Hur tänder håret med kanel hemma


Affärshyllor är fulla av moderna medel som tvätta bort färg och missfärgat hår. Men för det mesta innehåller dessa droger ammoniak, det förstör hårstrukturen. Nyligen har naturliga ljusmedel som honung och kanel fått stor popularitet. Låt oss dö på den senaste versionen, vi kommer att lyfta fram de viktigaste aspekterna, vi ger en steg-för-steg-instruktion. Med hjälp av kanel kan du lätta ditt hår med 2-3 toner.

Funktioner av lättare hår med kanel

 1. Många tjejer säger enhälligt att med hjälp av kanel kan du lätta håret med 2 toner i flera procedurer. Denna effekt är svår att uppnå även i de fall där professionellt hår tvättar används.
 2. Detta ger upphov till tvivel om effektiviteten hos den naturliga produkten, och detta är inte förvånande. Ändå är det möjligt att självständigt utföra förtydligandet med kanel, men många förfaranden kommer att krävas. Processen fortskrider gradvis, med jämna mellanrum.
 3. Människohår innehåller melanin (ett färgämnepigment), vilket förstörs av vissa faktorer. Detta indikerar att förtydligandet tar hänsyn till hårets individuella egenskaper. I vissa tjejer förstörs melanin omedelbart, medan andra kräver en längre period.
 4. I det här fallet uppstår förtydligandet av hår med kanel endast om det aromatiska kryddan blandas med honung. Processen kommer inte att vara möjlig utan den sista ingrediensen, så du behöver både kanel och honung.

Kanel Hår Blekningsteknik

 1. Inte många vet att honung innehåller väteperoxid, vilket är en katalysator för förtydligande. När honung späds ut med destillerat vatten börjar kompositionen fungera som en peroxid. En kemisk reaktion sker, en stor mängd syre frigörs. Det är syre som förstör, eller hellar blekar, hår.

Varningar om användning av kanel

I vissa fall manifestationen av en allergisk reaktion, liksom oförutsägbara resultat. Av denna anledning rekommenderas att du känner till de biverkningar som kan uppstå.

 1. Färgade blondiner rekommenderas absolut inte att lätta sitt hår med kanel. I detta fall är resultatet svårt att förutsäga, kanske manifestationen av rött eller rosa pigment.
 2. Om du märker att din hårbotten börjar avskalning, uppstår mjäll eller rodnad (en känslig typ av dermis), rekommenderas att du slutar använda kanel som lysmedel.
 3. Kryddor av detta slag är ofta orsaken till svåra brännskador, irritation, klåda och andra obehagliga känslor. Om ett av de angivna symtomen visas, tvätta omedelbart av masken och applicera en balsam.
 4. Täck inte hårbotten med en kanelmask för att undvika eventuell flingning, brinnande och torrhet. Applicera kompositionen endast på de målade områdena eller infödd hårfärg, och dra tillbaka från rötterna med 0,3-0,5 cm.
 5. Om du märker att hårbotten börjar klia och baka hårt, har en överdriven mängd kanel använts. Skölj i så fall omedelbart med kallt vatten, gör en näringsrik mask av ägg och olivolja.

Lätt hår kanel

 1. Beräkna mängden baserat på hårets längd och tjocklek. Flickor med chock på knivarna kommer att vara tillräckligt 150 gram. honung, 90 gr. hårbalsam och 80 gr. mark kanel. Om så önskas kan 60 ml tillsättas för att förbättra effekten. citronsaft.
 2. Blanda alla ingredienser i en keramisk eller glasbehållare, blanda med en träspatel. Täck disken med matfilm, lämna i 1-1,5 timmar på en varm plats.
 3. Tvätta håret med schampo, använd en balsam, skölj den här tiden. Gör därefter en näringsrik mask: vispa 5 äggulor med en visp, täck håret och hårbotten med blandningen, vänta en halvtimme. Ta av kompositionen med kallt vatten, torka håret med en handduk.
 4. Om du har torrt hår som ständigt delar upp och sönderbryter, tillsätt 3 äggulor i masken med kanel efter att blandningen fyller in den angivna tiden.
 5. När föreningen är klar test för en allergisk reaktion. Skruva upp en del av blandningen på borsten, applicera på håret bakom örat, vänta 30 minuter, skölj. Om det inte finns någon klåda och irritation, fortsätt till förtydligande.

Kanel masker

Det är inte nödvändigt att lätta håret med en kombination av kanel, honung och citron. Du kan använda krydda i kompositionen med andra komponenter. Tänk på de mest effektiva kombinationerna som hjälper dig att göra ditt hår ljusare med 2-3 toner. Masker kan tillverkas efter huvudtekniken som en extra komposition. Stör ej proportionerna och exponeringstiden.

 1. Kombinera i en massa 5 kycklingar, 30 gr. havreflingor, 100 ml. kefir. Slå blandningen med en mixer, tillsätt 40 gr. kanel och 100 gram. honung. Täcka blandningen med hår, lämna i 1 timme.
 2. Blanda 65 gr. fet grädde, 45 gr. kockost 120 gr. honung och 65 gr. mark kanel. Lägg massan till likformighet, tillsätt 85 ml. citronsaft. Gör en hårmask, vänta minst 2 timmar.
 3. Utmärkt blekningsegenskaper har en lösning av väteperoxidkoncentration på 6%. Blanda 35 ml. drog med 150 gram. älskling, lägg till 45 gr. kanel, tillsätt senapspulver i mängden 30 gram. Gör en hårmask, lämna i 2 timmar.

Det är lätt att tända kanelhår, om du har tillräcklig kunskap om tillgänglig teknologi. Procedurens frekvens beror på hårets initiala nyans. Det bästa alternativet är att använda kompositionen 2-3 gånger om 15 dagar. Titta samtidigt på ditt välbefinnande, om du upplever obehagliga känslor, skölj omedelbart av masken, gnugga den lugnande naturoljan i huden.

Hur tänder håret med kanel?

Artikelns innehåll:

 1. Hur fungerar det?
 2. instruktion
 3. Effekt av användning
 4. Maskrecept
 5. Användbara tips

För att ge ditt hår en flitig ljus nyans, är det inte nödvändigt att applicera konstgjorda färger, eftersom naturläkemedel som kanel också kan hjälpa till. Denna metod är inte bara ekonomisk men också helt säker, eftersom det inte skadar håret.

Hur påverkar kanel håret?

