Hur man gör vackra curls för långt hår hemma


Curls på långt hår kan vara olika: romantiska vågor, lekfulla lockar eller oregelbundna lockar, men de ser alltid fantastiskt ut. Denna frisyr är en framgång med den vackra halvan av mänskligheten under en lång tid. Hur man gör vackra krullar hemma? Det är mycket lättare än det kan tyckas vid första anblicken. Några enkla tricks kan du få ännu bättre effekt än i stugan.

Tips för styling lockar för långt hår

Så att du kan få vackra lockar som lockar uppmärksamhet hos andra, bör långt hår omhändertas noggrant. Följande hemlagade aktiviteter hjälper dig att behålla kraften och den naturliga glansen av vackra lockar:

 • olika kosmetiska procedurer (masker, scrubs);
 • vanlig shampooing;
 • intag av mineral- och vitaminkomplex
 • Ofta kammade strängar med en massageborste.

När du väljer styling för långa lockar måste du ta hänsyn till typen av hår och formen på ansiktet, så att bilden är harmonisk. För att göra detta är det lämpligt att kontakta en professionell stylist som kommer att berätta om de enskilda egenskaperna hos strängarna, rekommendera sättet att ta hand om dem och välja den mest optimala frisyrstilen. Du kan självständigt ta reda på nödvändig information om du läser speciallitteraturen för respektive ämne.

För att skapa vackra långa lockar hemma behöver du följande tips:

 1. I processen med styling lockigt hår med för små lockar är det önskvärt att dra dem med en hårtork, och det är bättre att inte räta ut stora krullar.
 2. Bearbeta tunna långa strängar före styling med stylingmedel för att ge den önskade volymen. Det kommer att bidra till att ge en visuell tjocklek en liten stapel från rötterna.
 3. För att göra perfekta krökningar på en perm, sträcker du krullarna med ett plant järn och vrid sedan det på valfritt sätt.

Hur man får vackra krullar hemma - foto

Det finns många sätt att skapa lyxiga lockar hemma. Det är inte nödvändigt att vänta på en semester eller ett högtidligt tillfälle att göra en vacker frisyr med slarviga krullar. Med hjälp av ett strykjärn, hårkronor, hårtork eller andra hemhjälpmedel kan du göra lockar varje dag utan att ha mycket tid på skapandet. Låt oss ta en titt på steg-för-steg-guider som hjälper dig att hitta vackra krullar hemma.

Curl curls med strykning likriktare och curling

Det enklaste sättet att skapa vackra lockar är att använda curling eller strykning. Men innan proceduren på håret inte bör vara lack, gel, mousse eller andra stylingprodukter, tvätta dem på förhand och torka dem. För att frisyren ska bevaras under en längre tid, och strukturen hos strängarna förblev intakt, är det bättre att applicera ett speciellt sätt för värmehärdning före krökning. Teknik styling vackra krullar järn:

 1. Dela håret i strängar.
 2. Placera rätaren vinkelrätt mot strängen, ta tag i änden med tångar, rulla runt axeln flera gånger och vinda håret som på ett krulljärn.
 3. Gör detsamma med alla trådar. Du kommer att få spiraler av hår som måste delas noggrant i krullar för hand.
 4. För att hålla krullarna borta, fixa dem med alla medel som är avsedda för detta ändamål.

Hur man skapar lockar på långt hår med ett krullande hår steg för steg:

 1. Ta ett stort krusjärn med tang, fördela håret på trådarna, dra en av dem.
 2. Kläm änden av strängen med tang, vinda det hela vägen, som vanligt curlers, och vänta ett tag. Ju längre du håller dem curling, ju starkare krullarna blir. Men överdriven värmebehandling kan skada hårets tillstånd.
 3. Du får ett mer naturligt resultat om du får en konisk krökning utan klämning.
 4. Även utan tång är det väldigt enkelt och säkert att vinda trådar.
 5. Efter krullning bör håret inte vikas, men försiktigt avlägsnas från krusjärn och fixeras med lack.

Vi krullar på curlers

Med hjälp av olika slags hårkrullare kan en kvinna blåsa några krullar: roliga små krullar, tunna spiraler, vackra vågor och till och med en lejonmans. Denna metod har testats i årtionden - det förstör inte håret, därför är det trovärdigt. Ägarna av alltför långa trådar måste dock arbeta hårt, för att skruva i hårkrullarna är inte så enkelt. Hur gör man rätt?

Velcro eller hedgehog curlers

Den perfekta lösningen för kvinnor med tunt hår. Kardborreband och igelkottar behöver inte extra clips eller elastiska band, men använd dem på torra eller våta strängar. Den viktiga roll som lindnings- och lindringsprocessen har med lätthet och snabbhet. Metoden är lämplig för tjejer som inte har tid för curling, diffusor eller styler:

 1. Tvätta och torka håret lite.
 2. Sprid någon fixtur över hela ytan för ett mer hållbart resultat.
 3. Välj en curler som passar storleken på curler och kamma den med en kam.
 4. Vrid, flytta från slutet till rötterna inuti, dra en liten dragning så att håret snurras smidigt.
 5. Torka krullarna naturligt, och om du inte har tid, använd en hårtork.
 6. För att avlägsna "igelkottar" eller "stickies" borde de avlindas, men mycket noggrant, för att inte skada krullarna.
 7. Efterkam krullar kam med stora tänder, som bildar en slät våg.

På termo- eller elektriska krökare

Uppvärmda hårvalsar används för att skapa moderna långa krullar av medelstorlek. Fördelen med denna stil är hastigheten och olika sätt att fuska. Här är en instruktion för deras användning:

 1. Tvätta och torka håret helt.
 2. Applicera överhettningsskydd.
 3. Uppvärmda hår curlers första vinden på baksidan av huvudet, och sedan - på sidorna.
 4. Efter slutlig kylning, ta bort dem.
 5. Applicera låsningsmedel på locken.

På papilotki eller curlers "boomerangs"

Mjuk papilotki eller "boomerangs" hjälper till att skapa slarviga små lockar och stora krullar, beroende på storlek. Tjejer älskar dem för möjligheten att gå upp för natten, och på morgonen stiger de upp utan huvudvärk från obekväm lögn. Använd "boomerangs" för att skapa lockar på långt hår ska vara enligt följande:

 1. Tvätta huvudet, torka lite trådarna, använd lite fixativ.
 2. Dela håret i lika delar, kamma vardera över hela längden med en antistatisk pensel för att bli av med entanglementet.
 3. Separat en sträng på kronan, vind filen, från slutet, flytta uppåt i en spiral. Se till att det inte finns några fula veck som kommer att förstöra hela effekten av vackra vågor.
 4. Efter lindning av trådarna, fixa "boomerang" genom att ansluta dess nedre och övre ändar.
 5. Efter att ha vridit alla trådar väntar du några timmar, separera sedan boomerangens ändar och varva ner håret.
 6. För att skapa lätt försumlighet, kamma inte krullarna - behandla dem med lack. För att skapa vågiga Hollywoodkrullar är håret bättre att kombinera.

Skapa krullar med hårtork

Det är lätt att skapa vackra krullar på orubbligt långt hår med en vanlig hårtork med diffusormunstycke. Denna metod att vinka mästaren kallas "våt effekt". För att skapa smarta små krullar behöver du:

 1. Tvätta håret, handduk torka håret med 70%.
 2. Applicera mousse på handflatan, komprimera sedan hela längden på trådarna, som om de samlar i en bulle.
 3. Luta huvudet ner och torka håret med en diffusor.
 4. Då, utan att höja huvudet, korrigera krullen manuellt och skapa volym.

