Hur man odlar långt hår blondin


Vilken tjej drömmer inte om långt hår. Om ditt hår har blivit upprepade gånger färgat, är uppgiften automatiskt komplicerad.

Specialister trichologer säger att håravfall är direkt relaterat till näring, liksom kemisk exponering. Men för flickor som brukar färga blont hår är detta långt ifrån en hemlighet. Blekning färgämne är den mest aggressiva i sina kemiska egenskaper, det är förknippat med håravfall, liksom långsam hårväxt. Forskare och forskare förklarar detta faktum av det faktum att ammoniak, som finns i de flesta hårfärger, skadar vågorna, som ligger på hela ytan av håret och spelar en skyddande roll.

I det här fallet är vårt hår tvingat att förbli oskyddat, vilket gör att de blir tråkiga och svaga. Men enligt statistiken färgar mer än 80% av kvinnorna i världen sitt hår. Samtidigt avslöjade läkare en negativ effekt av hårfärg på leverns hälsa, och forskare noterar att om du regelbundet applicerar hårfärg i 6 år är det ganska möjligt att orsaka levercirros.

Men idag handlar det inte om det, låt oss prata om hur man odlar långt hår hemma utan att göra något speciellt arbete. Blondiner är mycket svårare att odla långt hår än brunetter, men allt är möjligt.

Till att börja med, färga håret i en naturlig färg och helt kasta färgen, annars kommer håret att växa långsammare. Om du gillar blond måste du försöka ganska svårt att nå målet.

Hur ökar hårtillväxten?

Salt är en av de mest effektiva metoderna. Och inte bara salt, men havssalt. Använd stort havsalt för att skapa en effektiv hårskrubba. Faktum är att terapi bör utföras i etapper.

1. Innan du tvätter håret gnugga i rötterna på hårbotten av havssalt. Det kan skapas helt enkelt. För att göra detta, mixa 200 gr. grovt havssalt och 2 matskedar olivolja. Scrub kommer att "värma upp" hårrötterna och expandera porerna.

Som ett resultat av aktiv blodcirkulation börjar håret växa snabbare. Applicera en hårskrubb varje gång du tvätter håret, men inte mer än 3 gånger i veckan. Studier har visat att havssalt ökar hårväxten minst två gånger. Efter applicering, tvätta håret ordentligt, eftersom havsalt tenderar att göra håret torrt och tråkigt.

2. Men det är inte allt. Efter applicering av skrubben använd en fuktgivande hårmask. En sådan mask kan tillverkas både på basis av vegetabiliska och animaliska fetter. Till exempel en mask av gräddfil, olivolja etc. Denna terapi kommer att ge håret näring och fuktar hårbotten.

3. En annan viktig punkt är den yttre faktorn. För att håret ska bli hälsosamt, försök att utföra mild torkning. Hårtorken skadar håret och gör det skört. Negativ inverkan på hårväxt och snäva elastiska band. Knippa inte håret hårt, speciellt om dina hårrötter skadar efteråt.

När det gäller extra medel för hårväxt, rekommenderar vi att du uppmärksammar hårmaskorna med rödpeppar, vilket gör att du kan uppnå samma resultat som havssalt.

Använd värmeskydd under hårtorkning, fuktigt håret dagligen med en speciell spray.

Ett viktigt element i denna process bör vara korrekt näring. Kom ihåg att vårt hår huvudsakligen består av protein, så försumma inte proteinerna, vitaminerna B, E, D, A.

Hur man odlar långt hår med enkla och effektiva metoder

Variabilitet är ett karaktärsdrag som är vanligt för många kvinnor. Särskilt ofta handlar det om utseendet. De mest radikala förändringarna i utseendet berör frisyrer, och i den här frågan är det långt ifrån lätt att spåra kvinnors logik - idag drömmer hon om en spektakulär prestation, och på en vecka är hon glad över tanken på en elegant lång man.

Växande hår är en lång och svår process, vilket innebär att du måste vara tålmodig. Och om du bestämmer dig, försök att behandla det här fallet med all ansvar, för även enkla rekommendationer kräver exakthet av exekvering och systematisk. Hur man odlar långt hår hemma - läs vidare.

Att göra långt hår på kort tid är ganska realistiskt om frågan närmar sig så noggrant som möjligt.

Rekommendationer för odling av långt hår

Att fråga hur man växer vackert långt hår tror flickor felaktigt att det är nästan omöjligt. Vi vill dock försäkra dig - kanske, men du måste lägga mycket ansträngning och tålamod. Men med alla dina ansträngningar förbli realistiska, kom ihåg att det inte finns några mirakel här - från en kort böna, kommer krullarna inte att växa till en fläta i midjan på en månad.

Naturligtvis är den moderna skönhetsindustrin så utvecklad idag att tack vare salongproceduren för uppbyggnad av strängar kommer du att få krullar av vilken längd som helst inom några timmar. Detta är ett av de snabbaste sätten att utöka strängar. Ett sådant förfarande är dock långt ifrån överkomligt för alla, eftersom priset är ganska högt, och problemet kommer i själva verket inte att lösas.

Hälso-och sjukvård är det viktigaste villkoret för hårväxt

Strandtillväxt

Så hur länge kan du växa långt hår och vad bestämmer tillväxtens hastighet? Huvudets skinn har små folliklar med en glödlampa inuti - en follikel, vars form beror på hur håret växer - lockigt eller rakt. Den övre beläggningen av strängarna är det kortikala skiktet, har pigmentmelaninet, vilket, beroende på den hormonella bakgrunden, ger en viss färg till strängarna.

Det kortikala skiktet har skalor på ytan, vilket bildar kutiklet - det yttre skiktet. I händelse av att skalorna inte passar tätt mot varandra, börjar strängarna krossa starkt mellan sig, bli sköra och förlora sin naturliga glans.

Den genomsnittliga tillväxttakten av strängar per månad 9-15 mm

Om allt är normalt med hälsa, så har krullarna ett vackert glänsande utseende i flera dagar efter att de har tvättats. Därför produceras en normal mängd fett. Om det inte räcker, blir strängarna överdrosta och spröda, men tvärtom - ett överskott produceras - manen blir snabbt oljig.

Varken den första eller den andra har en positiv effekt på tillväxten, vilket innebär att talgkörtlarna måste anpassas.

I allmänhet växer håret från fyra till tio år. Inom en månad förlängs det på olika sätt, så på sommaren, vår och kväll, ökar hastigheten på denna process. Medelvärdet är 9-15 mm.

