Spiral curling irons


Snyggt och attraktivt utseende är inte bara naturliga data utan också konstant arbete under dig. Företrädarna för det fina kön spenderar mycket tid, ansträngningar och pengar för att se attraktiva ut. Flickor och kvinnor följer modetrender inom mode och smink. Det är också nödvändigt att övervaka huden, naglarna och hårets hälsa.

Oavsett längd och färg bör håret vara friskt och frodigt. Förutom kosmetika och olika preparat används speciella anordningar som ger håret ett speciellt utseende. Härlig stil är en viktig del av en bild. Med hjälp av styling-enheter kan du ändra hårtypen, vrida lockiga trådar i rak och vice versa. Stora och små krullar, skapade med hjälp av spiralploek, kommer att göra bilden mer romantisk, sexigare och mer uttrycksfull.

Ett stort antal modeller gör att alla kan ändra frisyren och följaktligen utseendet. Älskare av chic lockiga låser används aktivt för styling av spiralkrullning och munstycken. Låt oss sedan prata om vad en spiralkrullande tang är.

Särskilda funktioner

Användningen av spiralployok skiljer sig inte från liknande enheter som nästan alla kvinnor och tjejer är personligen bekanta med. En hårsträng lindas runt en stav som värmer upp till en viss nivå. På grund av temperaturen effekterna av håret förändras form. Resultatet är en snygg och vacker curl. Externt liknar de spiralliknande modellerna vanligt krusjärn i form och storlek. Huvudskillnaden är staven. En speciell lättnad i form av en spiral placeras på en metallcylinder. Pleyos av denna typ har inte ett hårklipp. De måste försiktigt hålla handen när de används.

Tekniska specifikationer

Denna typ av enhet för att vinka kan utföras som en separat enhet eller ett extra munstycke. Spiralen ger en tydlig och lekfull krullning. Med den här enheten kan du skapa snygga frisyrer för en mängd bilder eller helt enkelt ge ditt hår en attraktiv form. Vilket alternativ att välja, bestämmer varje användare själv.

Att använda ett sådant krusningsjärn är inte svårare än en standard. Beroende på modell av enhet eller munstycke kan avståndet mellan spiralens varv vara olika. I specialiserade butiker erbjuds kunderna ett stort urval av olika tångar, olika pris, kapacitet, form och andra egenskaper.

öde

Den största fördelen med en sådan anordning är täta krullar som håller sig perfekt och håller formen under många timmar. Det är värt att notera att varaktigheten av hårbearbetning inte bara beror på håret utan också på hårets individuella struktur och kosmetika som används för fixering (hud, lack, etc.). Ägare av hår av olika längder använder aktivt spiralkrullet, trots att den här metoden för styling minskar avsevärt frisyrens längd.

Stylister rekommenderar inte att du använder det här alternativet för tjejer vars hår ligger ovanför axlarna, men modet förändras och inte nödvändigtvis helt passar det för att se vackert ut.

Hur man blåser håret

För att få graciösa lockar och slutresultatet berättigat eller till och med överträffat förväntningarna är det nödvändigt att följa enkla regler under användningen:

 • Först måste du tvätta håret ordentligt. I processen med vård att använda en mask rekommenderas inte, det är bättre att använda balsam.
 • När håret är helt torrt måste de behandlas med speciella termiska skyddsmedel. De kommer att rädda dem från de negativa effekterna av temperaturen.
 • Nu behöver du värma enheten till en viss temperatur. 100-120 grader räcker för tunt och svagt hår. Om du arbetar med olydigt och tätt hår, krävs uppvärmning från 170 till 180 grader Celsius.
 • Välj en strand, försiktigt fixa den med en takränn och håll spetsen medan temperaturen påverkar håret. Så snart strängen värms upp måste den avlägsnas från enheten.
 • I slutet kan du sprinkla håret med lack för längre fixering.

TOP-5 spiralkrullar för curling hår, enkel och effektiv styling hemma

Vackert vågigt hår är drömmen om många kvinnor. För att inse denna dröm är ganska enkel. Detta kommer att hjälpa dig spiral curling. Du behöver bara köpa en kvalitetsenhet och studera tekniken för att krulla spiralkrullarna.

Vad är

Spiralt krusjärn är en anordning vars handlingsprincip liknar verkan av klassiska tangar. Strängen sveper runt stången, och under höger temperatur övertar man en given krulform. Curlingstången är en cylinder med en spiralformad lättnad som appliceras på den.

Vid krökningsprocessen placeras strängen i spåren, så att en stabil spiralkrulle erhålles. Sällan säljs spiralformaren i en uppsättning med en konisk. Enheten fungerar från el, bärbara modeller som arbetar med batterier förekommer sällan. Om funktionerna hos curling hårkronor curling, läs på vår hemsida.

Typer av ploek

Spiral stylers varierar i diameter, som sträcker sig från 10 till 40 mm. Ju större enhetens diameter desto större krullarna är. Den optimala diametern är 19-25 cm. Med den får du vackra medelhårskurvor.

Beroende på beläggningsmaterialet är krulljärn uppdelat i följande typer:

 • med metallbeläggning;
 • med turmalinbeläggning;
 • med titanbeläggning;
 • teflon;
 • med keramisk beläggning.

Varning! De billigaste enheterna har metallbeläggning, men de skadar håret hårt. Idag är det sällsynt att hitta stylingverktyg med denna typ av beläggning.

Apparater med turmalinbeläggning anses vara säkraste. På grund av turmalins förmåga att upphettas för att frigöra negativt laddade joner, som tar bort statistisk elektricitet från håret, bibehåller håret sin hälsa, även vid frekvent användning av curling. Det finns också verktyg för curling med en kombinerad beläggning - titan-keramik. De är slitstarka och säkra.

Curlers varierar i kraft, beroende på hur mycket snabbare enheten värmer upp och kommer att vara klar för drift. Enheten med genomsnittlig effekt värmer upp i 1 minut. Det finns enheter med en effekt på 25-90 watt. Den optimala effekten är 50 watt.

Curling irons är indelade i två typer: med och utan termostat. Termostaten låter dig ställa in en viss uppvärmningstemperatur. Termostatkurvan är den perfekta lösningen för tunt och skadat hår.

Styrkor och svagheter

Spiralt krulljärn - En apparat som hjälper dig att skapa perfekta lockar utan att lämna ditt hem. Spirala elastiska strängar skapade med hjälp, håller på ganska länge och kan behålla sin form under nästan alla väderförhållanden.

