår på rötterna eller strö dem med ett specialmedel.

Fixing funktioner

För att hålla krullarna under lång tid och var voluminösa, är det viktigt att inte bara vrida dem korrekt, men också att låta håret vara kallt för att konsolidera resultatet. Det är inte nödvändigt vid denna tid att skilja krullarna med händerna och ännu mer, använd en kam för detta.

Efter kylning kan du fördela locken i önskad frisyr. Vid behov dela upp krullen försiktigt i flera tunnare lockar. Det är tillåtet att använda en kam med flera långa tänder. När frisyren är klar, fixa den med hårspray. Överdriv inte det med verktyget, eftersom de korrekta locken ska ha ett naturligt, ljust utseende.

Var inte rädd för att experimentera med lockor, gör en mängd vackra frisyrer baserade på dem och lära dig nya sätt att hitta dem korrekt. Olika sätt att curling kommer alltid att hjälpa till att se nya. Och vad kan så enkelt lyfta dina andar och öka vitaliteten, om inte en ny bild?

Relaterade videor

Också om hur man gör vackra curls med ett krusjärn hemma, kan du ta reda på i den här videon:

Hur man gör curls snabbt - 11 bästa sätten med bilder och videoklipp

Curls på höjden av mode hela tiden: glamorösa Hollywood vågor, coquettish Barbie curls eller en snygg röra som Shakira eller Julia Roberts.

Det finns många sätt att göra krullningar hemma utan tjänster av professionella stylister och frisörer. Nu tar vi en närmare titt på dem.

Hur man gör lockar på långt och medelhårt hår

Afrikanska lockor

Hårstil i latinamerikansk popdiva ser bra ut på långt och medium hår. Det här är ett sätt att ge ditt hår en visuell volym och det är lämpligt att titta på en promenad i parken och vid tidpunkten för publiceringen.

Vi behöver:

 • Vått hår
 • Bra brett elastiskt band;
 • Flera smala band för hår;
 • Duschlock.

Stegvisa instruktioner (enkelt sätt):

 1. Tvätta huvudet innan du lägger dig - det är nödvändigt för curling.
 2. Samla krullarna i en tätt hästsvans vid kronan och dela dem i flera delar. De mindre strängarna - de mindre krullarna kommer ut.
 3. När du har gjort en bulle av grisar på huvudet genom att väva banden i dem.
 4. Säkra smutsbrunnen och sätt på locket.
 5. På morgonen varva ner, spray lack eller mousse. Njut av effekten!

Denna frisyr kan också göras mer komplicerad med c-skum. Förresten, tack vare hennes frisyr varar mycket längre.

Stegvisa instruktioner (mer komplex metod):

 1. Tvätta håret och det våta håret med något slags fixativ.
 2. Du tar många, många hårnålar och börjar såra håret på dem med zigzagrörelser. Hela hemligheten är att du måste ta så små strängar som möjligt, då får du små krullar i afrikansk stil.
 3. Efter att ha avslutat den här åtgärden, sätt på en hatt och gå och lägg dig.
 4. På morgonen varva ner krullarna. Vi har en snygg frisyr med små voluminösa lockar.
 5. Skapa en våt skum effekt. Du kan erövra hjärtat!

Vad ska hända i slutet, se nedan på bilden.

Vi erbjuder dig också ett galleri med 5 video tutorials om hur du kan slå afrikanska lockor på olika sätt.

Hollywood curls

Hollywood curls - det här är en annan version av vågiga lockar för medium och långt hår. En sådan Kuafyur är skapad av stora curlers, minst fyra centimeter i diameter. Du kan använda tillgivna eller termiska curlers. Vid användning av den senare är stora krullar mycket snabbare och längre håll.

