Shampoo "Hästkrafter": recension, komposition, recensioner


Låt oss föreställa oss att fredagen fortsätter.

Tjejer, hjälp! Jag fick lycka i form av Sabai Arom Thai Body Lotion. Allt är bra, men. ahem, jag kan inte öppna den ordentligt. Berätta för mig hur du öppnar dispensern, vad ska man göra med det så att det börjar trycka? Jag försökte vrida - oanvändbart, jag försökte dra - det sträckte inte. Hur?

Besvarat: 14

det brukar vara "push och vrid moturs"
även om kanske thailändarna har ett exklusivt sätt.

Jag pressade i 15 minuter och vred så mycket som möjligt (

där måste du trycka på dispensern och vrida den, det är så ordnat som vid vanligt vätskeformigt tvål, det är svårt att öppna för första gången

sådan
Det är inte pressat och roterar när jag vrider, oavsett vilken väg (jag ska försöka tills segern, tack)

På vissa flaskor måste du lätt skruva av huvudlocket, som är direkt fastsatt på flaskan, och inte dispensern "näsa"

Jag skruvade det helt för att se vad den där inuti inte hjälpte)

Som utövare som arbetar med israeliska kosmetika kan jag säga att de (bastards) tillverkare speciellt gör sådana automater att hälften av produkterna presenterar sig som champagne vid varje öppning! Målet är klart: Produkten slutar snart - Vi beställer (köp) en ny;)! Jag slutade stör mig, men när jag ser dispensern öppnar jag genast det, häller innehållet i en vanlig burk (vacker för estetik) och doserar så mycket som jag behöver (och inte så mycket som de behöver, mördarna)! Kan vara användbart i vardagen.
Och så standard: tryck och rotera
Lycka till!

ja fikon med champagne, det öppnar inte! en sådan känsla att dispensern är allmänt falsk för skönhet)

Våren inuti mätröret är rostigt, du kommer nog inte göra någonting längre. I min erfarenhet :).

Mannen kom och vann på något sätt denna sak))

Grattis, min bara rost och hittade)). Jag var tvungen att hälla.

Wow, rost! Hur mycket tid bildas det?

Jag kan inte veta :). Flaskan är helt ny, hållbarheten är fortfarande bara i början. Tydligen är själva maskinvaran, eller vad du kallar det där, i detta tillstånd. Nu tittar jag på köpet :).

grattis på segern))) kämpade också med thailändsk kokosnötschampo och balsam från Tropicana, men vätskan för hår från samma serie kunde inte besegras (((

Relaterade dokument

klagar över Vichy

tjejer, jag köpte grädde Normaderm för det ovannämnda företaget, ja, jag tar inte hänsyn till att det nästan inte finns någon effekt, men jag blev lite upprörd av det här: ett rör med en dispenser, efter bara 3 veckor slutar flaskan från automaten flyta, jag är en nyfiken person som lindar locket och

Behöver en grädde för sommaren.

Tjejer hjälp! En ljus fuktkräm / gel / emulsion behövs för sommaren, med ett UV-filter (inte mindre än 10 sp) och i en bekväm flaska med en dispenser (inte i burk). Hittills har hon hittat detta bara i Sheiseido. Vem kan det ge råd? (nu använder jag Vichy Thermal med kompis, allt är bra, men nej

concealer

tjejer, länge jag vill dela - concealeren från estee lauder är helt enkelt oklanderlig - av allt jag hade (och det var nästan alla sviter), det är längst - det uthärdar inte det längsta. och inte värre och inte mer än andra.

Ögonkräm TYUBIK

Flickor, ge en god kräm runt ögonen mot de första rynkorna i ett rör. Jag hatar att poke ett finger i en burk, bueee)

Svärmor gåva

Bara ingen skojar! Jag behöver en gåva utan överraskningar :) Hon är 55 år gammal, hon vill ha en kräm som skulle medföra omedelbar utjämning. Jag vill att den ska vara effektiv och (hur man säger mjukare) till ett normalt pris :) Jag är inte alls guidad i denna fråga (Hjälp, tack.

Shampoo Hästkrafter: typer, komposition, beskrivning, kostnad, recensioner

Rysk schampo hästkrafter, ovanligt hög efterfrågan i dessa dagar blev oväntat kända tack vare skådespelerskan Sarah-Jessica Parker, delade i en intervju med den hemliga skönheten i deras lyxiga hår.

Det bestod i att en sköterska avsedd för hästar användes för att tvätta skådespelerskan.

Efter att ha lärt sig detta, vågade tusentals fans bokstavligen från hushållen på husdjursbutikerna denna mirakelbota. I samband med den ökade efterfrågan har tillverkare av hästkosmetika utvecklat en hel rad produkter avsedda för vård av kvinnors krullar.
Sedan dess har shampooerna av varumärket Horsepower kompletterats med alla nya typer av vårdmedel, avsedda för både kvinnligt och manligt hår.

Om skapelsens och tillverkarens historia

Från början avsett för vård av eliten - kostnaden för flera miljoner dollar - hästar, var Zoo schampo hästkrafter gjord av dyra komponenter, varav en var en japansk kollagen som härrör från skaldjur (för jämförelse: för tillverkning av billiga kollagen som används i kosmetika, är gris hovar, ben och brosk).

Under 2009, efter ett högt uttalande, Sarah Jessica Parker, en av skaparna av varumärket - Temur Shekaya - vände sig till experter från den eurasiska Association tricology frågar om veterinär schampo för att anpassa sig till den mänskliga kroppen behöver.

Bedömningen från experterna var positiv. För att modifiera zoologiskt schampo var det endast nödvändigt att ändra nivån på syrabasbasen (pH) i dess formulering, vilket gjordes. Resultatet är ett bra schampo för människor.

Som skaparna av varumärket inte har egen produktion, tillverkning schampo utan sulfater hästkrafter är en rysk partnerföretag: LLC "Zeldis Pharma" (Podolsk) och LLC "Dina +" (Stupino).

Sammansättningen av Sulsen-shampoo finns i denna artikel.