För att lätta håret i flera toner måste du regelbundet använda hemmet, med tillsättning av kanel. Det önskade resultatet kommer inte att erhållas efter det första förfarandet, så du måste ha änglalöst tålamod. Först kommer strängarna att vara lite ljusare än sin ursprungliga nyans. Vid slutresultatet påverkar direkt de individuella egenskaperna - någon melanin (naturliga färgpigment) nedbrytes mycket snabbt när de utsätts för kanel, och i andra har en hög resistans.

För att göra klargöringsproceduren mer effektiv bör du använda ett litet knep - du kan inte nå resultat med bara en kanel, så du måste lägga till en komponent som honung. Som ett resultat av interaktionen mellan dessa två substanser ljusas och mättas med användbara substanser.

Kompositionen inkluderar kanel vikt näringsämnen - tiamin, pyridoxin, karoten, riboflavin, niacin, retinol, tokoferol, askorbinsyra och folsyra. De har en positiv effekt på hårets tillstånd, vilket bidrar till deras förbättring.

Instruktioner lätta håret med kanel

För att förfarandet för förtydligande med kanel ska vara så effektivt som möjligt är det nödvändigt att följa vissa regler, varför många misstag kan undvikas:

  Denna procedur rekommenderas för tjejer med mörka naturliga nyanser. Om de blonda krullarna kommer att tändas, finns det en möjlighet att bilda en inte mycket attraktiv rödaktig nyans.

I en keramisk, plast- eller träbehållare blandas alla komponenter i masken. Det är strängt förbjudet att använda metallskålar, eftersom oxidationsprocessen börjar i dem, vilket resulterar, efter färgning blir håret en ful grön nyans. Så snart blandningen är klar lämnar den sig för en timme att infusera.

Om ett sådant verktyg kommer att användas för torrt hår, rekommenderas att lägga till 2 råoljor.

Efter beredningen appliceras kompositionen på huden nära örat och du måste vänta några minuter. Om det inte finns någon allergi eller klåda, kan du fortsätta färgning.

Sedan appliceras blekningsblandningen på separata strängar och fördelas över hela längden.

Före proceduren måste du tvätta håret med schampo, torka det med en hårtork eller på ett naturligt sätt så att låsen är lite fuktig. Curls är noggrant kammade, vilket gör det mycket lättare att applicera ett ljussmedel.

För att jämnt fördela bläckmaskan, använd en kam. Inget behov av att gnugga kompositionen i hårbotten.

Så snart alla strängar är målade, stickas de på toppen av huvudet och en polyetenlock läggs på, vilket gör att förklaringsprocessen blir mycket mer intensiv.

Under de första 30 minuterna kan en lätt brinnande känsla störa och snart ska den gå bort på egen hand.

Minsta varaktigheten av exponering för ljusmaskor med kanel är 3 timmar och högst 8, men inte mer.

För att spola färgkompositionen behöver du använda schampo - huvudet tvättas minst två gånger.

Det rekommenderas att använda masker som inkluderar luftkonditionering, vilket gör det mycket lättare att tvätta det.

Den sista sköljningen av håret ska utföras med förberedd kamilleavkokning (2 matskedar apotekskamomillblommor tas för 1 kopp kokande vatten). 1 kopp buljong ska spädas i en liter rent vatten, som kommer att användas för sköljning.

 • Sådana klargörande förfaranden bör utföras minst två gånger i veckan tills önskat resultat erhålls. Med regelbunden användning av sådana masker kan du uppnå en bestående effekt - med varje procedur blir krökarna ljusare.

 • Kanel Effekt

  Med regelbunden användning av masker som innehåller kanel kommer följande resultat att erhållas:

   Vid konstant användning av ljussmaskar blir krullarna lättare med 2-3 toner.

  Det rekommenderas inte att använda denna metod för tjejer med ljusbrunt hår och platina blondiner, till följd av röd eller kopparfärg.

  Ägare av mörkt hår behöver minst 6 behandlingar för att få en märkbar effekt.

  För flickor med blont och rött hår blir masker med kanel helt enkelt oumbärlig, eftersom förklaringen kommer att märkas efter det första förfarandet.

  Om ditt hår tidigare var målat med basma, salvia, lökskal, henna eller andra naturliga medel, rekommenderas det inte att använda kanel. Efter hennes interaktion med håret kan man få ett oväntat resultat.

  Det måste komma ihåg att kanel är en mycket aktiv komponent som reagerar med huden. Det är därför som du, innan du applicerar produkten på håret, måste först göra ett test - handens hud smörjs. Om det inte finns rodnad eller klåda kan du använda verktyget.

  För att uppnå större effekt rekommenderas att man byter användning av masker med kanel, tillsätter citronsaft eller kamille till kompositionen.

 • Så snart håret kommer i kontakt med solen, kommer blekningsprocessen att ske mycket snabbare, medan trådarna förvärvar naturliga höjdpunkter.

 • Recept maskerar med kanel för lättare hår

  För att lätta håret med kanel är det nödvändigt att korrekt förbereda masker med naturliga ingredienser med hjälp av följande recept.

  Med olivolja

  Kanelpulver (3 msk.) Blandas med honung, som förtunnas med vatten i ett förhållande av 1 msk. l. vatten 2 msk. l. honung. Varje hårbalsam (3 msk) och olivolja (3 msk) läggs till. Kompositionen appliceras på strängarna, lämnas i 3 timmar, tvättas sedan av med varmt vatten med användning av babysjampo.

  Med citronsaft

  Kanelpulver (3 msk.) Blandas med honung upplöst i vatten (200 g), en fuktighetsgivande balsam (200 g) tillsätts, en liten citronsaft (1 msk), men endast utan skal. Kompositionen appliceras på trådarna jämnt fördelade över hela längden, tvättas bort efter 3,5 timmar med varmt vatten och schampo.

  Med citron och olivolja

  Kanelpulver (3 msk) blandas med honung, utspätt i rent vatten (3 msk), hårbalsam (100 g), citronsaft (2 msk) och olivolja (100 g) tillsätts. Masken fördelas jämnt över hela längden på strängarna och lämnas i 4 timmar.

  Med kefir

  Kefir har utmärkta lätta förmågor, därför används den ofta i olika masker, med hjälp av vilken det är lätt att byta skuggning av hår i flera toner. Kombinationen av kefir och kanel hjälper till att stärka rötterna och genomföra en hälsokurs för skadade lockar.

  För att förbereda ett sådant sätt, ta kanelpulver (2 msk) och blanda dem med kefir (5 matskedar). Kompositionen appliceras på trådarna och lämnas i 3-7 timmar, beroende på vilket resultat du vill få. Efter den angivna tiden sköljs produkten med varmt vatten och bebisschampo.

