Hur man växer hår efter arkivering


Många hade åtminstone en gång hört termen "filirovka". Det används ofta inom frisörsindustrin. Denna teknik används ofta av frisörer för att forma en frisyr. Men det finns extremt olika åsikter om detta trick. Någon är en fan av denna teknik och gör det regelbundet, och någon är kategoriskt mot sådan blasfemi över håret och anser att en sådan frisyr är mycket skadlig för håret.
Vi kommer att förstå hur det här görs.

Varje mästare har sin egen handstil. Men ofta använder en frisör sax, enkel sax eller en rakhyvel för att ta fram filigran. Specialisten arbetar med varje enskild strand och skär av hår av annan längd. En person har naturligt hår av olika längder, vissa får tillräckligt med sömn, andra är kvar på plats. Med hjälp av arkivering gör frisören mindre anpassningar av hårets längd, vilket ger bättre styling och formar hela frisyren.

Det rekommenderas att arkivera i två fall:

VIKTIGT ATT VET! Parfym för kvinnor med feromoner som driver någon man galen. Läs mer >>>

• Att ge volymen till en frisyr;
• För att bli av med hård tjocklek.

Låt oss prata om nackdelarna med denna procedur.

Mycket ofta, efter en sådan hårklippning, börjar håret skära av starkt, som vissa hävdar. Denna fråga är ganska kontroversiell, eftersom varje enskilt fall är individuellt, och en frisyrning är inte alltid orsaken till hårskiktning i ändarna.

Det är förbjudet att göra gallring, om du har svagt hår, i så fall kommer håret verkligen att vara starkt stratifierat och brutet.

Även detta trick rekommenderas inte för tunt långt hår, för då blir de ännu mer sällsynta. I fråga om arkivering av dålig kvalitet tar hård restaureringsprocessen mycket tid och ansträngning.

Men var inte ledsen efter en misslyckad resa till frisören. Om det finns behov av intensiv hårbehandling kan henna användas. Den späds i varmt vatten med tillsats av oljor efter eget gottfinnande. Det ska göra en krämig massa. Det kan lägga till kakaopulver och vitaminer i grupperna A och E. Den resulterande blandningen appliceras på håret, med undantag av rötterna och huden och insvept i polyeten och en handduk. Du kan inte applicera denna mask på hårbotten, eftersom henna kan torka huden och orsaka mjäll. Denna mask hålls i tjugo minuter och tvättas av med schampo.

Det kan också hjälpa tinktur av peppar. Peppar hjälper till att väcka hårsäcken och göra det växa nya hår. Tinkturen gnids i hårbotten vid sänggåendet eller fyrtio minuter före tvätt. Denna infusion värmer huden, hjälper huden att andas och förbättrar blodflödet.

Ska håret växa efter fyllning (gallring)?

Hösten 2016, i slutet av oktober, var mitt hår tunt. Kommer de att förlora längre? Kommer de inte att förlora sin tjocklek? Jag hade bara väldigt tjock. NU NEJ.

Efter filing hår växer tillbaka. Som du korrekt noterat är gallring hårborttagning. Det vill säga, lite hår blev kortare, och vissa var längre.

Här i stället för luckor verkar den totala volymen ha minskat. Det var ingen förändring i volymen vid rötterna (om inte den var helt tunn på roten). Håret växer från rötterna, densiteten kommer långsamt att röra sig till spetsarna. Vill du påskynda processen - trimma ändarna av håret med ett rakt snitt, utan att arkivera.

Filirovka bra, enligt min åsikt, om du vill uppnå effekten av volatilitet. Det är generellt avsett att avbilda hårets naturliga utseende. Trots allt kan håret inte växa lika och inte ha samma längd.

Filirovka tips av hår

En granskning av en pluckad kyckling som inte kan leva utan arkivering. Bilder av den mycket plukade kycklingen.

Jag är en av dem som, efter ett misslyckat besök på frisören, kan gå in i en djup depression länge. Mitt hår växer väldigt långsamt och varje centimeter räknas. Men jag kommer att stå upp för hårfyllnadsskyddet, för utan det kan jag inte föreställa mig mitt hår.

Filirovka tips av hår

Trots det faktum att temat för återkallelsen är tappningens filiration, hade jag anledning att göra arkiveringen på hårets längd.

Mitt hår är väldigt tjockt och tungt, men växer långsamt. Här är den maximala längden som jag lyckats växa.

Hemma med ett litet barn och sådant löst hår är svårt. Genom detta gick jag nästan alltid med en svans. Det kom till den punkten att jag var tvungen att sova med en svans. Från detta mycket trötta huvud, nacke och hårbotten. Tyvärr för håret, men valet var uppenbart.

Innan klippningen klargjorde jag. Jag skulle vilja minska hårets vikt vid arkivering. Här är min mane efter trimning och gallring.

Visuellt är håret voluminöst och tjockt, men det är mycket lätt.

Jag skulle inte rekommendera att tunna på flytande eller övertorkat hår.

  • Vid fräsning av flytande hår, då blir de visuellt mindre.
  • Med skadat hår finns det stor risk att få delade ändar längs hela längden. I det här fallet kommer de att se orörda ut.

Var frisk och vacker!

Min hårvård:

Kapous hårbalsam

Balm för hår av Belita-Viteks Plusonda (plus)

Shampoo Clean Line Herbal Medicine.

Shampoo Yves Rocher "Golden Shimmer" för lätt hår.

Schauma Hair Oil Oil Care

Oljelixir för hår Fructis Transformation.

Fiskolja är hemligheten för friskt hår, naglar och hud.

Tack för din uppmärksamhet (.) Vi ses snart!

Prenumerera på recensioner

IRecommend.ru. Jag är här exakt ett år

Jag grät i stolen! Min underbara av naturens lejon mana förvandlades till en medioker mus svansstubben.

Det är synd att det inte finns några foton, för jag gjorde filigran för 5 år sedan, nu rinner jag från det som från eld. Förresten har jag inte gått till frisör i 2 år nu, och sådan skönhet lyckades redan växa :) Se foto.

Jag brukade ofta raka undan kaskaden, eftersom jag har tjockt och buskigt hår. Och frisörerna sa alltid * att beställa, eftersom de är mycket tjocka *. Det här är så absurt som om du hade tjocka och långa ögonfransar, och barberare skulle plocka ut dem och förkorta dem med sax :)) Eller gör en operation för att förkorta långa smala ben :) Trots det är tjockt hår vackert. Varför.

Men då var jag 19-20 år gammal, det verkade som den äldre smartare, och det verkade obekvämt att argumentera med * mästare *, eftersom de * är stylister *, de vet bättre hur jag går.

Som ett resultat lämnade jag barbershop med en tom handväska och en bitter känsla av förolämpning. När allt i stället väntade på mig, istället för en frodig, rik svans, väntade en skinhuvud med stickande hår. Istället för en tjock fläta kunde jag bara fläta en tunn, med kaskad tråd som kommer ut ur den. Håret på mitt huvud var verkligen 50-60% istället för min 100 :(

Jag kände mig som en grå mus med 3 hår på mitt huvud. Trots det faktum att Gud belönade mig med ett ganska rikt vågigt hår. Men allt detta förblev ligga på golvet i frisören, men jag var nöjd med råttans svans.

Tack Gud, jag gjorde det kloka beslutet att inte engagera mig med * mästarna * längre, och nu ligger allt ansvar för mitt hår helt med mig. Livet har blivit mycket lugnare :)

Torka inte! Ta inte bort den naturliga densiteten! Skapa inte * ragged * på ditt huvud.

P / S Jag föreslår att jag ska se min favorit läppförstoringstips. Med detaljerade bilder före och efter, och bilder 8 månader efter proceduren!

? • •? Filirovka disfigures och dödar hår. ? • •? Mina foton visar klart det för dig? • •?

Vem bland oss ​​"inte litar på den professionella"? När du är ung och inte särskilt smart i frisörfrågor är det inte alls bra.

Jag ska berätta lite om ditt hår.

