Vem passar för mörkt blont hår?


Naturliga nyanser är vackra med sitt naturliga utseende och elegant lyx. För närvarande är blond efterfrågan, modig och relevant för det skönaste könet i olika åldrar.

Att passa

Ljusbrun är i både ljusa och mörka färger. Den naturliga mörka blonda skuggan kan ha flera variationer. Ägare av denna färgkrull passar eleganta bilder med en aning av aristokrati och sofistikering. Samtidigt är de mest olika alternativen för frisyrer och läggning möjliga.

Vem skulle passa den här färgen:

 • För mörk skinn är denna färg inte lämplig. När det gäller de som har curls är inte i mycket gott skick.
 • Perfekt för färgtyper "vinter" och "sommar".
 • För långa krullar passar den ännu bättre än för korta. I det här fallet kan hudfärgen vara lätt eller lätt rörd av solbränna.
 • Du bör vara uppmärksam på ögonbrynsfärgen, vilket borde vara i harmoni med en hårfärg på huvudet.

Palett av mörka blonda nyanser

Med den uppenbara anspråkslösheten ser det mörka blonda huvudet spektakulärt ut - det är kallt, men samtidigt ger den rika nyansen ansiktsegenskaper och ögonfärgen är mycket harmonisk. Om mörkblond är en naturlig färg, kan du i ung ålder utan extra målning, och när grå hår visas, använd skönhetsindustrin bara för att utjämna skuggan.

Paletten av naturliga blonda nyanser är ganska stor - från ljus till mörkblond:

Mycket lätt blondin (nästan blont).

Halftoner har skillnader i nyanser:

Bästa bästa färgerna för mörkbrun färg

Tonika Balsam

Innehåller inte ammoniak och väteperoxid, betraktas därför som ett säkert medel. Ger inte bestående resultat.

Färg: Mörkblondin 3,0

Pris: från 130 rubel.

Wella Professional Färg Fresh Acid Paint

Den appliceras väl på strängar, gör inte aggressivt inflytande. Kombinationen av färgkomponenter och vård. Innehåller inte ammoniak. Upp till 30% grå färg. Ger skinn frisyr.

Pris: från 600 rubel.

Palette

Motståndskraftigt verktyg har några få nyanser. Bland dem är det mörkt blont. Väl målar över grå hår. Den innehåller oljor och vitaminer, lägger till glans i strängarna.

Pris: från 125 gnid.

L'Oreal. Prodigy Series

Innehåller inte ammoniak, mångfacetterad färg, skapar en smidig lek. Krämig konsistens är trevlig att applicera. Skapar en naturlig färg på locken. Mår väl över grått hår och lägger till mjuka strängar.

Färger: ek (6,0), valnöt (6,32), mörk valnöt (4,0)

Pris: från 350 rubel.

L'Oreal. Excellence Series

Den består av komponenter som fullständigt skyddar lockar. Innehåller kollagen, prokeratin och ceramider. Motståndskraftigt grått hår

Färg: Mörkblont Beige (6.13)

Pris: från 265 rubel.

Garnier olia

Beständig, berikad med oljor, innehåller inte ammoniak. Det är bara ett sådant verktyg som förbättrar ståndarnas tillstånd, vilket gör dem mjuka och glänsande. En trevlig arom är fördelaktig för att skilja den från andra liknande.

Ton: "mörkblond" 6,0.

Pris: från 258 rubel.

Londa

Bred palett, bra hållbarhet, välkänd tillverkare.

Pris: från 250 gnid.

SYOSS

Bekväm applicering och fördelning av kompositionen på huvudet, likformig färg på alla lock och naturlig glans. Den innehåller veteproteiner, aloe vera och vitaminer som bryr sig om lock.

Nyanser: "mörkblond" - med 1: a siffran "6". Den andra siffran indikerar tonens riktning.

Pris: från 250 gnid.

Hemmålningsregler

 • Tips 1: Ett par dagar före färgning är det tillrådligt att inte tvätta håret. Om du vill uppdatera ditt hår måste du göra det i förväg.
 • Tips 2: För de krullar som är ursprungligen mörka, dagen innan du behöver utföra förtydligande. Det är önskvärt i två eller tre dagar.
 • Tips 3: Om färg som valts för färgning inte tidigare har använts, är det lämpligt att göra ett prov på armbågens böjning för att

Färgkrullar:

 1. Kamma försiktigt.
 2. I en glas- eller keramikbehållare blandas färgkomponenter.
 3. Täck axlarna med en kappa för att skydda kläderna så att de inte blir smutsiga.
 4. Med borsten startar hårfärgningen, från början av regionen.
 5. För att behålla färgen för den tid som anges i instruktionerna för den.
 6. Tvätta av med varmt vatten med schampo.

Original färg och resultat

Om den naturliga färgen på strängarna är mörk, är det nödvändigt att först lätta krullarna. Annars kommer skuggan inte ta.

Det är mycket lättare för blont hår att ge en mörkare färg. Därför kan ägarna av ljusbruna och medelbruna nyanser applicera färgen utan föregående blekning. Detta gäller även blondiner.

 • För att behålla färgens glans och ljushet under lång tid är det lämpligt att använda schampon och balsams märkta "för färgat hår",
 • Minimera termoffekten på lockar med användning av strykning, curling och hårtork.
 • Mellan målarbeständig färg kan du använda nyansen.
 • Försök använda mindre stylingverktyg.

rekommendationer

 • Om du har några tvivel när du väljer en nyans - ge dig en ljusare ton eller en mörkare, välj en lättare. I det här fallet blir det lättare att repaintera i en mörkare färg.
 • Mörkbruna nyanser målar över gråhår och förlorar inte längre sin ljusstyrka. Här har de en fördel framför de rödaktiga tonerna.
 • Eftersom håret växer i genomsnitt med 10 mm varje månad är det nödvändigt att färga hår med varaktig färg med en skarp skillnad i naturlig nyans från ny, en gång i månaden eller en gång i månaden och en halv.
 • Om det är mycket grå hår på huvudet, rekommenderas det att börja färga från det område där det finns mest.
 • Stylister anser att det är optimalt att flytta från ton till ton med högst 2 poäng i en målning.

recensioner

Målade hennes hår med Tonics. Min färg tvättas 2-3 gånger. Ett litet torrt hår, men inte kritiskt. Jag vill prova resistent färg för en bestående effekt.

Efter en annan hårfärg var jag en sorts konstig rödaktig nyans. För att på något sätt kunna fixa all denna skam på mitt huvud köpte jag "Palette" -färgen i "mörkblondis" nyans. Pre-håret blekas inte. Jag måste säga att färgen har en obehaglig och skarp lukt av ammoniak. Inkluderat med färgen är ingen balsam, men det skulle vara bra. Hon tog "Pallet" inte dåligt. Känns som att håret har blivit lite hårdare. Men detta korrigeras genom användning av masker och balm. Färg rekommenderas som en beständig och budget!

Jag hade ett experiment med färgen "OLIA". Färgen luktar bra, lätt distribuerad, förstör inte mitt hår. Men av någon anledning tog hon det svagt. Jag vet inte ens om det ska rekommenderas eller inte. Dubbla intryck.

Jag vill dela mitt intryck av färgen L'Oreal Prodigy. I uppsättningen finns en utvecklande emulsion, en färgkrämer och en glansförstärkare. Förresten tyckte jag verkligen om honom. Färgen applicerades bra, höll henne i ½ timme. Jag gillade skuggan. Och allt hår målades jämnt! Jag rekommenderar!

Ljusbruna hårfärg nyanser och färgämnen

Någon kanske tror att ljusbrunt hår inte är tillräckligt starkt. Ändå är det för närvarande ganska populärt. Och förklaringen är väldigt enkel. Ljusbrun - en naturlig färg som passar mycket många. Men speciellt för de som har naturlig hårfärg är det nära i tonen som det är valt för färgning.