Sammansättningen av trådarna uppdateras ständigt, och en person kan förlora upp till 100 hår per dag - den här siffran ligger inom det normala intervallet. Moderna medicinska läkemedel för att stimulera follikelns arbete kan förlänga strängen till två centimeter per månad. Men inte mindre effektiva metoder för hur man odlar långt friskt hår är också populära recept och följer enkla riktlinjer för att ta hand om strängarna.

Om du plötsligt märker att håret växer betydligt mindre än genomsnittet, bör du vara uppmärksam på vilken typ av livsstil du leder, kanske är det i det att alla orsaker till problemet uppstår:

Stress och trötthet kan sakta hårväxten

 • Konstant trötthet, svår stress och sömnlöshet - alla dessa nervsjukdomar påverkar manens hälsa.
 • Felaktig diet - en av de främsta orsakerna till långsam hårväxt.
 • Dålig ekologi.
 • Dåliga vanor.

En brist på vitaminer och mineraler kan också vara involverad i förekomsten av problemet. Men innan du tar upp frågan om hur man odlar mycket långt hår måste du först och främst eliminera orsakerna och sedan ta upp ytterligare behandling för att stimulera hårfolliklar.

Ta hand om ditt hår för att växa snabbare.

Hur man odlar långt hår korrekt - Som svar på denna fråga vill vi först och främst konstatera att du måste radikalt ändra sin vård.

Det verkar som om sådana enkla förfaranden som hårklippning, styling tvätt, inte påverkar hälsan, faktiskt är motsatsen sant, även detta kräver en särskild inställning.

 1. Letar du efter metoder för att växa lockigt långt hår eller rakt, är det första att välja rätt tvättmedel som matchar typen av lockar.

Och följande enkla tips hjälper dig att ändra situationen till det bättre:

 • Undvik överdriven användning av pleyos, strykjärn, hårtorkar. På grund av påverkan av höga temperaturer, protein - börjar huvudkomponenten i håret att förångas. Tillsammans med protein lämnar också fukt, vilket är anledningen till att trådarna snart blir sköra, försvagade och livlösa.

Särskild uppmärksamhet på detta föremål bör betalas till den fashionabla blonda tjejen, eftersom de missfärgade krullarna utan det, mycket brinnande och spröda. Eftersom det inte är en lätt uppgift att växa vitt långt hår behöver blondiner mycket ansträngning, så rättvisa skönheter har bättre tålamod.

Curling strykjärn, rätare och hårtorkar - negativt påverkar inte bara hårets tillstånd utan också saktar tillväxten

 • Regelbunden färgning påverkar också längden på trådarna. Du bör inte utföra ett sådant förfarande oftare än en gång var 6-8 veckor. Naturligtvis skulle det vara ännu bättre om färgerna helt övergavs. Tja, om du inte kan klara av det, försök att välja mindre aggressiva produkter, till exempel tonic eller naturliga färgämnen, och ge inte in hela håret, för att du kan göra en sådan modern ombre eller markera.

Regelbunden färgning förstör krullarnas struktur

 1. Med särskild omsorg, närma sig urvalet av vardagliga styling:
 • Från valet av hår beror på längden på strängarna, oavsett hur konstigt det låter. För täta bunkar, hästsvansar, flätor, sakta ner tillväxtprocessen och i värsta fall leda till försvagning av håret och deras förlust. Därför bör du inte dra åt dem för hårt med gummiband eller barrettar vid bindning av trådarna.

För trånga lockar hotar förlusten och långsam tillväxt.

 • Om du vill göra lekfulla krullar, välj då inte en styler, men mjuk curlers. I det här fallet, glöm inte reglerna för att vrida strängarna, för om du gör allt bråttom, när det är svårt att svika krillarna är förvirrade med håret, som senare bryter eller bryter.
 • Minska en gång i månaden, klippa de splittrade ändarna. Men glöm inte att den rikliga skärningen av strängarna inte har något att göra med deras tillväxt. Det är bättre om denna procedur kommer att utföras med hjälp av het sax.

Ett av de effektiva sätten att förlänga strängarna - snygg sax skär

 1. På hälsan och längden på manen påverkar hur det tvättas:
 • Använd naturliga rengöringsmedel och icke-hett vatten för tvättning.
 • Borsta inte ditt hår på något sätt vått.
 • Handduk bara suga upp de våta strängarna, men gnugga inte.
 • För kamning plocka en kam med naturliga borst. Träkamnar är stora.

Träkamnar - det bästa alternativet kam

 1. Massera huvudet regelbundet - enkla fingerrörelser bidrar till att förbättra blodcirkulationen och mätta glödlamporna med syre, vilket gör att folliklarna fungerar, och strängarna växer snabbare. Vid massagen nog att betala 10 minuter om dagen.

Foto: Massageskema för hårbotten

Vill ha ett långt hårhår - balansera din diet

Vi är vad vi ska - säkert, du har hört talas om det många gånger.

Detta gäller även hårets huvud, och så att det trivs med hälsan av dess tjocklek och längd, granska din diet:

 1. Sluta äta mjöl, fett, stekt och rökt.

Byt ut dessa produkter med de som innehåller de element som hjälper till att återställa hårets hälsa.

Skadlig mat är en minusfigur och minus en vacker frisyr!

 • Järn. Innehållet i fläsk, grönsaker, lever, bönor, fisk, pumpa frön.
 • Protein. Beläget i mejeriprodukter, skaldjur, bönor, nötkött, vitt fjäderfäkött, ägg.
 • Vitamin C. Mest av allt finns i citrusfrukter, tomater, bakade potatisar, gröna sallader.
 • Omega-3 finns i valnötter, lax, linfrön, tonfisk.
 • Biotin. Finns i bönor, valnötter, bryggerjäst, solrosfrön, linser.
 • Zink - pumpa frön, ostron, kalkon kött, jordnötssmör.

Det är viktigt! Curls kommer att börja växa snabbare endast vid komplex användning av ovanstående produkter.

Balanserad näring - grunden för en lång och tjock man

 1. Undvik mat som hämmar hårväxten:
 • Sitt inte på flytande dieter - det finns ingen fördel för håret.
 • Ät inte råa proteiner - de innehåller ett ämne som binder biotin, varför det inte absorberas i kroppen.
 1. Brist på användbara ämnen fyller användningen av vitaminkomplex.

Folkmekanismer

Folkmekanismer som du enkelt kan göra med egna händer bidrar inte bara till förlängning av lock, utan förbättrar i allmänhet deras hälsa.

