Hur man gör stora lockar: praktiska råd


Frisyrer med stora lockar - den perfekta lösningen för vardaglig och högtidlig bild. Det finns många sätt att göra hår med lockor hemma. Och på det valda verktyget beror på hur snabbt håret och formkrullen skapas.

Med hjälp av ett av alternativen kommer du att lära dig hur man skapar romantiska vågor, passionerade lockar, frivolous curls och eleganta lockar.

Förberedelse för läggning

Oavsett hur du planerar att göra stora lockar måste du först tvätta håret.

För någon frisyr behöver du en tunn kam för att separera trådarna och klippen för att hålla extra hår. Medel för fixering - skum, mousse, lack. Om du planerar att använda krulljärn, strykjärn, hårtork eller uppvärmda hårvalsar, var noga med att ta bromsarna. Kam - en borste är användbar för att ge volymen.

Sätt att skapa stora lockar

strykning

Även om detta verktyg är utformat för rätning, kan de också skapa spektakulära krullar. Ju bredare järnet desto större krullarna blir.

 • Starta permet från ansiktet. Separera en tunn hårborststräng, ta bort resten av hårmassan och slakta för att inte störa.
 • Knippa strängen på ett avstånd av några centimeter, vänd sedan järnet lite och försiktigt ned till spetsen av strängen. För att inte skada hårstrukturen och lämna inga rynkor. Pressa inte järnet för mycket.
 • Efter frisyren är klar, strö den med lack. För att göra krullarna mer volym och vågighet, klistra håret med fingrarna eller försiktigt borsta över det.

Ett viktigt tillvägagångssätt: Ju långsammare du spenderar järnet, desto brantare blir krökets form - genom att experimentera lite, kommer du att kunna bestämma den optimala tiden.

Med hjälp av curling

Det är ganska enkelt att göra vackra stora lockar med krusjärn om du följer tekniken:

 • Separata små strängar: det här låter dig få krullar med optimal form och elasticitet.
 • Gör perm från rötterna till spetsarna, då vågorna blir släta, utan veck.
 • I de flesta fall behövs ett stort krusjärn: från 28 till 33 mm är den optimala diametern för att skapa krullar av medelstorlek, 38 mm och mer för volymetrisk hår.

Efter frisyren är klar, applicera fixeringsmedel så att trådarna inte klibbar och deformeras inte.

En viktig tillvägagångssätt: så att stylingen håller formen längre, fixa de krullade trådarna med osynliga. Låt strängarna svalna och ta bort dem.

Med hjälp av curlers

Curlers är ett bra sätt att få stora krullar utan att skada dem. Dessutom är det ett utmärkt alternativ till kemi. Innan du börjar lägga, måste du behärska tekniken för curling curlers.

 • Med hjälp av clips delar huvudet av hår i flera delar: baksidan av huvudet, toppen av huvudet och sidorna. Eller använd våra system.
 • Börja att blåsa med parietaldelen, ta sedan in i occipitalet, tidsmässigt och lateralt.
 • Fin kam separat sträng inga bredare curlers, kamma den.
 • Håll kanten vinkelrätt mot huvudet, så att de enskilda håren inte glider ut.
 • Först, snurra försiktigt spetsen av strängarna, börja sedan vikla krökarna inuti. Zooma in i hårrullen så nära huvudet som möjligt och fixa.
 • När allt hår är inslaget, torka det med en hårtork eller vänta tills det torkar sig, och i fallet med ett termohår curler låt det svalna.
 • Ta försiktigt bort curlers, spray med lack och fortsätt med ytterligare installation.

Krullans form beror på den valda typen curlers:

Kardborreband är den bästa typen av curler för mjuka och elastiska lockar, och läggning håller så länge som möjligt. Velcro lämplig för alla typer av hår förutom tjock, och orsaka ingen skada. Sår på de våta strängarna: du kan torka håret med en hårtork eller vänta tills det torkar sig själv.

Thermo hår curlers förvärmas, sedan såras på torrt och rent hår med termiskt skydd appliceras. Det är nödvändigt att behålla krökarna tills de är helt avkylda och sedan försiktigt avlägsnas. Curls blir släta, glänsande, men de håller inte länge länge. Denna typ av hårkrullare är inte lämplig för mjukt och fint hår.

Boomerangs är perfekta för nattbruk. Stora krökare med stor diameter gör det möjligt att krulla stora krullar och små krullar gör mindre krullar. Curlers är lämpliga för alla typer av hår, skapa en naturlig effekt, och den resulterande frisyren varar så länge som möjligt. För att förhindra att curlers avlindar och glider ut ur enskilda strängar, stäng håret med en näsduk.

"Magiska" hårkronor är lämpliga för alla hårtyper. De är ett spiralfall där våta lås dras in med en haklapp. Du kan vänta tills håret torkar sig och tar den önskade formen, och det kommer att vara så länge som möjligt. Du kan också påskynda processen genom att använda en hårtork. Att sova i curlers är omöjligt - det kommer att bli knäckta lockar.

Velvet hår curlers är utrustade med en speciell beläggning som förhindrar trassel och skador på håret, och när det tas bort - dra ut håret. Den stora diametern hos dessa curlers är optimal för att göra stora krullar för långt hår. Väl bevarad form.

Plastkrullare skiljer sig från resten av närvaron av speciella klämmor, så att fixa dem själv, du behöver skicklighet. Som ett resultat är vågorna mjuka och voluminösa. Den resulterande frisyren håller sin form under lång tid.

En liten hemlighet: att göra hår med krullar ser naturligt och volymetriskt ut, använd curlers med olika diameter. Och för att fixa krullarna, använd en lackmedelsfixering. För en tydligare konsistens, lägg händerna lite gel och springa över strängarna med fingrarna.

Skapa krus hår hårtork med en diffusor

För att göra krullen med en diffusor, använd en skål med långa "fingrar". Ju kortare håret desto mindre ska vara "fingrarna".

 • Lätt torka det våta håret med en handduk.
 • Ta en hårtork med diffusor, en rund kam och medel för fixering (mousse, spray eller skum).
 • Luta huvudet bakåt, lägg strängen i diffusorn och börja sedan torka, fjädrande att föra och ta bort hårtorken. Strängar bör såras på skålens "tentacles". Fortsätt tills håret är torrt.
 • Hår med krullar redo, fixa det bara med lack.

Missa inte låsmedlet, om du inte vill få effekten av "vått hår".

En viktig nyans: Formuler krullarna själva, när du applicerar diffusorn på fuktigt hår.

Teknik perm stora krullar borstar och hårtork

Hon är bekant för alla som någonsin har gjort styling i stugan. För att upprepa det hemma, använd en rund kam med stor diameter, en hårtork, termiskt skydd, hårnålar för fastsättning under styling och ett sätt att fixera.

 • Dela håret i fyra delar: sidan, occipitalen och toppen av huvudet.
 • Börja på baksidan av huvudet och peka resten. Separera strängen, inte mer än en kam i bredd, och rör dig långsamt ner och följ den med en hårtork. Ju mer spänning och långsammare rörelsen, desto vackrare, snäva och stora krullar kommer att erhållas.
 • Kyl håret med kall luft för att fixa det.
 • När alla trådar är sårna, applicera lack.

