Mitt huvud är ett ägg rätt


Kom ihåg hur i en saga om en höna Ryabu en gammal man och en gammal kvinna lurade när en mus bröt ett gyllene ägg med en svans? Gyllene ägg är utan tvekan en stor hjälp i ekonomin, men de vanligaste, de som ger hönan, kan ge enorma fördelar. Om du funderar nu på pannkakor och kakor, var det ju inte oregelbundet om äggröra till frukost och sopp av sorrel med ett hårdkokt ägg i halva - självklart. Men du kan hitta en annan användning för den här produkten: Har du hört att ägghårschampo är mycket användbart? I samma syfte kan du använda ett rakt ägg för hår. Och hur man tvätta sina huvuden ordentligt, vet vi nu.

Varför äggulor och vita är bra för hår

Ägg innehåller många näringsämnen och vitaminer. Så fann de:

Lecitin tillsammans med aminosyror hjälper håret att hitta mjukhet, jämnhet och silkighet. Vitaminer från grupp B aktiverar hårfolliklar. Vitaminerna A och E är nödvändiga för huden för normal regenerering. För att krullarna ska växa snabbare, behöver de regelbundet utfodring med vitaminerna D och E.

Allt detta visar sig, är närvarande i vanliga kycklingägg, och äggulorna är rikare i sammansättningen av näringsämnen än proteiner. Protein används oftare om hårbotten och håret är mycket fet - det kan effektivt hantera detta problem.

Gommen löser framgångsrikt många andra:

 1. - eliminerar torrhet
 2. - gör håret starkt och elastiskt;
 3. - ger en hälsosam glans.

Håret blir behagligt för beröringen, mjuk, silkeslen. En osynlig tunnfilm som täcker varje hår efter tvättning skyddar dem från de skadliga effekterna av miljön och hjälper dem att hålla sig intakta efter att ha använt alla kvinnors favorit hårtorkar, hårtorkar, strykjärn, nya färger, ljusare och andra produkter.

Curls börjar inte bara se bättre ut, men också bli mer lydiga, de är enklare att kamma. Mjölk och splittrade slutar sluta störa.

Äggula används huvudsakligen, separerar det från proteinet, eftersom de flesta av de viktiga mikroelementen och vitaminerna finns i äggulan. Dessutom är proteinet mycket svårt att tvätta av håret, för det här måste vi använda konventionella industriella schampon.

Tvätta huvudet med äggula är ett användbart förfarande för ett hårhår som, om det genomförs ordentligt, kan lösa flera problem på en gång. Och vem kommer att vara användbart från tid till annan för att tvätta håret med äggula i stället för schampo? Kanske inte för varje hårtyp visas det här läkningsprocessen?

Vilket hår kan tvätta krullarna med ett ägg?

Kanske kan de flesta problem med hårets hälsa övervinnas med hemlagad äggschampo. Det finns naturligtvis nyanser: så med oljigt hår kan du slå hela ägget (vit med äggula) och använda det som diskmedel. Så du kan torka lite fettigt hår och hud.

Om håret tvärtom är torrt, sprött, måste proteinet separeras. Så att han inte försvinner lägger många hemmafruar det till degen när man lagar pannkakor eller pannkakor. En ren yolk mjukar perfekt och närmar sig torrt, benäget för sprött hår. Att veta hur man ordentligt tvätta huvudet med ett ägg med fet, torrt eller normalt hår, kan du återställa förlorat hår på kort tid.

Några recept för hemlagad schampo

Det enklaste receptet är detta. Det är nödvändigt att göra ett litet hål i skalet av ett rå ägg, häll försiktigt ut proteinet och ta sedan bort äggulan från skalet. Det måste frigöras från filmen, för om det är kvar, är det svårare att klara av "aromen" som kvarstår på krullarna efter tvättning.

Hur tvättar du huvudet med ett ägg? Separat från proteinet bör äggulan piskas in i ett skum och appliceras på hårbotten och håret.

Om håret är "problematiskt" kan olika komponenter tillsättas till äggulan, som i kombination med detta naturliga "schampo" kommer att hjälpa till att återställa hårets struktur och göra det mer överdrivet.

Låt oss se hur du tvätta håret med äggula, om de har blivit svaga, har förlorat sin tidigare elasticitet och tipsen är starkt splittrade. Trots regelbundna hårklippningar, i slutändan är det inte möjligt att odla lockar till önskad längd.

 • - ett par äggulor
 • - En halv tesked av någon av oljorna - ricin eller kardborre.

Allt måste blandas. Skumblommorna skumar väl, så tvättproceduren liknar tvätt med vanligt shampoo. Sköt försiktigt "huvudet", du behöver massera det försiktigt och tvätta sedan tvättkompositionen. Det är lättast att tvätta det med lite ljummet vatten.

För torrt hår (och med ålder, märker många att krullarna har blivit torrare och hårdare) kommer det att hjälpa ett sådant verktyg:

 • - äggula av ett ägg
 • - ricinolja (1 tsk)
 • - "Sliver", avskuren från en bit av tvåltvål.

Tvål du behöver ta det enklaste, utan dofter och olika tillsatser.

Först tvättar vi tvålen, vrider den i ett tjockt skum och lägger detta ämne i en djup skål (eller i en skål). Lägg sedan till lite piskad äggula och smör till skummet. Huvudet ska tvättas med den resulterande kompositionen.

Låt oss se hur du tvätta huvudet med mjällägg. Detta problem är mycket vanligt, och det bekymrar ägare av både torrt och oljigt hår. Handla shampoos i viss mån klara det, men ofta händer det en kort stund: du borde sluta använda dem, eftersom mjäll återkommer. Men om du använder ett ägg för att tvätta håret, lägga till olika ingredienser till det, kan du ta bort mjäll, klåda och flingar länge efter flera procedurer.

Ingredienserna blandas, appliceras på håret, gnuggar dem. Effekten blir starkare om du inte tvättar "shampoo" omedelbart och håller det lite på håret.

Om håret har blivit torrt efter flera färgprocedurer, prova ett mer komplicerat recept. Behöver du laga mat:

 • - ett par äggulor
 • - Två matskedar (bord) av olivolja;
 • - Ett par skedar morotjuice
 • - Älskling (matsked).

Allt måste blandas och piskas till skumning. Kompositionen appliceras på huvudet, tålar några minuter och tvättas bort.

Oljigt hår bör inte tvättas med oljor - detta kommer att bidra till en jämnare förtjockning av trådarna. Därför måste sammansättningen av hemlagad äggschampo förändras lite. Blanda ihop:

 • - 3 äggulor (vispad);
 • - ett glas vodka
 • - ett halvt glas ammoniak.

Det resulterande schamponet efter att ha kombinerat ingredienserna klarar av föroreningen, torkar hårbotten lite, håret förblir rent under en lång tid, får inte oljig glans.