Av medelstjocklek, inte särskilt mjuk, benägen för vågrighet, curliness och fluffiness, som jag ofta hade en blåsning på mitt huvud. Detta är förut. Nu lärde jag mig att hantera dem. Och sedan för många år sedan blev jag väldigt mycket upprörd av den extra volymen på mitt huvud och jag ville att mitt hår skulle bli mindre.

I nästa resa till en välbekant frisör klagade hon om hennes problem. Den goda samaritanska kvinnan erbjöd arkivering (åh, skräck!) Tunnande sax. Men då var det inte en skräck för mig självklart. Jag tänkte precis - wow, vad en rolig sax! Viktigast, de tog bort volymen för mig, och jag blev lite lyckligare.

Då bytte jag frisören, som berättade för mig - krulligt hår ska fräsas endast med NORMAL sax! Jo, okej, hon började skära / fille mig. Endast härtill höjdes också höjdpunkten, vilket inte heller bidrog till hårets hälsa. För tillfället såg allting ut, till synes och ingenting, jag var till och med nöjd med allting. Men nu tittar jag på mina bilder, jag är överraskad. HUR ?? Hur kan jag gå med det här.

Och frisörer tycktes alla ha kommit överens om. Eller de lärs detta i kurser - hatar kunder gör allt filetering oskiljaktigt.

MEN den glada dagen kom när jag vände mig till en man som verkligen vet vem och hur bäst man ska skära. Mina små ögon öppnade. Det visar sig att för krökt / vågigt hår är filigering kategoriskt KONTRAINDIKERAT! Kort sagt, min faster var chockad över att jag i många år hade varit så oförskämd. Filirovka sägs kategoriskt nr. Åh, hur glad är jag att det finns människor i världen som bryr sig.

Jag vet inte vem det är allmänt lämpligt, vilken typ av hår, men jag skulle inte rekommendera den här proceduren till någon annan.

> Först, börja dela hår.

> För det andra vill de inte ligga normalt.

> För det tredje ser håret ut som stubbar.

> Fjärde och viktigaste, du freak!

Ledsen att vara så kategorisk.

Som bevis på några bilder på hur jag tittade på olika år och fram till 2013

Tja, och gardinen, den finaste!

Vem tycker att det är vackert, låt honom kasta en sten på mig!

Så här ser mitt hår ut nu. Jag tycker att det är klart huruvida man ska luta sig till arkivering.

Läs mina andra hårrecensioner.

- hårfärg, som jag använder.

- trimma hårspetsarna i salongen.

Ge håret en volym. Tidigare? Överraskande, det fungerar! Det viktigaste att hitta en bra mästare! (Foto-bevis)

Innan jag försökte arkivera på mig själv trodde jag att det bara passar ägarna av tjockt hår, för det är faktiskt det tunna håret, vilket innebär att deras täthet minskas. I praktiken visade det sig att det tvärtom hjälper till att ge volymen och håret efter att den håller sin form mycket bättre.

Av natur har jag tunt och rakt hår som ser lös ut, minst sagt, tyvärr. Under lång tid växte jag mitt hår, som förvärrade situationen, bestämde jag mig för att bara ta en kort frisyr efter att ha hört en stylist. Det var såg jag med långt hår, hårklipp utan gallring).

När jag gjorde en kort hårklipp för första gången och hörde från mästaren att hon skulle göra arkivering nu förstärktes jag, men bestämde mig för att lita på henne och inte protestera). Filirovka utförs med speciell sax med tänder, med vilka separata trådar skärs ut. Efter filing började hårklippningen se mer intressant och volumetrisk. Som frisören förklarade för mig kan arkiveringen göras för nästan alla, men om håret är tunt (precis som jag) borde det vara minimal, annars kommer håret att se ut som en liten och effekten blir motsatt.

Även mina assistenter i den svåra uppgiften att skapa volym på tunt hår:

Boost UP - processen att skapa en basvolym upp till 6 månader.

SYOSS Hårmousse "Volymhiss"

Hårspray SYOSS "Volume Lift"

Tack så mycket för din uppmärksamhet på min recension!

Feedback i skyddet av slaget! Tjejer, låt oss komma ihåg att allt är enskilt och för någon är arkivet en ful, men för någon - Skönhet! + Mycket bilder av mitt fräscha hår

Hur många arg recensioner handlar det om arkivering! Du läser och det hävdas att arkiveringen är en absolut EVIL, från vilken alla måste springa utan att tänka. Också på Ireke läste jag många negativa uttalanden om hårklippningen "kaskad". Men jag tillåter mig att vara oense med detta och vill påminna dig om att allt för sig och till någon kommer att göra arkivering och "kaskad" skada och förstöra utseendet och göra någon vackrare.

Jag tror att gallringen inte är nödvändig för dem som har ett vackert ansikte och de som har ett rakt hårskär. Men om ansiktsformen inte är perfekt, så kommer inlämningen tvärtom att göra flickan vackrare. Några och smällar är meningslösa, de är mycket bättre utan det, medan andra tvärtom dekorerar smällar, men raka smällar är inte för alla, och den fileterade ser väldigt fint ut. Och vissa människor gillar inte bara en rak klipp av håret, de är irriterande och de väljer en tunn linje, eftersom spetsarna ser mjukare ut med det. "Cascade" ger volymen till tunt hår och dessutom är det inte nödvändigt att slösa tid på styling.

Mitt ansikte är inte perfekt, men vad kan du tänka? Alla tycker att jag har ett vackert ansikte. Så tack för det här exakt tunna och kaskad.

Mitt ansikte är rektangulär, hård kinnbenkontur, hög bred panna, utan pärlor och med raka smällar, det ser inte alls ut, ansiktskonturen så att det i ramverket av rakt hår ser väldigt oattraktivt ut. Jag är lämpad för gallring och krullning, men mitt hår är svårt att krulla och röra med det länge, och en filirovochka förvarar försiktigt alla brister.

Foto smällar med gallring:

Frisyr med utspädning:

"Cascade" skapar volym på håret, för mitt tunna feta hår är detta en riktig frälsning! Inget behov av att bry sig om styling.

Jag noterar att jag har en kort axellängdshårklippning, en "kaskad" med gallring på inte så långt hår ser bra ut, men om håret är upp till midjan så är "kaskaden" inte en helt lyckad idé, enligt min åsikt.

Nu växer jag mitt hår (min man gillar långa lockar), det är uppenbart att "kaskaden" avbryts och gallringen kommer att ersättas av krullar (jag måste röra mig), men jag kommer fortfarande att klara mig, jag går inte rakt alls. När det gäller tipsen bakifrån ser jag hur håret kommer att se ut när det växer tillbaka. Kanske en liten filirovochka kommer att göra, men kanske inte.

Här är jag i en peruk: Jag har långt hår med lockor, jag måste röra med krullen)))

Så vad jag vill säga:

Om du har en frisyr utan ett smäll, rak smäll, om du gillar en rak klippning och du har ett vackert formade ansikte, behöver du förstås inte gallring och "kaskad". Det är uppenbart att det inte finns någon fördel för håret från arkivering, ingen argumenterar med detta. Men om du är fruktansvärt irriterad av en rak snitt, om du bara är fräsad smäll, om gallringen gör dig vackrare, döljer ansiktsfeligheterna, så förstår du självt och inte stör. Ta hand om ditt hår, så kommer tipsen inte att exfoliera. Att vara vacker är så snäll! Och hjälp i personliga termer.

Personligen, jag, strax efter att jag gjort en "kaskad" och gallring, såg den första killen upp, och före 20 års ålder fanns det en fullständig noll i min personliga! "Kaskad" med gallring gav min frisyr nåd, gjorde mig mer attraktiv och sedan dess har jag inte blivit utsatt för männs uppmärksamhet.

Jag önskar att alla ska vara vackra och älskade!

Vad är effekten av hårförtunning? Vad är det här förfarandet? Vilken typ av hår passar, och vad som i alla fall inte kan göras? Jag har arkiverat i många år, bilder innan och efter.