  Användbara tips om lätta hår

   För att göra färgen effektivare bör du inte få färdig kanelpulver. Det är bäst att stoppa valet på produkten i form av pinnar, och sedan slipa själv med en kaffekvarn.

  Efter att ha använt lysande kanelmaskar, kommer det våta håret att vara mer styvt, men denna effekt försvinner efter att den är helt torr. Det är därför som det inte rekommenderas att kamma trådarna när de är våta.

  Efter 5-10 ljussättningsprocedurer kan brunhåriga kvinnor få en vacker rödaktig nyans (hastigheten att få önskat resultat beror direkt på hårets individuella egenskaper).

  Lightening mask kan appliceras endast på tipsen för att få en intressant effekt ombre.

  Applicera inte på hud i nacke, öron och ansikte. Om masken kommer på dessa områden, måste du omedelbart rengöra den med en ren vattenpip doppad i vatten.

  Så snart håret är helt mättat med lysande förening sätts en plastpåse och en varm handduk på huvudet. Efter 40 minuter kan du ta bort handduken och påsen, men du ska skölja håret om några timmar.

  Lightening vått hår är mycket snabbare.

  Det är strängt förbjudet att utföra sådana förfaranden på skadat hår, eftersom det endast finns en risk att förvärra deras tillstånd och förorsaka en försämring av problemet.

 • Under veckan kan du inte tända strängarna, om du har gjort en perm.

 • Ju oftare kanelmasker används, ju ljusare strängarna blir. Den största fördelen med denna procedur är att den är helt säker och inte kan skada håret, men hjälper dem att återfå en vacker glans, hälsa, styrka och få en intressant nyans. Som ett resultat kommer väl preparerade lockar att erhållas utan användning av dyra salongförfaranden.

  Sätt att lätta håret med kanel, se den här videon:

  Mjukt ljusande kanelhår

  För att ändra hårfärgen användes två typer av effekter: kemiska och folkmedicinska lösningar. Den andra är mild, eftersom den använder naturliga ljusande ingredienser, som kanel.

  Självklart ger varumärkesvaror ett synligt ögonblick, men konsekvenserna av en sådan förtydligande är väldigt ledsen. Curls blir overdried, spröd, förlorar sin glans, elasticitet, splittrade ändar verkar. Därför är det bättre att använda ett beprövat hemmedel - maskerar med kanel. Det kan inte bara lätta håret i flera toner, men ge dem också sken, hälsa och styrka.

  De fördelaktiga egenskaperna hos kanel för kroppen

  Förutom den kryddiga smaken innehåller kanel en stor mängd aminosyror, mineraler och vitaminer. Dess struktur omfattar:

  På grund av dess sammansättning är detta kryddor ett förråd av näringsämnen och en positiv effekt på processerna i kroppen, nämligen:

  • används för SARS, bronkit och influensa (det rekommenderas att göra inandning);
  • sänker kroppstemperaturen (lägg 1 tsk till te med honung);
  • lindrar inflammation i njurar, lever och blåsesjukdomar (skölj en sked av honung med kanel, äta före måltider);
  • Effektiva för sjukdomar i matsmältningskanalen (lägg till kefir);
  • sänker kolesterol;
  • har antibakteriella egenskaper;
  • minskar risken för hjärtinfarkt (används tillsammans med svartbröd och honung).

  Kanel är också användbar för att förbättra krillens tillstånd:

  • stärker hårsäckar
  • närmar hårbotten
  • stimulerar blodcirkulationen;
  • förhindrar skallighet
  • har en ljuseffekt
  • lägger till sken och volym.

  Kanel Bleach

  Effekten av lättnad med hjälp av denna krydda kan uppnås på naturliga lockar och färgen på färgat hår kan bli mindre mättat på grund av utlakning av färgämne från deras yta. Förvänta dig inte en synlig effekt från det här verktyget. Resultat av ansökan - förtydligande på 2 toner. Men efter maskerna med denna krydda shag shine kommer curls vara mjuka och voluminösa. Följ nu några recept för att klargöra krutz.

  Kanel Mask för Lightening

  Stärkar, återställer, stannar sektionen, ger volym.

  ingredienser:

  • olivolja - 1 msk. l.
  • kanelpulver - 1 tsk;
  • färsk kycklingägg - 1 st.

  Användning:

  Blanda krydden med honung, äggula och varm olja. Sprid blandningen genom håret och låt den fungera i fyrtio minuter under en tjock handduk eller en varm scarf. Tvätta av masken med schampo. Hårtorkat naturligt.

  Honungskanamask

  Ger en chokladskugga till mörkt hår, ljuset lyser med 2 toner.

  ingredienser:

  1. honung 1 msk. l.
  2. Kanel 1 msk. l.
  3. hårbalsam 1 msk. l.

  Användningsmetod:

  • tvätta håret på vanligt sätt
  • Blanda ingredienserna tills det är smidigt i en metallfri maträtt.
  • Applicera blandningen på våta lockor, från rötterna och sprida sig över hela längden;
  • Kamma håret med en kam med glesa tänder.
  • sätt på en duschlock och en handduk turban;
  • vänta minst 3 timmar;
  • skölj av med varmt vatten och schampo;
  • skölj med kamillebuljong (20 g kamomillblommor, häll ett glas kokande vatten över, insistera en halvtimme)

  För den synliga effekten krävs minst 5 procedurer.

  Kanel med äppelcidervinäger

  Lämplig för oljig hårbotten, hjälper till att klara av mjäll.

  ingredienser:

  1. pulverformad kanel - 3 msk. l.
  2. äppelcidervinäger - 1 msk. l.
  3. olivolja - 1 msk. l. (med torrt hår);
  4. honung - 3 msk. l.

  ansökan

  Smält honungen i ett vattenbad till en behaglig temperatur, blanda med krydda och ättika. Applicera masken i rad på locken och hårbotten, gnid inte! Förvara inte mer än två timmar. Tvätta av med en vårdschampo.

  Mask med kanel och kefir

  En vacker nyanser av kanel erhålls genom att blonda lätta.

  Tänk på ett intressant sätt att klargöra med kefir.

  ingredienser:

  Fermenterad mjölkprodukt bör upphettas i vattenbad till kroppstemperatur. I vätskan måste du blanda 3 matskedar kanel. Allt är grundligt blandat och appliceras med en pensel till håret. Massan är åldrad på håret i 4 timmar. Skölj med rinnande vatten med schampo. Du kan upprepa det varannan dag.

