Hur man lockar vackra lockar med hårtork och vilka verktyg behöver du för att håret ska blåsas?


Frisyrer med vackra elastiska lockar kommer alltid att vara i trend.

Enkla, fritt fallande krullar kan ge ömhet och romantik till bilden av en tjej.

Tyvärr är inte allas hår curled av naturen, men absolut alla tjejer vill se vackra ut. Det är därför du borde lära dig att göra vackra lockar med improviserade medel.

Kan jag göra vackra lockar med hårtork?

Du bör inte oroa dig om naturmor gav dig rakt hår. Att skapa en frisyr på ditt huvud med eleganta elastiska lockar är en snap. Curls kan göras med hjälp av en hårtork. För att göra detta, var tålmodig och en uppsättning verktyg för att säkerställa god fixering av håret.

  Innan du börjar skapa krullar måste du tvätta håret. För att göra stylingen mer elastisk, och håret inte är fluffigt, ska de tvättas med varmt, inte varmt vatten. Dessutom måste de sköljas noggrant så att allt skum rengörs.

Användningen av en rund pensel kräver lite fingerfärdighet, medan absolut någon fru kan klara av curlers.

 1. Den tiden har kommit för att skapa lockar. Sprid ditt hår i små områden, och vinda sedan varje strand på curler. Ju tjockare håret desto mer curlers ska vara. Du måste vrida med bra spänning så att de färdiga locken har bra elasticitet. Om på detta stadium för att bearbeta krullarna med mousse eller andra medel för styling, kommer krullen att vara mycket längre.
 2. När hela håret är vriden måste du slå på hårtorken. Du bör ställa in genomsnittstemperatur och låg hastighet. När allt är nu, är det nödvändigt att ge lås i form. Detta görs med hjälp av hög temperatur.
 3. Skruva inte om curlerna omedelbart. De behöver tid att svalna. Om tiden är tätt, kyla håret med en kall luftstråle och ta bort hårkronorna.

Det är bara för att fixa de färdiga lockarna. Du kan vrida dem lite med fingrarna eller piska med en kam. För fullständigt förtroende kan du fixa resultatet med en liten mängd hårspray.

Vilka tips hjälper curl curls?

Det mest praktiska sättet att göra lock är att använda en munstycksdiffusor för en hårtork. Denna metod är utmärkt för både långt och mycket kort hår. Spridaren har flera fördelar över andra sätt att skapa krullar:

 • Laying tar mycket lite tid.
 • Utan mycket ansträngning ger någon frisyrvolym vid rötterna.
 • Behandlingsprocessen med ett sådant massagemunstycke brinner inte håret.
 • Håret torkar mycket snabbare.
 • Med detta munstycke kan du skapa inte bara lekfulla krullar utan också räta ut håret.

Dysdiffusorer kan variera avsevärt i utseende. De kan variera längden på fingrarna, spetsens bredd samt diametern på munstycket själv. Det är därför som du innan du köper en hårtork med diffusor, bör du först konsultera vilket huvudstycke som passar dig direkt.

Hur man lockar hår med en diffusor?

Som nämnts ovan tar skapandet av krullar med en diffusor inte mycket tid. Algoritmen för att skapa frisyrer i detta fall är väldigt enkel:

 1. Först måste du tvätta håret och låt det torka lite. Överdriven fukt kan pressas ut med en handduk.
 2. När ditt hår torkar lite, måste du applicera mousse eller stylingskum på den. Du bör inte använda för mycket stylingprodukt, se till att det faller mindre på hårrötterna.
 3. Nu är det nödvändigt att vrida håret på ett hårtorkshuvud i cirkulära rörelser och rikta luftflödet till hårrötterna. Det är bäst att starta permet från baksidan av huvudet.
 4. Med samma rörelser är det nödvändigt att vinda varje sektion av huvudet växelvis.
 5. I slutet måste du spruta krullar med en liten mängd lack. Så de kommer att stanna mycket längre.

Som du kan se är det inget svårt att skapa lockar.

Skapa elastisk krullar runt kam

Denna metod att skapa lockar är ganska enkel, men kräver viss färdighet. Innan du börjar skapa en frisyr, som i föregående fall, ska håret tvättas och behandlas med ett termiskt skyddande medel.

  Det är nödvändigt att fördela håret i delar som är bekväma för en kam. För större bekvämlighet kan varje del fixas med ett speciellt klipp.

Du bör vara bekväm att separera trådarna och vinda dem på en kam. Tillsammans med detta borde de inte vara förvirrade, för annars kommer håret att bli ojämnt och fult.

 • I det här fallet bör du börja curla alltifrån baksidan av huvudet.
 • Nu måste du slå på hårtorken på medeltemperaturen och du kan börja krulla krullarna på kammen.

  Krullen borde inte vara bredare än kammen, så att den är bekväm att ta bort.

 • Kamma är det nödvändigt att höja krullen vid rötterna, värma den med en ström av varmluft. Börja linda med tipsen ska vara. Det är bäst att göra det långsamt, men med bra spänning.
 • Hårtork bör riktas mot den del av krullen som skruvas på borsten.
 • Efter att ha nått mycket tips måste du värma upp hela strängen i högst fem sekunder, varefter du kan börja skjuta den.
 • Efter borttagning, ta en titt och uppskatta dina insatser. Om du inte krullade och vågorna - processen bör upprepas, men nu är det nödvändigt att agera långsammare och med större tryck.
 • När du har avslutat slingorna på baksidan av ditt huvud, är det bekvämt att gå till toppen av huvudet.
 • Munstyckkoncentratorn, med en smal näsa, gör det möjligt att påskynda curlingprocessen. Men vi borde inte glömma det med ett sådant munstycke, så kommer håret att värma upp mycket mer. Dessutom kan detta munstycke inte användas utan ett termiskt skyddande medel.

  slutsats

  Du kan skapa snygga romantiska lockar på olika sätt. Välj den som passar dig mest, och försök alltid se vacker ut.

  Så här får du hårtork och kam

  Var och en av oss har våra egna frisyrer. Någon för volymen sänker huvudet ner, använder en rund kam eller torr individuella strängar - det här är vad som verkligen fungerar, vad du är van vid och gör hela tiden. Men det betyder inte att den här metoden är perfekt för dig och ger ditt hår en titt på 100%.

