Lätta håret efter henna


Många tjejer använder henna - det är ganska populärt färgämne. Det har många användbara egenskaper och förstör inte håret. Men det finns en minus - det tränger igenom håret så mycket att det är väldigt svårt att ta bort pigmentet.

Ibland uppfyller resultatet av färgningen inte kvinnan, så hon undrar hur man lyser håret efter henna.

Allmänna regler

Om du vill tända håret efter färgning med henna, måste du veta att ju tidigare du börjar göra det, desto mer märkbart blir resultatet.

Henna tvättas särskilt ut under de första två veckorna, och pigmenten "växer tillsammans" med håret.

Du kan inte måla det naturliga färgämnet med kemiska medel, eftersom resultatet kan vara oförutsägbart.

Tänk inte att det enda sättet är att avskurna de färgade trådarna. Avleda pigmentet kan använda folkmetoder. Då kommer krullarna att förbli oskadade.

Hår Brightening Föreningar

 • Recept nummer 1 oljemaskor

Vegetabiliska oljor är väldragen färgpigment, hjälp lätta henna, återvända hårets huvud en naturlig nyans. Lämplig oliv- eller burdockolja. De stärker strukturen, fuktar, närmar sig.

Värm rätt mängd olja, jämnt fördela trådarna. Värm huvudet med ett lock, håll i 2-4 timmar. Förfarandet bör utföras 3-4 gånger i veckan så att färgen "sträcker" intensivt.

Masken blir effektivare om du förtorkar krökarna med 70% alkohol. Efter fem minuter öppnas skalorna och oljan kommer lättare att tränga in i hårets struktur. Sammansättningen bör hållas i ungefär en halvtimme - den här tiden är tillräcklig för att den ska fungera.

Du kan värma huven med en hårtork så att oljan inte svalnar. Skölj blandningen med schampo.

Det finns en annan version av oljemasken. Tvätta håret med tvål och tvål - det öppnar skalorna. Efter applicera den uppvärmda vegetabiliska oljan fördela den över hela håret. Varm med polyeten och en handduk, lämna i 2-3 timmar. Genom handduken kan du värma hårtork. Tvätta av med schampo.

 • Recept nummer 2 fermenterade mjölkföreningar

Kefir och gräddfil har egenskaper som mufflar färgen, som erhålls efter användning av henna. Du kan applicera dem i sin rena form, lite uppvärmd. Skölj med schampo.

För att förbättra effekten, blanda den jästa mjölkprodukten med en tesked jäst. Då pigmentet blir bättre utlakat. Vid slutet av proceduren kan du skölja lås med vatten med ättika eller citronsaft.

Med lättare hår efter henna kommer peroxidsyrakräm att klara sig. Det gör håret lättare, återkommer silkiness och mjukhet.

Värm lite gräddfil, sprida den över trådarna och lämna i en och en halv timme. Efter tvätten skölj håret med surgjort vatten.

 • Recept №3 mask med ättika

Per liter vatten, ta 7 ml ättika (9%), blanda väl och häll i en djup bred behållare. Sänk krullarna där i 10 minuter, och tvätta sedan håret med ett schampo. Det är nödvändigt att genomföra proceduren tre gånger i veckan, och på dag 7 blir kopparskärmen mycket blekare. Men den här lösningen är ganska aggressiv, så glöm inte att krullarna behöver extravård: närande masker, balm, balsam.

 • Recept №4 med kamille

Två matskedar blommor fyller med vatten (200-250 ml). Sätt behållaren på en liten eld och håll i 10-15 minuter. Vänta på avkokningen för att svalna, påfrestning. Skölj håret efter att ha tvättat håret. Du kan hälla lösningen i bassängen och sänka locken där i några minuter.

Express metod

Vad är den snabba ljuset Henna?

Om du inte har tid för långa flerstegsförfaranden, använd uttrycksmetoden. Fukt svampen i 70% medicinsk alkohol, torka noga varje sträng. Lämna alkoholen i 5-8 minuter för att öppna skalorna. Efter applicera någon vegetabilisk olja, förvärmd, fördela det jämnt på krullarna.

Wrap huvudet i plast och en handduk, lämna i 40 minuter. Skölj sedan med fet hårschampo. Alkohol torkar mycket, så behandla ditt hår med en närande mask.

Toning och markering

Toning förstör inte strukturen, torkar inte ut. Men du behöver bara spendera det efter förtydligande. Ju oftare lyser du locken, ju mer ditt hår förstörs. Men efter toning blir tråden silkeslen, elastisk, glans tillbaka. Förfarandet hjälper inte bara till att rätta färgen, utan också noga bryr sig om håret.

Hur annars kan du lätta henna på ditt hår?

"Revive" färgen är lätt med markering. Efter håret kommer det att bli mycket lättare. Du kan färga trådarna över huvudet eller bara "ramma" ansiktet. Denna procedur gör att du kan bli av med den oönskade nyansen, och det förstör inte strukturen.

De klarade ändarna ser imponerande ut. Klipp citronen i två, pressa ut saften. Späd det med vatten i ett förhållande av 1: 1. Applicera lösningen på den del av de strängar som du vill lysa. Under proceduren övervaka processen. När färgen blir vad du vill, tvätta den av. Citron verkar ganska aggressivt, men tack vare denna metod kommer hårets övre del att förbli intakt. Tipsna kommer att bli glänsande och glödande, men fuktar dem dagligen med vegetabilisk olja.

Brightening spray

Återgå den naturliga färgen kommer att hjälpa en speciell spray. Det lyser håret utan att skada strukturen.

Att använda det är väldigt enkelt:

 • Tvätta håret med schampo;
 • Torka trådarna - de ska vara lite fuktiga;
 • Spraya allt hår.

Medlen börjar fungera först efter varm luft. Var därför säker på att torka huvudet med en hårtork i några minuter.

Efter lättnadsprocedurer, var noga med att ta hand om ditt hår, maskera, använd balm och balsam.

Sedan kommer silkiness, jämnhet och naturlig glans tillbaka.

Hur tvätta Henna från håret och lätta?

Jag målar med henna i ca 6 månader, 5 år innan jag målades med färg. Förra gången målades den med henna en och en halv månad sedan. Nu vill jag "lysa upp". Nu är färgen ungefär densamma, bara lite ljusare:

Subtraheras i internet om sådana metoder för att tvätta henna, lovar de, om de görs regelbundet, helst dagligen, kommer Henna att tvätta sig snabbare:

1. Oljemaskor. Först fuktar håret med 70% ättika för att öppna skalorna och applicera olja på toppen för att "dra ut" hennaen. (Jag är rädd för detta sätt, mitt hår är tunt, jag är rädd för att torka den med alkohol).

2. Bad med ättika. Tillsätt 3 matskedar vinäger till skålen och håll huvudet i 10-15 minuter. Flickorna skriver att vattnet kommer att fläcka från håret. (Det är också läskigt att försöka).

3. Kamille. Skölj. (Men kommer hon verkligen hjälpa till med Henna som sticker i hennes hår? Men det blir ingen skada).

4. älskling Lämna på håret över natten. (Jag är rädd för att förstöra kudden och aldrig somna med detta på mitt hår, jag kan inte sova med en handduk).

5. Citron eterisk olja. (Lyser det bara i solen? Eller i allmänhet?)

Vilken av dessa metoder är bättre? Kan du berätta något för mig?

Jag vill också lysa upp. Jag trodde kanske att färga det i en ljus blond, i nästa. Månaden är fortfarande lite lättare, och så gradvis, gradvis :)

Eller är det bättre för mig att inte måla nu, men att använda en tonad balsamschampo? Så att under honom och Henna tvättas? Eller för närvarande att uthärda ett annat par månader, utan att måla alls på något sätt, så att hennaen kommer ut snabbare?

Jag har 15 år av min egen hårfärg, men min naturliga har inte förändrats, det är säkert, jag kan se från rötterna. Jag ber om ursäkt för den andra dåliga bilden med ett ansikte som en pannkaka :):

Flickor, ge råd till hur du återvänder till den här färgen :) Jag hoppas att jag inte tröttnade dig :)

Jag kommer att vara glad för några råd!

