Hur man gör vågiga lockar med curling (video)


Lyxiga lockar som håller under mycket lång tid, det enklaste sättet att bygga på huvudet med en speciell hetanhet.

Hur man gör vackra krullar med en krullningsnål hemma, hur man vrider lockor på långt, medium och kort hår är ämnet i vår artikel.

I den här översynen kommer vi inte bara att berätta för dig hur man lockar förföriska eller luftiga boules men också berätta hur man väljer en användbar skönhetsanordning.

Hur man gör curls curling ↑

Curling perfekta lockar är en enkel uppgift om du har en speciell enhet till hands som är utformad för detta ändamål. I flera årtionden är det i stor efterfrågan på marknaden och kan hittas i nästan alla kvinnors hus.

De kallas curling iron, vilket gör håret vågigt - att det passar bäst för hemmet såväl som för professionell salong styling.

Tidigare var sådana anordningar väldigt farliga: för det första var de helt tillverkade av metall, och därför var ytemperaturen på krullet jätte, varför strängarna lidit mycket och ibland föll de till och med under krullningen!

För det andra, förutom den uppenbara skada på hårets hälsa, var en sådan enhet inte heller ganska bekväm - ofta var den tidigare generationens ploys diameter mycket liten, varför krullarna var små. Även en sådan anordning tidigare har kvinnor upprepade gånger bränt huden.

På den moderna marknaden är det osannolikt att en sådan produkt inte kommer att hittas. För närvarande uppmärksammas den vackra hälften av mänskligheten, extremt säkra och mjuka krusningsjärn presenteras för snurra krullar som är praktiska att använda och som är mycket mindre skadliga för håret.

Men med de mest tekniskt avancerade och moderna enheterna måste du kunna hantera ordentligt. Curl vackra curls är bara för torrt hår - detta undviker deras uttorkning och förhindrar hårbrott. Om du inte följer den här enkla regeln och sätter krönstången i en våt sträng, så kan resultatet bli det mest pitiable!

För skadat och sprött, färgat hår, bör du välja en speciell, lägsta temperaturregimen, som inte torkar ut de redan försvagade delarna. Denna åtgärd kommer att bevara hälsan och skönheten hos kvinnans chock.

Medeltemperaturläget är avsett för friska och "vanliga" hår som tar en viss form väl och håller locken under lång tid. Men om du har hård, tjock och oskärlig hår, då kan du slå på det sista läget - då kommer curling järnet att värma upp mycket starkt vilket gör att curling även de tyngsta strängarna.

Ljuskullar är vanligtvis det enklaste att göra, och det tar inte mycket tid. Elastiska och snygga krullar måste vrida längre, och därför är det nödvändigt att ta hänsyn till denna nyans, om du har en begränsad tid för läggning.

Bland många flickor finns det en felaktig uppfattning att om du håller strängen på en krökningsstång längre, så kommer krullen att bli mer resistent och vacker, den kommer att hålla sin form längre. Det är faktiskt inte värt att göra - du förstör bara ditt hår och i framtiden kommer du att återställa sin skönhet under lång tid.

Det rekommenderas inte att hålla håret på krulljärnet i mer än 15-16 sekunder - det här är den längsta tiden för curling för en sträng, vilket är tillåtet. Om krullen faller ihop och snabbt förlorar sitt utseende, försök byta temperaturläge till en högre och applicera lite mousse eller skum för att fixa håret.

Alltför ofta, använd en skönhetsanordning för att skapa lockar är inte heller värt det, även om du har mycket starkt och silkesigt hår. Det är bäst att inte tillgripa varm perm oftare än en gång i veckan. Trots att moderna krusningsjärn är mycket säkrare än sina inhemska föregångare, avtar värmen fortfarande dramatiskt strängarna.

Glöm inte att lägga på håret ett speciellt termiskt skyddande medel som är utformat för varm styling. Det kommer att skydda hår från skador och förhindra deras uttorkning. Köp nu spray eller mousse för att skydda dammet kan vara i alla stora stormarknader eller i en kosmetisk butik.

Och en viktigare regel: i professionella skönhetssalonger och i salonger utförs erfarna hantverkare alltid krullar på rent hår uteslutande. Detta gör att du kan få vackra smuliga krullar som ser dyra och attraktiva ut.

Även detta trick hjälper dig att flaunt med styling längre, eftersom de rena strängarna har mindre vikt och håller lockar bättre. Så, innan du använder ett krusjärn, var noga med att tvätta håret och torka det med en hårtork.

Vilken curling curler är bättre ↑

I någon butik eller på en plats med elektriska apparater kan du hitta det bredaste sortimentet av varor - det skulle vara pengar. Faktum är att du inte ska styras av specifika varumärken när du väljer en enhet för att skapa lockar - det viktigaste är att välja en kvalitetsprodukt och ett certifierat varumärke.

Hittills anses keramiska curlers vara de bästa - de har en speciell mild beläggning som vrider försiktigt krullarna, håller håret friskt och glänsande. I motsats till hetmetallytan utför keramiken dessutom en joniserings funktion - med håret sticker inte ut i olika riktningar, och krullarna ser välskötta och släta ut.

Förutom denna innovation är det värt att uppmärksamma den speciella "foten" av krulljärnet - ett klämma för att fixera och gripa på strängen. Det hjälper till att snabbt bilda en fjädrande krullning och tillåter inte att håret löses.

Naturligtvis är curlingjärn med flera temperaturregimer de mest universella - med hjälp kan du enkelt skapa både ljusvågor och branta krökningar. Om enheten bara har ett läge måste det styras personligen för att variera järnformens form och form.

När du väljer en curler, vara intresserad av produktens kvalitet och var inte lat för att kontrollera dess äkthet - ofta i små butiker av hushållsapparater eller på tvivelaktiga webbplatser kan du komma över en falsk. Ibland är det inte mycket annorlunda än originalet, men det finns också sådana fall då en enhet med dålig kvalitet skadar håret och bränner håret och ibland träffar det med en ström.

Bland de dyra och professionella varumärkena som erbjuder beprövad och bra curling kan du markera varumärket BaByliss, Deadiva, Hairway, Tico och liknande. Från det välkända segmentet förvärvar unga damer oftast enheter från ROWENTA, REMINGTON, BOSCH, PHILIPS, etc.

