Hur man gör krullar spiral (vår) ensamma hemma (video)


Det är inte en hemlighet för någon att hår som krullas effektivt i form av en spiral, anses vara en av de mest lyxiga frisyrerna med lockar.

Hur man gör spiralkrullningar hemma, hur man ser spiralkrullar (fjädrar), till vilken denna frisyr kommer att gå - svaren på frågorna i vår artikel.

Idag kommer vi att överväga inte bara den här metoden för att utföra proceduren, med hjälp av denna instruktion kommer du att kunna göra läget själv.

Hur man gör krullar spiral (metoden i väsendet) ↑

Under 1970-talet var perm hår mycket populärt. Företrädare för båda könen utförde denna procedur. Nu är kemi inte så populär, men mode- och stilvärlden säger det faktum att krullarna erhållna som en följd av en sådan krökning är igen i trenden.

Det är känt att användningen av kemisk styling har en ganska negativ inverkan på hårets hälsa, så stylisterna började leta efter nya sätt att göra spiralkräm. Nu är de vanligaste två sätten att lägga: med en speciell curling och curlers. Vi kommer att titta på dem båda nedan.

Helixens krullar kännetecknas av att de ser väldigt dyra ut. Oftast utförs de med en liten diameter av krullen för att göra håret ännu mjukare och mer ömt. Det här är naturligtvis inte det viktigaste villkoret, om du vill kan du locka tillräckligt stora spiralkrullar, men ett litet sortiment betraktas som en referens.

Eftersom de strängar som genomgår curlingprocessen, har en hel del spiralläggning en otrolig volym. Curls ansluter varandra och skapar ett riktigt djupt och komplext hår. Dessutom syns håret mycket mjukt och lyxigt.

Det finns inga speciella restriktioner för ovala ansiktet. Det enda som behöver komma ihåg är för flickor med stora ansiktsdrag, det är önskvärt att göra krullar av medelstora spiraler. Detta dikteras av det faktum att det lilla sortbeteendet märkbart framhäver eventuella brister.

Men med hänsyn till hårets längd finns ett antal betydande begränsningar. Detta gäller särskilt för ägare av korta frisyrer. Faktum är att små krullar på grund av det stora antalet krökar minskar längden avsevärt. På det korta håret kan man inte göra tillräckligt med lockor. Medellängden är också i gränsstaten, vilar allt igen på hårets längd.

Långt hår, ordnat i en spiral spiral, se mest lönsamma. Särskilt vacker ser den här stilen på blont hår, såväl som i de fall där färgskiftet observeras längs hela längden. Mörkt hår kommer att få en glans som aldrig har sett tidigare, det kommer att vara mest märkbar vid böjpunkterna.

Eftersom denna typ av läggning är förknippad med ett överflöd av små krullar, behöver det bara fixas. Denna uppgift är utmärkt hårspray. Glöm inte att några krullar inte tolererar kamning. Om du använder en kam, kommer kretsarna av fjädrarna att förlora sin vridna form och släta ut. För att undvika detta behöver du bara kamma med fingrarna. Och i vårt fall görs detta rent i området av rötterna - där det inte finns några små krullar. I nedre delen och i ändarna av håret är kamning inte alls rekommenderat.

Göra spiralkrullningar hemma ↑

Som nämnts ovan finns det två sätt att stylera hår. Om du vill göra krullar som börjar från rötterna, så kommer den typ av procedur som utförs med speciella krullar att passa dig.

För de som bara vill ha lockar i den nedre delen av håret är det andra alternativet lämpligt, vilket använder ett krusjärn för spiralkrullar. Båda dessa metoder är ganska mödosamma, men effekten du får i slutet kommer att betala av alla dina ansträngningar.

Metod en ↑

Så, om du vill få något nära perm, bör du använda speciella curlers. De är flexibla pinnar som kan rullas in i en båge.

 1. Håret ska tvättas med schampo. När de torkar ut lite, bör de appliceras ett speciellt stylingmedel;
 2. Dela helt helt håret i små strängar, vrid curlers i en ring och vinda strängarna på dem, från början;
 3. Säkra dem alla vid foten av rötterna;
 4. I det fallet om uppvärmda hårvalsar används kan de avlägsnas efter det att de har svalnat. Om du blåser håret på vanligt sätt bör du lämna curlers över natten;
 5. Efter borttagning behandlas håret med lack.

Det andra sättet ↑

Om du undrar hur man gör spirallås som skulle flytta smidigt från stora till små krullar, så kan svaret på denna fråga hittas i beskrivningen av denna metod. I det kommer vi att använda ett speciellt konformat krulljärn.

 1. Tvätta huvudet noggrant med schampo och torka det med en hårtork.
 2. Applicera ett speciellt utjämningsmedel till det fortfarande våta håret;
 3. Nästa steg är tillämpningen av skydd. Varje perm är fylld med överdriven torrhet och skada på hårstrukturen. För att undvika detta måste du använda en speciell blandning med effekten av skydd mot höga temperaturer.
 4. Krulla pärlorna i en cirkelrörelse från botten upp, du borde börja från spets till rot;
 5. Vind små strängar på krullningsjärnet, dess smalaste plats bör falla på hårets nedre del och bredast på området vid rötterna.
 6. När du är färdig med alla strängar, kamma håret med mycket rötter med fingrarna, detta kommer att öka effekten av volymen något.
 7. Applicera lack till hela längden på ditt hår, detta måste ske från olika sidor så att det tränger in i varje kröning.

Självklart är det att arbeta med ett krusningsjärn är något mer farligt och mer komplicerat än den metod som använder curlers för spiralkrullar. Men om du tillämpar specialverktyg kan du med absolut sannolikhet undvika skador och göra absolut ingen skada på ditt hårs hälsa.

Dessutom tillåter en liten övning att genomföra denna procedur mycket snabbare än att använda även termiska rullar, för att inte tala om en krullning med sina vanliga sorter, vilket tar flera timmar.

Spiral curlers

Spirala vackra lockar kan ge alla tjejer ett romantiskt och mystiskt utseende. Tyvärr vet många helt enkelt inte hur man gör sådana krullar på egen hand. Men för början är det tillräckligt att bara köpa en spiralkrullare.