  Hur man lätt lägger något hår med en kam hårtork (varm och kall luft)

  Den berömda frisören Raquel Martuselli delade sin erfarenhet för att uppnå önskad idealisk stil och de bästa resultaten för olika hårlängder och några hårklippningar. Med sitt hemliga vapen ringer Raquel en rund borste - polerar ett hår med en rund borste, oavsett vilken typ av hår som hjälper till att "täta" hårvågorna och lägga till glans på den.

  Hur man enkelt lägger en kaskadhårklippning

  Martuselli rekommenderar att man delar håret i varje nivå av frisyren och drar ut den med en rund borste och hårtork i små lås. Så du kan betona volymen av frisyren, styling varje nivå ger var och en av dem en volym, och frisyren som helhet kommer att vara i perfekt form. För att få en vågig övergång från nivå till nivå, vinda spetsarna på håret i varje tier på kammen och torka in i ansiktet, och du kan också göra motsatsen, torka ändarna genom att krulla dem från ansiktet och förstås bara dra till botten.

  Innan du är alla 3 föreslagna alternativ för att stapla kaskaden på den genomsnittliga längden på håret med en kam och en hårtork:

    • Det första fotot är avrundade spetsar (vi tippar på borsten inuti ansiktet under torkning)
    • det andra fotot - långsträckta släta spetsar till botten (vi torkar upp genom att rikta strängarna ner)
    • den tredje bilden - avrundade spetsar ut (vi slår tipsen på borsten från ansiktet under torkning)

  Enkel styling bob bob frisyr

  Under installationen av bobskuret vill vi få volymen och vill inte ha huvudet i form av en bubbla. I det här fallet rekommenderar Raquel att inte fullständigt vrida hårets ändar på kammen vid styling, så vrid inte borsten utan använd den så platt att polera spetsarna. Att spela med riktningspunkterna kan enkelt skapa en bra stil, bara rikta strängen med en kam under strömmen av varm luft från en hårtork i vilken riktning du vill. Resultatet kräver fixeringslack.

  På bilden av Bob Cars styling på ljus och mörkt hår:

  Hur man sätter hårhår att ha elastiska lockor

  Twisting hår på en hårborste är ett enkelt sätt att få elastiska volymen lockar. För att göra detta, ta en rund kamborste, linda håret runt det och torka det först med varm luft av en hårtork och fixa sedan det med kallt. Efter avlägsnande av kammen vrider du locket igen och håller det i några minuter tills det kyls helt och dess form fixar naturligt. Ju större i diameter du tar kammen, desto mer voluminös kommer krullen att vara.

  Steg-för-steg instruktionsvideo - hur man blåser håret på en rund kam:

  Hur man anpassar hårkammen

  För rakt hår rekommenderas det att använda en koncentrator (tud) för en hårtork, den kommer att fördela håret längs strängarna jämnt, vilket gör det möjligt att värma upp helt. Vi sänker den runda kamborsten ca 5-10 cm under rötterna. Dra långsamt strängen under torken, denna procedur måste göras minst 4 gånger på en sträng. Hårets tips ska inte vridas, håll dem raka. "Polska dem med en kam!" Säger Raquel. Det är inte nödvändigt att fixa, i sin naturliga form, kommer håret att skina helt enkelt fantastisk, speciellt om vinden blåser ut dem!

  Hur man ger hårvolymen

  För att börja, torka håret, enligt en kontrollerad, med huvudet nere (metoden lyfter håret på roten). Efter att du har startat styling från toppen av ditt huvud, raka håret upp till toppen. Hårtork med munstycke sätta under kammen och blåser håret nedanifrån. I denna hår styling kommer att behöva svalna. Vid kylning, tvärtom, rikta en ström av kall luft till kammen, med torken på toppen.

  Hur man gör hårkrullar, välj det bästa curlinghuvudet

  Om du fortfarande är säker på att hårtorkens huvuduppgift är att torka håret, gör dig redo för en trevlig överraskning. Med hjälp av de mest avancerade modellerna av verktyget kan du skapa olika krullar för varje tillfälle. För att göra detta måste du veta skillnaden mellan de olika typerna av enheter, vilka munstycken behövs för att bilda lock och hur man använder dem eller hur.

  Typer av hårtork och dess bilagor

  Att använda en hårtork för styling innebär att ta itu med två harar samtidigt: torka håret och snurra dina lockar. Men inte alla enheter är lämpliga för detta ändamål. Det borde ha i uppsättningen de nödvändiga munstyckena för krökning.

  Genom att plocka ut skilja dessa typer av munstycken:

  • Hub. Den viktigaste enheten för hårtork, oavsett vilken priskategori som ingår i enheten. Det ser ut som ett munstycke, i vilket en ände är smalare, som om det är plattat. Tack vare denna lucka riktas luftflödet till en specifik sträng, vilket ökar torkningseffektiviteten. Som en oberoende anordning för att erhålla krullar är navet inte lämpligt. Men han kommer att tjäna bra om du behöver torka håret, krullade på curlers, trasor, papilotki. Det slitsade hålet kan ha en annan bredd, den optimala storleken är ca 1 centimeter. Det finns modeller med ett roterande nav för bättre användning av hårtorken.
  • Diffusor. Detta munstycke är en assistent av tjejer med lockor, eftersom det hjälper till att modellera lockar. Det ser ut som en liten disk med hål som släpper in varm luft. Dessutom utrustad med speciella utskjutningar - "fingrar" som bildar volymen och locken. Denna design skyddar trådarna och huden mot överhettning, och som en bonus masserar huvudet, förbättrar blodcirkulationen och stimulerar hårväxten. Ju längre och tjockare krullarna, desto större och längre ska vara "fingrar". Knölarna på diffusorn kan vara plast eller silikon. Den första är idealisk för massage, den andra är mer lämplig för känslig och känslig hud.
  • Luftcentrifug. Cylinderhuvudet får sitt namn av en anledning. Principen för dess funktion liknar en centrifug från en tvättmaskin. Luftcirkulationen inuti munstycket gör att du snabbt och enkelt kan bilda lite disheveled, naturliga krullar med stor volym. Du kan göra fler lock med detta munstycke, även om det tar tid. Men om det tar för lång tid för strängarna och huden att utsättas för varm luft ökar risken för överhettning. Denna metod för curling är bra för kort och medium hår. Med en lång luftcentrifug kan inte klara sig.