Åh, jag tror att henna är oförstörbar folkmedicin. Även om citron, vinäger, vodka eller sura kefir (estesna i blandningar) kan göras med tvätt, men detta måste göras mer än en gång. Och risken att tömma hårets ändar, om det görs dagligen, är. Min åsikt är nödvändig för befälhavaren. Detta är en chore och mycket oförutsägbar.

Jag är bara rädd att befälhavaren kommer att få en ljus färg på mig, men jag kan bara inte, efter 2 veckor blir min mor gift :) Så du måste se bra ut. Och sedan kommer färgen över henna att ge grön, till exempel :)

Tja då, skjuta upp experimenten till evenemanget eller skugga i röda bruna toner. För radikalt, och även i blond eller blond, är det fortfarande ledaren på rekommendationerna.

I min erfarenhet gjorde jag en sådan mask: 200 gram sur kefir (jag tog agush), 1 ägg,
juice av 1 liten citron, 1 msk. sked brandy. sätt på hela längden, under locket och bära så länge som möjligt. Jag slog med en sådan lösning på huvudet i tre timmar. För 4 procedurer var färgen smutsig, men bara lite (((vi kan tona.) När du tvättar av masken ser du att vattnet är målade. Men jag tvättade bort den vanliga färgen, Henna, jag tror att den inte tvättar mycket.

Hur som helst, lycka till dig!))))

Jag tror också att Henna inte dödas. Vid en tid målades det med henna i många år, och när jag insåg att det var dags att byta till måla, var jag tvungen att växa mitt hår. Men det var länge sedan, kanske nu finns det några sätt som vi inte vet om. Gå till proffsen för ett samråd)))

Henna dödas inte! men du kan korrigera skamtontonen, bara inte ljus)

Du kan! Allt är möjligt! Du kan ta med henna!

Visst inte oljiga masker, och inte ättika, och inte andra populära metoder.

Jag, också, var målade någonstans ett halvt år, och sedan bestämde jag mig för att bli ljusare. Naturligtvis tar ingen frisör dig. Så hela denna sak görs av sig själv. Här är vad jag gjorde:

Jag kom ut nästan från svart. Tre gånger använde jag Estels färg på tvätten, så säger jag genast att det bara lyser lite, men även resultatet var från henne. Men jag var verkligen inte nog, och jag började förgifta Blondorans hår. 3-4 gånger, med 12% oxidant. Och till sist blev jag en ljus kastanjrött färg. En gång till och det skulle vara möjligt att gå till blondinen, men jag behövde inte det. Ja, mitt hår överlevde efter allt, men det var min som överlevde, inte det faktum att den andra inte förstår en släp. Och naturligtvis, mellan raster av varje procedur, gjorde jag oljiga masker. Jag dödade inte mitt hår, som hörde vad jag gjorde med dem var mycket förvånad över att de inte hade försvunnit från mig och hade en "levande glans".

adore))) du bara torterade ditt hår) de är otroligt tålmodiga)))

Jag vet det motsatta exemplet - den vanliga färgen av mörkt hår till en blond 5 gånger med 9% oxidator + tvätt 12% i 4 månader, resultatet: håret är färglöst gult strå, inte en enda färg tar dem

Ja, jag tog inte heller färg i början, men efter ungefär en månad med hårgalleri med oljiga masker tog jag färgen!

Berättelsen är verkligen imponerande), men Henna har något att göra med det ??))

kemisk färg och henna saker är olika.

Hur och? Jag var vacker Henna. Sedan tvättade jag det och jag jagade på Blondoran, och sedan målade jag över det hela, eftersom det var omöjligt att gå med den färgen.

Ahh..))) förlåt, märkte inte att Henna. Jag såg bara "det kom ut från nästan svart färg.." och jag tror var är henna?))

Jo, i början jag målade bara med henna, då henna + basma, och jag hade nästan svart färg

Jag ser. )) du behöver läsa noggrant)

Jag rekommenderar inte blekhår efter henna, jag tror att du kan tvätta det lite, växa och klippa av det, men inte att lätta det säkert!

Jag hade "100 år sedan" en så ledsen upplevelse. Historien är precis som Dauria, först skuggade hon bara håret, började sedan färgas, bestämde sig senare för att förstärka den med henna, efter 3-4 månader bestämde den sig för att lätta. Jag trodde inte min mamma som inte kunde fungera.

Resultatet var ala hjältinna Lilu från Luke Bessons film "The Fifth Element". Tyvärr är fotot kvar.

Ja, ja, precis som den av Milla vid själva rötterna är vit och då en apelsin.

Jag var tvungen att måla allt mörkt kastanj efter 2 dagar, som låg på blekt hår med en svart vinge, i allmänhet blev jag en brinnande brunett, och jag ville lysa upp..

Jag hade en liknande "frisyr" efter att ha fira slutet på sessionen :) Tjejerna bestämde sig plötsligt för att lätta mig ur nästan svart. Jag ville gå till salongen själv, men i det ögonblicket blev jag avskräckt. De hittade någon i en vandrarhem kraftig klarare för 6 toner, Supra, och frågan gick. Och mitt hår var upp till axelbladen. Och tjejerna, som alltid, började från rötterna. Det som kom ut, tror jag är förståeligt :) Gula rötter, som här, pärlorna är mörkare med röda, och det fanns fläckar på längden, någonstans var det en rödaktig färg, jag hade det här i 2 år :) Tyvärr, bilden överlevde inte. Och jag sjunger på spåret. dag på kvällen. Och utföra klassiker med en sådan skam på huvudet. Kort sagt, flickorna sprang till affären, köpte en mörk färg och jag återvände till min ursprungliga färg den kvällen. Håret blev cola-färgat, jag tyckte om det. Det blev exakt. Sådan är historien. Nu ska jag lysa upp bara i stugan :)

Henna är oförstörbar, självtestad. Nu har rester av Henna på håret somnat i tre år. Endast sax kommer att rädda ärendet eller repainta toppen med en mörkare vanlig färg. Henna bleknar och brinner ut, men går inte bort för alltid. Men håret stärker bra.

Jag kommer till och med säga mer, det röda pigmentet är till och med dödande - efter nyans var jag också som Lila))

Mitt svar är nej. Jag tog lång tid på att måla med henna och tog sedan håret under pojken. För de färger som jag försökte krossa, tog de mörka nyanserna inte håret alls. Ljus något upp vild. Hna kör i fällan UTB vet allt. Denna ättika citron kefir-syra. Mycket riskhår och hud.
Min färg är mediumblond ashy och för mig finns det inte mer henna !:(

Någon från frisörerna berättade för länge sedan att principen om hennafärgning skiljer sig från den vanliga färgen. vanligt färgämne penetrerar hårvågorna och ersätter eller äter bort (lätta) pigmentet. och henna deponeras i vågar, utan att tränga in i pigmentet, och det sägs att på grund av detta är det då svårt att färga det. Dessutom barkar inte efter henna och curling, eftersom henna i vågar förhindrar bildandet av en elastisk och regelbunden krullning. Jag låtsas inte sanningen i denna fråga, men denna teori låter mycket logisk.

Jag har samma problem, jag vill återvända från en rödhårig blondin, men jag har inte henna, men vanlig färg, jag tvättar det långsamt, men med henna är sakerna uppenbarligen mer komplicerade: (((((

Lightening hår efter henna: funktioner och alternativ

Henna är ett populärt naturligt färgämne som extraheras från lövverket från Lawsonia-fabriken. Det används inte bara för att ändra hårets nyans, men också för medicinska ändamål. Verktyget stärker strängarna, gör dem mer hanterbara, eliminerar problem med hårbotten. Färgning ger olika variationer av rött. Basma används ofta för att göra krullarna mörkare, båda innehåller inga skadliga kemikalier. Men för att lätta håret, målade med henna, är det ganska svårt.

Färgverkan

För att förstå varför efter att ha använt henna finns det svårigheter med återfärgning eller missfärgning, måste du förstå mekanismen för dess inverkan. Färgade partiklar av naturligt ursprung tränger inte in i de inre hårskikten, som kemiska analoger. Å ena sidan är detta bra, eftersom strängarna inte förstörs.

Färgpigmentet verkar uteslutande på det övre kutikulära skiktet, det klibbar hårt mot hårproteinet. På grund av detta uppstår svårigheter med avlägsnande av färg och efterföljande användning av kemiska föreningar.