Curls för kort hår curling ↑

Vackra lockar med curling kan erhållas även på kort hår. Video på nätverket kommer att visa exakt hur hot-laying-processen äger rum, och vi kommer att dela detaljerade stegvisa instruktioner.

 1. Vi kommer att tvätta håret så att framtida krullar kommer att visa sig smuligt och stylingen kommer att se mer voluminöst ut. Vi torkar håret med en handduk och torkar dem med en hårtork - vi behöver helt torkade trådar.
 2. Därefter kamma ditt huvud och använd ett speciellt termiskt skydd, även om du har starkt och friskt hår. Dehydrerade och torkade lockiga lås är osannolikt att se vackra och frestande ut och därför bör undvikas.
 3. När håret torkas gör det inte ont för att göra volymen vid rötterna - det här låter dig få en mer feminin och intressant styling som effektivt kommer att skugga sminken. För att göra detta, bara ta i hand kam med små tänder och utföra bouffant, flyttar från mitten av håret till rötterna. Låt oss spruta håret över toppen med lack för att fixa effekten.
 4. Därefter sätter du på krulljärn och väljer lämpligt temperaturläge. För små feminina vågor är det lägsta passande, för märkbara lock med krökning - medium eller hög. Vi värmer upp krulljärnet.
 5. Separera ordningen från hårets nedre lager och vinda upp det, från början, så att krullen sår bort från ansiktet, mot sidan. Detta kommer att skapa en riktig Hollywood frisyr på ditt huvud.
 6. Också i det här fallet är det bättre att använda ett krusjärn av stor diameter - det kommer att behålla den befintliga hårlängden. Det smala och smala krullet stryker små krullar, på grund av att högen visuellt blir kortare.
 7. Håll krul på krulljärn i 10-15 sekunder, varefter vi försiktigt rullar ner det och går vidare till nästa sträng. Först vrider vi bottenskiktet av hår, då - mittpartiet, och höger i slutet, det övre håret, smällen.
 8. När stylingen är klar, kommer det inte att skadas för att något krulla krullarna med händerna och kamma dem lätt. Gör den del du vill ha - du kan ta bort en del av håret bakom örat, gör sneda händer - med korta krullningar ser en sådan kort hårklipp ut särskilt imponerande och elegant.
 9. Om ditt hår är styggt och tufft, kommer den sista handen att vara fördelningen av en liten mängd fixeringsmousse över de krökta låsningarna. Men det är bättre att inte röra rötterna för att förhindra att stylingen faller av. Använd inte verktygen för mycket för att inte göra krullarna tunga och inte förstöra volymen.

Om du är mer imponerad av vertikala ljuskrullar, vrid sedan strängarna inte horisontellt till sidan, men håll krulljärnet rakt och rakt, med dess nedre ände mot golvet.

Curls curling på medium hår ↑

En mop av medellängd är inte för ingenting som anses vara den mest mångsidiga för att skapa styling - det är verkligen lättast att bygga krullar på det, och de kan alltid se annorlunda ut.

Nedan kommer vi att dela tips om hur man gör fashionabla små lockar som kommer att uppdatera ditt utseende och göra det mer ömt och ungt.

 1. Tvätta håret och använd en omtänksam mask eller balsam för att få strängarna att se mjuka och se levande och glänsande ut. Detta är särskilt viktigt för medellång hår, eftersom hårets kvalitet blir starkt slående.
 2. Sprid på fuktigt hår, torka med en ren handduk, termisk förening, torka sedan med en hårtork för att torka och kamma med en kam.
 3. Ta ett krusjärn med en medellång eller liten diameter - det gör att du kan vrida de elastiska och stygga krullarna. Vi ger det en uppvärmning, utsätter maximal temperatur.
 4. Separera nedre strängen från håret och ta bort resten av håret. Vi slår upp det och håller krulljärnet vertikalt, med hårändarna faller först på det krullande håret, sedan den mellersta delen av banan och sedan rotzonen. Håll kanten på enheten i 7-10 sekunder och släpp ut.
 5. Vi skiljer nästa order och gör detsamma med det. När det nedre hårskiktet är krökt och fullt av krullar tar vi upp den mellersta delen av hårbanan. Och då - och för toppen.

Efter curling, piska bukli med händerna och stack dem lätt med en kam. Du kan behandla hår med lackmedelsfixering, så att frisyren kommer att glädja dig med sitt vackra utseende länge, och krullarna kommer inte att falla ihop.

Om du vill göra den verkliga stylingen i retrostil, välj sedan ett medelstort krulljärn och vrid ljuskrullarna (ett litet temperaturläge är lämpligt för detta). Separat, i slutet av läggningen, lägg en frans på sidan och krulla den.

Ett tunt curlingjärn hjälper till att skapa små lekfulla och lätta lockar, och om du lägger till en liten gel med effekten av vått hår, kan du få något som en perm. På medelhår håller fjädrande små hår mycket bra. Men kom alltid ihåg att sådana krullar är mycket nyckfulla för funktionerna hos en kvinnas ansikte och går långt ifrån alla.

Curls curling hår för långt hår ↑

Romantiska stora lockar på den långa coben - drömmen om många kvinnor, eftersom den här frisyren samtidigt ger bilden av femininitet och elegans, men det ser oerhört sexigt ut och passar alla klädstilar.

 1. Tvätta huvudet och fördela en mjukgörande balsam eller maskera över de våta strängarna, du kan också använda hemlagad (till exempel blanda äggulor med honung). Detta gör håret mer lättsamt och smidigt för ytterligare styling.
 2. Vi använder en värmebeständig förening på rent fuktigt hår för att framtida krullar ska skina och lysa. Därefter torka noggrant högen med en hårtork och sätt på locket med en storstångsstång i nätverket.
 3. Det är bättre att välja ett varmare läge, eftersom långt hår ofta har mycket vikt och lockar på dem blir sämre. Vi skiljer en liten och smal strand från chocken, tar en krullningsanordning i våra händer och bildar en curler, vrider strängen uppåt och drar lite till sidan, bort från ansiktet.
 4. Vi håller håret på curling inte mer än tio sekunder, släpp enheten och krulla nästa sträng. Professionella stylister först och främst vindar locken på bottenskiktet och tar bort resten av håret i en bulle. Krul sedan på mitten av staplarna (ungefär vid tempel och öron, på baksidan av huvudet) och därefter det översta håret.
 5. Vi ger den färdiga styling pompen, slå våra stora lockar med fingrarna och kamma dem med en frekvent kam. Därefter kan du använda ett litet fixeringsmedel - mousse eller hårspray för att fixa resultatet.