Jag lärde mig en sådan sak som att tunna änden av mitt hår bara några år sedan från min frisör, som jag kom till för att förvandla mitt utseende lite.

Fram till denna tid gick jag inte till frisörer i flera år, för jag växte håret mysklöst av blekning med vit henna under mina skolår. Följaktligen har håret vuxit tillräckligt för att arbeta med dem under årens lopp.

Efter att ha klargjort belysningen började flickvän-frisören skära mig. "Förslag, förslag?" Hon frågade, som jag svarade att jag ville vara modig, modern och magnifik. "Vi kommer att arkivera!" Olga svarade med tillförsikt, och det var här jag spände. Vilken typ av ett ord är "arkivering", jag har aldrig hört något sådant och jag vet inte vad det hotar med. Men Olya försäkrade att det inte finns något att frukta, allt kommer att vara i bästa form, jag kommer definitivt att tycka om det och jag berättar för henne tack. "Hon är professionell, hon vet bättre," tänkte jag och slappna av.

Precis upp till det ögonblick då hon tog en stor, väldigt snygg saks i handen, en hårsträng i min andra hand, varefter hårbitarna började sprida sig i alla håll och täckte mina axlar och knän med ett imponerande lager. "Och vad gör vi?" Frågade jag modestly och visste i mitt hjärta att det var för sent att vara intresserad, du måste bara acceptera det faktum att jag kommer att likna en päls som mats av moths. "Vi gör arkivering," svarade Olenka glatt, "det här är väldigt snyggt och vackert, vilket ger håret extra volym och pomp." Att tro att ojämn bett av hårspetsarna kan ge volym och pomp, och ännu mer så var skönhet svårt. Men jag var tvungen att ge mig över till mästarens händer.

Efter att ha avslutat sitt arbete började en frisör med ett nöjd ansikte att titta på hennes händer skapelser. Tvärtom var jag rädd för att titta i spegeln, för det som jag såg på golvet tröstade mig inte alls. Det verkade som om jag blev berövad av hälften av håret och det finns inget att se i spegeln. Men jag bestämde mig, jag är stark, jag kunde! Hon tittade i spegeln. Jag tittade på en helt främmande tjej, som har en fantastisk frisyr, en vacker frisyr och betonade all denna melirovanny hårfärg. Det verkade som trots alla manipuleringar med håret, deras antal ökat avsevärt. Tidigare hängde håret helt enkelt med piska och låg nu snyggt på huvudet, vilket gav det en attraktiv form.

Redan kommer hem, läser jag vad filirovaniya.

Det visar sig att hårfilmen - Det här är en speciell frisörsmetod för att tunna tjockt hår, vilket på grund av skillnaden i längd visuellt ser håret tjockare och tjockare ut. Denna procedur kan utföras med sax (speciell tunna eller vanliga) och en rakhyvel.

Samtidigt bör det förstås att inte hela denna metod är lämplig, det beror allt på egenskaperna hos människohår. så På tjockt och tjockt, såväl som tunt men slät hår, kommer utspädningen att se väldigt bra ut. Men om håret är tunt och svagt, tråkigt och skadat av upprepade färg- och kemiska permer, bör du inte göra gallring, Det kommer inte att dekorera en person, men tvärtom kommer att betona bristen på hår (både kvantitativt och kvalitativt). Filigran ser bra ut på lockigt hår, vilket ger den ännu större tjocklek. I allmänhet, för att göra en sådan manipulation med håret, måste du ha till hands en bra mästare som verkligen vet hur man gör det och inte förstöra hela bilden.

Sedan dess, med varje besök på Oli frisör, till hennes fråga "Vad ska vi göra?" Jag har svarat "Som vanligt!" För länge sedan. Det betyder att som vanligt - gallring, oavsett om vi färgar håret eller inte. Jag hade en naturlig färg, höjdpunkter, jag var en blondin, men alltid processen med att skapa frisyrer åtföljs av gallring.

Ingen arkivering, snälla! Vem är vem? Gå djupt in i detaljer

Alla herymanyachkam varma hälsningar från Prag, där på kvällarna hörs luktarna på hösten Jag gillar inte värmen, även om du brister!.

För några dagar sedan, för första gången i mitt liv, tänkte jag på det faktum att jag vet väldigt lite om en sådan procedur som hårfiltrering. Nästan varje gång under frisyren, när mästaren frågade om man skulle mala håret, svarade jag positivt, för jag fick en gång i tiden veta att tjockt hår måste males (vilket betyder hårets ände). Mycket ofta allt som en person som sagt är påstås affärsfördelar, du uppfattar som den ultimata sanningen. Och det skulle vara bra om det verkligen fungerade, men tyvärr. Lita på men verifiera.

Jag bestämde mig för att genomföra debriefing på grund av att jag hade en frisyr i salongen. Och jag bestämde mig själv för att jag skulle förstå väsentligheten i frågan, och min "ja, vi gör arkivering" / "nej, vi inte" kommer att stödjas av viss kunskap. Påverkade av framtida diplomskrivning åh nej! Jag delade villkorligt in posten i en teoretisk del för att bekanta mig med herrännen i posten Fililirovka och praktiskt, där jag försöker kortfattat presentera yttrandena från dem som har gått igenom denna procedur, med stöd av sin egen erfarenhet. Låt oss räkna ut det tillsammans.

1. Kärnan i förfarandet

Filirovka - ett förfarande där uttunning av hårets tjocklek. För att göra detta använder frisörerna professionella gallringsskjuvar eller gallringsskärmaskiner.
Denna procedur utförs alltid i slutet av hårklippningen, det ger ditt hår ett komplett utseende och jämnhet av bilden, den här tekniken syftar till att "utjämna" de små oregelbundenheterna hos frisyren. Kan utföras delvis eller över hela huvudet. Vad är det, om det är i enkla ord? Detta är vystriganie-strängar, som förekommer i olika höjdhåror. Förresten kan arkivering användas inte bara för att minska tjockleken, men också för att öka volymen av sällsynt hår.

Det finns flera typer av arkivering:

Filirovki tips av håret, enligt experter, är det nödvändigt att ge hårlättnad, och hårklippning - smidiga övergångar. Ibland används denna typ av arkivering vid bearbetning av smällar.

Radikal uttunning används för att skapa volym (på grund av utseendet på korta strängar vid rötterna). På huvudets parietala eller övre occipitala område kan håret inte skäras, annars kommer hedgehog-effekten att erhållas.

Filirovka längs hela längden behövs för att skapa trasiga, asymmetriska hårklippningar, samt att ge ljushet till tjockt hår.

2. Filirovka och olika typer av hår

Villkorligt hår kan delas in i fyra typer:

Typ 1 Hälsosam, tjock, ganska tjock, med stor massa. Håret av den första typen är oftast glasögon och glänsande. Denna grupp innehåller rött och svart hår.

Typ 2 Lysande, hälsosam. De är tunnare och mindre ofta än den första typen. Ljusbruna trådar kan tillskrivas denna grupp.

Typ 3 Sällsynt, grovt och tunt. Denna typ av hår har i de flesta fall ingen glans. De flesta är nyanser av ljus nyanser.

4 typ. Hår som har behandlats med hydroperiod eller annan kemisk sammansättning för krökning.

När det gäller den första och andra typen av hår är det inte kontraindicerat att tunna för dem om du vill ge håret mer ljushet. För den första typen av sax eller rakhyvel används för den andra - speciella eller raka saxen.

Den tredje och fjärde hårtyperna ska INTE fräsas, eftersom håret kan tunna ut avsevärt och därmed förlora i volymen.

Det rekommenderas inte att mala hårt lockigt hår, det är fylligt med raggt och fluffigt hår.

3. För och nackdelar med arkivering

(inte min åsikt, läs på Internet)

Bangs ser mer exakt ut, blir "dyrt" utseende

Filirovka tillåter lockar att vara mer frodiga, inte viktiga

Vissa hårklippningar, på grund av sin kreativitet, kräver uttunning längs hela längden.

Efter det kan det börja splittra håret

Fint hår börjar se tunnare ut.