  Som regel är någon hårtork utrustad med 1-2 munstycken för olika ändamål. Därför är en separat del i sortimentet av elverktyg för styling en hårdatorstyler - en universell anordning för vridningskurvor. Det är en bekväm enhet med utbytbara munstycken. Beroende på konfigurationen kallas det också ofta hårtork eller hårtork. I uppsättningen till enheten kan gå sådana munstycken:

  • Borstning eller rund kam - bildar stora lockar;
  • rundad pensel - på grund av naturliga hår ger glans till torkat hår;
  • tunn kam - gör volymen i rotzonen;
  • huvud som liknar en halv rund borste - brukade räta ut strängarna;
  • Curling iron eller curling iron - kan ha olika diameter. Denna indikator påverkar krullarnas storlek.

  Varning! Som regel kan borsthuvudet rotera i en eller två riktningar.

  Urval och grundläggande regler för användning

  Förutom munstyckena finns det många andra kriterier för att välja en hårtork. En av huvudkraften. Enheter med hög prestanda, cirka 2000 W, hör till kategorin professionella enheter. De hanterar snabbt torkning och styling, men om de missbrukas kan de skada håret. För hemmabruk optimal hårtork, vars effekt är 1600-1800 watt. Mindre är inte värt att ta, annars kommer torkprocessen att vara lång.

  Med fokus på denna parameter måste du ta hänsyn till längden och strukturen hos krullarna. Lågkraftaggregat passar tjejer med tunt, sparsomt, kort hår och vice versa.

  Också köpa en hårtork, var uppmärksam på den. vikt! För ljus en anordning kan vara kortlivad, och allt på grund av motorns smala lindning. Det smälter snabbt, så med regelbunden användning kommer verktyget snabbt att misslyckas. Om enheten är tung, beklagar tillverkaren troligtvis inte metallen för högkvalitativ lindning, vilket gör hårtorken tillförlitligare, även om den är mindre bekväm på grund av dess massivitet.

  För högljudd styler - En annan indikation på dålig kvalitet. Hummen bör vara likformig men inte särskilt hög.

  Förutom de vanliga modellerna som är avsedda för daglig installation, finns det en kompakt väganordning. På grund av sin lilla storlek är det bekvämt att ta dem på resor. Men sådana hårtorkar är inte avsedda för frekvent användning hemma. De har inte ytterligare bilagor och funktioner.

  En annan typ av väggmonterade apparater som är fastsatta på väggen i badrummet. Vanligtvis kan de ses på hotell, skönhetssalonger, simbassänger. Det finns dock hushållsmodeller. Visst är deras kostnader mycket högre än de klassiska verktygen för torkning och styling av hår.

  Rådet. Apparatens hölje ska vara tillverkad av slitstark plast som är motståndskraftig mot värme.

  Andra kriterier och ytterligare funktioner som hjälper till att bestämma valet:

  1. Viktiga parametrar är närvaron av flera temperaturregimer och lufttillförsel. Detta kommer att göra att använda håret mer bekvämt för dig och mindre traumatiskt för håret.
  2. Avtagbart luftfilter hjälper till att hålla enheten i fungerande skick längre. För att göra detta måste det rengöras regelbundet.
  3. Tillförsel av kall luft är nödvändig för att fixera den färdiga stylingen och försiktig torkning av lock.
  4. Joniseringsfunktionen minskar de negativa effekterna av hög temperatur.
  5. En fuktighetsgivare minskar luftflödet när håret torkar.
  6. Det automatiska avstängningssystemet kommer att fungera just nu när du sätter en hårtork på bordet. Bekvämt, om du torkar trådarna länge eller gör komplicerad styling. Så snart du lyfter enheten från ytan, slås den på utan hjälp.
  7. Friktionsbeklädnad tillåter inte att vibreringsanordningen faller av bordet om hårtorken inte är utrustad med ett automatiskt avstängningsalternativ.
  8. Bekväm användning av elverktyg och kommer att ge en lång sladd (2,5 meter). Det är önskvärt att det är flexibelt och roterar fritt.
  9. Dysorna som följer med stylisten måste vara keramiska. Materialet värms jämnt, behåller värmen väl och sparar hår.

  Innan du köper bör du läsa egenskaper hos olika hårtorkar, läs konsumentrecensioner om specifika modeller. Enheter från Parlux, BaByliss, Philips och andra tillverkare har ett gott rykte.

  Oavsett hur du väljer en hårtork, måste de kunna använda den. Korrekt användning av verktyget förlänger dess livslängd och ökar effektiviteten, samt sparar hår från överhettning:

  • Torka inte eller krulla våta strängar. Det är nödvändigt att ta bort överskott av fukt från dem med en handduk;
  • håll enheten på ett avstånd av 20 centimeter från huvudet;
  • Det är nödvändigt att börja torkningen från de övre strängarna. De är uppvuxna med en kam eller fingrar;
  • Vid frekvent användning av en hårtork är det nödvändigt att lägga ett värmebeskyttande medel på trådarna;
  • om du ska göra basal bouffant, torka håret mot deras tillväxt.

  Hur man gör hårkrullar

  Efter huvudet tvättas och torkas något med en handduk, kan du börja skapa krullar. Du bör kamma ditt hår väl och bestämma användningen av stylingverktyg. För kort, tunt, sällsynt hår är det oumbärligt. Mousse eller skum kommer att göra. För tjejer med långa lockar är det bättre att bara begränsa det termiska skyddet.

  Med diffusor

  Ett av de snabbaste sätten att få ljus, slarviga krullar från rakt hår:

  1. Dela det tvättade och behandlade stylinghåret i strängar. De borde vara ungefär lika med varandra.
  2. Huvudet ner
  3. Placera en av strängarna i diffusorn.
  4. Torka det. För att göra detta, ta bort och ta en hårtork. Ibland trycker du lätt diffusorn på huvudet.
  5. På samma sätt, vinda det återstående håret.
  6. Lägg som önskat, fixa med lack.

  Rådet. Du kan vrida strängarna i flagella, och sedan växla dem omväxlande och placera dem i diffusorn.

  Med rund kam och hårtork

  På korta trådar hjälper detta par till att skapa extra volym, och på långt och medelstort hår kommer att göra lockar:

  1. Förbered ett hårhår: tvätta, torka med en handduk, applicera termiskt skydd och kam.
  2. Del med en liten strand vid det tidsmässiga området.
  3. Vrid försiktigt den här delen av håret på borstningen till själva rötterna.
  4. Håll kammen med en hand, ta en hårtork med den andra handen (du behöver en navfäste) och torka krullen.
  5. Vänta tills krullen svalnar och ta bort den från borstningen.
  6. Upprepa detsamma med de andra trådarna.
  7. Gör stylingen, spray håret med lack.