På samma sätt kan du tvätta normalt hår, bara vodka med alkohol, det är önskvärt att byta ut med brandy.

Normal och fet hår lämpligt verktyg, tillverkat av endast 2 komponenter: en äggula och en matsked honung. Vi skummer kompositionen, håll lite på håret, tvätta av.

Du kan också använda detta recept: kombinera äggula med en tesked malet kaffe. Istället för det vanliga kaffeet kan du applicera den tjocka kvar i koppen efter bryggning. Denna "schampo" utför också rollen som en mjuk skarv för hårbotten, försiktigt avlägsna dödsvågar.

Hur applicerar och tvättar jag äggschampon?

Innan du använder ett ägg för att tvätta håret, laga varmt, inte varmt vatten.

När blandningen redan är applicerad på huvudet, är det värt att vänta lite, inte omedelbart skölja av botemedlet: detta är hur användbara ämnen kan absorberas.

Om du hittar den delen av blandningen efter noggrann sköljning återstår det kvar på håret (det händer när du använder ett helt ägg tillsammans med protein), så måste du vänta på att håret torkar helt och kamma sedan resterna av schamponet med en frekvent kam. Detta kräver tålamod, men alla delar kan tas bort utan rester.

Efter tvättning behöver du inte använda regelbundet schampo - ditt hår kommer redan att vara rent. Dessutom är det oönskat att använda balsams och masker. Håret ska sköljas med ett avkok av örter som förberetts på förhand: kamomill, salvia. Detta kommer att bidra till att uppnå glans och eliminera luktet av ägget, vilket tyvärr kommer att ge av sig lockar ett tag.

Från teori till övning: recensioner

Recensioner om användningen av ägg som ett närande hår och tvättmedel samtidigt tvetydiga. Någon gladde sig, men någon tyckte inte om sättet.

Hemgjorda äggschampon - ett bra verktyg för att bibehålla krullarnas naturliga skönhet. Från tid till annan kan du ersätta sina vanliga industriella medel. De kommer att behandla hårbotten och göra håret mjukt, frodigt och lysande - i ett ord drömmar varje kvinna av.

Hur tvätta du huvudet med ett ägg, istället för schampo?

beskrivning

Att tvätta huvudet med ett ägg rekommenderas inte bara av traditionell medicin, men också av många kosmetologer. Recensioner av denna icke-standardiserade metod för att shampooa de mest mångsidiga, men många håller med om åsikten att det fortfarande ger håret nytta. Du kan tvätta huvudet med ett ägg både med schampo och istället för det.

Många kommer att fråga en ganska logisk fråga: "Varför tvätta huvudet med ett ägg?". För att kunna svara på denna fråga så noggrant som möjligt, föreslår vi att du känner till de fördelaktiga egenskaperna hos kycklingägg. Vi kommer också att berätta hur de påverkar hår och hud om du tvätta huvudet med ett ägg hemma.

Fördel och skada

Användningen av kycklingägg för att tvätta huvudet är att de innehåller ett stort antal olika aminosyror och fetter. De innehåller också en stor mängd mikrodelar och vitaminer som, som absorberas i hårbotten, närmar hårsäckarna. På grund av detta blir håret hälsosamt och strålande.

Vanligtvis används bara äggula för att tvätta huvudet med ett ägg. Protein används mycket mindre ofta, men båda dessa komponenter ger näring och rensar håret. Särskilt starkt kände effekten av äggula på fet hår. Om du tvätta huvudet med ett ägg med fet hår, märker du mycket snart att de har upphört att bli smutsiga.

Om du tror på trichologists rekommendationer, kommer det att skölja huvudet med ett ägg på kort tid för att bli av med skört hår, liksom mjäll och splittrade ändar.

När det gäller skadan kan det här sättet att tvätta huvudet bara orsaka det om du har en individuell intolerans mot produkten eller en allergi mot ägget. Du kan tvätta huvudet med kycklingägg även under graviditet och amning.

Hur man tvättar

Vi har lärt oss om de fördelaktiga och skadliga egenskaperna hos att tvätta ett kycklingägg. Nu ska vi räkna ut hur du tvätta håret ordentligt hemma med kycklingägg. Till att börja med bör antalet äggulor beräknas: för torrt hår upp till axeln kan man ta en äggula och under axeln två eller tre äggulor, beroende på hårets tjocklek.

För att håret inte har en obehaglig lukt efter att ha använt ägget som ett schampo, ska filmen avlägsnas från äggulan. Detta kan göras med en sikta och passera den genom äggula.

Vi rekommenderar dig att anta våra rekommendationer som hjälper dig att tvätta ditt huvud ordentligt med ett ägg hemma:

 • Tillsätt ett halvt glas vatten till äggulan och vispa upp det med en mixer tills du får ett fast skum.
 • Du kan lägga till en liten rosmarin eterisk olja till den resulterande massan. Detta kommer att bidra till att avsevärt minska hårets fettinnehåll.
 • Var noga med att fukta håret med varmt vatten innan du tvätta huvudet med ett ägg.
 • Fördela blandningen jämnt över hela längden av håret, massera massan av hårbotten.
 • Låt kycklingäggsschampot på håret i en halvtimme.
 • Skölj ägget med mycket vatten.
 • När du har tvättat huvudet med ett kycklingägg rekommenderas det inte att använda balm eller andra hårmaskor.

Efter den första ansökan kommer du knappt att märka resultatet. Men om du regelbundet tvätta huvudet med ett ägg hemma regelbundet, så efter några procedurer ser du att ditt hår har fått en hälsosam glans och skönhet.

Du kan tvätta huvudet med ett ägg inte bara för en vuxen, men också för ett barn, och det är inte heller förbjudet att göra det för gravida och ammande kvinnor. Mer om detta i videon nedan.

Äggschampo Recept

Om du tror att du bara kan tvätta håret med ett ägg och vatten, då är du felaktig. Det finns ett stort antal olika recept, med vetskap om att du kan göra ett effektivt schampo från kycklingägg. Vi föreslår att du antar några av de mest populära och vanliga recepten.

 • För en äggula bör ta en tesked malet kaffe. Allt detta borde vara väl rört, och bäst av allt - slå med en mixer. Den resulterande blandningen bör appliceras på vått hår och spridas över hela sin längd. Massage gnidningsblandningen i hårbotten, det hjälper inte bara att rengöra det från föroreningar, men också för att påskynda hårväxten.
 • Du kan tvätta huvudet med ett ägg och följ detta recept: Blanda en äggula, lite barnsåpe och en tsk ricinolja, värma blandningen i ett vattenbad och använd sedan blandningen som ett schampo.
 • Kefir går också bra med äggulor och skapar en underbar hårmask. Blanda en äggula med två teskedar yoghurt, använd sedan den resulterande produkten till håret med cirkulära rörelser på fingrarna.
 • Du kan också tvätta huvudet med senap och ägg. Detta kommer att bidra till att påskynda hårväxten, men detta recept rekommenderas inte för ägare av torrt och sprött hår. Blanda en äggula med en halv tesked sallad, piska blandningen och försiktigt applicera på hårbotten och massera med fingrarna.
 • Lös upp en matsked gelatin i ett glas vatten, och efter det sväller, tillsätt äggulor och rör om blandningen. Applicera den på hela hårets längd och tvätta den efter 10 minuter.

