Hur man gör hårdvolymen på rötterna - de 10 bästa sätten!


Tusentals damer drömmer om ett tjockt och frostigt hårhår. Naturen belönades emellertid generöst inte alla kvinnor. Det är därför många damer söker ständigt efter nya metoder, hur man ger ljushet till frisyren vid rotdelen. Några enkla manipuleringar med egna händer gör att du kan göra krullarna elastiska och attraktiva.

Vad ska man göra för att ge volymen till håret hemma?

Låt oss ta reda på hur man gör en stor mängd hår. Innan du börjar arbeta, rekommenderas strängar av någon längd att tvättas ordentligt. För att håret ska bli mer frodigt bör du definitivt använda balsamkonditioneringsmedel efter schampo. Verktyget ska vara försiktigt jämnt fördelat över hela ytan av locken (inklusive lockigt).

Tips! Höj strängar på rötterna kan sköljas med kallt vatten, till vilket tillsätts lite citronsaft. Det nödvändiga pomphåret ger låg temperatur.

Det är möjligt att lägga till volymen i håret vid rötterna med en hårtork och rikta den från topp till botten. För bekvämligheten kan huvudet lutas. När trådarna är lite torra behöver en liten mängd appliceras på rotdelen:

Hur man gör hårkrull vid rötterna med egna händer?

Det rekommenderas att använda alla styling kompositioner märkta "Volym". Vad kan göra för hårvolymen någon kvinna, även om en kort frisyr? Det är lätt att flyga en frisyr med borstning. En rund borste plus en varm luftstråle kommer att ge ett attraktivt resultat, vilket hjälper till att fixa kylflödet från hårtorken. Det är nog att vinda håret på en kam och torka det. Din man kommer att älska den nya frisyren!

Nail - salvation för alla tider!

Är du osäker på vad du ska göra för hårvolymen? Det är lättast att skapa en magnifik frisyr från rötterna med hjälp av en vanlig fleece som sparar kvinnor med långa och korta krullar i flera årtionden. Tack vare honom blir resultatet det mest motståndskraftiga. För att göra en hög från hårets rot måste du:

 • dela håret i krullar;
 • varje sträng är uppdelad i 2 delar;
 • kamma en sällsynt kam bara den nedre delen.

Till resultatet var beständigt, det rekommenderas att fixa det med lack. Då kvarstår effekten länge.

Tips! Om du bestämmer dig för att lägga airiness till den här frisyren med den här metoden, ska du definitivt lämna de översta strängarna smidiga. Annars kan effekten av "shaggy", orubblighet, slarvhet inte undvikas.

Hur man gör en stor volym på långt hår?

Många damer på jakt efter ett svar på frågan om hur man ger glans till håret på rötterna, använd curlers. De hjälper till att lägga till ljushet och tjocklek, till och med försvagade, smala krullar som inte klarar av radikala metoder. För optimala resultat rekommenderar yrkesverksamma att föredra stora versioner av kardborreband.

Kosmetiska "hjälpare"

Twist dem ska vara på knappt våta strängar, förbehandlad styling komposition. Det kan vara:

Det rekommenderas att applicera lite smink. Om du överdriver det med sin mängd kommer alla strängar omedelbart att hålla ihop. Lägg till pomp hår kommer inte att lyckas eftersom det faller. För att få en effektiv frisyr kan du torka krullarna med en hårtork.

Hur man gör volymen på toppen utan en hög?

Låt oss lära oss hur man gör en stor mängd på långa lockar. Du kan använda curling. I denna situation borde du bara arbeta med rena och torkade trådar. I det här fallet är det omöjligt att använda stylingprodukter.

Det rekommenderas att använda enheten med en korrugerad yta. Detta järn låter dig skapa en spektakulär pomp. Med hjälp av det kan du lösa problemet med hur du gör en volym på kronan utan en hög och några improviserade medel. Huvuddelen - metodiskt, sträng efter sträng, kommer upp från tillväxtlinjen.