Tips: Gör styling stora krullar, använd en navfäste, men rör inte håret, håll hårtorket på ett avstånd av 2-3 cm. Var noga med att använda ett värmebeständigt medel.

Att göra krullar med selar

Selena är ett annat alternativ att snabbt göra en naturlig frisyr, lite tuff och mjuk. För att göra detta behöver du stealth, mousse och hårtork.

 • Applicera ett stylingmedel på ett vått hår och dela det i trådar med en tunn kam: Ju tunnare strängen, desto finare krullarna, så ta mer hår för att skapa stora lockar.
 • Vrid strängen i en smal bunt och låt den vikas. Pin pin med en pin. Du kan torka den framtida frisyren med en hårtork eller lämna den tills håret torkar sig själv.
 • Efter avveckling av bältet ger lås den önskade formen och fixar med lack.

Bagel eller ring för lockar

Bublik, som vanligen används för babette hår och huvudband, är idealisk för att skapa lockar.

 • Samla håret i en hög svans, vattna lite med vatten från sprutan och vinda håret på en bagel.
 • Flytta från spetsen av svansen till rötterna, så att i slutet kommer en frodig bunt fram. Det kräver ingen ytterligare konsolidering.

Den här frisyren ser original ut, så du kan gå hela dagen och på kvällen kan du lösa upp ditt hår och få lyxiga stora lockar.

Rekommendationer för att skapa frisyrer

För att få krullarnas perfekta form måste du ta hänsyn till hårets egenskaper och längd.

 • På kort hår är det svårt att få stora lock, men du kan skapa ljusa krullar och vågor som ser ännu mer intressant ut än den klassiska krullen. För att göra detta, använd lack eller mousse, men i små mängder, för att inte få effekten av nålar.
 • Medellängd gör att du kan experimentera med frisyrer. Det ser bättre genomsnittliga lockar. Men i medellängden är det mycket lättare att återställa krullarnas form om de blommade under dagen: samla bara bunten en stund och lösa sedan igen. Använd en borste för kroppsvågor och en mer naturlig frisyr.
 • Stora lockor på långt hår kräver obligatorisk fixering, annars kommer håret bara att ligga under egen vikt.

Oavsett hur du skapar lockar du väljer, försumma inte termiskt skydd och stylingverktyg, eftersom bara friskt och intakt hår ser väldigt vackert och attraktivt ut.

Alla hemligheter om hur man gör vackra krullar med ett krusjärn hemma: vi lär oss att krulla ditt hår med det

Curls ger alltid femininitet och romantik en bild som alla modekvinnor borde kunna skapa.

Det är inte nödvändigt att detta spelas in i en skönhetssalong. Det är nog att behärska ett par curling krullningstekniker och välja en lämplig curling.

I den här artikeln kommer du att lära dig hur man gör vackra krullar med ett krusjärn hemma och hur man krular håret med det.

Hur väljer man en lämplig enhet?

Ett varierat urval av pletholer i specialbutiker kan stumpa - vilken är bättre? Stylists rekommenderar starkt att inte spara på denna teknik. Keramisk uppvärmningsdel läker håret på det mest skonsamma sättet, till skillnad från tångar av andra material. Man bör komma ihåg att för tunt hår måste man använda minimalt värmemodus och hård hår - det kan vara högre. Den genomsnittliga temperaturen är 180 grader.

Därför är det nödvändigt att välja ett krusjärn med möjlighet att självständigt ställa in uppvärmningstemperaturen. Var uppmärksam på sladden - den ska kunna rotera. Detta kommer bara att ge uppmärksamhet endast för att skapa en frisyr och inte avlindning av tråden.

Särskilt viktigt är värmeanordningens storlek. Om du har långt hår kan du använda tångar med nästan vilken diameter som helst, beroende på önskat resultat. Enhetsdiametern 25-38 mm, du kan få olika resultat. Dessa kan vara naturliga vågor eller elastiska, stora och volymkrullar.

Breda krullningsstrykjärn (38 mm eller mer) ger frisyren en rundad form. Läget som ett resultat tycktes vara gjord med en hårtork och en rund kam, utan krullar.

Och för kort hår behöver curling med en diameter av 16-25 mm. Ju tunnare uppvärmningsdelen, desto finare och stramare kommer strängarna att vara. Tänk också på kostnaden för tid - desto tjockare krullningsjärn, desto snabbare kan du avsluta frisyren.

Hårförberedelse

Curls gör alltid bara på rent och torrt hår.

Användning av balsam medan du är individuellt - om håret är tjockt och tungt, är det bättre att göra utan balsam. Detta kommer att bidra till att undvika onödiga viktningskrämningar.

Behandla håret med värmebärmningsbehandling och torka det med en hårtork och en kam. Använd också en spray för elastisk fixering.

Hur man blåser?

I samband med curling håll koll på exponeringstiden. Hur mycket det är nödvändigt att hålla krulljärnet, för att inte skada håret, beror på deras tjocklek, men skillnaden är inte så stor. För fint hår bara några sekunder. För mer stel - det är möjligt lite längre. Bränna hårkrullning är lätt, så var mycket försiktig.

Låt oss ta en titt på stegen om hur man korrekt lockar vackra lockar med hjälp av en vanlig curling med exempel på två av de mest moderna och populära alternativen för en sådan frisyr, som var och en är lätt att göra hemma. För dessa tekniker kan en knep med eller utan en klämma användas. Förresten, om du har tang och inte ett konformigt krusjärn, kan du vindsträngen över toppen av uppvärmningsdelen utan att använda en klämma.

Ljusvågor

Gypsy curls - platta, slarviga vågor blev trendiga under den här säsongen. Och här är instruktionerna om hur man lockar hår för att få ett resultat:

 1. Separera occipitalzonen, resten av håret lyfter upp för att inte störa.
 2. Separera strängen kamma den och dra den parallellt med golvet.
 3. Ta upp det uppvärmda krulljärnet till rötterna och vrid en sträng på den. Tangarna är i ett horisontellt läge. Ändarna måste klämmas med tång eller hållas med fingrarna.
 4. Sänk krullen och borsta den lätt med fingrarna.
 5. Vänd sedan de återstående strängarna i detta område på samma sätt och gå till nästa topphuvud.
 6. När hårets baksida kommer att vridas, gå till templen. I dessa områden kan du dela ditt hår i bara 2 strängar. Efter detta kommer det bara vara nödvändigt att vinda ljuskrullarna i parietalzonen på samma princip som tidigare.
 7. Tillbringa den vanliga avskiljningen och vinda de återstående strängarna överst på huvudet.

När håret är lite coolt kan du gå vidare till frisyrbildningen - den sista handen. Kram krullarna med händerna och sprida fingrarna brett. Denna frisyr kräver ett minimum av lack, bilden ska vara så naturlig som möjligt.

