Hur man tar bort yellowness från hår efter färgning


Lusten att förändra stöter på många tjejer under livet, och oftast beror dessa förändringar på vårt hår.

Detta är inte förvånande, eftersom det är lättast att byta hårklipp eller hårfärg. Vi tjejer är inte permanenta varelser och kan enkelt ommålas från en brinnande brunett till en blondin, men kommer resultaten att behaga oss?

Vid självbelysning kan du möta följande konsekvenser:

✓ håret kan vara ojämnt färgat
✓ Det finns risk att brinna hår, de blir sköra och torra
✓ från första gången är det osannolikt att uppnå önskad nyans;
✓ Yellowness kommer att dyka upp på håret, vi kommer att prata om det i detalj i den här artikeln.

Gul - den värsta drömmen om alla blondiner, förvisso, varje tjej som bestämde sig för att bli blondin, mötte detta problem. Varför syns det här inte en trevlig gul nyans på håret?

Orsaker till yellowness efter förtydligande

1. Dålig kvalitet, billig eller expired färg. I strävan efter besparingar väljer många av lågkvalitativa produkter för färgning, vilket leder till en gul nyans efter förtydligande.

2. Överträdelse av färgteknik. Här pratar vi inte bara om korrekt applicering av färg på håret utan även om färgens uppehållstid.

3. Färger mörkt hår. Pigment av mörkt hår är inte så lätt att ta med, det kan kräva flera procedurer för lätta, och sedan toning håret. Om du bestämmer dig för att dramatiskt ljusna mörkt hår åt gången, är hårets yellowness garanterat.

4. Dåligt vatten. Hårt vatten med föroreningar och föroreningar kan också leda till en oönskade skugga. Faktum är att när det tvättas färgen faller det lätt i de öppna hårvågorna och interagerar med färgen.

5. "Starkt" inbyggt hårpigment, det kommer att verka som en gul nyans inte omedelbart men med tiden.

Om du fortfarande vill utföra proceduren lättare hår hemma, Det är nödvändigt att ordentligt förbereda håret och känna några regler till det maximala för att undvika utseende av yellowness.

Vad du behöver veta innan lätta hår

1. Om du har gjort hårbehandlingar som carving, perm, boost up etc., då är det bättre att vänta och börja måla några veckor efter procedurerna.

2. Lätta håret är ett ganska aggressivt förfarande, så det är tillrådligt att ta hand om håret, stärka, fuktgivande masker, skära av bettändarna.

3. Välj rätt oxidationsmedel. För brunetter och ägare av svart hår ska du ta 9% eller 12% oxidationsmedel, för brunhåriga kvinnor, 6% och 9% passar; brunhåriga tjejer kan stanna på 3%.

4. På dagen för färgning, tvätta inte ditt hår, det är bättre att göra det om en dag eller två.

5. Om du tidigare har färgat ditt hår mörkt, är det bättre att göra en tvätt.

6. Välj en färg av hög kvalitet för att förtydliga.

7. Tvätta av färg med rent vatten om möjligt.

Hur tänder håret utan yellowness? Färgteknik

1. Dela håret i 4 lika delar. För att göra detta gör vi två avskiljningar, först från pannan till nacken, sedan från templet till templet på baksidan av huvudet.

2. Delfärg enligt anvisningarna. Klart följa anvisningarna, resultatet av färgning beror på det. Använd speciella rätter och handskar.

3. Färgning börjar från huvudet, gå sedan till de tidiga områdena och bara i slutet av håret i pannan. Ta samtidigt små strängar och försiktigt måla dem. Färgen ska falla på varje hår.

4. Exponeringstiden beror på din hårtyp och färg, liksom typen av färgämne. Vanligtvis indikerar anvisningarna tiden för färgning.

5. Torka sedan av färgen med vatten och först då kan du tvätta av det med schampo och applicera en speciell balm.

Men även iakttagandet av alla ovanstående regler garanterar inte dig att det inte finns någon yellowness efter att håret har blivit ljus. Så hur bli av med det?

Hur man tar bort hår från håret efter färgning hemma

1 sätt - med hjälp av tint balsam

Den mest budgetmässiga och enkla versionen är Tonic-tintbalsam, med hjälp av det är det enkelt att byta skuggning av hår och ta bort yellowness. Men med den här metoden måste du vara särskilt försiktig, med fel val av nyans och applikation kan du få motsatt resultat och till exempel få grönt hår istället för blont hår.
Om du överdriver det med tiden kan du också få hår av "grå" färg, så läs instruktionerna noggrant före användning.

2 sätt - speciella schampon

Nu har nästan alla tillverkare av kosmetika för hår i linjen ett schampo för att neutralisera yellowness. Detta är det enklaste och säkraste sättet att avlägsna hår från håret. Det är nödvändigt att applicera ett sådant schampo som vanligt, det har en lila eller blå nyans, ingen anledning att vara rädd för det, så schampo kommer inte att fläcka dina händer och huden.

Applicera schampo i håret, håll i några minuter (hur mycket anges på förpackningen) och skölj med vatten. Applicera detta schampo är nödvändigt, om det behövs, ungefär var tredje eller fjärde tvätt, det är inte lämpligt för daglig användning.

Detta schampo hjälper till med en ljus skugga av yellowness, om du har en intensiv skugga, då kan du inte göra utan en tintsalm.

De mest populära schampon för att eliminera yellowness:

L'Oreal Professionnel Expert Silver - Silver-Shampoo för att neutralisera yellowness, ungefärligt pris 600-700r.
Schwarzkopf-schampo, Bonacure Color Freeze Silver Shampoo, ungefärligt pris 600r.
Silver shampoo för lätta nyanser för att neutralisera skenet av Concept silverschampo för ljusblont och blont hår, pris 300r.
Estel Professional Curex Color Intense "Silver" för coola blond nyanser, ungefärligt pris 300r.
Shampoo Kaaral K05 Silver med antigel effekt, 1200r. Över 1000 ml

3 sätt masker och balms för att eliminera yellowness

4 sätt - hem rättsmedel för att neutralisera yellowness

Hemmagjorda metoder för att avlägsna yellowness är naturligtvis mer arbetsintensiva och deras effekt beror på hur lång tid och antal förfaranden som är, men med dessa brister har de en stor fördel - förutom ljuseffekten kommer du att få närande och återställande vård. Därför kan du, som ett alternativ, överväga några användbara lätta förfaranden för blondiner.

