Hur man lockar elastiska krullar på spiralkretsarna - foton, recensioner, video


Kvinnor har försökt få vackra och elastiska lockar sedan antiken. Invented ett stort antal olika enheter, medel för att fixa och många folk tricks. Idag, beväpnad med en hel arsenal av verktyg för krullning av hår, kan du få lockar för varje smak: kroppsvågor, små krullar, spiraler eller brutna krullar, naturliga mjuka eller elastiska ringar. Att vända sig till mästarna på skönhetssalonger för att få önskat resultat är ganska enkelt. Men är det möjligt att få elastiska spiralkrullar utan att tillgripa professionella tjänster? Låt oss räkna ut det tillsammans.

Spiral curlers: typer, skillnader och foto-granskning

I arbetet med att göra verktyg för att locka håret med en mängd olika material. På grundval av detta är spiralkretsarna mjuka och hårda. Deras huvudsakliga skillnader i applikationsteknik och slutresultatet.

Mjuka curlers använder helt enkelt hemma. Du kan vrida håret utan hjälp. Och som ett resultat får du elastiska spiralkrullar, kallade "American boucle".

Komplett mjuk curlers:

 • curlers själva, representerade av små lock, snurrade i en spiral och avsmalnande mot slutet;
 • krok, som är gjord av två delar, fästs ihop.

Sådana curlers kan variera i storlek, vilket tillåter deras användning för hår av olika struktur och längd. Om det är korrekt att locka strängar med hjälp, kommer resultatet att vara identiskt med den professionella.

Massiva curlers kan vara trä, plast eller metall. Att använda dem är lite svårare, men resultatet är väl värt ansträngningen. Sådana curlers är representerade av ett rör med spiralskärare och en klämma (ett elastiskt band, en krok).

För vilka hårspiralskurskor är lämpliga?

Det är bra att använda ett sådant curlerverktyg för ägare av perfekt jämnt hår av medellängd. Spiral curlers skadar inte, så de kan användas åtminstone varje dag. De är mycket praktiska för tjejer som inte har tillräckligt med tid för lång stackning. Det finns ingen anledning att besöka salongen varje gång. Spiralkronor kan enkelt användas hemma, få ett professionellt resultat.

De viktigaste skillnaderna i spiralkrullning från andra sätt

Spiralen skiljer sig från klassiska hårkrullare med flera kriterier, nämligen:

 1. curling teknik (spiral curlers måste vridas vertikalt, det vanliga - horisontellt);
 2. Ett färdigt resultat (i det första fallet erhålls elastiska spiraler och i de andra mjuka vågorna);
 3. Effektens varaktighet (spiralvåg mer resistent än klassiker);
 4. Krullets form (vertikal lindning ger små, men släta krullar);
 5. storlek (det finns en betydande variation av spiralkronor och bredden och längden).

Spiral curlers: hur man använder - video instruktion

Det finns skillnader i tekniken för att krulla mjuka och hårda spiralkronor. Den första ska användas för självtillämpning, och den andra - med hjälp från utsidan.

Tekniken för curling med mjuka curlers ser ut så här:

 • Tvättade och torkade håret måste kammas väl
 • behandla dem med fixeringsmedel (spray eller gel);
 • dela håret i enskilda strängar upp till 1 cm och fixa vardera;
 • vind varje pasmo, starta från baksidan av huvudet och flytta till sidorna (helixen ska fästas vid basens botten och vridas så att den nästa kan ligga ner halva den första);
 • torrt hår (du kan använda en naturlig torktumlare eller hårtork);
 • fixa spiralerna och ta inte bort i 4 timmar (det är möjligt och mer);
 • varva ner krullarna och försök att inte förvirra dem
 • fixa lack om det behövs.

Det är viktigt! Den färdiga permen kan inte kammas!

För mer information om hur du blåsar mjukkranar kan du se videoinstruktionen.

Massiva curlers ska användas så här:

 • rent hår bör vara lite fuktigt;
 • slingrande strängar måste börja med en större del av curlers vid dess bas;
 • varje följande pasmo borde luta sig på den föregående en liten;
 • så du måste vrida hela håret;
 • färdigt hår kan fixeras med lack.

För bästa resultat kan du använda ett par hemligheter.

Curl ditt hår borde inte vara mycket tätt. Detta hjälper krullarna att bli starkare och varar längre. Det är möjligt att vrida spiralkronor med schack, med dem i olika storlekar.

Detta kommer att skapa en vacker och unik frisyr. För att få små krullar värda att ta strängar med minimal tjocklek. Curls kommer inte bara att vara miniatyr, men också fluffiga.

Styrkor och svagheter i spiralkretsarna

Ett sådant verktyg för krullning av hår har båda dess fördelar och nackdelar. De främsta fördelarna är:

 • snabba resultat;
 • enkelhet och användarvänlighet;
 • elastiska lockar under lång tid;
 • Säkerhet för hår även när det används varje dag.
 • möjlighet att välja storleken på curlers.

Men det finns ett antal nackdelar:

 • Behovet av att linda tunna trådar (upp till 1 cm);
 • Behovet av hjälp utanför (för solida curlers);
 • ganska hög kostnad;
 • brist på 1 förpackning för tjockt hår
 • Ej lämpligt om håret är mycket långt.

Spiral curler med krok - användarrecensioner

Marina, 25 år gammal
Jag köpte curlers och började försöka. Från första gången började krullarna inte ut, men mitt fel här, slutade inte håret. Därför föll krullarna ifrån varandra. Men andra gången - bara en glädje. Utan mycket ansträngning fick jag en underbar Hollywood frisyr. Deras enda nackdel är att jag har ganska tjockt hår och krullar som inte kan stå i mer än en dag, även när man använder starka lacker och andra medel.

Evgenia, 32 år gammal
Ur min erfarenhet kan jag säga att sådana hårkransar är lämpliga för tunt hår. Ju tunnare varje sträng blir, ju mer spektakulära frisyren kommer att vara. Också försök att lägga två korta curlers på en sträng, fick veckorna. Därför rekommenderar jag alla att köpa hårkrullare på hårets längd. Använd inte dem på vått hår, eftersom de blir förvirrade och fastnar. Om det är nödvändigt, är det bättre att spruta dem från sprutpistolen efter likvidation. Du kan sova, men inte helt bekväm. Även om jämfört med metall är det mycket bättre.

Anastasia, 24 år gammal

I allmänhet gillar curlers, men lite dyrt. Även om resultatet inte är synd. Wide curlers ger en utmärkt mängd, krullar visar roliga spiraler. Samtidigt är de väldigt mjuka och ser naturliga ut. Och viktigast av allt, att håret inte är skadat. Naturligtvis var jag tvungen att träna den, men nu tar en lyxig frisyr en hel del tid. Särskilt om du hamnar på natten.

Elena, 36 år gammal

Spiral curlers för mig - det är bara en gudstjänst. Alltid önskat lockar, krullade spiraler. Men jag var tvungen att ständigt förstöra håret med en curling. Dessutom var tiden inte alltid tillräcklig för att stå och vrida varje sträng. Det är synd att jag endast köpt ett paket. För krullar på min hårlängd behöver du minst två. Men det finns ett plus, du kan välja inte bara längden och önskad bredd. Nu rekommenderar jag sådana hårkrullare till alla.

Spiral curlers - hur man väljer och vrider lockar?

Dagens utbud av curlers förvånar helt enkelt, de är gjorda av olika material och skapar enklare och bekväma modifieringar. Allt började med enkla bitar av tyg och papper, och träpinnar med spiralmönster, skumcylindrar och elektriska varianter uppträdde. Var och en av metoderna har sina fördelar och låter dig skapa en speciell typ av curl. Spiralkronor är utformade för så kallade vertikala curlingkrullar och låter dig skapa klara och grafiska krullar. Ta reda på hur du väljer och använder sådana curlers.

Hur man väljer en spiral-curler

Spiralkronor i klassisk form är träpinnar med ett snidat spiralmönster. Denna pinne appliceras på hårrötterna och börjar att blåsa en tunn curl längs den skapade spiralen och fixera den med ett elastiskt band. Resultatet är en slitstark och fluffig frisyr. Du måste välja sådana curlers beroende på vilken frisyr du vill få i slutet. Så, för att skapa en spektakulär pomp, kan du ta spiraler av liten diameter och en storlek, och för att ge en naturlig hårklippning bör du ta enheter med olika diametrar.

