Hur man växer grått hår efter färgning


Hur man tar ett tidigt grått hår och med ett positivt utseende på denna oundvikliga process

När Denise O'Neill, 52, började bli grå, kände hon sig plötsligt väldigt ensam. Då bestämde hon sig för att starta en blogg om sin erfarenhet, tack vare vilken hon hittade fyra nya vänner med ett liknande problem. Därefter började många kvinnor förena sig i grupper av ömsesidigt stöd.

Utseendet av grått hår - en vändpunkt i en kvinnas liv. Impolite kommentarer från andra och känslan att om några månader du har blivit gammal i ett dussin år i taget kan det allvarligt obalansera dig länge.

Det är därför som många kvinnor vänder sig till varandra för vänligt stöd och samlas för att... sitta ihop!

För några veckor sedan sa författaren Simonetta Venkert att med tillkomsten av grå hår började hon se mycket bättre ut. Därefter började många av hennes läsare dela med sig av sina erfarenheter. Bland dem var Denise O'Neill, assistentadministratör från Belfast, vilket grått hår inte bara hjälpte till att se bättre ut, men också markerade början på en ovanlig kvinnoklubb av stöd.

Denise och hennes fyra vänner berättade varför de bestämde sig för att växa grått hår och hur de bor i en ny bild.

Jag blev grå och fick 20 nya flickvänner!

Denise O'Neill, 52, administrativ assistent, bor i Belfast med sin man Jerry och barn Claire och Mark.

På natten blir gråhårig som en skrämmande och mycket spännande resa, för att inte tala om en fullständig extern omvandling. Men tillbaka 2008, när jag bestämde mig för att inte färga mitt hår, kände jag mig inte något stöd.

Växta rötter mot bakgrunden av halvvasket färg - det här är naturligtvis inte modernt. Du börjar känna dig som en outcast, och jag svor för mig själv att när jag helt blir grå, kommer jag att börja hjälpa andra kvinnor att känna sig mer självsäker i denna svåra livstid.

För första gången började jag måla över gråa hår runt 35 år och i 46 insåg jag plötsligt att mörkfärg gjorde mig väldigt gammal. Därför började jag i juni 2008 färga den.

När mitt hår förvandlades till en otydlig blandning av halvvasket färg och grått hår som gjorde sin väg, sjönk min självkänsla. Jag tvättade huvudet flera gånger om dagen för att snabbt bli av med spår av färg, och vid partier var jag tvungen att be om ursäkt för mitt utseende.

I desperation bestämde jag mig för att leta efter tröst på Internet, men det fungerade inte för mig, och förmodligen hade experimentet helt misslyckats om inte för min mans stöd.

Ett år senare klippte jag mitt hår kort och blev av med rester av färg och blev förvånad att förstå att mitt hår hade blivit friskare och började skina. Vänner började berätta för mig hur bra jag ser ut, och några följde även min ledning.

I september 2011 beskrev jag mina erfarenheter i bloggen "Gray Hair is Great", varefter jag började få brev från kvinnor som behöver support. En av dem kom från Sharon Rogers. "Ge inte upp, du kommer att lyckas!" Jag skrev till henne; så vår vänskap föddes.

I december 2013 träffade vi i London för lunch med 16 kvinnor från supportgruppen på Facebook. Vi kallade vårt möte de "silver systrarnas rendezvous". Jag tittade på oss alla och blev förvånad över hur attraktiv vi var!

Även de tuffaste kommentarerna om mitt utseende kommer inte att göra mig ommålad igen

Sheron Rogers, 51, Colchester. Skild, sköter om en 28-lata inaktiverad son.

Jag kommer ihåg ett ögonblick när mina vänner omedelbart gick på solnedgången i poolen i Italien och för hundra gången ryckte jag genom min resväska på jakt efter ett hårfärgsslang för en annan tröttsam ritual. Jag brukade leva så här - år efter år, döljer mig noggrant av gråa trådar under färgämnen. Och jag är väldigt glad att jag med hjälp av Denise äntligen kunde övervinna detta beroende.

Mitt första gråhår verkade mycket tidigt - tidigare än min mamma, jag var bara 15. Sedan, sedan 20 år gammal, har jag noggrant målade över den.

Vid 44 frågade en inre röst mig tveksamt: "Vad händer om jag slutar måla hela tiden?". Han växte starkare och högre tills i januari 2008, med ett sjunkande hjärta, gick jag till frisören med en begäran att skära av mitt långa hår. Jag ville bli av med färgen med en saksaxel, men resultatet chockade mig så mycket att jag för ett tag lämnade huset bara i en scarf.

Och när jag tog av min huvudduk sa grannen att jag såg hemskt ut. Senare hörde jag av misstag henne att säga till någon: "Hon var så fin. Och varför tänkte hon till och med att måla i den fruktansvärda gråfärgen? "

I juni 2010 gav jag upp och började färga mitt hår igen; Allt detta varade i ytterligare 2 år, fram till den här vägen till Italien. Jag var redan 48. Liksom Denise kände jag en gång inte något stöd för min nya gråhåriga bild, så jag gav upp. Och då mötte vi, och hennes underbara gråböna inspirerade mig verkligen. Denise sa att om jag kan tro på mig själv, kommer jag inte att fördöma andras åsikter.

Hon hade rätt. Jag kommer aldrig att färga mitt hår igen! Nu hör jag ofta kommentarer som: "Om jag hade så vackert hår som ditt, skulle jag också växa grått hår!". Som jag alltid svarar på är det definitivt värt ett försök!

Vid 50 år ville jag vara attraktiv.

Ros Johnstone, 50 år gammal, en försäljningsassistent från Colchester. Hon bor hos sin vanliga make Simon, Charlies son, Macy dotter och hennes dotter Lauren.

I september i september blåste jag ljus på min 50-årsdagskaka, och jag minnde omedelbart en kvinna som hjälpte mig att bli mig själv. Jag ville verkligen tacka Sharon för hans omvandling.

När vi introducerades till varandra gemensamma vänner i juni 2013 var hårfärgen på sista platsen på listan över mina problem. Min vuxna son hade just diagnostiserats med autism och jag behövde enkelt mänskligt stöd.

Och hon stödde mig, och i kommunikationsprocessen blev jag helt slagen av hennes vackra gråa hår. Jag har experimenterat med grått hår förut, men utseendet på Sharons hår gav mig den nödvändiga inspirationen. Jag kommer ihåg hur jag skrev till henne om min önskan att bära grått hår och därtill hörande rädslor.