Steg för steg instruktioner:

 1. På håret, från tips, vindrullar. Vi försöker hålla oss i en riktning. Du kan experimentera med viklängden - det är inte nödvändigt att vrida krullarna mot rötterna, luftkrullarna ser ännu mer intressant ut än spiralhår längs hela längden.
 2. Om du använde uppvärmda hårvalsar, vänta sedan 20 minuter, ta bort, sätt lack, skum eller mousse;
 3. Om vi ​​använde milda, går vi till sängs och gör samma sak på morgonen som efter de termiska, eller torkar det med en diffusor och tar bort det efter ett par timmar.

Men vilken skönhet borde vara i slutet - på bilden nedan.

Hur man gör spiralkrullningsrätare (järn) och krulljärn

En annan vanlig stil för att skapa en kvälls frisyr för långa eller medelstora krullar är korkskruvsvågorna, namngivna efter formen av spiralkrullar. Det finns flera sätt att göra denna skönhet: du kan använda ett strykjärn för ditt hår, du kan tillgripa speciella spiralkrullare eller försöka curla den på ett krulljärn.

Med ett platt järn (annars, en rätare) kan du inte bara nivån på håret utan också öka volymen från rötterna eller skapa lockigt hår. Det är mycket praktiskt att denna metod fungerar även efter keratinrätning och förstör inte strukturen väldigt mycket när man använder speciella medel.

Instruktion (och användning av strykning):

 • Ta en sträng av medelstjocklek och börja bearbeta den med ett järn.
 • Det viktigaste är att ändra rörelseriktningen, två centimeter till höger, två till vänster, så här får du chic "corkscrew-spiral".
 • Eller vi tar en sträng och vindar det mycket bra på järnet, medan under åtgärden måste det finnas en viss ansträngning så att krullarna inte bara kunde falla från järnet. Sträck försiktigt hela strängen, så att den avlägsnas från enheten.

Så vackra naturliga lockar på hårets ändar visar sig som på ett foto nedan.

Pigtails och lockiga lockar

Våt hår väva bara in i flätor. Efter att ha gjort dessa manipuleringar, lämna krullarna tills de torkar ut. Detta är en bra frisyr för varje dag hemma. Om du gör mycket små flätor får du ett stort antal små hål, och en två stora flätor kommer att vara en utmärkt grund för bildandet av tunga krullar.

Innan du använder termiska metoder för krökning måste du stärka håret, eftersom den höga temperaturen på arbetsytan på enheten skadar hårstrukturen och dehydrerar den.

Curls på styggt hår

Flickor med lockigt hår hela tiden krävs för att göra styling, fläta dem eller frisyr slarviga och disheveled. För att lösa detta problem finns det flera sätt:

 1. Långt hår är mycket lättare att stil, och fler variationer av frisyrer. Det är nödvändigt att påskynda hårväxten, då blir oregelbundna små vågor förvandlade till en snygg frisyr.
 2. Gör stylingen korrekt, försök inte helt anpassa eller krulla krullarna, men betona frisyrens naturliga fräckhet. För natten lägger du bara en droppe mousse på vått hår och lägger sig, kamma inte det på morgonen, men fixa frisyren med händerna, du kan lägga den med hårnålar eller en vinkel. Goda rotiga krullar som kallas "krullar ur sängen" erhålls.

Hur man gör lockar för kort hår

Små krullar på spolen

Våra mödrar krullade också sitt hår före ett datum. Förmodligen - det här är den mest prisvärda metoden för tjejer med korta och medelstora krullningar, eftersom långt hår helt enkelt inte kan krulla vackert under egen vikt.

Steg för steg instruktioner:

 1. Rengör vått hår kam eller dela händer, beroende på önskat resultat.
 2. Applicera några stylingprodukter (mousse, gel, spray).
 3. Vi börjar spinna från baksidan av huvudet så att krullarna är vackert fördelade över hela längden.
 4. Håret kan torkas med hårtork eller på ett naturligt sätt. Klart!

Och här är det slutliga resultatet:

Vi vrider zigzagkrullar

Detta är en utmärkt universell frisyr för tjejer med kort, medium och långt hår, som inte är vana vid att spendera många timmar om dagen på hårrätning, styling eller flätning.

