Kaskadkrullar: hur man blåser håret på en spiralkrullare?


Curling med hjälp av curlers i många årtionden är ett av de mest populära sätten att skapa vackra lockar.

Nyligen har det funnits en massa nya hårkronor av olika former och material, som alla har sin egen applikationssfär och sina egna karakteristiska egenskaper.

I den här artikeln kommer vi att diskutera de nuvarande spiralkretsarna, som gör att du kan skapa lyxiga vertikala krullar utan svårigheter och (viktigare) utan att håret skadas.

Vi kommer att berätta hur du använder dem korrekt för att få det perfekta resultatet.

Funktioner spiral curlers

Spiral curlers är en hel klass av olika frisörtillbehör. Idag finns det flera alternativ för sådana curlers. I allmänhet kan de delas in i två grupper - mjuka och hårda curlers.

  Mjuka har en flexibel form och är som regel gjorda av gummi, plast och andra liknande material. De är flexibla spiraler, som kan ha olika längder och diametrar.

Inkluderat med dem är en speciell lång krok som hjälper till att locka tunna trådar på spiralbaser. Det är möjligt att vrida krullarna på dem utan speciell hjälp och utan att ha några speciella färdigheter. Som ett resultat kan du få vackra spiralkrullar och göra fashionabla styling i Hollywoodstil.

 • Solida spiralkretsar har en något mer komplex enhet, så de är svårare att hantera. De utmärks av en mer stel fast form och kan inte böja lika mycket som de mjuka "bröderna". Materialet för dem är vanligtvis trä eller hårdplast. Starka krökare är utrustade med speciella gummiband eller andra fästelement för att säkert låsa krullen.
 • Resultatet av en sådan krökning kommer att vara perfekt platta vertikala krullar. På en kort hårhår får en sådan ljus effekt, tyvärr, kommer inte att fungera.

  Sådana teknikperioder har många positiva stunder.

  • Först och främst är det helt ofarligt och kan användas varje dag.
  • Dessutom ger det ett mycket imponerande resultat i stil med Hollywoodkrullar, vilket passar även för de mest högtidliga tillfällen.
  • Det är mycket snabbt och enkelt att göra en sådan styling (på mjuka curlers). Och resultatet blir ganska ihållande.

  Nackdelarna med denna kretsmetod innefattar:

  • tillräckligt hög kostnad för sådana curlers;
  • oförmågan att blåsa dem på kort (eller mycket långt) hår;
  • och oförmågan att krulla mycket stora strängar (som regel vrider de strängar som inte är tjockare än 1 cm på sådana curlers).

  Annars är denna typ av installation mycket bra och är perfekt för hemmabruk.

  Foto: vad krullar får?

  Foto krullar sår på spiral curlers

  Hur man blåser håret

  Låt oss i detalj behandla processen med att linda håret på olika typer av sådana enheter. Först och främst uppmärksamma curler soft curlers:

  1. Tvätta håret ordentligt, applicera en balsam eller en mask till ditt hår.
  2. Torka håret helt (naturligt eller med hårtork).
  3. Borsta tråden bra med en mjuk massage kam.
  4. Behandla ditt hår med utvalt styling agent (det kan vara ett skum, mousse, gel, spray eller andra stylingprodukter).
  5. Vrid håret en åt gången, börja på baksidan av huvudet och rör sig mot sidorna. Curl-strängar på spiraler är lätta, du behöver bara anpassa dig till denna teknik. En liten hårsträng är skild från håret och gripits vid rötterna med en speciell krok.

  Sedan håller håret på kroken, de drar det genom en flexibel spiral. Som ett resultat fångas strängen i en elastisk gummibase och behöver inte ytterligare fästdon. Allt hår behandlas på samma sätt.

 • Du måste hålla spiraler på huvudet i minst fyra timmar (om du har tid kan du hålla dem längre).
 • Användningen av styva spiraler, som vi redan nämnde, är något mer komplicerat. Här kommer du förmodligen inte att kunna göra utan hjälp utanför. Denna installation är som följer:

  1. Hår, som vid curling med mjuka spiraler, måste du noga tvätta och torka.
  2. Strängen av hår bör startas med vind på den bredaste delen av curlers, försöker att vinda den i en jämn spiral, applicera lager efter lager.
  3. Efter att ha lindat ett lås på hårkronor måste det fixas. Beroende på vilken typ av enhet som valts används hakar, gummiband och andra fästelement för detta.
  4. Således bearbetas hela ytan av håret, och sedan är frisyren kvar att påverka i 4-5 timmar. På natten är det bättre att inte göra en sådan perm - det blir väldigt obekväma att sova på hårda spiraler.

  Som vi redan har nämnt är det ganska problematiskt att blåsa håret på hårda hårkrullare utan hjälp. Men för att göra en perm på den mjuka gummispolen är det mycket enkelt, det behöver inte komplicerade insatser och speciella färdigheter.

  Ta bort armaturer och fixa lockor

  När du klarar av den tid som behövs för att krulla, måste curlers försiktigt tas bort. Vid stela spiraler kan du behöva hjälp, som med lindning, speciellt för att ta bort curlers på baksidan av huvudet. Du kan enkelt ta bort gummibärare

  När du spolar alla spiraler får du en mycket vacker effekt av släta, vertikala, amerikanska krullar. Curls kommer att vara helt rakt ner i vertikal riktning. För att fixa detta fantastiska resultat kan du använda resistent hårspray. Och med daglig styling kan du göra utan lack, eftersom spiralkrullarna i regel och så håller på länge.

  Relaterade videor

  Titta på videon om att skapa lock med spiralkretsar:

  slutsats

  Plast spiral curlers är en utmärkt anordning för att skapa släta och snygga krullar som kommer att se särskilt fördelaktigt på långt hår. Det är lätt och trevligt att använda sådana curlers, och resultatet är verkligen spektakulärt och imponerande. Därför, om du fortfarande inte har fått så bra curlers, är det dags att få dem.