Långt hår håller oftast korta krullar, och det är därför värt att välja ett pålitligt curling och hög temperatur. Aggregat med en enda funktion av curling fungerar inte här - oftast har de automatiskt en genomsnittstemperatur som inte alltid passar unga damer med tjock och lång chock.

Vi hoppas att vi helt har täckt detta fashionabla ämne för dig och nu vet du exakt hur man gör curls med curling. Var inte rädd för att försöka på olika bilder och experimentera med hår, för i år är det väldigt viktigt att visa sig med feminina lockar.

Hur man gör vackra krullar och lockar med en strykning eller curling, och fixa effekten: 5 sätt

Skapa krullar strykning

Att experimentera med en frisyr är inte nödvändigt att förvärva en hel arsenal av stylingverktyg. En vanlig likriktare kan både släta och krulla våra strängar. Det här är väldigt lätt att göra, men först låt oss prata om säkerhet:

 • Krök endast med användning av termiskt skydd. Dessa kan vara speciella sprayer med viss minimal fixering, eller hårskum;
 • Vi arbetar endast på helt torrt hår. Detta gäller inte bara torkning efter tvättning, även applicerad styling ska torka väl ut;
 • Hårets säkerhet beror på dess kvalitet, så välj en apparat som har keramiska eller teflonplattor. Ja, det kommer att kosta mycket mer, men håret är viktigare. Det är enklare att använda ett järn med rundade kanter, de är mer praktiska och mer ergonomiska, men detta är inte så viktigt kriterium.

Hårtångar är värda att uppmärksamma när man väljer:

 • BABYLISS ST395E
 • PANASONIC EH-HS95-K865
 • BRAUN ST 750 (Satin Hair 7) / ES3
 • PHILIPS ProCare Keratin HP8361 / 00
 • REMINGTON S9500 E51 Pearl
 • Rowenta för elit Optiliss SF3132

Låt oss vända oss till det mycket perm. Med hjälp av likriktaren och vår fantasi kan vi göra flera olika typer av lockar:

Stora spiraler. Lyxiga klassiker som förvandlar varje kvinna. Den här frisyren är av mode, för vi behöver bara lära oss hur vi gör det själva. Så delar vi all vår skum av hår i separata strängar. Deras värde beror på hur stora krullar du planerar att vinda. Principen är enkel: med början från roten vinner vi strängen på stylisten, håll spetsen med våra fingrar. Håll långsamt järnet längs hela sin längd, lut dig något på toppen så att det inte blir jämnt.

Flätor. Här får vi en ljus spektakulär vågighet. De första stegen kommer alltid att upprepas, oavsett typ av installation, så att vi tvättar, torkar, applicerar agenten, torkar den igen. Varje sträng är snurrad i ett tätt rep, vi passerar längs hela sin längd med ett strykjärn. Dela upp i flera delar med fingrarna, fixa med lack.

Bruten. Detta är för dem som vill prova något ovanligt. Förutom standarduppsättningen behöver vi mer folie för dem. De som har gjort uppmärksamhet åtminstone en gång kommer att klara av den här permen om några minuter. Lägg en sträng på en bit folie, täck överst, vik dragspelet. Fix järnet i 20 sekunder (vid en temperatur på 190-200 grader, om mindre - håll lite längre) får vi en ovanlig zigzagsträng.

Experimentera med trådens tjocklek, hur de viks, kan vi uppnå radikalt olika effekter, ändra bilder och stil, som handskar. Och vad behöver vi tjejer?

Hur man gör curls curling

Vill ha vackra krullar av rätt form - krulljärn är ditt alternativ. Sådana lockar är lämpliga för festliga och vardagliga frisyrer, för att lära sig att göra dem själv är uppgift 1 för varje tjej.

För att allt ska dyka upp snabbt och effektivt, lägger vi omedelbart upp på en enkel arsenal av utrustning och verktyg:

 1. klipp för hår;
 2. fixeringsmedel;
 3. studs och curling direkt.

Vi utesluter omedelbart gel från styling, för med det kommer vi att bränna våra strängar. Använd spray, skum eller mousse.

Hur man gör vackra curls curling

Processen att skapa lockar med curling:

 • Separera håret i strängar. Eftersom det är mest lämpligt att börja curla från botten av huvudet, fäster vi de övre lås med klämmor;
 • Applicera fixeringsmedel omedelbart före krökning på varje enskild sträng, fördela, låt torka lite.
 • Beroende på typen av krökning kommer kretsmetoden att vara annorlunda. Tangen är mycket lämpligare att fixa spetsen och vinda håret till roten. Vi arbetar med en avsmalnande gardin med exakt det motsatta: vi blåser strängen som börjar från roten, samtidigt som vi håller spetsen med fingrarna. För att göra krullarna till dig själv på detta sätt behöver du en liten upplevelse. För att inte bränna dina händer, var noga med att använda en skyddshandske som följer med ett krusjärn;
 • Fixa strängen i 10-12 sekunder (stort och hårt hår krullar 20 sekunder), ta försiktigt bort.
 • Hot curl fästa hårnål för att kyla. När allt hår är krökt, ta bort hårnålarna, dela försiktigt våra krullar i mindre delar. Bara i slutet av detta förfarande sprinkla håret med lack.

Den mest problematiska punkten i självkrullning är valet av krökriktning. Vissa råder att göra orderna strikt i ett och samma, andra - tvärtom alternativt. Här är valet ditt.

Som curling hår bör curling iron vara av hög kvalitet, rekommenderar vi:

 • BRAUN Satin Hair 7 EC1 (CU710)
 • REMINGTON CI96Z1
 • BABYLISS C20E
 • REMINGTON CI5319

Curls på långt hår

Med långt hår måste tinker ganska innan du lär dig att curl dem snabbt och effektivt, men det är ännu mer intressant, särskilt eftersom det finns många sätt:

Frisyr från stora krullar från roten ser ut att docka och onaturlig, och att göra det, som sagt, är inte lätt. Vi erbjuder ett enklare alternativ: tipsen är vridna, rötterna är släta. En sådan kontrast kommer att ge volymen, vikten på strängarna, och det blir lättare än någonsin - med hjälp av ett krulljärn. Ungefär hälften av strängen är krökt och uppdelad i delar. Om det inte finns tillräckligt med volym vid roten, gör vi lätt bouffant.

