Hur man använder tang för hår: perm i 7 handlingar


Av många anledningar är det inte alltid möjligt att göra en vacker frisyr i frisören. Ibland, och kanske även ofta, måste du ordna dina egna krullar själv.

För detta används olika verktyg. Antag att du kan skruva håret på tången med egna händer. En curl kommer att ge din bild något nytt och unikt.

Hår styling med tang kan göras hos en frisör med professionella

Men om du använder ett krusjärn hela tiden, så kommer effekten av mångfald inte förstås. Ändå, även i en sådan situation, måste varje skönhet känna till de grundläggande reglerna och subtiliteterna om hur man krular hår med tångar. Annars kommer du upprepade gånger att upprepa samma misstag, och det här ser du verkligen inte vill.

Gör hår själv

Med hjälp av tang kan du få elastiska lockar Moderna elektriska byxor. Vad behöver kvinnor veta om dem?

Idag är elektriska brickor väldigt annorlunda än de gamla modellerna som används av våra mödrar och mormor. Deras pris på marknaden beror på flera faktorer.

Uppgiften hos de avancerade och välkända tillverkarna var att minimera kröningens negativa påverkan på håret och samtidigt öka användarens funktionalitet avsevärt. När du väljer ett verktyg, kom ihåg att den keramiska beläggningen gör mindre krillskador än den metalliska.

Det är också ingen hemlighet att det finns ytterligare bilagor för tång. Om ditt mål inte är att curl, men tvärtom, räta ut håret - köp ett speciellt järn. Det finns modeller där temperaturen regleras. Bilden nedan visar ett stort antal bilagor.

Olika modeller och munstycken hårkrullare.

Regler för användning av hårtångar

Här är de mest grundläggande sakerna du behöver veta när du använder det här verktyget:

 1. Den första, naturligtvis, lämnar inte enheten obevakad i uttaget. Det låter tritt, hundra gånger alla har hört talas om det, men om du plötsligt glömmer kommer tragedin att komma ut.
 2. Om du har barn, vad tycker du borde göra? Döljer, gömmer och döljer verktyget igen. Om blommorna i ditt liv bestämmer sig för att räkna ut hur man vrider hår med pincett, medan du distraheras ett tag, kan allt hända.
 3. Ett annat problem: tångens temperatur. Ställ inte in värdet för högt för att inte skada håret.

Frisyr: skapa en vacker bild steg för steg

Följande steg-för-steg-instruktion hjälper dig att försiktigt lägga och krulla krullarna utan onödigt problem:

Steg 1

Innan proceduren startas bör värmeserum och stylingprodukter appliceras på vått hår: gel, spray eller kräm. Detta krävs för att öka mängden curling och hårets stabilitet.

Skum appliceras först på händerna och fördelas jämnt genom håret.

Steg 2

Låt håret torka eller torka. Det är omöjligt att utsätta våta strängar för att stänga värmebehandling, det kommer att skada dem: Hårets struktur kommer att försämras, de kommer att bryta, glansen kommer att försvinna. Efter torkning, kamma dina lockar.

Steg 3

Ta tangarna i handen. Först måste de anslutas till uttaget och återuppvärmas, enligt anvisningarna som bifogas dem.

Vårt råd. Innan du börjar stylingproceduren bestämmer du för ett munstycke för din curling: - Ju tunnare diametern på munstycket, desto snävare och grunda krullen kommer att vara. Och vice versa.

Planera i förväg volymen och längden på varje sträng. Storleken på krullen och frisyrens övergripande utseende beror på detta.

Efter uppvärmning av enheten kan du fortsätta till hårbildningen

Steg 4

Och nu om det viktigaste.

Speciellt om hur man krular håret med tang.

 • Först måste du skilja hårets nedre del från toppen. Den övre delen av håret bör samlas upp och säkra den resulterande strängen så högt som möjligt.
 • Resten av håret, det vill säga de nedre locken, dividerat med strängar, välj en av dem och ta den redan med tångar.

För din information! Hot styling med tång kan brinna hårbotten. För att förhindra denna absurditet händer, placera kammen vid själva rötterna, det skyddar ditt huvud mot brännskador.

Steg 5

Vänd försiktigt håret längs en spiralbana. Ta först locket med curling och öppna det så att strängen gradvis glider av den.

Tidsintervallet ska inte vara längre än 10-20 sekunder, annars kommer det att skada. Ett liknande förfarande upprepas med varje sträng i hårets nedre del.

Självklingande tang - det är enkelt!

Steg 6

Gå till toppen av håret. På samma sätt, stränga lite strängarna och rulla långsamt dem en åt gången.

Steg 7

När frisyren är klar måste du fixa effekten.

Följande hår styling produkter används vanligtvis för detta:

Grundläggande verktyg för hår styling och fixering av hår

Först och främst gäller det om frisyren är klar under en lång tid. Annars kommer allt snabbt att sönderfalla, särskilt om håret är tungt och tjockt.

Ett av alternativen för hår styling vågor Applicera så mycket mängd styling som krävs. Välj en kvalitetsprodukt.

Tack vare denna enkla instruktion vet du nu hur man skapar en söt frisyr. Din bild är klar. Om du har ytterligare frågor kan du titta på videon i den här artikeln.

Hur man väljer och lär sig hur man använder hårkrullare

Den största måtten på kvinnlig skönhet har alltid varit och förblir hår. Kurviga, lockiga lås kan förvandla en kvinna, göra henne ljus och oemotståndlig. Det är därför som alla det fina könet lägger stor vikt vid håret, men varje dag kommer du inte att besöka en stylist. Det är tröttsamt och dyrt ekonomiskt. Och här för att hjälpa ägare av frodigt hår kommer en enkel frisör enhet. Det kallas curling. Säkert har ett sådant verktyg varje kvinna som alltid vill se vacker och väl underhållen. Och med hjälp av curling för att uppnå detta är det inte svårt.

Vad är curling, dess syfte och skillnad från styler

Curling Iron är en elektrisk hushållsapparat som tjänar till att ge hårvolymen och strukturera den i krullar av olika former. Den enklaste och mest kända för de flesta kvinnor, curling järn består av ett cylindriskt metallrör med ett värmeelement inuti och ett klämma som tjänar till att fixa håret när det rullas.

Curling krok med ett cylindriskt rör är den vanligaste och mest kända modellen av frisörtillbehör.