Honung hemma mask från yellowness

Ta några matskedar av naturlig honung och applicera generöst på varje sträng, för att underlätta att applicera honung, det måste värmas lite i ett vattenbad eller blandas med basoljor. Wrap huvudet med en film och varma med en handduk, lämna i 1-3 timmar.

Sköljning av håret med avkok av rabarber

För att avlägsna yellowness har ett decoction av rabarberrot visat sig bra. Förbered köttet och späd det med en liter vatten (liter vatten för 1 kopp buljong) och skölj håret efter tvätt. Rabarber har en bra lysande och stramande effekt. Också lysande effekt har ett avkok av kamomill.

Kefir mask för lätta

Kefir kan inte bara fukta strängarna djupt, utan också för att avlägsna yellowness, på grund av dess sammansättning. För större effekt kan du tillsätta citronsaft till masken. Värm blandningen i ett vattenbad och applicera på lockar, efter en timme kan du skölja med kallt vatten.

Nu vet du hur du ska ta bort yellowness hemma, och du kan enkelt omvandla och få en vacker platinfärg från billig gul färg!

Så här tar du bort det gula håret efter lätta: enkla tips och beprövade metoder

Många tjejer och även äldre kvinnor drömmer om att bli blondiner, vill ha lätta strängar eller blonda krullar istället för mörkt hår. För att göra detta lyser majoriteten håret med olika förberedelser, men ofta istället för vita blir de röda, grå eller gula. Gör håret efter blekningsljus och ta bort den gula nyansburken, om du följer färgreglerna, i enlighet med rekommendationerna på förpackningen för att välja färgfärgen.

Orsaker till gult hår:

 • användningen av billig, expired eller dålig kvalitet färg;
 • Bristande överensstämmelse med tekniken för tillämpning av komposition, färgning eller sköljning
 • tvättar färgen efter förtydligande med kallt, för varmt eller smutsigt vatten;
 • färgning i ljusfärg för mörka strängar;
 • applicera kompositionen på smutsigt hår
 • för långvarig färg av sitt eget pigment, i vilket skenhet kanske inte uppträder omedelbart, men efter ett tag.

Ofta orsaken till att de vitfärgade krullarna blev röda, gula eller smutsiga-gråa, flera misstag görs på en gång på grund av bristande erfarenhet. När förtydligandet utförs inte hemma utan i stugan tillåter många problem att undvika mästarnas professionalism, användningen av beprövade föreningar.

Sätt att förhindra en gul nyans på hår

Så att yellowness på håret inte visas efter hemfärgning, bör du förbereda håret för proceduren i förväg, bedöma deras skick och originalfärg. Det är mycket svårare att ta bort en otålig nyans än för att förhindra att den visas, därför är det nödvändigt att närma sig denna procedur med fullt ansvar.

Här är några användbara tips:

 • Först måste du återställa de försvagade eller spröda strängarna med speciella schampon, masker eller balm, klippa de splittrade ändarna;
 • Om en perm har applicerats nyligen, bör ljussättningsförfarandet skjutas upp i minst 3-4 veckor.
 • om krullarna färgades i mörk färg är det osannolikt att gulning kan avlägsnas på en gång, pigmenten i moderna färger är tillräckligt resistenta för att tränga djupt in i håren;
 • kompositionen bör appliceras jämnt, från början av huvudet, rör sig mot sidorna och slutar vid bandet;
 • om ditt hår är ljusrött eller mörkt rött, efter det att det första färgningen har blivit det gulligt, måste du vara redo för det;
 • färg bör testas, hög kvalitet, det är önskvärt att köpa det dyrare.

Rekommendationer om hur man lyser håret

För att håret blir jämnt färgat, lätt och vit efter blekning, är det nödvändigt att utföra proceduren för deras hemljus. För första gången är det lämpligt att vända sig till befälhavaren, det blir möjligt att måla rötterna när de växer hemma igen med vissa färdigheter.

Metoden för färgning av trådar i vit färg består av flera steg:

 1. Dela strängarna i 4 delar. Avskiljningarna ska gå från mitten av pannan till nacken och från templet till templet. Du bör inte tvätta håret i förväg, de borde vara lite smutsiga.
 2. Korrekt förberedelse av läkemedlet från förpackningen enligt instruktionerna. Detta bör göras med handskar, med glas, en plastkam eller en speciell borste.
 3. Först appliceras kompositionen på baksidan av huvudet, sedan vid templen, sedan på toppen och framsidan av huvudet. Bangs målade sist.
 4. Mycket tjockt hår bör delas upp i tunna trådar, promazyvaya vardera så att det på vissa ställen inte förefaller gult, vilket blir mycket svårt att ta bort.
 5. Röda och svarta hår lyser längre än bruna, så färgen måste behållas på dem längre.
 6. Det är nödvändigt att tvätta kompositionen först med vatten, sedan med schampo och en speciell balsam från förpackningen med färg.

Tips om hur man tar bort den gula färgen efter färgning

Om yellowness eller en rödaktig nyans efter uppklaringen hemma ändå dykt upp, kan du ta bort dem på flera populära eller professionella sätt. Här är de mest effektiva och effektiva:

1. Använd ett speciellt tintingschampo eller balsam. Best ashen, pärla, lila eller silver nyanser har visat sig. För att avlägsna ojämn strågråhet måste du lägga till en del av produkten i tre delar av ditt vanliga schampo, så tvätta huvudet varje tredje gång. Håll kompositionen på huvudet inte vara längre än 3 minuter.

2. En bra effekt ger en naturlig honungsmask. Avlägsna gulnande med blekta lockar med hjälp av honung är enkelt: det är nödvändigt att smörja kvällen de Strand, lämnar en mask till morgonen under sträng lock för bättre absorption. Verktyget hjälper till, även om de missfärgade locken har blivit röda, gula eller ljusa stråtoner.

3. För att ta bort en liten gul eller rödaktig nyans efter att hemljusningen hjälper till med vanlig lökskalning. Det är nödvändigt att hälla det i en kastrull, tillsätt vatten, koka och lämna i några timmar, så att avkoket är närvarande. Detta verktyg appliceras på håret på kvällen, tvättas bara på morgonen. Det är nödvändigt att sova, inslagna trådar av cellofan eller en tunn handduk.

4. Sköljer krullarna efter blekning med infusion av rabarber eller citronsaft. För att göra detta måste du späda en liter vatten med två koppar rabarber infunderad med bra lysande egenskaper eller med ett glas färsk citronsaft. Sköljning ska ske minst 2-3 gånger. Kanel har en liknande effekt, läkemedelskamomil ger ett svagare resultat.