Egenskaper och fördelar

Spiralkrottare skiljer sig avsevärt från klassiska papillotok, men det betyder inte att de är sämre. Tvärtom är det nödvändigt att föredra "spiralen". De har dock ett antal funktioner och är inte lämpliga för alla:

 • Till att börja med bör det noteras att spiralfilen kan vara av två sorter. Solid passform alla, medan mjuka - bara vissa hårtyper.

När man talar om spiralkretsens egenskaper är det värt att notera de vanliga funktionerna i hårda och mjuka modeller. Dessa egenskaper lägger på sådana curlers och skiljer sig från de traditionella metoderna för curling:

 • Curling på spiral curlers görs med en annan metod. Om vanliga papilotki kräver att strängen ska lindas horisontellt, då spiralsträngarna - vertikalt.
 • Vid användning av "spiral" är resultatet elastiska lockkrullar. När styling med hjälp av traditionella modeller får en frisyr med mjuka romantiska krullar eller vågor.
 • Som alla vet, håller curler på klassiska curlers en lång tid. Spiral papilotki kan konkurrera med sina "systrar" i denna fråga. Flickor skriver att effekten av att använda "spiraler" varar mycket längre.
 • Ur namnet är det uppenbart att spiralkretsarna används för att erhålla krullar, fjädrar. Curls är mindre och jämn, om du jämför resultatet efter applicering av konventionella och spiralmodeller.
 • Också viktig skillnad är storlek. Om vi ​​talar om solida spiralfiler görs de oftast ganska tunna, medan mjuka curlers ger full valfrihet när det gäller den framtida krulans diameter. Konventionella traditionella curlers är gjorda av olika tjocklek, men sällan när längden på dessa gizmos varierar. Med "spiralen" av detta problem kommer inte att uppstå.

Som du kan se har krullen på spiralfiler ett antal fördelar, och krullen på "mjuka" spolar är mer föredragen. Förutom de angivna egenskaperna kan följande också hänföras till deras fördelar:

 • Säkerhet för hårhälsan. På grund av det faktum att håret inte utsätts för ytterligare värmebehandling är användningen av sådana curlers för närvarande den mest godartade formen av curling. Mjukt inflytande på krökets form gör att du kan ge håret den nödvändiga böjningen samtidigt som du inte påverkar dess struktur. Med "spiraler" kan du till och med sova, medan de inte stör varandra.
 • Vårkrullare kan väljas för både kort och långt hår (modellerna är tillgängliga upp till 75 cm i längd).
 • På grund av den enhetliga effekten på krullen kommer den att vridas utan veck.
 • Användningen av högteknologiska polymerfibrer vid framställning av sådana krökare gör att du kan använda dem under lång tid.

material

Som nämnts ovan är spiralkretsarna uppdelade i hårda och mjuka. Massiva curlers ser ut som tunna rör med en spiralskärning i mitten. De kompletteras med ett speciellt gummi- eller järnhårklipp. Med hjälp av solida krökare kan du få en elastisk kröningsfjäder, alla krullar i detta fall kommer att vara helt identiska. Men ofta behandlas inte trädet tillräckligt bra, vilket leder till svårigheter att ta bort filerna. Skador och brutet hår är mycket svårt att återställa senare. Solid papilotki är trä, metall och plast:

 • Träkrullare är vanligare och är ofta arv hos våra mammor och mormor. Spiralfiler används ganska sällan. Deras plastmodell är mindre trovärdig från den del av det fina könet, eftersom det i regel inte är garanterat högkvalitativa plastkrullare.
 • Plastkrullare är mindre traumatiska, men om de inte är av tillräcklig kvalitet är det i princip omöjligt att utföra åtminstone någon form av curling med dem.
 • Mjuka curlers är gjorda av ett tygliknande material som är vridet i spiralform. Vid inköp av ett sådant kit läggs en extra plastkrok, vilken är monterad från två eller tre delar beroende på längden på "spiralen". Trots det faktum att mjuka curlers vanligtvis är gjorda av högkvalitativ polymer, kan samma sak inte sägas om kroken. Flickorna säger att det bryter i första hand, så var noga med att uppmärksamma sin kvalitet vid köp.

På grund av de speciella egenskaperna hos det material som mjuk papilotki är gjorda kan de vara fasta på håret utan hjälp av speciella klämmor eller stiften. Samtidigt är det ganska enkelt att ta bort dem, bara dra i helixens ände. Polymeren är helt ofarlig för hår. Det är en mjuk duk, på grund av vilken en sådan papilotka inte kommer ihop i håret, kommer inte att bryta dem och håret kommer inte att kunna ta tag i oegentligheter och genomgå en traumatisk effekt.

arter

Fast, som mjuk curlers, skiljer sig genom två kriterier: längd och storlek. Långa curlers är utformade för långt hår. Kortare modeller, för korta.

Längden av mjuka curlers varierar från 15 till 75 cm, så att du kan hämta dem för någon hårlängd. För att göra det enklare för köparen att bestämma valet av önskad längd på filen kan du skapa en lista med följande rekommendationer:

 • För hårlängder upp till en haka kommer hårkransarna från 15 cm att närma sig.
 • Om hårets längd är upp till axlarna bör du fokusera på modellerna 15-25 cm
 • Med en längd något under axelnivån, kommer hårkransarna att passa 25-35 cm.
 • Om håret når axelbladet, välj papilotki 35-45 cm långt.
 • För håret under axelbladet, fokusera på curlersna 45-55 cm långa.
 • Om längden på ditt hår når midjan så passar du 55-65 centimeter.
 • Slutligen, om ditt hår är under midjenivå, välj papilotki max längd på 75 cm.

Längden på de fasta curlersna är också olika, men i fallet med dem kommer det bara att påverka hur "fjädrande" krullen kommer att vara i slutet.

Kropparnas diameter påverkar direkt det slutliga resultatet, eftersom det beror på hur krullen blir i slutet. Spiral papilotki gör att du kan skapa både små stygga krullar och glamorösa stora lockar.