Egenskaper av komposition och egenskaper

Innan du fortsätter till noteringen av de positiva egenskaperna hos schampon av Horsepower-märket, överväga listan över huvudämnena som ingår i deras kemiska formel. Den innehåller:

 • En stor mängd natriumlaurylsulfat är en komponent som ger riklig skumning.
 • Lanolin är ett ämne som är nästan identiskt med hudfettet som produceras av människokroppens talgkörtlar. Lanolin absorberas perfekt i de djupa skikten i huvudet, och hjälper till att mjukna och fuktas.
 • Fettsyra dietanolamid är en naturlig komponent som är utformad för att förhindra att huden på huvudet torkar ut.
 • Sammansättningen av silikoner - ämnen som krullarna blir glänsande, mjuka och silkeiga. Under sitt inflytande upphör håret att elektrifieras och perfekt kammade.
 • Keratinhydrolysat är en naturlig substans för tillverkning av vilka det finns horn, hovar och nötkreaturull. Helt absorberad av hudcellerna tränger det hydrolyserade keratinet lika mycket i kärnan i varje hår. På grund av tillsatsen av denna komponent börjar håret växa snabbare, växa starkare och nästan upphöra att falla ut.
 • Konditioneringsämnen som återställer hårets skadade struktur, deras tips och rötter, stärker hårets axlar längs hela längden och ger strängarna ett mycket attraktivt utseende.
 • Provitamin B5 - ett ämne som skapar en tunn film på ytan av varje hår och skyddar locken från de skadliga effekterna av solljus, hårtork och frisörstrykjärn.

På shampoo video Hästkrafter

På grund av de kombinerade effekterna av ovanstående komponenter, utför Horsepower shampoos tre-stegs professionell hårvård, vilket säkerställer effektiv rengöring, konditionering och laminering.

Med hjälp kan du lösa ett antal ganska allvarliga problem:

 • klara av håravfall;
 • returnera den förlorade glansen och volymen till de tarnished krullarna;
 • stoppa processen att skära tipsen;
 • för att återställa den förstörda strukturen hos håret som påverkas av den frekventa användningen av hårtorkar, hårstycken och strykjärn;
 • att fukta överdriven krullar och mätta dem med användbara ämnen.

Bland de otvivelaktiga fördelarna med schampo. Hästkraftsanvändare anser möjligheten att:

 • öka hårväxten
 • ge ett bländande glans och välmående utseende
 • ge tjocklek och extra volym;
 • håll krullarna rena i tillräckligt lång tid;
 • förhindra mjäll
 • att ge strängarna extraordinär lydnad.

Listan över negativa egenskaper är ganska liten. Hästkraftsschampon kan:

 • orsaka klåda
 • orsaka en känsla av täthet i huden.

De första positiva resultaten av deras användning kommer att märkas först efter ett par veckor med regelbunden användning: detta faktum är också bland bristerna i denna grupp av kosmetika.

Shampoos linje som säljs under varumärket Horsepower består för närvarande av sex unika produkter avsedda för:

 • anti-mjäll (med ketokonazol);
 • hårförstärkning och tillväxt (med keratin);
 • skadade och färgade lockar;
 • matt och splittrande hår, benäget för förlust (i sammansättningen av denna schampokonditionering ingår lanolin och kollagen);
 • baby hårvård ("Pony", ett schampo utan tårar).

Förutom balsam shampoo har en speciell balsam som innehåller provitamin B5 släppts: Under användning av båda produkterna garanterar tillverkaren ett utmärkt resultat som motsvarar den högsta nivån av professionell hårvård.

För tillväxt och förstärkning av hår med keratin

Basen på rengöringsformeln för detta schampo, utformad för att ge mild och skonsam hårvård, är rengöringsmedel som syntetiserats från havrekorn. Genom att inkorporera en fast del av kollagen upphävde schampoproducenterna helt användningen av parabener och sulfater och uppnådde också en neutral pH-nivå för att göra denna produkt idealisk för mänsklig hud.

Med regelbunden användning av detta märke av schampo garanterar tillverkaren förstärkning och snabb hårväxt samt effektiv restaurering av deras trasiga struktur.

Aktiva ingredienser:

 • Ett komplex av naturliga växtekstrakter (hästkastanj, ingefära, sträng, chili peppar, lin och marshlandskalamus användes för att skapa dem), vilket förstärker hårsäckar och påskyndar hårväxten.
 • Panthenol är en komponent som ger näring och stärker hårrötterna. Hans närvaro har en utjämning och fuktgivande effekt på locken, vilket gör att de lyser bländande. Tack vare denna komponent lämplig schampo för fet hår.
 • Avokadoolja, som är en riktig källa till mineraler, fettsyror och vitaminer från nästan alla kända grupper. På grund av dess effekt förbättras varje hårs struktur, glans och elasticitet, och hårsäckarna stärks.

Innan du använder shampooet, späd en liten mängd av det i varmt vatten.

För målade och skadade

Denna produkt har utformats för professionell vård av färgat hår, liksom för lock som påverkas av termiska krullar, kemiska formuleringar och daglig styling.

Shampoos formel hjälper till att noggrant rengöra krullarna, stärka och återställa tunna håret, öka elasticiteten, öka volymen och återställa den förlorade glansen. Lämplig schampo för hårförlängningar.

Alla dessa effekter uppnås genom en unik formel som innehåller ett antal aktiva ingredienser:

 • Elastin är ett naturligt protein som styr sekretionen av talg och säkerställer vävnadens elasticitet på grund av den "andnings" -filmen som skapas av den, vilket förhindrar avdunstning av vätska.
 • Arginin är en användbar aminosyra som återställer hårskaktens skadade struktur från insidan. Genom att bidra till att förbättra blodtillförseln till hårsäckarna, stimulerar arginin hårväxten.
 • Kollagen är den komponent som är ansvarig för utjämning av ceramidplattor, för att återställa strukturen och elasticiteten för varje hår, liksom för att skydda och återfukta hårnålarna.
 • Biotin är en naturlig substans som förhindrar håravfall och stimulerar aktiv tillväxt.
 • Lanolin - djurvax som skyddar hudceller och hår mot överdriven torrhet vid tvättning för ofta.