Under påverkan av temperaturen blir håret som sår på det krullande håret vågigt och bildar frodiga krullar. Att skapa krullar från rakt hår och ge dem volymen är det huvudsakliga syftet med denna okomplicerade enhet. Krympjärn kan dock vara användbart inte bara för ägarna av rakt hår, utan också för kvinnor från födseln som är utrustade med lockigt hår och som vill räta ut det för att skapa sin nya och mer noggranna bild. För att göra detta behöver du inte håret i kärnan på verktyget, men dra bara krullen bort med händerna och överför den med ett krusjärn, utjämna vågen.

Ofta kallas curling även en styler, även om det fortfarande finns skillnader mellan dessa två enheter, de viktigaste är:

 • Krullstången har bara ett stationärt föremål och stylern kan ha flera olika utbytbara munstycken för olika typer av effekter på håret.
 • Krulljärnet tjänar bara till att skapa krullar, och stylaren har en mycket större funktionalitet, och förutom krullarkrullar är den anpassad för att räta håret, styling det med en ångtorkare och till och med för kallblåsning.
 • Stylerpaketet innehåller inte bara bilagor, utan även hårnålar, borstar och andra enheter som inte kan hittas vid krullningsjärnet.
 • Curling Iron är ett högt specialiserat verktyg, och styler avser universal tillbehör.

Och ändå kan krulljärn, som ett instrument som ger stil till håret, hävda namnet styler, som i sig är en krusjärn med avtagbara munstycken.

Huvudtyper av ploek

Utbudet av kommersiellt tillgängliga anordningar för att skapa krullar och ge hårvolymen är ganska bred. Du kan välja de mest olika typerna av dem, med vilka du kan blåsa små, medelstora eller stora krullar, skapa en volym vid ändarna av håret eller vid själva rötterna, samt ge den ursprungliga vågiga lättnaden mot håret. Klassificera curling kan vara enligt flera parametrar. Arbetsstyckets form, de är:

 • cylindrisk, anses vara en klassiker bland detta instrument, sår de stabila, täta krullar; Curlingstänger med en cylindrisk stång har ett hårklipp, i vilket strängens ändar är fixerade före lindningen
 • koniska, som är med en rak kon, avsmalnande från handtaget eller motsatt, kan ett sådant verktyg vara krullade till själva rötterna, få spiralkretsar; Koniska typ stylers har inte ett klipp, men ger en tätt och stabil krullning
 • dubbel- eller dubbelfasad, med två cylindrar, sådana krökningsstycken utför motkrullar i form av en åtta; Dubbel-tunnskruvjärn har två arbetscylindrar, vilket gör att du kan vindkullar i form av åtta
 • cylindriska trippelfat, tillåter dig att skapa en stor havvåg på ditt hår; Styler med tre cylindrar eller tre fat, för att locka hår som en stor havsvåg
 • spiral, mycket bekväm för spiralkronor av samma tjocklek; Spiral typ frisör enhet för curling krullningar och ger hårvolymen
 • Med en triangulär tvärsektion, gör krullningsjärn av denna typ dig att skapa en trasig krull med raka ändar; Triangulära stångkrullare är inte heller utrustade med ett klipp.
 • kvadratiska, Hår styler, vars kärna har en kvadratisk sektion. Med det här verktyget, krullas krullarna med en rak ände
 • Curling-typ curling strykjärn, skapa en liten vågig yta på håret. Med hjälp av corrugation curling kan du skapa en vacker vågig yta av håret med fina ripplar.

Med design finns det krullningsstrykjärn i form av tang som har ett hårklipp, eller utan ett klämma, som till exempel en konisk typanordning. De flesta är handgjorda verktyg, men det finns också automatiska enheter där man inte behöver vrida en hårsträng manuellt, detta arbete kommer att ske med en speciell roterande mekanism.

Fotogalleri: Automatiska curlingstänger med roterande föremål

Curling strykjärn av samma typ kan skilja sig från varandra i storlek, nämligen diametern, som kan vara från 9 till 50 mm. Ju mindre denna storlek, ju mindre krullarna kan byggas med denna styler.

Stylers med olika cylinderdiametrar. För mer krökformiga krullar används ett krökjärn med stor diameter.

De flesta av de pletholer som producerades tidigare hade en metallyta, vilket påverkade hårets tillstånd negativt. De blev sköra och skarpa. Idag kan du hitta stylister med olika skyddande beläggningar som minimerar de skadliga effekterna av hög temperatur på hårstrukturen. Moderna frisörsapparater för att ge hårvolymer och designkrullar finns med följande typer av beläggningar:

 • keramik, vilket garanterar en jämn fördelning av värme och dess sparsamma effekt på håret;
 • Teflon, vilket minskar risken för att torka håret, och säkerställer lätt glidning på ytan, liksom bildandet av en vacker, stadig krökning.
 • turmalin, som anses vara en av de bästa och säkraste beläggningarna för curling, på grund av egenskapen hos turmalin, när den upphettas, för att släppa ut joner, vilket lindrar statisk stress och stänger hårflingorna, vilket hjälper till att behålla fukt i dem.
 • turmalin titan, som dessutom har en antiseptisk effekt på håret;
 • nanosilver, som har goda antiseptiska egenskaper.

Vad du behöver vara uppmärksam när du väljer en curling

Även om du vill välja en styler för hemmabruk, är det bäst att fokusera på professionella curlingkuddar, som i alla avseenden är betydligt större än vanliga hushållsapparater. Ett sådant köp kostar självklart mer, men det kommer att vara mycket längre. De viktigaste kriterierna för att välja detta frisörverktyg är:

