Så här använder du Magic Leverage curlers? genomgång


Flickor med rakt hår är ofta intresserade av hur man använder Magic Leverage curlers. De har blivit så populära nyligen att varje andra kvinna vill köpa dem. Vad är hemligheten? I en bra reklamkampanj, eller förtjänar produkten verkligen uppmärksamhet? Bedömning av recensioner av tjejer, curlers kan skapa elastiska lockar som ser naturligt och naturligt ut. Men vad är deras hemlighet? Kanske hela saken i silikon, som smidigt kuver krullarna, medan de väl fattar dem, vilket ger önskad form.

Hur man använder Magic Leverage curlers är en fråga som stör många tjejer. I utseende är dessa vanliga långa kapslar, som också vrids kaotiskt. Hur får man en krulle där? Vid första anblicken verkar det som om det här är en svår uppgift. Faktum är att processen är ganska enkel, tar inte mer än 5 sekunder. Om alla nyanser och skillnader från andra modeller av curlers, låt oss prata i artikeln.

Innehållet

Fäst krökarna ordentligt

Med Magic Leverage kan du få vackra lockar på bara 20 minuter. Samtidigt kommer de att vara elastiska och väl vridna. För att göra dem ganska enkla måste du utföra följande steg:

 • Tvätta håret med schampo. Detta är ett av de viktigaste stegen, om krullarna är smutsiga och fet, kommer det ingen effekt. Hårcellerna kommer inte att kunna ta den önskade formen;
 • Blå torra hårkrullar borde inte vara, de borde vara lite våta. Många flickor klagar på att strängar passar dåligt i curlers, kanske är det faktum att håret var för våt;
 • Om håret knappt håller formen, är det bättre att applicera medel för fixering (du bör inte välja skum och geler med stark fixering, i det här fallet kommer locken att se onaturliga ut).
 • Gör en perm enligt reglerna. Börja med krullarna på kronan och gradvis flytta till baksidan av huvudet, sidor och slutligen lämna bandet;
 • Separera hårborststrängen. Dess bredd beror på vilken krill du vill få. Om du behöver en stor perm, separera strängen, minst 5 cm bred;
 • Ta sedan en speciell krok, som ingår i uppsättningen, sätt in den i bandet;
 • Ta försiktigt fast strängen med den och dra den genom kapseln;
 • Vi släpper ut krökarna och de själva vrids i en spiral.

Frisörer rekommenderas att trycka spiralen så nära rötterna som möjligt så att frisyren ser naturligare ut.

Varför Magic Hävstång?

Kostnaden för sådana curlers från 700 till 2500 rubel. Det beror helt på antalet bitar i förpackningen och storleken. Enig, priset är inte litet. Många har en fråga, vad är deras fördel framför vanliga uppvärmda hårvalsar?

 • De förstör inte hårstrukturen. Du kan glömma split ends. Även med konstant användning finns det ingen risk för ett liknande problem.
 • På grund av det faktum att krullarna kan torkas med hårtork för tillverkning av produkter som använder en polymer som kan tåla temperaturer upp till 100 ° C.
 • På grund av det stora valet av storlekar kan den användas både för kort och långt hår.
 • Curls kan göras på mindre än 20 minuter;
 • Krullar erhålls utan veck, ljus och naturlig;
 • Fuskprocessen tar inte mer än 10 minuter. Det finns inga svårigheter och hinder.
 • Polymeren är väldigt mjuk, krullarna klämmer inte på huvudet, det är bekväm att sova med dem;
 • Ta upp lite lagringsutrymme.

Efter det att Magic Curlers är tillverkade, tillverkar många tjejer glatt curls.

Om nackdelar

Magic curlers har blivit så populära på senare tid som många tjejer vill köpa dem för sig själva. På de positiva sidorna var konversationen högre, men har produkten negativa sidor? Som tillverkarna försäkrar, är de inte, men bedömer genom recensionerna, är det fortfarande några brister som finns kvar.

För det första kvaliteten på kroken som följer med den. Många damer har noterat att det bryter ofta. Köp reserv är inte möjligt, eftersom det inte säljs separat. Speciellt gäller detta problem de tjejer som är ägare av tjockt hår. I detta fall rekommenderar experter att använda en vanlig hårnål.

För det andra säljs inte curlers i varje butik. Som regel kan de köpas via Internet. Detta bör ske via den officiella hemsidan, inte förtroende för mellanhänder. Endast i det här fallet kan du få en kvalitetsprodukt.

För det tredje torkar krullarna i curlers under mycket lång tid. Det kan ta hela dagen. För att bota situationen, rekommenderar frisörerna dig att använda en hårtork.

Som du kan se finns det väldigt få brister, men en stor mängd fördelar. Detta föreslår att produkten verkligen förtjänar uppmärksamhet. Tack vare det twisted håret kan du trots allt skapa en hel del frisyrer, allt från vardag till kväll. Samtidigt kan du vara säker på att krullarna inte kommer att sönderfalla.

Välj korrekt curlers

När du väljer, måste du vara uppmärksam på hårets längd och tjocklek. Tillverkare tog hänsyn till dessa faktorer och utvecklade en produkt som passar varje tjej. Så representeras intervallet av följande typer av curlers:

 • Beroende på hårets längd. Polymerband är föreslagna från 15 till 75 cm. Lämplig för flickor med fyra av samma slag, liksom de med hår under axlarna;
 • Breddkrullare. Vill du ha små lockar som liknar lockar efter perm? Ta banden inte mer än 2 cm i diameter. Medium - 2,5 - 4 cm. Det är möjligt att göra en våg som är så populär i Hollywood. För dessa ändamål, köp curlers med en diameter av 5 cm.

Magic curlers säljs i uppsättningar. Standard - 18 stycken. Men för dem som vill lägga till några curlers i ditt kit, kan du välja en minisats med 6 stycken. Men för ägare av långt och tjockt hår kommer en uppsättning 48 curlers att passa.

Kanske har varje tjej med rakt hår åtminstone en gång i sitt liv drömt om att ha lockar och lockor. De lägger till en viss känsla och charm för bilden. Men som du vet, curling mycket förstöra krullarna. Uppvärmda hårvalsar leder till splittrade ändar och att sova med dem är inte särskilt bekvämt. Om permanent och inte värt att prata om. Håret efter det kommer att ha mycket lång tid att återhämta sig.

Nyligen har magiska curlers blivit populära. De är gjorda av ett speciellt, mjukt material, skapa vackra lockar som håller länge och ser naturligt ut. För många tjejer är frågan hur man använder Magic Leverage curlers? Vid första anblicken verkar det som om det här är en svår process. Men i själva verket är allt väldigt enkelt och enkelt. Det räcker att tråda en liten hårsträng i en speciell krok och släppa hårkrullarna. De snurrar omedelbart. För att påskynda torkningen kan du använda en hårtork. Flickorna som använde dessa curlers var glada.

