Skumrullar


Många ägare av rakt hår drömmer om vackra lockiga lockar eller prickiga lockar. Ett sätt att göra en dröm till verklighet är att använda skumrullar, vilket även en nybörjare lätt kan hantera.

Särskilda funktioner

Historien om curling curls härstammar i det antika Grekland, där modekvinnor krullade håret med hjälp av heta tångar och små pinnar - förfäderna till moderna hårkrullare. Förresten verkade namnet "curlers" mycket senare - i medeltida Frankrike.

Vilken typ av hårkrullare har inte uppfunnits av mästarna i skönhetsindustrin under denna tid: termo, elektro, stickies och andra. Särskilt många av deras sorter uppträdde i XX-talet. Bland de senaste uppfinningarna var också skumgummiverktyg för krökning, vilket har många fördelar jämfört med sina föregångare.

Skumgummi produkter:

 • Lungor. Deras vikt känns nästan inte på håret och skapar inte obehag.
 • Soft. De kan lätt lindas upp för natten - de kommer inte att störa en full och bekväm sömn.
 • Secure. De skadar inte håret under användning (torka inte, bryt inte och bidrar inte till förlusten).
 • Compact. Ta inte upp mycket utrymme. Kan förvaras i en liten låda eller kosmetisk väska.

Med allt detta är de lätta att använda - även en icke-professionell kan enkelt hantera dem.

Skummuskulor kan användas med nästan inga begränsningar, även om det finns några nyanser som du borde vara medvetna om.

Så, mjuka curlers är perfekta för curling långt och medium hår. Att skapa krullar på kort hår med hjälp kommer inte att fungera - här är det bättre att använda fler elastiska alternativ med en böjstång inuti.

Skumrullar kan variera i:

 • form (rund eller avlång)
 • diameter - från 1 till 25 cm;
 • materialdensitet
 • pris och kvalitet.

Samtidigt kan hela skumgummiprodukterna delas in i tre huvudgrupper:

 • För traditionella lockar. De är gjorda i form av små rullar med en diameter på 2-5 cm.
 • För spiralkrullar. Sådana produkter kallas också loxes. De är gjorda i form av en långsträckt flexibel käpp med gummiband. I processen att använda dem är hårsträngen klämd med en trollböjd böjd i hälften och sår på den i en spiral. Fixering utförs med hjälp av gummi.

Det finns också ett alternativ i form av spiralöverdrag, komplett med en speciell plastkrok. Med denna krok fångas strängen och placeras i ärendet. Fixat lock elastiskt tyg.

 • Papilottes, även kallad "boomerangs". Består av mer tätt skumgummi med en kärna från en stark, men flexibel tråd. De låter dig inte använda ytterligare fästningar - strängen är enkelt sårad på en papillo, som i slutet är böjd och fixerad.

Natt styling med de första två grupperna av curlers så bekväm som möjligt. På grund av överdriven mjukhet av skumgummi kan sådana produkter böja under sömnen, vilket kan orsaka pauser i krullarna.

Papilottes garanterar också en vacker slät kröning, men att sova på dem är inte lika bekväm som på produkter utan en ramram.

Hur man använder

Curl vackra lockar hemma utan hjälp av professionella hantverkare med tanke på någon kvinna eller tjej. För att ordentligt sätta håret på skumrullar följer du bara en enkel algoritm av åtgärder:

 1. Tvätta och torka håret lite. För detta kan du använda en hårtork. Håret ska vara ganska vått, men inte vått.
 2. Kamma försiktigt ditt hår. Om det behövs, för att underlätta disentanglement, kan du använda en speciell spray.
 3. Applicera mousse eller skum för att fixa, jämnt fördela över hela längden. Utan detta, även om håret är krökt lätt och snabbt, kommer krökorna inte att hålla länge. Det är emellertid inte nödvändigt att överdriva det med fixaren, så att krullarna inte ser onaturliga ut.
 4. Dela håret i toppen, sidan och två occipital sektionerna, säkra dem med hårnålar.
 5. Separera en sträng och linda sin spets på curlers, dra åt spiralen till själva rötterna. För detta placeras en papillett under en sträng ca 5 cm från spetsarna - det här räcker för att omsluta produkten en gång och fortsätter att vridas ytterligare. Samtidigt är det nödvändigt att vinda så nära som möjligt så att krullarna inte smula under sömnen.
 6. Sätt fast strukturen på ett säkert sätt. Att krulla fanns inga fula knep, fästorgan och klämmor bättre för att flytta till botten av krullen.

Effektiviteten hos mjuka curlers, korrekt användning, fördelarna och nackdelarna

Trots överflöd av apparater för styling är processen med att linda krullarna inte alltid lätt och bekväm. Vissa enheter torkar ut hår, andra orsakar obehag när de slits. Den mest bekväma och säkra kan betraktas som mjuka curlers, som inte förstör krullarna, kan ligga på håret hela natten utan att orsaka problem. De kan effektivt och bekvämt locka hår, men du behöver veta hur man väljer de bästa hårkrullarna, hur man använder dem korrekt, med olika storlekar och stylingverktyg. Läs allt om detta vidare i artikeln.

Vad är det

Skumrullarnas främsta plus är användarvänlighet och mjukhet. De kommer i olika former, oftast i form av cylindrar eller rundbollar, med olika sätt att fixa håret.

Med sådana curlers finns det inga problem med nattlindning, men på grund av sin mjukhet är de inte mycket slitstarka. Gör en vacker styling med dem är inte ett problem, du behöver bara prova olika alternativ för att sträcka håret för att bilda samma krullar.

Vilka är lämpliga och vilka krullar erhålls

Använd mjuka curlers kan vara på vilken hårlängd som helst och vinda upp den när som helst. De kan användas för express styling, när det är väldigt lite tid, vilket ger ett speciellt sätt att fixa lockor, och du kan lugnt lämna länge, inklusive över natten.

Rådet. Sådana anordningar är ett bra alternativ till hårkrullningsstrykjärn, strykjärn, heta curlers.

Långt hår kan läggas som Hollywood vågor och coola, uttalade lockar.

Korta och medelstora strängar - stora eller små krullar, vilket ger pomp till vilken frisyr som helst. Kanske sådana hårkrullare kommer inte vara mycket bekväma för för kort hår.

