"Beach effect": uppdatera mörkt hår


Sommarliknande fräsch utseende (som om du just återvänt från en strandferie, även om den inte är) kan uppnås med några hemligheter. En av dem - lättare, som om solbakt hår. Tänka hur man borstar mörkt hår? Håll kursen på tekniker som ägs av moderna stylister, nämligen shatush, ombr och balayazh.

Med tanke på terminologi, det vill säga, vilken teknik som de kallas, kan färgämnen bli förvirrad. Och allt för att på ett eller annat sätt talar vi om håret som mörkas vid rötterna, vilket dramatiskt eller gradvis byter färg närmare ändarna. Fördelen med en sådan teknik är att hårrötterna är opåverkade och inte skadade av ljusningen.

Vill du få en naturlig "höjdpunkt" längs hela längden - registrera dig för shatush. Under förfarandet kommer mastern att färga trådarna av olika tjocklek i naturliga färger. Och han ensam, på ett förståeligt sätt, delar inte håret i zoner, vanligtvis, men slumpvis glider längs med en pensel. Vid utgången ser du ut som om hon bodde några månader till sjöss och samtidigt använde nästan en dag en återställningsmask.

De återstående två metoderna ger kontrasterande tips och bländning (oftast i ansiktet). För att få en ombre, fläckar håret inte en sträng efter strängen, men horisontella skikt längs hela omkretsen. Övergången från en nyans till en annan kan vara skarp eller jämn.

Balayazh är i sin tur ett kors mellan shatush och ombra. Här kommer mästaren att måla tipsen och göra bländningen. Och nyanserna matchar din naturliga. Vilken av teknikerna är rätt för dig, låt stylisten berätta för dig efter att ha utvärderat ditt hårs allmänna tillstånd och egenskaper.

Jo, naturligtvis kan inte saken om vård av färgat hår glömmas bort. Var uppmärksam! - outplånlig balsam och använd den på de dagar du gör stilen. Produkter i denna kategori passar bäst för färgat hår, fungerar som termiskt skydd och en barriär mot UV-strålning samtidigt. På de återstående dagarna använd ett reducerande serum (eller vätska), applicera det direkt på ett torrt huvud. Mask en gång i veckan är en obligatorisk del av programmet. Det tätar hårets övre lager och förhindrar utlakning av pigment.

Förresten, salt spray ger en strand effekt. Stänk strängar med någon sådan produkt och kläm dina händer, torka håret med en hårtork. Detta är särskilt effektivt på naturligt vågigt hår: det blir tätt och voluminöst. Glöm inte att den trendiga effekten av "strandkrullar" är styling, vilket innebär att du inte ska missbruka den. Gjorde en fashionabel slarvlös styling för tillfället - använd sedan rengöringsschampo och fyll ditt hår med kosmetisk olja eller en näringsrik mask.

Hur uppdaterar du hårfärg och sparar budget

De flesta representanter för det fina könet undrar om det är möjligt att självfärga eller på ett naturligt sätt att uppdatera hårfärgen hemma. Stylister hävdar att detta är orealistiskt. Men om du följer alla rekommendationer kan du också förbättra ditt hårs utseende hemma utan att slösa bort tid på salonen.

Våra lockar lider varje dag av en stor mängd stylingprodukter: lacker, mousser. Allt detta gör dem sjuka och tråkiga. Du kan göra färgen mer levande med speciella schampon och hårfärgning. Om du inte vill tillgripa användningen av kemikalier kan du tillämpa traditionella metoder. Du behöver:

För att lysa blont hår, gör te från kamomillblommor. I teet tillsättes två matskedar citronsaft. Skölj det resulterande infusionshuvudet efter tvättning.

Med citronsaft kan du skapa en höjdpunktseffekt på håret. Våt några strängar, och under solens verkan blir de märkbart lättare.

Salvia hjälper till att bli ljusare och mer mättat mörkt hår. Brew en halv kopp salvia löv i två liter vatten. Buljongfilter och kallt. Den erhållna produkten tvättas var sjunde dag. Effekten kommer att märkas efter en månad av användning.

Att måla huset bör närmar sig allvarligt, för att inte skada krullarna. Det viktigaste är att välja rätt nyans. Om du vill målas i samma färg som målades tidigare, är den här frågan irrelevant för dig. Men vad man ska göra i fallet när man vill byta skugga:

- Första gången att byta skugga fungerar inte. Detta kan endast uppnås med den tredje färgen, varje gång du ändrar färgen till tre toner;

- använd en färgkarta för att välja;

- behöver du måla över grått hår? Då är det bättre att välja ljus nyanser;

- Om du inte är säker på att valet är korrekt, är det bäst att prova en tonad schampo av denna ton. Om färgen inte passar, tvättas den snabbt.

Det är lätt och ekonomiskt att fräscha hårfärg med hjälp av färgning hemma, eftersom vi inte kan besöka dyra frisörsalonger. Men du kan inte spara på färgen. För att inte skada håret och försäkra dig om noggrann färgning, välj färg som innehåller vegetabiliska oljor och extrakt. Dessa ämnen verkar på håret mindre aggressivt. Du kan inte färga bara tvättat hår.

Tvätta håret i två dagar innan du målar. Fett på håret kommer att skydda dem mot effekterna av färg och ge bättre färgkrullningar. Om du använder ett färgämne för första gången är det bäst att kontrollera allergier. Sätt lite färg på din handled och vänta några minuter. Om det inte finns någon irritation och klåda, kan du använda den:

- börjar målarprocessen från rötterna till baksidan av huvudet, då måste du gå till framsidan och toppen av huvudet;

- Vi målar över locken från två sidor, vi ägnar särskild uppmärksamhet åt den övre delen;

- fördela kvarvarande blandning jämnt genom håret och hämta dem i en bulle;

- håll inte färgen på huvudet i mer än 40 minuter, tvätta av med varmt vatten och skölj med balsam.

Rekommendationerna är ganska enkla, men samtidigt mycket effektiva. Kom ihåg, din skönhet är i dina händer!

Läs följande artikel: hur man vitar tandemaljen

Allt om mörk hårfärg: val av nyans och färg, vård tips

Blond nyanser blir långsamt och förlorar långsamt marken. Faktiska och populära är naturliga toner. Om ljusalternativen kan dölja åldern, är de mörka de konstruerade för att fokusera på ett ljust, märkbart utseende. Det är mättade färger som oftast väljs av unga, fulla av energi, målmedvetna kvinnor. De lärde sig av egen erfarenhet att mörka nyanser av hår är nyckeln till framgång i livet och karriären. Låt oss se varför denna stereotyp tar form.