I många år, var 5: e vecka kom jag till skönhetssalongen, som att arbeta. Men efter 40 slutade mitt hår plötsligt att hålla färg, och denna rituella förlorade sin mening. Och jag ville verkligen sluta måla, men jag blev plågad av många rädslor och tvivel. Ska jag bli en slumrad gammal kvinna?

"Jag känner mig väldigt oattraktiv!" Jag klagade till Denise och Sharon. Då rådde Denise att ta en massa bilder och titta på förändringarna i hennes utseende från bilderna. Det var tack vare vänligt stöd som jag överlevde förrän när mitt mörka gråhår började samla massor av komplimanger.

Jag är mycket tacksam mot mina modiga flickvänner för att ha träffat min 50-årsjubileum med förnyad och självförtroende!

Tragedi hjälpte mig att känna mig själv

Rachel Tromans, 44, en sjukvårdspersonal från Dartford. Gift, två barn.

En serie av tragiska händelser fick mig att ompröva mina åsikter om hårfärgning. Under 2012 begick min flickvän självmord, och ett år senare blev en person som var väldigt nära mig diagnosen cancer. Plötsligt konfronterades jag med en förståelse för hur kort vårt liv är och hur lite oklanderligt utseende det har.

Sedan vände jag mig till supportgruppen för graiga kvinnor på Facebook, och med deras hjälp lyckades jag hitta styrkan för att börja bli frisk.

Jag började bli grå när jag var 20, och när jag var 30 år ansåg jag 70 pund som jag var tvungen att spendera varannan månad på en frisör som oundvikliga rutinutgifter.

Men i åldern 40 år slutade mitt färgade hår plötsligt att harmonisera med hudens utseende. Jag kände att ju mer ansträngning jag satt i mitt utseende, desto sämre ser jag ut.

En gång i gråhåriga kvinnor blev jag förvånad över hur lycklig Ros, Sharon och Denise såg ut. För mig var detta en riktig upplysning: Jag såg att silverhår personifierade frihet.

Först blev jag mycket generad, men varje morgon rusade jag till spegeln för att hitta nya gråa hår. Jag bad min man att fota mig från baksidan med håret loss så att det var lättare att spåra framsteg.

Varje nytt grått hår jag träffade med glädje entusiasm. Den här månaden skar jag av den sista färgade strängen, varefter min man och jag uncorked en flaska champagne! Nu känner jag mig helt förnyad.

Min man uppmuntrade mig att förändra!

Vanessa Mills, 52, fotograf från Cambridge, gift med Jan, en pilot.

Min man var säker på att den gråfärgen kommer att gå väldigt bra för mig. Tyvärr var hans självförtroende inte tillräckligt för mig, jag ville ha kvinnligt stöd.

Man tror att det grå håret åldras. Därför, när jag i 30 år hittade de första silverhåriga håren, var det inte ens övervägande att välja andra alternativ än färgning. Från 30 till 50 år, var sjätte vecka, ägde jag envis 80 pund till att vara blond. Okej, inget sparat från oförstörbara silverrödor och jag ville se naturligt ut!

Jag hade alltid kort hår, så det tog bara några månader att växa grått hår. Däremot förklarade mina vänner enhälligt att den gråfärgen inte passade mig, så efter 10 månader blev jag tyvärr en ljus, peridig blondin. För nästa år blev mitt hår strimlat och jag såg hemskt ut. Det enda stället där jag lyckades hitta stöd var Internet.

I höstas, återigen växte mitt gråa hår, insåg jag hur mycket kvinnor var zombied av rädslan för grått hår. Även när min man pratade om hur stor mitt silverhår är, kunde jag inte tro det.

Av kvinnor som inte döljer sitt gråa hår, sägs det ofta att de är modiga. Och de har helt rätt. Du måste vara modig, åtminstone i 6 månader, medan ditt hår växer, för vid den här tiden ser du inte det bästa ut. Men nu ser jag på mina gamla bilder, jag ser att mitt hår var mer som en nylonparyka än hår.

Efter att ha blivit grått hår, fann jag inte bara mig riktigt, utan kände också en otrolig solidaritet med kvinnorna i hela världen, och jag är särskilt stolt över det.

Otrastim.ru

Hur man odlar naturligt hår efter färgning

Vissa färgar håret för att stänga det gråa håret, några för att ändra bilden eller bara för en förändring, men på ett eller annat sätt kommer ibland ett ögonblick när vi inser att vi vill återfå vår ursprungliga färg. Någon - för att skära kostnader, någon - för att friska håret ska ge dem vila, någon - bara för att "komma ihåg" sin färg... Problemet är att många bara ser ett sätt att växa nytt hår efter färgning : sluta måla dem och låt dem växa sig själva. Men det ser inte väldigt estetiskt ut, speciellt om din ursprungliga färg är ljusare än den färgade delen, eller kontrasterar starkt med den. Faktum är att alternativen för hur man odlar färgat hår med minst skada beror på hur färgen i vilken du färgade den hänför sig till din naturliga nyans.

Växande efter omvänd färgning

Om du färgade ditt hår tillbaka till tonen som upprepar din naturliga färg behöver du inte göra något annat - du kan bara vänta tills ditt naturliga hår växer. Kom ihåg: Trots det faktum att den externt färgade delen inte skiljer sig från nygiften, är det tekniskt fortfarande färgat hår, och omhändertagandet bör vara lämpligt. Håret växer i genomsnitt med 1 cm per månad, så det kan ta år att helt ersätta den färgade delen av naturligt hår.

Växande efter förtydligande på flera toner

Om du bara har bestämt dig för att uppdatera färgen i tid genom att lysa den med flera toner, blir det enkelt att återvända till "källorna". Det finns till och med så många som två alternativ, varav det första är att växa lite "eget" hår och skapa en gradientövergång från den färgade till den naturliga delen, den så kallade ombreen. Det andra alternativet är att tona ljusdelen med en mörkare tonic varje 6-12 veckor för att radera färgen på färgen tills den färgade delen lämnar efter regelbunden trimning.