Typer av curlers

Mjuka curlers för curls är uppdelade i två huvudtyper: rund och loksy. Båda dessa typer är praktiska, praktiska, alla kan hantera dem, inklusive de som inte har använt curlers tidigare.

lås

Classic Locks curlers är skumcylindrar med en längsgående slits längs hela längden. Tjockleken på dessa produkter är annorlunda, ju tjockare papilloten är, desto brantare blir den färdiga krullen. Det är nödvändigt att beakta att skumgummi minskar i volymen när det pressas. Säkra håret med gummiband.

Samtidigt är håren sårade utan rynkor, hårets spetsar är inte skadade. På dessa elastiska mjuka enheter kan du låta dig sova lugnt utan att ta bort slingan. Om du vill kan du köpa uppsättningar med loxes av olika tjocklek. Det här är väldigt praktiskt, eftersom du kan göra en mängd olika styling, varierande krullarnas storlek på ansiktet, på kronan, på långa strängar.

runda

Runda skumpapilot av skumgummi verkade inte så länge sedan (alla jämför dem med makaroner kakor, det vill säga det populära namnet), men de är mycket praktiska att använda. Detta är ett idealiskt alternativ för långa strängar, krullarna blir naturliga, och curlersna själva gör inte huvudet tungt vilket är mycket viktigt för ägare av långt lockigt hår.

Inuti dessa curlers, som liknar munkar, har samma skumgummi cylinder. Genom en longitudinell snitt, som avslöjar de två halvorna av curlersna, behöver du komma till denna cylinder och har redan håret på det.

Valet och kostnaden för curlers av skumgummi

När du väljer enheter för att vrida hår, måste du fokusera på hårets längd och inte bara hur man väljer rätt modell. Skumrullar av något slag passar bäst för långa och medelstora strängar, för tjejer med kort hårklippning, de kommer sannolikt att tycka obekvämt att använda och ineffektiva (speciellt runda). De kommer inte att hålla de korta locken i fast form och styling fungerar inte.

Observera att du kan slå upp mjuka skumrullar med olika tekniker, de är inte komplicerade, de beror på den planerade frisyren.

Välj skumgummi curlers behöver, beroende på hårets längd och de föreslagna typerna av styling. Det är bäst att få en uppsättning med produkter av olika tjocklek. Priset varierar från olika tillverkare och beroende på antal bitar i uppsättningen. Den genomsnittliga kostnaden för 100-450 rubel per set.

Regler och användningsområden

Steg-för-steg-instruktioner om hur man vrider hår på skumrullar:

 1. För att tvätta håret på vanligt sätt, lämpligt schampo, är det önskvärt att använda balsam i slutet av tvätten.
 2. Att torka strängarna med en handduk som är väl absorberande fukt, du kan applicera en spray för enkel kamning. Du kan torka håret lite naturligt, om du har tid eller använder en hårtork. Strängar bör inte vara helt torra, bara lite våta för att bilda lockar, men håret hade tid att torka.
 3. Cheat börjar med bangs. Vätning av dressingen med ett stylingmedel (mousse, spray, lotion), fixera det i skäret av cylindern och linda det runt krökarna tills det når hårbotten. Du kan vinda mer tätt, eftersom skumgummiet är mjukt och strängen kan avfärdas. Fäst gummibandet i två varv, försök att inte dra över och lämna inga veck.
 4. Resten av håret är uppdelad i sektioner (occipital delad i halv vertikal och två sidor), vrid, fixa klämmorna.
 5. Skruva den övre sektorn. Dela in samma strängar och sätt på varje mousse längs hela längden, vind upp den. Mängden beror på hårets tjocklek och antalet önskade krökor. Vi har papilotki horisontellt parallellt med hårlinjen. Om curlers har olika storlekar, så går de stora till huvudets övre del, vi vindar sidan och baksidan av huvudet till mindre.
 6. Sidosträngarna snurras bättre vertikalt, håret sitter inuti. Om du behöver breda vågor, lossa lockar, kan du välja en horisontell omslag. Att krulla runt ansiktet från utsidan fanns inga rynkor och bucklor måste blåsa tuggummiet inte för hårt, längs det vridna håret.
 7. Efter att ha tagit bort curlersna rusar du inte för att använda en kam. Om möjligt ska du ge ditt hår lite vila, modellera sedan krullarna med fingrarna eller fortsätt stilen med en kam. Du måste kamma genom de enskilda strängarna, för i stället för krullningar får du vågor.
 8. Du kan fixa håret med lack, speciellt om vädret är vått.

Det är viktigt! Om håret har tid att torka vid förpackning måste du fukta lite med vatten. Om curlers planeras att lämna för natten, kan du bära en näsduk eller en ljus bandanna, då kommer de inte att falla ner under sömnen. Läs mer om hur du vindar ditt hår på natten, läs vår hemsida.

Lindningsteknik

Detaljerade anvisningar om hur man använder soft curlers.

Det kommer att ta:

 • uppsättning krullare;
 • 2 kamar (för kamning och "svans" - med ett tunt handtag för att separera trådarna);
 • styling agent;
 • vatten för att vätma strängar;
 • klipp till hår.

Så här får du hår på runt Molecule Rollers:

 1. Rengör vått hår uppdelat i strängar, en efter en fuktad med styling.
 2. Utvid skumrullen från ena sidan, lägg den på strängen, dra upp den till hårbotten själv och skruva sedan hela krullen på den.
 3. Därefter återförs rullhalvorna till platsen och låser låset.
 4. Ta bort hårkrullarna och försiktigt spinniga strängar.

Inlåsningslås utförs enligt följande:

 1. Vi delar håret i sektorer, fäst med klämmor. Om strängarna är långa och frisyren består av krullar med avskiljning, vinda håret efter en jämn och vacker avskjutning.
 2. Vi börjar varje sträng som om i en krokodil, i skuren mellan halvorna av loxerna och, klämma båda delarna, snurra låset till slutet. Fäst med gummiband, inte överdragande håret.
 3. Curlers position kan vara både vertikal och horisontell beroende på frisyr och hårlängd.

Fördelar och nackdelar med användning

fördelar:

 • säkerhet (de bryter inte ändarna och strängarna, håret delar inte upp, i motsats till de heta enheterna som de inte brinner eller torkar ut håret);
 • ge en volym och en romantisk form även till naturligt sällsynta lockar, frisyr pomp och vacker utseende;
 • kan användas för både snabb och långvarig perm;
 • användarvänlighet, även utan erfarenhet och övning;
 • kompakt, lätt att lagra och sköta, tar inte upp mycket utrymme.

