Är det möjligt att färga håret efter förtydligande?


Att bli blondin är drömmen om nästan varje kvinna. Blonda hårnitar mänens ögon, blondiner är mer populära, blont hår särskiljer genast sin ägare från mängden - det finns många orsaker till lättnad.

Resultatet av förtydligandet är dock inte alltid lyckligt. Krullarna blir gula, ser ut som halm, ljusfärgen är helt enkelt "går inte".

Efter hur mycket tid kan du färga ditt hår blekt för att återfå självförtroende och visuell överklagning? Hur man gör detta, för att inte förstöra strukturen i strängarna?

Om du färgar blekt hår korrekt kan skadan från kemisk exponering minimeras.

Effekter av förtydligande

Även om missfärgningstekniken observerades är det omöjligt att helt neutralisera procedurens skada:

 1. Hårbotten och håret blir torrare. En negativ förändring i de flesta fall återspeglas i tipsen - de börjar splittras och bryts av. Om kompositionen är överexponerad kan hårförlust och mjäll provokeras;
 2. När strukturen förändras - pigmentet blir missfärgat och bleknar, minskar kretsens elasticitet och motståndskraft;
 3. Individuella stavar blir tunnare, håret är förvirrat, det blir svårt att kamma det. Samtidigt är det lättare att sätta lock i håret - eftersom deras totala volym minskar.

Externa faktorer har nu större påverkan - utsöndringen av utsöndringar är mindre, strängarna är överdrogerade, keratinstänger är porösa. Håret blir nästan försvarslöst.

Detta händer även i salongprocedurer, när befälhavaren väljer kompositionen, med hänsyn till kvaliteten på håret och huden hos den potentiella kunden. En lättnadsprocedur, som utfördes hemma, lämnar ofta en kvinna olycklig.

För att återställa hårkvaliteten används näringsrika masker - hemma och professionella, de gör massor av rotzonen. Men vad ska man göra för att förbättra utseendet? Efter hur mycket tid kan du färga håret efter lätta, för att inte provocera en förlust?

Hur fläckar blekt hår utan skada?

Även om färgen var mörk, borde du inte ens drömma om att återvända till det omedelbart. För att göra detta måste du använda resistenta färger med aggressiva komponenter - graden av skada kommer bara att öka. Om det finns möjlighet, efter förtydligande är det värt att se ut som en blondin i minst 2 veckor. Denna tid är nödvändig för att mata de skadade trådarna.

Det bästa sättet att återställa elasticitet och mjukhet - oljepackningar. Alla masker med oljor är lämpliga - de introducerar ytterligare ingredienser till din egen smak.

Näringsrika oljor inkluderar:

När man kammar på en kam eller massageborste, är det lämpligt att applicera 3-5 droppar vegetabiliska oljor med en lätt struktur - mandel eller shi. Detta hjälper till att återställa de dränerade tipsen.

Du bör inte lägga till alkohol eller irriterande på maskerna i detta skede - de stimulerar inte bara blodflödet till rotområdet utan dränerar dem också. Det är bättre att göra en huvudmassage med näringsrika oljor.

Snabb leder håret för linolja - 3-4 procedurer.

När du har applicerat denna åtgärd på huvudet bör du noga stänga krullarna från ljuset. Om detta inte är gjort så märker du att håret har blivit ännu värre. I ljuset oxideras linolja och fenol släpps. Denna giftiga substans - ett cancerframkallande ämne - har en skadlig effekt på organiska strukturer och förstör dem. Använd linfröolja med försiktighet.

Om färgen efter missfärgningen visat sig vara gul eller grå, vill man knappt vänta 2 veckor - ska den inte gå i en hatt?

I detta fall är näringsmaskar gjorda med samma regelbundenhet - 2 gånger i veckan, och håret är tonat med en tonad schampo eller balsam.

Det faktum att de flesta skuggningsprodukterna har en lila nyans ska inte vara skrämmande - det här pigmentet neutraliserar perfekt yellowness. Innan du börjar använda färgen måste du noggrant läsa instruktionerna så att du inte får "Malvina hår".

De som är besvikna av den "blonda", passar metoden med tennbalsam inte - de vill snabbt bli av med konsekvenserna av ett misslyckat experiment. I det här fallet måste du välja en bezammiachnye sparsamfärgad naturlig ljusskugga - brukar börja med ljusbrun.

Omedelbart den önskade mörka färgen är värdelös att applicera - den kommer omedelbart att tvätta bort, och strängarna blir jämnare. Dessutom, eftersom pigmentet är fullständigt korroderat, kommer färgen att gå ojämnt - det blir omöjligt att förutsäga slutresultatet.

Vänta inte omedelbart för ett beständigt resultat. För att färga blekt hår utan ammoniakfärger, vilket gör dem några få nyanser mörkare, måste färgämnet appliceras upp till 3-4 gånger. Och du måste tänka på - du kan inte göra det flera gånger i rad. Mellan manipuleringar måste du fortsätta att återställa hårets kvalitet med närande maskor.

Hur färgar blont hår i blond färg?

Ljusbrun färg har många nyanser, vilket är mycket bekvämt - från nästan blont till ljusbrunt. Därför börjar håråterställningen hos honom.

I de flesta professionella paletter presenteras blondin i följande versioner, som är lämpliga för färgat blekt hår:

 • 9/1 - för blond aska
 • 8/1 - ljusblond aska med metallisk nyans;
 • 7/1 - ljusgrå ashy-grafitskugga.

Följande alternativ är mörkare:

 • 8/0 - ljusblond;
 • 7/0 - medium blond;
 • 6/0 - mörkblond.

Övergången från en färg till en annan bör genomföras gradvis. Vid frisörförhållanden är det möjligt att lösa problemet med att färga blekt hår mörkare snabbt.

Frisören har möjlighet att tona trådarna och samtidigt hålla selektiv markering.

Förfarandet kommer också att ta tid - du kan inte omedelbart komma in i mycket mörka strängar, men på ljusbrun aska kommer de redan att se ut naturliga, och i framtiden kommer det att vara möjligt att "hoppa över" en av de ljusa nyanserna och påskynda återkomsten till din - eller önskad - färg.

Men i vissa fall kan ommålning av huset vara mer användbart. Det finns situationer när en kvinna valde "blond" eftersom hon är missnöjd med sin egen färg och sitt liv och ville radikalt ändra sitt utseende. Med en gradvis mörkering av håret kan du hitta "din" nyans och ingen ytterligare mörkering behövs.

När du lyckas komma ifrån en aggressiv blondin behöver du inte följa det ljusbruna färgschemat. Det finns ett tillfälle att välja honung eller brunaktig nyans, försök med alla rätter av rika röda pigment. 2-3 månader efter den radikala förtydligandet, kan du redan använda nyans.