Shampoo balsam med kollagen och lanolin

Den speciella formuleringen av det här rengöringsmedlet har utvecklats för att ta hand om matt, splittrat och sprött hår, vilket har en tendens till stark förlust. Exponering av schampo, rengöring, konditionering och polering av ytan på varje håraxel gör det möjligt för dem att återvända till sitt tidigare strålande och friska utseende.

Aktiva ämnen av kemisk sammansättning är:

 • Provitamin B5 är ett ämne som är ansvarigt för bildandet av en skyddande film som garanterar att fukt bevaras i hårets struktur, utsatt för frekventa styler- och hårtorkeffekter.
 • Kollagen är en komponent som är utformad för att skydda det naturliga skalet i varje hår, återställa sin förstörda struktur och släta ceramidvågar.
 • Lanolin är ett ämne av animaliskt ursprung, vars fysikaliska egenskaper är identiska med sebum. Att inte låta håret och hårbotten torka ut från frekvent tvättning, behåller den naturliga fuktigheten i dem.

Användningsmetod:

Designad för regelbunden användning, kan detta schampo appliceras utspädd till hår. Det är tillräckligt att sätta det på palmerna och sprida sig över hela den fuktiga kröllens längd, massage hårbotten med lätta rörelser.
Efter en minut kan du börja tvätta de tillämpade fonderna noggrant.

På shampoo - balsam video Horse Power

Mjäll med ketokonazol

Beredningen av detta medicinerade schampo innehållande ketokonazol, en aktiv substans som förstör svampens celler och hämmar tillväxten, bidrar till destruktion av mjäll och förhindrar utveckling av seborrheisk dermatit. Shampoo är också lämpligt för profylaktisk användning.

Förutom ketokonazol, som är ett antimykotiskt medel som normaliserar talgproduktionen och framgångsrikt förstör svampen, vilket är orsaken till mjäll, innehåller schampon citronsyra, vilket hjälper till att göra håret silkeslen, glänsande och slät. Tack vare citronsyra blir färgningen av krullarna ljusare, fettinnehållet i strängarna minskas avsevärt, hårfolliklarna förstärks.

Efter applicering och vispning av skummet ska shampoo hållas på håret i minst fem minuter och sköljas sedan grundligt med mycket rinnande vatten.
Den stora fördelen med denna lösning är den stora volymen av flaskan, vilket är tillräckligt för en fullständig behandling av mjällbehandling (i regel är kapaciteten hos flaskor med terapeutiska medel som hör till andra märken nästan fyra gånger mindre).

Torka schampo

En verklig upptäckt av varumärket Horse Power var ett uppfriskande torrschampo, år 2015 tilldelades det internationella priset Årets innovativa produkt. Den unika egenskapen hos denna produkt ligger i det faktum att du med hjälp, utan att tillgripa vatten, nästan kan ge håret friskhet och renhet.

På grund av användarvänlighet är torr schampo en idealisk produkt som är lämplig för användning under affärsresor, långa resor och livet i landet.

Att eliminera lock från överskott av talg och lukt, torra schampo kan erbjuda professionell hårvård. Dess förmåga att skapa ytterligare basvolym gör det möjligt att utföra ganska komplexa frisyrer på basis av borstar, med frisläppandet av kreativa strängar.

Ovanstående egenskaper hos den nya produkten beror på den unika biokemiska kompositionen, inklusive ett stort antal aktiva ingredienser:

 • Extrakt och extrakt av medicinalväxter (nässla, humle, kamille, kardborre, hirs, salvia, kamelia och hästsail).
 • Vitamin B7 (det så kallade biotinet): det är tack vare denna komponent minskar sekretionen av talg och håret blir tjockt, friskt och starkt.
 • Vitamin PP (nikotinsyra) - ett ämne som har en vasodilaterande effekt. Under inverkan av nikotinsyra, absorberas i hårbotten och berikar hårsäckarna med ett helt komplex av näringsämnen, är det en betydande acceleration av hårväxten.


Metoden för applicering av torrt schampo är ovanligt enkelt:
Efter kraftig skakning av ballongen och håller den trettio centimeter från huvudet börjar de spruta innehållet på förorenade hårrötter. Efter några minuter börjar de massera håret och hårbotten med en torr handduk. Efter att ha slutat massagen, kamma håret noggrant.
Om en viss mängd schampo är kvar på håret, bli av med det med en hårtork. Det täppta spruthuvudet tvättas med vatten och torkas.

Hästkraftsnäringen kompletterade samlingen av sina schampon med barnomsorg: år 2015 blev ponnys babyschampo känd som årets produkt, och detta är inte av misstag. Formuleringen av detta schampo innehåller inte några skadliga ytaktiva medel representerade av natriumlaurylsulfat eller konserveringsmedel representerade av parabener.

Sammansättningen av ponnybarnsschampot utmärks av naturlighet och fullständig säkerhet för barnets kropp.
Dess aktiva ingredienser är naturliga extrakt av plantain, klöver och burdock, vilket ger barnets elasticitet och hälsosam glans, lindrar dem från brötslighet, förstärker rötterna, mättar med användbara ämnen och väsentligt accelererar tillväxten.
Ponnys baby shampoo har ett antal fördelar:

 • behaglig doft av mogen kokosnöt, som är mycket populär hos barn;
 • han äter inte upp de småkänsliga ögonen;
 • dess tvättmedelskomponenter, bra rengöringshår och känslig babyhud, erhållen från naturliga växtmaterial (kokosnötter);
 • Det är hypoallergena och lämpar sig för vilken hårtyp som helst;
 • Den har en lugnande och lugnande effekt.