Masker baserade på naturliga ingredienser påverkar väl hårets hälsa positivt

Tips! Innan du använder något naturligt botemedel, var noga med att testa för en allergisk reaktion. Applicera bara kompositionen på din handled och låt den stå på i 15 minuter om rodnad eller klåda uppstår - använd inte blandningen.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • Handgjorda (188)
 • hem ekonomi (110)
 • kartong (45)
 • Glasmålning (4)
 • Akvarium (1)
 • Accessoarer till dockor (69)
 • Engelska (2)
 • Astrologi (1)
 • ljudböcker (3)
 • Bijou (8)
 • Pärlor (6)
 • filtning (1)
 • Bomullleksaker (8)
 • Videor (14)
 • Vintage Stuff (15)
 • Allt om fransmännen (1)
 • Broderi (124)
 • Biskornu (14)
 • Bandbroderi (12)
 • Hardanger (1)
 • Stickning (608)
 • virkade (258)
 • stickning (294)
 • Irländsk Spets (33)
 • Decoupage (185)
 • För inspiration (4)
 • Dagbok (6)
 • Målning (17)
 • Hälsa (403)
 • kosmetika (130)
 • Zozh (16)
 • Italienska språket (8)
 • Quiltning (12)
 • Dator (5)
 • Skönhet (10)
 • Antika dockor (3)
 • Dockor (57)
 • Matlagning (799)
 • Desserter (153)
 • Jästdeg (94)
 • Billets för vintern (46)
 • Snacks (96)
 • Korv (6)
 • Kött (42)
 • Drycker (34)
 • Sallader (64)
 • puff konditorivaror (3)
 • Soppa (20)
 • kakor (89)
 • Människor och öden (1)
 • Workshops (84)
 • Mina verk (25)
 • Tvåltillverkning (21)
 • Nyårsafton (329)
 • tullen (5)
 • Kök Trädgård (4)
 • Papier Mache (9)
 • Påsk (44)
 • Papperskonst (3)
 • tidningsvävning (22)
 • DIY gåvor (12)
 • Poesi (10)
 • Naturen (11)
 • Frisyrer (12)
 • Patchwork (16)
 • olika (26)
 • Religion (13)
 • Bröllop (55)
 • Glasögon och flaskor (1)
 • Maskiner (1)
 • Uppsättningar (4)
 • DEKSLAR (3)
 • Söt design (92)
 • Simoron (29)
 • Scrapbooking (8)
 • Stil (94)
 • Handväskor (27)
 • Textilleksak (169)
 • Hares (9)
 • Hästar (8)
 • Björnar (24)
 • Får (7)
 • Hundar (4)
 • Tildomania (84)
 • Smycken (12)
 • Foamiran (18)
 • foto (23)
 • kallt porslin, plast (20)
 • Bra musik (26)
 • Halloween (2)
 • Blomsterodling (5)
 • Tyg blommor (10)
 • Syning (223)
 • Korgar (7)
 • Etiketter, taggar (17)
 • humor (25)

-Tags

-musik

-Sök via dagbok

-Prenumerera via e-post

-statistik

Hur man växer blont hår: Mina rekommendationer och tips

Hur man växer blont hår: Mina rekommendationer och tips

Växa håret enkelt!

Är det lätt att odla hår? Lätt! Du behöver bara ta det på ett ansvarsfullt sätt! Hur många feminina bilder kan skapas tack vare långt hår! Låt oss försöka göra det tillsammans! Jag växer hår nu. De har redan vuxit till axelbladen. Och för två år sedan trimmade jag nästan "under pojken". Trots det faktum att mitt hår är färgat (ljust blont), är växandet framgångsrikt. Jag bryr mig noggrant och övervakar hårets tillstånd. I denna publikation delar jag med dig, kära läsare, mina enkla men effektiva hemligheter. Under tiden inspireras av idén att växa långt hår, och en titt på den här länken http://hoogoo.ru/hairstyles/688-kak-podderzhivat-zdorove-i-krasotu-dlinnykh-volos-neobkhodimye-gigienicheskie-protsedury.html foto med långt hår hår som kommer att överraska sin enkelhet och storhet! Det finns många bilder, en hel samling!

Ja, ja, ja! Jag vill växa en sådan snövit flät, som i dessa bilder! Så jag är på väg att göra min dröm till verklighet! Naturligtvis, från bältets axelblad - långt borta. Men jag kan vänta!

Hur jag kämpar med torrhet och brist på hårglans

Rötterna växer väldigt snabbt. De behöver tonera var tredje vecka, annars ser håret väldigt osjämt ut. Efter färgning blir håret torrt och förlorar glans. Men jag lärde mig hur man snabbt återanpassade dem.

För att ta itu med torrhet och brist på hårglans måste du ha ett arsenal av alla slags reduktionsmedel. Fonder väljs individuellt genom försök och fel. Jag kom överraskande inte med arganolja, som är placerad som en super fuktkräm. Men räddar avokadoolja. Det är värt ett öre, ungefär två dollar (i apoteket).

Läs den hjälpsamma artikeln - vad ditt hår behöver och ge dem god omsorg!

Så, innan varje hårtvätt tar jag avokadoolja och gnuggar den i mitt hår. Jag upprepar att jag har torrt vitt hår, så det här förfarandet ger enorma fördelar, närande hår, fuktgivande, mätta dem med vitaminer. Jag börjar med mycket tips (de är de torraste) och huvudet mot mitten. Hårrödor smälter inte. Vanligtvis är det inga problem med dem och deras tillstånd leder inte till erfarenheter. Och de hår som branschen behöver särskild omsorg och respekt för.

Häll bara olja i handflatan och gnugga, inte sparsam. Ovanför fördela 2 matskedar honung. Jag håller hela denna doftande blandning i mitt hår i minst två timmar. Du kan slå, så att huvudet ser snyggt och attraktivt ut. Medan håret matas och återställs kan du göra hushållsarbeten.

Denna supermask, som bokstavligen tre gånger gör ditt hår glänsande och silkeslett! De är lätta att kombinera och ser attraktiva ut!

foto från internet

Hur tvättar jag vitt hår

Shampoo väljer kvalitet. Detta borde vara en professionell linje. Min favoritschampo är Estelle. Förresten, den ryska produktionen. Detta är en serie professionella kosmetika för hår. Det finns ett schampo, en balm och en mask. Resultatet bedövas mig. För blondiner finns en serie som släpper yellowness. Det är bättre att använda alla medel i en serie. Men jag blandar ibland)))! Eftersom jag älskar att prova nya verktyg och experimentera! Balm-sköljning och maskering med användning efter varje tvätt.

Vatten bör inte vara för varmt. Bättre tvätt måttligt varmt. Kallt vatten för att skölja håret i slutet av tvätten. Syra det med citronsaft - så blir vattnet mjukare. Och håret blir inte för torrt och hårt.