Naturfärger efter förtydligande

Varför kan man inte omhärda håret efter förtydligande med naturliga färger - henna eller basma? De förstärker håret, återställer det, de behandlas. Faktum är att fördelarna med naturliga färgämnen är något överskattade av populär ryktet. Eftersom de ändrar pigmenteringen har de också en dräneringseffekt.

Ja, och när du appliceras på blekta krölar, kan du troligtvis få en grön färg.

Med naturliga färger bör man vara mycket försiktig - den individuella uppfattningen av färgpigmentet har ett mycket starkt inflytande på slutresultatet. Upplyst svagt hår beter sig oförutsägbart.

Inte heller bör man tillgripa folkliga råd, "fördjupa" professionella kompositioner med naturliga komponenter.

De bör inte spädas för att behandla torkade trådar, örtdekok, tillsätt kaffe, svart te, tranbärsjuice och så vidare. Experimentering är endast med friska icke-lysande strängar.

Du måste vara förberedd för det faktum att de tömda strängarna kommer att behöva klippas av när de växer.

Det bästa råd som kan ges till en kvinna som misslyckats har ändrat sitt ansikte till en blondin är att söka en professionell mästares råd.

Men om det av någon anledning inte är lämpligt, då är det möjligt att klara restaureringen hemma. Det viktigaste - skynda inte. Gradvis färgning och applicering av näringsämnen är vägen från "blond" till sin färg.

Hur man målar blekt hår mörkt

Att återvända den tidigare färgen till blekt hår är mycket svårt.

Håret som lyser ofta förlorar sin glans och attraktionskraft. Efter att ha fått ett sådant resultat försöker många damer att återställa hårets skönhet och den tidigare nyansen, vilket är mycket svårt. Det är särskilt svårt att omhärda blekt hår i en mörk färg.

Professionella är överens om att radikala omvandlingar i hårfärg bör undvikas, eftersom en sådan aggressiv kemisk effekt, som blonding, ändrar hårets struktur, gör dem svaga och livlösa, det kommer att känna sig till och med vid beröring. Men om håret är redan missfärgat och uppgiften är att färga trådarna i en mörk färg, måste du agera i steg och försöka att inte skada håret ännu mer.

Måla inte med resistenta färger bara blekta krölor, det kommer bara att öka graden av skada. Efter blekning behöver håret en paus på minst 1-2 veckor för att återställa sin skyddande funktion. Vid denna tid, fuktar och närnar krullarna med olika masker.

Val av färgämne för blekt hår

Undersök noga de blekta lockarnas färg och välj lämplig mörkfärg. Faktum är att blekt hår inte är strikt vitt, men kan vara med en gul nyans, rosa, blåaktig, pärla, ashy osv. Därför, så att färgerna inte kommer i konfrontation och en helt oväntad nyans på huvudet inte visar sig, är kompatibiliteten och överlappande färger.

Till exempel, om det finns en blond med en gul nyans, när du färgar hår med blått pigment, är det troligt att du kommer att få en grön hårglans. Men det lila pigmentet kompenserar för denna yellowness, så resultatet av färgning blir bättre. Undersök palettlistan för att bestämma basfärgen. Basfärgen anges på förpackningen av färger (lila, violett-rött, rött, blått, blåviolett etc.).

Beroende på hur länge du vill vara en brunett, välj typ av färg:

 1. Permanenta färgämnen håller håret långt och ger det en rik färg. De aktiva ingredienserna som finns i dem kan emellertid ytterligare skada strukturen hos blekt hår. För att få en bestående effekt måste färgen också hållas på huvudet längre. Permanenta färgämnen kommer ut efter 20-25 shampooing.
 2. Halvvariga färger är mindre resistenta, tvättas efter 10 schampon. De innehåller vanligtvis inte väteperoxid eller ammoniak, och är därför mycket mindre skadliga för håret. Den nyans som erhålls med dem är mer naturlig, till exempel kastanj.
 3. Tvätta av färg är bra att använda i fallet när du inte vet exakt vilken färg passar dig bäst och vill experimentera med olika nyanser. Dessa färger finns i form av sprayer, mousser etc. De målar hårets översta lager, utan att tränga djupt in och gå ner redan för 2-3 tvätta huvudet. Med sådana verktyg är det lätt att få en ljus blondin.

Förfarandet för att måla hår i en mörk färg

En dag före färgning test på allergier. Applicera lite färg på huden bakom örat. Om det efter en dag inte finns några manifestationer av en allergisk reaktion (utslag, klåda, rodnad, brännande) kan du börja måla håret. Före proceduren, skydda din hud från färg: använd handskar och applicera petroleumgel längs hårlinjen på ansiktet och décolleté.

Förtorka blekt hår med balsam. Du kan göra det i 1-2 dagar före färgning. För att hålla färgen så lång som möjligt, tillsätt protein hårfyllnadsmedel till färgämnet. Om du väljer att applicera permanent färg, blanda den med aktivatorn, följ instruktionerna på förpackningen.

Separera en liten strand från nacken. Börja från rötterna, applicera hela längden på strängarna av beredd färg med en pensel. Vänta på den tid som anges i instruktionerna (vanligtvis 20 minuter). Tvätta strängen eller torka med en vit handduk och utvärdera resultatet. Kanske för den önskade färgen behöver du lite mer tid eller det visar sig att resultatet är helt annorlunda än det planerade. Med fel kombination av färger visas ofta gul eller smutsig nyans. Justera färgkomposition eller exponeringstid.

Applicera färg på allt hår, fördelad i fyra delar. Det är också nödvändigt att applicera färg från rötterna, röra sig mot spetsarna och noggrant måla trådarna. Efter att ha bearbetat alla 4 delar, sprida färgämnet över håret med massor av fingrar, som om du tvätta håret.

Blötlägg färgen för den tilldelade tiden, skölj sedan ditt huvud för att rengöra vattnet. Vattnet ska vara varmt. Sätt på curls balsam som kommer med färg. Håll det på hårspecifik tid i instruktionerna, skölj sedan.

Torka håret med en handduk och låt den torka på egen hand. Försök att undvika blåstorkning, skadad av blekning och färgning. Håret får inte vara överdriven.

Hårvård efter färgning

Efter målning tvätta inte håret med schampo i 2-3 dagar. Under denna tid penetrerar färgen håret och fixerar. Ibland har blekt hår inte ens en resistent svart färg alls, och den tvättas av nästa gång du tvätter håret. I det här fallet bör du inte försöka rätta till situationen själv, du behöver kontakta en frisör för hjälp.