  Spiral curlers

  Spirala vackra lockar kan ge alla tjejer ett romantiskt och mystiskt utseende. Tyvärr vet många helt enkelt inte hur man gör sådana krullar på egen hand. Men för början är det tillräckligt att bara köpa en spiralkrullare.

  Egenskaper och fördelar

  Spiralkrottare skiljer sig avsevärt från klassiska papillotok, men det betyder inte att de är sämre. Tvärtom är det nödvändigt att föredra "spiralen". De har dock ett antal funktioner och är inte lämpliga för alla:

  • Till att börja med bör det noteras att spiralfilen kan vara av två sorter. Solid passform alla, medan mjuka - bara vissa hårtyper.

  När man talar om spiralkretsens egenskaper är det värt att notera de vanliga funktionerna i hårda och mjuka modeller. Dessa egenskaper lägger på sådana curlers och skiljer sig från de traditionella metoderna för curling:

  • Curling på spiral curlers görs med en annan metod. Om vanliga papilotki kräver att strängen ska lindas horisontellt, då spiralsträngarna - vertikalt.
  • Vid användning av "spiral" är resultatet elastiska lockkrullar. När styling med hjälp av traditionella modeller får en frisyr med mjuka romantiska krullar eller vågor.
  • Som alla vet, håller curler på klassiska curlers en lång tid. Spiral papilotki kan konkurrera med sina "systrar" i denna fråga. Flickor skriver att effekten av att använda "spiraler" varar mycket längre.
  • Ur namnet är det uppenbart att spiralkretsarna används för att erhålla krullar, fjädrar. Curls är mindre och jämn, om du jämför resultatet efter applicering av konventionella och spiralmodeller.
  • Också viktig skillnad är storlek. Om vi ​​talar om solida spiralfiler görs de oftast ganska tunna, medan mjuka curlers ger full valfrihet när det gäller den framtida krulans diameter. Konventionella traditionella curlers är gjorda av olika tjocklek, men sällan när längden på dessa gizmos varierar. Med "spiralen" av detta problem kommer inte att uppstå.

  Som du kan se har krullen på spiralfiler ett antal fördelar, och krullen på "mjuka" spolar är mer föredragen. Förutom de angivna egenskaperna kan följande också hänföras till deras fördelar:

  • Säkerhet för hårhälsan. På grund av det faktum att håret inte utsätts för ytterligare värmebehandling är användningen av sådana curlers för närvarande den mest godartade formen av curling. Mjukt inflytande på krökets form gör att du kan ge håret den nödvändiga böjningen samtidigt som du inte påverkar dess struktur. Med "spiraler" kan du till och med sova, medan de inte stör varandra.
  • Vårkrullare kan väljas för både kort och långt hår (modellerna är tillgängliga upp till 75 cm i längd).
  • På grund av den enhetliga effekten på krullen kommer den att vridas utan veck.
  • Användningen av högteknologiska polymerfibrer vid framställning av sådana krökare gör att du kan använda dem under lång tid.

  material

  Som nämnts ovan är spiralkretsarna uppdelade i hårda och mjuka. Massiva curlers ser ut som tunna rör med en spiralskärning i mitten. De kompletteras med ett speciellt gummi- eller järnhårklipp. Med hjälp av solida krökare kan du få en elastisk kröningsfjäder, alla krullar i detta fall kommer att vara helt identiska. Men ofta behandlas inte trädet tillräckligt bra, vilket leder till svårigheter att ta bort filerna. Skador och brutet hår är mycket svårt att återställa senare. Solid papilotki är trä, metall och plast:

  • Träkrullare är vanligare och är ofta arv hos våra mammor och mormor. Spiralfiler används ganska sällan. Deras plastmodell är mindre trovärdig från den del av det fina könet, eftersom det i regel inte är garanterat högkvalitativa plastkrullare.
  • Plastkrullare är mindre traumatiska, men om de inte är av tillräcklig kvalitet är det i princip omöjligt att utföra åtminstone någon form av curling med dem.
  • Mjuka curlers är gjorda av ett tygliknande material som är vridet i spiralform. Vid inköp av ett sådant kit läggs en extra plastkrok, vilken är monterad från två eller tre delar beroende på längden på "spiralen". Trots det faktum att mjuka curlers vanligtvis är gjorda av högkvalitativ polymer, kan samma sak inte sägas om kroken. Flickorna säger att det bryter i första hand, så var noga med att uppmärksamma sin kvalitet vid köp.

  På grund av de speciella egenskaperna hos det material som mjuk papilotki är gjorda kan de vara fasta på håret utan hjälp av speciella klämmor eller stiften. Samtidigt är det ganska enkelt att ta bort dem, bara dra i helixens ände. Polymeren är helt ofarlig för hår. Det är en mjuk duk, på grund av vilken en sådan papilotka inte kommer ihop i håret, kommer inte att bryta dem och håret kommer inte att kunna ta tag i oegentligheter och genomgå en traumatisk effekt.

  arter

  Fast, som mjuk curlers, skiljer sig genom två kriterier: längd och storlek. Långa curlers är utformade för långt hår. Kortare modeller, för korta.

  Längden av mjuka curlers varierar från 15 till 75 cm, så att du kan hämta dem för någon hårlängd. För att göra det enklare för köparen att bestämma valet av önskad längd på filen kan du skapa en lista med följande rekommendationer:

  • För hårlängder upp till en haka kommer hårkransarna från 15 cm att närma sig.
  • Om hårets längd är upp till axlarna bör du fokusera på modellerna 15-25 cm
  • Med en längd något under axelnivån, kommer hårkransarna att passa 25-35 cm.
  • Om håret når axelbladet, välj papilotki 35-45 cm långt.
  • För håret under axelbladet, fokusera på curlersna 45-55 cm långa.
  • Om längden på ditt hår når midjan så passar du 55-65 centimeter.
  • Slutligen, om ditt hår är under midjenivå, välj papilotki max längd på 75 cm.

  Längden på de fasta curlersna är också olika, men i fallet med dem kommer det bara att påverka hur "fjädrande" krullen kommer att vara i slutet.