Men den här typen av installation är densamma, men det har några nackdelar:

 • I processen med att krulla hårlängden minskas visuellt. På kort hår (hår som inte når axlarna) är det därför bättre att inte göra krullar med hjälp av denna styler;
 • hår i processen att lägga utsatt för värme, vilket kan påverka deras hälsa negativt.

Spiralplogöversikt

Sådana professionella varumärken som Remington, Ga.ma, Babyliss, Dewal, Hairway har rekommenderat sig bra. Bland varumärkena som är inriktade på den enkla konsumenten är det nödvändigt att markera följande märken: Philips, Bosch, Rowenta.

De mest populära bland konsumenterna är följande modeller:

 • Babyliss Pro Curl 2335TTE - professionellt krulljärn. Stångens diameter är 25 mm, basen är gjord av keramik belagd med turmalin. Modellen har en roterande sladd och värmer upp till 180 grader. Priset är ca 2 200 rubel.
 • Ermila Spiral Curler (4436-0040) - Styler med trippelhårskydd. Munstycket är tillverkat av keramik med en turmalinbeläggning och silver nanopartiklar. Enheten värms upp om 1 minut. Elektronisk styrning med digital display. Kabeln är roterande, 2,7 m lång. I setet finns en termisk handske. Genomsnittspriset är 2000 rubel.
 • Philips HP8699 är en lätt kompakt multifunktionsenhet. Den har flera munstycken, inklusive spiral. Deras diameter är 16-22 mm. Bland nackdelarna med anordningen är det möjligt att utesluta en stark uppvärmning av handtaget under en lång arbetsperiod. Genomsnittlig kostnad - 1600 p.
 • Ga.ma 420 - krulljärn, vilket skapar tunna krullar. Hon har långa intervaller mellan spiralvarv. Stången har en diameter av 16 mm. Enheten värms snabbt upp till 22 grader. Styler keramisk beläggning, snurrrotande, 3 meter lång. Priset varierar från 2 200-2 300 rubel.
 • Magio MG-178 P - ett budgetalternativ. Anordningen har en keramisk beläggning. Uppvärmningstemperatur - 180 grader, diameter - 19 mm. Det finns ett skyddskåpa mot brännskador och en LED-indikator för uppvärmning. Men det finns ingen termostat. Det genomsnittliga priset är 700 rubel.

Budgetmodeller kan köpas för 700-1500 p. Enheter med avancerad funktionalitet är redan 2300-2700r. Dyra professionella modeller med en uppsättning munstycken kostar 3000-5000 p. Du kan köpa stylister i vanliga hårdvaruaffärer, samt i specialaffärer för professionella.

Tips för att välja

Hur man väljer:

 1. Innan du köper enheten, ta den i handen och håll den en stund. Prova det bekvämt för dig att behålla det.
 2. I förväg bör du ta reda på om ett stativ kommer i satsen med enheten som låter dig sätta ett varmt krusjärn på en yta.
 3. Välj en styler med en roterande sladd, en längd på minst 2 meter.
 4. Det är bättre att köpa en enhet med en "auto-off" -funktion som skyddar mot brännskador och eventuell brand.
 5. Det är lämpligt att köpa en enhet med en termostat som låter dig behålla ett friskt hår.

Rådet. Uppmärksamhet bör ägnas åt närvaron av en digital indikator som hjälper till att spåra uppvärmningsnivån på enheten.

Hår styling regler

Stylingprocessen som använder den här enheten omfattar flera steg:

 • värm krullen (för tunt hår - 100-120 grader, för hårt hår - 170-180 grader);
 • Ta en tunn strand av ca 3 cm och försiktigt kam
 • vi lägger sträng på spåren och håller krullen;
 • ta bort strängen när den är helt uppvärmd;
 • cool curl strö lack.

För att få de elastiska och vackra krullarna borde följa följande regler:

 • Innan du börjar styling, måste du tvätta håret och torka dem ordentligt, vått hår rekommenderas starkt inte att vinda;
 • För att skydda håret är det nödvändigt att applicera termiska skyddsmedel till dem före krökning.
 • uppvärmningsträngar bör inte vara längre än 30 sekunder;
 • Innan den behandlade strängen kammas, bör du vänta tills den svalnar, annars kommer krullen att förlora sin form;
 • Det är önskvärt att använda apparater med en turmalinbeläggning, speciellt om håret är skadat.
 • Använd inte curling mer än tre gånger i veckan, för att inte skada håret.
 • om du ofta använder enheten, glöm inte hårets kraft - gör ofta masker;
 • åtminstone en gång i månaden, klippa delade ändar;
 • För att göra stylingen mer naturlig, är det bättre att göra krullar av olika storlekar;
 • Krullarna kommer att hålla länge om du bara tar små strängar och jämnt fördelar dem längs krullningen.

Curling strykjärn är en viktig egenskap hos en modern kvinna som alltid vill se vacker utan att spendera mycket tid på styling hennes hår.

Läs mer om hårkrullning tack vare följande artiklar:

Spiralkrullar på curling steg för steg (+ video)

Lär dig att göra spiralkrullar, och i din arsenal kommer det att finnas en annan snabb och vinn-vinn-bild.

Du behöver

Spiralkrullar - tidtestad spektakulär styling som alltid hjälper dig att se lite elegantare ut än med varje daglig frisyr. "Springs" kommer att hjälpa till före ett datum, ett företagsevenemang, ett möte med vänner, en utflykt till utställningen och så vidare.

Vad är spiralkrullar

Förresten, vad händer om någon inte vet vilka spiralkrullar är? Dessa är snäva splittrade krullar, som på grund av en speciell typ av curling, ser ut som en svagt veckad fjäder. Naturligt lockigt hår är en utmärkt grund för denna typ av styling, du behöver bara strömlinjeforma och definiera strängar. Men rakt hår kan krullas i spiralkrullar, om du försöker. Mycket bättre den här typen av curling ser på håret av samma längd än på hårklippningar som "kaskad".

Spiral krullning hemma

En av de främsta fördelarna med spiralkräm är att denna eleganta frisyr kan göras hemma. Om hemma finns curlers eller curling järn, kan du enkelt klara av sig själv, även slingrande lockar över ditt långa hår. Det är sant att curlers historia kan fördröjas, väl curling iron för att uppnå resultatet mycket snabbare.

