Hur man gör lockar med en penna (bilder och videor)


Mycket snart kommer varma vårdagar, och sedan sommar, och därför har många kvinnor en pressande fråga om hur man uppgraderar håret.

Hur man gör krullar med en penna, regler för curling curls i foto och videoformat, vågigt hår med en penna är ämnet i vår artikel.

Om du inte har provat detta kloka trick, kommer vår artikel att övertyga dig om att detta inte bara är intressant men också ganska snabbt.

Hur man gör en lockig penna ↑

Curls på en penna curled ett dussin år sedan, om inte mer. Då var det bara en rolig tidsfördriv, och bara nyligen slimade unga damer insåg att med hjälp av den här enkla skrivapparaten kunde ett riktigt mästerverk byggas på huvudet.

Curls med hjälp av en penna är mycket fjädrande och voluminösa, och också - vertikala, vilket dessutom motsvarar alla senaste modetrender inom frisör. Och var därför säker på att prova det här tricket för hem styling och locka vackra krullar på en penna. Videor från populära bloggare hjälper dig, om du inte riktigt vet hur det här görs alls, och vi kommer inte att hålla dig borta. Låt oss börja?

Vågigt hår i blyertspenna: enkelt och snabbt ↑

Krullar som använder en penna kräver endast tre saker: pennan själv, hårgel eller skum med en säker passform och en hårtork för torkning av strängarna. Först och främst tvätta vi våra huvuden, för innan det är någon styling är det viktigt att avlägsna överskott av fett och smuts från håret, speciellt när det i framtiden kommer stylingprodukter att appliceras på dem.

Våt hår med en handduk och använd något lämpligt verktyg för att fixa våra framtida lock. Det är mer praktiskt att göra det med skum eller gel, men se till att dessa kosmetiska produkter har en torr fixering, det vill säga, ger inte en våt effekt. Annars kommer strängarna att vara mycket tunga, och krullen kommer snabbt att förlora sin form.

Vi delar håret i separata små strängar och lägger det vertikalt en i taget, från hårets ändar. Det är viktigt att de resulterande locken har ett vackert och välvårdat utseende, så att håren inte klibbar i alla riktningar.

Vi stramar lätt den snodda strängen på pennan ner och bort från oss, som om du fixar den på pennans yta och blåsar håret från alla sidor med en varm torktumlare tills strängen torkar helt. Och här är ett litet knep: Rush inte och ta inte bort den heta strängen från penna, låt den svalna helt. Då fixeringen kommer att vara tillförlitlig, och läggningen kommer att hålla mycket längre.

På samma sätt, krulla de återstående strängarna, alternerande linda dem vertikalt från botten upp i en penna och torka dem med en hårtork. I genomsnitt tar skapandet av en sådan frisyr cirka en timme - ganska, med tanke på att styling kommer att glädja åt dig åtminstone hela kvällen.

Krullar på blyertspenna kan krullas och ännu snabbare, om du har dessa improviserade medel finns det många. Kräng sedan omedelbart varje sträng vertikalt på en penna så att håret passar tätt runt sin yta och sedan fixera det på toppen med ett gummiband eller till och med vanlig tråd. När alla strängar är krullade på pennor, använd en hårtork och torka noggrant varje framtida krulle.

Låt håret svalna, ta försiktigt bort blyertspenna från strängen, dra bara ner den. För tillförlitlighet kan du spruta håret på toppen med en lack av medium fixering.

Om du har tungt eller orubbligt hår, är det bättre att locka varje sträng i en separat penna, torka håret och gå sedan i en halvtimme så att krökarna har justerats i rätt position. Efter tvättning är det bättre att inte använda en balm i hårets nedre del, så att strängen inte blir för slät och halt - det porösa håret håller sin form bättre.

Curls med en penna och strykning (video) ↑

Att blåsa vackra krullar på en penna med järn - snabbast. Naturligtvis kan det märkbart skada håret och tömma dem, och därför är det alltför ofta tyst att denna styling inte är värt det.

Men om du har en viktig händelse planerad, där du måste dyka upp med en ny frisyr och stå ut med en elegant styling, kommer den här tekniken avsevärt att spara din tid. Ja, och vrid krullarna på en penna på detta sätt kan någon - det är absolut inte svårt.

Som i föregående stycke tvättar vi först huvudet och torkar håret med en handduk. Sedan applicerar vi stylingmedlet på ett vått hårhår och torkar det snabbt med en het hårtork så att håret blir smidigt för ytterligare styling. Dela håret i trådar, ta en penna och förbered järnet. Du behöver också ett litet torg med folie - där sätter vi en penna på vilken en sträng är krökt så att den passar bättre.

Så vi sätter ihop varje framtida curl på penna från botten till toppen, håller penna strikt vertikalt, så att strängen blir elastisk, som en fjäder. Det är viktigt att vinda håret på ett sådant sätt att de passar snyggt mot pennans yta och mot varandra, då kommer kretsens form att vara mycket längre. När curl curled på en penna, sätt den in i folien och kläm i järnet.

Behandla dressingen med ett hett stryk, rör dig upp och tillbaka tills det värms upp gott. Därefter avlägsna järnet och låt din curl helt coolt. OBS: Efter strykning kan folien förbli het under lång tid, så rör inte den med fingrarna, lämna den på strängarna så att den kommer att svalna. Denna mottagning kommer dessutom fixa hår.

När folien är helt avkyld, ta bort den från strängen, dra ut blyertspenna ur den nedan och beundra den resulterande krullen. För trovärdighet kan det behandlas med hårspray, men överdriv det bara så att stylingen inte blir hård. Dessutom kommer överskott av lack och skum på håret att göra dem tunga, vilket kommer att negativt påverka frisyrens hållbarhet.

Upprepa proceduren med de återstående strängarna. Vid slutet av installationen, när alla krullarna redan är krullade och behåll den önskade formen väl, slå försiktigt håret med fingrarna för att ge volymen. Använd inte en kam och kam, för att inte avstå håret från fixering.

Nu vet du hur du gör blyertspenna och känner dig fri att uppleva denna fantastiska stil på ditt eget hår. Denna frisyr kommer att rädda dig i situationer där smink och hår är mycket liten tid, men du vill se fantastisk ut.

Hur man gör krullar med järn: grundläggande sätt

Ibland, för att skapa en vacker, spektakulär frisyr, måste flickor sova på obekväma hårkrullare, bränna håret med krulljärn och komma med många fler alternativ som gör processen att få perfekta lockar mycket svårare. Och ibland händer det att tiden inte är rättfärdigad på något sätt, eftersom det erhållna resultatet är helt annorlunda än det som tjejen räknade på.

Förmodligen är alla bekant med en sådan apparat som ett hårjärn. Det används ofta av kvinnor för att jämföra vågiga strängar. Idag kan den här enheten användas för att få vackra lockar, men hur kan vi se vidare.