Metod för användning skiljer sig inte från originalitet:

Efter att ha fuktat barnets hår sätter de en liten mängd schampo på dem och efter sköljning av skummet tvättas genast med mycket vatten. Vid behov upprepas proceduren igen.

instruktion

 1. Skötsel av konsumentsäkerhet, shampoo-tillverkare Hästkrafterna tog hand om pålitlig förpackning av tvättmedel, så för att öppna flaskan måste du hämta det och vrida disken medurs. När du har lyftt upp dispenserns huvud kan du sätta rätt mängd shampoo i handen.
 2. Tillverkaren rekommenderar inte att man applicerar ospädd produkt på huvudet. För att förbereda rengöringslösningen måste en del av schampon lösas i tio delar varmt vatten.
 3. Nyberedd lösning skumas ordentligt och appliceras sedan på fuktigt hår. Efter massering av hårbotten i en minut, fortsätt till en noggrann tvättning av kompositionen. Skölj shampooen med mycket varmt rinnande vatten.
 4. Användning av en flaska (vanligtvis varar den i två månader), det är nödvändigt att ta en tre månaders paus och byta till ett annat rengöringsmedel avsedd för hår av motsvarande typ. Efter tre månader kan du återuppta användningen av mirakulös schampo.
 5. Hästkraftsschampo varumärke är ganska acceptabelt att använda, alternerande med sitt vanliga rengöringsmedel.
 6. Det är högst oönskat att tillämpa det under perioden för anpassning till ett nytt klimat eller på alltför heta dagar.
 7. Före första användningen är det nödvändigt att se till att det inte finns några allergier mot de enskilda komponenterna i den kemiska kompositionen. För att göra detta appliceras en droppe schampo på armbågens hud. Om efter en kvart timme ingen reaktion (utslag, rodnad, svår klåda) följde, kan du säkert använda den för att tvätta håret.

Videosamtal och testkörning

Med strikt efterlevnad av denna instruktion garanterar tillverkaren att ett utmärkt resultat uppnås.

Schampo varumärke Hästkrafter anpassad till den mänskliga kroppen, kan köpas på apotek eller online, eller beställa en av de många online-resurser som säljer läkemedel och kosmetika.
Ibland kan de hittas på hyllorna i butiker som säljer parfym och kosmetika. I genomsnitt varierar kostnaden för en flaska innehållande 500 ml schampo mellan 600-700 rubel.

Vi rekommenderar att du läser följande artiklar: beskrivning och instruktioner för användning av Mycozoral-schampo i denna artikel, Sebosol-schampo här.

recensioner

physicians

Vladimir, kosmetolog:

Produkterna från Horsepower-märket har genomgått omfattande test utförda av ledande inhemska experter. Forskningsresultat har visat att alla schampon av detta märke har en positiv effekt på hårets tillstånd. På grund av innehållet i elastin och kollagen strängar förvärvar en särskild skönhet och styrka, även utan att locka några extra kosmetika.

Catherine, kosmetolog:

De alltför entusiastiska utvärderingarna av Hästkraftsschampo verkar helt obehörigt för mig. Självklart är effektiviteten i det här verktyget ganska högt, men på hyllorna i ryska butiker kan du hitta billigare alternativ som är anmärkningsvärda för deras lika effektiva effekt.

Victor, kosmetolog och stylist:

Shampoo Hästkrafter - i yttrandet av ett stort antal av dermatologer och kosmetologer - har visat sig vara ett effektivt verktyg för att hjälpa till att få bli av med mjäll och stärka hårrötterna. Jag delar denna synvinkel. För en mer uttalad positiv effekt, föreslår jag att klienter till användning ihop med luftkonditioneringen av samma märke.

Alexander, dermatolog-kosmetolog:

Hästkraftschamponernas popularitet beror till stor del på ett väldesignat reklamföretag. Naturligtvis, formuleringen av dessa organ innefattar ett stort antal användbara substanser (t ex vitamin B5 och kollagen), förläna glans till håret vackra och välvårdade utseende, men i allmänhet de inte producerar någon effekt fantastiska.

Eugene, trichologist:

Patienter som regelbundet använder Horsepower varumärke schampo kontakta mig ofta. Många av dem har problem med huden på huvudet, oftast manifesterad i uppkomsten av mjäll. Anledningen till detta tillstånd kan jag se tillverkarens anvisningar: Troligtvis tillämpas schampo outspädd produkt direkt till hårbotten, istället för att göra en rengöringslösning.
Innan den första användningen av detta märke av schampo är bäst att kontakta en erfaren kosmetolog som efter att ha undersökt patienten rekommenderar dosering, idealiska för sin hudtyp. Personligen tror jag att schampo hästkrafter inte bör användas till patienter som har mycket torr hud, liksom kronisk eller cancer.

köpare

irina:

Som ägare till en mycket torr och fint hår, en lång tid jag inte kunde hitta ett lämpligt medel för att bekämpa mjäll, som med jämna mellanrum förekommer i mitt huvud. Min frälsare var mjällschampo med ketokonazol märke Hästkraft. Inom två veckors regelbunden användning, glatt märkte jag att inga spår av mjäll. Jag råder honom till någon som är bekant med det här problemet på första hand.

Oksana:

Jag gillar att ändra mitt utseende, att vara ljus och vara i centrum av uppmärksamheten, så jag byter ofta hårets färg. Att bry sig om curls, jag valde Hästkraftsschampo, utformad för att ta hand om färgat hår. Efter sex månaders användning kan jag med säkerhet säga att schampot uppfyllde alla förväntningar. Jag slutar aldrig att beundra den vackra glansen av mina krullar, som har fått en extra silkiness och mjukhet.

Valentine:

Köpa schampo Horse siladlya tillväxten och stärka håret med keratin jag underrättade min vän när jag klagade till henne en gång en stark gallring tjockt hår. Sedan dess har ett helt år gått, och jag kan glatt säga: schampo perfekt klarat sin uppgift: mitt hår blev ovanligt välvårdade, slutat falla ut hela trådar och hår blev mycket tjockare.

Slutsats: är det värt att köpa?

Fånga summera, analyserade vi information från tillverkaren, liksom feedback från användare och yrkesverksamma som deltar i beslutet problem i hårbotten och hår.

Resultatet av analysen visade sig vara följande: Effektiviteten hos de tvättmedel som tillverkas under varumärket Hästkrafter är otvivelaktigt. Ryska tillverkare producerar en verkligt högkvalitativ och säker produkt. Censur är bara dess värde, vilket verkar ganska dyrt.