 1. Effekt som kan ligga i intervallet 20 till 90 watt. Ju högre det är, ju snabbare enheten värmer upp till driftstemperaturen, och en längre tid kan vara igång utan tekniskt avbrott. Mer kraftfulla curlers har en stor resurs, de kommer att hålla längre i hemmetoden. Därför, för huset behöver du välja en styler med en kapacitet på 50 watt.
 2. Driftstemperatur I modern curling är det från 60 till 200 grader. Ju högre temperaturen desto tydligare och stabilare krullarna är, desto större är risken för att håret överdriven och till och med brinner det. Därför måste du välja ett krusjärn beroende på hårtypen. För färgat, splittring och tunt hår bör du inte välja en enhet över 100 o C, och ägarna av hårt och omaintat hår kan ha råd med ett krusjärn med en temperatur på upp till 200 o C.
 3. Förekomsten av en temperaturregulator. Detta kommer att bidra till att variera de termiska effekterna, så att du kan uppnå bästa resultat i hår styling. Några professionella curling strykjärn är utrustade inte bara med en regulator, men också med en display med temperaturindikering, vilket gör det mycket lättare att använda den här enheten. Förutom temperaturregulatorn har professionella curlers en display med en digital temperaturdisplay.
 4. Formulera arbetsartiklar curling. Denna parameter har direkt inverkan på krullarnas konfiguration och frisyrens struktur. För präglade krullar med raka ändar, måste du välja ett triangulärt krulljärn eller kvadrat. Smidiga vågor kan erhållas med cylindriska stylister, och med hjälp av koniska, kan vi göra håret vågigt från själva rötterna och göra locken elastiska och resistenta. Stylerens koniska form gör att du kan öka hårvolymen från rötterna
 5. Storleken på curling. För långt hår, välj en styler med ett större grepp. Stångens diameter påverkar krullarnas storlek. Ett tunnare cylindriskt krulljärn kan lindas i små krullar och tjockare - mer kurviga och voluminösa krullar. Hur krullets form beror på curlingens diameter. Ju tunnare krulljärn, de mindre krullarna som det kan bilda
 6. Närvaron av avtagbara munstycken är givetvis en fördel när du väljer en curling, om du gillar att experimentera med ditt hår, ändra formen, storleken och naturen hos arrangemanget av lockar. Älskare för att ändra stilen hos håret bör vara uppmärksamma på curling med avtagbara munstycken

Om du väljer ett krusningsjärn, är det nödvändigt att vara uppmärksam på sin tillverkare. Idag är produkterna av sådana märken som BaByliss och Wahl, Philips och Remington, Bosch och Rowenta, Harizma och GA.MA. populära och efterfrågade. Skönhet kräver offer och för att göra dig vacker bör du inte spara pengar, eftersom du kan skada håret mycket snabbt genom att använda krulljärn av dålig kvalitet.

Video: val av hårkrullare

Hur man använder ett krusjärn

Det finns absolut inga svårigheter att använda krusningsjärnet om du följer de grundläggande reglerna för att arbeta med detta frisörverktyg och vet hur man krullar med olika typer av krullar. Av de huvudregler som alltid ska följas med någon form av stylister bör följande noteras:

 1. Det är möjligt att bara krulla järnet endast vältvättat och grundligt torkat hår. Det är strängt förbjudet att använda krullhåret till vått hår när det kröks eller räcks ut.
 2. Innan du börjar arbeta med curling håret, måste du behandla värmesäkerhetssprayen, inte bara från utsidan, men också från insidan, oavsett vilken typ av beläggning det finns på arbetselementet på enheten.
 3. Twisted curls, så att de är starka och elastiska, måste du omedelbart fästa hårnålen, försöka få mindre att hålla dem med dina händer och låta håret svalna och locka för att få fotfäste. Endast efter fullständig kylning av håret kan de borstar eller kammade.
 4. Före curling måste varje sträng av hår kammas så att krullarna har en tydligare form.
 5. Kontakt av varje hårsträng med varm curling ska inte vara mer än 30 sekunder.
 6. Efter att vrida krullarna måste du fixa håret med lack och spruta det på ett avstånd av inte närmare 25 cm.

Grundläggande tekniker för hårkrullning

Det finns två typer av hårkrullning, beroende på placeringen av stylern, som han tar vid lindning av strängarna - vertikalt och horisontellt.

Vid användning av vertikal teknik är det nödvändigt:

 1. Separera strängen, en bredd på högst 5 cm, kamma den och dra åt sidan vinkelrätt mot huvudet.
 2. Värm håret längs hela längden genom att svepa det över det.
 3. Kläm spetsen på strängen och håll anordningen i ett upprätt läge, vind håret till rötterna. I det här fallet, om klippet är placerat på toppen, och stången pekar ner, hänvisar vågan till "down" -tekniken. Vinka "upp" är likartat, men med motsatt orientering av stången och klämman.
 4. Efter att håren sår på krularen, låt strängarna värma upp till 10 sekunder och dra krullen ur håret.
 5. Till dess att fullständig kylning av krullen inte rör den. I riktning mot curlingstången kan vertikal hårkrullning göras på två sätt - ner eller uppåt

Med en horisontell krökning är krullningsstången vinkelrätt mot hårväxtens riktning. För curl curls behöver:

 1. Separera en hårsträng och kamma den med en vanlig kam.
 2. Fäst håret i ett klämma och sträck det till spetsarna.
 3. Försiktigt, för att inte vrida håret, vrid strängen på krängningsstången och fixa den i 10-20 sekunder.
 4. Lossa krullen från klippet, men släpp inte, och håll fingrarna, fäst den med en hårnål.
 5. Endast efter kylning av håret kan krullen lösas.
 6. Medan de krullade krökarna kyles kan du separera nästa sträng och upprepa krullen i samma sekvens.
 7. Efter kylning av alla trådar kan du ta bort hårnålarna och kamma håret och säkra frisyren med lack.

Video: Horisontell hårkrullning

Skapa basvolymen

Det är möjligt att lägga volymen från rötterna till håret som inte är för frodigt med hjälp av en konisk curling eller crimping tang. Detta kan göras med en konformat styler med samma teknik som krullar lockar med ett cylindriskt krusjärn. Samtidigt är det nödvändigt att hålla sig till regeln så att ändarna av strängarna är lindade över en tunn del av konen och hår, som ligger så nära rötterna som möjligt, är lindat över den förtjockade delen.

Med en korrugering kan du öka hårets basala volym. Men de kröker inte längs hela längden och förbli raka. För detta behöver du:

 1. Separera de övre delarna av håret och fäst dem på huvudet med en barrette.
 2. De nedre strängarna måste fångas med en bredd på minst 5 cm och dra dem till sidan, klämd med curling vid själva rötterna.
 3. Efter att ha fixat enheten i 5 till 10 sekunder, beroende på hårtyp, upprepar du operationen för de intilliggande strängarna.
 4. Efter att ha gått på det här sättet gör det möjligt att hålla håret i håret och släppa det högsta håret och upprepa hela proceduren för dem.
 5. Efter det att du har kylt håret borstar du det vid själva rötterna.

Om du vill öka basvolymen, krulla inte håret på korrugeringen längs hela längden, men bara vid själva roten.