Missfärgningens komplexitet

Under inga omständigheter bör ett kemiskt ljusmedel användas för att avlägsna växtpigment. Som ett resultat kan du få ett helt oväntat resultat. Till exempel kan curls bli morot, orange eller grön om basma används med henna.

Så du måste vara tålmodig och vara uppmärksam på andra metoder för att eliminera färg.

Hur bli av med färg?

Det finns flera sätt att eliminera den röda eller kopparskuggan. Observera att ingen av dem ger omedelbara resultat. Det finns två alternativ:

 • salongvätta;
 • folkmetoder.

Du kan också använda en mer radikal metod - bara klippa håret för att ta bort den irriterande färgen. Detta är dock endast lämpligt för tjejer som är redo att säga adjö till en lång frisyr.

Professionell hjälp

Kontakta salongen efter hennafärgning - det säkraste sättet. Specialisten kommer att bedöma tillståndet för dina strängar, undersöka deras struktur och graden av penetration av färgade partiklar i nagelbandet. Därefter väljs kompositionen för avkolning. Detta är ett förfarande som låter dig ta bort pigment från krullar.

Sådana medel förskjuter färg på grund av fruktsyror, vilka ingår i deras sammansättning. Detta gör att håret kan missfärgas. Det kan ta flera procedurer för att uppnå önskat resultat. Ju längre du använde henna, desto starkare satt den i strängarna.

Henna hårlättnad

Förutom den vanliga hennaen hittar du i butikerna och vita. Men använd det inte för vitare, i hopp om att det kommer att bli av med den röda nyansen. Saken är att det här är absolut inte ett sådant verktyg som vanlig, färglös henna eller basma.

Den vita produkten innehåller väteperoxid i kompositionen - det är ett kemiskt färgämne, där endast en liten mängd färglös vegetabilisk färg tillsätts, det har inget gemensamt med läkningskompositionerna.

Efter lätta hår med henna kan problem som överdrivenhet, brittleness, förlust inträffa. Med hjälp av verktyget för att avlägsna pigmentet erhållet genom förtäring med färgad henna kommer det att ge helt oförutsägbara resultat och skada håret.

Folkmekanismer

Om du vill färga håret efter Henna i en annan färg med kemiska föreningar, kan du använda de traditionella metoderna för pigmenttvätt. Dechiffrera hemma tillåter dig att gradvis, men utan stor skada på krullarna, ta bort en oönskad färg. Det är nödvändigt att tillämpa strukturer inte mindre än 3-4 gånger i veckan.

Tänk på de mest populära alternativen.

Oljekomposition

Värm 50 ml olivolja i ett vattenbad till en temperatur som inte överstiger 37 ° C, tillsätt 15 droppar citron och 2 droppar kaneleter till den.

 • Fördela kompositionen genom hela hårets längd.
 • Överdel med duschlock eller klädesfilm.
 • Vi blåser en handduk.
 • Håll masken från en till åtta timmar.
 • Du kommer att få ett mer uttalat resultat om du lämnar det hela natten.

För att lätta mörkt hår, färgat med henna, kommer det att lyckas med cirka 15 procedurer, allt beror på färgens intensitet. Förutom att ta bort skuggan får du också en underbar helande effekt. Oljorna kommer att stärka strängarna, göra dem mer lätta och mjuka.

Kefir och jäst

Vi värmer upp en högfettig kefir i ett vattenbad, fyll det med en brikett av "live" jäst. Massan ska vara lik struktur i pastan. Vi väntar på 40 minuter tills kompositionen fermenterar. Vi fördelar den över hela längden av strängarna, vi värmer med en handduk, vi klarar oss om två timmar. Tvätta av med schampo.

Detta recept är lämpligt för daglig användning. Gradvis kommer mjölksyrorna i kefir att förskjuta växtpigmentet. Dessutom kan masken låta dig stärka rötterna, accelerera hårväxten och eliminera mjäll.

Ättikmedel

Lös upp den vanliga 9% ättika i varmt vatten. För 1 liter vätska ta 4 matskedar syra. Vi gör ett bad i ett stort bassäng, vi sätter ner håret i 10 minuter. Vi gör allt försiktigt så att kompositionen inte kommer in i ögonen eller munnen. Efter proceduren tvättar du noggrant trådarna med varmt vatten och applicerar en omsorgsfull balsam eller mask, så att den torkar naturligt.

Detta är inte den mest humana metoden för hemlagad missfärgning, eftersom ättika torkar håret starkt. Det ger dock goda resultat med regelbunden användning. Du kan inte göra mer än tre bad per vecka.

Alkohololja Tvätta

Vi distribuerar 70% alkohol över hela hårets längd, vi tål det i 5-7 minuter. Sedan, utan att tvätta den över, bearbetas vi kärnos, mandel eller olivolja. Vi lägger på ett duschlock och en handduk. Vi håller masken i en halvtimme, vid den här tiden kan det värmas upp med en hårtork för att förbättra effekten. Tvätta av med schampo.

Alkohol är ett kraftfullt blekmedel, men det torkar strängarna starkt, så receptet använder också oljor. De minimerar den negativa effekten av alkohol på lockar, skyddar dem mot uttorkning. Detta verktyg bör dock inte användas om det finns skada på hårbotten.

Gräddfil

Välj den fetaste grädden, det är önskvärt att det var hemlagad. Vi ger det surt, det är nödvändigt att öka koncentrationen av mjölksyror i produkten. Tjockt applicerad från rot till spets av trådarna. Vi lägger på ett cellofantlock eller en påse på huvudet och värmer den med en handduk. Tåla 1,5-2 timmar, tvätta av med schampo.

Du kan göra en mask varje dag tills du får önskat resultat. Det har ingen negativ effekt på trådarna, men tvärtom matar dem med användbara komponenter och återställningar.

Efter en blekningskurs kommer du att märka att håret har blivit mjukare, silkeslen, felfri och glänsande.

Alkalisk tvål

Regelbunden tvätttvål kan användas istället för ditt vanliga schampo för att avlägsna oönskad hennafärg. Den innehåller mycket alkali, som öppnar nagelskalorna och tar bort färgade partiklar från dem.

Tänk på att sådan tvättning kommer att få lite användning för krullarna. De kan bli hårda, torra, tråkiga och även spröda. För att mildra effekten av alkali kommer det att hjälpa regelbundna fuktgivande låser masker och balm, var noga med att använda dem efter varje tvätt.

Kamille sköljning

Fyll fyra matskedar torkade kamilleblommor med en liter kokande vatten. Låt det brygga i 20-30 minuter. Filtrera kompositionen försiktigt genom gasbindning. Skölj med hår varje gång efter tvätt, det är inte nödvändigt att tvätta det.

Medicinsk kamille har en liten lättaffekt. Den kan användas i kombination med andra komponenter för att eliminera pigment för att snabbt få önskat resultat. Sköljningen är fullständigt ofarlig, det stärker locken och tar hand om dem noggrant.

När ska vänta på resultatet

Hem rättsmedel är ganska långsamma, eftersom deras huvuduppgift är att bevara hårets hälsa när färgpigmentet avlägsnas. För att bli helt av med henna behöver du ungefär en månad. Därefter kan du gå till salongen för återfärgning med en permanent eller mild komposition.

Tänk på att du måste varna mästarna som du använde ett naturligt färgämne dagen innan. Bedömning av recensionerna, även färglösa henna kan ge oförutsägbara resultat när du byter färg igen. Även växtbaserade formuleringar förvränger effekten av perm och andra salongprocedurer.

I slutet

Om du inte gillar hårfärgen efter färgning med henna finns det många metoder för att avlägsna pigment. Bilder som tjejerna lägger på Internet bekräftar att skuggan på bara 3-4 veckor sköljs ut, om det är korrekt behandlat problemet.

Använd så säkert som möjligt för att hålla ditt hår frisk.

Lightening hår efter henna - hur man agerar

Du färgade ditt hår med henna och nu vet du inte om det är möjligt att lätta håret efter det här förfarandet? Vi kommer att berätta för dig vilka hemlagade recept som hjälper till att lätt tända håret efter henna.