Hur man gör vackra krullar och lockar med en strykning eller curling, och fixa effekten: 5 sätt

Skapa krullar strykning

Att experimentera med en frisyr är inte nödvändigt att förvärva en hel arsenal av stylingverktyg. En vanlig likriktare kan både släta och krulla våra strängar. Det här är väldigt lätt att göra, men först låt oss prata om säkerhet:

 • Krök endast med användning av termiskt skydd. Dessa kan vara speciella sprayer med viss minimal fixering, eller hårskum;
 • Vi arbetar endast på helt torrt hår. Detta gäller inte bara torkning efter tvättning, även applicerad styling ska torka väl ut;
 • Hårets säkerhet beror på dess kvalitet, så välj en apparat som har keramiska eller teflonplattor. Ja, det kommer att kosta mycket mer, men håret är viktigare. Det är enklare att använda ett järn med rundade kanter, de är mer praktiska och mer ergonomiska, men detta är inte så viktigt kriterium.

Hårtångar är värda att uppmärksamma när man väljer:

 • BABYLISS ST395E
 • PANASONIC EH-HS95-K865
 • BRAUN ST 750 (Satin Hair 7) / ES3
 • PHILIPS ProCare Keratin HP8361 / 00
 • REMINGTON S9500 E51 Pearl
 • Rowenta för elit Optiliss SF3132

Låt oss vända oss till det mycket perm. Med hjälp av likriktaren och vår fantasi kan vi göra flera olika typer av lockar:

Stora spiraler. Lyxiga klassiker som förvandlar varje kvinna. Den här frisyren är av mode, för vi behöver bara lära oss hur vi gör det själva. Så delar vi all vår skum av hår i separata strängar. Deras värde beror på hur stora krullar du planerar att vinda. Principen är enkel: med början från roten vinner vi strängen på stylisten, håll spetsen med våra fingrar. Håll långsamt järnet längs hela sin längd, lut dig något på toppen så att det inte blir jämnt.

Flätor. Här får vi en ljus spektakulär vågighet. De första stegen kommer alltid att upprepas, oavsett typ av installation, så att vi tvättar, torkar, applicerar agenten, torkar den igen. Varje sträng är snurrad i ett tätt rep, vi passerar längs hela sin längd med ett strykjärn. Dela upp i flera delar med fingrarna, fixa med lack.

Bruten. Detta är för dem som vill prova något ovanligt. Förutom standarduppsättningen behöver vi mer folie för dem. De som har gjort uppmärksamhet åtminstone en gång kommer att klara av den här permen om några minuter. Lägg en sträng på en bit folie, täck överst, vik dragspelet. Fix järnet i 20 sekunder (vid en temperatur på 190-200 grader, om mindre - håll lite längre) får vi en ovanlig zigzagsträng.

Experimentera med trådens tjocklek, hur de viks, kan vi uppnå radikalt olika effekter, ändra bilder och stil, som handskar. Och vad behöver vi tjejer?

Hur man gör curls curling

Vill ha vackra krullar av rätt form - krulljärn är ditt alternativ. Sådana lockar är lämpliga för festliga och vardagliga frisyrer, för att lära sig att göra dem själv är uppgift 1 för varje tjej.

För att allt ska dyka upp snabbt och effektivt, lägger vi omedelbart upp på en enkel arsenal av utrustning och verktyg:

 1. klipp för hår;
 2. fixeringsmedel;
 3. studs och curling direkt.

Vi utesluter omedelbart gel från styling, för med det kommer vi att bränna våra strängar. Använd spray, skum eller mousse.

Hur man gör vackra curls curling

Processen att skapa lockar med curling:

 • Separera håret i strängar. Eftersom det är mest lämpligt att börja curla från botten av huvudet, fäster vi de övre lås med klämmor;
 • Applicera fixeringsmedel omedelbart före krökning på varje enskild sträng, fördela, låt torka lite.
 • Beroende på typen av krökning kommer kretsmetoden att vara annorlunda. Tangen är mycket lämpligare att fixa spetsen och vinda håret till roten. Vi arbetar med en avsmalnande gardin med exakt det motsatta: vi blåser strängen som börjar från roten, samtidigt som vi håller spetsen med fingrarna. För att göra krullarna till dig själv på detta sätt behöver du en liten upplevelse. För att inte bränna dina händer, var noga med att använda en skyddshandske som följer med ett krusjärn;
 • Fixa strängen i 10-12 sekunder (stort och hårt hår krullar 20 sekunder), ta försiktigt bort.
 • Hot curl fästa hårnål för att kyla. När allt hår är krökt, ta bort hårnålarna, dela försiktigt våra krullar i mindre delar. Bara i slutet av detta förfarande sprinkla håret med lack.

Den mest problematiska punkten i självkrullning är valet av krökriktning. Vissa råder att göra orderna strikt i ett och samma, andra - tvärtom alternativt. Här är valet ditt.

Som curling hår bör curling iron vara av hög kvalitet, rekommenderar vi:

 • BRAUN Satin Hair 7 EC1 (CU710)
 • REMINGTON CI96Z1
 • BABYLISS C20E
 • REMINGTON CI5319

Curls på långt hår

Med långt hår måste tinker ganska innan du lär dig att curl dem snabbt och effektivt, men det är ännu mer intressant, särskilt eftersom det finns många sätt:

Frisyr från stora krullar från roten ser ut att docka och onaturlig, och att göra det, som sagt, är inte lätt. Vi erbjuder ett enklare alternativ: tipsen är vridna, rötterna är släta. En sådan kontrast kommer att ge volymen, vikten på strängarna, och det blir lättare än någonsin - med hjälp av ett krulljärn. Ungefär hälften av strängen är krökt och uppdelad i delar. Om det inte finns tillräckligt med volym vid roten, gör vi lätt bouffant.

Lätt lockar lättare att göra den vanliga hårtorken med en diffusor. Under torkningsprocessen, tryck från spetsarna, tryck lätt på låsen till roten. Håret är lätt sprinklat med lack. Som ett resultat får vi en liten våglighet som påminner om vått hår.

Bulky curls - en av de nuvarande trenderna. Detta är fallet när den spektakulära utseendet kombineras med den enklaste prestandan. Här hjälper vi de vanliga stora curlersna. Applicera skummet, grundligt kamma stranden, linda på stora curlers, lite innan du når rot. Efter fullständig torkning delar vi krullen i separata strängar, gör en liten bouffant vid roten för att skapa en volym där. Spraylack och, voila, en vacker bild är klar.

Hur man gör lockar på medelt hår

Denna uppgift är mycket lättare att hantera än i föregående fall:

Stora lockar på medellängd ser väldigt imponerande ut. Du kan göra dem med hjälp av vanliga eller elektriska blåsor med stor diameter. Vi vrider strängarna och tyst går runt lägenheten i 20-25 minuter (eller rastlös, som du vill). Vi tar bort, distribuerar trådarna, slår dem lite med fingrarna, fixar dem med lack och fortsätter, erövra mäns hjärtan.

Ljusvåglighet kan göras diffusor (läs ovan) eller med hjälp av vanliga flätor, flätad för natten på vått hår.

Skrymmande lockar det enklaste sättet att göra ett krulljärn med stor diameter eller vanliga strumpor (bara strumpor, du trodde inte). Vi tar en stor strand och vindar den över tånet, som på en papilotka, fastar vi den. Vi sätter på en duschlock och går och lägger oss. På morgonen skjuter vi allt detta och njuter av den spektakulära stilen.

Chic curls på kort hår

En kort hårklipp är inte en anledning att gå med en tråkig och monotont frisyr. Tvärtom är det ett utmärkt tillfälle att experimentera med bilder.