Efter färgning av de blekta strängarna i en mörk färg måste du ägna särskild uppmärksamhet åt vård och vård av skadat hår. De blir ännu mer torra och spröda, så de behöver djup fukt. Använd för denna balsam för hår minst en gång i veckan och håll den på håret i minst en halvtimme. För bättre resultat kan du själv förbereda näringsrika balsam, från friska och friska produkter. Dessa verktyg bör dock endast användas nyberedda.

För att bibehålla den resulterande nyansen av hår, tona trådarna var 6-8 veckor. Om möjligt, försök ommåla inte helt krullar, men bara omkastade tips med naturlig färg, om de står starkt ut mot den allmänna bakgrunden. För att få en smidig övergång, applicera färg med en borste bara på rötterna och kamma håret med en kam till ändarna. Efter full hårväxt är det lämpligt att ge dem vila och inte utsätta dem för färgning eller missfärgning under minst ett år.

Hur färgar blekt hår i en mörk färg

Hur man lyser mörkt hår

Förfarandet med att färga hår hemma ger inte alltid det resultat som jag skulle vilja se. Kvinnor, som har målat håret i ljusa färger, märker att det inte finns någon speciell ljusstyrka, men tvärtom började även håret se tråkigt och oattraktivt.

Allt för att kvinnor helt enkelt inte känner till den nödvändiga dosen och det är en mycket viktig nyans att lägga till en oxidant i färgen. Men om proceduren är avslutad, och resultatet är inte trevligt, försök att missfärga håret hemma.

Om färgat hår har en mörkare färg än vad du behövde, då kan du bara tvätta håret flera gånger, ja, inte en gång självklart. Om några dagar blir håret lättare. Citronsyra som tillsätts till schampo hjälper dig snabbt att bli av med oönskade färger. Så du behöver inte gå till salongen och skämma bort håret med en tvätt.

Som det är känt, orsakar förfarandet för lättare hår eller en kemisk hårborttagare hälsan, inte bara för huvudet utan för hela organismen. Skydda dig mot sådana förfaranden och fråga din frisör om det finns andra metoder för att avlägsna oönskade färger.

Många frisörer rekommenderar dig att göra partiella höjdpunkter. Så din bild blir mer intressant, du kommer att uppdatera och vill inte ens ändra någonting i din nya bild. Det hjälpte mycket att ändra sin stil.

För att tvätta bort färgen är inte helt, hjälp en speciell remover blondonoran. Sammansättningen av Blondoran är enkel - det är vatten, schampo och oxidant. Förfarandet kan ske i tre steg och efter varje tvätt tvättas håret noggrant med vatten. Du kan utföra proceduren både hemma och frisörens men om du bestämmer dig för att göra tvätten hemma, försök att hålla koll på tiden noga, du behöver inte öka väntetiden eller tvärtom minska, allt är skrivet i instruktionerna, följ det ständigt. Högkvalitativa tvättar säljs endast i specialaffärer - allt för frisörtjänster.

Det finns sätt att klargöra med hjälp av folkmedicinska lösningar. Många kvinnor har lärt sig av sin erfarenhet att citronsaft lyser håret. Men för att tillämpa förklaringsförfarandet på detta sätt är det ofta inte värt det, håret blir torrt och magnetiseras. Citronsaft pressas in i en behållare, för proceduren behöver du två frukter. Lägg lite vatten och skölj håret med denna komposition när du har tvättat håret med schampo.

Även kvinnor märkte att kefir har ljuseffekter. Noterade - det var under hudljusproceduren. Eftersom det finns syra i kefir, påverkar det blekning, tar bort fräckor och pigmentfläckar, förekommer hudfärg. Du kan använda kefir på två sätt, en lätt, den andra svåra. Den första metoden är att helt enkelt applicera kefir på håret under en varm keps.

En svår metod består av förberedande steg: Du måste ta ett ägg, kör i 50 gram kefir, lägg till en matsked av brandy, citronsaft (pressa ut hälften av frukten), tesked av schampo. Vi blandar, sätter på rent hår och torkar och lägger på ett varmt lock. Masken är 8 timmar.

Du kan genomföra klargöringsproceduren med vanlig kamomill, men denna metod är väldigt lång när det gäller förberedelse. Du måste sätta kamille i vodka och insistera i två veckor, naturligtvis kommer någon kvinna att vänta så mycket tid att vänta, men du behöver fortfarande förbereda infusionen, du behöver den. Ta 150 gram kamille och 0,5 liter vodka. Täck gräset och placera på ett mörkt ställe i två veckor.

Kockolja är också en utmärkt klargörare. Sätt på håret och sätt på en varm hatt. Förfarandet bör vara minst 8 timmar. Efter tid, tvätta av masken och torka håret. Om tvätten händer, men inte kvalitativt, så blir ditt hår åtminstone tjockare och friskare, så märker du det.

hur man lättar färgat mörkt hår hemma, hur man lyser mörkt färgat hår hemma, färgat ditt hår mörkt, hur man lättnar hemma, hur man lyser färgat mörkt hår, hur man lyser upp färgat hår

Vilken färg att måla blekt hår

Med ett modernt överflöd av färger och hårfärgstekniker är det så lätt att bli en blondin! Men vad ska man göra om resultatet inte liknade eller helt enkelt började störa? Ändra igen!

Många av oss, efter mode eller hjärtans samtal, lättade håret minst en gång. Någon ville uppnå platinblondin, och någon ville prova känsliga pastellfärger. Men förr eller senare befann vi oss själva i samma situation - vi har ljusgult hår som bas, vi är trötta på att behålla färg och vill ha något mer permanent, Familiar? Läs sedan vidare.

Det bästa sättet att bli av med blekt hår är att gradvis färga det i en alltmer mörkare färg.

Hur är hårblekning?

Under verkan av ett ljusmedel (blont pulver eller ljusmedel) förstörs pigmentet i håret. Denna process sker gradvis. Som ett resultat av en enda lättnad, förlorar håret i de flesta fall inte helt pigmentet.

Först och främst förstörs partiklar av det röda spektrat, sedan orange och slutligen gul. Det är därför håret efter lätta blir ofta gulaktig röd. Det är därför kampen mot yellowness är bekant för många älskare av blondin.

Om du använde naturliga färgämnen, som henna eller basma, före ljussättning kan ljussättning ge ett mycket oväntat resultat i form av blå eller grönväv, så var noga med att rådfråga en specialist innan du börjar proceduren. Vid oförutsedda nyanser är det värt att avstå från färgning i 2 veckor, under vilken det blir rimligt att återställa hårets hälsa.

Ljusa färger ser väldigt coola ut, men även de kan bli uttråkade.