Spiraler med en diameter av 1-3 cm är utmärkta för att lägga små krullar. De kommer att se ut som om du gjorde en perm. Var försiktig när du väljer en "spiral" av denna diameter: små "fjädrar" är inte för alla. Dessutom bör perm i detta fall starta från själva rötterna, så för en sådan styling är det bättre att välja fasta curlers.

Effekten av naturliga krullar kan erhållas vid användning av spiralformad papillotok med en diameter på 2,5 till 4 cm. Mjuka krökare ger en mer naturlig effekt i slutet, medan de fasta kommer att skapa en sken av marionett styling.

Användbar rådgivning: När du använder mjuka curlers, lägg ditt hår i olika riktningar i slumpmässig ordning - i ansiktet och bort från ansiktet. Så du kommer att uppnå en större effekt av vårdslöshet och naturlighet.

"Spiralerna" med den största diametern - 5 cm - kommer att fungera som ett utmärkt alternativ till curling och strykning när man skapar Hollywoodkrullar. Massiva curlers med sådan diameter är inte tillåtna, men mjuka kan hittas utan svårighet. Innan du använder mjuka spiraler är det absolut nödvändigt att applicera ett utjämningsmedel på håret så att de resulterande vågorna ser mer bohemiska ut.

Observera att solid papilotki lämpar sig för styling av alla typer av hår, och mjukt - endast för vågigt och lockigt.

Hur man använder

För att göra en vacker styling måste du kunna applicera spiralkretsarna ordentligt. Det kommer också att rädda dig från obehagliga följder, till exempel från att kulor börjar på olika höjder.

Först av allt bestämmer du vilken frisyr du vill få i slutet. Oavsett om det kommer att bli små lockar, naturliga vågor eller Hollywoodkrullar, beror bara på dig. Från vilket resultat du vill se beror på förberedelse av hår för efterföljande styling.

Skapa små lockar

För att skapa denna frisyr är det bättre att välja fasta spiralkretsar med liten diameter. Du kommer inte att kunna göra den här frisyren själv, så vi rekommenderar att du armar dig med hjälp av en patientvän:

 • Tvätta först håret och torka håret med en handduk. Det är bäst att lämna det i 10-20 minuter så att vattnet absorberas ordentligt. Behandla sedan håret med termiskt skydd och styling med stark fixering. Frisörer rekommenderas att välja verktyg med en utjämningseffekt för att skapa små krullar, eftersom det så småningom kommer att ge en snyggare look på dina lockar.
 • Kamma håret ordentligt. En mjukpipa borste är idealisk för kamning av vått hår. Innan du vrider dem, dela hela huvudet i zoner (temporal, parietal, occipital och bang zone).
 • Det är bäst att starta permet från baksidan av huvudet. Separera en hårsträng ca 2 cm bred och vrid i en lätt flät så att håret inte faller ut. Håll spiralkrullen i krullens bas och börja blåsa strängen på papullen så att krullen exakt ligger i spiralskärningens spår. Säkra med ett speciellt lås.
 • Gör detsamma med resten av hårmassan. Observera att lindningen inte ska vara för hårt, för annars kommer ditt hår inte att torka ut och du kommer inte att uppnå önskad effekt.
 • Torka huvudet noggrant med en hårtork eller på ett naturligt sätt, om tiden tillåter det. Observera att det är bättre att inte lämna spiralkretsarna för natten, eftersom det är omöjligt att sova i dem.
 • Håll försiktigt ditt hår från papillotok. Hår bör inte kamma, det är bättre att gnugga några droppar hårtexturiseringsmedel i dina händer och "gå" lite längs de enskilda strängarna. En sådan styling kommer att glädja dig till nästa shampooing.

Medium och Hollywood curls

Om du väljer mjuka filer för styling, upprepa steg 1 och 2 från föregående stycke och gör sedan följande:

 • Du kan starta krullen från vilken zon som helst, men det är bäst att först slå huvudets baksida. Separera en liten strand och vrid in i en lätt flätad för att göra det bekvämare att passera genom curler. Skapa nu en liten slinga vid basen, vrida krullen.
 • Passa kroken genom curlers, ta tag i slingan på basen och dra den genom hålet. "Spiralka" vrid tillbaka så snart du drar ut kroken och lås låset ordentligt.
 • För att skapa effekten av naturlighet rekommenderas att blanda curlers i olika storlekar.
 • Om du vill göra Hollywoodkrullar, är en sträng nödvändig, inte från basen, men något lägre, vid ungefär ögonhöjd. Det är också nödvändigt att placera curlers, linda dem i en riktning.
 • Låt curlers torka helt. Om du vill kan du sova i dem eller torka dem med en hårtork. Observera att snabbt göra stylingen inte fungerar, eftersom håret får torka helt.
 • Ta bort bulten genom att dra den undre spetsen. Spraya det färdiga håret med lack och blanda några lock med dina händer. Du kan inte kamma ditt hår.

Vad är spiralkrullar och hur man gör dem själv curling eller curlers

Ett enkelt men effektivt sätt att göra din bild intressant, ljus och minnesvärd är att avlösa vertikala eller spiralkrullar. Med en sådan frisyr är det svårt att gå obemärkt i något företag. En annan fördel med spiraler - deras skapelse kräver inte ett obligatoriskt besök hos frisören. Du kan göra sådana krullar hemma, med hjälp av curlers eller curling.

Vad passar de för?

Ofta är spiralkronor resultatet av perm, och för några årtionden sedan var en sådan lekfull frisyr mycket modig. Beroende på krökets diameter kan de vertikala krökorna vara elastiska eller mjuka, men alltid vackert flödande, som liknar en utsträckt fjäder.

Tjejer som inte vill skämma bort håret. komposition eller dramatiskt ändra utseendet under en lång tid, välj metoder för korttids styling på curlers eller curling. Dessa anordningar idag är bland de främsta assistenterna för unga damer som kommer att dekorera sina huvuden med spiralkrullar.