Observera att styling med mjuka curlers är inte sämre än salongen, men det blir mycket billigare.

nackdelar:

 • På grund av mjukhet och lätt crushiness är skumrullar inte mycket slitstarka.
 • Samma mjukhet tillåter inte mycket stora lockar;
 • fixering är lite opålitlig, det kan försvagas, speciellt om det går för natten
 • du måste hålla lång tid för det önskade resultatet.

Som en slutsats kan vi säga att lås är mycket praktiska och säkra, kanske är de en av de mest framgångsrika modellerna för hemmabruk. Den lätthet och effektivitet som användes av de flesta användare, framgår av massan av positiva recensioner på Internet.

Bedömning av bilderna av frisyrer som skapas av tjejer som använder dessa curlers hemma, är resultatet imponerande. Det är praktiskt taget inte sämre salong styling. Den största önskan och tillgången till tid att arbeta med en frisyr, men det kräver inte speciella ansträngningar och färdigheter.

Läs mer om hårkrullning tack vare följande artiklar:

Användbara videoklipp

Hur man rullar med mjuka curlers.

Mjuka curlers. Varför och varför? De mest bekväma curlersna.

Skumrullar - enkla tillbehör för perfekt krökning

I många årtionden är curlers nästan den mest populära metoden för att göra en perm. Detta förklaras av att de har en låg kostnad, de är vanliga att använda och deras användning kräver ingen speciella förmågor. Trots att det är nödvändigt att erkänna att inte alla kan få dem rätt på dem. Därför bestämde vi oss för att berätta hur vi ska håret på skumrullar för att skapa krullar.

Vår artikel är en detaljerad abstrakt, guidad genom vilken du kan göra vackra lockar, elastiska lockar eller ljusvågor med egna händer.

Foto: en curler på curlers av skum gör bara det själv

Allmän information

Om hur man använder skumgummikrullare kommer vi att berätta lite nedan, men för nu kan vi se vad dessa produkter är. Så, för deras produktion användes vanligt skumgummi.

Naturligtvis kan dessa produkter, beroende på det, skilja sig åt:

För fastsättning på håret på produkterna finns det små elastiska band som ger starka kvarhållningsanordningar.

På bilden: processen att fixera tandköttet

Bland andra fördelar bör det noteras:

 • enkel implementering;
 • förmågan att till och med sova med dem
 • lätthet av komplett uppsättning, så att du kan ta dem med dig på en resa.

Med hjälp av dem kan du helt enkelt skapa frisyrer för nästan alla varianter av livet, till exempel för:

 • promenader;
 • möter gäster i huset;
 • vandra till jobbet;
 • parter;
 • affärsmiddag;
 • semestermöte etc.

Vi gör utan hjälp av andra

För tillverkning av curlers passar eventuellt skumgummi

Butikerna har modeller av olika färger och storlekar - storleken på lockade produkter beror på deras bredd, men det är slående att skumrullar med egna händer är obeskrivliga.

För detta behöver du:

 • skuren skumgummi i ungefär liknande band;
 • bestämma deras bredd utan hjälp av andra, men överväga med allt detta längden på dina strängar, liksom diametern på krullarna som du vill få;

Processen att skapa curlers med egna händer

 • I stället för skumgummi kan du använda en vanlig värmeisolator eller en speciell film för isolering;
 • Det är slående att självgjorda skumrullar inte på något sätt är sämre än samma fabriksmodeller.

Direkt uppmärksamhet. Ju längre remsor du skär, desto längre strängar på dem kan skruvas.
Men kom ihåg att för kort hår är sådana produkter inte lämpliga, eftersom de kommer att hålla fast vid det svagt och inte tillåta att göra täta, starka krullar.

Så butiksprodukter ser ut

Hur man gör en perm

I det här avsnittet kommer vi att berätta hur du använder skumrullar för att göra en vacker frisyr.

Sekvensen av åtgärder är som följer:

 1. Skölj först huvudet, som du brukar göra, använd definitivt luftkonditioneringen.
 2. Torka håret med en handduk, men tryck inte mycket för att inte förstöra håret.
 3. Var noga med att kamma strängarna för att bli av med tangles.

Väntar tills håret är krökt, kan du inte bara handla om ditt företag, utan till och med gå och lägga dig

Direkt uppmärksamhet. Kanske bildades mycket klumpar eller bollar på håret.
I det här fallet rekommenderas, när man kammar, att använda ett speciellt upplösande serum, producerat i form av en spray.

 1. Se till att håret är bara vått, men inte väldigt vått. Om de inte har torkat upp, vänta lite mer, och om du inte har tid, använd en hårtork.
 2. Nu kan du börja lösa. Börja med bangs. Sätt på lite stylingprodukter - det kan vara en mousse eller lotion. Vridning starta från spetsarna och flytta till rötterna.
 3. När du klarar av smäll, dela ditt hår i 5 zoner - två sidor, topp och två occipital. Fixera varje zon med ett klipp så att ditt hår inte stör när du krulnar locken i en annan zon.
 4. Twist curler på skummet i kronområdet, markera de enskilda strängarna - deras storlek och bredd ska matcha storleken och bredden på curler.
 5. Om du vill få breda, stora krullar, placera curlers strängt horisontellt, och om du drömmer om vanliga krullar kan du linda vertikalt.

Applicera sådana enheter kan även på barnens huvuden

 1. När du slutar arbeta i kronområdet, spring över till sidoområdena och senast fortsätt till hårets baksida.
 2. Att gå ner till nacken, använd curlers med en mindre diameter än i kronområdet.
 3. Efter lindning av alla trådar kan du antingen gå om din verksamhet eller gå och lägga dig om du gjorde permet sent på kvällen. På eftermiddagen demonterar du strukturen på ditt huvud och fixar det med dina händer.
 4. Om du vill ha en långvarig effekt, spray håret med lack.

På bilden: resultatet av perm på skumprodukter

5 extra tips

Och separat några extra tips som förenklar processen att skapa frisyrer.

Tele2 hjälp, priser, frågor

Hur man rullar skumrullar. Mjuka curlers för curls - hur man använder.

Ägare av perfekt jämnt långt hår dröm alltid om lockiga trådar. Du kan enkelt omforma din stil med skumrullar. Det är väldigt enkelt att använda enheten även hemma. Om du gillar en vacker perm, då kommer denna metod att fuska vara en bra lösning.