Förberedande skede

Det är nödvändigt att blåsa håret med ett platt curlingjärn med minimal skada på frisyren. För att göra detta är det nödvändigt att korrekt förbereda ett hårhår:

 1. Tvätta håret noggrant. För att göra detta bör du inte bara använda schampo, men också en vårdande balm. Således kan du skydda ditt hår mot fuktförlust under krullning och brittleness.
 2. Var noga med att torka håret. Att börja skapa chic krullar kan inte vara vått huvud. Således måste du spendera 2 gånger mer tid, och du skadar också hårstrukturen väldigt mycket.
 3. Efter att strängarna har blivit helt torra, är det nödvändigt att applicera en termisk spray på dem. Det kommer att minimera skadorna från strykning, vilket påverkar håret med varm luft.

På videon, hur man gör lockar med hjälp av ett järn:

Hemligheter att skapa perfekta lockar

För att få vackra lockar måste du använda det bästa professionella hårstålet med rundade plattor. Samtidigt måste han ha en keramisk beläggning. Således kan du minimera den negativa påverkan på håret.

Att skapa en frisyr är bara på rena och vältorkade lås. Annars kommer resultatet att se osjämt ut. Dessutom är vått hår mycket lätt att brinna med ett platt järn.

Om skyddet av håret med en värmesäkerhetsspray som nämns ovan, men för att hålla frisyren sitt attraktiva utseende under en längre tid, behöver du använda vax. Sätt det innan du börjar curla lockar. Temperaturförhållandena måste ställas in korrekt, med hänsyn till tillståndet för deras strängar. Om håret är tunt och svagt har de en intensiv termisk effekt.

Temperaturborttagaren bör minskas när krullning sker på baksidan av huvudet.

hur vackert att vrida håret på curling, hjälper till att förstå innehållet i denna artikel.

Hur man vrider kardborrebandet kan du förstå om du läser innehållet i den här artikeln.

Förstå hur man vrider papilotki curlers, du kan läsa den här artikeln: http://soinpeau.ru/volosy/uxod/bigudi-papilotki-kak-polzovatsya.html

För dem som vill förstå hur man korrekt lockar håret på curlers boomerangs, är det värt att läsa innehållet i denna artikel.

De flesta tjejer gör ett allvarligt fel vid inställning av temperaturen till maximalt. De tror att de därmed kommer att klara av uppgiften mycket snabbare och samtidigt inte alls tänka på hårets tillstånd. Om du regelbundet använder järnet och ställer in den maximala temperaturen, så kommer håret snart att fungera som "tvättduk".

Det klassiska sättet att skapa curlicues

För de som föredrar curling hår med stora lockar med strykning, bör du följa följande instruktioner:

 1. Kamma noga ett hårhår så att det inte finns några knutar, kuper och andra obehandlade områden på den. Bara under samma förhållanden kan du få vackra och jämn krullar som du ofta ser på blanktidernas sidor. Det är möjligt att få krullar stora eller små, här kommer allt från din önskan. För att skapa en voluminös frisyr måste du först utföra en lång hårsträng och fixa resultatet som erhållits vid rötterna. Om du inte behöver volymen, räcker det bara att träna hårkammen från rötterna och fördela det termiska skyddet.
 2. Nu är det dags att förstå vad som ska vara lockar. För stora krullar är det nödvändigt att skilja strängarna 5-7 cm och för små 1-3 cm. Varje sträng måste fästas med en klämma. Det är bättre att börja linda nedifrån. Då blir det mycket lättare att få volyminskningen.
 3. Ta en sträng, vinda den på ett hett stryk så att spetsen pekade ner. Utför styler behöver mycket smidigt. Ju långsammare rörelsen desto längre blir resultatet.
 4. På samma sätt arbeta de återstående strängarna. Den resulterande frisyren fäster lacken. Om allt är gjort enligt reglerna, så enkelt kan du få en daglig styling.

På videon - ett klassiskt sätt att skapa hårkrullar med ett järn:

Om du väljer att välja det här alternativet för att skapa lockar, måste du notera sådana råd. Så snart du har skruvat en tråd, fixar du omedelbart det med ett klämma. Anledningen är att medan krullen är varm, håller den sin form dåligt. Efter 5 minuter måste låset tas bort.

Skapa krill-zigzags

Idag, när de skapade frisyrer, började de flesta tjejer föredra stora eller medelstora lock i form av zigzags. Anledningen till en sådan popularitet är att de ser väldigt ursprungliga ut och gör dem väldigt enkla.

Du måste följa följande handlingsplan:

 1. Ta en bit folie så att den ska vara lika med längden på trådarna, men bredden ska vara mer än 2 gånger. Det är bra att träna ut den valda strängen med en kam och sedan linda i folien som den gör under markeringen.
 2. Resultatet av detta arbete bör vara ett smalt och platt kuvert som du kan se håren på.
 3. Folie viks enligt principen om ett dragspel, från början. För att bearbeta en harmoni, strykjärnet, som påverkar varm luft inom 3-5 sekunder.
 4. Om du tar bort stylisten måste du dra lite spetsen av det resulterande dragspelet så att det visas i form av en zigzag. När folien är helt avkyld kan den avlägsnas.
 5. Utför liknande åtgärder för alla andra strängar, lägg allt i en vacker frisyr, men kamma inte. Lossa resultatet med lack.

På video skapar du curls-zigzags:

Skapande av små krullar

Cykelfolie, du kan få både tjocka och tunna curlicues. Följande förfarande har utvecklats för detta:

 1. Efter applicering av termiskt skydd, ta en sträng och skruva den på fingret. Ta sedan försiktigt bort från den, förpackad i folie.
 2. Ta krullen och håll folien i 20 sekunder. Ta bort folien och korrigera den resulterande krullen med fingrarna.
 3. Eftersom folien i det här fallet fungerar som en slags klämma, bör den endast tas bort efter 10 sekunder. Lossa resultatet med lack.

På videon skapar man små hårkronor med järnet:

Skapar små krullar på flätor

Det visar sig att med hjälp av en platt curling och flätat flätor kan du få en mycket original och snygg frisyr. Gör det väldigt enkelt, så att även en nybörjare kan klara uppgiften. Först måste du fläta pigtails och applicera sedan skydd mot varm luft. Med hjälp av en strykhållare på flätorna, börjar från rötterna själva och slutar med tipsen. När grisarna är svala kan de stickas och fästas med krulllack. Med detta enkla alternativ kan du få små och intressanta lockar.

Curls på ett kort hårhår

Med hjälp av en platt curling kan du få en original frisyr, även för de som har kort hår. För att göra detta måste du ta en sträng från rötterna och lyfta den och fixera järnet. Håll dem, utföra cirkulära rörelser och lukta böjda spetsarna något. Med hänsyn till den bild som skapas väljer du riktningen för varje sträng själv.

Men hur är belysningen av mörkt blont hår med mörka trådar, detaljerad i innehållet i denna artikel.

Du kanske också är intresserad av att veta hur färgning på mörkt hår inträffar.

Du kan se hur Kalifornien väver på mörkt hår ser ut i bilden och videon i den här artikeln.

För dem som vill förstå vad man ska göra när håret skärs kraftigt längs hela längden, bör du läsa innehållet i den här artikeln.