Använd järnet. På kort hår med honom är det mest lämpligt att göra stora lockar. Principen är enkel: Vi fixar varje separat sträng nästan vid roten, vrid sedan järnet genom 180 grader, låt försiktigt håret passera. Pröva ganska, vi får en fantastisk Hollywood styling.

Med curling hår kan du göra klassiska spiralkrullar för en festlig frisyr.

Ljust lockar vi tack vare klibbiga curlers eller papilotkam. Bara vind det lite fuktiga håret, torr hårtork.

För att skapa effekten av vått hår är en hårtork med diffusor lämplig. Om du inte har en sådan modell rekommenderar vi dig att titta närmare på dessa modeller:

 • REMINGTON AC9096
 • PHILIPS DryCare Pro BHD176 / 00
 • PHILIPS ThermoProtect Ionic HP8232 / 00
 • BABYLISS 6604RPE
 • BRAUN HD 585
 • Rowenta Premium Care CV5361

Volymförsök

Stor, medelstor, liten eller nästan osynlig. - Krullar kan vara helt annorlunda, men genom att lära sig hur man gör var och en av alternativen kan vi omedelbart vända från en strikt och elegant dam till en snuskig och rolig tjej.

Små lockar - de senaste åren, och denna frisyr passar in i vilken stil som helst, inklusive affärer. Hur man gör afrokrullar? Det enklaste sättet med en långvarig effekt är att göra en perm (och samtidigt den dyraste och osäkra). Men vem vill återställa håret då, speciellt sedan hemma blir resultatet lika bra. Det finns många alternativ, även curling-hair-strykjärn är inte nödvändiga! Papilloter, hårkrullare, boomerangs, trasor, spolar, hårnålar, cocktailtubules - allt detta kommer att hjälpa till att bli ägare till afrikanska krullar utan att skada håret. Men det finns ett alternativ ännu enklare - små flätor. Vi flätade dem för natten, och på morgonen kommer det bara lite att rätta krullarna.

Av någon anledning anses volymetriska krullar vara ett festligt alternativ, men det betyder inte alls att du måste vänta på någon form av händelse. Stora lockar kan göras curling stor diameter strykning eller stora curlers. Lush curls kan göras med en hårtork eller med hjälp av ett grekiskt bandage (vi vrider lite våta strängar under den, under dagen går vi med en romantisk frisyr och på kvällen är vi försedda med en elegant styling).

Undersökning: Hur gör du lockar?

Totalt antal röster: 131. Totalt antal medlemmar: 131.

Hur man uppnår en bestående effekt

Med curls från frisörens problem uppstår sällan, de kan inte förlora sin form även några dagar. Du kan sitta i mer än en timme med ett krusningsjärn över dina hemkrullar, men när man går ut kan man i bästa fall se en liten våglighet, vilket om ett par timmar blir helt slät. För att hålla krullarna långa måste du följa några regler:

 • Torrt hår är en garanti för säker och hållbar styling. Nej, vått hår kan naturligtvis vara krökt, men notera att det inte är säkert. Bli inte förvånad om du inom kort kommer att förvärva delade tips eller till och med bli betydligt kortare.
 • Av alla stylingprodukter är det bästa alternativet hårskum. Instruktioner: läggs med skum, efter fixering av lack. Glöm inte att de borde ha en termisk skyddseffekt, till exempel kallos Cosmetics Prestige Extra Strong Hold Professional Volume;
 • Den optimala temperaturen för curling curls - 200 grader. Men för torrt, skadat hår skulle ett sådant test vara för destruktivt, eftersom 150 är gränsvärdet för dem.
 • Det är värdelöst att försöka rätta krökets form med hjälp av upprepad vridning, eftersom du kommer att få motsatt effekt - strängen blir helt jämn;
 • Det är alltid nödvändigt att arbeta med bara en krull: krökt, manuellt uppdelad i mindre delar, fast. Först därefter fortsätt till nästa. Om vi ​​lämnar strängen obevakad, börjar den förlora formen innan vi avslutar krullen.

Hur man gör stora lockar: praktiska råd

Frisyrer med stora lockar - den perfekta lösningen för vardaglig och högtidlig bild. Det finns många sätt att göra hår med lockor hemma. Och på det valda verktyget beror på hur snabbt håret och formkrullen skapas.

Med hjälp av ett av alternativen kommer du att lära dig hur man skapar romantiska vågor, passionerade lockar, frivolous curls och eleganta lockar.

Förberedelse för läggning

Oavsett hur du planerar att göra stora lockar måste du först tvätta håret.

För någon frisyr behöver du en tunn kam för att separera trådarna och klippen för att hålla extra hår. Medel för fixering - skum, mousse, lack. Om du planerar att använda krulljärn, strykjärn, hårtork eller uppvärmda hårvalsar, var noga med att ta bromsarna. Kam - en borste är användbar för att ge volymen.

Sätt att skapa stora lockar

strykning

Även om detta verktyg är utformat för rätning, kan de också skapa spektakulära krullar. Ju bredare järnet desto större krullarna blir.

 • Starta permet från ansiktet. Separera en tunn hårborststräng, ta bort resten av hårmassan och slakta för att inte störa.
 • Knippa strängen på ett avstånd av några centimeter, vänd sedan järnet lite och försiktigt ned till spetsen av strängen. För att inte skada hårstrukturen och lämna inga rynkor. Pressa inte järnet för mycket.
 • Efter frisyren är klar, strö den med lack. För att göra krullarna mer volym och vågighet, klistra håret med fingrarna eller försiktigt borsta över det.

Ett viktigt tillvägagångssätt: Ju långsammare du spenderar järnet, desto brantare blir krökets form - genom att experimentera lite, kommer du att kunna bestämma den optimala tiden.

Med hjälp av curling

Det är ganska enkelt att göra vackra stora lockar med krusjärn om du följer tekniken:

 • Separata små strängar: det här låter dig få krullar med optimal form och elasticitet.
 • Gör perm från rötterna till spetsarna, då vågorna blir släta, utan veck.
 • I de flesta fall behövs ett stort krusjärn: från 28 till 33 mm är den optimala diametern för att skapa krullar av medelstorlek, 38 mm och mer för volymetrisk hår.

Efter frisyren är klar, applicera fixeringsmedel så att trådarna inte klibbar och deformeras inte.

En viktig tillvägagångssätt: så att stylingen håller formen längre, fixa de krullade trådarna med osynliga. Låt strängarna svalna och ta bort dem.

Med hjälp av curlers

Curlers är ett bra sätt att få stora krullar utan att skada dem. Dessutom är det ett utmärkt alternativ till kemi. Innan du börjar lägga, måste du behärska tekniken för curling curlers.

 • Med hjälp av clips delar huvudet av hår i flera delar: baksidan av huvudet, toppen av huvudet och sidorna. Eller använd våra system.
 • Börja att blåsa med parietaldelen, ta sedan in i occipitalet, tidsmässigt och lateralt.
 • Fin kam separat sträng inga bredare curlers, kamma den.
 • Håll kanten vinkelrätt mot huvudet, så att de enskilda håren inte glider ut.
 • Först, snurra försiktigt spetsen av strängarna, börja sedan vikla krökarna inuti. Zooma in i hårrullen så nära huvudet som möjligt och fixa.
 • När allt hår är inslaget, torka det med en hårtork eller vänta tills det torkar sig, och i fallet med ett termohår curler låt det svalna.
 • Ta försiktigt bort curlers, spray med lack och fortsätt med ytterligare installation.

Krullans form beror på den valda typen curlers:

Kardborreband är den bästa typen av curler för mjuka och elastiska lockar, och läggning håller så länge som möjligt. Velcro lämplig för alla typer av hår förutom tjock, och orsaka ingen skada. Sår på de våta strängarna: du kan torka håret med en hårtork eller vänta tills det torkar sig själv.