På hyllorna i moderna apotek och kosmetiska butiker kan du hitta en hel del schampo, vars kvalitet är inte sämre än varumärket Hästkrafter, och kostnaden är mycket lägre. Att köpa eller inte köpa dyrt medicinerat håravfallshampo på apoteket?
Allt beror på konsumentens plånbok. Personer med högt materiellt välstånd kommer att överväga kostnaden är ganska demokratiskt, men konsumenterna med mer blygsamma inkomster kan finna det billigare produkt med liknande egenskaper.

Vi rekommenderar också att du bekantar dig med listan över sulfatfria schampon efter keratin hårrätning.

Schampo "hästkrafter"

Varje kvinna vill vara ägare till ett lyxigt hårhår och syftar till att uppnå detta på något sätt. Men hur svårt är det att behålla krullarnas hälsa i en modern persons livliga rytm. Skador på torkning och styling, lack och geler, dålig näring, sol, damm och vind hämmar håret, påverkar deras hälsa och utseende. Rätt omsorg och val av produkter för permanent användning är oerhört viktigt.

Många kvinnor som övervakar hårets tillstånd, vet om förekomsten av "Hästkrafter", har provat dem och lämnar entusiastiska kommentarer.

Låt oss mer noggrant överväga fördelarna och effektiviteten hos denna kosmetiska linje.

Egenskaper och fördelar

Initialt var ett schampo med samma namn avsett att ta hand om hästens hästar. Resursfulla damer började än en gång applicera det i sitt eget hår och tillgripa sådana knep som vattenutspädning.

Högt intresse för hästkrafter började med det faktum att den berömda skådespelerskan Sarah Jessica Parker släppte i en intervju som endast använder sådana produkter för att ta hand om håret.

Men hårstrukturen hos hästar skiljer sig från den hos en person. För korrekt vård behöver de en stor koncentration av aktiva substanser i kosmetika.

Forskare av varumärket Horse Force var inte döva för konsumenternas behov och anpassade den kemiska sammansättningen av eponymous shampoo för människor. Dessutom har tillverkaren utvecklat andra anpassade produkter: masker, balm, torra schampo och en hel uppsättning produkter för barn.

Välskötta hästmanar orsakar ofta kvinnlig avundsjuka, briljanta strömmar förtjänar beundran. "Hästkrafter" hjälper det kvinnliga hårets hår att se ut på samma sätt: släpper hårmembranet, släpper ut keratinvågar, förvirrar inte strängarna, ger glans. Shampoo är utmärkt för torrt hår, det fuktar och närnar det. Verktyget har kraft att behandla brutna hårändar, eliminerar torrhet, bekämpar mjäll. En trevlig lukt är en extra bonus för kvinnor som använder den.

I recensionerna hävdar konsumenterna att produkten kan återställa även de mest deprimerade och sårade strängarna. Ju mer håret skadas desto snabbare och ljusare blir resultatet synligt efter flera applikationer.

Kosmetika närmar huvudets dermis, förhindrar håravfall och stimulerar tillväxten.

struktur

När du först tittar på hästkraftsschampons sammansättning kanske du tror att den inte skiljer sig från de flesta kosmetika. Men det är värt att notera förekomsten av vissa komponenter, liksom koncentrationen av substanser som har stor påverkan. Således kan användbara oljor, vitaminer och spårämnen med en liten mängd inte ha någon effekt. Aggressiva ämnen, tvärtom, i höga koncentrationer kan orsaka torrhet och rodnad.

Det är viktigt att studera ingredienserna i produkten, eftersom vissa av dem kan orsaka irritation eller allergier. Tänk på de grundläggande elementen:

 1. Den första synliga effekten av schamponen skummer. För detta används natriumlauretsulfat mest vanligen. De flesta headwashprodukter innehåller det, men inte i sådan mängd. Här är det mycket mer, och detta kan orsaka tömning av huden.
 2. Dietinolamidsubstansen minskar någonting av torrhet från laurethsulfat, bildar skum.
 3. Kokoglukosid används som emulgeringsmedel och balsam för ytterligare skumning. Detta naturliga säkra ämne som härrör från kokosmassans massa och olja är tillåtet för användning i barnens kosmetiska produkter. Det löser smuts och fett på huden, rensar och låter fuktgivande ingredienser tränga in i dermis. Glattar strandstrukturen, ökar volymen.
 4. Silikon omsluter håret, skyddar mot skador vid kamning, släpper ut våg och splittrade ändar. Avlägsnar statisk från lock och gör dem silkeslen.
 5. Vitamin B5 täcker håret med en skyddande film, vilket skyddar den mot den yttre miljön, solstrålning, skada vid styling, torkning och repning.
 6. Den flytande formen av keratin penetrerar perfekt hårstrukturen, fyller sprickorna på ytan, förbättrar utseendet. Ämnet extraheras från några djurs horn och hår.
 7. Kollagen har en liknande effekt som återställer hårets cellulära struktur. Fuktar och smälter ytan på varje hår. Verktyget innehåller också kollagenhydrolysat, som har den snabbaste effekten och full absorption.
 8. Lanolin skyddar och fuktar, påverkar de metaboliska processerna i det övre skiktet i epitelet. Det erhålls från fårull genom långkokning. Fettsyrorna i lanolin har en liknande struktur som substanserna i huden och håret, på grund av detta mycket användbart och effektivt.
 9. Naturliga emulgeringsmedel, till exempel glycerylstearat, aktiverar hårväxt, gör dem mer tjocka och glänsande.
 10. Balsam som ingår i schamponet gör krullen silkeslen, stark och kammare lättare.
 11. Oljor och växtekstrakter närmar, förstärker folliklar, fungerar som antiseptika, förbättrar blodtillförseln och bekämpar mjäll.

Sammansättningen av schampohästkraften och instruktioner för dess användning

Många tv-clips och media-reklamschampo kallad Hästkrafter för att ta hand om kvinnans hår har gjort sitt jobb, och många har redan bestämt sig för att uppleva det magiska schamponet för hårets skönhet.

Vacker glänsande hästman med starkt hår kan vända mer än en kvinna, de drömmer också om att bli ägare av sådant hår. Låt oss se - vad är det hemliga hästschampo.