Snygga krullar med en penna och en platt curling

Att få Hollywoodkrullar kan vara hemma mycket snabbt och enkelt. För att göra detta måste du ta en vanlig penna och värma det platta krullen till önskad temperatur. Därefter håller du dig till följande plan:

 1. Noggrant arbeta lockar kam. Det är nödvändigt att se till att det inte finns några trassiga hår. Om du har vågigt hår måste du använda en kam med breda tänder. För raka strängar passar med tunt.
 2. Välj en tunn strand och krulla den nära penna. Det rekommenderas inte att slingra strängen i ett tjockt lager. Alla ska vara jämnt fördelade längs det så att det inte märks under håret. Endast på detta sätt kan du få naturliga krullar längs hela längden.
 3. Ta ett plant krulljärn och tryck krullarna som viks runt pennan. I det här fallet bör järnet inte vara för varmt för att inte skada håret. Varaktigheten av varmluftens påverkan på varje sträng kommer att vara 3-5 sekunder. Efter det behöver du inte rusa för att ta bort penna. Vänta ytterligare 10 sekunder tills krullen svalnar och låser.
 4. Efter att penna har tagits bort behöver inte den resulterande krullen kamma, annars kommer den att förlora sin attraktionskraft. På samma sätt, vinda de återstående strängarna, fixa allt med lack.

På videon, snygga krullar med en penna:

Du kan få originella och vackra lockar inte bara med hjälp av speciella curlers och curling gardiner (till exempel, ett trippelt krusjärn hjälper dig att göra ljusvågor). Idag är det möjligt med hjälp av en så enkel apparat som ett strykjärn. Med hjälp av improviserade medel och ett minimum av tid kan du skapa både en stilfull stil för varje dag och en unik frisyr för en högtidlig händelse.

Vi rekommenderar att du också läser mer om folkmedicin för hårförstärkning.

Afro lockar på en penna med järnet. Hur man gör hemma: instruktioner

Gör några krullar utan att besöka skönhetssalongen kan någon tjej.

Till vindkrullar kan du använda olika föremål.

En av dem är en vanlig penna, som i skickliga händer kan göra underverk med hår.

Det viktigaste är att vara tålmodig och utföra alla åtgärder, enligt rekommendationerna nedan.

Curls med en penna och strykning

Med hjälp av en penna och ett strykjärn kan du göra vackra krullar som inte kan särskiljas från krullarna som gjorts av mästaren i salongen.

Det finns en viss algoritm av handlingar som gör det möjligt att uppnå ett fantastiskt resultat:

 1. Tvätta håret med schampo och torka det lätt med en handduk. Håret ska vara vått. Torkt hår med hårtork rekommenderas inte.
 2. Nu är det viktigt att dela håret i tunna trådar för att få små och elastiska lock. De som vill göra krullarna mer voluminösa och släta, rekommenderas att vinda bredare strängar.
 3. Därefter slingas strängen på en penna och behandlas med lack. Pennen hålls i en vinkel för att göra det lättare att krulla.
 4. Det är inte rekommenderat att få håret till hårets rötter. Det är nödvändigt att lämna ett avstånd på ca 2 cm. I det här fallet kommer den naturliga effekten att erhållas och det kommer inte bli några kinks.
 5. Vid detta tillfälle är det nödvändigt att använda strykning. Det måste värmas till en viss temperatur. Om krullarna är färgade eller tunna bör strykens maximala temperatur inte vara mer än 200 grader. Med tjockt hår kan du använda en mycket het enhet.
 6. Håll fast strängen, som är lindad runt penna strykning. Håll honom i den positionen i några minuter.
 7. Den resulterande lockiga lacken fixar sin form.
 8. Sålunda vinda hela håret och hålla effekten av strykning och lackering.

För att få en kraftfullare effekt kan varje krull bearbetas med mousse eller skum före fixering. Den perfekta lösningen skulle vara att använda ett speciellt vax.

Du kan lätt slå håret med händerna och applicera lack på locken. Du kan kamma ditt hår. För att göra detta rekommenderas att man använder en kam eller en kam med sällsynta tänder. Efter att sådana krullningskronor blivit naturliga. De kan inte särskiljas från krullar som gör i eliten skönhetssalonger. Det behöver inte spendera stora pengar och under processen för att ha kul, skapa den bild som varje flicka drömmer om.

Hur man gör afrokrullar hemma?

Afrokoudri är tillbaka i mode, och kvinnor spenderar många timmar i salonger för att se kvinnligt ut. Curls ger en röra av en viss olycka och samtidigt en sydlig passion. Men varför spendera pengar på ett dyrt förfarande, om du kan göra svart ojämn dig själv hemma? För detta behöver du en penna, hårklipp och hårtork.

Proceduralgoritmen är ganska enkel:

 1. Tvätta håret och torka det med en handduk. Krullarna ska vara våta.
 2. Pennan ska hållas i en vinkel på 180 grader och sårsträngar på den.
 3. Det är nödvändigt att göra beställningen så tunn som möjligt. I detta fall får du mycket elastiska och små krullar.
 4. Vrid håret från templet. Pennen hålls upprätt.
 5. Varje sträng måste torkas i 2-3 minuter under en hårtork.
 6. Observation av en sådan åtgärdsalgoritm för att behandla varje sträng.

När ska man begå?

Om håret inte tvättar efter krökning kommer afrokudri att hålla länge. Det viktigaste är att hålla sin fixering. Innan du lindar varje sträng för att bearbeta skum, mousse eller vax. Detta gör krullarna mer elastiska och formade. Frisyren kommer att hålla formen under lång tid.

Efter genomförandet är vågan önskvärt att inte använda en kam. När alla strängar är klara, är deras hirs lätt piskad och kammade med fingrarna. Den resulterande frisyren är fixerad med lack.

Du kan göra charmiga lockar på tunna och mycket hårda lockar. Om håret är tunt, behövs lack för fixering för att användas i minsta mängd. Behandling av krullar med järn med denna typ av hår ska inte vara mer än 2 minuter.

Om strängarna är hårda eller tjocka, håll pennan i 3 minuter eller mer. Att fixa frisyren använder lak stark fixering.

Relaterade videor

Se hur man gör afrokronor på en penna i videon:

Hur krullar man med en järn - steg för steg video- och fotoinstruktioner

För ägare av rakt hår är det alltid ett problem länge och vackert lockar dem. För att bli ägare till Hollywood curls behöver du veta hur man krullar med ett stryk snabbt och säkert för strängar.

Välja rätt strykning

För vackra lockar är det viktigaste att hitta rätt enhet. Oftast gör kucheryashki med curling, men med sådana ändamål kan du använda den klassiska enheten för rätning.

Krulljärn i täta krullar

Vilka egenskaper ska ha ett strykjärn för att göra krullar:

 1. Termostat. Vid lindning (och nivellering) måste du ställa in temperaturen under 120 grader (annars kan bränna håret). Observera att om du ställer in den till 180, kan du helt enkelt förlora dem, även om det här krullarna kommer att krulla snabbare. Keramiskt järn med termostat
 2. Keramisk arbetsyta. Det finns två typer av strykjärn för lockar: metall och keramik. Metallen drar starkt de enskilda strängarna, vilket gör dem sköra och porösa; Järnet Vitek med en keramisk yta
 3. Bekvämt handtag. Optimalt, om det roterar med tråden;
 4. Stram klämma. Modeller med lätta klämmor är bra för att jämna ut tjocka krullar, men de är inte användbara för att curla enskilda strängar.