Lätt lockar lättare att göra den vanliga hårtorken med en diffusor. Under torkningsprocessen, tryck från spetsarna, tryck lätt på låsen till roten. Håret är lätt sprinklat med lack. Som ett resultat får vi en liten våglighet som påminner om vått hår.

Bulky curls - en av de nuvarande trenderna. Detta är fallet när den spektakulära utseendet kombineras med den enklaste prestandan. Här hjälper vi de vanliga stora curlersna. Applicera skummet, grundligt kamma stranden, linda på stora curlers, lite innan du når rot. Efter fullständig torkning delar vi krullen i separata strängar, gör en liten bouffant vid roten för att skapa en volym där. Spraylack och, voila, en vacker bild är klar.

Hur man gör lockar på medelt hår

Denna uppgift är mycket lättare att hantera än i föregående fall:

Stora lockar på medellängd ser väldigt imponerande ut. Du kan göra dem med hjälp av vanliga eller elektriska blåsor med stor diameter. Vi vrider strängarna och tyst går runt lägenheten i 20-25 minuter (eller rastlös, som du vill). Vi tar bort, distribuerar trådarna, slår dem lite med fingrarna, fixar dem med lack och fortsätter, erövra mäns hjärtan.

Ljusvåglighet kan göras diffusor (läs ovan) eller med hjälp av vanliga flätor, flätad för natten på vått hår.

Skrymmande lockar det enklaste sättet att göra ett krulljärn med stor diameter eller vanliga strumpor (bara strumpor, du trodde inte). Vi tar en stor strand och vindar den över tånet, som på en papilotka, fastar vi den. Vi sätter på en duschlock och går och lägger oss. På morgonen skjuter vi allt detta och njuter av den spektakulära stilen.

Chic curls på kort hår

En kort hårklipp är inte en anledning att gå med en tråkig och monotont frisyr. Tvärtom är det ett utmärkt tillfälle att experimentera med bilder.

Använd järnet. På kort hår med honom är det mest lämpligt att göra stora lockar. Principen är enkel: Vi fixar varje separat sträng nästan vid roten, vrid sedan järnet genom 180 grader, låt försiktigt håret passera. Pröva ganska, vi får en fantastisk Hollywood styling.

Med curling hår kan du göra klassiska spiralkrullar för en festlig frisyr.

Ljust lockar vi tack vare klibbiga curlers eller papilotkam. Bara vind det lite fuktiga håret, torr hårtork.

För att skapa effekten av vått hår är en hårtork med diffusor lämplig. Om du inte har en sådan modell rekommenderar vi dig att titta närmare på dessa modeller:

 • REMINGTON AC9096
 • PHILIPS DryCare Pro BHD176 / 00
 • PHILIPS ThermoProtect Ionic HP8232 / 00
 • BABYLISS 6604RPE
 • BRAUN HD 585
 • Rowenta Premium Care CV5361

Volymförsök

Stor, medelstor, liten eller nästan osynlig. - Krullar kan vara helt annorlunda, men genom att lära sig hur man gör var och en av alternativen kan vi omedelbart vända från en strikt och elegant dam till en snuskig och rolig tjej.

Små lockar - de senaste åren, och denna frisyr passar in i vilken stil som helst, inklusive affärer. Hur man gör afrokrullar? Det enklaste sättet med en långvarig effekt är att göra en perm (och samtidigt den dyraste och osäkra). Men vem vill återställa håret då, speciellt sedan hemma blir resultatet lika bra. Det finns många alternativ, även curling-hair-strykjärn är inte nödvändiga! Papilloter, hårkrullare, boomerangs, trasor, spolar, hårnålar, cocktailtubules - allt detta kommer att hjälpa till att bli ägare till afrikanska krullar utan att skada håret. Men det finns ett alternativ ännu enklare - små flätor. Vi flätade dem för natten, och på morgonen kommer det bara lite att rätta krullarna.

Av någon anledning anses volymetriska krullar vara ett festligt alternativ, men det betyder inte alls att du måste vänta på någon form av händelse. Stora lockar kan göras curling stor diameter strykning eller stora curlers. Lush curls kan göras med en hårtork eller med hjälp av ett grekiskt bandage (vi vrider lite våta strängar under den, under dagen går vi med en romantisk frisyr och på kvällen är vi försedda med en elegant styling).

Undersökning: Hur gör du lockar?

Totalt antal röster: 131. Totalt antal medlemmar: 131.

Hur man uppnår en bestående effekt

Med curls från frisörens problem uppstår sällan, de kan inte förlora sin form även några dagar. Du kan sitta i mer än en timme med ett krusningsjärn över dina hemkrullar, men när man går ut kan man i bästa fall se en liten våglighet, vilket om ett par timmar blir helt slät. För att hålla krullarna långa måste du följa några regler:

 • Torrt hår är en garanti för säker och hållbar styling. Nej, vått hår kan naturligtvis vara krökt, men notera att det inte är säkert. Bli inte förvånad om du inom kort kommer att förvärva delade tips eller till och med bli betydligt kortare.
 • Av alla stylingprodukter är det bästa alternativet hårskum. Instruktioner: läggs med skum, efter fixering av lack. Glöm inte att de borde ha en termisk skyddseffekt, till exempel kallos Cosmetics Prestige Extra Strong Hold Professional Volume;
 • Den optimala temperaturen för curling curls - 200 grader. Men för torrt, skadat hår skulle ett sådant test vara för destruktivt, eftersom 150 är gränsvärdet för dem.
 • Det är värdelöst att försöka rätta krökets form med hjälp av upprepad vridning, eftersom du kommer att få motsatt effekt - strängen blir helt jämn;
 • Det är alltid nödvändigt att arbeta med bara en krull: krökt, manuellt uppdelad i mindre delar, fast. Först därefter fortsätt till nästa. Om vi ​​lämnar strängen obevakad, börjar den förlora formen innan vi avslutar krullen.

Hur man gör curls snabbt?

Hur man gör curls snabbt och vackert? Du kan använda curling eller strykning, men det bör tas i åtanke att frekventa termiska effekter förstör hårets tillstånd. Det finns också säkrare, men många sätt att curling: flagella, folie, curlers. Och du kan göra krusningar hemma, med en enkel penna.