Magic magic magic curlers - erövra från de första minuterna av användning

För många kräver en vacker frisyr en enorm investering av tid, ansträngning. För att uppnå effekten av vågiga krullar är det nödvändigt att använda verktyg för att lägga en stark fixering, olika anordningar. Ständig användning av järnet för styling, curling kan kraftigt skada håret. Original Magic hävstångskrämare är ett effektivt verktyg för att skapa naturliga och hållbara krullar.

Vad är

Magic Utnyttja unika inställda erövringar från de första minuterna av användningen. När de öppnar förpackningen upptäcker deras ägare en uppsättning ljusa spiralband i olika färger.

Varje kröningsenhet ser ut som ett polymerband, med en spiralform, vars ändar är fastsatta med starka tips av silikon. För att skapa krullar måste du använda en speciell krok som kommer i satsen.

Till skillnad från traditionella curlers, som är bekant för oss, är trådarna i Magic-hävstången gjutna inuti med en krok. När strängen ligger inuti rullar strukturen sig upp och tar formen av en spiral. Efter det att håret har torkat, kommer de magiska lockarna att se ut som en våg av en trollstav.

Det är viktigt! Alla kan göra lockar med hjälp av Magic Leverage curlers, även utan förberedande förberedelser. Det är nog att träna lite och vilken kvinna som helst kommer snabbt att kunna skruva hela huvudet.

Typer av curlers

Hair curlers av Magic hävstång är lämpliga för hår av vilken längd, vilken typ som helst. Med hjälp kan du göra både små krullar och stora eleganta lockar.

När du köper Magic-hävstångseffekt måste du utvärdera tre funktioner samtidigt:

 • produktlängd;
 • diameter;
 • Antalet enheter i paketet.

Om vi ​​pratar om längden på curlers, så borde den helt motsvara hårets längd. För flickor och kvinnor som har axellängdshår, måste du välja en krullarstorlek - 15-25 cm. Ägare av ett hårhår i axelbladen ska välja mellan 35-45 cm. Om hårlängden når midjan kan du välja krullare med en storlek 55 -75 cm

Beroende på formuläret kan man skilja:

spiralformade artiklar;

magiska rullar snigel produkter;

produkter för att skapa en korrugering.

Den vanligaste modellen anses vara den magiska hävstången, som har formen av en spiral. Snigelformade curlers används för att bilda lekfulla lockar i slutet av håret. Och curlers för att skapa en korrugering hjälper till att skapa en underbar, spännande utseende vågor.

Vilka lockar erhålls

Storleken och formen på den framtida krullen kommer att bero på produktens diameter. Om målet är att få små och snygga krökor, är det bättre att välja bredden på 1-2 cm produkter. Att skapa krullar av standardstorlek är möjliga med produkter med en diameter på 2,5-4 cm.

För att få en stor och elegant Hollywoodvåg kan du använda curlers med en diameter på 5 cm. För den mest praktiska användningen idag kan du hitta curlers med olika diametrar till salu.

Den optimala genomsnittliga uppsättningen består av 18 enheter av curlers. Men du kan också hitta 6 eller 48 förpackningar till salu. En liten uppsättning är användbar för dem som vill lägga till en befintlig uppsättning curlers med ett extra diameterpaket. Ett komplett paket är bäst att välja rättvist sex, vars hår är tjockt och långt.

Kostnad för

Och om du anser att den ursprungliga Magic-hävstången används under mycket lång tid, kommer förhållandet mellan kostnaden för curling till kostnaden för curler att vara löjligt. När allt kommer omkring, för att göra hår varje dag i salongen måste du spendera en mycket större mängd. Därför är kostnaden för mirakelpiralen ganska uppenbar.

Kostnaden för produkten beror på:

 • komplett uppsättning (närvaron av en uppsättning krokar);
 • längden på de strängar för vilka satsen köptes;
 • Valet av diameter, för stor, vanlig och smal omslag.

Genomsnittlig kostnad:

 • en uppsättning med 12 enheter (för 55 cm och en krok) - 450 rubel;
 • en uppsättning med 18 enheter (för 55 cm och en krok) - 660 rubel;
 • en uppsättning av 18 enheter (15 och 30 cm och en krok) - 190 rubel;
 • en uppsättning av 18 enheter (45 och 58 cm och en krok) - 340 rubel;
 • reservkrok.

Du kan köpa magiska hävstångssats i online-butikerna hos de officiella representanterna för varumärket.

Rådet. Det är bäst att välja resurser med gott rykte. För att göra detta kan du helt enkelt läsa recensioner av tjejer som redan har lyckats köpa och använda mirakelkrullare.

Hur man använder

På paketet med curlers kan du hitta detaljerade instruktioner, som beskriver hur du använder dem. Processen är extremt enkel:

 1. Curlers behöver bara såras på vått hår, annars kommer strängarna att vara svåra att passera.
 2. Genom ett spiralnät från satsen, med en krok, kan du hämta en hårsträng 3-5 cm från rötterna och tränga den. Om spiralen visade sig ojämn - fixa den.
 3. På samma sätt vind hela hårvolymen.
 4. När alla hår är inslagna i hårkrullare, är det nödvändigt att torka håret med en hårtork, torka det naturligt i en halvtimme eller gå och lägga dig om du behöver en frisyr på morgonen.
 5. Ta bort curlers. De tas bort snabbt och enkelt.
 6. Slå håret med händerna, fixa håret med hjälp av specialverktyg.

Funktioner av användning

Underbart hår och dramatiska krullar kan skapas ganska enkelt med Magic Leverage curler. På internet kan du ibland hitta negativa recensioner. När man upptäcker orsakerna visar det sig att det rättvisa könet, som redan har använt hårkrullare, gjorde det bara fel.

För att försäkra dig mot ett fel måste du följa några rekommendationer:

 1. Var noga med att torka håret innan du använder curlers. Den perfekta andelen fuktighet är från 65 till 75%.
 2. Tunt och svagt hår ska behandlas med skum eller ljusmousse för styling. Tack vare denna frisyr kommer att hålla en perfekt form under lång tid.
 3. Ju hårdare håret desto högre bör vara fukt för styling. På stygga trådar måste man tillämpa speciella kompositioner för styling.
 4. Omedelbart före förvärvet, fråga konsulterna hur många spiraler du behöver för en viss tjocklek, hårlängd.

Det är viktigt! Du bör inte spara och försöka göra hår med hjälp av 10 spiraler, på håret, som behöver mycket mer curlers. Ingenting kommer att komma från denna satsning.

Fördelar och nackdelar

Fördelar med Magic-hävstångskrämare:

 • förmågan att skapa unika frisyrer varje dag;
 • Magic hävstång bekvämt, lätt att använda. Det är nog att köpa curlers av det här varumärket och du behöver inte använda dyra stylingverktyg.
 • Satsen är lätt, kompakt och hållbar att använda.

Nackdelar med Magic-hävstång:

 • Magic hävstång obehagligt för att sova;
 • du måste noggrant välja inköpsort för att inte få en falsk;
 • från första gången är det svårt att slutföra processen med att curling dig själv, du behöver tid och övning;
 • Curling för styggt hår kan ta mycket tid.