Aktuellt urval

De mörka nyanserna av håret rankas som alla alternativ från mörkblondin till svart. Det är därför paletten med mättade toner anses vara den bredaste, så att du kan skapa en mängd olika bilder. Relevansen av naturliga nyanser under senare tid är hög. Skapa en fashionabel bild, det är tillåtet att välja något alternativ som liknar dem som existerar i naturen. I 2018, i toppet av popularitet av kaffe och choklad, brunbrun.

För de mörka tonerna av hår var förhärligheten att tillhöra en strikt, högt intellektuell bild löst. Det beror på det faktum att företagskvinnor ofta inte hittar tid för en frivolös förändring i utseende, och den naturliga rika paletten är den vanligaste av naturen.

Hårets naturliga mörka färg är alltid i perfekt harmoni med utseendet. Det räcker att lätt uppdatera, mätta den naturliga nyansen för att få ett charmigt utseende. En sådan förändring orsakar inte signifikant skada på krullarna, innebär inte komplex vård. Mörkhåriga kvinnor ser alltid ljusa kontrast ut. Stränger av rika färger är vanligtvis utrustade med hållbarhet, glans.

En viktig nackdel med mättade toner är en noggrann inställning till det perfekta utseendet. Mörka hårsträngar överdriver alltför befintliga brister. Detta gäller för äldre kvinnor, ägare av ofullkomlig hud, prickande oattraktiva egenskaper. I detta fall kasseras eller förtunnas alltför mättade toner med ljusmarkering, färgning, färgning med modern teknik, sträcker färgen. För att göra det bästa valet måste du veta vem som kommer till saftiga färgvariationer.

Att passa

Mångfalden av den mörka paletten låter dig välja ett alternativ för de flesta typer av utseende. Det räcker att korrekt utvärdera sina egna parametrar. Av naturen av det mörka spektret av hår utrustade med "vinter", "sommar", "höst" kvinnor. Hudfärgen hos ägarna av dessa färgtyper kan vara mörk och ljus, iris - alla möjliga alternativ.

En viktig gradering av mättade toner: uppdelningen i varianter av varma och kalla temperaturer. Den första kommer att passa ägarna av mörk hud, ögon med en irriterande färg på irisen. Ljust utseende accentuerade saftiga bruna, choklad, kastanjetoner. Den andra - ljusskinned med bleka färger i ögonen. Gråt kaffe och choklad, mörkblont med ask eller måttligt röd med silverglans - många alternativ.

Hårklippning för en kombination med tjocka nyanser som passar alla. Korta eller långa strängar, frodig volym eller gallring - det spelar ingen roll. Viktigast av allt, angeläget att behålla hårets tillstånd: i tid för att avlägsna delade ändar, ojämnt växande trådar. På en mörk bakgrund blir eventuella brister mer märkbara. Detta gäller hårets utseende, hudförhållanden, skarpa, oregelbundna egenskaper.

Varning! Noggranna "vänner" med mörka nyanser bör vara kvinnor i åldern. Rynkor, cirklar, svullnad skaffar en magnifik bakgrund som perfekt reflekterar djupet, omfattningen av fenomenet.

När man väljer mörka nyanser för en man är det ingen gräns. Det är dumt att undra om ett strikt färgschema. Alla versioner av det omfattande sortimentet kommer att ge upphov till styrka, brutalitet. Ju äldre mannen, ju mer kortfattat frisyren, den mildare hårets nyans. Unga killar kan experimentera utan gränser.

Färga hemma

Det finns många alternativ för hemmanipulation av hårfärg. Dessa är färdiga färgämnen och recept av populära kosmetika. Metoden är vald beroende på krullarnas initialtillstånd, det önskade resultatet, den erforderliga produktionshastigheten, varaktigheten av effektretentionen.

Att byta skugga med 2-3 steg är att det finns skäl att försöka färgas med instabila färgämnen. Dessa är ammoniakfria medel, tintspreparat (schampo, balm, tonics). Det finns olika namn på organen, åtgärden utförs enligt en liknande princip. Hårets struktur får minst skada vid färgning. Resultatet varar upp till 4 veckor. Strängar blir gradvis bleka, förlorar sitt attraktiva utseende. Färgen tvättas ut med varje rengöringshår.

För mörka nyanser används oftast:

 • L'OREAL (Colorista Washout);
 • Wella (färguppladdning);
 • Schwarzkopf (Igora Expert);
 • Estel (Solo Ton);
 • Kapous (Livsfärg);
 • Matris (färgsynkronisering);
 • Rokolor (Tonika).

För att få ett kortsiktigt resultat (före hårets första tvätt), erbjuder tillverkarna olika skum, mousses, lacker. Detta är ett bra alternativ för "provfärger" eller skapa en bild av "på väg ut". Med hjälp av sådana verktyg gör man ofta partiell färgning (färgning av flera strängar) för olika utseende.

För att få ett bestående resultat måste du använda en färg som innehåller ammoniak. Medel bidrar till att ändra färg i 4-8 veckor. Signifikant utlakning av den förvärvade tonen, som i fallet med instabila kompositioner, förekommer inte.

Håret förlorar gradvis mättnad, konstgjord glans. Tillväxten av rötterna kommer att göra korrigeringen av håret. Att köpa mörka nyanser använder ofta:

Ett bättre resultat när man utför färgförändringar i riktning mot ett rikt utbud av ägare av ljusa, medelstarka nyanser. Brunetter kommer att kunna avvika något från den befintliga tonen. För att få ljusbrun måste ljusbruna toner förbleka. Detta är en extra börda på håret, vilket ökar den totala kostnaden för slutresultatet, vilket komplicerar efterföljande vård.

För att få nyanser av hår mörkare hemma med traditionella recept, är det enklaste sättet med henna och basma. Brunetter mörknar den befintliga versionen är acceptabel, med endast det svarta färgschemat. Att skapa olika färger använde en blandning av naturliga färger.

En viktig punkt! Ju mer henna läggs till, desto starkare blir rödhåran. Med olika föroreningar (malda kaffebönor, kryddnejlika, te, vin, kakao) kommer det att visa sig att skapa olika varianter av en mörk skala.

Blondiner för att gå till rika toner (karamell, lätt kastanj, mediumblond) ska sköljas regelbundet med avkok, infusioner (maskerar) baserat på kanel, lökskal, ekbark, te, kaffe. Håret kommer att få en lekfull ton utan att skada den inre strukturen. För att mörkas, ha tålamod. Målning sker gradvis.