Mycket naturligt utseende, liknande toner passar nästan alla.

Detta är ett ganska brett spektrum av färger från ljus till mörka noggranna färger:

 1. Ljusskinniga och ljusfärgade färgtyper "vinter" och "sommar" rekommenderas att föredra en skugga av blond eller ashy.
 2. För färgtypen "vår" och "höst" är det helst koppar och mörka färger.

Olika nyanser:

 1. Ljusblond kombineras härligt med ett rent slaviskt utseende, som kännetecknas av ljusa ögon och ljus hudton. Denna ljusa färg kommer att se väldigt naturlig ut. Om du vill uppdatera det på något sätt kan du använda markering.
 2. Guldblond - med anteckningar av guld och varm karamell. Svårt och samtidigt populär färg. Uppliva din naturliga blonda hårfärg, vilket ger mättnad och ljusstyrka.
 3. Ash Brown är en kall ton utan reflektioner. Bäst anpassad till ljus hud och en lätt rodnad. Samtidigt är fräknar välkomna. Dark-skinned, denna ton är kontraindicerad, eftersom den kommer att se utländskt.
 4. Koppar-ljusbrun är en av de ljusaste nyanserna bland sina kamrater. Den kombineras med rättvis hud och ljusa ögon. Kan ge en sådan förfining och intelligens.
 5. Medium blond. Detta är en populär färg, den mest mångsidiga. Finns ofta som en naturlig naturlig. Ljusstyrkan kan göras brondirovaniem.
 6. Mörkblondin. Väl lämpad för tjejer med mörk hud. Ser naturligt ut och, naturligtvis, kan han ge en karisma till bilden med en uttrycksfull smink.

Populära färgämnen för att få blond hårfärg

Estel professionell

 1. Brett spektrum av färger: från det mörkaste till mycket ljusa.
 2. Garanterad målning av grått hår.
 3. Hållbarhet och ljusstyrka under lång tid
 4. Det ger en ljus glans.

Undertonen bestäms av den andra siffran i färgkodningen:

 1. I den mörka tonaliteten. Den första siffran är i kodningen "6" och den andra är 0, 1, 3, 4, 40, 41, 43, 44, 5, 54, 65, 67, 7, 70, 74, 75, 77,
 2. Brown. Den första siffran i färgnumret är "7" och den andra är 0, 1, 3, 4, 40, 41, 44, 5, 54, 74 - 77,
 3. Ljus i tonhöjd där den första siffran är "8" och den andra siffran är 0, 1, 13, 3, 34, 36, 4, 44, 65, 7, 71, 76.

Pris: från 170 s. (pris utan oxidationsmedel).

Måla Wella Wellaton

 1. Motståndskraftigt hårfärg, mättnad och färgdjup, vitaminer i kompositionen och speciellt omsorgsserum.
 2. Lämplig för en grundlig målning av grått hår.

kodning:

Pris: ca 330 p.

Wellatonfärgsmousse

 1. Bekväm blandningsprocess.
 2. Strukturen är trevlig, flödar inte och är väl fördelad på strängarna.
 3. Färger grå hår och håller ljusets skugga under lång tid. Dessutom är ansökan ekonomisk.

arter:

 • höstlövverk (7/0);
 • ekbark (7/1);
 • skogsmutter (7/3);
 • sand (8/0);
 • skal (8/1);
 • gyllene sand (8/3);
 • mycket rättvis blond (9/0);
 • pärlor (9/1);

Pris: 290 s.

Palette

Innehåller bee royal jelly denna resistenta grädde har en palett med trevliga ljusbruna toner: N7, N6, C6, W6, H6, K16, R15, N5, W5.

Pris: från 100 r.

L'Oreal Casting Creme Gloss

 1. Bra färg över grå hår, som har i sitt recept näringsämnen.
 2. Spenderar inte hårstrukturen själv.
 3. Ger en varaktig rik ton.
 4. Innehåller inte ammoniak.
 5. Praktiskt applicerad.
 6. Färgen håller ungefär två månader inte växande tråkig.
 7. Godkänd för gravida kvinnor.

Paletten innehåller moderna nyanser:

 • mycket lätt blond;
 • mycket ljusbrun ask
 • mycket lätt blond soligt;
 • ljusbrun ask
 • pärlemor
 • honung nougat;

Pris: ca 350 p.

Garnier olia

 1. Färgen är mättad med oljor (60%), som matar trådarna genom hela strukturen.
 2. Det ger glans, gör håret starkare och starkare.
 3. Långa kvarstår färgintensitet.
 4. Innehåller inte ammoniak, lätt att applicera.

På paletten finns många blonda nyanser:

 • mycket lätt blond (9,0);
 • lätt blont grädde (8.31);
 • ljusblond (8,0);
 • beigebrun (7.13);
 • Brun (7,0);
 • mörkbrun karamell (6,35);
 • gyllene mörkblonda (6.3);
 • mörkblond (6,0);

Pris: från 100 r.

SYOSS

 1. Praktisk konsistens i form av kräm.
 2. Väl fördelat av strängar.
 3. Mättad och resistiv färg håller på länge.
 4. Sammansättningen innehåller vitaminer.
 5. Motståndskraftig, målar över grå hår.
 6. Curls efter målning blir blankt och mjukt vid beröring.

Ljusbruna nyanser i paletten:

 • gult ljusbrun,
 • Brown,
 • mörkblond,
 • gyllene mörkbruna;

Pris: ca 300 p.

Hur färgar du ditt hår i blond hemma?

Med en varm naturlig nyans av hår, kommer denna ton inte lätt att falla. Det är svårt att ta det ovanpå andra nyanser av färger, särskilt starka färger. Mörkt hår kan inte färgas med den ljusbruna skalan, eftersom du kan få en grön underton som ett resultat.

Som ett alternativ för att återuppliva färg och ge originalitet - fransk uppmärksamhet.

vård

Färgfunktion kan betraktas som en tendens att dämpa och förlora ljusstyrkan. Detta är ännu mer uttalat när det är tonat.

För att bevara färg under lång tid rekommenderas det:

 1. Efter färgning, utför lamineringsproceduren.
 2. Använd schampon och andra kosmetika för vården märkt "för färgat hår."
 3. Applicera färgämnen för att behålla ljusets skugga.
 4. Målar sig själv för att utföra kvalitetsverktyg.

Tips: För tonning bör de växande rötterna användas samma färg, som utfördes den ursprungliga färgningen.

Hur får man vackert hår från en tvättduk på huvudet?
- Hårväxt över hela ytan av huvudet på bara 1 månad;
- Den organiska kompositionen är helt hypoallergenisk;
- Applicera 1 gång per dag;
- Mer än 1 miljon nöjda köpare av män och kvinnor runt om i världen!
Läs hela historien.

recensioner

Valentina: För att vända från en målade brunett till en blond, var jag tvungen att lysa upp först. Därefter använde jag L'Oreal Casting Creme Gloss Light blondfärg. Resultatet är bra, det verkar för mig att färgen gick bra. Solen är mycket glänsande. Och det faktum att jag gillar det utan ammoniak också.

Elena: Jag vill prata om mitt val av hårfärg. För mig är det Palette. Från 18 års ålder har jag provat många olika nyanser på mig själv. Det var en blondin och en brunett med svart hår. Tills jag hittade min färg Och detta är skuggan av "medium blond". Naturlig ton och väldigt naturlig, som klarade av grått hår! Jag rekommenderar!

Anastasia: Förmodligen är jag en konservativ) Jag målar mitt hår bara i naturliga nyanser - ljusbrun eller kastanj. I den här färgen känner jag mig bekväm. Dessutom främlingar även omärkligt att hårfärgen inte är min egen.

För mig är detta ett tydligt plus, eftersom jag blev grå mycket tidigt. För dem som inte kan bestämma sig om valet av nyans rekommenderar jag de ljusbruna naturliga tonerna. Från den här färgen blir du inte trött. Och det kommer inte att irritera.