Video: hur man ökar hårvolymen vid rötterna med hjälp av curling curling

Hårrätningsteknik

Inte alla kvinnor vill ha lockiga lockar, speciellt eftersom rakt hår också är i mode idag. Ägarna av lockigt hår, frågan uppstår, hur man räter ut dessa stygga krullar? För hårrätning är det bäst att använda ett speciellt krulljärn. Det är en typ av borrband med en jämn, slät yta. För att anpassa håret är det nödvändigt att bryta vätebindningarna i skiktet av hårvävnad, kallad cortex, med väte, så att krullarna krullas. För detta behöver du:

 1. Efter att ha torkat håret och applicerat ett termiskt skyddande medel på det, torka dem noggrant med en hårtork.
 2. Dela håret i övre och nedre delen. Fäst strålkastaren på kronan.
 3. Fånga hårsträngar med en styler, håll den på dem utan att stoppa i en rörelse, samtidigt som du håller en massa hår vinkelrätt mot huvudet så att frisyren inte förlorar volymen.
 4. Upprepa proceduren för topp hårbunt, kamma dem och fixa med lack eller vax.

Video: hur man räter ut håret med ett platt järn

Teknik curling ögonfransar

Idag finns även specialögonfransar, som du kan ge dem en vacker böjd form, vilket gör ögonen mer uttrycksfulla. Externt skiljer de sig från hårkrullarna i sin storlek, såväl som i en speciell design som skyddar ögonen från brännskador. För att göra detta, har en slags kam på arbetsytans yta. I regel används sådana enheter på batterier.

Curler curler eyelashes har en mindre storlek och skyddsanordningar på arbetsytan i form av en kam

Ägare av långa ögonfransar kan, innan du applicerar mascara på dem, ge håren en böjd lindring, försiktigt håller krulljärnet från basen till ögonfransarna, och pressar dem något med en karm till ögonlocket.

Video: curling ögonfransar speciell curling

Villkor för lagring curling och bryr sig om henne

För att krulljärnet ska tjäna dig länge måste du följa vissa regler för vård och lagring för detta verktyg:

 • varje gång efter användning måste stylerens arbetsyta rengöras av partiklar av skyddsämnen som används i vågan, för vilket den ska torkas med alkohol medan krullningsstången fortfarande är varm;
 • Under en lång paus i bruk är det nödvändigt att bearbeta krusjärn med alkoholhaltiga föreningar en gång i månaden och torka med en torr trasa;
 • Under inga omständigheter ska du skölja eller kyla curling iron under rinnande vatten;
 • i slutet av vågan, låt stylisten svalna, och lägg sedan den i en handväska eller annan behållare;
 • För lagring av krusjärn, kan du köpa en speciell termosäck som kan stå emot temperaturer upp till 200 grader, men när du lägger heta verktyg i det, borde nätkabeln ligga utanför väskan.
 • Under inga omständigheter bör nätkabeln lindas runt krullet, det kan leda till raster och kortslutningar. För korrekt förvaring måste du försiktigt vika kabeln och fästa den med ett elastiskt band.

Typiska pallfel och lösningar

Curler på en design representerar den enkla enheten som består av handtaget, arbetselementen och TENOV i dem. Den enda svårigheten i strukturen hos denna frisörsanordning är styrelsen. De flesta moderna stylister är trots allt utrustade med temperaturregulatorer och värmeindikatorer. De vanligaste störningarna är:

 • en fraktur av en av ledningarna i strömkabeln, vilket är en följd av felaktig hantering av verktyget;
 • fraktur eller deformation av klämmekanismens fjäder, varigenom det är omöjligt att säkerställa tillräcklig klämning av hårbunten till krökningsstången;
 • ingen uppvärmning av arbetsobjektet.

Om ljusindikatorn för uppvärmning är påslagen när gardinen slås på i kontakten, lyser den och släcker sedan, och enheten kan inte nå önskad temperatur, du bör vara uppmärksam på strömkabeln. Du kan testa dess prestanda med en vanlig multimeter. För detta behöver du:

 1. Koppla ur nätsladden. Om det inte är avtagbart, ska handtaget demonteras för att ge tillgång till inkommande ledningar.
 2. När vi har ställt in multimetern motståndsuppringningsläge stänger vi instrumentets sonder till en av stickkontakterna och omväxlande på inkommande ledningar.
 3. Om du böjer nätsladden, finner du ljudsignalen försvinner, och den korrekta kärnan slits eller bryts alls.
 4. Försiktigt trimning av isoleringen, du behöver lödda en trasig krets, och isolera ledaren själv och hela kabeln.

Video: Återställa integriteten hos strömkabelkrullningen

Det enklaste sättet att eliminera tryckmekanismens defekter från typiska fel. Det finns inget behov av att dyka in i enheten curling, och ännu mer i sin elektroniska del. För reparation behöver du:

 1. Ta av verktyget, böj fästet och ta bort ena änden av spåret.
 2. Ta bort klämfästbultarna, och kontrollera att fjädern har lutat den.
 3. Om våren är hel, men något deformerad, är det nödvändigt att räta fästet med en skruvmejsel och sätt den på plats. I det här fallet måste du agera noggrant för att inte sträcka våren i andra riktningen för mycket.
 4. Byt ut fjäderklämman med en ny om det bryts ned.
 5. Har etablerat en fjäder, för att samla krulljärn. För att återställa klämjärns klämförmåga måste du ta bort stativet, skruva fast klämbultarna och öppna det, skruva loss fjäderklämman

Om arbetselementet inte värms upp när gallret slås på, följ följande algoritm:

 1. Demontera krulljärnet och ring kedjan från nätsladden till värmeelementet.
 2. Om den öppna kretsen inte detekteras, före styrkortet och efter det, måste du se till att utlopp från värmelementets metallplattor är tillförlitligt lödda på dem.
 3. Vid brott från ett värmeelement måste TEN demonteras och lödas till en tråd.
 4. Montera curling iron i omvänd ordning.

Video: reparera ployki i frånvaro av uppvärmning

Om fel uppstår i den elektroniska delen av stylern är det bättre att kontakta serviceverkstaden.

Idag gör tillgängligheten för de flesta kvinnor i en frisör, kallad curling iron, det möjligt att inte söka hjälp från en skönhetssalong till curl curls. Det är nog att ha en hemstylare av önskad form och storlek, för att ständigt behålla hårets önskade konturer, och förbli alltid vacker och spektakulär. Låt våra rekommendationer hjälpa dig att välja rätt krusjärn och lära dig hur du använder det.

Hur man använder tang för hår: perm i 7 handlingar

Av många anledningar är det inte alltid möjligt att göra en bra frisyr i en frisör. Från tid till annan, och kanske till och med ganska ofta, är det nödvändigt att städa upp dina egna krullar.