Delvis bildändring

Några att ändra bilden måste vara delvis målade trådar. Det finns ett antal tekniker för reinkarnation. Moderna stylister erbjuder:

Dessa tekniker innefattar färgningsträngar. Tekniker skiljer sig i metoden för att applicera färg, arbetsmetoderna med krullar. Använd samtidigt 1-7 variationer av nyanser. Som ett resultat ser frisyren fräsch och voluminös ut. Tekniker gör att du kan skydda krullarna mot alltför stora skador genom lättnad. Mörk hårfärg blir lätt lekfull, utseende blir öppet, mjukt, bidrar till kommunikation, förtroende.

Det är tillåtet för blondiner att mörka strängarna med hjälp av en ombre, för att färga håret med teknik som kallas shatush, balayazh. Brunetter rekommenderas att göra markering eller färgning. De brunhåriga kvinnorna kommer att kunna mörka eller lätta en del av trådarna med hjälp av den valda tekniken.

Kostnaden för arbete i stugan

Priset för färgläggning beror på omfattningen av arbetet. Före proceduren är det lämpligt att samråda med befälhavaren. Frisören kommer att bedöma hårets tillstånd, föreslå lämpliga alternativ för att uppnå de önskade resultaten. Priset för färgning beror vanligtvis på längden, krullets tjocklek, den ursprungliga färgen, den förväntade effekten. Enkla manipuleringar (färgning i 1 ton) går sällan utöver 3 tusen rubel. Flerstegs, komplicerade förfaranden är dyrare (från 4-5 tusen rubel).

eftervård

Hår, färgat i mörka färger, kräver inte komplex vård, som i lätta. Håret måste hantera medel för färgat hår. De hjälper till att behålla färgens intensitet, spara krullar från extra belastning, ger minimal näring och hydratisering.

Om det finns betydande problem (delade ändar, förlust, brott) är det önskvärt att tillhandahålla en fullständig restaurering av hårhår: hembehandling med professionella medel, folkkompositioner, genomgång av salongprocedurer. Ökad uppmärksamhet ägnas åt krullar som har genomgått blekning. Lösa trådar behöver rätt vård, återhämtning.

Krullar, målade i rika toner, mer än andra kräver att färgens intensitet bevaras. Särskilt om basen var blont hår. För att göra detta, använd en mängd färgsköljning enligt populära recept, ljustoneringsverktyg. Regelbundna procedurer hjälper till att hålla den vackra ljusstyrkan i den konstgjorda färgen längre.

Mörka nyanser av hår - en populär och praktisk lösning. Att byta bild behöver inte komplicerade ingrepp, vilket ger upphov till skönheten i utseendet inte orsakar betydande problem. Den höga relevansen av sortimentet gör att du kan få ett fashionabelt, attraktivt utseende.

Idéer vacker och elegant färg på mörkt hår:

Tips 1: Hur borstar du hårfärg

 • - kamilleblommor;
 • - citron;
 • - salvia blad;
 • - nyans eller schampo.

Tips 2: Hur man väljer hårfärg för att matcha hudton

Bestäm hudtonen

Innan du väljer en hårfärg som perfekt passar in i det övergripande utseendet, rekommenderas att du bestämmer din hudton så exakt som möjligt: ​​varmt eller kallt. Det enklaste sättet att göra detta är att fästa plåster av silver och guld på huden: Om guld nyanser ser mer fördelaktigt, så hänvisar tonen till varm; silverfärger kombineras bäst med kalla hudtoner.

Du kan använda ett annat sätt: Lägg ett rent pappersark på handleden eller sätt på en vit blus eftersom mot bakgrunden är det lätt att bestämma färgen på venerna på armen. Övervägande av blå eller lila kärl indikerar närvaron av en kall ton; vener av en grön nyans är inneboende i huden med varma toner.

Hur man väljer hårfärg

Det rekommenderas för ägarna av varma hudtoner att välja hårfärg även i varma nyanser: ljusskinniga kvinnor är idealiska för färgen på rent guld eller guldbrunt. Mörk hud kommer att återuppliva och göra hårfärgen mättad med nutty, kastanj, choklad och djupa koppar nyanser. Det rekommenderas att undvika hårtoner nära blått eller lila - de kommer att ge huden en tråkig och smärtsam utseende.

Lättkallande hudtoner kompletterar perfekt de snygga nyanser av ljus kastanj eller platinblond färg. För mörk hud rekommenderas att välja en färg som innehåller burgundy eller blåtoner. Under förbudet finns färger som innehåller ljusgul eller orange nyanser.

Det är också ganska enkelt för ägarna av olivhud att välja hårfärg: det viktigaste är att undvika ljus nyanser som kan göra till och med den hälsosammaste och vackraste hudgula. Perfekt med allt utseende kommer att vara i harmoni med mörkt brunt och blått svart hår som inte har röda nyanser.

Svart hårfärg (36 bilder): Tips för modiga experter

Modens variationer minskar aldrig populariteten hos svarta lockar - och ljusa brunetter är alltid i centrum för entusiastisk uppmärksamhet. Men är svart hår ålder? Det beror på sina nyanser, vilket är mycket bra för en och inte gå till andra tjejer. Så det är nödvändigt att hämta den enda lämpliga mörktonen, betona skönheten i vår hud, djupet på utseendet, ansiktets skönhet.

Glänsande mörka strängar är alltid relevanta.

Antalet brunetter ökar dramatiskt under påverkan av modetrender och en oemotståndlig önskan att imitera kändisar. Det svarta håret är förknippat med förtroende, engagemang, passion och starkvilja. Det är därför kvinnor i mode målar sina lockar i de mörkaste färgerna.

Vem är de svarta krönen

Naturliga brunetter drar nytta av sin nyans av lock.

Naturlig färg harmoniserar perfekt med hudton, ansiktsegenskaper. Vi kan mörka hus med egna händer och högkvalitativa färgämnen tunna och skadade lockar - visuellt ser de ut tjockare och mer voluminösa.

Men i vissa fall gör målade brunetter så djupt svart visuellt trötthet och tunt, betonar rynkor, akne, fräknar. Spoiled utsikt och mycket märkbar regrown grå. Då letar vi desperat efter hur vi ska komma ifrån svart hår.

Spektakulär brunett blir en tjejkallfärgstyp.

Nu ska vi studera bordet av utseenden, som harmoniskt kombineras med svart hår.

Ljus, kall skugga.

 • Ljusrosa.
 • Mörk utan yellowness.

Blå, grå mättad, inte för ljus färg.

 • Green.
 • Hazel eyes kommer att bli uttryckslös.
 • Genomskinlig rosa.
 • Grå hudfärg kombineras inte.

Var uppmärksam! Gråögda och blåögda skönhetshandledare ger råd om att mörka krullarna - deras vackra ögon visar uttrycksfullhet och ljusstyrka.