Recept för hemlagad schampo - naturens helande kraft och en underbar omvandling!

Hur man torkar håret och inte skadar det

Trots det faktum att hårtorkning är oönskade, använder jag det ändå. Det är sant att jag torkar mitt hår med runda kamstylers med naturliga borst, slår på kallblåsningsläge och, naturligtvis, skyddsmedel. Den första är flytande silke. Det produceras av olika märken, så var inte lat att fråga i professionella avdelningar för frisörer. Vi har till och med ett apotek till salu. Det kostar ungefär två dollar. 30 ml är tillräckligt under lång tid. Med regelbunden användning i ca 4 månader. Vätskesilke, fördelad på palmerna, smörj hårets tips. Var försiktig så att du inte överdriver det, annars blir håret oljigt. Jag fördelar rester av siden över hela hårets längd.

På rötterna - var noga med att applicera en tonic för hårväxt med aloe eller vetex. Över hela längden applicerar jag en outplånlig spray eller kräm för lätt kamning av hår. Efter honom blir håret genast mjuk och doftande. Faktum är att hela processen verkar vara tidskrävande. Men när du ser resultaten av dina ansträngningar blir förfarandet trevligt!

Berätta för oss hur man odlar hårblondin? Korrekt vård och användning av naturliga tillväxtmaskar

Underbart, välskött och friskt hår är drömmen till varje kvinna som alltid strävar efter att se bra ut.

Det är anmärkningsvärt att för varje hårfärg finns det enskilda sätt att växa och stärka.

Funktioner av lätta trådar, eller hur man växer blont hår?

Blont hår ser väldigt feminin och mild ut. Det är därför som de lockar tusentals visningar. För att alltid vara på topp bör guldsmeder ge sina frisyrer kompetenta, fulla och mångsidiga vård.

Och för detta är det viktigt att veta absolut allt om de gyllene lockarnas egenskaper.

Här är de viktigaste egenskaperna som skiljer dem från strängarna i alla andra färger och nyanser:

 • den minsta mängden melanin och det maximala antalet luftbubblor - denna kombination är ansvarig för en mild, ljus och behaglig färg;
 • I sin struktur är håren av blond färg tunnare än alla andra - därför är de mycket mer mottagliga för aggressiva och negativa miljöeffekter.
 • Som ett resultat av användningen av lågkvalitativa färger, såväl som vård och stylingprodukter, kan lyxiga guldkullar, hela tiden, snabbt bli tråkiga, sköra och svaga.

Vilka tillväxtstimulerande medel är lämpliga för blondiner?

Medel avsedda att stimulera lätt hår bör innehålla speciella komponenter som aktivt kan stärka sin struktur, har en skyddande effekt och bidrar inte till deras mörkare.

Urval av schampon för gyllene skönheter

När du väljer ett lämpligt schampo behöver du noggrant bekanta dig med dess sammansättning.

Insidiga kemikalier som sulfater, fosfater och parabener är farliga för blondor av det faktum att de som en följd av frekvent användning leder till gradvis blekning och missfärgning av den naturliga nyansen.

Professionella inom frisörsalong samt läkare-trichologer insisterar på att rättvisa damer föredrar de schampon som har en vegetabilisk bas.

Följande ingredienser har en positiv effekt på det soliga gyllene hårets skönhet:

 • ris extrakt som ger både effektiv och känslig rengöring;
 • Citronsaft är en naturlig ingrediens för naturlig förklaring och hälsosam glans.
 • Kamillextrakt är ett traditionellt medel som kan stärka, rena och lätta krullarna.

Balmer: komposition och egenskaper

Sådana medel kan innehålla:

 • glycerin - att återfuktas, lätta kamma och skydda mot mjäll
 • keratin - för intensiv näring av hårstrukturen och restaurering av torra och spröda tips;
 • eteriska oljextrakt
 • extrakt av vete sprouts.

Blondiner kommer säkert att uppskatta balm som innehåller komponenter som champagne och extrakt av naturliga pärlor - de har inte bara effekten av lättnad, men ger också en blinkande pärlglans.

Masker för blont hår för tillväxt

Ett effektivt verktyg som stimulerar tillväxten av blont hår, och ger dem också styrka och glans, masker - både professionella och hemlagade.

En stor roll spelas av vitaminer - speciellt A och E, B1, B2, B6, B12, N.

Spendera lite tid kan du göra en användbar mask för blondiner för hårväxt hemma. Valet är ditt!

För att de gyllene lockarna ska förbli glänsande, starka och fjädrande under några förhållanden, är det inte nödvändigt att skaffa ett dyrt botemedel. Ibland kan bekanta produkter som alltid finns i ditt hem hjälpa till.

Kom ihåg den grundläggande listan över ingredienser och deras inverkan på hårets tillstånd:

 1. citron - lyser, slår ut och ger sken;
 2. kefir - stimulerar tillväxt och eliminerar yellowness;
 3. rabarber - har en naturlig ljuseffekt;
 4. glycerin - mjuknar och hjälper till att kämpa med en obehaglig gulaktig kant
 5. Kamille - fuktar, stärker och ger en lyxig färg med iriserande glans.

Vi erbjuder ett par recept som förtjänar din uppmärksamhet:

daisy

 1. För att göra en kamomillmask, ta din favoritbalsam, kamomillblommor och rent vatten.
 2. Fyll de torkade blommorna med kokande vatten och låt dem införa.
 3. Tillsätt lite balsam och mixa.
 4. Fördela den resulterande substansen jämnt över hela hårets längd och håll den i ca 30 minuter. Skölj sedan med varmt, men inte varmt vatten.

citronsyra

Denna mask uppdaterar hårbotten och stimulerar hårväxten.

 1. Blanda noggrant i en praktisk maträtt med 1 matsked citronsaft och olivolja och 3 matskedar varmt vatten.
 2. Sätt på hela längden på håret och slappna av.
 3. Skölj noggrant med varmt vatten efter 30 minuter.

Hur många cm per månad kan du öka tillväxten av blont hår genom stimulering?

Längden av gyllene lockar ökar i genomsnitt med 1 centimeter per månad. Vid användning av bra stimulanser kan deras tillväxt vara 1,5 eller 2 cm per månad.

För att blont hår ska växa snabbare och vara starkt, elastiskt och hälsosamt, följ vårdreglerna - gör en massage för hårbotten och periodiskt skäm bort ditt hår med vitaminmedel!

På vår webbplats hittar du ett stort antal hem masker recept för hårväxt: med nikotinsyra, från kaffesump, med vodka eller konjak, med senap och honung, aloe, gelatin, ingefära, henna, bröd, med kefir, med kanel, ägg och lök.