Hur man gör lockar i steg

Det enklaste sättet, som redan är klassiskt, är att helt enkelt sträcka en hårsträng och leda den i en vinkel på cirka 45 grader till järns uppvärmningsyta.

Alternativet att skapa krullar stryker

Resultatet blir en ljuskrulle som kommer att vara mycket lik den naturliga. Den största nackdelen med denna metod är att det krullande faller bara på kretsens spets.

Krullar järn steg för steg

Fler variationer är möjliga om du gör lockar med strykjärn och extra verktyg. Om du snabbt behöver få lockigt hår måste du ta en sträng och försiktigt blåsa på fingret och ta bort den resulterande våren. Det är nödvändigt att sätta det i en bit folie och trycka den med ett uppvärmt strykjärn.

Steg wrap curls på fingret

Underhåll vid temperaturer upp till 120 grader i 15 till 20 sekunder. När du behöver ta bort folien, varva ner krullen och fixa den. Ta sedan en liten spiralkrulle.

Zigzag krullar med hår rätare och folie

På liknande sätt kan du få volymetriska lock, behöver bara ta ett cylindriskt föremål med större diameter.

Curl på järnet utan folie

Hur man lockar håret med ett strykjärn i "Hollywood" -krullar:

 1. Strängar kammas och behandlas med termiskt skydd. Några minuter måste du vänta tills det torkar - våta strängar kan inte bearbetas. Termiskt skydd
 2. Efter ett stort cylindriskt föremål (det kan vara en borste för smink, tre fingrar eller till och med en liten rund burk) är håret såret. Om krullarna är långa måste du använda ett objekt med största möjliga diameter - då kommer de att vara mycket stora; Curls på folie
 3. Efter fusk måste de försiktigt avlägsnas för att inte skada krullarna. Den resulterande "fjädern" är klämd med folie, varefter den värms upp med ett järn; Kläm krullen mot folien
 4. Men omedelbart efter att folien har tagits bort kan inte strängen vikas ut - den måste sticka av den osynliga roten, så att håret kommer att svalna i den positionen. Då kommer krullen att vara längre; Lås krullning
 5. Så repetera med hela massan av lockar och sprinkla dem sedan med lack för ytterligare fixering. För bästa effekten kan du applicera pulver för volymen under rötterna - då får du en mycket fashionabel och snygg frisyr.

Video: Ett snabbt sätt att locka håret med ett strykjärn (5 minuter)!
https://www.youtube.com/watch?v=M4AV-6rAYG0

För att få en snygg krullning med korrugeringsstrykning behövde gummi och folie. Fördelen med denna metod är att den kan appliceras på krullar av vilken längd som helst: kort, lång, medium. Huvudet är upprättat, en termospray och en fixator appliceras på hårets yta. Du behöver fläta några snäva flätor - ju tunnare flätan blir, desto mindre blir rynkorna. Efter spytt placerad i folien och rakt.

Du kan också göra lockar hemma och utan folie, bara med ett platt järn, men i så fall måste du spendera dem flera gånger i rad. Samtidigt noterar frisörerna att folien endast används i nödåtgärder - det ökar uppvärmningstemperaturen, på grund av vilken strängarna curl bättre. Men för permanent bearbetning är detta alternativ absolut inte lämpligt.

Skapar en tunn curl med en likriktare

Mycket coola krusar hemma erhålls med en tunn cylindrisk yta och folie (här behövs det för att skydda den här ytan). Från den totala massan väljs en tunn strand, vilken är kammad och lindad på röret. För den här metoden kan du använda en enkel penna.

Pennhår

Video: olika metoder för hårstrykning

Steg-för-steg-instruktioner om hur man lockar med ett strykverktyg, arbetar med en penna:

 1. Från roten skärs strängen och slingras på en penna. Titta på spetsen - om det sticker ut kommer strängen att bli slarvig. Det måste försiktigt skruvas på cylindern; Curls på en penna och rätare
 2. Avståndet mellan krullarna borde vara samma - tryck inte ihop dem ihop. Folie sår över håret. Den vanligaste används - mat;
 3. Spetsarna är justerade först - så passar de snyggt mot penna och det blir bekvämare att arbeta med krullen som helhet. Efter att du har försenat järnet på ett ställe måste du flytta längs hela hårets längd; Värmer upp krullen med en rätare
 4. När arbetet är klart, tas folien och krullen helt enkelt bort från penna. Det visar sig en söt liten spiral, som efter en perm på små spolar. Den kan rakas omedelbart utan att fästa osynlig;
 5. Om så önskas kan frisyren kamma, räta eller kamma på kvällen. Fördelen är att dessa lockar är mycket slitstarka - de kan inte ens strö med lack. Fixera resultatet med lack

På liknande sätt kan du göra ljusa voluminösa lockar på kort hår (till exempel kvadrat). Beroende på längd och tjocklek väljs den önskade diametern för en penna eller pensel. Se till att strängarna väljs rätt - på sidan. Då börjar curlsna direkt från rötterna, samtidigt som frisyren frisätts. I det här fallet tas inte tunna trådar, men tjocka - för att göra breda lockar, som i bilden.

Steg för steg instruktioner om hur man gör stora krullar med ett järn:

 1. Håret spolade på cylindern, mellan krullarna upprätthöll ett jämnt avstånd. Efter det måste det försiktigt avlägsnas, och "fjädern" ska fästas med folie. Kom ihåg - ju bredare slingan desto större krullarna blir, desto mindre desto mindre spiral kommer de att visa sig. Fuskhår i en krull på torget
 2. Ovan är det nödvändigt, som överallt, att gå i järnet. Men det är en liten hemlighet - om du trycker på krullen tätt, blir det slarvigt, men för brådskande krullar är detta det bästa alternativet. Om det är tid och mycket "dyrare" att bli ägare till stora krullar, då är det bättre att göra det utan folie; Stora lockar på torget
 3. Omedelbart efter fusk måste du fixa krullen vid rötterna. Se till att krullen är fastsatt på krullnivån - då kommer det inte att finnas någon ful kink;
 4. Så repetera med hela längden. När den sista strängen har svalnat, kan du ta bort alla osynliga. Vi rekommenderar att du fixar locken med lack efter bearbetning. Om de också förbehandlas med mousse och termiskt skydd, kommer sådana krökar att leva till nästa tvätt. Innan sänggåendet måste du kamma dem i svansen eller bullen och stäng nätet. Vissa tjejer sover även i duschappar. Hårbehandling med termiskt skydd

Exakt samma effekt uppnås om du vindar de stora curlersna för natten. Först då skadar du inte hårstrukturen. Kom ihåg att du inte ska göra krullar på järnet regelbundet, eftersom du kan torka håret permanent. För regelbunden curling måste du välja en mild alternativ metod.