  Överhett inte kefir, eftersom det kan vara ojämnt.

  slutsats

  Det är värt att notera att du inte behöver vänta på en dramatisk färgändring efter den första applikationen. Lättnadsprocessen beror på strukturen och typen av hår. Det är nödvändigt att göra förfaranden för att klargöra kanelkurs, bestående av minst 5 hemmöten för ett märkbart resultat. Men under alla omständigheter kan appliceringen av denna krydda förbättra krillens tillstånd, återställa deras hälsa och välmående utseende.

  Kanel ljusande hår - recept och rekommendationer

  Det finns olika sätt att lätta på håret, men i allmänhet är de uppdelade i kemiskt lätta och lätta hår med hemmetoder. Ett av hemmet är att lysa kanelhår.

  Kemiska färgämnen ger omedelbara resultat, men det tar lång tid att lätta håret med kanel för synliga förändringar, men samtidigt kommer du inte att förstöra ditt hår, utan tvärtom bara förbättra sitt tillstånd.

  Fördelarna med kanelhår

  Kanel, förutom den vackra aromen, innehåller en stor mängd vitaminer och mineraler, eftersom kanel är zink, magnesium, järn, vitamin PP, A, C osv. På grund av dess sammansättning har kanel följande effekter på håret:

  - accelererar tillväxten och förstärker rötterna (på grund av uppvärmningseffekten);
  - närmar sig hårbotten, ger rötterna med viktiga vitaminer.
  - minskar håravfall
  - ger sken;
  - har en ljusare effekt.

  Effekten av lättare hår med kanel

  Ljuseffekten kan endast uppnås på naturligt hår. Färgat hår på detta sätt kan inte tändas, men på grund av att kanel tvättar hår, kan du göra färgen mindre mättad och därigenom uppnå en ljusare effekt om ditt hår har färgats mörkare.

  Om du har naturligt hår, kan du säkert prova det med hjälp av kanel kan du lätta ditt hår med ca 2-3 toner. Effekten beror på hårets typ och struktur, liksom på den ursprungliga färgen. I vissa fall är det tillräckligt att göra en mask med kanel flera gånger för att lätta håret, i andra är det nödvändigt att göra masken många gånger, i vilket fall det inte kommer att skada håret.

  Kanelfärgande hår - recept och maskberedning

  För ljussmaskan behöver vi:

  - mark kanel 3 msk. (eller kanel i pinnar, men det är nödvändigt att mala det självständigt)
  - naturlig honung 70 gr. (det är önskvärt att ta akacia honung, det är han som ger mest ljusande effekt, du kan också ta en annan älskling så länge det är naturligt)
  - balsam för hår 3 msk. (balsam lägg till tillval)


  Matlagningsmask med kanel

  Först måste du smälta honungen om den är för tjock. Du kan göra det i ett vattenbad eller i mikrovågsugnen. När du värmer honungen på andra sätt ställer du in läget "avfrostning" eller helt enkelt låga vågor, som vid stark uppvärmning förlorar honungen dess egenskaper. Förvärm det till ett varmt tillstånd.

  Blanda sedan honung med kanel och blanda noggrant, tillsätt balsam sist, du kan lägga den till den lite varma blandningen.

  Applicera en mask för att lätta håret med kanel

  1. Tvätta håret på vanligt sätt med schampo, medan ditt hår torkar under en handduk och förbereda vår blandning enligt receptet.

  2. Håret ska vara enbart lite vått, inget vatten ska droppa från dem, annars kommer inte masken att tända håret.

  3. Innan du applicerar masken, kamma ditt hår med en träkam med glesa tänder.

  4. Applicera en ljussmask med kanel jämnt fördela genom hela håret. Det är bekvämare att sätta en mask på en liten strand och därmed täcka hela håret.

  5. Det är nödvändigt att vara mycket försiktig med rotdelen, masken ska appliceras enbart på rötterna, samtidigt som den inte gnids i hårbotten. Först kan kanelpartiklar skrapa huden och skada den, och för det andra kan en allergisk reaktion eller en bränning erhållas.

  6. Efter allt håret blötläggs med blandningen är det nödvändigt att värma huvudet. För att göra detta, linda håret med cellofan eller bära ett duschlock och sedan en varm handduk.

  7. För en synlig effekt ska masken hållas i minst 4 timmar. Ju längre du håller masken desto starkare blir effekten. Därför, innan du gör ett sådant långtidsförfarande, välj din fritid. För att inte bli uttråkad kan du göra din favorit sak, läsa böcker eller städning. Så tiden flyger med och utan förvarning.

  8. Tvätta av masken med varmt vatten och schampo (om du vill kan du tvätta bort det utan schampo, om du är säker på att ditt hår ska tvättas väl).

  9. En utmärkt fixeringseffekt sköljer håret med kamomill. Kamille har också en ljus lysande effekt och ger en gyllene glans.

  10. Hårtorka naturligt eller kallt luft.

  Om du inte ser den ljusande effekten första gången, garanteras volymen och glansen på den här masken. Dessutom kommer håret att lukta som kanel i ett par dagar!

  Kanelburkande hår - Förloppsförlopp

  Det är lämpligt att utföra proceduren för att lätta håret med kanel en gång i veckan tills du får det önskade resultatet. Vanligtvis för god förtydligande räcker det från 3 till 10 sessioner.

  För att förbättra effekten av att lysa kanelhår kan du växla med citronfärgning eller du kan lägga citronsaft i vår mask.

  Recept för lätta hår med kanel och citronsaft

  - 3 msk. kanel;
  - 3 msk. honung;
  - juice av en citron
  - 1 msk. olivolja (om håret är torrt).

  Komponenterna blandas och appliceras på håret på samma sätt som i 1 recept. Maskens exponeringstid från 2 timmar.

  Ett annat recept på en ljusmask

  Om du vill få mer näringseffekt, kommer detta recept att göra:

  - 2-3 matskedar kanel;
  - äggula
  - 3 msk. blomma honung;
  - 1 msk. olivolja;
  - 1 msk. citronsaft.
  En sådan mask kommer bara att lysa lite hår, men kommer att stärka rötterna och ge håret glans, lindra delade ändar.

  Kanel ljusande hår - tips och tricks

  1. Innan du försöker lätta håret med kanel och honung är det nödvändigt att testa för en allergisk reaktion.

  2. Om du har torrt hår kan du lägga till en matsked vegetabilisk olja (oliv, mandel, jojoba, etc.) till huvudreceptet

  3. Efter masken är det lämpligt att skölja håret med vatten med citronsaft eller kamille te, vilket kommer att konsolidera resultatet och lysa håret ännu mer.

  4. Honung-kanelblandning ska fördelas över hela håret jämnt, det är önskvärt att masken är rikligt täckt hår, så låt inte ursäkta ingredienserna.