Vad är mjuka curlers för curls

Det finns flera typer av enheter för styling:

 • Skum klassiska curlers. Tillverkad av mjukt tyg, så väger inte lockar och skadar inte dem. Det är bekväm att sova med dem, de skiljer sig från ett överkomligt pris och användarvänlighet. Nackdelen med skummodellen är den möjliga deformationen av håret. Ibland kan i stället för en krökning komma en oväntad vinklingskurva ut.
 • Papiljotter, papiljotter. De kallas också boomerangs på grund av deras ovanliga form. Lämplig för korta och långa strängar. Används på vått eller fuktigt hår utan extra fixare. Nackdelen med detta alternativ är sårbarheten.
 • Sammet eller velour. Med hjälp kan du ge volymen till hår av någon längd och struktur. Spinnningen fixeras med hjälp av en speciell pinne, därför är det obekvämt att sova med dem. Miracle curlers används av hantverkare i salongerna. Enheterna kan torkas med en hårtork, vilket minskar installationstiden.

Vem är lämplig för mjukskumkrämare

På grund av mjukheten hos ett sådant verktyg för perming förstör inte håret. Lämplig för att lägga volymen till strängarna av vilken längd som helst. Både fint och ommålat hår och korta lås efter ljussättning eller andra procedurer är perfekt fixade. Om du sätter krullen ordentligt, är det bekväm att sova med curlers. Redan på morgonen får du en vacker frisyr, vars effekt kommer att fortsätta i flera dagar.

Var man kan köpa och hur mycket är skummarkare

Du kan köpa mirakelkrullare eller deras enkla version för att fuska i någon kosmetikaffär eller hushållsartiklar. Kostnaden beror på typ och tillverkare. För att välja rätt modell, läs prisöversikten:

Hur man blåser hårkrullarna från skumgummi

Långa hår sår på mjuka skumgummiska kuddar som är bekväma att använda, stör inte under sömnen, så att du får lika små krullar över huvudet. Med sin hjälp kommer någon tjej att kunna se chic utan att tillgripa hjälp av en dyr trollkarl från salongen eller frisörsalongen, för det här behöver du bara lära dig hur du använder dem korrekt. Fördelen med denna förpackningsmetod är dess enkelhet: papilotki eller boomerangs pressar inte på huvudet, stör inte under sömnen.

De som inte vet hur man använder curlers, du måste agera enligt denna plan:

 1. Torka hårt håret, torka lite.
 2. Applicera en fixeringsmousse eller skum till fuktigt hår, jämnt fördela.
 3. Svängning börjar från mitten av huvudet. Spetsen av de tunna strängarna sår på curlersna, fortsätter att vrida sig till själva roten, fixa.
 4. Att sätta hårkrullare för hår är nödvändigt jämnt efter varandra.
 5. Frisyren måste torkas. För att göra detta, lämna curlers över natten.
 6. Sväng försiktigt, räta ut dina trådar med dina fingrar i medelstora och stora, strö över lacken.

Video: hur man gör lockar på natten

"Jag vill lära mig hur man spinner för att inte skämma bort mitt hår: håret lider så mycket av krusande hår och värmevalsar," du kan ofta läsa på forumet. Med tiden splittras, blir skört, tråkigt. Det är möjligt att försiktigt vrida krullarna med hjälp av mjuka curlers. Dessutom kan du sluta på natten, på morgonen sparar mycket tid, vilket gör att du skapar en favorit frisyr med en romantisk kröning.

Mjuka curlers för lockar

Till salu är mjuka curlers av två sorter: horisontella och vertikala former. Om du vill få lockigt hår, ta det första alternativet. För att skapa spiralkrullar - vertikalku.
Skum rullar används för att få lockar. Från curlerens diameter beror på hur många ringar som förekommer på en sträng. De är fastsatta på krullarna med en klämma eller ett gummiband. Om du ska sova på hårkrullare är det bättre att fixa det med ett gummiband.


Mjuka spiraler är cheholchiki, som är vridna i spiralform och har en annan bredd och längd. Med hjälp av en krok fångas en hårsträng och återstår i curlersna. Tja, tygets elastik fixar curlers så att de inte rör sig.

Skum rullar hur man använder - video

För att ta reda på hur man kan håret med mjuka curlers är det inte nödvändigt att gå till salongmästarklassen. Skönheter-fashionistas sprids på Internet bilder och videor skapa sina mästerverk på hans huvud. Så, efter att ha sett flera videoklipp, kommer vi att få en uppfattning om hur man uppnår det resultat du behöver.

 • Inledningsskedet - förberedelse för permet - innebär en huvudtvätt. Det rekommenderas att tvätta ditt långa hår väl, skölja det med balsam för att underlätta curling och styling, och även applicera en speciell produkt för att få jämnt hår. Torrt hår hårtork bör vara, huvudet ner, från rötterna. Efter curling får vi volymen av varje krull - från ryggrad till spets.
 • Låt oss tänka på hur du vill se den här tiden. Med elastiska lockar, fjädrar eller ljusvågor. Efter att ha definierat separerar vi strängarna i bredd: ju tunnare de är desto mer kommer de att vrida sig. Är du redo? Fortsätt sedan.

Hur man använder skumrullar - video

Så här får du hår på mjuka långa curlers

 1. Det är bättre att starta krullen från baksidan av huvudet, ta sedan sidorna och runda ut på kronan.
 2. Vi lägger hårkrullare av skumgummi vinkelrätt mot varje sträng, med ett spets vi griper skumgummit och börjar vända från topp till botten eller vice versa - från botten till toppen eller bara upp till mitten av krullen.
 3. Med ett gummi fixar vi ett hårlås och fortsätter.

Spiralmjuk curlers används enligt följande:

 1. Placera kroken i väskan för enkla greppband.
 2. Vi kramar strängen och vrider den vid basen i form av en slinga.
 3. Med en virka vi fångar vår ögla och dra åt den i locket.
 4. Vi tar kroken från botten av locket, och curlers kommer att bli en spiral tillsammans med vår krull.

För att få en vacker spiral på håret måste strängarna vara förberedda, inte tunna och inte tjocka.

I det första fallet är de inte lätta att fixa, i andra - kommer det bara inte att ta.
Det trevligaste ögonblicket i krullen på natten - morgonen blommar curlers med tankar, vad hände. Vi tvättar och färgar, och då är vi engagerade i en frisör, rådgivare av stylister.
Vi börjar skjuta skumskumkrullare från botten, från motsatt sida. Har avskedat alla strängar, dela dem efter önskemål och fixa dem med fixeringsmedel. Mjuka spiraler är lättare att ta bort: vi tar bort täcken från bottenkrokarna på samma sätt som vi krullade.