Vid val av curlers är det viktigt att överväga följande regler:

 1. hårlängd Denna faktor är extremt viktig när du väljer en enhet för fusk. Så, 15-20 cm spolar kommer att räcka för axellängdshår, men långt hår i midjan kräver 50-60 cm spiraler;
 2. För små krullar skulle en diameter på 1-2 centimeter vara idealisk, och för att skapa stora krullar behöver du 5 cm curlers;
 3. Vid köp kan valet vara mellan att köpa ett litet set (det här är upp till 18 stycken) och en stor (upp till 48 hårkrullare).

Denna metod att fuska har betydande fördelar. Så är metoden lämplig för strängar av absolut vilken längd som helst, processen kräver inte speciella färdigheter, och resultatet är alltid utmärkt.

Typer spiral curlers och hur man använder dem

Hittills är spiralkranar inte begränsade till träspolar, skapade en mängd olika mjuka och hårda alternativ. Var och en av dem har vissa subtiliteter i användningsmetoden.

Magic Hävstång Miracle Hair Curler

Dessa magiska curlers har blivit väldigt populära - de skapar tydliga och vackra lockar, medan processen att fuska sig själv är så enkelt som möjligt, och efter att ha fått en viss upplevelse är det också snabbt. Denna enhet ser ut som en spiral vrids från en platt remsa av ett rutnät med gummipackade spetsar. Curlers är mjuka och kan om nödvändigt enkelt lindas, men det är värt att släppa taget, eftersom de omedelbart återvänder till sin ursprungliga spiralposition. Finns i uppsättningar med 18 stycken med en speciell plastkrok. Analog av varor - Hair Wavz hair curlers.

För att skapa krullningar är det nödvändigt att hårets fuktinnehåll var ca 60% - de borde inte droppa vatten och de bör inte vara delvis torra. Innan du använder hårkronor, rekommenderas att man använder ett stylingmedel, till exempel ett skum, fördelar det jämnt med en kam.

Nu måste du skilja en liten strand - platt, men inte för bred - och kamma den försiktigt. En krok drivs inuti spolen, de fångas i en sträng vid själva basen och släpade genom spolen. När kroken kommer ut, tar curler sin ursprungliga spiralposition, fastar sig själv utan några klämmor. När manipuleringen är klar med allt håret, kan du torka dem med en hårtork eller vänta på den naturliga torkningen. Magic Hävstång är väldigt mjuk, så om du vill kan du även sova med dem.

Magic Roller Magic Round Curler

Detta alternativ gäller även för kretsar av mjuk typ. Placeringsproceduren på håret liknar det som beskrivits ovan, dessa krökare skiljer sig åt i twistmetoden - de är inte vertikalt spiralformade, men vrids i en rulle.

Ingår också en speciell samling krok. Tack vare funktionerna i enheten kan Magic Roller skapa starkare och skarpare lockar. Dessa curlers är mycket praktiska att använda, dessutom kan de, om så önskas, såras över natten.

Trä spiral curlers för hår curling

Trä spiraler - företrädare för solid hår curlers. Detta är en klassisk version av spiralformen, de ser ut som tunna cylindrar, i huvuddelen som spiralskärning görs.

Det är osannolikt att du kommer att kunna sova med dem, så när du använder dem kan du inte göra utan hårtork eller en viss tid för naturlig hårtorkning.

Frisyren skapas enligt följande:

 1. vått hår är noggrant kammat, styling agent appliceras;
 2. Curlerna sätts till basens kant, parallellt med det och håret ligger snyggt i spiralspåren;
 3. För fixering erbjuds vanligen ett gummiband som sträcker sig vertikalt över hela längden av krökarna;
 4. sedan torkas håret på ett bekvämt sätt, och krullarna avlägsnas en efter en.

För att skapa en frisyr behöver du ganska många träspolar, och krullarna blir små och skarpa, så det är bättre att inte kamma dem. I samband med hårkrullning kan det finnas vissa svårigheter - om du utför processen själv måste du arbeta med håret som växer på baksidan av ditt huvud. Det är mycket viktigt att strängen faller in i spåret, annars kommer teckningen att smutsas och bli grym. När du köper, var noga med att vara uppmärksam på att trädet var väl bearbetat. I annat fall kan håret klamra sig och trassla, vilket skapar ett visst obehag när hårbåren avlägsnas. Oavsett vad, den här metoden är uppmärksam - även om processen är mer komplicerad och besvärlig, men resultatet är spektakulärt.

plast

Plast spiral curlers är i stort sett desamma som trä, bara de är gjorda av ett annat material. Mekanismen att vrida håret är inte annorlunda. Det enda du bör uppmärksamma när du köper är metoden att fixa håret.

Plast spiraler kan utrustas med en liten krok i slutet - det gör att du kan fixa curlers på toppen av strängen, vid rötterna, vilket underlättar den fortsatta processen att krulla krullen.

Video: hur man spolar spiralkretsarna på långt hår

Har du långt hår, och endast korta spiraler är tillgängliga? Det finns en väg ut - videon visar inte bara sättet att slå håret på mjuka spiralkretsar, utan också möjligheten att placera dem på långa strängar. Slutresultatet är helt enkelt utmärkt, och efter videon finns det inga frågor kvar om metoden.

Video: hur man spinner kort hår

Spiralkrottare är bra eftersom de kan användas för kort hår, helt enkelt välja önskad längd på enheten. Författaren av videon steg för steg visar processen att fuska, avslöjar subtiliteter och nyanser av processen. Resultatet är vackert och viktigast, snabba krökningar, som kan användas som underlag för vidare skapande av frisyrer.

recensioner

Marina: Jag var så van att använda termokrämare att det var svårt att byta till något annat. Men de gav mig en mirakelkrullare med en krok, och jag bestämde mig för att experimentera. Jag var väldigt nöjd med resultatet - krullarna är släta, vackra, släta och det är ingen hårskada!

Evgenia: Min mamma hade trä spiraler, jag brukade spela med dem ofta i min barndom! Men det är fortfarande obekvämt för mig att använda dem - processen är för lång och du lägger inte ens ner medan du väntar på att håret torkar. Men med mjuka curlers fick jag allt ihop, så att säga - jag spiral snabbt mitt hår och om en halvtimme får jag utmärkta vackra lockar.

Lisa: Jag köpte Magic Roller oplanned och nu oroar jag mig inte om min frisyr alls! Hon tvättade huvudet och lindade sig innan hon gick och lägger sig om några minuter och gick och lägger sig och på morgonen blev det perfekt lock på huvudet! Super!

Spiral curlers

Spirala vackra lockar kan ge alla tjejer ett romantiskt och mystiskt utseende. Tyvärr vet många helt enkelt inte hur man gör sådana krullar på egen hand. Men för början är det tillräckligt att bara köpa en spiralkrullare.

Egenskaper och fördelar

Spiralkrottare skiljer sig avsevärt från klassiska papillotok, men det betyder inte att de är sämre. Tvärtom är det nödvändigt att föredra "spiralen". De har dock ett antal funktioner och är inte lämpliga för alla:

 • Till att börja med bör det noteras att spiralfilen kan vara av två sorter. Solid passform alla, medan mjuka - bara vissa hårtyper.

När man talar om spiralkretsens egenskaper är det värt att notera de vanliga funktionerna i hårda och mjuka modeller. Dessa egenskaper lägger på sådana curlers och skiljer sig från de traditionella metoderna för curling:

 • Curling på spiral curlers görs med en annan metod. Om vanliga papilotki kräver att strängen ska lindas horisontellt, då spiralsträngarna - vertikalt.
 • Vid användning av "spiral" är resultatet elastiska lockkrullar. När styling med hjälp av traditionella modeller får en frisyr med mjuka romantiska krullar eller vågor.
 • Som alla vet, håller curler på klassiska curlers en lång tid. Spiral papilotki kan konkurrera med sina "systrar" i denna fråga. Flickor skriver att effekten av att använda "spiraler" varar mycket längre.
 • Ur namnet är det uppenbart att spiralkretsarna används för att erhålla krullar, fjädrar. Curls är mindre och jämn, om du jämför resultatet efter applicering av konventionella och spiralmodeller.
 • Också viktig skillnad är storlek. Om vi ​​talar om solida spiralfiler görs de oftast ganska tunna, medan mjuka curlers ger full valfrihet när det gäller den framtida krulans diameter. Konventionella traditionella curlers är gjorda av olika tjocklek, men sällan när längden på dessa gizmos varierar. Med "spiralen" av detta problem kommer inte att uppstå.