Du kan tvätta ägget från huvudet inte med vanligt vatten, men med avkok av kamille. Detta kommer att öka effekten av att tvätta huvudet med ett ägg, och du kommer att känna skillnaden efter två procedurer! Glöm inte bara för att vara säker på att du inte är allergisk mot dessa ingredienser.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • YouTube (11)
 • AROMA (10)
 • ASTROLOGI (21)
 • HUSHÅLL (25)
 • STORA FOLKOR (54)
 • DACHA (55)
 • KIDS (24)
 • KOKERI (1)
 • DIVERSE intressen (10)
 • CREATIVITY (4)
 • SKOLA (7)
 • LÄGEN OCH TIPS AV LIV (49)
 • HÄLSA (454)
 • KIDS (8)
 • KVINNOR (18)
 • HEALING MESSAGES (10)
 • NATIONELLA MEDIER (42)
 • HEAVY DUTY (20)
 • NON-STANDARD (29)
 • NÖDVÄNDIGA MEDIKATIONER (13)
 • HJÄLP DIN KAM (65)
 • Förlora vikt (88)
 • RÄTTIG MEDICIN (12)
 • RECIPER (20)
 • ÖVNINGAR (52)
 • HEALING COOKERY (28)
 • HEALING MUSIC (21)
 • RENGÖRING (6)
 • ENERGIGYMNASTIK (24)
 • Intresset (59)
 • KONST OCH MÅLNING (57)
 • KALENDAR (118)
 • 02 FEBRUARI (16)
 • 03MART (14)
 • 04APRIL (2)
 • 05 maj (4)
 • 06 juni (28)
 • 07JUL (28)
 • 08AUGUST (3)
 • SEPTEMBER 09 (12)
 • 10: e OKTOBER (1)
 • 11 november (2)
 • 12 december (7)
 • CINEMA OCH CARTOONS (1)
 • Böcker och ljudböcker (3)
 • Skönhet (74)
 • HÅR (12)
 • TEETH OCH SPONGE (1)
 • PERSON (15)
 • UNGDOM ALLTID (37)
 • HANDLAR OCH LÅNAR (5)
 • Kropp (3)
 • Kokare (470)
 • Pannkakor (6)
 • Andra (41)
 • BAKNING (17)
 • GARNEYS (1)
 • DESSERTS (24)
 • BREAKFAST (22)
 • FÖRBEREDELSER (62)
 • SNACKS (43)
 • Gryta (1)
 • VINTERKÖK (1)
 • Intressant (45)
 • SÄKERHET (2)
 • CUTLETS, FRUITS (1)
 • SOMMARKÖK (6)
 • MICROWAVE (4)
 • MULTI-MAT (5)
 • Alkoholhaltiga drycker (64)
 • NON-ALCOHOLIC DRINKS (18)
 • NATIONELLA SKADOR (31)
 • GRÖNSAKER OCH SKADOR FRÅN DEM (1)
 • KLÄDER, DRANIKER, RÅMATERIAL (3)
 • PICNIC (8)
 • FERIEPLATSER (6)
 • FISK (5)
 • SALADS (12)
 • NATIONELLA RECIPER (3)
 • Kryddor, arter och säd (9)
 • SOUPS (20)
 • BRÖD (5)
 • LIRU (25)
 • MAGIC (1012)
 • AMULETER, TALISMANS, VÄGOR (21)
 • Vatten och snö (15)
 • HÅR (2)
 • TIME (15)
 • Gissa (3)
 • PENGARMAGIC (74)
 • FÖR BARN (11)
 • BREV (3)
 • SKYDD (9)
 • MIRRORS (4)
 • TECKNINGAR OCH SYMBOLER (43)
 • MAGIC COOKERY (3)
 • MAGISK KRAFT AV ÖGONEN (2)
 • MAGIC HOMES (27)
 • MAGIC OF DESIRES (17)
 • MAGIC OF STONES (56)
 • MAGNIKEN AV METAL (17)
 • MAGIC OF PLANTS (15)
 • COLOR MAGIC (2)
 • MANDALER (9)
 • MANTRA (17)
 • Oljor (1)
 • MEDITATIONER (4)
 • Böner (40)
 • WISE (4)
 • HAR (2)
 • NYÅRSRITUALER (1)
 • DIVERSE intressen (13)
 • RITUALER, RITTER, KONTRAKTER (61)
 • ROD (3)
 • MANAGEMENT DICTIONARY (15)
 • RUNNANDE STAVOR (91)
 • RUNNY FORMS (10)
 • RUNES (156)
 • RUNS RUSSIAN (9)
 • ELF RUNS (3)
 • CANDLES (1)
 • FAMILJ (1)
 • KRAV AV ORD OCH RÖST (49)
 • SYMORON (6)
 • SLAVIC (101)
 • SLAVISKA GUDER (2)
 • SLAVISK LIV (1)
 • SALT (4)
 • DREAM (16)
 • POEMS (24)
 • TOTALER OCH TOTALA Djur (1)
 • BRÖD (3)
 • CHAKRA (9)
 • NUMMER (1)
 • RENGÖRING (6)
 • STONES ENCYCLOPEDIA (4)
 • MUSIK (16)
 • NUMEROLOGI (2)
 • FÖRBINDELSER (84)
 • ASTROLOGI RELATIONER (14)
 • KIDS (9)
 • PERSONLIGT (29)
 • MAN OCH KVINNA (30)
 • FAMILJ (2)
 • MEST ANDRA HANDLAR (211)
 • Utbrott (5)
 • CUTTERS (2)
 • BRODERING (3)
 • Stickning (13)
 • HEM DECOR (20)
 • DECOUPAGE (10)
 • BARNAR (15)
 • FÖR BAD (3)
 • FRÅN PENNA (1)
 • FRÅN NATURMATERIAL (2)
 • IRISH LACE (16)
 • Möbler (8)
 • SKOR (7)
 • WEAVING (1)
 • DIVERSE intressen (13)
 • REPARATION (6)
 • Ritning (32)
 • Kopiera (7)
 • Väskor (1)
 • DECORATIONS (19)
 • FÖRPACKNING (1)
 • NÖDVÄNDIGT (47)
 • FESTIVALER (hantverk / gåvor) (164)
 • SEPTEMBER 1 (3)
 • FEBRUARI 14 (1)
 • FEBRUARI 23 (5)
 • 8 mars (6)
 • CANDY BOUQUETS (47)
 • NYÅR (62)
 • Påsk (3)
 • VICTORY (22)
 • Gåvor för män (5)
 • Gammalt nyår (4)
 • HALLOWEEN (4)
 • TRAVELING (206)
 • Utländska (50)
 • CRIMEA (5)
 • KAPITALER (16)
 • PETERSBURG (25)
 • NÖDVÄNDIGT (15)
 • RUSLAND (11)
 • GARDEN-GARDEN (33)
 • GARDEN I SILLEREN (5)
 • FUNNY OCH TERRIBLE (108)
 • POEMS (60)
 • SEWING and MODE (93)
 • HEADDRESSES (6)
 • DECORATION CLOTHING (23)
 • FÖR PUSHERS (4)
 • FUR (2)
 • YO-YO (8)
 • FASHION (26)
 • RELOCATION (6)
 • SEWING (15)