Magic magic spolar kan tjäna mycket positiv feedback. De såg ut på marknaden inte så länge sedan, men på en ganska kort tid lyckades de vinna kärleken till många älskare av vackra frisyrer.

Magic hävstång är en bekväm och säker produkt för att skapa både enkla och ganska komplexa frisyrer. Användningen skadar inte håret, de har en mild effekt och bildar samtidigt sådana önskvärda lockar för många.

Andra typer av curlers, särskilt deras användning:

Användbara videoklipp

Curls utan hårskador - på Magic Leverag curlers.

Hur man använder Magic Leverag curlers

Internetbutiken "Magic Curlers" erbjuder gärna alla företrädare för den rättvisa halvt innovativa lösningen inom skönhetsindustrin - mirakelkrullarna. De levereras i uppsättningar av olika modifieringar, med curlers av olika längder och bredder.

Men många ägare av denna nyhet har ofta en fråga: hur man använder magiska leverag curlers? Här hittar du detaljerade instruktioner för deras användning.

Dessa unika hårkrullare kan användas på hår av olika struktur och längd. Charmiga damer behöver inte spendera tid och pengar på att besöka salonger, och du kan snabbt och enkelt skapa intressanta varierade frisyrer utan att lämna ditt hem.

Magic curlers är otroligt bekväma att använda. Hantera hur man använder hårkrullare kan någon, även utan speciella färdigheter, en kvinna. De låter dig skapa någon frisyr: från flödande lockar till fast kväll och bröllops frisyrer. Med hjälp kan du skapa en bild och ändra bilden inom en timme. Dessa curlers gör att du enkelt kan justera riktningen och enhetligheten i installationen utan veck. Processen med att linda Magic Leverag kommer aldrig att tröttna på en vacker dam.

Miracle - MagicLeverag curlers är gjorda i form av snodda spiralformade rullar, vilket ger en bekväm och viktigast helt ofarlig hårvridning. De är väldigt lätta, praktiskt taget inte på huvudet, krullarna fixas snabbt och säkert. Magic Leverag är flexibel, deras set tar inte upp mycket utrymme, curlers kan alltid användas på semester eller på affärsresor.

Så här använder du Magic Leverag:

 • Tvätta håret, och för oskäligt eller skadat hår, använd balsam eller balsam. Därefter ska du torka dem naturligt eller använda en hårtork. För långvarigt bevarande av resultatet av vågen och en ljusare effekt rekommenderas det att använda styling kosmetika på håret: gel, skum eller mousse.
 • Processen med curling curls bör utföras på fuktig men inte på vått eller torrt hår.
 • Först måste du ansluta de två delarna av kroken. Därefter krokar kroken inuti magiska curlers.
 • Separera en liten strand, inte mer än 2 cm tjock, haka den med en krok och dra ut den genom curlers, från baksidan av huvudet. För att göra denna procedur med varje jämnt fördelad sträng.
 • Torka håret helt naturligt, eller använd en hårtork. För bästa resultat, lämna curler på huvudet i ytterligare 5-7 minuter.
 • För att ta bort magiska curlers behöver du bara dra nedre änden.
 • För en säkrare fixering skapad av utsökta lockar, fäst med hårspray.

Vår webbutik har en stegvis videoinstruktion om hur du använder magisk leverag. På företagets elektroniska plattform kan varje besökare bekanta sig med en detaljerad beskrivning av unika hårkrullare, bestämma modellen och beställa.

recensioner

Curlers gillade verkligen. Först blev jag kort men bara nog för en tredjedel av hårlängden. Här beställdes länge. Det visade sig vara bättre kvalitet och tillräckligt för hela hårets längd. Bekväm att använda. Händerna blir inte trötta i motsats till de gamla curlers som måste fuska. Curls visar sig vara mycket vacker och lång hållbar. Syster tyckte också om curlers. Jag var tvungen att ge min egen och beställa ett annat paket :)

Magic Leverage Curler

Kvinnor har en otrolig börda och förmåga att förändras dramatiskt. Rett hår idag kan ersättas i morgon med roliga krullar och om några dagar blir det mjuka feminina vågor. Självklart kan håret inte förändra strukturen, och därför behöver drömmande experter lite assistenter i denna svåra uppgift att skapa skönhet. Magic Leverage Curler - ett snabbt och enkelt sätt att skapa volym från lockiga lås på ditt huvud.

Designfunktioner och driftsprincip

Magisk hävstång kan knappt kallas klassiska curlers, för i många förståelse är den senare en cylindrisk styv struktur, på vilken hår såras från rötterna och fixeras med ett elastiskt band eller en plasthållare. Curlers, som kallas "magi", har ingen sådan grund, har bara ovävda material och en krok i deras arsenal.

Så, curlers av den nya generationen i deras struktur liknar livsmedelskvalitet silikon, även om de i verkligheten är gjorda av konstgjort material som är anmärkningsvärt för sin lätta och vävda struktur. Magic curlers är ett slags mjukt ihåligt rör som vrids i en spiral. Strängar av hår kommer att ha formen av en spiral, eftersom framtiden lockigt placeras i detta rör för att ge form. Strängar pressas in i curlers med en plastkrok som skapar slingor från håret. Denna krok kan vara lång eller kort, beroende på längden på spolen och håret, på ett eller annat sätt bör änden sträcka sig bortom röret.

Sådana curlers kallas magiska av en anledning, för med hjälp är håret inte förvirrat och är inte skadat av överdriven sträckning, som det kan vara med vanliga typer. Tvärtom upplever de inte i Magic Leverage någon obehag, som är fria i rören, vilket bland annat inte tillåter strängarna att förväxlas bland dem själva.

Det som är viktigt är i princip kröllarnas handling och processen att ta bort dem från huvudet. Dra av spetsen av röret ner, strängen frisätts gradvis och avsiktligt placeras exakt. Fritt lockigt hår behöver inte räta i rätt riktning, eftersom spiralformen inte betyder.

Fördelar och nackdelar

Fördelarna med curlers av något slag över många krusningsjärn och andra enheter som har en temperatureffekt är uppenbara - de bryter inte hårets struktur och torkar inte ut dem genom direkt exponering mot höga temperaturer. Dock är magiska curlers också mjuka, vilket är särskilt bra för kvinnor som föredrar att lämna krullarna att krulla på natten naturligt utan att använda en hårtork. Flexibla och mjuka spiraler anpassar sig snabbt till huvudets form utan att tvinga ägarna att leta efter en bekväm sovläge.

Dessutom är det värt att notera vilka krullar som erhålls med Magic Leverage. Först och främst gör deras fragmentering i curlingprocessen dig att få perfekt släta krullningar på ytan. Med ytterligare styling kan de lämnas oförändrade och kan kombineras för att skapa en mer lyxig frisyr. Curls på samma gång har inte veck, från curling, vilket skapar en otroligt naturlig och attraktiv bild.

