Hur man gör curls utan curling och curlers


Alla vet att drömmen för varje kvinna i alla åldrar är ett attraktivt utseende, femininitet och sexualitet. Dessutom vill någon kvinna ändra sin stil när hon vill, genomföra experiment (inklusive frisören) och komma på nya sätt att förbättra hennes bild.

Curling hår är kanske den mest intressanta och fascinerande manipulationen, tack vare vilken en kvinna kan ändra sitt utseende utan att lämna huset.

Det är ingen hemlighet att den vanligaste metoden att curling hår vinkar med hjälp av curlers eller med hjälp av elektriska enheter (tang eller curling strykjärn). Tyvärr kan du inte curl på hår curlers något hår. Till exempel är tungt, hårt eller för tjockt hår svårt att krulla. När det gäller curling, leder användningen ofta till att torka och skada håret.

Hur man gör lockar utan curlers och curling - 1 sätt till papper

Till exempel ersätter vissa kvinnor av mode helt och hållet curlers med vanliga bitar av tjockt papper. De vrider varje sträng växelvis på dessa bitar och fastnar med hjälp av snören eller tjocka trådar. Trots det faktum att den här frisyrens oavslutade utseende ofta orsakar ett leende, kommer resultatet att överträffa alla dina förväntningar.

2 sätt - med fingrarna

3 sätt - hårtork och rund hårborste

4 sätt - med hjälp av pigtails

Det finns ett annat sätt att du kan få lyxiga krullar utan att använda curlers eller curlers. Lätt vått håret och fläta det på kvällen i pigtails. Det är bättre att fläta en eller 2 franska flätor, så håret blir lockigt från rötterna. Med dessa pigtails måste du sova hela natten.

På morgonen släcka noga flätorna med fingrarna (använd inte en kam alls!), Stänk sedan håret med en liten mängd lack. Håret kan vara bundet i en hög svans. Observera att det är bättre att inte fläta för små pigtails. Annars får du ett helt onödigt belopp. Bättre att fläta flätorna i medelstorlek. För att göra din frisyr ännu mer original, försök att inte rasa några flätor.

Hur man gör curls utan curling och curlers

Sidinnehåll:

Har du brådskande behov av att göra moderna och eleganta lockor, och till hands är det varken curling eller curlers? Du borde inte oroa dig, för det finns en hel lista över sätt att skapa oöverträffade lockar tack vare improviserade medel. Under en kort tid kommer krullarna, tyvärr, inte att vara för vågiga. Faktum är att de måste fixa minst några timmar, eller ännu bättre hela natten, och då kommer du att ha en lyxig frisyr.

Om curling, hår curlers och strykjärn skadar håret, i stället för det förväntade stora resultatet, förlorade de fina representanterna för det rättvisa könet inte hjärta och förlorade inte, men lärde sig att göra utan dem. Samtidigt krullar fladdrar, spelar och fascinerar synpunkterna på det starkare könet. Läs mer: Hur man gör en bouffant.

Sätt att skapa lockar

Hur man gör curls utan curling och curlers? Så, överväga de enklaste sätten att bilda lockar:

 1. Med hjälp av en hårtork och ett kam - rent och vått hår ska delas upp i flera strängar, som bör vridas på en kam. Torka varje sträng med varmluft. Som ett resultat får du stora lockar.
 2. Med hjälp av ditt eget finger - för detta måste du applicera en stor mängd fixeringsmedel (skum, lack) till trådarna och vinda de uppdelade trådarna på den. För större lock kan du använda 2 fingrar.
 3. Med hjälp av hårnålar, smyg - vi delar håret fuktat med en spray i små knippar. Vi blåser varje sträng inuti (som på curlers) och, efter att ha nått grunden, fixar vi dem med en hårnål. Vi gör detta med alla strängar. Vi väntar på att håret torkar och försiktigt varva ner. Fix den resulterande hårsprayen.
 4. Gör curls utan curling och curlers snabbt inte svårt, om du har bitar av tjockt papper. Resultatet ska vara pappersfiler som är ordentligt lindade på våta och fasta strängar från rötterna till spetsarna. För en stark effekt bör papilotki vara på håret i minst 5-6 timmar.

Hur man gör curls utan curling och curlers

Alternativ nummer 1

 1. Ta ett gammalt lakan, badrock eller T-shirt.
 2. Låt oss beväpna oss med sax och skära av det existerande tyget, eller nästan jämnt, ränder, vars längd bara beror på längden på strängarna och bredden kommer att vara avgörande för krullarnas bredd.
 3. Lätt fuktar tygremsorna med vatten och börjar att blåsa håret på dem och ta en liten separat sträng av en viss tjocklek.
 4. Det bör noteras att om ordern är tjock, blir krullen mer massiv och mindre krökt.
 5. Efter att vi har twirled hela krullen på en bit tyg klibbar vi de två fria ändarna av remsan så att den inte rullar ner, det vill säga, vi sätter det i form av en bulle.
 6. I stället för tyg lyckas några kreativa människor till och med använda strumpor och strumpbyxor.
 7. Resultatet av detta är inte mindre elegant.

Alternativ nummer 2

 1. För att göra curls utan curling och curlers behöver du en vanlig gammal T-shirt och sax.
 2. Och även lite ledig tid och självklart ett bra humör.
 3. Innan du börjar curling curls direkt, måste du tvätta håret och applicera en tvättbar balsam på trådarna.
 4. Efter det måste håret vara lite torrt och kammade.
 5. Då måste du förbereda en T-shirt, det vill säga, klippa den i band med ungefär samma längd.
 6. Samtidigt är det värt att klargöra att du inte behöver hela T-tröjan, eftersom ärmarna gör för korta band som inte ska användas.
 7. Bredden på remsorna skuren från en T-shirt beror på vilken storlek av krullar du vill sluta med.
 8. Band med en bredd på 7,5 cm är till exempel lämpliga för att skapa stora lockar, och för små snygga krökor är det bättre att använda remsor vars bredd inte överstiger 2,5 cm.
 9. När t-shirtens ränder är klara är det nödvändigt att dela håret i separata strängar, vrid det i ränder och knyta kanterna.
 10. Alla remsor måste vridas i en riktning, det vill säga inåt, då krullarna blir mer exakta och vackra.
 11. För bildandet av lockar tar det lite tid, så det här är föredraget att göra på natten.
 12. När allt kommer omkring, medan du vilar, krullarna kommer att krulla och på morgonen behöver du bara slappna av ränderna.