Lägger med järnet

Inte bara en speciell tång, men också det vanligaste järnet gör att du kan skapa elastiska lockar direkt från rötterna. Luftighet kan ges genom att dela håret i separata strängar och fånga var och en av dem i sin tur genom en uppvärmd enhet. Det är nödvändigt att vrida dem upp till 180 grader, håll det lite i denna position. Det finns inget svårt i uppgiften, hur man gör en volym på kronan utan en hög. Det viktigaste är att överge fixeringsmedlen, från vilken en sådan läggning kan "avtappas" efter en viss tid. På natten, fläta två inte mycket snäva flätor, eller gör en lös svans.

Användningen av masker och salongprocedurer för att ge volymen till håret

För att lösa problemet med "prilizannosti" kan man göra genom systematisk användning av speciella masker. Förbereda dem är inte svårt hemma. För att göra detta bör det antas:

 • rå kycklingägg
 • honung;
 • konjak;
 • majonnäs;
 • gelatin;
 • havssalt;
 • senap;
 • olivolja.

Om du inte har styrka, möjlighet, tid och önskan om oberoende experiment, kan du kontakta skönhetsstudion. En innovativ "boost-up" -teknik hjälper till att skapa en visuell effekt av densitet.

Vi erbjuder att titta på en video om hur man ger volymen till håret med folkmekanismer (långvarig effekt). Glöm salongen och ge ditt hår en stor mängd!

Hur man ger håret en lyxig volym: 15 sätt

1. Torka håret ordentligt

Det beror på hur torr trådarna är, oavsett om de kommer att vara voluminösa eller inte. Frisörens herre rekommenderar att man använder följande tekniker:

 1. Först och främst, applicera en speciell mousse på hårrötterna, vars uppgift är att göra håret ganska frodig.
 2. Använd en hårtork, lyft strängarna vid rötterna med fingrarna, eller torka håret med huvudet lutat ner.
 3. Använd en speciell kam - en stor rundformad massageborste med tjocka naturliga borstar (borstar).
 4. Under torkningsprocessen vrids strängarna inåt med en borste och riktar en ström av hetluft från rötterna till spetsarna.
 5. I slutänden fixar du effekten med en stark hållare och vänd sedan tillbaka håret.

För att inte skada hårstrukturen, håll hårtorken på ett avstånd av 10-15 cm från hårbotten.

2. Välj rätt hårklipp

Visuellt ökad hårvolym hjälper till att välja välvalda hårklippningar.
Tunt hår Den ideala längden är medium, frisyrens form slits, flera lager (varianter: kaskad, stege, bob). Du kan också göra en sned, tjock bang.
Vifta - ett bra sätt att ge ett subtilt hårhår den önskade volymen, för det är det bättre att använda de ofarliga typerna av hårkronor.

Långt hår Ju längre shag, desto mindre volym den är utrustad med. I det här fallet bör du välja stegvis hårklipp, eftersom samma längd bara förvärrar situationen.

På långt hår är det bättre att göra basal bouffant, snarare än att blåsa torr.
Kort hår Den rekommenderade längden för tunna korta strängar är från öronlocket till haklinjen, inte högre och inte lägre. Minsta längd, såväl som maximalt, kommer att beröva hårets volym.

Oljigt hår. Ägare av fetttypen vågar inte ens drömma om en lyxig volym, eftersom deras strängar är "limmade ihop" den andra dagen efter tvätten. För att öka risken för basal volym, använd speciell kosmetika, använd torra schampo och gör hemlagade masker som syftar till att eliminera överdriven fetthet.
Ljusa håret med ett par toner. Lätta strängar kommer att skapa en illusion av naturlig pomp och volym.

3. Vi bildar en hög

Skapandet av basal bouffant är ett effektivt sätt att göra håret mycket lyxigare. Det är nödvändigt att börja bildas efter tvättning och noggrann torkning av hår. För att göra detta behöver du en kam med täta tänder.

Fleece-teknik:

 1. Separera den övre delen av håret och tillfälligt fixa klippet och vrida sig i en bunt.
 2. Bryt det återstående håret i tre lika delar.
 3. Pack börjar göra i riktning nedifrån - från tipsen till rötterna.
 4. Börja från nacken, rör dig långsamt till parietalområdet.
 5. Efter att ha kombinerat alla trådar täcker du toppen av håret, separerat i början av processen.
 6. För att håret ska stå, strö över lacker med stark hållning.