5. Applicera hemlagade ljusande masker under en tid.

Receptar hemlagade masker för lätta strängar

Masker bör beredas av högkvalitativa produkter, appliceras varannan dag i 40-50 minuter. Skölj dem med varmt vatten, du kan slå ditt hår med en handduk för bättre inverkan.

Rabarber och glycerinmask

Krossad rabarberrot hällde i ett glas så att pulvret upptogs två fjärdedelar. Fyll denna mängd med ett glas kokande vatten, tillsätt 60 gram glycerin, vänta 30 minuter. Applicera på trådar tills kompositionen är varm.

Mask av citronsaft, kefir och vodka

Uppvärmd kefir (något mindre än ett halvt glas) blandas med ett slagen ägg, två skedar vodka, en sked av något schampo och 50 gram citronsaft. Applicera blandningen på trådarna.

Mask av vin och rabarber

Sked av krossade rötter av torkad rabarber bör hällas 500 gram torrt vin, koka upp och koka tills vätskan är mindre än hälften. En varm blandning ska appliceras dagligen på håret, håll i ungefär en timme för att lätta de gula trådarna.

Alla dessa professionella och hemmet läkemedel hjälper till att hantera den gula tingen som visas på blekt hår, vilket gör det vitare. Men om de egna strängarna är för mörka är det mycket svårt att färga hårblondinen, det blir svårt att uppnå en naturlig, ljus krullning.

Så här tar du bort yellowness från hår: de bästa metoderna för att bli av med yellowness för alltid

Efter en kardinal och lång omvandling från en brunett till en blond väntar tjejerna på ett nytt hinder - det är en gul färg på locken. Om en obehaglig defekt redan har manifesterat sig, kommer det inte att vara möjligt att gömma det, omedelbara åtgärder kommer att krävas för att eliminera problemet. Vad och hur man tar bort yellowness från håret efter färgning, för att inte skada de försvagade ändarna och uppnå önskat resultat, samt hur man håller blondets perfektion längre, läs vidare.

Orsaker till "halm" nyans

Utseendet av gult på upplysta strängar är ett ganska vanligt problem efter förtydligande. Den gula och jämn ljusa röda defekten ser ful och skämmer bort den respektabla utseendet hos den nybildade blondinen.

Innan du fortsätter på frågan om hur du ska bli av med det gula håret efter lätta, överväga de viktigaste orsakerna till denna bieffekt:

 • Överträdelse av förtydligande teknik - i större utsträckning gäller detta för mörkblonda och kastanjkrullar. Förvandlingen från en brunett till en blondin innebär blekning och en gradvis ljusning av strängarna. Förvänta dig inte ens att få en kall blond från ett enda färgprocedur - det här är omöjligt! Så många flickor har så bråttom att de saknar sådana subtiliteter, och resultatet är uppenbart: det naturliga pigmentet är inte helt avlägsnat, det kombinerar med det lätta pigmentet av färg och det visar sig vara en röd eller gul nyans som faktiskt stör.
 • Dålig färg - motviljan eller bristen på möjlighet att besöka en masterkollektor resulterar ofta i ytterligare avfall. Varje professionell vet att billiga färger och ett antal produkter från massmarknaden inte kan belysa många brunettes önskan att bli blondiner, de har en svag effekt och kan till och med förstöra håret. Därför använder färgämnen dyra, professionella linjer av kosmetika för färgning. Dessutom, för att uppnå maximal effekt, används flera nyanser i olika proportioner, sådana subtiliteter är tydligt inte kända för alla, så hembelysning brukar ibland likna ett experiment och slutar med gult hår som halm.
 • "Underhåll", "sätta på smutsigt hår", "det var nödvändigt att börja från baksidan av huvudet" och andra ursäkta letar efter hemgjorda "skönheter" efter att ha sett en oönskade effekt i spegeln. Faktum är att bristen på professionalism och förmåga att hantera färg är en säker väg till sorg. Innan du byter hårfärg radikalt, kontakta en professionell eller kontakta honom om alla möjliga aspekter av den avsedda ljusningen.

Tips! Skölj de rakade strängarna endast med renad, och helst med icke-kolsyrade mineralvatten. Rost- och saltpartiklar i kranvatten kan också lämna en gul nyans.

Hemligheter av varningsproblem

När orsakerna till den irriterande nyansen är kända, blir det mycket lättare att förhindra det. Professionellt råd kommer att hjälpa dig i detta. Vad bör uppmärksamma att få den perfekta hårfärgen?

 • För de som först vågade bli blonda, rekommenderas att skjuta upp hemfärgning och kontakta en erfaren mästare.
 • Transformationsförfarandet måste överges om mindre än 2 veckor har gått sedan senaste färgning, färgning eller perm;
 • Procedurer med färg efter basma eller henna kräver särskild vård, resultatet av interaktionen av kompositionerna är oförutsägbar;
 • Det är omöjligt att omedelbart lätta färgat hår, först ta bort det sista pigmentet med hjälp av tvättproceduren (dekantering);
 • Gör färgen i följande ordning: baksidan av huvudet, sidorna, området runt ansiktet;
 • Spara inte, fett ordentligt varje sträng med färg under förtydligande - resultatet av förfarandet beror också på detta;
 • Färgen tvättas av med rent, kokt vatten, inte varmt. Använd sedan schampo och balsam för blekta strängar;
 • Köp endast högkvalitativa produkter för att klargöra den professionella linjen. Detta bör ske i en specialiserad butik (för proffs) eller från en distributör av ett kosmetikföretag;
 • Kontrollera den inköpta färgen så att dess utgångsdatum inte har löpt ut. Detta kan inte bara orsaka oväntade nyanser men också skada håret avsevärt.
 • Att ta hand om blekta strängar, använd speciella balm, schampo och balsam, de hjälper till att bevara skuggan av ljus nyanser och förhindra att guling
 • Använd regelbundna hemlagade masker. De består av överkomliga och naturliga ingredienser, kommer att vara en livräddare i frågor som stärker håret, och samtidigt kommer de att kunna rätta till skuggan.

Tips! Tillägna valet av färgtoner och färgtoner. Bevisade formuleringar minskar risken för obehagliga "överraskningar" med den slutliga färgen.

