Hur färgar hår med henna hemma


Som ett naturligt färgämne kom henna till den moderna världen från ett avlägset förflutet. Tidigare användes det uteslutande för att skapa tatueringar och mehendi (tillfällig målning på kroppen). För närvarande är henna väldigt populär eftersom det återställer skadade strängar, ger håret en naturlig glans och betonar färgdjupet. Henna är ett perfekt alternativ för fet hår, det normaliserar aktiviteten hos talgkörtlarna.

Hur man väljer henna för hårfärgning

Henna produceras från Lawsonias löv, som växer i Egypten, Indien och Mellanöstern. Växten torkas först och handskas sedan manuellt tills dammbildning uppstår.

För territoriella ändamål isolerade iranska och indiska henna. Genom sina egenskaper som färgämne är de nästan identiska, med undantag för två skillnader - pris och praktiska egenskaper. Indisk henna är dyrare, det är svårare att hitta, medan iranska säljs i någon kosmetisk butik till ett överkomligt pris.

Indisk henna är lättare att tvätta bort håret, på grund av vilket slutresultatet alltid är enhetligt. I fall med iranska observeras detta inte. För att uppnå en jämn färg måste arbeta hårt.

Om du väljer att föredra elitserien i form av indisk henna, köp den i professionella kosmetikaffärer eller via Internet. I det andra fallet, gå till den officiella tillverkarens webbplats, fråga om tillgängligheten av alla certifikat, endast fyll i orderformuläret.

Du kan vara säker på produktens kvalitet efter köpet. Brun färg indikerar utgått hållbarhet, smutsig kärr säger att Henna är fräsch.

Effekten av henna på håret

Innan förfarandet är det viktigt att lära sig grundläggande kunskaper. Färgens sammansättning tränger inte in i håraxeln, den hålls endast i det övre lagret. Varken iransk eller indisk henna garanterar koppar eller ingefära nyanser. Slutresultatet beror på hårets nuvarande färg.

Så, ljusblonda skönheter kommer att kunna skapa en gyllene sko, medan tjejer med chokladfärgat hår inte kan drömma om sådana.

Kom ihåg att naturlig henna inte lyser håret! Om konsulten i affären hävdar våldsamt motsatt, indikerar detta en konstgjord sammansättning av färgämnet.

Positiva egenskaper hos henna:

 • lindrar mjäll, behandlar mindre inflammationer i hårbotten;
 • närmar sig svagt, matt och livlöst hår
 • acceptabel färgning under graviditeten;
 • skyddar mot skadliga effekter av miljöfaktorer (havsvatten, vind, sol, etc.);
 • skapar en visuell densitet på grund av förtjockning av håret;
 • färger i djup och mättad färg;
 • besitter ackumulativa egenskaper hos färgpigmentet;
 • normaliserar produktionen av subkutant fett;
 • återställer hår med en måttlig frekvens av färgning
 • Färglös henna läker håret många gånger bättre än färg.

Negativa egenskaper hos henna:

 • kompositionen tvättas dåligt ut från hårets övre skikt;
 • Komplexiteten hos pigmentens överlappning i andra färger;
 • oväntade resultat är möjliga vid första färgningen;
 • signifikant skillnad i slutresultatet och skuggan som anges på förpackningen;
 • frekvent och långvarig färgning förvandlar håret till en loofah;
 • oförmågan att använda kompositionen som en klarare
 • felaktig målning av grått hår (färgskillnaden förblir);
 • oförmågan att genomföra förfarandet på hårfärgat med resistenta färger;
 • Ett stort antal förfalskningar, det är svårt att identifiera ett naturligt färgämne.

Kontraindikationer för hårfärgning med henna:

 • bränt och bitat hår;
 • perm;
 • Förfärgning av hår med ammoniakfärger;
 • stort område av grått hår (mer än 35%).

Eventuella nyanser av henna

Många tjejer som hört ordet "henna" representerar omedelbart eldrött hår. Dock är situationen annorlunda. Beroende på vilken typ av tidvatten du vill få, läggs naturliga ingredienser till henna. Tänk på allt i ordning.

För att göra kastanjens färg djupare eller för att skapa den "från början", kommer den att bidra till att infiltrera nötkreatur, starkt bryggning av svart te eller naturligt bryggt kaffe.

För att ge det stygga hårhår en gyllene glans, blanda pulver med kamillextrakt, gurkmeja, rabarber eller saffran.

Om du vill fixa kopparbenet använd ett avkok av lökskal. Den kan tillsättas direkt till henna, eller användas som sköljning efter färgning.

Tjejer som vill uppnå en resistent chokladskugga rekommenderas att odla Henna i buljong från kärnor och skal av orena valnötter.

Du kan lägga burgundy eller auberginefärg till ditt hår med hjälp av carcade, betor, elderbärsaft, madderrot eller rött vin.

Experter rekommenderar experimentera med olika nyanser med indiska henna. Som nämnts tidigare är iranska henna billigt och oförutsägbart.

Hur färgar hår med henna

Innan du fortsätter med proceduren måste du förbereda kompositionen för färgning. Henna produceras i påsar med 25 gr., I en låda med 3 st. En påse är tillräckligt för kort hår, två är uppfödda för ett mediumhårt hår och tre används för färgning av långa krullar.

Torka sammansättningen av de enskilda egenskaperna. Fyll i pulveret med varmt vatten (inte kokande vatten!) I ett glas eller en keramisk behållare. Stäng locket och låt det stå i 25 minuter. Blandningen ska inte vara flytande men viskös. Du kan också fylla blandningen med vatten vid rumstemperatur och lämna det över natten, på morgonen kommer henna redo för färgning.

Experter rekommenderar dig att lägga till det utspädda pulvret några äggulor eller fettkaka. Med hjälp av enkla manipuleringar blir kompositionen lättare att applicera, och håret kommer att bli berikat med näringsämnen.

Trots att Henna är ett naturligt färgämne, var noga med att ta hand om närvaron av gummi- eller polyetylenhandskar. Förbered en pensel eller matsvamp för att applicera, byt till gamla kläder.

Huvudskillnaden mellan henna och ammoniakfärger är att blandningen appliceras på rent hår. I annat fall fördelas kompositionen ojämnt och bildar obegripliga och fula mönster på håret.