Hur mjukt räkna den byggda bouffanten? För att göra detta, behandla hela hårmassan med ett speciellt verktyg som mjukar och eliminerar trassel och vänta 20 minuter. Efter det ska du noga kamma håret med två kamar: först med sällsynta tänder, och sedan med frekventa. Balsam "anti-bouffant" ska tvättas av med varmt vatten.

4. Vi vrider lås på hårkrullarna

Vanliga curlers hjälper till att göra en chic volym. Eventuella variationer används - från standard kardborreband till termiska verktyg. Det viktigaste att curlers var stora. Wrap på dem bör vara torra trådar, förbehandlade med skum eller mousse. Exponeringstid vanliga curlers - 30-40 minuter, varefter strängarna torkas med en hårtork och försiktigt släppas. Uppvärmda hårvalsar håller håret i högst 15 minuter, och sedan avväxlande avlägsnas samtidigt kylning krullarna med en ström av kall luft. I slutet av proceduren slås krullarna med händerna och fixeras med fixeringsmedel.

5. Dra åt en diffusor

För att öka hårets fluffighet, hänvisa till hjälp av en diffusor - hårtorkfäste med långa stora utsprång.

 1. Applicera mousse eller skum till våtlås.
 2. Dela håret i zoner och växelvis gripa varje sektion med diffusorns fingrar och placera trådarna runt utsprången.
 3. Tippa sedan ditt huvud försiktigt försiktigt, torka håret.
 4. Direkt luftflöde mot hårväxt - denna teknik hjälper till att lyfta dem från rötterna.
 5. För att visuellt öka tätheten hos lockar, höja dem samtidigt med fingrarna, vilket ger rötterna ett vertikalt läge.
 6. Slutligen, med en strö av stilbeständig lack.

6. Använd järnet

Det snabbaste sättet att få en lyxig volym är att använda ett järn med ett korrugeringsmunstycke:

 1. Behandla håret med ett termiskt skyddande medel.
 2. Dela håret i två delar: övre och nedre.
 3. Du måste arbeta med den nedre delen: växelvis separera trådarna, kläm dem mellan plattorna stryka i 15-20 sekunder. Flytta verktyget från topp till botten - från rötterna till spetsarna.
 4. Lös upp toppen av håret. Det lyftas på grund av volymen av de nedre korrugerade trådarna.
 5. Om du vill kan du gå runt den övre delen av hårets huvud, bearbetar bara rötterna.

Strykjärnet ska vara utrustat med en temperaturregulator - ju tunnare dina strängar desto lägre temperatur är inställd.

7. Gör markering

För att skapa en illusion av en spektakulär volym rekommenderar stylister att göra amerikanska höjdpunkter. Nyans bländning och släta färgövergångar ger visuell pomp, för närvarande löser problemet med hårfri volym. 2, 3 och ibland används 4 färgtoner: ju fler toner desto större hårhår. American highlighting är idealisk för mörkhåriga damer.

Men på blont och rättvist hår är det bättre att göra "mazhimish" - det naturliga och mest försiktiga alternativet att lyfta fram. Färgning utförs med hjälp av medel som inte innehåller kemikalier, med tillsats av vax. Mazhimesh ger en blank guldfärgad färg och visuellt djup.

8. Tillagning av hemlagade masker

Fördelen med sådana recept är att de är naturliga och handlar om strängar på det mest fördelaktiga sättet. Förutom förstärkning och djup näring ger maskerna håret med naturlig basvolym och ger glans.
Följande recept bör hållas på strängarna i högst 60 minuter, var noga med att sätta på huvudet. Masker kan appliceras längs hela längden eller bara på rötterna.
Procedurer bör utföras regelbundet: 1 eller 2 gånger i veckan, annars kommer du inte att uppnå de önskade resultaten.
Tänk på 8 beprövade recept för hårvolymen, vilket är väldigt lätt att göra hemma.

Cognac, honung och havsalt

Färsk honung, smält med hjälp av ett vattenbad, kombineras med högkvalitativt konjak och havsalt. Alla ingredienser är tagna i en volym av 100, det fullständigt blandade materialet, lägga den i en glasbehållare, tätning och låt stå i 10 dagar i en mörk och sval plats.