Thermo hår curlers förvärmas, sedan såras på torrt och rent hår med termiskt skydd appliceras. Det är nödvändigt att behålla krökarna tills de är helt avkylda och sedan försiktigt avlägsnas. Curls blir släta, glänsande, men de håller inte länge länge. Denna typ av hårkrullare är inte lämplig för mjukt och fint hår.

Boomerangs är perfekta för nattbruk. Stora krökare med stor diameter gör det möjligt att krulla stora krullar och små krullar gör mindre krullar. Curlers är lämpliga för alla typer av hår, skapa en naturlig effekt, och den resulterande frisyren varar så länge som möjligt. För att förhindra att curlers avlindar och glider ut ur enskilda strängar, stäng håret med en näsduk.

"Magiska" hårkronor är lämpliga för alla hårtyper. De är ett spiralfall där våta lås dras in med en haklapp. Du kan vänta tills håret torkar sig och tar den önskade formen, och det kommer att vara så länge som möjligt. Du kan också påskynda processen genom att använda en hårtork. Att sova i curlers är omöjligt - det kommer att bli knäckta lockar.

Velvet hår curlers är utrustade med en speciell beläggning som förhindrar trassel och skador på håret, och när det tas bort - dra ut håret. Den stora diametern hos dessa curlers är optimal för att göra stora krullar för långt hår. Väl bevarad form.

Plastkrullare skiljer sig från resten av närvaron av speciella klämmor, så att fixa dem själv, du behöver skicklighet. Som ett resultat är vågorna mjuka och voluminösa. Den resulterande frisyren håller sin form under lång tid.

En liten hemlighet: att göra hår med krullar ser naturligt och volymetriskt ut, använd curlers med olika diameter. Och för att fixa krullarna, använd en lackmedelsfixering. För en tydligare konsistens, lägg händerna lite gel och springa över strängarna med fingrarna.

Skapa krus hår hårtork med en diffusor

För att göra krullen med en diffusor, använd en skål med långa "fingrar". Ju kortare håret desto mindre ska vara "fingrarna".

 • Lätt torka det våta håret med en handduk.
 • Ta en hårtork med diffusor, en rund kam och medel för fixering (mousse, spray eller skum).
 • Luta huvudet bakåt, lägg strängen i diffusorn och börja sedan torka, fjädrande att föra och ta bort hårtorken. Strängar bör såras på skålens "tentacles". Fortsätt tills håret är torrt.
 • Hår med krullar redo, fixa det bara med lack.

Missa inte låsmedlet, om du inte vill få effekten av "vått hår".

En viktig nyans: Formuler krullarna själva, när du applicerar diffusorn på fuktigt hår.

Teknik perm stora krullar borstar och hårtork

Hon är bekant för alla som någonsin har gjort styling i stugan. För att upprepa det hemma, använd en rund kam med stor diameter, en hårtork, termiskt skydd, hårnålar för fastsättning under styling och ett sätt att fixera.

 • Dela håret i fyra delar: sidan, occipitalen och toppen av huvudet.
 • Börja på baksidan av huvudet och peka resten. Separera strängen, inte mer än en kam i bredd, och rör dig långsamt ner och följ den med en hårtork. Ju mer spänning och långsammare rörelsen, desto vackrare, snäva och stora krullar kommer att erhållas.
 • Kyl håret med kall luft för att fixa det.
 • När alla trådar är sårna, applicera lack.

Tips: Gör styling stora krullar, använd en navfäste, men rör inte håret, håll hårtorket på ett avstånd av 2-3 cm. Var noga med att använda ett värmebeständigt medel.

Att göra krullar med selar

Selena är ett annat alternativ att snabbt göra en naturlig frisyr, lite tuff och mjuk. För att göra detta behöver du stealth, mousse och hårtork.

 • Applicera ett stylingmedel på ett vått hår och dela det i trådar med en tunn kam: Ju tunnare strängen, desto finare krullarna, så ta mer hår för att skapa stora lockar.
 • Vrid strängen i en smal bunt och låt den vikas. Pin pin med en pin. Du kan torka den framtida frisyren med en hårtork eller lämna den tills håret torkar sig själv.
 • Efter avveckling av bältet ger lås den önskade formen och fixar med lack.

Bagel eller ring för lockar

Bublik, som vanligen används för babette hår och huvudband, är idealisk för att skapa lockar.

 • Samla håret i en hög svans, vattna lite med vatten från sprutan och vinda håret på en bagel.
 • Flytta från spetsen av svansen till rötterna, så att i slutet kommer en frodig bunt fram. Det kräver ingen ytterligare konsolidering.

Den här frisyren ser original ut, så du kan gå hela dagen och på kvällen kan du lösa upp ditt hår och få lyxiga stora lockar.

Rekommendationer för att skapa frisyrer

För att få krullarnas perfekta form måste du ta hänsyn till hårets egenskaper och längd.

 • På kort hår är det svårt att få stora lock, men du kan skapa ljusa krullar och vågor som ser ännu mer intressant ut än den klassiska krullen. För att göra detta, använd lack eller mousse, men i små mängder, för att inte få effekten av nålar.
 • Medellängd gör att du kan experimentera med frisyrer. Det ser bättre genomsnittliga lockar. Men i medellängden är det mycket lättare att återställa krullarnas form om de blommade under dagen: samla bara bunten en stund och lösa sedan igen. Använd en borste för kroppsvågor och en mer naturlig frisyr.
 • Stora lockor på långt hår kräver obligatorisk fixering, annars kommer håret bara att ligga under egen vikt.

Oavsett hur du skapar lockar du väljer, försumma inte termiskt skydd och stylingverktyg, eftersom bara friskt och intakt hår ser väldigt vackert och attraktivt ut.

Hur man gör curls snabbt - 11 bästa sätten med bilder och videoklipp

Curls på höjden av mode hela tiden: glamorösa Hollywood vågor, coquettish Barbie curls eller en snygg röra som Shakira eller Julia Roberts.

Det finns många sätt att göra krullningar hemma utan tjänster av professionella stylister och frisörer. Nu tar vi en närmare titt på dem.

Hur man gör lockar på långt och medelhårt hår

Afrikanska lockor

Hårstil i latinamerikansk popdiva ser bra ut på långt och medium hår. Det här är ett sätt att ge ditt hår en visuell volym och det är lämpligt att titta på en promenad i parken och vid tidpunkten för publiceringen.

Vi behöver:

 • Vått hår
 • Bra brett elastiskt band;
 • Flera smala band för hår;
 • Duschlock.

Stegvisa instruktioner (enkelt sätt):

 1. Tvätta huvudet innan du lägger dig - det är nödvändigt för curling.
 2. Samla krullarna i en tätt hästsvans vid kronan och dela dem i flera delar. De mindre strängarna - de mindre krullarna kommer ut.
 3. När du har gjort en bulle av grisar på huvudet genom att väva banden i dem.
 4. Säkra smutsbrunnen och sätt på locket.
 5. På morgonen varva ner, spray lack eller mousse. Njut av effekten!

Denna frisyr kan också göras mer komplicerad med c-skum. Förresten, tack vare hennes frisyr varar mycket längre.

Stegvisa instruktioner (mer komplex metod):

 1. Tvätta håret och det våta håret med något slags fixativ.
 2. Du tar många, många hårnålar och börjar såra håret på dem med zigzagrörelser. Hela hemligheten är att du måste ta så små strängar som möjligt, då får du små krullar i afrikansk stil.
 3. Efter att ha avslutat den här åtgärden, sätt på en hatt och gå och lägg dig.
 4. På morgonen varva ner krullarna. Vi har en snygg frisyr med små voluminösa lockar.
 5. Skapa en våt skum effekt. Du kan erövra hjärtat!