 1. Tvätta håret med schampo, använd inte balsam. Samla dem i svansen, pressa ut överflödig vätska. Wrap huvudet med en bomullsduk, vänta tills fukt absorberas helt (15-20 minuter). Efter tiden har gått, kamma strängarna med en kam med glesa och breda tänder.
 2. Innan du applicerar henna på hela ytan av håret, rekommenderas att utföra ett test. Använd handskar, rulla till botten av den ockipitala regionen 1 tunna strängen. Skriv lite pengar på en pensel eller svamp och måla en krulle, vänta 35 minuter. Tvätta av kompositionen och utvärdera resultatet. Beroende på önskad färgintensitet måste du i framtiden lägga till eller minska exponeringstiden.
 3. Ta en tjock grädde, täcka dem med öron, nacke, tempel, panna, rör inte håret. Detta bör göras för att inte fläcka huden, för att Henna sköljs hårt.
 4. Dela håret i 8-10 lika delar, bryt dem i 2 cm breda strängar och slakta dem vid rötterna. Lös en i det ockipitala området och börja färgning.
 5. Lägg en sträng på din hand, skriv på mycket mycket henna på borsten och fördela den över hela krullen. Verktyget appliceras endast i ett rikt lager, annars kommer det att vara ommålade områden. Täck omedelbart hela strängen från rot till spets. Denna teknik kommer att minska tiden för proceduren och låter dig få monokromatiskt hår.
 6. Wrap den färgade strängen med folie, lösa en annan krull på baksidan av huvudet, gör detsamma. När du har behandlat hela occipitalområdet går du smidigt till toppen av huvudet. Börja färgas symmetriskt från topp till botten, ner till öronen. Wrap även trådarna i folie.
 7. Du kan uppnå en bra effekt genom att dessutom sätta in huvudet med klämfilm och samla alla strängar under den. Då kan du slå en varm handduk. Detta råd är att ignorera de rättvisa damerna, eftersom istället för en vacker röd nyans kan bli smutsig morot eller orange färg.
 8. Nu behöver du behålla kompositionen på håret under en viss tid. Den ungefärliga tiden som anges av tillverkaren i de bifogade instruktionerna, men inte tro honom blindt. Du har redan gjort ett test på din egen separata order, tryck av den.
 9. Det finns en allmän rekommenderad exponeringstid, men det är endast för informationsändamål. Så, mässhåriga skönheter måste hålla henna i 25 till 40 minuter. 10-20 minuter räcker för blondor, de mörkhåriga unga damerna har det värsta av allt: klädesfördröjningstiden på håret sträcker sig från 1,5 till 3 timmar, i vissa fall kan kompositionen lämnas över natten (svart, kastanj, burgunderhår).
 10. Skölj blandningen med varmt vatten en i taget. Ta bort folien, skölj krullen, fortsätt till nästa. Och det är viktigt att veta att tvättat hår inte får komma i kontakt med färgat. När du har bearbetat alla trådar, applicera en balm på dem, håll i 10 minuter och skölj. Först efter det behöver du applicera schampo och balsam igen. Denna ovanliga egenskap är närvarande när henna tas bort från håret.

Innan du fortsätter att färgas, se till att det inte finns kontraindikationer. Välj rätt nyans, tillsätt naturliga ingredienser om så önskas. Kom ihåg att göra ett färgintensitetstest. Använd inte henna på förfärgat hår.

Hur färgar håret med henna hemma (foto, video)?

Henna är vackert och flödande hår med olika nyanser och å andra sidan fruktar att det kommer att finnas grönska och oförmåga att välja något annat färgämne.

För att förstå alla aspekter och få klara instruktioner om:
Hur färgar hår med henna hemma? Vad är alternativen för hennafärgning?

Hur målar man i en viss ton: svart, choklad, röd? Hur färgar håret hemma själv? Vilka ytterligare ingredienser hjälper till att göra färgen ännu djupare och mer fantastisk?

Henna nyanser

För de som först vill göra hennafärgning måste du förstå att det kan ge överraskningar och vilka och i vilka situationer vi kommer att diskutera nu.

Beslutar att välja henna som hårfärg, det är värt att komma ihåg sådana nyanser:

 • Var beredd att använda den under en lång tid, eftersom det inte rekommenderas att använda kemiska analoger efter det;
 • lång exponeringstid på 40 minuter och däröver
 • speciell lukt efter applicering;
 • svårt att tvätta
 • du kan inte få exakt rätt nyans;
 • torkar lite hårbotten, för den torra typen rekommenderas det att lägga till naturliga oljor;
 • Använd: te, kaffe, vin, basma för en mängd olika färgpalett.
 • Sådana situationer är individuella, det finns en färgningserfarenhet på flera år, och inget som detta har inträffat, men färgning var bara Henna.

  Överraskningar kan uppstå om naturfärg inte tillämpas korrekt, nämligen:

  • färgning på blekt hår;
  • kemiska färger användes efter henna eller basma;
  • använd en basma utan henna.

  Henna används ofta för färgning för att göra håret tjockare och öka volymen. Någon som är bekant med detta problem, men vill lära sig att väva volymetriska flätor, rekommenderar vi att du klickar på bilden eller länken.

  För dem som började färga håret med henna för att bli av med mjäll, rekommenderar vi att du lär dig mer om det på den här adressen. Enkla och användbara recept, tips hjälper dig att vinna det för alltid.

  Henna är också perfekt för att svara på frågan: hur man räker lockigt hår utan att stryka och hårtork hemma, läs om det här.

  Vad får du genom att välja ett naturligt färgämne?


  Dina krullar kommer att förvärva en naturlig glans och silkiness, och frånvaron av brända ändar och pälsliknande tangles kommer att göra ditt hår avundsjuka.

  Det är inte tillrådligt att tillsätta oljor och vitaminer till en varm lösning av henna, sedan de förlorar sina fördelaktiga egenskaper, så låt det svalna något eller applicera innan färgning.

  Hur väljer man henna?

  Innan du börjar bereda för målning, ange vilken typ som är lätt att köpa i dina butiker eller beställ online.
  Läs recensioner om vilka typer som är tillgängliga för dig.

  Överväg:

  • önskad nyans efter färgning;
  • första hårtonen;
  • andel;
  • exponeringstid
  • Ytterligare medel behövs för att få denna färg.