  För bekvämligheten av styling kan du dela hela håret i två delar: övre och nedre. Först måste du klämma fast klippen medan du sträcker strängarna på baksidan av ditt huvud.

  Användning av ett centrifugmunstycke

  Om du snabbt behöver få ljus, slarviga vågor gör du det här:

  1. Dela vått hår i flera delar. Om nödvändigt, förbehandla dem med skum eller mousse, kamma försiktigt.
  2. Sätt in den första strängen i cylinderhuvudet och torka den. Håll inte krullen inne för länge, annars kan du skada håret.
  3. Upprepa samma steg med resten av ditt hår.
  4. Rätta de färdiga locken med händerna, lindra dem något.
  5. Om nödvändigt, fixa lacklacken.

  Med rund kammunstycke

  En sådan anordning utför flera funktioner: kamning, torkning och krullning av hår. Principen att fuska liknar sättet med borstning, men om borstefästet automatiskt roterar, förenklas processen väsentligt:

  1. Behandla vått hår med styling agent.
  2. Kam, dela in i strängar.
  3. Skruva en av dem på borsten, torka med varm luft och sedan kallt.
  4. Ta bort krullen manuellt eller genom automatisk rotation av kammen.
  5. På samma sätt, perm resten av strängarna.
  6. Lägg krull på egen hand.

  Rådet. Det är mer praktiskt att starta omslaget från botten av huvudet, för att tillfälligt avlägsna håret i den övre zonen med hjälp av barrettes.

  Med en rund krullmunstycke

  Faktum är att det är samma vanliga krusjärn, men tack vare mångsidigheten hos enheten torkar den också lockor:

  1. Rengör tvättat hår, värmebehandlat, kam.
  2. Dela upp i små strängar så att krullarna blir bättre.
  3. I sin tur vikla vardera på munstyckets botten och låt gå och vänta på att torka och kyla på krullen.
  4. Efter att ha lindat håret, spraya håret med lack.

  Ju större munstyckets diameter desto större krullarna kommer att vara.

  Med curlers och hårtork

  Styling tar lite längre tid än andra metoder för krullning av hår. Som ett resultat kommer du att få tydliga lockar av önskad storlek:

  1. Dela det förberedda håret i flera zoner: huvudets baksida, toppen av huvudet, sidorna.
  2. I var och en av dem markerar du alternativt strängarna, kam och vrider på curlers. Det kan vara velcro, papilotki, boomerangs.
  3. Att ha krökt hela huvudet, torka det med en hårtork. Krullarna borde vara helt torra och svala.
  4. Därefter tar du bort curlers och lägger lockar och fixerar dem med lack.

  Varning! När du lägger med en hårtork kan du inte använda metallkranar. Uppvärmning under torkning kan de brinna håret.

  Säkerhetsåtgärder

  Viktiga detaljer om att arbeta med enheten:

  1. Använd inte hårtorken i badrummet, nära handfatet.
  2. Undvik att få vatten även när verktyget är avstängt.
  3. Dra alltid ur nätsladden när du stänger av apparaten.
  4. Håll sladden borta från heta ytor eller skarpa kanter.
  5. Blockera inte inloppsöppningarna.
  6. Rengör munstyckena regelbundet från trassigt hår.
  7. Förhindra att barn tar hårtork.
  8. Krök inte håret med för varm luft. Detta gäller särskilt för svaga, skadade strängar.
  9. Stäng inte arbetsanordningen till krullarna eller hårbotten under lång tid, för att inte orsaka bränning.
  10. Använd inte aggressiva tvättmedel för rengöring.

  Hårdvararens multifunktionalitet gör att du kan använda denna enhet för att skapa vackra krullar av olika storlekar. Men välja ett verktyg för att torka och krulla lockar, bestäm vilka verktyg du behöver, och utan vad du kan göra. Detta kan påverka köpeskillingen.

  Använd apparaten försiktigt, helst - inte varje dag. Även den högsta kvalitetsprodukten är inte helt säker för hår, så först och främst tänka på ditt hårs hälsa.

  Användbara tips om hur du väljer och använder hårkrullare:

  Curls och curls utan curling och curlers - 10 bevisade sätt

  En frisyr med lekfulla lockar är ett bra alternativ för en festlig eller kvällsutseende, och krullar kommer att vara lämpliga i vardagen. Det enklaste sättet att göra krullar är att använda krulljärn eller snurra hår med curlers. Det är snabbt, men håret försämras mycket. Ta hand om ditt hår - glöm curling.

  Vilken skada kan medföra hår ofta användning av curlers och curling

  Krympjärn rekommenderas inte för daglig användning. Värmen torkar håret, det förlorar sin glans, blir matt, livlös och mer som en svamp, och splittrade ändar blir ett evigt problem.

  Inte det bästa sättet är med curlers. Om håret dras tätt, störs den metaboliska processen och blodtillförseln i glödlamporna, därför kommer de att börja falla ut. Tunt och löst hår kan inte lindas på stora curlers och hålla huvudet länge.

  Hur man gör en vacker frisyr bokstavligen från improviserade medel och inte skadar håret? Vi uppmärksammar 10 olika alternativ för att skapa lockar och krullar. Enkla och effektiva sätt som inte tar mycket tid och håller ditt hår friskt.

  TOPP 10 sätt att få lockar och lockar utan curling och curlers

  1. Med en hårtork och en kam.

  Du behöver en rund kam och en hårtork. Välj den diameter som du vill få lockar, men kom ihåg, ju större kammen desto lättare är det att göra dem. I en liten kam är långt hår lätt förtrollat, så var försiktig.

  • Tvätta huvudet och torka rötterna;
  • Börja med att göra lock på toppen. Ta en sträng och vind den på en kam. Gör inte för breda strängar, så krullarna kommer att ha en form, annars kommer du att få lite vågigt hår och voluminös frisyr;
  • Torka bra strand hårtork. Ta försiktigt bort den från kammen, skruva den på fingrarna och lägg inte ut
  • Fixa det med en osynlig hårnål eller "krokodil";
  • Lätt spraya med lack och lämna tills du sätter ihop alla trådar;
  • Ta ditt hår godtyckligt, uppnå inte en tydlig separation av håret i zoner. Om en sträng är något större än den andra, är det okej;
  • När du är färdig med trådarna, ta bort alla barrettes, sänk ner huvudet och försiktigt demontera håret med händerna. Vid behov sprinkla lockar lack.