Vad ska hända i slutet, se nedan på bilden.

Vi erbjuder dig också ett galleri med 5 video tutorials om hur du kan slå afrikanska lockor på olika sätt.

Hollywood curls

Hollywood curls - det här är en annan version av vågiga lockar för medium och långt hår. En sådan Kuafyur är skapad av stora curlers, minst fyra centimeter i diameter. Du kan använda tillgivna eller termiska curlers. Vid användning av den senare är stora krullar mycket snabbare och längre håll.

Steg för steg instruktioner:

 1. På håret, från tips, vindrullar. Vi försöker hålla oss i en riktning. Du kan experimentera med viklängden - det är inte nödvändigt att vrida krullarna mot rötterna, luftkrullarna ser ännu mer intressant ut än spiralhår längs hela längden.
 2. Om du använde uppvärmda hårvalsar, vänta sedan 20 minuter, ta bort, sätt lack, skum eller mousse;
 3. Om vi ​​använde milda, går vi till sängs och gör samma sak på morgonen som efter de termiska, eller torkar det med en diffusor och tar bort det efter ett par timmar.

Men vilken skönhet borde vara i slutet - på bilden nedan.

Hur man gör spiralkrullningsrätare (järn) och krulljärn

En annan vanlig stil för att skapa en kvälls frisyr för långa eller medelstora krullar är korkskruvsvågorna, namngivna efter formen av spiralkrullar. Det finns flera sätt att göra denna skönhet: du kan använda ett strykjärn för ditt hår, du kan tillgripa speciella spiralkrullare eller försöka curla den på ett krulljärn.

Med ett platt järn (annars, en rätare) kan du inte bara nivån på håret utan också öka volymen från rötterna eller skapa lockigt hår. Det är mycket praktiskt att denna metod fungerar även efter keratinrätning och förstör inte strukturen väldigt mycket när man använder speciella medel.

Instruktion (och användning av strykning):

 • Ta en sträng av medelstjocklek och börja bearbeta den med ett järn.
 • Det viktigaste är att ändra rörelseriktningen, två centimeter till höger, två till vänster, så här får du chic "corkscrew-spiral".
 • Eller vi tar en sträng och vindar det mycket bra på järnet, medan under åtgärden måste det finnas en viss ansträngning så att krullarna inte bara kunde falla från järnet. Sträck försiktigt hela strängen, så att den avlägsnas från enheten.

Så vackra naturliga lockar på hårets ändar visar sig som på ett foto nedan.

Pigtails och lockiga lockar

Våt hår väva bara in i flätor. Efter att ha gjort dessa manipuleringar, lämna krullarna tills de torkar ut. Detta är en bra frisyr för varje dag hemma. Om du gör mycket små flätor får du ett stort antal små hål, och en två stora flätor kommer att vara en utmärkt grund för bildandet av tunga krullar.

Innan du använder termiska metoder för krökning måste du stärka håret, eftersom den höga temperaturen på arbetsytan på enheten skadar hårstrukturen och dehydrerar den.

Curls på styggt hår

Flickor med lockigt hår hela tiden krävs för att göra styling, fläta dem eller frisyr slarviga och disheveled. För att lösa detta problem finns det flera sätt:

 1. Långt hår är mycket lättare att stil, och fler variationer av frisyrer. Det är nödvändigt att påskynda hårväxten, då blir oregelbundna små vågor förvandlade till en snygg frisyr.
 2. Gör stylingen korrekt, försök inte helt anpassa eller krulla krullarna, men betona frisyrens naturliga fräckhet. För natten lägger du bara en droppe mousse på vått hår och lägger sig, kamma inte det på morgonen, men fixa frisyren med händerna, du kan lägga den med hårnålar eller en vinkel. Goda rotiga krullar som kallas "krullar ur sängen" erhålls.

Hur man gör lockar för kort hår

Små krullar på spolen

Våra mödrar krullade också sitt hår före ett datum. Förmodligen - det här är den mest prisvärda metoden för tjejer med korta och medelstora krullningar, eftersom långt hår helt enkelt inte kan krulla vackert under egen vikt.

Steg för steg instruktioner:

 1. Rengör vått hår kam eller dela händer, beroende på önskat resultat.
 2. Applicera några stylingprodukter (mousse, gel, spray).
 3. Vi börjar spinna från baksidan av huvudet så att krullarna är vackert fördelade över hela längden.
 4. Håret kan torkas med hårtork eller på ett naturligt sätt. Klart!

Och här är det slutliga resultatet:

Vi vrider zigzagkrullar

Detta är en utmärkt universell frisyr för tjejer med kort, medium och långt hår, som inte är vana vid att spendera många timmar om dagen på hårrätning, styling eller flätning.

Vi behöver:

 • matfolie;
 • utyuzhok;
 • kamma;
 • låsmedel;
 • barrettes.

Vi vrider zigzagkrullar enligt instruktionerna:

 1. Bestäm spiralens önskade storlek.
 2. Strängarna av den önskade tjockleken viks i folie.
 3. Nu värmer vi upp likriktaren och försiktigt fördelar locken på sin zigzagplatta.
 4. Vi trycker på övre delen och väntar ett ögonblick, i vissa fall - två.
 5. Ta bort folien, räta håret och vi har de resulterande perfekta zigzagerna.

Vi erbjuder stegvisa bildinstruktioner för att vrida zigzagkrullar med folie och en likriktare:

Fler resultatalternativ:

Fonder för att skapa lockar

Curling Iron

Det andra kända sättet att curl curls använder curling. Med det kan du snabbt göra lockigt hår av olika former. För detta:

 1. Värm upp locket
 2. Försöker att inte pressa strängarna för hårt, vi krullar på det.
 3. Håll i 30 sekunder till en minut, beroende på trådens tjocklek och hårets tillstånd.
 4. Det är mycket bekvämt att i fall av felaktig vinkling kan du släta ut håret med en rätare och fixa allt utan att ägna mycket tid och energi.

Mer om hur man gör det i videon nedan.

Likriktare (järn)

Det mest populära och moderna sättet att göra krullar är att använda en rätare. Mer detaljer i följande video:

Vanligt tuggummi

Trenden i denna säsong är en avslappnad frisyr. För att uppnå denna effekt är det mycket lätt att använda ett vanligt gummiband. Fuktar håret och vrider det i en bunt, fixar det med ett elastiskt band, väntar på torkning. På detta sätt bildar ideala försumliga vågor på håret, fixar med lack.

Spiral curlers

Nyligen på hyllorna i många butiker förekommit uppsättningar krullare av ovanlig spiralform. Satsen innehåller en speciell krok, som valde enskilda strängar. Våt hår kamma och fördela sig i krullar av önskad tjocklek, det är bättre att göra dem inte så tjocka. Med en krok lyfter vi strängarna och vindar krökarna på krillens spiral, låt den torka. Resultatet är en mycket snygg och vacker spiralspolar.

Foto - Curls med spiral curlers

Användbara tips

Det finns inget svårt i detta, du behöver bara följa våra råd och rekommendationer:

 1. Om frisyren kräver sömn med ett vått huvud - du måste bära en badkeps, annars kan det vara ett tunt hår som kan skadas.
 2. Det är bäst att applicera moussen på fuktigt hår före krökning. Du kan också spraya en liten mängd lack innan du använder curling eller strykning.
 3. När du skapar snygga vertikala krullar med curlers, försök att avsluta torsionen så nära som möjligt till roten; Hår curling med curling
 4. På hår som är skadade, överdrogerade, ser krullarna slarvigt och slumpmässigt ut, krullar måste fuktas med masker, särskilt när man använder kemiska (bioväven) eller fysiska (heta curling) metoder.
 5. Under lång tid kan krökarna endast göras med hjälp av en speciell vinkling i salongen, men det spjälkar betydligt håret.
 6. Om du planerar en kemisk eller bioväxling måste du börja använda vitaminer för håret innan du gör hår, för efter hårdmetoderna förändras hårets struktur, svagas och kan till och med börja falla ut. Förbered din kropp för stress. Dessutom, på friska, hållbara och energiska krullar, fortsätter krullarna mycket längre.