Hår restaurering efter dålig kvalitet arkivering tar lång tid.

Vid första anblicken verkar det som att arkivering är en enkel teknik som kan utföras självständigt. Det bör dock komma ihåg att den verkliga mästaren kommer att ta hänsyn till hårtyperna, deras tjocklek och hårtyperna och några andra nyanser, som endast är kända för proffs. För att göra hårförtunning efter hårklippning blir det därför en garanti för sin skönhet och attraktionskraft, bara en beprövad och erfaren frisör behöver förtroende för utförandet.
Det verkar som om negativa konsekvenser lätt kan undvikas om du följer alla rekommendationer och väljer en bra mästare (eller var tålmodig och nyansera konsten hemma). Men är allt strålande i verkligheten?

4. Praktisk delundervisning

Ett par timmars grävning i nätverket ledde mig till slutsatsen: det finns långt färre människor som är nöjda med förfarandet för arkivering än de som inte är nöjda. Blanda anhängare är främst de som tyckte om smällning av smällar och de som inte kan föreställa sig sitt liv utan en kort ragged frisyr och är tvungna att ständigt uppdatera den.

Motståndare (de som har sina knä darrande vid ordet "filarika", står grön med raseri och som är redo att riva händerna på några hantverkare av frisörskonst med samma sminkande sax och dessutom att bryta undan, som mästaren avbröt de olyckliga ändarna av deras hår) är vanligare bland tjejer med långa hår, oavsett hårets densitet.

Så vad är orsaken till misslyckanden, om allt i teorin är ganska rosigt? Nedan följer en sammanfattning av vad som har lästs och setts, inklusive några väldigt roliga förklaringar:

Vissa skyller mästarens analfabetism, användningen av verktyg av dålig kvalitet, felaktig arkiveringsteknik.

Klandra allt - frisörernas önskvärda önskan att strimla allt som kommer till hands, utan att ta hänsyn till din hårtyp och det faktum att du inte delar denna önskan. Just. Strimla. Ja, jag gillar det.

Oerfaren mästare Ja, och erfaren, det där ofta fräsas i onödan för att dölja sina brister.

Förespråkare av konspirationsteorier tror det stora och resursfullt Skönhetsindustrins sinnen med sikte på att riva pengar från kundkretsen och hålla det på en kort koppel: Efter inlämning får håret en ganska anständig look, men då kommer ändarna till ett ännu sämre tillstånd än det var innan frisyren. Klienten undrar varför håret förstörs, trots att den omsorgsfulla vården, går tillbaka till salongen, betalar, kvarnar på mästarens krav (ond cirkel).

Några mästare är så vana vid att fräsa hår med varje hårklipp som de frivilligt gör det, även när en klient tårar ber om ett snitt utan arkivering. Vissa lyckas göra det med vanliga saxar, vilket gör att den experimentella personen är borta från spegeln. Skrikande på demonstranterna kränks och argumenterar för att åtgärderna "att det skulle bli bättre" ("tack för en gång!"). Det finns inga kommentarer alls.

Vad tycker jag om detta? Som redan nämnts åtföljdes nästan varje klippning av mina ändar. Märkte jag försämring av hårkvaliteten? Mitt hår är tjockt nog, men under lång tid undrade jag varför i ändarna var de livlösa och mycket tunnare än huvudlängden. Kanske är det felet, om än en liten, men filiration.

Jag förstår inte riktigt varför tjockt hår ska fräsas, varför plötsligt skulle en rak klipp av sådant hår utan arkivering se grovt ut. Jag tror verkligen att en platt tjock klippa är underbar! Och taktila känslor från att röra den är en glädje! Igår upplevde jag det äntligen på mig själv. Nu kommer jag att observera hur hårändarna kommer att uppträda.

Och nu vill jag verkligen veta din åsikt:

Hur känner du dig om arkivering?
Om det finns en liknande erfarenhet har han förvandlat din frisyr?
Ägarna smäller, gör du det?

Tack för att du tog mig tid! Vi ses snart.

Filirovka tips av hår - recension

Mitt första håriga tips! / Kvinnor.. Sådana kvinnor! växte långt, friskt hår av samma längd - DREAM! Men jag ville lägga till några russin till mitt hår - jag gick för att klippa mitt hår. Nu växa mitt hår efter en hårklippning ZANOVO - min HOBBY) / Foto-resultat.

Hej tjejer!) Slutligen kom det till en recension om håret, länge låg han i ett utkast. Troligen, de tjejer som läste mina recensioner märkte att min mana är lång och verkar vara ganska ödmjuk Jag blev tillfrågad när jag skulle skriva på håret tema) Jag bestämde mig för att börja med en översyn av "ömma ämnet" för många huvuden och hår - hårklippningar. Namnlösa filirovki.

Några ord om egenskaperna hos mitt hår.

* Normal typ, men benägen att torka tips.

* Tämligen tjock (TTT) omkrets av hårets bas uppsamlad i svansen 9 cm (utspädd efter födseln)

* böljande (och enskilda hår curl till en liten demon)), i allmänhet, inte rak.

* fluffig, inte lydig utan hårtork.

* Enligt strukturen av medeltjocklek, mjuk.

* Håret är vanligtvis skuren för att bilda en oval; sidosträngarna ligger framför locken. Bakom en längd.

Nu på ämnet för granskning. Hårklippning med gallring.

Erfarenheten av hårarkivering jag redan hade och ganska tät. Även innan jag återställde och växte hår, efter många år av färgning och lätta. Innan det blev blinkningen gjord för mig varje gång jag klippte, men vid den tidpunkten fästade jag inte någon betydelse för att mitt hår, nästan helt död med färgämnen (och jag var en blondin länge) blir ännu värre, "tack vare" bara gallringen.

När jag fortfarande var blond, skar de mig så här: Hårets övre del är kortare, spetsarna tunnas med tunna linjer (för att avlägsna volymen från håret) och hårets nedre del är längre och tunn i ändarna. Det visar sig en sådan kaskad. Nu kommer jag ihåg och tänka "varför skar jag mitt hår så mycket?" Men då såg jag uppenbarligen. Men håret kunde inte växa tillbaka, hårets tillstånd i ändarna var deprimerande. Och jag var tvungen att ständigt komma för att uppdatera tipsen och igen gjorde jag samma hårklippning.

För mig själv slog jag på mig själv för en torn effekt med en speciell tunna maskin hela tiden.

Året passerade jag lyckades gå över olika längder, arbeta med hår restaurering, blir perfekt (för mig ändå) friskt hår av min ursprungliga färg.

Jag, med min frisör, slutade att skära ändarna i form av en oval, har försökt olika metoder, jag måste ägna en separat granskning till detta.

Men efter nyårsafton (2014) slogs jag i huvudet - jag var trött på hår av samma längd, jag ville ändra något. Och det är allt. Denna idé gav inte vila. Titta på håret i samma längd, som strömmar över axlarna blev outhärdligt))). Jag vet inte, det är fortfarande mycket obegripligt att jag flyttade in

Ja, och jag ville ändra hårfärgen! dvs färga ditt olackade hår med vuxet hår.

Jag gick till min herre, som redan visste och "visste hur" att klippa mitt hår, så att de passar bra och ligga ner.

Jag uttryckte mina önskningar till henne - jag vill göra en "cheloku", sådana strängar som faller på pannan, i allmänhet att ha en hårklippning som Jennifer Aniston))) Jag tog bilder från Internet till den önskade bilden. Frisören först avskräckt, minns hur jag växte min man, hon var ledsen att skära en längd. Varnade för att min hårtyp är annorlunda än Aniston. Vad gör det för att göra styling och behålla den här frisyren utan att ha styling hårt, länge att röra sig om.

Men i allmänhet var jag looped att något var tvungen att förändras och en punkt. Jag kom bara med om att jag hade lite tid med färgen, men jag sa om hårklippningen "låt oss klippa det!")

Tydligen glömde jag redan vad det är för tunnning, vilket behövs för en sådan frisyr!