Vi kan inte säga om fördelarna med polymermaterial. Han andas och passerar luft, vilket innebär att vått hår kan torka snabbt även utan att använda en hårtork. Och materialet är slitstarkt och i motsats till standardkronor i det kan det inte bli värdelöst fäst och tuggummi, för i denna modell existerar de inte. Konstgjorda råmaterial tillåter inte strängarna att falla ut ur krökarna, vilket helt eliminerar glidningen i krulningsprocessen.

Kvinnor över hela världen älskar dessa syntetiska spiraler för en upplopp av färger och en attraktiv utsikt över huvudet även vid ögonblicket av curling.

Trots alla fördelar har Magic Leverage dess nackdelar. Således finns det i de flesta förpackningar ett otillräckligt antal spiraler som kan täcka hela omkretsen av huvudet med lockor och därför, för att få ett bra resultat måste du köpa två eller flera paket.

Uttryck några påståenden och på grund av spiralens längd. Som standard innehåller standarduppsättningen hårkransar, lika i utfälld 25 cm, som sammanfaller med hårets längd till axlarna. Det är oerhört svårt att hitta så länge som möjligt för att täcka hårets längd till midjan eller krökbladet och är endast möjligt på vissa webbplatser i nätbutiker.

Det är värt att notera att magiska curlers erbjuder många företag på webben och i butiker. Här ligger också deras nackdel, eftersom många skrupelfria leverantörer säljer sin billiga likhet under ett kvalitetsprodukt.

Huvudsakliga sorter

Vill du köpa magiska curlers, spring inte till närmaste affär. Det är i detaljhandeln att förfalskningar kan fångas, och därför är det viktigt att studera typerna och storleken på den verkliga Magic-hävstången, som erbjuds på tillverkarens officiella hemsida.

Typ av förpackningar Magic Hävstång:

 1. små 18 bitar;
 2. standard 18 stycken;
 3. i genomsnitt 18 stycken i storlek 25 cm;
 4. runda 18 stycken;
 5. standard 26 stycken;
 6. genomsnittlig 35 cm;
 7. rund långsträckt;
 8. genomsnittlig 44 cm;
 9. i genomsnitt 48 cm;
 10. extra lång 62 cm;
 11. 44 cm breda medelvärden;
 12. bred lång 54 cm;
 13. extra bred 40 cm;
 14. vinka 30 cm;
 15. vinka 50 cm;
 16. överlägsen 48 cm.

Självklart kan olika subspecies här vara avundas. I leverantörens sortiment finns curlers för varje hårlängd, och det finns därför ingen anledning att söka efter andra produkter från en tvivelaktig leverantör.

Så, utmärker sig var och en av de ovan nämnda underarterna inte bara av helixens längd utan även av storleken på krullningen och bredden. Till exempel representerar den första sorten den kortaste helixen. Deras längd är bara 14-15 cm, och mängden i förpackningen är 18 stycken. För tjocka krullar, rekommenderar leverantören att köpa två uppsättningar små curlers, eftersom krökets diameter och krullens bredd är 2 cm.

 • Standard spiralkretsare är en uppsättning spiraler av 15 och 25 cm i mängden 18 eller 26 stycken. Sådana kit är bra för ägare av hår av olika längder, och är därför mycket populära.
 • Om hårets längd är lika runt huvudets omkrets och krullarna når axlarna eller axelbladet, rekommenderar leverantörer att uppmärksamma de genomsnittliga bandkretsarna. Denna uppsättning innehåller 18 spiraler med en möjlig längd från 25 till 48 cm.
 • Runda curlers och runda långsträckta skapa en klassisk form av elastiska lockar och vågor. I setet kan du se storlekarna 14 och 24 cm, samt 16 och 29 cm.
 • De längsta spolarna är hårkronor 62 cm långa med en diameter på 2 cm. Kroken för denna kategori har tre komponentblock, vilket gör processen att vrida långt hår bekvämare.
 • Wide curlers - en annan typ i företagets sortiment. Krullets bredd varierar här från 2,2 till 3,7 cm. Sådana stora storlekar gör att du kan skapa hårspänna utan att du precis gör krullarna. Mjuka vågiga krullar utan spiraler kan enkelt träna tack vare vågkrullare som är lämpliga för hår 30-50 cm långa.

Hur man använder

Trots de många recensionerna av den enkla och elementära karaktären av curling med magiska curlers är det faktiskt svårare att använda dem personligen, och därför krävs en del fingerfärdighet.

Så, innan du börjar curling hår bör tvättas. Lätt rent hår kommer att hålla håret krökt. Tillverkare av vissa curlers rekommenderar vindlande våtkrullar, och torka sedan noggrant med en hårtork. Ett sådant grundläggande felaktigt tillvägagångssätt kommer att göra förfarandet för att skapa krullar så smärtsamt som möjligt och, troligtvis, den första och den sista.

Våt hår kommer att fastna i en spiral som fortfarande ligger vid basen, inte ger sig att sträcka stränghåringen. Det är därför det är viktigt att torka krullarna före krullen och lämna dem bara en tredjedel våt.

När håret torkas till önskad nivå kan du börja själva åtgärden perm. Men vid detta steg, för större effekt, rekommenderar experter att använda stylingprodukter, till exempel lättskum eller spray. En liten mängd skum pressas på massageborsten, varefter den försiktigt fördelas genom håret. Således uppnås den långa hållbarheten hos den framtida frisyren.

Nästa steg är att noggrant kamma håret och fördela dem längs strängarna. Börja perm här från baksidan av huvudet, för bekvämlighet, efter att ha samlat de återstående strängarna i en bulle. Och nu, när allt är klart, måste du välja en krok med önskad längd och sätt in den i en spiral.

Algoritm action perm:

 • krokkroksträng önskad tjocklek beroende på typen av krökare;
 • Räta ut silikonringspetsen på spiralen och ge den en oval form.
 • Dra försiktigt kroken ner i en spiral, dra en sträng;
 • Ta bort kroken permanent från spiralen;
 • Upprepa alla steg med de återstående strängarna.

Efter att kroken har tagits bort förvärvar spirallångbandet sin ursprungliga sneda form igen.

När alla strängarna var klädda i ljusa spiraler börjar de torkningsprocessen. Och här kan du gå på två sätt. I den första snabbare versionen torkas håret med en hårtork, i det andra - det torkas naturligt och lämnar oftast det över natten. För ljusvågor är det 20 minuter torrt hår i hårkrullarna, för mer elastiska spiraler - ungefär en timme.

Ta bort magiska hävstång genom att helt enkelt dra i spiralens ände. Elastiska krullar kan inte kamma och försiktigt ligga i en invecklad frisyr med lockar, men du kan använda en kam och skapa mjuka frodiga vågor. För att konsolidera effekten för tjockt och tungt hår rekommenderar frisörerna att använda hårspray med medium fixering. En sådan frisyr skapad enligt alla regler kommer att glädja sin ägare från morgon till kväll, utan att förlora sin charm och utan att skada håret.

Hur man gör vackra lockar, se nästa video.

Hur skiljer man från falska?