  Detaljerad analys av innehållet i påsarna

  1. Att välja henna, troligtvis kommer du inte hitta på kompositionens förpackning, om du har tur, kommer det att skrivas Lawsonia inermis.
  2. Om det finns andra komponenter än den här, bör du vara uppmärksam och studera dem. Kanske är det något med kemiska komponenter.
  3. När du har öppnat paketet och släckt innehållet kommer du att se ett mörkt grönt pulver luktande gräs. Inga dofter liknar kemiska färger eller vaxer.
  4. Vad du än lägger till henna, liknar dess sammansättning en slurry med grovhet (det blir inte slät, som gelé eller gräddfil).
  5. Det målar: hud, hår, men inte ett bad eller en tallrik.

  Mest prisvärda företag för invånare i Ryssland, Ukraina

  Vi ger länkar till båda sidorna för att se hela produktlinjen och letar efter recensioner om varje enskild produkt.

  Lyssna på recensionerna och försök på en separat strand om du tvivlar på färgen.

  Hur dina lockar kommer att reagera och vad vi får till följd av målning med 90% garanti är svårt att säga.

  Prissättningen har en ganska stor variation, så Henna Lash - från $ 7 per 100 gram och packade Henna från $ 1 per 25 gram. Ju mer naturligt produkten är desto högre är priset för det, men bedrägeri är inte uteslutet.

  Priset på henna påverkas av de tillagda komponenterna och leveransen, även om det är ganska billigt för rent.

  Henna Lash (Lush) (foto)


  En särskiljande egenskap av denna typ är förpackning i stora hängslen, innan applicering är det nödvändigt att skrapa. Den består av oljor och andra användbara komponenter, men det påverkar kostnaden, det är många gånger högre än vanliga dospåse.

  Henna-lash hårfärgning med detaljerade instruktioner i den här videon

  Hur mycket henna behövs för att helt överlappa vilken ton som helst?

  • För första gången målar du dig själv eller du har utsmyckning av rötterna.
  • längd;
  • densitet;
  • hårtjocklek;
  • naturlig ton (blondiner kommer att ändra färg snabbare).

  Vad visar erfarenheten?

  För tonning blir rötterna tillräckligt och 1 pack = 25g. För grått hår från 3 förpackningar och ovanför för att måla i flera lager.

  För brunetter med långa trådar som inte är mycket tjocka till midjan rekommenderar vi 3-4 packar = 100g.
  Även om vissa använder 16 förpackningar, kan detta endast bestämmas av erfarenhet!

  Hur gör man hela processen hemma?

  Vi förbereder alla nödvändiga tillbehör

 • Blandningstank, bättre glas.
 • Bunt, öppna och häll i behållaren. Lägg till andra ingredienser: basma, kaffe, olja, kanel... (enligt receptet).
 • Handskar och kam med en tunn ände.
 • Film för smörgåsar, bättre plastpåsar.
 • Kläder som är lämpliga för fläckar.
 • En stor spegel eller två motsatta.
 • Termisk keps eller handduk. Vi rekommenderar att du använder en film, ett näsduk av CB-material och en handduk, som redan är lämplig för röda fläckar från henna, liksom för att torka droppar från en trasa.
 • Regler för kompetent färgning med Henna hemma: steg för steg med bilder och videoklipp

  • på smutsiga eller rena krullar;
  • vått eller torrt;
  • med basma i en separat färgning eller samtidig;
  • sköljning av henna efter användning med eller utan schampo
  • sköljning: med balsam, ättika eller andra medel, avkok.

  Målning på smutsigt torrt hår

  1. Noggrann kamning. Creme öronen, panna och bakom öronen, tempel för att undvika mörka fläckar och fläckar.

  Koka Henna så här: Öppna och häll i behållaren. För dem som använder Basma och andra komponenter, hälls de också ut och hälls omedelbart. Rör om någon enhetlighet.

  Torka henna eller blanda, häll i varmt vatten. Använd en glas- eller plastbehållare, blanda med en träspatel eller sked. Ge henne möjlighet att brygga några minuter. Använd en stor skål med varmt vatten, var du ska placera blandningen med behållaren för att behålla temperaturen, om processen är lång.

  Efter kylning, tillsätt oljor och andra ingredienser som inte tolererar höga temperaturer.

  Byt kläder lugnt och riva ner fläckar. Lägg alla verktyg och murbruk på en separat lättillgänglig plats. Täck golvet med tidningar eller oljekudde, det är bättre att ta bort mattan och lämna den naken för att underlätta rengöringen.

  Använd handskar, blanda henna med en pensel flera gånger för att eliminera formningen av klumpar och blandningstemperaturen var alltid densamma.

  Applicera på rötterna och sprid över hela längden, om du målar för första gången.

  Vi målar rötterna, skiljer dem från delningen i tunna trådar, applicerar lösningen i båda riktningarna och längs skiljeväggen. Vi flyttar från mittpartiet till örat och upprepar sedan operationen till en annan. Så vi jobbar genom hela framdelen av håret, det område där vi gör malvinka. Smörj hårlinjen mest intensivt.

  Vi flyttar den sammansatta svansen på huvudets övre del framåt och lägger färg på baksidan av huvudet och färgar igen längs delarna parallellt med axlarna. Vi borstar ändarna av strängarna med en pensel eller gnuggar lösningen, för långt hår kan du doppa strängarna i lösningen och vrida den i en behållare. Upprepa tills alla trådar är bearbetade.

  Att sätta på en film och ett uppvärmningslock. Gå från 40 minuter till 2-3 timmar eller mer.

  Tvätta av med varmt vatten med ett schampo i vilodag för att använda en balsam, ättika eller avkok av örter.

  Vi ger en beskrivning av endast varianten på smutsiga lockar, eftersom resten kommer att vara liknande.

  Detaljerad steg för steg video målning henna hemma på egen hand

  Video henna hårfärg på modellen

  Låt oss prata om nyanser:

  Man tror att det är bättre att applicera på rena strängar, eftersom kontakten av schampon med naturlig färg tvättar ut färgen.
  Våt lockar absorberar färg lättare. Nackdelar med våt applikation - du kan inte se vilka trådar som är målade och vilka inte är. Kan läcka eftersom de redan är fuktiga.

  Hur får man den önskade tonen?

  En uppsättning tips när du färgar på mörkt hår med: betor, lökskal, karkadte, kaffe.