  5. Om masken med kanel bakar starkt i receptet måste du lägga till olivolja, vilket kommer att minska den brännande känslan.

  6. För att förtydliga, behöver du några procedurer, men oroa dig inte, det gör inte håret, utan det motsatta kommer bara att stärka dem.

  Vilka resultat kommer att lysa håret med kanel och honung

  Kanel hårljus video

  Kanel lysande hår - proffsen

  Nackdelar ljusmask med kanel

  - att vänta länge på resultatet, för att lätta håret för ett par toner måste minst 5-6 procedurer göras;
  - masken måste hållas länge på håret;
  - allergiska reaktioner är möjliga;
  - kan inte vara lämplig för känslig hårbotten.

  Kanelhår dressing - recension kan läsas här.

  Kanel och honung - en närande cocktail för lättare hår

  Du vill ha mjuka ljuskrullar, men du är säker på att det inte kan uppnås utan kemiska ämnen? Det finns ett sätt! Lätta ditt hår med kanel och honung kommer inte bara att lätta men också stärka dina lockar. Det här testade verktyget kom från forntida Rom. Idag är det också assistenten av tjejer som bryr sig om sitt utseende och hälsa.

  Kanel och honung för att lätta håret

  I motsats till färger förbättrar en mask av kanel och honung krullarnas struktur, accelererar tillväxten, lägger till glans och silke. En trevlig bonus blir favorit smaken av många kryddor, som varar 2-3 dagar efter proceduren.

  Kanel - en skattkruv av vitaminer, näringsämnen som är nödvändiga för friskt hår. Detaljer om användningen av kanel för lättare hår skrev tidigare. Den innehåller:

  Vi skrev redan om hårljuset med honung. Det är värt att notera att honung närmar sig hårbotten med zink, jod, järn, koppar och B-vitaminer.

  Kombinerade ger komponenterna en lättaffekt. Samtidigt värmer kanel och honung upp hårbotten och vaknar vilande lökar. Resultatet är tjockare, starkare krullar. Denna blandning förhindrar skallighet.

  Kontra

  Eventuella åtgärder har sina nackdelar. Mask kanel med honung också.

  Det är viktigt! Naturliga ingredienser kan orsaka irritation. Därför måste du genomföra ett prov före proceduren. Applicera en liten mängd av blandningen på insidan av armbågen, håll i en halvtimme. Om det inte finns någon rodnad kan den användas.

  Kanel kan reagera på färgen och ge oväntade resultat. Det är bättre att använda en mask på omaintat hår. Denna procedur är tidskrävande. För att få önskad effekt måste masken hållas i mer än 4 timmar.

  Matlagningsteknik

  Huvudingredienserna är honung och kanel, ett förhållande 1: 1. Mängden beror på längden på locken. Det är dock bättre att göra fler masker, det kommer att falla tjockare. Eventuellt kan du tillsätta citronsaft (har också en ljusare effekt).

  Mandelolja (olivolja) är lämplig för torrt hår. Förutom fuktgivande, ljusar vegetabiliska oljor också håret.

  Blandningstillverkning:

  1. Värm honungen i vattenbadet (den kanderade honungen smälter, behåller dess fördelaktiga ämnen). Köksartiklar är bättre att använda keramik eller glas. Ta inte metall!
  2. Häll kanel, blanda noggrant.
  3. Lägg till ytterligare komponenter (tillval).

  Användning av

  Att sträva efter bästa effekten är att det är viktigt att följa stegsekvensen.

  1. Kamma noggrant rena våta lockar.
  2. Splitting hår i fina trådar, applicera blandningen. Gnugga inte in i hårbotten: detta kommer att orsaka irritation, kan mjäll förekomma senare.
  3. När du lägger en mask måste du periodiskt kamma, så att blandningen ligger jämnt. Detta är ett viktigt ögonblick! Om de försummas, kan förtydligandet vara spottigt.
  4. Samla krullar bunt. Att sätta på en polyetenlock (för att sätta i cellofan, klämfilm), på toppen - en terryhandduk.
  5. Låt blandningen vara i minst 4 timmar. Den första halvan timmen, det kan vara lite obehag, du kan uppleva en brännande känsla och stickningar. Ju längre blandningen desto starkare effekten är. Om din hud inte är för känslig kan du gå och lägga dig i en mask.
  6. Tvätta av blandningen med schampo. Skölj med kamille eller använd luftkonditionering.
  7. Curls bör torka naturligt (utan att använda en hårtork).

  Naturligtvis kommer klarningen av 2 toner inte efter en enda användning. För att resultatet ska manifesteras fullständigt måste du upprepa minst 10 procedurer. Men efter första gången kommer du att känna förändringen!

  Foto före och efter

  efter flera användningar

  Tänk på att varje person är individuell och förtvivlad, om det föreslagna förklaringsalternativet inte passade, är det inte nödvändigt. Vi rekommenderar att du försöker med andra effektiva och naturliga lysande masker:

  Kanel hårljus med foto och video

  Denna bekanta kanel, det visar sig, kan användas inte bara i matlagning, men också för att lätta håret. Ljushår ger dem samtidigt gyllene, röda eller röda nyanser - det beror helt på den huvudsakliga hårfärgen. Det finns många sätt och recept på hur man kan självbelysa håret med kanel hemma, men vi kommer att bo på bara några få.

  De grundläggande principerna för att lätta håret med kanel

  • Kanel har en hälsosam effekt på håret på grund av dess mättnad med vitaminer och fördelaktiga mikrodelar.
  • Det kan appliceras på vilken typ av hår som helst.
  • Behöver inte regelbundna korrigeringar.
  • Lätt att använda och prisvärd.
  • Det har en trevlig lukt som gör att du samtidigt får en aromaterapi-session.

  Kanel har inte bara en lätta förmåga, det är en brunn av nödvändiga vitaminer och element för håråterställning. Om du vill läka dina tressar, använd en av Recepten för de bästa kanelhårsmaskorna.

  Specificitet av lätta hår med kanel

  • Ljussättning med kanel utförs på rent tvättat hår.
  • I kombination med naturliga ingredienser som honung, olivolja och citron ger det en ännu större ljuseffekt.
  • För starkt förtydligande måste kompositionen med kanel appliceras flera gånger.
  • Även vid ljusning ger kanel håret en varm nyans i gyllene, röda, bruna och röda toner.
  • Olivolja hjälper till att eliminera den brinnande känslan som kanel ger.
  • För att lysa torrt hår, rekommenderar vi att lägga äggula till kanel.
  • Sköljande avkok av kamille kommer att förbättra ljusstyrkan och fuktar håret.
  • Effekten av kanel kommer att stärka hårmasker med olivolja.