Tillväxt efter målning i en kontrasterande färg

Hår som är väldigt annorlunda i färg från den färgade delen ser det värsta ut när det växer. Om du funderar på hur man odlar färgat hår i en kontrasterande ton rekommenderar jag därför att du inte förstör ditt utseende med hotande växande rötter, men istället gör det omvända färgen i din ursprungliga färg. Det är bättre att göra det i en bra salong med en specialist och inte hemma - i salongen kommer det säkert att finnas alla nödvändiga material, till exempel speciella förberedelser för att ta bort den färg som helt enkelt behövs för omvänd färgning efter mörkfärg. Det är väldigt viktigt att komma ihåg att mörkt hår inte övergår till ljus från enkel missfärgning på toppen - bättre, inte ens försök, eftersom alla nyanser av grön och annan skönhet fortfarande måste fixas av frisören i salongen, talar jag inte om onödiga manipulationsskador för ditt hår.

Växande grått hår

Om du målade över grått hår och nu bestämde dig för att du är redo att acceptera det, så kommer processen, oavsett färgton, att vara lite annorlunda. Tyvärr är det nästan omöjligt att välja en färg som matchar färgen på ditt gråa hår för omvänd färgning. Därför är det verkligen ingenting kvar, hur man växer grått hår från grunden och gradvis bli av med den färgade delen. Processen kan vara lång, men med hjälp av vissa åtgärder kan du lindra upp det lite. De kommer också att hjälpa om du vill sluta färga håret eller göra färgen mer mild.

 1. Trim håret regelbundet och håll det kort. Helt täcker volymen av hår med naturlig färg blir mycket lättare om de är korta.
 2. Om du känner dig ledsen för att klippa långt hår, försök att skapa en färgövergång från den naturliga till den färgade delen, det ser bättre ut än en skarp kant.
 3. Byt från permanent till semi-permanent. Hon kommer inte att måla över helt grått hår, men låter dig radera gränsen för gammalt och nytt hår, och efter tvätt kommer den att skina din ursprungliga färg.

Kom ihåg att din naturliga färg, som du fått av naturen, också är en del av din individualitet! Glöm inte det, för naturligt hår är alltid friskare och betonar din naturliga skönhet.

LiveInternetLiveInternet

-video

-kategorier

 • 1000. +1 tips (305)
 • Tips för alla tillfällen (103)
 • Lite tricks bra matlagning (84)
 • Hushållstips (121)
 • Personlig utveckling (83)
 • Minnesutveckling (48)
 • Livstips (13)
 • Time Management (11)
 • Kommunikationsförmåga (9)
 • Hastighetsläsning (3)
 • Danser (81)
 • Latina (28)
 • Zumba Slimming Dance (16)
 • Dansartiklar (7)
 • Go-Go (5)
 • Klubbdans (4)
 • Orientalisk dans (25)
 • Vanliga frågor (78)
 • Vanliga frågor (20)
 • LiRu (2)
 • Design (6)
 • Memo (24)
 • Våra mindre bröder (656)
 • Hundar (35)
 • "Live - som en katt med en hund" (25)
 • Min beast (5)
 • Från kattens liv -1 (154)
 • Från livet av katter-2 (35)
 • Intressant om katter (62)
 • Kattungar (18)
 • Katter (bilder) (232)
 • För kattägare (37)
 • Dessa härliga djur (75)
 • På World Wide Web (327)
 • Mus.Collection (32)
 • Vilka framsteg har nått (8)
 • Jag vill veta allt (114)
 • Kreativ skrivning (17)
 • Myter och fakta (36)
 • Medvetet kommer du inte att tänka dig (3)
 • Passionate Mordasti (44)
 • Fantastiskt - nästa! (14)
 • Showbiz (40)
 • Allt om allting (39)
 • Livet är en glädje (659)
 • Live Easy (187)
 • Ritualer, förmögenhetskunnande, omenärer (126)
 • Helgdagar, traditioner (97)
 • Pengar Magic (72)
 • Man och kvinna (46)
 • Simoron (36)
 • Numerologi, horoskop (28)
 • För själen (25)
 • Feng Shui (17)
 • Esoterisk (2)
 • Palmistry (1)
 • Helgedomar (5)
 • Faith alfabetet (104)
 • Hälsa (802)
 • Hjälp dig själv (363)
 • Självmassage enligt alla regler (82)
 • Sjukdomar (71)
 • Qigong, Tai Chi Chuan, Taichi (62)
 • Akupressur, Zoneterapi (40)
 • Ålderdom är inte en glädje? (26)
 • Visionskorrigering (9)
 • Traditionell medicin (9)
 • Orientalisk medicin (4)
 • Lev hälsosam (133)
 • Traditionell medicin (45)
 • Rengöring av kroppen (41)
 • Sista cigaretten (24)
 • Israel (144)
 • Städer (34)
 • Promised Land (10)
 • Användbar information (5)
 • Izravideo (19)
 • Foto rapporter (11)
 • Yoga (210)
 • Yogakomplex (123)
 • Yoga löser problem (43)
 • Övningar (30)
 • Asanas (9)
 • Yoga för fingrar (mudra) (7)
 • Tips (2)
 • Skönhet utan magi (1164)
 • Ansiktsgymnastik, övningar (220)
 • Lyxigt hår (133)
 • Japansk skönhet, asiatiska tekniker (81)
 • Massageteknik (63)
 • Ungdomars hemligheter (57)
 • Original Manikyr (20)
 • Stigen till strålande hud (111)
 • Kosmetisk väska (55)
 • Obefläckad smink (105)
 • Problem (42)
 • Konsten att vara vacker (33)
 • Stil (135)
 • Vård (281)
 • Recept (769)
 • Baking (93)
 • Garnering (18)
 • Den första maträtten (12)
 • Etnisk mat (7)
 • Dessert (53)
 • Snacks (118)
 • Degprodukter (84)
 • Att äta arkiverad (51)
 • Kött (113)
 • Bråttom (31)
 • Dryck (75)
 • Grönsaker och frukter (115)
 • Recept (25)
 • Fisk, skaldjur (34)
 • Sallader (60)
 • Såser (8)
 • Villkor (16)
 • Användbara platser (11)
 • Foto (8)
 • Fotoredaktörer (3)
 • Strömförsörjning (7)
 • Användbara länkar (7)
 • Program (11)
 • I livet skrattar. (133)
 • Video Fun (33)
 • Foto roligt (3)
 • Leksaker (25)
 • Åh, de barnen. (27)
 • Prikolyushechki (29)
 • Bara bra! (15)
 • Needlewoman (209)
 • Stickning (21)
 • Nålverk (11)
 • Reparationer (3)
 • Gör det själv (83)
 • Vi skapar tröst (37)
 • Syning (70)
 • Poems and Prose (245)
 • Lyrics (151)
 • Ordspråk (67)
 • Aforismer, citat (22)
 • Prosa (4)
 • Clown Expressions (1)
 • Perfekt Body (632)
 • Bodyflex, oxysize (120)
 • Pilates (41)
 • Aerobics (25)
 • Callanetics (21)
 • Milena. Fitness (18)
 • Gym (17)
 • Kroppstransformering (5)
 • Anatomi (1)
 • Tips (69)
 • Sport (Video) (88)
 • Sträckning (40)
 • Övningar (233)
 • Photo World (63)
 • Konstnärer (5)
 • Naturen (5)
 • Foto (16)
 • Fotografer och deras verk (31)
 • Blommor (8)
 • Photoshop (5)
 • Utmana extra vikt (552)
 • Fångad i dieter (63)
 • Power Laws (118)
 • Ät att leva. (76)
 • HLS (16)
 • Produkter (73)
 • Förlora vikt intelligent (128)
 • Vägen till det idealiska (103)