Magic Leverage är en populär produkt, och därför drömmer ett stort antal säljare om att skapa en billig kopia av det och presentera en prototyp för originalet. För att undvika detta kommer att hjälpa till att köpa curlers på den officiella hemsidan, där kostnaden för kitet inte är mindre än 600 rubel. Satsen består av minst 18 flerfärgade spiraler, utformade för hela hårets omkrets.

Om det inte finns möjlighet att beställa på officiella webbplatser kan du försöka köpa varor i butikerna, men endast efter noggrann förhandsgranskning. Så, de "magiska" originalen och faken har silikonstips som håller curlers i ett stillastående tillstånd på håret. Det är värt att notera att kopiorna ofta exekveras slarvigt, spetsarna stänger inte, har ojämna kanter och burrar. I originalet är silikon tätt pressad ihop, vilket gör att Magic Leverage är lång, glad och smärtfri.

När man köper hårkrullare i detaljhandeln och butikerna är det också viktigt att veta om garantier. Leverantören som levererar originalprodukter tar alltid den defekta produkten tillbaka och uppskattar sitt rykte. Och ärliga leverantörer laddar alltid upp sina egna foton av produkter utan att späda dem med bilder som finns i sökmotorerna.

Tyvärr, enligt många användare, är det problematiskt och nästan omöjligt att hitta originalet i butikerna idag, eftersom priserna på originalkronor är höga och utan butikspremie. Det är svårt att sälja äkta varor för vinst, eftersom den höga kostnaden skrämmer bort köpare. Säljare är glada att köpa kopior för ett öre, ibland har inte något gemensamt med den här högkvalitativa produkten. Beställning från den officiella leverantören i Internetutrymmet - detta är den enda åtgärden för kopieringsfyllnadsdiskarna.

Frisör tips för bättre effekt

Professionella frisyrer har också lyckats utvärdera innovation för att uppnå målet om lock. Många av frisörerna är överens om att Magic Leverage kan vara ett alternativ till curling under vissa förutsättningar.

Det första och främsta kriteriet för proffs är hårets naturlighet. För att släta övergången från rakt hår till krullar, rekommenderas att sträcka strängen genom spiralen så nära som möjligt till rötterna. Detta gör det möjligt att skapa voluminösa lockar utan hår vid rötterna, för att med curlers bör effekten av curling vara så mild som möjligt.

En annan hemlighet i det snabba arbetet med frisörer i Magic Leverage tandem ligger i stylingprodukter. Skum eller spray bör vara lätt och inte ha den klibbiga effekten som tillverkare av budget stylingprodukter är kända för. Glatt spinning är en viktig faktor för ett snabbt och smärtfritt förfarande.

Användbara rekommendationer ges av experter om hårtorkning. De råder att överge den naturliga torkningen under sömnen, föredrar en hårtork. Faktum är att i den senare versionen inte krullarna trycker på rötterna, och de torkar upp mycket snabbare.

Efter att ha tagit bort curlers av någon form eller bredd kan du få lockar eller vågor. Krullen ser mer högtidlig och festlig ut, behöver inte kamma den. Om du behöver en daglig modig båge, rekommenderar experter att kamma krullarna, kombinera dem tillsammans och fixa sedan med lack.

recensioner

Miracle curlers upphör inte att explodera Internet-rymden och orsaka oöverträffad spänning. Trots den höga kostnaden för curlers har många redan bestämt sig för att prova dem. Någon använde samtidigt kopior och några ursprungliga produkter.

På ett eller annat sätt överensstämmer de flesta kvinnor med att 18 spiraler inte räcker till för medelhårtäthet, speciellt om de kombinerar vanliga curlers med korta. Små användare anser hårkropparna vara onödiga eftersom kaskad hårklippning inte är mycket populär idag, och därför ligger korta spiraler som ligger på byråan. Vissa tjejer tycker fortfarande att de är användbara för att genomborra kroken på en gång genom två korta spiraler och därigenom inte störa kretsens integritet och skönhet.

Standarduppsättningar med flera spirallängder förblir för användare i bakgrunden, när de är i sina händer är originella curlers med rätt längd och bredd, idealiskt för specifikt hår. Tjejer som har lärt sig av erfarenhet och spenderat pengar på flera uppsättningar rekommenderar starkt att mäta hårets längd innan de köper och väljer rätt längd eller mer, eftersom hårväxten är en naturlig sak.

Ett annat tips från ägarna av Magic Leverage är att lima de avtagbara delarna av kroken med superlim för att förhindra att den faller ut vid det avgörande ögonblicket. Det är värt att säga att kroken i kopiorna verkligen är en svag punkt på alla produkter, och ofta på grund av sin dåliga kvalitet är recensionerna färgade med negativa känslor. Förresten är de ursprungliga produkterna av denna defekt berövad och användarna gör utan lim, tejp och andra experiment.

Processen med att vinka är ett mångfacetterat ämne, recensioner som är fulla av motsättningar och tvister. Så, majoriteten kommer till slutsatsen att reklamfilmer inte är så sanna, och processen för likvidation tar mer än en halvtimme. Nyansen här ligger i silikontipsen, som hämmar glidningen av strängarna i en spiral, och det självhäftande arket självt bidrar inte till procedurens höga hastighet. Anpassade tjejer delar hemligheten att ge den platta spetsen en oval form under hårtråden.

Och i motsats till reklam, hävdar användarna enhälligt att sova i polymer spiraler inte är det bästa att göra. Självklart är de bekvämare än hårda curlers, men de kommer knappt att kunna sova i dem heller. Hårtork - detta är huvudassistenten i kvinnornas experiment med Magic Leverage. Tjejer torkar håret, med särskild uppmärksamhet på områden där trådarna torkar längre. En otillräckligt torkad strand sönderdelas snabbt och permanent vid basen.

Sammanfattar de många recensionerna, det är svårt att säga att Magic Leverage har blivit ett idealiskt och enkelt sätt att skapa söta lockar. Några damer tar bort dem på kupéens avlägsna hyllor utan att lära sig att komma i kontakt med dessa syntetiska ihåliga band. Andra ägare delar dock lyxiga fotografier med glänsande lockar, vilket innebär att möjligheten att anpassa sig och få salong frisyrer utan att lämna hem är möjligt. Tålamod, kvalitetsprodukter, rätt stylingprodukter är huvudingredienserna för ett bra resultat med Magic Leverage.

Magic Hävstångskrämare för olika hårtyper

För en riktig kvinna, allt är enkelt - kort hår bör odlas, långskuren, lockigt - rät och rak - krullning. Det finns många sätt att uppnå curls - perm, biowave, curling med curling, curlers och andra tekniker. Genom en populär efterfrågan har redaktörerna genomfört en undersökning, och idag presenterar vi en liten recension på den utbredda Magic Miracle Curler.

Funktioner av Magic Leverage curler

Annonsera dessa curlers lovar oss att de:

 • ett värdigt alternativ till salongkrullningsmetoder;
 • lätt att använda;
 • skada inte håret;
 • låter dig skapa unika lockar på ungefär en timme;
 • krullarna är elastiska och utan veck.