Alternativ nummer 3

 1. Pigtails eller spikelet.
 2. Den här metoden låter dig hårda håret utan curlers och curling ganska snabbt och enkelt.
 3. För att göra en sådan krökning måste du tvätta håret, kamma det, applicera ett speciellt vax eller skum och sedan fläta "Spikelet" eller flera flätor.
 4. När fixeringsmedlet torkar håret kommer det att vara nödvändigt att lossa det, separera det med händerna och fixa det med lack.
 5. Den här frisyren varar länge och är idealisk för medellång hår.

Alternativ nummer 4

 1. Twister - den bästa assistenten i skapandet av stora krullar.
 2. Som du förmodligen redan har förstått är det ganska lätt att göra vackra krullar utan krökning och hårkrullare. Men om det fortfarande tar tid att skapa charmiga lockar med hjälp av en T-shirt eller flätor, tar det bara några minuter att bilda krullar med en twister.
 3. För att locka långt hår måste du samla dem i en hästsvans på kronan och vinda dem på en twister.
 4. I detta tillstånd bor håret minst ett par timmar eller senast hela natten.
 5. Efter det att tiden har gått ut kan håret lösas och försiktigt räta ut.
 6. Den resulterande frisyren är bäst sprinklad med lack, så att den kommer att behålla sin form under lång tid;

Alternativ nummer 5

 1. Klassiska lockar med huvudband.
 2. Nu har nästan alla tjejer huvudband.
 3. Men inte alla vet att med deras hjälp kan du locka långt hår.
 4. För att göra denna frisyr behöver du tvätta håret och applicera balsam på strängarna.
 5. Lätt torkade trådar är lindade på ett elastiskt bandage och säkrad med osynliga glasögon.
 6. Krullar som sår på ett bandage bör torka.
 7. Om du har bråttom kan du torka dem med en hårtork.
 8. Men det är att föredra att fortfarande göra en sådan frisyr före sänggåendet, så att på natten var håret i snodd tillstånd.
 9. På morgonen, ta bort det osynliga och släpp försiktigt håret från bandaget.
 10. Skaka huvudet flera gånger och fixa resultatet med lack

Curls för natten

 1. Alla tjejer från barndomen vet hur man vrider håret med trasor. Hela håret är uppdelat i strängar med önskad tjocklek och varje sträng är bunden från botten upp till basen. Denna metod är mycket bekväm för sömn.
 2. Om du inte har papper eller tyg på hand, och du måste göra lockar snabbt, är det bästa alternativet pigtails. För att krullarna visade sig vara tunna och vågiga behöver du fläta små strängar och vice versa.
 3. Hårkrabbor är inte bara utmärkta assistenter för att skapa många ursprungliga frisyrer, men också ett utmärkt verktyg som gör att du kan göra fantastiska lockar ur ditt hår över natten.
 4. Används också och smart sätt som hjälper till att skapa stora lockar. Ta en socka och binda den i en "munk". Vi fixar håret med hjälp av svansen och vrid tån till basen från början. Nu kan du gå och lägga sig, och på morgonen är det vackert och stort lockform.

Fjäderhår av stråle

Denna metod kan kallas den snabbaste.

 1. Fuktar strängarna med rent vatten.
 2. Vi samlar hår i en hästsvans.
 3. Vrid dem i en tät sele.
 4. Vi vind i ett gäng och fastnar med en hårnål.
 5. Timmar genom 6-8 tar vi ut tappen och varnar ner släden.
 6. Beat krullar med händerna och strö med lack.

SPRINGHÅR PÅ JAGAR

Du behöver ett litet segment av onödigt tyg (helst bomull, syntetisk glider över håret). Klipp den i remsor och gör dig redo att spendera ytterligare 10 eller 15 minuter på själva proceduren:

 1. Tvätta mitt hår med schampo eller fukt det rikligt med vatten.
 2. Vi kamma dem med en kam och dela i tunna trådar.
 3. Spetsen på varje sträng läggs på en ragkrullare.
 4. Vrid det till marken.
 5. Tie ändarna av duken med en knut och fortsätt till nästa sträng.
 6. Vi väntar tills håret är helt torrt. Denna process kommer att ta från 6 till 12 timmar - det beror helt på lufttemperaturen och tjockleken på trådarna.
 7. Ta bort tyget från huvudet, räta ut krullarna med fingrarna och fixa stylingen med lack.

Papper, rör för juice och till och med plastlock från markörer och pennor kan vara ett alternativ till tyg.

VACKRA COUDS MED HJÄLP

Det är möjligt att vrida håret utan curlers och curling irons med hjälp av vanliga hårnålar.

 1. Fuktar håret med vatten från sprayen.
 2. Vi delar hela hårets hår i små strängar.
 3. Varje sträng vrids inåt med samma rörelse som med curlers.
 4. När vi har nått basen fixar vi ringen med en stift eller osynlig.
 5. Vi fortsätter tills alla strängar är förvandlade till snygga ringar.
 6. Vi lägger oss i sängen med en sådan frisyr, som tidigare har förpackat ett huvud med ett tyg.
 7. På morgonen tar vi de osynliga pärlorna och hårnålarna ut ur håret, varva ner ringarna, slå krullarna med händerna och fixa dem med lack.

BANDING FÖR MÖJLIGA RACES

Hårband används ofta för att skapa dagliga och kvälls frisyrer. Visste du att med hjälp av detta tillbehör kan du snabbt och enkelt göra lockiga trådar?

 1. Vi lägger ett bandage på tyget.
 2. Håret, som låg under gummibandet, fuktas med vatten.
 3. Vi delar hela håret i tunna trådar.
 4. Vi vrider varje sträng och hakar flagellumet under gummit. Tips gömma i föregående sträng.
 5. Vänta patienten några timmar.
 6. Lös upp hela strukturen och bilda ljuskrullar.

KOSICHKI FÖR ELASTISK KUDREY

Traditionella flätor är det mest pålitliga sättet att uppnå krullar utan att håret skadas.

 1. Shampoo mitt huvud eller fuktiga strängarna med vatten.
 2. Vi delar håret i tunna trådar (10-20).
 3. Vi snoddar varje strand i en pigtail och fäster spetsen med ett tunt elastiskt band.
 4. Sprinkle pigtails med lack.
 5. Vi går till sängs.
 6. Nästa morgon löser vi piggtrådarna, formar lockar och fixar med lack.