Du kan enkelt upprepa denna styling hemma.

Förresten, i många skönhetssalonger kan du skapa en spiral (vertikal) perm. Men tänk på om du behöver långsiktig eller till och med permanent styling, vilket, vad man än kan säga, ändrar hårstrukturen under en längre tid. I något fall avskräcker inte, men först är det bättre att fortfarande försöka ployku.

Vad curler att välja för spiralkrullar

Om du gillar spiralkrullar kommer en bra curling i huset definitivt att vara till nytta. Det behöver inte annonseras eller vara super dyrt, men du bör vara uppmärksam på enhetens täckning. Verktyg för curling en ny generation av turmalin, titan eller keramisk beläggning ger en mer mild curling än enkel gammaldags curling.

När det gäller curlingformen kan du välja, till exempel, konisk - det gör att du samtidigt kan vrida spirallås av olika storlekar, så krullarna ser naturligare ut. Det finns också speciella krusningsjärn för spiralkräm - det finns en tråd på ytan, på vilken en sträng är placerad som en spiral.

Hur man spolar spiralkrullar

I instruktionerna för All Things Hair, hur man spolar spiralkretsar, använde vi det vanliga krulljärnet av den klassiska formen, som de flesta tjejer förmodligen har. Vi rekommenderar att du börjar med att titta på videon högst upp på sidan och fortsätt sedan för steg för steg.

Hur man spinner på ett krusjärn med en klämma, munstycke, Babyliss, Sinbo, avsmalnande, med en spiral, en våg av Eric, en morot

Curling strykjärn - de mest praktiska verktygen för att skapa hår. Deras största fördel är hastigheten på perm. Om du förstår hur man snurrar på ett krusningsjärn, kan du spendera ca 10 minuter på stapling.

Hur man väljer en curling hårtyp

Håret är uppdelat i typer beroende på fettinnehåll och vågighet.

Med fetthalt:

 • normal;
 • fett;
 • torr;
 • blandas;
 • skadad (höga temperaturer skadar dessutom krullarnas struktur).

Flickor med 1 två typer kan använda någon curling. Det viktigaste är inte att engagera sig mycket för att inte skada friskt hår. För andra typer av enheter är specialtillverkade med en mild beläggning.

Minsta skada på dem:

Dessa beläggningar behåller fukt i håret. Metalltips rekommenderas inte för torrt och skadat hår.

Jämförelse av professionell och konventionell curling

Beroende på det vågiga håret är:

Rett hår är tungt och dåligt utsatt för yttre påverkan. För dem är det bättre att välja ett verktyg med hög temperatur.

Krokigt hår vid lindning bör först rätas för bättre effekt. Nu finns det olika typer av dubbel pleyok, utrustade med flera funktioner - rätning och krökning. I det här fallet blir det det perfekta valet.

För dem som är väldigt trötta på vågorna och krullarna, kommer strykning att räcka.

Funktioner styling kort, medium och långt hår curling

Hur man spinner på ett krusjärn med sin längd är det viktigt att veta att utseendet inte visar sig vara löjligt.

 1. För korta strängar. Storleken på tången ska matcha hårets längd. Efter lindningen är det bättre att demontera krullarna med händerna, inte att kamma. Vissa typer av lock är inte lämpliga för korta hårklippningar, till exempel i stora vågor. Tid för lindning kommer också att vara annorlunda. Det är lämpligt att inte överstiga 10 sekunder. För att ge en liten vågighet kan du hålla i 5 sekunder. Om håret är tungt och svårt att utforma kan tiden öka något.
 2. För medium hår. I genomsnittlig längd ser något utseende bra ut. Men det finns ett antal försiktighetsregler: Kyljärnets uppvärmningstemperatur får inte överstiga 160 gram. Ibland är det nödvändigt att sänka temperaturen till och med 120 gram. En annan viktig punkt är att inte överdriva krullarna. Den optimala tiden är 15-20 sekunder.
 3. För långt hår. Twist långt hår bättre botten. För bättre resultat, välj tunna trådar. Det är viktigt att håret är väl tvättat och kammat. Efter slutförandet måste du sprinkla håret med lack, eftersom det inte kan hålla i den här längden.

Grundregeln för att välja curling beroende på hårets längd - desto kortare är den, desto mindre är dess diameter och ju mindre krullarnas storlek.

Hårförberedelse för wrap

Exponering för höga temperaturer påverkar hårets struktur. I sällsynta fall är skadan försumbar. Användning av termiskt skydd är alltid viktigt.

 1. Spray. Det mest populära sättet att skydda håret från höga temperaturer. Applicera det innan det slingras på ordentligt torkat hår. Spraya från ett avstånd av 30 cm från krullarna. Sprayer är lämpliga för alla typer av hår.
 2. Cream. Krämer är utformade för lätta krökningar. Dessa medel bidrar till deras viktning. Termoskyddande krämer är flytande, så de bör appliceras med försiktighet.
 3. Oljan. Termoskyddande olja lämplig för torr och skadad hårtyp. De återfuktar, ger näring och bidrar till deras behandling. Produkten täcker håret och skyddar det mot yttre påverkan. För oljigt hår kommer det inte att fungera. Termiska skyddande oljor säljs i en speciell flaska med en spray för enkel applicering. De appliceras såväl som spray.
 4. Mousse. Denna produkt är för alla hårtyper. Som en bonus - en extra mängd hår. Det ska inte appliceras på våta strängar och rotzoner. Efter applicering - kam.

Men även med användning av termiskt skydd kan daglig styling skada håret.

Hur man blåser hårkrullet med ett munstycke

Hur man spinner på curler med ett munstycke bör vara känt för dem som älskar variation. Dysor ger ett val av styling.