Curlersna själva kommer i olika storlekar och är en spiral av nätpolyeten. Det mesta av beröringsbandet material liknar gallret som används för att skydda fönster, bara en grovare struktur. Kropparnas meshstruktur gör det möjligt för luft att komma in, så att håret torkar bättre, och du kan också använda en hårtork för att påskynda processen.

Vilka modeller och typer av curlers för curls Magic Leverage

Vi studerade erbjudanden från olika webbplatser och nätbutiker som erbjuder Magic Leverage curlers. Priserna är väldigt olika, och dessa platser, i strävan efter originalitet, uppenbarligen uppger namnen och buntningen av uppsättningarna själva. Det finns också uppsättningar av "Rainbow", modeller "Julia", uppsättningar av "Elite" och liknande förvirring.

Om vi ​​försöker klassificera Magic Leverage curlers för enkelhets skull kan vi skilja mellan följande typer av dem:

 • Magic Hävstångskrämare för kort hår - Produktlängd från ca 15 till 25 cm;
 • Magic hävstång hårkrullare för medelstora hår - deras genomsnittliga längd är 30 - 45 cm;
 • Magic Hävstångskrämare för långt hår - längd 55 cm och mer.

Av typen av den resulterande krullen:

 • för smal wrap-curl få en diameter på ca 1,5 cm;
 • för en standard wrap-curl ca 3 cm i diameter;
 • för stor wrap-curl med en diameter på 4 - 5 cm.

Funktioner för användning på olika hårtyper

Metoden att använda Magic Leverage curlers på kort, medium och långt hår är inte så annorlunda, och själva processen kan ses på bilden nedan.

Fotoinstruktioner om hur man använder Magic Leverage curlers (Rainbow kit).

Steg 1. Tvätta håret hårt med schampo och torka det med en handduk. Kamma försiktigt ditt hår med en icke-traumatisk kam med brett tänder.
Steg 2. Välj curlers som du ska använda och vika kroken (om den finns i två delar).
Steg 3. Fäll ut krökaren, träng kroken inåt. Separera hårsträngen, haka den med en krok och dra den genom curlers. Släpp försiktigt - produkten kommer att spinna sig tillbaka.
Steg 4. Gör detsamma med alla strängar.
Steg 5. Blöt hårkrokarna tills de är torra. Du kan använda en torktumlare för att torka. Ta försiktigt bort krökarna.
Steg 6. Njut av resultatet.

Recensioner om tillämpningen av magiska curlers Magic Leverage för medium och långt hår

Våra läsare, som försökte hemma att använda Magic Leverage curlers för att få vackra lockar, delade deras intryck med oss ​​och lämnade feedbacken.

Antonina, 25 år gammal

Jag har redan sett Magic Gardiner reklam hår gardin. Men bestämde sig för att prova dem bara nyligen. Under lång tid kunde jag inte bestämma vilken som skulle väljas. Priserna för några av dem är väldigt olika. Som ett resultat, köpte hårkrullare i mellanklassen i en beprövad webbutik. Vad kan jag säga till sist? En förpackning för mer eller mindre tjockt hår är inte tillräckligt. Och lindningsprocessen är inte så enkel som beskrivs i annonsen. Du behöver fortfarande justera för att försiktigt sträcka hårsträngarna genom curlers och sedan ta bort dem så försiktigt. Personligen rev jag ut mer än ett hår tills jag lärde mig det, även om håret efter balsmen var mjukt, väl kammat och det var bekvämt att arbeta med dem. Curls visade sig vara vacker, men de höll på mitt hår bara ett par dagar.

Yarin, 30 år gammal

Min syster slog mig för att använda Magic Leverage. Hon tvingar ständigt håret med krulljärn, har redan plågat dem ganska bra och bestämde sig slutligen för att flytta till mindre traumatiska sätt att göra lock och krullar. Jag själv sjunker sällan mitt hår, men jag bestämde mig för att prova dessa mirakelkrullare. Vi köpte tre förpackningar av curlers av olika längder och storlekar och tillägnat kvällen till förvärvet av skönhet. Om själva processen. Jag har långt hår, så jag kan säga genast - i vått tillstånd är det inte lätt att sträcka dem genom curlers utan skada. Och kroken är inte så bekväm. För att inte nämna det faktum att han under användningen försöker falla ifrån varandra. Min systers hår är kortare, så lindningsprocessen visade sig lättare. Men det tog inte honom en halvtimme, som lovat i reklam, och inte mindre än en timme. Mina lockar hade inte tid att torka i en halvtimme. Och detta trots användning av en hårtork i processen. Därför kan vi med säkerhet säga att du måste spendera minst två timmar för att få vackra lockar med hjälp av Magic Leverage curlers.

Tamara, 29 år gammal

Vill alltid ha chic krullar. Men mitt hår är bara lite krökt, och till de vackra vågorna och ringarna är de långt borta. Därför skadade reklamen för Magic Leverage curlers mig och jag bestämde mig omedelbart att prova dem. Mina intryck - om du har ledig tid och du är en älskare av curls - hår curlers är värda pengarna spenderas på dem. Curls visade sig verkligen mycket vacker, varade på mitt hår i nästan en vecka. Och under denna tid lyckades jag lyssna på en massa komplimanger. Det enda som förvirrade mig var lukten av plast från curlers när jag värmde dem med en hårtork under torkningen.

Video om hur man använder Magic Leverage curler

Video om processen för att skapa lockar med Magic Leverage curler. En liten nyans - befälhavaren tillåter inte vått hår, men använder hårskum. Denna metod är bättre att använda som ett snabbt alternativ för en kväll, eftersom håret efter huden blir ganska snabbt växande fett.

Hur man använder Magic Leverage?

Curlers "Magic Hair" Magic Hävstång - en användbar uppfinning för tjejer med rakt hår. Dessa intressanta enheter är gjorda i form av spiralrör av mjukt material - elastisk nylonfiber. Deras yta ser ut som ett tätt nät som inte hindrar luftens passage. Den håller sin form perfekt och skapar en felfri krulle som gör det möjligt att torka snabbt. Vid ändarna är starka silikontips, säkert och noggrant fastsatt av trådarna.

Magic Hävstång regnbågskrämare är lämpliga för självständig användning och gör att du kan göra felfri styling med minimal tid och ansträngning. De krulla framgångsrikt och tufft, och orubbligt hår och strängar av olika längder med kaskad frisyr. Sådana frisörapparater kan bäras på natten och låta dig skapa olika versioner av krullar - från små krullar till stora vågor eller effekten av extra volym.

Spiralkretsarna är enkla och praktiska att använda. De tillåter dig att skapa elastiska lockar med ett naturligt utseende, vilket leder in i ett elastiskt rör med en speciell krok. Därefter vrider röret smidigt och tar formen av en spiral, och håret blir vackert lockigt. Steg-för-steg-instruktioner för användning av Magic Leverage-krökare anges nedan.