Följ färgenes rekommendationer, och dina krullar kommer inte att störas av yellowness. För dem som redan har uppskattat en sådan "charm" på sig själva, rekommenderar vi att du bekantar med metoderna för hur man tar bort yellowness från blekt hår.

Foto före och efter

Sätt att hantera gula defekter

Hur man tar bort det gula håret efter blekning är intresserad av de flesta tjejerna som vågade göra hemfärgning. Det finns flera sätt att lösa problemet:

 • toning;
 • re-färgning;
 • användningen av tonic och tinged balms;
 • användning av "anti-gul" schampon;
 • tillämpa hemma masker.

Var och en av dessa metoder är bra på sin egen väg. När du väljer rätt alternativ, överväga en faktor, ju mer naturliga ingredienserna i den använda produkten, desto mjukare påverkan och mindre risk att förstöra de redan försvagade tipsen. Vi kommer att undersöka mer än att avlägsna yellowness från blekt hår.

Tonat hår från yellowness

Toning är en garanterad metod för att avlägsna yellowness från hår efter blekning. Speciella toniska färger används. De omsluter varje hår, släpper ut de disheveled vågorna på det och fyller alla hålrum med en färgämneförening med en vald nyans. Efter toning är curls lydiga, silkeslen, lyser med styrka och energi. Toning efter ljusning löser problemet med ojämn färg.

Estel, Schwarzkopf, den professionella linjen Wella Color Touch och CONCEPT Profytouch används ofta för toning. De påverkar försiktigt problemet, hjälper till att permanent avlägsna den gula färgen och förbättra hårets tillstånd efter förtydligandet.

Tips! För att inte förstöra krullarna och uppnå önskat resultat efter en toning, kontakta en professionell för hjälp.

Användbar video: "Jag ville bara ta bort yellowness från mitt hår med hjälp av Tonika. och vad kom av det. "

recoloration

Omfärgning är ett annat sätt att bli av med det gula håret efter ljussättning med hjälp av en professionell. Denna metod hjälper till att uppnå önskad blond, men var försiktig med proceduren. Upprepad färgning är en stress för blekta trådar, så det kan utföras efter aktiv återhämtning inom 1-2 veckor. Förfarandet garanterar ett framgångsrikt resultat, men för genomförandet rekommenderas att använda sparsamma föreningar, utan ammoniak och oxidationsmedel.

Tips! Användningen av olika färgmärken kan leda till oväntade färger. Därför, om du har bestämt dig för att byta färgämne, var noga med att konsultera med en professionell eller ett experiment på en sträng.

Tonics och Tint

Tintsprayer, mousses, balms - ett bra alternativ att fixa en obehaglig situation och inte skada håret. Den moderna skönhetsindustrin erbjuder det bredaste utbudet av nyanser. Deras uppgift är att anpassa, korrigera nyans och inte skada krullarna, fyll dem med användbara vitaminer och mineraler. Faktum är att dessa produkter innehåller naturliga växtextrakt och kommer att vara en riktig vän till ditt hår.

Var uppmärksam, mycket ofta går en mask eller en balsam till shading shampoo. Detta är ett stort plus för krullarnas hälsa och färghastighet, så försumma dem inte, men använd gärna i vården.

För att enkelt avlägsna yellowness från håret hemma kan du använda dessa skuggningsprodukter:

 • Balsams Tonic från Rocolor - ett brett utbud av nyanser kan klara av bristen på hem- eller skönhetssalong. Verktyget är lätt att applicera, bryter inte hårets struktur och justerar hårfärgen perfekt.
 • Antigul balsam från konceptet "Arctic Blond Effect" - bryr sig försiktigt för blekta lås, eliminerar omedelbart obehaglig "värme" i färg. Produkten tillhör professionell kosmetika, så det kan finnas några svårigheter med inköpet.
 • Spray-conditioner Professionell BLONDME Färgkorrigering från Schwarzkopf - orsakar inte problem vid applicering, mjukar krullarna och korrigerar den "varma" felet. Spray torkar inte och luktar gott.

Tips! Var försiktig med tintingverktyg: många av dem torra lockar. Om vi ​​applicerar dem i mått och tillämpar regelbundet närande, fuktgivande masker, kommer problemet att torka ut sig själv.

Användbar video om användningen av nyans för att eliminera det "gula" problemet.

Gula hårschampon

En separat nisch i kampen mot den "varma" bristen upptas av "anti-gul" eller "silver" schampon, detta schampo kallas också den gula hårnutraliseraren. Anständiga kosmetiska företag har studerat problemet med kvinnor med en gul nyans och uppfunnit ett specialverktyg. För det mesta betyder det en silver, blå eller lila nyans. Det här är det bästa sättet att avlägsna yellowness från håret efter blekning. "Anti-gul" schampon är lätt att använda och garanterar ett högt resultat på bara 10 minuter.

Concept anti gula schampon, professionella fyra skäl silver, Schwarzkopf bonacure TrueSilver Shampoo och andra hjälper dig att förbli en riktig blondin.

Hemmagjorda naturliga masker

ta bort yellowness från håret hemma och kan vara improviserade medel. Förbered en enkel mask av kefir, honung, citron, lökskal eller kamomillbuljong. Så du kommer inte bara att bli av med problemskuggan, men kompensera också för bristen på näringsämnen och vitaminer.

Vi uppmärksammar en av de mest populära maskerna för att avlägsna yellowness efter misslyckad blekning:

 1. En liten värme i badet 200-250 gram naturlig honung, men alltid fräsch och flytande, kandiserad honung kommer inte att fungera.
 2. Fritt fördela honungen längs strängarnas längd, men rör inte rötterna.
 3. Vik håret i polyeten eller folie.
 4. För att skapa en bastuffekt, sätt huvudet i en varm handduk.
 5. Skölj håret efter 1-3 timmar. Med varje procedur, öka tiden för honungsmasken.

"Att vara en blondin är inte så lätt" - så säg de som inte vet hur man tar bort yellowness från krullarna. Lyssna på professionella råd, lär dig att förhindra att ett problem uppstår och du blir den mest effektiva och glada blondinen.

Användbara tips för dem som bestämde sig för att lätta håret hemma:

Gul hårfärg efter färgning - hur man blir av med en oönskad nyans

Om du ofta målar eller lyser dina lock, vet du förmodligen problemet med att byta färg över tiden. Mycket lätt börjar bli gult, och en rödaktig visas i mörkret. Hur bli av med den gula nyansen på håret, för att förhindra att det förekommer, och kommer att diskuteras i den här artikeln.