Det finns många typer av ackord och tips:

 • Cylindrisk. Typer av styling med ett sådant munstycke är nästan obegränsade. Till exempel kan du göra perfekta Hollywoodkrullar. Nyckelrollen spelas här av munstyckediametern. Den mest populära är ca 30 mm. För lindning måste du ta en tråd och linda den runt stången. Krullets bredd, tiden och sättet för lindning - det beror helt på individuella önskningar.
 • Korrugering. Plåtar av curling-corrugation representerar en vågig yta. Du måste lägga en sträng mellan dem och hålla i några sekunder. Som ett resultat kommer det att finnas vågor som kommer att se volumetriska. När glittrande hår elektrifierar inte. Denna typ av installation är för alla. Ett annat instrument används ofta för att ge den basala volymen.
 • Dubbel och trippel. Dessa enheter är utformade för att underlätta lindningen. Med deras hjälp erhålls de ursprungliga krullarna och vågorna. Dubbelt krulljärn består av 2 arbetsytor. På dem är strängen sårad av en åtta. Som ett resultat visas zigzagkrullar. Triple curling har ett ovanligt utseende. Arbetsytan består av 3 stavar. Vid öppnandet förblir en av dem på ena sidan och 2 andra på den andra. Strängen är fastklämd mellan dessa sidor, och snygga vågor erhålls.
 • Trekantiga. Oftast är detta ett extra munstycke, genom vilket du kan skapa en annan typ av zigzagkrullar. Lindningsprocessen är densamma som på ett cylindriskt krusjärn.
 • Automatiskt. Detta är en ny hit. Curler själv stramar och vrider krullning. Du behöver bara installera strängen på ett visst ställe. Temperaturen, tiden som håret spenderar i krusningsjärnet kan väljas oberoende. Ett pip visar att låset är klart.
Curls är mycket olika beroende på typen av curling.

Hur man spinner på ett visst krulljärn beskrivs alltid i detalj i bilagan till köpet.

Instruktioner för användning av curling med ett klipp

Hur man snurrar på locket med ett klipp för att se vackert och naturligt beskrivs nedan.

 1. Dela håret i zoner: occipital, 2 temporal och front. I denna ordning uppstår vindning.
 2. Installera enheten vid rötterna. Skruva på arbetsytan från rötterna till spetsarna. Det är nödvändigt att välja inte för stora strängar, annars kommer de inte att bli varma.
 3. Sänk klämman och vänta några sekunder.
 4. Ta bort strängen och vänta några minuter tills det svalnar.
 5. Demontera locken med händerna eller kammen och sprayfärgen.
Hur man snurrar på locket med ett klipp visas i denna bildinstruktion.

Det finns flera alternativ för curling curling med ett klipp. Till exempel kan du vrida raka krullar, och du kan vrida dem i en bunt och börja sedan vrida.

Hur man blåser håret med en spiral

Spiralt krusjärn har en specifik form som underlättar skapandet av krullar. Det är tillräckligt att sätta en kröna i denna form. Den enda och stora minus av enheten är att det tar mycket tid att lägga, eftersom det är önskvärt att välja småband. Processen kommer att vara lång. Men sådana krullar är bättre att hålla, och håret håller länge sin form, vilket kommer att bli tydligt och uttalat.

Det finns en missuppfattning att bara tjejer med rakt hår kan vinda på en spiralkrullning. Det är det inte. Ägare av lockar kan också ändra formen på håret. Även när det skruvas på en krökt spole, kommer hårets längd att minska kraftigt.

Hår morot med curling

Curling-morot som heter anordningen, har en konisk form. Den skiljer sig från cylindrisk genom att den smalnar mot slutet. Och från den klassiska enheten kännetecknas det av att en klämma saknas. Mekanismen för sådan krökning hjälper till att undvika veckningar på spetsen av strängarna.

Det finns ett besvär i likvidationen - du måste hålla strängen. Detta kan orsaka svårigheter för dem som är vana vid att använda traditionell curling. Att anpassa, tillräckligt med ett par träningspass.

Ett vanligt problem för nybörjare är att bränna fingrarna. Speciellt för sådana situationer finns en handske.

Hur man blåser på curling iron med munstycket "morot":

 1. Börja vridning från den breda delen av krulljärnet.
 2. Gradvis flytta ner från rötterna till spetsarna.
 3. Vänta några sekunder och dra ut konen, utan att lösa krullen.
 4. Kamma eller demontera händer.

När lindningen på en morotkrulle är mer naturlig. Enhetsens form reducerar vågornas diameter till ändarna.

Hårstyling i stora och små vågor

Huvudparametern genom vilken plåntangarna skiljer sig är deras diameter. Frisyrens storlek beror på hur stor eller liten munstycket är. Men inte alla kommer att se vackert lockade med stora eller små krullar.

För hår, vars längd knappt når axlarna, bör du välja små munstycken eller om medeldiametern. För långt hår är större bilagor lämpligare. Slutligen är det möjligt att bestämma vilken typ som är lämpligast, endast genom försök och fel.

Den största diametern är ca 50 mm, den minsta är ca 10 mm.

 1. För stora krullar bör man välja en diameter på 32 mm.
 2. För medium - från 28 till 32 mm.
 3. För små - upp till 28 mm.

Med krullning, munstycket på munstycket som bara är 10 mm får du mycket små lock som ser perfekt ut på en kort hårklippning. Håret kommer att vara voluminöst och ovanligt.

Munstyckets största diameter ger ljusa slarviga vågor.

Frisyrer för varje dag med curling

Hur man snurrar på curling för att skapa dagliga frisyrer:

 1. Strandkrullar. Denna styling kan göras på olika sätt. Men den mest effektiva och hållbara - curling eller strykning. Först måste du byta strängen runt basen och hålla i 5-10 sekunder. Dessutom kan strandvågor göras likriktare. För att göra detta måste du placera en sträng mellan plattorna, stänga dem, linda kanten runt enheten och rotera den 180 °. Skjut sedan långsamt ner tills hela krullen kommer ut.
 2. Vågig svans. Standard svans kan omvandlas till en graciös frisyr för varje dag. För att göra detta, raka först håret. Samla sedan in dem i en svans och gör vågor.
 3. Alternativ med korrugering. Efter att ha gjort en korrugering är det frivilligt att lämna håret avskedat. Du kan samla dem i svansen eller fläta fläkten. Detta kommer att ge utseendet av icke-standard. Det finns också ett annat ovanligt alternativ - att göra flöjt på flera tunna trådar. Ägare av Bangs kan identifieras på det en liten strand.
 4. Ljusvågor med krökjärn med stor diameter. Du kan snurra i vilken metod som helst. Men för att skapa en känslig feminin frisyr är det bättre att starta omslaget från mitten av strängen och inte från rötterna.