Vi gör HARVESIONS FÖR KIDNY HAIR

Ett annat bra sätt att slutföra som tar bara några minuter.

 1. Fuktar håret med rent vatten.
 2. Vi delar dem i tunna strängar.
 3. Var och en av dem vrids i en smal bunt, och sedan slår vi den i en liten bunt och fixar den med en stift.
 4. Vi går till sängs eller väntar på 8-12 timmar.
 5. Vi tar ut dubbarna från bunten, varva ner flagellan och bilda stylingen.

KUDRYASHKI MED HJÄLP KRABIKA FÖR HÅR

Hur man kan håret hår utan curlers och curling? Ja, väldigt enkelt:

 1. Vrid strängarna liberalt med vatten.
 2. Vi delar dem i flera delar.
 3. Varje del vrids i en bunt.
 4. Selan sitter fast i huvudet med en hårkrabba.
 5. Upprepa proceduren med alla delar.
 6. På morgonen ta bort krabban från håret, snurra flagellan och gör stylingen.

Spike tillverkad av tyg för en sofistikerad våg

Vet du hur man flätar spikelet? Det är bra! Men för vågigt hår måste du göra ett litet tillskott i form av en bit bomullstyg x / b.

 1. Fuktar håret med vatten från sprayen.
 2. Vi delar hela håret i flera zoner.
 3. Förbereda tygstycken i enlighet med antalet framtida spikelets.
 4. Vi sätter fast trådens botten med en trasa och börjar väva en spik med den.
 5. Spetsen är dold i mitten och bundet med ett gummiband.
 6. På morgonen spikar vi öronen och rävar försiktigt håret med våra händer.
 7. Spraylack.

Mjukt omslag för grekisk styling

 • stark lack
 • hårborste.
 1. Tvätta trådarna, torka dem noggrant. sätt på ringen, för att skapa en grekisk frisyr;
 2. Separera ordern, strö över lacken, vrid håret flera gånger runt det mjuka bandaget;
 3. Plocka upp alla trådar, topplack igen;
 4. Vänta 5-6 timmar, varva ner
 5. Få mjuka vågor.

Grundläggande regler för curls

 1. Strängar bör vara våta, men inte våta.
 2. Du bör använda en speciell crema, mousse.
 3. Efter separation måste strängarna torkas med en hårtork.
 4. Du kan skapa lockar med improviserade medel.

Hur man gör krullar och ökar hårvolymen utan curling och curlers?

Naughty curls och curlicues hjälpte flickorna att skapa en lekfull stämning och enkelt diversifiera bilden hela tiden. Hur man ger en frisyr ett ovanligt utseende och gör vackra lockar utan curling och curlers? Trots allt bryr sig många av det fina kön försiktigt om sitt hår och termokoppling, vad man än kan säga, lägger inte till sin hälsa. Nackdelar curlers är också uppenbara - de är obekväma att sova, det tar lång tid att curl, de måste spendera pengar på dem och välj vilken typ som kommer att vara bekvämt för dig. Allt detta är berättigat om krullarna måste curl ganska ofta. Men för engångsåtgärder kan du tillgripa enkla metoder.

Alla av dem ger olika krullar som varar i kort eller lång tid. För de flesta styling krävs fixativ - skum eller hårspray.

Fördelarna med improviserade medel för att skapa skrämmande krullar är uppenbara - de är alltid till hands, och processen i sig tar inte mycket tid. Så, de tio mest populära sätten att skapa lockar och lockar utan curlers och curling.

trasor

Istället för curlers är det väldigt enkelt och bekvämt att skruva krullar på trasor. För att göra detta, använd en mjuk bomullstyg, till exempel en gammal T-shirt. För att skapa stora krullar, skär i remsor av 7-10 cm breda, för små krullar - 2-3 cm.

Därefter direkt om hur man gör lockar utan krökning.

 • Tvätta och torka håret.
 • Split frisyr i likformiga strängar.
 • Lägg spetsen av strängen i mitten av ett ragband och vrid till hårets botten.
 • Slå fast trappändarna i en knut.
 • Således vindar alla andra strängar.

Jag växte ryska spytt! Enligt by receptet! +60 cm i 3 månader.

Med trasa kan du sova - de kommer inte att störa och irritera inte hårbotten. Curled curls kommer att vara en hel dag, och för bättre fixering kan du fixa håret med lack.

Ett annat sätt att göra stora lock är att fläta håret i stora band av tyg.

 • Dela håret för 5-6 strängar
 • En remsa av tyg ska vara dubbelt så lång som en hårsträng.
 • Wrap basen av strängarna i mitten av remsan och väva en fläta.
 • Hårets ändar är gömda i en pigtail och slipsremsor av tyg.

De resulterande locken kan inte kammas, annars krullarna räta ut. Använd endast dina fingrar för slutlig styling.

Paper Papillo

Byt ut krökarna kan vara bitar av papper från vattentätt material eller våtservetter. Det senare alternativet är lämpligt om du inte vill gå och lägga dig i vått hår. Gör en lyxig krull utan att krulla hjälp papilotki.

 • Lågremsor skärs av blankt papper och vrids i långa rör. Fixa tubbandet.
 • Strängarna rullas in på en fil, börjar på toppen och går ner.
 • Den resulterande "korv" viks i en ring och säkras med ett osynligt eller litet hårklipp, fäst det med papper.

Med hjälp av papillotok är stora, snäva krullar väl erhållna.

pigtails

Det enklaste och mest populära sättet att göra lockar utan krökning är flätning. Kulorna kommer naturligtvis inte att vara lika täta och lättnad som när man curling upp på curlers, men den nödvändiga mängden hår och vackra vågor ges till dig.

 • Tvätta huvudet.
 • Torka krullarna så att de förblir lite fuktiga.
 • Om du har styggt hår kan du sätta på dem ett litet stylingsskum, utspätt med vatten.
 • Braid tight pigtails. Ju mer flätor desto mindre krullarna är. För skapandet av små krullar tillräckligt 6-8 flätor.
 • Fäst ändarna av flätorna med tunna gummiband.
 • Torka lite hårtork och gå och lägg dig. I princip tar det 3-4 timmar att skapa en våg.
 • På morgonen, tills pigtailsna och separera trådarna med fingrarna. Använd inte en kam, annars krullarna räta ut.

En gäng

Med den här metoden kan du ge ditt hårvolym och få vackra avslappnade vågor. Perfekt för medelstort hår.