Denna nyans är som och är inte för alla

Var kommer yellowness från

Denna attack misslyckas inte vid sidan om blondorna eller de brunhåriga kvinnorna, för att inte nämna de brunetter som har bestämt sig för att radikalt ändra sitt utseende med hjälp av blekning. Var kommer hon ifrån?

Naturliga orsaker

Om vi ​​pratar om naturligt, inte färgat hår, då kan deras nyanser variera på grund av den elementära exponeringen för solljus. Därför rekommenderas i sommarvärmen att du bär en Panama eller annan huvudbonad på huvudet. Ultraviolett är farligt, inte bara genom att "bränna ut" färgen, utan också av att det förstör hårets struktur, dehydrerar det.

Hos människor med blont hår blir yellowness märkbar i vissa leversjukdomar, vissa läkemedel, frekvent användning av produkter som innehåller mycket keratin etc.

En annan vanlig orsak är felaktig användning av färgämnet.

Om du undrar varför grå hår blir gult, där det nästan inte finns något naturligt pigment kvar, kan orsaken också ligga i inre störningar i kroppen, men inte bara. Med ålder blir håret sprött, torrt och tunt, strukturen störs, och därför tränger olika färgämnen lätt in i dem.

Detta kan vara järn som finns i vattnet för att tvätta huvudet, nikotin, olika luftföroreningar, liksom pigment från vårdprodukterna - schampon, masker och balm.

Effekter av färgning

Låt oss nu prata om varför färgat hår blir gult. Dessutom målade inte bara i blond, men också, till exempel, i asfär eller ljusbrun. Det handlar om oxidationsmedel som finns i vilken färg som helst. Det förstör en del av det naturliga pigmentet, vilket ger en bakgrund av förtydligande, på vilken färgen ska ligga, vars pigment "upptar de lediga platserna".

När färgen börjar tvätta, börjar bakgrunden till förtydligande tydligare. Oavsett om det kommer att ha en gulaktig nyans beror på den ursprungliga hårfärgen och koncentrationen av oxidanten. För att ta reda på om du ska ha gult hår efter blekning, spara följande tabeller för dig själv.

Effekten av oxidantkoncentrationen på nivån av förtydligande

Obs. Tunt hår lyser starkare än en genomsnittlig tjocklek eller tjocklek. Därför varierar färgförändringen i tabellen.

Följande tabell ger en uppfattning om den accepterade numreringen av den ursprungliga (naturliga) hårfärgen och nivån på bakgrundsbelysning.

Nu en liten instruktion som berättar hur man använder dessa tabeller.

 • Hitta i den andra tabellen hårfärgen som bäst passar din naturliga;

Bild för tydlighet

 • Titta på vilken oxidator i färgen du använder (om du inte fyller ditt ansikte och blekmedel, då bara procentandelen oxidant);
 • Gå tillbaka till den första tabellen och ta reda på vad bakgrunden kommer att bli.

Ett exempel. Om du har mörkt blont hår (nr 6) och oxideringsmedlet använder du 9%, vilket ger en ljusning på 2-3 ton, beroende på hårets tjocklek blir bakgrunden gul (6 + 2 = 8) eller ljus gul (6 + 3 = 9).

Det kommer gradvis att framstå som färgningens färgning.

Detta händer eftersom oxidatorn öppnar hårvågorna och delvis löser upp det naturliga pigmentet, vilket resulterar i bakgrundsförklaringen. Men vågorna återvänder inte till platsen. Återstående, de behåller inte färgpigmentet i håret, det tvättas snabbt och bakgrunden förblir.

Skillnaden mellan friskt och skadat hår

Och ju högre procentuella oxidationsmedel, ju mer porös håret blir, desto mindre blir färgen kvar i den.

Rådet. Färgens hållbarhet beror till stor del på pigmentets densitet. Så köp inte billiga färgämnen, bättre stoppa ditt val på professionella formuleringar. Deras pris är mycket högre, men problemen kommer att bli mindre.

Det händer också att efter blekning av det redan tillräckligt rättvisa håret med hjälp av en koncentrerad oxidator, förvärvar de en vacker kall nyans, men snart börjar de bli gula. Detta förklaras av samma skäl som gulfärgning av grå hår: öppna skadade vågar släpper in smuts, damm, rost från kranvatten, kosmetiska pigment etc.

Upprepad missfärgning eller färgning med starkt oxidationsmedel kommer endast att förvärra problemet, eftersom redan skadat hår kommer att drabbas ännu mer, och det blir mycket svårt eller omöjligt att återställa dem - bara för att växa och skära.

Tjej med gult hår efter färgning

Vad ska man göra

Svaret på denna fråga beror på orsaken till yellowness utseende. Om det är internt är det definitivt svårt att läka, glömma ett tag om missnöje med hårfärgen. Hälsa är viktigare.

För alla andra fall finns färdiga lösningar för hur man ska bli av med gult hår.

Korrekt färgning / missfärgning

Som du redan förstod, förefaller den oönskade nyansen om huvudfärgen tvättas snabbt och den gula bakgrunden av ljusningen börjar dyka upp. För att undvika detta måste du använda färg av hög kvalitet med vårdkomponenter. Men det viktigaste är att inte sträva efter att uppnå önskad färg för snabbt, med en stark oxidant som förstör håret ordentligt.

Ju starkare oxidationsanordningen desto snabbare kan du uppnå önskad effekt, men håret blir allvarligt skadat.

Den kortaste vägen är inte alltid den mest korrekta. I vårt fall är det bättre att agera i etapper.

Vi ger ett exempel på hur man får vit hårfärg utan yellowness, har en naturlig nyans av ljusbrun (nr 7) eller mörkblond (nr 6).

 • Vi använder ett blekningspulver och 3% oxidator;
 • Innan färg nr 10 (väldigt lätt) måste vi övervinna nivå 3-4, vilket motsvarar oxidant 9 eller 12%;
 • Som vi redan vet förstör ett läkemedel med en sådan hög koncentration oåterkalleligt hårets struktur, så vi väljer en mer mild tre procentlösning.
 • Torka pulvret med ett oxidationsmedel i de proportioner som rekommenderas av tillverkaren och applicera kompositionen för att torka, helst obehandlat hår.

Det är mycket viktigt att applicera blandningen jämnt över hela längden.