  En annan samling recept för färgning med naturliga färger i ett videoformat för ägare av blont hår

  svart

  Framställd genom att blanda 1 del henna med 2 - 3 delar basma. Tidsfördröjning från 3-6 timmar.
  En mörkare ton erhålls genom färgning i 2 steg: första henna + basma, sedan en basma.

  röd

  För att få olika toner av rött behöver du:

  • Endast henna. Det är viktigt att välja rätt sorter. Att bibehålla från 40 minuter till 6 timmar.
  • Koppar: Henna, Maringue, Citronsaft, Gurkmeja.
  • Deep auburn: Henna med kaffe, ibland med tillsats av basma.

  Var uppmärksam på rekommendationerna om henna själv, färgen och exponeringstiden anges där, det kan givetvis variera beroende på tjocklek och längd. Endast testning ger ett exakt svar.

  Var därför säker på att utföra ett experiment en gång så att det inte finns någon chockerande överraskning. Efterföljande färgprovning är inte nödvändig.

  Förvara en sådan lösning med en varm keps i 4 timmar eller mer. Detta beror på det faktum att håret är ganska tjockt och långt.

  De ser underbara ut, särskilt i solen. Deras skick är utmärkt, jag har redan målat med en sådan komposition i många år, alla är glada.
  Jag rekommenderar att du försöker detta färgalternativ, förstör inte håret och ger en djup mahognyfärg med en liten rödhårig.

  Röd lågvatten

  Ångad på: Cahors, rödbetorjuice eller körsbärsjuice (naturligt).

  På kaffe

  Vi får olika toner: choklad, kastanjrött. Kaffet kan både bryggas, när det läggs till blandningen för färgning, och bryggas separat och läggs sedan till de uthällda ingredienserna.

  Henna hårfärgning video med basma och kaffe

  Hur färgar ditt hår brunt och färgar över grått hår
  Detaljerad mästerklass för att bli rik brun med henna

  Hur färgar man mörkt hår med henna utan ryzhinki?

  Om du bestämmer dig för att tillgripa användningen av henna, för att du inte vet hur man ska sluta håravfall hos kvinnor och öka densiteten, kommer den här artikeln att berätta för andra faktorer som påverkar dem.

  Använd ofta masker från henna som försöker spara de splittrade ändarna, men i dessa fall rekommenderar vi att lära dig hur man skär hårändarna hemma i sig.

  Det är skadligt att använda kemiska färgämnen på barnhår, vi rekommenderar att du använder henna, men hur man gör en hårklippning till skolan själv om 5 minuter med foton och videoklipp som du hittar på den här länken
  http://ovolosah.com/detskiy/detskiepr/kak-sdelat-prichyosku-v-shkolu-samoj-sebe-za-5-minut-video.html.

  Hur får man en ljusare färg?

  Det är möjligt att ånga färg på olika vätskor:

  • kefir, sur mjölk;
  • konjak;
  • förlänga jäsningen, lämna den ångade blandningen under flera timmar eller dagar;
  • tillsätt citronsaft
  • bryggning te
  • håll bryggd blandning i en termos;
  • på det bryggda kaffet och lägg till mushen själv.

  Ju mindre du håller, desto ljusare är färgen 30-40 minuter. Titta på instruktionerna som är fästa vid färgen.

  Hur vet du exakt hur mycket du behöver?

  Experimentellt bestämma vilken mängd Henna du behöver för önskad ton och mät allt och spela in allt för 1: a gången. Så du får noggranna riktlinjer för nästa målning och förbättrar resultatet.

  Vad bör man överväga?

  • mängd vatten;
  • vikt av henna (hur många paket eller skedar);
  • tillsatta ingredienser (basma, kaffe, Cahors, gurkmeja);
  • kontakttid för hår och naturlig färg.

  Nu är det bara att tillämpa kunskapen och få den önskade färgen. Låt processen ge dig ett minimum av obehag och uppnå önskad ton från första gången!

  Innan du applicerar kompositionen på huvudet måste du fett öronen, pannan och nacken med en fet kräm. Detta förhindrar huden från oönskade färger. Om trådarna är torra, är det lämpligt att tillsätta några droppar burdockolja till blandningen. Detta kommer att fuktar håret och ge det glans. Hur ofta kan du färga håret med henna? För att få en bra effekt från användningen utan negativa konsekvenser för håret, bör den appliceras 1-2 gånger om månaden.

  Du har korrekt märkt nyanserna. Genom att färga är det individuellt hur snabbt dina hårrötter växer, eller om du vill uppdatera färgen på hela håret.

  Själv Crash Hår som AS (14STOLOVYH SKEDAR DRY Ginger henna 3STOLOVYE matskedar vegetabilisk olja, 17STOLOVYH SKEDAR ansträngda 70GRADUSOV varm grönt te, äggula Brush 2SYRYH SHUFFLE snyggt och krascha ditt hår kam kam HOLD 35minutes sedan att tvätta bort med varmt vatten och tvätta håret med schampo.

  Hur färgar du ditt hår med henna själv

  Hårfärg är ett förfarande som kvinnor har utfört i århundraden. Om nu de flesta kvinnor använder kemiska färgämnen, har tidigare använda naturliga ämnen, såsom henna.

  Henna är ett pulver erhållet från löv av lövskogen från Lawsonia, som växer i regioner med tropiskt klimat. Enligt ursprungsorten är den uppdelad i indiska, sudanesiska, egyptiska, iranska och jemenitiska. Sudanese och Yemeni ger en ljusare nyans på grund av det höga innehållet av färgämnen.

  Sammansättning och fördelaktiga egenskaper hos henna

  Hon fick färgningsförmågan på grund av innehållet av färgämnen och tanniner i den, dessutom innehåller den substanser som har en fördelaktig effekt på hårets tillstånd:

  • Klorofyll är ett ämne som ger busken en grön färg. Det är en stark antioxidant, på grund av vilken det föryngrar och har en positiv effekt på hårbotten som helhet.
  • Hennotaninovsyra - huvudfärgen. I olika typer av henna är dess innehåll från 1 till 4%. Att det ger en eldig nyans till håret och ju mer hennotansyra, desto ljusare kommer färgen att visa sig när man målar. Även detta ämne har tanniska och antibakteriella egenskaper. På grund av detta lindrar det inflammation i hårbotten, minskar mängden mjäll och stärker håret.
  • Polysackarider - fuktar huden och normaliserar aktiviteten hos talgkörtlarna.
  • Pektiner - absorbera toxiner, minska fet hår. Dessutom pektiner omsluta varje hår, vilket gör att håret ser visuellt tjockare och mer voluminöst ut.
  • Harpor - gör krullarna glänsande och silkeslen.
  • Eteriska oljor och vitaminer - ton upp, förbättra blodcirkulationen och läget i hårbotten som helhet, vilket har en positiv effekt på hårets tillstånd.