-musik

-Sök via dagbok

-Prenumerera via e-post

-Vanliga läsare

Hur återgår man till den naturliga grå hårfärgen?

Gråt hår kan målas i många olika färger och nyanser: "platina blonde", kastanj, höstfärger - allt som kommer till ditt sinne. Men vad händer om du bestämmer dig för att återvända till den naturliga gråfärgen?

Ju bättre denna "retur" planeras, desto lättare blir det att övervinna avvisningen av användning av hårfärg.

De flesta kvinnor anser inte att det första gråhårets utseende är en tragedi. De börjar bara använda hårfärg. De byter till exempel brunt hår till ljusbrunt, mot vilket några gråstrålar inte alls märks. Men förr eller senare kommer en tid när sådana åtgärder upphör att ge resultat - grå hår blir för mycket.

När även rötterna blir gråa börjar folket runt dig märka detta trots alla ansträngningar. Många måste erkänna att den naturliga hårfärgen inte längre är kastanj och grå.

Vita rötter är väl särskiljbara även på ljusbrunt hår. Om du vill gömma det måste du tona dem hela tiden. Det bör inte glömmas att över tiden förändras inte bara hårets färg utan även ansiktets och tänderna. Det kan hända att kastanjens färg bara slutar gå. Det är inte ovanligt för övergången från brunt till grått hår med en välvalad frisyr så att utseendet blir inte bara mer harmoniskt men också ungdomligt. Därför rekommenderar vi att vi åtminstone tänker på möjligheten till ett sådant val. Om du bestämmer dig för att bära grått hår, kommer övergångstekniken att bestämmas av hårets egenskaper och de färgningsmetoder du använde tidigare.

Sex steg för att ordentligt avlägsna pigment från grått hår

Ju mörkare du färgade ditt hår, desto hårdare skulle det vara att byta till en naturlig grå färg. Tillsammans med din stylist måste du hitta någon tillfällig lösning för att kombinera nytt grått hår med gammalt färgat hår. Detta kan vara en övergång, markera eller till och med en kortare frisyr.

Ju längre ditt hår desto mer noga måste du planera övergången till grått hår. För ägare av långt hår tar det ibland flera år. Du kan försöka att färga håret gradvis i mer och mer ljusa färger.

Ju mindre du använde artificiella röda pigment innan du flyttar till grått hår, desto lättare blir det att göra det. Övergången från blond blond till grått hår passerar nästan obemärkt, speciellt om du gör några lättare strängar vid den här tiden.

Intensiv sköljning kan också underlätta övergången till grått hår. Det döljer både grått hår och mörkare rötter. Över tiden kommer pigmenteringen efter sköljning att tvättas.

Om du är redo för en radikal förändring av din bild, är det bättre att sluta på en kort frisyr. Innan övergången, försök så länge som möjligt att avstå från användning av hårfärg. Håret växer vid 11,5 mm per månad, det vill säga efter tre månader får du en helt grå kort hårklipp och en ny bild.

En modern och elegant frisyr i kombination med en korrekt applicerad smink, ljus läppstift och skarpa skisserade ögonbryn gör att du kan se attraktiv och energisk ut med en ny frisyr.

Förresten, är det så illa att bli grå som det verkar? Det antas att grået är bra eftersom det sparar oss från allvarligare problem. Så säger doktor David Fisher, chef för avdelningen för dermatologi vid Harvard Medical University: "Vi brukar tänka på grå hår som en oönskad sak. Men enligt resultaten av de senaste studierna kan det antas att håret, genom grå hår, rensar hela kroppen av skadade celler och förhindrar deras ytterligare uppdelning. "

Och jag hörde att allt beror på stjärnorna, och Vattumannen blir grayer än andra!

Och vad kan du säga om grått hår? Vad tror du, var kommer den ifrån och hur man kämpar mot det? Och viktigast av allt är det nödvändigt att göra detta?

PS. I folket är det en grundläggande felaktig åsikt att om du drar ut grått hår, så kommer det på plats att vara flera av samma gråa hår, eller tvärtom - en, men inte grå. Detta är en komplett absurditet. Den enda anledningen till att du inte ska dra ut grått hår är att grå hår kommer att dyka upp på det pluggade håret, vilket blir något hårdare och starkare än föregångaren. Så det blir mer märkbart.

Blir vacker: några hemligheter

Tiden kommer, och spegeln säger att du behöver ändra något i dig själv. På 50 år känner du dig bra i din kropp. Varför ska du inte känna dig bra med hårets naturliga färg? Kommer du att fortsätta att färga ditt hår, eller är inte rädd för att slå grått hår - du bestämmer dig. Men det finns flera anledningar att vägra att färga grå hår.

Gråt hår sparar tid och pengar

Livet är kort, och det går enkelt att gå med grått hår. Vissa kvinnor, som kommer till frisören, vill inte ens spendera tid att prata med en stylist. De gör en hårklippning och går vidare: det finns så många intressanta saker i livet som är värda att spendera tid på. Om du sparar alla pengar du skulle spendera på att färga håret, kan du spendera det på något trevligt för dig själv.

Gråt hår är skyddet för hälsa och miljö.