Filirovka (thinning) - en frisörs procedur, vilket skapar ett naturligt förhållande mellan volymen mellan kort och långt hår längs hela längden, i separata områden och tips. Långt rakt hår är monolitiskt, för vissa kvinnor kan det även vara tungt och tvinga ägarna att bära två frisyrer: en knut eller en svans. Filirovka-håret hjälper till att lindra all denna "monolit", och ordentligt beskurna trådar betonar texturen, simulerar frisyrets form och håller den under lång tid.

Och nu, efter 45 minuters skjuvning, ligger många strängar runt mig.

Efter salong styling hår tittade inte ens något. Jag var nöjd med planens genomförande. Men inte länge gladde sig. Fram till kvällen.

Fotoförväntning / verklighet (vad hittades), vad hon ville och vad hon fick:

Mitt hår, om det såg ut som Aniston, var avlägset. Mitt hår som inte är färgat är tungt och drar ner det, det är omöjligt att kamma det, till exempel. Det finns ingen ljushet och volym vid rötterna, som i Aniston frisyr. Och strängarna ljuger inte som hennes. Hårklippning betonar inte hårets konsistens.

Men nu hade jag korta strängar som föll på pannan - den mycket önskvärda "fransen". Det var omöjligt att gömma henne bakom örat, för kort - hon kryper hela tiden. Efter salong styling, förstås, jag var tvungen att tvätta mitt hår och, naturligtvis, efter att ha tvättat mitt huvud, passade mitt hår inte alls. Men det här är inte det värsta, men den typen av hår. Strängar med fräsa spetsar, både bitade och bita, för hår av olika längder, ser felaktigt ut.

För att profilera håret och göra olika längder för ansiktet, kammades håret i ansiktet från nacken i förväg, så även det hår som vanligtvis låg bakom min rygg hade nu en annorlunda bitit längd - och allt detta, taget i frisyren Aniston utvecklades inte.

"Jag kommer att växa upp" bestämde jag mig för att lugna mig själv. Lysande! Trim håret på ett barbariskt sätt för att växa igen.

Nu, efter hårklippningen såg även de hälsosamma ändarna av håret ut och skar av sig. Med tiden började tipsen delas upp. och nu i stället för hår av samma längd, som jag lätt lade, fick jag ett raggigt, smulande hår med vinkande, inte friska ändar. Hårets ansikte föll i strängar, som om de fastnat ihop.

I allmänhet liknade hårets tillstånd visuellt, som om de bröt av, för Det var mycket korta hår i massan av hår bakom ryggen.

Så här gör kvinnor kvinnor? Långt hår - klippt, lockigt - rakt, rakt - säkert locka!)

Nu har håret vuxit, efter ett år med arkivering kommer snart att passera ett år, men det är väldigt långt ifrån att jämföra längden. Efter detta experiment klippte jag mitt hår två gånger, så att jag skulle kunna komma undan igen från ojämn längd. Men Filirovka gör sig fortfarande känd.

Foto för jämförelse som industrins hårfront.

Efter de efterföljande hårklippningarna var de pluggade låsningarna redan lite lika stora.

Efter att gallringen misslyckades, frågade hon mig redan om att skära av håret så att jag gradvis kunde jämföra längden. Men i alla fall är de bita strängarna synliga i hårlängden, eller snarare hårsträngarna ligger inte, de fördelas av enskilda hår av olika längder i hårets tjocklek och det kan inte korrigeras förrän det växer. På grund av detta ser håret ut som splitsat eller brutet, men det är det inte. Plus, det finns en tillväxt av podushki från hästar, som intensivt odlas efter total postpartum prolapse, dessa hår kan sticka ut i alla riktningar och finkrulla.

Till vänster i fotoet hårstylat. Till höger om fotot, utan styling och utan blixt, är håren av olika längder synliga, det här är en följd av arkivering:

Nackdelar hårklippningar med gallring:

- Denna metod förstör hårets utseende

- svårt att stila hår

- svårt att växa hår

Jag erkänner att gallringen är lämplig för dem som vill tunna sitt tjocka hår. Det finns de som önskar, förutom mig?)))

Eller vice versa, för dem som vill ge volymen till sitt glesa hår - min syster, som har tunt och ganska sparsomt hår, tunna ändarna för att göra en frisyr - en kaskad upp till axlarna - ljushet, volym. Men fortfarande återspeglas denna metod på tipsen, oavsett hur cool.

Andra recensioner på temat girlish skönhet

Tack vare alla som tittade!) Jag önskar alla tjejer bra hårklipp, friskt hår, skönhet! )))

  • skämmer bort hårlängden

hisnande från sådant hår, super! Föreställ dig hur mycket liv du får komplimanger och frågor om vård

Är du tips eller ligger de så vackert?

Yenka, tack!
Juliettka79, tack!
gold_sunny, tack! Håll upp det, jag har nu också äntligen bundet med gallringen!
Veresk77, exakt - FUUU
Eline, ja, jag förstår, jag har samma situation, en annan mästare ständigt fräsad, och trots allt sa han inte ett ord att hennes hår var bortskämd med en hårklippning, hon klippte det enkelt och klippte det på så sätt hela tiden tills hon började gå till en annan mästare.
swatch, växa nu igen? Det viktigaste är att då kan inte samma misstag göras, odlas och tas om hand!
Tatyana23.03, tack! Men jag hade en sådan idé - för att göra rätning, lamination, jag rådde med min herre under en lång tid, hittills har hon avskräckt, och nu är jag rädd att verkligen förstöra hårets struktur genom laminering, säger trollkarlen att jag är så ljus och levande, varför ska jag laminera.
Ekaterina, tack! TTT, de växer, det verkar som om de växer långsamt)), men skillnaden i längd, för att vara ärlig, märkte jag bara när jag valde ett foto för en recension och i verkligheten finns det en känsla att det inte finns några centimeter för branschen))) Allt vi, tjejer vill snabbt)
Julia0608, tack sååå trevligt!

Smwsl, jag vet inte vem som uppfann, även i beskrivningen av denna metod - filmning, det sägs om att betona hårets struktur etc. Jag är förlorad - var är alla dessa löften! Jag hade samma situation som dig, en till en, du påminde mig alla mycket livligt! Det har länge varit sant och håret då jag hade på axlarna. Först skar de det som en bra, och sedan tog de ett sax och lät det smula. Jag kom hem i chock och under lång tid avbröt mina hårs rester i en kort svans medan du växte upp, tyvärr gjorde du och jag en utspädning från roten. Men då tänkte jag inte på hur hårklippningen var i sig, utan jag skyllde på frisörens krökning som hade gjort mardrömskärningen. Men poängen här är i vägen och i befälhavaren självklart.
Anastasia Birdie, tack så mycket!

Misslyckad gallring. Resultat: håret växer inte nu

Jag ber om råd i min svåra situation. Loped mig i doroguschy frisör starkt. Och för ett år sedan för två eller två år sedan, men sedan dess har jag inte klippt mitt hår alls: Jag bestämde mig för att växa hår.

Ja, den viktigaste punkten - håret är väldigt lockigt, tjockt och tätt.
I barberbutiken "mästare" på sådant lockigt hår gjordes filinering! Nu vindar allt flera gånger starkare och skärs för ingenting - i allmänhet är släp äkta. Jag trodde att jag skulle bli en mardröm och klippa, och jag skulle ha ett enkelt och underbart liv. Och inte här var det. Håret växer inte alls. Vad jag bara inte använde: och all-purpose activators, och masker, och så vidare. och så vidare Om ett och ett halvt år har all denna skam ökat med 2 cm.
I allmänhet växer inte i någon. Förresten, de vill inte passa i sina frisyrer (inget håller, de är mycket tjocka och längden är liten).

Berätta för mig, varför är orsaken till en sådan fasan och hur du kan hjälpa (vitaminer räknas inte).
Jag brukade bära korta hårklippningar i allmänhet och mitt hår växte inte längre än mina axlar.

P.S. Du vill inte verkligen ha en hårklippning "under noll" i en sådan situation, kanske finns det fortfarande några mindre radikala medel, va?