Som du kan se har krullen på spiralfiler ett antal fördelar, och krullen på "mjuka" spolar är mer föredragen. Förutom de angivna egenskaperna kan följande också hänföras till deras fördelar:

 • Säkerhet för hårhälsan. På grund av det faktum att håret inte utsätts för ytterligare värmebehandling är användningen av sådana curlers för närvarande den mest godartade formen av curling. Mjukt inflytande på krökets form gör att du kan ge håret den nödvändiga böjningen samtidigt som du inte påverkar dess struktur. Med "spiraler" kan du till och med sova, medan de inte stör varandra.
 • Vårkrullare kan väljas för både kort och långt hår (modellerna är tillgängliga upp till 75 cm i längd).
 • På grund av den enhetliga effekten på krullen kommer den att vridas utan veck.
 • Användningen av högteknologiska polymerfibrer vid framställning av sådana krökare gör att du kan använda dem under lång tid.

material

Som nämnts ovan är spiralkretsarna uppdelade i hårda och mjuka. Massiva curlers ser ut som tunna rör med en spiralskärning i mitten. De kompletteras med ett speciellt gummi- eller järnhårklipp. Med hjälp av solida krökare kan du få en elastisk kröningsfjäder, alla krullar i detta fall kommer att vara helt identiska. Men ofta behandlas inte trädet tillräckligt bra, vilket leder till svårigheter att ta bort filerna. Skador och brutet hår är mycket svårt att återställa senare. Solid papilotki är trä, metall och plast:

 • Träkrullare är vanligare och är ofta arv hos våra mammor och mormor. Spiralfiler används ganska sällan. Deras plastmodell är mindre trovärdig från den del av det fina könet, eftersom det i regel inte är garanterat högkvalitativa plastkrullare.
 • Plastkrullare är mindre traumatiska, men om de inte är av tillräcklig kvalitet är det i princip omöjligt att utföra åtminstone någon form av curling med dem.
 • Mjuka curlers är gjorda av ett tygliknande material som är vridet i spiralform. Vid inköp av ett sådant kit läggs en extra plastkrok, vilken är monterad från två eller tre delar beroende på längden på "spiralen". Trots det faktum att mjuka curlers vanligtvis är gjorda av högkvalitativ polymer, kan samma sak inte sägas om kroken. Flickorna säger att det bryter i första hand, så var noga med att uppmärksamma sin kvalitet vid köp.

På grund av de speciella egenskaperna hos det material som mjuk papilotki är gjorda kan de vara fasta på håret utan hjälp av speciella klämmor eller stiften. Samtidigt är det ganska enkelt att ta bort dem, bara dra i helixens ände. Polymeren är helt ofarlig för hår. Det är en mjuk duk, på grund av vilken en sådan papilotka inte kommer ihop i håret, kommer inte att bryta dem och håret kommer inte att kunna ta tag i oegentligheter och genomgå en traumatisk effekt.

arter

Fast, som mjuk curlers, skiljer sig genom två kriterier: längd och storlek. Långa curlers är utformade för långt hår. Kortare modeller, för korta.

Längden av mjuka curlers varierar från 15 till 75 cm, så att du kan hämta dem för någon hårlängd. För att göra det enklare för köparen att bestämma valet av önskad längd på filen kan du skapa en lista med följande rekommendationer:

 • För hårlängder upp till en haka kommer hårkransarna från 15 cm att närma sig.
 • Om hårets längd är upp till axlarna bör du fokusera på modellerna 15-25 cm
 • Med en längd något under axelnivån, kommer hårkransarna att passa 25-35 cm.
 • Om håret når axelbladet, välj papilotki 35-45 cm långt.
 • För håret under axelbladet, fokusera på curlersna 45-55 cm långa.
 • Om längden på ditt hår når midjan så passar du 55-65 centimeter.
 • Slutligen, om ditt hår är under midjenivå, välj papilotki max längd på 75 cm.

Längden på de fasta curlersna är också olika, men i fallet med dem kommer det bara att påverka hur "fjädrande" krullen kommer att vara i slutet.

Kropparnas diameter påverkar direkt det slutliga resultatet, eftersom det beror på hur krullen blir i slutet. Spiral papilotki gör att du kan skapa både små stygga krullar och glamorösa stora lockar.

Spiraler med en diameter av 1-3 cm är utmärkta för att lägga små krullar. De kommer att se ut som om du gjorde en perm. Var försiktig när du väljer en "spiral" av denna diameter: små "fjädrar" är inte för alla. Dessutom bör perm i detta fall starta från själva rötterna, så för en sådan styling är det bättre att välja fasta curlers.

Effekten av naturliga krullar kan erhållas vid användning av spiralformad papillotok med en diameter på 2,5 till 4 cm. Mjuka krökare ger en mer naturlig effekt i slutet, medan de fasta kommer att skapa en sken av marionett styling.

Användbar rådgivning: När du använder mjuka curlers, lägg ditt hår i olika riktningar i slumpmässig ordning - i ansiktet och bort från ansiktet. Så du kommer att uppnå en större effekt av vårdslöshet och naturlighet.

"Spiralerna" med den största diametern - 5 cm - kommer att fungera som ett utmärkt alternativ till curling och strykning när man skapar Hollywoodkrullar. Massiva curlers med sådan diameter är inte tillåtna, men mjuka kan hittas utan svårighet. Innan du använder mjuka spiraler är det absolut nödvändigt att applicera ett utjämningsmedel på håret så att de resulterande vågorna ser mer bohemiska ut.

Observera att solid papilotki lämpar sig för styling av alla typer av hår, och mjukt - endast för vågigt och lockigt.

Hur man använder

För att göra en vacker styling måste du kunna applicera spiralkretsarna ordentligt. Det kommer också att rädda dig från obehagliga följder, till exempel från att kulor börjar på olika höjder.

Först av allt bestämmer du vilken frisyr du vill få i slutet. Oavsett om det kommer att bli små lockar, naturliga vågor eller Hollywoodkrullar, beror bara på dig. Från vilket resultat du vill se beror på förberedelse av hår för efterföljande styling.

Skapa små lockar

För att skapa denna frisyr är det bättre att välja fasta spiralkretsar med liten diameter. Du kommer inte att kunna göra den här frisyren själv, så vi rekommenderar att du armar dig med hjälp av en patientvän:

 • Tvätta först håret och torka håret med en handduk. Det är bäst att lämna det i 10-20 minuter så att vattnet absorberas ordentligt. Behandla sedan håret med termiskt skydd och styling med stark fixering. Frisörer rekommenderas att välja verktyg med en utjämningseffekt för att skapa små krullar, eftersom det så småningom kommer att ge en snyggare look på dina lockar.
 • Kamma håret ordentligt. En mjukpipa borste är idealisk för kamning av vått hår. Innan du vrider dem, dela hela huvudet i zoner (temporal, parietal, occipital och bang zone).
 • Det är bäst att starta permet från baksidan av huvudet. Separera en hårsträng ca 2 cm bred och vrid i en lätt flät så att håret inte faller ut. Håll spiralkrullen i krullens bas och börja blåsa strängen på papullen så att krullen exakt ligger i spiralskärningens spår. Säkra med ett speciellt lås.
 • Gör detsamma med resten av hårmassan. Observera att lindningen inte ska vara för hårt, för annars kommer ditt hår inte att torka ut och du kommer inte att uppnå önskad effekt.
 • Torka huvudet noggrant med en hårtork eller på ett naturligt sätt, om tiden tillåter det. Observera att det är bättre att inte lämna spiralkretsarna för natten, eftersom det är omöjligt att sova i dem.
 • Håll försiktigt ditt hår från papillotok. Hår bör inte kamma, det är bättre att gnugga några droppar hårtexturiseringsmedel i dina händer och "gå" lite längs de enskilda strängarna. En sådan styling kommer att glädja dig till nästa shampooing.