Under de senaste åren har många människor seriöst tänkt på miljön, såväl som sin egen hälsa. Vi undviker produkter med oförutsägbara ingredienser. Så varför ska vi sätta ett ämne som heter p-fenylendiamin på hår som bara är några millimeter från vår hjärna? Beroende på vilken typ av färg du använder, smälter du bly, kvicksilver, tjära eller formaldehyd på huvudet. Frågan om säkerheten för dessa ingredienser för hälsa diskuteras fortfarande, men många kvinnor har redan bestämt sig för att inte lägga en toxin-cocktail på huvudet och också förorena miljön med dem.

Gråt hår är ett alternativ till svart hår

Du såg självfallet stjärnorna på skärmen, som stolt visar upp sitt glänsande gråa hår och ser samtidigt ut och uttrycksfullt.

Gråt hår är bekvämt

Om du bestämmer dig för att försöka bära grått hår, finns det många nyanser som du kan ge till ditt hår, samt låter dem växa som de vill. Så här går du från färgat till grått hår:

 • Bli av med färgat hår i ett fall, raka ditt huvud.
 • Bär en peruk tills ditt gråa hår växer tillräckligt för att skära av färgat hår.
 • Kontakta en professionell colorist som kommer att dölja övergången från färgat hår till grått hår, vilket skapar skickliga mörka trådar som grå hår växer.
 • Vänta bara tills håret växer, gradvis skär av den gamla färgen tills håret blir helt grått. En kort hårklippning kommer att påskynda denna process.

Gråt hår är en överraskning

Växande grått hår är som att leta efter gömda skatter: du vet inte vad du hittar i slutet av äventyret, men resan är alltid intressant. En kvinna upptäcker att hårets riktiga färg är salt och peppar, och den andra är glad över att hennes eleganta gråa hår har en ädelmetallfärg - lite silver, guld och koppar. Stylister påpekar att om ditt gråa hår har en gulaktig nyans, som ibland händer om ditt hår var naturligt ljust eller mörkt med en varm nyans, kan det korrigeras med ett salongförfarande som ger ditt hår en blå eller lila färgton. Det betyder inte att du kommer att bli en gammal kvinna med blått hår, bara din naturliga färg kommer att få en silverglans.

Gråt hår ser elegant och sexigt ut.

Det räcker med att återkalla stjärnorna på världskärmen, öppet visa gråa krullar. Curls: en revolution i frisyrer och skäms inte över sin ålder.

Gråt hår respekt

Tänk på det. Många kvinnor tas allvarligt på arbetsplatsen på grund av att de har öppnat sitt gråa hår. Det är inte så läskigt, förutsatt att du bär grått hår med chic och ser välskötta.

Gråt hår passar allt

Färgat hår kan se bra ut, men gråa pannor ger dig bort. Dessutom måste vi erkänna att denna kombination ser konstigt ut. När du växer grått hår kan du upptäcka att ditt hår inte bara passar dina ögonbryn. Ögonbryn: hur gör du dem perfekt? men har en ny rik konsistens och fantastisk glans. Du kan slå skönheten i ditt gråa hår, plocka upp kläder i nyanser som blandar sig med grått, och gör smink i svarta färger (olika nyanser av blått).

Gråt hår ser naturligt ut

Vi lever i ett samhälle som förhärligar ungdomar och gör oss rädda för åldringsprocessen. För många kvinnor är växande grå hår en fråga som inte är så mycket att stämma som förhållandet. Gråt hår gör det möjligt för oss att njuta av vår visdom och modenhet och att motbevisa uppfattningen att äldre kvinnor inte kan vara sexiga, starka och glada. Skönheten i det grå håret hjälper till att motstå verkligheten i åldrandet, och uppfattar lugnt livets svårigheter.

Gråt hår är bara hår

Om du bestämmer dig för att växa grått hår betyder det inte att du måste gå med dem hela tiden. De flesta kvinnor som bestämde sig för att växa grått hår blev förvånade och nöjda med resultatet. Men det finns de som återvänder till hårfärgning Hårfärg: Ljusa förändringar utan saks hjälp, känner sig obekväma med grå hår. Det här är det vackra håret: du kan fatta dina egna beslut. Ditt val beror på hur du vill leva ditt liv: ditt hår och din bild kommer att återspegla vilken typ av kvinna du har blivit.

lllokony

om skönhet och hälsa hos håret

  Hem »Färgläggning» Hur man växer grått hår efter färgning

Hur man växer grått hår efter färgning

Hur man växer hårfärgen och inte att bryta: Naturligt igen i mode!

Varje kvinna utförde experiment med hårfärg. När det finns en önskan att ändra något i ditt utseende, är ett av alternativen att ändra hårfärgen. Tyvärr är resultatet inte alltid framgångsrikt, antingen färgen efter färgning är onaturlig, eller den valda nyansen passar inte typen av ansikte. Men för att återställa den ursprungliga hårfärgen kommer det att ta mycket tålamod och lite tid.

Denna artikel kommer att ge information om hur man odlar hårfärg. Det kommer att beskrivas hur det är en blondin att bli en brunett och hur en brunett blir blondin igen.

Från enkel till komplex

Den enklaste, men samtidigt, en hårklippning anses vara den kardinalvägen för att återställa den ursprungliga hårfärgen. Det finns flera alternativ:

 1. Du kan raka de färgade locken gradvis, men ju oftare du gör det, desto snabbare kommer den inhemska färgen att återställas - det är om det inte finns någon önskan att behålla hårets längd.
 2. Om det finns en önskan att bevara hårets längd, måste du vänta och avskurna de färgade krullarna en liten bit, eftersom rötterna växer.
 3. Om du har korta hårklippningar och du inte kommer ångra ditt hår, kan du klippa av färgat hår i ett fall och vänta tills det naturliga håret växer.

Hur återställer man den ljusa hårfärgen?

För att bli av med den mörka färgen och återgå till sin ljusa naturliga färg, kan du göra proceduren för att tvätta färgen. Kärnan i detta förfarande är att missfärga hår med en emulsion, vars komponenter neutraliserar färgpigment.

Det är lämpligt att använda en emulsion, som inte innehåller starka kemiska komponenter, det är bättre att genomföra tvättproceduren flera gånger. Först, från den mörka färgen för att gå till den ljusblonda färgen och sedan till blondinen. Detta kommer också att minska den negativa påverkan på håret.