Bulk och stora lockar

Sådan styling innebär stora naturliga vågor, lämpliga för både vardagliga och festliga. Låt oss analysera steg för steg hur man gör vackra krullar så att de visar sig vara stora och voluminösa:

 1. Separera den övre delen av håret i en cirkel och sätt det i tuggummi, för att inte störa.
 2. Separera en tunn strand av vänster sida av ansiktet med en vertikal avskiljning (du kan göra detta med "kammen" av en kam eller med ett finger, hålla den från topp till botten). Håll curlerna vertikalt, snör åt. Strängen ska lindas i motsatt riktning från ansiktet, i en spiral på tången.
 3. Skruva håret på detta sätt till mitten av occipitalzonen och gå till höger om håret vid templet. På så sätt kommer alla krullarna att vridas bort från ansiktet.
 4. Sänka hårets övre del, bestäm delningen och vrid krullarna och välj också strängen med vertikala avskiljningar.

För extra volym kan du lätt kamma hår på rötterna eller strö dem med ett specialmedel.

Fixing funktioner

För att hålla krullarna under lång tid och var voluminösa, är det viktigt att inte bara vrida dem korrekt, men också att låta håret vara kallt för att konsolidera resultatet. Det är inte nödvändigt vid denna tid att skilja krullarna med händerna och ännu mer, använd en kam för detta.

Efter kylning kan du fördela locken i önskad frisyr. Vid behov dela upp krullen försiktigt i flera tunnare lockar. Det är tillåtet att använda en kam med flera långa tänder. När frisyren är klar, fixa den med hårspray. Överdriv inte det med verktyget, eftersom de korrekta locken ska ha ett naturligt, ljust utseende.

Var inte rädd för att experimentera med lockor, gör en mängd vackra frisyrer baserade på dem och lära dig nya sätt att hitta dem korrekt. Olika sätt att curling kommer alltid att hjälpa till att se nya. Och vad kan så enkelt lyfta dina andar och öka vitaliteten, om inte en ny bild?

Relaterade videor

Också om hur man gör vackra curls med ett krusjärn hemma, kan du ta reda på i den här videon:

Hur man gör vackra krullar och lockar med en strykning eller curling, och fixa effekten: 5 sätt

Skapa krullar strykning

Att experimentera med en frisyr är inte nödvändigt att förvärva en hel arsenal av stylingverktyg. En vanlig likriktare kan både släta och krulla våra strängar. Det här är väldigt lätt att göra, men först låt oss prata om säkerhet:

 • Krök endast med användning av termiskt skydd. Dessa kan vara speciella sprayer med viss minimal fixering, eller hårskum;
 • Vi arbetar endast på helt torrt hår. Detta gäller inte bara torkning efter tvättning, även applicerad styling ska torka väl ut;
 • Hårets säkerhet beror på dess kvalitet, så välj en apparat som har keramiska eller teflonplattor. Ja, det kommer att kosta mycket mer, men håret är viktigare. Det är enklare att använda ett järn med rundade kanter, de är mer praktiska och mer ergonomiska, men detta är inte så viktigt kriterium.

Hårtångar är värda att uppmärksamma när man väljer:

 • BABYLISS ST395E
 • PANASONIC EH-HS95-K865
 • BRAUN ST 750 (Satin Hair 7) / ES3
 • PHILIPS ProCare Keratin HP8361 / 00
 • REMINGTON S9500 E51 Pearl
 • Rowenta för elit Optiliss SF3132

Låt oss vända oss till det mycket perm. Med hjälp av likriktaren och vår fantasi kan vi göra flera olika typer av lockar:

Stora spiraler. Lyxiga klassiker som förvandlar varje kvinna. Den här frisyren är av mode, för vi behöver bara lära oss hur vi gör det själva. Så delar vi all vår skum av hår i separata strängar. Deras värde beror på hur stora krullar du planerar att vinda. Principen är enkel: med början från roten vinner vi strängen på stylisten, håll spetsen med våra fingrar. Håll långsamt järnet längs hela sin längd, lut dig något på toppen så att det inte blir jämnt.

Flätor. Här får vi en ljus spektakulär vågighet. De första stegen kommer alltid att upprepas, oavsett typ av installation, så att vi tvättar, torkar, applicerar agenten, torkar den igen. Varje sträng är snurrad i ett tätt rep, vi passerar längs hela sin längd med ett strykjärn. Dela upp i flera delar med fingrarna, fixa med lack.

Bruten. Detta är för dem som vill prova något ovanligt. Förutom standarduppsättningen behöver vi mer folie för dem. De som har gjort uppmärksamhet åtminstone en gång kommer att klara av den här permen om några minuter. Lägg en sträng på en bit folie, täck överst, vik dragspelet. Fix järnet i 20 sekunder (vid en temperatur på 190-200 grader, om mindre - håll lite längre) får vi en ovanlig zigzagsträng.

Experimentera med trådens tjocklek, hur de viks, kan vi uppnå radikalt olika effekter, ändra bilder och stil, som handskar. Och vad behöver vi tjejer?

Hur man gör curls curling

Vill ha vackra krullar av rätt form - krulljärn är ditt alternativ. Sådana lockar är lämpliga för festliga och vardagliga frisyrer, för att lära sig att göra dem själv är uppgift 1 för varje tjej.

För att allt ska dyka upp snabbt och effektivt, lägger vi omedelbart upp på en enkel arsenal av utrustning och verktyg:

 1. klipp för hår;
 2. fixeringsmedel;
 3. studs och curling direkt.

Vi utesluter omedelbart gel från styling, för med det kommer vi att bränna våra strängar. Använd spray, skum eller mousse.

Hur man gör vackra curls curling

Processen att skapa lockar med curling:

 • Separera håret i strängar. Eftersom det är mest lämpligt att börja curla från botten av huvudet, fäster vi de övre lås med klämmor;
 • Applicera fixeringsmedel omedelbart före krökning på varje enskild sträng, fördela, låt torka lite.
 • Beroende på typen av krökning kommer kretsmetoden att vara annorlunda. Tangen är mycket lämpligare att fixa spetsen och vinda håret till roten. Vi arbetar med en avsmalnande gardin med exakt det motsatta: vi blåser strängen som börjar från roten, samtidigt som vi håller spetsen med fingrarna. För att göra krullarna till dig själv på detta sätt behöver du en liten upplevelse. För att inte bränna dina händer, var noga med att använda en skyddshandske som följer med ett krusjärn;
 • Fixa strängen i 10-12 sekunder (stort och hårt hår krullar 20 sekunder), ta försiktigt bort.
 • Hot curl fästa hårnål för att kyla. När allt hår är krökt, ta bort hårnålarna, dela försiktigt våra krullar i mindre delar. Bara i slutet av detta förfarande sprinkla håret med lack.

Den mest problematiska punkten i självkrullning är valet av krökriktning. Vissa råder att göra orderna strikt i ett och samma, andra - tvärtom alternativt. Här är valet ditt.