Medium och Hollywood curls

Om du väljer mjuka filer för styling, upprepa steg 1 och 2 från föregående stycke och gör sedan följande:

 • Du kan starta krullen från vilken zon som helst, men det är bäst att först slå huvudets baksida. Separera en liten strand och vrid in i en lätt flätad för att göra det bekvämare att passera genom curler. Skapa nu en liten slinga vid basen, vrida krullen.
 • Passa kroken genom curlers, ta tag i slingan på basen och dra den genom hålet. "Spiralka" vrid tillbaka så snart du drar ut kroken och lås låset ordentligt.
 • För att skapa effekten av naturlighet rekommenderas att blanda curlers i olika storlekar.
 • Om du vill göra Hollywoodkrullar, är en sträng nödvändig, inte från basen, men något lägre, vid ungefär ögonhöjd. Det är också nödvändigt att placera curlers, linda dem i en riktning.
 • Låt curlers torka helt. Om du vill kan du sova i dem eller torka dem med en hårtork. Observera att snabbt göra stylingen inte fungerar, eftersom håret får torka helt.
 • Ta bort bulten genom att dra den undre spetsen. Spraya det färdiga håret med lack och blanda några lock med dina händer. Du kan inte kamma ditt hår.

Kaskadkrullar: hur man blåser håret på en spiralkrullare?

Curling med hjälp av curlers i många årtionden är ett av de mest populära sätten att skapa vackra lockar.

Nyligen har det funnits en massa nya hårkronor av olika former och material, som alla har sin egen applikationssfär och sina egna karakteristiska egenskaper.

I den här artikeln kommer vi att diskutera de nuvarande spiralkretsarna, som gör att du kan skapa lyxiga vertikala krullar utan svårigheter och (viktigare) utan att håret skadas.

Vi kommer att berätta hur du använder dem korrekt för att få det perfekta resultatet.

Funktioner spiral curlers

Spiral curlers är en hel klass av olika frisörtillbehör. Idag finns det flera alternativ för sådana curlers. I allmänhet kan de delas in i två grupper - mjuka och hårda curlers.

  Mjuka har en flexibel form och är som regel gjorda av gummi, plast och andra liknande material. De är flexibla spiraler, som kan ha olika längder och diametrar.

Inkluderat med dem är en speciell lång krok som hjälper till att locka tunna trådar på spiralbaser. Det är möjligt att vrida krullarna på dem utan speciell hjälp och utan att ha några speciella färdigheter. Som ett resultat kan du få vackra spiralkrullar och göra fashionabla styling i Hollywoodstil.

 • Solida spiralkretsar har en något mer komplex enhet, så de är svårare att hantera. De utmärks av en mer stel fast form och kan inte böja lika mycket som de mjuka "bröderna". Materialet för dem är vanligtvis trä eller hårdplast. Starka krökare är utrustade med speciella gummiband eller andra fästelement för att säkert låsa krullen.
 • Resultatet av en sådan krökning kommer att vara perfekt platta vertikala krullar. På en kort hårhår får en sådan ljus effekt, tyvärr, kommer inte att fungera.

  Sådana teknikperioder har många positiva stunder.

  • Först och främst är det helt ofarligt och kan användas varje dag.
  • Dessutom ger det ett mycket imponerande resultat i stil med Hollywoodkrullar, vilket passar även för de mest högtidliga tillfällen.
  • Det är mycket snabbt och enkelt att göra en sådan styling (på mjuka curlers). Och resultatet blir ganska ihållande.

  Nackdelarna med denna kretsmetod innefattar:

  • tillräckligt hög kostnad för sådana curlers;
  • oförmågan att blåsa dem på kort (eller mycket långt) hår;
  • och oförmågan att krulla mycket stora strängar (som regel vrider de strängar som inte är tjockare än 1 cm på sådana curlers).

  Annars är denna typ av installation mycket bra och är perfekt för hemmabruk.

  Foto: vad krullar får?

  Foto krullar sår på spiral curlers

  Hur man blåser håret

  Låt oss i detalj behandla processen med att linda håret på olika typer av sådana enheter. Först och främst uppmärksamma curler soft curlers:

  1. Tvätta håret ordentligt, applicera en balsam eller en mask till ditt hår.
  2. Torka håret helt (naturligt eller med hårtork).
  3. Borsta tråden bra med en mjuk massage kam.
  4. Behandla ditt hår med utvalt styling agent (det kan vara ett skum, mousse, gel, spray eller andra stylingprodukter).
  5. Vrid håret en åt gången, börja på baksidan av huvudet och rör sig mot sidorna. Curl-strängar på spiraler är lätta, du behöver bara anpassa dig till denna teknik. En liten hårsträng är skild från håret och gripits vid rötterna med en speciell krok.

  Sedan håller håret på kroken, de drar det genom en flexibel spiral. Som ett resultat fångas strängen i en elastisk gummibase och behöver inte ytterligare fästdon. Allt hår behandlas på samma sätt.

 • Du måste hålla spiraler på huvudet i minst fyra timmar (om du har tid kan du hålla dem längre).
 • Användningen av styva spiraler, som vi redan nämnde, är något mer komplicerat. Här kommer du förmodligen inte att kunna göra utan hjälp utanför. Denna installation är som följer:

  1. Hår, som vid curling med mjuka spiraler, måste du noga tvätta och torka.
  2. Strängen av hår bör startas med vind på den bredaste delen av curlers, försöker att vinda den i en jämn spiral, applicera lager efter lager.
  3. Efter att ha lindat ett lås på hårkronor måste det fixas. Beroende på vilken typ av enhet som valts används hakar, gummiband och andra fästelement för detta.
  4. Således bearbetas hela ytan av håret, och sedan är frisyren kvar att påverka i 4-5 timmar. På natten är det bättre att inte göra en sådan perm - det blir väldigt obekväma att sova på hårda spiraler.

  Som vi redan har nämnt är det ganska problematiskt att blåsa håret på hårda hårkrullare utan hjälp. Men för att göra en perm på den mjuka gummispolen är det mycket enkelt, det behöver inte komplicerade insatser och speciella färdigheter.

  Ta bort armaturer och fixa lockor

  När du klarar av den tid som behövs för att krulla, måste curlers försiktigt tas bort. Vid stela spiraler kan du behöva hjälp, som med lindning, speciellt för att ta bort curlers på baksidan av huvudet. Du kan enkelt ta bort gummibärare

  När du spolar alla spiraler får du en mycket vacker effekt av släta, vertikala, amerikanska krullar. Curls kommer att vara helt rakt ner i vertikal riktning. För att fixa detta fantastiska resultat kan du använda resistent hårspray. Och med daglig styling kan du göra utan lack, eftersom spiralkrullarna i regel och så håller på länge.

  Relaterade videor

  Titta på videon om att skapa lock med spiralkretsar:

  slutsats

  Plast spiral curlers är en utmärkt anordning för att skapa släta och snygga krullar som kommer att se särskilt fördelaktigt på långt hår. Det är lätt och trevligt att använda sådana curlers, och resultatet är verkligen spektakulärt och imponerande. Därför, om du fortfarande inte har fått så bra curlers, är det dags att få dem.

  Innehåller krullningshår på en spiralkrullare

  Spiral Curler - en nyhet inom hårvård. Spektakulära vertikala krullar gjorda med hjälp av sådana anordningar kommer att vara ett utmärkt komplement till den högtidliga bilden. Så idag kommer vi att berätta allt om spiralfiler: typer, fördelar, hur man väljer och hur man använder.

  SNABB ARTIKEL NAVIGATION

  VIKTIGT ATT VET! Ett medel för att stärka och växa hår som används av stjärnor av showbranschen Läs mer >>>

  Spiral curlers är gjorda av mjuka och hårda material. Varje modell har sina fördelar och nackdelar. Dessutom kan metoden för curling på mjuk papilotki skilja sig avsevärt från curling på fasta produkter. Låt oss prata mer om detaljerna i varje typ.

  Mjuka spiralkretsar kallas Magic Leverag. Tillverkare hävdar att med hjälp kan du skapa spektakulära vertikala krullar utan mycket ansträngning.

  Magic Leverag är spiralband av slitstark polymerfiber (mjuk men resistent mot mekanisk slagkraft, material). Särskilda skärningar görs i bandet där strängen placeras. Kanterna på produkten är gjorda av silikon, vilket gör att du säkert kan låsa krullen och inte skada den. På bilden nedan kan du se hur original Magic Leverag ser ut.

