Hur man ordentligt späd hårfärg: instruktioner


Många tjejer tänker på att färga håret på egen hand, men inte alla vet hur man ordentligt spädar färgen och gör proceduren försiktig. Det är viktigt att förstå att även det minsta misstaget kommer att leda till katastrofala konsekvenser i form av oönskade hårfärger eller en allergisk reaktion på läkemedlet. Om du vill vara ägare till ett lyxigt hårhår, följ de viktiga rekommendationerna för korrekt utspädning av färg.

Nödvändiga material

 • färgpigment;
 • oxidationsmedel;
 • gummi / polyetenhandskar;
 • spatel eller pensel för blandning;
 • glas / porslin behållare.

Instruktioner för att odla hårfärg

Steg 1. Först måste du bestämma om blandningen. Den blandar med färg och oxidationsmedel, vilket resulterar i samma nyans på hela ytan av håret. Färgen på naturliga krullar är en rent individuell sak. Även om du är en sann blondin, kommer ditt hår fortfarande att vara gulaktigt eller gråaktigt på vissa ställen.

Föreställ dig en bild där du målar med en färg på plåtar av olika färger. Kanske skiljer de sig något i färg, men den slutliga versionen blir helt annorlunda. Så i frisörbranschen. Mästare studerar i månader i kurser för att förstå tabellen över underfärgerna och lära sig att tillämpa dem i praktiken. Det är viktigt att förstå att en viss "extra" nyans av ett inbyggt hår behöver sin egen mikston, vilket kommer att eliminera defekten och skapa en likformig färg.

 • rött ger huvudstycket ljushet och mättnad, ger dig en varm skugga;
 • grön tar bort oönskade röda efter tidigare misslyckad färgning;
 • lila och lila är skapade för att eliminera blontes yellowness;
 • Grå och blå kommer att göra ditt hår matt och öka ljustonerna i gråtoner.

Steg 2. Nästa steg innebär valet av oxid. Allt är mycket enklare här, det är viktigt att bara överväga vilken hårtjocklek, huruvida ditt hår är färgat eller huruvida proceduren kommer att utföras i den ursprungliga färgen, liksom hårets mörkhet / lättahet. När du väljer en oxidationsmedel, var uppmärksam på din färgtyp. Så, för resistenta färgämnen, kommer en oxid avsedd för halvfasta pigment och vice versa inte att fungera.

Blondiner bör föredra 3% oxidanter, brunetter lämplig oxid 6-12%, beroende på hårets tjocklek. Om håret är av medium densitet, så oavsett den ursprungliga färgen, idealisk för blondiner, och för brunhåriga kvinnor, brunetter, blond, - oxidera 6%.

Steg 3. Nu måste du bekanta dig med de bifogade instruktionerna, där proportionerna för blandning av pigment och aktivator skrivs. Kom ihåg att det inte finns någon enda regel, endast tillverkaren kan ge korrekt information. Öppna därför handboken och leta efter "Blandning av oxid med färg".

Steg 4. Det är dags att börja blanda komponenterna. Sätt på handskarna, ta tanken och den valda mikonen. Observera att dess mängd inte får överstiga det grundläggande färgpigmentet. Läs instruktionerna för läkemedlet, det säger den önskade mängden tillsats till färgen, liksom exempel på nyanser av inbyggt hår. Fortsätt från den naturliga hårfärgen, desto lättare är det, desto mindre behöver du för en mixton.

Krama den mittaste i blandningstanken och tillsätt färgpigment. Det finns en viktig punkt: förhållandet mellan krämfärg och mixton bör inte vara mindre än 4: 1. Lägg sedan till oxidanten. Ta hänsyn till den tidigare introducerade mikstonen, om den var mindre än 10 gram, då när man tillsätter oxid, beaktas inte denna mängd och när man kombinerar oxidationsmedlet med andra komponenter måste man bara avstryka mängden färg. Börja långsamt blanda komponenterna med en pensel eller spatel, samla pigmentet från skålens kanter så att massan är homogen. Blandningsförfarandet är klart och färgen är klar för applicering!

Viktiga rekommendationer

 • Använd färg och oxidationsmedel strikt ett företag.
 • Du kan inte välja ett oxidationsmedel (aktivator, oxid) för ammoniakfria färger, om du är vacker ammoniak.
 • Mäta inte komponenter i ögat, använd skalfältet eller sprutan.
 • Läs anvisningarna noggrant före uppfödningsproceduren.
 • Använd alltid handskar.
 • Efter blandning fortsätter komponenterna till den direkta applikationen, verktyget kan inte lämnas nästa gång.
 • Föredrar professionella serier, de är pålitliga och behåller färgen längre.

Du plågas av frågan om hur man spädar ut färgen själv? Följ en uppsättning rekommendationer för att uppnå rätt resultat. Kom ihåg att färgpimenta reagerar med ett oxidationsmedel, så det är viktigt att observera de nödvändiga proportionerna för att blanda komponenterna. Försum inte säkerhetsreglerna och allt kommer att träna!