  Kropparnas diameter påverkar direkt det slutliga resultatet, eftersom det beror på hur krullen blir i slutet. Spiral papilotki gör att du kan skapa både små stygga krullar och glamorösa stora lockar.

  Spiraler med en diameter av 1-3 cm är utmärkta för att lägga små krullar. De kommer att se ut som om du gjorde en perm. Var försiktig när du väljer en "spiral" av denna diameter: små "fjädrar" är inte för alla. Dessutom bör perm i detta fall starta från själva rötterna, så för en sådan styling är det bättre att välja fasta curlers.

  Effekten av naturliga krullar kan erhållas vid användning av spiralformad papillotok med en diameter på 2,5 till 4 cm. Mjuka krökare ger en mer naturlig effekt i slutet, medan de fasta kommer att skapa en sken av marionett styling.

  Användbar rådgivning: När du använder mjuka curlers, lägg ditt hår i olika riktningar i slumpmässig ordning - i ansiktet och bort från ansiktet. Så du kommer att uppnå en större effekt av vårdslöshet och naturlighet.

  "Spiralerna" med den största diametern - 5 cm - kommer att fungera som ett utmärkt alternativ till curling och strykning när man skapar Hollywoodkrullar. Massiva curlers med sådan diameter är inte tillåtna, men mjuka kan hittas utan svårighet. Innan du använder mjuka spiraler är det absolut nödvändigt att applicera ett utjämningsmedel på håret så att de resulterande vågorna ser mer bohemiska ut.

  Observera att solid papilotki lämpar sig för styling av alla typer av hår, och mjukt - endast för vågigt och lockigt.

  Hur man använder

  För att göra en vacker styling måste du kunna applicera spiralkretsarna ordentligt. Det kommer också att rädda dig från obehagliga följder, till exempel från att kulor börjar på olika höjder.

  Först av allt bestämmer du vilken frisyr du vill få i slutet. Oavsett om det kommer att bli små lockar, naturliga vågor eller Hollywoodkrullar, beror bara på dig. Från vilket resultat du vill se beror på förberedelse av hår för efterföljande styling.

  Skapa små lockar

  För att skapa denna frisyr är det bättre att välja fasta spiralkretsar med liten diameter. Du kommer inte att kunna göra den här frisyren själv, så vi rekommenderar att du armar dig med hjälp av en patientvän:

  • Tvätta först håret och torka håret med en handduk. Det är bäst att lämna det i 10-20 minuter så att vattnet absorberas ordentligt. Behandla sedan håret med termiskt skydd och styling med stark fixering. Frisörer rekommenderas att välja verktyg med en utjämningseffekt för att skapa små krullar, eftersom det så småningom kommer att ge en snyggare look på dina lockar.
  • Kamma håret ordentligt. En mjukpipa borste är idealisk för kamning av vått hår. Innan du vrider dem, dela hela huvudet i zoner (temporal, parietal, occipital och bang zone).
  • Det är bäst att starta permet från baksidan av huvudet. Separera en hårsträng ca 2 cm bred och vrid i en lätt flät så att håret inte faller ut. Håll spiralkrullen i krullens bas och börja blåsa strängen på papullen så att krullen exakt ligger i spiralskärningens spår. Säkra med ett speciellt lås.
  • Gör detsamma med resten av hårmassan. Observera att lindningen inte ska vara för hårt, för annars kommer ditt hår inte att torka ut och du kommer inte att uppnå önskad effekt.
  • Torka huvudet noggrant med en hårtork eller på ett naturligt sätt, om tiden tillåter det. Observera att det är bättre att inte lämna spiralkretsarna för natten, eftersom det är omöjligt att sova i dem.
  • Håll försiktigt ditt hår från papillotok. Hår bör inte kamma, det är bättre att gnugga några droppar hårtexturiseringsmedel i dina händer och "gå" lite längs de enskilda strängarna. En sådan styling kommer att glädja dig till nästa shampooing.

  Medium och Hollywood curls

  Om du väljer mjuka filer för styling, upprepa steg 1 och 2 från föregående stycke och gör sedan följande:

  • Du kan starta krullen från vilken zon som helst, men det är bäst att först slå huvudets baksida. Separera en liten strand och vrid in i en lätt flätad för att göra det bekvämare att passera genom curler. Skapa nu en liten slinga vid basen, vrida krullen.
  • Passa kroken genom curlers, ta tag i slingan på basen och dra den genom hålet. "Spiralka" vrid tillbaka så snart du drar ut kroken och lås låset ordentligt.
  • För att skapa effekten av naturlighet rekommenderas att blanda curlers i olika storlekar.
  • Om du vill göra Hollywoodkrullar, är en sträng nödvändig, inte från basen, men något lägre, vid ungefär ögonhöjd. Det är också nödvändigt att placera curlers, linda dem i en riktning.
  • Låt curlers torka helt. Om du vill kan du sova i dem eller torka dem med en hårtork. Observera att snabbt göra stylingen inte fungerar, eftersom håret får torka helt.
  • Ta bort bulten genom att dra den undre spetsen. Spraya det färdiga håret med lack och blanda några lock med dina händer. Du kan inte kamma ditt hår.

  Hur man lockar elastiska krullar på spiralkretsarna - foton, recensioner, video

  Kvinnor har försökt få vackra och elastiska lockar sedan antiken. Invented ett stort antal olika enheter, medel för att fixa och många folk tricks. Idag, beväpnad med en hel arsenal av verktyg för krullning av hår, kan du få lockar för varje smak: kroppsvågor, små krullar, spiraler eller brutna krullar, naturliga mjuka eller elastiska ringar. Att vända sig till mästarna på skönhetssalonger för att få önskat resultat är ganska enkelt. Men är det möjligt att få elastiska spiralkrullar utan att tillgripa professionella tjänster? Låt oss räkna ut det tillsammans.

  Spiral curlers: typer, skillnader och foto-granskning

  I arbetet med att göra verktyg för att locka håret med en mängd olika material. På grundval av detta är spiralkretsarna mjuka och hårda. Deras huvudsakliga skillnader i applikationsteknik och slutresultatet.