Som curling hår bör curling iron vara av hög kvalitet, rekommenderar vi:

 • BRAUN Satin Hair 7 EC1 (CU710)
 • REMINGTON CI96Z1
 • BABYLISS C20E
 • REMINGTON CI5319

Curls på långt hår

Med långt hår måste tinker ganska innan du lär dig att curl dem snabbt och effektivt, men det är ännu mer intressant, särskilt eftersom det finns många sätt:

Frisyr från stora krullar från roten ser ut att docka och onaturlig, och att göra det, som sagt, är inte lätt. Vi erbjuder ett enklare alternativ: tipsen är vridna, rötterna är släta. En sådan kontrast kommer att ge volymen, vikten på strängarna, och det blir lättare än någonsin - med hjälp av ett krulljärn. Ungefär hälften av strängen är krökt och uppdelad i delar. Om det inte finns tillräckligt med volym vid roten, gör vi lätt bouffant.

Lätt lockar lättare att göra den vanliga hårtorken med en diffusor. Under torkningsprocessen, tryck från spetsarna, tryck lätt på låsen till roten. Håret är lätt sprinklat med lack. Som ett resultat får vi en liten våglighet som påminner om vått hår.

Bulky curls - en av de nuvarande trenderna. Detta är fallet när den spektakulära utseendet kombineras med den enklaste prestandan. Här hjälper vi de vanliga stora curlersna. Applicera skummet, grundligt kamma stranden, linda på stora curlers, lite innan du når rot. Efter fullständig torkning delar vi krullen i separata strängar, gör en liten bouffant vid roten för att skapa en volym där. Spraylack och, voila, en vacker bild är klar.

Hur man gör lockar på medelt hår

Denna uppgift är mycket lättare att hantera än i föregående fall:

Stora lockar på medellängd ser väldigt imponerande ut. Du kan göra dem med hjälp av vanliga eller elektriska blåsor med stor diameter. Vi vrider strängarna och tyst går runt lägenheten i 20-25 minuter (eller rastlös, som du vill). Vi tar bort, distribuerar trådarna, slår dem lite med fingrarna, fixar dem med lack och fortsätter, erövra mäns hjärtan.

Ljusvåglighet kan göras diffusor (läs ovan) eller med hjälp av vanliga flätor, flätad för natten på vått hår.

Skrymmande lockar det enklaste sättet att göra ett krulljärn med stor diameter eller vanliga strumpor (bara strumpor, du trodde inte). Vi tar en stor strand och vindar den över tånet, som på en papilotka, fastar vi den. Vi sätter på en duschlock och går och lägger oss. På morgonen skjuter vi allt detta och njuter av den spektakulära stilen.

Chic curls på kort hår

En kort hårklipp är inte en anledning att gå med en tråkig och monotont frisyr. Tvärtom är det ett utmärkt tillfälle att experimentera med bilder.

Använd järnet. På kort hår med honom är det mest lämpligt att göra stora lockar. Principen är enkel: Vi fixar varje separat sträng nästan vid roten, vrid sedan järnet genom 180 grader, låt försiktigt håret passera. Pröva ganska, vi får en fantastisk Hollywood styling.

Med curling hår kan du göra klassiska spiralkrullar för en festlig frisyr.

Ljust lockar vi tack vare klibbiga curlers eller papilotkam. Bara vind det lite fuktiga håret, torr hårtork.

För att skapa effekten av vått hår är en hårtork med diffusor lämplig. Om du inte har en sådan modell rekommenderar vi dig att titta närmare på dessa modeller:

 • REMINGTON AC9096
 • PHILIPS DryCare Pro BHD176 / 00
 • PHILIPS ThermoProtect Ionic HP8232 / 00
 • BABYLISS 6604RPE
 • BRAUN HD 585
 • Rowenta Premium Care CV5361

Volymförsök

Stor, medelstor, liten eller nästan osynlig. - Krullar kan vara helt annorlunda, men genom att lära sig hur man gör var och en av alternativen kan vi omedelbart vända från en strikt och elegant dam till en snuskig och rolig tjej.

Små lockar - de senaste åren, och denna frisyr passar in i vilken stil som helst, inklusive affärer. Hur man gör afrokrullar? Det enklaste sättet med en långvarig effekt är att göra en perm (och samtidigt den dyraste och osäkra). Men vem vill återställa håret då, speciellt sedan hemma blir resultatet lika bra. Det finns många alternativ, även curling-hair-strykjärn är inte nödvändiga! Papilloter, hårkrullare, boomerangs, trasor, spolar, hårnålar, cocktailtubules - allt detta kommer att hjälpa till att bli ägare till afrikanska krullar utan att skada håret. Men det finns ett alternativ ännu enklare - små flätor. Vi flätade dem för natten, och på morgonen kommer det bara lite att rätta krullarna.

Av någon anledning anses volymetriska krullar vara ett festligt alternativ, men det betyder inte alls att du måste vänta på någon form av händelse. Stora lockar kan göras curling stor diameter strykning eller stora curlers. Lush curls kan göras med en hårtork eller med hjälp av ett grekiskt bandage (vi vrider lite våta strängar under den, under dagen går vi med en romantisk frisyr och på kvällen är vi försedda med en elegant styling).

Undersökning: Hur gör du lockar?

Totalt antal röster: 132. Totalt antal medlemmar: 132.

Hur man uppnår en bestående effekt

Med curls från frisörens problem uppstår sällan, de kan inte förlora sin form även några dagar. Du kan sitta i mer än en timme med ett krusningsjärn över dina hemkrullar, men när man går ut kan man i bästa fall se en liten våglighet, vilket om ett par timmar blir helt slät. För att hålla krullarna långa måste du följa några regler:

 • Torrt hår är en garanti för säker och hållbar styling. Nej, vått hår kan naturligtvis vara krökt, men notera att det inte är säkert. Bli inte förvånad om du inom kort kommer att förvärva delade tips eller till och med bli betydligt kortare.
 • Av alla stylingprodukter är det bästa alternativet hårskum. Instruktioner: läggs med skum, efter fixering av lack. Glöm inte att de borde ha en termisk skyddseffekt, till exempel kallos Cosmetics Prestige Extra Strong Hold Professional Volume;
 • Den optimala temperaturen för curling curls - 200 grader. Men för torrt, skadat hår skulle ett sådant test vara för destruktivt, eftersom 150 är gränsvärdet för dem.
 • Det är värdelöst att försöka rätta krökets form med hjälp av upprepad vridning, eftersom du kommer att få motsatt effekt - strängen blir helt jämn;
 • Det är alltid nödvändigt att arbeta med bara en krull: krökt, manuellt uppdelad i mindre delar, fast. Först därefter fortsätt till nästa. Om vi ​​lämnar strängen obevakad, börjar den förlora formen innan vi avslutar krullen.

Hur man gör curls snabbt?

Hur man gör curls snabbt och vackert? Du kan använda curling eller strykning, men det bör tas i åtanke att frekventa termiska effekter förstör hårets tillstånd. Det finns också säkrare, men många sätt att curling: flagella, folie, curlers. Och du kan göra krusningar hemma, med en enkel penna.