-video

-Sök via dagbok

-Prenumerera via e-post

-Vanliga läsare

-gemenskap

-statistik

Hur man tvättar huvudet genom en ägg i stället för en shampoo (populära recept)

Hur tvätta du huvudet med ett ägg istället för schampo? Det här är något nytt! Och våra mormor gjorde det, så de hade ett hälsosamt, starkt hår utan mjäll. Om du använder den här folkmedicinen korrekt, så ser du snart hur dina krullar har blivit felfria, silkeslen.

MIRACLE HAIR TOOL

Ägg var hela tiden känt för sina näringsegenskaper. Dessutom blev många kvinnor bekanta med den här produkten som tvättmedel! De unga damerna som vet hur man tvätta håret ordentligt med ett äggmedel har ett glänsande, elastiskt hår, eftersom den här produkten inte förstör strängarna, mycket effektivare än de dyraste schamponerna.

Att förbereda kompositionen med ett ägg är inte svårt, men några unga damer kunde inte tvätta sina huvuden utan problem och de gjorde en felaktig idé om ett sådant schampo. Idag kommer vi att berätta vad som är recepten för att göra underbara verktyg. Oavsett recept du väljer följer du instruktionerna så att du inte blir besviken.

Ägget har en unik komposition, som innehåller vitaminerna A, B, D. Detta är med deras hjälp, varje hår får näring, djupt fuktgivande.

Det finns lecitin, fettsyror, spårämnen, andra användbara ämnen som förhindrar håravfall, vilket gör dem glänsande, elastiska, starka.

. Varning! Tvätta bättre äggula eller protein? Torra lockar bättre att tvätta äggulan, och oljigt hår gör inte ont och protein. Med protein kommer krökarna inte längre att blinka snabbt, huvudet kommer att hålla sitt välskötta utseende längre.

Men protein är svårt att tvätta från håret, så hela ägget med protein måste piskas lite längre. Ja, och det ska tvättas med kallt vatten. Om du tvättar av ett sådant schampo med varmt vatten, så minskar proteinet snabbt. Och koagulerat protein är mycket svårt att ta bort från håret.

Följ instruktionerna, så även efter det första förfarandet ser du ett fantastiskt resultat. När huvudet blir van vid sådan vård kan du tvätta varje gång med en rå äggula. Det är lättare att tvätta bort det, och resultatet är fantastiskt!

Hur man tvättar med gult

Innan du använder äggulorna, först avlägsna filmen och whitish flagella, annars kommer det att bli en obehaglig lukt från huvudet. Du kan ta bort gaffeln eller sänka den i en liten mängd vatten och vispa sedan. För att förhindra lukt, droppa några droppar lavendel eter eller steg i vattnet.

Prova det här alternativet:

* Separera äggulorna från proteinerna, sätt dem i en kopp med mycket varmt vatten.

* Efter att ha härdat ytan, piercera den och kläm innehållet och ta bort överskottet.

* Tillsätt 100 ml vatten, vispa bra med en visp, gaffel eller mixer.

* Slå tills volymen ökar.

* Fukt håret, vrid ut händerna, applicera ett nytt verktyg, massera hårbotten.

* Låt på i 5-10 minuter, skölj sedan med vatten, som vanligt schampo.

* Skölj strängarna skönt, skölj dem med surgjort vatten (1 liter - 1 tsk. Citronsaft eller äppelcidervinäger).

Från personlig erfarenhet. Min vän överraskar de omkring honom med ett otroligt frodig hårhår. Hon tvättar sitt lockiga hår med äggula utan tillsatser, varefter hon har ett fantastiskt resultat!

HUR ANTAL ANVÄNDNING AV EGG SHAMPOO

Är det användbart att tvätta varje gång? Först försök denna procedur en gång i veckan, då oftare. Inte dåligt, om naturligt schampo kommer att användas genom en tvätt.

Hur många ägg behövs:

* För torrt, normalt kort hår är ett ägg tillräckligt.
* Om krullarna ligger under axelbladet, då två äggulor.
* När du kaskar hår under midjan behöver du tre.

Läkande masker

Denna produkt kan användas separat, och som en del av effektiva masker. Äggsmaskar har fantastiska effekter. För att försäkra dig om detta, försök med att använda en av dessa masker, vilka ger näring av curls med vitaminer, vilket ger dem långvarig glans, volym, skönhet. Feedback om dem är bara positivt.

Alla masker ska göras innan du tvätter huvudet, så att reaktionen av komponenter med hårbotten var maximal.

1. Mask med olja, främjar näring, hårets djupa fuktighet:
På det kammade håret applicera en blandning bestående av 1 äggula och 1 msk. l. castor eller burdock olja,
täck ditt huvud med en duschlock
rulla upp med en handduk, håll i 20-30 minuter
Du kan värma torken för djup exponering. Skölj med schampo utan aktiva ingredienser.

2. Mask med honung:
ta 2 äggulor,
Häll i 2 tsk. varm ricinolja
lägg till 1 msk. honung
Blanda väl med en visp, sprid sedan över huvudet, linda, håll i 20-30 minuter,
spola på vanligt sätt.

3. För att göra krullarna blanka, frodiga, använd den här kompositionen:
till 1 äggula häll 1 msk. förvärmd ricinolja,
lägg till 1 tsk citronsaft,
sätt på bryggorna, sätt på ett duschlock, linda en handduk i 20-25 minuter, skölj med vatten.

4. För fettlås, gör sammansättningen med senap: ta 1 msk. l. senapspulver, väl slagen hela ägget, droppa 2-3 droppar tea tree oil, häll 1 msk. l. vatten. Applicera blandningen som i föregående recept. Hjälper från mjäll!