  Traditionellt var henna avsedd att färga håret en röd färg, den kallas röd. Men nu kan du hitta henna, som kan färga hår i olika färger.

  Grundtoner: Burgunder, Svart, Kastanj, Vit. Dessutom säljs färglös henna, från vilken färgämnet avlägsnas. Den används som en förstärkande mask.

  Alla dessa färger erhålls genom blandning i olika proportioner hönanpulver och baspulver. Detta indikeras på läkemedlets förpackning. Undantag: vit henna, vilket är ett klargörande medel.

  Fördelar och nackdelar med henna hårfärgning

  Positiva aspekter:

  • Skada inte håret. Henna är en örtberedning, det påverkar inte håret negativt.
  • Lågt pris - billigare än kemikalier för färgning.
  • Inga speciella färdigheter krävs vid användning.
  • Ger dig en stabil och ljus färg.
  • Förbättrar hårets tillstånd.

  Negativa sidan:

  • Färgen penetrerar djupt in i hårstrukturen, vilket kan påverka färgen på strängarna negativt med efterföljande färgning.
  • Örtpulver är svårt att tvätta med vatten, varför en ojämn färg är möjlig.
  • Färger starkt grå och blekta krullningar.
  • Allergiska reaktioner är möjliga hos vissa människor.
  • När det är färgat med henna är det omöjligt att förutsäga den resulterande färgen. Det beror inte bara på den ursprungliga färgen utan också på typen av henna, beredningens kvalitet, exponeringstiden och organismens individuella reaktion.
  • Med frekvent användning torkar håret.

  Hur man får olika nyanser

  Henna + Basma

  Det enklaste alternativet är att lägga till basma pulver till hennapulver. Beroende på proportionen kan du få olika hårfärg.

  Beroende på de ursprungliga faktorerna kan den resulterande nyansen skilja sig från en person till en annan. Till exempel, ju tunnare håret desto ljusare blir färgen. Av stor vikt är trådens ursprungliga färg - när du färgar mörkt hår med ren henna får du bara en rödaktig nyans. Men om du färgar hennes blonda hår - blir de röda.

  Förutom basma kan du lägga till andra ämnen för att få olika nyanser.

  gyllene

  Det finns flera sätt att få en gyllene nyans:

  • Henna uppfödde stark infusion av kamomill: 1 msk. l. torr kamille häll 50 ml. kokande vatten och infusera i 30 minuter. Buljong är inte nödvändigt att filtrera. Kamille fuktar och har en antiinflammatorisk effekt på hårbotten.
  • Gurkmeja pulver eller saffran blandas med henna i ett förhållande 1: 1. Dessa kryddor är starka antiseptika och antioxidanter, vilket har en starkare effekt på håret.
  • Gyllene färgar ökar med ökande surhet, så hennapulver kan spädas med kefir, sur grädde eller rabarberdekok. Med denna färgmetod får håret en speciell glans, eftersom en svagt sur lösning tvättar bort mineralfilmen från dem, som bildas under tvättning med vatten.

  choklad

  Chokladfärg kan erhållas genom att blanda henna med kaffe, kanel eller extrakt av valnötskal.

  • Henna med mark kanel blandas i ett förhållande 1: 1.
  • När man blandar med kaffe finns det flera sätt: 1. Du kan blanda 2 msk. l. malt kaffe och 1 msk. l. henna och späd blandningen med varmt vatten. 2.A kan göra en stark infusion av kaffe - 1 msk. l. 100 ml kokande vatten och späd upp lackfärgen. Båda metoderna är ganska effektiva.
  • Infusion av ett nötskal kan göras genom att hälla 2 matskedar krossade skal med ett glas vatten, koka upp och häll sedan i 40 minuter. Den resulterande infusionen späddes med hennapulver. Samma resultat ger och spädning av färg stark te.

  Alla dessa ämnen innehåller tanniner, som har torkningsegenskaper, vilket bidrar till att normalisera aktiviteten hos talgkörtlarna och minska mängden mjäll.

  rödaktig

  För att få en rödaktig nyans bör henna spädas med sockerbetor, rött vin, infusionspåse eller blandas med kakaopulver i lika delar. Förutom att få en röd nyans förbättrar användningen av dessa komponenter hårets tillstånd, eftersom de är rika på vitaminer och näringsämnen.

  Det finns ingen exakt andel i hennautspädning. Det är uppfödd infusion för att få en tjock uppslamning. Beroende på fuktigheten hos henna kan mängden tilläggskomponent variera.

  Många författare råder att laga buljonger för avel, men det är inte helt sant. När kokande vitaminer förstörs, avdunstar eteriska oljor, så istället för avkok är det bättre att förbereda infusioner.

  Hur färgar hår med henna och basma

  Henna är ett underbart verktyg som, utan kemikalier och tillsatser, kommer att ge ditt hår en naturlig, behaglig nyans. Men du måste vara mycket försiktig med det, för på grund av felaktig blandning av proportioner, istället för en eldig röd blir du mörkgrön. Hur färgar du ditt hår med henna och samtidigt uppnår önskad nyans?

  Användbara egenskaper

  Detta är ett underbart verktyg som upptäckts av indianer. Även då försökte de olika blandningar av färger och ingredienser, det var deras recept som blev grunden för moderna färger med en naturlig bas. Användbara egenskaper hos henna:

  • det hjälper till att öka hårväxten;
  • Henna innehåller unika ingredienser som hjälper till att bli av med mjäll, sjukdomar i hårbotten och även parasiter.
  • hon behandlas ofta med skadat hår efter kemisk färg, men inte tidigare än två veckor efter färgning.
  Före och efter färgning av hår med henna och basma

  Video om hur man färgar håret med basma och henna

  Vi väljer färg för målning

  Röda nyanser

  Ofta med hjälp av Henna-tjejer vill bli röda djur. Även med användning av pulver utan tillsatser kommer färgen att vara nära naturlig, ljus och resistent. Men vad behöver man göra för att ändra färgen på färgen?

  För att få en ljus röd färg måste du blanda innehållet i tre hönanpåsar (mängden beror på hårets längd) och en halv dospåse av ingefära. Häll kokande vatten och applicera på håret. Liten hemlighet: Ju längre du insisterar blandningen desto mörkare blir färgen.