Mjuka curlers - recensioner

Enligt recensioner av tjejer och kvinnor är skönheter nöjda med uppfinningen av mjuka curlers. Om du använder dem korrekt får du en naturlig frisyr med lockar eller lockar. Tiden går lite ut, speciellt om du snurrar på natten. Dessutom är håret inte så bortskämt, som från uppvärmda hårvalsar eller krullning. Vissa fashionistas kallar denna uppfinning magisk.

Varje flicka drömmar om lockigt hår. Om naturen inte har belönat dig är det lätt att få runt krullar eller spiralkrullar. Höjer curlingmedel hårstruktur? Självklart, ja, om du vrider krullarna varje dag, kommer inget hår att överleva experiment. Från och till och med är curling hår inte förbjudet, kom ihåg den goda gamla: skönhet kräver offer.

I flera årtionden har skumrullar varit det mest praktiska och populära sättet att skapa effektiva lockar på hår av vilken längd som helst. I denna publikation kommer vi att prata om hur man använder sådana produkter.

SNABB ARTIKEL NAVIGATION

Fördelarna med skumprodukter

 • Skumrullarna är mjuka och mycket lätta. På grund av detta kommer du inte att uppleva obehag under sömnen.
 • Användningen av sådana anordningar minskar avsevärt läggningstiden. Du behöver inte vänta några timmar för att locka krullarna. Hår för sådan papilotki twist på kvällen före sänggåendet, och på morgonen får du en spektakulär och resistiv styling.
 • Skumrullar är lämpliga för att krulla hår av någon längd. Med hjälp av sådana enheter kan du curl korta och medelstora strängar. Dessutom fixar skumgummiprodukter säkert och håller tjocka långa lockor.
 • Recensioner av tjejer tyder på att sådana papilotki är ganska enkla att använda. Att skapa frisyrer med hjälp av dem kräver inte mycket ansträngning.
 • Skumprodukter hör till kategorin budgetmedel för hårkrullning.
 • Mjukt papilotki av kvalitetsmaterial, skadar absolut inte håret. Recensioner av tjejer bekräftar att håret inte bryts efter att ha krökt med hjälp av sådana apparater, inte delas upp och faller inte ut. Det är därför sådana apparater kan användas regelbundet.
 • Vid arbete med skumrullar behöver inte ytterligare fixeringsmedel, eftersom dessa papilotki är utrustade med ett speciellt plast- eller järnklämma (eller gummi).

Skapa spektakulära lockar

Moderna tillverkare erbjuder ett brett urval av curlers, gjorda av mjukt eller tätt skum. När du väljer sådana papillotok bör du vara uppmärksam på deras storlek och diameter.

Små föremål (upp till 2 cm i diameter) är utformade för att skapa små krullar. Apparater med en diameter av 2,5 till 4 cm används för att bilda volymetriska krullar.

Så, hur man använder skumrullar?

 1. Tvätta håret med schampo och behandla med balsam.
 2. Torka håret med en hårtork. Strängar borde vara lite våta, men inte våta. Recensioner av tjejer indikerar att den mest motståndskraftiga är styling på lite fuktigt hår. Våta strängar under natten har inte tid att torka och därför kommer krullarna att sönderfalla omedelbart efter att ha tagit bort curlers.
 3. Den första ska krulla pärlorna. Applicera först på det spray eller mousse för läggning. Sätt sedan spetsarna på smällen ovanpå mitten av curlersna och dra åt tills du når botten. Curl bangs bör vara tätt så att håret inte svalnar under sömnen.
 4. Dela håret i 5 delar (topp, sida och 2 occipital), fixa varje hårnål.
 5. Välj en sträng från den övre zonen och vind den på curler. Det är viktigt att strängarna hade samma bredd. I det här fallet får du en vacker enhetlig krullning. Breddsträngar väljer, med fokus på bredden på krökarna.
 6. Om krullarna kommer att vara spiralformiga och elastiska under curling curlers. Om du vill få effekten av kroppsvågor, ska filen placeras horisontellt.
 7. När hårets övre del är krökt, gå till de tidzoner och sedan till occipitalen.
 8. Vid användning av skumprodukter för styling bör en regel följas. Efter fixering av produkten måste klippet flyttas från toppen av krullen till botten. Annars riskerar du att få fula bucklor eller veckor på krullarna.
 9. På morgonen försiktigt bort papilotki. Börja att krulla på baksidan av huvudet, gå sedan till det tidsmässiga, och slutligen varva ner strängarna på kronan.
 10. Kamma håret med dina händer försiktigt.
 11. Fixa lacklack.
 • Om du vill få spektakulära volymkrullar, välj sedan breda skumkrullare. För att skapa små krullar, ta små hårsträngar.

Kvinnor har länge känt hur man använder curlers för att skapa en harmonisk bild. Tidigare ersattes de av olika pinnar, som ersattes av metallperforerade metallrör, fixerade med gummi. Processen var mycket lång, och att sova med sådana curlers var en kontinuerlig plåga.

Men skönhetsindustrin står inte stilla, och idag finns det en ganska imponerande arsenal av anordningar för att skapa lockar. Här är de mest populära bland dem:

 1. Thermo / elektrokretsar.
 2. Spolar.
 3. Spiraler (Magic Leverag).
 4. Kardborreband.
 5. Hair curlers boomerangs
 6. Skumrullar.

Hur man använder curlers?

Till skillnad från curling, strykning och perming är curlers ett relativt säkert sätt att skapa en frisyr. Hårkrullare av trä, skumgummi och plast påverkar inte håret om det inte är tätt för att linda dem upp och varva ner ordentligt efter torkning.

Men om du inte vet hur man använder heta curlers, kan denna okunnighet torka håret med frekvent användning av enheten. För att undvika detta måste du använda ett spraytemperaturskydd varje gång innan du lägger dig. Det kommer att spara hårstrukturen och dessutom säkra strängarna.

Typer av curlers och hur man använder dem

För att skapa medelstora och stora lockar används framgångsrikt uppvärmda hårvalsar. Principen om deras handling kan skilja sig från varandra - de värms antingen i varmt vatten, eller de använder el för detta. Inne i varje curlers är ett vax eller ett ämne som det. Kyler ner länge (vanligtvis från 20 till 40 minuter) lyckas sådana krökare skapa en krullning.