Användbara material

Läs våra andra artiklar om hårväxt:

 • Tips om hur man växer lockar efter en kvadrat eller annan kort hårklippning, återställ den naturliga färgen efter färgning, påskynda tillväxten efter kemoterapi.
 • Lunar kalender hårklippningar och hur ofta behöver du klippa håret när du växer?
 • De främsta orsakerna till att strängar växer dåligt, vilka hormoner är ansvariga för deras tillväxt och vilka livsmedel påverkar god tillväxt?
 • Hur man snabbt växer hår på ett år eller till och med en månad?
 • Medel som kan hjälpa dig att växa: Effektiva serum för hårväxt, särskilt varumärket Andrea; Estel och Alerana produkter; cemerica vatten och olika lotioner; Hästkraftsschampo och olja; liksom andra tillväxtschampon, i synnerhet Golden Silk Activator Shampoo.
 • För motståndare traditionella medier kan erbjuda människorna: mamma, olika örter, tips om användning av äppelcidervinäger och senap, samt recept för hur man gör hemlagad schampo.

Användbar video

När en blond kvinna växer sin naturliga hårfärg, se videon nedan:

Hur man odlar blont hår

Många tjejer drömmer om långt hår, eftersom det gör dem mer feminina, vackra och sexiga. Om du inte färgar ditt hår, så kommer du inte att ha problem med att öka önskad längd, men om ditt hår regelbundet utsätts för rutiner för att byta färg, växa dem kan det vara ganska svårt. Blond är alltid en populär hårskugga. Du är mycket lycklig om du blivit född en blond skönhet, men hur är det med dem vars hår är mörkt av naturen, och du vill ha ljusa strängar?

Naturligtvis, att tillgripa hjälp av professionella frisörer, som på kortast möjliga tid hjälper dig att ändra din bild. Om det inte finns några problem med att byta hårfärg, kanske det inte är så lätt att uppnå önskad längd. Färgade blondiner besöker regelbundet skönhetssalongen för att inte bara lätta sitt hår, utan också för att uppnå önskad färg med toning. Allt detta har negativ påverkan på hårets hälsa och förstör dem.

Varje kvinna eller tjej ska regelbundet skära av ändarna av håret för att ha en snygg och välskötts frisyr. Någon behöver göra denna procedur oftare, och någon förkortar håret en gång per år. I detta fall beror vikten på hur hårt ditt hår är skadat. Var noga med att vara uppmärksam på valet av frisörsalong för att överlåta ditt hår bara till riktiga proffs. Om färgad blondin inte är engagerad i ytterligare hårvård hemma så blir det ganska svårt för henne att odla strängar av önskad längd. Om du regelbundet fuktar och närmar dig hår från mycket tips till rötterna, kan du inte bara ha önskad hårfärg, utan också växa den tillräckligt länge.
Om du ständigt strävar efter ren blond färg och vill ha långt hår, så kommer följande professionella tips att hjälpa dig att uppnå önskat resultat.

1. Tvätta håret med kallt, inte varmt vatten. Många tror att bara hett vatten är det bästa för att tvätta håret, men det är det faktiskt inte. Att tvätta bort överskott av talg, som ligger mestadels på hårrötterna, kommer att räcka till, bara ett enkelt schampo. Användningen av varmt vatten leder till förstörelse av naturliga fett- och fuktsträngar, och du behöver dessutom näring hela håret med speciell kosmetika. Tvätta aldrig ditt hår med kallt vatten, eftersom det inte kommer att gynna dina strängar eller din kropp som helhet.

2. Fuktar regelbundet hårets ändar. Din huvuduppgift i det här fallet är att du tar i gång torra ändar i rätt tid. Det finns en massa talgkörtlar i hårbotten, men de närmar sig bara rotszonen, medan huvudlängden och spetsarna förblir torra. Som ett resultat visas sprött hår och spetsarna splittras. Allt detta leder till att du måste besöka din frisör mycket oftare för att skära de döda ändarna av håret. Om du vill växa strängar, applicera en liten speciell kosmetisk olja varje dag som håller fukt i håret och hjälper dig att bli av med problem med ändarna. För att uppnå bästa resultat ska du fördela resten av produkten på dina palmer och applicera också på huvudlängden. Innan varje huvud tvätta, applicera lite olivolja, ricinus eller orgelolja i håret i en timme, undvik rotzonen och linda huvudet runt toppen med en klämfilm. Efter några veckor av denna procedur kommer du att märka hur mycket mjukare och starkare ditt hår har blivit.

3. Kamma inte vått hår. Så länge det finns fukt på håret, är de väldigt sårbara och känsliga för mekanisk stress. Så snart du börjar kamma de våta strängarna är hårskalorna skadade och brittleness och splittrade ändar uppträder. Vänta 30 minuter efter tvätt och kamma sedan strängarna försiktigt med en träkam med stora tänder.

4. Välj shampoo för skadat hår. I själva verket visade tillverkningsföretag på förhand att varje kvinna kunde välja en produkt för att tvätta håret enligt deras typ. Var uppmärksam på schampon för melirovanny eller färgat hår för att skydda trådarna under tvätt.

5. Avvisa ofta användning av hårtork och strykjärn för att anpassa håret. Alla hår styling enheter har en negativ effekt på deras struktur och hälsa. Förbättrar naturlig torkning av hår, men bara på helgdagar gör styling. I det här fallet skulle det bästa alternativet vara att besöka en skönhetssalong för att inte bara göra vacker styling utan också för att bevara hårets skönhet och hälsa. Det finns en massa kvinnor som gör styling varje morgon och använder en stor mängd kosmetika: lack, mousse, skum eller gel. För att växa långt vackert hår bör du i princip begränsa användningen av hårtork eller curling så mycket som möjligt.

6. Gör närande hårmaskor. I vilket fall som helst bör du göra hårnäringen från insidan, som inte kan ges till dig av vanliga balsam. Masken tränger djupt in i håret och mättas med användbara mikroelement. Regelbunden användning av fuktgivande hårmaskor hjälper dig att växa inte bara långa men starka strängar.

7. För natten, bind håret i en hästsvans eller fläta det. Under sömnen kan håret bli mycket skadat på en kudde och filt. Om du försiktigt samlar in trådarna skyddar du dem från mekanisk stress. Detta råd kommer att vara särskilt användbart för kvinnor som ofta byter plats i en dröm.