5. Kefir för läkning av schampo. För att göra de olydiga locken mer smidiga för styling, förbereda en sådan blandning: till 1 äggula tillsätt 2 msk. L. kefira, fettinnehåll på 3,2%, håll på strängarna från 10 till 30 minuter. Använd en gång i veckan för att bli av med mjäll.

6. Tillsätt 2 msk till äggula. l. Bra brandy, visp, fördela blandningen i strängar. Om du känner en liten brännande känsla, bli inte rädd, det här är normalt.

7. Blöt i rågbröd i vatten, håll det i ca 10 minuter. Använd det här vattnet som ett fristående verktyg eller gör äggula schampo på den. Rengöringsmedel kan göras på avkok av örter.

Behöver du extravård?

Gummiblandingsmedlet är bra för att det är helt säkert, och efter appliceringen behövs inga balsam och sköljmedel. Curls utan dem kommer också att gå bra i någon frisyr. Huvudförhållandet - tvätta trådarna noggrant!

För att växa håret snabbare, lägg till vitaminerna A och E, köpa ampuller på något apotek. För att köpa ett tjockt hårhår ska du först göra en huvudskrubba av vanligt salt och skölj sedan med äggula. Saltmanipulationer är mycket användbara. Ett sådant förfarande kommer att överraska dig med otrolig effektivitet!

Kära vänner, jag rekommenderar att du använder något av ovanstående sätt. Ditt hår kommer verkligen att förändras till det bättre.

KOMMENTAR

Protein tvättades aldrig, men äggulan används ofta tidigare. Och håret var bättre. Men det handlar inte om mig. En tjej studerade hos oss på institutet. Föreställ dig en scythe så tjock som en stor kille av en stor kille. Och längden. Vi bad henne en gång om att lösa upp håret, eftersom flätan nästan nådde golvet, om det inte sticks. Så hon var tvungen att stå i en stol. Hennes hår var längre än hennes höjd. Det visade sig att hon tvättade håret hela sitt liv med bara äggulor och rågbröd.

Hur man tvättar hår med ett ägg Folk remedies hår.

Ett ägg är en näringsrik produkt och en mångsidig kosmetisk ingrediens. Men dessutom är ägget också ett tvättmedel! De kvinnor som vet hur man tvätta håret med ett ägg känner inte till några problem med håret. Och alla de andra som ännu inte har provat att tvätta sina huvuden med ett ägg kommer troligen regelbundet att använda äggschampo för hår. Dess närande och fuktgivande egenskaper återställer snabbt håret, ger det glans och elasticitet. Men ett naturligt färskt ägg är naturligtvis mer effektivt än någonting, även de dyraste industriella schamponerna. Att tvätta håret med ett ägg är lätt och helt tungt.

Visst, inte alla kan enkelt tvätta sina huvuden med ett ägg. Bristen på erfarenhet och ett detaljerat recept leder till irriterande misstag, varefter du bara inte vill repetera huvudet med ett ägg. Och förgäves! Istället ta reda på hur du tvättar håret med ett ägg, och hädanefter kommer du inte att överge denna metod. Och vi åtar oss att lära oss att tvätta huvudet med ett ägg på ett korrekt och effektivt sätt.

Ägg som det bästa folkmedlet för att tvätta håret
Ägget är ett fantastiskt fenomen av natur, uppskattat upprepade gånger i värdighet i folklore, traditionell medicin och inhemsk ekonomi. Den innehåller allt som behövs för utvecklingen av ett nytt liv, och kan därför användas för näring, terapeutiska och andra ändamål som är viktiga för människokroppen. Äggvit absorberas bättre än protein från någon annan mat, men huvuddelen av näringsämnena som finns i äggulan. Dessa är värdefulla fettsyror, många vitaminer och mineraler. Därför involverar de flesta recepten för att tvätta håret användningen av äggula och inte hela ägget.

Äggula är bra för hår. Detta är en populär hårrengöring, och av flera anledningar på en gång:

 • Blommans goda substanser närmar sig håret, tränger in i hårbotten och under keratinvågar. Gradvis kan du minska håravfall, sluta håravfall och stärka lockor.
 • Äggula fettsyror ger hårglans och jämnhet, liknar effekten efter laminering. De visade ändarna efter tvättning med äggula sticker ihop och ser snyggare ut.
 • Tvättning med äggula förhindrar hår från att smälta och fungerar som en 2-i-1 schampo och balsam-sköljning.
 • Om du tvättar håret med ett ägg och regelbundet gör en äggmask för hår, blir de märkbart tjockare och mer voluminösa.
 • Enligt principen om valuta för pengarna är tvättning av huvudet med ett ägg billigt och otroligt effektivt. För att tvätta håret i medellängd, är ett kycklingägg av den första kategorin tillräckligt, vilket kostar bara pennies.
Tvätta huvudet med ett kycklingägg eliminerar mjäll, gör både kvinnligt och manligt hår lydigt och starkt. Kycklingägg som schampo är lämpliga för hår av vilken typ som helst, men proteinet har en något torkande effekt, och å andra sidan är äggulan fuktgivande och närande. Därför är det bättre för ägare av torrt hår och hårbotten att tvätta sitt hår endast med äggulor, och för dem vars hår snabbt blir tjockt, använd hela ägget.

Hur man tvättar hår med ett ägg Användbara tips
Om du ska tvätta håret med ett ägg för första gången är det bättre att börja med blandade metoder: äggoljemaskor och schampon. När håret blir vant vid den nya vården, kan du gå till enklare recept och / eller tvätta dem med ett ägg. Tänk också på sådana nyanser:

 • Gommen är tvättad av håret lättare än vitt.
 • Innan du tvätter håret, måste äggulan rengöras av flagella och en genomskinlig film i vilken den är innesluten inuti ägget.
 • Innan du applicerar ägget på håret, är det önskvärt att lätt slå, då kommer det att fungera snabbare och lättare att tvätta bort.
 • För ett hårhår appliceras ett ägg på vått hår, lättpressat för hand.
 • Gommen skummer på håret nästan som schampo. Skölj det noggrant, utan rester.
Så tvätta huvudet med äggula
Antalet ägg för en tvätt beror på hårets längd och tillstånd. För torrt hår och hårbotten är ett medel ägg tillräckligt. Ett ägg är också tillräckligt för kort hår oljig eller normal typ. Om dina lockor ligger under axelbladet är det bättre att ta två ägg, om under midjan - tre. Se till att äggen är färska, separera äggulorna från de vita och fortsätt med att tvätta huvudet:
hur man tvättar hår med äggula
 1. Förbered en behållare av lämplig storlek (kopp, skål, liten salladsskål) och häll av äggulor i den, skalade av filmen. Du kan ta bort filmen manuellt, med en gaffel eller med en särskild hushållsavskiljare. Ett annat alternativ är att hälla äggulorna i koppen med mycket varmt vatten och, när ytan härdar, piercera den och pressa ut innehållet.
 2. Lägg till äggulorna 100-150 ml rent vatten vid rumstemperatur och visp. Du kan använda en gaffel, visp eller hand mixer. Öka volymen och konsistensen i smeten.
 3. Våt håret över hela längden, och pressa ut det med händerna. Håret ska vara väldigt vått, men utan vatten som strömmar ner i strömmar.
 4. Sprid den piskade äggulaen genom håret, från rot till spets. Lämna ett tag: 5 till 20 minuter. Det är bekvämt att sätta äggulan innan du dricker, och tvätta av efter tvätt.
 5. För att tvätta skinkan från håret, använd en stor mängd rinnande vatten och massera hårbotten med fingertopparna. Guldmassan skumar först och tvättas sedan utan rester.
Efter tvättning av håret med äggula behövs ingen sköljning eller balsam. Du kan använda ytterligare hårvårdsprodukter om du vill, men det finns inget behov av dem - håret blir lätt att kombinera och stila.