För att inte bara få en våg, men små krullar i kursen, gå papilotki - små krillare från trä eller plast. Strängarna är lindade på dem, förfalsade i en bunt, efter det är det fixat med ett klämma eller elastiskt band.

Elektriska rullar med avtagbar metallstav liknar curling. De ger mycket snabbt håret den önskade formen, men påverkar dem negativt när de används felaktigt.

Nu är Magic Leverag spiraler väldigt populära, vilket med hjälp av ett spiralformat lock som strängar passar, gör håret lockigt.

Mycket lätt att använda curlers med kardborreband. De är stora och små för att skapa krullar av olika storlekar. Det räcker att vinda en flugpapper på håret och torka med hårtorken.

För att inte slösa tid på att skapa lockar, är det bättre att hitta bättre än skumrullar. De är av olika slag - lång, rund, dubbel.

På liknande sätt är skumgummiekrullare plastringar. Strängen är lindad på en sådan volymetrisk ring, varefter den är fastsatt med en spärr.

Curlers-boomerangs skapar små kucker eller stora krullar på huvudet - det beror helt på diametern. Inuti sådana krökare metalltrådram och utvändigt tätt skum.

Efter att ha läst hur man använder curlers, vare sig plast eller skum, vill kvinnan inte dela med sig och kommer inte att göra något val för. Trots allt är curlers ett bra sätt att förvandla.

Många tjejer drömmer om lockar, så hur man använder skumrullar är en ganska populär fråga. Det verkar som om det kan vara lättare att ta en krulle och vrida den på en speciell mjukcylinder. Men i denna process kan du träffa många fallgropar, som många inte ens misstänker. Hur man använder hårkrullare för att inte skada eller bryta hårstrukturen, låt oss prata i artikeln.

Hur man använder skumrullar? - Denna fråga ställs av ägare av rakt hår. När allt kommer ibland vill du skämma bort dig själv med elastiska lockar. Att göra krus kan du tillgripa med hjälp av professionella. Alla skönhetssalonger erbjuder alla slags krullar, våtverkningar, curling på krusjärn och pincett. Men man bör komma ihåg att alla dessa metoder inte är säkra för hår. Är det inte lättare att använda curlers och hålla ett friskt hår? Hur man gör omslaget, lära sig i artikeln.


Varför väljer många människor curlers?
Många tjejer föredrar att använda curlers. Men varför? Trots allt erbjuder professionella många sätt att skapa lockar på 20-30 minuter, utan att behöva lida hela natten med papilotkami-hår.

Svaret är ganska enkelt, curlers är det säkraste sättet att curl curls. Ingen av de metoder som föreslås i salongen, inte säker för hår. Som regel är alla förfaranden värmebehandlade trådar. Värmen skadar helt hårstrukturen. Folliklarna stänger, varför vitaminer och nödvändiga ämnen slutar absorberas i håret. Håret blir torrt, som ett halm.

Självklart kommer det inte att finnas en sådan effekt från att bara packa upp den på en curler eller en hårtork, men säg inte gopet tills du hoppar. Skadliga, godartade metoder är fortfarande bättre.

Det är mycket lättare att använda skumrullar. Idag erbjuder butiker ett stort urval av dessa produkter. De skiljer sig åt:

 • Formen. Det finns mer rund, avlång;
 • Diameter. Börjar från 1 till 25 centimeter;
 • Material. Nyligen har det blivit modernt att skaffa boomerang hårkrullare. De är gjorda av mycket tätt skum. Att sova på dem är inte särskilt bekvämt, men krullarna erhålls som: elastiska och vackra. Men mjuka curlers väljer de damer för vilka bekväm sömn är viktig. Denna modell har en stor nackdel, på grund av det faktum att skummet är för mjukt kan krullor deformeras. Detta kommer säkert att påverka resultatet.
 • På bekostnad av. I butiken kan du köpa den här produkten från 50 rubel per paket och över
 • Kvalitet. Kinesiska modeller är billigare, men inte mycket hållbara. Skumgummi har en speciell lukt och trådklemmen är så tunn att den ofta inte håller strängar.
Med hjälp av curlers kan du göra utmärkta lockar, den här metoden användes av våra mormor. Och samtidigt var deras lockar vackra och friska.

Hur man gör lockar?

Ett viktigt steg - den korrekta fuskkrullarna. 80% av slutresultatet beror på det. Förfarandet bör utföras enligt följande:

 • Tvätta håret med schampo, glöm inte att skölja balsam. Vissa experter rekommenderar att du inte "laddar" låserna innan du slår upp krökarna och använder växtdekok i stället för lotion. Detta kommer att ge ditt hår en hälsosam utseende och glans;
  Inget behov av att blåsa torrt Försök att göra det på ett naturligt sätt;
 • När håret är nästan torrt kan du börja applicera skummet eller ljusmoussen för fixering. Detta steg krävs även för dem vars hår är krökt väl. Utan applicering av fixeringsmedel, krullar snabbt sönderfall, blir fluffig, slarvig. Överdriv det inte med kosmetika, överskott av skum kommer att göra att krullarna ser feta ut, onaturliga.
 • kamma håret väl, så att det inte finns några mattor;
 • dela håret i strängar. Fixa några av dem med klipp så att de inte stör
 • ta curlers, försiktigt skruva på strängen, fixa mappen. Detta borde göras från botten upp, dra något i håret;
 • lämna curlers i 6-8 timmar;
 • ta försiktigt bort papilotki;
 • De resulterande locken fixar lack.
Som du kan se är förfarandet inget komplicerat. För hår av medellängd behöver 25-30 curlers. Om du vill att dina krullar ska vara breda och voluminösa, använd papilotki med största diameter.

Vi använder flera metoder

Experter hävdar att det finns flera sätt att vrida skumgummikrullare:

 • Standard - horisontellt. Det finns inget komplicerat här, papilotki fäster hela huvudet, passar snyggt mot hårets rötter. Om skummet är för mjukt och krökarna är dåliga, kan du använda stiften för att säkra dem.
 • Vertical. Började tillämpa relativt nyligen. Ser bra ut på blekt hår. Det är bättre att använda curlers av den blandade typen, välja en annan form och storlek. Bottenlinjen är följande, papilotki vind inte upp till huvudets huvud, hårrotsarna förblir i slutet raka och ljuskrullar bildas vid ändarna av strängarna. Det ser ganska extravagant ut. Men den här frisyren är inte för alla. Många säger att effekten av fet hår bildas, som sådan finns det helt enkelt ingen basal volym.
De flesta tjejer föredrar att använda den klassiska metoden att vrida håret.