 • Något vått hår samlas i en hästsvans.
 • Twisted tight bunt
 • Sätta sele i en bunt och säkrad med stiften.
 • Efter 6-8 timmar är håret lossat och rakt med fingrarna.
 • Efter att ha den önskade formen fixas krullarna med lack.

För att göra vågorna mer uttalade kan du vrida de två bjälkarna, dela håret delvis.

flageller

Curl små lockar kan vara enligt följande.

 • Att fukta håret, för att skilja dem i fina trådar.
 • Vrid ur varje stramt bunt.
 • Vänd bunten i ett litet bunt och fixa det med en hårnål vid hårets botten.
 • Efter 8-10 timmar, strängar varva ner och bilda styling. För små krullar behöver göra 8-12 flagella.

"Bulle"

Denna metod liknar den tidigare, men det är bättre att applicera det på långt hår.

 • Dela håret på strängar.
 • Varje sträng vrids i vilken riktning som helst tills den börjar curla till en "bun".
 • Därefter vindar den återstående delen av strängen runt bullen i en spiral.
 • Fast vid basen av det osynliga.

På så sätt kan du få vackra stora eller små krullar. Om du vill att krullarna ska curl från toppen av håret, så vrider bullarna så högt som möjligt. Om du behöver göra krullar från mitten av håret - vrida bunter lägre.

För att hålla krullarna så länge som möjligt, när du vrider bunterna, fukta händerna med vatten där en liten mängd hårspray späds ut.

"Sniglar"

Stora och medelstora lockar utan krökning är lätt att få, om du blåser på fingrarna.

 • En liten hårsträng lindas på fingret för att bilda en ring.
 • Ta försiktigt bort strängen från fingret och fixa det på osynligt, utan att störa ringen.

Bandage hoop

För den här metoden behöver du ett vanligt hårband eller ett smalt huvudband av tjockt tyg.

 • Håret delas ihop.
 • Strängar snurrar runt ett bandage som en grekisk frisyr.
 • Strängarnas ändar säkerställer smyg.

Således kan du göra stora lock som börjar från mitten av ansiktet. För att förbättra effekten kan du vrida vått hår och torka dem med en hårtork.

Sockknut

Vackra lockar utan krökning kan erhållas med ett enkelt medel till hands. Du behöver en socka eller golf tillverkad av bomullstyg. Avskär av fingerdelen så att du får ett rör. Det rullas upp i form av en munk.

 • Torrt hår är bundet på toppen med ett gummiband i hästens svans.
 • Håret passerar genom sockan, lindas runt det och döljer ändarna inuti
 • Vikla tills sockan kommer rakt upp till huvudet.
 • Lämna det resulterande buntet över natten.

Hårtork

Stora vågor och slarviga lockar kan erhållas genom att du stylar håret med en hårtork med ett speciellt munstycke - en diffusor. Du kan också använda en rund kam, linda en sträng på den och torka varje krök separat. I slutet måste strängen dåsas med kall luft för bättre fixering och försiktigt avlägsnas från kammen.

Ägare av fluffigt axellängdshår kan använda följande metod. Kamma håret och gå över det med en stor tandkam. Sänk ner huvudet och torka håret, kläm dem med din handflata uppåt så att vågor bildas.

Som vi kan se är det ganska enkelt att göra lockar utan krökning. Du kan använda improviserade verktyg som papperskorgar eller trasor, eller det kan du göra utan smyg, gummiband eller till och med en gammal tåhatt. Det viktigaste är att känna dina hårdhets särdrag och visa fantasi, och sedan ges lyxiga lockiga lås till dig.

Hur man gör curls utan curlers och curling

Jag fick ett brev i posten som frågade "Hur man gör curls without curling?".

Jag tror att det blir intressant för många läsare på webbplatsen, så jag bestämde mig för att göra en artikel där jag samlade ett stort antal sätt att göra krullar utan krökning.

Men först skulle jag vilja notera att krullarna utan curlers och curlers är gjorda av så många välkända skönhetsbloggar och tjejer som bryr sig om sitt hår. När allt kommer omkring, krullar utan krusning och hårkrullare skadar inte håret och de blir friska.

Om du inte kan skryta med naturligt vågigt och tjockt hår och du regelbundet behöver göra krullar för volymen, så kan du följa följande sätt hur man krullar håret utan att curla blir en riktig frälsning för dig och ditt hår.

Det är värt att notera att alla metoder nedan görs bäst på natten. Därför är de fortfarande lämpliga för dem som inte har mycket tid att lägga på morgonen.

Så, vackra curls utan curling kan göras med hjälp av elastiken för den grekiska frisyren.

Om det är svårt att förstå från bilden hur man gör curls med fälg-gummi kan du titta på den här videon här:


Ett annat intressant sätt att curl ditt hår utan en curler använder en t-shirt:

T-shirt kan användas för att skapa lock på ett annat sätt:

Curls utan curlers och curlers kan göras genom att fläta en sådan flätad på kvällen:

Även krullar utan strykning och curling kan erhållas med hjälp av några osynliga.

Och här är en något annorlunda sätt hur man gör krullar utan krullning med osynliga kvinnor.

Ett mycket enkelt och populärt sätt att vinda håret utan krökning är att göra flätat med flätat (spiral, sladd).

Stora lockar utan krökning kan göras om du flätar en vanlig fläta med en halsduk.

Och här är ett annat enkelt och snabbt sätt att vrida håret utan att krulla

Även på natten kan du göra ett sådant bunt som inte kommer att störa sömnen, och på morgonen kommer du att ha vackert vågigt hår utan krullning.

Ett märkligt ersättare för curlers kan vara ett vanligt tyg, skär i tunt (ca 1 cm brett) band. Det är nödvändigt att vrida håret på dem på samma sätt som på hårkrullarna. Effekten är liknande, men det är mycket bekvämare att sova :).

Förresten kan du ta papper istället för tyg. Så här gör du lock på detta sätt, se den här videon:

Och du kan använda detta sätt att skapa lockar:

Om du har svårt att förstå från fotografier hur man gör lockar utan krökning, kolla här dessa videor:

Jag hoppas att efter min artikel kommer du inte längre att få en fråga om hur man slår upp utan en curling och du kommer alltid att förvåna de som omger dig med lyxiga lockar.