Recept för tvättning av hårägg
Du kan tvätta huvudet med äggula eller hela ägg och lägga till några droppar av samma eller olika eteriska oljor i steget att slå massan. Lavendel essentiell olja ger håret en trevlig arom, och te träd och citronolja reglerar talgkörtlarna i hårbotten. Men om du verkligen vill diversifiera hårets ägghår, använd något av dessa recept:

 1. Äggula schampo med honung. Använd rätt mängd yolk, beroende på hårets längd och samma mängd flytande naturlig honung. Tillsätt vatten ganska mycket och försiktigt gnugga in det, och försiktigt vispa den här blandningen. Applicera på våtpressat hår och sprid på avskiljningar och över hela längden. Skölj efter 5-15 minuter med massörrörelser, gott om vatten. Observera att kombinationen av äggula med honung inte bara ger näring och stärker, utan också ljusar lite håret. Brunetter märker inte detta, och brunhåriga kvinnor kan förvärva en gyllene nyans av hår. Blondiner kan förbättra ljusande effekten av ägg-honungshampo, och lägger till den färska saften av en halv citron.
  schampo från äggula med kefir
 2. Äggula schampo med kefir. För varje begagnad äggula, ta 2 matskedar mogna yoghurt av något fett, men inte fett. Rör ingredienserna och visp i en lätt homogen massa. Applicera på vått hår över hela längden, gnugga vid rötterna. Låt på i 5-10 minuter och tvätta sedan med rikligt med rinnande vatten. Detta recept eliminerar mjäll och gör håret glänsande på grund av den fermenterade mjölkkomponenten. Kefir kan ersättas med naturlig yoghurt eller yoghurt, men i så fall blir effekten mindre uttalad.
 3. Äggula schampo med brandy. För varje äggula behöver du 1 matsked av högkvalitativ cognac och 1 tesked färskpressad citronsaft. Blanda dessa ingredienser och försiktigt vispa schamponen till en jämn konsistens. Applicera blandningen på vått hår, sprid över hela längden, var särskilt uppmärksam på rötterna. Skölj efter 5-7 minuter med kallt vatten, skumma och tvätta noggrant alla trådar. Ett sådant naturligt schampo eliminerar överdriven fet hår och hårbotten, vilket gör håret mjukt, hanterbart och slätt utseende.
 4. Äggula schampo med olja. Ta lika mycket yolk och teskedar vegetabilisk olja. Lämplig burk, ricinus, linfrö eller olivolja först kallpressad. Sprid och slå en liten yolk med smör, och lägg sedan till ett litet bebisschampo. Du kan ersätta baby shampoo med babysåpa eller neutral mjuk schampo utan silikon i kompositionen. Rör och använd som vanligt schampo på vått hår. Tvätta omedelbart eller efter cirka tre minuter. Vilka eteriska oljor passar bra i detta recept. Det lindrar torrhet, peeling av huden och närmar sig håret.
 5. Hela äggschampo. Blanda ett ägg med 200 ml vatten vid rumstemperatur och skaka kraftigt. Vispa tills det är skumt och applicera på hela längden av det våta håret. Lämna på i några minuter eller skölj omedelbart med mycket vatten från duschen. Detta schampo måste tvättas ut ur håret, särskilt noggrant, eftersom filmen från äggulan kan förbli på strängarna, och proteinet tvättas ut sämre än äggulan. Använd hett vatten. Efter tvätt med detta schampo blir håret torrare och stannar längre, tiden tills nästa shampooing ökar.
Naturliga produkter för att tvätta håret med ett ägg är helt säkra. Det viktigaste är att tvätta alla trådar bra. Då kommer det inte att finnas någon lukt eller partiklar av blandningen på håret. Möjligheten att tillsätta användbara ingredienser är mycket bekvämt, eftersom det gör att du kan justera det grundläggande receptet av schampo för individuella behov. Denna eller den nödvändiga oljan, vitaminerna A och E från farmaceutiska kapslar, en typ av vegetabilisk olja - allt detta påverkar shampoos egenskaper. Prova att tvätta huvudet med ett ägg efter att ha applicerat saltet eller kaffebryggan i hårbotten, och effekten av schamponet kommer att öka. Ta hand om ditt hår, använd populära recept och vara säker på sin skönhet och hälsa!

Så tvätta huvudet med ett ägg: användbara tips

Det är känt att ägg har en positiv effekt på kroppen, inklusive hår och naglar. Skönhetseksperter har länge gått försöksstadiet, vilket innebar äggvita, äggula och allt på en gång. Nu kommer schampon och hårmaskor, som innehåller ett ägg, inte att överraska någon. Men inte alla vet hur man förbereder folkmekanismer på egen hand och observerar rätt proportioner.

Äggula som hårschampo: Viktiga funktioner

 1. Innan du använder ägg för att tvätta håret bestäm du längden och tjockleken. Ägare av frodigt långt hår måste använda minst 2-3 äggulor, tjejer med kort och medelhårt hår kommer att vara tillräckligt med en. Innan du fortsätter till proceduren, se till att produkten är fräsch och separera sedan sköljet ordentligt från proteinet.
 2. Ta bort filmen från äggulorna och lägg dem i en lämplig behållare. Filmen avlägsnas med hjälp av en gaffel eller händer, du kan hälla kokande vatten över äggulorna så att de härdar från ovan, sedan genomborra och ta bort innehållet.
 3. Häll i äggolken rent försvarat vatten, vispa sedan kompositionen på ett bekvämt sätt för att öka massan 2-2,5 gånger.
 4. Skölj håret ordentligt med kallt vatten. Krullarna ska vara lite våta, men utan flödande droppar.
 5. Bekvämt att utföra proceduren medan du tar ett bad. Applicera produkten jämnt över hela längden av håret, uppmärksamma rotzonen. Tvätta av efter 30-40 minuter, när vattenprocedurerna slutar.