  Vill du bli en tjej med kopparlås hemma? Enkelt enkelt! Vi behöver sju påse med regelbunden henna, en tredjedel av en tesked ingefära, gurkmeja, kanel, blanda upp det hela och häll över mycket starkt svart te. Den ljusare skuggan av naturligt hår - desto ljusare kommer färgen att färgas.

  Foto - Rött hår före och efter målning

  Henna är inte bara ett färgämne, utan också en utmärkt kosmetisk produkt som bryr sig om hår, ger volymen och styrkan. För att ta hand om lockigt hår måste du blanda iransk henna (ta den mängd som behövs för din längd), två skedar av avokadoolja, 10 droppar rosmarinolja och två skedar kakao. Allt detta rör om och späd med kokande vatten. Rör om en gång till. Innan du färgar håret, se till att det inte finns några klumpar i blandningen. Smör på håret och håll i 2 timmar under klädesfilm.

  För att färga håret med en djup ingefärg med koppar nyanser, måste du späda fyra påsar av henna till ett uppslamningstillstånd, lägg sedan till två skedar av förvärmd blommihonung och en sked av nötkött till den. Om håret är mycket torrt kan du också slå ägget i blandningen. Blanda noggrant och applicera på trådar, stå i 2 timmar.

  Vi är målade i kastanjfärg

  För att få den önskade skuggan av choklad på huvudet, måste du använda basma och henna i lika stora proportioner. Om så önskas, förutom att måla, kan du separat göra samma blandning, vilket kommer att stärka håret. Färgen bör blandas med nässla eller burdock buljong, tillsätt bara några droppar nötkreatur eterisk olja. För förstärkningslösningen måste du förbereda svart kaffe eller mycket starkt te, jojobaolja och blanda väl. Den första blandningen rekommenderas att appliceras på rötterna, och den andra - längs hela längden av håret. En mycket viktig punkt om kaffe: För att hitta rätt koncentration, måste du blanda pulvret med vatten tills du får en mörk färg. Med detta recept kan du också ge ditt hår en något röd nyans, lägg bara till ett avkok av lökskal istället för burdock buljong.

  Bilder - Henna målade i kastanjens färg

  Mycket vacker färg erhålls genom att blanda klyftor, rött vin och henna. Om du experimenterar lite med koncentration kan du få en vacker chokladfärg, nära naturligt.

  Man tror att om du färgar håret efter färgämne får du lite galen nyans, vilket då blir mycket dåligt att tvätta bort. Detta är inget annat än en fördom. Detta var fallet med tjejer som felaktigt upprätthöll proportioner eller använde henna på mindre än två veckor efter användning av kemikalier.

  För att få en mycket mörk färg, måste nästan svart, iransk henna blandas i proportioner 2: 1 med basma, och allt detta måste hällas med torrt rött vin. Tvätta om en timme, det här verktyget behöver inte tvättas från håret när du använder schampo, det kan du göra bra utan det. Resultatet blir en mörk kastanjfärg.

  Vill du bli en mystisk brunhårig kvinna? Blanda sedan två delar basma med en del av henna, tillsätt kanel på knivbladet och späd det med starkt kaffe. Tvätta av på en timme.

  Iranska Henna torkar ibland håret mycket, så du kan köpa någon professionell, till exempel "Lash: Bitter Choklad" istället. Det är väldigt cool att det här verktyget redan är blandat med rätt ingredienser och du behöver inte leka med ingredienserna för att få önskad färg, som de säger - lägg bara till vatten.

  Receptet på hur du färgar ditt hår brunt:

  1. naturlig kaffe mark. På fyra skedar tar vi ett glas vatten, det är en andel för en påse Henna. Om du färgar håret med kaffe kommer en mycket djup färg att komma ut, vilket kommer att ligga i ungefär en månad;
  2. starkt svart te. Det används av att hälla några skedar te med varmt vatten;
  3. kakao, bryggd som kaffe;
  4. tornet, det används inte bara i naturliga schampon utan även under färgning för att ge färgdjup. En halvtimme koka vi 100 gram bär i ett glas vatten och häll sedan i henna;
  5. valnötblad och nötskal. På ett glas av blandningen behöver vi en sked full av medel;
  6. Amla. Detta pulver kan köpas på apoteket, blandas i lika delar med henna.

  Det är värt att komma ihåg att Henna inte är en färg, utan snarare en nyans som kan användas vid eliminering av hår. Med hjälp kan du väldigt vackert skugga mörkt hår och betona rött, utan att skada strängarna för att lätta dem eller bara för att läka krullarna.

  Foto - Henna färgar i brunt

  För att få den röda färgen, som troligtvis kommer att gå till Bordeaux-paletten, måste du blanda egyptisk henna (250 gram, späd den med ättika), en halv liter rödbetersjuice, två skedar med madderpulver, fyra skedar amlapulver och trettio droppar ylang ylang och kryddnejlika. Det kommer vara svårt att applicera denna oljeblandning själv, så det är bättre att fråga någon. Håll på håret i minst tre timmar, och sedan beroende på önskad nyans.

  Innan du färgar håret med henna, om de är gråa eller efter kemisk exponering (laminering, curling eller färgning med kemiska ämnen) bör du rådfråga experter. Reaktionen av strängarna är oförutsägbar, och i stället för brun kan du bli ljusröd.

  Vi får en ljusbrun färg

  Att måla hår hemma i ljusbrun färg med henna är ännu enklare än med speciell färg. Och poängen är inte bara i ljushet, men också i det faktum att du på så sätt kan tända håret några få toner utan att skada håret.

  För att få en ljusblond färg måste vi köpa två påsar med röda henna och en påse Basma, blanda, späd med vatten (även om det är bättre att blanda med kamomill) och applicera på trådar, fördela jämnt, med en bred kam, tvätta av efter 1,5 timmar.

  Ljusbrun färg kommer också, om henna häll buljonglökskal. Vi behöver få en krämig blandning. Denna metod kan lätt färgas med henna i ljuston, mörkt blont hår eller till och med brunt, beroende på exponeringstid.

  En vacker naturlig ljusbrun färg erhålls om iransk henna (8 påsar), blandas med två väskor Basma och en blandning som består av barber, karkadte och nötkryddor, om du vill kan du också lägga på kanel.