Till vertikala krullar visade sig vackert, snyggt, ta hänsyn till sådana funktioner:

 • spiraler är optimala för ägare av medelstort hår;
 • svängande korta strängar på detta sätt kommer inte att fungera, eftersom krullen är fjädrande och förkortar krullen ännu mer;
 • Det finns restriktioner för långa lockar. De får inte helt krulla om curlers är för korta;
 • Om strängarna är för långa, installera dem inte själv;
 • För tjockt hår och tjockt hår måste du köpa flera uppsättningar curlers (om du inte använder curling iron). Vackra lockar erhålls från tunna trådar, så du behöver mycket rullar;
 • skadade, tunna, sköra krullar bör läggas utan hårtork, och det är bättre att inte blåsa dem alls.
 • En utmärkt grund för spiralhårigt, poröst hår, vilket väl tar önskad form och håller den under lång tid.
 • Det är svårt att curl på sådana curlers hår klippa i en kaskad.

Rådet. Vanligtvis är vertikal stapling fixerad med lack. Curls kamar inte, eftersom de kommer att förlora springiness, kommer att slutföras. Det är möjligt att modellera en frisyr med hjälp av fingrarna, och bara i rotzonen. Det rekommenderas inte att röra krullarna längs hela längden.

Hur man gör lockar hemma

Med hjälp av curling

För att skapa en fjädrande kröning uppfann en speciell spiralkrullning. Det gör att du kan göra en klar, liten, elastisk lock med samma diameter.

Enheten ser ut som en cylinder med reliefspår i form av en spiral, där strängen läggs. Som med ett vanligt krusningsjärn bildas krullen under höger temperatur. Men det finns en viktig skillnad: spiralanordningen har ingen klämma, så spetsen av strängen måste hållas för hand.

Sådana krullningsstrykjärn skiljer sig åt i avstånd mellan spolarna, är raka eller avsmalnande (den ena änden är bredare än den andra). Dessa egenskaper påverkar hur lockar kommer ut. Enligt recensioner verkar för elastiska lockar vissa tjejer vara artificiella.

Därför, innan du går för ett inte så billigt köp, titta på teman och videoklipp för att se om du är nöjd med krullarnas kvalitet.

När du köper ett krusjärn föredrar du en keramisk produkt med en turmalin eller titanbeläggning. Material anses vara det säkraste håret. Det värsta alternativet är krullningsjärnets metallyta, vilket bränner strängarna ordentligt.

Hur man använder spiralkrullet:

 1. Tvätta huvudet noggrant utan att applicera en mask (max är en balsam).
 2. Vänta tills håret är helt torrt, använd värmeskydd.
 3. Värm krullen till 100-120 ° C, om krullarna är tunna, mjuka. En temperatur på 170-180 ° C rekommenderas för hårt hår, vilket är svårt att krulla.
 4. Välj en sträng upp till 3 cm bred, kamma den och sätt den i krökets urtagningar. Håll spetsen.
 5. När krullen värms upp tar du bort den och fixar den med ett klämma.
 6. Efter fullständig kylning, spray den resulterande spirallacken.
 7. Upprepa proceduren med resten av håret.

Det är möjligt att vinda spiraler på det koniska krullet. Ytan är jämn, och den smala kanten på cylindern expanderar smidigt till vid. Hon har inte heller ett klämma för att fixera spetsen av strängen, så att du kan skydda handen med en handske. Vissa tillverkare gör att en av kanterna inte värms upp.

Funktioner av användning:

 1. Efter att ha torkat huvudet torka det lätt.
 2. Applicera termiskt skydd som skyddar ditt hår mot uttorkning och skador.
 3. Vrid strängarna. Den breda delen av curling bör vara belägen vid rötterna, smala - nära spetsarna.
 4. När du är färdig med att curla över huvudet, borsta lätt håret med fingrarna nära rotzonen. Detta kommer att öka volymen till din frisyr.
 5. Från alla håll applicera lack på läggningen.

Rådet. För spiraler kan du blåsa håret och det vanliga krulljärnet. Ett alternativ är när varje nästa curl strängar lite på den föregående. Men krullarna får inte vara för fjädrande. Dessutom måste man se till att det inte finns några veck som klämman lämnar.

Använda curlers

Att vrida strängarna på curlers är viktigt när du behöver göra spiraler från rötterna. Alla produkter som är lämpliga för denna metod är indelade i 2 huvudtyper:

Massiva rullar är gjorda av metall, trä, plast. De ser ut som pinnar (tubules) med spår som imiterar en spiral längs hela längden. Fäst med gummiband eller barrette.

Det är svårt att skruva håret på sådana produkter, speciellt på baksidan av ditt huvud. Strängar borde vara tunna, curlers behöver mycket. Att sova på dem fungerar inte, så stackning är endast möjligt om morgonen eller under dagen.

En annan nackdel är att med regelbunden användning spolar spolen håret. För daglig användning är fasta spiralrör inte lämpliga, men vid speciella tillfällen är det mycket lämpligt.

Förfarandet för vertikal lindning är i detta fall följande:

 1. Tvätta huvudet, torka det lätt. Håret ska vara lite fuktigt.
 2. Kamma strängarna med en kam med stora tänder.
 3. Separera en liten strand, använd ett stylingmedel längs hela sin längd.
 4. Tråla framtida locket i örat, som ligger i den bredaste delen av valsen, och placera den vid rötterna.
 5. Börja snurra på strängen. Se till att håret föll jämnt i spåren längs hela rörets längd.
 6. När du når tipsen, sätt ett klämma eller ett gummiband över dem, fixa låset.
 7. Upprepa proceduren med allt hår, från början av huvudet. Nå bakom huvudet, be någon att hjälpa dig.
 8. Lämna spolarna i 4-5 timmar. Hårtork kommer att påskynda processen.
 9. Vid avveckling av trådarna, ta försiktigt bort klippet och ta bort locket från urtagen.

Varning! Om du torkar håret med en hårtork, glöm inte att behandla dem med termiskt skydd före avveckling. Det kommer att rädda dina curls från gallring.

Magic Leverag mjuk spiralkrullare, även kallad "Magic curls", är en uppsättning färgade fjädrar gjorda av tyg sträckt över en elastisk ram. Ingår är en speciell krok, med vilken och vertikal bukli görs. Metoden anses vara den snabbaste, förutsatt att du förvärvar minsta färdigheter för att hantera "magiska" uppsättningen.