Marina: Jag tänder min mamma i en ljus blond nyans. Hon gillar att det i det här fallet inte är så synligt när håret växer och gråa rötter börjar kika. Hon brukade måla sin mamma i mörka färger, men sedan på mycket kort tid var det nödvändigt att måla om. Ljus nyanser rekommenderar dem som har mycket grå hår. Du behöver inte måla mycket ofta!

My-Krem

kosmetika från A till Z

Om du torkar mörkt hår med lätt färg

Hur får man färga hår från mörk till ljusfärg? Flera alternativ

Tjejer älskar att förändras och förvåna sin omgivning. En ny garderob, smink, frisyr - ibland verkar det otillräckligt, och tjejen bestämmer sig för att drastiskt förändra hennes hårfärg. Det är inte svårt att måla om från ljus till mörk nyans, men här är vad du vill önska om du vill lysa upp och vända från en brunett till en blondin?

Om en tjej vill räkna ut hur man färgar håret från en mörk till en ljus färg måste hon förstå att detta inte kan hända på en gång. Lightening är en ganska komplicerad och tidskrävande procedur. Du kan förstås försöka repaint snabbt, men det är värt att överväga att detta kommer att bli en stor stress för håret. Dessutom, efter sådana handlingar kan du sätta håret i ordning under lång tid, försöker bota skadade trådar. Det genomsnittliga antalet procedurer för ommålning av en ljusare nyans är 3-5. Processen i sig är bättre att överlåta en bra frisör, istället för att utföra alla handlingar hemma.

Om en tjej letar efter ett sätt att omhärda sitt hår från en mörk till en ljus färg, behöver hon veta att det idag finns två huvudprocedurer: markering och ommålning. Var och en av dem har sina egna fördelar och kan också vara lämpliga eller inte för en viss person.

Den första metoden för att färga hår från mörk till ljusfärg, som används av kvalificerade frisörer - fasad markering. Denna metod anses vara ganska hård, för tjejer med sprött och tunt hår, rekommenderas det inte starkt. Dess väsen ligger i det faktum att flickan i ett par steg över en period på ungefär flera månader (ett mildt alternativ) kommer att appliceras en ljusare på hennes hår, efter samma frisyr som hon kommer att måla över önskad färg. När man använder den här metoden är det bättre att ta olika slags sparsamma medel, bara på så vis kommer det att vara möjligt att bevara hårets glans och hälsa. Om den unga damen vill göra proceduren hemma och letar efter, än lätta håret på huvudet, måste du veta att det är bättre att bara använda moderna kosmetika. Att använda väteperoxid, som våra mormor gjorde det, är det inte nödvändigt - så du kan oåterkalleligt förstöra ditt hår.

Om en tjej vill repaint färgen på en ljusare nyans kan hon rekommendera en gradvis ommålning. Kärnan i förfarandet är att varje efterföljande tid ska skönhetssalongen klättras i en ljusare nyans tills den når den önskade färgen. I genomsnitt för ett sådant förfarande behöver du cirka 5 sessioner. Fördelen med denna metod är att det, till skillnad från lätta, kan ske självständigt, hemma, speciellt eftersom det idag finns en utmärkt, lättanvänd hårfärgsmousse.

Om en tjej med sjukt, skört eller torrt hår letar efter ett sätt att omhärda håret från mörkt till en ljus färg, är det enda som en bra specialist kan råda henne att vänta tills håret växer tillbaka. Alternativt kan du försöka klippa håret och försöka med en kort hårklippning.

Om du bestämmer dig för att bara återvända till din färg, kan professionella rekommendera att använda moderna färgavvisare som helt tvättar bort pigmenten av konstgjorda färger. Nackdelen med denna metod är att naturliga pigment ibland kan tvättas bort, vilket gör enskilda hårsträngar färglösa och livliga. Fördelen med denna metod är möjligheten att själv använda sådana medel hemma.

Vad händer om du applicerar ljusfärgad färg på färgat brunt hår under lång tid? Behöver lite ljusare färg!

Yuli [i]

Kanske lysa upp, och kanske händer ingenting. Beror på hårets struktur. Jag, till exempel, också färgat mörkt brunt hår. När jag ville färga mitt hårblondin förstörde jag bara mitt hår. Från första gången fungerade det inte, håret förvärvade bara en nyans som sköljdes ut snart. Efter några veckor applicerade hon en ny färg. Men färgen var någon slags rostig eller något.... Håret verkade väldigt sjukt på grund av denna färg. Och så målade jag förmodligen 4-5 gånger i rad, men alla tider var misslyckade, jag hade en gul nyans på håret, som jag inte kunde ta ut, jag skakade på allt och ommålade i min naturliga färg. Ungefär ett år växte upp och bestämde sig för att göra poleringen. På det naturliga visade det sig bra, men här kan du bara inte se någonting vid de vackra tipsen, bara en nyans.
Så försök först på en liten strand (klipp lite), om du är nöjd med resultatet, fortsätt sedan.

-N-

Lightening målar du gör dig själv röd. Vänta lite, färgen kommer att spolas ut, ljusa. Du kommer bli van vid det. Det är bättre att vara lite mörkare än att döda håret och bli en fågelskräm med gula torn. Alternativt, gå till salongen. Tvätta och måla i önskad ton. Men tvätten är mycket aggressiva.

Är det möjligt att färga håret i en ljusare nyans utan att bli lättare

Nu har jag mörkt brunt hår, nästan svart.
Jag vill måla det hemma, eller till och med lite lättare
eller är det fortfarande nödvändigt att lätta dem och det är bättre att gå direkt till frisören?
och i så fall vilken färg för att välja färg

Tatiana

Jag färgade från svart till blond. Jag köpte en tvätt från färgkollaren av kallas. delas upp i 2 delar flakonchiki. 3 använde inte. tvättades 2 gånger. och blev rödhårig. sedan en dag senare målade hon röd. Om du får en kycklingfärg målar du färgen i känsliga guldtoner. Därefter målades en skugga schampo av Herod. Det varar lång tid och innehåller ingen peroxid, inte ammoniak.

Hur tar man om svart hår 2 toner lättare utan missfärgning?

Eva anna paula braun

Om håret är naturligt svart, blir det färgat utan problem, och om det är svartfärgat, är det inte nödvändigt med någon peroxid i sammansättningen av det valda färgämnet. När du tvättar är det möjligt att förbereda håret för färgning. och sedan i ljusande toner finns det någon peroxid

spekulant

inget sätt. färgen blir bara hemsk som om den brinner ut. Jag råder dig att försöka göra en tvätt och sedan måla den i önskad färg (helst i salongen) och efter allt detta göra någon form av super duper närande hårmask. måste gaffla ut annars blir resultatet väldigt nedslående.

Meruert Akzhigitova

om håret är vackra saker är dåliga, även supra hjälper inte, det är bättre att växa, sedan måla och det fungerar inte på en gång. men efter ommålning förstås med intervaller kan du nå resultat! Jag råder väl till Wellaton, jag har verkligen inte professinal men kontrollerat på mig själv.

Malinka

Om det är billigt, gå sedan till närmaste övergång och köp vit henna, först skorpans rötter och sedan hela håret. Sedan igen i övergången för en skuggningshampoo "Irida" ashy blond. Då pokraste, och sedan vakna gul. Som en kyckling.

Och så, om du inte ångrar pengar, och var säker på att du ska gå in i salongen)

Passion123

Även för 2 toner kan vanlig färgfärg inte lysa upp. Färgen kan bli lite ljusare, men ojämn och smutsig.
Måla kastanj på svart i allmänhet - "död poultice", som de säger!
Kontakta salongen, mitt råd. Och då kommer du bara att tona rötterna och det är det!