  Mjuka curlers använder helt enkelt hemma. Du kan vrida håret utan hjälp. Och som ett resultat får du elastiska spiralkrullar, kallade "American boucle".

  Komplett mjuk curlers:

  • curlers själva, representerade av små lock, snurrade i en spiral och avsmalnande mot slutet;
  • krok, som är gjord av två delar, fästs ihop.

  Sådana curlers kan variera i storlek, vilket tillåter deras användning för hår av olika struktur och längd. Om det är korrekt att locka strängar med hjälp, kommer resultatet att vara identiskt med den professionella.

  Massiva curlers kan vara trä, plast eller metall. Att använda dem är lite svårare, men resultatet är väl värt ansträngningen. Sådana curlers är representerade av ett rör med spiralskärare och en klämma (ett elastiskt band, en krok).

  För vilka hårspiralskurskor är lämpliga?

  Det är bra att använda ett sådant curlerverktyg för ägare av perfekt jämnt hår av medellängd. Spiral curlers skadar inte, så de kan användas åtminstone varje dag. De är mycket praktiska för tjejer som inte har tillräckligt med tid för lång stackning. Det finns ingen anledning att besöka salongen varje gång. Spiralkronor kan enkelt användas hemma, få ett professionellt resultat.

  De viktigaste skillnaderna i spiralkrullning från andra sätt

  Spiralen skiljer sig från klassiska hårkrullare med flera kriterier, nämligen:

  1. curling teknik (spiral curlers måste vridas vertikalt, det vanliga - horisontellt);
  2. Ett färdigt resultat (i det första fallet erhålls elastiska spiraler och i de andra mjuka vågorna);
  3. Effektens varaktighet (spiralvåg mer resistent än klassiker);
  4. Krullets form (vertikal lindning ger små, men släta krullar);
  5. storlek (det finns en betydande variation av spiralkronor och bredden och längden).

  Spiral curlers: hur man använder - video instruktion

  Det finns skillnader i tekniken för att krulla mjuka och hårda spiralkronor. Den första ska användas för självtillämpning, och den andra - med hjälp från utsidan.

  Tekniken för curling med mjuka curlers ser ut så här:

  • Tvättade och torkade håret måste kammas väl
  • behandla dem med fixeringsmedel (spray eller gel);
  • dela håret i enskilda strängar upp till 1 cm och fixa vardera;
  • vind varje pasmo, starta från baksidan av huvudet och flytta till sidorna (helixen ska fästas vid basens botten och vridas så att den nästa kan ligga ner halva den första);
  • torrt hår (du kan använda en naturlig torktumlare eller hårtork);
  • fixa spiralerna och ta inte bort i 4 timmar (det är möjligt och mer);
  • varva ner krullarna och försök att inte förvirra dem
  • fixa lack om det behövs.

  Det är viktigt! Den färdiga permen kan inte kammas!

  För mer information om hur du blåsar mjukkranar kan du se videoinstruktionen.

  Massiva curlers ska användas så här:

  • rent hår bör vara lite fuktigt;
  • slingrande strängar måste börja med en större del av curlers vid dess bas;
  • varje följande pasmo borde luta sig på den föregående en liten;
  • så du måste vrida hela håret;
  • färdigt hår kan fixeras med lack.

  För bästa resultat kan du använda ett par hemligheter.

  Curl ditt hår borde inte vara mycket tätt. Detta hjälper krullarna att bli starkare och varar längre. Det är möjligt att vrida spiralkronor med schack, med dem i olika storlekar.

  Detta kommer att skapa en vacker och unik frisyr. För att få små krullar värda att ta strängar med minimal tjocklek. Curls kommer inte bara att vara miniatyr, men också fluffiga.

  Styrkor och svagheter i spiralkretsarna

  Ett sådant verktyg för krullning av hår har båda dess fördelar och nackdelar. De främsta fördelarna är:

  • snabba resultat;
  • enkelhet och användarvänlighet;
  • elastiska lockar under lång tid;
  • Säkerhet för hår även när det används varje dag.
  • möjlighet att välja storleken på curlers.

  Men det finns ett antal nackdelar:

  • Behovet av att linda tunna trådar (upp till 1 cm);
  • Behovet av hjälp utanför (för solida curlers);
  • ganska hög kostnad;
  • brist på 1 förpackning för tjockt hår
  • Ej lämpligt om håret är mycket långt.

  Spiral curler med krok - användarrecensioner

  Marina, 25 år gammal
  Jag köpte curlers och började försöka. Från första gången började krullarna inte ut, men mitt fel här, slutade inte håret. Därför föll krullarna ifrån varandra. Men andra gången - bara en glädje. Utan mycket ansträngning fick jag en underbar Hollywood frisyr. Deras enda nackdel är att jag har ganska tjockt hår och krullar som inte kan stå i mer än en dag, även när man använder starka lacker och andra medel.

  Evgenia, 32 år gammal
  Ur min erfarenhet kan jag säga att sådana hårkransar är lämpliga för tunt hår. Ju tunnare varje sträng blir, ju mer spektakulära frisyren kommer att vara. Också försök att lägga två korta curlers på en sträng, fick veckorna. Därför rekommenderar jag alla att köpa hårkrullare på hårets längd. Använd inte dem på vått hår, eftersom de blir förvirrade och fastnar. Om det är nödvändigt, är det bättre att spruta dem från sprutpistolen efter likvidation. Du kan sova, men inte helt bekväm. Även om jämfört med metall är det mycket bättre.

  Anastasia, 24 år gammal

  I allmänhet gillar curlers, men lite dyrt. Även om resultatet inte är synd. Wide curlers ger en utmärkt mängd, krullar visar roliga spiraler. Samtidigt är de väldigt mjuka och ser naturliga ut. Och viktigast av allt, att håret inte är skadat. Naturligtvis var jag tvungen att träna den, men nu tar en lyxig frisyr en hel del tid. Särskilt om du hamnar på natten.