8. På vintern bär du en varm hatt och på sommaren - en keps eller hatt. Både frost och brännande solljus kan orsaka torrhet och sprött hår, följ så här regeln för att odla långt och vackert hår. Även vårvinden kan ha negativ inverkan på hårets struktur, men om du oroa dig för skydd i förväg kommer strängarna att vara fuktiga och elastiska. Om möjligt på sommaren, innan du går ut, sätt olja på håret eller en balsam med hög SPF-nivå.

- Gå tillbaka till innehållsförteckningen i avsnittet "Dermatologi"

Hur odlar du din naturliga hårfärg blondin

Kvinnor - skapandet av oförutsägbara och förändrade. Detta återspeglas i många delar av sitt liv, men speciellt starkt - i allt som berör deras utseende. Lusten att ändra bilden kan när som helst besöka representanten för den vackra halvan av mänskligheten.

Ofta är hårförändringar beroende av deras förmåga att förse sina ägare med nästan obegränsad kreativ frihet. Denna frihet är ibland uttrycks i de mest bisarra beslut: så vacker, idag gjorde sin extremt kort frisyr kan i morgon drömma om rullgardins till midjan vattenfall lockar.

Växande långt hår är inte en lätt uppgift, förutom tålamod kräver denna process kunskap om några av funktionerna i vården av växande hår, liksom deras exakthet och systematiska karaktär.

Funktioner hårvård för blondin

Blondin är alltid i mode, och blondiner, inte mindre än brunetter eller brunhåriga kvinnor vill vara ägare till en lyxig, flytande man på axlarna. Hur växer en blond långt hår?

Hur man odlar blont hår

Det var lyckligt för dem som fick blondt hår från naturen, men tjejer som vände sig till blonda skönheter med artificiella medel kan lyckas med att följa de enkla reglerna:

 1. Tvätta inte håret med varmt vatten! Åsikten att endast hett vatten kan rensa hårbotten av överskott av talg är fel. Varje schampo tillsammans med vatten vid rumstemperatur kommer helt enkelt att klara av den här uppgiften. Medan varmt vatten torkar hår, vilket i slutändan kan leda till deras ömhet och tvärsnitt.
 2. Glöm inte att fukta tipsen. När din uppgift är att odla långt hår måste du sträva efter att klippa av det så lite som möjligt. Split ends kommer att upphäva dina ansträngningar och hopplöst sakta ner processen. För att undvika detta, applicera masker för blondor regelbundet innan du tvätter huvudet, för hårväxt från kallpressade oljor (ricin, burdock, oliv, organ) på hårbotten och hela hårets längd. Glöm inte att gnugga in i spetsarna av en liten olja som tidigare uppvärmts i palmerna.
 3. Kamma bara torrt hår. Våt och jämnt fuktigt hår är mycket sårbart för eventuella effekter. Kam kan skada sina vågar, vilket nödvändigtvis leder till brittlighet och tvärsnitt.
 4. Sova inte med lös hår. En trasa kudde eller filt kan ha en stark mekanisk effekt på ditt hår och skada det. Detta gäller särskilt för skönheter, som kännetecknas av rastlös sömn, under vilken de ofta byter position.
 5. Se upp för kylan. Glöm inte att ha på dig en hatt eller huva på vintern. Vind, snö, torr vinterluft kan skada hårets känsliga struktur, vilket gör att de blir sköra och livlösa.

Shampoo, masker och curling

Hur växer en blond hennes naturliga hårfärg? Använd ett speciellt schampo. I någon specialaffär kan du hitta ett brett utbud av schampon avsedda speciellt för färgat eller blekt hår.

Försök att minimera höga temperaturer! Hårtork och hårrätare är utan tvekan mycket användbara saker, men om du vill bli ägare till en lång frisyr så snart som möjligt måste du säga nej. Tja, eller använd åtminstone så lite som möjligt.

Foder ditt hår med masker. Medan shampooing och balsam-sköljning vanligtvis är tillräckligt för att ta hand om korta hårklippningar, kräver långt hår hårdare förfaranden. Och det bästa av dem är masker. Inget annat kan så närma ditt hår, ge det sken och naturligt fuktgivande.

Egenskaper av sommarhårvård

Men tro inte att endast frost kan skada ditt växande hår. Värme och direkt solljus kan vara lika destruktiva. Därför bör den varma säsongen vara särskilt uppmärksam på håret:

 • Glöm inte att använda masker och balm. Få en återställande balm och glöm inte att lägga på ditt hår varje gång efter att du har applicerat shampoo. Det skyddar dina strängar mot exponering för UV-strålar.
 • Under värmevågperioden är det bättre att byta de vanliga vårdprodukterna till en fuktighetsgivande balsam och närande masker som ska användas 1-2 gånger i veckan.
 • Använd "tvätt". Också på sommaren, till alla ovanstående, lägg till icke-tvättbara hårprodukter med ett SPF-filter som skyddar håret och omsluter dem med dess komposition. Sådana produkter säljs i form av oljor, serum, spray eller kräm och är avsedda att skadas, benägna att torka hår. "Skikt" ska appliceras för att rengöra, du kan blöta (till exempel efter att ha badat) hår. På grund av detta kommer de att få både fukt och frälsning från solen.
 • Inget skydd skulle vara överflödigt. Experiment med utseende. Lägg märke till olika sommarhattar - mest troligt att du kommer att plocka upp något för din smak och kunna inte bara hjälpa håret förlustfri överleva den varma årstiden, men också uppdatera din bild.
 • Om du tycker att hattar inte alls går, försök bara att vara mindre under solen och täck huvudet med en handduk på stranden.

Genom att hålla sig till dessa enkla rekommendationer kommer du att odla ett gott långt hår!

Hårvård hemma (masker, skal, etc.) - granskning

Hur man växer blond, är det verkligen möjligt att ha långt blekt hår, jag går inte längre till salonger, blond i midjan

För ett år sedan förstörde mina underbara guldkrullar en frisörs sorg. Hon profilerade sig längs hela längden och sa att hon skärde heta pinnar med selar, så jag är en naiv dum! Gav henne att dra ut golvet i guschiny och hårvolymen. Mitt hår är ändå inte tjockt, och efter det började det tyvärr hänga på ryggen som en svamp. Tårar bråkar. Som ett resultat avbröt hon dem längs axlarna och bestämde att vad som än var, skulle jag återvända dem och göra dem bättre. Spara då var längden omöjlig.

3. försummat utseende

4. Förskräckligt, katastrofalt förvirrad

Olja och senap flög i sin tur. Jag köpte på råd av lokalbefolkningen med ayrekand naturschampo och balsammasker mormor Agafya. Hennes hår växte snart tjockare och bättre, men inte direkt. Och nu ser jag hela mardrömmen. Han besökte mig igen. Uppenbarligen har rester av skapelserna av trollkarlen som har använt mitt huvud växer ihop. Se vid 7 från ändarna av hårstickan i olika riktningar trassliga och trasiga.