Förfarandet för lindning av trådarna på skumvalsar kan utföras hemma. Dra nytta av följande

 • tips, du kommer aldrig att få problem:
  • Det är nödvändigt att endast använda hårkronor på det våta håret som tidigare bearbetats av fixeringsmedlen. Om proceduren utförs långsamt är det bättre att skumma varje sträng så att de inte har tid att torka;
  • Om du är ägare av lockigt hår från naturen, vill du ändra formen lite, efter att ha tvättat håret, spraya krullarna med ett jämna medel. Annars kan krullarna bli trassliga och felaktigt fixerade.
  Nyligen har långt hår återgått till mode. Walking med raka strängar stör dig snabbt, jag vill få lite variation, ändra bilden. För att göra detta kan du göra ljuskrullningar på håret. Hur man använder skumrullar är en ganska vanlig fråga. Det finns inget svårt i processen. Det är nog att tvätta håret, applicera en fixativ, fästa papilotki på lockar, fixa dem. Efter 5-8 timmar kommer krullarna att vara klara.

  9 typer av curlers och 3 sätt att lägga

  Vackra flödande lockar - drömmen om de flesta tjejer. Och det finns olika sätt att skapa dem. En av de äldsta ligger på curlers.

  Nu tror vissa tjejer att denna metod är föråldrad, och föredrar att använda curling eller besöka skönhetssalonger för att skapa en perm.

  Curlers är dock ett säkert sätt att skapa lockar utan att skada hårstrukturen. Men det här kräver en lång tid och är inte riktigt bekväm för dem att sova. Men nu finns det många sorter av dem, och varje tjej kommer att kunna själva välja det lämpliga alternativet.

  Typer av curlers

  Du kan välja dem beroende på materialet, deras diameter för att skapa de perfekta locken. Men oavsett vilken du väljer kan du helt enkelt göra det hemma med dem.

  papiljott

  Användningen av sådana hårkrullare kan vara ett riktigt äventyr för ditt hår. Eftersom de är gjorda av skrotmaterial.

  Använd oftast bitar av tyg och papper för detta ändamål. Hur man gör en curler-papilotki?

  1. Håret är sårat på pappersremsor.
  2. Fäst papilotki med bitar av tyg.

  Storlekarna på locken beror på hur brett du gör pappersremsor. Håret kommer att behöva svalna noggrant för att inte skada strängarna. Behandla de mottagna locken med stilprodukter.

  Curlers-boomerangs: hur man använder

  Boomerang curlers i deras form liknar en lång rulle av skumgummi eller gummerat material med en tunn tråd inuti curler. Boomerangs böjer bra och håller därför tråden bra i rätt position.

  Krullar skapade med hjälp av sådana flexibla krökare under lång tid behåller sitt ursprungliga utseende. Att använda dem är enkelt: linda in trådarna runt produkten och anslut boomerangens ändar.

  Kulans tjocklek och tjocklek beror på hur många boomerangkrullare som används. Men deras främsta fördel är att de är mjuka och trevliga att sova i. Därför föredrar många tjejer detta alternativ på grund av det trevliga materialet och fastheten hos lockar.

  Magic curlers

  Tjejer vill att krullarna inte förlorar sin form under lång tid, ser naturligt ut och hårstrukturen får inte skadas. Alla ovanstående kriterier motsvarar magiska curlers (magisk hävstångseffekt). Denna produkt uppträdde nyligen på marknaden och vann genast sympati för tjejer och kvinnor.

  Dessa är spiraler med ljusa färger, för tillverkning av vilken tunn silikon som används. Inuti finns det ingen trådram. Också i uppsättningen finns en speciell krok, som du tar upp strängen och tränger den. Magic curlers skiljer sig i diameter och längd. Detta gör att du kan skapa vackra krullar på håret av vilken längd som helst.

  Fördelar med magiska curlers:

  • användarvänlighet;
  • hårskada under lindningen är minimal;
  • tillförlitlig fixering
  • lämna inga veckar - krullar ser naturligt ut;
  • Curls behåller sin form under lång tid.

  Men tro inte att den här magiska enheten inte skadar håret alls. På grund av lockets sträckning och gängning genom kroken får de fortfarande en negativ inverkan.

  Men jämfört med andra typer av curlers, upptar de en av de första platserna för säker användning. Att sova med dem är obekväma, eftersom spiralerna är i limbo. Men allt detta kompenseras av de listade fördelarna.

  Kardborreband

  Nästan varje tjej har kardborreband. De är praktiska att använda, kompakta. Det är lätt att skapa en voluminös frisyr med hjälp, krullar erhålls utan veck.

  Dessa är cylindrar med en "snygg" yta, tack vare vilka klämmor som inte behövs för deras fixering.

  Eftersom långt hår kan vara väldigt förvirrad - så kommer ingen vacker styling att fungera. Bara stickies bör inte lämnas över natten - på grund av brist på klämning (om du behöver krullar utan veck), kan de varva ner.

  Med hjälp av sådana curlers kan en tjej skapa en volymetrisk styling på kort tid, och ägarna av lockigt hår kan göra krullarna jämnare och mer lätta.

  Därför, om du har friska krullar av lämplig längd och du behöver göra en vacker styling på kort tid, bör du titta närmare på klibbiga krökare.

  Elektriska curlers

  Electric hair curlers är ett modernt och praktiskt sätt att skapa vackra lockar. Uppvärmning beror på elektrisk ström. Värmeelementet är byggt i specialfallet. På curlers finns en metall sida, som leder värme till insidan för att smälta vaxet.

  Elektriska curlers kommer i olika diametrar, vilket gör det möjligt att skapa krullar av olika storlekar.

  Vilka elektriska rullar är bättre?

  1. Keramik är det dyraste materialet för elektriska rullar. Den höga kostnaden beror på det faktum att keramik förhindrar överhettning. Därför kallas de också mildt.
  2. Den joniska beläggningen förhindrar att håret tränger samman.
  3. Beläggningen från velour ger resistent fastsättning av elektrodrivare i nödvändig position.

  Electric curlers är en utmärkt möjlighet att skapa lockar med modern teknik.

  Uppvärmda hårvalsar

  Detta är en annan typ av curlers, som med hjälp av värme skapar lockar. Skillnaden från elektrisk är att de behöver dyppas i kokande vatten eller varmt vatten.