Vi behöver:

 • matfolie;
 • utyuzhok;
 • kamma;
 • låsmedel;
 • barrettes.

Vi vrider zigzagkrullar enligt instruktionerna:

 1. Bestäm spiralens önskade storlek.
 2. Strängarna av den önskade tjockleken viks i folie.
 3. Nu värmer vi upp likriktaren och försiktigt fördelar locken på sin zigzagplatta.
 4. Vi trycker på övre delen och väntar ett ögonblick, i vissa fall - två.
 5. Ta bort folien, räta håret och vi har de resulterande perfekta zigzagerna.

Vi erbjuder stegvisa bildinstruktioner för att vrida zigzagkrullar med folie och en likriktare:

Fler resultatalternativ:

Fonder för att skapa lockar

Curling Iron

Det andra kända sättet att curl curls använder curling. Med det kan du snabbt göra lockigt hår av olika former. För detta:

 1. Värm upp locket
 2. Försöker att inte pressa strängarna för hårt, vi krullar på det.
 3. Håll i 30 sekunder till en minut, beroende på trådens tjocklek och hårets tillstånd.
 4. Det är mycket bekvämt att i fall av felaktig vinkling kan du släta ut håret med en rätare och fixa allt utan att ägna mycket tid och energi.

Mer om hur man gör det i videon nedan.

Likriktare (järn)

Det mest populära och moderna sättet att göra krullar är att använda en rätare. Mer detaljer i följande video:

Vanligt tuggummi

Trenden i denna säsong är en avslappnad frisyr. För att uppnå denna effekt är det mycket lätt att använda ett vanligt gummiband. Fuktar håret och vrider det i en bunt, fixar det med ett elastiskt band, väntar på torkning. På detta sätt bildar ideala försumliga vågor på håret, fixar med lack.

Spiral curlers

Nyligen på hyllorna i många butiker förekommit uppsättningar krullare av ovanlig spiralform. Satsen innehåller en speciell krok, som valde enskilda strängar. Våt hår kamma och fördela sig i krullar av önskad tjocklek, det är bättre att göra dem inte så tjocka. Med en krok lyfter vi strängarna och vindar krökarna på krillens spiral, låt den torka. Resultatet är en mycket snygg och vacker spiralspolar.

Foto - Curls med spiral curlers

Användbara tips

Det finns inget svårt i detta, du behöver bara följa våra råd och rekommendationer:

 1. Om frisyren kräver sömn med ett vått huvud - du måste bära en badkeps, annars kan det vara ett tunt hår som kan skadas.
 2. Det är bäst att applicera moussen på fuktigt hår före krökning. Du kan också spraya en liten mängd lack innan du använder curling eller strykning.
 3. När du skapar snygga vertikala krullar med curlers, försök att avsluta torsionen så nära som möjligt till roten; Hår curling med curling
 4. På hår som är skadade, överdrogerade, ser krullarna slarvigt och slumpmässigt ut, krullar måste fuktas med masker, särskilt när man använder kemiska (bioväven) eller fysiska (heta curling) metoder.
 5. Under lång tid kan krökarna endast göras med hjälp av en speciell vinkling i salongen, men det spjälkar betydligt håret.
 6. Om du planerar en kemisk eller bioväxling måste du börja använda vitaminer för håret innan du gör hår, för efter hårdmetoderna förändras hårets struktur, svagas och kan till och med börja falla ut. Förbered din kropp för stress. Dessutom, på friska, hållbara och energiska krullar, fortsätter krullarna mycket längre.

Hur man gör curls curling hemma

För att få en snygg och elegant stil, behöver du veta hur man gör krullar krusningsjärn hemma. Det finns inget svårt i detta, men före proceduren behöver du korrekt förbereda ditt hår, och du måste också följa vissa regler. Då kan du skryta vackra krusar som är lika bra för vardagsliv och semester.