Hur färgar svart hår för att byta färg

Tjejer, snälla berätta för mig, försökte du färga (färgat) svart hår med någon slags färgämne för att få en annan nyans? (Utan tvätt, missfärgning etc.)

Ville måla Casting Cream Glos-ton "Black Chocolate", men tvekade på grund av den "gyllene" nyansen, som de säger är där. Jag har svart hår (min färg är mörkblond). Svart hår har målats under lång tid. Jag skulle vilja ha en färg under den mättade (bittra mörka choklad), helst utan en klar röd. )

Om någon gjorde något liknande, skriv det, annars vill du ändra en liten färg.

Självklart går min nuvarande till mig: Jag har rättvis hud, gröna ögon.

Fru Hornogubka

gjutning kan tona och ge, för att det ger förtydligande (tro inte på inskriften "utan ammoniak" - det här är inte så). Och det är mer osannolikt att - igen är det nödvändigt att antingen lätta först eller att ta färg med en sådan effekt.

888

mörka nyanser är bra i safira. Och hon "tar" mörkt hår väl.

Lilianna

mörka nyanser är bra i safira. Och hon "tar" mörkt hår väl.


Hörde inte om safira, är det vanlig färg eller professionell färg? (Jag är från Moskva, därför uppskattar jag om någonting var du ska leta efter det)

888

vanliga. Detta är vella färg. Östlig orientering, jag menar bara utformad för tjejer med mörkt hår.

Gästen

Jag kan inte måla något svart, bara L'real casting gav en ljusbrun nyans (kastanjfärg), men nästan inte märkbar, och min vän målar kryddiga kryddnejlika med safira, en vacker brun färg erhålls

markis

Du målar inte över svart utan tvätt! Svart är svart, det är en enhet i färg. Om du vill stiga högre än ens tonen, måste du bara tvätta av din svarta färg. Färgen tänder inte färgen - den är överlagd på den andra, vilket gör att du kan få maximal - det är en nyans! Eller får inte någonting alls, bara en gång för att regalera håret med en annan del av ammoniak, och till ingen nytta)))
Vad är färgen på "mörk choklad"? Jag kan föreställa mig smaken, färgen - jag kan inte! I vilket fall som helst är färgen "choklad" ovanför enheten. Därför tvättar du bara av färgen.
Jag tillägger också att den svarta färgen tvättas mycket, mycket svår, i 99% lämnar rött (ger håret en intensiv röd kopparfärg), som måste neutraliseras.
Så gå till salongen. Och min kära råd till dig - lägg dig inte för en blond tvätt så att du inte förstör ditt hår, för Från första gången tvättar du fortfarande inte färgen. Det är bättre att splurge på några packor av syraavlägsna (som Estel). Låt det vara dyrt, men håret blir mindre skadat än efter blandoran.
Förresten, syreavlägsningen ska göras av befälhavaren som gjorde det, för Det är viktigt, vad och på vilken oxid det kommer att måla dig senare - det är troligt att gå tillbaka till blackout, det vill säga, En analfabeter kommer att försöka med dig hela dagen, döda din tvätt, ta pengar från dig och färgen blir svart. Det finns många subtiliteter i surtvätt - så leta efter en kompetent specialist!

markis

vanliga. Detta är vella färg. Östlig orientering, jag menar bara utformad för tjejer med mörkt hår.


Förmodligen utformad för tjejer med sitt svarta hår, men inte för färgat hår. Det här är två gigantiska skillnader.

Fråga till Marquis utanför ämnet

marquise, berätta för mig hur kan du lätt tända ditt mörka blonda hår på tonen?

Nej jag är upptagen

mörka nyanser är bra i safira. Och hon "tar" mörkt hår väl.


Ja, jag målade det på något sätt tätt i bitter choklad. =)

Lilianna

Jag är mycket lättare och vill inte ha det. ) Jag vill ha en viss nyans av bitter choklad, dvs Gör mer naturlig färg. )
När jag såg "svarta siden" -serien från Loreal var jag glad att det fanns en "mörk choklad" nyans, och när jag fann det i köpcentret tvivlade jag på vilken nyans det skulle ge.

markis

Fråga till Marquis utanför ämnet

marquise, berätta för mig hur kan du lätt tända ditt mörka blonda hår på tonen?


Om det är exakt en ton och håret är ommålat, är den önskade färgen 6% oxid för längden och 3% för rötterna (om det behövs, gör färgkorrigering när en oönnskad nyans visas). Om håret är färgat, applicera sedan en tvätt (helst sur) och tonad i önskad färg (även färgkorrigerad).
Men det är bättre att inte göra det hemma - gå till salongen.

markis

bör varna omedelbart - vänta inte på mirakel från befälhavaren. En kompetent mästare kommer aldrig att lova att han kommer att göra vad du vill ha 100%, för Allt hår är annorlunda, pigmentet i håret är också annorlunda och var och en kan leda på olika sätt. Befälhavaren kan anta att du kommer att ha på ditt huvud (till exempel kan jag ge dig råd, känna till några av reglerna för färgmålning), men du måste vara beredd att färgen kan skilja sig åt i vissa nyanser från vad du vill ha. Och frisören är inte alltid skyldig här - kanske du har mer rött pigment, till exempel än det skulle vara, då blir du lite röd med den. Eller lite kopparfärg etc.
Igen försöker ett kompetent pro vanligtvis så mycket som möjligt. Men du måste göra ett ändringsförslag.

Lilianna

Marquis, men du vet inte om det är möjligt att åtminstone svart, färgat hår (dess naturliga färg är mörkblond) för att färga den så att åtminstone skuggan är brun, dvs Vad skulle de se mer naturligt bruna (mörk choklad).
:)

markis

Marquis, men du vet inte om det är möjligt att åtminstone svart, färgat hår (dess naturliga färg är mörkblond) för att färga den så att åtminstone skuggan är brun, dvs Vad skulle de se mer naturligt bruna (mörk choklad).
:)


Det är omöjligt - se post ovan.

Amaya

åh, om det finns så många problem att färga något mörkt hår, hur kan jag vara med mitt inbyggda blå svarta hår? Kan du inte göra utan avfärgning?

Sandra

Hej jag har färgat svart hårfärg, men garnieren målades med ammoniakfri färg, det dimmar ganska snabbt, men jag vill ha lite ljusbrun färg, tror du om en liten andel ammoniak var i färgen, skulle det bli lättare?

Adri

Den verkliga färgen är ljusfärgad med en gyllene glans, den målades i en svartlackad garnier, nu vet jag inte hur man ska etsas), om du minskar färgen varje gång med tonen kommer det att hjälpa.

Alona39

Den verkliga färgen är ljusfärgad med en gyllene glans, den målades i en svartlackad garnier, nu vet jag inte hur man ska etsas), om du minskar färgen varje gång med tonen kommer det att hjälpa.


Andri! Samma ichtoria.It är blont, men i 8 år var det blåaktigt, för två veckor sedan bestämde jag mig för att byta färg. Jag försökte det i huset, villkoren var repainted i "mahogni". Jag fick bara en svag ebb. Det är verkligen visdom: Jag gick till salongen, jag etsade den gamla färgen (nu ny teknik, mjuka formuleringar), färgade min kastanjköld. Håret behandlades. Det visade sig mycket trevligt! Håret är glänsande och mjukt.

Arabica

hello! Hjälp med råd) Jag var svart, gjorde 2 tvättar, belyser, tändes hemma med en sutur. Har uppnått. Nu gul sandfärg. Jag vill vara vit. Vilken färg att måla, som skulle ta bort yellowness? Eller missfärgad än?

Olga

om salongen är väldigt dyr kommer vi att fixa alla problem med hårfärgen, vi ska göra allt hemma 6 års erfarenhet! Och sedan laminat, så att håret skulle bli glänsande och hälsosamt! 8 915 088 61 11 Olga!

natasha

och efter att ha tvättat hur man blir av med rött hår, berätta det snälla

Gästen

Jag har en vän smurt ihop cow-dung med den, det säger att det hjälpte! Det stinker bara. Men platina blondin!