  Du kan köpa mjuka spiralkretsar på någon specialiserad butik eller webbutik. Magic Leverag inkluderar hårkrullare (deras antal är olika i varje set) och 2 speciella plasthakar. Med hjälp av dessa krokar är håret gjutet i bandet.

  Recensioner av ägarna av sådana produkter visar att med hjälp kan du självständigt skapa spektakulära Hollywoodkrullar. I videon nedan kan du se tekniken för att skapa elegant stil med mjuka spiralkretsar.

  Moderna tillverkare gör spiralfiler inte bara från polymerfibrer, men också från fasta material (trä, metall, plast). Sådana modeller är inte allmänt populära, eftersom skapandet av moderna frisyrer med hjälp av dem tar mycket tid och kräver stor ansträngning. Vinkande hår på trä, metall eller plastpapilotki gör det möjligt att skapa en original unik bild.

  Sådana produkter är små rör med spiralskärare. Dessutom är de utrustade med ett speciellt lås för strängarna - en metall eller gummi barrette. På bilden nedan kan du se hur trä spiralkretsar ser ut.

  En signifikant nackdel med spiral papillotok av trä, plast och metall är att med hjälp är det väldigt svårt att vinda trådar på baksidan av huvudet. Dessutom kan trä spiralkretsar med regelbunden användning allvarligt skada håret (tjejernas recensioner bekräftar detta).

  Du kan ta reda på hur du använder spiralfiler i videon.

  Redaktionskommitté

  Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder.

  En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer.

  Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem.

  Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

  fördelar

  • Mjuka produkter Magic Underhållet skadar inte hårstrukturen, till skillnad från termometrar. Recensioner av tjejer indikerar att krullarna inte blir sköra och inte delas, även vid regelbunden användning av sådana produkter.
  • Moderna tillverkare erbjuder ett brett urval av spiral papilotok olika storlekar. Detta gör att varje tjej kan hitta den perfekta modellen för sin hårlängd. Recensioner av ägarna av Magic Underhåll bekräftar att med hjälp kan du skapa en imponerande styling på både kort och långt hår. För information om hur man längtar långa strängar på spiralkretsar, se videon nedan.
  • Spiralkretsar av högkvalitativa polymerfibrer lämnar inte veck och veck på krullarna.
  • Sådana produkter är helt säkra. De kan användas för att skapa barn frisyrer.
  • Det resistenta starka materialet som är stabilt mot mekaniska skador gör det möjligt att använda sådana produkter länge.
  • Magic Lverage tar upp mycket lite utrymme.

  brister

  • Vid köp av spiralfiler bör särskild uppmärksamhet ägnas åt materialet från vilket kroken är gjord. Ofta är sådana anordningar gjorda av plast av låg kvalitet, så att de kan bryta i det mest oupphörliga ögonblicket.
  • Tillverkare hävdar att det tar inte mer än 20 minuter att curl ditt hår med dessa curlers. Egentligen är det inte. Recensioner av tjejer bekräftar att minsta tiden är permanent - 1 timme. I det här fallet bör håret före styling torka naturligt.

  Hur man väljer spiralkrullare?

  Den uppsättning Magic Leverag innehåller oftast 18 produkter. Det finns dock uppsättningar som innehåller mellan 6 och 48 curlers.

  • Små uppsättningar köps oftast av tjejer med kaskad eller asymmetrisk frisyr. Så från flera uppsättningar kan du skapa den perfekta uppsättningen för strängar av olika längder.
  • Stora uppsättningar (30 stycken eller mer) rekommenderas för ägare av långt tjockt hår.

  Vid köp av spiralfiler bör särskild uppmärksamhet ägnas åt deras storlek. Det är viktigt att komma ihåg att curlerens diameter beror på vilken frisyr du får som ett resultat. Så, hur man väljer rätt storlek curlers?

  • Att skapa små elastiska lockar lämpliga produkter med en diameter av 2 cm.
  • Välja papilotki-diameter från 2 till 4 cm, du får spektakulära vågor.
  • För att skapa stora "Hollywood" -krullar borde använda produkter med en diameter av 5 cm.

  Teknik curling hår på en spiral curler

  Curling på spiral curlers är mycket annorlunda än att arbeta med andra typer av mappar. Frisörer kallar denna stil "vertikal". Resultaten av horisontell och vertikal curling, som du kan se på bilden nedan, skiljer sig avsevärt mellan dem. Med hjälp av spiralanordningar kan du uppnå effekten av elastiska "Hollywoodkrullar".

  Så, hur man använder sådana produkter (tekniken att vinka presenteras i videon nedan), kommer vi att beskriva nedan.

  1. Tvätta och kamma ditt hår.
  2. Behandla ditt hår med en speciell gel eller stylingmousse.
  3. Dela håret i flera sektioner.
  4. Från den occipital regionen, välj en sträng, inte mer än 1 cm bred.
  5. Trä den speciella kroken genom bandet (som visas på bilden).
  6. Haka strängen vid basen och haka den genom bandet (se videon på hakan och bandteknikerna).
  7. Fixa locket med en klämma.
  8. Upprepa processen med de återstående strängarna. Kom ihåg att efter occipitalzonen bör krulla sidokretsen och sedan håret på kronan.
  9. Blås torrt hår.
  10. För att ta bort curlers, försiktigt nog för att dra bandet.
  11. Fix håret med lack.

  Tele2 hjälp, priser, frågor

  Hur man blåser håret på spiralkretsarna. Magic Curlers Magic Hävstång.

  Varje kvinna vill bli beundrad, och ibland nyfiken, till henne.

  Sådan uppmärksamhet kan givetvis ge en ny frisyr.

  För att skapa både högtidliga och lekfulla frisyrer är spiralkrullarna perfekta.

  Vad är en spiralkrullare

  Beroende på materialet är spiralkretsarna mjuka och hårda. Vad är skillnaden?

  Mjuka curlers gör att du enkelt kan få elastiska lockar (den så kallade "amerikanska bukli").

  Dessa curlers inkluderar:

  • curlers själva, som är som små lock, vridning i en spiral och avsmalnande till slutet;
  • krok av två anslutande delar.

  Effekten av korrekt användning av sådana curlers är nästan ingen annorlunda än salong styling.

  Massiva curlers är gjorda av trä, plast och metall.

  Det är lite svårare att hantera dem än mjuka, men resultatet är värt det.

  I utseende ser de ut som ett rör med en hållare (gummiband eller barrette) och spiralskärare.

  För att locka hår, placera en liten strand i spåret, som ligger längs hela curlers längd och säkra den med en plastklämma.

  Nackdelen med hårda hårkronor är omöjligheten att krulla håret på baksidan av huvudet utan hjälp.

  Men om du förvärvar den nödvändiga skickligheten och tålamoden, kan du behaga dig själv och andra med ganska lockiga trådar.

  Vilket hår passar


  De är perfekta för tjejer med inte så lång tid (upp till 20 centimeter) och perfekt jämnt hår.

  Också de som vill ändra sin bild varje dag utan att skada håret.

  Människor som inte vill spendera mycket tid och inte vill göra det i stugan.

  De som inte gillar effekten av att använda curling.

  Vad är skillnaden mellan spiral curling curling på vanliga curlers

  Curling på spiral curlers är vertikal, på vanligt - horisontellt.

  Det finns flera skillnader mellan dem:

  1. Metoden för lindning av strängar (respektive vertikalt och horisontellt).
  2. Resultatet (spiralkretsarna skapar elastiska lockar och klassiska - romantiska vågor).
  3. Hur länge effekten varar (resultatet av curling på spiralkretsarna varar mycket längre).
  4. Formkronor (vertikal curling gör att du kan skapa små, släta lock).
  5. Storlek (det finns spiralkretsar och stora och små storlekar för olika strängar).

  Hur man använder dem korrekt

  För hårda och mjuka curlers finns det olika curlingtekniker.

  Om du planerar att curl ditt eget hår, så passar du mjuk. Om någon kan hjälpa - solid.

  Tvätta och torka håret, kamma det bra.

  För att förlänga effekten av curling, spray hår eller gel-fixer.

  Innan proceduren startas bör håret delas upp i små strängar (högst en centimeter) och fixeras var för sig.

  Börja från baksidan av huvudet, rör sig mot sidorna.

  Ta helixen till hårväxten och vinda en av strängarna så att nästa kan appliceras till hälften av den föregående.