  Hur tänder håret med kanel hemma

  För att självständigt kunna utföra förtydligandet av kanel borde du följa ett enkelt schema:

  1. Tvätta håret och torka det. De borde vara lite våta.
  2. Kamma ditt hår väl.
  3. Separera håret i flera bitar och säkra det med plastklämmor.
  4. Förbered en färgblandning av kanel.
  5. Pensel applicera kompositionen på varje hårsträng.
  6. Kombinera än en gång ditt hår för att jämnt fördela hårets sammansättning.
  7. Wrap hår i plast och wrap med en handduk.
  8. Kompositionen måste hållas på håret i minst två timmar. Här fungerar principen - ju längre desto bättre.
  9. Tvätta huvudet med varmt vatten flera gånger.

  Lätta olika typer av hår med kanel

  Blont hår har länge ansetts vara ett tecken på otrolig skönhet, men få människor kan skryta med naturliga ljussträngar. Färgning är ofta farlig och fylld med många biverkningar, så det är viktigt att lätta håret med kanel även idag.

  Fördelarna med kanelhår

  Kanel är en mycket användbar ingrediens. Det luktar gott, berikas med fördelaktiga föreningar och ger en färgningseffekt, för vilken den används allmänt i kosmetologi. Kanel - en källa till vitaminer A, C, PP, liksom element av magnesium, järn och zink.

  Verktyget används inte bara som medicinskt och kosmetiskt, det hjälper håret att lysa säkert.

  Effekt av krydda på håret:

  • förbättring av hårbotten;
  • berikning av hårrötter med näringsämnen
  • uppvärmningseffekt, vilket bidrar till att förbättra blodcirkulationen;
  • bevarande av en trevlig lukt;
  • stärka hårrötterna, bekämpa håravfall
  • shine frisyrer.

  Cinnamon brightening är också förknippad med vissa olägenheter. För att färga håret måste du spendera mer än 5-6 procedurer. Detta är en nackdel eftersom metoden orsakar bränning och stickningar, masken kommer att behållas på huvudet i flera timmar.

  Denna metod rekommenderas inte för personer med känslig hårbotten. Av denna anledning finns det så många frågor om du kan lätta ditt hår. Om det finns en stark allergi mot denna eller andra produkter kan lättnad orsaka irritation och rodnad i huden.

  På frågan om ljuset lyser kanelhår finns det ett rimligt svar. Vetenskapen förklarar sådana krydds fantastiska förmågor genom att vara ett naturligt peroxidmedel. Det finns många exempel där strängarna faktiskt klargjordes med detta verktyg.

  Effekten av ljusmask med kanelpulver kommer att bero på den ursprungliga färgen, strukturen och typen. I genomsnitt krävs mer än 5 procedurer för att byta till flera toner. I vissa fall förstörs pigmentet, vilket skapar en naturlig färg, andra, men behöver mer tid.

  Hur tänder håret hemma

  Det finns många sätt att lysa kanelhår hemma. Man tror att verktyget är mest effektivt för mörkt hårda människor. I blondiner blir de mer röda under inflytande.

  Rekommendationer för förtydligande:

  • använd inte mer än 3 msk kanel;
  • om du vill lätta håret längre, bör du ta in två glada mer pulver;
  • För att inte skada huden behöver du bara använda färska och naturliga ingredienser.
  • masken ska inte kokas i en metallrätt (ingredienserna kan oxidera);
  • du måste noggrant förbereda masken, eftersom den oxiderade blandningen kan ge en grön nyans och den rätta dosen av ingredienser kan brinna hårbotten;
  • hårmask måste infunderas i 60 minuter före användning.

  Vid tillverkningen av masken behöver du blanda blandningen noggrant tills den är jämn. Före användning måste du göra ett känslighetsprov: prova en hårmask hemma på ett litet område av huden bakom örat eller på armbågen. För försökets renhet måste du hålla masken i en halvtimme (förutsatt att det inte finns något obehag i processen). Testet visar möjligheten till en allergisk reaktion och sparar dig från en kemisk huvudskada. Om huden efter en halvtimme inte ser irriterade ut, det finns ingen klåda och smärta, du kan applicera en mask.

  Hur tänder håret med kanel:

  1. Före proceduren måste du tvätta håret väl. Du kan torka naturligt eller använda en hårtork. Det viktigaste är att trådarna förblir fuktiga nog, men utan att droppa vatten.
  2. För kamning är det bättre att ta en träkam med sällsynta tänder.
  3. Maskan är mest lämplig att applicera med en speciell pensel. Så blandningen fördelas jämnt. Masken ska appliceras nästan från rötterna. Det rekommenderas inte att använda svampen: När man gnuggar blandningen i hårbotten kan brännskador, trauma, allergisk reaktion och till och med normal irritation uppstå.
  4. När du har applicerat masken behöver du samla in strängar i en massa.
  5. För större effektivitet måste du täcka huvudet med plast eller cellofan (du kan köpa ett speciellt duschlock). Detta är nödvändigt för att bevara värmen i vilken kanel fungerar bäst.
  6. Du kan ta bort locket efter 40 minuter.
  7. I allmänhet bör masken hållas i 3-8 timmar. Lightening kan orsaka stickning, bränning, men vid låg intensitet är de inte en signal om irritation.
  8. Det är nödvändigt att tvätta av masken med schampo, eftersom de extra komponenterna gör strängarna alltför fet.
  9. För att stärka det färgade håret efter en dusch kan du skölja dem med kamilleavkokning.
  10. Efter masken behöver du bara torka håret på ett naturligt sätt.

  Recept med kanel för blekning av hår

  Nästan alla recept för förtydligande inkluderar också honung. Denna ingrediens fungerar som en peroxid (peroxid), ger en färgningseffekt. Olivolja kommer att förbättra och påskynda effekten av kanel och honung.

  Eventuella ljussmaskar ska användas inte mer än en gång i veckan. Kursen kan innehålla 3-10 sessioner.

  Klassiskt recept

  Denna mask med kanel för lätta är den mest populära, eftersom det är en kombination av de bästa färgämnena. Kanel och honung är naturliga ljussmedel och olivolja bidrar till att mildra de aggressiva effekterna på rötter och tips. Olja i detta fall kommer att ta bort obehaget att brinna och sticka.

  Maskan ger inte bara ljuset hår med kanel och naturlig honung, men gör dem också glänsande och silkeslen. Det är beredd ganska snabbt, ingredienserna är tillgängliga för alla tjejer.