Om proceduren utförs hemma bör du först läsa anvisningarna och applicera emulsionen på håret och lämna den under en viss tid som anges i anvisningarna. Efter det måste håret tvättas.

Som hår kan se efter återställande av ljusfärg visas den i ett foto.

Hur återkommer mörk hårfärg?

Om du själv är ägare till mörkt hår, men på något sätt i ditt liv bestämde du dig för att färga ditt hår en ljus färg och nu vill du återställa din inhemska färg, då måste du vara redo för att detta inte kommer att hända snabbt och processen tar lite tid.

Om håret färgades i en ljus färg under ganska lång tid, ackumulerade de en stor mängd färgpigment, som hade tid att tränga in i hårets struktur, så det tar tid att ta bort det. Att försöka färga hår med färg är inte det bästa alternativet, eftersom håret är redan tunt, skört och en kardinal färgförändring innebär användning av ett oxidationsmedel med en hög procentandel som permanent kan skada håret, eftersom proceduren måste utföras flera gånger.

För att måla om från en blondin till en brunett utan att ha betydande skada på håret, är det först och främst nödvändigt att bestämma vilket pigment som inte är tillräckligt i håret för att mörka: rött, orange eller gult. I enlighet med detta väljs den önskade färgen med en sparsam komposition utan ammoniak. Hårfärgen återställs efter flera färgprocedurer.

Av denna anledning är det väldigt viktigt att inte stoppa och inte bryta sig i processen att återställa din inhemska färg. För om du redan har börjat ta bort färgämnepigmentet måste du slutföra proceduren, för annars kommer hårfärgen att bli matt och ännu mer onaturlig.

Det finns också möjlighet att återvända till den ursprungliga färgen genom ombrefärgning. Denna typ av färgning gör att du kan göra en smidig övergång från mörka rötter till ljusa ändar och sålunda är de återvunna rötterna inte tydligt urskiljda.

Videokompilering

Nedan följer ett urval av videor där fashionabla kvinnor kommer att dela med sig av sina personliga erfarenheter och prata om hur de fick sin naturliga hårfärg tillbaka. Exempel kommer att ges om att återställa färg från svart till ljus, såväl som från ljus till mörkt.

Hur man snabbt växer hår? efter misslyckad färgning vill jag växa mitt naturliga hår

svar:

Kära Tatiana

För tillväxt är det mycket bra att värma hårbotten och därigenom stimulera hårlampan. Gnugga huden med peppartinktur. För att börja lite utspädd, men det kommer att brinna mycket! Du kan späda oljan, och jag gör det: späd lite vatten sätta på rötterna gå i en timme, eftersom förbränningen börjar avta nanoshu olja mask, medan huden fortfarande är varm olja bättre absorberas, ta kan vara någon olja: castor, kardborre, olivolja, linfröolja, vetegroddsolja och etc. Jag tar några i lika stora delar och var noga med att lägga till en liten oljelösning Vit. A och E! och gå i ytterligare 2 timmar! gör 1-2 s. i en vecka, naturligtvis, kommer flera förfaranden inte ge någonting! Effektiviteten av vilken mask som helst beror på hur lång tid det är, gör 1-2 månader!
Jag läste mycket recensioner om nikotinsyra, de skriver mycket på Internet, läser på forumet, vissa skriver att håret växer 1 cm. per vecka !! ! Och vissa ser inga förändringar alls! Gnid in i huden på 1 ampoule per dag - 1 månad sedan ett halvt år!

Mari Petro

schampo i apotekets biokrim.

ReGi | | [email protected]

göra masker för att påskynda hårväxten

misslyckas snabbt. Kan det finnas möjlighet att rätta färgen? eller är problemet inte i färg, men i håret?

Marina Rapaeva

Försök att köpa i apoteket nikotinsyra i ampuller. Du behöver bara gnugga i huvudet en ampull per dag. Det hjälpte mig mycket att växa hår.. Säkerligen inte direkt, men effekten är bra. Det behöver inte tvättas, det är som vatten, luktfritt, det absorberas omedelbart. Jag råder dig att försöka)))).

Alisalis

Alerana shampoo är en bra sak, men inte för regelbunden användning, men i takt är det fortfarande läkning
även burdock olja, peppar tinkturer och senap masker för att hjälpa dig :)

vanilj

Jag gnider olja 2 gånger i veckan, det hjälper.

Veronika Novozhilova

Var försiktig med alla slags peppar och senap, kan vara en bränn, huden blir ont, det blir smärtsamt. Det är nödvändigt att använda stimulanser av blodflöde till glödlamporna (massage + skalar med mentol, tea tree, manuka olja etc.).
+ Mesoterapi hjälper väl och vitaminer, som du skrev korrekt.
Och konsekvenserna av misslyckad färgning återställer keratinåtervinning och tonade, varför vänta så länge?

Masker, sprayer och nikotin.

Flickor som kan odla sin hårfärg efter färgning.

svar:

Murrfon -

Åh, denna tortyr är fortfarande det.... Jag är dum i åldern av femton färgade blondiner.... Nå då, naturligtvis trött på evigt svart kajak vid templen, bestämde jag mig för att växa.. Jag växte ett år, det visade sig att om jag avskurna vad som är vit, blir det för kort och jag hade långa hår hela mitt liv. sist jag bröt samman och efter ett år av fruktansvärd huvud skära absolut posechennye hår, långt ifrån enkel form för att ge och färgat färg ungefärliga till min naturliga. så det växte. Efterskärning av hela tvättduken.

Asema Rakhimzhanova

Jag kunde inte :-( föll över och färgade...... och jag verkar inte ångra det...
Färgat hår skiner fortfarande super... så ditt hår kommer inte att lysa :-(

Anna Smirnova

Jag växte min färg exakt ett och ett halvt år! hårlängden var axel längd! målade ljus svart! fruktansvärt blev allt av med en så imponerande skillnad! du förstår.

Lyuba Ivanova

Varför lida? Do decapse (paint remover) och glad att springa med ditt hår, bara mata kom.

Natalia

inget problem. Industri 10 centimeter, målade allt som odlas i sin färg :)

Rymdfjäril

färgad måla hår (kan inte komma ihåg en del av fytosanitära Pallete), ned gradvis, och nu (när jag vill ha en annan färg) kan inte dokrashivatsya: gränsen är nästan osynlig (min mellanbrun till mörkbrun). Eller så får jag se: Jag köper en mer och håller den en stund.