  Torka håret med en hårtork eller på ett naturligt sätt.

  Fixa curlers och håll dem i minst 4 timmar.

  När du stänger av strängarna, försök att inte förvirra krullarna och behålla sin form.

  Den resulterande frisyren kan sprinklas lite med lack, men i alla fall inte att kamma.

  Styrkor och svagheter

  Spiralkrullare har sina fördelar och nackdelar.

  Fördelar inkluderar följande:

  • snabba frisyrer;
  • användarvänlighet;
  • kvalitet styling under lång tid;
  • hårsäkerhet;
  • kan användas dagligen;
  • förmågan att välja längd och form av munstycket (smal, lång, medium, kort, etc.).

  Nackdelarna med sådana krökare innefattar:

  • du kan inte vrida en sträng tjockare än 1 centimeter;
  • Det är möjligt att bara ha hår på näsan med hjälp
  • högt pris;
  • För tjockt hår måste du köpa några förpackningar.
  • Ej lämplig för curling långt hår.

  Vem passar de inte?

  Inget behov av att använda spiralkrullare om ditt hår:

  Det är också problematiskt att krulla ditt hår om du har en kaskad eller sönderdelad frisyr.

  Om du vill förvandla din frisyr, gör det mer voluminöst och nitar andra människors uppmärksamhet till dig själv - spiralkrullare kommer att vara en bra hjälpare.

  För att snabbt och enkelt lära sig hur man använder spiralkretsar, titta på videon.

  Jag bestämde mig för att beställa magiska curlers efter att jag såg en annons på Internet. Fotona var väldigt frestande och recensionerna av personer som redan hade försökt dem i åtgärd var mycket bra. Att hitta var man kan köpa Magic Leverage curlers blev billigt till min nästa uppgift.

  Efter att ha undersökt många butiker, tittat på bilder och videor (det finns i slutet av sidan) och läser en massa recensioner kom jag fram till att priserna varierar från misstänkt låga (100-150 rubel) till alltför höga (mer än 2000 rubel). Som jag förstod beror det på konfigurationen, det vill säga antalet elastiska curlers själva och deras längd. I vissa butiker fanns det för få i uppsättningen, i andra, tvärtom, för många - nog för tre. Det överraskade mig, så jag bestämde mig för att välja mellanslag och köpa en uppsättning 18 stycken (9 långa och 9 korta) i en beprövad webbutik för 490 rubel.

  Min recension av magisk curler Magic Leverage

  Många drömmer om vackra lockar. Men inte alla har möjlighet varje gång att gå till salongen för att göra stylingen. Många curling och förstöra håret. Men vanliga hårklippare är obekväma att bära, och resultatet är ofta inte alls vad man vill ha.

  Naturen har inte belönat mig med elegant hår, så jag kämpar för sin skönhet varje dag. För mig är det viktigt att stylingprodukterna inte skadar håret, men samtidigt uppfyller sina funktioner. Ur denna synvinkel passade Magic Leverage mig perfekt. Innan jag fortsätter med en detaljerad granskning av mitt köp, kommer jag att berätta om vad dessa mirakelkrullare är och hur de visade sig.

  Vad är Magic Leverage Magic Curler

  Miracle curlers uppfann inte så länge sedan - 2008. I skönhetsindustrin tog de omedelbart en hedervärd plats bland hår stylingprodukter, eftersom de inte skadade håret och gjorde vackra lockar utan besvär. Som vanligt, från kategorin av professionella verktyg som endast användes i salonger slog de massorna i västländer och började genast njuta av stor popularitet. Samma sak hände med mode nu. Och nyligen såg denna mirakelkrullare i Ryssland. Med hjälp av reklam fick våra kvinnor veta om dem, och nu kan varje kvinna som bor i Moskva, även i St Petersburg eller i Ukraina, beställa Magic Leverage.

  Med hjälp kan du noga lägga ditt hår. Vackra spiralkrullar erhålls utan värmeexponering, så ingenting hotar hårets hälsa. Detta är kanske den största fördelen med den här produkten. Detta är ett utmärkt alternativ till perm, som utan tvekan förstör håret och förvandlar det till dött strå. Det finns många alternativ för styling. Handboken ger detaljerad information om hur man gör någon frisyr - från romantiska inte täta flytande lockar till fluffiga "ängelkrullar".

  Magiska hävstångsmirakelkrullare är lämpliga för alla typer av hår och i vilken längd som helst. Laying håller utan användning av fixeringsmedel mer än två dagar! Detta bekräftas av många recensioner som jag inte kan hålla med. Naturligtvis är krullarna på den andra dagen inte så märkbara, men de håller fortfarande fast. Skapade curlers från slitstarkt och elastiskt material, så de borde vara länge. Nå, nu mer om min erfarenhet av att använda dem.

  Komponenter, förpackning och utseende

  Så låt mig påminna dig. Jag beställde en uppsättning 18 hårkrullare - 9 kort och 9 långa. Kartonglåda med ett genomskinligt fönster. Det finns instruktioner på ryska, liksom på boxen ritade varianter av frisyrer.

  Curlersna själva är spiraler av tätt nätmaterial.

  Satsen innehåller en krok med vilken håret ska skjutas in i en spiral. Det är inte svårt att använda, allt visar sig lätt första gången. Problem bör inte uppstå.

  Vi bestämde oss för att prova curlers på min flickvän långa hår. Hennes granskning var också positiv. Senare gjorde jag en gång till henne frisyr för ett tillfälle - en företagsfest på jobbet. Alla var säkra på att hon just kom från salongen.

  Hur man rullar kurern Magic Leverage. Steg-för-steg-instruktioner

  1. Tvätta och torka håret, men inte helt! De borde vara våta.
  2. Nu måste du sträcka spiralen i längd.
  3. Torka sedan kroken in i den. Krokens spets bör se ut ur curlers.
  4. På ett avstånd av ca 5-6 cm från rötterna hakar en hårsträng och passerar den genom spiralen och drar den från andra änden.
  5. För att krullarna visade sig vackra, se till att håret inte sticker ut ur spolen. Om det behövs, täppa dem inuti locket.
  6. Spiralen kommer att rotera sig själv. Om det behövs kan du snurra spiralen snabbare eller omvänt göra en lösare krullning.
  7. Nästa måste du repetera samma med allt håret.
  8. När alla curlers är vridna, måste du torka håret med en hårtork.

  Varning! Använd inte mycket hetluft vid torkning. Detta kan skada curlers. Det är bättre att använda kylluftsläget.

  Jag rekommenderar att du lämnar curlers i 2-4 timmar. Men det beror mycket på ditt hår. Det finns mycket styggt hår som kan vridas och formas med stor svårighet. För sådant hår är bättre att bära dem längre. Du kan lämna dem på natten. Men jag kommer genast säga att det kommer att vara obekvämt att sova med dem. Naturligtvis snyggare än med vanlig plast, men fortfarande obekväma. Plus det faktum att de inte faller ner och håller väldigt bra, så att du inte gör det.

  När håret är helt torrt måste du försiktigt ta bort curlersna. Detta görs enkelt. Då kan du fixa stylinglacken. Med honom kommer frisyren att vara mycket längre.

  Magic Hävstångskrullare är ett stort fält för experiment. Jag har alltid velat nå vackra curls som i reklam, men i verkligheten fick jag antingen tätt litet får eller en ljusvåg, varifrån det inte fanns något spår kvar på en halvtimme. Om du fäster curlers från rötterna, som jag också försökte, så erhålls en mycket god volym - det här är för dem som har tunt hår.

  Tack vare mirakelkrullarna kan du simulera vilken frisyr som helst. Slutligen kan jag göra riktiga Hollywoodkrullar, och utan att använda chants och några enheter. Jag gillar det mycket.

  Om, efter likvidation, gnugga stylingskummet eller gelén i dina händer och gå igenom ditt hår, kommer vågorna att lätt sönderfalla och håret blir vackert, precis som i en annons. Det här är det som Julia Roberts på bilden.

  Magic curlers hjälper till att göra vackra och snygga lockar.

  Skriven av: Marrying

  Härdkrämare, som redan försökt, visade allt! Super! Jag är nöjd.

  Magic Curlers Magic Leverage - det ursprungliga verktyget för att skapa lyxiga lockar. Inte alla curlers gör att du kan uppnå det perfekta resultatet, och trots allt drömmer många skönheter om att ha en Hollywood curls.