Hur man gör curls: olika alternativ

Att ordentligt krulla hår måste du fokusera på deras längd och skick. För kvinnor med en frisyr är det bäst att skapa volym vid rötterna. Praktiskt taget alla styling metoder är lämpliga för medium och långt hår. Långhåriga tjejer är mycket stora Hollywoodkrullar, som kan skapas med hjälp av curlers.

Vackra lockar curling

Med hjälp av en standardklämkrullare är det lättast att vrida de elastiska locken. En sådan styling ser naturligt ut om du något kamma håret omedelbart efter att du har använt enheten för krökning.

Den optimala temperaturen för svagt och tunt hår: 100 grader. Snabba lockar kan göras vid 180 grader. Hög temperatur har en skadlig effekt på lockar, så en varm perm bör göras inte mer än 2 gånger i veckan.

Ju mindre diametern på krullningen är, ju mer uttalad och liten krullarna blir. För att skapa stora och medelstora krullar kan du använda den klassiska cylinderkurvan eller den professionella Babyliss Pro-enheten.

Skapa krullar med en curling steg för steg:

 1. Hårförberedelse. Tvätta locken och torka (helst utan hårtork). Det rekommenderas starkt att använda ett verktyg för värmebeskyttelse (Matrix, Estel, L'Oreal Professionnel).
 2. Perm. Håret är uppdelat i 4 delar och värm krulljärnet till önskad temperatur. Börja linda krullarna till baksidan av huvudet. Varje sträng ska vara krökt från spetsarna. För tjejer med kort eller medelstora längd är det bättre att vrida krullarna mot rötterna och hålla enheten vinkelrätt.
 3. Konsolidering. För att hålla krullarna under lång tid måste du spruta den resulterande frisyren med lack. För att gå till kvällshändelserna är det bättre att använda verktyget med maximal fixering.

Påverka inte strängen längre än 20-25 sekunder. För enkelhets skull bör de färdiga locken vara fästa osynliga. När frisyren är klar måste du kamma den med en kam med sällsynta tänder.

Curls strykning

Curls kan skapas inte bara av curling järn, men också av likriktaren. Vad är skillnaden mellan dessa enheter? Curling järn hjälper till att göra elastiska små lockar, och de järn - voluminösa stora krullarna. Det är bäst att använda en rund och smal anordning för rätning. Med det kan du snabbt göra en vacker styling.

 1. Bearbetning. Det är nödvändigt att applicera ett värmeskärmningsmedel och skum på krullarna. I stället för skum kan du ta några andra kosmetika, vilket ger volymen vid rötterna.
 2. Perm. Det är nödvändigt att skilja en liten strand och klämma den vid roten. Därefter ska du vikla krullen på järnet och hålla i 20 sekunder. När krullen värms upp måste du försiktigt dra ner den. Det är nödvändigt att arbeta med ett järn långsamt, annars bildas lock på krullar.
 3. Konsolidering. Eftersom krullarna redan är överväldigade på olika sätt rekommenderas inte att använda en lack med ökad fixering. Det är bättre att använda mjuk kosmetika, smidig fixering av styling utan limning och viktning.

Denna metod att vinka är idealisk för långt och medelhårt hår.

Du kan göra lockar på torget med hjälp av strykning. För att göra detta, vind håret inte från rötterna, men från ansiktet. Du måste curl varje strand från tipsen. Resultatet är en mjuk och mild frisyr.

Curling hår på curlers

Det finns många typer av hårkronor: papilotki, spiral, kardborreband, termisk curlers. Den största fördelen med dessa enheter är deras säkerhet. Dessutom är curlers, oavsett typ, lätt att använda.

Med hjälp av stora föremål kan du skapa mjuka Hollywood curls. Små curlers är utformade för medelstora lockar uttryckta.

Styling alternativ för långt och medium hår:

 1. Att skapa snabba krökar är bäst att använda stora curlers (kardborreband). Sådana produkter är gjorda av billig plast, så de själva är billiga. Den rätta mängden hårkrullare beror på hårets längd och tjocklek. Det rekommenderas att ta minst 10.
 2. Före curling måste du tvätta och torka huvudet något. Krullarna borde vara lite våta. Om så önskas kan du applicera en mousse eller gel för volymen.
 3. Det sista steget - slingrande krullar. Det kommer att vara nödvändigt att dela håret i flera delar. Varje sträng måste vara lindad från spets till rot. Därefter kan du strax sprinkla det med lack.

Kardborreband på grund av sin runda form skapar sig själv en bra volym. Dessutom väger sådana curlers lite och lämnar inte veck. Deras enda nackdel: lite slitstyrka.

Afro-curls för kort hår:

 1. För att skapa afro-curls behöver du köpa en spiralkrullare. De är utformade för vertikal curling. Spolarna är lätta att använda och ger en mycket uttalad effekt. Dessa produkter är tillverkade av trä eller hårdplast, så huvudet blir lite trött.
 2. Processen att vinka är ganska tidskrävande, du måste anpassa dig till den. Håret ska delas in i många små strängar. Spiralkronor ska placeras vertikalt. Varje sträng kommer att behöva vinda på en spiral med cirkulära rörelser. Bör börja från rötterna. Var noga med att få strängen in i slitsarna (slots).
 3. För att fixa krökarna kan du använda gummiband eller fästen. Designen ska hållas på huvudet i minst 2 timmar. Ta bort curlers måste försiktigt, efter sprinkling huvudlack.

Den resulterande frisyren kan inte kammas. Denna stil var extremt populär på nittiotalet.

Brutna lockar med folie

Brutna eller zigzagkrullar är lämpliga för långt och medelhårt hår. För att skapa en frisyr behöver du aluminiumfolie och en styler (likriktare). Det är inte lätt att göra egna brutna krullar, men den resulterande styling är värt tid och ansträngning. Det ser färskt och intressant ut, bra för en kväll ute. Ett särdrag hos frisyrer är skarpa trekantiga hörn i lock.

 1. Du måste ta en stor bit folie och dela den i bitar. Varje fragment ska vara rektangulärt, lika med hårets längd. Det är viktigt att folierna är två gånger bredden på strängarna.
 2. Allt hår ska delas in i strängar. Varje sträng krävs för att sätta på folien och linda, varefter zigzagen (dragspelet) viks. Resultatet är ett slags kuvert. Håll aldrig håret ur den konstruerade strukturen.
 3. Alla kuvert måste värmas upp av en likriktare i 30 sekunder. Därefter ska du avlägsna järnet och försiktigt dra spetsen av kuvertet och lossa gradvis krullarna från folien.

Som ett sista steg ska du spruta håret med lack. Kombinera frisyr är inte nödvändigt.

Vi snurrar håret med en penna

Denna metod kräver också användning av strykning. Storleken på krullarna beror på pennaens diameter. Det bör noteras att stora krullar som använder denna metod inte kan uppnås.

Laying kan göras på torrt eller vått hår. Den passar bäst för korta längder. Långhåriga tjejer kommer helt enkelt vara obekväma att krulla lockar på en penna.