Frisyrer för semestern med hjälp av curling

Hur man blåser med ett krusjärn för att skapa en festlig frisyr:

 1. Hollywood curls. Styling kommer att se bra ut på håret av vilken längd som helst. Hollywoodkrullar skiljer sig åt i samma storlek. Innan avvecklingen påbörjas, är det nödvändigt att bestämma var avskedningen kommer att vara. När stylingen är klar kommer det inte vara möjligt att byta plats, annars kommer frisyren att förlora sin form. Vid lindning är det nödvändigt att se till att strängarna är ungefär samma bredd. Ta bort locket med krökt behov, behåll dess form och säkra sedan i denna position med stiften. Vi måste vänta en stund medan håret har svalnat. Utveckla sedan krullen och kamma med en sällsynt tandkam. För fixering måste du strunta håret med en lack, helst en professionell, som är osynlig på locken.
 2. Vattenfall. Först måste du blåsa håret längs hela längden. Ta sedan fläkten i fläkten. Ungefär ett tempel tar 3 strängar och börjar väva en vanlig fläta. Gör 1-2 vävning. När den övre strängen är i botten måste du släppa den och istället ta en annan sträng ovanifrån och väva den i flätan. Fortsätt denna vävning tills spyttet ligger i motsatt tempel. Vid slutet, fäst med hårnålar eller stiften. Du kan väva från höger öra till vänster och vice versa.
 3. Curls med en båge. Gör dig själv en båg av hår och krullade lockar är inte svårt. Dela håret i 2 zoner horisontellt. Skruva ned den nedre zonen. Den övre delen av samlingen i svansen. Sista gången att hålla håret genom gummit nästan till slutet, men lämna det coolt. Dela Kulya i hälften, och lägg den återstående spetsen i mitten, göm och säkra. Ge Bantu form. Det är viktigt att spruta den resulterande lackbågen åtminstone en aning något.

Det finns ett annat sätt att göra en båge:

 1. Horisontell avskiljning för att dela hela hårvolymen i 2 delar.
 2. Att samla upp den övre delen i en svans som håret inte hindrade, lägre - till vind.
 3. Gör också en svans. Separera den övre delen i den, resten uppdelad i hälften. Få 3 delar.
 4. Stäng den övre delen tillfälligt för att inte störa installationen.
 5. Resten viks i form av en båge, ändarna gömmer sig och sticker.
 6. Övre delen av de splittrade 2 sidorna av bågen.

En båge för en festlig frisyr kan göras på något av dessa sätt, om hårlängden når nivån på axelbladet. Om krullarna är kortare blir frisyren problematisk.

Topp 3 Bästa Phoec-tillverkare

Curling strykjärn tillverkas av hundratals företag, bland annat både inhemska och utländska tillverkare. Professionella frisörer och stylister föredrar varumärken som har tjänat förtroende i många år.

 1. Eric. Varumärket är en del av Alliance, ett ryskt handelsföretag etablerat i slutet av förra seklet. Till salu finns olika typer av pleyek. De mest populära produktens likriktare. Kommentarer om varumärket säger att många, efter att ha försökt flera alternativ, väljer Eric. Alla produkter är professionella. Huvuddragen i Erika ployek är en kombination av högkvalitativt och optimalt pris.
 2. Babyliss. Detta franska företag började sin utveckling i mitten av förra seklet. Och varje år blir det mer framgångsrikt. Det var Babyliss som först började göra hårvård verktyg. Den senaste nyheten av företaget är ett självrotande krusjärn. På bara några månader blev hon populär bland stylister runt om i världen. Kvaliteten på Babyliss produkter värderas för sin kvalitet. Den enda nackdelen med varumärket är det höga priset.
 3. SINBO. Detta är ett globalt företag som är bättre känt för produktion av hushållsapparater. Men i deras produktkatalog finns det också tang och rätare. Land varumärke - Turkiet. Huvudmålet med företaget är skapandet av teknik som underlättar genomförandet av vardagliga angelägenheter. När man skapar produkter ställer tillverkarna sin huvuduppgift för att förbättra användbarheten. Ett bestämt plus med Shinbo-produkter är god kvalitet och lågt pris.

Skönhetsindustrin står inte stilla. Frågan om hur man hamnar med hjälp av curling skapar nya idéer. Därför finns det fler verktyg för att skapa frisyrer, både för varje dag och för speciella tillfällen.

Användbara videor om hur du kan håret på olika typer av pleyok

Tips för frisörer om hur man korrekt lockar håret:

Hur man blåser hårkronan:

Applikationsfunktioner och typer av spiraler

Vacker stil - en av huvudkomponenterna i en lyckad bild av varje tjej. För att göra det har experter kommit med många användbara enheter. Spiralt krusjärn är ett favoritverktyg för professionella stylister och konsumenter som gillar att bära starka krullar. Elektrisk tang finns i olika modeller, vilket gör att varje dam kan göra det bästa valet. Med hjälp av styler kan du skapa ljusa frisyrer utan att gå hem.

Design och funktioner

Principen för spiralkrullningens funktion är inte annorlunda än den vanliga. Strängen är lindad på ett värmeelement och tar då den önskade formen. Det finns emellertid en signifikant nyans - stångens design. Spåren är placerade längs dess längd, i vilken det är nödvändigt att sätta en krull.

Klämman fixar endast ena änden av strängen, som ligger närmare handtaget, men du måste hålla spetsen själv. Curl är fantastiskt. Curls är släta, utan böjningar, alla spolarna är lika stora, frisyren håller länge.

Men observera att fixeringen inte bara beror på enheten, men också på de stylingprodukter du använder och hårets struktur.

Vem är lämplig?

Det är bättre att använda spiralkrullningshår för tjejer med frisyrer under axlarna. Bedömning av recensionerna är det ganska svårt att lägga de korta krullarna, eftersom klämman fixar strängarna inte längs hela längden. Dessutom, efter proceduren, reduceras krullen visuellt, eftersom spiralerna är mycket elastiska. Ägare av långt och medelhårt hår är idealiska kandidater för användning av enheter.

Kom ihåg att effekten av hög temperatur kan skada för svaga strängar. Använd alla enheter för varm styling endast på ett friskt hår. Även en speciell skyddande beläggning skyddar inte strängarna från förstörelse om de redan är skadade.

Ansökningsskema

Curl curls med hjälp av enheten är ganska enkel, processen är nästan ingen annorlunda än användningen av klassiska tangent. Det är dock nödvändigt att behålla tekniken för att få en vacker frisyr och inte skada strängarna.