9 bästa sätt att göra lockar utan curling och curlers

Hej mina kära läsare! Vackra, tjocka vågor ger bilden av femininitet och beundras av det motsatta könet. Vågig styling kan beställas i salongen, men för vardagligt bruk är det mer användbart att lära sig att vrida låsen på egen hand, använd ett krusjärn, krullare, ett strykjärn för att räta håret (ja, han vet också hur man vrider håret). Använd ett krusjärn och ett järn, glöm inte om termiskt skydd, eftersom höga temperaturer påverkar hårstrukturen negativt. I folket finns det populära ordet "bränna upp" håret, så att det inte händer, anta en enkel och helt ofarlig livhackning. Och idag ska jag berätta för dig hur man gör curls utan curling och curlers.

Varför skadar curling och hair curlers hår?

Det är ingen hemlighet att frekventa termoelement negativt påverkar hårets tillstånd. Här är några anledningar att vägra detta sätt att lägga på.

Efter frekvent användning av curling:

 • Håret på spetsarna splittras.
 • Håret blir skört.
 • Påverka strängarna med heta föremål (curling iron, tang), berövar vi dem av fukt. Som ett resultat får vi livslöst tråkigt hår.
 • Missbruk av verktyg som värmer upp, riskerar att förlora volym och densitet - under sådana förhållanden faller håren förr eller senare ut.

Curlers är osäkra, som det kan tyckas vid första anblicken. Elektriska och uppvärmda hårrullar verkar på hår som krulljärn och tänger. Curlers med en "borste" skada hårstrukturen och metallelektrifymer och leder till en tvärsektion av spetsarna. De mest godartade plastkronorna, men de är gjorda med hål, som är trassiga och sönderdelade hår. En liknande effekt kan uppnås med användning av kardborreband.

Om du använder "farmors hemligheter" kommer strängarna inte bara att vridas, men också friska. Här är de vanligaste sätten att curl hår utan krullning hår och curlers.

Hur man gör krullar med en stråle

Denna metod avser ljus och snabb, det rekommenderas att göra på rent, tvättat, fuktigt hår.

 1. Först gör hästsvansen högt på baksidan av ditt huvud.
 2. Snurra sedan remmen, vrid dem i en remskiva och säkra dem med dubbar eller osynliga.
 3. Efter 7-8 timmar tar vi bort studsarna och försiktigt varnar ner sele.
 4. Den resulterande pärlan behöver inte kamma, men bara piskad och rakt.
 5. Fix håret med lack. Vi får ljusa och snygga krullar.

Hur man gör lock med tyg

Förfarandet ser löjligt ut, men resultatet är elastiska lockar som inte kommer att förlora form under hela dagen. Du behöver band av bomullstyg och bara 10-15 minuter ledig tid.

 1. Håret ska tvättas med schampo, torkas, kammade och delas i strängar, deras tjocklek kan variera beroende på önskat resultat.
 2. Placera spetsen på mitten av en ragkrullare, vrid mot själva roten, knyta spetsarna i en knut.
 3. Ta nästa sträng och gör detsamma..
 4. Håret ska vara helt torrt, som regel tar det 8-12 timmar.
 5. När du har tagit bort kläderna, räta ut håret och spraya med lack.

Intressant: förutom bitar av tyg kan du använda rören för cocktails, papper, folie, kepsar från markörer.

Stiletto klackar

 1. För att börja, var noga med att lätt fuktar håret.
 2. Forma en tunn liten tråd och från rötterna i form av åtta börjar spinna strängen på hårnålen.
 3. Om några timmar kommer du att ha en magnifik frisyr.
 4. Slå håret med händerna från rötterna, ge form.

Krullar med bandage

Headband - ett vanligt tillbehör för att skapa frisyrer. Få vet att det snabbt kan skapa ljuskrullar. Vi lägger på ett tygbandage med ett tätt elastiskt band, sprinklefritt hår med vatten. Därefter dela håret i samma sträng, var och en måste vridas i en flagellum och gänga dem under bandaget. Det tar bara några timmar och krullarna är klara! Ta bort bandaget, ge håret form av dina händer utan en kam.

Curls med hjälp av flätor - det gamla och beprövade sättet

Denna metod anses vara mest mild och lätt. För att få frodigt lockigt hår, tvätta bara håret, torka det lite, fläta många flätor och gå och lägg dig. På morgonen unravelar vi och får ljusvågor. Vill du få strängar, sår från rötterna, fläta spikelets. Ju mer spikelets, de mindre krullarna.

Flagella - ett bra sätt att göra lockar

Krämbildning på detta sätt tar några minuter. Våt hår ska delas in i tunna trådar, vridna snäva buntar, fixa. Vi väntar på ca 10 timmar, ta bort dubbarna, bilda styling.

Curly Fingers

Det är lätt att vrida håret på så sätt: vi tar ett lås, vi blåser det på ett finger, vid basen lägger vi den med en hårnål. För att göra en strand tjockare, vind den över flera fingrar. För att göra stylingen om en halvtimme, applicera skummet och torka håret med en hårtork.

Vi twist hår med pinnar

Ätpinnar kan inte bara äta sushi, men också flätat hår. För att få ljuskrullar, dela håret i mitten - samla en del i en hästsvans. Vrid den fria delen i svansen runt pinnen, säkra med ett elastikband och passera pinnen under elastikbandet. Gör detsamma, å andra sidan, säkra pinnarna med gummiband. Gå till sängs, och på morgonen ta bort pinnar, tuggummi och njut av de eleganta vågorna. För att förenkla frisyren kan du fläta ett skal, krullarna blir naturliga och ljusa.

Spinn på papper

Först måste du göra papper papilotki. En vanlig anteckningsbok eller annat papper kommer att göra. Skär arken i rektangulära remsor, knäda lite. Rul rektanglarna in i rör och tränga en tunn tygduk inuti, så att kanterna sticker ut från båda sidor.

Förfarandet börjar traditionellt: vi tvätta håret, skölj med balsam, torka med en handduk, låt det torka lite naturligt. Applicera ett styling agent, fördela över hela längden. Separat separerar vi strängarna, försöker hålla samma tjocklek, vinda dem på pappersstycken, fixa dem med ett slips. Flytta i riktning från nacken till pannan. Använd en huvudduk för natten så att kepsarna inte glider. Kom ihåg - ju tunnare strängarna är desto frodigare och voluminösa blir frisyren.