Pitch-tonen glädjer och dekorerar européer med snygga nyanser av strängar och lätta ögon.

Palett av svarta nyanser

De mörkaste nyanser av färg från kända tillverkare är svarta, kastanj-svarta och blåsvarta.

 • Den blåaktiga, djupa tonen spelar solen med ett ljusblått ljus med en vacker glans. Det här är den perfekta nyansen för mörkskinniga kvinnor, med en unik asiatisk typ av orientalisk skönhet.
 • Hårfärgens svarta tulpan framhäver den ljusröda eller behagliga nyansen av mogen aubergine. Det är lämpligt för ägare av utseendet på vintertypen.
 • Plommon-svart präglas av en klarblå nyans, lite onaturlig, men mycket extravagant. Röda rötter är emellertid olämpliga med honom.
 • Ebben hårfärgen är rik och ljus: den förknippas med glans och värme av mörk kastanje sken. Denna färg är lämplig för skönheter med vilken hudton som helst.

Färggivaren blandar ofta färger och skapar på klientens begäran en exklusiv eller så nära som möjligt till curls naturliga svärta.

Tips! Ibland kan vi få en helt mättad färg först efter blekning, så det är bättre att göra det i salongen eller åtminstone rådgöra med mästaren.

Svart hårvård

Frisyrer kommer att läggas noggrant - lätt försumlighet på svart hår kommer att tyckas osinnolikt.

Nu behöver vår tonhår färg speciell vård:

 • mörka lås som volym, så vi undviker snäva frisyrer;
 • när vi tvättar använder vi bara schampon för färgat mörkt hår;
 • tona rötterna i tid;
 • vi gör regelbundet masker för att förbättra de målade färgerna och återställa glans till dem;
 • Vi sköljer håret med en stark infusion av svart te - detta kommer att ge en naturlig glans till frisyren.

Hur man tar bort svarthet från lockor

Det finns flera effektiva sätt att ta bort svart hår.

Bara repaint dem problematisk. Den önskade ljustonen på naturliga eller färgade hartsblåa strängar är en fördel av virtuoskolouristen, men det är svårt att uppnå det på egen hand, det är särskilt problematiskt att gå blondin att gå. Det är trots allt möjligt med minst trefaldiga färgningar.

Men med rödaktiga nyanser lättare. För att inte tänka senare om hur man kommer ut ur svart hår bestämmer vi först om en sådan radikal omvandling är fördelaktig för oss.

För provet kommer vi helt enkelt att markera för att uppnå en spektakulär lättnad av absolut mörkt hår på grund av individuella lättare naturliga strängar. Trots allt är priset för ett sådant förfarande hemma minimalt.

Här är några tips för att bli av med de svarta strängarna.

 • Först gör vi de ofärgade svarta krökorna först choklad eller rödaktig, enligt produktinstruktionerna för den inköpta färgen. Då kommer skuggan naturligtvis att förändras, men speciellt kommer den att lysa upp med upprepad färgning.
 • Färgade, rätthårda människor bör tolereras under de första 2 månaderna eller de kommer först att lätta krullarna för att måla om i en annan färg. Frisörer gör en "tvätt" av svart med färgat hår med ett speciellt verktyg.
 • En målade brunett behöver nästan 3 månader för att bli en blondin, eftersom du bara kan tända upp en gång i månaden. Vi kommer ihåg att varje färg minskar 2-4 toner, och professionella färger sparar snabbt och säkert de hartsartade krönen.

På bilden - resultatet av många timmar av "häxkonst" mästare färgist.

Pigment Removal Guide

Produkter som tvättar bort färgen, men inte naturligt pigment.

Color Off (Color Off) - detta professionella remover kosmetikföretaget Estel. Hon - den mest lämpade för självständiga hemprocedurer.

Låt oss nu klargöra tekniken för hur man ska bli av med svart hår med ett specifikt läkemedel:

 • Först framställa en blandning av reduktionsmedel och katalysator;
 • då fuktar vi strängarna på baksidan av huvudet och över - på kronan och pannan;
 • då värms vi i 20 minuter med en plastlock;
 • torka sedan håret med varmt vatten.

Var uppmärksam! Vanligtvis upprepas tvätten tre gånger, men en lösning av en reducerande katalysator framställes varje gång en ny, frisk framställs.

Svart hårfärg före och efter färgning: det viktigaste är att bevara hårets hälsa.

För att uppnå önskad effekt på trådarna applicerar vi en neutraliserare och tvättar med schampo tre gånger för djupare rengöring. Och i slutändan kommer en högkvalitativ balsam att återuppliva och bibehålla blekta krökningar.

Och efter 40 minuter målar vi vår favorit nya färg, även om många föredrar att låta håret bleka, inte längre såra dem. Och vi kommer att ta bort gröna moduleringar med en mild lila tonic.

Tips! Efter tvättning kan strängarna färgas snabbare, vilket innebär att vi kommer att minska procedurens gång eller vi kan köpa färg en nyans lättare än önskat.

Naturlig tvätt

Det finns också folkliga sätt att komma ur svart hår.

Säker tvätt enligt populära recept kommer att ta längre tid. Naturligtvis blekar svart färg inte ut - vi kommer inte att uppnå en perfekt naturlig ton och vi kommer inte att tända naturligt svart alls.

Det är trots allt inte möjligt att missfärga trådar även med en kemisk remover jämnt och harmlöst för hår. Därför menar vi - utgången från svart hår är lång.

Mörk hårfärg: nyanser, färgämne, hår, smink för brunetter

lookcolor.ru »Hårfärg» Mörk hårfärg: nyanser, färg, frisyrer, smink för brunetter

Mörk hårfärg - det är underbara nyanser, både bläck och färgämnen. De mest hemska frisyrer för dem. Makeup brunetter skiljer sig från kontrast.

Mörk hårfärg är vanligast i naturen. Den har en mycket bred palett av nyanser, som omfattar den naturliga mångfalden av framträdanden.
Brunettfunktioner har alltid en viss svårighetsgrad, lätt arrogans, vilket motsvarar den fasta uppfattningen av hög intelligens och karaktärsförmåga. Skönheten hos en mörkhårig kvinna är alltid annorlunda i motsats, och hennes hår är fyllt med glans och styrka oftare än andra nyanser. Tjockt mörkt hår tolererar färgning bra, håller sig frisk och attraktiv. Men naturliga nyanser är ibland så underbara att det är värt att tillgripa att måla endast med utseendet av grått hår.
Mörka nyanser börjar med en mörk blond färg. Förstå att du har exakt mörkblond burk efter åldersrelaterad förändring i hårfärg: hos barn är blont vanligtvis mycket lättare än den "vuxna" nyansen. Om mörkt hår är från födseln är du en naturlig brunett.