För att göra detta, använd olika verktyg. Antag att du kan göra det själv med hårkrullning på tången. Curling kommer att ge din stil något nytt och unikt.

Hår styling med tang kan göras på frisörens med experter

Men om du använder curling iron hela tiden, så kommer effekten av kontrast naturligtvis inte att uppstå. Ändå, även i en liknande situation, kommer varje skönhet säkert att veta de viktigaste reglerna och subtiliteterna om hur man krular hår med tångar. På ett annat sätt kommer du att upprepa samma misstag mer än en gång, och det här ser du inte är mycket önskvärt.

Gör hår utan hjälp av andra

Med hjälp av tang kan du få elastiska lockar Moderna elektriska byxor. Vad behöver damerna veta om dem?

Idag är elektriska brickor mycket annorlunda än de gamla modellerna som våra mödrar och mormor använde. Deras kostnad på marknaden beror på flera anledningar.

Uppgiften hos de avancerade och igenkännbara tillverkarna var att minimera kröningens negativa påverkan på håret och samtidigt öka användarens funktionalitet avsevärt. När du väljer ett verktyg, kom ihåg att den keramiska beläggningen har mindre skada på lock än järn.

Inte en hemlighet heller att det finns ytterligare munstycken för tång. Om ditt mål inte är att krulla, men tvärtom, att räta ut ditt hår - köp en speciell platt järn. Det finns modeller där temperaturen regleras. Bilden nedan visar ett stort antal bilagor.

Överflöd av modeller och tips hår curlers.

Regler för användning med tang för hår

Här är de mest grundläggande sakerna du bör veta när du använder den här utrustningen:

 1. Den första, naturligtvis, lämnar inte enheten obevakad i uttaget. Det låter trivialt, alla har hört talas om det 100 gånger, men om du plötsligt glömmer kommer en katastrof att komma ut senare.
 2. Om du har barn - hur tror du att du behöver göra? Dölj, dölj och göm verktyget igen. Om blommorna i ditt liv bestämmer, utan hjälp av andra, att lära sig att vrida hår med pincett medan du distraheras ett tag, kan allt hända.
 3. Ett annat problem: tångens temperatur. Lägg inte mycket högt värde, för att inte förstöra håret.

Frisyr: skapa en vacker bild steg för steg

Följande steg för steg-anteckning kommer att hjälpa dig att lägga ner och krulla krullarna utan onödigt omslag:

Steg 1

Före proceduren bör värmeskakande serum och stylingprodukter appliceras på vått hår: gel, spray eller kräm. Detta krävs för att öka krängningen och hårets stabilitet.

Först appliceras skummet på händerna och sedan måttligt fördelat genom håret.

Steg 2

Låt håret torka eller torka. Du kan inte våta de strängar som utsätts för trång värmebehandling, det kommer att skada dem: Hårets struktur kommer att försämras, de kommer att bryta, glöden kommer att försvinna. Efter torkning, kamma dina lockar.

Steg 3

Ta tangarna i handen. Först måste de vara anslutna till utloppet och uppvärmda, i enlighet med anteckningen bifogad dem.

Vårt råd. Innan du börjar installera proceduren, bestämma munstycket för din krökning: - Ju tunnare diametern på munstycket, desto snäva och små blir krullen. Och vice versa.

Planera i förväg volymen och längden på varje sträng. Av detta beror på storleken på krullen och typen av hår.

Efter uppvärmning av enheten kan du fortsätta till hårbildningen

Steg 4

Och för närvarande om det viktigaste.

Direkt om hur man lockar håret med tång.

 • Först måste du skilja hårets nedre del från toppen. Den högsta delen av håret bör samlas in och säkra den resulterande strängen så högt som möjligt.
 • Resten av håret, med andra ord, lägre krullar, dividerat med strängar, välj en av dem och ta sedan den med tångar.

För din information! Hot styling med tång kan brinna hårbotten. För att förhindra denna absurditet händer, placera kammen vid själva rötterna, det skyddar ditt huvud mot brännskador.

Steg 5

Vänd försiktigt håret längs en spiral rörelse. Först, ta hand om krullen med ett krusjärn, öppna sedan det något så att strängen glider av jämnt från den.

Klockan bör inte vara längre än 10-20 sekunder, annars kommer det att skada. En liknande funktion upprepas med varje sträng i hårets nedre del.

Självklingande tang - det är enkelt!

Steg 6

Vi rinner till den högsta delen av håret. På samma sätt delar en liten del av strängarna och rusar dem långsamt en efter en.

Steg 7

När frisyren är gjord måste du fixa effekten.

För detta brukar vanliga hårplattor användas:

 • hårkrämer;
 • fernissor;
 • hår mousses.

Det viktigaste sättet att stylera hår och fixa hår

Först gäller detta om frisyren är klar under en längre tid. Annars kommer allt snabbt att falla ifrån varandra, särskilt om håret är tungt och tjockt.

Ett av alternativen för hår styling vågor Applicera så mycket mängd styling som du behöver. Välj en högkvalitativ produkt.

Tack vare den här lätta anteckningen förstår du nu hur man gör en attraktiv frisyr. Din bild är klar. Om du har ytterligare frågor, titta på videon i den här artikeln.

Hur man använder curling hår

Vackra lockar ges av naturen bara en liten del av kvinnorna på planeten. Alla andra måste använda olika apparater om det finns en önskan att skapa krullar.

En populär enhet för detta är speciella curling strykjärn. Med hjälp kan du göra ljusvågor, snäva krullar, lekfull spiral. Tänk på hur man använder hårtångar för att få bra resultat.

Arbetsstadier

Kom ihåg att endast rent hår ska vara krökt. I så fall blir effekten så ljus som möjligt, och du kan njuta av ditt hår i flera dagar.