Henna hårfärgning

Vad är henna? Dessa är löven från Lawsonia-fabriken, marken i pulver. Lawson pulver är fortfarande en mycket populär färgämne i efterfrågan bland älskare av naturkosmetik. Hur fungerar det?

Lawson pulver färgar ditt hår, ackumulerande pigment i de övre skikten av hår. Henna pigment kan inte tränga djupt in i håret, men målar dem fortfarande länge utan att vara helt tvättad av (som kemiska färgämnen). Du borde veta att eftersom Lavsonia pulver fortfarande är en naturlig färg, har den inte så stark förmåga att färga din manen för att helt ändra den ursprungliga färgen.

Färger med Lawsonia tonar mer än färger. Ditt hår kommer att ha en nyans, men resultatet beror på den ursprungliga basen (färg före färgning). Som ett resultat kan färgen vara orange med en röd nyans, röd med en röd nyans och brun, men även med röda, sådana nyanser innebär huvudfärgen - lavsoniya. Du kan diversifiera färgpalett genom att blanda Lawsonia-pulvret med tillsatser, men resultatet kommer fortfarande att vara med en röd eller rödaktig subton.

Vilka är alternativen för att måla henna?

Mjukt målning.

Denna procedur kommer att återställa hårstrukturen. Du kan se effekten bara när ett par dagar passerar, men ultraviolett kommer att hjälpa till påskynda processen.

Ginger färg med henna.

Beroende på önskad ton och den ursprungliga basen (hårpigmentet) varierar exponeringstiden.

Färgning svart med basma.

Varning! Basma kan inte användas separat separat, du blir grön.

För att uppnå en mörkare eller ljusare nyans behövs olika proportioner och exponeringstid.

Hur tänder håret efter henna

För att klargöra håret efter färgning, särskilt länge, bör henna tas upp mycket ansvarsfullt, det tvättas av under en lång tid. Det är omöjligt att omedelbart tända håret med färgämnen, du kommer att få gulrot, smutsiga röda, rostiga nyanser efter färgning med henna bara och grön om du målades med basma. Detta resultat är svårt att minska och din manning kommer att bli bortskämd mer än med den vanliga förklaringen.

Hur tänder håret efter henna

Förgäves behöver inte panikas. Det är inte så svårt att missfärga trådar efter henna, men den här processen tar tid.

Ju tidigare du börjar tvätta bort färgen, desto lättare blir det att bli av med rödhåran. Foldningsmetoder rekommenderas för att ta bort färger. Oljemaskor, olika bad, avkok av örter, kefirmasker - allt detta med regelbunden användning hjälper dig att tvätta bort oönskade redhead.

Användningen av naturliga produkter kommer sannolikt inte att ta bort färgen helt, du kan prova sura tvättar. Förvirra inte med färger, det här är olika saker, du bör också förstå att kemikalier agerar mer aggressivt. Om regelbundenhet är skrivet inte bara så. Det är viktigt att tillämpa detta 3-4 gånger i veckan, ett förfarande ger dig ett litet resultat. Om ditt mål är förtydligande, var inte lat.

Recept för förtydligande

Oljemask för lätta

Värm 50 ml olivolja, tillsätt 10-15 droppar citronolja, du kan lägga till 1-2 droppar kanelolja (inte mer, det kan vara för varmt). Applicera på hela hagen, linda matfilm, håll en timme, men bättre hela natten. Förloppet av sådana förfaranden kan föra ut färgen i 15 procedurer, kanske mindre beroende på intensiteten hos skuggan.

Kefir Yeast Mask för Brightening

Ta den feta kefir som du kan hitta i affären, blanda med ett paket med jäst, det är viktigt att blanda bra. Vänta på att jästen sväller. Applicera blandningen (pasta ska vara konsistens) över hela längden av trådarna i 2 timmar. Denna mask kräver daglig användning tills önskat resultat erhålls. Du kan också läsa om att rensa håret kefir.

Video kefir jästmask hjälper mot håravfall och mjäll:

Ättiksyra klargörande bad

Fyll ett djupt bassäng med en lösning av ättika (späd 3-4 msk vinäger med 1 liter varmt vatten). Placera manen i tanken i 10-15 minuter. Se till att ättika inte kommer in i ögonen, munnen, skölj omedelbart med vatten. Efter ättikbadet måste strängarna sköljas väl med varmt vatten. Det är viktigt att använda närande vård - en mask, en balsam och låt håret torka naturligt. Det ska tillämpas tre gånger i veckan.

Alkoholborttagare

Applicera 70% alkohol och inkubera i 5-7 minuter, lägg på toppen av alkoholen (skölj inte) basoljan - grönsak, olivolja, mandel, kokosnöt och linda huvudet med klibbfilm. Blötlägg oljan i en halvtimme, du kan värma blandningen med en hårtork, skölj med schampo. Förfarandet upprepas till önskad effekt.

Dra ut pigment sur grädde

Det enklaste sättet, applicera tjockt (tjockt surt) surt kräm i full längd, värm huvudet, håll i 1-1,5 timmar, tvätta huvudet med schampo. Lämplig för daglig användning, bör upprepas tills önskat resultat.

Ägg och brandy mask

Du kommer att behöva 50 ml brandy och ett ägg. Slå på ägget, tillsätt brännvinet och applicera på hela höet. Tvätta om en timme med schampo. Överdriv inte masken, alkohol kan skada dina lås om det håller på huvudet för länge.

Video om matlagning cognac hårmask

Lökmask

Krama saften av skalade lökar och applicera på hela längden, du kan tillsätta citronsaft och äggulor. Värm upp huvudet och håll i ungefär en timme. Tvätta håret med schampo. Kanske luktar löken till nästa tvätt.

Olja med tvål för förtydligande

Dampen trådar, tvål tvål, vänta i ungefär tio minuter och applicera olja, blötlägg i ca en timme. Skölj med schampo. Lyssna på användarnas rekommendationer, vilka oljor garanterar maximal förtydligande effekt.

Röd paprika tinktur

Alkoholtinktur kan lämna brännskador, vid applicering av kompositionen faller inte på huden. Applicera tinktur av peppar, gör det med handskar och sätt på en hatt. Du får inte värma håret med något annat, håll inte masken i mer än tjugo minuter.

Hår Brightening Salon - Review

Ljushår färgat med henna. "Exit" från henna till ljus blondin! Utan "grön" och förlust av kvalitet.

Hälsningar till dig!

Under nästan 3 år färgade hon håret med henna, ungefär en gång i månaden och en halv. Varje gång skuggan visade sig vara mer och mer mättad och ljus. Jag visste inte att Henna torkar håret (särskilt den som jag använde billig iransk).

"Evolution" av färgen på mitt hår.

Det är märkbart hur mättat färgtonen blir efter upprepad hennafärgning.

Med flytten till en ny stad ville jag ha en förändring av utseendet. Och jag klippte mitt hår under en kvadrat, innan jag hade vuxit dem i ca 5 år med sällsynta hårklippningar på sina tips. Mitt hår var inte långt (knivarna var stängda), men jag trodde att hårets längd var för torr med henna och behövde tas bort, desto mer ville jag nivån längd med ansiktssträngarna på grund av stegen slingrande håret var av olika längder.

Men frisyrningen var inte tillräckligt för att möta mitt behov av förändring. Och jag ville ha en ljusare hårfärg, ljusblond eller jämnare. Jag förstod att lättnad efter Henna är täckt med grönt hår. Efter att ha läst informationen på Internet insåg jag att min önskan är realiserbar, men jag måste hitta en bra mästare. (och obegränsat antal pengar).

Jag "bor" denna idé i en månad. Sedan gick hon spontant in i nästan den första tillgängliga skönhetssalongen medan hon gick i parken.

I kontorsbyggnaden fanns 3 frisörer. Den första var någon slags ekonomiklass. Där förklarade jag min situation, frisören visade sig vara svag i ande och sa att hon inte skulle göra det, eftersom resultatet kanske inte var förutsägbart.

Jag gick till nästa frisör, en högre klass, kallad en skönhetssalong. De lyssnade på mig med stort intresse. Befälhavaren som heter Maria föreslog att man försökte se resultatet på en sträng. Till sist blev allt bra, utan grönska, två ljusare och toning. Och jag, med brinnande ögon, anmälde mig till ljusning i helgen.