  2. Curls med hårnålar

  • Sätt tappduken på huvudet och gå och lägg dig. På morgonen, ta bort tapparna och händerna demontera trådarna, drizzle med lack.
  • Vid basen, säkra med en stift. Upprepa detta med varje sträng. Du borde ha snygga ringar;
  • Ta en sträng och vrid den inuti, som om du slingrar den på en curler;
  • Fördela sig i små strängar, desto mindre är de, desto mer intressant blir krullarna;
  • För att arbeta med hår måste de vara våta, tvätta håret, torka det något,

  3. Gör krullar med krabba

  • Fuktar håret;
  • Dela upp i flera delar;
  • Twist varje med en sladd och säkra den med en krabba vid basen;
  • Efter 6-10 timmar, ta bort krabba, händer "kam" hår och strö med lack;

  Att sova med dem är obehagligt, såklart så det här är det bästa sättet att använda på morgonen, för att få vackra lockar på kvällen.

  4. Curls med gummi

  Denna metod kommer att kräva de vanliga små gummibanden. Om du inte har dem, använd gamla nylonbyxor. Skär dem i remsor och slipsar.

  • Rent och vått hår uppdelat i flera delar;
  • Ta en liten strand, sätt på den en mousse för styling;
  • Börja att vrida ledningarna, desto tunnare är det, ju finare krullarna är.
  • Säkra varje sele med ett gummiband;
  • Efter ett tag, ta bort gummibanden och varva ner bältena. Borsta inte och demontera händer, strö med lack. Läckra lockar är klara.

  Om du har tillräckligt med tid, låt ditt hår torka naturligt eller göra buntar för natten. När du behöver akut, torka håret.

  5. Gör lockar med ett dressing för den grekiska frisyren

  Små lockar kommer inte att vara här, men graciösa lockar lätt. Ett av de snabbaste och enklaste sätten.

  • Tvätta håret, torka lite med en hårtork och applicera mousse eller skum;
  • Lägg ett bandage på huvudet för en grekisk frisyr;
  • Ta nu en strand och vind den runt bandaget. Gör detsamma med varje sträng;
  • På morgonen tar du bort bandaget, sträcker locken med händerna och fixar håret med lack.

  Om ditt hår är mjukt och tunnare är det bara 2-3 timmar, om du är ägare av tjockt och brutalt hår - lämna bandaget hela natten.

  6. Krulligt hår med vanliga kläder

  Om du inte hade hårnålar eller gummiband, ta en bit tyg och skär den i små trasor.

  • Rent och vått hår uppdelat i strängar;
  • Applicera fixeringsmedel på varje sträng;
  • Vrid håret på en trasa och knyta en knut eller en båge vid basen;
  • Gå och lägg dig
  • På morgonen tar du av tyget, händerna sprider lock och sprutlack.

  Härliga och lekfulla lockar är klara utan stor ansträngning.
  Ledsen att klippa tyget eller hittade inte en trasa? Dra nytta av de vanliga... strumporna. De är mjukare och bekvämare att sova med dem.

  7. Curls med vanligt papper

  Även farmödrar gjorde sig krulla på detta sätt. Om du har långt hår, ta A4-papper, om ett vanligt anteckningsblad är tillräckligt under axlarna. Skär den i 2 delar och vrid varje halv i en tunn remsa. Vik i hälften. Klart! Fortsätt nu till curl curls.

  • Fuktar håret med vatten;
  • Ta en sträng, applicera moussen och vind den på en pappersremsa. Det är inte nödvändigt att låsa låsen, 10-12 stycken kommer att räcka. på hela huvudet;
  • Nu fixar du papperet. Ta tipset på papperet, håll det i slingan och dra lite så att låsen inte hoppar ut;
  • På morgonen krullar räta händer och strö med lack.

  8. Curls med folie

  Förbered först folien. Det tar ungefär 10x10 eller 15x15 cm rutor, beroende på hårets längd, desto längre är de desto större är torget nödvändigt.

  • Ta små lås av rent och fuktigt hår;
  • Applicera fixeringsmedel;
  • Vrid strängarna på 2 fingrar. Ta försiktigt bort fingrarna och tätt omsluta ringarna från håret med folie;
  • Om du har lite tid, använd järnet. Varje sträng bara en liten klämma mellan tången;
  • Ta bort folien, löst upp krullarna och strö med lack.

  9. Curls från en fläta

  Du kan få lockar eller söta lockar med hjälp av en fläta på flera sätt.

  Alternativ en. Efter att du har tvättat ditt hår, fläta en flät, vanlig eller fransk. På morgonen, unravel och dina krullar är redo.

  Alternativ två. Braid inte en, men flera flätor. De kan vara antingen 2 eller 8-10. Ju mer flätor desto mindre krullarna är. Glöm inte att använda hårspray för att förlänga frisyrens livstid.

  Alternativ tre. Efter att ha torkat huvudet och kammade ditt hår, knyta en vanlig hög svans. Dela det i 2 delar. Braid en pigtail från varje sträng, väv ett band in i den. Således kommer hårets tips att vara inblandade. Wrap varje flät runt svansen, få en "klump", och gå och lägg dig.

  På morgonen släppa grisarna och lossa svansen. Kam med stora tänder eller bara händer "kam" hår och spray det med lack.

  10. Spiralkräm med cocktailrör

  Det visar sig mycket vacker och spektakulär frisyr. Hon ser bättre på långt hår. Gör det enkelt, som tidigare alternativ. Du behöver cocktailpinnar och hårnålar för att säkra.

  • Applicera lack eller mousse till tvättat och lite fuktigt hår;
  • Ta halmen, vikplatsen ska vara längst ner och vindsträngen över hela längden på cocktailröret, som inte når platsen för veckan;
  • Böj röret från botten och fixa det med en osynlig en, toppen ska också vara knuten med en osynlig. Ju fler strängar, desto vackrare kommer frisyren att visa sig.
  • På morgonen tar du bort hårnålarna och drar ut rören. Stunning curls, spiral redo. Lämna det som det är eller lätta gnidningen genom håret. Det beror på din önskan. Spraya håret lite lack.