 1. Förbered ditt hår korrekt genom att distribuera stylingprodukter (skum, gel, serum etc.) över de våta strängarna. Därefter måste du torka hårtorken, försiktigt kamma varje strand. Undantaget till förmån för naturlig torkning görs endast om spiralkrokar planeras.
 2. Dela håret i lika delar. Börja krullen från botten till baksidan. Således kommer hela huvudet att behandlas, utan luckor. Separera bottensträngen över hela nackans bredd. Släpp resten av hårmassan ovanför.
 3. Vind första strängen. För att göra detta, öppna tången, håll hårspetsarna med dem och vind dem upp och spiral smidigt uppåt. För att förhindra att tippens heta spets skador på huden, placera en platt tandkam in där. Detta blir stopppunkten där du slutar fixera strängen.
 4. Värm krullarna. För curling tillräckligt 10-20 sekunder, beroende på modell av pincett. Därefter avlägsnar du försiktigt curling iron. För att spara den skapade effekten, spraya omedelbart krullen med lack.
 5. Gör detsamma med det återstående håret.
 6. Ta de sista stegen. Sprid krullarna och ge dem önskat utseende. Om du kammar krullar får du en magnifik, voluminös bouffant. När de fördelas med fingrarna kommer de färdiga locken att delas upp i flera små. Om det är bra att räffla lockar, få lätt waviness.
 7. Fix håret med lack. Det här steget behövs under alla omständigheter. Vind, fukt, röra håret under dagen bidrar inte till att bevara krullarna, så de behöver en sådan fixering.

Experter rekommenderar att man köper curling från pålitliga tillverkare. Ett av de bästa alternativen för professionella frisörer kallas Remington tang. De kan hämtas i företagets onlinebutik remington.shop.

Chefer hjälper till att förstå modellerna och köpa den optimalt lämpliga enheten.

Vidare på videon kan du hitta användbar information om hur man curl curls snabbt.

Hur man använder curling hår för curling

Om du tillhör den typ av kvinnor som inte ser sin fullständiga bild utan sinneblåsande krusar, så har du kommit till rätt ställe. Allt du behöver är ett verktyg, och vi kommer att berätta hur du använder ett krusjärn för ditt hår.

Hur man lockar hårkrullning (39 bilder) enkelt och enkelt

Det hände så historiskt att kvinnor med lockigt hår ständigt vill räta ut dem, och ägarna till jämnsträngar drömmer om lyxiga markörer. Ja, och hur man inte drömmer om dem? Snygga krullar har alltid dragit ögonen på män, vilket gör deras ägare lust.

Om du tillhör den typ av kvinnor som inte ser sin fullständiga bild utan sinneblåsande krusar, så har du kommit till rätt ställe. Allt du behöver är ett verktyg, och vi kommer att berätta hur du använder ett krusjärn för ditt hår.

Hår styling med curling kan vara kul

Gör perfekt curls av dig själv

Faktum är att varje tjej kan dra strängar till attraktiva krullar med egna händer. Det viktigaste är att noggrant följa alla rekommendationer och är inte rädd för att experimentera. Med en liten ansträngning kan du uppnå ett fantastiskt resultat.

Innan du lär dig hur man curl hårkrullning, läs om några nyanser om användningen och valet av detta tillbehör.

Tips för att välja och använda curling

Att välja rätt tillbehör är det första steget till lyxig styling.

Alltså:

 • När du köper en enhet för att vinka, försök att inte spara på den. Metallbelagda tillbehör ser väldigt frestande ut på grund av deras låga kostnader, men kom ihåg att de är de som har mest skada på hårstrukturen. Priset på keramiska gardiner kan vara högre, men de är mycket mer försiktiga på strängarna;

Det är bäst att föredra keramiska apparater.

 • Innan du lockar håret ordentligt, måste du bestämma krullarnas storlek. Om du vill få stora ljusvågor, bör du föredra enheter med största diameter. Små och elastiska lockar kommer att ge mindre enheter;
 • Elektrisk tång används bäst på rent och torrt hår. Glöm inte användningen av skyddande termospray, som måste bearbeta strängarna under krullningsprocessen.

Rekommendation!
Var särskilt uppmärksam på tipsen, eftersom de är mest mottagliga för de negativa effekterna av höga temperaturer och torkar upp snabbt.

Tvätta och torka håret före styling.

 • och det är absolut inte nödvändigt att använda brandfarliga produkter innan de läggs. De hindrar inte bara curlingprocessen, men kan också leda till katastrofala resultat i form av ett eldspire.
 • En annan, till synes liten, men väldigt viktig hemlighet om hur man krullar krullarna med ett krusjärn korrekt, är att noggrant kamma strängarna. Istället för lyxig styling vill du inte få något som ser mer ut som ett fågelbo? Var därför inte lat för att noggrant kamma varje kröning före krökning.

Steg-för-steg-exekvering av vågan

Så du valde ett högkvalitativt krusjärn, tvättat och torkade ditt hår väl och förberedde det för styling. Nu börjar det mest avgörande skedet av vågan.

Följande anvisningar hjälper till att göra det så enkelt som möjligt och göra det klart:

 1. Till att börja med ska du dela hela hårets massa i fyra sektorer: occipital, frontal parietal och två temporal ones.

Rekommendation!
Med tjockt och hårt hår är det bäst att dela upp occipital sektorn i flera delar. Hjälp dig att borsta med en tunn spets.

I krulningsprocessen flyttas från rötterna till spetsarna

 1. Börja bilda lockar. Flytta från det nedre håret på baksidan av huvudet mot kronan.
  Huvudskillnaden i hur man lockar krullarkrullar av olika längd består av strängens storlek. Ju längre håret desto tunnare bör vara.
 2. För att få en elastisk och proportionell krullning, bör den lindas från rot till spets. Du måste öppna krullen och placera uppvärmningsdelen under den separerade strängen. Med din fria hand, dra framtida locket runt spetsarna och vrid det i en spiral, säkra det med en hak.

Håll inte håret krökt längre än den angivna tiden. Så riskerar du att bränna dem

 1. En annan viktig punkt på hur man krular hårkrullning är ett tydligt val av tids styling.
  För att håret ska värmas upp och krullen ska bildas, ska enheten hållas på håret i minst 20-25 sekunder. Efter försiktigt lossa tang och låt strängen svalna. Bara sedan fixa resultatet med en lack eller en speciell spray.
 2. Efter att ha gjort occipital och krona sektorn, gå till twisting av håret i de tidiga områdena. Strängar från kronan och på pannan lämnar äntligen.

Ett lyxigt resultat, som i bilden, kan erhållas med bara en curling

Så lärde du sig att krulla håret med ett krulljärn. Glöm inte om en ny nyans - efter vridning, rör inte håret under de första tio minuterna.

Låt dem svalna helt och bilda. Först då kan de läggas som de vill eller delas för hand i mindre strängar.

Varje tjej som vet hur man krullar håret snabbt med ett krusjärn bör komma ihåg att lacken för att fixa resultatet borde vara måttligt. Överdriven fascination med detta stylingverktyg kommer att leda till viktning och deformation av lock. Glöm inte att naturlighet alltid är högt värderad, så försök inte att ge dig en likhet med dockan.