Det är nödvändigt att vrida fina trådar (högst 1-2 cm i tjocklek). Varje sträng ska lindas från spetsarna. Håret måste fördelas på en penna så att järnet kan jämnt värma upp dem. Håll likriktaren inte vara längre än 30 sekunder.

Sådana lockar brukar inte vara länge. De är ganska lätta och små. För att öka stabiliteten hos installationen, är det nödvändigt att sprinkla med lack med bra fixeringsnivå.

Utan curlers och curlers

Hur man gör curls utan att stryka och curlers? Det finns enkla, testade sätt. Du kan använda följande material:

 • flagella (gjord av tjockt papper eller tyg);
 • mousse eller något annat stylingmedel;
 • gummi.

Alla metoder är lätta att repetera hemma.

flageller

Home flagella - är faktiskt gammal papilotki. De är gjorda av skrotmaterial. Du kan ta ett papper eller en trasa (bäst passar linne). En bit av material ska vara 20 cm i längd och 3 cm i bredd. Från det kommer du att behöva vrida en stram flagellum, med hjälp av vilka krullar kommer att skapas.

Du borde inte förvänta dig chic Hollywood curls. Flagella kan göra vackra, men små krullar. För att göra detta måste du skilja lite fuktigt hår i små strängar. Varje sträng måste vikas runt flagellumet och säkras med en bagel på huvudet. Curls kan krulla från rötterna, från mitten av håret eller vid de allra bästa spetsarna.

För att behålla krullarna måste de sprinklas med en spray för styling.

Strandkrullar med mousse

Extremt enkel metod för att få naturliga krullar. Du måste ta någon stylingprodukt (mousse, gel, spray). Kosmetika bör appliceras på lite fuktigt hår, varefter du omedelbart ska börja knäta händerna. Att skapa ljuskullar tar 15-20 minuter.

Denna metod är också lämplig för att skapa volym vid rötterna.

Krullar av flätor

Denna metod är den enklaste och mest effektiva. Du måste fläta ett antal flätor för natten. Allt beror på önskat resultat. En stor fläta hjälper till att skapa stora stora krullar och många små flätor - som en afrikansk frisyr. En förutsättning är att fixa stylingen. Annars sönder krullarna sig snabbt.

Med den här metoden kan du skapa en vågig frisyr med raka ändar. Du måste fläta håret över hela längden, men lämna spetsarna intakta.

Med hjälp av de beskrivna metoderna kan du skapa helt olika frisyrer: avslappnad och festlig, ovanlig och klassisk. Det viktigaste: det är inte nödvändigt att köpa ett krusjärn eller en likriktare. För att skapa vackra krullar kan du använda skrotmaterial eller vanliga curlers.

Hur man gör curls curling hemma

För att få en snygg och elegant stil, behöver du veta hur man gör krullar krusningsjärn hemma. Det finns inget svårt i detta, men före proceduren behöver du korrekt förbereda ditt hår, och du måste också följa vissa regler. Då kan du skryta vackra krusar som är lika bra för vardagsliv och semester.

Hur man förbereder strängar

Den förberedande processen kan innefatta:

På det "inaktiva" håret ser även den mest originella frisyren ut dåligt. Om dina strängar är naturligt smala och inte håller sin form väl, måste du välja groomingprodukter specifikt för din hårtyp. Innan du lägger dig, använd schampo och balsam för oskärliga lockar. Bättre applicera ej outplånlig spray-conditioner. Om det kombineras med skydds- och fixeringsmedel, erhålls effekten av ett otvättat huvud. Namnlösa: Detta bör undvikas!

Efter tvättning finns en punkt "Skydd". Under det betyder användningen av något skyddsmedel. Vanligtvis produceras de i form av en spray, du kan köpa dem i specialiserade kosmetiska butiker. Den speciella kompositionen skyddar håret från krökets påverkan, vilket gör att det inte brinner mycket. I allmänhet rekommenderas att värmebeskrivning inte bara användas innan du använder krusjärn, men även före rätning med en strykanordning eller med en hårtork. Efter tvätten, bläck krullarna med en handduk, spraya den, vilket inte bara ger sina skyddande funktioner, men gör också kamningen lättare.

Om du inte har bråttom, låt trådarna torka naturligt. Om det emellertid inte finns tid, använd sedan en hårtork. Håret kan tyckas redan torkat, men inuti är det fuktigt. Var noga med att kolla denna punkt, annars kommer krullarna inte att bli lika och snygga. Helt strängar kan bara kamma efter att de har torkat helt, för när de är våta är de väldigt sårbara för skador av något slag, kan de bryta av från hårda repor.

Om du har gjort allt, bör du förbereda allt du behöver i förväg så att det kommer att ligga inom fingret när du vill personligen veta hur man gör vackra krullar med krulljärn. Det kommer att ta:

 • stift och klipp;
 • fixeringsmedel (lack, mousse eller lättskum);
 • platt kam.

Hur man gör curls curling

Vid första anblicken är det inget super svårt i denna installation. Men om du känner till några subtiliteter så blir processen enklare. Det kommer att visa riktigt volym och vacker frisyr på några minuter.

Så följ de enkla instruktionerna:

 1. http://shpilki.net/wp-content/uploads/v-protsesse-zavivki-ploykoy.jpgHämta den övre delen av strängarna med ett klipp. Curling börjar alltid från botten - kom ihåg det här.
 2. Applicera en fixativ. Det är bäst att ta en mousse eller skum för att ge volymen. Gel för mjuka krökor är inte särskilt lämplig - med det kan du brinna lockar, dessutom är gelén bra vid korta hår. Men använd inte skummet med mousse till hela längden på en gång - bara på strängen som du ska snurra vid ett visst ögonblick.
 3. Separera krullningen från botten - tjockleken beror på vilken storlek krullar du vill göra. Applicera en liten hållare, försiktigt kamma, skruva på curling. Det är nödvändigt att börja lösa upp från toppen - allt är enkelt, om du någonsin har arbetat med curlers - processen är densamma. Men det är bekvämare för någon att börja från rötterna - här måste du noggrant sätta fast strängen på tången med handen.
 4. Vänta upp till 15 sekunder. Längre väntan rekommenderas inte för att undvika skador på håret.
 5. Ta bort strängen med en liten rörelse, något öppnar tangerna. Men snurra inte den resulterande spiralkrullen! Dab den med en stark hållarelack.

Nu är det fortfarande att göra liknande åtgärder med hela håret. När du är färdig med den nedre raden, lossa en liten sträng från klippet och vind den här delen av håret.

Styling alternativ

Nu vet du hur man gör curls med curling. Det återstår att ta reda på vilken styling som kan göras på grundval av den vanliga curling. Och du kan göra mycket saker - frisyrer med en sådan perm ser väldigt vackert ut!

Någon gillar stora lockar, och någon föredrar en liten mild våg på hans hår. Allt detta kan uppnås med hjälp av den vanliga curling i sin arsenal av skönhetsanordningar!