 • Blöt i 40-50 minuter, skölj sedan med schampo;
 • Om du har bråttom, torka håret och upprepa proceduren så många gånger som behövs tills du får önskad bakgrund. Men det är bättre att vänta minst ett par veckor.
 • Sådant stegblekning tillåter att hårstrukturen bibehålls så mycket som möjligt på grund av användningen av mjukare produkter, men samtidigt för att få ett resultat som liknar en enda användning av en stark oxidant.

Gradvis förtydligande mindre aggressiv

När håret kommer att få önskad färg måste de omedelbart tonas - mättas med pigment. Detta görs nödvändigtvis även om resultatet av missfärgningen och du gillar det. Om detta inte är klart, kommer det efter några veckor att försvinna och du måste tänka igen hur du tar bort det gula pigmentet från håret.

Och de blir gula, eftersom de omedelbart börjar absorbera färgade partiklar från miljö, vatten och kosmetika. För att undvika detta måste tomrummet som bildas av bristen på en del av naturliga pigment fyllas med artificiella.

Under färgning sker en sådan substitution omedelbart. Vid blekning bör du använda en färgfärg med det svagaste oxidationsmedlet (1,5-1,9%), men det ska tas dubbelt så mycket i volymen som mängden färg.

Båda produkterna blandas noggrant och appliceras på fuktigt hår i 10-20 minuter (se tillverkarens rekommendationer om exponeringstid).

Färg för toning av blekt hår

Detta är viktigt! Innan toning för att tvätta håret kan inte använda 2 i 1 som innehåller en balsam, eller bara en balsam. Det stänger vågorna, och färgen tränger inte in i håret, bara kvar på ytan.

Men efter färgning behövs en återställande balm - det sånar förseglar pigmenten, vilket inte tillåter dem att snabbt tvätta sig ur håret och göra plats för föroreningar.

Så med egna händer kan du byta färg utan mycket hårskada och inte tillåta att gul nyanser visas.

Korrekt vård

Det räcker inte att veta hur man ska lätta håret utan yellowness, du behöver fortfarande kunna behålla sin färg under lång tid. Och för det här bör du först och främst ta hand om sitt hälsosamma tillstånd. Du bör inte göra färgning eller missfärgning, om krullarna skadas av kemisk perm eller andra procedurer med användning av aggressiva ämnen - ge dem vila, genomgå en behandling.

Efter färgning försök följa följande rekommendationer:

 • Tvätta inte ditt huvud för ofta, eftersom varje tvätt tvättar bort en del av färgen.

Var uppmärksam. Alla slags stylingprodukter gör ditt hår smutsigt och oljigt utseende, det är bättre att inte använda dem.

 • För att tvätta huvudet, använd renat vatten. Eller självständigt mjukna det genom kokning eller frysning.

Hård eller riklig vatten behöver rengöras.

 • Syra vattnet för att skölja håret eller använd mineralvatten för detta ändamål.
 • Välj noga en mask för blekt hår: de ska inte innehålla färgkomponenter som ger krullarna en gulaktig nyans.
 • Tidsbegränsat håret medan du tvättar det med ett tonat schampo, lägger en del till tre delar av ditt vanliga schampo.
 • Ganska bra resultat ges också av speciell tonic från yellowness. Det läggs till vattnet för sköljning, men inte varje gång, men efter varje sekund eller tredje tvättning av huvudet.

Rådet. Om du har mycket rättvist hår, välj en tonic med en violett snitt, om det är mörkare, och du vill bli av med rödhårig - med blå.

 • När man bestämmer hur man målar yellowness på grå hår, välj de lättaste nyanserna, och använd också tonic med ett violett färgämne.

Tint balsam för ljus och grått hår

 • På sommaren med en lång vistelse i solen bära en hatt och använd skyddsutrustning med UV-filter.

Alla dessa tips hjälper dig att behålla den önskade hårfärgen under en längre tid för att förhindra att det blir snabbare utseende på dem.

slutsats

Vi svarade generellt på frågan om hur man uppnår vitt hår utan yellowness. Men det här är bara i teorin, i praktiken kan inte alla ens erfarna frisörer uppnå denna effekt, speciellt om den naturliga färgen är mörk och håret är tjockt och tufft.

Du kan dessutom titta på instruktionsvideon i den här artikeln för att få mer information för självblekning. Men det är bättre att kontakta salongen till en bra, kompetent mästare, som kommer att ta hänsyn till alla nyanser och kommer att göra allt för att du är nöjd med din nya väg.

Hur bli av med gula rötter?

Jag färgar alltid mitt hår och tar samma färg, Garnier. Jag målar en blond i många år, men jag färgade mina gula rötter. Jag gick och köpte färgen mer expensively - Färgmask från Schwarzkopf, målade rötterna, tvättades gult. ? Det finns inga pengar på salongen.

som alltid visat sig vara normal pärla

Du målar inte huvuddelen hela längden flera gånger - kapeter kommer att finnas där, plus att skiktet i olika färger kan ge ett oförutsägbart färgresultat i framtiden, så när jag tog ränderna är blond en juvel)) inte stark

och var kan jag köpa en?

där shampoo, masker säljs, det finns ett gott schampo med gulgul bonacur, nu har jag en balm från en marknad för fructis, jag har markerat nu, jag stöder det, i Estel är det säkert. Titta bara, om hela längden är väldigt lätt, håll inte dem på längden - du kan bli lila, även om den tvättas bort, men vi strävar inte efter detta.

men snälla berätta för mig vilken typ av färg att ta på mörkblondin för att vara blond, menar jag, utan att tända supra men bara måla.

Det beror på hur mörkbrun, om det finns ett rött eller gult pigment i håret, då bara lätta + toning, och sedan om du vill ha en väldigt vit, det fungerar inte. Jag lägger till mitt foto, här är målningen utan att bli lättare på din medelblonda (ganska mörka) ash. Nu blir jag mörkhårig till en blondin med blont hår, en gång det har blivit mörkt och bestämt att det är tillräckligt, mitt hår tyckte inte om det

Hur man tar bort yellowness från håret och tvättar snabbt "kycklingeffekten" hemma

Innehållet i artikeln

 • 1 4 orsaker till yellowness
 • 1.1 Dålig färg
 • 1.2 Fel i förfarandet
 • 1.3 Felaktig sköljning
 • 1.4 "Native" mörk färg
 • 2.1 Honungsmask
 • 2.2 Kefir mask
 • 2.3 Tuggmask
 • 2.4 Lemon Acid Mask
 • 2,5 te sköljning
 • 2.6 Soda Mask
 • 2,7 lökmask
 • 2,8 väteperoxidmaske
 • 2.9 Mask med aspirin

Samma färg, samma mästare - och resultatet på olika tjejer är helt annorlunda. Vad är problemet? Mänskligt hår innehåller ett unikt naturligt pigment. Det är omöjligt att förutse vad reaktionen av detta pigment kommer att vara för färgämnet. Därför varnar frisörer alltid före ljussättning eller blekning: "För att få önskad färg behöver du kanske inte en, men flera färgprocedurer." En färgning kan gå ut förutom att naturliga blondiner, som med hjälp av en salongprocedur bara vill korrigera den naturliga färgen, ge den en viss nyans. Alla andra är dömda för att söka efter effektiva medel och metoder som tar bort den gula nyansen från håret.