I hur man lockar hårkrullning finns inget som man inte kunde klara av. Allt du behöver göra är att studera instruktionerna och hålla fast vid dem. Liten tid och ansträngning, och ditt hår kommer att se ut i de bästa filmerna.

Naturliga lockar kommer att dekorera alla tjejer

För att få ännu mer användbar information som kommer att hjälpa till vid läggning, titta på videon i den här artikeln. Dina frågor kan lämna i kommentarerna.

Om du vill tacka, lägga till en förtydligande eller invändning, fråga författaren en fråga - lägg till en kommentar!

4 Hur man använder curling irons vågor. Experts svar: Även en oerfaren fashionista, som använder absolut ett modernt professionellt krusjärn, kan snabbt och enkelt krulla håret.

Hur man använder tång för rätning och krullningshår

Betyg: Ej betygsatt

Förr eller senare börjar en kvinna med charmiga lockar att drömma om perfekt släta lockor, och en dam med rakt hår tycker om att skapa skrämmande lockar. Det bästa sättet att uppnå positiva resultat i båda fallen är att använda tang. För att undvika olika obehagliga situationer, så mycket som möjligt för att bevara hårets hälsa och utseende, är det väldigt viktigt att välja denna enhet på allvar. Idag skulle jag vilja diskutera med dig hur man väljer curling strykjärn, styling, byggnad eller rätthår och svara också på hur man använder dessa professionella elverktyg korrekt.

Varianter av hårcirkeljärn

 • kon krökning;
 • trippelkrulljärn;
 • krusningsjärn;
 • automatisk krulljärn;
 • dubbel krusningsjärn;
 • spiralcirkeljärn.

Varianter av hår straighteners

 • järn med keramiska plattor;
 • järn med titanplattor;
 • rätning järn;
 • turmalinkompensatorer.

Funktioner av pincett

Hur man använder curling hårvågor

 1. Tvätta håret med schampo och använd balsambalsam.
 2. Torka dem med en hårtork eller på ett naturligt sätt.
 3. Kombinera kammen med fina tänder.
 4. Applicera på curls termisk spray. Om du vill lägga till mer volym i ditt hår täcker dessutom hela längden på lock med mousse.
 5. Lämna de nedre hårsträngarna intakta och samla resten på toppen av huvudet i en bulle och fixa dem med ett klämma eller gummiband.
 6. Vi ställer upp värmningstemperaturen på vårt krulljärn: för fint hår 140 grader, för normal - 160, för krökt - 200, för tjock - 180.
 7. För bekvämligheten och ett bättre resultat börjar vi curling från bottenkrokarna på baksidan av huvudet.
 8. Separera strängen av önskad bredd och kläm den mellan plattan och rullen.
 9. Vi väntar några sekunder och sträcker långsamt håret genom håret från basen till spetsarna.
 10. Ta nästa sträng och upprepa hela processen igen.
 11. Vi stilar hår enligt vår önskan.
 12. Resultatet erhålls fixa hårspray.

Med frekvent användning av curling rekommenderar jag att du gör en kort behandling av olika masker minst en gång i veckan för att återställa och fukta ditt hår. Efter exponering för höga temperaturer blir håret benäget för torrhet och brittleness, så om ditt hår inte ser friskt ut, kommer även felfri styling inte att ge den önskade effekten på andra.

Jag uppmärksammar en mini instruktion om curling hår.

Hur man använder tång för att räta ut håret

 1. Tvätta mitt huvud bra med schampo och torka det noggrant med en hårtork.
 2. Applicera på lås av mjölk eller hårspray. Detta skyddar dina krullar mot temperaturexponering och underlättar räkningsprocessen.
 3. Vi väntar tills pengarna absorberas väl i strängarna. Det tar 3-5 minuter.
 4. Tjocka håret med täta tänder.
 5. Vi delar vårt hår i två lika delar, och därefter är var och en av dem lika två eller tre identiska strängar och var och en är fixerad med ett klipp eller en barrette. Om du har tjockt hår, dela dem i mer lika strängar.
 6. Dra tillbaka från rötterna på den valda strängen 2-4 cm och kläm den mellan plattorna stryka. För enkelhets skull är det bättre att börja från baksidan av huvudet.
 7. Sträcka långsamt järnet uppåt till krullarnas spetsar.
 8. Vi upprepar hela processen med varje efterföljande sträng.
 9. Efter räkning alla krullar, använd mycket spray. Det har inga fixeringsegenskaper, det underlättar emellertid kammar och gör ditt hår mer lättsamt och ger dem en fantastisk glans.

Mini-instruktion för hårrätning.

Recensioner av curling och rätthår

För några dagar sedan hölls en onlinekonferens i huvudstaden i vårt land med deltagande av ett antal specialister inom frisörsalongen. En av sidorna sänder denna händelse live. Alla hade möjlighet att ställa frågor till inbjudna gäster. Jag uppmärksammar de experter som hör samman med vårt ämne idag.

Oksana, 25 år gammal

Säg mig, snälla vilka tångar är bättre att använda för att krulla håret? Jag hörde att i rankningen av bäst finns det krympande tangar - de säger att de är idealiska för curling och skapa identiska, tydliga vågor på håret på kort tid.

Experts svar: Även en oerfaren fashionista, som använder absolut ett modernt professionellt krusjärn, kan snabbt och enkelt krulla håret. Valet av curling beror på resultatet som du vill få. Med curling piping kan du få en vacker och fashionabel frisyr, skapa din egen originalstil och drastiskt ändra formen på dina lockar. Vågornas klarhet och uttrycksfullhet beror på hur länge du kommer att behålla krullarna i tången. Dessutom är det möjligt att ha tid att sätta håret på några minuter innan man går till jobbet eller möter med vänner. Lycka till dig!

Nadezhda, 30 år gammal

Jag hörde att med hjälp av en strykning kan du inte bara räta ut ditt hår, utan också locka det. Berätta för mig, snälla, spelar det ingen roll vilken hårhår jag har på håret?

Experts svar: För att få strukturerade, släta och glänsande lockar, samtidigt som du inte förstör håret, måste du ta det seriösa valet av järntemperaturen. Kvinnor med tunt och sprött hår är bättre att ställa upp värmningstemperaturen från 150 till 170 grader - så att du kan undvika allvarliga skador på krökets struktur. Damer med tjocka, hårda eller intensivt lockiga lockar måste välja en temperatur från 170 till 200 grader. Jag vill också påminna dig om huvudregeln: ditt hår måste vara friskt och i perfekt skick när du använder hårkrullen. Stora lockar dig!