Katherine

8 månader har gått sedan min sista målning. bara ingen färg ser snyggare ut än naturligt hår. Har vuxit redan

Christina Gavrikova

Jag kunde, för att jag gillar min färg väldigt mycket, övertalade min mamma mig - för en förändring)
Bara hitta en mer passande för deras färg, pokraslilas och sedan växa rötter och skära av ändarna, bara vuxit under åren, men mitt hår växer mycket snabbt: ca 2 cm per månad.

Afeliya

Jag växte nästan, den ligger långt under axelbladen. Det var sant sista gången jag kom till salongen, jag rakade bort resterna av färgat hår, jag tittade i spegeln och gjorde omedelbart höjdpunkter. Vi ser hur jag överlever den här tiden.

Lady flamma

Målade inte redan hösten 2008. Det året klippte hon håret under en kvadrat. Hittills är ändarna färgade, håret ligger redan under axlarna

Margot

Jag kunde växa min egen i 2 år, då jag målade mig själv!) Jag gillar inte min färg!)

Lelka

Jag växer just nu, cm 40, jag är trött på att måla mig själv avskurna under halvlådan. rötterna är ljusare, jag staplar dem så att det inte är så märkbart, det växer fortfarande upp, jag trimmer upp under pojken och jag växer. håret växer med 1-1,5 cm per månad.

Hur växer du hårfärgen så snabbt som möjligt - recept, tips, råd

Alla kända bilder ändras beroende på humör och experiment med sökandet efter deras färg leder ofta till en återgång till originalet. Återigen behöver du en egen, ursprunglig färg på lockar. Men hur man växer hårfärgen från en blondin i en naturlig naturlig ljus blond ton, eftersom övergången är för märkbar och ser otrevlig ut.

Det finns många sätt att återvända till naturlig hårfärg, som kan vara radikal - en mycket kort hårklippning eller den mest godartade - masker, sköljning och färgning med naturliga färgämnen.

Native färg, han är bäst

Vad bestämmer strängarnas naturliga färg

Pigment i hårstrukturen

Färgen på strängarna beror på de två färgpigmenten, som ligger i hårets kortikala skikt, strax under det skyddande skiktet av skalor. Melanin - har en mörk färg och ger alla nyanser av mörka toner till strängarna. Phaeomelanin kännetecknas av en rödaktig tinge, och om den är genetiskt övervägande i strukturen av strängarna, glädjer världen sig i alla nyanser av rött.

I den genetiska koden för alla nordliga folk finns en liten andel melanin och praktiskt taget ingen feomelanin, vilket resulterar i att den övervägande tonen är ljus aska-brun.

Ett intressant faktum. Blondiner har de flesta hårsäckar - upp till 150 tusen, lite mindre för brunetter - cirka 100 tusen och för rödhåriga - bara åttio tusen lök.

Det är ärftliga gener som bestämmer programmet genom vilket celler skapar naturlig hårfärg. Det beror på andelen av de två färgpigmenten. Ibland kan på grund av endokrina sjukdomar eller som ett resultat av hormonavbrott, kulörans färg eller färg förändras dramatiskt.

Orsaker till tidigt grått hår

Beroende på genotypen bestämmer sig melanocyter (celler som producerar färgpigment) i grunden på den naturliga färgen på trådarna. När kroppen åldras minskar aktiviteten hos dessa celler och färgpigmentet upphör att produceras. Resultatet - utseendet av grått hår.

Den genetiska koden är inte bara ansvarig för hårfärgning utan också för hudfärg. Detta är ett mycket viktigt faktum, eftersom ljus hud, inte benägen att garvning, är vanligtvis förknippad med en liten andel av produktionen av färgpigment. Därför kommer det vara problematiskt för ägarna av en sådan genotyp att återställa krullarnas naturliga nyans, de måste vara tålmodiga.

Andelar vid blandning av färger och korrekturläsare

Det händer ofta att en person är född med ljusa krullar, men vid en ålder av fem mörkar de. Kroppen börjar producera melatonin, och under puberteten kan trådarna återigen ändra färg.

På grundval av det ovanstående kan man dra slutsatsen att modern vetenskaplig forskning inom kosmetologi redan har hittat ett sätt att återställa den naturliga nyansen av strängarna. Och det här är sant.

Modern kosmetologi - de senaste innovationerna inom skönhetsindustrin för dem som inte vill vänta länge

På bilden, resultatet av avkoppling i kabinen

Efter blekning med kemikalier eller färgning förstörs melanin fullständigt. För att återvända din färg måste du först eliminera oönskade, för det här kan du använda de senaste kosmetiska beredningarna för en dramatisk förändring av strängarnas färg.

Bokning hjälper till att dölja övergångslinjen

Det finns bara två metoder:

 • Dekapitation - tvättning av pigmentet med hjälp av moderna neutraliserande kosmetika;
 • Missfärgning - avlägsna pigment och skapa en bas för att återskapa den naturliga tonen i strängarna. Mycket aggressiv metod. Upprepad färgning bör göras noga, i testläget. Curls blir porösa, och resultatet kan vara oväntat, till exempel morot eller grön nyans.

Priset för avkoppling i kabinen är hög, så färgenutraliseringen kan ske självständigt. Det viktigaste är att välja en kosmetisk (tvätt).

Remover för att ta bort oönskad strängfärg

Bäst färgkorrigeringsmedel

Sammansättningen av denna kosmetika är indelad i två typer - ytlig och djup. Det är viktigt att notera att en djup tvätt garanterar ett resultat, men innehåller mycket oxidationsmedel. Därför bör den tillämpas i strikt verifierade proportioner, vilket rekommenderas av instruktionerna för beredningen.

Ytlig mer mild, men inte så effektiv. Det används ofta för att neutralisera ljusa färger.

Instruktioner för användning av mixton

Rådet. Om du behöver göra övergången från mörk till ljuston, försök först ett mer mildt alternativ (ytligt). Beroende på hårets individuella struktur och det kan vara effektivt. Om det inte hjälper, är det bara en väg ut - djup neutralisering av den oönskade färgen.

Betyg av de mest populära tvättarna, baserat på användarrecensioner och rekommendationer från professionella stylister.

Är viktigt. Korrigeringsenheten har ingen ljuseffekt.

Är viktigt. Omedelbart efter neutralisering är det nödvändigt att måla trådarna i en annan färg (helst ett färgämne utan ammoniak). Oönskade ton kan återvända efter en tid.