Afro krullar hemma med en penna

Läckra luftkrullar älskade av varje representant för det charmiga könet! Och de kan lätt göras hemma med hjälp av en vanlig enkel penna och stryka hår!

Tidigare delade Women's Journal of Women's Tricks med dig på 5 sätt, hur man kan göra afro sig själv. Idag vill vi dölja metoden att skapa sådana krullar med en enkel penna och stryka hår!

Naturligtvis är denna metod ganska mödosam och långvarig, därför kräver det ditt tålamod och uthållighet.

Hur man gör afrokrullar med en penna?

Förbered först:

 • En enkel penna;
 • Hårrätare;
 • Skum och lack för fixering;
 • Kam för att separera strängarna;
 • Hårnålar för att fästa hårets icke-fungerande del;
 • spegel;
 • Om det finns, då en speciell termohandske, för att inte bränna dina fingrar.

Bäst av alla dessa lockar erhålls på rent och något fuktigt hår. Efter en dusch, torka håret med en handduk, flytta från rötterna till ändarna. Det är nödvändigt att vattnet slutar strömma från håret, och de förblir lite våta.

Kom ihåg att den tunnare strängen du tar, krullarna blir små och elastiska. Breda strängar - släta och voluminösa lockar.

Du måste vinda upp vertikalt, starta från spetsarna och flytta till rötterna, i detta fall kommer locken vara snyggt och vackert.

När du vrider strängen på en penna, dra den lätt åt sidan och nedåt så att den snäpper på pennans yta.

Rusa inte för att ta bort den heta strängen från penna, låt den svalna något, för bästa fixering strö med lack.

5 enkla och effektiva sätt att göra krullar med ett strykjärn

Flickor med rakt hår är ofta oroade över styling och skapar naturliga krullar. Denna artikel kommer att berätta i så mycket detaljer som möjligt hur man gör lockar med ett strykjärn. Vi hoppas att det kommer att vara användbart för dig.

Hur man väljer en hårrätare?

Innan du frågar dig själv hur man gör krullar med ett strykjärn, bör du ta hand om ett bra stylingsverktyg. Till skillnad från hårtorken med sitt kraftfulla luftflöde, som fungerar destruktivt på hårvågorna, pressar järnet tvärtom håret och räter ut trådarna. Därför måste du ägna särskild uppmärksamhet åt plåtens kvalitet, för att inte bränna dina lockar.

När du väljer ett platt järn, var vänlig notera följande nyanser:

 • keramisk beläggning tillåter dig att fördela värme genom håret. Sådana tångar är väldigt bekväma när man räker ut strängar och skapar styling. Järnet krullar håret, glider smidigt och utan att bränna ut det. En liknande effekt är i keramiska rätter, som är slitstarka och pålitliga, eftersom de är resistenta mot höga temperaturer.
 • marmorbeläggning ger en kylande effekt, medan plattans höga temperatur neutraliseras. Ett platt järn med sådan sprutning är det bästa alternativet för tjejer med splittrat och svagt hår;
 • metallbeläggning brinner genom håret på grund av ojämn värmefördelning. Vid frekvent användning av en sådan likriktare rekommenderas användningen av speciella hårprodukter.
 • Teflonplattor glider lätt längs strängarna, håret håller inte fast vid dem även efter bearbetning med speciella stylingprodukter;
 • Turmalinbeläggning kombinerar fördelarna med Teflon och marmor, och eliminerar också elektrifiering helt.
 • Titanbeläggningen är hållbar, eftersom krullar på järnet med sådana plattor erhålls som i professionell styling, eftersom de har en hög jämnhet och reducerar friktionen. Risken för skada på håret vid användning av ett sådant verktyg för styling minimeras.

Flatironer klassificeras också av täckningsområdet. I en smal bredd är mindre än 200 mm, när du krullar måste du dela hela högen i mycket tunna trådar och krullarna blir små. Med en beläggningsbredd på 250 till 900 mm får du stora lock eller krullar.

Framställning av hår före krökning

Den viktigaste regeln är att inte vrida eller räta håret om det är vått, för att inte förstöra deras struktur och verktyg, eliminera risken för att bli elektrisk stött om vatten kommer in i enheten.

Järnet kan användas när håret är 100% torrt. Om du är van att göra styling av avklädda hår, så säkert efter en tid, var uppmärksam på hur torra och skadade lockar.

Tvätta huvudet på natten innan du lockar. Det är bättre att använda schampo och balsam, vilket ger hårvolymen. Om håret är svårt och inte benäget för fett, kan du inte tvätta eller använda torra schampon för att styling varade längre. Efter tvättning är det bättre att torka dem på ett naturligt sätt, utan att använda en hårtork för att undvika uttorkning.

Var noga med att tillämpa ett medel för värmebeskydd, om du lägger dig med curling mer än 2 gånger i veckan. Sprayens, krämens eller serumets sammansättning, som skyddar krullarna mot effekterna av temperaturen, måste innehålla silikon för att skapa en skyddande beläggning. Var särskilt uppmärksam på tipsen, det här är den mest utsatta delen av håret.

Regler för curling hårstrykning

Här är några användbara regler om hur man skapar lockar med hjälp av ett strykverktyg, vilket kan ses i den bifogade videon.

Först måste du tvätta och torka håret. Starta styling från baksidan av huvudet. Om du gör det själv är det viktigt att det finns en bra översikt över den här delen av huvudet. Titta i en spegel och placera den andra bakom ryggen, eller använd en skattspegel.

Separat 1 sträng, vars bredd är 1,5-2 centimeter, stift resten med smyg, så att de inte stör varandra i processen med att lägga. Då måste du lägga lite lack och vinda håret på fingret. Då bör du lägga en krull i förskuren bitar av folie. Varje bunt av folie med en sträng av värmestrykning i 25-30 sekunder. och låt håret svalna.

Du kan inte gömma krullen i "kuvertet" av folie och linda runt det. Så krullar blir mer resistenta.

Men för att inte skada krullarna är det viktigt att ställa in en viss temperatur. Vid styling tunna, färgade och splittrade ändar kommer temperaturen över 90 grader Celsius att förstöra deras struktur. För lockigt och tjockt hår bör temperaturen vara 150-200 grader.

Vägar och typer av lindning

Du ställer en fråga om hur man gör krullar med ett strykjärn? Den allmänna algoritmen är enkel, även om det finns många sätt att styla, inklusive användning av folie och stylingprodukter.

I form av en zigzag

För denna frisyr bör du först noggrant tvätta håret, applicera en mask och ett termiskt skydd. Då måste du ta folien och skära den i rullar, vars bredd ska vara 2 gånger bredden på strängen. Då ska du vika varje sträng med en remsa av folie så att håret inte ser ut ur det. Därefter måste du vikla remsor i form av ett dragspel och gå igenom järnet på dem, vänta sedan några sekunder.

Är folien cool? Om så är fallet ska du försiktigt ta bort det och fixa den resulterande stylingsfärgen.

stegvis

Under denna våg bör hela ytan på huvudet delas upp i 3 delar (till exempel botten, mitten och toppen). Curls lättare att skapa curling, flyttar från avsnitt 1 till avsnitt 2. För att uppnå effekten rekommenderas att både små och stora krullar görs samtidigt.