  Elena, 36 år gammal

  Spiral curlers för mig - det är bara en gudstjänst. Alltid önskat lockar, krullade spiraler. Men jag var tvungen att ständigt förstöra håret med en curling. Dessutom var tiden inte alltid tillräcklig för att stå och vrida varje sträng. Det är synd att jag endast köpt ett paket. För krullar på min hårlängd behöver du minst två. Men det finns ett plus, du kan välja inte bara längden och önskad bredd. Nu rekommenderar jag sådana hårkrullare till alla.

  Spiral curlers - hur man väljer och vrider lockar?

  Dagens utbud av curlers förvånar helt enkelt, de är gjorda av olika material och skapar enklare och bekväma modifieringar. Allt började med enkla bitar av tyg och papper, och träpinnar med spiralmönster, skumcylindrar och elektriska varianter uppträdde. Var och en av metoderna har sina fördelar och låter dig skapa en speciell typ av curl. Spiralkronor är utformade för så kallade vertikala curlingkrullar och låter dig skapa klara och grafiska krullar. Ta reda på hur du väljer och använder sådana curlers.

  Hur man väljer en spiral-curler

  Spiralkronor i klassisk form är träpinnar med ett snidat spiralmönster. Denna pinne appliceras på hårrötterna och börjar att blåsa en tunn curl längs den skapade spiralen och fixera den med ett elastiskt band. Resultatet är en slitstark och fluffig frisyr. Du måste välja sådana curlers beroende på vilken frisyr du vill få i slutet. Så, för att skapa en spektakulär pomp, kan du ta spiraler av liten diameter och en storlek, och för att ge en naturlig hårklippning bör du ta enheter med olika diametrar.

  Vid val av curlers är det viktigt att överväga följande regler:

  1. hårlängd Denna faktor är extremt viktig när du väljer en enhet för fusk. Så, 15-20 cm spolar kommer att räcka för axellängdshår, men långt hår i midjan kräver 50-60 cm spiraler;
  2. För små krullar skulle en diameter på 1-2 centimeter vara idealisk, och för att skapa stora krullar behöver du 5 cm curlers;
  3. Vid köp kan valet vara mellan att köpa ett litet set (det här är upp till 18 stycken) och en stor (upp till 48 hårkrullare).

  Denna metod att fuska har betydande fördelar. Så är metoden lämplig för strängar av absolut vilken längd som helst, processen kräver inte speciella färdigheter, och resultatet är alltid utmärkt.

  Typer spiral curlers och hur man använder dem

  Hittills är spiralkranar inte begränsade till träspolar, skapade en mängd olika mjuka och hårda alternativ. Var och en av dem har vissa subtiliteter i användningsmetoden.

  Magic Hävstång Miracle Hair Curler

  Dessa magiska curlers har blivit väldigt populära - de skapar tydliga och vackra lockar, medan processen att fuska sig själv är så enkelt som möjligt, och efter att ha fått en viss upplevelse är det också snabbt. Denna enhet ser ut som en spiral vrids från en platt remsa av ett rutnät med gummipackade spetsar. Curlers är mjuka och kan om nödvändigt enkelt lindas, men det är värt att släppa taget, eftersom de omedelbart återvänder till sin ursprungliga spiralposition. Finns i uppsättningar med 18 stycken med en speciell plastkrok. Analog av varor - Hair Wavz hair curlers.

  För att skapa krullningar är det nödvändigt att hårets fuktinnehåll var ca 60% - de borde inte droppa vatten och de bör inte vara delvis torra. Innan du använder hårkronor, rekommenderas att man använder ett stylingmedel, till exempel ett skum, fördelar det jämnt med en kam.

  Nu måste du skilja en liten strand - platt, men inte för bred - och kamma den försiktigt. En krok drivs inuti spolen, de fångas i en sträng vid själva basen och släpade genom spolen. När kroken kommer ut, tar curler sin ursprungliga spiralposition, fastar sig själv utan några klämmor. När manipuleringen är klar med allt håret, kan du torka dem med en hårtork eller vänta på den naturliga torkningen. Magic Hävstång är väldigt mjuk, så om du vill kan du även sova med dem.

  Magic Roller Magic Round Curler

  Detta alternativ gäller även för kretsar av mjuk typ. Placeringsproceduren på håret liknar det som beskrivits ovan, dessa krökare skiljer sig åt i twistmetoden - de är inte vertikalt spiralformade, men vrids i en rulle.

  Ingår också en speciell samling krok. Tack vare funktionerna i enheten kan Magic Roller skapa starkare och skarpare lockar. Dessa curlers är mycket praktiska att använda, dessutom kan de, om så önskas, såras över natten.

  Trä spiral curlers för hår curling

  Trä spiraler - företrädare för solid hår curlers. Detta är en klassisk version av spiralformen, de ser ut som tunna cylindrar, i huvuddelen som spiralskärning görs.

  Det är osannolikt att du kommer att kunna sova med dem, så när du använder dem kan du inte göra utan hårtork eller en viss tid för naturlig hårtorkning.

  Frisyren skapas enligt följande:

  1. vått hår är noggrant kammat, styling agent appliceras;
  2. Curlerna sätts till basens kant, parallellt med det och håret ligger snyggt i spiralspåren;
  3. För fixering erbjuds vanligen ett gummiband som sträcker sig vertikalt över hela längden av krökarna;
  4. sedan torkas håret på ett bekvämt sätt, och krullarna avlägsnas en efter en.

  För att skapa en frisyr behöver du ganska många träspolar, och krullarna blir små och skarpa, så det är bättre att inte kamma dem. I samband med hårkrullning kan det finnas vissa svårigheter - om du utför processen själv måste du arbeta med håret som växer på baksidan av ditt huvud. Det är mycket viktigt att strängen faller in i spåret, annars kommer teckningen att smutsas och bli grym. När du köper, var noga med att vara uppmärksam på att trädet var väl bearbetat. I annat fall kan håret klamra sig och trassla, vilket skapar ett visst obehag när hårbåren avlägsnas. Oavsett vad, den här metoden är uppmärksam - även om processen är mer komplicerad och besvärlig, men resultatet är spektakulärt.

  plast

  Plast spiral curlers är i stort sett desamma som trä, bara de är gjorda av ett annat material. Mekanismen att vrida håret är inte annorlunda. Det enda du bör uppmärksamma när du köper är metoden att fixa håret.