Stack enligt följande:

 • Tvätta huvudet. Masken i slutstadiet bör inte användas, istället behandla längden med en luftkonditionering eller balsam.
 • Låt trådarna torka helt naturligt eller torka med hårtork. I håren borde inte vara en droppe fukt, annars kommer de att drabbas när curling.
 • Applicera värmebeskydd mot håret. Det kommer att rädda krökorna från att torka ut och förstöra.
 • Dela håret i occipital och parietal områden, kläm toppen med ett klipp så att det inte stör.
 • Separera en 3 cm bred strand, kamma den noggrant. Sätt in i spåret av krulljärn, fixa en kant med ett klämma och håll den andra med fingrarna.
 • Efter uppvärmning till önskad temperatur, rulla av krullarna och fortsätt till behandling av andra hårytor.

Efter allt håret är såret och krullarna har svalnat, måste de behandlas med fixeringsmedel. Detta kan vara en lack, spray eller annan produkt som passar din hårtyp.

Tänk på att produkter med stark fixering ger effekten av "cement" på huvudet, vilket är mycket oönskat när man skapar elastiska lockar. Det är bättre att välja kosmetika av en genomsnittlig eller lätt nivå.

Urvalskriterier

Moderna tillverkare erbjuder professionell och hushålls spiralkrullning. Munstycket med urtag kan vara både självständigt och en del av en uppsättning koniskt eller klassiskt instrument. För att köpa en lämplig modell måste du ta hänsyn till alla kriterier och kvalitetsegenskaper hos stylister.

Det finns modeller som har många användbara funktioner. Av deras kvantitet varierar priset på enheten. Ju större utbud av möjligheter krulljärnet har desto dyrare kostar det. Men det innebär inte att du behöver välja de dyraste modellerna.

För hemmabruk är medelhöga produkter från beprövade märken ganska lämpliga. Var uppmärksam när du väljer att uppmärksamma följande egenskaper:

 1. Typ av täckning. Vanliga metall stylers torra lockar mycket och förstör dem. Välj modeller med keramik, titan eller turmalinbeläggning. De värmer upp jämnt, förstör inte strängarna, lindrar statisk stress från håret och förhindrar elektrifiering.
 2. Stångens form och längd. Ju mindre stångens diameter är och ju närmare spårens placering på den, desto mindre krullar. Om du vill skapa stora vågor, föredra modeller 25-40 mm breda. För att arbeta med hår under axlarna, välj apparater med ett långt värmeelement.
 3. Temperaturjustering. En mycket viktig punkt, speciellt för curling tunna strängar. Vanligtvis värms krulljärn upp från 50 till 200 ° C. Om håret är svagt och torrt, sätt driftsläget till 100-120 ° C, och för styling av tjockt och hård hår behöver du 170-180 ° C.
 4. Cord. Curling förenklar betydligt ganska lång sladd. Det är önskvärt att han var 1,5-2 m, så att du kan arbeta med enheten bort från utloppet. Också uppmärksamma sitt monter. Gångjärnet säkerställer enkel rotation runt axeln, vilket förhindrar vridning.
 5. Sömn timer En användbar sak för dem som inte gillar att självständigt markera tiden för perm. En speciell ljudsignal kommer att varna dig att det är dags att ta bort strängen från curling. Dessutom sker automatisk avstängning från strömförsörjningen efter 60 minuter om du glömde att stänga av stylern.
 6. Alternativ. Inkluderad med spiralkrullningen kan vara andra munstycken för att skapa olika frisyrer. Dessutom levererar tillverkare ofta apparater med värmebeständiga mattor och handskar, vilket ökar graden av säkerhet under installationen.

Gör ett val för att en enhet ska vara efter att du helt bestämmer sina uppgifter. Om du har friska och tjocka strängar kan du föredra den enklaste modellen.

Flickor med fint hår bör vara uppmärksamma på curling iron med en termostat, avstängningstimer och en skyddande beläggning.

Varianter av modeller

I samlingen av moderna tillverkare hittar man curling de mest olika konfigurationerna. Vissa av dem är avsedda att användas i salonger, det finns också hushållsmodeller. Den första kännetecknas av beläggningens hållbarhet och närvaron av ytterligare funktioner. För sällsynt hemanvändning är mellanslagna stylers ganska lämpliga.

Vi har sammanställt en lista över de mest populära enheter som har fungerat bra med stylister och vanliga konsumenter.

BAV 2335TE från "Bebilis"

Värmeelementets diameter är 25 mm, vilket är lämpligt för att skapa krullar med medelstorlek. Titanium-turmalinbeläggning skyddar hår mot överhettning och elektrifiering. Spiralflyttande fjädrar på kroppen fixera strängen under krökning. Dubbelspänningssystemet gör att enheten kan fungera med uttag av olika typer.

Professionellt varumärke erbjuder krusjärn, vilket är idealiskt för både salong och hemanvändning.

Det kommer att vara särskilt användbart för ägare av bräckliga och tunna trådar, eftersom den skyddande beläggningen av stången förhindrar förstöring av hår. Enheten är hållbar och lätt att använda.

CS-1069 från Scarlet

Tångar med en diameter av 19 mm är lämpliga för universell hårstyling under axlarna. Arbetsytan har en keramisk beläggning som förhindrar skador på krullarna under krökning. Apparaten är också utrustad med överhettningsskydd, vilket kommer att bevara strängarnas hälsa.

Curling Iron är utmärkt för hemmabruk, eftersom den har en låg vikt på 330 g och ett ergonomiskt handtag. LED-monitorn visar information om enhetens beredskap för användning.

Av minuserna kan du markera frånvaron av en temperaturregulator - stylern fungerar bara i ett läge.

Philips HP-8699

Det här är inte bara en separat styler, men en hel uppsättning verktyg för att skapa olika styling med ett spiralmunstycke. Diametern är 16 mm, vilket är tillräckligt för att curla vackra och naturliga krullar.

På bara 3 minuter värms krulljärnet upp till 190 ° C. Det har en keramisk beläggning, är utrustad med en automatisk omkopplare, som aktiveras efter en timme.

Ett bra alternativ för hemmabruk, speciellt om du gillar att experimentera med bilder. 1,8 m ledning har ett gångjärn. Komplett med curling får du ett lock, speciella klipp för hår och några extra munstycken.

HSS-1133 från Supra

Praktiska och högkvalitativa tångar värmer upp på bara en halv minut till 190 ° C. Den keramiska beläggningen tillåter inte att krullarna torkar ut under läggning och säkerställer att de passar perfekt i spåren. Stångens diameter är 20 mm, den är lämplig för att skapa vackra och snygga krullar.