Det är inte så lätt att använda ägg som ett schampo, förfarandet ser enkelt ut vid första ögonkastet. Hår och hårbotten bör vänja sig till den nya kompositionen utan kemikalier och skadliga tillsatser, det tar lite tid.

Användbara egenskaper hos ägg för hårvård

Skönhetseksperter i en röst säger att i varje hemmamask eller schampo måste du inkludera äggulor. Varför? Faktum är att de inkluderar lecitin, fetter och aminosyror, som har en fördelaktig effekt på det allmänna tillståndet hos hår och hårsäckar. Också innehåller produkten mycket natrium, fosfor, kalcium, järn, kalium, vitamin A, B, E, D. Senaste perfekt återfukta håret, släta flingor, lindra av mjäll. I kombination med lecitin får hårets huvud en omfattande vård, eftersom det hjälper spårämnen och vitaminer att absorberas enkelt, näring krullarna från insidan.

Vad skinkar äggvitt, används det mindre ofta. Flickorna som inkluderar det i schampo klagar på komplexiteten av borttagningen. Utan tvekan har proteinet en utmärkt rengörande och närande effekt, speciellt det hjälper ägare till fet hår.

Trichologists undersöker hårskydd, rekommendera att byta till äggschampon. Verktyget på kort sikt kommer att rädda dig från de hatade splitändarna och det spröda håret. Ägg kommer att göra håret skönt, välskötta och mätta hårbotten med användbara komponenter. Du kan använda schampo som ett 2-i-1-medel, eftersom det inte är nödvändigt med en balsam.

Äggschampo

Byt ut ditt vanliga schampo med hemlagade produkter som du kan förbereda efter behov. Recepten nedan är lämpliga för daglig användning.

 1. Shampoo baserat på äggulor. Ta 3 stora ägg och gör ett hål i dem så att protein strömmar ut. Bryt skalet, ta bort filmen från äggulorna och visp sedan. Tvätta håret, försiktigt massera rotzonen, lämna i 5 minuter. Passar alla hårtyper.
 2. Äggschampo med glycerin. Slå 2 ägg i ett tjockt skum, tillsätt 15 gr. glycerol. Applicera på vått hår och sprida sig över hela längden. Kompositionen tvättas av med kallt vatten, annars kommer proteinet att hålla fast vid håret, du kommer knappast att ta bort det.
 3. Shampoo baserat på bågen. Fyll med 2 lök 500 ml. kokande vatten, insistera 12 timmar. Lägg till 60 gram. flytande honung och 1 piskad äggula. Skölj håret med detta schampo flera gånger i veckan.
 4. Äggschampo med ättika. Lös upp äppelcidervinäger och kallt vatten i proportionerna 2: 1, tillsätt 2 äggulor och 20 gr. glycerol. Applicera på hår och massera huden med fingertopparna.
 5. Shampoo från rågbröd. Blöt 4 skivor bröd i 300 ml. avkok av hypericum, vänta 2 timmar. Knäda noggrant blandningen med händerna eller gaffeln, och dra sedan igenom en kolv. Tvätta håret med schampo och massera hårbotten noggrant i 15 minuter.
 6. Äggschampo med kefir. Slå 2 äggulor med en gaffel och tillsätt 45 ml. kefir, gnugga blandningen i hårbotten i 10 minuter. Verktyget är perfekt för dem som har mjäll.
 7. Shampoo från senap och honung. Slå 1 ägg, tillsätt 60 gr. flytande honung och 100 ml. kefir. Späd 30 gr. senap 40 ml. vatten, blanda sedan komponenterna. Täck håret och skölj med kallt vatten.
 8. Äggschampo med yoghurt. Separera 2 äggulor och lätta dem med en gaffel, häll i 35 ml. kardborre och ricinolja. Lägg till blandningen 100 gr. naturlig yoghurt och applicera kompositionen på mycket vått hår.
 9. Kaffebönesschampo. Slå 1 ägg med en visp eller gaffel så att blandningen stiger 1,5 gånger. Häll kokande vatten över kaffebönor och låt i 6 timmar. Blanda ingredienserna, tillsätt 6 droppar eucalyptus eterisk olja. Receptet är utformat för oljigt och normalt hår, schampo rengör huden perfekt och normaliserar talgkörtlarna.
 10. Äggschampo med konjak. Blanda 2 äggulor, 40 ml. konjak och 20 ml. citronsaft. Slå blandningen med en mixer och skölj håret med det. Kompositionen är designad för ägare av skört hår. Vid slutet av proceduren rekommenderas att skölja krullarna med kamilleavkokning.
 11. Gelatinbaserad schampo. Häll 30 gr. gelatin kokande vatten och vänta på att svälla. Blanda 2 äggulor med en mixer, blanda sedan ingredienserna i en homogen massa. Lägg till 15 gr. glycerin och 10 gram. baby shampoo, skölj med hår.
 12. Äggschampo med oljor. Ta 50 ml ricinus, burdock, olivolja och majsolja. (total kvantitet 200 ml). Slå 2 äggulor och blanda dem med oljor, applicera kompositionen på hela längden av håret, uppmärksamma de splittrade ändarna. Shampoo är lämplig för alla typer, men det är rekommenderat att använda med frekvent frekvens för ägare av torrt hår.
 13. Honungsbaserad schampo. Smält 60 gr. honung i ett vattenbad eller i en mikrovågsugn, späd sedan med varmt vatten i ett förhållande 1: 1. Slå 3 yolks, tillsätt 30 ml till dem. apelsinjuice. Kombinera alla ingredienser och byt ut det betyder att du vanliga schampo.

Ytterligare rekommendationer

 1. Om shampoo innehåller en äggula, skölj massan med varmt vatten. När du lägger till protein på ingredienserna, skölj håret med kallt vatten.

Brew örter med kokande vatten och lämna i 3 timmar. Skölj håret med buljong efter att äggschampot tvättats av med vatten.

Har du bestämt dig för att byta ditt vanliga schampo med äggförebyggande medel? Bra val! Kom ihåg att proteinet tvättas av värre än äggula, så använd kallt vatten för att ta bort det. Trä ditt hår till äggprodukter gradvis, kombinera först butiksprodukten och hemlagad schampo varannan dag och byt sedan till permanent användning. Tack vare enkla recept och prisvärda ingredienser blir ditt hår glänsande, snyggt och utan splittrade ändar.

Hur tvättar du huvudet med ett ägg?