  Funktioner av lindning beroende på hårets längd

  Att curls och curls var vackra och naturliga, det finns några regler för att linda dem. Det beror huvudsakligen på hårets längd.

  Kort hår

  • Indelad i 3 delar;
  • Först vind de övre strängarna och rör sig gradvis till botten av huvudet;
  • Om ditt hår är för kort, gör inga krusar. Annars blir resultatet som en mormors kemi. Denna frisyr kommer inte att ge speciell skönhet;
  • Experter rekommenderar att man börjar lägga sig med toppen av huvudet och avsluta med trådar nära ansiktet.

  Medium hår

  • De är redan uppdelade i 3 delar: höger, vänster och occipital;
  • Börja snurra strängar från baksidan, baksidan av huvudet. Gör de första locken ovanifrån och gå neråt;
  • Vrid inte krullen till basen, lämna ca 2-3 cm från huvudet.

  Långt hår

  • Indelad i 4 delar: 2 sidor, topp och baksida av huvudet;
  • Börja arbeta från baksidan och toppen, och ta sedan in sidan;
  • Krullen är formad från mitten av strängen och gradvis stiger till rötterna.

  Hur förlänger effekten

  Gör lockar och lockar bara på rent och fuktigt hår. Skruva på smutsigt hår, slösa bort din tid. Frisyren kommer att falla ihop bokstavligen i minuter.

  Använd mousses och skum för att lägga innan du börjar vrida krullarna. Efter bara lite fixa håret med lack.

  Kamma inte krullor, använd endast händer. Om det behövs en kam, ta ett trä med stora tänder.

  Om håret inte är torrt, lös det inte upp, ta inte bort tyg, papper etc. Krullarna fungerar inte.

  Behöver en frisyr under lång tid, gör små krullar. Curls lever inte länge, men de kan uthärda en kväll.

  Få vackra lockar och söta lockar ganska verkliga och utan att använda curlers eller curling. Det viktigaste är att allt är gjort från improviserade medel och om några minuter. Var alltid vacker!

  Hur man blåser håret

  Hur man twist hår och skapa en mild, feminin och romantisk bild på grund av vackra lockiga lockar? Detta kan göras med flera alternativ. Den första, tidsbestämda metoden är curlers. Du kan också skapa vågor med hårtork, använda curlingjärn (curling iron) eller ett hårjärn och till och med göra krullar utan värmepåverkan på håret. Därefter betraktar vi en detaljerad beskrivning av curling curls på alla sätt som anges ovan.

  Hur man hårar hår på curlers

  Hair curlers kommer i olika typer och storlekar. För stora lockar är de vars diameter är 3 cm eller mer. Följaktligen är ju mindre diameteren desto mindre krullarna är. Detta är en av de grundläggande principerna som används när man skapar en grekisk frisyr. Så fortsätter vi till den praktiska kursen av hur man vrider håret på curlers.

  Tvätta huvudet innan du fixar curlers och tvätta det noggrant med en handduk för att absorbera överskott av fukt. Nästa måste du kamma dem i den riktning som du ligger på. För att hålla krullarna längre, använd stylinghjälpmedel (spray, mousse, curl och skum). Börja med att blåsa håret, dra en liten bit av strängarna. Vid först ta handtaget, eftersom det torkar snabbare, och då - toppen av huvudet, baksidan av huvudet och whiskyen.

  När håret är torrt inuti och ut kan curlers börja ta av. Gör det noga och skynda inte för att kamma dem, vänta några minuter med det. För att fixa resultatet kan du spruta dem med lack och hålla ballongen så långt som möjligt från håret.

  Sättet att skapa lockar med hjälp av curlers är praktiskt taget ofarligt, men det tar mycket tid, om du inte har dem, välj en av de metoder som beskrivs nedan.

  Så här hårdar du hårt med hårtork

  Om ditt hår är kort eller medellång, kan du snabbt och enkelt använda det med en hårtork. Att lösa problemet med hur man blåser håret, i det här fallet, tar mycket liten tid och kommer att kräva ett minimum av verktyg. För att göra detta behöver du den faktiska hårtorken och skummet eller mousse. Efter att ha lagt en liten mängd stylingprodukter på huvudet, vind hårstranden på hårborsten och torka sedan. Således kan du snabbt skapa vackra vågiga krökor, och mousse eller skum ger dem volym och fixering.

  Med hjälp av en rund kam och en hårtork, till vilken inga extra munstycken är fastsatta, kan du inte uppnå något sämre resultat än med en hårtork. Med tillgängliga kammar med olika diameter kan du skapa en voluminös frisyr eller vrida vinklarna något. Detta kan göras på samma sätt som ovanstående exempel: Applicera ett stylingmedel, vrid strängen på en kam och torka den med en hårtork. I slutet kan du sprinkla håret med lack för att säkra resultatet. Det bör dock komma ihåg att för ofta användning av fixativ och en hårtork kan skada din

  Hur man blåser håret eller håret

  Innan du vrider håret med curling iron (tång), tvätta och torka dem väl. Det kommer inte vara överflödigt att tillämpa termiskt skydd mot dem, eftersom enheten blir väldigt het. Börja curla dem från baksidan av huvudet. Vrid strängarna på stångkrullningen i riktning från rötterna till spetsarna, utan att använda ett klipp. Ställ fast den i denna position under högst 15 sekunder medan du håller fast strängen, och varva sedan försiktigt och långsamt. Fortsätt sedan till den tidiga zonen och sedan till pannan och kronan. I slutet av krullen rusa inte till kamkrullar. Gör det om 10-15 minuter och strö med lack.

  Hur man blåser håret med järnvägar och etapper

  Hur vackert snurra håret

  Den första etappen av hårförpackning med hjälp av strykning, kommer också att tvätta huvudet och torka det ordentligt. Tillämpning av termiskt skydd i detta fall skadar inte. Då kan du börja curla med ett järn på ett av de sätt du gillar.

  1 sätt hur man hårar håret med ett platt järn

  • Dela håret i strängar.
  • Fixa järnet på den längden av ett lås med vilken krullning ska börja. Sänk långsamt det till slutet så att det roterar runt sin axel en gång.
  • Gör detsamma med resten av trådarna.
  • Sprinkle lack färdiga lockar.

  2 sätt hur man hårar håret med krulljärn eller strykning

  • Dela också håret i trådar.
  • Fix järnet vid rötterna och gör en full tur och linda håret på järnet.
  • Vind alla strängar så här.
  • Fixa lacklackerat hår.