Fördelarna med Kina

General Remizov presenterade personligen Cupen till Kazaros Teknjian. Som väntat var vinnaren av spelen det georgiska laget, som med ett poäng av 2-1 besegrade laget från Azerbajdzjan och i rita 3-3 avslutade matchen med våra spelare. Och igen var vårt lag på 2: a plats. Skillnaden mellan poäng och missade mål är 24-31. Utan god anledning har överföringen av spelare från ett lag till en annan, deras uteslutning, inbjudan av nya spelare blivit vanligt, och detta kan inte bara påverka lagens prestationer.

Skillnaden mellan poäng och missade mål var 33-29.

Bollen efter ett hörn studsade till Trondsen, som lade sig över tvärstången. Kunde spartak i omklädningsrummet. Samedov gjorde Adriano, men efter strejken av brasilianen spelade baren för norrmännen. Boring tills matchen fortsätter. Våra fans stödjer laget.

Men nu, efter det ukrainska laget inte räknade ett klart mål mot britterna, kan det inte sägas. När dessa kameror introduceras kommer det att finnas många pauser, stopp, tvister, förtydliganden på fältet. Det är trots allt vanligt att alla stör, och domare är också människor. Om jag har fel i ett spel kan jag inte gå till nästa.

På samma sätt skulle domaren straffas om han gjorde ett misstag. Men det förefaller mig som om fotboll efter sådana innovationer inte längre kommer att bli så spektakulärt som det är nu, kommer fläkten att sluta njuta av det.

Kaptenen i Qatar-landslaget tog ansvaret och sköt ett straff bara dumt. Qatar Straff vid porten till det ryska landslaget. Qataris, jag måste säga, se inte värre än ryssarna.

Hassan al-Tawadi sa också att Qatar fortsätter förhandlingar med FIFA på antalet arenor i turneringen. Även om ursprungligen 12 arenor tillkännagavs, föreslog Qataris senare att man begränsade sig till minst 8 arenor - 7 nya och 1 rekonstruerade befintliga. Emellertid var det mesta av denna mängd avsedd för infrastruktur som inte var direkt relaterad till turneringen. Facebook Vkontakte Twitter Google Plus Ordföranden för organisationen för utarbetandet av världscupen i Q22 i Qatar, Hassan al-Tavadi, talade om justeringen av turneringsbudgeten.

Saudiarabien, Bahrain och Förenade Arabemiraten har stängt marktillgång till halvön och förbjöd också användningen av hamnar och luftrum.

Strax innan FIFA-kongressen, där den nya presidenten för världsfotbollsförbundet skulle väljas, ägde arresteringar som initierades av de amerikanska myndigheterna i sitt ledarskap.

Al-Aeldin svarade på ett långt kasta, men bollen landade redan bakom frontlinjen. Efter att ett mål gjorde målat sig våra spelare på något sätt, vilket Cherchesov självklart inte tyckte om. Kokorin spelade av misstag handboll - Qatari mittfältare försökte göra en långväga överföring, slog Zenit framåt.

Under den 64: e minuten utvecklar ungarna en attack på högra flanken. Snarare försöker de att utvecklas - under ryssarnas påtryckningar måste motståndarnas mittfältare returnera bollen till sin försvarare. Poloz ändrar sin partner i Rostov-attacken Bukharov.

Högre League 12 32 5 8 19 24 47 -23 23 Denis Laptev 9 2012 Vitryssland. Den högsta ligan 10 30 7 6 17 22 58 -36 27 Roman Volkov 11 2011 Vitryssland.

Han kom ändå in i budet för Champions League-finalen. Två matcher om året kan omvandlas till två troféer. Efter segern på världscupen i Tyskland år 2006 återvände italienarna bara tillbaka: en generation bleknades mot bakgrunden av sina föregångare, korruptionskandaler och halvt tomma arenor. Om huvudstjärnan i ditt land är Mario Balotelli, finns det redan något att tänka på. Försök att komma ihåg när toppspelaren senast flyttade till Italien som en stjärna.

Kostanay kinesisk hårfärg.

Välkommen! Snälla berätta för mig Jag försökte den här färgen, riktigt cool effekt, håret är mjukt och glänsande! Jag använde den som en återställare för hår (jag brukar använda en hårtork och järn) men märkte att min färg blir ljusare än den var (det var mörkt, nästan svart) fråga: kan det tvättas av (lättas)? Eller är det meningslöst och det är bara att vänta tills håret växer tillbaka? (Färgen tvättar inte riktigt) Tack på förhand.

Nadya, om möjligt, kasta bort fotofältet från denna färg. Tack på förhand)

Aldrig intresserad av denna färg, vet inte

rutan design ändrad. det finns till salu

Välkommen! Men snälla berätta för mig hur man spädar ut denna färg. Behöver du vatten ??

och hur hon blir skild vem vet.

Vad kan tvätta det?

Välkommen! Snälla berätta för mig Jag försökte den här färgen, riktigt cool effekt, håret är mjukt och glänsande! Jag använde det som en återställare för hår (jag brukar använda en hårtork och järn) men märkte att min färg är ljusare än den var (det var mörkt, nästan svart) fråga: kan någon tvätta den (lätta)? Eller är det meningslöst och det är bara att vänta tills håret växer tillbaka? (Färgen tvättar inte riktigt) Tack på förhand.