Hur man gör curls: olika alternativ

Att ordentligt krulla hår måste du fokusera på deras längd och skick. För kvinnor med en frisyr är det bäst att skapa volym vid rötterna. Praktiskt taget alla styling metoder är lämpliga för medium och långt hår. Långhåriga tjejer är mycket stora Hollywoodkrullar, som kan skapas med hjälp av curlers.

Vackra lockar curling

Med hjälp av en standardklämkrullare är det lättast att vrida de elastiska locken. En sådan styling ser naturligt ut om du något kamma håret omedelbart efter att du har använt enheten för krökning.

Den optimala temperaturen för svagt och tunt hår: 100 grader. Snabba lockar kan göras vid 180 grader. Hög temperatur har en skadlig effekt på lockar, så en varm perm bör göras inte mer än 2 gånger i veckan.

Ju mindre diametern på krullningen är, ju mer uttalad och liten krullarna blir. För att skapa stora och medelstora krullar kan du använda den klassiska cylinderkurvan eller den professionella Babyliss Pro-enheten.

Skapa krullar med en curling steg för steg:

 1. Hårförberedelse. Tvätta locken och torka (helst utan hårtork). Det rekommenderas starkt att använda ett verktyg för värmebeskyttelse (Matrix, Estel, L'Oreal Professionnel).
 2. Perm. Håret är uppdelat i 4 delar och värm krulljärnet till önskad temperatur. Börja linda krullarna till baksidan av huvudet. Varje sträng ska vara krökt från spetsarna. För tjejer med kort eller medelstora längd är det bättre att vrida krullarna mot rötterna och hålla enheten vinkelrätt.
 3. Konsolidering. För att hålla krullarna under lång tid måste du spruta den resulterande frisyren med lack. För att gå till kvällshändelserna är det bättre att använda verktyget med maximal fixering.

Påverka inte strängen längre än 20-25 sekunder. För enkelhets skull bör de färdiga locken vara fästa osynliga. När frisyren är klar måste du kamma den med en kam med sällsynta tänder.

Curls strykning

Curls kan skapas inte bara av curling järn, men också av likriktaren. Vad är skillnaden mellan dessa enheter? Curling järn hjälper till att göra elastiska små lockar, och de järn - voluminösa stora krullarna. Det är bäst att använda en rund och smal anordning för rätning. Med det kan du snabbt göra en vacker styling.

 1. Bearbetning. Det är nödvändigt att applicera ett värmeskärmningsmedel och skum på krullarna. I stället för skum kan du ta några andra kosmetika, vilket ger volymen vid rötterna.
 2. Perm. Det är nödvändigt att skilja en liten strand och klämma den vid roten. Därefter ska du vikla krullen på järnet och hålla i 20 sekunder. När krullen värms upp måste du försiktigt dra ner den. Det är nödvändigt att arbeta med ett järn långsamt, annars bildas lock på krullar.
 3. Konsolidering. Eftersom krullarna redan är överväldigade på olika sätt rekommenderas inte att använda en lack med ökad fixering. Det är bättre att använda mjuk kosmetika, smidig fixering av styling utan limning och viktning.

Denna metod att vinka är idealisk för långt och medelhårt hår.

Du kan göra lockar på torget med hjälp av strykning. För att göra detta, vind håret inte från rötterna, men från ansiktet. Du måste curl varje strand från tipsen. Resultatet är en mjuk och mild frisyr.

Curling hår på curlers

Det finns många typer av hårkronor: papilotki, spiral, kardborreband, termisk curlers. Den största fördelen med dessa enheter är deras säkerhet. Dessutom är curlers, oavsett typ, lätt att använda.

Med hjälp av stora föremål kan du skapa mjuka Hollywood curls. Små curlers är utformade för medelstora lockar uttryckta.

Styling alternativ för långt och medium hår:

 1. Att skapa snabba krökar är bäst att använda stora curlers (kardborreband). Sådana produkter är gjorda av billig plast, så de själva är billiga. Den rätta mängden hårkrullare beror på hårets längd och tjocklek. Det rekommenderas att ta minst 10.
 2. Före curling måste du tvätta och torka huvudet något. Krullarna borde vara lite våta. Om så önskas kan du applicera en mousse eller gel för volymen.
 3. Det sista steget - slingrande krullar. Det kommer att vara nödvändigt att dela håret i flera delar. Varje sträng måste vara lindad från spets till rot. Därefter kan du strax sprinkla det med lack.

Kardborreband på grund av sin runda form skapar sig själv en bra volym. Dessutom väger sådana curlers lite och lämnar inte veck. Deras enda nackdel: lite slitstyrka.

Afro-curls för kort hår:

 1. För att skapa afro-curls behöver du köpa en spiralkrullare. De är utformade för vertikal curling. Spolarna är lätta att använda och ger en mycket uttalad effekt. Dessa produkter är tillverkade av trä eller hårdplast, så huvudet blir lite trött.
 2. Processen att vinka är ganska tidskrävande, du måste anpassa dig till den. Håret ska delas in i många små strängar. Spiralkronor ska placeras vertikalt. Varje sträng kommer att behöva vinda på en spiral med cirkulära rörelser. Bör börja från rötterna. Var noga med att få strängen in i slitsarna (slots).
 3. För att fixa krökarna kan du använda gummiband eller fästen. Designen ska hållas på huvudet i minst 2 timmar. Ta bort curlers måste försiktigt, efter sprinkling huvudlack.

Den resulterande frisyren kan inte kammas. Denna stil var extremt populär på nittiotalet.

Brutna lockar med folie

Brutna eller zigzagkrullar är lämpliga för långt och medelhårt hår. För att skapa en frisyr behöver du aluminiumfolie och en styler (likriktare). Det är inte lätt att göra egna brutna krullar, men den resulterande styling är värt tid och ansträngning. Det ser färskt och intressant ut, bra för en kväll ute. Ett särdrag hos frisyrer är skarpa trekantiga hörn i lock.