Marina, 19 år gammal

Berätta för mig, hur ofta kan jag rätta mitt hår med ett strykjärn eller annat rätare?

Experts svar: Även om man använder dyra likriktare med keramisk eller titanbeläggning, vilket gör rätningsproceduren väldigt mild kan krullarna justeras inte mer än två gånger i veckan. Först och främst, kom ihåg att järnet används endast på torrt och friskt hår. Annars börjar de bryta och falla ut och förlora all sin attraktionskraft. Dessutom, i intervallet mellan inriktningen av trådarna glöm inte att göra fuktgivande masker för torkat hår. Lycka till i dina strävanden!

Använda pincett på video

Moderna tekniker har underlättat krullningen och rätningen av håret, vilket minimerar vår intervention i denna process. Om du vill återuppliva eller föryngra din bild med hjälp av curling hår, rekommenderar jag dig att använda trefaldiga tangor för detta. På videon jag föreslog, kommer du att se hur man krular håret ordentligt och också ta reda på vilken form av lock som du kan få med en trippel curling.

Om du vill veta om alla subtiliteter av hårrätning, föreslår jag att du tittar på den här videon.

Det är all information jag ville dela, så vi kommer att avsluta vårt samtal på detta. Om du har ytterligare frågor, fråga dem, kommer jag definitivt att ge dig ett omfattande svar när det är möjligt. Jag skulle gärna höra om dina segrar i det svåra området av curling eller straightening hår. Hälsa och framgång för dig!

Betygsätt den här artikeln

Regler för att förbereda hår. Allt vad tillverkarna lovar, spenderar något krullande hår håret om det används för ofta. Applicera aldrig medel för att fixera lockar (lacker, mousser) innan du börjar curla med termiska tang.

Hur man blåser håret (träning, curling teknik)

Med hjälp av curling kan du skapa vackra lockar på ditt eget hår och snabbt. Frisyrer med romantiska lockar är alltid på mode. Särskilt feminint och attraktivt utseende sår långt hår.

Ett termiskt verktyg kan dock förstöra håret, och krullarna erhålls inte alltid första gången. Hur man blåser håret på locket för att inte skada det och göra krullarna vackra? Läs allt om det, läs vidare.

Choice curling

Termiska tang är av följande typer:

 • metall;
 • Med keramisk beläggning;
 • Vanlig runda;
 • kon;
 • Med olika diametrar av olika storlekar;
 • Med och utan temperaturkontroll.

Ju kortare håret är desto mindre rekommenderas att du väljer curlingens diameter.

Det är vettigt att köpa en konisk curler om håret är längre än medelhår. Idag såldes krulljärn, som ligger i uppsättningen munstycken med olika diametrar, vilket också är mycket bekvämt.

Ett gott krusjärn som orsakar minst skada på håret bör vara keramiskt belagt och temperaturkontrollerat.

Hårförberedelsebestämmelser

Allt vad tillverkarna lovar, spenderar något krullande hår håret om det används för ofta. Under det ständiga inflytandet av höga temperaturer blir håret torrt, sprött, förlorar glans och börjar splittras. Använd därför tångar måttligt, inte mer än en gång i veckan.

Att krulla snabbt och säkert fast, håret måste vara rent, vältorkat och kammat.

För att minska de negativa effekterna av curling kommer det att hjälpa speciella termiska sprayer. Idag är sådana verktyg mycket till salu. Förutom skyddsfunktionen ger sprayen håret mer glans och silkighet.

Applicera aldrig medel för att fixera lockar (lacker, mousser) innan du börjar curla med termiska tang. Innan du klokt har anpassat dig till att manipulera instrumentet, är det bättre att bära skyddshandskarhandskar för att undvika oavsiktliga brännskador. Var också försiktig med hårbotten och nacken.

Hur man blåser håret på curling

För att göra frisyren mer spektakulär och krullarna ser snygg ut, rekommenderas att du håller locket vid inslagning. Följ sedan anvisningarna:

 1. Stänk håret med ett skyddsmedel, torka, kamma väl;
 2. Dela håret i 6 zoner: först på en vertikal delning, sedan horisontellt i 3 delar, borde du ha 6 bunter. Pin varje bunt med en barrette så att det är bekvämt att dra ut strängar från den;
 3. Slå på krökaren, sätt temperaturen i intervallet 180-200 grader. Detta räcker för att snabbt vrida håret;
 4. Medan curling iron värmer upp, förlänga strängarna på 2-3 centimeter från en occipitalbunt. Börja alltid curling håret från baksidan av ditt huvud, gradvis rör sig mot framsidan;
 5. Ta tången, haka på spetsen på den släppta strängen och vinda den på krullarna, håll den vertikalt;
 6. Håll så länge krökaren i maximalt 20 sekunder (om enheten är metall, så högst 10 sekunder), vrid sedan försiktigt av strängen. För att fixa det bättre kan du omedelbart sprinkla det med lack.
 7. Så, dra strängen på strängen, krulla krullarna över huvudet;
 8. I slutet lägger du locken efter eget gottfinnande och fixar håret med hårspray.


Vid lindning av hår på ett koniskt krusjärn, håll alltid det vertikalt. Det finns inga regler om vilken ände som ska vara överst, begränsad eller bred. Försök att krulla håret och så, och vice versa, och se vilken effekt du gillar mer.

Tips för att spara lockar

Att krulla varade längre, följ dessa tips:

 1. Slösa inte bort din energi om vädret är vått och blåsigt, och du måste spendera lite tid på luften. I en sådan atmosfär på en timme kommer det inte att finnas några spår av frisyren;
 2. Kasta aldrig krullningar efter lindning;
 3. Att lacka jämnt fördelat genom håret och dyka in i håret, luta huvudet i ena sidan och spraya på håret nedanför. Gör detsamma från andra sidan;
 4. Om du vill att frisyren ska ta ett par dagar, sätta på nätet eller en tunn tyghatt innan du lägger dig, försiktigt "vikar" krullarna in i den;
 5. Gå till duschen, var noga med att ha på sig ett skyddskåpa för att förhindra att fukt kommer på håret, annars kommer krullarna snabbt att sönderfalla.

Om du regelbundet använder ett krusningsjärn, behöver ditt hår extra skydd.

Glöm inte att göra närande masker, bättre hemlagad från naturliga ingredienser. Då kommer ditt hår att förbli friskt, glänsande och vackert.Nästa Artikel
Hur bli av med fet hår