Ett kycklingägg är en kost, näringsrik och unik i sin egenproduktsprodukt som mänskligheten har använt sedan urminnes tider i mat, tryckeri, plaggindustrin, medicin och veterinärmedicin. Kvinnor upptäckte kosmetiska egenskaper i ägget som har en positiv effekt på krillens hälsa. Alla hörde förmodligen om äggschampo för hår. Det närmar, fuktar och återställer hårstrukturen, vilket ger hårets naturliga glans och skönhet. Men med några nyfångade medel kan ett vanligt kycklingägg inte jämföras. Dessutom är det väldigt enkelt att tvätta huvudet med ett kycklingägg.

Bristen på speciella färdigheter skapar emellertid vissa problem. Men de är inte så allvarliga att det är omöjligt att lösa dem och fixa dem. Om du följer vårt råd och tvättar ditt hår med ett kycklingägg minst en gång, kommer du aldrig att neka detta recept i framtiden.

Ägg - Naturliga egenskaper och fördelar

Hur många sånger och sagor har du hört talas om ett ägg? Det är svårt att lista. Folk uppskattade fördelarna med den här produkten för ett århundrade sedan, glömde inte om dem nu. Äggprotein har en unik förmåga att absorberas av människokroppen flera gånger snabbare än proteiner som finns i andra produkter.

Bland dem är värdefulla fettsyror, spårämnen och vitaminer. Därför råder äggula som en komponent i recepten av traditionell medicin och kosmetologi.

Som en vårdprodukt för lockar har äggulan följande egenskaper:

Användbara ämnen som ingår i äggulan, återställer håret hår, penetrerar under keratinskiktet av skalor. Detta bidrar till att eliminera många av de problem som är förknippade med skallighet och försämringar i hårsäckar.
Åtgärden av fettsyror syftar till att återställa hårets naturliga glans och jämnhet. Effekten av produkten liknar lamineringen eller drastrycket. Ögonkomponenterna klibbar de splittrade ändarna, vilket eliminerar den visuella defekten.
Tvättade äggula hår kammade väl efter tvätt och torkades;
Använd äggula för att öka densiteten och volymen av håret;
Vi åt att jämföra kostnaden för äggula förfaranden med priser för newfangled pengar från butiker, det första exemplet vinner till en kostnad av flera gånger.

Därför är det inte bara bra att tvätta huvudet med ett ägg istället för schampo, utan också mycket fördelaktigt. Samtidigt kan ägget användas för både kvinnor och män. Den mjäll och en klåda försvinner lika, lika hår blir lydigt och mjuk. Du behöver bara ta hänsyn till en sak - tvätta krullarna med protein och torka med äggula. För en blandad hårtyp är det bättre att använda ett helt ägg.

Så tvätta huvudet med ett ägg: tips

Börja omedelbart att tvätta ägget med håret är inte värt det. Det är lämpligt att börja med introduktionen av denna komponent i masksammansättningen och medel för att tvätta håret gradvis. När håret är vant vid innovationer, tvätta det med ett rent ägg eller fortsätt med komplex terapi. I det här fallet bör du överväga några faktorer:

Protein är svårare att tvätta bort krullarna än äggulan;
Innan proceduren, rengör äggulan av flagella och filmer;
Innan du tvätter huvudet, slå äggulan med en gaffel tills den är jämn. Detta gör att ämnen kan agera mer aktivt på locken och bättre att tvätta bort.
När det används för att tvätta håret bildar äggulan en massa som liknar schampokum. Därför bör den tvättas bort med särskild vård.

För att tvätta håret kan en annan mängd yolk användas.

Till exempel, för hårlängder under hakan, är ett medel ägg tillräckligt. Om krullarna når nivån på axelbladet, ta två äggulor, etc. För förfaranden är det bättre att använda ett ägg från hushållens kycklingar. Detta är dock inte alltid möjligt. Använd därför de ägg som du lyckades köpa i affären. Separera äggula från proteinet och agera enligt följande:

Ta en liten emaljad (ler, porslin, plast) skål. Skala yolkarna i filmerna. För att göra detta kan du hoppa över dem genom äggskäraren. Slå äggulor med en gaffel eller nedsänkningsblandare tills den är jämn. Det finns ytterligare ett tillfälle att skilja skinkan från filmen. Lägg det i varmt vatten och ta bort den härdade ytan efter några sekunder.
Torka vispador med kallt vatten. Med en hastighet av 100 ml per 1 äggula. Fortsätt att slå tills det är slät. Kompositionen bör öka något i volymen.

Skölj håret med vatten. Press.
Applicera äggula blandningen i håret så att produkten är tillräcklig från rot till spets. Tja, om du smör krullarna med äggula innan du badar. Efter tvättning av kroppen, tvätta krullarna med rent varmt vatten.
Först fuktar lätt huvudet och masserar huvudet med fingertopparna. Skum skummet ordentligt på håret och tvätta huvudet med mycket vatten.

Den stora fördelen med detta verktyg är dess mångsidighet.

Den komplexa effekten av din favorit shampoo, balsam och äggulor har en omedelbar effekt på locken. Denna produkt appliceras på vått hår och tvättas av efter några minuter. Det här verktyget kan rengöra epidermis från mjäll och klåda, öka hårglans och mjukhet.

Komponerad med honung, en äggmask kan närma och återställa hårstrukturen. För detta recept passar bara äggula. Protein är bäst avsatt för matlagning eller ansiktsmasker. För när vattentemperaturen stiger, kollapsar proteinet och kammar det från krullarna blir svårt.

Skölj håret noggrant med vatten efter blommans mask. Därefter sköljer infusionen av läkande örter. Det kan vara decoctions av kamille drog, horsetail, björk knoppar eller tall nålar. Med tiden kommer du att märka att håret har blivit lättsamt och vackert, förvånat med sin briljans och hälsa. Dessutom behöver de inte frekvent tvättning.

Tillsätt malet kaffe till äggula. Detta är ett recept för att rensa hårbotten i hårbotten, vilket hjälper till att förbättra blodcirkulationen i epidermis, förbättra hårfolliklarna. Dessutom kommer kvinnor med mörkt hår att kunna minska antalet fläckar. Kaffe är ett naturligt naturligt färgämne som stöder hårfärg och gör dem silkeslösa och glänsande.

Experimentera med ägguljemask fyllmedel. Näringsämnen med oljor, örter och andra fördelaktiga ingredienser förbättrar endast effekten av medlet.

Hur ofta var kvinnorna besvikna i en eller annan kosmetisk produkt som annonseras på tv-skärmar och i pressen. I motsats till godkännande av reklam ger inte alla produkter för hår, hårbotten och ansikte obestridliga fördelar. För vissa hjälper de utan tvekan, men för majoriteten är de bara en bitter besvikelse och slumpmässigt bortkastade pengar. Samtidigt återvände ingen av dem som använde äggschampon av naturligt ursprung någonsin tillbaka till kosmetiska produkter från affären.Nästa Artikel
Starkt bränt hår - vad ska man göra?