Beskrivning och användning

Historien om populariseringen av hästarhemprodukter började med en utmärkt kvinnlig utövande av en av rollerna i filmen "Sex and the City" av Sarah Jessica Parker, som i en av hennes många intervjuer upptäckte hemligheten hos hennes hårs extrafärliga skönhet - hon använde hästschampo.

På bilden - Hästkraftsschampo:

Så fort hemligheten avslöjades, skyndade många fans av skådespelerskan att köpa i husdjursbutikerna detta verktyg.

Som du vet, skapar efterfrågan utbud och företag som är involverade i frisläppandet av hästvårdsprodukter har ökat sin produktion, många hårvårdsprodukter har förekommit under hästkraftsetiketten.

Kosmetologer och stylister rekommenderar alltid att köpa shampoo baserat på hår och hud - för hårt och mjukt hår, svagt eller normalt. Och huden kan vara helt annorlunda - från torr till mycket fet, med eller utan mjäll. Därför är det dessa faktorer som kommer att påverka valet av personligt tvättmedel.

Men detta gäller inte för djur - de har en helt annan struktur av hår och hud, och hästens hud kännetecknas av dess tjocklek och fettinnehåll. Förekomsten av ett stort antal körtlar för svettning och ett styvt hår awn - så här skiljer det sig från den mänskliga.

På video - Hästkraftsschampo och dess sammansättning:

Rengöringsmedel för hästar är huvudsakligen utformade för att bli av med hår från svett och smuts, men de har en mjukgörande effekt, vilket underlättar kammarens kamning. Men för att klara detta, lägger de till ett alkaliskt medel som torkar hårbotten. Om en kvinna har torr hud, kommer användningen av denna schampo bara att gynna henne.

De kvinnor som använde hästschampo noterade förbättringen av hårets tillstånd - de blev starka, friska, glänsande. Hemligheten ligger i kollagenet - det ingår nödvändigtvis i kompositionen, varje hår är täckt med en hälsofrämjande substans, håret blir tungt och blir mer hållbart.

Kosmetiklinjen för personer som heter "Hästkrafter" har fantastiska egenskaper - de innehåller lanolin och kollagen, vitaminer och näringsämnen. Det är helt enkelt nödvändigt för sjukt och svagt hår.

När du köper en produkt, var noga med att kolla med säljaren sitt syfte - köp endast den produkt som skapats för människor, inte djur.

Fördelarna med att använda verktyget är följande:

 • Ingredienserna som ingår i schampot kan öka hårets tjocklek och ge den en livlig glans.
 • I vissa fonder lagts björktjära - hårväxtaccelerator;
 • Frånvaron av skadliga kemiska föreningar - de är mycket mindre än på konventionella sätt för att tvätta huvudet.

Vad finns det bästa shampooet för fet hår för närvarande. detaljerad i denna artikel.

Vad är betyget på professionella schampon för hår finns nu, det beskrivs i artikeln.

Vilket betyg av schampon för håravfall för kvinnor finns anges här: http://soinpeau.ru/volosy/shampun/ot-vypadeniya-rejting.html

Men vad är det bästa schamponet för färgat hår existerar för närvarande, som beskrivs i artikeln.

Typer och sammansättning

Linjen av kosmetiska rengöringsmedel representeras av flera typer av schampon och balsam, och ett specialverktyg - en mask med samma namn hjälper till att förbättra effekten.

Med keratin

För att aktivera tillväxt och stärka håret på basis av keratin. Keratin är erhållet från havrextrakt, och är mycket populärt bland många kvinnor. Shampoo orsakar inte en allergisk reaktion, har en mjuk och försiktig inställning till hårets huvud.

Positiva egenskaper:

 • Kompositionen saknar silikon, paraben och sulfat - komponenter, torkar hårbotten;
 • Ett extrakt av havregryn kan inte irritera huden.
 • En stor mängd keratin kan perfekt återställa en hälsosam struktur, städa håret från föroreningar.
 • Neutralt värde av surhet och alkalitet;
 • Regelbunden användning av kosmetika hjälper till att stärka hårsäckarna, återuppliva tillväxten.
 • Som en del av produkten finns användbara komponenter: avokadoolja, vitaminkomplex, extrakt från calamusrötter, burdock, kastanj och lin.

Så här använder du verktyget

 • Tvätta endast förorenat huvud;
 • Späd en liten mängd schampo med vatten, fördel massan genom håret.
 • Massera hårrötterna, skölj sedan under varmt vatten;
 • Upprepa proceduren.

Ett tjockt tätt skum tar helt bort allt smuts och fett, du kan använda en sköljbalsam från denna produktlinje. Flaskan med 250 ml för 470 rubel är till salu.

Luftkonditionering

Luftkonditionering. Rengöringsmedel med en trevlig arom, rekommenderad för frekvent användning för att eliminera brittleness och tråkigt hår:

 • Kompositionen innehåller aktivt kollagen - utjämnar hårt hår samtidigt som det återställer strukturen hos skadat hår, ger näring med användbara ämnen, med utmärkt fuktgivande egenskaper och täcker varje hår med en skyddande komposition.
 • Lanolin skyddar hårbotten från frekvent användning av schampot;
 • Vitaminerna i grupp B kommer att motstå solens ultravioletta strålning, skydda håret från de negativa effekterna.

Användbara egenskaper

 • Förhindrar ökad torrhet i hårbotten;
 • Återställer locken längs hela längden, vilket underlättar lätt kamning
 • Eliminerar spetsens läckage, aktiverar tillväxten av nytt hår.

Detta verktyg måste också spädas med varmt vatten före användning, tvätta på vanligt sätt.

Priset på en flaska är 500 ml - 430 rubel.

För färgat och svagt hår

Medel för det målade och försvagade håret. Designad för att återställa försvagat hår efter termisk styling eller från effekterna av färgkompositioner:

 • Lanolin, närvarande i wellness shampoo, syftar till att skydda skadat hår;
 • Arginin - kunna återställa vilande lökar, återuppta blodcirkulationen i huden och follikeln.
 • Biotin är en aktiv stimulator för återväxt och förstärkning av huvudets hår. Detta schampo kommer att kunna stoppa den aktiva nedfallet, och det nuvarande kollagenet kan öka hårets elasticitet.
 • Elastin ingår för att bibehålla bindväv i ett hälsosamt tillstånd, vilket skapar ett skyddande skikt för att behålla den önskade mängden fukt.