Dag X.

Hela processen varade från 15,00 dagar till 20,00 på kvällen. 5 timmar i stolen!

Befälhavaren använde Estelpulver (respektive färg och oxid). Lightening två gånger. Första gången är hela hårets längd under folien, andra gången - från mitten av längden till spetsarna, eftersom det fanns mer henna där. Efter dessa manipuleringar blev jag som en tjej från det femte elementet. Hans hår var torrt och torrt som fiskelinje.

Sedan toning rötterna och längderna med en blandning av olika nyanser av färg så att det finns en jämn färg.

I allmänhet har mästaren gjort mycket arbete.

Resultat (olika belysning ger olika nyanser).

Efter 2,5 veckor kan du se hur mycket färgen tvättas bort.

Hur mitt hår har förändrats i kvalitet.

Hårbotten har varit benägen för fett.

Normalens längd blev torr.

Spetsarna från torr till mycket torr började splittras mindre, men att bryta mer.

Så ser håret ut nu (juni 2016).

Mina visningar (rekommendationer):

 • du måste vara förberedd för det faktum att färgen med blekt hår tvättas mycket snabbt (efter 3 veckor var mina överraskningar överraskande röda);
 • men med varje efterföljande hårfärgning kommer pigmentet att ackumuleras och färgen kommer sluta skölja så snabbt (men rötterna behöver fortfarande färgas, om du självklart inte är tonad för att matcha din egen hårfärg);
 • blekt hår kräver mycket bättre vård än till och med hennafärgat hår; Det är bättre att använda professionella verktyg eller produkter med ett stort antal silikoner från massmarknaden (jag försökte undvika silikon och föredragen sk "naturlig" vård, men nu kommer mitt hår utan silikon helt enkelt inte att överleva, eftersom längden är torr och spetsarna är mycket torra, bryta och dela);
 • På ett eller annat sätt är materialkostnaderna för hårökning (månadsfärgning och professionell vård inte billig, även om du väljer budgetmedel från denna kategori).
 • Om du försummar vården, finns det en chans att vända håret till en tvättduk. Med "lämnar" menar jag - en bra schampo, mask, balsam och outplånlig längd och tips i form av en spray eller olja; bra hårtork / järn och termiskt skydd för det; naturlig borst eller träkammer och gummiband utan metalldelar;

Slutsats: En bra mästare + god vård är nyckeln till välskötta hår.

Tack för din uppmärksamhet! Välkommen till min ENTENTE-profil.

Hårfärg efter henna - professionell åsikt

Kvinnor i Indien, Pakistan, Afrika och många arabiska länder använder torkade löv av Lawson för kroppsdekoration och hårfärgning.

Henna kan ge dem pomp, densitet, glans och styvhet, och färgen tar på sig en vacker kopparfärg.

Övergången från anläggning till permanent färgning är dock fylld med vissa svårigheter.

Hårfärg efter Henna

De aktiva ämnena som ingår i hennapulver tränger mycket in i hårstrukturen. Därför kan resultatet av permanent färgning vara oförutsägbar. Inte en enda professionell kommer att utföra sådant arbete om växtbaserade komponenter är inbäddade i nagelbandet.

Ta reda på receptet på hårmaskar på vattenpepar-extrakt här.

Kan detta göras?

Ursprungligen är det nödvändigt att skilja indiska och iranska henna. I vårt land är den vanligaste iranska hennaen, som är sämre i kvalitet till sin motsvarighet.

Detta gäller också för indiska henna. Färglös henna utför samma funktion med sina färgparparter för att återställa och skydda lockar. Det går dock inte att ändra den naturliga färgen, förstärka och undergräva färgschemat. Trots detta kan permanent färgning bli ofullständig.

Hur mycket tid måste passera?

Professionella rekommenderar att du kontaktar salongen en månad efter att ha behandlat håret med Lawsonia pulver.

Hävdade att under denna period är det också omöjligt perm.

Yrkarnas åsikter är överens om att efter Henna kan du skapa en komplex frisyr.

Detta är en noggrann och ansvarsfull process, tillgänglig endast för en erfaren mästare.

Under väntetiden rekommenderas att tvätta henna från håret med hjälp av naturliga ingredienser. Dessa är oljor, torrjäst, kefir, enkel tvål, medicinsk alkohol.

Lär dig hur du hanterar håravfall med färglös henna från vår artikel.

Om användningen av honung för hår http://kosavolosa.ru/lechenie/mjod.html Läs här.

Henna Remover, grundläggande principer

Varm olja appliceras på hela hårens duk i en timme. En sådan effekt kommer att bidra till att återvända den ursprungliga nyansen efter 10-15 procedurer.

En påse med torr jäst omrörs i varm kefir. Ämnet appliceras på håret i 2 timmar. Om masken appliceras dagligen, kommer färgen att tvättas snabbare.

Vilka färgämnen kan användas

Färgen kan inte ligga på håret, där det finns en växtkomponent. Därför utförs alla manipuleringar efter dessa åtgärder för tvättning.

Ammoniakfria professionella färgämnen

Sådana färgämnen färgar perfekt över håret efter henna, om förtvätt görs.

Mästare rekommenderar överlappande nyans mer mörka färger.

Resultatet, vädjan till salongen kommer att vara anständigt, men dessa färgämnen tvättas snabbt bort.

Permanenta professionella färgämnen

Färgämnen tränger djupare in i hårets nagelskikt, så den resulterande nyansen varar mycket längre.

För färgning kan du använda hela färgpalett.

Är det möjligt att lätta håret efter hennafärgning?

Hår efter att ha tvättat Henna välmålat med platina nyanser av blond. En enkel blond kommer att ge ett grönt färgschema. Det är oerhört viktigt att vända sig till proffs som kan hitta rätt proportioner av färgämnet.

Innan färgning av hår med henna, basma och färgämnen på vegetabiliska komponenter är det bättre att bestämma hur länge du vill gå med den hårfärgen. Det är opraktiskt att bearbeta håret med henna för att ändra hårets nyans efter en månad.

Lär dig hur man använder röd peppar för att stärka håret just nu.

Kan jag färga mitt hår efter henna? Objektivt och i detalj om vad som länge intresserat dig

Bland de olika produkter som används av kvinnor för att färga håret är henna särskilt värt att lyfta fram - ett naturligt färgämne som gör det möjligt att byta hårton utan att skada hälsan. Men ganska ofta föredrar företrädare för den vackra halvan av mänskligheten när de kan färga håret efter henna.

På fotohåret målat med henna

Kvinnor är intresserade av andra funktioner i vård av hår efter användning av detta läkemedel. I den här artikeln kommer vi att svara på alla frågor som länge intresserade dig, till exempel om det är möjligt att lätta håret efter henna.

Funktioner av henna exponering

Låt oss se vad som är detta verktyg och hur det påverkar håret.

Var uppmärksam. Henna är ett marshaltpulver som produceras från Lawsonias löv. Den innehåller färgämnen av orange toner, även om de inte är märkbara i själva pulvret. Men om det är utspätt i vatten, speciellt något surgjort, släpps färgen.

Bland de viktigaste positiva egenskaperna hos denna naturliga produkt sticker ut:

 • lågt pris;
 • förmågan att använda verktyget med egna händer
 • säkerhet för hårhälsan.

Kännetecknet för dess inverkan är följande:

 • färgmolekyler tränger in i håret;
 • det återförenas med keratin;
 • detta säkerställer deras tillförlitliga kvarhållande på håret;
 • Henna tvättar nästan inte, bara lite mörkare över tiden.

Därför är det inget överraskande i det faktum att lätta hår efter Henna intresserar många kvinnor som är trött på den förvärvade nyansen.

På bilden - processen med att applicera Henna

Hur bli av med henna färg

Samtidigt är många intresserade av hur mycket hår kan färgas efter henna - vi vågar försäkra dig om att det är möjligt att använda omfärgning eller syntetisk färg nästan omedelbart. Det är emellertid långt ifrån alltid att kunna tränga in i strukturen på ett tillförlitligt sätt, och därför kan resultatet i de flesta fall inte vara synligt att applicera färgkompositionen.