Äggula, senap, gelatin och vatten

Lös upp gelatin (1 tesked) med varmt vatten (100 ml) och låt i 15 minuter. Längs vägen, slå en äggula med senapspulver (1 tsk.), Blanda sedan två recept. Blötlägg kompositionen i ytterligare 20 minuter och använd sedan som avsedd.

Olivolja, ägg, majonnäs

Kalorifattig majonnäs (30 g) med en visp ägg (2 st.) Och tillsätt till blandningen av olivolja (1 msk. Sked), förvärmes i ett vattenbad. Masken på håret kan hålla i 1,5-2 timmar.

Äggula, citronsaft, ricinus och honung

Blanda alla ingredienser noggrant: ricinolja och citronsaft (1 matsked), 1 äggula, smält honung (2 matskedar).

Henna, nässla, äggula, vatten

Strimlad löv av torrt nässla (0,5 koppar) blandat med färglöst hennapulver (2 tsk) och piskad äggula (1 st). Späd sedan kompositionen med vatten tills en krämig massa bildas.

Castorolja och vodka

Uppvärmd ricinolja (2 msk skedar) blanda med vodka (1 msk sked) och applicera på allt linnehår i 50-60 minuter. Masken ska tvättas utan att shampoo deltar.

Castor och burdock olja, äggula, aloe

Kosmetiska oljor (2 msk skedar) varma i ett vattenbad och kombineras med en äggula och hackad aloe-massa.

Ägg och kefir

Det enklaste men mest effektiva receptet. Fett kefir (0,5 l), uppvärmd till ett varmt tillstånd, blanda med ett rå ägg och använd för det avsedda syftet.

Dessa var de 8 mest effektiva sätten att öka volymen till håret. Kombinera dina trick och du kommer bli glatt överraskad av ditt lyxiga pomp!

Om du gillar artikeln, spara till dig själv och dela med vänner!

Hur man gör volymen på håret (45 bilder) med tillgängliga verktyg

Varje kvinna framför spegeln "conjures" över hennes styling, inte bara på tröskeln till en viktig händelse. Detta är ett dagligt förfarande, vilket inte är synd, varken pengar eller tid. Attraktiviteten och välbekymrade strängar när som helst och på vilken plats som helst beror i stor utsträckning på deras volym.

Tyvärr kan inte alla tjejer skryta med voluminöst hår.

Det är självklart lättare att gå till frisören, där mästarens magiska händer kommer att skapa ett mästerverk inom några minuter. Men du vill inte börja din dag med en resa till salongen. Tänk sedan på det, och hur man gör hårvolymen hemma?

Du kan uppnå önskad volym utan hjälp av en frisör.

Gör ditt hår fluffigt själv

Försök att ladda upp ditt foto och se hur det ser ut så här

Professionell frisörservice för våra abonnenter helt gratis

För att uppnå fluffighet av hår är det inte nödvändigt att tillgripa en mästers tjänster varje gång. Med hjälp av några tillbehör som finns på varje tjejs toalettbord, kan du enkelt och snabbt uppnå önskad effekt.

För att förstå hur du gör volymen på ditt eget hår följer du våra detaljerade instruktioner:

 • Korrekt tvättning av huvudet underlättar avsevärt insatserna. Efter applicering av schampo, använd balsam på locken (notera - inte en balsam).
 • Kallt vatten, något surt med citronsaft, tonar hårbotten. Strängar efter detta förfarande höjs något vid rötterna under påverkan av låg temperatur.
 • Torka håret genom att vippa ner huvudet.
 • När strängarna är torra nog, applicera ett litet stylingmedel på rotzonen.
 • Ett bra alternativ för hur man snabbt gör volymen på håret - med fleece. Dela delarna i två delar: sänk med hjälp av en kam och lämna de övre släta.

För din information! Det erhållna resultatet är nödvändigtvis fixerat med lack. Graden av fixering beror på syftet med frisyren. Om det här är ett kvällsutseende, välj ett verktyg med maximal fixering, och för vardaglig styling kan du köpa ett mindre resistent verktyg.

Klassiskt sätt att kamma. Resultatet är att fixa lacken.

Nödvändig inventering

För att inte lida för att göra volymen på långt hår, räcker det med att ha några tillbehör till hands, som professionella verktyg, instrument och konsumentprodukter som köpts i närmaste butik.