Hej, snälla dela en länk där du kan köpa denna färg, tack.

Hur man planterar hårfärg: 2 tips från erfarna stylister

Färgsträngar är ett ganska populärt förfarande. Idag är flickor som föredrar naturlig hårfärg sällsynta. Men inte alla kan odla professionellt hårfärg.

Färgning av hår, damer tar inte hänsyn till elementära saker och följer ofta inte instruktionerna i verktyget. Som ett resultat förvärvar krullarna nyfikna nyanser som ligger långt ifrån den färg som tillverkaren förklarar.

Faktum är att kvinnor genom att applicera färg på strängarna inte tar hänsyn till krullarnas naturliga pigmentering, vilket leder till oväntade resultat. För att få önskad effekt behöver du veta färgen. I den här artikeln kommer vi att beskriva hur du sparar hårfärgsmedlet korrekt så att resultatet inte kommer att göra dig besviken.

Vad du behöver veta om färgämnen och mousser för hår: Använd i hyttens capus, konstant, igora, nekst och andra färgalternativ

Om du väljer ett professionellt färgämne måste du noggrant undersöka märkningen. Vanligtvis på förpackningen anger tillverkarna namnet på färgen, men för de flesta kvinnor är det ett tomt ljud. Till exempel, vad betyder skuggan "Winter Cherry" eller "Chocolate"? Därför har varje färgämnebalsam ett digitalt index som informerar köparen om färgdjupet. Nyanser är placerade från mörkt till ljus.

Det ser ut så här:

 1. Black.
 2. Brun (mättad).
 3. Brun (mörk).
 4. Brun (vanlig).
 5. Brun (klarad).
 6. Blond (mörk).
 7. Blondin (vanlig).
 8. Blondin (klarad).
 9. Blond (standard).
 10. Blond (klarad).

Det finns 12 kategorier av färger. Vi tog tio grundläggande nyanser. Färgämnen med markeringar 11 och 12 är klargörande medel.

Det är viktigt! För att lösa hårfärg behöver du ett oxidationsmedel. Vanligtvis kommer denna komponent med färgämne. Om oxidationsmedel köps separat måste den tillverkas av det företag som gjorde färgen.

Oxideringsmedel och färgämnen som tillverkas av olika företag kan vara inkompatibla.

Nu överväga färgerna på populära märken.

Kaaral: hur man odlar professionellt hårfärg

Italienskt företag för produktion av hårfärgprodukter. Om du väljer färg från den här tillverkaren måste du känna till följande märkning:

 • 0 - Identiskt till naturligt.
 • 1 - ashen.
 • 2 - lila.
 • 3 - guld.
 • 4 - koppar.
 • 5 - machaon.
 • 6 - röd.
 • 7 är brun.

Estel är inte kinesisk svartfärg

Färger är gjorda av ett ryskt företag. Färgpaletten följer den tidigare tillverkaren, men märkningen av nyanser är annorlunda. I synnerhet är röda och lila toner markerade med siffrorna 5 respektive 6. Den bruna färgen är i sjunde positionen och nummer 8 är pärlskuggan.

Tips! För att ta bort det gula håret med lila nyanser. Naturlig kopparfärg på håret jämnas med grön färg. Dessutom hjälper blandning av hårfärger till att få mer mättade färger.

Schwarzkopf - rätt proportioner

Detta tyska företag markerar sina produkter som tidigare tillverkare. Men här anger nummer 1 skuggan "Sandre", de gyllene och bruna tonerna upptar 5: e och 6: e positionerna, siffran 8 visar den lila färgen.

I princip har nästan alla företag som är involverade i produktionen av produkter för färgning samma märkning. Därför är det användbart att veta om produkterna från den gemensamma produktionen av CHI Ionic och ISO. Detta amerikanska varumärke använder ett brev för att markera paletten.

 1. A - Ashen.
 2. AA - Djupare nyans av askfärg.
 3. B - Beige.
 4. C - Koppar.
 5. G - Golden.
 6. CG - koppar guld.

Vad du behöver veta om oxidationsmedel

Späd professionell hårfärg behöver en speciell komposition - ett oxidationsmedel. Detta ämne, som inleder en kemisk reaktion med färgämnet, hjälper till att få önskad nyans. Normalt säljs oxidationsmedlet och färgen i satsen, men det ger inte köparna rätt att välja. Därför föredrar de flesta kvinnor att späda färgen mer koncentrerad oxidant (samma tillverkare), få ​​djupa nyanser och ljusa färger.

Alla kommersiellt tillgängliga oxidationsmedel skiljer sig åt i väteperoxidinnehållet. Denna siffra varierar från 3-12%. Som ett exempel ger vi utspädning av färgen "Estelle" för hår. Allt beror på det förväntade resultatet. För att göra håret mörkare (1-2 toner) ta en oxidationsmedel med en aktiv substanshalt på 3%. För en liten förtydligande med 6% oxidant. För att lätta strängarna längs hela längden med 3-4 ton rekommenderas det att späda upp den maximala koncentrationen av ämnet.