Hur färgar blekt hår en ljus färg

Om blekningen har gått bra måste du bara tona håret i den valda nyansen och vara redo att behålla färgen med tonade schampon. Om ditt mål är en kall blond, skulle det perfekta alternativet vara TIGI Bed Head Dumb Blonde Concealer Shampoo. Shampoo innehåller lila pigment som eliminerar oönskad yellowness och förbättrar glansen av coola nyanser. Om dina rötter är starka från industrin eller, under påverkan av vatten, sol och regenererande oljor, har huvuddelen av ditt hår blivit en gul nyans, du måste vända igen till lätta och toning.

Om du inte vill lätta ditt hår ofta eller försöker att gradvis återgå till den naturliga färgen, rekommenderar vi att du trycker Brondfärgning, vilket ger en mjuk övergång till den naturliga färgen. Extra bonus: Det behöver uppdateras en gång i 6 månader. Om du vill stanna blond så länge som möjligt, var uppmärksam på de varma nyanserna, de bor bättre på ditt hår.

Om din naturliga färg är mörk, se till att du har spelat med reducerade nyanser.

Hur man målar blekt hår mörkt

För att gå från blond till mörk ton, är det bättre att vänta lite tid och ägna den åt restaurering och nutrition av lockar. Det säkraste alternativet är gradvis färgning i alltmer mörka nyanser.

Kom ihåg att för hårt skadat hår inte rekommenderas att använda resistenta färgämnen, eftersom de kommer att försvaga det redan trötta håret. Om du vill ha det snabbaste möjliga resultatet kommer nyanser från ljusbrunt sortiment att vara den bästa lösningen. Om du senare vill måla dig själv i choklad eller svart, blir det lättare att göra. Det kan vara nödvändigt att upprepa färgproceduren flera gånger. Erforderlig med flera veckors mellanrum.

Det är värt att notera att även mörk färg tvättas snabbt av de blekta trådarna. För att fixa den nya nyansen måste du använda specialverktyg för färgat hår. Vi räddades av Dove Shine of Color-serien. Med regelbunden användning, fixar schampo och balsam inte bara ordentligt färgen och ger den en spektakulär glöd, men också fuktar håret vilket underlättar kamningen.

Hur man målar blekt hår rödaktigt

Den röda färgen är hållbar eftersom det är det röda pigmentet som är mest fast "sitter" inuti håret. Därför, om du vill få den mest resistenta färgen på blekt hår, blir röda nyanser ett utmärkt alternativ. Auburn är lätt att tona och utbudet av nyanser är väldigt olika.

Men kom ihåg att de röda nyanserna är väldigt nyckfulla och verkligen bara gå väldigt lättskinniga tjejer. Om den röda färgen stör dig kan övergången från det vara svårt, och du måste målas i en mörkare färg för att drunkna ut rödhåran, som fortfarande kommer att dyka upp i solen. Men förtvivla inte, framsteg står inte kvar: specialister inom hårfärgning och hårvård utvecklar ständigt nya rutiner och verktyg, och du kommer definitivt att kunna få exakt den nyans du drömmer om.

Hur färgar blekt hår i en mörk färg

Hej alla! Ungefär tre veckor sedan kom den svarta ut. Ljusat hår i salongen, sedan målade en nyans av 7.1. Den första veckan var vacker, sedan började färgen tvättas och jag såg ut som en trefärgad katt. Jag bestämde mig för att tona håret, justera färgen. Tog en kastanjeskugga.

Frågan är detta. Det fanns hår längs axlarna i mitten som växte deras rättvisa, under de färgades, blektes, melirovannye, några av dem avskurna eftersom de var avskurna. Jag ville måla lite ljusare än min egen, om ljusblond, om färgen köptes matris.

Tjejer, jag vill färga mitt hår utan tändning, i ljuset. Vilken färg kommer det att visa sig). Podkinte ett par bilder, så visste jag. Din mörka blond. Hjälpande

Tjejerna kom ögonblicket för att ändra något. Men jag vet inte vad, huruvida hårets längd eller hårets färg Denna situation, för sex månader sedan, föddes, nu har jag en hemsk sak på mitt huvud. Polublond, regrown rötter. Hårets längd strax under axlarna. Hår i fruktansvärt skick. Vad ska göras, skjuv, minst 5 tum. Men här är en annan sak. Jag kan inte bestämma mig för att vitna i vit (jag älskar att vara en blondin), men problemet är det då håret ska förkortas hela tiden.

Vad ska man göra med hår? Min blond var min färg när jag var gravid, djävulen drog "fräscha upp", jag ville lysa, jag färgade mitt hår till ljusbrun, som med tiden började ge bort rödhårig. Vidare glöms det, men inte protonerat. Nu har jag en rödaktig röra med gula ränder + mina mörka rötter växer tillbaka. Jag vill ha min färg igen, men jag är rädd att jag målar ojämnt - lättare strängar kan vara mörkare än de andra, så kommer jag till och med att brinna. Vad ska man göra Kanske finns det någon form av färg utan sådana biverkningar?

tjejer, berätta vad jag skulle göra. Jag själv brunhårig. på sommaren, när utbrändhet blir rödaktig, gyllene. Jag bestämde mig för att jag vill ha effekten av bränt hår. Pev en gång målade endast strängar med färg igor royal 12/19. Det visade sig super, ja så super det. att jag ville bli blond och i några veckor gick jag och målade min blondin med en färg av Igor royal 10/1. Detta är vad som hände:

Förmodligen skulle aldrig ha tänkt på att ändra hårets färg, om en bra man inte störde att upplysa mig. Det visar sig att "mitt utseende är tråkigt, grått, det finns inget att få öga på - ja, förutom att ögonen är vackra - och åtminstone har färgen på mitt hår förändrats." Medan jag begravde den här typen av rådgivare i den närmaste grinden, började tankar att krypa in i mitt huvud att kopparhår i allmänhet skulle kunna gå till mig. Jag skimrar ibland med denna nyans i solen - inte dåligt dåligt.

Jag började färga mitt hår vid 14 års ålder. Först var det naturligt henna, sedan blekta strängar (bara modet för att markera började), då i allmänhet

Alla DD! Jag vädjar till dig för råd om huruvida man ska lämna något som har vuxit så länge. Eftersom jag försöker skriva ett inlägg för fjärde gången, vänder jag genast till fotot.

http://justhair.ru/2010/02/24/bad-good-dying/ Det finns ihållande rykten om farorna med färgning. Och det verkar, frågan är löst - trots allt, 70% av kvinnorna färgar sitt hår - men rykten går. Samma ihärdiga rykten om fördelarna med henna och i allmänhet oskadligheten av toningsschampo, balm, skum och liknande verktyg. Men frågor uppstår fortfarande. Så vad sägs om färgning? Skadlig eller inte skadlig? Och toning skinn? Trots allt, inte dåligt? Och Henna? Är det till hjälp eller mycket användbart? När allt kommer omkring vill jag äta fisk och ben. Förresten, för den här.