Så, vilka föremål för volymen du behöver för att skapa önskad styling:

Det är bättre att köpa en professionell hårtork, med en kraft över genomsnittet. Ett sådant förvärv i framtiden kommer avsevärt att spara tid för installation. Det bör ha flera temperaturregimer, minst två: kallt och varmt.

Foto: få volymen med en hårtork.

 • Rundborste;

En rund kam med stor diameter är mycket användbar för att uppnå en stabil basvolym med hårtork. Borstar kan vara naturliga, plastiska eller kombinerade.

 • Platt kam;

Med hjälp är det bekvämt att göra bouffant. Tänderna kan ha olika tjocklek. Valet av kam med frekventa eller glesa tänder beror på hårets längd och densitet. Kammen ska vara gjord av naturmaterial, helst av trä.

Instruktionerna för bouffant är ganska enkla, varje flicka kan hantera den.

 • Styling produkter;

För att frisyren under dagen behåller sitt ursprungliga utseende är det omöjligt att göra utan stylingprodukter. För korta strängar - det kan vara vax eller gel, för lång och medium hår är det lämpligt skum.

Var uppmärksam! Vid formning av läggningen är det mycket viktigt att inte överdriva det med mängden läggningsmedel. Annars kan krullarna hålla ihop, och volymen kommer att "falla" på några timmar på grund av hårets viktning.

Den resulterande volymen måste fixas. Graden av fixering beror på syftet med frisyren: kväll eller vardag.

Många använder hårkrullare, kardborreband eller termovariant för att skapa basvolym. I detta fall är det också nödvändigt att bearbeta håret med stylingverktyg och fixa det, spraya det med lack. Ett mer radikalt sätt är att skapa en perm, där volymen bibehålls under lång tid, men hårets struktur är skadad.

Velcro curlers är ett effektivt sätt.

 • Curling Iron;

Det används också aktivt för att skapa inte bara ett slät hår, men också den önskade volymen. Om du skickligt använder enheten kan effekten uppnås om några minuter.

Användbara tips

För att få en naturlig volym, utan att tillgripa globala åtgärder och hjälp av en frisör, är priset för vilka tjänster förresten ofta inte överkomliga för alla, följ våra enkla tips.

Många ägare av hårklipp är intresserade av frågan om hur man gör volymen på kort hår.

 • Använd ett schampo som är utformat för din hårtyp. Välj silikonfria produkter. Kom ihåg att närande schampon, som innehåller olja, har något hår. Professionella produkter ger en omedelbar effekt, men med tiden blir de beroendeframkallande.
 • Efter shampooing, använd en lätt balsam istället för en närande balm. Applicera det på strängar, från mitten av längden, men inte på rotzonen.
 • Håll regelbundet ditt hår med masker. Vissa kan tillagas med egna händer. Du kan också köpa ett färdigt verktyg i parfymaffären.
 • Kall sköljning främjar blodcirkulationen, på grund av vilket krullarna höjs vid rötterna.
 • Ändra delningslinjen från tid till annan. Strängar vänjer sig till en permanent position. Om du lägger dem i en annan riktning, kommer de att ge ett naturligt "motstånd" som översätts till volym.
 • Med hjälp av en rund borstkam och en hårtork kan du få volymen på rötterna om några minuter. Detta förfarande bör emellertid inte missbrukas, för att inte skada strukturen på trådarna.
 • Saltskalning hjälper till att hitta den naturliga hårvolymen. Med den här naturliga skrubben avlägsnas döda celler och blodcirkulationen aktiveras. Men att göra denna procedur rekommenderas inte mer än en gång var sjunde dag.

Med hjälp av enkla enheter i rätt händer kan du uppnå ett bra resultat.

slutsats

Enkla apparater, som inte bara är tillgängliga hos frisören, utan också hos varje tjej, kan med skickliga händer producera mirakel! Styrd av våra enkla rekommendationer kan du enkelt få en magnifik mängd hår och ser bra ut hela dagen.

En video i den här artikeln hjälper till att visuellt förstå nyanser av vårt ämne, titta!

10 enkla sätt att lägga till volym till tunt hår

Om du har naturligt tunt hår är det mycket svårt att ge dem den nödvändiga volymen och - viktigast av allt - att behålla det efter att ha lämnat huset. Fortfarande möjligt.