Att lära sig att blanda ingredienser i en enkel skål

Vanligtvis indikerar tillverkare hur man blandar hårfärg ordentligt. Paketet har rekommenderat proportioner. Observera att det lägsta innehållet av oxidationsmedel i blandningen är 1/5 av mängden färg. Blanda professionellt hårfärg bör vara enligt följande:

 • Förbered en grund blandningsskål för komponenter och sätt på gummihandskar.
 • Vi blandar de nödvändiga ingredienserna (i proportioner rekommenderade av tillverkaren).
 • Blanda noggrant i cirkulära rörelser.
 • Applicera den färdiga blandningen på trådarna.

Hur man odlar kinesiskt svart hårfärg

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

Priserna är fortfarande "gamla"
Stort paket - 24 ampuller - 1973+
och en liten 6 bitar - 612 +%
och även av det stycke jag kan ge på rättegång.

Kationisk mjukgörare, perfekt omstrukturering delade ändar och skadat hår, vilket gör dem mjuka och glänsande.

Återställer skador på hårstrukturen orsakad av upprepad färgning, missfärgning eller kemisk perm. För maximalt skydd kan STRUCTURAL lotion användas före kemisk exponeringsprocedur eller tillsättas till kemikalier för perming, färgning och blekning.
Metod för användning

Applicera på tvättade våta håret, fördela droppe för droppe och uppmärksamma de mest skadade hårdelarna. Emulgera i 5 minuter. Skölj noga med varmt vatten.

effektiv från första användningen
aktivt koncentrat
perfekt för känslig hårbotten

Drogny generation minskar risken för håravfall. PROCAPIL, som ingår i det, stimulerar cellernas metabolism av substanser, aktiverar cellerna i hårsäckar, aktiverar ämnesomsättningen, förhindrar follikelatrofi och stimulerar hårväxten. Menthol har en uppfriskande effekt.

Metod för applicering
Efter applicering av Energy Shampoo, applicera på hårbotten, utför en massage i 10 minuter. Tvätta inte! Kan användas dagligen.

förpackningskostnader 2245 +%

RICHEN * NA. Chic hårfärg. LOT.

Hårfärg Hårfärgets historia har en lång historia. Vilka människor har inte färgat sitt hår i århundraden. Dessa var avkok av örter, blommor och kaliumalkali, läsk, silvernitrat. Men det mest populära färgämnet var naturligtvis Henna. Den moderna marknaden är fylld med hårfärger. För konsumenten som vill ändra sin hårfärg idag finns det ett stort utbud av färger. Hur väljer man en färg som passar dig? Bestäm först färgen.

Som i gamla dagar var håret färgat.

Du bestämde dig återigen för att ändra hårets färg, men vet inte vilken färg du föredrar den här gången. Självklart finns det idag på vår marknad så mycket hårfärgfärger att det inte är överraskande att "gå vilse" i sina labyrinter, och reklam från TV pushar oss också ständigt. Har du någonsin undrat hur våra mormor färgade håret? Det hjälper oss att lära känna den här kreativa portalen i världen x Walnutskal 100 g nötskal eller hela.

naturliga hårfärger. Mode och skönhet

Dam, har någon försökt? inte henna och basma, och det är färgerna i rören som är alla organiska? som ett resultat?

BYFAMA och Alter Ego - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

20 Fonder i en flaska!
NY!
"Tjugo betyder i en" multifunktionell hårspray

Universellt multifunktionsverktyg för alla typer av hår, effektiv som en mask, praktisk som en spray. Kombinerar 20 funktioner. En idealisk produkt för hälsa, skönhet och glans.

De aktiva beståndsdelarna i sprayen FAMA 20 FÖR DIG:
Silkeproteiner "tät hår" och har en fuktgivande effekt.
Solros extrakt skyddar färgat och omärdat hår från exponering för UV-strålar, ger dem styrka och hälsa.
SEPICAP MP (flytande keratin): Ett komplex av aminosyror och vattenlöslig silikon, berikad med vitamin B5, skyddar hår från höga temperaturer under styling, neutraliserar fria radikaler.

Verktygets funktioner "20 in 1" 20 FÖR DIG AV FAMA:

Återställer skadat hår
Ger intensiv näring
Gör kamning enklare
Fuktar torrt hår
Skick hår utan vikt
Förhindrar splittrade ändar
Skyddar mot UV-strålar
Skyddar håret under värmebehandling
Ger mjukhet och silkiness
Smoothes cuticle
Den har en likriktande effekt.
Ökar hårets tjocklek och volym
Shine lägger till
Håller stapling under lång tid.
Ger snabb hårtorkning
Håller hårfärgen länge
Eliminerar hårets porositet
Den har en avkopplande doft.
Avlägsnar statisk från hår
Underlättar arbetet med strykjärn och tang

Hur man använder multifunktionssprutan 20 FÖR DIG AV FAMA:

På vått hår:

Tvätta hår och handdukstork. Skaka 20 FÖR DIG sprayflaska och spray på håret (eller palmen) från ett avstånd av 20 cm. Låt jämnt fördela produkten jämnt genom håret, borsta det. Tvätta inte!
Resultat: Mjukt, glänsande hår, skyddat mot negativa faktorer.