Mörka hår nyanser

Mörka nyanser av hår - ett brett utbud av rika färger: Börjar med en nutty, lätt kastanj, kastanj, mörk kastanj, svart och brun och svart. Alla dessa färger är fördelade i toner, men mättnaden av dessa nyanser kan vara mycket annorlunda: från rött, guld, koppar, aubergine till svart och blått. Har en inbyggd mörk hårfärg, utan radikala förändringar, kan du uppdatera färgen mycket ofta.
Fördelen med mörkt hår är inte bara ett brett spektrum, men också ett stort fält för experiment: färgning och lätta. Med tjockt mörkt hår kan du tänka på många frisyrer, och fantasi för smink av mörkhåriga tjejer vet inga gränser.

Naturlig mörk hårfärg

Naturliga mörka hårskärmar kan tillhöra "sommar", "höst" och "vinter" färgtyper, de kan variera i mättnad och subton, vilket varierar från gråttbrunt, choklad, kastanjebrunt, brunbrun, brun med röd, guld eller aubergine till den blåa av svart.

Mörka nyanser av hårfärg

Nästan varje mörkhårig tjej kommer att kunna hitta en nyans av färg nära sig själv. När du väljer det är det dock värt att få en uppfattning om hårtonen för att matcha den med en färgton. Om tonen i det inköpta färgen är ljusare än din, måste håret bli lättare, om det är lägre, så blir håret mörkare än din naturliga färg. Låt oss lära känna färgerna på hårfärg och de mest populära nyanserna.

Nötaktig hårfärg - 6 ton - mjuk mörk nyans, uppdaterar ansiktet, släpper ut skärpa i utseende. Väl lämpad för en ny ton på mörkare hår.

Ljus kastanj hårfärg - 5 ton - en rik medium mörk färg: inte skarp, men stödande kontrast av utseende. Denna nyans väljs ofta av blygsamma människor.

Kastanj hårfärg - 4 ton - det här är en ljus brunett: Vibrerande färg och mörkt spektrum gör utseendet på det mest uttalade och attraktiva.

Mörkbrun hårfärg - 3 ton - dess färg är mufflad och kontrasten kommer ut på toppen. Det passar väl för älskare av ljusa kosmetika.

Nötfärgfärg. foto

Ljusbrun färgfärg. foto

Kastanj färgfärg. foto

Mörk kastanj färgfärg. foto

Svartbrun hårfärg - 2 ton - Färg nära svart. Denna nyans används vanligen sällan. De som väljer svart går genast till den första tonen.

Svart hårfärg -1 ton är inte bara extrem kontrast, men också världens uppfattning, lämplig garderob och smink. Denna färg är dock inte för alla.

Chokladhårfärg är en rik brun färg (kan vara lätt choklad eller mörk choklad) med en balanserad guld- och kopparton. Han kommer att förvandla någon mörkhårig tjej.

Hårfärg Bitter choklad - en rik skugga av brunt med övervägande aubergine ton. Mest mörka nyanser.

Svart brun färg. foto

Svart färgfärg. foto

Chokladfärgfärg. foto

Färgbitig choklad - färg. foto

Guldbrun hårfärg ser bäst ut på 6 toner, vilket gör bärarens bild mjuk och förförisk. Denna färg är lämplig för "vår-sommar" färgtyper.

Auburn-hårfärg stöder brunettlinjen och är ett verktyg för att förföra flickor i höst och "höst-vinter" färgtyp.

Mörkröd hårfärg är galen ljus och attraktiv, har många nyanser: från sanna röda till bruna med en kopparfärg. Ofta kallas denna färg mahogny.

Aubergine hårfärg skiljer sig också i intensitet: från rika lila till bruna med aubergine nyans. Färg är väldigt populär: även om den inte finns i naturen är den fortfarande nära de vanliga färgerna.

Oljig brun färgfärg. foto

Auburn färgfärg. foto

Mörkröd färgfärg. foto

Aubergine färgfärg. foto

Hårfärg i mörk färg

Även ljusa nyanser av mörk färg är väsentligen neutrala och lämpliga för personer med mellantillskild utseende, desto ljusare är din modersignal desto mer kritisk mättnad av hårfärg (om du har en "sommar" kontrast). Faktum är att ju mörkare den ursprungliga färgen desto mer "slät" kommer skuggan att falla på den. Omvänt blir ljusare, desto mer uttalad och ljusare blir färgen. Och om det väljs ljusare än den ursprungliga kontrasten, så kommer det förstöra ditt utseende än att omvandla det.
Du bör vara mycket försiktig med den första tonens svarta färg: Om du har en del av "höst" eller "vår" färgtyp kommer ditt utseende att förlora färgstöd, vilket ger en friskhet och ungdom i ansiktet. "Sommar" färgtyp när du använder djup svart färg kommer inte att se harmonisk och äldre ut.
Millifiering, färgning, beibiling, lambert och andra tekniker för att kombinera olika nyanser och olika toner i en frisyr hjälper alltid till att uppdatera färgen och krydda bilden.

Mörk hårvård

Mörk hårfärg är en stolthet, och vård av dem måste vara lämplig. Förutom luftkonditioneringsapparater, masker och serum som syftar till näring och fuktighet, kan du fortfarande gå in för färg. Och så att masken var så användbar och ofarlig som möjligt, erbjuder vi ett populärt recept från naturliga ingredienser.

För att göra detta behöver du ½ kopp kakaopulver, ½ kopp yoghurt, 1 tsk honung, 1 tsk äppelcidervinäger.
Behövs: slå ingredienserna i en pasta. Applicera sedan schampo på håret och pressa ut vattnet ur håret och applicera sedan klistret på dem. Håll masken i 2-3 minuter, skölj sedan allt som vanligt.

Hur masken fungerar: honung fuktar håret, medan yoghurt (mjölksyra) och ättika (ättiksyra) tränger in i hårets hår och drar kakaopigment bakom det, vilket gör effekten mer uttalad.

Frisyrer för mörkt hår

Rikt, glänsande, mörkt hår - ett tacksamt material för alla frisörer. Många frisyrer som är möjliga på dem, ser underbara och charmiga ut.
Ofta, mörkt hår - rakt, på grund av vilket de flesta frisyrerna syftar till att öka volymen, så under olika bouffanting, flätor och upphöjda lockar.