Hur man förbereder strängar

Den förberedande processen kan innefatta:

På det "inaktiva" håret ser även den mest originella frisyren ut dåligt. Om dina strängar är naturligt smala och inte håller sin form väl, måste du välja groomingprodukter specifikt för din hårtyp. Innan du lägger dig, använd schampo och balsam för oskärliga lockar. Bättre applicera ej outplånlig spray-conditioner. Om det kombineras med skydds- och fixeringsmedel, erhålls effekten av ett otvättat huvud. Namnlösa: Detta bör undvikas!

Efter tvättning finns en punkt "Skydd". Under det betyder användningen av något skyddsmedel. Vanligtvis produceras de i form av en spray, du kan köpa dem i specialiserade kosmetiska butiker. Den speciella kompositionen skyddar håret från krökets påverkan, vilket gör att det inte brinner mycket. I allmänhet rekommenderas att värmebeskrivning inte bara användas innan du använder krusjärn, men även före rätning med en strykanordning eller med en hårtork. Efter tvätten, bläck krullarna med en handduk, spraya den, vilket inte bara ger sina skyddande funktioner, men gör också kamningen lättare.

Om du inte har bråttom, låt trådarna torka naturligt. Om det emellertid inte finns tid, använd sedan en hårtork. Håret kan tyckas redan torkat, men inuti är det fuktigt. Var noga med att kolla denna punkt, annars kommer krullarna inte att bli lika och snygga. Helt strängar kan bara kamma efter att de har torkat helt, för när de är våta är de väldigt sårbara för skador av något slag, kan de bryta av från hårda repor.

Om du har gjort allt, bör du förbereda allt du behöver i förväg så att det kommer att ligga inom fingret när du vill personligen veta hur man gör vackra krullar med krulljärn. Det kommer att ta:

 • stift och klipp;
 • fixeringsmedel (lack, mousse eller lättskum);
 • platt kam.

Hur man gör curls curling

Vid första anblicken är det inget super svårt i denna installation. Men om du känner till några subtiliteter så blir processen enklare. Det kommer att visa riktigt volym och vacker frisyr på några minuter.

Så följ de enkla instruktionerna:

 1. http://shpilki.net/wp-content/uploads/v-protsesse-zavivki-ploykoy.jpgHämta den övre delen av strängarna med ett klipp. Curling börjar alltid från botten - kom ihåg det här.
 2. Applicera en fixativ. Det är bäst att ta en mousse eller skum för att ge volymen. Gel för mjuka krökor är inte särskilt lämplig - med det kan du brinna lockar, dessutom är gelén bra vid korta hår. Men använd inte skummet med mousse till hela längden på en gång - bara på strängen som du ska snurra vid ett visst ögonblick.
 3. Separera krullningen från botten - tjockleken beror på vilken storlek krullar du vill göra. Applicera en liten hållare, försiktigt kamma, skruva på curling. Det är nödvändigt att börja lösa upp från toppen - allt är enkelt, om du någonsin har arbetat med curlers - processen är densamma. Men det är bekvämare för någon att börja från rötterna - här måste du noggrant sätta fast strängen på tången med handen.
 4. Vänta upp till 15 sekunder. Längre väntan rekommenderas inte för att undvika skador på håret.
 5. Ta bort strängen med en liten rörelse, något öppnar tangerna. Men snurra inte den resulterande spiralkrullen! Dab den med en stark hållarelack.

Nu är det fortfarande att göra liknande åtgärder med hela håret. När du är färdig med den nedre raden, lossa en liten sträng från klippet och vind den här delen av håret.

Styling alternativ

Nu vet du hur man gör curls med curling. Det återstår att ta reda på vilken styling som kan göras på grundval av den vanliga curling. Och du kan göra mycket saker - frisyrer med en sådan perm ser väldigt vackert ut!

Någon gillar stora lockar, och någon föredrar en liten mild våg på hans hår. Allt detta kan uppnås med hjälp av den vanliga curling i sin arsenal av skönhetsanordningar!