  • 3 msk kanelpulver;
  • 3 matskedar honung (utspädd i 6 skedar destillerat vatten);
  • 2 skedar citronsaft;
  • 100 ml olivolja;
  • 100 ml högkvalitativ balsam.

  Denna klassiska hårmask med honung är väldigt lätt att förbereda. Du måste blanda kanel och honung (honung ska tillsättas långsamt). Behållaren för blandningen bör vara plast eller glas, och kompositionen är homogen. Citronsaft, olja och balsam läggs till. Efter noggrann blandning applicera på huvudet och spara i 3-8 timmar.

  Kanel och citron

  Denna mask appliceras bäst på lätta frisyrer. Citron hjälper till att förbättra den naturliga färgen. Lättnadshår med kanel och citron är inte det mest effektiva, men det säkraste.

  • 3-4 matskedar kryddor;
  • juice från en citron
  • 5 msk balsam.

  Efter flera timmars användning ska masken tvättas noggrant. Tjejer noterar de olika effekterna av kanel med citron, men de mest effektiva visar sig vara ljusbrunt och blont hår. Brunetter kan använda denna mask för att stärka hårstrukturen. Resultatet är en toning effekt med ljusbruna trådar och guldöverflöde.

  Mask med kanel och balsam

  Denna mask kräver lite ingredienser, det är väldigt lätt att förbereda. Kanelhårfärg med hjälp av en balsam ger en färgbyte utan hot mot frisyren.

  • 3 msk kryddor;
  • 70 g honung;
  • 3 matskedar balsam.

  Först måste du smälta honungen: i ett vattenbad eller i en mikrovågsugn (upptining). Honung ska vara mjuk och varm. Du kan inte använda överhettad honung, den saknar fördel.

  Honung måste blandas med krydda, tillsätt balsam. Principen att använda en hårmask med honung och kanel liknar ovanstående steg.

  Kanel och kefir för lättare hår

  Masken av kanel och kefir för lätta hår anses vara mycket användbar. Kefir själv är en utmärkt klarare. Det används ofta för att ändra skuggan. I kombination med kanel fungerar det inte bara som en klarare, men också som ett botemedel: stärker rötterna, förhindrar håravfall och läker tråden.

  Den här ljusande hårmaskan med kanel beredas enkelt: för 4 matskedar yoghurt måste du ta 2 matskedar kryddor, blanda och applicera. Du bör också använda ett lock, hålla i upp till 8 timmar, skölja med kefir och schampo.

  Mask med kanel och ägg

  Detta recept för lättare hår är användbart för tjejer med ohälsosamt hår. Blandningen med äggulor förhindrar perfekt spetsdelen, ger håret en hälsosam glans, vilket gör dem mjukare. Med tillsättning av kanel blir det ett bra sätt att lysa upp trådarna.

  • 2-3 matskedar kryddor;
  • 1 äggula
  • 3 matskedar honung (helst blommig);
  • 1 matsked olivolja;
  • 1 msk citronsaft.

  Först måste du kombinera kanel med honung, tillsätt äggula och blanda väl. De återstående produkterna kan inkluderas i den homogena blandningen. Om i detta recept ersätt kryddan med senap och tillsätt en sked socker, får du ett utmärkt verktyg för att stimulera hårväxten.

  Kanel och kardemumma

  Kardemumma är en allergivänlig botemedel som kommer att minska effekterna av peroxid. Detta kryddor fungerar som en katalysator för andra ämnen.

  • 1 teskedspice
  • ½ sked kardemumma;
  • 1-2 matskedar honung.

  Komponenterna blandas, företrädesvis i en återförslutningsbar behållare, som kan omröras. Vid spolning behöver du använda ett sulfatfritt schampo.

  Lighteningresultat

  Brightening hår med kanel kommer att vara lång. Detta garanterar metodens säkerhet. Vid användning av masker i 1-1,5 månader blir resultatet inte bara märkbart, men också mycket ihållande.

  Sådana masker kommer inte bara bidra till att klargöra trådarna, de gör dem mjuka och glänsande och stärker också rötterna.

  • När ljuset mörker håret är strängarna choklad;
  • Om du fortsätter proceduren blir håret mer rött;
  • naturliga bruna frisyrer kanel missfärgad till koppar och rött;
  • När man använder kryddor på ingefära slingor, blir krullarna av en röd eller brun nyans;
  • Om du lyser den blonda frisyren får du en gyllene färg.

  Mask med kanel att lätta håret gör mestadels naturliga naturliga strängar. Om du försöker använda produkten på färgat hår, kommer färgen att tvättas ut. Sålunda blir strängar färgade med färg eller tonisk omättad.

  För att lätta svarta krullar till kastanjfärg måste du använda en blandning med henna. Kryddan kommer inte bara att bidra till förtydligandet, utan dränka också den skarpa lukten av henna. Kanel rekommenderas också att mildra yellowness på frisyrer som misslyckades färgade.

  Kanelfärgande hår är ett riktigt sätt att ändra frisyrtonen. Det passar tjejer som inte vill experimentera mycket, men vill säkert ändra bilden. Fördelen med verktyget är att det nästan aldrig förstör färgen och kanske några biverkningar.

  Kanel Brightening

  Kanel: Är det möjligt att lätta håret med krydda? ↑

  Förändringar i hårets naturliga nyans - processen är inte harmlös. Ämnet, som hålls färgas, tränger in i håret och lyfter upp vågorna och missfärgar den naturliga nyansen. Som ett resultat av sådan exponering blir håret tråkigt och sprött, torrt, saktar tillväxten. Moderna kosmetologer sätter målet om minimal exponering vid färgning, därför visar de ett ökat intresse för produkter av naturligt ursprung. Hur effektiva är dessa medel och är det möjligt att göra förtydligande hemma?

  Naturläkemedel hjälper inte bara till att ta hand om hårbotten, de kan användas som färgämnen. Inte alla vet att doftande kanel, när de appliceras på håret, kan tända dem med några toner. Metoden för denna färg är den säkraste och mest försiktiga. Kemiska färgämnen ger snabb förtydligande, men leder till brännskador. Lysande kanelhår behöver upprepas flera gånger. Viktig punkt: Samtidigt lider den håriga delen inte, och det finns en förbättring av ett allmänt tillstånd.

  Kanel - klarare: hur processen händer ↑

  Att göra ett ljusmedel hemma från naturliga produkter? - Använd ofta kombinationer:

  • kanel med honung;
  • citron och kanel.

  Kombinationen av dessa komponenter - det visar sig den naturliga analogen av peroxid. Användningen av sådana blandningar hjälper till att undvika färgning med henna eller olika kemiska färgämnen. Studier har visat: honung, utspädd i vatten (endast destillerad), fungerar som en peroxid och det naturliga pigmentet blir färglöst. En favorit krydda, kanel, tillsatt till denna lösning, fungerar som en accelerator för färgprocessen.