Funktioner av lindning beroende på hårets längd

När du väljer en curling metod, överväga hårets längd. Fläta pigtails på torget är osannolikt att arbeta, och spikelets från rötterna - enkelt! Fråga din flickvän eller mamma om det. För att få frisyren bättre att ta formen av att applicera lite mousse eller skum, men i vilket fall som helst inte lack - det appliceras bara för att fixa resultatet. Förresten, om du använder ett krusjärn eller en tang, kommer det lack som appliceras före styling att bränna ditt hår.

Kort hår kan skruvas på kepsarna från markörerna, rör för juice. Om du till exempel tar tyg, och strängar lydigt hörnar in i dem, betyder det att den här metoden passar dig. Det är mest lämpligt att vrida håret i medellängd - någon av metoderna som beskrivs ovan är lämpliga för dem. Långt tjockt hårkrullning är svårare. Kläder, pigtappar, flätor, pappers / foliebitar passar dem.

Hur förlänger effekten?

 1. För att bevara effekten av krökt hår längre, före proceduren, tvätta håret, glöm inte om den preliminära användningen av specialprodukter: mousses, skum etc. De kan delas in i amatör och professionell. Med den andra gruppen kommer effekten att vara en dag eller till och med två. De kostar mer, men det är mycket effektivare. Varje dag att använda medel för stark fixering rekommenderas inte - det skämmer bort håret. Också var försiktig med dosen, för att inte fastna håret.
 2. Kamma inte strängarna, men ge form till händerna, fixa resultatet med lack. Vad är intressant: styling på tvättat hår varar längre, huvudvillkoret - de måste torka väl. Om du inte tvättar ditt hår, men bara stänker håret med vatten från en sprayflaska, kommer effekten av lockigt hår att vara i flera timmar.
 3. På 90-talet var krullen från rötterna i mode - det gav håret extra volym. Nu är tjejerna förtjust i naturliga bilder, för ett sådant stilande vindhår, som går tillbaka från rötterna 10-15 cm (beroende på längden). Hollywood stjärnor älskade ljusa, slarviga vågor. För att uppnå denna effekt, vinda tråden i ansiktsriktningen.

Att titta på alla 100 är det inte nödvändigt att besöka frisören varje dag. Vacker styling kan göras hemma, det viktigaste är att studera ditt hår, med hjälp av en experimentell metod för att hitta den mest framgångsrika frisyren som håller bra. Det är viktigt att övervaka hårets kvalitet, från och till och med mata dem med masker och inte missbruka hårtorken, då är dina lockar inte bara vackra i form utan även hälsosamma, glänsande, välskötta.

För de flesta kvinnor blir det snart lätt att göra krullar utan curling och curlers. Detta tar bara 10-30 minuter. Om du vrider håret för första gången kan hela proceduren tyckas komplicerat för dig, men det här är först i början - du lär dig snabbt allt och kommer att flaunt med attraktiva krullar.

Från studs och pennor till strumpor och T-shirts - hur man kan håret håret utan curlers och curling

Vem har inte hört den berömda frasen "Skönhet kräver offer"? Mycket ofta, i strävan efter tjejer för deras oklanderliga utseende, blir dessa hår de mest oskyldiga "offren". För de nuvarande trendernas skull, förväntar sig beundrande blickar, kvinnor av modefärg, räta eller curl curls, med hjälp av elektriska apparater också. Men du kan få en spektakulär styling utan att håret skadas. Om du behöver komplettera bilden med vackra lockar, är det bra att veta hur man kan håret håret utan curlers och curling. Allting går från gamla strumpor och T-shirts till cocktailrör, folie, pennor. Det är bara att välja det mest praktiska alternativet för säker vifning och fortsätt till lindning.

Skada använder pleyk och hårkrullare

Det faktum att termiska produkter skadar håret, många vet. Av detta skäl är krulljärn och järn, såväl som uppvärmda hårvalsar inte lämpliga för daglig användning. Maximal - för speciella, speciella tillfällen.

Den höga temperaturen av uppvärmningen under användning av curling gör strängarna tråkiga, livlösa. De blir torra, tunna, slutar att lysa, påminna en tvättduk. Strukturen hos håraxeln kollapsar med tiden, spetsarna splittras ständigt. Om du överdriver krullen kan krullningsjärnet brinna det.

Uppvärmda hårvalsar fungerar smidigare än elektriska verktyg för krökning. Användningen av rullar är dock fylld med andra problem. På grund av hårets starka sträckning stör metaboliska processer, blodtillförseln till folliklarna försämras. Strängar börjar falla.

Om du curl våta krullar på curlers, sträcker de och blir tunnare. Ägare av tunt, svagt hår ska inte använda rullar med stor diameter och hålla dem på huvudet för länge.

Rådet. Att reducera de skadliga effekterna av curling hjälper till med speciell termisk skyddsutrustning.

När du köper ett instrument föredrar du ett verktyg som har en turmalin eller keramisk beläggning. När det gäller de klassiska curlersna anses de mest godartade velourprodukterna. Undvik metallvalsar.

De grundläggande reglerna och tipsen om hårtillbehör

 1. Curly frisyr kommer att vara längre om du lockar låsen på ett rent huvud, tvättas utan balsam och balsam. Bara fuktigt hår håller lockar bara några timmar.
 2. Lägga hjälpmedel hjälper till att förlänga effekten: skum, mousses, krämer, geler. De är amatör och professionella. Den andra är dyrare, men låter dig beundra krullarna om 1-2 dagar.
 3. Lack är endast lämplig för att fixa resultatet.
 4. Det är omöjligt att använda medel för stark fixering dagligen: det förstör hårets struktur.
 5. Överdriv det inte med styling, annars får du slarviga, fasta ihop strängar.
 6. För att ge ett naturligt utseende, krulla krullarna, steg tillbaka några centimeter från rötterna (beroende på längden, maximalt - 10-15).
 7. Lätta, slarviga vågor är resultatet av att vrida håret bort från ansiktet.
 8. Efter att ha tagit bort de improviserade verktygen som används för styling, kamma inte krullarna. Modell håret med händerna, strö med lack.
 9. Tjejer med korta frisyrer kan hålla på kepsarna från markörer, cocktailrör.
 10. Medellånga strängar såras perfekt på nästan vilket sätt som helst.
 11. Kvalitativt curl tjocka, långa strängar är ganska svårt. Det är värt att försöka alternativ med papper, folie, trasor, flagella.

Hur man hårar håret utan curlers och curling

I de flesta fall, när du använder de tillgängliga verktygen, är det ganska möjligt att göra utan en hårtork. Vissa alternativ gör att du kan göra en perm före sänggåendet. Många självtillverkade analoga curlers stör inte rätt vila. Hur du blåser håret på natten, läser du vad som är en sådan vinkling på vår hemsida.