Denna enhet anses vara den mest lämpliga för hemmabruk. Användare noterar hållbarhet, enkelhet och säkerhet. Tack vare den långa roterande tråden (1,8 m) är det bekvämt att du krulla i vilket rum som helst.

Observera dock att stylingmedel snabbt håller fast vid den keramiska beläggningen, eftersom stylern måste rengöras efter varje användning.

För att sammanfatta

Curlingstav med spiralstång gör att du kan göra släta och motståndskraftiga krullar med olika diametrar, vilket bekräftas av bilder av stjärnor och vanliga tjejer. Enheterna är tillgängliga i olika variationer, eftersom varje kvinna kommer att kunna välja sin idealiska modell.

På grund av tillgången på högkvalitativa budget stylers är det inte ett strikt salongförfarande, det kan ske utan mycket ansträngning på egen hand.

Spiral hår styling. Vad är ett spiralcirkeljärn för hår.

Förmodligen märkte du ofta att spiralkrullar pryder stjärnorna av showbranschen och bio. Detta är inte förvånande, eftersom dessa mjuka lockor har varit och förblir moderna. Det spelar ingen roll om det är en frisyr med lösa lockar eller lösa romantiska lockar - frisyren ser alltid ut 100%. Och viktigast av att vara i centrum med uppmärksamhet med chic krullar, är det inte nödvändigt att födas med dem, det är nog att förvärva några grundläggande färdigheter. och spiralcirkeljärn.

Vad är ett spiralcirkeljärn?

Spiralkrullet är en speciell apparat med värmeelement för att skapa spiralkrullar. Som regel är det en spiralstav som kan bytas till andra munstycken, av olika storlekar eller till och med klämmor för att stryka håret.

För att få stora volymer behöver du en spiralstav med stor diameter. Och för små, snäva krullar, använd en liten diameter krulljärn.

Vad behöver du veta om spiralkrullande hår?

Utan tvekan kommer spiralkrullet att klara sig helt och hållet med sitt arbete och göra önskade lockar, men för att detta resultat ska uppfylla dina förväntningar måste du ta hänsyn till nyanser:

 • Först måste du vara beredd att efter hårklingning kommer din hårlängd visuellt att minska. Detta beror på att krullarna är ganska snäva och med en spiralkrulle hoppar upp. Därför bör du inte använda en spiralkrullning om ditt hår inte når axlarna.
 • För det andra är det mycket bättre att locka hår, luddigt och vågigt. Av naturen är de utrustade med förmågan att krulla, så effekten av krökning kommer att vara längre.
 • Tredje, torrt hår före styling. Om krullen är gjord på vått hår, kommer curls troligen inte att fungera, och hårets hälsa kan sättas i fara.

Hårkrulespiralvideo

Curve Myths for Spiral Curls

Hävdade att spiralkrullar erhålls endast från ägare av super rakt hår från naturen. Faktum är att spiralen i tjejer med vågigt eller lockigt hår visar sig vara ännu mer naturligt och elegant. Dessutom blir orubbligt hår, efter styling med spiralkrullning, slät och otroligt vacker.

Det är inte alls nödvändigt att i läppprocessen använda curlingjärn med endast en diameter. Som du vet påverkar stångens storlek storleken på krullen. Om du vill vara ljus och feminin kommer stora spiralkrullar att vara ett utmärkt alternativ. Strängar av olika storlekar ser ganska eleganta och naturliga ut. Detta kan uppnås genom att byta munstycken av olika diametrar vid läggning. Denna frisyr kommer att vara relevant för tjejer med medelhår längd och lång.

Fördelar med spiralployok

Sådana krullar kan inte erhållas med regelbunden krökning, eftersom speciella spår, vilka är belägna i hela stångens utrymme, är ansvariga för kretsformen. Dessa strängar är alltid mycket tydliga och elastiska. De bryter inte upp efter några timmar efter styling och bibehåller perfekt form, trots väder och hårstruktur. Efter curling kan du kamma krökarna med en kam eller fingrar och fixa resultatet med lack. Under dagen kan du vara lugn, krullarna kommer att separeras från varandra. Glöm inte att tvätta och torka håret före styling.

varningar

Om du bryr dig om hårets hälsa, spara pengar och köp ett högkvalitativt krusjärn med en keramisk eller turmalinbeläggning. De skyddar ditt hår mot överhettning och gör din dröm frisyr. Gardiner med högkvalitativ beläggning innehåller även negativa joner, som inte tillåter håret att torka ut, fukt under krullningen förblir inne i håret.
Oavsett hur dyrt och bra curling är, glöm inte att använda termisk skyddsutrustning. Applicera dem på ditt hår före varje användning.

Hur man använder ett spiralcirkeljärn

För att göra spiralkrullningar måste det första du behöver ta en tunn hårsträng och kamma den med en kam, det måste ske noggrant. Vidare måste denna sträng upphettas, hålla den i tången och håll sakta ner från rötterna till ändarna av håret. Sedan krullar från slutet av strängen till rötterna och därmed lindar håret på krullningen. Vänta upp till 10 sekunder och lossa tången för att dra ut enheten ur krullen.

Vackra lockar - en bra dekoration, förlorar inte dess relevans. Om en kvinna har rakt hår, ska hon inte vara upprörd. Hon kan ta en bra möjlighet att ändra sitt utseende utan att besöka en skönhetssalong. Spiralhårkrullen är ett praktiskt verktyg som låter dig skapa krullar med spiralform.

Vackra lockar kan göras spiral spiral

Om du gillar små lockar, så kommer du att tycka om den här modellen.

Lite historia

För många år sedan blev håret krökt genom att använda vanliga trasor skuren i rektanglar. De första curlers var bara en stor stor bit av järn. En het eld används som källa för uppvärmning. Det är känt att de första gardinerna användes i Babylon och Egypten. Värmtemperaturen var svår att kontrollera. Namnet på den första uppfinnaren curling unknown. En rekord bevaras att Maxim Hyrum år 1866 patenterade sin förbättrade modell.

Bli bekant! Pleyk familj

Stylingverktygen är enligt uppdelningen indelad i följande typer:

Det finns många val

Varje art har sin egen syfte. Syftet med deras användning - modelleringskurver av olika storlekar.

Urvalsregler

Om curling hair curling spiral, kommer det att minska i volymen.