Besvarat: 49

Prova podtrichitsya igen, bara åsen - 1-2 cm, men på den växande månen. Och det beror naturligtvis på mästaren att handen är ljus :) Lycka till!

Tack!
Jag skär tipsen. Men jag förstår inte av någon anledning att arkiveringen fortfarande håller fast, oavsett hur det skäver det. Och på växande, skärade också. Inget resultat.
Detta skräp har blivit tråkigt, jag kan inte göra någonting med det (i filtens mening).

Jag ville skriva samma sak)) Det är tydligen bara att befälhavaren inte hade tur, när du väntar på någonting så mycket, det händer vanligtvis såååååå långsamt - försök att lugna dig och sluta vilja ha ett tag för att låta håret växa tillbaka))

tack! :)
Jag förväntar mig verkligen inte. Jag är mycket plågad av en annan fråga: på grund av arkivering började allt splittras. Aldrig tidigare såg håret ut som det brändes, det tvättades på golvet, torkades och golvet tvättades igen. Och det är helt enkelt omöjligt att kamma. Jag riva dem med mina fingrar och knyta dem till svansen.
I allmänhet är det svårt, noggrann vård. Och det finns naturligtvis ingen tid för allt detta.

Jag sympatiserar med dig ((((kan maskera från olivolja - bara vattna ditt huvud så att allt absorberas i ditt hår, det verkar som om jag har torkat dem

Jag försökte i denna roll burdock olja. Men det är mycket svårt att tvätta, men det var inget särskilt resultat.

Ja, arkivering är roten till alla problem. Och det är just detta som inte tas bort, för det är tydligen gjort från hårets rot, men de vill inte växa. Bara en ond cirkel av något slag.

Den här stressen vid frisläppandet av detonerade ((jag tog på något sätt en halv meter hår under förevändningen av "trimma tipsen" - de växte inte i minst fem år. Du måste lugna dig och göra något väldigt trevligt för dig själv för att övervinna det negativa.
Och honung-peppar masker kan verkligen sporra tillväxt, har du inte försökt?

Jag försökte maskerar med honung-peppar - resultatet är 2 cm lång i 1,5 år. Jag försökte också klippa ändarna - men oavsett hur hon skar, håller arkivet sig.

Tydligen gjorde han det från roten. Hur nu att minska det - jag kommer inte att tänka på det.
Tidigare växte håret normalt och i tid, vilket blir sant :(

Pantovigar 90 stycken per månad - hela kursen på 3 månader (1500r pack) och varm peppartinktur före tvätt (utspädd).

4 fakta om hårfiletering, som du glömde att berätta

Filirovka - tunna strängar med speciell sax för att ge en hårstylvolym och naturliga konturer. Med denna metod kan du uppnå bra resultat, men bara om finjusteringen utförs av en bra mästare med stor erfarenhet och medfödd känsla av proportioner. Det är inte konstigt att många tjejer som en gång föll i händerna på inkompetenta "yrkesverksamma", är denna term förknippad med en bortskämd frisyr. Hur man maler hår, vilka typer av filigationer är och i vilka fall det är kontraindicerat, kommer du att lära dig i den här artikeln.

Vad behövs fililirovaniya

Om du tar en av krullarna i handen och undersöker den noga, blir det märkbart att det består av hår av olika längder. Det här är helt normalt, eftersom hårspetsarna brukar avbryta påverkan av yttre faktorer, och dessutom producerar hårfolliklarna på huvudet regelbundet nya hår, som naturligtvis kommer att vara kortare än de "gamla". Det är denna skillnad mellan längden och ger frisyrens volym, ljushet och naturlig överklagande.

Men när barberaren skär strängarna så att håret får samma längd längs hela skärlinjen, förloras denna effekt. Håret blir grovt och tungt, och övergångar mellan strängar av olika längder omedelbart fångar ögat. Så, filirovaniya - exakt de medel som hjälper till att ge frisyrform och naturligt utseende. Dessutom kan gallring göra håret mer frodigt, vilket är särskilt viktigt för tjejer med sparsamt hår.

Irreplaceable filirovka och modellering bangs. Med hjälp av denna teknik skapas en idealisk kontur, en smidig övergång från bandet till resten av håret bildas, och stylingen underlättas också mycket.

Vilka typer av arkivering är

Det finns två huvudtyper av tunna hår: tunna tips eller gallring vid rötterna. Filirovki tips utförs på flera sätt:

Horisontell - ger dig möjlighet att ge ditt hår naturliga konturer och volym. För att utföra det, är strängen fixerad med index och långfinger och dras ner (horisontell sträng). Därefter skärs ca 4-5 cm av håret vinkelrätt mot strängen med hjälp av gallring.

Vertikal - ger dig möjlighet att ge strängarna en rundhet och mjukna övergången mellan frisyrer av olika längder. I detta fall dras strängen till sidan (vertikal avskjutning) och saxen, utan att vara helt stängd, glider nedåt vinkelrätt mot den.

"Tänder" - brukade göra konturerna av hårklippet något suddiga. För att göra detta är arkivering gjord över huvudet - varje sträng är ritad och klippt ca 5 cm i en vinkel på 45 grader.

Fyllning vid rötterna är ett mer komplicerat förfarande, eftersom det innebär att hela hårvolymen torkas över krullarna. Strängen är visuellt uppdelad i tre lika delar. Först skärs en del av håret vid rötterna, sedan i mitten och i slutet - vid spetsarna. Denna metod för arkivering tillåter dig att skapa volym på gleshår, men kräver en hög grad av skicklighet hos frisören.

Även filirovka kan vara helt eller delvis. Full utspädning utförs på 2/3 av strängarnas längd, om håret är mycket tjockt, och det är nödvändigt att tunna ut det avsevärt. Partiell utspädning innebär bara att tunna ändarna.

Grundläggande regler för hår arkivering

Filler utförs på torrt hår efter huvudklippet. Om tunna strängarna i riktningen från botten uppåt kan du ge dem volymen, och om du gör det motsatta (uppifrån) kommer håret att passa till huvudet.

För att ge håret ett naturligt utseende efter hårklippningen måste du före en procedur ta en godtycklig sträng i handen och komma ihåg hur mycket volymen är vid rötterna och på spetsarna. Samma volymskillnad måste skapas med hjälp av arkivering, efter att ha utfört huvudklippet.

Vid arkivering bör strängens längd delas in i tre lika delar. Om klienten behöver slutföra gallring är det nödvändigt att dra sig tillbaka 1/3 av strängen från roten och behandla resten av håret. Vid partiell uttunning från rötterna ska 2/3 av krökans totala längd dras tillbaka.

För att uppnå en enhetlig strängstruktur efter arkivering är det nödvändigt att upprätthålla samma rytm för att öppna och stänga saxen under hela manipuleringen.

Det är viktigt att mästaren som gör layeringen har en sund känsla av proportioner. Speciellt om håret från naturen, och så inte särskilt skina tjockt. Annars, genom att gå in i smaken, kan han skära av överskjutandet, och istället för en lyxig frisyr kan du få effekten av androgen alopeci.

När arkivering inte är värt att göra

  • Håret är naturligt tunt, gles, med grov struktur.
  • Polosna löses efter en perm eller blekning med hydroperiod.
  • Håret har en lockig struktur, med krullar av olika längder.
  • Om frisyren inte ger upphov till gallring (till exempel en klassisk caret).

Frånvaron av ovanstående kontraindikationer betyder inte att arkiveringen är nödvändig för att genomföra utan misslyckande. Precis som deras närvaro betyder inte att denna teknik helt överges. En erfaren mästare ska självständigt bedöma hur lämpligt utspädningen är i ett visst fall, och vad ska dess intensitet vara. Detta är det enda sättet att uppnå den perfekta estetiska effekten.

© Artikel författare: Daria Mazko

Filirovka tips av hår

En granskning av en pluckad kyckling som inte kan leva utan arkivering. Bilder av den mycket plukade kycklingen.