. men bestämde sig för att skriva här.

Jag hade en blondin i 2 år, även om mitt hår är mörkt brunt. På det året färgar Pesila sin egen färg och växer håret)) Nu har de vuxit på huvudets golv, och från ändarna är färgen tvättad av, inte snyggt (jag bestämde mig för att färga min hud mörkare, jag köpte den ovan nämnda färgen. Hmm.. först, mousse torrt hår.. Jag vet inte vilken typ av idiot det kom upp med: hälften av håret var torrt först, det fläckade inte någonting, det tycktes smaka, smed allting och väntade 30 minuter. Därför är ändarna, det blekta, svarta, håret poröst och färgat bra.

Vi ändrar vårt utseende för att tycka om det, med tanke på att rättelsen av naturliga data kommer att öka vår charm. Men vad är konstigt är att om vi går till frisörens hårklipp rekommenderar vi våra vänner om kläderna och färgen på läppstiftet. Vi anser att valet av hårfärg är personligt och till och med intimt, om vi inte lämnar borsten till samma flickvän. Men läppstift kan raderas, men färgen från håret kan inte tvättas omedelbart. Så är frågan om att välja den framtida hårfärgen allvarligare än du tror.

http://justhair.ru/2010/02/24/bad-good-dying/ Det finns ihållande rykten om farorna med färgning. Och det verkar, frågan är löst - trots allt, 70% av kvinnorna färgar sitt hår - men rykten går. Samma ihärdiga rykten om fördelarna med henna och i allmänhet oskadligheten av toningsschampo, balm, skum och liknande verktyg. Men frågor uppstår fortfarande. Så vad sägs om färgning? Skadlig eller inte skadlig? Och toning skinn? Trots allt, inte dåligt? Och Henna? Är det till hjälp eller mycket användbart? När allt kommer omkring vill jag äta fisk och ben. Förresten, för den här.

Jag läser här många människor frågar vilka färger för att få sitt ljusbruna hår tillbaka från blondinen. Duck här vill jag berätta för dig och visa din berättelse i bilder))))

Jag är en mor till två barn, jag är 32 år gammal. Nyligen möjlighet att engagera sig. Dasha och jag promenerade genom skönhetsstängerna, efter inlägget jag publicerade, rådde min vän en annan skönhetssalong Bildkod. Jag vill nämna administratörens professionella arbete. Jag ringde samtidigt i två salonger, i den första frågade administratören mig att skicka ett foto. Jag skickade det och hon svarade länge med mig, och långsamt, medan i bildkoden svarade administratören på fritt ryska alla mina frågor mycket livlig och orienterad.

Detta är tenn. Vid 4-50 vaknade hon, vid 5-10 somnade hon igen och jag tog henne till sängs. Vid 6 åkte min man och jag var tvungen att väcka honom. Väckarklocka på telefonen. För att inte vakna sin dotter tog jag honom i min hand under filten för att vakna upp från vibrationen och dränka ut ljudet. Vid 5-50 vaknade hon igen, grunted lite och somnade. Jag suckade med lättnad, stängde mina ögon, började sjunka i sömnen, och sedan telefonen. Skyndade sin man - står inte upp. tryckt igen med meddelandet.

Hej alla! Igår, Madame Catherine, det vill säga, jag bestämde mig för att färga mitt hår! I naturen är jag en blondin, utan betydande vetefärg. Jag bestämde mig för att färga mitt hår i en guldblond. och. Nu har jag sökt på hela Internet, letar efter ett recept för att tvätta färg med folkmedicin. Detta är min första färgning när jag ändrade färgen så koordinalno. Det visade sig mörk kastanj, och kan inte kombineras med mitt slaviska utseende! I chock, inte bara mig, men runt. Igår, efter att ha besökt salongen, nått hem i ett tillstånd av passion. Jag omedelbart.

Mitt hår är mörkt. Nu vill jag måla i askblonda. Men då gick jag till flera salonger, och där var jag lite förbryllad. Vissa säger att du måste lysa upp och måla sedan. Men färgen på mitt huvud kan vara grönt och mitt hår kommer att försämras dåligt från lättnad. Andra säger att du kan göra höjdpunkter och sedan färga håret. och de gav mig ett exempel, en tjej gjorde precis det. Var vänlig informera vad du ska göra? Var bättre att gå? eller din åsikt om detta.

Detta är det allra första fotot som jag hittade här, håret är fortfarande naturligt.

Hej kära tjejer. Vår, solen, fåglarna, det är dags att experimentera med utseende))) så vi behöver råd från erfarna. Mina experiment är vanligtvis inte kardinal, men de ger inre tillfredsställelse.

Hej alla, jag har naturligt brunt hår eller till och med mörkt blont och kortare, jag färgade dem med en blond nyans och jag fick en ljusblond färg utan att bli lättare, just nu köpte jag 2 pack Loreal ombre 080 nyans för att färga inte bara spetsarna, utan från hårrötterna innan tipsen, så bestämde jag mig för att lätta håret: / lol: / tror du att jag inte blir skallig och vem använde denna färg? Vilka är resultaten?

Jag hörde många olika historier från kunder, några av dem jag sa till dig. Och det verkar bra, kan överraska eller förvirra? Så kom klienten till mig med tunt, fluffig, randigt, gulbrunt brunt hår med grått hår glittrande längs längden. I teorin, standardbilden, inget speciellt om det. Vad förvånade mig? Det visar sig att klientens önskan var en kall, mörk, monokromatisk hårfärg som passar perfekt med sin kalla färgtyp (ljus hud och ljusblå ögon). Och här låses den tjocka klaren.

Banal fråga, här blinkar han ofta, men ändå. Vad är bäst? Det var en blondin, då blev en galen tanke roten och jag färgade mörk, tog mindre än en månad och igen en blondin (bra hår, mina allierade och protesterar inte starkt mot färgning och ljussättning, men det skulle bli skalligt))) Låter igen en liten tanke att mörka, sanningen är inte så skarp)) men då kommer en ny erfarenhet upp och jag tror. är det värt det? Tja, och med vilken färg ser yngre ut? Jag är nästan 29, men jag ville.

någon kan vara användbar mitt inlägg. så

Tjejer, om någon ville anmäla sig till ett samråd om stil, vänligen gör det på förhand. Fortfarande snart det nya året :) Så idag jobbar jag med en klient, vars färg vi har definierat som kall sommar.

Under nästan en vecka kvar innan skolårets början. Alla är noggrant förberedda för det. Och min dotter och jag stod inte åt sidan. Nu tänker jag på bilden för min älskade dotter. Jag har aldrig förstått att tjejer är förbjudna från allt som är karaktäristiskt för en kvinna och är förknippad med kvinnlig skönhet. För två år sedan bad min dotter, när hon var 8 år, att färga håret. Självklart var många emot det, men det här är deras åsikt. Jag vägrade inte min dotter, även om jag varnade att färgen.