  Magic spiral förtjänade mycket rave recensioner. Curlers Magic Hävstång lämpar sig för hår av olika längder, för tjockt hår och fina hår. Utvecklat en speciell serie för hårda trådar. Efter curling med magiska spiraler kommer du att tro att mirakel verkligen händer.

  Vad är curlers Magic Leverage

  Den ursprungliga uppsättningen styling överraskar från första minuten. Förpackningen innehåller ovanliga spiralband i olika färger. Ljus extravaganza orsakar förväntan på något ovanligt.

  Funktioner magiska spiraler:

  • varje enhet ser ut som ett spiralformigt polymerband med slitstarka silikontips
  • För formning av krullar behöver en speciell krok som kommer i satsen;
  • Strängar är inte lindade på cylindern, som i den traditionella metoden att skapa krullar och med hjälp av en krok gängas in i spiralröret;
  • Efter tråden av trådarna rullar strukturen sig upp i form av en spiral;
  • Det återstår att vänta på att de våta strängarna torkar helt - och Hollywoodkrullarna kommer att dyka upp på huvudet som om de vågar med en trollstav;
  • Det är möjligt att klara av ursprungliga silikonband utan hjälp. Öva en gång och en annan - och du kan enkelt skruva hela huvudet.

  Fördelarna med mirakelkrullar

  Listan är ganska lång:

  • lätt och bekvämt att vindsträngar;
  • de verkliga Hollywoodkrullarna visar sig;
  • acceptabel kostnad
  • minimal hårskada
  • det är lätt att skapa både flytande krullar och elastiska lockar;
  • spiraler ger hår en större volym;
  • lämplig för strängar av olika längder;
  • under krullning, håret "andas": spiralerna har en retikulär struktur, de är väl andningsbara;
  • hantera curlers kan till och med en schoolgirl;
  • Du kan skapa krullar med olika diametrar - från 1,5 till 5 cm;
  • bara om en timme kan du bygga en fantastisk frisyr;
  • uppsättningen är lämplig för att skapa bröllop och kvällsstilar.

  Instruktioner för användning av magiska spiraler

  Hur man använder Magic Leverage curler? Ingenting komplicerat!

  • Tvätta håret, torka upp nästan en tredjedel. För våta strängar obekväma att dra genom en spiral;
  • Applicera lite ljusmousse eller skum för hårets hållbarhet.
  • Sprid hela hårvolymen i flera "spår";
  • Curlens bredd beror på dina önskemål, trådens mjukhet, hårets natur;
  • sprid ut på bordet lämpliga curlers, sätt in en speciell krok i spiralen;
  • Haka den valda krullen närmare rotzonen;
  • sträck försiktigt strängen genom plattan;
  • bandet spolar sig själv;
  • du måste vänta tills håret torkar. För snabb fixering av lockar, torka spiralerna med en hårtork i en tredjedel av en timme;
  • Minsta tid under vilken magiska curlers måste behålla håret - 20 minuter. Tänk på hårets längd;
  • Ta försiktigt bort spiralerna.

  Det är viktigt! Separera inte för breda trådar: du kommer att kunna dra dem genom silikonbandet med stor svårighet. Efter en eller två träningspassar kommer du att ta reda på vilken tjocklek håret ska välja för en bekväm krullning.

  Typer av frisör apparat

  Det viktigaste förpackningsalternativet är 18 flerfärgade spiraler:

  • 25 cm lång - 9 stycken;
  • 15 cm lång - 9 stycken.

  Det finns många storlekar, speciellt utvalda för en viss längd av lockar.

  • storlek 4 till en längd av 40 cm. Antal silikonband: 16-36 bitar plus en hängslen. Curl diameter - 3 cm;
  • storlek 5 - längden 58 cm. Krullarnas diameter är 3 cm. Antalet spiraler är 16 till 36 stycken. Ingår - krok;
  • storlek 7 - för en hårlängd på 55 cm med en diameter på en krökning 2 cm. Mängd - 18 stycken plus en krok på tre delar;
  • storlek 8 - för volyminösa, mjuka krullar med en diameter på 4-5 cm. Inkluderat: 12 spiraler per längd av strängar upp till 50 cm, hängslen.

  Var uppmärksam! Vissa företag erbjuder en halv sats - 9 curlers. Beställ en sådan uppsättning om du inte har tillräckligt med de redan köpta spiralerna (pinnar ingår inte i satsen).

  Hur väljer du din uppsättning

  • för korta krullar. Du passar alla kit. Känn dig fri att välja ett alternativ från 15 till 55 cm, bättre, naturligtvis, kortare. Även de längsta spiralerna i snodd tillstånd är inte längre än 25 cm;
  • för hår av medellängd. För att skapa en elegant frisyr hemma kan du använda flerfärgade band-helix 30-55 cm långa;
  • för krullar med maximal längd. Om strängarna faller under skulderbladet behöver du en uppsättning originalkronor för en längd av 45-55 cm.

  Kostnad och köp av fixtur

  Mirakler är dyra. Men detta uttalande gäller inte för ljusa spiraler för att skapa Hollywoodkrullar. Kostnaden för uppsättningen är acceptabel för olika kategorier av kunder.

  Om vi ​​anser att du kan använda originella curlers under mycket lång tid, kommer kostnaden för curling att vara löjlig alls. För att skapa lyxiga lockar varje gång i salongen behöver du mer än ett hundra rubel. Fördelen med mirakelpiralen i priset är uppenbar.

  Priset beror på:

  • buntningssats (med eller utan haklapp)
  • längden på de strängar för vilka uppsättningen är utformad;
  • diameter - för smal, vanlig eller stor omslag.
  • en uppsättning av 12 stycken (för 55 cm med en krok) - 450 rubel;
  • en uppsättning 18 stycken (för 55 cm, medföljande krok) - 660 rubel;
  • en uppsättning 18 stycken (15 och 30 cm plus krok) - 190 rubel;
  • en uppsättning 18 stycken (45 och 58 cm med en krok) - 340 rubel.
  • reservkrok - 75 rubel.

  Köp Magic Leverage curlers kan vara i nätbutiken. Välj webbplatser med gott rykte, läs recensioner av tjejer som beställde mirakelkrullare i olika onlinebutiker.

  Du hittar olika modeller. Ofta kan du få på erbjudanden, rabatter och bonusar, särskilt när du köper flera uppsättningar.

  Det finns många sätt och verktyg för att skapa krullar. En av dem är magiska hävstångskretsen. Vi kommer att berätta vad de här underbara spiralerna har vunnit erkännande av vackra kvinnor, hur man använder dem korrekt, vilka typer finns och var man kan köpa de ursprungliga Magic Leverage magiska hårkrullarna.

  Vad är Magic Leverage curlers?

  Vilka är flickans krav på verktygen för att skapa krullar? Först och främst bör de ge ett ordentligt resultat: naturliga krullar utan veck. Det är viktigt att håret under lindningen drabbades minimalt, och tiden för bearbetningsprocessen tog lite. Och naturligtvis bör installationen vara så lång som möjligt. Magic hävstång hår curlers motsvarar alla dessa kriterier och många positiva recensioner av skönheter bekräfta detta.

  Dessa underbara spiraler med ljusa färger är gjorda av tunn silikon, de är ihåliga inuti. Förutom krullarna innehåller uppsättningen en speciell magisk krok, med vilken du måste hämta och fylla strängen. Tillverkaren erbjuder tjejerna olika i diameter, längd och vridkrullare. Beroende på hur länge ditt hår och exakt vilka krullar du vill få, kan du välja breda eller tunna, långa eller korta spiraler, rullar eller hårkronor.

  Vad är Magic Leverage Curler Magic?

  Varför är dessa curlers så bra och hur skiljer de sig från sina "bröder"? Vi studerade recensionerna av erfarna och brådska för att lyfta fram fördelarna med den här nya hårindustrin:

  • Curlers Magic Leverag lätt att använda på egen hand. Prilovchivshis, du kan ganska snabbt skruva hela håret på några minuter.
  • När vi slingrar håret sårbart minimalt, för att du inte behöver klämma fast dem med speciella klämmor, vad kan vi säga om de vanliga skadorna, som det händer med vanliga curlers?
  • Till skillnad från hårkrullare, boomerangs, Magic Leverag säkert fastsatt, varva ner inte och slip inte från strängarna.
  • Underbara spiraler lämnar inte rynkor på håret, vilket är fallet med alternativet av skumgummi.
  • Spektakulära lockar kommer att glädja dig hela dagen utan att använda ytterligare stylingverktyg.