Det här är svaret på frågan: "Varför är det omöjligt att färga håret efter henna?". Eftersom du använder färgen förgäves, kommer återanvändningen inte att medföra mycket skada, eftersom i början när Henna användes var det ingen negativ effekt på krullarna.

Därför, om du plötsligt har en önskan att utföra hårfärgning efter henna, överväga andra sätt att bli av med rödaktiga toner.

Henna ambassadörer med stor sannolikhet för färg kommer inte att åta sig

I synnerhet innebär sådana mer kardinala metoder som

 • väntar på att håret växer, vilket hjälper dig att återfå din naturliga nyans;
 • trimning av strängarna så kort som möjligt.

Naturligtvis är sådana metoder oattraktiva, och därför bör du fortfarande titta på den andra och ge förtydligande.

Om du vet exakt hur proceduren ska utföras, kommer det inga problem att bli av med de röda nyanserna. Och mer om detta beskrivs nedan.

Brightening funktioner

Det här avsnittet innehåller detaljerade anvisningar om hur du återställer hår efter henna. Genom restaurering menas återkomsten av en naturlig, naturlig nyans.

För att tända håret efter henna, använd folkmetoder.

Var uppmärksam. Lightening är lätt att utföra hemma, med egna händer. För att göra detta, använd speciella tvättar eller masker. Ingen av dem garanterar naturligtvis en omedelbar effekt - du måste tillämpa det valda botemedlet flera gånger, men gradvis, ton för ton, kommer du att bli av med det irriterande eller ogillande färgschemat.

För att utföra denna procedur behöver du följande ingredienser:

 • vegetabilisk olja - helst jojoba eller kokosnöt, men i extrema fall och olivolja;
 • vanlig bordsvinäger;
 • hemgjord kefir (om det inte finns några hemgjorda, då kan du använda butiksbaserad, men du måste välja den mest fräscha och med den högsta andelen fett).
 • torrjäst - det är bättre att välja välkända varumärken och se till att deras hållbarhet inte har löpt ut.
 • vanlig tvätt tvål;
 • medicinsk alkohol - 70%;
 • perekisshaya gräddfil - igen, det är bättre att använda hemmet, eftersom det blir svårt att byta ut butiken.

Var uppmärksam. Tänk inte att alla listade produkter du behöver samtidigt. Ovan är en lista över alla droger som hjälper till att uppnå målet. Om en av dem inte hjälpte dig, förtvivla inte, men använd en annan.

Oljemask

Om du tänker på hur man tänder håret efter henna, försök receptet för en oljemask som är helt enkelt förberedd.

Masker från vegetabiliska oljor tvättar gradvis Henna

Först hämtar vegetabilisk olja från de som anges ovan.

Därefter behöver du följande steg:

 • värm oljan i ett vattenbad;
 • dess temperatur bör bara vara något över rumstemperaturen;
 • Applicera olja på hårrötterna och fördela genom håret.
 • värm huvudet för att åstadkomma en ångeffekt - wrap curls med polyeten (eller ha en duschlock om du har en) och en tjock handduk eller näsduk;
 • håll masken i minst en timme;
 • med jämna mellanrum kan du värma det med en hårtork
 • Tvätta av masken med ett traditionellt schampo för dig.

Naturligtvis, efter den första ansökan, kan Henna inte helt tas bort. Applicera en oljemask till håret ska vara minst två gånger i veckan, och bättre - tre. Så, gradvis kommer du att kunna bli av med den karaktäristiska Henna-rött nyans och återge din naturliga färg.

Sköljning med ättika

En annan metod som inte kräver någon särskild forskning från dig.

För att förbereda tvätten behöver du:

 • ta en sked av nio procent ättika;
 • häll det i en liter varmt vatten;
 • blanda noggrant
 • Häll i ett stort bassäng;
 • böja sig över honom och släpp håret i honom
 • håll dem där i minst tio minuter;
 • Därefter tvätta håret med ett traditionellt schampo.

Tvättning av vanliga bordsvinäger hjälper till att neutralisera henna

Om du utför denna procedur tre gånger i veckan, sedan efter den tredje sköljningen av håret, kommer du att märka hur deras nyans har förändrats.

Var uppmärksam. Den enda nackdelen med vinägermasken är dess förmåga att torka ut håret och hårbotten. Därför är det oerhört viktigt att ge dem ytterligare mat, med lämpliga balm för detta. Eller masker, även kokta enligt populära recept.

Kefir-jästblandning

För att förbereda denna blandning behöver du:

 • ta ett glas kefir;
 • värm till rumstemperatur;
 • lösa upp ca fyrtio gram jäst
 • rör om;
 • låt stå på en varm plats i 10-15 minuter;
 • att distribuera på håret;
 • Tvätta av efter två timmar.

Kefir och jäst - ett bra verktyg

Denna blandning kan användas till och med dagligen - sådan frekvent användning kommer inte att skada håret. Huvuddelen är att du har tillräckligt med tid och lust för sådana frekventa förfaranden.

Tvättmedel

Fördelen med tvål är att den kan fullständigt avslöja hårvågorna. Detta är inte förvånande, eftersom tvålen är ett vanligt alkali.

Därför, för att säkerställa tvätten av henna, använd helt enkelt sådan tvål i stället för det vanliga schampotet för dig. Det kommer vara tillräckligt för en månad att bli av med den oliknade färgen, varefter du kan använda någon annan färg.

Den alkaliska strukturen av tvål hjälper dig att lösa problemet.

Var uppmärksam. Tvålen gör dock håret hårdare, de kan blekna. För att förhindra detta, glöm inte att sätta närande masker.

Gräddfil

Om du i allmänhet är nöjd med hårets färg som erhållits efter färgning av henna, men du anser att den är överdriven ljus, du vill mildra den lite, det rekommenderas att använda vanlig peroxidiserad gräddfil.

Sour cream hjälper till att eliminera överdriven ljusstyrka

Masken görs enkelt:

 • fördela gräddfil på hårets huvud;
 • För att säkerställa jämn fördelning, använd en träkam med sällsynta tänder, som du behöver kamma genom krullarna;
 • vänta en timme
 • Skölj krullarna bra med varmt vatten.

Användningen av en sådan mask gör färgen lugnare och eliminerar överdriven ljusstyrka.

Express metod

Självklart är alla maskerna ganska effektiva och nästan helt säkra för hårets hälsa. Men de har en viss nackdel - för fullständig tvättning av henna tar det en viss tid, åtminstone flera veckor.

Om du snabbt vill bli av med den ljusa färgen på henna, använd uttrycksmetoden.

Om du inte har tid att vänta, hjälper den beprövade uttrycksmetoden dig.

Dess väsen är som följer:

 • ta 70% alkohol
 • Blötlägg en bit bomullsull i den (du kan använda en vanlig svamp);
 • Torka krullarna noga, bearbeta strängen efter strängen;
 • På varje sträng behöver du inte passera mer än två gånger;
 • när fleeceen är torr, fuktar den igen;
 • När du har behandlat allt hår, vänta fem minuter och applicera vegetabilisk olja på håret (i princip kommer någon att göra);
 • värm ditt hår med polyeten och en varm halsduk;
 • vänta i fyrtio minuter;
 • Tvätta håret med schampo för fettigt hår.

Förfarandet kan upprepas flera gånger, och efter två eller tre dagar kommer du att glömma att de målades med henna. Metoden har emellertid en stor nackdel - alkohol torkar håret alltför mycket, de blir bleka och spröda. För att förhindra detta, eller åtminstone minimera negativa effekter av alkohol, efter applicering av den snabba metoden, gör närande och fuktgivande masker.

I slutet

Välj "din" nyans noga!

Nu vet du hur hårfärgning görs efter - efter Henna, i synnerhet - våra rekommendationer hjälper dig att undvika problem. Ytterligare intressant video i den här artikeln kommer att ge ytterligare information om ämnet som diskuteras.

Hur missfärga hår efter henna

Författare

Du kan. Förstärkt med henna 2 gånger höll en timme, blev håret koppar och starkt. Nu vill jag lyfta fram, jag vet inte om det kommer att ta.