Stora lockar

Det är från dem det enklaste att skapa vacker styling. Det är lämpligt för vardagen, och för alla festliga evenemang, ett datum. Det finns många alternativ för styling av sådana krullar: du kan säkert lämna dem i ett löst tillstånd, så att du kan släppa sig smidigt på axlarna.

Du kan samla en hög svans för att visuellt förlänga nacken och betona det ovala ansiktet. Och du kan sätta alla strängar på ena sidan, med hjälp av den sneda avskiljningen. Och fixa hela massan av hår till sidan med ett modernt tillbehör - du får en riktigt kvällsversion.

Stora lockar - det är alltid lätthet och extraordinär skönhet! Så diversifiera med dem din bild, slår alltid andra med oemotståndliga - de kommer att tro att du bara kommer från en skönhetssalong.

Liten våg

Om du skapar en frodig styling från överflöd av små krullar får du en romantisk och original bild. För detta är det bättre att använda ett krusjärn med ett speciellt "korrugerings" munstycke. Med ett sådant munstycke kan du göra mjuka krökningar över hela hårets yta, och du kan locka bara några strängar, vilket gör dem till huvudfokus. Sådan styling ser bra ut på att markera.

Återigen kan du också göra olika frisyrer från en anbudsbas. Lika bra med korrugeringen ser olika svansar, "malvinka" och mycket mer!

Hollywood våg

Många stjärnor tillgodoser nu vintage retro-bilder. Sådan styling hjälper till att skapa en feminin och sofistikerad bild. Och om du också korrekt väljer rätt tillbehör och kläder, så börjar du definitivt fånga beundrande blickar av andra runt dig.

Hollywood våg kan göras på olika sätt. Lättare att göra med curling-flöjt. Vackert styling ser på korta lock och medellängd. Det finns inga speciella regler här - led dig av din fantasi! Var noga med att använda en fixativ på allt hår - ingen krull ska sticka ut ur din styling.

På medelhår

Curls i detta fall görs enkelt. Kamma en lätt fuktig chock, dividerar med sex eller sju strängar, inte mer. Behandla varje sträng separat med skum eller mousse och vinda sedan på krullet. Få en frodig och voluminös frisyr som du vill fixa lack.

Naturligtvis finns det alternativa metoder för att skapa lockar utan att använda curling. Men för många fashionistas är curling järn fortfarande en oumbärlig enhet för att skapa en otrolig styling.

Säkerhetsregler

Naturligtvis, med kunskap om alla subtiliteter och nyanser, blir det inte svårt att vinda krullningar hemma. Ja, och så att alla kommer att tro att varje dag du besöker salongen. Men med frekvent användning av curling måste du följa säkerhetsåtgärderna:

 1. Curl exceptionellt rent hår. De värmer upp snabbare och får därför mindre skada. Och frisyren kommer att behålla sin form under en längre period.
 2. Krullar borde alltid vara torra före ett sådant förfarande. Du kan till och med läsa om detta i anvisningarna för din enhet.
 3. Var noga med att köpa en värmesköld, även om du använder slingjärn sällan. De behöver hantera lockar och före strykning, hårtork.
 4. Det rekommenderas inte att byta skum och mousser med fixeringsgeler, vilket gör det långa håret tyngre.
 5. Spray håret med lack bara när de skapade locken har helt svalnat, annars kommer hela volymen att "falla" inom några timmar, eller till och med tidigare.

Om du följer dessa enkla regler, bör du inte oroa dig för ditt hårs tillstånd. Men det är fortfarande inte rekommenderat att missbruka användningen av pleyok och hårtork. Och om du inte kan undvika det, åtminstone en gång i veckan, skäm bort dina strängar med regenererande masker, som du kan köpa i hyllan i en kosmetisk butik eller göra din egen från de tillgängliga produkterna.

Var försiktig med ditt hår, ta hand om dem, sedan på dem och de vanliga locken ser bra ut!Nästa Artikel
Hur man botar mjäll på huvudet