Använda papper

Den otvivelaktiga fördelen med papper - det absorberar perfekt fukt och därigenom torkar lockar. Som ett resultat blir krullarna starkare. Det finns flera alternativ för hur du kan håret på detta sätt.

Var uppmärksam! För att göra ljus, voluminösa lockar, ta pappershanddukar. Curls, erhållna med hjälp, är vackra i sig själva, och fungerar också som en bra grund för komplexa frisyrer.

Winding instruktioner:

 1. Riva pappershanddukar, förbereda remsor 2 centimeter breda. Antalet beror på längden, tjockleken på håret, krullstorleken.
 2. Var försiktig så att håret blir lite fuktigt.
 3. Separat en tråd, linda kanten på en av remsorna. Detta säkerställer en säker passform.
 4. Fortsätt curling curl till toppen.
 5. Säkra det mot rötterna genom att koppla på pappersremmens tips.
 6. Upprepa proceduren, linda resten av håret på samma sätt.
 7. Vänta tills håret är helt torrt.
 8. Ta bort bitar av papper, modellkrullar, strö med lack.

Istället för pappersremsor kan du ta våta våtservetter (en för varje kröning).

En annan metod innefattar användningen av pappersfiler på repen. Metoden kan kallas en klassiker, eftersom den fortfarande var populär när kvinnor inte visste om curling och strykning.

För att göra sådana hemlagade hårkronor, och sedan håret, behöver du:

 1. Klipp ut det tjocka vita pappret, vilket gör remsor 8 tum breda, längd - 15. Ta till dessa ändamål, albumet, skolan. Tidningen passar inte: Tryckfärgen kan läcka. Färgat papper ska avstrykas av samma skäl.
 2. Från ett bandage, gasbind, tyg, gör band 15-20 centimeter långa.
 3. Lägg tygremsorna på pappersrektanglarna och linda så att den resulterande valsen är centrerad.
 4. Gör det önskade antalet flexibla mappar. Ju mer av dem - ju längre frisyren kommer att släppas.
 5. Torrt eller något vått hår uppdelat i tjocka strängar.
 6. Ta en av dem, vind den från tipsen till rötterna.
 7. Fix, binda ändarna på tyget (gasbind) tejp över krullen.
 8. Vrid de återstående strängarna och flytta från nacken till ansiktet.
 9. Sätt på huvudduken eller nylonnätet. Gå några timmar (du kan lämna för natten).
 10. Ta bort pappersrullarna genom att lossa eller klippa banden.
 11. Split krullarna med dina fingrar, om det behövs - fixa lacken.

Rådet. För att få stora krullar, gör en tjock fil som består av flera lager papper.

Använda en penna

Med den här metoden kan du få vackra, naturliga krullar av spiralform.

 1. Dela lite fuktigt hår i strängar av godtycklig tjocklek. Ju tunnare de är desto mer tid kommer det att ta att lägga, och ju finare krullarna blir.
 2. Ta en tråd, linda den på en penna, men inte helt, men upp till hälften.
 3. Vrid produkten runt 180 ° C, vrid krullen och lämna 2,5-5 centimeter till spetsarna.
 4. Håll håret runt pennan med ett gummiband, klämma.
 5. Vind på andra pennor strängar.
 6. När pannorna är torra, ta bort pennorna. Börja med att använda den första. Tätt lindade strängar försiktigt med fingrarna.
 7. Korrekt hår, strö med lack.

Du kan göra en perm på samma sätt, men dessutom använda ett platt järn som är utformat för rätning. Fyll ihop strängarna på pennan, försök att inte överlappa varven. Tryck på varje krull med ett strykjärn (inte längre än 3-5 sekunder). Håll sedan locket i ytterligare 10 sekunder, lös sedan upp och fortsätt till nästa sträng.

Om du använder ett hårstryk, förbehandling håret med termiskt skydd.

Använda strumpor

För att använda denna metod, förbereda tunna långa strumpor. Om håret är tjockt behöver du 10-12 stycken, annars kan du få med 6-8 bitar.

Steg-för-steg guide till perm:

 1. Dela håret i strängar med antalet strumpor.
 2. Ta en av dem, lägg den ovanpå strumporna. De borde vara vinkelräta mot varandra.
 3. Vik i botten av strängen runt sockan. På varje sida borde det finnas några fria centimeter.
 4. Rulla krullen till toppen och säkra, binda ändarna på strumpan knuten.
 5. Upprepa med resten av strängarna, flytta från baksidan av huvudet till kronan.
 6. Lämna i några timmar (optimalt över natten).
 7. Lossa försiktigt strumporna, varva ner krullarna.
 8. Separera dem med fingrarna eller kammen, strö över lacken.

Dessutom kan från den gamla sockan göras "gummi" bagel ". Klipp underkläderna och vrid kantarna utåt för att få en kudde. Samla håret i en hästsvans, torka det genom bagel. Det borde vara i närheten av tipsen.

Vrid håret runt elastiken, tucka det från insidan och bilda en bulle. Fixa det med hårnålar, och efter några timmar lösa upp. Stora krullar är klara.

Curls på tubules

Innan du börjar svänga strängarna på detta sätt, förbereda det improviserade sättet. Om rören är raka krävs ingen ytterligare manipulation. Om strån har en vikbar del, klippa av den. Därefter dela håret i 3-5 zoner: occipitalen, på kronan och på sidorna (1-2 på varje sida).

Ytterligare åtgärder är följande:

 1. Separera en tråd, linda den på ett rör. Om du vill få vågiga krökar, vind håret i en spiral. Plana trådar är lämpliga om du behöver elastiska lock.
 2. Fix curl med hjälp av stealth. Du kan också knyta ändarna på röret, men för att göra detta borde du inte blåsa håret längs hela längden av halmen för att lämna båda kanterna fritt.
 3. Skruva fast de återstående strängarna. Försök att flytta konsekvent, från höger till vänster, eller vice versa, för att inte missa ett enda hår.
 4. Låt håret torka.
 5. Ta bort rören för en cocktail, gör styling.