Jag är en av dem som, efter ett misslyckat besök på frisören, kan gå in i en djup depression länge. Mitt hår växer väldigt långsamt och varje centimeter räknas. Men jag kommer att stå upp för hårfyllnadsskyddet, för utan det kan jag inte föreställa mig mitt hår.

Filirovka tips av hår

Trots det faktum att temat för återkallelsen är tappningens filiration, hade jag anledning att göra arkiveringen på hårets längd.

Mitt hår är väldigt tjockt och tungt, men växer långsamt. Här är den maximala längden som jag lyckats växa.

Hemma med ett litet barn och sådant löst hår är svårt. Genom detta gick jag nästan alltid med en svans. Det kom till den punkten att jag var tvungen att sova med en svans. Från detta mycket trötta huvud, nacke och hårbotten. Tyvärr för håret, men valet var uppenbart.

Innan klippningen klargjorde jag. Jag skulle vilja minska hårets vikt vid arkivering. Här är min mane efter trimning och gallring.

Visuellt är håret voluminöst och tjockt, men det är mycket lätt.

Jag skulle inte rekommendera att tunna på flytande eller övertorkat hår.

  • Vid fräsning av flytande hår, då blir de visuellt mindre.
  • Med skadat hår finns det stor risk att få delade ändar längs hela längden. I det här fallet kommer de att se orörda ut.

Var frisk och vacker!

Min hårvård:

Kapous hårbalsam

Balm för hår av Belita-Viteks Plusonda (plus)

Shampoo Clean Line Herbal Medicine.

Shampoo Yves Rocher "Golden Shimmer" för lätt hår.

Schauma Hair Oil Oil Care

Oljelixir för hår Fructis Transformation.

Fiskolja är hemligheten för friskt hår, naglar och hud.

Tack för din uppmärksamhet (.) Vi ses snart!

Prenumerera på recensioner

IRecommend.ru. Jag är här exakt ett år

Jag grät i stolen! Min underbara av naturens lejon mana förvandlades till en medioker mus svansstubben.

Det är synd att det inte finns några foton, för jag gjorde filigran för 5 år sedan, nu rinner jag från det som från eld. Förresten har jag inte gått till frisör i 2 år nu, och sådan skönhet lyckades redan växa :) Se foto.

Jag brukade ofta raka undan kaskaden, eftersom jag har tjockt och buskigt hår. Och frisörerna sa alltid * att beställa, eftersom de är mycket tjocka *. Det här är så absurt som om du hade tjocka och långa ögonfransar, och barberare skulle plocka ut dem och förkorta dem med sax :)) Eller gör en operation för att förkorta långa smala ben :) Trots det är tjockt hår vackert. Varför.

Men då var jag 19-20 år gammal, det verkade som den äldre smartare, och det verkade obekvämt att argumentera med * mästare *, eftersom de * är stylister *, de vet bättre hur jag går.

Som ett resultat lämnade jag barbershop med en tom handväska och en bitter känsla av förolämpning. När allt i stället väntade på mig, istället för en frodig, rik svans, väntade en skinhuvud med stickande hår. Istället för en tjock fläta kunde jag bara fläta en tunn, med kaskad tråd som kommer ut ur den. Håret på mitt huvud var verkligen 50-60% istället för min 100 :(

Jag kände mig som en grå mus med 3 hår på mitt huvud. Trots det faktum att Gud belönade mig med ett ganska rikt vågigt hår. Men allt detta förblev ligga på golvet i frisören, men jag var nöjd med råttans svans.

Tack Gud, jag gjorde det kloka beslutet att inte engagera mig med * mästarna * längre, och nu ligger allt ansvar för mitt hår helt med mig. Livet har blivit mycket lugnare :)

Torka inte! Ta inte bort den naturliga densiteten! Skapa inte * ragged * på ditt huvud.

P / S Jag föreslår att jag ska se min favorit läppförstoringstips. Med detaljerade bilder före och efter, och bilder 8 månader efter proceduren!

? • •? Filirovka disfigures och dödar hår. ? • •? Mina foton visar klart det för dig? • •?

Vem bland oss ​​"inte litar på den professionella"? När du är ung och inte särskilt smart i frisörfrågor är det inte alls bra.

Jag ska berätta lite om ditt hår.

Av medelstjocklek, inte särskilt mjuk, benägen för vågrighet, curliness och fluffiness, som jag ofta hade en blåsning på mitt huvud. Detta är förut. Nu lärde jag mig att hantera dem. Och sedan för många år sedan blev jag väldigt mycket upprörd av den extra volymen på mitt huvud och jag ville att mitt hår skulle bli mindre.

I nästa resa till en välbekant frisör klagade hon om hennes problem. Den goda samaritanska kvinnan erbjöd arkivering (åh, skräck!) Tunnande sax. Men då var det inte en skräck för mig självklart. Jag tänkte precis - wow, vad en rolig sax! Viktigast, de tog bort volymen för mig, och jag blev lite lyckligare.

Då bytte jag frisören, som berättade för mig - krulligt hår ska fräsas endast med NORMAL sax! Jo, okej, hon började skära / fille mig. Endast härtill höjdes också höjdpunkten, vilket inte heller bidrog till hårets hälsa. För tillfället såg allting ut, till synes och ingenting, jag var till och med nöjd med allting. Men nu tittar jag på mina bilder, jag är överraskad. HUR ?? Hur kan jag gå med det här.

Och frisörer tycktes alla ha kommit överens om. Eller de lärs detta i kurser - hatar kunder gör allt filetering oskiljaktigt.

MEN den glada dagen kom när jag vände mig till en man som verkligen vet vem och hur bäst man ska skära. Mina små ögon öppnade. Det visar sig att för krökt / vågigt hår är filigering kategoriskt KONTRAINDIKERAT! Kort sagt, min faster var chockad över att jag i många år hade varit så oförskämd. Filirovka sägs kategoriskt nr. Åh, hur glad är jag att det finns människor i världen som bryr sig.

Jag vet inte vem det är allmänt lämpligt, vilken typ av hår, men jag skulle inte rekommendera den här proceduren till någon annan.

> Först, börja dela hår.

> För det andra vill de inte ligga normalt.

> För det tredje ser håret ut som stubbar.

> Fjärde och viktigaste, du freak!

Ledsen att vara så kategorisk.

Som bevis på några bilder på hur jag tittade på olika år och fram till 2013

Tja, och gardinen, den finaste!

Vem tycker att det är vackert, låt honom kasta en sten på mig!

Så här ser mitt hår ut nu. Jag tycker att det är klart huruvida man ska luta sig till arkivering.

Läs mina andra hårrecensioner.

- hårfärg, som jag använder.

- trimma hårspetsarna i salongen.

Ge håret en volym. Tidigare? Överraskande, det fungerar! Det viktigaste att hitta en bra mästare! (Foto-bevis)

Innan jag försökte arkivera på mig själv trodde jag att det bara passar ägarna av tjockt hår, för det är faktiskt det tunna håret, vilket innebär att deras täthet minskas. I praktiken visade det sig att det tvärtom hjälper till att ge volymen och håret efter att den håller sin form mycket bättre.

Av natur har jag tunt och rakt hår som ser lös ut, minst sagt, tyvärr. Under lång tid växte jag mitt hår, som förvärrade situationen, bestämde jag mig för att bara ta en kort frisyr efter att ha hört en stylist. Det var såg jag med långt hår, hårklipp utan gallring).

När jag gjorde en kort hårklipp för första gången och hörde från mästaren att hon skulle göra arkivering nu förstärktes jag, men bestämde mig för att lita på henne och inte protestera). Filirovka utförs med speciell sax med tänder, med vilka separata trådar skärs ut. Efter filing började hårklippningen se mer intressant och volumetrisk. Som frisören förklarade för mig kan arkiveringen göras för nästan alla, men om håret är tunt (precis som jag) borde det vara minimal, annars kommer håret att se ut som en liten och effekten blir motsatt.

Även mina assistenter i den svåra uppgiften att skapa volym på tunt hår:

Boost UP - processen att skapa en basvolym upp till 6 månader.