Allt som har blivit överlåtet av överarbete kommer sannolikt att behöva tas bort. Tårar igen. Gå inte jag går inte korta hårklippningar.

Och då kom en idé till mig. Att skära dig själv. Jag tror inte på den här nonsens som förstör ditt liv. Hoppa från bron kommer att förkortas och förstöras, och du kommer att klippa av håret, inte benen kommer att växa.

I allmänhet är min metod inte lämplig för dem som är rädda! De som tror på overtro! För dem som har en tung hand, jag har en ljus, så jag vågade och med god anledning =)

Det är enkelt. Vi kamar hår. Vi står upp framförallt där ljuset inte kommer att diffunderas, men tydligt ovanpå dig. Lägg till exempel en skrivlampa ovanför dig. Ta sax och lugn ner =)

Välj nu strängen du borde se hår som sticker ut längs hela längden.

Dra strängen och toppen! Noggrant. Från ovan glider vi saxar genom att ta bort spåren. Skär inte, ta inte bort, men som om vi polerar ett hårplåt. Efter att ha tagit upp svansen och avskärning försiktigt 1 cm i längd vid svansspetsen. Ja, det här är förmodligen fel, men jag lyckades skicka tillbaka dem till ett välskött utseende utan mycket förlust och bära på den tills mästaren återvände från semester. Domare själv tips efter. Fram till idag kan jag inte kamma genom dem i 2 veckor. Jag kan inte rulle och sticka i knutar = (Men nu är det mycket bättre =)) Jag rekommenderar!

Bilden är ett bra exempel på hur man håller saxen och skär dem! Och förstås bilden av tipsen och håret efter behandling.

Jag vill klargöra. De är mjukare och bättre att kamma, men fortfarande 7 cm av olika längder. Jag önskar er lycka till och vackert hår.

Uppdatera 2016

Börja växa som du kan se ovan, eller snarare det var ännu kortare på axlarna. Nu är min längd så här. Är det möjligt att odla blont hår? Ja. Bara det är långsamt och ganska mödosamt. Börja med att börja med en mild färgning. Så länge du använder supra och toning agent över hela längden var tredje vecka och inte har lyxigt hår av naturen, glöm det. Om du har ett orealistiskt tunt och tunt hår av naturen, glöm det blont. Det här är inte för dig. Jag är ägare till mycket tunna hår, tunna som jag ser nu och det verkar hopplöst alls, men jag kämpar för deras existens själv på huvudet. Nu i ordning.

 1. Undvik aggressiv hårfärgning (ovan, hög% oxid)
 2. Avvisa färgtonning över hela längden
 3. Neka att färga håret var tredje vecka
 4. Ge upp alla typer av folkmedicin, inklusive många oljor som färgar hårets ljusa hår (havtorn, till exempel kaffe och brandy masker)
 5. Ingen henna på vitt hår
 6. Avfallsploek, hårtorkar, strykjärn och andra heta föremål som inte har funktioner i ett sparsamt läge
 7. Gå inte med ständigt flytande hår och sov inte i något fall med en sådan längd utan en pigtail

Du kan ge mig tofflor, men bara dessa enkla regler hjälper mitt hår att växa och inte springa av huvudet. Nu när du ska göra:

 1. Försök att tvätta håret mindre ofta, minst en gång varannan dag. Jag tvättar en gång i 3 ibland i 4. (jag kunde träna mig och nu är mitt hår rent mycket längre)
 2. Riva inte det kamma våta håret
 3. Använd alltid balsam eller mask efter shampooing.
 4. Applicera vätska eller olja i ändarna av håret eller använd en outplånlig balsamkonditioneringsapparat (jag använder båda efter tvätt)
 5. Skydda håret mot yttre faktorer och mekaniska skador (metalltillbehör i soporna, på sommaren, använd speciellt UF-solskyddsprodukter och skyddsserier, bada inte i solen, bada inte i saltvatten, ha på huvudbonad på vintern och göm dem under kläder, använd vinterkläder omsorg)
 6. Samla hår, gå inte ständigt med lös längd (det finns många vackra frisyrer och flätor), du kommer att se snyggare ut, ditt hår kommer att delas och bryta mindre
 7. Köp en bra kam och hårtork (garanti för ditt hårs hälsa, bränn inte håret med billiga enheter, där det inte finns någon temperaturreglering)
 8. Välj masker, balm, balsam som det skrivs på: näring, hydrering, mot tvärsnitt och bräcklighet. MÅL FÖR NORMALT HÅR RÖR INTE DIG NÅGON MER!
 9. Tone ditt hår med speciella skinn, schampo! DET ÄR INTE NÖDVÄNDIGT ATT TILLSÄTTAS TONNAD GENOM FÄRG, DEN MER ÄN AMMONIEN INNEHÅLLER. (lyssna inte på nonsens av sorg för frisörer, som fortfarande klagar på porositet och tomt hår är en ond cirkel, de kommer att avta och falla bort utan att tona, tro på regelbunden färgning kommer att falla av mycket snabbare)
 10. Var noga med att skära av de torra ändarna, titta på deras allmänna skick, väx inte för tunt och sprött hår DETTA ÄR UGLIGT!

Endast 10 enkla regler, med efterlevnad av resultatet kommer att märkas efter ett par månader.

 • Ja, jag tona inte hårfärg! Det var redan en ledsen upplevelse som ledde mig till axlarnas längd, nu använder jag bara silver professionella schampon och extremt sällan. Jag lätta bara återvunna rötter, en gång i 2, och även om 3 månader. (det här är enbart min personliga åsikt, det är inte svårt att lida 2 cm av rynkade rötter)
 • Jag har tunt flytande hår, till skillnad från flickor, som här visar verkliga resultat före och efter, så långt har jag inte mycket att skryta med, men jag är säker på att snart jag också kan bli någons motivator.
 • Jag skär ofta ändarna, vilket inte tillåter längden att variera
 • Jag försöker följa alla regler som beskrivs ovan.
 • Jag var tvungen att överge oljor och andra organiska ämnen, för med blond var de ineffektiva och gav inte det önskade resultatet.
 • Jag trimmer bara mitt hår av mig själv, så jag köpte bra sax i prof. lagra och använd dem inte för andra behov! Ju mer än skotten, desto mindre portar ett hår efter en kort

Aldrig förtvivlad, jag tittar på inläggen på tjejen av tjejer med lyxigt hår och jag känner mig defekt, men stolt. Alltför ofta har alla tjocka, vackra hår och jag har tre fjädrar som jag bryr mig om och vårdar. Denna recension är för dem som, som jag, inte kan skryta underbart hår, men vill verkligen ha det. Ja, jag vet, om jag inte hade målat dem, skulle de ha varit hälsosammare, tjockare och redan upp till svansbenet istället för under axelbladet. Min naturliga nyans passar mig inte, för blekad.