4 skäl för yellowness

Innan - i bokstavlig och bildlig mening - att dyka in i studien av sätt att hantera "kycklingeffekten" på ditt eget hår, bör du ta itu med orsakerna till dess förekomst. Detta kommer för det första att göra det möjligt att undvika misstag i framtiden. För det andra hjälper det att välja den mest effektiva metoden för att lösa problemet. Recensioner av dem som möttes av sådan komplexitet begränsar sökningen till bara fyra punkter.

Dålig färg

Varför slutar färgläggningen i salongen som regel med den önskade nyans utseende på håret, och förklaringen hemma slutar nästan alltid med en skamlös seger av den gula färgen? Eftersom tjejer väljer tjejer som amatörer och gör grova misstag:

 • Titta inte på färgens hållbarhetstid;
 • köpa billiga pengar;
 • Läs inte kompositionen och rekommendationerna från tillverkaren på förpackningen.

Fel i förfarandet

Överensstämmelsen med färgalgoritmen, liksom tidsramen för varje enskilt steg, har inte annullerats. Till exempel är varaktigheten av färgning i varje fall annorlunda. Det beror på vilken ursprunglig hårfärg. Men hemmagjorda mästare lägger ofta inte stor vikt vid dessa krav. Resultatet är ledset: i stället för en asfär eller guldbrun färg visas den som du vill bli av med så snart som möjligt på ditt huvud.

Felaktig sköljning

Det är svårt att föreställa sig, men felaktig sköljning kan ge otillfredsställande resultat. Omedelbart efter proceduren blir vårt hår försvarligt. Vid denna tidpunkt är håret starkare än någonsin, påverkat av yttre faktorer. I sköljningsprocessen kan damm och andra föroreningar i kranvatten komma in i öppna hårvågor. Efter att ha trängt in i hårkonstruktionen inleder de en kemisk reaktion, vilket leder till att även ett korrekt måttat huvud kommer att hitta en oväntad färg efter tvättning.

Native Dark Color

Oftast är problemet med hur man avlägsnar hårdhet på håret efter blekning stött på dem som var mörka (eller till och med svarta) innan de färgades. Mörkt pigment har en aldrig tidigare skådad kraft. Det är extremt svårt att besegra honom: ofta med även de mest effektiva professionella och folkmedicinska lösningarna, som uppträder som ett resultat av mörkt hårljus.

Därför måste brunetter konsultera en specialist. Och om frisören ger det gröna ljuset till omvandlingen, måste du fråga på förhand vilken typ av färg du måste ta bort yellowness vid rötterna, när håret efter återväxt börjar växa. Om du väljer ett verktyg efter eget gottfinnande kan hårets bas ändra nyanser från rött till citron.

Det är viktigt att förstå att mörkt hår förvandlas till blont hår med flera raffineringar. Samtidigt leder upprepad blekning till skada på hårstrukturen:

 • håret är uttömt från insidan;
 • strängar börjar falla ut;
 • ändra hårtypen.

Därför, i strävan efter mode, tänk, är spelet värt ljuset?

Hur man tar bort gult hår: 10 hemligheter av folket

Hur man tar bort hår från hemma? Rusa inte för att applicera nya kemiska skott till håret och repaint. Naturliga hemlagade masker hjälper till att bli av med "kycklingeffekten", men inte omedelbart, inte första gången. De flesta av de föreslagna maskerna kan inte orsaka skador på håret, så de får gälla varje två till tre dagar.

Honungsmask

Funktioner. Honungsmask - långspel: Den appliceras för en period från en timme till tre. Första gången för att bedöma dess effektivitet kan du hålla verktyget på huvudet i 60 minuter. Om effekten är behaglig och kommer att märkas, bör efter två dagar proceduren upprepas och lämna masken i tre timmar redan - beroende på ledig tid till ditt förfogande.

Algoritm matlagning

 1. Vi organiserar ett vattenbad.
 2. Vi dränkade ett glas på det (eller lite mer, beroende på hårets längd) av färsk honung.
 3. Doppa varje kröna i varm honung.
 4. Vi lägger krullarna med folie för att hålla masken och förhindra att det söta läkemedlet dräneras.

Kefir mask

Funktioner. Regelbundna kefir är en utmärkt klarare som kan vitna i några förfaranden. För att förbereda masken av kefir behöver några ingredienser. De är som regel i den moderna hemmafruens kök.

Algoritm matlagning

 1. 50 ml kefir värms upp i en bred skål.
 2. Tillsätt fyra teskedar vodka.
 3. Vi skickar också två teskedar schampo som passar ditt hår och som du använder hela tiden.
 4. Lägg till blandningen 50 ml hög citronsaft.
 5. Blanda och slå ett kycklingägg.
 6. Efter att ha fått en blandning av enhetlig konsistens, applicera på huvudet och höljet med cellofan och en varm handduk.
 7. Efter två eller tre timmar tvättas masken av med hjälp av filtrerat eller mineralvatten.

Revnevaya mask

Funktioner. En svartsjuk mask är ett av svaren på frågan om hur man tar bort yellowness från blekt hår. Verktyget framställs på basis av glycerin och pulver erhållet genom slipning av den torra rabarberrotten.

Algoritm matlagning

 1. Med hjälp av en mixer är en torr avundsjuk rot slipad för att göra 100-130 g pulver till ditt förfogande.
 2. Råvaror häll ett glas kokande vatten.
 3. Gradvis tillsätt 60 ml glycerin till blandningen.
 4. Täck disken med en framtida mask med lock och glöm det i 30 minuter.
 5. Vi lägger på hår och har gömt ett hår under ett cellofantlock.
 6. Vi går ungefär två timmar.