Hur man blåser håret på trasor

Användningen av tyg kommer att kräva lite fingerfärdighet, som är fallet med andra improviserade verktyg som simulerar curlers. Du behöver:

 1. Klipp band av tyg. Bredd - 5 centimeter, längd - 10-15. Ju smalare ränderna är, ju mindre krullarna blir.
 2. Dela lite vått hår på strängar.
 3. Lägg spetsen av en av dem på en trasa, vrid i mitten eller helt - beroende på vilket resultat du förväntar dig.
 4. Tie kanterna på remsan.
 5. Skruva också resten av håret.
 6. Bär en halsduk eller hatt.
 7. Vänta på att krullarna torkar.
 8. Ta bort tyget (lossa eller klippa), sätt krullar.

Rådet. Om spetsarna svänger med svårighet börjar du curlera en sträng från mitten. Först vinda botten av det och vrid sedan till rötterna.

Användning av folie

På grund av sin flexibilitet kan foliepapper vara ett utmärkt alternativ till skumrullar eller boomerangs. För att göra rullar och vinda krullarna, utför ett antal sådana åtgärder:

 1. Klipp rektanglar från folie. Parametrar - 5x15 cm.
 2. Sätt lite bomull inuti.
 3. Tryck lätt på ändarna, sätt på påfyllningen.
 4. Kamma ditt hår, dela in i strängar.
 5. Var och en av dem vindar på folie. Fix krullar, ansluta rullens ändar. Krullar kan ges någon form.
 6. Täck huvudet med en halsduk.
 7. Efter fullständig torkning av håret, ta bort folien.
 8. Modell krullar, spray dem med lack.

Många professionella frisörer vindar håret på folien med hjälp av strykning. Hemma kan du göra det här:

 1. Vik 6-8 bitar av 35 centimeter i längd från foliepappersrullen.
 2. Lägg dem i en stapel, skär i 4 lika delar.
 3. Dela torrt hår i 3 zoner, vilket gör horisontella avskiljningar i nivån på öronen och öronloppen.
 4. Samla mellan- och övre delen av håret med hårnålar eller gummiband.
 5. Markera en liten strand från den nedre zonen, spray den med en spray för att fixa.
 6. Vind på ett finger, håll i 1-2 sekunder.
 7. Placera strängen vriden i en "snigel" i en bit folie. Vik upp pappret och sedan inåt (på båda sidor).
 8. Vrid så all håret från den nedre zonen, sedan från mitten och övre.
 9. Kläm en krull i folie med ett uppvärmt järn. Ta bort verktyget efter några sekunder.
 10. Gör samma procedur med de andra locken.
 11. När folien har svalnat, ta bort den från håret. Flytta upp från botten.
 12. Lägg krull på egen hand. Genom att använda strykningskurvor är snabbare.

Varning! Folien är väldigt het, så se till att den inte rör din hud.

Använda t-shirt

Det första sättet:

 • vrid T-tröja med en sele och gör sedan en ring;
 • bearbeta vått hår med skum eller mousse;
 • Lägg en snodd T-shirt på toppen av huvudet, som en krans;
 • Börja med smällen, fyll i konsekvent alla strängar bakom ringen;
 • Efter några timmar, ta bort kransen, sätt krullarna.

T-shirt ska vara bomull eller grov.

Det andra sättet:

 • kamma lite vått hår;
 • Sprid en T-shirt;
 • luta huvudet ovanför det så att ditt hår är centrerat;
 • linda höljet runt huvudet, fixa på baksidan av huvudet;
 • täcka övre delen av håret, binda ärmarna över pannan. Det är viktigt att skjortan helt täcker håret;
 • lämna tills trådarna är torra;
 • ta av t-shirt, form frisyr.

Varning! Den andra metoden är lämplig för tjejer vars hår är minst lite krökt av naturen. Innan proceduren måste du bearbeta håret med ett lockigt strandformningsmedel.

På pinnarna

För att göra mjuka krullar, använd en krull på knölarna:

 1. Dela lite fuktigt hår och bilda tunna trådar.
 2. Vrid var och en av dem med en ring, som om du gör det med en curler eller flagella.
 3. Fix i närheten av hårnålens rötter.
 4. Bär en scarf, vänta tills håret är helt torrt.
 5. Ta bort strängarna, räta ut krullarna.
 6. Fixa dem med lack.

Ju längre krullarna är, desto mer borde vara studsarna.

Med fälgen

Sportgummi eller huvudband för det "grekiska" håret - ett bra alternativ till curling och hair curlers, om du vill få naturliga krullar:

 1. Kamma håret ordentligt.
 2. Sätt på bezel. Ju högre - ju mer volym i kronans område.
 3. Separera den första strängen runt pannan, vrid den runt bandaget.
 4. Varje nästa del av håret ska ansluta till spetsen av den föregående.
 5. Nå huvudet, vrid den andra sidan.
 6. De återstående 2 strängarna är undangömda bakom inramningen senast.
 7. Efter några timmar, ta bort bandaget, korrigera frisyren.

Med en halsduk

Använd den här metoden, kom ihåg: Håret ska inte vara för våt, annars kommer de att torka under lång tid. För att sträcka vind, följ dessa steg:

 1. Dela hela håret i 3 delar - nära templen och på baksidan av huvudet.
 2. Tie en halsduk på en av dem, försöker placera den så nära som möjligt till hårbotten. Ändarna måste vara desamma.
 3. Dela den resulterande svansen och få 2 lika strängar.
 4. Vik vart och ett av dem runt änden av halsduken i motsatt riktning.
 5. Anslut ändarna, säkra med ett gummiband.
 6. På samma sätt spinna det återstående håret.
 7. När de är torra, ta bort halsdukarna.
 8. Dela krullarna med fingrarna, strö med lack.

Rådet. Om det inte finns några näsdukar till hands, kommer ljusa halsdukar eller tygskärningar att göra.

Använda stråle

Det snabbaste sättet att få vågigt hår:

 1. Samla våta strängar i svansen.
 2. Vrid den täta seleen.
 3. Wrap runt tandköttet, gör en massa.
 4. Fäst håret med hårnålarna.
 5. Vänta på att håret torkar.
 6. Ta bort hårnålarna, lösa upp svansen.

Fantasi uppfinningsrik skönhet vet inga gränser. Hemma kan du också spinna med aluminiumburkar under "Cola", trä sushi-pinnar, en "krabik" hårnål, elastiska band och även flätade pigtails. Allt detta visar att alla medel är bra i strävan efter skönhet. Och ändå är det bättre om de är så säkra som möjligt för håret.

För långvariga lockar, använd de populära metoderna för curling:Nästa Artikel
Styling produkter