Raised Bundles of Dark Hair

Hår, lagt på huvudet - bekvämt och estetiskt, frisyr.
Ju högre håret är desto ljusare är det övergripande utseendet. Hår, ligger närmare på baksidan av huvudet, skapa en mjuk, omtänksam och söt bild.

Frisyr "Korg" för mörkt hår

Sådana frisyrer var populära i tiden av våra mormor, men som vi vet har mode tenderar att återvända och nu är flätor upp och sammanflätade med varandra igen på mode. Denna frisyr har flera variationer: flätor i form av en kant, en rund flätan och två flätor på baksidan av huvudet, viks i en bulle.

Vem är den mörka hårfärgen

Mörk hårfärg är den vanligaste naturen. Han är representerad av många vackra nyanser som ser riktigt lyxiga och naturliga ut. Brunetter har en speciell charm, karaktärskaraktär. Det är inte av en slump att ägarna av mörka lockar anses vara mer intellektuellt utvecklade än blondiner.

Mörkt hår ser som regel ut mer livligt och glänsande än blont. Samtidigt har de en tät struktur, bättre tolererar färgning och andra förfaranden i skönhetssalonger. Även naturligt mörkt hår kan se så vackert ut att deras ägare vänder sig till hjälp av färgämnen endast i undantagsfall - till exempel när utseendet på grått hår, som tydligt syns på en mörk bakgrund.

Mörka nyanser kan vara mycket intressanta och attraktiva. Det räcker att välja den ton som passar din färgtyp. Eftersom paletten representeras av ett stort antal färger är sökandet efter det önskade alternativet inte svårt. Det viktigaste är att känna till enkla urvalsregler och, om möjligt, rådgöra med en professionell.

Under senare år har stor popularitet blivit naturlig. Hårfärgat i en mörk ton, passar mer än någonsin den naturliga bilden av den moderna fashionabla kvinnan.

Låt oss bo på nyanserna, utseendet är kompatibelt med en eller annan ton och ge ett par tips om hur du färgar håret för att få önskat resultat.

Vem är lämplig och vem är inte?

Mörkt hår har olika effekter på olika tjejer. Någon är betydligt förvandlad i andras ögon, andra är den här nyansen mycket gammal, resten kommer att se ut som "gråmus" och gå vilse i mängden.

Mörka nyanser ser mest fördelaktigt ut för skönheter:

 • med bruna, gröna ögon;
 • med mörkt eller tvärtom mycket ljus (snövit, mjölkaktig) hud.

Det är bättre för ägarna av blå eller grå ögon att tänka på allvar innan de färgar håret i en mörk ton - utseendet kan förlora sin naturliga uttrycksförmåga och charm.

Stoppa ditt val på mörkt hår, kom ihåg deras egenskaper:

 • de gör ansiktet tunnare;
 • kan ge bilden en trött utseende
 • var uppmärksam på hudfelaktionerna (finnar, ärr, rynkor, inflammationer, fräknar);
 • lägg till några extra år till äldre damer
 • dölja bristerna i deras struktur, om de är tunna, sköra och inte har den önskade volymen.

Mörk hårfärg påverkar inte bara ägarens karaktär, utan bestämmer också hennes humör och psykiska tillstånd. Brunetter är som regel starkare och starka, kloka och målmedvetna. Men bakom masken hos en stark och självständig kvinna ligger en snäll, mild och feminin natur.

nyanser

När man väljer en färg drömmer de flesta skönheter om att välja den som kommer att vara så nära som möjligt till sin naturliga hårton. I specialaffärer för skönhetsprodukter finns många alternativ för varje smak.

Om du vill drastiskt ändra bilden och färga håret i en färg som skiljer sig avsevärt från det naturliga, bör du tänka på förberedande förfarande för lättnad. Om ditt hår är mer än 2 nyanser som skiljer sig från det önskade, kan denna procedur inte undvikas. Samtidigt oroar ej ägarna av ljuskrullningar färgning kan ske utan att man använder ytterligare manipuleringar.

Tänk på de mest populära nyanser av mörkt hår:

  Nutty.
  Lämplig för vilken ålder och vilken typ av person som helst. Diskret, nära naturlig ton, vilket gör bilden ung, feminin och sofistikerad. Ser bra ut med några hårklipp och styling med olika längder av strängar. För att få en ädel nutty nyans, följ instruktionerna om användningen av färg med avseende på kompositionens retentionstid på håret. I annat fall kommer resultatet att vara radikalt annorlunda än det önskade, och håret kommer att ge rött eller kommer att bli för mörkt pigment.

Körsbärsfärg kan enkelt erhållas hemma med hjälp av naturliga produkter som inte orsakar hårskada. Det räcker att blanda hennapulver med värmt rött vin eller sockerbetor och applicera det jämnt på locken.

Villkor för färgning och vård

Färgning av hår i en mörk nyans sker i flera standardsteg:

 1. Förtydligande. Som nämnts ovan visar denna procedur ägare av mörka krullningar som vill repaint i en ljusare nyans.
 2. Valet av färg. I butikerna på skönhetssalonger presenterades ett stort urval av produkter för färgning för varje smak och rikedom. Kom ihåg att professionella färger garanterar det önskade resultatet, men kostnaden i vissa fall "biter". Om du färgar håret i mörkton för första gången bör du inte spara på färgkompositioner för att undvika obehagliga "överraskningar" i form av en grön skimning eller ojämn fördelning av pigment. Därefter kan man, när man tonar rötterna eller uppdaterar en befintlig nyans, vända sig till mer överkomliga medel (tonic, balsam, etc.).
 3. Färgning. När du först målar är det bättre att fråga någon om hjälp. Olackerade rötter eller enskilda strängar som du kanske inte märker kommer att se hemska ut.
 4. Följ alla färginstruktioner. Överdriv det inte på håret och tvätta det inte innan tiden är klar.
 5. Applicera balsam eller fixer på hår som finns i lacklådan. Dessa medel kommer inte bara att hjälpa till att fixa resultatet, men också mätta håret med näringsämnen efter aggressiv exponering för färgämnet.

Ytterligare tips för vård och färg:

 • Innan du målar i en mörk ton, tänk noga på ditt beslut. Det kommer vara extremt svårt att återvända till din naturliga ljusfärg. Det svarta pigmentet tvättas av med svårighet, och lättnadsproceduren kan orsaka irreparabel skada på locken.
 • Frekvent exponering för solen bidrar till förlusten av mörk pigmentmättnad.
 • För att förhindra att håret blir svagt och livlöst bör man ta hand om det innan du applicerar en speciell schampo, balsam eller mask för mörkt hår.
 • Kom ihåg att inte alla kläder kommer att kombineras med mörkt hår.
 • Nyfärgat hår först kan lämna märken på ljusa kläder och sängkläder.