Stora lockar

Det är från dem det enklaste att skapa vacker styling. Det är lämpligt för vardagen, och för alla festliga evenemang, ett datum. Det finns många alternativ för styling av sådana krullar: du kan säkert lämna dem i ett löst tillstånd, så att du kan släppa sig smidigt på axlarna.

Du kan samla en hög svans för att visuellt förlänga nacken och betona det ovala ansiktet. Och du kan sätta alla strängar på ena sidan, med hjälp av den sneda avskiljningen. Och fixa hela massan av hår till sidan med ett modernt tillbehör - du får en riktigt kvällsversion.

Stora lockar - det är alltid lätthet och extraordinär skönhet! Så diversifiera med dem din bild, slår alltid andra med oemotståndliga - de kommer att tro att du bara kommer från en skönhetssalong.

Liten våg

Om du skapar en frodig styling från överflöd av små krullar får du en romantisk och original bild. För detta är det bättre att använda ett krusjärn med ett speciellt "korrugerings" munstycke. Med ett sådant munstycke kan du göra mjuka krökningar över hela hårets yta, och du kan locka bara några strängar, vilket gör dem till huvudfokus. Sådan styling ser bra ut på att markera.

Återigen kan du också göra olika frisyrer från en anbudsbas. Lika bra med korrugeringen ser olika svansar, "malvinka" och mycket mer!

Hollywood våg

Många stjärnor tillgodoser nu vintage retro-bilder. Sådan styling hjälper till att skapa en feminin och sofistikerad bild. Och om du också korrekt väljer rätt tillbehör och kläder, så börjar du definitivt fånga beundrande blickar av andra runt dig.

Hollywood våg kan göras på olika sätt. Lättare att göra med curling-flöjt. Vackert styling ser på korta lock och medellängd. Det finns inga speciella regler här - led dig av din fantasi! Var noga med att använda en fixativ på allt hår - ingen krull ska sticka ut ur din styling.

På medelhår

Curls i detta fall görs enkelt. Kamma en lätt fuktig chock, dividerar med sex eller sju strängar, inte mer. Behandla varje sträng separat med skum eller mousse och vinda sedan på krullet. Få en frodig och voluminös frisyr som du vill fixa lack.

Naturligtvis finns det alternativa metoder för att skapa lockar utan att använda curling. Men för många fashionistas är curling järn fortfarande en oumbärlig enhet för att skapa en otrolig styling.

Säkerhetsregler

Naturligtvis, med kunskap om alla subtiliteter och nyanser, blir det inte svårt att vinda krullningar hemma. Ja, och så att alla kommer att tro att varje dag du besöker salongen. Men med frekvent användning av curling måste du följa säkerhetsåtgärderna:

 1. Curl exceptionellt rent hår. De värmer upp snabbare och får därför mindre skada. Och frisyren kommer att behålla sin form under en längre period.
 2. Krullar borde alltid vara torra före ett sådant förfarande. Du kan till och med läsa om detta i anvisningarna för din enhet.
 3. Var noga med att köpa en värmesköld, även om du använder slingjärn sällan. De behöver hantera lockar och före strykning, hårtork.
 4. Det rekommenderas inte att byta skum och mousser med fixeringsgeler, vilket gör det långa håret tyngre.
 5. Spray håret med lack bara när de skapade locken har helt svalnat, annars kommer hela volymen att "falla" inom några timmar, eller till och med tidigare.

Om du följer dessa enkla regler, bör du inte oroa dig för ditt hårs tillstånd. Men det är fortfarande inte rekommenderat att missbruka användningen av pleyok och hårtork. Och om du inte kan undvika det, åtminstone en gång i veckan, skäm bort dina strängar med regenererande masker, som du kan köpa i hyllan i en kosmetisk butik eller göra din egen från de tillgängliga produkterna.

Var försiktig med ditt hår, ta hand om dem, sedan på dem och de vanliga locken ser bra ut!

Hur man gör mode krullar krulljärn - omvandlingen av bilden hemma

Även med helt raka strängar från naturen har moderna damer råd med klassiska lockar, groovy curls och till och med vågor a la Hollywood. Och för att få frisyren i sina drömmar behöver de bara en enhet - en beprövad ålder curling. Hur man använder dessa lättanvända elektriska tang och hur kan de användas för att vrida hår?

Förbereder hår för curling curling

Förmodligen är det svårt att föreställa sig att charmiga lockar kan tillverkas oberoende utan att besöka salongen. Men om du följer några regler om hårförpackning är det helt enkelt att göra. Men du måste starta curlingprocessen med en konsekvent förberedelse, som inkluderar följande steg:

 1. Schamponering. Hår måste tvättas, trots allt är överens om att det inte är meningslöst att locka "inaktuella" lockar, eftersom frisyren kommer att se slarvig ut. Om ditt hår är tunt, olydigt, svårt att stila, applicera en lämplig balsam under shampooingsprocessen. Samtidigt undviker medel som inte kräver sköljning - när du kommer i kontakt med mousse, spray eller annat fixeringsämne kommer du att uppleva effekten av ett dåligt tvättade huvud.
 2. Torka håret. Innan du vrider lockar krullning, måste du torka huvudet. Det här ögonblicket är väldigt viktigt, eftersom krökets inverkan på de våta strängarna ökar flera gånger. Om tiden tillåter, är det bättre att torka håret naturligt. Det är också viktigt att säkerställa att håret är helt torrt, eftersom det händer att spetsarna är torra och toppen av huvudet fortfarande är våt.
 3. Skyddsträngar. Curling är mycket skadligt för håret på grund av hög temperatur. För att minska den negativa påverkan på håraxeln behöver du använda värmebeständighetssprayer. De flesta av dem skyddar inte lätt håret från överhettning, men tar hand om det på grund av närvaron av oljor, vitaminer, keratiner. Sådana medel sprutas på håret före krökning.

Stages of creating curls curling

Curling kan göra en mängd krullar och vet förmodligen hur man gör det - vrid omväxlande trådarna på stångkrullningen, håll den lite och släpp den resulterande locken. Men i praktiken är inte allt så enkelt som det låter i teorin.

Grundläggande metoder för att krulla hår med curling oavsett önskad styling reduceras till följande åtgärder:

 • Hela hårlinjen är zonad - den övre delen av hår- och sidosträngarna är fastsatt med klämmor, och lindningen börjar från bottenraden.
 • En skyddande spray appliceras på håret och jämnt fördelat med en kam. Sedan appliceras mousse-fixer på hela håret eller på varje sträng, bättre med en effekt av ökande volym. Eller du kan spruta lacken på det redan krullade håret. Det är bättre att inte använda gelfixeringsmedel, de bidrar till att bränna håret.
 • En sträng med önskad tjocklek separeras från den fria nedre raden, kammas och lindas på ett krulljärn. Detta kan göras på olika sätt: från spetsarna till kronan eller omvänt, horisontellt eller i form av spiraler.
 • Håll håret på locket i 7 till 20 sekunder, vilket beror på värmeelementets täckning.
 • Låset släpps från krullningen, eller förlängs längs hela längden, om enheten har en trippelstav.
 • Gradvis slänga allt håret mot toppen av huvudet.
 • Om det finns ett slag - det lockar sist.