  Plast spiraler kan utrustas med en liten krok i slutet - det gör att du kan fixa curlers på toppen av strängen, vid rötterna, vilket underlättar den fortsatta processen att krulla krullen.

  Video: hur man spolar spiralkretsarna på långt hår

  Har du långt hår, och endast korta spiraler är tillgängliga? Det finns en väg ut - videon visar inte bara sättet att slå håret på mjuka spiralkretsar, utan också möjligheten att placera dem på långa strängar. Slutresultatet är helt enkelt utmärkt, och efter videon finns det inga frågor kvar om metoden.

  Video: hur man spinner kort hår

  Spiralkrottare är bra eftersom de kan användas för kort hår, helt enkelt välja önskad längd på enheten. Författaren av videon steg för steg visar processen att fuska, avslöjar subtiliteter och nyanser av processen. Resultatet är vackert och viktigast, snabba krökningar, som kan användas som underlag för vidare skapande av frisyrer.

  recensioner

  Marina: Jag var så van att använda termokrämare att det var svårt att byta till något annat. Men de gav mig en mirakelkrullare med en krok, och jag bestämde mig för att experimentera. Jag var väldigt nöjd med resultatet - krullarna är släta, vackra, släta och det är ingen hårskada!

  Evgenia: Min mamma hade trä spiraler, jag brukade spela med dem ofta i min barndom! Men det är fortfarande obekvämt för mig att använda dem - processen är för lång och du lägger inte ens ner medan du väntar på att håret torkar. Men med mjuka curlers fick jag allt ihop, så att säga - jag spiral snabbt mitt hår och om en halvtimme får jag utmärkta vackra lockar.

  Lisa: Jag köpte Magic Roller oplanned och nu oroar jag mig inte om min frisyr alls! Hon tvättade huvudet och lindade sig innan hon gick och lägger sig om några minuter och gick och lägger sig och på morgonen blev det perfekt lock på huvudet! Super!

  Vad är spiralkrullar och hur man gör dem själv curling eller curlers

  Ett enkelt men effektivt sätt att göra din bild intressant, ljus och minnesvärd är att avlösa vertikala eller spiralkrullar. Med en sådan frisyr är det svårt att gå obemärkt i något företag. En annan fördel med spiraler - deras skapelse kräver inte ett obligatoriskt besök hos frisören. Du kan göra sådana krullar hemma, med hjälp av curlers eller curling.

  Vad passar de för?

  Ofta är spiralkronor resultatet av perm, och för några årtionden sedan var en sådan lekfull frisyr mycket modig. Beroende på krökets diameter kan de vertikala krökorna vara elastiska eller mjuka, men alltid vackert flödande, som liknar en utsträckt fjäder.

  Tjejer som inte vill skämma bort håret. komposition eller dramatiskt ändra utseendet under en lång tid, välj metoder för korttids styling på curlers eller curling. Dessa anordningar idag är bland de främsta assistenterna för unga damer som kommer att dekorera sina huvuden med spiralkrullar.

  Till vertikala krullar visade sig vackert, snyggt, ta hänsyn till sådana funktioner:

  • spiraler är optimala för ägare av medelstort hår;
  • svängande korta strängar på detta sätt kommer inte att fungera, eftersom krullen är fjädrande och förkortar krullen ännu mer;
  • Det finns restriktioner för långa lockar. De får inte helt krulla om curlers är för korta;
  • Om strängarna är för långa, installera dem inte själv;
  • För tjockt hår och tjockt hår måste du köpa flera uppsättningar curlers (om du inte använder curling iron). Vackra lockar erhålls från tunna trådar, så du behöver mycket rullar;
  • skadade, tunna, sköra krullar bör läggas utan hårtork, och det är bättre att inte blåsa dem alls.
  • En utmärkt grund för spiralhårigt, poröst hår, vilket väl tar önskad form och håller den under lång tid.
  • Det är svårt att curl på sådana curlers hår klippa i en kaskad.

  Rådet. Vanligtvis är vertikal stapling fixerad med lack. Curls kamar inte, eftersom de kommer att förlora springiness, kommer att slutföras. Det är möjligt att modellera en frisyr med hjälp av fingrarna, och bara i rotzonen. Det rekommenderas inte att röra krullarna längs hela längden.

  Hur man gör lockar hemma

  Med hjälp av curling

  För att skapa en fjädrande kröning uppfann en speciell spiralkrullning. Det gör att du kan göra en klar, liten, elastisk lock med samma diameter.

  Enheten ser ut som en cylinder med reliefspår i form av en spiral, där strängen läggs. Som med ett vanligt krusningsjärn bildas krullen under höger temperatur. Men det finns en viktig skillnad: spiralanordningen har ingen klämma, så spetsen av strängen måste hållas för hand.

  Sådana krullningsstrykjärn skiljer sig åt i avstånd mellan spolarna, är raka eller avsmalnande (den ena änden är bredare än den andra). Dessa egenskaper påverkar hur lockar kommer ut. Enligt recensioner verkar för elastiska lockar vissa tjejer vara artificiella.

  Därför, innan du går för ett inte så billigt köp, titta på teman och videoklipp för att se om du är nöjd med krullarnas kvalitet.

  När du köper ett krusjärn föredrar du en keramisk produkt med en turmalin eller titanbeläggning. Material anses vara det säkraste håret. Det värsta alternativet är krullningsjärnets metallyta, vilket bränner strängarna ordentligt.