Gör ditt hår tjockare och mörkare: några enkla metoder

Blond mode är imperishable. Men om vi inte pratar om blekningskurvor, men bara förvärvar en ny skugga, inträffar åtminstone en önskan om att göra håret mörkare. En mörkare nyans av samma färg ger hårets hår större ljusstyrka, och krullarna verkar samtidigt tjockare.

Hårpigmentering

Hårfärgen beror på förhållandet mellan två färgpigment: eumelanin och pheomelanin. Melanin är mörkt, dess molekyler bildar granuler. Phaeomelanin har en rödaktig färg och fördelas jämnt - diffus.

Pigmentet ligger i hårets kortikala skikt. Om mängden av ett eller annat pigment bestämmer hårets färg, är den mängd luft med vilken melanin är "utspädd" intensitet. Följande naturliga toner är utmärkta:

 • Brunett - svart eller mörkt brunt hår. I detta fall produceras en stor mängd eumelanin och en mycket liten mängd, pheomelanin. Svart hårfärg är den dominerande funktionen, och är därför den vanligaste;
 • brunhårigt hår varierar från kastanj till mörkblond. Den näst vanligaste färgen. Det kortikala skiktet innehåller fortfarande en stor mängd eumelanin, men pheomelanin produceras också tillräckligt.
 • blondgrå, rödaktiga, gulaktiga nyanser av hår. Eumelanin och pheomelanin är ungefär lika stora. Mängden pigment i sig är emellertid lägre jämfört med svart eller kastanjebrunt hår;
 • röd - producerad huvudsakligen pheomelanin, vilket ger krullar alla nyanser från koppar till guldröd. Rödhåran är extremt sällsynt - 2% av människorna, som det bara framträder när 2 recessiva alleler ärva, vilket sällan görs;
 • blond - ljus krullar med aska eller gulaktig nyans. Eumelanin produceras praktiskt taget inte, pheomelanin är närvarande i små kvantiteter.

Även helt blekt hår finns. I detta fall störs pigmenteringen. Samma händer när gräset.

Konstgjord färgning

Förhållandet mellan pigment bestäms av ärftlighet och kan inte ändras. Men du kan mörka håret konstgjort. Kärnan i denna process är densamma. Under verkan av ett starkt oxidationsmedel förlorar det kortikala skiktet av håret dens densitet, blir lös. I det här fallet kan du tvätta den naturliga pimento - processen med blekningstrådar, och du kan bädda in ett artificiellt pigment av vilken färg som helst i håret.

Hårfärg verkar på detta sätt, och för att få en ren nyans krävs tidigare blekning. Naturliga produkter kan dock göra detsamma. Skillnaden är att tonen inte kan ändras radikalt utan en förkortning. Dessutom, om det kortikala skiktet förblir relativt tätt, kan endast en liten mängd pigment penetrera det.

Så här utför du färgning, se den här artikeln.

Kaffe och te

Dessa är inte bara läckra och friska stimulerande drycker, de är också underbara naturliga färgämnen. Om du vill ha brun, använd te, om det är mörkare och sedan kaffe. Principen för färgning är densamma för båda produkterna.

 1. Brew te - 5-6 skedar, eller kaffe - vanligtvis mindre, med ett glas vatten.
 2. Koka blandningen i 20 minuter efter kokning och svalna sedan.
 3. Huvudbonaden tvättas med vanligt schampo och en färgblandning läggs till vattnet som ska sköljas.
 4. Om mer intensiv färgning behövs fördelas den bryggda massan genom håret och hålles i ca 20 minuter och tvättas sedan av med varmt vatten. Det är lämpligt att sätta på huvudet med en varm handduk under proceduren.

Radikala förändringar av sådan färgning kommer inte att orsaka. Men hela tiden, medan krullarna sköljdes med te eller kaffe, kommer en mörk nyans att vara där.

valnötter

Valnötskalan är inte ett skal, nämligen grönskal, innehåller en stor mängd jod och andra färgämnen som ger en beständig mörk färg. Hemma är det inget lättare än att använda detta naturliga färgämne.

Förfarandet kräver unga gröna valnötter. Mängden beror på längden på locken.

 1. Flera nötter skalas och placeras i en behållare tillsammans med den gröna skalen.
 2. Häll kokande vatten med nötter och låt sätta i 25 minuter.
 3. Infusionen kyles och filtreras. Efter tvättning av håret fuktas strängarna ordentligt med avkok, pinnas ner och sätts på en polymetylenkåpa. Du kan wrap huvudet med en handduk.
 4. Efter 30 minuter sköljdes krullarna med varmt vatten.

Dessutom är skuggan ljus och intensiv, den behålls i mer än 3 veckor.

salvia

Infusionen av denna ört klarar av att färga jämnt grå hår. Förfarandet måste upprepas 1-2 gånger i veckan för att få ett stabilt resultat.

 1. 1,2 glas grönsaksråvaror hälls kokande vatten - ett glas.
 2. Koka buljongen i 10 minuter.
 3. Buljongen kyles och filtreras och användes sedan som en balsam.
 4. För att få en mer intensiv ton rekommenderas att avkokningen på krullarna hålls i 20 minuter och tvättas sedan av med termiskt vatten.

Tips för att göra ditt hår mörkare utan att använda kemiska färgämnen:

Henna och Basma färgning

Detta är den mest populära färgämnesfärgningsmetoden. Man tror att henna ger en nyans av rött hår. Det beror dock först och främst på retentionstiden på håret och för det andra på möjliga tillsatser.

 • Den klassiska versionen är en blandning av 1 andel av henna och 2 aktier av basma. Det ger utmärkt mörk ton, rika nyanser.
 • När starkt kaffe tillsätts till hennapulver, erhålls en mycket ren mörkbrun färg utan rödaktig.
 • Henna, bryggt med starkt te, färgar strängarna i en ljusare ton med en gulaktig kant.
 • Kakaoadditiv - några skedar, kommer att lägga en ädel skugga av "mahogny" till lock.
 • Kanel tillsätts när de vill bli av med rödhåriga. Kanel ger en mörk guldton.
 • För infusion av choklad Henna bryggdorn: 100 g per 2,5 glas vatten. Tjaktornen kokas i en halvtimme, och sedan tillsättes denna buljong till hennapulvret.

Förfarandet är detsamma för vilken typ av blandning som helst.