AdMe.ru har samlat in dig några tips som hjälper dig att göra ditt hår lyxigare och alltid se vackert ut.

Spela med hårlängd

Många stylister håller med om att den optimala längden för fint hår inte är lägre än kragebenet, eftersom korta hårklippningar visuellt ser mer volymin ut. Dessutom är de mycket lättare att stapla. Så om mellan längden och volymen väljer du fortfarande volymen - välkommen till frisören.

Gör ett flerskiktigt hårklipp

En annan version av hårklippningen, genom vilken du kan skapa en visuell effekt av volymen, är en flerskiktad hårklippning, dekorerad med en raggad kontur. Det är mycket välformat och - inte minst - lämpligt för alla typer av ansikte och hårlängd.

Lägg till färger

Ytterligare volymer kan ges inte bara med hjälp av sax, men också "målade" med hjälp av målningsteknik. Detta kan antingen vara en vanlig belysning eller dess nyfångade variation - shatushfärgning, där effekten av bränt hår skapas genom att använda flera nyanser av samma färg.

Tvätta huvudet ordentligt

Även ett så enkelt förfarande som shampooing kan hjälpa till att göra håret mer voluminöst om du följer några enkla regler. Här är de:

1. Blötlägg endast rötterna och fördela det resulterande skummet längs längden. Närmare hårets ändar är alltid mer torra och spröda, så de gnider inte nödvändigtvis.

2. Applicera balsam eller mask bara längs hårets längd. Fuktgivare applicerade på rötterna gör håret tyngre och smalare.

3. Rengör hårbotten regelbundet. Detta kommer att bidra till att förbättra blodcirkulationen och bli av med döda celler.

4. Försök att inte tvätta håret varje dag. När vi tvättar för ofta tvättar vi det skyddande skiktet från håret, vilket gör dem svagare och berövar volymen. Bättre använda ett torrt schampo.

Hej sexig dam! Lägg till supervolym till din frisyr!

Åh, hår! Varför är du så skadlig? Curly räta inte, raka linjer krullar inte, fluffig inte slät, slick inte tousled. Skrapa dem, polera dem med vatten, och på mindre än en timme kommer de förolämpade att återvända till deras tidigare tillstånd.

Och så vill ha en frodig frisyr. Straight gick så här och alla "Wow! Titta vad en skönhet! Och hur man gör hårvolymen vid rötterna hemma? Det är enkelt, överraska andra, skapa en sexig frisyr!

Renlighet - en pant av volym

Vet du hur man tvätta håret? Rusa inte för att svara! Det första verktyget i vård av lockar, vilket kommer att blockera vägen till drömmen om en voluminös frisyr - schampo. Korrekt schampo hjälper till att ge hårvolymen från rötterna efter tvättning.

Shampoos, balsams och masker för hårvolymen

Välj produkter utan silikon eller med en minsta mängd. Du kan enkelt räkna ut dem genom att läsa den här artikeln. Silikoner är sanna vänner av kvinnor bara som en del av andra medel: balsam, värme skydd och krämer. Shampoo skapad för rengöring. Överflödig belastning på håret till någonting.

Vill du ge håret en volym, glöm det om schampon två i ett. De är endast lämpliga för extrema situationer, till exempel att tvätta håret i en vandring eller under ett vattenfall. En flaska är bekvämare i detta fall. Mindre sannolikt att förlora. Men allvarligt är antalet silikoner i dessa produkter maximalt, för det är vanligtvis ingen luftkonditionering planerad.

Balmer och masker - det är här silikoner är relevanta och nödvändiga. Applicera dem bara i hårets ändar eller, om det behövs, för nästan hela längden. De första 15-20 cm från rötterna behöver inte konditionering alls.

Saltskrubba

Den svala saken som gör håret skrymmande från rötterna hemma är en saltskrubba. Receptet är enkelt att galenskap:

 1. Ta det enklaste havssaltet.
 2. Blanda det med schampo.
 3. Applicera på hårbotten och massage försiktigt i några minuter.
 4. Skölj, skölj en andra gång endast med schampo.

Effekten du gillar. Håret blir mer magnifikt och lättare. Billig, effektiv och fördelaktig för huden. Gör en eller två gånger i månaden och huvudet tackar dig.