För torrt hår:

Skaka sprayflaskan 20 FÖR DIG AV FAMA. Spraya produkten på handflatan. Bär på håret hela längden, sätt in den önskade frisyren.
Resultat: Hår fuktad, skyddad mot negativa faktorer, effekten av färsk styling.

och allt detta för 651 p +%
probnichek-spray - 100 r, på org% och flaskspray

RECENSIONER
==============================
Jag vill skriva min försenade granskning på familjen. Jag försöker det på sly länge, inte en enda produkt besviken.
-Tonalizatory. Jag använder vitpeppar, jag är glad att äta, det tar ibland skenighet, skuggan är ädel, i motsats till liknande produkter från andra företag som har testats, varefter det tydligt framgår att håret är "zafiotili")). Rosa peppar passade mig inte, men en vän - en beigeblondin glädjer inte, samlar en massa komplimanger om hårfärg.

- Hudra mask är en mycket effektiv sak, jag använder den inte under normala perioder - det fuktar för mycket, men efter radikal ljussättning återupplivar och vitaliserar håret. Och det hjälper också mycket när du måste tvätta håret före en viss händelse, sätt på en mask i några minuter och - voila! håret trycker inte, ser väldigt bra ut.
- Hudra fuktighetsgivande droppar i ögonblicket blir överdriven tips till levande, glänsande och plast.
- Hudra shampoo är super, efter det använder jag inte ens luftkonditionering;
- hårlift - först, utan att ha förstått, köpte jag bara 2 flaskor med faser, och sedan från första provet blev det klart att detta var supervikt och nu, med en komplett uppsättning med schampo och serum, desto mer tycker jag inte om det. För människor som jag, som kan färgas och 3 gånger i veckan, det här är bara en frälsning)) Håret är pulserande, elastiskt, glatt och glänsande.
- Färger av utmärkt kvalitet, igår målad i den skandinaviska blonden 9SC, visade sig färgen vara ren, kall, men utan grågrön nyanser, som syndar nästan alla kalla blondiner. Han inspirerade mig att skriva till sist, beröm, hejdå)) Förutom honom, försökte jag en mycket ljus 11.13 - upplyst perfekt, inte sämre än pulver i stugan, det var lite yellowness men inte kritiskt, inte som efter samma pulver * himmel, jag har inte provat det än). Ännu tidigare var hon målade med cashmere blond, 9.17, färgen är vacker, hon blev beundrad även av en mästare som arbetar med guld ** Vella. Tja, och traditionellt för detta företag skina och friskt hår.
- Det finns ingen tid att skriva om stylingverktyg, men de är också mycket nöjda)))
Generellt, en positiv, tack så mycket! (recension från bild)
===========================
Tanya, här är min recension:
Håret är mycket skadat efter kem. Curling, mycket push, break, typ av äcklig (washcloth).
Vad jag gjorde:
1. För rent hår, hårlyftbehandling + slutlig jojoba spray
2. Före styling - Skyddande olja på spetsarna + Hydra vätska för rätning av hår
Resultatet är helt enkelt fantastiskt, det lades lätt, håret är rakt flödande, inte ett enda gram fluffiness, tipsen är bra och lydiga.

Jag gjorde också behandlingen - ampuller som återställde strukturella. En ampull är verkligen tillräcklig för hela huvudet, lotionen skummar lite, flödar inte, lukten är trevlig. Hår efter honom också tyckte om den mycket lydiga, lätt att passa.
(testamente från cvett)
====================
Tatiana tack så mycket för färgen. Jag slutligen utan en röd nyans, det är bara ett mirakel. Vem försöker komma ifrån rödhåran förstår mig)
Jag tog nummer 6.1 från dig, det visade sig vara exakt detsamma som på paletten.
Och en väldigt fin struktur

Okarska hår i mörk färg? Mode och skönhet

Tjejer, skratta inte bara om frågan är dum :) På grund av det gråa håret som började dyka upp, började hon färga håret. Min naturliga färg är "nästan svart". I samma och jag vill måla. Igår, i en konversation med en frisör, blev jag förvånad över att hon lärde sig att lösa färg med peroxid. Jag blev sååå överraskad: (((Jag hade intrycket att de bara använder peroxid vid blekning av hår. Och för en mörkare färg används några mer godartade tekniker.. Har jag fel?

Peroxid eller ammoniak används för att "öppna" håret, som mästarna säger. Liksom, vågar på hårets yta går bort, så att färgen tränger in i håret.
Och balsams (sura, om inte felaktiga) i slutet av färgning behövs för att "stänga" håret :) så att håret glänsar och färgen inte tvättar längre.

Så din frisör har rätt.
Det är sant, så vitt jag vet, att det fortfarande finns färger som verkar på en annan princip - utan ammoniak. Gilla Illuming från Goldwell. Men de "ackumuleras" i håret för bara några få fläckar. Och mindre resistent vid tvätt.