Efter flera användningsområden får håret en hälsosam glans, pigmenteringen återställs, och håren själva kommer att vara tät och stark.

Shampoo till salu i en flaska på 500 ml för 430 rubel.

Mjällbehandling med aktiv ketokonazol

Verktyget är avsett att undertrycka förekomsten av flakskalor och mjäll. Ketokonazol är ett antimykotiskt läkemedel som används för att hämma mjällens tillväxt och förekomsten av seborré, det minskar mängden subkutant fett, vilket leder till normalisering av huden. Kompositionen innehåller naturlig citronsyra, vilket bidrar till ytterligare suppression av mikroflora.

Till salu flaska 250 ml för 480 rubel.

Medel för barn "Ponny". Shampoo är utformad för att tvätta svag barns hår - det finns inga ögonirritanter som gör att barnet gråter. I kompositionen finns extrakt från burdockrot - hårväxtstimulans, och klöver extrahera kan återställa barnets spröda hår.

För en flaska på 250 ml måste betala 450 rubel.

Torka schampo

Torka schampo. Produkten säljs i en flaska på 200 ml för 380 rubel. Ett bra sätt att snabbt lägga huvudet i ordning och ge det ett unikt glans och livfullt hår. Kompositionen innehåller torra örter av kamille, hirs, salvia och nässla, kardborre, humlekottar, betakaroten, återställande av naturlig färg och pigmentering.

Lämplig för användning på alltför fettigt hår, i frånvaro av vatten, när du snabbt behöver ta huvudet i ordning. Torrt schampo säljs i en ballong, som måste skakas väl innan det appliceras på hår, sprayas och lämnas för att fungera i en halvtimme.

Du måste ta bort håret och behandla håret noggrant med en varm luftstråle. Många skönheter använder detta verktyg för att skapa enastående styling - håret blir elastiskt och silkeslen.

instruktion

Flaskor tvättmedel försiktigt packade, det är inte så lätt att öppna. Ta shampoo i dina händer, vrid dispensern medurs, det ska stiga, vilket gör att du kan hälla en viss mängd på din handflata. Produkten är inte avsedd för direkt användning! Den måste spädas med vatten i ett förhållande mellan 1 och 5: en del schampo och fem vatten.

Den utspädda massan appliceras på huvudet, masseras och skum uppnås och tvättas därefter endast under varmt vatten. Efter att ha använt en flaska ska du ta en paus i 90 dagar, och bara sedan återuppta behandlingskursen.

Men tillverkaren levererar sina produkter med detaljerade instruktioner, det är inte nödvändigt att bryta mot det och göra vad det inte nämner.

På videoklippet - sammansättningen av hästkraftschampo och bruksanvisningar:

Förstå vad recensioner av Vichy shampoo för håravfall finns för närvarande, det är detaljerat i den här artikeln.

Vad finns det för ett bra hårförlustschampo för kvinnor. anges i denna artikel.

Är det möjligt att lägga till ricinolja i hårschampo eller inte, kan du förstå om du läser innehållet i den här artikeln.

Vilken terapeutisk mjällschampo i apoteket är bäst, detaljerad i artikeln.

Du kan också vara intresserad av att lära dig hur vichy hårväxtkapslar fungerar.

hästkraft

Anvisningar för användning:

Priserna i onlineapotek:

Shampoo Horsepower - en kosmetisk för hår med en synlig positiv effekt på deras struktur och utseende.

På produktion av schampo Hästkrafter

Trots sitt namn och ritning av en häst på en flaska är hästkrafter utformade speciellt för människor. Intresset för det uppstod mot bakgrund av speciella hygienprodukter för hästar och reklam för Hollywoodstjärnor.

Ryssland har etablerat produktion av hästkraft för hår med en komposition som liknar utländska analoger. Hästkraftsschampo säljs på apotek, dess kostnad kan jämföras med andra professionella hårprodukter, och det är flera gånger högre än det som säljs i husdjursaffärer för hästar.

Hästhårets struktur skiljer sig från människan. Den är väldigt grov och tjock, med en stark hårlampa. Ofta är hästens man (såväl som huden) ganska tungt förorenad, för att rengöra den från smuts och talg krävs hårdare rengöringsegenskaper hos schampot.

Om en person börjar använda schampo avsedd för hästhår blir de grövre och tjockare, och det verkar som att håret på huvudet verkligen blivit större. Men efter en kort stund tål hårlampan inte hårets axelns svårighetsgrad, och håret börjar falla ut. Det är därför som schampon ska användas endast anpassad för mänskliga schampon.

Sammansättningen av schampohästkraften

Hästkraftsammansättningen är jämförbar med schamponet för hästar från djuraffären, men är anpassad på ett sådant sätt att den inte skadar människans hud och hår.

Hästkraftsammansättningen innefattar de viktigaste aktiva ingredienserna och hjälpen. Huvudkomponenterna är:

Lanolin skyddar hårbotten och håret, behåller vatten i dem, skapar en skyddande mantel, så det överdriver inte håret även med daglig användning av hästkraften för hår.

Kollagen i schampo hjälper till att återställa hårets axelstruktur, som om du klistrar hårflingor ihop. Efter att ha använt hästkraften, enligt recensioner, blir håret smidigt och elastiskt, det är lätt att kamma och inte krossa.

Provitamin B5 förhindrar hårskador vid exponering för solljus och hög temperatur vid blåstorkning.

Hjälpämnen inkluderar destillerat vatten, där alla andra komponenter är upplösta, amidopropylbetain, natriumlaurylsulfat, natriumklorid, natriumbikarbonat, citronsyra, glycerin, glyceratkokare, katone, smakämnen, konditioneringsadditiv.

Några av dessa ämnen fungerar som konserveringsmedel i hästkraften, och vissa upprätthåller en syrabasbalans som är nödvändig för hårbotten.