Slarviga krullar

Careless curls är relevanta för flera årstider i rad. De ser bra ut och är lämpliga i alla situationer, det är lätt att göra sådan styling med hjälp av en hårtork, hår styling produkt och tang.

Först bör du tvätta håret och applicera ett stylingmedel på vått hår. Med vågigt hår är det bättre att använda geler eller sprayer, på rak och tunn är det bättre att applicera mousse. Om locken håller sig bra kan du också göra en omslag på lack (medellång eller enkel fixering). Då måste du torka håret tills det är helt torrt.

Därefter ska du dela håret i 4 delar och börja linda det på tången, och lämna 4 centimeter i slutet av obehandlat. 1 sträng måste vridas från botten till toppen, avgår 4 cm från änden och vrida sig mot rötterna, och 2: a från roten (järnet placeras i roten, vrider strängen på dem och lämnar 4 centimeter fritt). Så du måste träna alla zoner. När du avslutar det här steget måste du ge håret tid att svalna och luta sedan huvudet framåt och polera håret och slå om nödvändigt krullarna med händerna.

Careless curls ser otroligt vackert ut. Om håret är skadat bör några droppar högkvalitativ vegetabilisk olja appliceras i ändarna efter styling, för att ge dem en smidig utseende och ta bort effekten av "fluffiness". Efter tvättning måste du tillämpa termiskt skydd.

Efter curling ska inte använda en kam, kan du bara händerna för att ge önskade formkronor.

Stora lockar

Hollywood lockar på långt eller medellångt hår, förutsatt att de har samma längd, är en universell frisyr för varje situation. Denna stil är elegant kombinerad med kläder för varje dag och med en högtidlig outfit. Den enda "men": om hårklippningen görs i "kaskad" -tekniken, så kommer stora krullar att se misslyckade.

Först måste du bestämma platsen för avskiljning. Om du nyligen tvättat håret, torka det med hårtork eller på ett naturligt sätt, och se till att håret är helt torrt.

Placera järnet nära rötterna, vrid strängen runt stylisten, passera spetsen mellan plattorna. Straightener sträcker hela längden på håret. Ju lägre strykets hastighet desto större krullarna är. När stylern når toppen av krullen, vrid den lite på den här sektionen. Är ditt hår kallt? Frisyr redo. Finger räta ut dina strängar och spray håret med lack.

I form av flagella

Efter tvättning och torkning av håret, är varje tråd lindad från roten till änden. Krullen rullas längs strykningen och inte inriktas, får en flagellum, då kommer krullen att vara vågig. Efter att ha slutfört stylingsproceduren rekommenderar vi att man sprayar alla trådar med lack (var för sig) så att frisyren hålls väl.

Användbar rådgivning från experter

 1. Ju mer elastiska krullarna du vill göra, desto mindre bör hastigheten att hålla hårstrycket.
 2. Ju tunnare din sträng, desto mindre blir resultatet permanent.
 3. Bangs kan behandlas med en styler: om den är lång och sned kan den skruvas lätt, och om längden når ögonbrynen kan den böjas något inåt.
 4. För att skapa en känsla av extra volym, byt rotationsriktningen på stylern: den 1: a raden av lock kan skapas efter att strykningen har strukits och den andra raden ned för att förhindra att stora krullar slås samman.
 5. Anordningen på håret bör utföras kontinuerligt. Om du blir distraherad kan det uppstå vrak. Om detta händer, räta ut den dåliga krullen och försök igen.
 6. Rusa inte till kam efter styling. Använd dina egna fingrar för att rätta till fel.
 7. För att få glans på styling, spray med glitter på dina fingrar och applicera på ditt hår.
 8. Håret kan kamma när de är 100% svala. Omedelbart efter att järnet har tagits ur stången är det inte önskvärt att röra krullarna med fingrarna så att de inte räta ut.
 9. Spray styling rekommenderas att spruta med 25-30 centimeter och i liten volym, annars kommer håret att hålla ihop, slå sig ner under deras vikt och bli oestetisk utseende.
 10. Om du gör styling på otvättat hår, använd ett torrt schampo, sprutar det på kort avstånd och kammar sedan.
 11. Frisyr kommer att se bättre ut på friskt hår. För att få dem att lysa, gör ofta näringsrika masker.
 12. Om det är blåsigt och regnigt ute, för att inte ruffla din frisyr och räta ut håret, kasta en halsduk eller en scarf av lätt tyg över huvudet, försök att inte krossa dem.
 13. Om du vill se de mest naturliga vackra lockarna, gör dem inte längs hela längden på håret. Curls ser naturligt ut, om de börjar från mitten av strängen.
 14. Om du vill göra lockar i form av en spiral längs hårets längd, börja styling på fem centimeter avstånd från rötterna. Placera en sträng mellan plattorna, linda den runt tangerna och rotera den 360 grader.
 15. För att få volyminska krullar behöver du först kamma håret vid rötterna och spraya sedan med lack.

slutsats

Med hjälp av järnet kan du skapa olika typer av styling som kommer att glädja alla älskare av lockar. Om du vill kan du experimentera och genomföra idéer som med fördel kommer att understryka dina styrkor och dölja svagheter.

Hur man gör en lyxig krullning strykning. Stegvisa instruktioner.

Många tjejer inser inte ens att en vanlig rätare inte bara kan släta håret utan också göra det till chic krullar.

Ibland kan effekten, som uppnås endast med hjälp av en likriktare, inte uppnås ens med användning av olika medel.

Den uppenbara fördelen att curling håret på en rätare är att denna process är enkel, även med självkörning.

Stegvisa instruktioner med foton

Det finns flera viktiga steg vid lindning av håret på rätaren:

 • Gör krullar och lockar för att torka och, naturligtvis, rent hår.
 • Innan du börjar curla, var noga med att behandla trådarna med produkter som skyddar dem mot de skadliga värmekänslorna.
 • Före curling måste du bekanta dig med strykets funktioner. Och glöm inte temperaturen. För de vars hår är svagt och skadat är den ungefärliga temperaturen inte mer än 150 grader. Även om håret är starkt och dåligt styling, kan inte mer än 220 grader rätare värmas upp.
 • Om du inte kan bestämma temperaturen, försök att börja med det minsta.
 • Håll inte järnet på ett ställe under lång tid.
 • Om du inte gillar perm eller verkade svag, låt strängarna svalna i en halv minut, och fortsätt sedan processen.
 • Glöm inte hårsprayen efter att ha krökt på rätaren.

Krullar järn på medelhår

Det är mycket enkelt att använda en rätare på medelstort hår i stället för en mycket kort eller mycket lång sträng. Den enklaste typen av curling i detta fall - skapandet av bulkkrullar.

Till att börja med delar vi som vanligt håret i strängar. Det är önskvärt att inte vara för stort. En sträng fångas vid hårets rötter och vrider den på ena sidan av rätaren. Glöm inte att med den här metoden kommer en stor modell av vikterna vara obekvämt. När strängen är vriden, läker vi det i några sekunder. Njut öppna järnet för att släppa ut strängen. Så krullar vi all håret.