  Du kan kombinera effektiviteten hos kefir masker och henna genom att blanda dessa medel. Vid överensstämmelse av alla proportioner kommer blandningen inte att flöda och absorberas snabbt. För att få en mörk blond färg behöver du:

  • 4 matskedar henna;
  • 2 skedar kakao;
  • piskad äggula;
  • sked av persikaolja för hår;
  • fyra cedaroljor;
  • en ampulka av vitamin E;
  • Ett glas kefir, inte kallt.
  Foto - Måla Henna i blond färg

  Allt detta är blandat, inget behöver värmas upp. Det är mycket viktigt att applicera produkten inte på vått hår, men på lite fuktigt, så vår färg med kefir kommer att hålla bättre. Tvätta av efter en och en halv timme.

  Färger med indiska henna är ljusare. De ger mer röd färg än ljus eller brun. Därför måste flickor som vill få ljusblont hår med ljustrött huvud blanda indisk henna och ingefärapulver (1: 3), lite citronsaft, en kopp fatfett och eteriska oljor av lin och kladd. Allt är blandat och värms upp i ett vattenbad eller batteri. Beroende på behoven hos färgen för att motstå hår från en halvtimme till två.

  Om du behöver lite ljust hår som nyligen har blivit utsatt för kemisk färg, måste du använda färglös henna, blanda det med avkok av kamomill eller citronsaft. Detta verktyg kommer inte att tända de bruna trådarna, men de blonda kommer att bli ett par toner lättare.

  Vad att lägga till henna för att få ljus nyanser:

  • Du kan helt enkelt färga håret med vit henna med kamille avkokning;
  • naturlig blomma honung;
  • kanel hjälper till att bekämpa rödhårig på blont hår;
  • hår målade med gurkmeja, få en gyllene nyans;
  • Vitt vin lyser strängar;
  • rabarber också med henna ger ljus nyanser.

  För att professionellt färga håret i önskad färg med henna måste du först kontrollera den valda koncentrationen på en liten serie krullar. Detta är särskilt viktigt för håret med grått eller tidigare färgat.

  Bra eller dåligt?

  Det vore rätt om du skriver yttranden från experter om henna. Många trichologer är inte glada över det faktum att kvinnor igen aktivt har börjat använda detta verktyg. Enligt deras åsikt spenderar henna hårstrukturen, ger den fluffighet, stratifierar skalorna, vilket leder till ett tvärsnitt av tipsen och behovet av daglig hårvård.

  Oavsett om du vill använda den här färgfärgen är det upp till dig, men när du väljer, var uppmärksam på tillverkaren. Många som klagar över den dåliga färgen utnyttjade helt enkelt lågkvalitativa produkter som smittas aktivt in i vårt land.

  Slutligen måste du komma ihåg att innan du färgar hår med henna läser du noggrant instruktionerna, tittar på videon på ämnet, lär dig att färga håret, få stenciler och gå inte för långt från de rekommenderade proportionerna.

  Hur färgar hår med henna hemma

  Alla kvinnor älskar att förändra sitt utseende, vilket inte är så svårt. För att göra detta, omhändertas bara håret. I den moderna världen finns det en mängd olika medel för färgning.

  Men för några århundraden sedan var det rättvisa könet inte förlorat. De använde för detta ändamål en naturlig produkt - henna, som inte har förlorat sin relevans nu. Om du vet hur man färgar håret med henna kan du inte bara ändra krullarnas färg utan också förbättra dem.

  Egenskaper och sammansättning av henna

  Människor är skyldiga att denna naturliga färgämne till en växt som heter lawson. Det växer i Nordafrika och Mellanöstern. För henna används endast de nedre löven av denna kultur. De samlas, torkas, gör ett pulver och omedelbart förpackas så att de inte förlorar sina färgegenskaper. Huvudleverantörerna av henna är Indien, Iran, Sudan, Egypten och Jemen.

  På grund av närvaron av färgpigment och tanniner, kan pulvret från sådana löv ändra hårfärgen utan att skada dem. Dessutom innehåller Lawson sådana användbara komponenter som:

  • Klorofyll. Denna kraftfulla antioxidant har en positiv effekt på hårbotten och föryngrar den.
  • Hennotaninovsyra. Förutom färgförmåga har den en antibakteriell effekt. Dess användning gör att du kan minska mjäll, bli av med inflammation och stärka lockor.
  • Polysackarider. Normalisera sebaceous körtlar och fuktar huden.
  • Pektiner. Absorbera toxiner och minska fet hår. Tack vare dem ser frisyren mycket mer voluminös ut.
  • Resin. Ge shag hår glans och silkiness.
  • Vitaminer och eteriska oljor. Nera och stärka håret och huden.

  En sådan rik färgkomposition, som inte innehåller en enda procent av kemiska tillsatser, gör det möjligt att på ett positivt sätt påverka några krullar och hårbotten.

  Beroende på tillverkaren finns det 2 vanligaste typerna av henna:

  1. Indiska. Det anses vara av bättre kvalitet, det släpper ut trådarna jämnare och torkar nästan inte huden. Denna art är mycket dyrare och liten representerad på marknaden.
  2. Iranier. Perfekt för färgning, du behöver bara lägga lite mer ansträngning.

  En annan henna kan vara färgad och färglös. Huvudsyftet med färgad henna är hårfärgning till en viss ton. Allt färgpigment har tagits bort från den färglösa typen. Denna art används endast för återvinning av lock och hårbotten.

  Fördelar och nackdelar med verktyget

  Henna är ett naturligt färgämne, vars användning hjälper till att förbättra krullarnas struktur och bli av med några problem. Hennafärgat hår ser mycket bättre ut än efter applicering av ammoniakfärg. Här är de positiva aspekterna av denna färgning:

  • Eliminering av mjäll, klåda och flaking;
  • Håråterställning, eliminering av bräcklighet och skada;
  • Bekämpa håravfall
  • Möjligheten att använda under graviditet och amning
  • UV-skydd;
  • Normalisering av talgkörtlarna;
  • Gynnsam effekt på lockets utseende;
  • Ytterligare näring av hår och hud;
  • effektivitet;
  • Reachability av många nyanser genom att tillsätta olika tillsatser till henna;
  • Mättad färgfärgning.