Steg-för-steg instruktion: hur man gör lockar för ett långt hår med krullande hår och korrekt krullar vackra lockar?

Långt hår - den riktiga rikedom som kräver särskild uppmärksamhet och omsorg.

På långt hår kan du göra mycket av alla slags frisyrer och frisyrer, utan att begränsa din fantasi.

Särskilt populära bland ägarna av långt hår är curling curls.

Trendiga frisyrtrender förändras varje år, men curvy curls förlorar aldrig deras popularitet.

För att få vackra krullar måste kvinnor spendera mycket tid varje dag för att krulla håret på curlers.

Det enklaste sättet att göra det här med hjälp av curling.

Styling alternativ

Långt hår öppnar ett verkligt gränslöst utrymme för experiment. Med hjälp av vanligt curling på ett sådant hårhår kan du skapa olika stylingalternativ - från ganska små lockar till skrymmande lockar. Det är dock värt att komma ihåg att lång hårkrullning är svårare och längre än hårklippningar med medelhög längd.
Därför, om dina strängar skiljer sig i betydande längd, försök inte göra för små krullar (det tar dig både mycket tid och mycket styrka). Det är bättre att föredra stora krullar eller krulla dem i en medelstorlek.

Välja curling

Tillverkare erbjuder ett brett utbud av enheter, olika i sin enhet och funktioner. Curling curls kan göras med hjälp av sådana sorter curling:

 • Cylindrisk krulljärn. Det klassiska alternativet. Kan ha en annan diameter. Det är bättre att välja modeller utrustade med flera flyttbara munstycken med olika diametrar.
 • Cone curling. Den har en bred bas och smalare ände. Ger dig möjlighet att skapa både stora krullar och små krullar.
 • Dubbelfatstång. Utrustad med inte en, men två arbetsytor. Hjälper till att skapa en vacker effekt av en stor korrugering eller ge hårvolymen.
 • Trippelt krulljärn Den har tre trunkar på en gång. Genom sin arbetsprincip liknar det dubbla fatet. Hjälper till att göra vackra vågor. Perfekt för retro styling och andra frisyrer.
 • Triangulära tångar. De har en ribbad triangulär yta. De ger ett mycket intressant grafiskt resultat av curling.
 • Spiralt krusjärn. Mycket bra för användning på långt hår, eftersom det bidrar till att uppnå effekten av släta spiralkrullar.

Vad behöver du för att skapa vackra lockar?

För att göra en vacker perm på långt hår måste du förbereda inte bara styling tangerna själva, utan också några hjälpmedel och verktyg. Först och främst behöver du bra kammar.

Med en stor massageborste kan du kamma dina långa trådar före läggning, och en liten kam med täta tänder hjälper dig att dela håret i bitar. Om du vill kan du försiktigt gå en stor, sällsynt kam genom håret och slutföra stylingen.

Förutom kammen behöver du också ett frisörsklämma för att dela håret i delar och fixa dem. Om du inte har professionella klipp kan de bytas ut med gummiband, osynliga, krabbor eller små hårnålar.

Förberedelse av långt hår för perm

Det är nödvändigt att göra en varm curling av hår bara på det rena, torkade och väl kammade håret. Om du tillgriper denna metod för curling ganska ofta (2-3 gånger i veckan och oftare), måste du behandla ditt hår med en speciell termisk spray före styling. Sådana produkter skyddar trådar från den konstanta inverkan av en hetanhet som skadar krullarnas struktur.

Börja läggande, du ska dela håret i flera delar, var och en ska säkras med gummiband eller klämmor. När alla dessa förberedelser är färdiga kan du fortsätta direkt till curlingprocessen.

Steg för steg algoritm för handling

Låt oss kort analysera de olika stilteknikerna som kan skapas med de mest populära typerna av curling:

 1. Curling på ett cylindriskt krusjärn. Denna metod att vinka är känd för varje tjej. De framställda strängarna lindas alternerande på ytan av krusningsjärnet, hålles i 5-10 sekunder, sedan upplöst. Hela huvudet behandlas på samma sätt.
 2. Curl på koniska pincett. Det kan göras på olika sätt. Du kan blåsa strängen över hela ytan av tången. Då får du lockar, stora vid basen och avsmalnande mot slutet. Och du kan bara använda en del av krulljärn och skapa jämnare symmetriska krullar.
 3. Vifta på ett triangulärt krulljärn. Principen för dess användning är densamma som den för cylindriska pincett. Men resultatet är helt annorlunda - du får tydliga och grafiska krullar av triangulär form.

Som du kan se är det inte så svårt att skruva håret med tvingar. Principen att använda de tre anordningarna som beskrivs ovan är ganska lika.

Det enklaste att göra är att göra smidiga krullar med en vanlig cylindrisk krökning. En vacker effekt uppnås också vid användning av en konisk curling.

Hur man gör lockar längre?

Denna fråga oroar många. Vilken typ av gardin att välja, så att läggningen var resistent? Faktum är att hårklippets hållbarhet inte är beroende av vilken typ av enhet som helst, utan på andra faktorer. Dessa inkluderar till exempel den naturliga strukturen hos ditt hår, dess densitet, tjocklek och längd, nuvarande väderförhållanden, stylingprodukter som används för styling etc. Alla dessa faktorer påverkar slutligen varaktigheten av bevarandet av den resulterande frisyren.

Fix håret

För att slutföra stylingen måste krullarna fixas med fixeringsprodukter. Om du vill att krullarna ska hålla så länge som möjligt, använd en sådan liten hemlighet: krulla krullen med ett krusjärn och lösa det omedelbart (medan krullen är fortfarande hett) samla den i en ringlås och försiktigt fixa den på huvudet med ett klämma eller hårnål. Låt krullen stå i denna position tills den kyler helt. Gör detsamma med andra strängar. Efter avslutad styling, fixa resultatet med hårspray.

slutsats

Långt hår är alltid mycket vackert, särskilt om de är krullade i romantiska lockar. Denna stil är lämplig för absolut alla, utan undantag, för flickor, och det kan användas varje dag och för speciella tillfällen. Att göra sådana krullar med curling kommer inte vara lätt, och du kommer säkert att kunna behärska denna kröningsteknik hemma.

Hur man gör lyxkronor för långt hår hemma

Många tjejer tenderar att växa långt hår, eftersom de anser dem som en symbol för kvinnlighet, sensualitet, romantik. En kort hårklipp är bekväm och snygg, medelstora strängar är universella, men inget slår ett vackert hårhår som går ner under mitten av ryggen. Från en sådan mopp kan du göra fantastiska frisyrer för varje dag eller för ett högtidligt tillfälle, ett bröllop eller en annan semester. Särskilt fördelaktigt att se lockar på långt hår, krullade på något sätt. Detta kan vara små afrikanska krullar eller stora vågor, elastiska lockar eller slarvig styling. Detaljer om reglerna och alternativen för snoddar av stor längd som du kommer att lära av artikeln.

Vilka typer av lock är att föredra för långt hår

Beroende på lindningssättet kan krullarna bli mycket olika:

Elastisk, som liknar en korkskruv. De kan inte kammas för att inte förstöra formen.