Curls med kort hår

För kort hår för att curl denna metod är orealistiskt, men om de inte är för korta kan du uppnå effekten av vågor.

För att locka korta strängar måste du ta dem med ett strykjärn och göra cirkulära rörelser. Också för att linda korta strängar lämpligt alternativ med en penna och en likriktare, som du hittar om du noggrant läser vidare.

Snygga lockar för långt hår

På långt hår ser Hollywood curls extremt snygg ut. Och de skapas med hjälp av en likriktare.

Innan du använder den måste du dela håret i en del och till och med i flera delar. Bättre att ha delar från sex till tio. Varje del vrids i en smal bunt, och vi fortsätter att stryka från alla sidor. När turen är upplöst ser du att du har visat sig lyxiga lockar.

Ett annat sätt för långt hår - curling "rings" med en rätare. Vi delar håret i smala strängar. Vi tar en sträng och vikar den i en ring så att järnet passar i hålet, det vill säga att det kan fånga sidan av ringen.

Efter vridning kör vi ringen längs ringen med likriktaren flera gånger. Därefter släpp av ordern. Sådana lockar ser ut som om de behövde en speciell enhet för att skapa dem.

Ovanliga vågor med folie och strykning

Med hjälp av folien och likriktaren kan du skapa ovanliga vågor som liknar en mjuk zigzagform.
Dela håret i strängar. Klipp ut bitar av folie, flera centimeter längre än hårets längd och två och en halv gånger bredden på strängen.

Vi sätter ihop strängen i detta stycke som i markeringsproceduren. Håret med folie viks med ett dragspel.

Lossa sedan håret från folien.

Curls med flätor och strykning

Detta sätt att skapa vackra vågor är extremt enkelt och kräver ingen speciella färdigheter.

Till att börja med borde du fläta klassiska flätor. Ju mindre strömmen desto större blir vågorna. Om du är engagerad i effekten av "korrugering", fläta många små flätor.

Det är tillrådligt att flyga upp till tipsen, lämnar inga svansar. När flätan är flätad kör vi en likriktare på den från olika sidor. Vidare löser vi vävning och vi beundrar resultatet.

Vad är det bästa värmeskyddet för ditt hår? Läs svaret på den här länken.

Tänk vilken är bättre att välja en rätare för lockigt hår? Granska likriktare, läs den här artikeln.

Spiral krullar med en penna och strykning

Om du är galet kär i spiral små lekfulla lockar, använd den här tekniken. För dess utförande behöver du en lång penna och ett vanligt järn. Om du har något föremål som ser ut som en penna, till exempel en träpinne, passar den också.

Principen för operationen - vi sätter ihop en liten sträng på en penna eller på ett annat objekt så att det inte finns några lager, det vill säga håret rör inte. På sårsträngen håller vi likriktaren så att den fungerar från alla sidor. När du har gått i rätaren, ta bort blyertspenna.

Tvinna håret på en penna. Hur man gör en lyxig krullning strykning. Stegvisa instruktioner.

Kvinders tidskrift Women's Tricks bestämde sig för att förbereda dig speciellt för det bästa urvalet av lektioner om hur man gör sig själv avro. Se, försök och njut av de frodiga, lekfulla och flirta krullarna!

Tidigare talade vi redan om hur man gör vanliga sugrör för cocktails hemma. Denna metod är bara ett bra alternativ för dem som vill dyka upp i en ny bild och bryr sig om hårets hälsa.

Afro rök på studs

För den här metoden behöver du pinnar, gummiband eller smyg och frigör ett par timmar.

Separera den lilla strängen och vrid åtta på hårnålen från själva roten, fäst änden med smyg eller gummiband. Om du har tid kan frisyren göras på lite fuktigt hår och vänta tills det är helt torrt, föreslår den här lektionen ett sätt att värma trådarna med ett järn.

Fina lockar med en penna och strykning

Separera en liten del av håret och vrid det i en penna. Värm krullen längs hela penna med ett hett strykjärn.

Afro lockar med garn

För denna metod för att skapa små krullar behöver du: en kam, den vanligaste tråden och skummet för styling. Sprid stylingskummet över allt hår. Separera en tunn strand och vrid den i ett tunt rep för att förhindra att det bryts upp, binda det med trådar.

Små lockar med hjälp av flätor

Allt du behöver är att fläta de små trådarna i pigtails, och ju tunnare pigtailsna är desto mer krullar blir lekfulla, mer originella och mer magnifika. Dessa flätor kan också flätas för natten.

Afro lockar med nylonbyxor

Många tjejer inser inte ens att en vanlig rätare inte bara kan släta håret utan också göra det till chic krullar.

Ibland kan effekten, som uppnås endast med hjälp av en likriktare, inte uppnås ens med användning av olika medel.

Förresten använder många kända stylister helst stryk för att behaga sina kunder med sitt arbete.

Den uppenbara fördelen att curling håret på en rätare är att denna process är enkel, även med självkörning.

Det finns flera viktiga steg vid lindning av håret på rätaren:

 • Gör krullar och lockar för att torka och, naturligtvis, rent hår.
 • Innan du börjar curla, var noga med att behandla trådarna med produkter som skyddar dem mot de skadliga värmekänslorna.
 • Före curling måste du bekanta dig med strykets funktioner. Och glöm inte temperaturen. För de vars hår är svagt och skadat är den ungefärliga temperaturen inte mer än 150 grader. Även om håret är starkt och dåligt styling, kan inte mer än 220 grader rätare värmas upp.
 • Om du inte kan bestämma temperaturen, försök att börja med det minsta.
 • Håll inte järnet på ett ställe under lång tid.
 • Om du inte gillar perm eller verkade svag, låt strängarna svalna i en halv minut, och fortsätt sedan processen.
 • Glöm inte hårsprayen efter att ha krökt på rätaren.

Det är mycket enkelt att använda en rätare på medelstort hår i stället för en mycket kort eller mycket lång sträng. Den enklaste typen av curling i detta fall - skapandet av bulkkrullar.

Till att börja med delar vi som vanligt håret i strängar. Det är önskvärt att inte vara för stort. En sträng fångas vid hårets rötter och vrider den på ena sidan av rätaren. Glöm inte att med den här metoden kommer en stor modell av vikterna vara obekvämt. När strängen är vriden, läker vi det i några sekunder. Njut öppna järnet för att släppa ut strängen. Så krullar vi all håret.

Curls med kort hår

För kort hår för att curl denna metod är orealistiskt, men om de inte är för korta kan du uppnå effekten av vågor.

Glöm inte att för att utföra ett sådant förfarande för kort hår behöver du ett tunt och litet järn. Stora modeller är inte lämpliga.

Snygga lockar för långt hår

På långt hår ser Hollywood curls extremt snygg ut. Och de skapas med hjälp av en likriktare.

Innan du använder den måste du dela håret i en del och till och med i flera delar. Bättre att ha delar från sex till tio. Varje del vrids i en smal bunt, och vi fortsätter att stryka från alla sidor. När turen är upplöst ser du att du har visat sig lyxiga lockar.