Nu mer om vården:

 • Om schampon. Jag köpte många märken från organisk till professionell och slog fast: shampoo ska sköljas, uppdatering ska inte vara torr. Inget behov av att frantically välja att gripa allt. Jag hade både dyra och billiga slutsatser: de är nästan lika, vissa torkar håret mer, andra mindre. Naturligtvis stoppar jag valet på de som inte torkar tipsen och lägger till volymen. För närvarande använder jag KAPOUS STUDIO shampoo med vanilj extrakt och det passar mig mer än det, priset pr liter slår inte budgeten. Enkel regelbunden schampo = rengöring! Och inte schampo = slutet på brittleness, kotletter etc. Om förlusten av ett separat ämne. Du behöver inte tro på allt som tillverkaren lovar dig, lika mycket som ditt hår och plånbok. Vad bättre att spendera pengarna på.
 • Om balsams. Fram till nyligen köpte jag alltid en produktlinje, försökte välja 1 linje och 1 varumärke för att inte blanda olika tillverkare med varandra. Uppriktigt sagt är det inte alltid effektivt, ibland ger fonder av olika varumärken tillsammans ett bättre resultat än med en linje. Balm = fuktgivande, näring, lätt kamning, frånvaro av skört kött, etc. För blonda, balsams och billiga varumärken, både från massmarknaden och från den professionella, är det anmärkningsvärt lämpligt. MEN! Jag slutade använda dem och det är därför. Många balm är inte kraftfulla och håret blir så torrt att du inte kan riva genom det. Och det är inte ekonomiskt, det är ganska lång tid i min längd, och liter balsams är ofta inte lika coola som i mini-versioner av 200 ml eller 300 ml. Generellt uteslutet, för brist på effektivitet och hög kostnad.
 • Om masker. Varje gång efter tvätt, i stället för en balsam, använder jag en inte alltför fet, lättmask och det har verkligen hjälpt mig att både spara och se ett bättre resultat! dvs byt ut balm med ljusmaskar, och det skadar inte alls, tvärtom har det bara förbättrat hårets kvalitet, håret är mjukare och livligare med minimala kostnader. Jag ansöker inklusive till rötterna. Ingenting väger, det viktigaste att veta när man ska sluta. Ljusmask, det här är en mask som som en del har ett minimum av oljor, silikon. Dvs. det finns inget rakt antal komponenter. Det räcker om smidighet, näring och hydratisering är lovade (nu använder jag KAPOUS med bambu och vetextrakt). Nu en tyngre arsenal. Supermasker som har en rik komposition av alla sorters saker. Jag använder sådana masker en gång i veckan, sällan är 2 tillräckligt för mig. Jag går lite längre än 30-40 minuter, även om det står 10. Mask = super näring, fuktgivande, förebyggande och stoppande brittleness, chaffing, restaurering av strukturen etc. Genom valet av masker är jag mycket noggrant. Föredra dem som återställer hårets struktur. (nu använder jag ESTEL curex terapi)
 • Odelbar vård. Var noga med att ha åtminstone något från outplånlig vård. Var det en spray, en vätska, en kräm. Detta gör det möjligt för ditt hår att se mer välskötta, inte förvirra, att skaffa glans och silke. Odelbar vård = kosmetisk effekt. Dessa medel syftar till att förbättra hårets övergripande utseende, men inte på en kardinal återhämtning. Tappa inte speciella förhoppningar på dem. Ett sådant verktyg i den komplexa vården kommer att hjälpa ditt hår att se anständigt och vackert, för att förhindra torrhet och smärta. Varje gång jag köper helt annorlunda innebär och bekänner att jag inte räddar dem. Jag använder grädden omedelbart efter tvättning (KAPOUS mjölklinje), efter torkning av vätskan (KAPOUS arganolja). När jag vill kamma sin tvåfasiga spray. Nu är det (KAPOUS KERATIN) som lämnade en negativ recension av sig själv
 • Hårrötter Glöm aldrig att bry sig om hårrötterna! Leta efter de bästa oljorna, masker för rötterna! Jag använder en senapsmask på återvunna rötter, lägg till ampuller av vitaminer a och e, ägg, honung till den. Detta gör att håret växer snabbare och närmar sig hårrötterna. Ibland kursen jag använder nikotinsyra. Jag applicerar det på avskiljningar i hårbotten. Det bidrar också till hårväxt. DITT HÅR VAD KVINNAR FRÅN RÖDEN! Detta är definitivt inte att glömmas bort.
 • Kam. I många år har jag varit trogen mot Braun Satin Hair 7 comb med joniseringsfunktion. Underbar sak. Håret omvandlas omedelbart.
 • Hårtork Braun Satin Hair 7 med joniseringsfunktion. Mänskens gåva har blivit magisk, kraftfull nog och pålitlig. Skämmer inte bort håret, och jag använder det extremt sällan.

Nu tänker jag på att inte måla rötterna, för med en senapsmask igen ser jag hur många nya hår jag har och min pigtail har blivit tjockare på bara 2 månader. Det är möjligt att återställa hårdets densitet och klara av den inhemska färgen. Jag hoppas verkligen att min recension var till hjälp för dig. Det finns för lite information på Internet och på Airek för vård och tillväxt av blekt hår. Jag vill dela med dig av min många års erfarenhet.

Flickor! Skölj inte. Jag är en praktisk person och köper inte upp allt, ingen olja betyder, för Jag tycker att det bara är meningslöst att hälla 1000 flaskor på huvudet. Jag närmar mig allt praktisk och rimligt. Det viktigaste är att den vård du väljer verkligen förbättrar och upprätthåller hårets kvalitet, och inte bara damm på hyllorna i badrummet. Används, köpte något annat och så vidare. Använd inte den professionella vård och organiska organiska sköljmedel bort professionella och så vidare i en cirkel. Kontrolleras för dig själv personligt, håret blir värre, inte bättre. Välj något 1.

Jag använder inte filter i fotot, så du kan verkligen bedöma situationen, särskilt inte att skryta om. Om du är intresserad av hur jag skär mig själv, skriv i kommentarerna och jag delar gärna med dig min väg.Nästa Artikel
Recept av traditionell medicin kommer att stoppa håravfall