Yana

Håller med svaret: nej. Men jag gjorde det på följande sätt: Först gjorde jag markeringen (jag hittade knappt en salong där jag var överens om att göra det - vissa sa att de inte skulle ta det, andra sa att det skulle bli grönt och som ett resultat gjorde jag färghöjdpunkter med Estel, jag kommer inte ihåg vilken nyans) Det var inte vita strängar som visade sig, men det såg fortfarande bra ut, sedan färgade jag mitt hår med ett färgämne av garnier: alder. Färgen har blivit ännu ljusare. Därefter målade jag mitt ansikte med en garnierfärg (jag kan inte komma ihåg namnet, men det är definitivt lite ljust blont, nästan ashy) mitt hår blev ljust rött (gåskalvar, som jag minns), då gjorde jag melirovaniyu, då igen då färgade hennes hår fullständigt och frivilligt. Jag är blondin! Jag råder dig att läsa min historia till de som kommer att bli repainted svart! Och så att du inte tror, ​​mitt hår är fortfarande som siden))) kanske för att jag ständigt ser efter dem! Men historien slutar inte där, för efter tre år var jag trött på att vara en blondin och jag målade min Brilliant färg: en charmig svart och röd, färgen var mmm. Alla var avundsjuk och frågade vilken salong jag hade på sig och hur mycket det här klippet kunde kosta, och min vän malerade mig! Men sedan blegade färgen och jag målade min kastanjfärg, när kastanjens färg bleknade, frågade jag min mamma att köpa mig måla, och hon köpte mig färg. Black! Jag kom ihåg att jag inte var dålig med svart färg och bestämde mig för att det inte var! Hej älskling, jag är brunett igen! Men som ni alla vet är vi flickor svaga. Jag vill bli blond igen..

Gästen

som han kallar färgämnet har jag naturligt svart hår jag vill vara mörkbrun

Baby tjej

Nej jag är upptagen

kareglazka
Mörka nyanser är bra i safira. Och hon "tar" mörkt hår väl.
Ja, jag målade det på något sätt tätt i bitter choklad. =)


Men säg mig, är färgen nästan svart eller vad ??

Nadia

Jag tvättade Esteles hår. Lite lättare hår bara! Måla svart målade inte repaint.

Olya

Är det möjligt att göra en tvättning hemma och vad? Jag har min ljusbruna hårfärg, målade blå-svart.

Tanya

Jag har min egen hårfärg nu - mörk kastanje. Jag vill ha ljus kastanj. Är det möjligt att göra utan missfärgning och bara måla det med färg för att få den färgen?

Alena

tjejer hej! Ge råd.
Jag har min egen ljusa blonda färg, för ett år sedan färgade jag svart och nu fortsätter jag bara att röda rötterna med mörkbrun färg.
Om jag nu färgar min blondin med vanlig färg, vad kommer det att hända med mitt hår? Vad kan vi förvänta oss?

Yulya88

Jag råder dig att göra en palett med snöblast eller ovan, men sedan tonisk pärla-askfärg, jag försökte det själv

Yana

Välkommen! Snälla berätta för mig! Jag behöver verkligen råd.
Håret är mörkt mörkt brunt, för några månader sedan målades det i salongen svart (wella, 2/8). Från solen och från tid till annan började färgen avta, jag vill måla den igen med samma färg, men hemma själv.
- Berätta för mig vilken oxid du ska ta? 6%?
- Hur mycket oxid behövs på ett halvt rör av färg?
- Hur mycket att behålla håret? 30 minuter eller mer?
Tack på förhand för din hjälp. :)

Svetik

hello! Hjälp med råd) Jag var svart, gjorde 2 tvättar, belyser, tändes hemma med en sutur. Har uppnått. Nu gul sandfärg. Jag vill vara vit. Vilken färg att måla, som skulle ta bort yellowness? Eller missfärgad än?


Din text. Gulning kan avlägsnas något med hjälp av den vanliga balmen "tonic". Dribble 1 drop (one.) På en matsked balsam och efter tvättning med schampo, sprid balsam blandat med tonic. Sitt i ett par minuter.. tvätt och det är det. När det är vått har håret en ljust lila nyans, men när den är torkad blossar askan. Om långt hår betyder 2 slol.Slozhki och 2 droppar. Mindre är bättre. Utrustningen har testats på sig själv och på sin man. 100%.

Svetik

"Yellowness kan lätt avlägsnas med hjälp av den vanliga balsam" tonic.
Tint till exempel 8,10 - pärla eller liknande. Det finns flera av dem..

Svetik

tjejer hej! Ge råd.
Jag har min egen ljusa blonda färg, för ett år sedan färgade jag svart och nu fortsätter jag bara att röda rötterna med mörkbrun färg.
Om jag nu färgar min blondin med vanlig färg, vad kommer det att hända med mitt hår? Vad kan vi förvänta oss?


Den vanliga färgen kommer ut ljusröd vid rötterna och mörkröd eller brun i ändarna.. Testad på dig själv. Gör inte det här..

Svetik

om salongen är väldigt dyr kommer vi att fixa alla problem med hårfärgen, vi ska göra allt hemma 6 års erfarenhet! Och sedan laminat, så att håret skulle bli glänsande och hälsosamt! 8 915 088 61 11 Begin_of_the_skype_highlighting; ; 8 915 088 61 11 nbs p; end_of_the_skype_highlighting Olga!


Laminering, tjejer som ***, slösa inte pengar. De lägger inte till glitter.. De knuffar bara hårdare.

Assel

God dag till alla! Jag har min egen svarta färg, men inte densamma som färgad, lite lättare, jag har aldrig målade dem. Jag vill göra mer brun, choklad kan färgas så att rak mättad brun kommer att visa sig. Men det orsakar inte hår allvarliga skador. Hur man gör det? Tack på förhand för svaret) (långt hår)

jordgubbar

Min syster har en ljus kastanjfärg. Inte så länge sedan målades i mörk kastanje! Dag 3 tillbaka målade i svart londa. Men det visade sig vara en naturlig skugga. Nu vill vi ha åtminstone en naturlig nyans! Jag försökte sios light blond. Fungerade inte. Berätta inte vad du kan göra. Vänligen.

Maria

Laminering, tjejer som ***, slösa inte pengar. De lägger inte till glitter.. De knuffar bara hårdare.


Helt enig... Som jag gjorde, lade jag till lite glans, men det fanns ingen behandling, för snart började håret falla ut fruktansvärt, men jag brukade nyligen behandla keratin, cirka 4000 kostar lite i genomsnitt. Men det är värt det - proooosto superrr. Dra inte ens håret efter tvätt! Återställs helt, men hur man knullar upp mm)))

Christina

Hej, jag är yachochu med färgat svart hår. Måla i något slags skugga av rött, snälla berätta för mig hur man gör det))

Irene

Hallå Min hårfärg är svart. Är det möjligt att måla det med choklad? För det var det målat i röda nyanser

Patricia

hej, min hårfärg är mörk, men inte svart. Jag skulle vilja göra hårfärgen lättare, vilken färg passar? Kanske mandel eller mörkbrun, kanske hasselnöt, nej?

lätt

Hej, min naturliga hårfärg är mörkblond. 8 månader sedan, färgat hår svart (perfekt moussefärg)
Nu vill jag återvända till min naturliga hårfärg, jag vill inte missfärga (mitt hår kommer att bli ännu värre skadat), jag tänkte välja en färg med liknande färg till min naturliga, från samma serie perfekta moussefärger. Och där redan, när färgen "klamrar" kommer att bli, kommer det inte att synas eftersom det kommer att bli en liknande färg med en naturlig. Kan jag göra det här? Eller kommer det fortfarande att bli avskuren? Jag är bara fortfarande ung, jag vill inte skämma bort mitt hår mycket.) Säg mig snälla.)