Är viktigt. Vid användning av korrigeringsmedel, utför en testneutralisering på en separat sträng. Låsens struktur är individuell och kroppens reaktion också. Därför är det bättre att vara säker.

Naturliga färg restaurering recept för anhängare av naturlig kosmetika

"Jag är så oförutsägbar, så plötslig..."

Jag vill växa min naturliga hårfärg, var ska man börja? Om du har tålamod kan du återvända till din naturliga nyans om tre månader, högst fyra.

 • Vi skär klipporna så kort som möjligt (hur olyckligt är det). Om hårklippningen är utesluten, fortsätt genast till nästa steg.
 • Linjen mellan de återvunna rötterna och de färgade trådarna ser orubblig ut med någon färg, mörk eller ljus. Neutralisera denna övergång genom att toning med ett mjukt flöde av toner. Tekniken för färgning balayazh, som är populär i år, kommer att göra det möjligt att gömma effekterna av en misslyckad färgförändring till det maximala.
 • Då kan vi bara vänta och hjälpa strängarna att växa snabbare med hjälp av närande och stimulerande masker och infusioner av medicinska örter.

Rådet. Det är viktigt att stimulera blodcirkulationen i hårbotten så att krullarna växer snabbare och lökarna får maximala näringsämnen och syre. Vitaminkomplex för hårtillväxt skadar inte heller, utan kommer att påskynda tillväxten.

Folk recept för att neutralisera färg

Henna och Basma toning

Vissa metoder hjälper till att rätta färgen med två, maximalt tre toner:

 • Citron eller apelsinjuice, essentiella oljor av citrusfrukter kan användas som ersättare, men det kommer att kosta mycket mer. Juice eller olja appliceras över hela längden i en halvtimme. Du kan upprepa var tredje timme, men inte mer än fyra gånger om dagen. Lättnar strängar, skapar effekten av ljusmarkering, men för mörka lockar är verktyget värdelöst;
 • Masken på basis av fettkräfta fuktar inte bara, men lyser också. Inga kontraindikationer;
 • Sköljning med starkt te eller kaffebrygga gör krullarna mörkare;
 • Tvättmedel - effektivt men farligt sätt. Alkali kan allvarligt skada hårstrukturen;
 • Salt och läsk (en tesked bordsalt i 10 matskedar soda), späd med vatten och applicera i fyrtio minuter under polyeten. Inte mer än två gånger i veckan;
 • Varm olivolja neutraliserar också färgpigment. Applicera över hela längden på en timme. Skölj med varmt vatten surgjort med äppeläger.

Är viktigt. Hårets struktur är individuell, så ett medel som har visat sig bra på vissa strängar kan vara helt värdelöst för andra. Allt lärs av en experimentell metod.

Hårväxt masker

Nikotinsyra accelererar tillväxten, gnugga in i rötterna i en vecka en gång om dagen. MEN! Ökar blodtrycket

Hur odlar du din naturliga hårfärg så fort som möjligt? Accelerera tillväxten med hjälp av näringsmässiga masker baserade på naturliga ingredienser. Vi erbjuder beprövade recept som har fått de mest positiva recensionerna.

Skönhet av grått hår

Färgat grå hår är alltid ett bra alternativ, men hur trevligt är det att se kvinnor som tar sitt naturligt gråtande hår... precis som att de tar naturligt lockigt hår!

Men det är nödvändigt att gå igenom ett svårt ögonblick, eftersom övergången från färgat hår till naturlig färg tar tid. Men resultatet är värt det!

Ta reda på sakerna

Halvt gråhår, halvfärgat - ingen gillar! De flesta kvinnor säger att växande grå hår var den mest smärtsamma delen i övergången till grått hår. Använd en concealer för att tillfälligt färga håret för att jämnt ut färgen när du befinner dig i ett "övergångs" stadium.

Trim det färgade håret

Om du bestämmer dig för att växa grått hår, skära ditt färgade hår! Detta kommer att underlätta och eventuellt förkorta övergångsprocessen.

Anpassning av flerfärgat hår

Har du märkt att ditt hår har en annan struktur? Detta beror på att grå hår är oftast större än sina blonda / bruna / röda grannar. Lyckligtvis behöver kvinnor med lockigt hår inte ändra sin vanliga ordning... men du kan hantera en ny, grovare hårstruktur med hjälp av frekventa applikationer av starka balsam och balsam. Håret blir mjukt och lätt att stila.

Det är dags att ta reda på vilken hårfärg som passar dina gröna ögon, vi har gjort ett bra jobb, och nu har du pålitliga data och även med foton.

Grå hårvård

Vård av grått hår har sina egna egenskaper. Gråt hår i strukturen är svårt, ser livlöst ut, svårt att stila. Välj därför kosmetika för torrt, svagt och tunt hår, eftersom grå hår behöver näring och fuktgivande. Mycket av den viktiga rollen som intern näring - mer i din kost är grönsaker och frukter! Detta kommer att vitalisera ditt hår och ge det glans och glans.

Lila schampo

Gråt hår som saknar pigment (melanin), har inget yttre skydd, så olika spårämnen upplösta i vatten (järnsalter, rost) kan tränga igenom hårstrukturen och ge dem en gul nyans. Ett sätt att motverka hårgulningen är att tvätta håret i filtrerat vatten, den andra är att använda schampon som skuggar. Prova Clairol Shimmer Lights lila schampo eller balsam om en gång i veckan.

Granska din bild

Kom ihåg, om du bestämmer dig för att lämna grått hår, då behöver du ändra ditt utseende. Det kan hända att du måste byta färg på kläderna eller skuggan på läppstiftet för att förbättra hudfärgen.

Gör en hårklippning

Gråt hår och ditt nuvarande hårklipp är en dödlig kombination, så välj en ny frisyr, det kommer att göra en avgörande skillnad i ditt nya utseende.

Fira den naturliga skönheten

Och, självklart, ta din nya silver frisyr eller frisyr! Om du behöver inspiration, kolla på den fantastiska Meryl Streep. Hon ser verkligen fantastisk ut med grått hår!

Vad tycker du? Lämna ditt gråa hår naturligt eller fortsätt att färga det? Lämna din kommentar.Nästa Artikel
Vilket botemedel mot psoriasis på huvudet bör föredras: salva, lotion, spray eller schampo? Välj baserat på sjukdomsstadiet.