De mest effektiva sätten att göra volymen vid rötterna

Så är huvudet rent, friskt och klart för transformation.

№1 Hårtork och borstning

Sött par Twix. Hjälp alltid, lyft några strängar från lång till mycket kort. Beroende på längden, välj borstningens diameter. Ju längre desto mer. Skapa en fluffig styling genom att följa de enkla stegen:

 1. Sätt huvudet ner och torka det inte till slutet, cirka 80%, bör strängarna vara lite våta.
 2. Dela krullarna i zoner: parietal, occipital och temporal.
 3. Först lägger du parietaldelen, slingrar strängarna på borstningen från pannan.
 4. Torra trådar rullar och skjuter ut med ett klipp, låt dem svalna.
 5. Lägg whisky och nacke.
 6. Ta bort klämman, räta ut krullarna med din hand eller en kam, gör en välkänd avskildhet.

Nr 2 Strykjärn

Otroligt nog, klarar likriktaren väl inte bara med sin direkta funktion - rätning. Han har förmågan att locka vackra lockar och lägga till basvolym. Tricket är att pressa håret med ett strykjärn på toppen av rötterna vertikalt uppåt på templen i en vinkel på mer än 45 grader.

Kurvor under egen vikt kommer strängarna att stå på slutet. Visuellt kommer manen att se tjockare ut. Se hur man gör håret skrymmande vid rötterna med hjälp av ett järn:

 1. Torka helt hår med hårtork eller på ett naturligt sätt.
 2. Knacka en stapel med en barrette, vilket låter bottenskiktet ledigt.
 3. Separera en liten strandklämma i likriktaren i 1-2 sekunder så nära rötterna som möjligt.
 4. Sträck hela längden.
 5. Vänd järnet i slutet av strängen - du får en vacker böjning.
 6. Gradvis flytta till kronan.

Att stryka bra för sin funktionalitet. I ett sittande satt de volymen, rätade längden och krullade sina tips.

№3 Gofre-curling

Zigzag flickvän strykning. Både enskilda representanter och generalister med utbytbara tallrikar, raka och ribbade, är till försäljning. Plattans bredd och zigzags frekvens förändras. De curling för att skapa basal volym. Längden spelar ingen roll. Är det det med alla korta frisyrer, gör de inte vänner.

Du behöver inte ens stylingverktyg. Volumetrisk korrugering tolererar perfekt eventuellt dåligt väder, regn och vind, håller upp till nästa tvätt. Det övre hårskiktet kröker inte, lämnar rakt:

 1. Bestäm separationsplatsen.
 2. Separera toppen, pokolit hans hårnål, för att inte störa.
 3. Knippa håret mellan plattorna och tryck ner med andra hand på fästet för att förbättra ribbingseffekten.
 4. Håll i en sekund eller två.
 5. Sprid tangarna, ta nästa patch.
 6. Virka så här alla krullarna på ett avstånd av 5-10 cm från rötterna.
 7. Räta upp de övre strängarna, voila!

№4 Velcro Curlers

Hantera perfekt uppgiften att volumetrisk styling på hårets huvud av vilken längd som helst. Här, som med borstning, desto kortare är frisyren, desto mindre är stickyjernas diameter:

 1. Vrid de lite våta strängarna på krökarna.
 2. Vänta på att torka.
 3. Tja, om du verkligen behöver springa just nu, så snabba upp processen med en hårtork.

№5 bra gamla grejer

Här kommer du definitivt att göra utan termiska instrument. Nachalos kommer alltid att hjälpa till, speciellt vid akuta bristfälligheter. Perfekt komplement till någon av ovanstående typ av styling, vilket ger mer pumpning. Även om håret inte är första friskheten och ingen tid att tvätta håret. Applicera sedan ett torrt schampo, kam i hand och framåt. Att göra håret voluminöst vid rötterna utan hårtork med hjälp av en enkel spik:

 1. Händerens vanliga rörelse delar kullarna i zoner.
 2. Blanda först över nacken, flytta från topp till botten.
 3. Behandla de tidsmässiga delarna.
 4. Gör nu ett sött Kuzami hus med en superbrick, räta ut de disheveled strängarna med dina händer.
 5. Skruva toppen med en pensel ett par gånger över toppskiktet.