För att en tjej inte ska bli besviken bör hon veta vilka parametrar som ska användas vid stylingverktyget. Spiralt curling hår för hårägare kommer att njuta av långt hår. Afrikanska lockor är lämpliga för alla som har ett hår som når axlarna. För kort hår behöver tunna halsar. Och nu 3 skäl att välja en spiralmodell.

Tekniska parametrar för spiralt lockande hår

Produkten har följande egenskaper:

Ström. Spiralt krusjärn för hår är valt med hänsyn till deras tjocklek och längd. För tjockt hår under axlarna är ett lämpligt val ett kraftfullare verktyg;

Formen. Det ergonomiska handtaget gör det bekvämt att använda enheten.

Diameter. Indikator 3 cm är lämplig för små krullar. För stora krullar behöver 5 cm;

Konfiguration - singel och dubbel;

Ledningslängd Den ideala indikatorn är 3 m;

Funktionalitet. Närvaron av alternativet att byta temperatur eller digital temperaturkontroll gör att du kan göra våg med en lägsta temperatur.

Priset beror helt på funktionalitet.

Om du stänger av i automatiskt läge kan du inte oroa dig för att du inte kopplar från curling.

Temperaturförhållanden

Instrumentets temperaturreglering kan variera från 120 till 200 grader. Installera det med hänsyn till hårets egenskaper. Tunn brinner enheten, uppvärmd till 180 grader. För formning av lockar på tjockt hår är denna temperatur inte tillräcklig. Vid krusningsjärn kan det finnas 4 temperaturförhållanden. Verktyget präglas av snabb uppvärmning.

Typ av yta: Vad är det bästa som blåser håret

Moderna spiralkrullarkrullar för hår skiljer sig från beläggningstypen. Silverplätering appliceras för att säkerställa en antibakteriell effekt. Keramik eller turmalin kan ge bort negativa joner, vilket gör att håret lyser.

Det gör ont till dem lite. Ionisering skyddar håret: nu är hon inte hotad av brännskador. Köp en modell tillverkad av material - turmalin och keramik. Eventuell beläggning över tiden raderas. En hushållsapparat med metallstav utan temperaturindikator anses vara ett dåligt val: trots allt kan du bränna håret. Det tar tid att återhämta sig.

Det är bättre att köpa ett krusjärn med en indikator

Välj din curling för varje dag. När det inte finns någon hårtork, är det meningsfullt att köpa enheten med ett speciellt munstycke. Det är viktigt att komma ihåg att det är möjligt att bilda lockar om hårlinjen torkar. Annars kommer användningen av en hushållsapparat att vara värdelös och osäker.

Krullen kommer att vara nödvändig om du kan linda strängen 1,5 gånger runt kärnan av krulljärnet

Spiralkrullar ser attraktiva ut som i ett högt hår och faller runt ansiktet. Kändisar visas ofta på den röda mattan och visar vackra spiralkrullar. För att göra denna frisyr behöver du inte födas med lockigt hår. Spiral curling och en viss färdighet - det är allt som behövs för detta.

Vad är ett spiralcirkeljärn?

Spiral Curler är ett uppvärmande hår styling verktyg som används för att skapa spiralkrullar. Sådana krusningsjärn arbetar på el, även om det finns bärbara modeller som körs på batterier. Ibland är spiralkrullningsstången ett munstycke som kan alterneras med andra munstycken med olika diametrar, eller till och med med ett klämma som pressar eller räter ut hår.

Storleken på krullarna beror på spiralstångens diameter som du använder: ju tunnare stången desto mer elastiska och grunda krullar kommer att vara.

Vad ska man ta hänsyn till

Spiral curling irons uppfyller sitt syfte, men det finns vissa punkter som hjälper dig att få ett mer attraktivt resultat. Till exempel, om du inte ska göra en afrikansk frisyr, bör ditt hår vara axellängd eller lägre eftersom håret verkar kortare efter att ha viftat. Även om en stegvis frisyr inte är nödvändig, är håret trimmat i lager mer lämpligt för spiralformning än hår av samma längd.

När det gäller texturen är tjockt eller fluffigt hår bättre än spiralkronor på plats, även om tunt hår kan krullas. Använd endast spiralkrullare på torrt hår. Om du krular hårspiralen eller något annat krusjärn när det fortfarande är vått, får du i bästa fall formlösa lockar och i värsta fall kommer du att skada håret allvarligt.

Att använda en spiralkrulla är det inte nödvändigt att ha rakt hår. Även de med naturligt vågigt eller lockigt hår kan byta form av håret med detta verktyg. Faktum är att skapa spirallås på redan lockigt hår kräver mindre ansträngning. Obefläckade spiralkrämningar, med vilka de kändisar som har naturligt hår curl upp vid ceremoniella händelser visas så felfritt tack vare användningen av spiralkrullning.

Du behöver inte heller använda ett krusjärn med endast en diameter.

Om ditt hår är av medelstort eller långt, kan du göra en frisyr med lockar av olika texturer. Trots att spiralkrullning vanligtvis är tunnare än vanligt, finns de också i olika storlekar. Krullar skapade med tunna och jämnt tunnare spiralstavar kommer att skapa en frisyr som kommer att se mer naturlig ut än perfekta lockar av samma storlek.

Om vanliga krusningsjärn används för att skapa fria och flygande vågor, är spiralkrullningen idealisk för att skapa elastiska, skarpa krullar. Detta uppnås med hjälp av spår, vilka ligger längs hela längden av kärnan i krökningen. Även om du en gång eller två gånger tar fingrarna längs krullarna efter krullning kommer spiralformen av krullarna att fortsätta uttalas, och de kommer till och med att låsa sig med varandra under dagen. För att krullarna var perfekta, var noga med att kamma och rasa håret före styling.

Om du inte vill riskera hårets hälsa, köp ett spiralkrulljärn med en keramisk eller turmalinbeläggning. Gamla metall- eller krommodeller kan vara billiga, men du ska bokstavligen steka håret när du använder ett sådant krusjärn. Dessutom, om du spenderar pengar på ett keramiskt eller turmalinbelagt krusjärn, kommer det att producera negativa joner som täcker håraxeln och behåller fukt i håret under krullningen.

Oavsett vilken typ av krusjärn du använder skyddar du ditt hår från den mjuka effekten av stylingverktyget genom att applicera ett skyddande serum eller spray i håret varje gång du använder ett spiralkrulljärn.Nästa Artikel
Effektiva metoder för att bekämpa irritation i hårbotten och orsakerna till detta problem