Helena

tjejer hej! Ge råd.
Jag har min egen ljusa blonda färg, för ett år sedan färgade jag svart och nu fortsätter jag bara att röda rötterna med mörkbrun färg.
Om jag nu färgar min blondin med vanlig färg, vad kommer det att hända med mitt hår? Vad kan vi förvänta oss?

Helena

Jag har samma historia, efter färgning i svart, målade jag rötterna i en mörk kastanj (så att den inte skiljer sig mycket) hemma försökte jag missfärda skräckhalvan att kastanjen blev röd, något svart och svart. Ommålas i kastanj, inskriven i salongen för en tvätt som inte vet. (I naturen är jag en platinblondin).

Alexander

Hallå Jag skulle vilja fråga råd som kan veta. Jag har en riktig hårfärg-mörkblondin. För en månad sedan, för första gången färgade jag svart och svart men tyckte inte om det. Jag färgade bara mitt hår en gång. Berätta för mig, är det möjligt att tvätta håret till en mörkbrun färg eller är det möjligt att måla den svarta färgen med mörk kastanjfärg?

Alina

mörka nyanser är bra i safira. Och hon "tar" mörkt hår väl.


Berätta för mig vad som händer om svart blond appliceras på svart hår.

Olya-la

Jag är naturligt askgrå runt 6 år, i tre år hade jag en frostig kastanj. Jag ville återvända till den naturliga färgen och det var vad färgaren sa till mig: Jag måste göra en syraavlägsning (minst 10-12 procedurer) ungefär 1,5-2 av månaden. Pigmentet från håret kommer att tvättas ut gradvis, rödaktigt vid rötterna, mitten är röd, burgundhåret slutar. Igen garanterar ingen att redheaden inte kommer att bryta igenom igen! Så då! Och du vill bli av med den svarta färgen. Jag bestämde till exempel att det var lättare att växa.

Christina

Jag målar mitt hår svart, färgen tvättas snabbt och håret blir inte svart, och det är inte klart vad! Hur får jag svart hårfärg?

Vilken färg kan du måla brunt hår - en palett med moderna nyanser

De flesta rättvisa tjejer är missnöjda med sin färg - de hävdar ofta att det inte är tillräckligt ljust och inte betonar sin skönhet alls. Kanske är det därför färgen på ljusbrunt hår i sådan efterfrågan. Vilka nyanser kan ommålas rättvisa?

Blonde

Blond hårfärg - det här är ett av de bästa alternativen för blonda hårda ägare. Den passar perfekt med porslinskinn och blå eller grå ögon. Naturligtvis blir ljusa blonda krullar lättare. I alla andra fall kan förblekning vara nödvändigt. Och för att en blond ska visa sig utan yellowness, var noga med att använda en tonic av lila eller silver - inte bara i sista skiktet av färgning, utan också genom hela blondans strumpor.

 • "Palette" C8 - "Diamond Blonde";
 • Palett C 12 - Arctic Blonde;
 • "Palett" C 10 - "Silver Blond";
 • "Palette" C 9 - "Ash Blonde";
 • "Palett" A10 - "Pearl Blonde";
 • "L'oreal Preference Feria" 102 - "Sparkling modulations";
 • "Sublim mousse" 913 - "Utsökt blond blondin";
 • "Matrix Socolor skönhet" 10 P - "Mycket, mycket blond pärla blond";
 • "Illumina" 7,81 - "Blont pärlaaska";
 • "Estel Essex" 10.8 - "Ljusblond pärla";
 • "Estel Professional DeLuxe" 9,76 - "Brown-Purple Blonde";
 • "Londa Professional" 12.89 - "Special Pearl Pearl Sandre";
 • "Londa Professional" 10.8 - "Bright Blonde Pearl";
 • mKapous Professional "6.07 -" Mättad kall mörkblond ";
 • "Garnier" 701 - "Dark Natural Blonde."

Lättblont

Ljusblond hårfärg är perfekt för sommaren och våren tsvetotipu med sin lätta hud och blå eller ljusgråa ögon. Bara ett par borstslag kan göra dig till den perfekta skönheten. Ett bra exempel på detta är Taylor Swift, Jennifer Aniston, Cameron Diaz och andra kända stilikoner.

Hur färgar man mörkt brunt hår i ljusbrun? Du kan få denna delikata vackra nyans med hjälp av permanenta färgämnen eller hemmetoder - saffran, citronsaft eller kamilleavkokning. De kan tända mörkt blont hår utan att skada hälsan och strukturen.

 • "L'OREAL Excellence Creme" 8 - "Ljusbrun";
 • "L'OREAL Recital Preference" 10,1 - "Helsinki Light Light Brown Ash Lightening";
 • "L'oreal Preference" 9.13 - "Mycket lätt blont beige";
 • "L'oreal Preference" 0,21 - "Stockholm är en ljusbrun pärlemorvsljus";
 • "L'OREAL Excellence Creme" 03 - "Super-Brightening Ash Brown";
 • "Casting Creme Gloss" 10.21 - "Ljust ljusbrun pärla".

ashy

Askens nyans är mycket populär i mer än en säsong. Raffinerad gråbrun kombinerar väl med en sval nyans av ögon och ljus eller oliv hud. Men ägarna till det mörka ansiktet och de bruna ögonen blir bättre att överge detta alternativ. Silverfärg kan användas både för monokromfärgning och för färgning eller markering. Tack vare honom kommer håret se mer levande och livligt ut.

 • "Koleston perfekt" 0,81 - "Pearl Ash";
 • "Irida classic" 7.1 - "Ash Blonde";
 • "Irida classic" 6.1 - "Blå mörkaska";
 • "Irida classic" 8.1 - "Ljus aska blond";
 • "Estel essex" 9.18 - "Ash Ash Pearl Blonde";
 • "Londa professional" 12.81 - "Special pärla-ash blond".

Om du bara inte kan bestämma vilken färg du kan färga brunt hår, försök karamell. Denna läckra nyans kommer att ge ljusbrunt hår en mjuk, lätt notering och göra din look mer öm och feminin. Dessutom ökar karamellen fluffigheten av inte tillräckligt tjockt eller tunt hår. Och den sista viktiga faktorn är att den har både en varm och en kall subton, vilket gör karamell en universell nyans. Av alla dessa skäl används den här färgen oftast för full eller zonfärgning. Lyckligtvis är paletten av nyanser tillräckligt bred för att välja önskad ton.

 • "Palette LG" 5 - "Mörkkaramell";
 • "Garnier Color Naturals" 6.34 - "Karamell";
 • "Palette Deluxe Gold" 555 - "Caramel";
 • Prestige 227 - Karamell;
 • "L'Oreal Casting Cream Gloss" 630- "Dark Caramel";
 • Florex Super 3.2 - Karamell;
 • Schwarzkopf Perfect Mousse 668 - Karamell;
 • Schwarzkopf Diadem Sanhe S20 - Karamell;
 • Wella Wellaton 8/74 - Karamell Choklad;
 • "Palette Deluxe" 9/7 - "Caramel";
 • L'Oreal Prodigy 7,31 - Karamell;
 • "L'Oreal Casting Cream Gloss" 724 - "Caramel".

Guldbrun färg är i harmoni med varma hudtoner och lätta ögon (färgtyp "vår" och "höst"). Det uppdaterar ansiktet, gör det yngre och lägger till extra volym i håret. Men glöm inte - den här tonen är väldigt nyckfull, så före färgning måste du genomföra noggrann förberedelse. Det består i regelbunden användning av fuktgivande och närande masker, serum, balm, samt borttagning av splittrade ändar. Endast i detta fall kommer ljusbrun färg med en gyllene glans att falla helt jämnt.