№ 6 Ändra!

Uppdatera bilden, hämta en ny intressant frisyr. En frisör med gyllene händer - det är som du behöver göra håret skrymmande vid rötterna på fint hår. Ju längre krullarna är desto tyngre är de. Håll inte centimeter om de inte målar dig. Se hur coola frisyrer från kort till medium längd ser ut.

Spela med färger. Kom bort från den döva svarta färgen, det går inte till någon. På livets sätt, lek av ljus och skuggor. Skapa intressanta höjdpunkter. Så många nya färgtekniker har dykt upp. Ombre, stavar och balazi kommer att skapa en skiktad struktur, det verkar som om det finns en hel höjd på huvudet.

Boost-up / Boost up

Position utan nummer. Du har hört talas om det mer än en gång. Säkerligen försökte tusen gånger mentalt försöka sig. Skovlade en massa recensioner. Fortfarande tänkt? Det är rätt, tänk en miljon gånger innan du gör det.

Ja, proceduren skapar verkligen en utmärkt basvolym. När det utförs sårs hårrotarna på hårnålar, behandlas med kompositionen och en vågig struktur erhålles. Effekt korrugering curling.

Detta är en banal perm. Oavsett hur söta löften till dig är humming i ditt öra, om mästaren blir krökt, gråta med brinnande tårar. Det finns många undervattensstenar: att välja en komposition baserad på hårets kvalitet, för att vrida strängarna korrekt, för att motstå tid. Resultatet kommer att behaga dig med en månad eller två volymer. Då börjar det korrugerade området att "krypa ner" när det växer.

I teorin bör perm utvecklas inom 5-6 månader. Men ofta väljer mästarna kompositionerna mer genomförbart för att ta det säkert. Annars kan en missnöjd kund komma att kräva pengar om ett par veckor, eftersom allt har blivit rakt ut. Åh, låt det alla falla ifrån varandra. Hur många girlish tårar spillde över de fallna zigzagsträngarna. Den mest oturliga med kranarna i huvudet, uppdaterade stilen med en kort hårklippning. Bestäm - anför huvudet endast till en beprövad mästare.

Master klass "Hår hårtork, hårborste och järn" på video

Styling alla curls lydig: betyder för hårvolymen

Den första regeln i "fight club" - känna åtgärden med stylingverktyg. Cunning tillverkare svetsade upp så många olika glaskärl av glasflaskor, jag skulle vilja prova allt. Mousser, skum, lacker, sprayer, lotioner, pulver. Välj en sak. Maximalt två. Till exempel, några texturiserande styling spray och lack.

Mousses och skum

Storleken är enorm. En liten boll av skum eller mousse storleken på en mandarin pund i handflatan och applicera över hela längden.

Lucky and sprays

Flera sprayfluffar på ett avstånd av 15-20 cm. Det ska inte vara en direktstråle, skapa ett "dammsky". Samma sak gäller hårspray. Då blir frisyren levande, men inte en bit cement.

Hårpulver

Prova stylingpulver. Det är perfekt att göra håret skrymmande vid rötterna på kort hår. För tjocka och hårda trådar fungerar det inte.

Torka schampo

Tillsätt helt volym torrt schampo. Det kommer att absorbera överskott av talg, torka och lyfta rötterna. Du kan använda den direkt efter styling, vilket förlänger frisyrens livstid.

Om hemma är alla stylingprodukter över på en gång eller om du bara inte gillar dem, kommer samma salt att hjälpa till. Matsked i ett glas vatten. Stänk lösningen med håret. Den styvhet som krävs för installationen kommer att visas.

Som du kan se är det lätt att göra håret voluminöst vid rötterna, vilket skapar ett lush styling-experiment hemma. Ändra bilderna. Idag curlers och curls, imorgon - krulljärn och en slät yta, i övermorgon en svans eller en fläta. Och det viktigaste du behöver göra är att göra vänner med ditt hår. Älska det som skapad natur. Hon kommer att svara dig i gengäld. All harmoni i huvudet och på dess yta!Nästa Artikel
Recension: Estel De Luxe Ultra Blond Hair Bleaching Powder - Hur man tvättar svart, henna, basma och växtfärg av