Tjejer, om någon ville anmäla sig till ett samråd om stil, vänligen gör det på förhand. Fortfarande snart det nya året :) Så idag jobbar jag med en klient, vars färg vi har definierat som kall sommar. Det första som slog mig i de första bilderna i den vackra Olga var dissonansen i utseende. Huden var klar med en kylig rosa nyans. Och håret var ljusrött. Detta är ett vanligt misstag vid hårfärgning. Av någon anledning tror flickorna att de röda nyanserna går allt, och det här är långt ifrån sant. Ofta.

PE - PIGMENTATION - Returen av pigmentet förlorat vid färgning. Vid färgning av blondinen i mörka toner (mörkare mer än 3 nivåer av ton) är det nödvändigt att artificiellt återställa den beräknade saknade bakgrunden till förtydligande. Vid färgning av särskilt poröst och tomt hår i något mörkare kan det vara nödvändigt att mätta håret med pigment. Färger för PE - PIGMENTATION - På 8: e nivån guld på 7: e nivå koppar, koppar-gyllene För att få kalla nyanser, kan nyansen vald för repigmentering blandas med naturligt (.0) Blanda de valda färgämnena med vatten.

Hur man målar blekt hår

Först måste du ge dem tid för en partiell återhämtning, under vilken du behöver fukta och närma dem med olika masker och sätt att ta hand om försvagat hår. Vid denna tidpunkt är det också värt att neka för ofta torkning med hårtork, och ännu mindre användning av en strykapparat. Beroende på graden av missfärgning bör återhämtningsperioden ta från 2 till 4 veckor.

Under denna period kan du använda ett askfärgat tonic eller tintingschampo. De hjälper till att ta bort en obehaglig gul nyans med strängarna.

När håret har återställt lite kan du börja en ny målning. På grund av det faktum att färgpigmentet helt avlägsnas från håret, blir färgen för första gången dålig. Därför är det inte nödvändigt att välja för mörka och ljusa färger till att börja med. Det är bättre att fokusera på mer naturliga nyanser, till exempel ljusbrun eller ljus kastanj.

Det måste också komma ihåg att mörkare färg sköljs av mycket snabbt från blekta strängar. Och för att fixa den valda nyansen måste du upprepa färgproceduren flera gånger. Naturligtvis, med intervaller på minst några veckor.

För att uppnå störst effekt vid omhärdning av blekt hår och inte skada dem igen, är det bäst att söka hjälp från en professionell hantverkare som hjälper dig att välja rätt nyans och mängd färgämne baserat på hårets struktur och grad av lättnad.

Och viktigast av allt. Glöm inte att ta hand om ditt hår, näring och fuktar dem varje gång efter tvätt med hjälp av masker från naturliga ingredienser.

Hur man målar blekt hår mörkt

Håret som lyser ofta förlorar sin glans och attraktionskraft. Efter att ha fått ett sådant resultat försöker många damer att återställa hårets skönhet och den tidigare nyansen, vilket är mycket svårt. Det är särskilt svårt att omhärda blekt hår i en mörk färg.

Professionella är överens om att radikala omvandlingar i hårfärg bör undvikas, eftersom en sådan aggressiv kemisk effekt, som blonding, ändrar hårets struktur, gör dem svaga och livlösa, det kommer att känna sig till och med vid beröring. Men om håret är redan missfärgat och uppgiften är att färga trådarna i en mörk färg, måste du agera i steg och försöka att inte skada håret ännu mer.

Måla inte med resistenta färger bara blekta krölor, det kommer bara att öka graden av skada. Efter blekning behöver håret en paus på minst 1-2 veckor för att återställa sin skyddande funktion. Vid denna tid, fuktar och närnar krullarna med olika masker.

Undersök noga de blekta lockarnas färg och välj lämplig mörkfärg. Faktum är att blekt hår inte är strikt vitt, men kan vara med en gul nyans, rosa, blåaktig, pärla, ashy osv. Därför, så att färgerna inte kommer i konfrontation och en helt oväntad nyans på huvudet inte visar sig, är kompatibiliteten och överlappande färger.

Till exempel, om det finns en blond med en gul nyans, när du färgar hår med blått pigment, är det troligt att du kommer att få en grön hårglans. Men det lila pigmentet kompenserar för denna yellowness, så resultatet av färgning blir bättre. Undersök palettlistan för att bestämma basfärgen. Basfärgen anges på förpackningen av färger (lila, violett-rött, rött, blått, blåviolett etc.).

Beroende på hur länge du vill vara en brunett, välj typ av färg:

 1. Permanenta färgämnen håller håret långt och ger det en rik färg. De aktiva ingredienserna som finns i dem kan emellertid ytterligare skada strukturen hos blekt hår. För att få en bestående effekt måste färgen också hållas på huvudet längre. Permanenta färgämnen kommer ut efter 20-25 shampooing.
 2. Halvvariga färger är mindre resistenta, tvättas efter 10 schampon. De innehåller vanligtvis inte väteperoxid eller ammoniak, och är därför mycket mindre skadliga för håret. Den nyans som erhålls med dem är mer naturlig, till exempel kastanj.
 3. Tvätta av färg är bra att använda i fallet när du inte vet exakt vilken färg passar dig bäst och vill experimentera med olika nyanser. Dessa färger finns i form av sprayer, mousser etc. De målar hårets översta lager, utan att tränga djupt in och gå ner redan för 2-3 tvätta huvudet. Med sådana verktyg är det lätt att få en ljus blondin.

En dag före färgning test på allergier. Applicera lite färg på huden bakom örat. Om det efter en dag inte finns några manifestationer av en allergisk reaktion (utslag, klåda, rodnad, brännande) kan du börja måla håret. Före proceduren, skydda din hud från färg: använd handskar och applicera petroleumgel längs hårlinjen på ansiktet och décolleté.

Förtorka blekt hår med balsam. Du kan göra det i 1-2 dagar före färgning. För att hålla färgen så lång som möjligt, tillsätt protein hårfyllnadsmedel till färgämnet. Om du väljer att applicera permanent färg, blanda den med aktivatorn, följ instruktionerna på förpackningen.

Separera en liten strand från nacken. Börja från rötterna, applicera hela längden på strängarna av beredd färg med en pensel. Vänta på den tid som anges i instruktionerna (vanligtvis 20 minuter). Tvätta strängen eller torka med en vit handduk och utvärdera resultatet. Kanske för den önskade färgen behöver du lite mer tid eller det visar sig att resultatet är helt annorlunda än det planerade. Med fel kombination av färger visas ofta gul eller smutsig nyans. Justera färgkomposition eller exponeringstid.