  Kanelburkande hår är möjligt som ett resultat av regelbunden användning. Hur många toner kommer förtydligande, beror helt på den enskilda närvaron av melanin (naturligt pigment). Det viktigaste: kombinationen av dessa komponenter orsakar inte torrhet och irritation i hårbotten, och lättnad erhålls endast när du använder krydda med honung. Efter att ha använt blandningen är håret väl preparerat och glänsande.

  Framställning av blandning för förtydligande ↑

  • Kanel. Du måste ta marken krydda, men om kanel i pinnarna - det måste krossas. För matlagning innebär du att du behöver 3 matskedar.
  • Med. Beauticians rekommenderar att man bara tar naturlig honung från akacia - det är han som ger högklassig avklaring när man använder en mask med honung och kanel. Om det inte finns någon sådan älskling får man använda en annan, men huvudämnet - naturligt. Mängden honung - 70 gram.
  • Balsam. Denna ingrediens tas i en mängd av 3 matskedar.

  Samtliga komponenter i blandningen blandas i en keramisk eller plastkärl. Det är kontraindicerat att använda en metallbehållare för att kombinera ingredienserna - lösningen oxiderar, och efter den applicerade produkten - kan håret bli en grön nyans.

  Blandningsberedningsproceduren ↑

  Kanel för lättare hår används i pulver. Om honungen är mycket tjock måste den smältas. Detta görs endast i ett vattenbad. Smält honung ska vara varm, det är omöjligt att värma upp mycket, för då kommer masken med honung att förlora sina fördelaktiga egenskaper.

  Den andra etappen: blanda honung med kanel. Omrörning behövs mycket noggrant. Balsammen är den sista som läggs till den cushy blandningen.

  Förtydligande processen: förberedelse och uppförande ↑

  Förberedelse av den önskade mängden av blandningen, du kan fortsätta med färgprocessen:

  • Tvätta håret noggrant, torka det lätt. En förutsättning för förfarandet - håret ska vara lite fuktigt.
  • Att kamma. Det är lämpligt att hålla en träkam.
  • Applicera beredd kanel med honung. Blandningen som används måste nödvändigtvis täcka varje hår. Med en ojämn fördelning får du en "randig" färg.
  • Täck färgat hår med en plastpåse eller keps, knyta huvudet med en näsduk och lämna i 3 timmar.
  • Vid slutet av tiden - tvätta håret med schampo.

  Om det inte var möjligt att lätta håret med kanel, upprepa färgprocessen. Denna blandning kan appliceras flera gånger i rad eller vänster för att stå över natten utan att oroa sig för skada.

  Lightening: kanel + citronsaft

  Stärka hårets ljusning med kanel, du kan lägga till den beredda blandningen av citronsaft. Blandningens recept är enligt följande:

  • destillerat vatten 200 ml;
  • kanelpulver 3 matskedar;
  • honung 150 gram;
  • citronsaft 1 matsked
  • hårbalsam 150 ml.

  Om de under förtydligandet försöker uppnå en ytterligare förstärkningseffekt, tillsätts äggula och olivolja till den framställda blandningen. Förfarandet för förtydligande med kanel och honung rekommenderas en gång var 7 till 8 dagar. Vanligtvis är det möjligt att uppnå önskat resultat i 3 till 5 procedurer.

  Rekommendationer och tips för förtydligande ос

  Innan du utför förtydligandeförfarandet är det nödvändigt att göra:

  • för att testa om frånvaron eller närvaron av en allergisk reaktion på blandningen (lite av blandningen bakom örat appliceras), eftersom vissa kvinnor har inspelat återkoppling om närvaron av blandningen;
  • för enhetlig färgning bereda en tillräcklig mängd av blandningen;
  • förbereda sig för att skölja det redan färgade håret med vatten med tillsatt citronsaft;
  • Vid sköljning, undvik kontakt med ögonen.

  Olika färger - resultatet av förtydligande ↑

  Recensioner av kvinnor på masker för förtydligande med kanel och honung leder till följande resultat:

  • mörk och svart - få en brunaktig nyans;
  • brun - efter appliceringen blir masken en kopparröd nyans;
  • röd - bli mycket ljusare och ha en ljus gyllene nyans;
  • Mässhårigt hår är upplyst det enklaste av allt, för flera gånger använt förtydligande (kanel och honung) blir de ljusa med en guldglans.

  Grädde för hår ↑

  Tyvärr är mänskligt hår hela tiden utsatt för negativa faktorer. Bland dem är hårt hushållsvatten, torrt klimat, syntetisk färg, hög temperatur på vatten vid tvättning av huvudet. Återställ strukturen, lätta deras kosmetologer rekommenderar att använda gräddfil.

  Sour cream används för hår av vilken typ som helst. Huvudfunktionen hos maskerna av denna typ: de kan appliceras på tvättade och smutsiga. Vilket villkor du behöver följa: När du applicerar håret behöver du lätt fukta och hålla en enhetlig fördelning av medel över hela längden.

  Normal och fet struktur: Förtydligande med gräddfil ↑

  För att förbereda blandningen måste du ta:

  • gräddfil 15% fett (3 matskedar);
  • vete grodd olja (1 tsk);
  • citronsaft (1 tesked).

  Alla komponenter måste blandas och appliceras jämnt. Stärka åtgärden kommer att hjälpa bära en plastlock och knyta en halsduk. Håll masken i ungefär en halvtimme, skölj sedan grundligt med rinnande vatten och schampo. Använd "färg" av denna typ kan inte mer än en gång om 7 - 10 dagar.

  Torrt hår: hur man lyser med surkräm ↑

  Ett speciellt tillvägagångssätt kräver hårdklarering av torrtyp. Blandningen framställes från lika stora kvantiteter av sådana komponenter:

  • gräddfil 25% fett,
  • olivolja,
  • ricinolja
  • äggula (kyckling) en bit.

  Grädde för torrt hår bör bara vara oljigt. Gommen ska piskas in i en skummig massa, kombinerad med gräddfil och smör. Blanda intensivt till en homogen uppslamning. Blandningen är täckt med trådar. Håll inte mer än en halvtimme och gör sedan tvättprocessen.

  Feedback om användningen av sådana masker är bara positivt. Deras genomförande möjliggör inte bara att uppnå effekten i att lätta håret utan också för att uppnå sin helande och förstärkning.  Nästa Artikel
  Varför håret snabbt blir fet: leta efter orsakerna och hantera problemet