Hur man använder Magic Hävstång flexibla curlers⬆

För att få elastiska och vällindade lockar med hjälp av spiral Magic Magic behöver du:

 1. Tvätta håret och torka ordentligt med en handduk. Du behöver inte använda en hårtork - strängarna ska vara lite fuktiga, cirka 60-70%.
 2. Om håret är styggt och problematiskt håller sin form - innan du använder Magic Curlers "Magic Curls", är det lämpligt att applicera ett skum, gel eller annan stylingprodukt med en låg grad av fixering på trådarna. Om du använder ett sätt att starka fästningen kommer krullarna att bli onaturliga.
 3. Separata strängar med en kam och gradvis curl dem på det sätt som beskrivs i nästa stycke. Det är önskvärt att starta perm från toppen av huvudet, med en gradvis övergång till baksidan av huvudet och sidzoner. I slutet smäller krullen. Bredden på de avtagbara trådarna beror på vilken effekt du vill få. För att skapa stora vågor måste du ta strängar med en bredd av 5 cm, för fina curling - tunnare strängar.
 4. För att sätta in den separerade strängen i krökningsröret måste du ta med den medföljande kroken, sätt in den inuti spiralbandet, ta försiktigt det kvartvisa låset vid basen och skicka det genom röret. Tryck på locket på huvudet med fingrarna och säkra med en silikonsticka. Därefter tar du bara kroken och släpper ut krökarna - själva produkten kommer att vrida sig i en spiral och håller fast i håret, vilket ger strängen den önskade formen.
 5. Torrt hår med hårtork eller på ett naturligt sätt.
 6. Utan skarpa rörelser, ta bort curlers - för det räcker det att räta ut dem och ta bort locken.
 7. Skapa en lockig locks önskad frisyr.

Fördelar och nackdelar med tape curlers Magic Leverage

Dessa mirakelkrullare kombinerar många fördelar. De är lätta att använda och skadar inte håret - i motsats till uppvärmda hårvalsar och heta curlers som skadar hårstrukturen. Användningen av mjuka spiralkretsar är en mild och effektiv kretsning, så att du kan få den perfekta stylingen utan mycket ansträngning och sömnlösa nätter.

Bland andra fördelar med Magic Leverage spiral hår curlers, flickor notera:

 • bekvämlighet och användarvänlighet;
 • möjlighet att använda på hår av någon längd och struktur;
 • Snabbtorkning av håret - om ungefär en halvtimme;
 • skapa eleganta naturliga krullar utan veckor;
 • högkvalitativt curlinghår från rot till spets;
 • ofarligt för hår
 • smärtfri styling;
 • inget obehag - även om du sätter på hårkronorna på natten
 • möjlighet att göra utan värmebehandling
 • ingen skada - flexibla curlers överdriver inte håret och lämnar strukturen frisk
 • enkel och säker fixering utan några extra enheter - ett mjukt klipp finns på botten av varje produkt, vilket skyddar curlers från att glida;
 • breda applikationsmöjligheter - hemma, på semester, på en resa;
 • skapande av hållbar polymer;
 • icke-mottaglighet för temperatureffekter;
 • Lätt att justera bredden på strängarna, vridningsriktningen, likformigheten av läggning;
 • möjligheten att linda håret från rötterna eller från vilken önskad höjd som helst;
 • mottagande av elastiska krullar även utan användning av läggningsmedel;
 • prisvärd kostnad.

Bland nackdelarna med flexibla spiralkretsarna Magic Leverage, påpekar kunderna den otillräckliga styrkan hos den medföljande kroken. Om du gör en stor insats bryts kroken, särskilt för tjejer med tjockt hår, som försöker skjuta en bred strand i röret. För att lösa detta problem kan du använda en hårnål eller göra en krok från en tunn stam av en konstgjord blomma. För att göra detta, böj kanten på stammen och binda försiktigt med band. Även när man krullar en stor mängd hår, kan tiden som krävs för att torka avsevärt fördröjas. För att påskynda denna process måste du använda en hårtork.

Välja rätt Magic Leverage curler⬆

Sådana curlers levereras i olika uppsättningar, oftast - 18 eller 20 flerfärgade spiraler. Beroende på hårets längd kan du välja produkter av lämplig storlek:

 • för kort hår - vilken längd som helst av flexibla hårkronor är lämplig, från 15 till 55 cm, men det är bekvämare att använda kortare modeller.
 • för hår av måttlig längd - köp en spiralkrullare 30-55 cm lång;
 • för långt hår - produkterna är 45-58 cm långa.

Sådana krökare skiljer sig i spiralrörets diameter. Modeller med en diameter av 3 cm rekommenderas för större krullar, 2 cm för små och de bredaste spiralerna, 4-5 cm i diameter, används för att skapa mjuka krullningar och effekten av en voluminös frisyr.

Tips för att använda flexibla spiralkretsar

För att få lyxiga lockar första gången, överväga följande tips:

 • Innan du använder Magic Magic magic curlers, torka håret bra - de ska inte vara våta, men lite fuktiga, annars är det svårt att torka dem.
 • Tunt och styggt hår förbehandling med mousse eller annat mjukt stylingmedel;
 • inget behov av att blåsa håret på banden - för att bilda krullar som buntkroken används, med vilken de avtagbara låsningarna är gängade inuti spiralrören;
 • För styvt hår rekommenderas det att använda "japansk" typ av spiralkrullare;
 • För långt och tjockt hår, köp några uppsättningar för att få ca 48 hårkrullare;
 • välj rätt curler, beroende på längden på strängarna;
 • tryck inte strängar för tjocka genom rören;
 • När man lockar håret längs hela längden plockar man avtagbara trådar med en krok närmare rotzonen.
 • Håll spiralband på håret i minst 20 minuter - tills strängarna är helt torra.

Vi uppmärksammar en annan intressant artikel - hur man använder en penna fixar den Pro för att ta bort repor på karossen.

Magic Hävstång Magic Curler

Utnyttjande magiska curlers är inte en komplicerad fixtur. Deras design och funktionalitet är omedelbart tydliga. De skiljer sig från klassiska curlers i ett ovanligt format. Remsor av speciella syntetfibrer har en spiralform, vilket gör att vått hår torkar ut mycket snabbare än i välbekanta knogar om ungefär en halvtimme.

För att uppnå de mest effektiva resultaten i torkningen kan du använda en hårtork. En riktad stråle med varm luft kommer att accelerera fixeringen. Mjukt material gör att du kan lämna curlers på huvudet på natten. Inblandning är minimal, men på morgonen behöver du inte spendera tid på ditt hår, för att det bara förblir att frigöra krökarna och fixa dem med lack.

Särskilda funktioner

De speciella egenskaperna hos hävstångsmagi består huvudsakligen av deras ovanliga form och materialet som skiljer dem väsentligt från de vanliga plast- eller träkollektorerna.

Och processen med att linda på strängarna är ett helt annat sätt. Om klassiska curlers var tillräckliga för att vrida på strängen, från början, sedan med hävstångsmagi, passerar håret genom det inre hålet med en speciell krok.