Så här får du håret på mjuka curlers:

 1. Tvättade krullor torkar lite, torr - fuktar. I alla händelser måste de vara rena.
 2. Applicera lite styling och kamma trådarna.
 3. Montera kroken från satsen, sätt in den i en av tygfjädrarna. Samtidigt kommer spiralen att räta ut, kanten på staven kommer att synas från den.
 4. Separera en liten del av håret på baksidan av huvudet. Placera basen i örat på staven och modellera den som en slinga.
 5. Tryck försiktigt in strängen i väskan. När kroken är ute, vrider fjädern automatiskt och bildar en framtida krullning.
 6. Upprepa samma med resten av håret. Flytta från näsan till kronan.
 7. Lämna håret i 4 timmar (eller håll längre om tiden tillåter det). För att påskynda resultatet kan du torka huvudet, eftersom tyget tillåter varm luft att passera genom.
 8. Dra täcken från krullarna, om det behövs - rätta krullarna med händerna.
 9. Sprinkla styling med lack för att fixa.

Att köpa "magiska curlers" via Internet kan du snubbla på en falsk. Originalsatsen består av 18 stycken och kan inte vara för billig.

Spiralkräm - det är vackert, imponerande och lämpligt i alla situationer. Skruvning med en curler är svårare än att använda rullar och mer riskabelt. Om du glömmer det termiska skyddet, kommer det troligt att förstöra håret.

Men allt kommer med erfarenhet, vars förvärv tar tid. Om du experimenterar med vertikal styling kan du snabbt och enkelt skapa vackra lockiga hår utan att håret skadas.

Användbara tips för att krulla hår hemma:

Spiralkrullar på curling steg för steg (+ video)

Lär dig att göra spiralkrullar, och i din arsenal kommer det att finnas en annan snabb och vinn-vinn-bild.

Du behöver

Spiralkrullar - tidtestad spektakulär styling som alltid hjälper dig att se lite elegantare ut än med varje daglig frisyr. "Springs" kommer att hjälpa till före ett datum, ett företagsevenemang, ett möte med vänner, en utflykt till utställningen och så vidare.

Vad är spiralkrullar

Förresten, vad händer om någon inte vet vilka spiralkrullar är? Dessa är snäva splittrade krullar, som på grund av en speciell typ av curling, ser ut som en svagt veckad fjäder. Naturligt lockigt hår är en utmärkt grund för denna typ av styling, du behöver bara strömlinjeforma och definiera strängar. Men rakt hår kan krullas i spiralkrullar, om du försöker. Mycket bättre den här typen av curling ser på håret av samma längd än på hårklippningar som "kaskad".

Spiral krullning hemma

En av de främsta fördelarna med spiralkräm är att denna eleganta frisyr kan göras hemma. Om hemma finns curlers eller curling järn, kan du enkelt klara av sig själv, även slingrande lockar över ditt långa hår. Det är sant att curlers historia kan fördröjas, väl curling iron för att uppnå resultatet mycket snabbare.

Du kan enkelt upprepa denna styling hemma.

Förresten, i många skönhetssalonger kan du skapa en spiral (vertikal) perm. Men tänk på om du behöver långsiktig eller till och med permanent styling, vilket, vad man än kan säga, ändrar hårstrukturen under en längre tid. I något fall avskräcker inte, men först är det bättre att fortfarande försöka ployku.

Vad curler att välja för spiralkrullar

Om du gillar spiralkrullar kommer en bra curling i huset definitivt att vara till nytta. Det behöver inte annonseras eller vara super dyrt, men du bör vara uppmärksam på enhetens täckning. Verktyg för curling en ny generation av turmalin, titan eller keramisk beläggning ger en mer mild curling än enkel gammaldags curling.

När det gäller curlingformen kan du välja, till exempel, konisk - det gör att du samtidigt kan vrida spirallås av olika storlekar, så krullarna ser naturligare ut. Det finns också speciella krusningsjärn för spiralkräm - det finns en tråd på ytan, på vilken en sträng är placerad som en spiral.

Hur man spolar spiralkrullar

I instruktionerna för All Things Hair, hur man spolar spiralkretsar, använde vi det vanliga krulljärnet av den klassiska formen, som de flesta tjejer förmodligen har. Vi rekommenderar att du börjar med att titta på videon högst upp på sidan och fortsätt sedan för steg för steg.

Perfekt spiralkrullningar på ditt huvud

Vackra spiralkrullar - färdig frisyr, som passar för fester, datum, speciella evenemang eller enkla promenader med vänner. Denna stil kommer att göra bilden mer välskötta och romantiska. Du kan skapa den hos en professionell mästare eller hemma med hjälp av curlers eller tang.

Svetlyy · 10 mars 2014

Artikelns innehåll:

Skapa spiralkrullar med curlers

För att skapa krullar behöver du:

 • hårkronor av lämplig form och storlek
 • kam
 • starkt fixeringsverktyg
 • hårtork
 • hårsprej

Tvätta håret på vanligt sätt och torka håret lite eller på ett naturligt sätt. Kamma sedan dem och del på rätt ställe. Applicera stark fixering på ditt hår. Separera den fortfarande våta strängen av önskad bredd, kamma den igen och vinda den på krökaren, från hårets spets. Detta ska ske på ett sådant sätt att varje ny omgång täcker den föregående halvan. Säkra locket på krullen som sitter fast på krökaren med ett gummiband eller en speciell fäste. Vind hela håret så här.

Torka håret på en curler med en hårtork, sätta det på en svag blåsa för att inte förstöra frisyren. Vänta sedan ett par timmar tills krullarna är helt torra och ta önskad form. Efter det ska du försiktigt avlägsna curlers och spraya håret med lack. Kombinera spiralkräm rekommenderas inte, eftersom de förlorar sin form.

För att blåsa håret på hårrullarna, ta bort fästarna från de sista, dopp dem sedan i kokande vatten och håll i några minuter. Lätt vått hår, kam, dela och separera första strängen. Ta bort hårkrullarna från vattnet och vrid håret på det, fäst det med en fästring från setet. Separera sedan den andra strängen, ta ut nästa curler och upprepa proceduren. Så vrid all håret, låt det torka ett tag. Ta sedan bort hårkrullarna och fixa håret med hårspray.