 1. Rätt mängd Henna bryggs med varmt vatten. Du kan använda starkt kaffe eller te.
 2. Tvätta håret på vanligt sätt, torka håret.
 3. Så snart blandningen svalnar till en trevlig temperatur appliceras henna på strängarna av vått hår.
 4. Huvudet är täckt med en plastlock, lindad med en varm handduk. Håll blandningen beroende på önskat resultat: om du bara behöver en ljuston och hårets initiala färg är ljus är det tillräckligt med 20-30 minuter. Det tar minst 40-50 minuter att färga de mörka lockarna.

Sedan tvättas blandningen med varmt vatten i stora mängder.

Detta är viktigt att veta! 5 tips om hur du färgar håret med henna

Ek bark

Barken i växten innehåller många tanniner som ökar hårets styrka och elasticitet. Dessutom finns färgpigment.

 1. 1 barkpaket tillverkas av kokande vatten.
 2. Kapacitet med buljong är omslagen med en varm handduk och infunderas i minst 40 minuter. Det resulterande verktyget används som sköljning.

Ekbark ger en vacker kastanjetang. Han håller upp till 2 veckor.

Se även alternativet med lökskal.

Vinäger och sojasås

En ganska ovanlig kombination ger emellertid krullarna den önskade mörktonen. Det är nödvändigt att använda botemedlet före ett viktigt utseende, eftersom både ättika och sås har en karakteristisk stark lukt, vilket tar tid att erodera.

 1. Blanda ett halvt glas bordsvinäger och sojasås.
 2. Den resulterande vätskan spolas efter att ha tvättats.
 3. Efter några minuter tvättas håret ordentligt med varmt vatten.

Gör håret visuellt tjockare och mörkare på många sätt. En mängd olika hushållsfärger ger naturligtvis inte så långvarig effekt som färg, men mycket säkrare, och deras användning gör strängar starkare och mer elastiska.

Se också: ett underbart verktyg som hjälper till att göra håret tjockare och tjockare (video)

Tipsläsare! Topp 20 tonade schampon - ett säkert alternativ till ammoniakfärger.

Hur hittar du din färg? Professionella stylist tips

Vem vill du vara? Bländande blondin, brinnande brunett eller mystisk rödhårig skönhet? Bland det stora utbudet av nyanser är det svårt att göra rätt val. Det finns emellertid regler som varje tjej ska följa vem har bestämt sig för att radikalt ändra sitt utseende eller tvivla på om hon ska göra det.

Du kan säkert köpa alla nyanser av blond, om:

 • Du var född blondin. Samtidigt, som barn, var ditt hår alltid ljust och mörkt med åldern. Men på samma gång på sommaren brinner de lätt ut, förvärvar en vete nyans.

Det betyder att naturen själv säger att blont hår passar ditt utseende.

Du kan bättre färga ditt hår mörkare om:

 • Du har odefinierad hårfärg. Många kallar det "mus".
 • Du har alltid varit en ljus brunett, och i solen ditt hår, om det brinner ut, mycket lite, förvärvar en ljus rödaktig nyans.

När kan du bli rödhårig?

Röd färg övervinner män vid första anblicken. Flickan med eldig hår ser ljus ut, känns igen och unik. Inte undra på att många Hollywoodskönheter valde exakt nyanser av rött. Kom ihåg Julia Roberts, Nicole Kidman, Susan Sarandon, Bett Miller. Alla dessa stjärnor föredrar att målas exakt i den röda färgen, och med tiden har de aldrig ändrat sina vanor. Och med rätta. Den röda färgen lockar trots allt med sitt mod och ljusstyrka. Men är det rätt för dig?

Hur man väljer en ny hårfärg

Enligt experter gör den rätt valda färgen hela bilden som en hel del mer välskötta, och håret är tjockare och mer voluminöst. Korrekt utvalda hårfärg uppdaterar och föryngrar ansiktet, betonar fördelarna med utseende. Toppklass stylister rekommenderas alltid när man väljer en färg för att lyssna på tips från barndomen. Vad betyder detta? Kom ihåg vilken hårfärg du hade när du var liten. Om du var en blond docka, och när du kom in i vuxen ålder, mörkad, kan du försöka lätta ditt hår, det vill säga gå tillbaka till grunderna.

Men mycket oftare när man väljer en hårskugga styrs stylister av färgtypen på en kvinna. Färgtyper är i regel av två typer: varma och kalla.

Kall färgtyp

Du har svart, mörkbrun, blå, hassel eller mörkgrå ögon.

Din hud är brunbrun, mörk beige, snövit, oliv, blekrosa.

Din naturliga hårfärg är mörk samt lätt kastanj, askblond eller blond.

Du kommer att möta följande färger i kläder: cyan, rosa, grön, lila, blå, lila eller rödblå.

Optimal färger: svart, kall brun, kall blond, vete, beige, honung, ask. Från extrema nyanser kan du välja rosa, lila, burgundi och till och med rött.

Det rekommenderas inte att färga hår i guld- och bronsfärger.

Varm färgtyp

Du har gröna, blågröna, turkos och guldbruna ögon.

Din hudfärg är beige, gyllene, varm rosa, persika. Fregnar är märkbara.

Din naturliga hårfärg är mörkbrun med en gyllene eller röd nyans, guldblond, röd eller guldblond.

Du står inför följande färger i kläder: orange, gul, brun, grön, röd.

Det rekommenderas att färga håret i följande färger: mörkbrun, varm gamma, kastanj, guldbrun, mörkröd, koppar, guldbrun, guldblond. I allmänhet kommer alla nyanser med en guldglans passa dig..

Det rekommenderas inte att färga hår i beige, ashy, svart och lila färger.

Modetrender i hårfärgning. Säsong 2013

Snygg Blondin

Under den kommande säsongen är platina blondin i stil med Marilyn Monroe på topp i popularitet. Modet blir mer soliga och ljusa nyanser, liksom kontrasterande färgning, som ser ut så här: mörka rötter och enskilda rosa strängar på blont hår. Detta är ett nytt mode. Skynda dig för att vara den första!

Romantisk Blondin

Under säsongen 2013 är alla nyanser av honung och guld i mode.

Lysröd

Denna färg mer än någonsin kommer att vara till fördel det närmaste året. Var uppmärksam på ombreffekten. Det här är när färgen från rötterna till ändarna gradvis tänds. På ett sätt är alla nyanser av rött, men utan rött, men tvärtom, med övergången till mjukare toner (guld, koppar, henna).

Klassisk kastanj

Här är ombre (degrade) effekten också extremt fashionabel, med övergång till ljusare nyanser.

Elegant svart

Och här igen till förmån för färgövergången från blå-svart till mörk kastanje. Under den kommande säsongen kommer grafit, fawn, körsbär och grå svart att vara i topp popularitet.Nästa Artikel
Hur kan jag bli av med mjäll i öronen