De bästa svaren från deltagarna

- Jag tror inte. Henna är en tuff sak). Ja, och råd inte att måla efter henna

- Det kommer att ta, men det kommer att bli en ljus röd färg, och rötterna som inte är färgade med henna är vita. Markera inte Henna. Om du verkligen vill, måla du en sträng på en obekväm plats, se vad som händer

- I salongen, efter henna, gjorde jag höjdpunkter på tunna trådar. Färg-tyst skräck, kanarie, rosa-orange, då gjorde toning.

- ja du blir grön efter att ha markerat henna.! grönt!

- som frisör - jag kommer att säga till frisören - det kanske inte fungerar - när det blir lättare - det går i grönt - henna - det här är biologiskt material - det förblir i mitt hår för alltid och jag kan inte förstöra det med någonting - bara klippa av det - och tona eller mörka det

- naturliga färgämnen täppa håret, så skit inte ditt hår)

- förlåt inte rusa upp

- Henna förstör det. Henna - stärker! Titta på Vosochny-kvinnorna - de har ljuder i midjan och du kommer att avundas dem tills de är gamla!

- Jag hade en chans att inte skämma bort markeringen, och Henna är naturligtvis ett bra alternativ för färgning av hår, men jag kommer inte att måla om

- Jag hörn mer än 10 år, så jag är en brygga i den här frågan =)) färgen kommer inte att tas, eftersom Henna fyller håret från insidan och det kan bara raderas med en tvätt, som jag framgångsrikt gjorde en gång och nästan skallig, jag var tvungen att klippa mitt hår och vänta tills denna STRAW växer.

- Henna SAVES hårvågar, men fyller inte hår, håret är fyllt med vanliga kemiska färgämnen (förutom missfärgning).

- åh ja :)
en gång vart tredje månad gör jag en bländning som markerar Henna, redan fem år gammal, krullar axel längd, lite torrare än vi skulle vilja, men vacker och tjock :)

- Bländning? Och hur är det? Vilken typ av färg?
först hör om detta!

- Gå till salongen, ens själv - försök inte. Och då utan garantier)

- jag gör dixon
Glare - de trodde nog själva namnet, smitta :)
bara en liten markering av enskilda strängar - personen mestadels
ger en ljusare och fräschare övergripande hårton

- Själva Henna målade länge. Sedan väntade hon tills hon var borta och började gradvis bära blondin. Året var nästan utmattat, tills Henna försvann alls.

- Jag har dött med henna i ca 15 år redan, jag älskar verkligen en ljus röd färg, men jag har mitt hår mörkt för min favorit nyans, så jag lyser upp en gång i ett halvt år. Jag har inga problem med håret efter tändning, efter henna tar bara rofärgen mig, men min vän gör det inte, allt är väldigt individuellt.

- Den klarade strängens skugga efter henna kommer att vara gyllene. Jag gör det regelbundet, för Efter henna är håret mörkt brunt och ser tråkigt ut. alltid arbeta. Och från ovan, då kan du igen henna, när rötterna växer tillbaka - strängar erhålls gyllene koppar, mycket vackra.

- men jag klargjorde strängarna i stugan, från en erfaren mästare, även från olika, gjorde de förresten inte förvånad, eftersom gjorde mig redan framhäver henna.

- Detta är i allmänhet förskräckt. Basma är för dem som går i en färg hela sitt liv och kommer inte att förändras... Jag försökte än en gång nu bekänna att jag inte vet hur jag vill bli blond men jag får inte mitt hår att bli grönt, jag måste se mörk igen: ((((((((((( (((((((

- Det målades med henna i 4 månader, tog sedan en paus i tre månader och bestämde sig för att bli blondin. Lätta upp. Färgen är ljusgrön, färgen av ljusbrun färg tar inte alls, jag vägrar att lämna huset. Så tänk hundra gånger innan du kontaktar Henna, allt är väldigt individuellt.

- är det möjligt att färga håret med palettfärg efter henna

- Fan. Du upprörd mig! Jag experimenterade också med "förmodligen" färglös henna. Håret efter blondan blev gröngrön. Tvätt till ljusgrå med grönkant. Jag vill återvända till blodet, men jag är rädd att jag efter klargörandet blir en ljusgrön man! Vad ska man göra

- mitt hår har blivit grönt också. Vad ska man göra

- och jag tror att det var nödvändigt att köra, jag redan och läsk, och än bara inte tvål. Dåligt.

- Målade med henna nyligen och här är resultatet... - Henna är inte samma som brukade målas (hon behandlade hennes hår)... hon växte de nedre knivarna och nu är den röda beeten (hennes hår är brunt). Så alla eller inga experiment med henna, bättre masker, oljor. Nu vänta på hårväxten, skära av och lätta upp ljuset!

- Vad man ska göra är upplyst med henna, det visade sig som om en albino vill vara ashy färgad. kommer att ta eller inte?

- Flickor Henna ingenting att måla över det är nödvändigt att vänta tills det tvättas eller skjuvas. Jag målade också 4 månader. Jag bestämde mig för att bli ljus igen gick till befälhavaren och inte alla vägrade att måla mig. Jag erbjöds en tvätt med kemikalier. för det är mitt hår som halm. Jag har hittat en folkmetod. Nu försöker jag tvätta det. Nu tar du ett glas kefir, häller en flaska kalendula tinktur och tre matskedar av någon vegetabilisk olja (du kan använda allestädes närvarande olivolja); men det blir inte värre. Jag tog citron och lavendel. Du värmer den i ett vattenbad (inte för mycket så att kefir inte skiljer sig), smör det på håret, linda det i polyeten, linda det i en handduk och vänta minst 1-2 timmar. Det är möjligt för natten, men muckflödet. flickan som gjorde det skrev en recension som Resultat... underbart! Henna ljusnade något, men basmen försvann nästan allt. I allmänhet är resultatet ungefär detsamma som när man utan tvekan utnyttjar tvätttvål, men håret är jämnt och friskt och inte klibbar med död strå. Jag tror fem eller sex gånger, och du kan säga adjö till en rödhårig.

- Och vakna inte orange efter calendula hår? Jag läste någonstans att när du använder maskerad kalendula kan du bli orange och torka håret! Är det sant eller inte?

- Jag lättade strax efter Henna (det var kastanj) är nu grönt :)))

- Igår gjorde jag belysningen för henna, som målades för 3 veckor sedan, inte en grön färg, en vacker ljus röd färg visade sig!

- Tjejer blir inte blonda efter henna, förstör bara ditt hår. Inte det faktum att du blir grön. Färgen kan visa sig - kyckling som solen gul eller till och med persika. Det beror allt på intensiteten av ljussättning antal gånger och ljussfärgen. De rätta råden var: måla en sträng på en obekväm plats. ENDAST GÄLLER INTE PÅ RÖSTEN I MÅL UNDER DYES, OCH OM 10 MIN MINUTER FÖRE SKYDD. DETTA GÄLLER DIG MER JÄMFÖR HOPP.

- Kanin, vilken är din naturliga färg?

- Jag målar i 4 år i rad. Att henna i rött, sedan skarpt i blondin, sedan i brunett, sedan igen i rött och så vidare. Jag gjorde ett gäng tvättar, lättade, skuggade. Och du vet vad? Allt är vackert. Från henna till blondin verkligen. Och jag klagar inte på mitt hår. Om du tar hand om det kommer de inte att försämras och blir inte halm. Allt är i dina händer!

- Försök lösa problemet på följande sätt: 1 del av medicinsk 96% alkohol och 1 del olja (helst linfrö eller kokosnöt) - blanda och stanna i en timme, skölj sedan med schampo - och så vidare tills önskat resultat. Torkar något, men det är nästan det första sättet att ta bort metall från håret

- Tjejer, experimentera inte hemma. Jag målade alltid i mörk choklad, gjorde en tvätt, hemma! Resultatet passade inte, jag bestämde mig för att tända och måla i rött hemma! Det visade sig för starkt ((och så snart mina händer nådde henna. (((((Jo, jag blev grön ((((ja, jag tror att du inte kan hjälpa till med tårar... Jag sprang till frisörerna... Ingen tog det Jag var redan rädd, jag köpte en tintsalm, det finns en burkolja där, mitt hår återhämtade sig efter blekning))) färgen varar i 2 veckor. Jag har måler det så länge för ett helt år. Färgen har blivit lika i två månader... Nu tänker jag på ofta markering.... Fruktansvärt ))).