Hur man gör krullar spiral

"data-top1 =" 150 "data-top2 =" 20 "data-marginal =" 0 ">

Krullarna som strömmar över axlarna eller de olydiga krullarna som vinden spelar har alltid varit och kommer länge att förbli den mest önskade prydnaden av honhuvudet. Men inte hela naturen kunde göra en sådan underbar gåva, som naturliga lockar.

Och här kommer krullningsjärn, hårtorkar och hårkrullare av olika former till räddning och hjälper till att drömmen blir sann, förmodligen var och en av oss - för att få chica krullar som gör männen drömma och se dig av.

Curl-korkskruv eller mellanspiral

I detta fall innebär krökets namn i sig det slutliga resultatet: Krulens slutliga form liknar väldigt mycket som en vanlig korkskruv, d.v.s. ser ut som en spiral. En sådan inställning skulle vara lämplig på en vanlig promenad och på sociala evenemang.

Det finns två sätt att skapa sådana krullar:

  Med curlers

Processen tar flera steg:

  Rengör håret med mousse med stark fixeringseffekt.

På uppvärmda hårvalsar (om de saknas, kommer någon att passa), wrap hårets trådar i vertikal riktning.

 • Efter att curlers är helt coola, släppa ut trådarna.
 • Innan du fixar läggningen med lack, bilda trådarna med händerna, vilket gör att du kan få mer effektiva lockar.

  Med hjälp av curling

   Spraya rent hår och separera håret med rak avskiljning.

  Wrap krullar med ett uppvärmt krulljärn startar från rötterna. Varje krökt tråd fixeras med klämma.

  Efter att hela hårmassan har lindats, släpp ut trådarna från klippen och bilda locken med händerna.

 • Fixa med lack. Bättre om fixeringen är maximal.
 • En av variationerna på skapandet av sådana krullar:

  Viktig rådgivning från förlaget.

  Sluta skada håret med skadliga schampon!

  En ny studie av hårvårdsprodukter avslöjade en skrämmande bild - 97% av de välkända varumärkena av schampo förstöra vårt hår. Kontrollera sammansättningen av ditt schampo för närvaro av: natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat, PEG. Dessa aggressiva komponenter förstör hårstrukturen, berövar krullarna av färg och elasticitet, vilket gör dem livlösa. Men det här är inte värst! Dessa kemikalier tränger igenom blodet genom porerna och sprids till de inre organen, vilket kan orsaka infektioner eller till och med cancer. Vi rekommenderar starkt att kassera sådana schampon. Använd bara naturkosmetik. Våra experter genomförde en serie analyser av sulfatfria schampon, bland vilka de identifierade ledaren - företaget Mulsan Cosmetic. Produkterna uppfyller alla standarder och standarder för säker kosmetika. Det här är den enda tillverkaren av naturliga schampo och balm. Vi rekommenderar att du besöker den officiella hemsidan mulsan.ru. Vi påminner dig om att naturkosmetik har en hållbarhetstid som inte överstiger ett års lagringsutrymme.

  Curls i stil med "lätt försumlighet"

  Naturlighet i läggning uppskattades hela tiden, och därför är sådana krullar alltid ute av konkurrens. Att skapa krullar kommer att behöva allokera en viss tid, trots den tydliga enkla stylingen.

  Hur man gör det:

   Behandla håret med två medel: en termisk spray och en stylingmousse.

  Vrid sedan de små hårsträngarna i form av flagella, men du måste följa samma riktning.

 • Ta en hårtork (munstycksdiffusor). Torrt hår, lyfter upp dem.
 • För att skapa effekten av konstnärlig rörelse, kassera användningen av lack för att fixera hår.

  I videon nedan kan du se hela processen att skapa vackra lockar med hjälp av curlers:

  Spiralkrullar

  "Spiraler" ger bilden inte bara romantik, men gör det också särskilt feminint och attraktivt. Krullar i form av spiraler passar nästan vilken form av ansiktet som helst, och skapandet av krullar tar inte för mycket tid.

  Hur man gör en "spiral" snabbt

  Detta är den mest förenklade versionen. Det blir en riktig omslag om morgonen är det nästan ingen tid kvar för att få håret i ordning.

   På kvällen, behandla torrt hår med styling mousse och fläta spikelet. Om du vill skapa mindre lockar, måste dessa flätor fläta några.

  På morgonen, bara avvisa flätorna och använd dina händer för att bryta krullarna i mindre strängar.

 • För att fixa stylingsprocessen hårfärg.
 • Göra spiralkrullar med curlers

  Metoden är gammal, men bevisad inte bara i flera år, men i århundraden, för att den blev provad av våra mormor och mödrar.

   curlers stor form;

  Styling processen ser så här ut:

   På rent, men inte helt torkat hår, applicera en liten mousse.

  Lätt torka dem med en hårtork och dela dem i enskilda trådar som du vindar på curlers.

  Efter ungefär ett par timmar, använd en hårtork för att slutligen torka ut ditt hår.

  Ta bort curlersna och försiktigt demontera de formade locken till mindre.

 • Fixa med lack.
 • Curler för att hjälpa till att skapa spiralkrullar

  Vackra "spiraler" kan erhållas med användning av curling. Med tanke på att moderna tänger har munstycken med olika diametrar kan volymen av spolen vara annorlunda.

   Behandla torrt hår med mousse.

  Börja nu dela dem i trådar som behöver tjocklek och vinda på krullarna.

  Varma varje sträng i inte längre än 30 sekunder.

 • För att fixa de mottagna locken, spray hela håret med lack.
 • Vi erbjuder dig möjligheten att skapa chic krullar:

  Curl - zigzag

  Det andra namnet på denna typ av krullar är brutna krökor och en sådan styling är lämplig för varje tillfälle.

  Du kan skapa "brutna" lockar med speciella frisörsalonger och tips. Men om du inte har sådana enheter till hands kan du skapa en trasig krull med hjälp av vanlig matfolie.

  Materialet är bra för att med varje hjälp kan varje tjej skapa den perfekta stilen. Dessutom skyddar folien håret mot de skadliga effekterna av höga temperaturer.

  Classic Zigzag

  Vid lindning av folien, kom ihåg att du alltid ska börja från baksidan av huvudet. Strängens maximala bredd är två centimeter.