Hemlagad hårfärgning. Mode och skönhet

Har någon någonsin haft erfarenhet av att färga hem burgundy (loreal) hår? Jag är intresserad av det, och det är verkligen nödvändigt att störa någon slags oxidant, som skrivet med instruktionerna? *** Ämnet flyttades från konferensen "SP: sammankomster"

Hårfärg. Mode och skönhet

Berätta för vem som målar ditt hår. Jag har mycket grå hår, jag måste måla mig ofta en gång i två månader.

Orientera hårfärgen, pliz. Mode och skönhet

37 år gammal, mörkt hår. svart brun. helt rak, tunn, silkeslen. Visas singelgråt hår. :( (men de kan ses bra, särskilt i solen. Jag vill inte dra ut det, jag har inte mycket hår alls. Troligen är det dags att färga.. men hur? 15-17 år sedan var jag förtjust i ljusa färger, men det här är tidigare. Nu skulle jag vilja för att hålla kvar det återstående håret, men för att inte se grått hår. Vilken färg ska jag välja? Absolut förstår jag inte. Jag hörde bara att det är nödvändigt att välja på.

RICHEN * NA. Chic hårfärg. LOT.

Hårfärg Hårfärgets historia har en lång historia. Vilka människor har inte färgat sitt hår i århundraden. Dessa var avkok av örter, blommor och kaliumalkali, läsk, silvernitrat. Men det mest populära färgämnet var naturligtvis Henna. Den moderna marknaden är fylld med hårfärger. För konsumenten som vill ändra sin hårfärg idag finns det ett stort utbud av färger. Hur väljer man en färg som passar dig? Bestäm först färgen.

Jag väntar på våren, jag vill ha en förändring :). Timrinas blogg på 7ya.ru

Och våren har fortfarande inte bråttom (Med tyngdförlust också, det lägger inte upp mycket bra. Och man vill ha lite frisk ström) Nya känslor. Här tror jag, kan ändra hårfärg? Vad råd? Chestnut? Eller i Ryzhin? Eller kanske nutty? Mörkare, lättare? Eller bara lägga till ljusstyrka? Det är vad jag har på huvudet nu: ps Det här är utan styling :) pps Jag glömde :) Hvastan lack. Tack Kuduana ^) Vi ska behandla benen:

Hur målar man Basma? Mode och skönhet

Färgad med henna, men mitt hår är förmodligen för ljust, så jag har en mycket röd färg. Jag vill uppnå en mörkare nyans. Därför bestämde jag mig för att måla mig med en blandning av basma och henna. Jag skulle vilja veta i vilken proportioner att blanda och är det möjligt att späda denna blandning med kefir, som ren henna? Eller reagerar basma i en annan miljö?

Och igen om henna.. Det fungerade inte för att måla (((. Mode och skönhet

Tjejer hjälper till med att plisa (jag ska berätta en liten historia. Vi har mycket lockigt hår, tunt, poröst och torrt, jag målar i röd färg. Jag brukade måla med färg, men mitt hår började falla ut och bestämde mig för att prova Henna. För första gången målades den med ren henna för 40 gnugga, skilda på kefir. Allt var välmålat och rötterna och ändarna var av samma färg. Jag höll det under 1,5 timmar under väskan och ullbenet. Sedan växte rötterna 1,5-2 cm, jag gick till havet och bestämde mig omedelbart.

Hur bli av med svart färg (på håret)?. Mode och skönhet

På sommaren färgade hon roligt håret svart och svart, med avsikt att återvända sin vanliga brunröda till hösten. Men svart färg från håret tvättar inte, torkar inte ens. Sedan dess har hon färgat håret två gånger redan, färgen visas bara på de vuxna rötterna. Jag förstår att det var nödvändigt att använda färgfärg (jag förstår nu det här, det var inte på något sätt för mig). Men vad kan man göra nu? (Den sista gången mitt hår färgades igår. Längden handlar om axlar, jag skulle inte vilja klippa den kort.)

havsvatten förändrar färgen på färgat hår (jag lärde mig av en slump efter att jag blev intresserad av dykning :)). De blir ljusa och röda, men för att få effekt måste du hålla håret i vatten i minst 40 minuter (minimum). Försök att köpa havsalt i ett apotek och späd det (och här är hur du håller huvudet där i 40 minuter, jag kommer inte :)))

Rådgivning hårfärg.. Mode och skönhet

Tjejerna rekommenderar resistenta färger för grått hår. Jag försökte mycket, men så snart jag tvättar mitt huvud ett par gånger börjar det gråa håret dyka upp: (Och jag har det bra redan.) Hjälpa mig :) *** Ämnet flyttades från konferensen "SP: Sessions"

Hur man spädar hårfärg

I professionella skönhetssalonger spädar mästare alltid sina färgkomponenter och oxidationsmedel i en skål. För ett förfarande kan de använda färgämnen av olika nyanser, blanda dem och späda dem, vilket resulterar i en mer lämplig färg. Till exempel vill du färga hår i chokladhårfärg med en nyans röd - få brun och brun färg och blanda dem i en viss mängd. För en uttalad rödfärg, ta färgämnen i ett förhållande 1: 1, för en lätt märkbar burgundy på brunt hår i färd med att förbereda blandningen, lägg ett kvarts rött till det bruna färgämnet.