Large. Ser bra på tjockt hår. Ofta görs endast på tipsen.

Small. Gör med hjälp av flätor, perms, krulljärn eller spiralkretsar. Den senare metoden är inte lämplig för mycket långa trådar som kanske inte passar helt på spiralerna med en längd av.

Slarviga vågor. De ser lätt och naturligt ut, kräver inte mycket tid.

När du väljer en stylingmetod och typ av lockar måste du ta hänsyn till många faktorer: ansiktets form, tillståndet och typen av hår. Om du noggrant närmar dig skapandet av bilden kommer frisyren att bli speciellt vacker.

Här är rekommendationerna från professionella stylister:

 • rundade flickor måste göra volyma krullar i rotzonen och små i strängarnas ändar;
 • Den långsträckta, långsträckta ovalen ser särskilt väl ut i ramarna av stora vågor;
 • ett ovalt ansikte gör det möjligt att experimentera med ett brett utbud av krullar;
 • krullar med effekten av ljusdämpad, ser naturlig ut, vackert inramar ansiktet i vilken form som helst. Om näsan, ögonen, kindbenen är stora, bör strängar vara krökta inuti. Små funktioner kräver stapling i motsatt riktning;
 • stora, mjuka boules är optimala för ett kvadratiskt eller rektangulärt ansikte. Du kan använda en sidodel utan klämmer för att ge en rund form;
 • perm från rötterna gör det mjuka, glesa håret mer frodigt, ger dem elasticitet;
 • linda spetsarna kommer att vara en bra lösning för långa, tunga trådar som snabbt förlorar sin form;
 • Att ha naturligt tunna, sällsynta krullar, bör du inte experimentera med små krullar, för att inte bli en "maskros".
 • Löst, sprött hår med delade ändar är det enda tabuet för någon form av krökning. Curls kommer att se slarvigt ut.

Förresten. Voluminous, frodig frisyr dekorera långa tjejer. Små damer bör undvika för många lockar.

Grundläggande regler och tips

 1. De mest ihållande krullarna erhålls på nyvasket hår. Optimalt, om förfarandet inte åtföljs av användningen av viktningskonditioneringsmedel, balsam.
 2. När det rullas på curlers och vid vävning flätar bör håret vara lite fuktigt. Om heta verktyg används, är värmepistoler torra.
 3. Du måste noggrant kamma strängarna längs hela längden för att förhindra att de slår samman.
 4. Behållaren bör vara från rötterna.
 5. Glöm inte termisk skyddsutrustning med hjälp av ett krusjärn, järn eller hårtork. Speciellt noga behöver hantera tipsen: med en stor längd upplever de ofta en näringsbrist, och därmed utsatta för torrhet.
 6. Den optimala bredden på strängarna är inte mer än ett lillfinger (1 centimeter). För tjock kommer inte att bilda en vacker lockning.
 7. Vid användning av heta verktyg kan inte uppvärmda hårvalsar kammas omedelbart: du måste låta dem svalna (ca 15 minuter).
 8. Det är bäst att använda en kam med sällsynta tänder, eller raka håret med fingrarna. Massageborstar och kamar med små tänder är inte lämpliga.
 9. Modellera en krull med krullning eller strykning, du behöver hålla enheten från rötterna, men nå inte tipsen ca 5 cm. Resten av kan skruvas upp senare, men det kommer att vara möjligt att undvika fula veckor längs kanterna på strängarna.
 10. En liten bouffant i rotzonen ger extra, tunt, sparsamt hår.
 11. Före lindning är det värt att behandla varje sträng med ett stylingmedel: skum, gel, mousse.
 12. Lack fixar färdigt hår, lutar något på huvudet. Spray fixativ behöver närmare rötterna. Om du gör det ovanifrån, under tyngden av styling, kommer volymen att försvinna.
 13. Du kan inte hantera lack sträng, som du planerar att krulla krullning eller strykning: du kan bränna lockar.
 14. För tunt hår och små krullar värda att köpa lackmedium eller ljusfixering (har betyg från 1 till 3).
 15. Var inte alltför förtjust i stylingprodukter. De är inte särskilt användbara för hår, och även vikter krullar, vilket gör dem onaturliga, orubbliga.
 16. Styling med effekten av vått hår är lämpligt om strängar krulla från naturen. Ägare perfekt rakt frisyr passar inte.

Rådet. Även om du använder mjuka metoder för lindning och ett minimum av styling, gör du inte styling för ofta. Håret behöver också vila, så raster på 1-1,5 veckor krävs.

Hur man lockar långt hår hemma

En av de största nackdelarna med att skapa lås på långa trådar är tiden som spenderas på styling. Vridning kan bestå upp till 1,5 timmar, beroende på kretsmetod och krullningstyper.

Det visar sig ofta att det är mycket problematiskt att göra lockar på egen hand, så du måste bjuda in din mamma, syster och flickvän till din assistent i förväg. Men resultatet nivån alla minusar: några krullar ser de mest imponerande på strängar av betydande längd.

Med hjälp av curling

Du kan använda en standard eller avsmalnande enhet. I vilket fall måste du först tvätta håret och torka naturligt: ​​extra stress i form av hårtork behöver inget hår.

Om du ska vrida krullarna på en vanlig curling, håll fast med den här algoritmen:

 1. Applicera på håret lite hud och ett termiskt skyddande medel.
 2. Kamma grundligt, dela in i strängar.
 3. Ta en av dem i baksidan av huvudet, kläm spetsen mellan plattorna. Håll curler upprätt.
 4. Vrid krökningen utan att vrida enheten.
 5. Lös upp sårsträngen efter 10-15 sekunder. Du kan göra det annorlunda: fixa den resulterande krullen på huvudet med osynlighet tills det kyler helt.
 6. Upprepa detsamma tills allt håret är vridet. Flytta från näsan till kronan.
 7. Split krullar med fingrarna, strö med lack.

Rådet. Om du inte behöver snurra krullar och lockiga vågor, håll krulljärnet horisontellt.

Hur man kretsar krusning:

 1. Behandla det tvättade huvudet med styling och termiskt skydd.
 2. Dela håret i strängar.
 3. Ta en del av håret och vinden på krulljärnet, från rötterna. Spetsen ska vara på den smalaste delen av verktyget. Håll den med handen med en speciell handske (medföljer).
 4. Har uppehållit sig längre än 15 sekunder, lösa krullen.
 5. Skruva hela huvudet så här, börjar på baksidan av huvudet.
 6. Modell den färdiga frisyren med fingrarna, spray med lack.

Små och stora lockar med en curler

För långt hår är inte alla typer av wrap-produkter lämpliga. Bekvämt att skapa mjuka vågor är "kardborreband" inte lämpligt: ​​de kan bli fastna i håret. Pinnarna är optimala för att skapa små krullar, men inte för krullar av imponerande längd.

För att inte skada hårkroppens struktur är det bäst att ta sammet krullare, "magiska" spiraler, skumrullar eller boomerangs. Lämpliga och uppvärmda hårvalsar, men inte för frekvent användning.

Ju större diametern för anordningarna för krökning, desto mer volymetriska krullar och vice versa.

För att få stora eller små krullar på skumrullar eller boomerangs hemma behöver du:

 1. Tvätta och torka huvudet lite.
 2. Applicera ett stylingmedel.
 3. Kamma och dela håret i flera identiska delar. Från tunnare mer elastiska lockar kommer att visa sig, från stora - större.
 4. Ta en sträng på toppen av huvudet, vrid det på curler i en spiral, från spetsarna till rötterna. Du måste se till att det inte finns några veck.
 5. Fixa produkten, böj kanterna.
 6. På ett liknande sätt att vinda de återstående strängarna.
 7. Håll curler i flera timmar, varva ner.
 8. Kamma försiktigt krullarna eller separera med fingrarna. Spruta lack om det behövs.