 • Schwarzkopf Perfect Mousse 950 - Golden Blonde;
 • Palett G8 - Golden Marzipan;
 • Garnier Color Sensation 7.0 - Golden Topaz;
 • "Palette Deluxe" - "Golden";
 • Schwarzkopf Brillance 814 - Guldblond;
 • Wella Wellaton 9/3 - Golden Blonde;
 • "L'Oreal Recital Preference" - "Pure Gold";
 • "Wella Safira" 87 - "Golden Brocade";
 • "Estel Essex" 9/13 - "Sahara"
 • Wella Wellaton 8/0 - Golden Rye;
 • Wella Wellaton 7/3 - Hasselnöt;
 • "Nouvelle" 8.3 - "Light Golden Brown";
 • "Kapous" 8,8 - "hasselnöt";
 • "Palette Deluxe" 555 - "Golden Caramel";
 • "Syoss" 8-7 - "Golden Caramel Blond".

Bronsens nyans skapar en vacker bild som säkert inte lämnas obevakad av andra. Det är värt att titta på damerna med grå eller gröna ögon och oliv hud. Hur färgar brunt hår i brons? Du kan köpa färg eller göra det från basma, vatten och henna. Andelen torra ingredienser är 1: 2.

 • "Palette Brilliance" - "Bronze";
 • "Palette Brilliance" - "Black Bronze";
 • "Palette Brilliance" - "Brown Bronze";
 • "Palette Phytolynia" 770 - "Rödbrons";
 • "Feria L'oreal contraste" 5.34 - "Ljusbrons".

Detta är det bästa alternativet för någon tjej med en ljusbrun flätad flicka. Denna färg kan kallas verkligen unik - den betonar djupet av bruna ögon och ger ljusstyrka till grå eller ljusblå. Tillsammans med kastanjetoner används ofta guld och karamell - bara det perfekta sättet att betona ovalet i ansiktet eller i hårets ändar. Men i damernas ålder rekommenderar vi att titta närmare på kombinationen av kastanj och röd - det kommer att göra din bild ännu ljusare och rikare.

 • "Schwarzkopf Perfect Mousse" 500 - "Medium Chestnut";
 • "L'Oreal Preference" 4,15 - "Caracas Dark Chestnut";
 • "Loreal Excellence" 5 - "Light Chestnut";
 • "Garnier Color Shine" 4.0 - "Chestnut";
 • "Garnier Color Shine" 5.0 - "Light chestnut";
 • "Garnier Color Naturals" 3 - "Dark Chestnut";
 • "Garnier Color Sensation" 3.0 - "Luxurious Chestnut";
 • "L'Oreal Paris" 3- "Brasilien Dark Chestnut";
 • "Loreal Casting Creme Gloss" 634 - "Chestnut Honey";
 • "Garnier Olia" 5.3 - "Golden Chestnut";
 • "L'OREAL Recital Preference" 4.01 - "Paris Deep Chestnut";
 • Schwarzkopf Million Color 5-0 - Natural Kastanj;
 • "Schwarzkopf Million Color" 6-0 - "Cold chestnut".
 • "L'Oreal Paris Excellence Creme" 3 - "Mörk Auburn".

Naturligt ljusbrun färg kan lätt färgas till en ljus chokladton. För närvarande är det bland de mest populära och är i stor efterfrågan bland kvinnor i alla åldrar. I dagens mode säsong i trenden flera färger:

 • Mjölkchoklad - perfekt harmoniserar med grå eller bruna ögon och oliv eller mörk hud;
 • Bitter eller kall choklad - innebär en mörk rik färg, som är den bästa lösningen för mörkskinniga kvinnor med bruna ögon.

För att markera och färglägga choklad kan hårfärgningen "bäras" med guld - det ser väldigt vackert ut.

 • "L'Oreal Casting Cream Gloss" 323 - "Dark Chocolate";
 • "Brelil Colorianne Shine" 5,38 - "Light Chocolate";
 • "L'Oreal Prodigy" 3.0 - "Dark Chocolate";
 • Schwarzkopf Palette Perfect Care 800 - Bitter Choklad;
 • "Loreal Casting Creme Gloss" 515 - "Frosty Chocolate";
 • "Loreal Casting Creme Gloss" 613 - "Frostig glasyr";
 • "Brelil Colorianne Shine" 4,38 - "Bitter Choklad";
 • "Brelil Colorianne Prestige" 5,18 - "Light Chocolate";
 • "Estel Professional Only Color" 7,32 - "Bitter Choklad";
 • "Garnier Color Naturals" 5.25 - "Varm Choklad";
 • "Wella Coleston Perfect" 4,77 - "Varm Choklad";
 • "Schwarzkopf Palette LW" 3 - "Varm Choklad";
 • "Brelil Colorianne Prestige" 6.38 - "Chokladblondin";
 • "Schwarzkopf Million Color" 3,65 - "Dark Chocolate";
 • "Garnier Olia" 4,15 - "Mjölkchoklad".

sand

Om det verkar som om du är blont för tråkig, försök att späda den med sandhöjdpunkter. En vacker ljusskugga mjuker ansiktsegenskaper och tar omedelbart bort flera korta år på en gång. Gyllene sandiga sedlar passar väl med blå, bruna och gråa ögon, såväl som ljus och mörk hud.

Färgning av denna typ ser väldigt naturligt ut, speciellt om du utför den i stil med ombra eller balajaz (utan att påverka rotlinjen). Experter rekommenderar tjejer med långt och medelhår för att göra en flerskiktad hårklippning - det kommer perfekt att underlätta skönheten i sandfärg.

 • "Schwarzkopf Million Color" 8-0 - "Sand Blonde";
 • "Garnier Color Naturals" 113 - "Sand Blonde";
 • "Syoss Oleo Intense" 9-60 (skugga sandig blond)
 • "Syoss Oleo Intense" 9-10 (Ljusblå färg)
 • "Garnier Color Naturals" 8.1 - "Sandy Beach".

I följande video kommer du att kunna bekanta dig med tekniken för färgning av balayazh på mediumblont hår:

Mocka - mycket ädel och raffinerad nyans. Den är tillgänglig i både kalla och varma versioner, så det passar nästan alla ägare av ljusbrunt hår. Och mest intressanta är att varje kvinna mocka ser väldigt annorlunda: För en del är det hälls, vilket gör Kvinna ljusare för andra blir det ogenomskinligt, vilket ger intryck av intelligens och förfining.

 • Schwarzkopf Perfect Mousse 536 - Frosty Mocka;
 • "Palettfärg Glans "-" Mocka med glasyr ";
 • "Wella Safira" - "Kaffe Mocha";
 • Schwarzkopf NaturalEasy - Chokladmocka;
 • Syoss Mixing Colors - Mocha Fusion.

Som det ses i dessa bilder är hårets beige färg bäst kombinerad med oliv och lätt garvad hud, såväl som blå och bruna ögon. I det här fallet bör ansiktsfunktionerna vara mjuka och korrekta - detta är en av huvudvillkoren. Resultatet är en mycket harmonisk bild - feminin och sofistikerad. För att få lite utspädd beige, kan du på ett säkert sätt applicera en ljus askaska.

 • "L'Oreal Casting Cream Gloss" 1013 - "Ljusblå beige";
 • "L'Oreal Preference" 05 - "Light-Light-Blonde Beige";
 • "L'Oreal Preference" 9.13 - "Baikal Very Light Blonde Beige";
 • "L'Oreal Excellence" 10-10.13 - "Ljusbrun beige";
 • Essex Estel E9 / 7 - Beige Blond;
 • "Essex Estel" E9 / 73 - "Beige-Golden Blonde";
 • "Essex Estel" E10 / 73 - "Ljusblont beige".

Olika alternativ för färgning av brunt hår kan inte utan en mjuk och otroligt mild honungston. Det går bra med en kall färgtyp (blek, ljus eller oliv hud + grå eller bruna ögon) och mjukar ansiktsegenskaper.