Citronsyramask

Funktioner. Denna mask för bekämpning av gult hår kan beredas både på basis av en lösning av citronsyra och på basis av nypressad citronsaft. Det andra alternativet är det mest föredragna, eftersom det är 100% naturligt.

Algoritm matlagning

 1. Vi tar två eller tre citroner (om håret är kort, en räcker).
 2. Skär frukten i fyra delar för att göra det lättare att klämma saften.
 3. Den resulterande saften passerar genom en sik för att bli av med massa och ben.
 4. Applicera på torrt hår, vävkronor blöt i juice i flätor och vänta på att de ska torka helt.

Te sköljning

Funktioner. Grön tebaserad sköljning är ett bevisat botemedel mot färgrenhet. Det användes i forntida Egypten, när det inte fanns någon professionell hårfärgning. Denna metod kan appliceras efter varje tvätt. Håret kommer inte bara att ändra färg till det bättre, men blir också starkare, mjukare och mer silkeslen.

Algoritm matlagning

 1. Brew en kopp grönt te.
 2. Blanda te med en liter kokt vatten.
 3. Låt sköljet svalna.
 4. Använd i slutet av tvättproceduren.

Soda mask

Funktioner. Soda kan och bör användas för att jämnt ut färgen utan ytterligare färgning. Natriumvätekarbonat (faktiskt läsk) har en blekande effekt. Och är ett säkert sätt att återuppliva håret - lägger volymen och pumpar till hårets huvud.

Algoritm matlagning

 1. Ta ett halvt glas vatten.
 2. Häll 50 ml schampo i glaset.
 3. Tillsätt 14 teskedar bordsoda.
 4. Applicera på håret och lämna i en halvtimme, tvätta sedan med rent filtrerat vatten.

Lökmask

Funktioner. Lökskal kan inte klara en uttalad yellowness. Men om en obehaglig nyans skuggade upp på ljus snarare än mörkt hår, kan botemedlet vara mycket effektivt. Maximal effekt kan uppnås genom att lämna en mask på håret hela natten.

Algoritm matlagning

 1. Koka ett svalt avkok av skal.
 2. Ge buljongen avkylning.
 3. Applicera på håret.

Väteperoxidmask

Funktioner. Väteperoxid anses vara det billigaste och mest prisvärda sättet att lätta och bli av med den gula nyansen på håret. Det här verktyget kan användas så ofta som krävs: åtminstone varje dag - till det ögonblick då du äntligen hittar resultatet tillfredsställande.

Algoritm matlagning

 1. Späd peroxid med rent vatten i ett förhållande 1: 1.
 2. Häll vätskan i sprayen.
 3. Vi sprayar på tidigare tvättat och något torkat hår med en handduk.
 4. Blandningen av vatten och peroxid tvättas inte av 50-60 minuter.

Mask med aspirin

Funktionen. Aspirin är inte bara ett botemedel mot huvudvärk och feber. Det är också en trogen assistent av hemmet "kosmetologer" och "frisörer". Acetylsalicylsyra hjälper till att få ljuset blont, något gulat hår från missfärgning. Kanske i en session kommer verktyget inte att lösa det "gula problemet". Men om efter den första ansökan effekten är synligt märkbar, måste proceduren upprepas efter ett par dagar en eller två gånger.

Algoritm matlagning

 1. Ta fem tabletter av acetylsalicylsyra och vrid dem till pulver.
 2. Blanda pulvret med ett glas kokt vatten.
 3. Applicera vätskan i håret, linda huvudet med en handduk och vänta i 20 minuter.

7 professionella verktyg

Vad och hur tona håret efter lätta, om folkrecept inte fungerar för dig, och du vill inte gå till salongen? Det finns professionella tonics och masker som hjälper till att klara den "gula överraskningen" på håret. En översikt över populära verktyg finns i följande tabell. Data om produktionskostnaderna visas faktiskt i augusti 2017.

Bord - Populära lagringsmedel för guling och toning hår

Om ingen av de ovan beskrivna produkterna utan användning av kemi inte gav det förväntade resultatet, prova professionella kosmetiska preparat. Om de inte är nöjda med den efterlängtade effekten, betyder det att du seriöst bör tänka på att flytta till lägret av brunetter eller brunhåriga kvinnor. Och låt inte denna fiasko göra dig upprörd: Skönhetsgarantin är inte vit, men hälsosamt hår. När allt kommer omkring är det mycket trevligare att överraska förbipasserande med ett smula, glänsande hår än att oroa sig för hur man får gult hår från en färg till en annan.

Recensioner: "Om du behöver klargöra en eller två toner - apotek peroxid är saken!"

3% peroxid i apoteket är en mild version av blixten, en och två toner utan att skada håret. Och i färger, även de mest godartade, är peroxiden minst 6% (eller ännu mer, och dess procenttal underskattas, och i apoteket, om de skriver 3%, så är det) och i färger plus ammoniak (även typen i "ammoniakfri" det är lönsamt för tillverkare att ljuga). I allmänhet, om du behöver lysa upp till en eller två toner, så är apoteket det mesta! Det är även roligt att läsa hur folk tror på "sparing" av industriella färgämnen och inte känner till enkla och uppenbara saker... att endast 3% finns i apotekspoxid (annars skulle det inte vara apotek).

Tanya, http://lidernews.com/zdorovie/osvetlenie-volos-perekisyu.html

Igår målade jag på en mycket ljus ton, pärlton. blond, visade sig aska färg och lite mörk. Besviken, måste lösas. Jag läste om älskling och kefir och bestämde mig, en halv kopp kefir och 2 skedar honung uppvärmdes lite, smorde ut hela denna blandning på torrt hår, sätta på en väska och halsduk, för värme, gick i 2 timmar och du vet resultatet efter en gång i bruk tyckte jag om tonen och sanningen har blivit ljusare och mycket. Och håret är mjukt, lydigt, jag råder!

Alena, http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4018315/2/#m36160354

Min syster ville alltid att hennes hår ska lysa, och hårets volym är tydligt inte tillräckligt. Nu gör hon masker med aspirin. Även efter det första förfarandet blev det klart att håret blev bättre. Glitter och volym uppträdde, och färgen blev rikare.

Lioness, http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4018315/2/

Hur man tar bort yellowness från håret och tvättar snabbt "kycklingeffekten" hemma - allt om skönhet på ProdMake.ru

Dela länken och dina vänner kommer att ta reda på att du bryr dig om din skönhet och kommer att avundas dig! TackNästa Artikel
Barnens mjällschampo för tjejer