  3 sätt att blåsa håret på järnet

  Denna metod skiljer sig från de två tidigare, eftersom du måste vrida en separat sträng i form av ett rep och, från rötterna, lås låset längs hela längden med ett strykjärn.

  Glöm inte att strykning, även med den säkraste beläggningen, orsakar skador vid frekvent användning, så missbruk dem inte om du vill behålla hårets skönhet och hälsa.

  Hur man skapar lockar utan värmepåverkan på håret

  Om du har tid, men du har inte curlers och curlers vid dina fingertoppar, kan du använda vägen för att vinda håret utan krökning. Det är ett sätt att blåsa dem med smyg och hårnålar. För att göra detta är något vått hår uppdelat i strängar, som vrids i en bunt tills det är helt inslaget och fäst med hårnålar och stiften i hårets botten. Efter en tid, släppa håret och få önskade lockar. På ett liknande sätt kan du blåsa håret på fingret och fästa det vid basen.

  Om du är ägare till långa krullar kan du vinda dem med en twist eller ett elastiskt band. Naturligtvis blir det mer bekvämt att använda en twister. För att göra detta, bearbeta håret med skum, samla dem på toppen av huvudet och vinda det på det, och säkra det därefter. På ungefär en timme kommer frisyren att vara redo, och du blir positivt överraskad.

  Ett annat enkelt och bekvämt sätt att curl - spikelet. Braid ditt hår innan du applicerar skum på den. Spikelet är bekvämt eftersom du kan sova med det, känna dig bekväm och på morgonen väva den och få en vacker vågig frisyr. Mycket effektivt efter en sådan perm ser håret ut medellängd.

  Med huvudbandet kan du först göra en grekisk frisyr och ta bort den, få lockiga lockar.

  Valet är ditt, kära tjejer. Genom att använda det mest lämpliga och lämpliga sättet att krulka krullarna får du önskat resultat och du ser väldigt attraktiv ut, eftersom lockigt hår alltid ser vackert och feminint ut.

  Så här får du hårtorken

  Hårtork - en oumbärlig assistent av den moderna damen. Det gör det möjligt att inte bara torka vått hår på kort tid utan också skapa vackra frisyrer i ett litet tidsrum.

  Du kommer till nytta

  • - hårtork
  • - medel för fixering och styling av hår;
  • - Runda borstar med olika diametrar.

  Hårtorkar är av 2 typer. Den första typen är en enhet som bara blåser med varm luft. För att ha en hårklippning med hjälp av en sådan hårtork behöver du speciella kamar. Den andra typen är en enhet med ett munstycke som ser ut som en rund kam. Med detta munstycke kan du omedelbart torka och stile ditt hår. Anordningen av den andra typen kallas - hårtork.

  En hårtork är det bästa alternativet för personer med små och medelstora hår. För att blåsa krullarna med en hårtork, applicera en viss mängd mousse eller skum för att lägga till volymen till dem, vrid sedan hårstranden på hårborsten och torka den.

  Att göra med hjälp av en hårtork en perm "cap", du borde vinda ditt hår i enurs riktning.

  Det är möjligt att vrida håret med hårtorken och utan att använda speciella munstycken. För detta behöver du arma dig med speciell rund kam. För att göra stylingen så stor som möjligt måste du använda kammarna i ett stort tvärsnitt. Om du bara vill ha lite tips kan du dra nytta av mindre variationer.

  För att göra styling med böjda hårändar från kindbenen, bör strängarna lindas moturs.

  Applicera mousse eller styling skum på huvudet. Skruva en hårsträng på en kam och torka den med en hårtork. Köp speciella frisörkamrar, som inte räknar med permen, ger håret extra volym. Vid användning av en sådan kam bör en ström av luft från en hårtork riktas till strängen medan den vrids på en kam.

  Stylingriktningen i detta fall är inställd enligt samma princip som när du använder en hårtork med ett munstycke: lindar ditt hår medurs, du kommer att skapa en styling "inuti" mot - "ute".

  Så att den färdiga permen har överlevt längre måste du sprinkla den med hårspray. Det rekommenderas inte att göra en hårtork och använda fixeringsverktyg ofta, eftersom det kan störa hårstrukturen och förstöra sitt utseende. Innan den första installationen kan du vända dig till en professionell frisörs tjänster och se vad du ska göra och i vilken ordning.

  Så här får du hårtorken: stegvis instruktioner med video

  Mindre än en vecka kommer vi att ha ett nyårsafton. Och vem, om inte vackra kvinnor vill se lysande och oemotståndliga? En av de väsentliga delarna av nyårets bild är frisyren. Massiva eller ljusa krullar är idealiska för ett sådant tillfälle.

  En av de stora alternativen för nyårs frisyr är krullar som kan göras inte bara med hjälp av krullning och flätor, men också med hjälp av en hårtork. I allmänhet, om du gör upp formeln för perfekt hårkrullning med en hårtork, så ser det ut så här: rätt set med shampoo-balmmaske + rätt hårtork + termiskt skydd + rund pensel + hårspray.

  Så här får du hårtorken

  Steg 1. Tvätta håret

  Välj din perfekta schampo, balsam och hårmask. Försök att använda en balsam regelbundet och minst en gång i veckan med en hårmask. Först tvätta håret med ett ordentligt valt schampo, fyll det med balsam, torka det med en handduk, men avstå från att gnugga den. Låt det bara absorbera överskott av fukt.

  Video hur man får en hårtork: steg för steg instruktioner

  Innan du slingrar håret med en hårtork, tvätta dem med varmt, inte varmt vatten, och efter tvätt, skölj håret med kallt vatten.

  Steg 2. Värmeskydd av hår

  För att bevara en hälsosam hårstruktur från att torka ut en hårtork, använd någon termisk spray. Till salu finns även sådana sprayer med fixeringskrullar och extra glans.

  Du måste applicera ett värmebeständigt medel på håret och fördela det jämnt över hela hårmassan, det är bättre att använda en kam med täta tänder för detta.

  Steg 3. Förblåsningstorkning

  Här behöver du en borste, klipp och en bra hårtork. Om du har friskt, tjockt, tjockt hår måste de delas upp i sektioner för förtorkning. Ju tjockare håret, ju fler sektioner.