Inte alla kan göra det för första gången, men det är värt det, och förfarandet tar lite tid. Under torkningen är hårstrukturen inte skadad, eftersom strängarna är i naturlig position.

Temperatureffekten ges inte, om vi utesluter torkarens deltagande. Och detta ger anledning att kalla denna metod absolut säker.

Fördelar och nackdelar

fördelar:

 1. Användningsförfarandet skadar inte hårstrukturen.
 2. Mjukheten i materialet gör det möjligt att vinda trådar över natten.
 3. Utbudet av curlers gör att du kan välja rätt storlek och volym.
 4. Materialet från vilket spiraler tillverkas orsakar inte allergiska reaktioner.
 5. Bekväm och enkel applikation gör att du själv kan utföra proceduren.
 6. Användningen av hävstångsmagi låter dig skapa olika frisyrer hemma.
 7. Lättvikt och rörlighet gör att du kan ta en curler med dig på resor.
 8. Avlägsnas enkelt utan att skada håret.
 9. Hållbarhet.

nackdelar:

 1. Det finns en stor risk att köpa ett lågkvalitativt kit, speciellt för kroken.
 2. Styggt hår kommer att kräva mycket mer tid att krulla än reglerad av tillverkaren.
 3. Från första gången är det ofta svårt att utföra processen för att fixera spiralen.

Hur man väljer längd och diameter?

Curlers finns i ett sortiment av diametrar och storlekar. Säljs oftare i en uppsättning av flera storlekar. Därför bör du uppmärksamma märkningen före köp. Behöver fortfarande ge antalet stycken för enskilt bruk. För tjockt långt hår rekommenderas att köpa flera uppsättningar.

När du väljer diametern, följ önskad effekt:

 1. För små krullar - upp till 2 cm.
 2. För att skapa krullarnas genomsnittliga volym - upp till 4 cm.
 3. För stora "Hollywood" vågor - 5 cm.

Curlerens längd bör matcha hårets längd:

 • till axlarna - 15-25 cm;
 • till bladen - upp till 45 cm;
 • under bladen - upp till 55 cm;
 • upp till midjan - upp till 65 cm;
 • under midjan - upp till 75 cm.

Hur man använder

Regler för att använda Magic Hävstång finns i kitlådan. Före användning är det lämpligt att läsa recensioner och tips från dem som aktivt använder curlers.

Med hjälp av ytterligare information kan du lära dig om subtiliteter och knep när du rullar in:

 1. Hår före styling måste tvättas och torkas med en handduk (inte en hårtork). För våta strängar bör inte vridas, för i ett sådant tillstånd är det lätt att skada både hår och glödlampor. Och själva processen kommer att vara smärtsam.
 2. För att få ett bra resultat, kan du lägga lite stylingmedel (mousse, skum, spray).
 3. Att kamma håret noga och dela dem i strängar. Storleken på varje bör vara mindre än krökarnas diameter. Så de passerar lätt igenom spiralhålet.
 4. Sätt in en speciell krok från satsen inuti curlersna och ta tag i strängen på ett avstånd av 4-5 cm från rötterna. Dra det försiktigt genom spiralen. Det är möjligt att rätta ojämnt hår genom att räta ut spiralen.
 5. Du måste starta från botten av huvudet, hängde överstrålen med en barrette för att eliminera störningar.
 6. På rekommendation av tillverkarna att hålla curlers i en halvtimme. Men det är nödvändigt att ta hänsyn till särdrag och flexibilitet hos hår i varje enskilt fall. Av recensionerna är den optimala tiden 1 timme. Poletorka i 2 minuter innan spolarna tas bort.
 7. Efter att ha släppt krullarna, låt dem stå i ytterligare 15 minuter. Först då kan du ruffa håret på basen med fingrarna och slutligen fixa de mottagna vågorna med lack.

Pris och recensioner

Du kan köpa hårkrullare i specialbutiker, i en teleshop och på olika företags webbplatser. Kostnaden är inte väsentligt annorlunda.

Satsen kan i genomsnitt köpas till priset:

 • vågor av 45 cm - 1105 rubel;
 • vågor 55 cm - 1387 rubel;
 • universella 50 cm - 1130 rubel;
 • Super breda 50 cm - 1860 rubel.

recensioner:

Evgenia, 33 år gammal

Reklamkrullare så invecklade i mitt huvud att jag bestämde mig för att försöka effektivisera sig själv. Mitt hår är långt och tjockt. Så snart jag inte försökte fixa designen på lockarna, men inget hände. Förutom förlorade hår som fångats på kardborrebandet och slits ut som ett resultat hände ingenting.

En vän hämtade ett prov. Tja, inte att kasta bort var en vacker mångfärgad uppsättning. Nästa morgon träffades vi som vanligt vid spårvagnshållplatsen på väg till jobbet. Vad var min förvåning när jag såg min flickvän med en underbar frisyr!

Hon sa att det var nästan inga svårigheter med likvidation. Kanske en sådan skillnad i densitet och längd av hår. I henne är de av medellängd och densitet är inte särskilt annorlunda. Detta är min erfarenhet av hävstångsmagi.

Ruslana, 25 år gammal

Drömt alltid om vackra krullar, för jag har naturligt rakt av naturen. Jag hörde om hävstångs magiska curlers och bestämde mig för att köpa dem.

Från första gången fungerade inte vacker styling. Men efter flera smärtsamma försök blev jag involverad och märkte något redan nära det förväntade resultatet. Kroken såg inte väldigt bekväm ut. Jag var tvungen att trycka på den med en tunn hårborste när man öppnade huvudet.

Jag förstod inte längden på curler stripes. När lindningen slutade slutade bara längden på mitt hår. Och vad ska man göra om håret skulle vara längre? Tja, var det som det är, är jag nöjd med resultatet. Vackra krullar erhålls med en säker metod, eftersom efter hårtorkning torkar och splittras mycket.

Victoria, 21 år gammal

Använda hävstångs magiska curlers i ett halvt år. Ibland fixar jag det på natten, och det stämmer absolut inte i min sömn. Vackra lockiga lockar, som efter salong styling.

Till att börja med var det omöjligt att knyta strängen, men efter flera träningsbesök fick jag det. Tack vare de framsteg som hemma kan du nu göra så vackert hår. Hår ingen skada, och till och med spara på salongen.

Valentine, 31 år gammal

Positivt överraskad av kvaliteten på curler leverage magic. När jag beställde var jag mer fylld av nyfikenhet än tro. Och efter den första frisyren som gjordes med hjälp av enkla enheter var jag glad att jag hade fattat ett köpbeslut.

Råd till dem som vill köpa: För lång och frodigt hår är det osannolikt att de passar. Förtvivlan inte, om den första tiden inte går att vrida strängen. Behöver lite träning. Kroken från satsen är en specifik sak. Om min syster inte berättade för mig hur bäst att använda skulle jag inte gissat mig själv.Nästa Artikel
De främsta orsakerna till håravfall hos tonårsflickor och pojkar. Vad ska man göra i den här situationen?