 1. Du måste ta en stor bit folie och dela den i bitar. Varje fragment ska vara rektangulärt, lika med hårets längd. Det är viktigt att folierna är två gånger bredden på strängarna.
 2. Allt hår ska delas in i strängar. Varje sträng krävs för att sätta på folien och linda, varefter zigzagen (dragspelet) viks. Resultatet är ett slags kuvert. Håll aldrig håret ur den konstruerade strukturen.
 3. Alla kuvert måste värmas upp av en likriktare i 30 sekunder. Därefter ska du avlägsna järnet och försiktigt dra spetsen av kuvertet och lossa gradvis krullarna från folien.

Som ett sista steg ska du spruta håret med lack. Kombinera frisyr är inte nödvändigt.

Vi snurrar håret med en penna

Denna metod kräver också användning av strykning. Storleken på krullarna beror på pennaens diameter. Det bör noteras att stora krullar som använder denna metod inte kan uppnås.

Laying kan göras på torrt eller vått hår. Den passar bäst för korta längder. Långhåriga tjejer kommer helt enkelt vara obekväma att krulla lockar på en penna.

Det är nödvändigt att vrida fina trådar (högst 1-2 cm i tjocklek). Varje sträng ska lindas från spetsarna. Håret måste fördelas på en penna så att järnet kan jämnt värma upp dem. Håll likriktaren inte vara längre än 30 sekunder.

Sådana lockar brukar inte vara länge. De är ganska lätta och små. För att öka stabiliteten hos installationen, är det nödvändigt att sprinkla med lack med bra fixeringsnivå.

Utan curlers och curlers

Hur man gör curls utan att stryka och curlers? Det finns enkla, testade sätt. Du kan använda följande material:

 • flagella (gjord av tjockt papper eller tyg);
 • mousse eller något annat stylingmedel;
 • gummi.

Alla metoder är lätta att repetera hemma.

flageller

Home flagella - är faktiskt gammal papilotki. De är gjorda av skrotmaterial. Du kan ta ett papper eller en trasa (bäst passar linne). En bit av material ska vara 20 cm i längd och 3 cm i bredd. Från det kommer du att behöva vrida en stram flagellum, med hjälp av vilka krullar kommer att skapas.

Du borde inte förvänta dig chic Hollywood curls. Flagella kan göra vackra, men små krullar. För att göra detta måste du skilja lite fuktigt hår i små strängar. Varje sträng måste vikas runt flagellumet och säkras med en bagel på huvudet. Curls kan krulla från rötterna, från mitten av håret eller vid de allra bästa spetsarna.

För att behålla krullarna måste de sprinklas med en spray för styling.

Strandkrullar med mousse

Extremt enkel metod för att få naturliga krullar. Du måste ta någon stylingprodukt (mousse, gel, spray). Kosmetika bör appliceras på lite fuktigt hår, varefter du omedelbart ska börja knäta händerna. Att skapa ljuskullar tar 15-20 minuter.

Denna metod är också lämplig för att skapa volym vid rötterna.

Krullar av flätor

Denna metod är den enklaste och mest effektiva. Du måste fläta ett antal flätor för natten. Allt beror på önskat resultat. En stor fläta hjälper till att skapa stora stora krullar och många små flätor - som en afrikansk frisyr. En förutsättning är att fixa stylingen. Annars sönder krullarna sig snabbt.

Med den här metoden kan du skapa en vågig frisyr med raka ändar. Du måste fläta håret över hela längden, men lämna spetsarna intakta.

Med hjälp av de beskrivna metoderna kan du skapa helt olika frisyrer: avslappnad och festlig, ovanlig och klassisk. Det viktigaste: det är inte nödvändigt att köpa ett krusjärn eller en likriktare. För att skapa vackra krullar kan du använda skrotmaterial eller vanliga curlers.

Hur man gör curls snabbt - 11 bästa sätten med bilder och videoklipp

Curls på höjden av mode hela tiden: glamorösa Hollywood vågor, coquettish Barbie curls eller en snygg röra som Shakira eller Julia Roberts.

Det finns många sätt att göra krullningar hemma utan tjänster av professionella stylister och frisörer. Nu tar vi en närmare titt på dem.

Hur man gör lockar på långt och medelhårt hår

Afrikanska lockor

Hårstil i latinamerikansk popdiva ser bra ut på långt och medium hår. Det här är ett sätt att ge ditt hår en visuell volym och det är lämpligt att titta på en promenad i parken och vid tidpunkten för publiceringen.

Vi behöver:

 • Vått hår
 • Bra brett elastiskt band;
 • Flera smala band för hår;
 • Duschlock.

Stegvisa instruktioner (enkelt sätt):

 1. Tvätta huvudet innan du lägger dig - det är nödvändigt för curling.
 2. Samla krullarna i en tätt hästsvans vid kronan och dela dem i flera delar. De mindre strängarna - de mindre krullarna kommer ut.
 3. När du har gjort en bulle av grisar på huvudet genom att väva banden i dem.
 4. Säkra smutsbrunnen och sätt på locket.
 5. På morgonen varva ner, spray lack eller mousse. Njut av effekten!

Denna frisyr kan också göras mer komplicerad med c-skum. Förresten, tack vare hennes frisyr varar mycket längre.

Stegvisa instruktioner (mer komplex metod):

 1. Tvätta håret och det våta håret med något slags fixativ.
 2. Du tar många, många hårnålar och börjar såra håret på dem med zigzagrörelser. Hela hemligheten är att du måste ta så små strängar som möjligt, då får du små krullar i afrikansk stil.
 3. Efter att ha avslutat den här åtgärden, sätt på en hatt och gå och lägg dig.
 4. På morgonen varva ner krullarna. Vi har en snygg frisyr med små voluminösa lockar.
 5. Skapa en våt skum effekt. Du kan erövra hjärtat!

Vad ska hända i slutet, se nedan på bilden.

Vi erbjuder dig också ett galleri med 5 video tutorials om hur du kan slå afrikanska lockor på olika sätt.

Hollywood curls

Hollywood curls - det här är en annan version av vågiga lockar för medium och långt hår. En sådan Kuafyur är skapad av stora curlers, minst fyra centimeter i diameter. Du kan använda tillgivna eller termiska curlers. Vid användning av den senare är stora krullar mycket snabbare och längre håll.

Steg för steg instruktioner:

 1. På håret, från tips, vindrullar. Vi försöker hålla oss i en riktning. Du kan experimentera med viklängden - det är inte nödvändigt att vrida krullarna mot rötterna, luftkrullarna ser ännu mer intressant ut än spiralhår längs hela längden.
 2. Om du använde uppvärmda hårvalsar, vänta sedan 20 minuter, ta bort, sätt lack, skum eller mousse;
 3. Om vi ​​använde milda, går vi till sängs och gör samma sak på morgonen som efter de termiska, eller torkar det med en diffusor och tar bort det efter ett par timmar.