  Håret ska tvättas, är lite torrt och behandlas med något skyddsmedel som har fixeringsegenskaper: mousse eller spray för att fixa frisyren.

  Hur stylingen är klar:

   En lång foliefolie vrider sig i en bunt. Böj det i form av en "tick".

  Ta en sträng och börja alternerande linda den i båda ändarna av "tick".

  När du når spetsen av strängen, vrid folien för att säkra den.

  När alla strängar är klara, värm försiktigt vardera med en strykjätare. Om det inte finns någon sådan apparat kan du använda en vanlig hårtork.

  Lämna folien på håret tills det är kallt. Ta sedan bort det och demontera trådarna med händerna.

 • Fix krullar med hårspray.
 • Se hur du kan skapa zigzag-strängar:

  Pissed off zigzag curl

  I detta fall behöver också folie. Längden på remsan ska vara lika med längden på ditt hår. Dess bredd ska vara sådan att du kan "gömma" strängen inuti genom att böja remsan i hälften.

  Processen att skapa frisyrer är väldigt enkel:

   Behandla ditt hår med stilskydd.

  Separera hårsträngarna och linda dem med folie som godis. När "godis" är klart, vika bara folien i form av ett dragspel.

  Värm det med hårstrykning.

 • Ta bort folien efter att den har kylts helt.
 • Se hur du fortfarande kan göra en zigzagkrull med en curling på videon:

  Effekten av "kemi"

  En perm är inte alltid en bra idé, för inte varje tjej är redo att förstöra hennes hår. Men dessa lockar ser väldigt trevligt ut och du kan reproducera en liknande effekt utan att tillgripa användningen av droger.

  Vi erbjuder dig två alternativ för styling.

  Vifta - sele

  För att göra detta behöver du:

   tre rep av samma längd (den ska vara ca 20 centimeter längre än håret);

  en av de stylingprodukter som bäst passar ditt hår;

  Styling görs på natten på lite fuktigt hår.

   Du måste dela upp hela hårvolymen i flera delar. Den centrala delen är huvudets krona plus den occipitala delen. Och de två sidorna - detta inkluderar templen och en del av den occipitala massan av hår. Det är viktigt att se till att avdelningarna är jämn. Annars kanske frisyren i den slutliga versionen inte ser för snygg ut. Vi bearbetar ett hårhår, det lägesmedel som du valt.

  Ta repet och börja vrida det med ditt hår i slutet. Resultatet är ett slags drag av hår och rep. Om håret är helt rakt, kan vridningsriktningen vara vilken som helst. Med krullar tillgängliga måste du välja sin naturliga riktning.

  Nu börjar det bilda en tourniquet i den tidsmässiga delen. Men här vrider vi det bara till nivån på huvudet. Detsamma görs med det återstående håret på andra sidan.

  Vidare vävning endast sida vrider sig i en enda bunt.

  Nu har du två strängar: toppen (skapad från den centrala delen av håret) och botten (bildad från sidodelarna). De måste också vara sammankopplade, men i motsatt riktning.

  Vid slutet av vridningen måste endast repen vara kvar, vilket måste fästas med ett gummiband.

  Håret behöver lätt sprayas med lack.

  På morgonen tar du av gummit och repen behöver bara dra ut ur håret.

 • Hår för att demontera händer och sprinkla igen lack.
 • Skapa krullar med spolar

  I det här fallet behöver du speciella curlers - spolar. Men det här alternativet rekommenderas inte att användas på långt hår. De stylerar på rent och alltid lite fuktigt hår.

   Behandla ditt hår med stylingprodukter.

  Vänd nu strängarna, från början av huvudet. Koklushki fixerade gummiband.

 • Torrt hår med hårtork.
 • Här är ett av alternativen för att skapa en sådan styling:

  Docka krullar

  Barbie dockor - styling, som inte bara är lämplig för små tjejer, men också för vuxna unga damer.

   Dela håret i två zoner: övre och nedre. Sedan den första är att börja curling bara den nedre delen av håret, ska toppen fixas på kronan med hjälp av clips.

  Behandla ditt hår med en agent och börja vikla i tunna trådar på en curling. Svängning utförs alltid från rötterna till ändarna. Värm upp håret och ta bort den färdiga krullen från tången utan avlindning.

  Upprepa stegen med hela massan av hår. Kamma sedan varje krull med en sällsynt prong.

 • Lägg håret och lätta det med lack.
 • I videon ser du ett sätt att skapa dockor:

  slutsats

  Curls - en helt universal styling som kan vara den sista kontakten med någon bild, oavsett om det är en "Turgenev-tjej" med en armful av vilda blommor eller ett "socialt lejon" som går till en annan rutt.

  Hur man gör curls hemma (39 bilder) och få önskat resultat

  Kaskaden av lyxiga elastiska lockar - är det inte något av de saker som människans hjärtan börjar slå snabbare? Företrädare för den vackra hälften av mänskligheten kan tillbringa en förmögenhet på resor till frisören för den perfekta frisyren, och lusten att expandera cirkeln av sina fans. Men varför slösa tid och pengar när vi kan berätta hur man gör moderna lockar hemma och sparar din budget?

  En av de främsta fördelarna med elastiska krullar eller vågor är att de ser lika harmoniskt ut med både vardagskläder på jobbet och kvällsklänningar vid en hög samhällsfest.

  Vem sa det hemma kan vi inte skapa en fantastisk stil?

  Och en sak: krullar - inte något ouppnåeligt eller oerhört svårt - alla kan göra krullar med egna händer hemma! Så varför slösa tid, låt oss titta på hur man gör det.

  Gör lyxiga lockar hemma

  Även utan att lämna lägenheten kan du få en styling, inte sämre frisyrer med reklambilder

  Det finns många sätt att skapa charmiga lockar på håret av vilken längd som helst och med hjälp av olika verktyg kan flickor bara välja det lämpligaste alternativet för sig själva. Först bestämmer vilken form dina krullar kommer att vara, fortsätt sedan djärvt med processen.

  spiral

  Denna typ av vagn ger bilden lite lekfullhet och samtidigt förfining. Huvudverktyget för denna metod är spiralkretsar med spår.