Idealiska krullar - olika tekniker curling curling

Med hjälp av elektriska tang kan du göra en enkel men elegant stil på kontoret, skrämmande lockar för en fest eller fantastiska vågor om firandet. Det finns många sätt att vinda håret, så notera de mest framgångsrika alternativen.

Hur man får fantastiskt stora vågor

Långt tjockt hår - det här är oändliga möjligheter för curling. Du kan omvandla till en semester genom att linda mjuka, stora krullar och lämna dem att falla längs axelns linje. Eller skapa en romantisk bild, samla krullar i en hög svans, betona detta vackra ovala ansikte och öppna ett uttrycksfullt utseende. Och du kan göra en snedvridning och sticka vågorna på ena sidan med en vacker hårnål.

För stora krullar används en styler med en diameter av 50 mm, den kan vara konformad. Denna teknik utförs på långt eller medelhår i följande ordning:

 • Håret är kammade, dess övre del avlägsnas med ett klämma.
 • Alternativt separeras av en stor sträng, med början från den occipitala sektorn.
 • Curlingstången placeras nära rötterna, och strängen är lindad fritt på den. För att inte störa våglängden är det bättre att inte använda hållaren på krulljärnet.
 • Samma handlingar utförs med allt hår, från huvudets baksida till kronregionen.
 • Curls är placerade med fingrarna, inte kammar, och fixas med hjälp av maximal fixering. Om du använder en svagverkande lack, kommer den inte att kunna hålla stora och tunga lockar.

Hur man gör piggiga små lockar

Söt fluffiga lockar hjälper dig att avslöja din frisyr på ett nytt sätt i ett romantiskt och originellt ljus. För denna teknik används ett krulljärn med en "korrugering" -funktion eller en styler med minsta diameter (10-16 mm). Du kan göra en sådan frisyr på hår av vilken längd som helst, men det ser speciellt imponerande på melirovanny-lås av medellängd.

Curls curling curling så:

 • Hårplåten är vanligtvis uppdelad i två sektorer - övre och nedre.
 • Börja stilla håret nedanifrån. Små trådar är åtskilda en efter en, som är ordentligt lindade på ett krusningsjärn, fastklämd med ett lås och hölls i 12 minuter.
 • Krullar kan göras på två sätt: för spiralstakning hålls krullarna vertikalt och för vanliga krullar - horisontellt.
 • Efter allt håret är vriden, krullar strö rikligt med lack.

Hur man lockar hår i Hollywoodstil

Hollywood vågor är alltid på mode. De är perfekt erhållna på något hår och mot varje kvinna. Det viktigaste är att välja en lämplig styler. För långt hår använder de som regel en konisk krusjärn av stor storlek, och för medelhår tar de en aning lite tunnare.

Processen att bilda Hollywood-vågorna:

 • Hår sprutas med skyddande medel, uppdelad i strängar av samma storlek.
 • Verktyget placeras närmare rötterna, och hela strängen skruvas på den till spetsarna.
 • I detta läge hålls krullningsstången i 12-15 sekunder och släpps försiktigt från håret.
 • Den resulterande krullen fixeras med en hårnål på huvudet och fortsätter till nästa sträng.
 • I slutet av krullarna är det lite kammat med en borste med glesa tänder eller fingrar om du vill göra en hög på rötterna.
 • Om det finns ett slag är det antingen nivellerat eller vridet inuti.
 • Det sista steget är lackering.

Hur man väljer lämplig frisyr för hår?

Om det inte finns några krökverktyg i din arsenal av frisörverktyg, är det vettigt att bekanta dig med olika sådana enheter och välja den lämpligaste modellen för dig.

Enligt curlingtekniken är curling curls uppdelade i flera typer:

 • Med klipp - verktyget är utrustat med ett speciellt klipp för hår. Curls curling i detta fall är idealiskt krullade längs hela längden, vilket skapar en viss effekt av artificitet. En sådan klämma lämnar också ofta rummet på platsen för fäststrängen. Det finns en sådan curling och viktiga fördelar: det är bekvämt att arbeta med det, håret är lätt vridet, glida inte.
 • Utan klämning - med den elektriska tången i den här modellen kan du vinda naturliga krullar, men för det här behöver du bli lite praktisk för att hålla låsen utan fastsättning. Du kan göra det med eller utan en termisk handske - det beror helt på hur du föredrar.
 • Konisk - basen av krulljärn är gjord i form av en lut, som gradvis smälter mot slutet. Det används för att blåsa håret längs hela längden, medan vågorna smälter smidigt ut från rot till spets.
 • Dubbelkrulljärn består av två stavar av samma diameter. För att vinda den tunna strängen utförs under den första stången, lyft sedan och håll den över den andra. På detta sätt sårs hela strängen, upphettas i 3-5 minuter och frigörs från curling.
 • Trippel - Principen för sitt arbete liknar den föregående modellen, bara strängar rullar mellan de tre stavarna och utför curling längs hela längden av håret. Som ett resultat får du mycket snygga söta lockor.
När du väljer ett krusjärn, överväga temperaturens läge på enheten och hårets egenskaper. För hälsosamt, grovt eller hårdförslitat hår behöver du en maximal temperatur på 185-200 ° C. Om ditt hår är färgat eller sprött, borde du göra krullar med kran med tempera till 150 ° C, och för normala strängar är genomsnittsläget 150-175 ° C.

Moderna curling strykjärn varierar också i diameter. Det bör väljas beroende på vilken typ av hår, längd och, naturligtvis, den önskade frisyren.

 • 50 mm - krökningens maximala diameter. En sådan anordning kan användas för att vrida spetsarna eller skapa stora vågor. Med tanke på storleken är ett sådant krusningsjärn inte lämpligt för för kort hår, det är mycket - långa lockar.
 • 38 och 32 mm - Stångens idealiska diameter för mjuka och måttligt stora lock. Lämplig curling för långt eller medelhårt hår.
 • 25 mm - lämplig för medelstora lock. Curls är snuskiga och vågiga.
 • 19 mm - den vanligaste diametern. Om du vill curl lockar lockigt i form av lekfull tjock spiralok, behöver du bara en sådan curling oavsett frisyren.
 • 16 och 10 mm - krulljärn för superkrullar. Denna storlek kan skapa så små som möjligt lockar eller en väldigt frodig frisyr i form av ett moln.
Curler kan tillverkas av olika material. Beroende på denna parameter anges varaktigheten av hårets växel med värmeytan. Metallkrullning ska vara i kontakt med krullen inte mer än 7-9 sekunder, turmalin, keramik och andra ytor kan värma håret i ca 20 sekunder.

Curling Hair Curling - ett bra och överkomligt tillfälle att diversifiera din stil med vackra frisyrer. En liten ansträngning och erfarenhet kommer att göra dig till en riktig hemproffs, vilket gör att din frisyr alltid ser perfekt ut.Nästa Artikel
Kefir maskerar för att lätta håret och deras effekter