Applicera färg på allt hår, fördelad i fyra delar. Det är också nödvändigt att applicera färg från rötterna, röra sig mot spetsarna och noggrant måla trådarna. Efter att ha bearbetat alla 4 delar, sprida färgämnet över håret med massor av fingrar, som om du tvätta håret.

Blötlägg färgen för den tilldelade tiden, skölj sedan ditt huvud för att rengöra vattnet. Vattnet ska vara varmt. Sätt på curls balsam som kommer med färg. Håll det på hårspecifik tid i instruktionerna, skölj sedan.

Torka håret med en handduk och låt den torka på egen hand. Försök att undvika blåstorkning, skadad av blekning och färgning. Håret får inte vara överdriven.

Efter målning tvätta inte håret med schampo i 2-3 dagar. Under denna tid penetrerar färgen håret och fixerar. Ibland har blekt hår inte ens en resistent svart färg alls, och den tvättas av nästa gång du tvätter håret. I det här fallet bör du inte försöka rätta till situationen själv, du behöver kontakta en frisör för hjälp.

Efter färgning av de blekta strängarna i en mörk färg måste du ägna särskild uppmärksamhet åt vård och vård av skadat hår. De blir ännu mer torra och spröda, så de behöver djup fukt. Använd för denna balsam för hår minst en gång i veckan och håll den på håret i minst en halvtimme. För bättre resultat kan du själv förbereda näringsrika balsam, från friska och friska produkter. Dessa verktyg bör dock endast användas nyberedda.

För att bibehålla den resulterande nyansen av hår, tona trådarna var 6-8 veckor. Om möjligt, försök ommåla inte helt krullar, men bara omkastade tips med naturlig färg, om de står starkt ut mot den allmänna bakgrunden. För att få en smidig övergång, applicera färg med en borste bara på rötterna och kamma håret med en kam till ändarna. Efter full hårväxt är det lämpligt att ge dem vila och inte utsätta dem för färgning eller missfärgning under minst ett år.

Läs vidare →

Drömmen om en radikal förändring av bilden associerad med blekkrullar, typiska för många mörkhåriga skönheter.
Delvis för att attrahera manlig uppmärksamhet åt sig själva (enligt en vanlig stereotyp är det de som gillar blondiner mest av allt), delvis för att tillfredsställa den eviga kvinnliga önskan om ständig förnyelse.

Eftersom blekning hänför sig till manipuleringar som skadar hårets struktur, bör färgvalet för att lätta dem tas med stor försiktighet.

 1. De bästa föreningarna för att lätta mörka strängar är färger, vars kemiska formel innehåller kollagener och eteriska oljor som mjukgör effekten av andra aggressiva komponenter.
 2. De mest skadliga är hårfärgämnen som innehåller ammoniak: de skadar inte bara nagelbandet längs hela axelns längd, utan förstör också helt det naturliga pigmentmelaninet som finns inne. Varaktigheten av den uppnådda effekten är från fyra till sex veckor. Ammoniakfria formuleringar har en mildare effekt, men deras effekt är kort: efter 2-3 veckor måste håret bli lättare igen.
 3. De bästa produkterna för hemljusning av mörkt hår är färgämnen med en krämig konsistens. De appliceras perfekt på trådarna, vilket garanterar deras högkvalitativa och enhetliga färgning. Tack vare regenererings- och näringsämnena, liksom kosmetiska oljor som ingår i krämfärgen, ges en mild färg, vilket medför minimal skada på hårets hälsa.

Om förtydligande

I processen att lätta håret lyfter den använda kemiska kompositionen hårkutikulärvågorna och tränger in i hårkärnan, som innehåller pigment och grundstrukturer som är ansvariga för elasticitet, textur och form av krullarna.
Som ett resultat av oxidationsreaktionen uppstår frisättningen av syremolekyler och upplösningen av pigmentmolekylerna som är ansvariga för färgningen av krullarna. Det är på varaktigheten av den oxidativa processen beror på graden av lätta hår.
Blixtprocessen slutar alltid med skada på håret.

 1. Med minimal skada, som manifesteras endast i öppningen av nagelbandet blir de hårda och torra.
 2. Skador måttlig leder till ökade porositetsträngar. Blekt krullar blir tråkiga, bräckliga och okontrollerbara. På grund av splittrade ändar är de svåra att kamma och växa till önskad längd.
 3. Allvarlig skada slutar med brittleness och håravfall, liksom hudbrännskador på huvudet.

Till den skada som orsakats av håret var minimal, det är bättre att överlämna rätningssträngarna till en specialist.

De som har bestämt sig för hemlagad missfärgning bör välja en icke-ammoniakförening eller färg med inte den högsta procentandelen väteperoxid.

Vi kvinnor älskar att förändras från tid till annan, till exempel genom att ändra hårfärgen. Men ingenting spenderar hår som kemiska färgämnen. Ta ett recept på lättare hår med kanel och honung.

Att stoppa håravfall och få dem att se friska är faktiskt ganska svårt och kräver mycket tålamod. Recept masker för håravfall med jäst här.

Tillfälligt hårfärg är ett enkelt och prisvärt sätt att ändra och förändra ditt utseende, välja en ny bild och prova något helt ovanligt. vad heter det tillfälliga hårfärgen, detaljer http://ilcosmetic.ru/volosy/okrashivanie/vremennaya-kraska-dlya-volos.html

För att lätta håret leder inte till en ful gul färg, du måste följa dessa regler:

 • Ljusa inte skadade, spröda och för torra lockor. De behöver en obligatorisk komplex behandling, som består i genomförandet av hemmet näringsrika masker, användningen av medicinsk schampo, spray och balm samt oral administrering av multivitaminpreparat;
 • Brunetter som har varma toner i hårfärg bör välja färgämnen som ger curls nyanser av platina eller en kall blond. Det är de som kan drunkna ut de oönskade yellownessen av blekta strängar;
 • Den korrekta användningsföljden för blekningskompositionen kan också förhindra bildning av yellowness. Färgen appliceras först på baksidan av huvudet, sedan på kronan. Efter det lyser strängarna på pärlorna och tempelarna. Hårets tips är färgade sist.

Gelatin är populärt i hemmet kosmetologi. En av de positiva effekterna av gelatin är återhämtningen av skört och splittrande hår. Från vår artikel kommer du att lära dig om hem gelatin laminering.

På 2 - 3 toner

Detta kan göras med hjälp av egen naturfärg. Blanda i en glasskål en kopp balsam, sex efterrättskedar med mark kanel och en tredje kopp flytande naturlig honung.

Efter noggrann blandning av kompositionen, fortsätt till dess applicering på nyvasket och lätt torkade lockar.