  • från ett träd;
  • plast;
  • gummi;
  • metall.

  Ju mindre strängen är, desto mer elastisk blir krullen

  Denna form av curlers används ofta i kemisk perm, men vi kommer inte att tillgripa det.

  Innan du gör spiralkrullningar hemma, tvätta ditt huvud bra:

  1. För det första kommer smutsigt hårstyling att hållas länge.
  2. För det andra ser det inte väldigt bra ut.
  • vänta tills håret torkar ut lite, men låt det inte torka helt.
  • separera från strängens totala massa högst en centimeter tjock;
  • vind det rakt från rötterna;
  • vänta tills håret är helt torrt och ta bort curlersna. Om du inte har bråttom kan du vänta lite längre - krullarna kommer att bli klarare och mer eftergivliga.

  Spiralkrullar ger bilden av ömhet

  Rekommendation!
  Du bör inte kamma de resulterande locken, det kommer att förstöra deras form.
  Det är bäst att försiktigt separera trådarna med händerna och säkra dem med hårgel.

  vertikal

  Nu vänder vi oss till hur man gör vertikala lockar hemma.

  Med hjälp kan du uppnå en lätt beröring av vårdslöshet, som ser ganska sexig ut:

  • något vått hår är uppdelat i flera små strängar;
  • vrid vardera i en tight flagellum, fäst med en barrette och blåsa-torr;

  På långt hår ser nästan vilken stil som är fantastisk.

  • För att lösa resultatet, gå ner flagellumet med krusjärn från topp till botten;
  • fixa håret och ge henne möjlighet att behaga dig i flera timmar, kan du använda hårspray.

  lockigt

  Det enklaste sättet att göra lockiga lockar hemma är välkänt för oss alla sedan barndomen. Dessa är vanliga pigtails. Braid två eller flera (tillval) Franska flätor före sängen och på morgonen får du charmiga och naturliga vågor (se bild).

  Pigtails på kvällen - lockiga trådar på morgonen

  Denna metod är bra för att håren inte utsätts för höga temperaturer och inte slår ut.

  Hollywood

  Och här är en annan metod att göra chic curls hemma. Efter att ha provat det ser du inte värre ut än Hollywood divas på den röda mattan. Bara du behöver inte besöka en stylist.

  • dela håret på en smidig avskiljning;
  • ta hårkrullare med en diameter på minst 4 cm eller hårkrullare med ett tjockt munstycke;
  • separera strängen av medelstorlek och vind den på en curler eller curler, som inte når rötterna på ungefär 2-3 centimeter. Och det är nödvändigt att vinda den i en viss riktning - från fram till baksida;

  Stora hårkrullare eller krulljärn, lite tålamod och Hollywood närmar sig

  • Efter curling alla andra strängar, strö dem med lack och njut av den fantastiska effekten. Curls kommer att se särskilt bra hemma för långt hår.

  En annan enkel metod för att uppnå den berömda Hollywoodcirkeln, för vilken du inte behöver mycket tid och ansträngning:

  • Innan du går och lägger dig, bör lite fuktigt hår vridas i en spiral på kronan så högt som möjligt;
  • Beroende på hårets prakt kan du vrida från en till fyra spiraler. Efter varje låg i bun och säkra stealth;
  • gå och lägg dig. Ja, det här kan vara ganska obekvämt, men det här är priset för en perfekt frisyr på morgonen.
  • efter uppvaknande bilda slarviga krullar av lösa spiraler. Använd för denna styling gel och fingrar. Fixa resultatet med lack.

  Curly curls - enkelt och enkelt!

  Några regler för perfekt styling

  Det räcker inte att läsa om hur man gör vacker självstyling hemma.

  Du behöver också lära dig om några enkla men effektiva rekommendationer som gör frisyren ännu mer förförisk:

  1. Styling passar bäst på rent, tvättat hår, så var inte för lat för att ta några minuter för att tvätta håret före proceduren.
  2. Om du inte har tålamod att vänta på att håret blir blöt från vått, torka det med en hårtork. Överdriv inte bara det, använd medelhastighet och medeltemperatur.

  Använd en hårtork, undvik höga temperaturer.

  Rekommendation!
  Torkt hår bör börja från rötterna i riktning från topp till botten.

  1. Håret ska vara torrt i det fall vi gör krusningar hemma med krulljärn. Dessutom är det bäst att förbehandla dem med skyddande termospray.

  Var uppmärksam!
  Det är lämpligt att välja ett krusjärn med en keramisk beläggning, det är mindre skadligt för håret.
  Håll inte verktyget på håret i mer än 15 sekunder, annars riskerar du att bara bränna dem.

  1. För att göra dina krullar verkar ännu mer glänsande, skölj håret med kallt vatten efter att ha tvättat håret eller behandla det med en isbit. Från en låg temperatur kommer hårvågarna "hålla ihop" och få en jämn form.
  2. Det räcker inte bara en gång till att ägna särskild uppmärksamhet åt håret, vilket skapar vacker styling. De bör tas hand om hela tiden, bara så dina curls kommer att bli riktigt bra.

  Lite vård och ditt hår kommer att lysa

  Skäm bort ditt hår med näringsämnen, använd regelbundet vegetabiliska oljor eller medicinska balsam. Glöm inte folkmetoderna: Skölj håret med avkok av kamomill, ek eller nässla. Ingen har också avbrutit maskernas helande egenskaper för mormors recept från naturprodukter.

  Sammanfattningsvis

  Hur kan du vara säker på att det inte är nödvändigt innan någon festlig händelse, ja eller bara i samband med att du rusar till skivan till frisören. Alla tjejer kan skapa vacker och elegant stil utan att gå hem, och utan att spendera mycket pengar på den.

  Med varje perm gjort blir dina färdigheter honade och efter en kort tid kommer du att kunna göra vackra frisyrer, som de säger "med slutna ögon".

  Var inte rädd för att prova något nytt, inklusive nya typer av hår styling

  För de som vill få maximal information om ämnet som diskuteras rekommenderar vi att du läser videon i den här artikeln. Om du plötsligt har några frågor - tveka att fråga dem i kommentarerna.  Nästa Artikel
  LiveInternetLiveInternet