- Så jag tror att henna var målade i juli, färgen var inte koppar eller gyllene (som hon hoppades), det tillförde bara lite rödhår och försvann helt i en vecka. Tydligen henna sådan. Det pissar av nu på grund av legenden om grönt hår. Men jag vet själv, jag ska göra det. grön betyder grön, sjöjungfrun är nu ett eftertraktat yrke.

- jag hade turen). Jag bestämde mig för att svarta henna + med färglös basma för att måla mig själv normalt. Jag mörkades, men tråkigt.) Jag försökte framhäva med resistent färg 2 gånger (hålls i 15 minuter längre) -resultatet var noll. Jag tändde klararen (utan färg) tar inte, inget ändras............. men som det vore önskvärt att markera............... tidigare togs tintmedel och nu tar resistent ammoniakfärg inte........... ja det har åtminstone inte blivit grönt)) och då okej) )

- Fan, jag har samma sätt ((((((((((((((((((((

- Brad alla tjejer. Jag målar med henna i 3 år. För ett år sedan gjorde hon fräsningen. Det tog bra. Färg underbart kom ut.

- Denna fasan efter Henna lysande (((det fungerar inte alls

- Jag färgade mitt hår någonstans för 3-4 månader sedan. hölls i ungefär en timme. Intressant kan jag nu lätta håret med Estel 3%

- Jag har också aldrig haft problem med en samordnad förändring av hårfärg: även från svart till blond, även från rött, även efter henna - det är enkelt, och håret är okej och på plats och växer snabbt nog.

- Och du vet att magi utanför Hogwarts inte kan användas? (

- Ja, precis där, för att inte lätta på det, för att inte ta det, jag tända det efter henna, och målade det i mörkret, då blev det lättare och målade med henna - och inget grönska - det var inget sådant. Men i barberaren sägs att allt bara växer upp - och hur kom du i allmänhet till en sådan nivå att den är målade med henna i vår tid av högteknologi, när rymdskepp plogar universums utbredningar etc. osv. Frisörer, kamrater, berätta bättre hur du kan färga en sådan hårfärg som varken sinne eller hjärta. Och i allmänhet, när man tittar på hårdets hårdhet hos många kvinnor som går på dyra salonger, verkar det som att det är något som är fel i håret som de gör. Många damer är vanligtvis benägna att överdriva svårigheterna med att använda henna, såsom: det är svårt att tvätta, applicera etc., ja så mycket - det är svårt att göra pedicure för många människor och att raka sina ben, så är det så. Självklart kanske detta är mitt hår är inte grönt, folket har till och med hemska rykten om blått hår efter henna. Och bland frisörerna finns en legend om de fruktansvärda fördelarna med kemiska färgämnen, de säger att håret är spikigt och mjukt och vackert och ändarna inte delas, bara för detta efter färgning, du måste köpa ett par dussin pengar - från tibetansk getmjölk - från Lu-tun-klostret De matas med speciellt gräs - som bara efter att ha gått hela vägen och blir mjölk, läker mirakulöst hår och i skalliga människor orsakar det oändlig tillväxt. Så tänk själv, bestäm själv)

- Tjejer, det finns en kvalitet av henna, om vilken många inte vet och hon är obehaglig. Jag har använt henna under mycket lång tid och jag kan berätta det här. Väg för och nackdelar. Det är möjligt att återuppliva färgen en gång i ett halvt år genom att avlägsna ditt hår (din naturliga ton). Men att måla är det bättre inte. Och nu om Hennas obehagliga egendom. Faktum är att den ursprungliga målningen alltid går av med ett knäck, eftersom henna läggs på den befintliga nyansen (ännu inte tar upp hela hårfärgstrukturen) och det här är vackert ur alla estetiska synpunkter. Därefter, om du märker, har folk som ofta har hennafärgning redan en nyans inte naturligt från substratet och skuggan på toppen, men rent dumt röd eller koppar eller svart eller brun. Inget ljusspel - i dagsljus bland saker och naturens naturliga färger - ser ut som en ljusdimensionell färgpunkt som blandar sig i ett vitt ansikte (hud i dagsljus). I ett ord är henna inte längre en nyans, men ersätter helt enkelt hårfärgen och blir bitande. Vidare, om du inte ser detsamma varje två veckor, väntar den nästa på dig. Henna tvättas så ojämnt att du inte tittar på ditt hår utan tårar - nämligen pego. Du kommer att ha tre hårfärger - rödaktig, gråaktig och rödaktig, ett ord, hår utan henna kommer att se ut som en trasa. Tro på att du inte kan fortsätta att existera med sådant hår alls och en ny färgrunda börjar

- Stil är super! Du måste skriva artiklar;)

- Flickor, som blev gröna efter lätta henna, skicka bilder! Allt Internet ryckte., Tja, inte ett enda foto! Jag börjar redan tänka att det här är en myt! Själv gjorde det enkelt att lyfta på Henna, det visade sig ljusa strängar. Avbrottet var 2 månader! Ditt hår är blont! :)

- Jag ska skriva din erfarenhet! Jag färgar Henna i 3 månader, men inte iranska, men indiska. Jag har provat olika nyanser (det finns ett sådant hårfärg LEDI HENNA, baserat på henna med tillsats av olika örter för nyanser) I går bestämde jag mig för att prova en ny färg från denna serie med tillsats av ett färgämne, eftersom det finns mycket grå hår. Skuggan, som anges på förpackningen, är ljusbrun, det vill säga ska vara lite mörkare än naturlig henna. Men om HORROR blev jag svart))))) Sömnlös natt på tvätten..... Gå inte till jobbet i denna form. Tvätta hjälpte inte mycket. Jag bestämde mig för ett extremt mått på blekning med kemisk färg (Garene-brightening). Resultatet efter 20 minuter (jag var rädd för att hålla längre) blev håret ljusbrunt, vilket förmodligen är det jag ville ha. Ingen grön! Även om Henna målade bara igår. Mitt råd är att verkligen försöka färgen först på en obekväm plats och hälften av exponeringstiden. Lycka till alla!

- Jag gick till salongen för två år sedan och de gjorde mig ett super fashionabelt sätt att blinda (mitt hår är mörkt brunt). Jag bröt hela natten tillräckligt länge att håret preobreli skuggar av barnslig överraskning med en liten träskärm. JA OCH MER ÄN BRÄNGD HÅR. Känns som att mitt hår har blivit. liknande släp. Jag behandlade mitt hår i ett halvt år, men allt var hemskt. Jag har använt henna i 1,5 år nu och jag är mycket nöjd. Håret växer snabbt och färgen är vacker och på. känna ren silke

-. Jag har samma sak! Lady Henna - blev svart, såg ut så under några månader, sedan igen den indiska epoken - nu två nyanser av färg på håret! Jag vill klargöra, kan också använda din rådgivning, eller på extremt detta recept med kefir! ((((

- Efter henna är det bra att färga håret med tintbalsamer och mousser (som Tonic) eller tinged henna i andra toner eller mörkare toner som liknar tonen. Till exempel kan du omsmyta kopparet i mörk kastanje, choklad, svart eller burgunder. Jag gör det själv hela tiden. Och för att måla strängarna, prova skuggorna, mascara eller kritor för håret eller de falska strängarna. Tillfälligt självklart, men du kan ändra.

- Detta beror på att de använder REAL henna, och inte denna surrogat, som säljs från oss

- Skrev en slags nonsens. Jag målar 6 år med henna, 1 gång i 3 månader, håret är helt enkelt underbart, jag är nöjd)

- snälla berätta för mig henna highlighting do.

- God dag!
Hej alla!
Jag har målat indisk henna (Lady Henna) för mörkbrun i 3-4 år, det visar sig faktiskt svart. Dess naturliga färg är mörkbrun. Jag ska tvätta av Henna och måla mig i färg nära mig själv och växa sedan. Kommer jag vara grön?

- Jag var väldigt rädd för att lätta mitt hår efter henna! Jag var målade i 3 månader, bara med henna, jag likväl ljusnade och färgade, den inhemska färgen var lätt blond, jag tog inte upp någonting!Nästa Artikel
Medel för att ge hårvolymen