  Hur man använder spiralkrullet:

  1. Tvätta huvudet noggrant utan att applicera en mask (max är en balsam).
  2. Vänta tills håret är helt torrt, använd värmeskydd.
  3. Värm krullen till 100-120 ° C, om krullarna är tunna, mjuka. En temperatur på 170-180 ° C rekommenderas för hårt hår, vilket är svårt att krulla.
  4. Välj en sträng upp till 3 cm bred, kamma den och sätt den i krökets urtagningar. Håll spetsen.
  5. När krullen värms upp tar du bort den och fixar den med ett klämma.
  6. Efter fullständig kylning, spray den resulterande spirallacken.
  7. Upprepa proceduren med resten av håret.

  Det är möjligt att vinda spiraler på det koniska krullet. Ytan är jämn, och den smala kanten på cylindern expanderar smidigt till vid. Hon har inte heller ett klämma för att fixera spetsen av strängen, så att du kan skydda handen med en handske. Vissa tillverkare gör att en av kanterna inte värms upp.

  Funktioner av användning:

  1. Efter att ha torkat huvudet torka det lätt.
  2. Applicera termiskt skydd som skyddar ditt hår mot uttorkning och skador.
  3. Vrid strängarna. Den breda delen av curling bör vara belägen vid rötterna, smala - nära spetsarna.
  4. När du är färdig med att curla över huvudet, borsta lätt håret med fingrarna nära rotzonen. Detta kommer att öka volymen till din frisyr.
  5. Från alla håll applicera lack på läggningen.

  Rådet. För spiraler kan du blåsa håret och det vanliga krulljärnet. Ett alternativ är när varje nästa curl strängar lite på den föregående. Men krullarna får inte vara för fjädrande. Dessutom måste man se till att det inte finns några veck som klämman lämnar.

  Använda curlers

  Att vrida strängarna på curlers är viktigt när du behöver göra spiraler från rötterna. Alla produkter som är lämpliga för denna metod är indelade i 2 huvudtyper:

  Massiva rullar är gjorda av metall, trä, plast. De ser ut som pinnar (tubules) med spår som imiterar en spiral längs hela längden. Fäst med gummiband eller barrette.

  Det är svårt att skruva håret på sådana produkter, speciellt på baksidan av ditt huvud. Strängar borde vara tunna, curlers behöver mycket. Att sova på dem fungerar inte, så stackning är endast möjligt om morgonen eller under dagen.

  En annan nackdel är att med regelbunden användning spolar spolen håret. För daglig användning är fasta spiralrör inte lämpliga, men vid speciella tillfällen är det mycket lämpligt.

  Förfarandet för vertikal lindning är i detta fall följande:

  1. Tvätta huvudet, torka det lätt. Håret ska vara lite fuktigt.
  2. Kamma strängarna med en kam med stora tänder.
  3. Separera en liten strand, använd ett stylingmedel längs hela sin längd.
  4. Tråla framtida locket i örat, som ligger i den bredaste delen av valsen, och placera den vid rötterna.
  5. Börja snurra på strängen. Se till att håret föll jämnt i spåren längs hela rörets längd.
  6. När du når tipsen, sätt ett klämma eller ett gummiband över dem, fixa låset.
  7. Upprepa proceduren med allt hår, från början av huvudet. Nå bakom huvudet, be någon att hjälpa dig.
  8. Lämna spolarna i 4-5 timmar. Hårtork kommer att påskynda processen.
  9. Vid avveckling av trådarna, ta försiktigt bort klippet och ta bort locket från urtagen.

  Varning! Om du torkar håret med en hårtork, glöm inte att behandla dem med termiskt skydd före avveckling. Det kommer att rädda dina curls från gallring.

  Magic Leverag mjuk spiralkrullare, även kallad "Magic curls", är en uppsättning färgade fjädrar gjorda av tyg sträckt över en elastisk ram. Ingår är en speciell krok, med vilken och vertikal bukli görs. Metoden anses vara den snabbaste, förutsatt att du förvärvar minsta färdigheter för att hantera "magiska" uppsättningen.

  Så här får du håret på mjuka curlers:

  1. Tvättade krullor torkar lite, torr - fuktar. I alla händelser måste de vara rena.
  2. Applicera lite styling och kamma trådarna.
  3. Montera kroken från satsen, sätt in den i en av tygfjädrarna. Samtidigt kommer spiralen att räta ut, kanten på staven kommer att synas från den.
  4. Separera en liten del av håret på baksidan av huvudet. Placera basen i örat på staven och modellera den som en slinga.
  5. Tryck försiktigt in strängen i väskan. När kroken är ute, vrider fjädern automatiskt och bildar en framtida krullning.
  6. Upprepa samma med resten av håret. Flytta från näsan till kronan.
  7. Lämna håret i 4 timmar (eller håll längre om tiden tillåter det). För att påskynda resultatet kan du torka huvudet, eftersom tyget tillåter varm luft att passera genom.
  8. Dra täcken från krullarna, om det behövs - rätta krullarna med händerna.
  9. Sprinkla styling med lack för att fixa.

  Att köpa "magiska curlers" via Internet kan du snubbla på en falsk. Originalsatsen består av 18 stycken och kan inte vara för billig.

  Spiralkräm - det är vackert, imponerande och lämpligt i alla situationer. Skruvning med en curler är svårare än att använda rullar och mer riskabelt. Om du glömmer det termiska skyddet, kommer det troligt att förstöra håret.

  Men allt kommer med erfarenhet, vars förvärv tar tid. Om du experimenterar med vertikal styling kan du snabbt och enkelt skapa vackra lockiga hår utan att håret skadas.

  Användbara tips för att krulla hår hemma:

  Innehåller krullningshår på en spiralkrullare

  Spiral Curler - en nyhet inom hårvård. Spektakulära vertikala krullar gjorda med hjälp av sådana anordningar kommer att vara ett utmärkt komplement till den högtidliga bilden. Så idag kommer vi att berätta allt om spiralfiler: typer, fördelar, hur man väljer och hur man använder.

  SNABB ARTIKEL NAVIGATION

  VIKTIGT ATT VET! Ett medel för att stärka och växa hår som används av stjärnor av showbranschen Läs mer >>>

  Spiral curlers är gjorda av mjuka och hårda material. Varje modell har sina fördelar och nackdelar. Dessutom kan metoden för curling på mjuk papilotki skilja sig avsevärt från curling på fasta produkter. Låt oss prata mer om detaljerna i varje typ.