  Inuti har de en vaxkärna, som värms samtidigt med upphettningen av curler.

  När vaxet svalnar börjar det att ge bort värmen till håret och därigenom skapa lockar.

  Hur man vrider hår på värmevalsar? Ingenting komplicerat: krökningsstegen är desamma som vid användning av konventionella produkter.

  En lika viktig fråga: hur lång håller hårkrullarna på håret? I genomsnitt 15-20 minuter måste du ta bort dem, när de är helt avkylda, för att göra vackra lockar.

  sammet

  Särskilda kärleksförtjänta curlers med sammet eller velourbeläggning.

  Tillverkad av detta mjuka material gör de inte så ont eller förvirrar håret, vilket gör dem säkraste att använda.

  Ett stort antal genomgående hål gör att ätpinnarna säkert kan låsa strängarna i önskad position.

  metall

  Detta är en av de äldsta sorterna av curlers. Genom sitt utseende liknar de kardborreband, endast gjorda av metall.

  De består av två delar: en metallkropp och en gummiblandning för fixering av håret.

  Men det är inte lätt att skjuta sådana hårkrullare: för det här behöver du en speciell trollstav, som kan köpas separat eller med hårkrullare.

  Om du bestämmer dig för att skapa krullar med metallkranar, behöver du mycket tid.

  Dessa produkter ska vara vått hår. Strängar kan torka länge, så de används oftare i salonger där det är möjligt att torka håret med en professionell hårtork.

  Därför är det bättre att håret torkar naturligt eller använder sådana curlers i skönhetssalonger.

  plast

  Dessa krökare är ihåliga cylindrar med spikar, på grund av vilka de strängade strängarna inte förskjuts. Ingår även i satsen monteras - plastmask, i form av en halvcirkel (eller bara elastisk), som bärs över krökarna. Krullarna gjorda med hjälp av dem behåller sin form under ganska lång tid.

  En signifikant nackdel är att de inte kan sova. Även från klämmorna förblir veckor, för vilka krullarna inte verkar vara naturliga. Att ta bort sådana hårkronor borde vara noggrant, se till att håret inte är trasslat på spikarna och utsprången.

  Ytterligare medel för att fuska hår

  Förutom curlers finns det andra enheter för att skapa perfekta lockar. Var och en av dem har sina fördelar och nackdelar som måste beaktas när de väljs.

  1. Curling Iron
  2. Utyuzhok.
  3. Skapa volym med en hårtork och en rund pensel.

  Hur man hårar hår på curlers

  Det finns olika sätt att locka strängar av vilken längd som helst. Förutom curlers själva behöver du en kam, ett verktyg för att skapa styling.

  Horisontell styling

  Denna typ av styling rekommenderas för curling hår på vissa typer av hår curlers:

  Nedan följer en steg-för-steg-instruktion om hur man utför horisontell curling.

  1. På nyvasket strängar, använd verktyget för att skapa en styling.
  2. Håret ska delas upp i flera delar: parietal och två laterala.
  3. Perm måste startas från parietaldelen. Ta en strand på toppen.
  4. Ordna det vertikalt så att det är vinkelrätt mot kronan, kamma den.
  5. Börja att blåsa trådarna i riktning från pannan till kronan.
  6. Strängar bör vridas med samma kraft till själva rötterna - så på de mottagna krökningarna kommer det inga rynkor.
  7. Vänd mitten av pannan till nacken så att det finns en linje av curlers.
  8. Fortsätt sedan till strängarna i den tidsmässiga delen.
  9. När allt hår kommer att krullas på en curler, blås-torra det, om du använde ett styling agent.
  10. Börja snurra strängarna efter fullständig kylning från blåstorkning.
  11. Du behöver varva ner håret från botten uppåt. Kombinera lockar måste börja från slutet, gradvis stiga till rötterna.

  Vertikal vinkling

  Med denna teknik börjar strängarna att blåsa från den nedre hårlinjen nära nacken.

  1. Gör svansen på toppen.
  2. Separera en bred sträng på baksidan av huvudet med en horisontell linje.
  3. Dela det i smala strängar.
  4. Rulla dem på curler i vertikal riktning.
  5. Rularna av curlers bör vara horisontella. Återstående steg liknar horisontell curling.

  spiral

  Spiralkrottare, magiska curlers eller papilotki är lämpliga för denna teknik.

  1. Håret är uppdelat i fyra breda strängar: parietal, occipital och temporal.
  2. Dessutom dela dem i tunnare.
  3. Vrid strängarna spiral.

  Allmänna regler för curling curlers

  Att krulla visat sig vackert måste du följa enkla rekommendationer.

  1. Curling på vått hår är mer motståndskraftigt, så fuktar det före inslagning. Det är inte nödvändigt att fukta strängar, om du använder termiska rullar och elektriska.
  2. Ju tunnare håret, desto tunnare måste du ta strängar för lindning.
  3. Lämna inte curlers längre än en timme - det gör ont i hårets struktur.
  4. Snurra strängarna först efter att de har torkat helt, demontera locken med händerna. Behöver bara göra detta noggrant.
  5. Sträck inte strängarna när de krönar för hårt.

  Några frisörer tror att hårkronor inte ska vridas på våthår, men alla är överens om att curl bara ska tvättas hår. De flesta yrkesverksamma använder förpackningsverktyg före omslaget, som i den här videon:

  Hur man får hår av olika längder

  För att krullarna ska verka naturliga behöver du använda produkter med olika diametrar. Att curls visade sig perfekt, måste du ta hänsyn till hårets längd när det kröks.

  1. Vad är curlers för långa lockar? Spiraler är idealiska. Om du använder cylindriska krökare, behöver du extra klämmor för fixering. Det är bättre att göra en spiralkrulle.
  2. Vilken curler är bättre för medelhår? För denna längd är nästan alla typer av curlers lämpliga. Det är bättre att välja produkter med medelstor diameter. Perm bör göras vertikalt.
  3. För korta längder av hår, velcro, papilotki och boomerangs är lämpliga. Produkter ska välja en liten diameter. Curls på denna längd kommer inte att fungera. Hair curlers för kort hår hjälper till att ge volymen till en hårklippning. Curling är gjort på ett horisontellt sätt.

  Att känna till subtiliteterna av curling hår på curlers, kan du skapa vackra och spektakulära lockar. • Nästa Artikel
  Använd färglös henna