  Video hur man får en hårtork: steg för steg instruktioner

  Torkning av sådant hår kan vara med maximal hastighet och temperatur. Om du har tunt och glest hår kan du bara dela dem i 2 delar - övre och nedre. Temperaturförhållanden - medium. Och om ditt hår är löst och skadat, välj den lägsta temperaturen och högsta hastigheten. Håret måste torkas med 90%. De borde vara nästan torra.

  Steg 4: Hårkrullning

  Här behöver du definitivt klipp för att separera håret i bekväma sektioner, kardborreband eller en rund borste. Dela håret i minst 4 delar - överst på huvudet, sidodelarna och baksidan av huvudet. Klyvning av hår i flera sektioner ska gradvis skruvas på borsten så att håret inte svävar.

  Vid medelhastighet och temperatur, separera hårsträngen och under inga omständigheter ta den bredare än borsten själv. Om du vill få extra volym från hårets rötter, värm dem med en varm luftflöde i högst 3 sekunder.

  Video hur man får en hårtork: steg för steg instruktioner

  Borsta en hårsträng och börja med att sakta rotera strängen på penseln med en bra spänning. Om du inte vill få vågor, men krullar, upprepa samma process en gång till med mer spänning och långsammare. Innan du tar bort krullarna från borsten ska du kyla dem genom att trycka på kallläge-knappen i 3-4 sekunder.

  Steg 5. Slutför installationen

  När du är klar curling, borsta ditt hår eller slå krullar med fingrarna för att ge den en slutlig form. För fullständigt förtroende och bevarande av håret i 24 timmar kan du också använda hårspray, spruta det inte för nära håret så att det inte klibbar och har lite mer naturligt utseende.

  Hur man gör hårkrullar?

  Frisyrkrullar under lång tid lämnar inte den fashionabla catwalken. Och idag är det igen på toppen av populariteten. De flesta kvinnor älskar curls för deras enkelhet och femininitet.

  Det är faktiskt svårt att hitta en mer feminin frisyr än lockar.

  Skapa stylingkrullar kan vara olika sätt. Vi har redan talat med dig hur man skapar frisörkrullar med hjälp av curling, strykning, etc. Och idag talar vi om hur man skapar egna krullar med hårtork. I det här fallet kan du till och med göra dem hemma. Låt oss börja!

  Lägg på lack, gel

  Det enklaste sättet att skapa vackra krullar i stil med ljuskrullningar a la sea styling, var tekniken för hår styling med hjälp av en gel. Tvätta först håret och torka det i hälften. Applicera nu gel på hår, distribuera. Samtidigt bilda en avskjutning i mitten av huvudet, kamma ditt hår. Använd dina fingrar för att klämma håret hårt och torka. Således får vi en enkel styling med lätta slarviga lockar!
  Denna frisyr kommer att bli en bra lösning för varje dag!

  Hur man gör hårkrullar?

  Ett annat enkelt sätt att sticka håret med en hårtork är klassiskt. För att börja, tvätta håret, lätt torrt. Kamma håret och applicera värmeskydd. Nu måste vi dela håret i lika delar. I genomsnitt kan det vara 6-7. Vi kamar varje sektion en hårborste och vi fixar en fixer. Nu med hjälp av en hårtork och en rund kam, torkar vi håret, vrider det något. Så här är det viktigt att använda hårtorkens höga hastighet och göra den maximala spänningen på strängen. Dessutom måste du själv bestämma krökets riktning med hjälp av kammen. Varje sektion torkas med en hårtork, med maximal hårspänning, vridning av trådarna. Omedelbart efter torkning, fixa varje sträng med en klämma tills den kyler. Ta sedan bort klippen, snurra strängarna, räta håret med fingrarna och bilda volymen. Om så önskas, kamar vi håret vid rötterna och fixar det med lack!

  Du kan bilda vackra lockar med hjälp av flätor. Ursprungligen är det viktigt att applicera mousse på håret för att ge form och volym. Nu samla håret i pigtails, fixa det med ett hår slips. Torka håret med en hårtork, varva ner grisarna, kamma genom håret med en kam. Applicera nu en lack för att fixa håret, frisyren är klar. I det här fallet får du små lockar. En sådan enkel och koncis stilering blir en bra lösning för vardagliga frisyrer.

  En ännu enklare styling som gör att du kan skapa vertikala vackra lockar - hårnålar. Att skapa det är väldigt enkelt hemma. För att göra detta måste du dela håret i separata sektorer. Innan detta appliceras på hårsprayen för att ge form. Vrid nu varje enskild hårsektion flera gånger. För att göra detta, rotera hårsträngen i en riktning, fixa sedan med ett gummiband. Repetera sedan med resten av hårsträngarna samma procedur. Nu, när håret samlas i separata buntar, applicera en termospray på håret och börja torka håret med en hårtork. Fortsätt torka i 15 minuter tills håret är helt torrt. Nu varva ner håret från selen, kamma håret med en kam och fixa locken med hårspray. Vår stil är klar, det kommer att bli en utmärkt lösning för en festlig händelse, och för varje dag.

  Ett annat alternativ att skapa vackra volymetriska krullar med hårtork, lägger en diffusor. För att skapa den behöver du termiskt skydd för hår, hårskum, lack, samt en hårtork med diffusor och kam.
  Att lägga diffusorn ska börja på vått hår. För att skapa volymen från rötterna till spetsarna, tippa huvudet framåt när du torkar håret.
  Så, tvätta håret och applicera termiskt skydd och hårsköljning, och börja sedan torka. Torrt hår genom att pressa trådar till hårrötterna. Diffusören kommer att krulla håret i tunna lockor. Nu när krullarna är klara, fixar vi resultatet med hårspray. Det är allt, vår frisyr är klar!

  Storleksanpassade stylister rekommenderar att du skapar en stor diffusor med munstycket.

  Om du vill ge ditt hår en vacker glans, använd alltid en spray baserad på naturliga oljor. I det här fallet visar sig curls inte bara voluminösa, utan också glänsande. Du bör dock komma ihåg att inte alla oljor är lämpliga för hår, eftersom de flesta väger ner strängar. För hår är det bäst att välja sprayer baserat på arganolja, jojobaolja eller druvolja. Men tjejer med tunt hår är bättre att överge sprayen på basis av oljor. Annars kan håret snabbt förlora sin volym och se livslöst ut.

  Vackra lockar kan enkelt göras med en hårtork. Allt beror på vilken typ av stylingsteknik som ska användas. Modiga frisyrer och bra humör!  Nästa Artikel
  Regler för lättare hår med citron