SYOSS Hårmousse "Volymhiss"

Hårspray SYOSS "Volume Lift"

Tack så mycket för din uppmärksamhet på min recension!

Feedback i skyddet av slaget! Tjejer, låt oss komma ihåg att allt är enskilt och för någon är arkivet en ful, men för någon - Skönhet! + Mycket bilder av mitt fräscha hår

Hur många arg recensioner handlar det om arkivering! Du läser och det hävdas att arkiveringen är en absolut EVIL, från vilken alla måste springa utan att tänka. Också på Ireke läste jag många negativa uttalanden om hårklippningen "kaskad". Men jag tillåter mig att vara oense med detta och vill påminna dig om att allt för sig och till någon kommer att göra arkivering och "kaskad" skada och förstöra utseendet och göra någon vackrare.

Jag tror att gallringen inte är nödvändig för dem som har ett vackert ansikte och de som har ett rakt hårskär. Men om ansiktsformen inte är perfekt, så kommer inlämningen tvärtom att göra flickan vackrare. Några och smällar är meningslösa, de är mycket bättre utan det, medan andra tvärtom dekorerar smällar, men raka smällar är inte för alla, och den fileterade ser väldigt fint ut. Och vissa människor gillar inte bara en rak klipp av håret, de är irriterande och de väljer en tunn linje, eftersom spetsarna ser mjukare ut med det. "Cascade" ger volymen till tunt hår och dessutom är det inte nödvändigt att slösa tid på styling.

Mitt ansikte är inte perfekt, men vad kan du tänka? Alla tycker att jag har ett vackert ansikte. Så tack för det här exakt tunna och kaskad.

Mitt ansikte är rektangulär, hård kinnbenkontur, hög bred panna, utan pärlor och med raka smällar, det ser inte alls ut, ansiktskonturen så att det i ramverket av rakt hår ser väldigt oattraktivt ut. Jag är lämpad för gallring och krullning, men mitt hår är svårt att krulla och röra med det länge, och en filirovochka förvarar försiktigt alla brister.

Foto smällar med gallring:

Frisyr med utspädning:

"Cascade" skapar volym på håret, för mitt tunna feta hår är detta en riktig frälsning! Inget behov av att bry sig om styling.

Jag noterar att jag har en kort axellängdshårklippning, en "kaskad" med gallring på inte så långt hår ser bra ut, men om håret är upp till midjan så är "kaskaden" inte en helt lyckad idé, enligt min åsikt.

Nu växer jag mitt hår (min man gillar långa lockar), det är uppenbart att "kaskaden" avbryts och gallringen kommer att ersättas av krullar (jag måste röra mig), men jag kommer fortfarande att klara mig, jag går inte rakt alls. När det gäller tipsen bakifrån ser jag hur håret kommer att se ut när det växer tillbaka. Kanske en liten filirovochka kommer att göra, men kanske inte.

Här är jag i en peruk: Jag har långt hår med lockor, jag måste röra med krullen)))

Så vad jag vill säga:

Om du har en frisyr utan ett smäll, rak smäll, om du gillar en rak klippning och du har ett vackert formade ansikte, behöver du förstås inte gallring och "kaskad". Det är uppenbart att det inte finns någon fördel för håret från arkivering, ingen argumenterar med detta. Men om du är fruktansvärt irriterad av en rak snitt, om du bara är fräsad smäll, om gallringen gör dig vackrare, döljer ansiktsfeligheterna, så förstår du självt och inte stör. Ta hand om ditt hår, så kommer tipsen inte att exfoliera. Att vara vacker är så snäll! Och hjälp i personliga termer.

Personligen, jag, strax efter att jag gjort en "kaskad" och gallring, såg den första killen upp, och före 20 års ålder fanns det en fullständig noll i min personliga! "Kaskad" med gallring gav min frisyr nåd, gjorde mig mer attraktiv och sedan dess har jag inte blivit utsatt för männs uppmärksamhet.

Jag önskar att alla ska vara vackra och älskade!

Vad är effekten av hårförtunning? Vad är det här förfarandet? Vilken typ av hår passar, och vad som i alla fall inte kan göras? Jag har arkiverat i många år, bilder innan och efter.

Jag lärde mig en sådan sak som att tunna änden av mitt hår bara några år sedan från min frisör, som jag kom till för att förvandla mitt utseende lite.

Fram till denna tid gick jag inte till frisörer i flera år, för jag växte håret mysklöst av blekning med vit henna under mina skolår. Följaktligen har håret vuxit tillräckligt för att arbeta med dem under årens lopp.

Efter att ha klargjort belysningen började flickvän-frisören skära mig. "Förslag, förslag?" Hon frågade, som jag svarade att jag ville vara modig, modern och magnifik. "Vi kommer att arkivera!" Olga svarade med tillförsikt, och det var här jag spände. Vilken typ av ett ord är "arkivering", jag har aldrig hört något sådant och jag vet inte vad det hotar med. Men Olya försäkrade att det inte finns något att frukta, allt kommer att vara i bästa form, jag kommer definitivt att tycka om det och jag berättar för henne tack. "Hon är professionell, hon vet bättre," tänkte jag och slappna av.

Precis upp till det ögonblick då hon tog en stor, väldigt snygg saks i handen, en hårsträng i min andra hand, varefter hårbitarna började sprida sig i alla håll och täckte mina axlar och knän med ett imponerande lager. "Och vad gör vi?" Frågade jag modestly och visste i mitt hjärta att det var för sent att vara intresserad, du måste bara acceptera det faktum att jag kommer att likna en päls som mats av moths. "Vi gör arkivering," svarade Olenka glatt, "det här är väldigt snyggt och vackert, vilket ger håret extra volym och pomp." Att tro att ojämn bett av hårspetsarna kan ge volym och pomp, och ännu mer så var skönhet svårt. Men jag var tvungen att ge mig över till mästarens händer.

Efter att ha avslutat sitt arbete började en frisör med ett nöjd ansikte att titta på hennes händer skapelser. Tvärtom var jag rädd för att titta i spegeln, för det som jag såg på golvet tröstade mig inte alls. Det verkade som om jag blev berövad av hälften av håret och det finns inget att se i spegeln. Men jag bestämde mig, jag är stark, jag kunde! Hon tittade i spegeln. Jag tittade på en helt främmande tjej, som har en fantastisk frisyr, en vacker frisyr och betonade all denna melirovanny hårfärg. Det verkade som trots alla manipuleringar med håret, deras antal ökat avsevärt. Tidigare hängde håret helt enkelt med piska och låg nu snyggt på huvudet, vilket gav det en attraktiv form.

Redan kommer hem, läser jag vad filirovaniya.

Det visar sig att hårfilmen - Det här är en speciell frisörsmetod för att tunna tjockt hår, vilket på grund av skillnaden i längd visuellt ser håret tjockare och tjockare ut. Denna procedur kan utföras med sax (speciell tunna eller vanliga) och en rakhyvel.

Samtidigt bör det förstås att inte hela denna metod är lämplig, det beror allt på egenskaperna hos människohår. så På tjockt och tjockt, såväl som tunt men slät hår, kommer utspädningen att se väldigt bra ut. Men om håret är tunt och svagt, tråkigt och skadat av upprepade färg- och kemiska permer, bör du inte göra gallring, Det kommer inte att dekorera en person, men tvärtom kommer att betona bristen på hår (både kvantitativt och kvalitativt). Filigran ser bra ut på lockigt hår, vilket ger den ännu större tjocklek. I allmänhet, för att göra en sådan manipulation med håret, måste du ha till hands en bra mästare som verkligen vet hur man gör det och inte förstöra hela bilden.

Sedan dess, med varje besök på Oli frisör, till hennes fråga "Vad ska vi göra?" Jag har svarat "Som vanligt!" För länge sedan. Det betyder att som vanligt - gallring, oavsett om vi färgar håret eller inte. Jag hade en naturlig färg, höjdpunkter, jag var en blondin, men alltid processen med att skapa frisyrer åtföljs av gallring.Nästa Artikel
Rödhet i huden över ögonbrynen