  Kvaliteten på de material som produkten tillverkas av, förtjänar särskild uppmärksamhet. Men vi pratar bara om den ursprungliga spiralen. Fakes av den här enheten skiljs i överflöd, vi kommer berätta lite om det senare.

  Nackdelar Magic Leverag

  Det faktum att Magic Leverag inte skador på håret är omöjligt att säga: tråder håret genom ett smalt lock av curlers med en speciell krok, sträcker den i lite fuktig form, men strängarna utsätts för en viss negativ inverkan. Detta gäller särskilt för de första försöksmarkeringarna. Men i jämförelse med alternativa metoder och verktyg är Magic Leverag vissa säkerhetsledare. En annan liten nackdel är att det blir ganska obekvämt att sova med dem, eftersom spiralerna är i ett fritt hängande tillstånd.

  Hur man använder magisk hävstångseffekt

  Instruktioner för att skapa perfekta lockar med hjälp av mirakel spiralen är enkla, håller denna uppsättning i dina händer, du kommer antagligen gissa vad som är vad. Men för större säkerhet, steg för steg instruktioner om hur man använder Magic Leverage curler för dig:

  1. Tillverkaren rekommenderar att vinda 70% torrt hår. Torra trådar efter tvätt med en handduk till tillståndet "ytterligare 15 minuter och du kan lämna huset."
  2. Om du vill förlänga ditt stylings livstid, applicera skum eller mousse på lite fuktigt hår, sprida produkten över hela längden.
  3. Ta en underbar krok, passera den i en spiral. Var uppmärksam på vilka sidokrullar som vrids. För att göra krullarna lika måste spiralerna "se" i en riktning.
  4. Separera strängen. Virka strängen vid basen och tråden in i curler.
  5. Skruva fast hela håret och vänta ett par timmar tills håret är helt torrt.
  6. Ta bort curlers genom att försiktigt dra ner dem.

  Krullar separerar lite fingrar och fixar resultatet av lack. Styling ser ut som om du bara har lämnat stugan.

  Var kan man köpa Magic Leverage?

  Du kan köpa original Magic Leverage på tillverkarens officiella hemsida. Kostnaden för en uppsättning med ett minimum av korta spiraler är cirka 400 rubel. Hair curlers för att skapa en stor premiumklass kostar dig 1.200 rubel, och priset på en standard set för en genomsnittlig hårlängd är ca 700 rubel.

  Alternativ till Magic Hävstångseffekt

  Med alternativ menar vi billiga motsvarigheter till mirakelpiralen. Du kan köpa dem på populära kinesiska onlinebutiker som eBay och AliExpress. Kostnaden för en uppsättning kinesiska-gjorda ca 150 rubel. Kinesiska curlers har samma magiska effekt som den ursprungliga Magic Leverage, vilket bekräftats av recensionerna. Men kvaliteten på prestanda motsvarar givetvis priset. Alternativet från Kina har inte olika bredder, längder och snoddtyper, 18 spiraler med medellängd och en snodd ingår i satsen.

  Hur man skiljer en falsk

  Förutom den officiella sajten säljs Magic Leverage på många ryska platser, kostnaden är annorlunda överallt. Oftast är det en produkt från AliExpress, men de säljer den under de ursprungliga Magic Leverag. För att inte betala för en produkt med låg kvalitet, var uppmärksam på funktionerna i den ursprungliga Magic Leverage:

  • Originalförpackning att välja mellan: låda, kosmetisk väska eller zip-paket.
  • Bilden av de ursprungliga spiralerna visar att deras kanter är släta och materialets struktur är enhetlig.
  • Alla spiraler snurras snyggt och kroken är gjord av plastblå eller rosa.

  Om du håller en lågkvalitativ produkt i dina händer ser du grovhet och ojämnhet, du kommer att känna en skarp lukt.

  Video: Hur man använder magisk hävstångseffekt

  Magiska hävstångskrämare har relativt nyligen dykt upp på vår marknad, så många skönheter har en mycket rimlig fråga om hur man använder curlers med en krok.

  Ägare av långt hår är ofta olyckliga med resultatet av användningen av konventionella curlers. När en lång tråd lindas är situationer inte ovanliga när håret helt enkelt släpper ut, så du måste bara krulla hälften av den möjliga längden, och det är helt enkelt omöjligt att applicera curlers med kardborreband. När man drar ut "igelkottar", utesluter inte bara hälften av skönheten, det finns fortfarande många obehagliga stunder när håret måste slits för att bli av med hårkrullarna.

  Det perfekta alternativet i detta fall är hårkrullare med en krok, som å ena sidan är mycket släta, därför klämmer ingenting överallt, och å andra sidan finns en bra fixering som gör att håret kan hålla.

  Vad är deras fördel?

  • Jämfört med andra typer tar deras användning mycket mindre tid, särskilt med rätt skicklighet.
  • De är idealiska för medelstort och långt hår. Även om längden på curlers inte räcker, kan du lägga till en annan bit för samma hår.
  • Dessa curlers är absolut säkra för hårets hälsa, så de kan användas även när de skapar frisyrer för tjejer.

  Hur ser de ut?

  Dessa är ihåliga polymerband som vrids i en spiral, vars ändar är silikontips.

  Plus kommer med en krok med vilken strängen dras genom tejpen.

  Förresten, den enda censuren som orsakar denna typ av curlers, gäller för denna krok, det bryter ofta vid användning. För att undvika detta problem, köp hårkrullare på pålitliga butiker som säljer kvalitetsvaror.

  Vi vrider håret

  Kanske är användningen av curlers med en krok lättare än alla andra typer. Det enda du behöver uppmärksamma är att matcha bandets längd och hårets strängar. Men även om du inte gissade med storleken kan du alltid lägga ett annat tejp på samma sträng.

  Fuskprocedur

  1) Håret måste vara rent, så vi tvättar dem och torkar dem naturligt eller med en handduk till ett tillstånd av halvfuktighet.

  2) Om du använder dessa curlers för första gången, använd inte några ytterligare stylingsverktyg för att förstå hur håret ska uppträda. Eller applicera en liten hud eller mousse med en ljus konsistens för att inte göra håret tyngre.

  3) Curl hår enligt reglerna, det vill säga, vi börjar från toppen av huvudet, sedan gå till baksidan av huvudet. Nästa kommer att vara sidorna, och vi hamnar med ett slag. Beroende på vilken våg som behövs, välj bredden på strängen. Om du behöver en liten perm, tar vi en strand på 1-2 cm, för en stor våg tjockleken ska vara större.

  Men det är inte heller värt att engagera sig för mycket, eftersom en mycket tjock hårbunt är svårt att tråda genom bandet, även med en krok, eftersom träning visar.

  4) Sätt kroken i bandet så att dess spets sticker ut ur hålet.

  5) Vi klämmer fast låset med en krok och dra det genom röret. Försök att sträcka bandet närmare hårrötterna så att frisyren ser så naturligt ut som möjligt senare, se bilden.

  För att under detta förfarande, håret inte är disheveled, kan strängen vridas i en lös flagellum.

  6) Släpp bandet och det kommer att vrida sig i en spiral.

  7) Vi utför samma åtgärder med allt annat hår.

  8) Hur mycket hårkrullare håller på håret beror på hur du torkar huvudet. Det är bättre att torka naturligt, men om du har bråttom är det möjligt att använda hjälp av en hårtork, eftersom silikonkronor, till skillnad från de flesta andra typer, inte är rädda för hög temperatur.

  9) För att ta bort krökarna från huvudet behöver du bara trycka lite på spetsen och dra försiktigt dem av krullen.

  10) Från de färdiga lockarna efter eget gottfinnande kan du göra en frisyr eller lämna den lös. Precis som efter att ha använt andra liknande tillbehör, bör man efter krullning inte få bäras av kamning och för styling använda en kam med sällsynta tänder. Om nödvändigt, fixa håret med lack.

  Nedan finns ett urval av videor, som mer avslöjar detta ämne.  Nästa Artikel
  Hur ofta behöver jag tvätta mitt hår?