Så du kan experimentera med andra liknande när det gäller nyanser som du vill få. Men kom ihåg att vid blandning bör du använda färger av endast ett märke (på grund av olika tillverkares olika oxidationsmedelskomposition).

Vid utspädning av färg, använd en oxidator (aktivator) som endast är konstruerad för denna färgfärg. De proportioner i vilka färgen och aktivatorn ska blandas, skiljer sig som regel - mät inte komponenterna "med ögat", annars riskerar du att få ett annat resultat. Om du planerar att få en mer hållbar färg, använd professionella verktyg. De ger intensiv färg och håller mycket längre. Professionell oxidator och färg packas i stora flaskor. Proportionerna föreskrivs alltid i instruktionerna, ibland på förpackningen eller röret.

När du har anslutit färgen och aktivatorn, applicera omedelbart blandningen i håret. Utspädd färg kan inte lagras.

Instruktioner för färgning av hårfärg CHI

Färgning av hårfärg CHI innefattar 4 enkla steg:

 • STEG 1. Bestämning av hårfärgens nivå för tillfället, samt en uppskattning av procenten av grått hår.
 • STEG 2. Bestämmer färgnivån som du vill få på ditt hår (i färgnummeret som anges med numret) Samma färg? Mörkare? Lättare? Målar grå hår eller branding?
 • STEG 3. Bestäm önskad ton (kall - COOL, neutral - NEUTRAL eller varm - VARM). Den resulterande färgen kommer att vara en kombination av färgen på det valda färgämnet och hårets grundfärg.
 • STEG 4. Bestäm aktivatorn (oxid) som ska användas. CHI-aktivatorer är utformade på ett sådant sätt att varje 10 volymer (volym) ljusnar håret med 1 nivå.

CHI Activator Volym

Resultatet

Upp 1 nivå eller behåll (uppdatera) eller ändra ton (skugga) på en befintlig färgnivå

Upp (ljusare) på 2 nivåer

Upp (ljusare) på 3 nivåer

Upp (ljusare) på 4 nivåer


MIXING REGLER OCH FÄRGNINGSTID:

CHI Paint Series

Blandningsregler

Färgtid

Standard serie

1: 1 (10, 20, 30, 40 volym)

30 minuter vid rumstemperatur för normalt hår.
45 minuter för hårdför-färgning och grått hår.


FÄRGMETOD:
(använd alltid färg för att rengöra, lite fuktigt hår, dela håret i 4 delar)

Om du vill få en mörkare färg, röd / röd färg eller lätta håret med 1-3 toner):

 • STEG 1. Applicera färg på rötterna och se till att alla rötter är täckta med färg.
 • TRINN 2. När färgen har applicerats på rötterna, applicera omedelbart färgen till mitten och hårets ändar. Höj håret lite med dina händer för att tillåta luft att cirkulera och starta oxidationsprocessen. I slutet av ansökan noterar tiden.

Var noga med att övervaka färgprocessen, eftersom du kanske behöver mindre tid för att uppnå önskat resultat!

Om du vill få en färg 4-5 nivåer lättare än din nuvarande färg:

 • STEG 1. Gå tillbaka 2-3 cm från rötterna och applicera färg på mitten och sedan på ändarna av håret. Vänta 15 minuter tills du ser en färgbyte.
 • STEG 2. Doppa håret med en handduk så att överflödig färg absorberas.
 • STEG 3. Förbered en ny del av blandningen och applicera på rötterna och sedan längs hårets längd.

RINSNING i slutet av färgning:

 • Använd lite varmt vatten och massage ditt hår försiktigt för att emulgera färgblandningen.
 • Skölj med varmt vatten i 5 minuter.
 • Tvätta håret med CHI Infra Shampoo eller CHI Color Protector Shampoo för färgat hår.
 • Torka håret med en handduk.
 • Applicera CHI Color Lock i 5 minuter och skölj.
 • Applicera några droppar CHI Silk Infusion - en gelåterställning av silkeinfusion och lämna på håret.

Östra halvklotet

News:

 • Östra halvklotet "
 • Kinesiskt forum
 • Kina: Women's Club
 • Hälsa och skönhet (Modererad av Alёna, Sashulya, Yelianna) »
 • Måla för blondinen

Författare Ämne: Paint for blonde (Read 38360 times)

0 användare och 1 gäst tittar på det här ämnet.

 • Östra halvklotet "
 • Kinesiskt forum
 • Kina: Women's Club
 • Hälsa och skönhet (Modererad av Alёna, Sashulya, Yelianna) »
 • Måla för blondinen

Sidan skapades på 0.038 sekunder. Begäran: 41.

Ljusa färger av önskad nyans: utspädd korrekt

Om du redan har färgat ditt hår själv vet du säkert att färgkompositionen blandas omedelbart före proceduren av två komponenter - färgämnet och oxidationsmedlet. För att få de ljusa färgerna i önskad nyans, är det nödvändigt att späda färgämnet och oxideraren ordentligt i vissa proportioner.