Tips! När färgning av blont hår i honungsfärg glöm inte att betona läppar, ögonbryn och ögon. Utan en ljus smink kommer de att se för bleka och uttryckslös. Om du inte har tid eller önskan att spendera tid på smink, använd tatueringen.

 • "L'Oreal Casting Cream Gloss" 832 - "Honung Brown";
 • "Avon Advance Techniques" 8.4 - "Mättad Honung";
 • Wella Safira 80 - Rahat Lukum;
 • "L'Oreal Paris Casting Cream Gloss" 743 - "Kryddad Honung";
 • "Estel" - "Honungkaramell";
 • "Estel" - "Sanddune";
 • "Estel" - "Honungnektar";
 • "L'Oreal Paris Prodigy" 6,45 - "Amber";
 • "L'Oreal Paris Préférence" 8,32 - "Berlin ljusblond guldpärla";
 • "L'Oreal Paris Excellence" 5,32 - "Golden light chestnut".

Mörkbrunt hår är modernt, naturligt och otroligt elegant. För att få den här tonen är kvinnor villiga att spendera mycket tid och pengar! Effekten är helt enkelt fantastisk - håret kommer att vara ljus, silkeslen och livlig. Med rätt tsvetotip och bra smink kommer hårfärgning cool blondin att göra dig en skönhet!

 • "Londa" 15 - "Mörkbrun";
 • "Wellaton" 6,0 - "Mörkbrun;
 • "Loreal Preference" 6 - "Madrid Dark Blonde";
 • "Palett" N5 - "Mörkbrun;
 • "Syoss" 6-7 - "Golden Dark Brown;
 • "Syoss" 6-8 - "Dark Brown;
 • Schwarzkopf Perfect Mousse 700 - "Dark Brown".

Färgningen av ljusbrunt hår i svart är ett ganska djärvt beslut som är perfekt för både varma och kalla färgtyper. Med tjockt svart hår blir du omedelbart en femme fatale! Men den här tonen har flera nackdelar:

 • Först är svart gammalt. Naturligtvis är det för unga inte så läskigt, men för kvinnor efter 30, kan en sådan egenskap vara en riktig katastrof. De borde välja en ljusare nyans;
 • För det andra kommer du mycket ofta (ungefär en gång varannan vecka) att måla de återvunna rötterna. Det kan inte finnas någon överflöd, annars kommer alla bristerna omedelbart att komma ut;
 • För det tredje blir det mycket svårt att komma ur den svarta färgen, eftersom det är svårt att måla och lätta. Oftast är det "korroderat" med ett hydrauliskt permeum, vilket medför att håret är torrt, bränt ut och dessutom rödaktigt.

Om dessa nyanser inte skrämmer dig mycket, var god att fortsätta med en kardinaländring av bilden.

 • "L'Oreal Casting Creme Gloss" 100 - "Svart Vanilj";
 • "L'Oreal Paris Preference" Nr. P12 - "Blå Svart";
 • "Revlon Professional Revlonissimo" NMT 2-10 - "Blå Svart";
 • "Igora Royal Naturals" - "Black Natural".
 • "Schwarzkopf Perfect Mousse" 200 - "Black";
 • "L'Oreal Preference Recital" 1.0 - "Black";
 • "Garnier Color Naturals" 1+ - "Ultra Black";
 • "Wella Wellaton" 2/0 - "Svart";
 • "L'Oreal Paris Preference" P17 - "Deep Black".

rosa

I vilken färg kan du måla ändarna av ljusbrunt hår för att omedelbart locka blicken hos alla män? Om du är en ung ägare av grågrön, blå eller grå ögon och ljus hud i perfekt skick, försök tonade sin rosa färg. I det här fallet kan du hjälpa antingen en bra färg, eller bläck eller kritor. Om du vill kan du göra rosa inte bara tipsen, men hela längdens vaniljutseende är nu på mode!

 • "Estel Professional" 9-65 - "Blond rosa";
 • "Garnier Color Naturals" - "Rosewood";
 • "Nutri Color Creme" - "Pink".

röd

Den här rika och livfulla färgen är perfekt för coola, friska hårda damer med grå eller blå ögon. Ju bättre att måla trådarna? I detta fall rekommenderar vi att du bor på professionella permanenta färger - de tvättas långsammare och ger en varaktig ton tills nästa färgning. Det viktigaste är att kompositionen inte går till Ryzhina, utan att vara kall och tät.

Det är viktigt! Rosa och rött är kategoriskt inte lämpliga för ägare av problemskinn. De markerar bara bristerna i form av utslag, spindelvener eller fräknar. Som ett resultat kommer andra att få intrycket att du inte följer dig alls.

 • "Garnier Color Sensation" 6.46 - "Fire Agate";
 • "Garnier Color Shine" 6,60 - "Wild Cranberries";
 • "Loreal Casting Creme Gloss" 565 - "Röd granat";
 • "Schwarzkopf Nectra Color" 688 - "Intense Red";
 • "Syoss Mixing Color" 6-77 - "Terrakotta Mix";
 • Syoss Mixing Colors 6-27 - Koppar Metallic Metallic;
 • "Garnier Color Naturals" 7,40 - "Captivating Copper";
 • "Garnier Color Sensation" 4,60 - "Rich Red";
 • "Loreal Sublime Mousse" 565 - "The Red Cheek";
 • "Garnier Olia" 6,60 - "Burning Red";
 • "Syoss" 5-29 - "Intense Red";
 • "Garnier Color Sensation" 5,62 - "Royal Garnet";
 • "Syoss Oleo Intense" 5-92 - "Rich Red";
 • Schwarzkopf Brilliance 868 - Granatäpple;
 • Schwarzkopf Brilliance 872 - Fiery Red;
 • Schwarzkopf Brilliance 845 - Röd Brocade;
 • Schwarzkopf Million Color 4-88 - Mahogany;
 • "Loreal Sublime Mousse" 556 - "Amber Chestnut";
 • "Schwarzkopf Brilliance" 898 - "The Night Diamond";
 • "Schwarzkopf Million Color" 4-89 - "Dark Ruby";
 • "Schwarzkopf Million Color" 6-88 - "Red Cashmere".

Ljuskroppsljusets färg är förknippad med många med oförutsägbarhet, sparsam och rastlös energi. Om allt detta handlar om dig, var god att färga håret i den här intressanta tonen. Självklart kommer inte alla att kunna bestämma sig för en kardinal övergång från blond till röd. För en början, prova mer eleganta och diskreta nyanser, medan ytterligare målning kan vara mer våldsam.

 • "Rich copper gold" 8.34 - "Rich copper Gold";
 • "L'Oreal Feria" 7,8 - Paprika;
 • "Garnier Olia" 6.6 - "Intense Redhead";
 • "Garnier Nutrisse Ultra Color" 6,6 - "Fiery Red";
 • "L'Oreal Feria" 5.6 - "Red Hot Chili";
 • "L'Oreal Feria" 8,45 - "Flammande Auburn";
 • "Syoss Oleo Intense" 6-76 - "skimrande koppar";
 • "Garnier Color Shine" 6,45 - "Kopparröd";
 • "Garnier Color Naturals" 7,40 - "Guldkoppar";
 • "Garnier Olia" 6.46 - "Burning Copper".

Färgning och markering av ljusbrunt hår

Färgning av ljusbruna trådar kan utföras i två huvudtekniker - belysning och färgning. Under sin existens mottog de många värdiga motsvarigheter, men de förblev allt i efterfrågan. För att markera, används ofta karamell, blond, gyllene, sandig eller honung. Men med färgning är allting något mer komplicerat. Vid färgning av denna typ måste du hämta tre nyanser samtidigt, fördelen med en rik palett av ljusbruna nyanser av hårfärg gör att du kan göra detta.

Se också: Ombre färgar blont hår (video)Nästa Artikel
Tips 1: Hur man blåser håret på mjuka curlers