Natriumlaurylsulfat bidrar till skapandet av skum. I stora mängder i schampo tillsätts det inte, för att inte skada huvudets hud.

Instruktioner för användning av hästkraft för hår

Shampoo används för att tvätta hårbotten och håret, det är lämpligt för frekvent användning. Den välutvecklade formeln för hästkrafter gör att du kan rekommendera den till personer med torrt, delat och skadat hår.

Innan shampoo appliceras ska håret fuktas, applicera schampo, skölj det med en massörrörelse i 1-2 minuter och skölj med varmt vatten. Om håret är mycket smutsigt rekommenderas ny applicering. Regelbunden användning av hästkraften enligt recensioner ger håret ett hälsosamt utseende och hjälper till att klara av slutna ändar.

Kontra

Detta verktyg för att tvätta håret kan inte användas med sin individuella intolerans.

Hästkrafter: priser i onlinepotek

Hästkrafts mega nagelförstärkare 17ml

Hästkrafts resuscitator skadad stratifierande naglar 17ml

Hästkraftslack Resuscitator för naglar 17 ml

Hästkraftsnedsättningskorrektor 17 ml

Hästkrafter Ultra-emalj nagel 17 ml

Hästkrafter Maksa nagellackförstärkare 17 ml

Hästkrafter Lack Forte för naglar 3 i 1 17 ml

Hästkraftsschampo för färgat och skadat hår 500 ml

Hästkraftskonditioneringsschampo 500 ml

Hästkrafts mjällschampo med ketokonazol 250 ml

Hästkraftsdusch med sandelträolja för unga och starka män fl. 500ml

Hästkraftskonditioneringsschampo 500ml

Hästkraftsvene geltonning 500 ml (kastanjelektronik)

Hästkramp balsam balsam bioaktiv 500 ml kollagen provitamin b5

Hästkraftsschampo d / tillväxt och stärka håret med keratin 250 ml

Hästkraftsschampo d / hårfärgskollagen-lanolin-biotin-arginin 500 ml

Hästkramp balsam-gel d / kropp 500ml

Hästkraftsmask d / hårsmältande 250 ml

Hästkrafts burenka närande kräm d / händer, kropp och häl med Fitofloran 250ml

Hästkrafts burenka närande kräm d / ansikte med fitofloran och peptider 100ml

Hästkraftsblandning av oljor för håråterställning och tillväxt 100 ml

Hästkraftserum outplånlig reanimator för hår 100ml

Hästkrampschampo för tillväxt och stärka håret 250 ml

Hästkraft Burenka näringsrik hand- och kroppskräm med fitofloran 250 ml

Hästkraftsbrusschampo 250 ml, med ketokonazol

Hästkrafter Burenka Face Cream Nourishing 100 ml

Hästkraftsschampo för färgat hår 500 ml

Hästkraftsmask tayusch / pete för vol250 ml

Hästkraftsgel 500 ml med leech-extrakt och hästkastanj

Hästkraftsschampo för att stärka och växa hår 250 ml

Hästkraftsblandning av oljor för hårtillväxt / restaurering 100 ml

Hästkramp Milkmaid Zoya Hand Cream 250 ml

Hästkraftsfotgel med kastanj och extrakt 500 ml

Hästkrafter kropp balsam-gel 500 ml

Hästkraftsmaske mot håravfall ultrafastande med hibiskus extrakt och sericin 1000 ml burk

Hästkrafter ultra fuktgivande hårmask på aminosyror av havre bakterier och katjoniska polymerer 1000 ml burk

Hästkraftsmask för håret ultra regenererande på druvkärnkstraktet 1000ml

Hästkraftskonditioneringsschampo 1000 ml (pump)

Hästkraftskonditioneringsschampo 1000 ml

Information om läkemedlet är generaliserat, tillhandahålls för informationsändamål och ersätter inte de officiella instruktionerna. Självbehandling är hälsofarlig!

Miljoner bakterier föds, lever och dör i våra tarmar. De kan ses endast med en stark ökning, men om de kommer ihop, skulle de passa in i en vanlig kaffekopp.

När älskare kyssar, förlorar var och en av dem 6,4 kalorier per minut, men samtidigt utbyter de nästan 300 olika bakterier.

Under livet producerar genomsnittspersonen inte mindre än två stora salivpooler.

En utbildad person är mindre utsatt för hjärn sjukdomar. Intellektuell aktivitet bidrar till bildandet av ytterligare vävnad, vilket kompenserar för de sjuka.

Mänskliga ben är fyra gånger starkare än betong.

Hostmedicin "Terpinkod" är en av toppsäljare, inte alls på grund av dess medicinska egenskaper.

Det brukade vara det som gnidar kroppen med syre. Denna åsikt har emellertid motsatt sig. Vetenskapsmän har visat att med en yawning kyler en person hjärnan och förbättrar dess prestanda.

Fyra skivor mörk choklad innehåller cirka två hundra kalorier. Så om du inte vill bli bättre är det bättre att inte äta mer än två skivor per dag.

Det finns mycket nyfikna medicinska syndrom, till exempel obsessiv intag av föremål. I magen hos en patient som lider av denna mani, hittades 2500 främmande föremål.

Det välkända läkemedlet "Viagra" har ursprungligen utvecklats för behandling av arteriell hypertension.

Enligt många forskare är vitaminkomplex praktiskt taget värdelösa för människor.

Människor som vanligtvis brukar äta frukost är mycket mindre benägna att vara överviktiga.

Forskare från Oxford University genomförde en serie studier där de drog slutsatsen att vegetarianism kan vara skadlig för människans hjärna, eftersom det leder till en minskning av dess massa. Därför rekommenderar forskare att inte utesluta fisk och kött från deras kost.

Den högsta kroppstemperaturen registrerades i Willie Jones (USA), som togs in på sjukhus med en temperatur på 46,5 ° C.

Enligt en WHO-studie ökar en halvtimmars daglig konversation på en mobiltelefon sannolikheten för att utveckla en hjärntumör med 40%.

Glaukom hör till kategorin sjukdomar som leder till irreversibla konsekvenser. Om du inte behandlar sjukdomen kan personen gå blind utan att återställa.Nästa Artikel
tjänster