Skumrullarna innehåller också lås som inte har en stång inuti. Säkra dem med gummiband.

Med hjälp av hårvalsar kan jämnt långt hår läggas tillräckligt snabbt. För lindning ska:

 1. Tvätta och torka helt håret.
 2. Behandla det med ett stylingmedel, termiskt skydd.
 3. Värm krökarna, enligt instruktionerna från tillverkaren. Elektriska lindningar placeras i en speciell behållare och ansluts. Klassiska termoelement uppvärms i kokande vatten (ca 5 minuter).
 4. Till vindsträngar, från baksidan av huvudet, sedan på sidorna, i slutet - på kronan.
 5. Fix hårkrullarna så nära som möjligt till rötterna. Satsen kan vara krabba stiften eller klipp.
 6. Vänta tills rullarna har svalnat.
 7. Ta bort dem i samma ordning som fuskar.
 8. Att modellera en frisyr med fingrar eller en kam med sällsynta tänder. Spraylack.

Rådet. För att göra curler på värmevalsarna var det mer bekvämt, vinda produkterna och steg några centimeter från hårets kant. Först, fixa ändarna på strängarna på rullen och vrid det helt och hållet, till rötterna.

På ett liknande sätt kan du locka håret på flöjtkrullare. Håret ska vara rent, lite vått. Rullarna hålls på huvudet tills det är helt torrt. Produkter från sammet gör det möjligt att få stora lock, eftersom de har en stor diameter. På grund av detta är det obekvämt att sova med dem.

Också recensioner av några tjejer innehåller klagomål att curlers glider av håret. Om du har tunga tjocka trådar bör användningen av sammetanordningar överges.

För att få vackra spiralkrullar kan du använda Magic Leverage "magic curlers". instruktioner:

 1. Något vått, bara tvättat hår, behandla med ett stylingmedel.
 2. Vik den speciella kroken från satsen.
 3. Skjut in den i ett av locken så att tygets helix räter ut.
 4. Ta en liten strand på baksidan av ditt huvud, lägg grunden i hålet på kroken.
 5. Formulera en slinga och tryck in den i väskan. När du lägger ut kroken är spolen snodd.
 6. På samma sätt, gör resten av håret, flytta från huvudets baksida till toppen.
 7. Efter några timmar, ta bort täcken, justera håret med händerna. Spruta lack om det behövs.

Varning! Maximal längd på Magic Hävstång är 75 cm, vilket gör att du kan locka hår som går till och med under mitten av ryggen.

Med strykning

Det finns flera alternativ för hur du kan håret på detta sätt. En av dem, så att du kan få vackra vågor:

 1. Rent, torrt hår värmebehandlat.
 2. Separera strängen, vrid den i en smal sele, men vika inte den "snigel".
 3. Smidigt gå 2-3 gånger längs krullen, från roten.
 4. Lös upp seleen.
 5. Vänta tills det svalnar.
 6. Curl resten av ditt hår på samma sätt.
 7. Behandla håret med lack.

Var uppmärksam! Ju tjockare strängarna desto större vågor.

Med hårtork och borstning

På så sätt blir det möjligt att vrida spetsarna eller göra ljusvågor längs hela längden:

 1. Rengör våta strängar med värmehärdande medel.
 2. Dela håret i två delar. Fix de övre barrettorna.
 3. Separat en sträng från den nedre delen. Vänd den på borstning, torka.
 4. Vid slutet, slå på kallt luft läge för att kyla krullen.
 5. Efter att ha tagit bort kammen, strö av ett lackläck.
 6. Utför samma manipulationer med strängar från botten och sedan från toppen.

Rådet. Twisted curls kan lämnas flytande, ligga på ena sidan, dekorera med tillbehör eller fläta i svansen.

Careless curls med hårtork och diffusor

För att göra denna metod ljus, naturliga vågor med effekten av försummelse, kommer det att ta lite tid - cirka 15 minuter:

 1. Tvätta huvudet, torka lätt av naturen.
 2. Applicera ett stylingmedel (först på rötterna, sedan längs hela längden) och termiskt skydd (speciellt på spetsarna).
 3. Kam med sällsynta tänder kam hår.
 4. Dela håret i strängar.
 5. Var och en av dem ligger i diffusorn och torkar och trycker på munstycket mot rotzonen.
 6. Efter att ha torkat all håret på så sätt separerar du locken med fingrarna.

Rådet. Frisyren kommer att vara voluminös, om du håller ditt huvud nere.

Med hjälp av flätor

En av de mest godartade metoderna som är lämpliga för frekvent användning. Sådan styling kan göras på natten. Det finns två alternativ för körning:

 1. Tvätta och torka huvudet något.
 2. Kamma håret, sätt ett stylingmedel.
 3. Dela håret, gör 10-20 ungefär lika stora delar, fläta dem i flätor.
 4. Säkra varje tunt gummiband genom att vrida spetsarna.
 5. Efter torkning sprida ut med fingrarna eller en kam.
 6. Behandla med lack om det behövs.

Förresten. Rulla krullarna utan att håret skadas, du kan använda papper papillotok, flagella, rör för juice, kanten för den grekiska frisyren, strålen, T-tröjan och jämn strumpor. Mer information om hur du kan håret hår utan curlers och curling hittar du på vår hemsida.

Ett annat alternativ att få stora lockar:

 1. Rentvasket, lätt torkat hår uppdelat i flera delar. Den mest praktiska - vertikala avskiljningen, från pannan till nacken.
 2. Förbered bomullsband för var och en av zonerna. De borde vara längre än hår.
 3. Vänd basen av en av strängarna med en trasaremsa.
 4. Lägg pigtailen "spik", väva bandet längs hela längden.
 5. Tippa spetsen med en elastik eller plocka upp med hjälp av kanterna på duken (om den är kvar).
 6. Braid sådana "spikelets" från varje del av håret.
 7. Efter torkning, lös upp, rätta med händerna, strö med lack.

Kemi, carving, biowave

Med dessa procedurer kan du beundra de vackra krullarna i flera månader, så de kallas långsiktig styling. Kärnan i alla tre metoderna reduceras till det faktum att håret är vridet på curlers och sedan behandlas med en speciell komposition.

Den mest skadliga för håret anses vara perm. Det använder starka droger som förstör hårstrukturen. De mest godartade av dem är neutrala föreningar (det finns också sura och alkaliska).

Carving - lätt "kemi", rekommenderas inklusive för försvagade strängar. Effekten kvarstår i ungefär en månad. Det mest lämpliga alternativet för långt hår - biovävnad, vilket gör ont på att curla minst. I frisörsalonger erbjuder de flera metoder för sådan styling, som skiljer sig åt i kompositioner med olika näringsämnen.

Eventuella experiment med ett hårhår kräver en rimlig inställning. Fel inställning till läggning kan orsaka skada även vid ett förfarande.

Flickor med långt hår måste vara särskilt försiktiga. Torra, sköra strängar, bortskämda av analfabeter, måste återställas under lång tid längs hela längden och eventuellt förkortas avsevärt för återhämtning.

För att hålla håret starkt, glänsande och lockar ser välskötta, kan du inte missbruka stylingverktygen, heta verktyg och långvarig perm bör vara betrodda erfarna hantverkare. Då finns det långa lyxiga hårhår och beundrande blickar runt dig.

7 användbara tips för curling hår, vilket kommer att vara användbart för varje skönhet:Nästa Artikel
15 recept för de bästa hårmaskorna med äggula: vad är deras fördel och hur man använder dem?