Dela håret i separata trådar, sätt färg på hela längden av håret, försök att undvika kontakt med ansiktets hud. Gnid in i huden på huvudet, det borde inte vara.
Färgade lås döljs under oljekudden och värms med en handduk. Efter en halvtimme tas handduken bort och går med färg på huvudet i tre till fyra timmar. Därefter tvättas kompositionen med mycket varmt vatten.
Detta förfarande lindrar håret i två toner. Om det behövs tretonklarering, läggs inte sex, men åtta dessertskedar med kanel till färgen.
Vad är färgen för hår, vad är skillnaden mellan hushåll och professionell. Vi tänkte ut det. Läs om hårfärgskompositionen.

Målarformar

 1. Cream paint. Förtjockningsmedel som ingår i deras formel, ger kompositionerna av denna typ en tjock konsistens, som inte sprids och jämnt fördelas på håret. Uniform applicering är en garanti för enhetlig rätning. Cream-baserade färger är den mest eftertraktade typen av lättnadsmedel.
 2. Färger baserade på pasta eller pulver. Innehållet i katalysatorer och inerta ämnen accelererar och intensifierar väsentligt blekningsprocessen hos strängarna, därför används denna typ av färgämne när det är nödvändigt att lätta mycket mörkt hår.
 3. Oljebaserade färger. Med den mjukaste effekten på grund av de sulfonerade oljorna i deras sammansättning blandas färger av denna typ med katalysatorer och en fixer. Samspelet mellan alla komponenter i den kemiska kompositionen leder till neutralisering av oönskade hårfärger.

Under graviditeten försvagas de och förlorar sin glans. Men är det möjligt att färga hår under graviditeten? Lär dig mer, vilken färg för att färga hår som är gravid.

Utbudet av klargörande formuleringar som erbjuds av moderna tillverkare av färger är ovanligt brett. För att inte skada håret bör du föredra kvalitetsprodukter av kända märken.
Färglös färg - det låter ganska konstigt, men hon fick ett sådant namn av en anledning. Ammoniak är frånvarande i färglös färg, tack vare vilken den kan användas även av gravida kvinnor eller tjejer med känslig hårbotten. Läs recensioner om färglöst hårfärg.

Estelle

Belysningskompositioner av det ryska varumärket Estel är mycket populära bland unga skönheter och kvinnor i äldre ålder. Anledningen är att klargörarna av detta märke har ett antal fördelar. De är:

 • även mycket mörka strängar blir effektivt lättare;
 • lätt att applicera
 • innehåller den minsta kvantiteten aggressiva komponenter
 • irritera inte huvudets hud;
 • är färdiga med hårbalsamens återställande struktur.

Julia: Jag lyser mitt ganska mörka hår med endast Estelle-färg. Trots den låga kostnaden ger hon mig möjlighet att känna sig som en charmig blondin. Missfärgningen påverkar naturligtvis hårets struktur: de blir torra och hårda, men med hjälp av speciella schampon och balsam av samma märke hjälper jag mig att återfå min förlorade hälsa.

Garnier

Fördelarna med de klargörande kompositionerna i Garnier-varumärket innefattar:

 • höghastighets lättnad hår;
 • ingen obehaglig gul färg;
 • sparsam effekt;
 • resultatet av resultatet
 • bevarande av hårstruktur
 • trevlig arom.

Vera: Jag var nöjd med färgen på garnierens märke: krullarna förvärvade exakt den färg som jag länge hade drömt om. Den enda nackdelen är den lilla mängden färgämne som finns i satsen. För mitt tjocka hår tog det tre förpackningar på en gång: det träffar fickan.

Loreal

Blekningspasta varumärke Loreal Platinum anses vara ett av de bästa sätten att lätta håret. Dess fördelar:

 • ammoniakfri förening;
 • total frånvaro av lukt
 • Förekomsten av komponenter som hjälper till att stärka håret;
 • ingen bränning under applicering;
 • säkerhet för hårstrukturen.

Svetlana: Loreal Lightening Pasta är en verkligt magisk produkt. Med honom blev jag äntligen i stånd att växa hår (innan de bröt av nästan vid själva rötterna). Superbly fläckar rötterna och lockar längs hela längden och luktar inte alls.

Brighteners av detta märke är idealiska för ljuskrullningar, missfärgning av mörkt och brunt hår kräver flera procedurer, eftersom de förvärvar en obehaglig gulning.

Anna: Jag rekommenderar inte mörkahåriga tjejer att använda ljuskärlens märkessystem: från det första förfarandet är curlsna inte målade över. Det tog mig tre sessioner för att uppnå önskad effekt. Som ett resultat kostar missfärgningen en betydande mängd.

matris

Matrix brandklarerare har alla fördelar som anges för att karakterisera tidigare populära märken: effektiv färgning, sparsamma effekter på hud och hår och avsaknad av lukt.

Ksenia: Jag gillar verkligen pulver brightener matris. Det har bara en nackdel: det torkar snabbt på strängarna, vilket gör det svårt att applicera.

populära

Bra feedback fick märkesvaror:

Ammoniakfria klargörande medel har följande fördelar:

 • sparsam handling
 • reducerande effekt;
 • Vid spolning, lämna inte en skarp gräns mellan de återvunna rötterna och de tidigare målade trådarna.

Men tjejer med mycket mörkt hår kommer att kunna lätta sina lockar med bara två eller tre toner med hjälp.

Ett undantag är färgen från det professionella varumärket Chi, som kan lysa upp trådarna med åtta toner.

Sophia: Jag blekade mitt hår i en dyr salong. Paint Chi gjorde ett mirakel: nu är jag en bländande blondin. Medan inget annat och dröm inte.

Denna kategori av verktyg är utformad för mjuk klarläggning av krullar inte mer än ett par toner. För att få en synlig effekt på mörka krullningar behöver flera applikationer.
Tillverkare använder citronsyra, svaga oxidationsmedel eller kamillextrakt som aktiva ingredienser. De mest populära varumärkena är lätta shampoo-märken Irida, Schwarzkopf, John Frida.

Video för dig: gör en brunett till en blondin hemma

För självbelysning används mörkt hår ofta väteperoxid.

 1. På hårda och mycket mörka strängar drabbade av 8-12% lösning.
 2. För hår av medeltjocklek är en lösning av 6-8% koncentration lämplig.
 3. Fint hår är tillräckligt exponering för 4-6% lösning.

Att göra mörka strängar ljus är inte så svårt. Det viktigaste är att processen med missfärgning inte skadar deras skönhet och hälsa. Om kemiska färgämnen används, är det nödvändigt att välja formuleringar som innehåller minst aggressiva ämnen.
Recensioner om färgning av hårfärger i den här artikeln.Nästa Artikel
Hur man gör curlers hemma?