Ett annat sätt för långt hår - curling "rings" med en rätare. Vi delar håret i smala strängar. Vi tar en sträng och vikar den i en ring så att järnet passar i hålet, det vill säga att det kan fånga sidan av ringen.

Efter vridning kör vi ringen längs ringen med likriktaren flera gånger. Därefter släpp av ordern. Sådana lockar ser ut som om de behövde en speciell enhet för att skapa dem.

Ovanliga vågor med folie och strykning

Med hjälp av folien och likriktaren kan du skapa ovanliga vågor som liknar en mjuk zigzagform.
Dela håret i strängar. Klipp ut bitar av folie, flera centimeter längre än hårets längd och två och en halv gånger bredden på strängen.

Vi sätter ihop strängen i detta stycke som i markeringsproceduren. Håret med folie viks med ett dragspel.

Ju mindre och tätare harmoniken, desto mer zigzags kommer det att finnas. Det är önskvärt att utföra likriktaren för varje vik, så att resultatet uppfyller förväntningarna.

Curls med flätor och strykning

Detta sätt att skapa vackra vågor är extremt enkelt och kräver ingen speciella färdigheter.

Till att börja med borde du fläta klassiska flätor. Ju mindre strömmen desto större blir vågorna. Om du är engagerad i effekten av "korrugering", fläta många små flätor.

Det är tillrådligt att flyga upp till tipsen, lämnar inga svansar. När flätan är flätad kör vi en likriktare på den från olika sidor. Vidare löser vi vävning och vi beundrar resultatet.

Spiral krullar med en penna och strykning

Om du är galet kär i spiral små lekfulla lockar, använd den här tekniken. För dess utförande behöver du en lång penna och ett vanligt järn. Om du har något föremål som ser ut som en penna, till exempel en träpinne, passar den också.

Principen för operationen - vi sätter ihop en liten sträng på en penna eller på ett annat objekt så att det inte finns några lager, det vill säga håret rör inte. På sårsträngen håller vi likriktaren så att den fungerar från alla sidor. När du har gått i rätaren, ta bort blyertspenna.

På vilka knep går det bara att kvinnor gör stål mer attraktivt. En av favoritteknikerna anses vara att locka hår i vackra lockar. För att göra detta har många sätt uppfunnits, allt från curlers av olika mönster och slutar med alla slags curling.

Men få människor vet att även ett strykjärn för att räta håret kan fungera som ett utmärkt alternativ till sådan utrustning.
Hur vacker att locka håret med hjälp av den här enheten kommer vår artikel att berätta för dig.


Naturligtvis, innan du gör curling, måste du ordentligt förbereda allt du behöver.

Först och främst handlar det om att stryka sig själv.

Om du inte har studerat den här informationen innan du köper en sådan enhet kommer det definitivt att vara till nytta nu.

Höjdpunkter för förberedelserna:

 • Järnet måste vara med keramiska, turmalin eller teflonbelagda plattor. Så du kan minimera de skadliga effekterna på håret. Nu finns det många tillgängliga modeller med plattor av keramik och turmalin legering. De ger enhetlig uppvärmning och mild effekt.
 • När du väljer ett järn med en krulningsfunktion, måste du vara uppmärksam på plåtarnas kanter. Helst bör de vara avrundade för att förhindra att håret bryts.
 • Bäst med justerbar temperaturkontroll. 150 - 160º С kommer att räcka för svagt och tunt hår, men bara läget 180-200 ° kan curl tjocka strängar.
 • Före krökning är det nödvändigt att torka huvudet noggrant, eftersom fukt på håret har en negativ effekt vid kontakt med värmeplattorna. Hyppig användning av järnet på vått hår kan koppla ur krullarnas struktur, vilket gör dem svaga och spröda.
 • Över hela ytan av håret måste du spruta ett speciellt värmeskyddande medel. Det kommer inte bara att skapa det nödvändiga skyddet för håret utan också ge en ytterligare fixeringseffekt. Man bör också komma ihåg att beläggningsplåtarna ska vara klara att använda stylingsverktyg. Metallplattor i detta fall kan skadas, och återstoden av kosmetika brinner och skapar problem med ytterligare styling.
 • Plattans bredd påverkar direkt storleken på de färdiga locken. Ju tunnare storleken desto mindre är krullen och vice versa.

Efter alla förberedelser är det nödvändigt att kamma krullarna väl och dela dem i separata zoner om det behövs. Du kan gå direkt till permen, och ytterligare actionalgoritmen kommer att berätta för vår artikel.

Steg för steg

Det finns flera sätt, vanligtvis skiljer sig de olika typerna av krullar. Den enklaste "grundläggande" metoden kan beskrivas enligt följande.

Hur man gör en klassisk perm

 • Separera en liten strand från huvuddelen av håret.
 • Så nära som möjligt till rötterna klämma håret mellan plattorna. Vrid den fria änden av håret runt enheten och sänk ner den.
 • Smidiga rörelser sträcker järnet till ändarna av håret.
 • Ta omedelbart upp den mottagna strängen med din fria hand och linda den något i kröningsriktningen.
 • I detta skede kan du använda fixeringsverktyget för att fixa resultatet.
 • Använd samma metod för att bearbeta de återstående strängarna.

I videon stryker vackra lockar på långt hår

Ju långsammare rörelserna är desto vackrare blir krullen. Om du flyttar järnet för fort får du bara en liten våg. För långsamt att använda järnet rekommenderas inte heller, för att du helt enkelt kan bränna håret.

sicksackar

Genom att ändra riktningen på strykrörelserna kan du göra en lika attraktiv zigzag-effekt.
För att göra detta, rotera järnet i olika riktningar när du flyttar från rötterna till ändarna.

Ju större rotationsvinkeln desto ljusare och tydligare krullen kommer att visas.

lockar

Att använda denna metod kräver viss färdighet.
För en visuell representation kan du se den tematiska videon.

 • Håret är bra att kamma och fördela i separata strängar.
 • Varje sträng försiktigt skruvas runt klubben och bildar en "ring". Säkra vid basen av håret med en klämma.
 • Behandla varje "ring" med ett plant järn, och håll den i flera sekunder (exakt exponeringstid bestäms individuellt).
 • Sträng försiktigt av och fixa lack för ett hållbart resultat.
 • Upprepa för resten av håret.

Krullar som erhålls med denna metod kännetecknas av släta kurvor och ett helt naturligt utseende.

Storleken på krullarna kan varieras oberoende, men det är bättre att inte göra för små, för detta är "penna" -metoden mer lämplig.

På kort hår

Curls för kort hår bör vara tillräckligt elastiska och uttalade. För att göra detta kan du använda vanlig matfolie. Det håller håret väl, det värmer upp jämnt och samtidigt försvinner inte alls och deformerar inte strängarna.

Insamlade enligt ovanstående metod måste "ringar" vara förpackade i förberedda bitar av folie. Efter strykning bör sådana "kuvert" öppnas noggrant och användas vid fixeringsmedel.Nästa Artikel
Allt om hårvård efter laminering. Effektiva medel och funktioner i användningen