Artikelns innehåll:

För att färga ditt hår hemma behöver du:

 • färgämne och oxidationsmedel
 • handskar
 • glaspinne för blandning av färgkomposition
 • icke-metallisk blandningstank

I en låda med färg avsedd för hemmabruk packas ett oxidationsmedel eller en oxidant och färgkompositionen i olika förpackningar. Du måste bara blanda dem enligt bifogade instruktioner i potten och applicera den på ditt hår.

I lådan med professionell färg hittar du bara ett färgrör, och oxideraren säljs separat. Det kan emellertid vara av olika tillstånd - från 3 till 12%. Ju större procentsatsen desto större är mängden väteperoxid närvarande i oxidationsmedlet. Beroende på mängden färgämne och oxidationsmedel av en viss koncentration kan du få en annan nyans av hår efter färgning.

Vanligtvis vid färgning i ljusa ljusa naturliga färger är förhållandet mellan färg och oxidationsmedel 1: 1. Om du färgar håret i tonen eller vill att den önskade nyansen ska vara ljusare i tonen, använd en 6% oxidator. För att få en nyans av två toner lättare än vad som anges, behöver du samma mängd 9% oxidator och tre toner - 12%.

Om du inte vill gå till frisören och kommer att färga ditt hår själv, måste du inte bara späda ut färgen ordentligt, utan också ta hänsyn till några nyanser. Oxideringsmedel för ammoniakfärger och ammoniakfria hårfärger är till exempel helt olika läkemedel som inte ersätter varandra. Det är viktigt att ta hänsyn till principerna om färg i odling av färg.

Om du tittar på ditt hår i solljus märker du sin naturliga, naturliga nyans. Någon hår är gjuten i rött, någon - gul, och någon kommer även att se en blå nyans.

Det är nödvändigt att veta några av grunderna i färg för att hitta rätt mixton för att måla önskad nyans. Om din naturliga färgen röd, måste du välja färgerna grönaktiga toner av onödiga gulhet kan avlägsnas genom färgning i lila toner kommer rödaktig nyans öka ljusstyrkan för den valda tonen och färger av blått och aska toner, tvärtom gör det tråkigt, pastell. Om du själv inte kan bestämma vilken ton du behöver, kontakta rådgivare från frisörerna.

Hur man blandar hårfärg

Färgblandningen är baserad på kunskapen om färgmålning - det är viktigt att inte bara välja nyanser som matchar varandra, men också att kombinera dem i rätt proportion. Innan du börjar blanda hårfärger måste du först och främst bestämma vilken färg du vill sluta med - luft (ljus nyans), mättad, tung, mjuk eller saftig.

Med en jämn färgövergång är det bättre att blanda färger som liknar tonen, som är väl kombinerade med varandra. Till exempel koppar med kastanj, aubergine med lila-svart, gyllene med karamell. I kontrast kan blont hår färgas med svarta trådar. Med hjälp av målning kan du även visuellt justera ansiktets form och markera vissa delar av håret med färghöjdpunkter.

Hårfärgsmixningsteknik

Att blanda olika färgfärger är en komplex teknik som endast ägs av erfarna specialister. Denna process innefattar bedömning av hårets skick och struktur, bestämning av hårbottens känslighet och den ursprungliga hårfärgen - naturligt eller färgat, närvaron av grått hår. Om du väljer att måla hemma, följ råd från professionella stylister som minimerar risken.

5 regler för blandning av färger i olika färger:

 1. Det är viktigt att blanda liknande nyanser från färgpalett, men olika toner, till exempel medium och mörkblond. För noggrant val, använd färgdiagrammet.
 2. Det är strängt förbjudet att blanda färger från olika tillverkare, eftersom dessa är två helt olika paletter;
 3. Den viktiga rollen som proportionerna av färger, liksom den totala mängden färg som behövs för färgning. Det är nödvändigt att korrekt beräkna proportionerna för blandning för att få önskat resultat;
 4. Om hårfärgen vid rötterna och ändarna är annorlunda, om det finns gråa hår, då är det viktigt att först måla dem i en färg nära naturliga och först efter det experimentet med blandningsnyanser.
 5. Dessutom glöm inte att det på olika typer av hår kan samma färg se helt annorlunda ut och graden av mättnad beror på exponeringstiden.

I vilka proportioner blandar du hårfärger:

 • Den totala förbrukningen av färg för kort hår (upp till axelbanan) är 60 ml färgämne (1 förpackning), för medelstora - 120 ml, för långa - 180 ml.
 • För att få rätt ton i tonfärg blandas med ett oxidationsmedel 1: 1 (ett oxidationsmedel används 3%);
 • Färgerna på utvalda nyanser blandas antingen i lika stora proportioner, eller en är tagen mer än en annan. Till exempel, när du blandar två toner - koppar och kastanj, om du vill få en nyans närmare kopparen, blir färgen av den här tonen tagen mer.

Det faktum att för blandning måste du välja färger nära varandra med tonen - den här regeln lärde vi oss. Nu behöver du hitta rätt nyanser, vilket är lätt att göra från färgbordet på professionella hårfärger.Nästa Artikel
Naturligt hårfärg: färgmetoder utan kroppsskada