  Mjuka spiralkretsar kallas Magic Leverag. Tillverkare hävdar att med hjälp kan du skapa spektakulära vertikala krullar utan mycket ansträngning.

  Magic Leverag är spiralband av slitstark polymerfiber (mjuk men resistent mot mekanisk slagkraft, material). Särskilda skärningar görs i bandet där strängen placeras. Kanterna på produkten är gjorda av silikon, vilket gör att du säkert kan låsa krullen och inte skada den. På bilden nedan kan du se hur original Magic Leverag ser ut.

  Du kan köpa mjuka spiralkretsar på någon specialiserad butik eller webbutik. Magic Leverag inkluderar hårkrullare (deras antal är olika i varje set) och 2 speciella plasthakar. Med hjälp av dessa krokar är håret gjutet i bandet.

  Recensioner av ägarna av sådana produkter visar att med hjälp kan du självständigt skapa spektakulära Hollywoodkrullar. I videon nedan kan du se tekniken för att skapa elegant stil med mjuka spiralkretsar.

  Moderna tillverkare gör spiralfiler inte bara från polymerfibrer, men också från fasta material (trä, metall, plast). Sådana modeller är inte allmänt populära, eftersom skapandet av moderna frisyrer med hjälp av dem tar mycket tid och kräver stor ansträngning. Vinkande hår på trä, metall eller plastpapilotki gör det möjligt att skapa en original unik bild.

  Sådana produkter är små rör med spiralskärare. Dessutom är de utrustade med ett speciellt lås för strängarna - en metall eller gummi barrette. På bilden nedan kan du se hur trä spiralkretsar ser ut.

  En signifikant nackdel med spiral papillotok av trä, plast och metall är att med hjälp är det väldigt svårt att vinda trådar på baksidan av huvudet. Dessutom kan trä spiralkretsar med regelbunden användning allvarligt skada håret (tjejernas recensioner bekräftar detta).

  Du kan ta reda på hur du använder spiralfiler i videon.

  Redaktionskommitté

  Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder.

  En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer.

  Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem.

  Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

  fördelar

  • Mjuka produkter Magic Underhållet skadar inte hårstrukturen, till skillnad från termometrar. Recensioner av tjejer indikerar att krullarna inte blir sköra och inte delas, även vid regelbunden användning av sådana produkter.
  • Moderna tillverkare erbjuder ett brett urval av spiral papilotok olika storlekar. Detta gör att varje tjej kan hitta den perfekta modellen för sin hårlängd. Recensioner av ägarna av Magic Underhåll bekräftar att med hjälp kan du skapa en imponerande styling på både kort och långt hår. För information om hur man längtar långa strängar på spiralkretsar, se videon nedan.
  • Spiralkretsar av högkvalitativa polymerfibrer lämnar inte veck och veck på krullarna.
  • Sådana produkter är helt säkra. De kan användas för att skapa barn frisyrer.
  • Det resistenta starka materialet som är stabilt mot mekaniska skador gör det möjligt att använda sådana produkter länge.
  • Magic Lverage tar upp mycket lite utrymme.

  brister

  • Vid köp av spiralfiler bör särskild uppmärksamhet ägnas åt materialet från vilket kroken är gjord. Ofta är sådana anordningar gjorda av plast av låg kvalitet, så att de kan bryta i det mest oupphörliga ögonblicket.
  • Tillverkare hävdar att det tar inte mer än 20 minuter att curl ditt hår med dessa curlers. Egentligen är det inte. Recensioner av tjejer bekräftar att minsta tiden är permanent - 1 timme. I det här fallet bör håret före styling torka naturligt.

  Hur man väljer spiralkrullare?

  Den uppsättning Magic Leverag innehåller oftast 18 produkter. Det finns dock uppsättningar som innehåller mellan 6 och 48 curlers.

  • Små uppsättningar köps oftast av tjejer med kaskad eller asymmetrisk frisyr. Så från flera uppsättningar kan du skapa den perfekta uppsättningen för strängar av olika längder.
  • Stora uppsättningar (30 stycken eller mer) rekommenderas för ägare av långt tjockt hår.

  Vid köp av spiralfiler bör särskild uppmärksamhet ägnas åt deras storlek. Det är viktigt att komma ihåg att curlerens diameter beror på vilken frisyr du får som ett resultat. Så, hur man väljer rätt storlek curlers?

  • Att skapa små elastiska lockar lämpliga produkter med en diameter av 2 cm.
  • Välja papilotki-diameter från 2 till 4 cm, du får spektakulära vågor.
  • För att skapa stora "Hollywood" -krullar borde använda produkter med en diameter av 5 cm.

  Teknik curling hår på en spiral curler

  Curling på spiral curlers är mycket annorlunda än att arbeta med andra typer av mappar. Frisörer kallar denna stil "vertikal". Resultaten av horisontell och vertikal curling, som du kan se på bilden nedan, skiljer sig avsevärt mellan dem. Med hjälp av spiralanordningar kan du uppnå effekten av elastiska "Hollywoodkrullar".

  Så, hur man använder sådana produkter (tekniken att vinka presenteras i videon nedan), kommer vi att beskriva nedan.

  1. Tvätta och kamma ditt hår.
  2. Behandla ditt hår med en speciell gel eller stylingmousse.
  3. Dela håret i flera sektioner.
  4. Från den occipital regionen, välj en sträng, inte mer än 1 cm bred.
  5. Trä den speciella kroken genom bandet (som visas på bilden).
  6. Haka strängen vid basen och haka den genom bandet (se videon på hakan och bandteknikerna).
  7. Fixa locket med en klämma.
  8. Upprepa processen med de återstående strängarna. Kom ihåg att efter occipitalzonen bör krulla sidokretsen och sedan håret på kronan.
  9. Blås torrt hår.
  10. För att ta bort curlers, försiktigt nog för att dra bandet.
  11. Fix håret med lack.


  Nästa Artikel
  Odelbar hårbalsam