  Det finns vissa svårigheter som härrör från denna färgning som måste beaktas. Bland dem är faktorer som:

  • Behovet av mycket noggrann tvättning av färgämnet från håret. Det tar ganska lång tid, särskilt för första gången.
  • Inte alltid det förväntade resultatet vid initial färgning;
  • Effekten av torrt hår med frekvent användning;
  • Problem med att måla grå hår;
  • Det omöjliga att använda på håret med en perm och efter färgning resistenta färger;
  • Efter applicering av ett sådant färgämne kan du inte använda någon annan tills henna inte kommer ner.

  Regler för hårfärgning

  För många kvinnor är det ingen hemlighet hur man korrekt målar med henna hemma. Men de som gör det för första gången, få en hjälpare. I framtiden kommer allt att bli mycket lättare.

  Nödvändiga material

  Innan processen pågår är det nödvändigt att förbereda alla nödvändiga tillbehör så att de inte distraheras. Det här är vad som ska vara användbart:

  1. Henna och behållare för odling med en sked eller gaffel;
  2. Målarborste;
  3. Hairbrush med slutet för uppdelning av hår i lås;
  4. Engångshandskar;
  5. handduk;
  6. Fet kräm eller vaselin;
  7. Bomullsplattor;
  8. hårnålar;
  9. Duschlock eller plastfilm;
  10. Ett ark eller skydd för skydd mot färg;
  11. Spegeln.

  Beredning och avlning av färgämnet

  Först och främst måste du bestämma hur mycket Henna kommer att behövas för färgning. Kvantiteten beror på hårets längd och är:

  • 50-100 g för kort;
  • 200 g till basen av nacken;
  • 300 g till axel längd;
  • 400 g till midjan.

  Korrekt mäta pulvret hjälper ett glas eller matsked. Tvåhundra gram glas innehåller 100 g färgämne och en sked - 7 g.

  Den önskade mängden pulver hälldes i en glasbehållare och fylldes med varmt vatten tills blandningen når konsistensen av gräddfil. Den bästa vattentemperaturen är 70 grader. Kokande vatten kan försämra färgens kvalitet. Det är mycket viktigt att den färdiga produkten förblir varm fram till slutet av processen. För att göra detta sätts behållaren med honom i varmt vatten.

  Stages av färgning

  När Henna är skild och allt du behöver är klart, kan du börja färga. För att lyckas är det bättre att inte hysa och göra allt konsekvent. Målningsprocessen är som följer:

  1. Hår förtvättat utan att använda balsam och torkat;
  2. Använd onödiga kläder och engångshandskar;
  3. En fet kräm appliceras längs hela hårlinjen;
  4. Curls med hjälp av en kam och hårnålar är uppdelade i avskiljningar och avskiljningar i strängar;
  5. Henna appliceras rikligt med en borste till varje sträng, från början av huvudet. Ritning utförs från en rot till ändarna;
  6. En keps sätts på eller huvudet är inslaget i en film och på toppen sitter i en handduk;
  7. Färgen hålls under en viss tid, från 30 minuter till 2 timmar;
  8. Huvudet rengörs grundligt med varmt vatten utan schampo, vilket inte rekommenderas i 3 dagar i följd.

  Användbara rekommendationer

  För att Henna målar hemma var effektivare kan du använda de tips som testas av erfarenhet. Här är några av dem:

  • Henna-färgning är ett kumulativt effektförfarande. Det är, varje gång håret blir mer attraktivt, och deras färg blir djupare. Efter den första färgen visas den slutliga nyansen på dag 2-4;
  • För att ge krökarna fler fördelar och underlätta appliceringen av färgpulveret kan du lägga till ingredienser som olivolja, kefir, citronsaft, äggulor, essentiella eller kosmetiska oljor;
  • Om du senare behöver tona rötterna måste du försöka applicera färg endast på dem.
  • Ju lättare den naturliga hårfärg desto mindre är det nödvändigt att hålla kompositionen på håret och vice versa. Om krullarna är mycket lätta kan 10-15 minuter räcka, och några brunetter blir korta och 2 timmar;
  • Det är bättre att inte bära henna mer än en gång i månaden så att håret inte torkar ut;
  • Oönskade skuggar kan försöka ta bort med uppvärmd vegetabilisk olja. Det appliceras på håret i 10 minuter och tvättas av med tvål;

  Vem ska avstå från att måla

  Det finns ett antal fall när det inte är värt att använda det här verktyget. Annars blir resultatet oförutsägbart och inte särskilt trevligt. Behöver inte tillgripa denna metod om:

  • Hårstrålade
  • Sedin är mer än 35%;
  • En perm gjordes;
  • Ammoniakfärg är inte helt borta.

  Det är i alla fall rekommenderat att testa metoden på en separat sträng, vilket är mindre märkbart.

  Sätt att uppnå önskad nyans

  Det finns många recept för att få en viss ton med denna typ av färgning. Om du blandar henna i olika proportioner med basma eller andra ingredienser kan du få en mängd nyanser utan att skada krullarna. Bland de möjliga nyanserna:

  1. Golden. För att göra detta häll 1 matsked torrkamille 50 ml kokande vatten, låt det brygga i en halvtimme och blanda den med den beredda blandningen;
  2. Choklad. Blanda Henna med kanel i ett 1: 1-förhållande eller med 100 g stark kaffelösning;
  3. Red. För honom, lägg 4 msk kakao till henna-paketet.
  4. Blåsvart. Erhållen genom att blanda 1 del henna med 2-3 delar basma. Förvara denna blandning ska vara 3-6 timmar;
  5. Rödaktig ebb. Det kan uppnås om du gör Henna med sockerbetor eller Cahors;
  6. Kopparvatten. Det kommer att ge ett avkok av lökskal, som kan blandas med färg eller användas som balsam.

  Henna är ett utmärkt verktyg för att ge håret önskad nyans. Om du använder det korrekt kan du uppnå bra resultat och alltid se fantastiskt ut.

  Recensioner av henna

  Min mamma använde också Henna, jag bestämde mig för att måla mig själv. Vi lade till torrkamille till blandningen, och nu är mitt långa hår en vacker gyllene nyans. Jag är glad!

  Jag har länge velat byta skuggning av hår, men var inte rädd att använda kemiska färgämnen. Jag läste i en tidning om hur man färgade håret ordentligt med henna och bestämde mig för att försöka. Resultatet är bra! Jag kommer att använda verktyget vidare.

  Jag hörde mycket om fördelarna med färglös henna. Hon försökte och blev inte besviken: hennes hår blev sken, blev starkare. Även kollegor märkte det.  Nästa Artikel
  Vilket är bättre att välja teknik för hårförlängningar?