Men vilken skönhet borde vara i slutet - på bilden nedan.

Hur man gör spiralkrullningsrätare (järn) och krulljärn

En annan vanlig stil för att skapa en kvälls frisyr för långa eller medelstora krullar är korkskruvsvågorna, namngivna efter formen av spiralkrullar. Det finns flera sätt att göra denna skönhet: du kan använda ett strykjärn för ditt hår, du kan tillgripa speciella spiralkrullare eller försöka curla den på ett krulljärn.

Med ett platt järn (annars, en rätare) kan du inte bara nivån på håret utan också öka volymen från rötterna eller skapa lockigt hår. Det är mycket praktiskt att denna metod fungerar även efter keratinrätning och förstör inte strukturen väldigt mycket när man använder speciella medel.

Instruktion (och användning av strykning):

 • Ta en sträng av medelstjocklek och börja bearbeta den med ett järn.
 • Det viktigaste är att ändra rörelseriktningen, två centimeter till höger, två till vänster, så här får du chic "corkscrew-spiral".
 • Eller vi tar en sträng och vindar det mycket bra på järnet, medan under åtgärden måste det finnas en viss ansträngning så att krullarna inte bara kunde falla från järnet. Sträck försiktigt hela strängen, så att den avlägsnas från enheten.

Så vackra naturliga lockar på hårets ändar visar sig som på ett foto nedan.

Pigtails och lockiga lockar

Våt hår väva bara in i flätor. Efter att ha gjort dessa manipuleringar, lämna krullarna tills de torkar ut. Detta är en bra frisyr för varje dag hemma. Om du gör mycket små flätor får du ett stort antal små hål, och en två stora flätor kommer att vara en utmärkt grund för bildandet av tunga krullar.

Innan du använder termiska metoder för krökning måste du stärka håret, eftersom den höga temperaturen på arbetsytan på enheten skadar hårstrukturen och dehydrerar den.

Curls på styggt hår

Flickor med lockigt hår hela tiden krävs för att göra styling, fläta dem eller frisyr slarviga och disheveled. För att lösa detta problem finns det flera sätt:

 1. Långt hår är mycket lättare att stil, och fler variationer av frisyrer. Det är nödvändigt att påskynda hårväxten, då blir oregelbundna små vågor förvandlade till en snygg frisyr.
 2. Gör stylingen korrekt, försök inte helt anpassa eller krulla krullarna, men betona frisyrens naturliga fräckhet. För natten lägger du bara en droppe mousse på vått hår och lägger sig, kamma inte det på morgonen, men fixa frisyren med händerna, du kan lägga den med hårnålar eller en vinkel. Goda rotiga krullar som kallas "krullar ur sängen" erhålls.

Hur man gör lockar för kort hår

Små krullar på spolen

Våra mödrar krullade också sitt hår före ett datum. Förmodligen - det här är den mest prisvärda metoden för tjejer med korta och medelstora krullningar, eftersom långt hår helt enkelt inte kan krulla vackert under egen vikt.

Steg för steg instruktioner:

 1. Rengör vått hår kam eller dela händer, beroende på önskat resultat.
 2. Applicera några stylingprodukter (mousse, gel, spray).
 3. Vi börjar spinna från baksidan av huvudet så att krullarna är vackert fördelade över hela längden.
 4. Håret kan torkas med hårtork eller på ett naturligt sätt. Klart!

Och här är det slutliga resultatet:

Vi vrider zigzagkrullar

Detta är en utmärkt universell frisyr för tjejer med kort, medium och långt hår, som inte är vana vid att spendera många timmar om dagen på hårrätning, styling eller flätning.

Vi behöver:

 • matfolie;
 • utyuzhok;
 • kamma;
 • låsmedel;
 • barrettes.

Vi vrider zigzagkrullar enligt instruktionerna:

 1. Bestäm spiralens önskade storlek.
 2. Strängarna av den önskade tjockleken viks i folie.
 3. Nu värmer vi upp likriktaren och försiktigt fördelar locken på sin zigzagplatta.
 4. Vi trycker på övre delen och väntar ett ögonblick, i vissa fall - två.
 5. Ta bort folien, räta håret och vi har de resulterande perfekta zigzagerna.

Vi erbjuder stegvisa bildinstruktioner för att vrida zigzagkrullar med folie och en likriktare:

Fler resultatalternativ:

Fonder för att skapa lockar

Curling Iron

Det andra kända sättet att curl curls använder curling. Med det kan du snabbt göra lockigt hår av olika former. För detta:

 1. Värm upp locket
 2. Försöker att inte pressa strängarna för hårt, vi krullar på det.
 3. Håll i 30 sekunder till en minut, beroende på trådens tjocklek och hårets tillstånd.
 4. Det är mycket bekvämt att i fall av felaktig vinkling kan du släta ut håret med en rätare och fixa allt utan att ägna mycket tid och energi.

Mer om hur man gör det i videon nedan.

Likriktare (järn)

Det mest populära och moderna sättet att göra krullar är att använda en rätare. Mer detaljer i följande video:

Vanligt tuggummi

Trenden i denna säsong är en avslappnad frisyr. För att uppnå denna effekt är det mycket lätt att använda ett vanligt gummiband. Fuktar håret och vrider det i en bunt, fixar det med ett elastiskt band, väntar på torkning. På detta sätt bildar ideala försumliga vågor på håret, fixar med lack.

Spiral curlers

Nyligen på hyllorna i många butiker förekommit uppsättningar krullare av ovanlig spiralform. Satsen innehåller en speciell krok, som valde enskilda strängar. Våt hår kamma och fördela sig i krullar av önskad tjocklek, det är bättre att göra dem inte så tjocka. Med en krok lyfter vi strängarna och vindar krökarna på krillens spiral, låt den torka. Resultatet är en mycket snygg och vacker spiralspolar.

Foto - Curls med spiral curlers

Användbara tips

Det finns inget svårt i detta, du behöver bara följa våra råd och rekommendationer:

 1. Om frisyren kräver sömn med ett vått huvud - du måste bära en badkeps, annars kan det vara ett tunt hår som kan skadas.
 2. Det är bäst att applicera moussen på fuktigt hår före krökning. Du kan också spraya en liten mängd lack innan du använder curling eller strykning.
 3. När du skapar snygga vertikala krullar med curlers, försök att avsluta torsionen så nära som möjligt till roten; Hår curling med curling
 4. På hår som är skadade, överdrogerade, ser krullarna slarvigt och slumpmässigt ut, krullar måste fuktas med masker, särskilt när man använder kemiska (bioväven) eller fysiska (heta curling) metoder.
 5. Under lång tid kan krökarna endast göras med hjälp av en speciell vinkling i salongen, men det spjälkar betydligt håret.
 6. Om du planerar en kemisk eller bioväxling måste du börja använda vitaminer för håret innan du gör hår, för efter hårdmetoderna förändras hårets struktur, svagas och kan till och med börja falla ut. Förbered din kropp för stress. Dessutom, på friska, hållbara och energiska krullar, fortsätter krullarna mycket längre.

Hur man skapar spektakulära lockar med curling?

Vackert välskötta perm kommer att dekorera alla tjejer. Det finns många sätt att skapa eleganta lockar: med hjälp av curlers, curling, strykning och improviserade medel. Idag kommer vi att berätta hur man gör effektiva lockar curling.

SNABB ARTIKEL NAVIGATION

Lyxiga stora lockar

VIKTIGT ATT VET! Ett medel för att stärka och växa hår som används av stjärnor av showbranschen Läs mer >>>

För att skapa stora krullar, rekommenderas att välja stylers med stor diameter. Dessutom kan du ringa för hjälpkon krullning. Med hjälp, hemma kan du skapa en spektakulär styling för medelstort och långt hår.

Så, hur man gör stora lockar med curling?

 • Borsta borrar bra. Kom ihåg att styling med termometrar kan göras endast på torrt hår. Samla de övre delarna medan du är på kronan.
 • Välj en sträng i nackområdet. Eftersom din uppgift är att krulla stora krullar borde du ta stora strängar.
 • Placera curling iron på rötterna och vrid håret på det. För att skapa ljusstyrka är det inte nödvändigt att dra åt strängen kraftigt.
 • Gör detsamma med resten av trådarna. För att vrida krullarna ordentligt bör du börja arbeta med håret på baksidan av huvudet och flytta till kronan.
 • Fingrar lägger till stilvolym.
 • Fixa skapandet av lack.

Det är viktigt att komma ihåg att krullarna ska krullas i en riktning. För att göra detta ska den högra sidan av håret skruvas i ansiktet och vänster - från ansiktet.

Video med stegvisa instruktioner för att skapa en effektiv styling hemma presenteras nedan.

Redaktionskommitté

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder.

En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer.

Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem.

Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Perky curls

Små lekfulla lockar kan göra någon bild spektakulär och minnesvärd. Vi kommer att prata om hur man skapar en sådan elegant stil för medelstort och långt hår med hjälp av curling.

 1. Kamma håret. Dela den i en horisontell delning i två lika stora halvor.
 2. Välj en tunn strand. Kom ihåg att krullen bör börja från baksidan av huvudet.
 3. Knippa spetsen av strängen mellan krullarnas tallrikar och vrid hela låset till botten. Värm håret i 10 sekunder. Om du vill göra vackra spiralkrullar, ska stylern hållas vertikalt. För att skapa vanliga krullar, håll enheten horisontellt.
 4. Då ska du blåsa resten av hårmassan och flytta från huvudets baksida till kronan.
 5. Fixa resultatet med lack.

Ovanliga Spiral Curls

Lyxiga spiralkrullar kan göras med liten ansträngning hemma. För att göra detta behöver du en speciell konformare. Så, hur man gör vackra spiralkrullar på medium och långt hår:

 1. Tvätta håret och torka det. Kamma håret och applicera en speciell stylinggel eller mousse på den.
 2. För att krulla spiralkrämar, välj strängen och vind den på konisk styler. Gör detsamma med resten av trådarna. För att kunna göra stilen korrekt måste du först slå håret i nacken och sedan gå till strängarna vid kronan.
 3. Demontera krullen med fingrarna och spraya med lack.

En video med steg-för-steg-instruktioner för att skapa en underbar Hollywood-frisyr presenteras nedan.

Mjuka vågor

Vackra vågor kan enkelt utförs självständigt med hjälp av ett krulljärn. För att göra detta behöver du en styler med en diameter på 15-20 cm.

Så hur man gör mjuka vågor på medium och långt hår?

Kamma håret. Behandla huvudet med ett speciellt termiskt skyddande medel. Separera håret i två delar och fäst de övre strängarna på kronan. Ta en sträng på baksidan av huvudet.

För att få vackra vågor sträcker en hand strängen och den andra - snurra den på curling. I detta fall ska verktyget hållas med handtaget upp vinkelrätt mot golvet. Twist curls behöver i ansiktets riktning.

Värmehår ska vara 10 sekunder. Lossa sedan strängen och dra långsamt krullningsstången, utan att skruva av krullen. Gör detsamma med de andra strängarna.

Fixa krulllack.

Videon visar andra sätt att skapa en spektakulär styling. Med hjälp av enkla instruktioner kan du göra Hollywood-vågor på egen hand utan stor ansträngning.

Spektakulär styling med automatisk curling

Automatisk krulljärn, som i sig gör en elegant styling - det här är en riktig hitta för kvinnor som värdesätter sin tid. Med det kan varje tjej i några minuter bilda både ljusvågor och piggiga krullar.

Så, hur man gör en elegant styling curling, som själv vrider krullarna?

 1. Tekniken för att skapa en sådan frisyr är väldigt enkel. Du bör välja temperaturläge och tid för krökning beroende på önskat resultat.
 2. För att bilda ljusvågor ska stylern hållas högst 3 sekunder.
 3. För att få mjuka krökar bör du välja en genomsnittlig temperatur och hålla enheten i 3-4 sekunder.
 4. Om du vill få elastiska lockar, krulla sedan håret i minst 10 sekunder.
 5. Välj en sträng, placera den i ett speciellt hål i stylern och håll kvar tills en pip hörs.
 6. Upprepa med resten av hårmassan.
 7. Säkra mästerverket med lack.


Nästa Artikel
Mjölksoda: Recept och recensioner